Design

Økologiske stræklofter

Lad os se, hvad de økologiske stræklofter er. Det faktum, at spændingsloftkonstruktionerne er helt uskadelige for mennesker, er også forståeligt. Men hvad kan du sige om det materiale, hvorfra dit loft er lavet?

Sådan laver du PVC-film

Dato artiklen blev indsendt: 05/12/2016 13:48Hoveddelen af ​​ethvert strækloft - en film bestående af PVC. Nogle af vores kunder foretrækker at vide alt om det, herunder produktionsteknologien, inden du bestiller et strækloft, så vi besluttede at fortælle om det mere detaljeret.

Sådan blæser loftet på det gamle hvidvaskemiddel

Hvidvaskning af loftet på det gamle hvidvaskemiddel. Er det muligt at hvidte loftet på den gamle hvidvask?Det anbefales kun at blanke eller male lofter, efter at den gamle finish er blevet fjernet.

Siding dimensioner: Materialelængde og bredde

Siding er et materiale til foring, som giver de bredeste muligheder for facadeets dekorative design, hvilket giver yderligere varme- og støjisolerende egenskaber.

Stræklofter i gangen: Billeder af de bedste eksempler

At lave loftet i gangen er ikke den nemmeste opgave. Fra dette rum begynder bekendtskab med dit hjem, så det er med sin hjælp, at du kan skabe det mest favorable indtryk og den hyggelige atmosfære.

Loftet på plastpaneler - trin for trin instruktioner om konstruktionen fra design til installation (110 billeder)

Moderne teknologi er gået langt. I dag kan byggemarkedet som et alternativ til de sædvanlige materialer til afslutning af loftet tilbyde PVC.

Korrekt hvidvaskning af loftet på den gamle hvidvaskning - en bevist måde

Af alle de eksisterende muligheder for efterbehandling af loftoverfladen er hvidvaskning den mest populære. Grunden til dens udbredte brug af den overkommelige pris for arbejde og et godt resultat.

Loft på badeværelset

Loftet i badeværelset er det svageste punkt i sådanne lokaler. Høj luftfugtighed i kombination med hyppige lækager ødelægger håbløst udseendet af ethvert loft, og den konstante opdatering af reparationer kræver høje omkostninger.

Plinth loftformat

FORMAT Group of Companies inviterer dig til at besøge vores stand på den største udstilling af byggematerialer i Rusland, WorldBuild Moscow / MosBuild!Udstillingen finder sted fra 3. april til 6.

Hvordan man laver et loft "stjerneklar himmel" i rummet med egne hænder

I dag tilbyder eksperter et stort udvalg af forskellige designs til at arrangere loftet. Men den mest usædvanlige af disse er det stjerneklare himmelloft.

Hvilke materialer giver bedre lydisolering?

Hvis jeg bliver en glad ejer af en hjemmekino, hvilke materialer bedst bruges til at dække overflader af vægge, lofter og gulve, hvilket ville øge støjisoleringen?

Vælg aluminium lofter til badeværelset: fordele og ulemper (10 billeder)

For mange af os er badeværelset forbundet med et rum, der skal skelnes af et højt niveau af design og i hvilken perfekt renlighed skal være til stede.

Hvordan laver man loftspladen?

Loftet klapplank bliver i stigende grad brugt til forbedring af lejlighederne. Klappladens loft er monteret i overensstemmelse med princippet om designeren uden brug af lim eller mørtel, og efter fastgørelsen behøver materialet ikke at pudse eller male.

Varianter af latexmaling og har en dyb penetrationsprimer

Latex-maling har længe taget plads i det moderne marked for byggematerialer. På trods af den store overflod af maling og lak er latex maling en af ​​de mest populære typer af maling og lak materialer.

Trinvise instruktioner til fastgørelse af tagene til gipsvæggen

Så reparationen i dit hus er komplet. Det forbliver en del - smukt og sikkert dekorere det. Hvis du brugte gipsvæg til at niveauere væggene og lofterne, og nu vælger du at dekorere vinduerne med gardiner, så vil du selvfølgelig undre sig over, hvordan man kan rette dine tagger til overfladen af ​​gipsvæg?

Sådan fastgøres cornice til strækloftet

Montering af cornice på strækloftetHvis du skal installere tagskæggene på et strækloft, skal du tage denne procedure meget ansvarligt. Og først skal du forberede alt.

Hvilken højde vil spise strækloftet med ujævne vægge

I sig selv påvirker væggens krumning ikke højden af ​​det fremtidige strækloft, men der er visse faldgruber.Ujævne vægge i en lejlighed er en stor ulempe, nogle gange kræver der meget plastering og som følge heraf ekstra omkostninger.

Loft Grilyato. Beskrivelse, funktioner, typer og pris på loftet Grilyato

Original og elegant, åbent og stilfuldt - loftet Grilyato er et mesterværk af bygningskunst. Høj efterspørgsel og popularitet af designet på grund af praktisk og alsidighed.

Stretchloft i soveværelset (65 fotos)

Når man designer interiøret i dag, er der lagt stor vægt på sådan en tilsyneladende diskret detail som loftet. Ud over standardkittet, som ikke skjuler mange fejl, har hængende design et bredt udvalg af visuelle muligheder.