DIY Produktmodellering Design ALLE LUFTBILLEDER Polyfoam

Hej, kære indbyggere i landets herrer! Jeg vil gerne dele med dig min lille mesterklasse på produkt af kiste fra loftet. Meget tilbage efter reparationen, lå der længe og her.

Min favoritbror lavede sådan en træ blank til mig (17 cm lang, 10 cm. Bredde og højde ikke mindre end 10 cm. Loftflise 50 * 50 og disse dimensioner af et emne er lige hvad du har brug for, så der ikke er dobbelt søm). Skåret i en linje med 2 stribe højde 5,5 cm.

Skins vores striber (jeg har hud nummer 100). Fliserne giver meget godt ind til behandling af sandpapir. Desuden passerer vi ved en rullestang, at der ikke var nogen zalom

Vi pakker den første strimmel på emnet og fixer den med tape. Vi limer den anden strimmel (her limede jeg til PVA snedkeren, der var ingen polymerlim ved hånden. God og på PVA viste sig). Derefter laver vi en bundskabelon på pap (senere) vi skitserer det på flisen og skærer det ud.

Limet i bunden blev maskeringsbåndet forstærket med en sideoverflade og klistret over med pap. Indvendigt hælder jeg i gips (4 tons skov for 40g vand), gør det lidt tungere (så lys som fjer) og samtidig er bunden nivelleret.

Vi forbereder dækningen. Vi skitserer vores blanke på flisen og tilføjer langs kanten af ​​3 mm. Vi laver 2 stk. Vi limer og indsætter derefter over 0,5 mm pap fra 2 sider. mere, så er det lettere at justere endefladen med et kit. Lim indersiden af ​​låget. Vi malet, vi kittede, vi maler mv.

Indvendigt lim vi emnet med ikke-vævet tapet i bumserne - meget bekvemt (skjuler små fejl). Sæt derefter bunden, sømmen, bunden med en kitt, lim, maling. Jeg har en konstruktion akryl VGT til udendørs. og indvendig arbejde, vaskbar er meget god.

Og jeg vendte den på banken (tak igen Irochka for ideen)

Nå, det gik videre, gik. Tæppe. Gipsmedaljoner, stencil baggrund og porcelæn

Koldt porcelæn, straziki. På låget gipsstøbegods

Baggrundsudskrivning, blonder af akrylforseglingsmiddel på en silikonemåtte

Olieret med ikke-vævet tapet, Circuits-hol.farfor

Gipsforing, koldt porcelæn

Dæk tættere på. Jeg købte metal hjørner, lavede forme af silikoneforsegling, og der er ingen problemer - jeg gør så meget som jeg vil have fra porcelænporselein (hvad slags besparelser)

Wow. Skønhed. Virker super.

Tak, jeg er glad for at du kunne lide mit arbejde!

Meget smukt arbejde!

Værkerne er smukke. Lavet med smag og følelse af proportioner.

Wow, du er en sorceress fra flisen!

Tak! Jeg lærer stadig magi, og jeg kan godt lide at lære!

Held og lykke i dit arbejde og i alle dine bestræbelser.

Klasse! Awesomely smukke!

Tanya, tak. Jeg er glad for at du kan lide det!

Øjet rive ikke

Og hvad er "blonder akrylforseglingsmiddel på en silicone mat"? Meget interesseret!

Natalia, tak! Jeg skrev ud på internettet i Ali-Express (gratis levering) silikone-ismåtter, savnede tæppet med akrylforseglingsmiddel. Efter 4 timer tørrede jeg med acetone og tog den færdige gummi blonde ud.

Natalia, tak! Jeg skrev ud på internettet i Ali-Express (gratis levering) silikone-ismåtter, savnede tæppet med akrylforseglingsmiddel. Efter 4 timer tørrede jeg med acetone og tog den færdige gummi blonde ud.

God ide! Og hvorfor tørre med acetone?

Utroligt smukke ting viste sig! Bare mesterværker!

Lyuba, jeg er chokeret over mængden af ​​skønhed, du har skabt, alle æsker er interessante, en række ideer, former og teksturer. Sandt nok er min brændende favorit med blonder BOMB. Jeg er meget glad for, at jeg er lidt involveret i dette, skubbet din tanke og du fik inspiration, gav arbejdet til dine hænder og fantasier. Great!

Er Luba virkelig alle æskerne fra loftblankerne? Nå er det generelt smukt

klog, der kom op, bravo

Ja, Olga, alt dette er et loftflise. Jeg nød virkelig at arbejde med hende. Hvad mere at sige. Pit på fiktion er vanskelig, med vores pensioner skal opfinde

En dejlig udstilling af kister! Tak for skønheden og fornøjelsen!

Meget flot! Og tak for ikke at gå forbi!

Og det er alt fra loftet fliser. Ja, du er en sorcerer!

Awesome håndværk. Jeg er meget glad for dit arbejde, Love BRAVO.

Nå så meget ros. og ros, som du ved, fremdriftsmotor! Mange tak.

Jeg er chokeret. Og jeg kastede stykkerne. Holdt lang tid.

Jeg har allerede akkumuleret så meget af alle mulige ting (velsignelsen er hvor man skal sætte den), og kaste væk halvdelen ville være nødvendigt, og det er en skam, og pludselig vil det komme til nytte.

Super! Meget smukt arbejde!

Shedevrialno! Gud, hvor meget skønhed kan laves fra loftet fliser! SUPER!

Chic arbejde, fascinerende.

Skønhed! Bravo til mesteren!

Fremragende arbejde, tak for en god ide med loftfliser.

Bare BOMB)) Meget flot og ryddeligt!

Smukke kasser! Og MK er stor, virkelig, for besværlig for mig.

Vidunderlige tæpper! Mange interessante ting lært af din historie, tak!

Dette er noget utroligt. Men. Det er ikke nok at have materiale, vi har også brug for gyldne hænder. selv om alt er beskrevet i detaljer,

Det kan jeg højst sandsynligt ikke. Under alle omstændigheder tak for den interessante, fantastiske MK. Alt er super.

Meget smukke kurve! Ideen om loftfliser interesseret!

Lyuba, arbejdet er bare fantastisk. Og for mesterklassen, en særlig tak, interessant ide.

God eftermiddag, Lyuba! Beundret af dine smykkeskrin!

Jeg har en vis erfaring med pap - bølgepap og bogbind. Bruges en gang loftet fliser som grundlag for håndværk fra dej. Nu fik jeg rester og tænkte: er det værd at prøve. Jeg besluttede at bøje det lidt, og det forekommer mig, at flisen vil bryde, hvis den er bøjet så meget på bunden. Har du nogensinde haft det her sket? Her er en pap til denne fugtighed, og flisen behandles ikke på nogen måde?

Og en anden ting: For en 6-hjørnes boks skal du skære skærelinjen i en vinkel, så de docker uden et hul. Hvordan har du gjort det?

Ja, på baggrund af din oplevelse er mulighederne interessante! Nu lim kasketter lavet af MDF, men så allerede træt af rektangulære former.

Tak på forhånd for dit svar.

Hej Natalia! Tak for din venlige tilbagemelding om mit arbejde. Når vi slår en flise, behandler jeg ikke noget, kun en hud og en god rullestift. Selv på en liter krukke viste det sig at være såret uden nogen rynker (som jeg var bange for). I 6-8 kulkasketter skæres et ansigt ud af 2 dele, hvoraf den ene er (indvendig) 1,5 mm kortere på begge sider. Derefter udjævnes mellemrummet med en kitt. Du har mange muligheder, jeg færdiggør kisten med en ny ide, ganske interessant --- ved hjælp af spoler af mad, madfolie mv. Jeg sender det næste uge

"Jeg vil bygge et hus for mig selv, der vil være meget plads i det!" Master klasse

Elena Chovina
"Jeg vil bygge et hus for mig selv, der vil være meget plads i det!" Master klasse

Alle børn drømmer om legetøjshuse. Jeg foreslår at du laver et hus fra loftet fliser. Du kan bruge farvede lofttegler eller maling. Rester af loftfliser er fremragende materiale til kreativitet. Det er nemt at skære med en brevpapir kniv, perfekt limet sammen.

Vi skal bruge: loftflise, papirvarer kniv, PVA lim, nåle.

Vi tegner ordningen, vi er defineret med en størrelse.

Skær i henhold til ordningen for individuelle dele (vægge, tag).

Vi samler huset og klæber det med PVA lim ved sammenføjningen af ​​sidesømmene.

For styrke, fastgør vi sidesømmene med nåle.

Efter 5 timer skal du fjerne nåle.

Sådanne huse kan bruges i spil samt et demonstrationsmateriale.

Du kan gøre volumetrisk information står fra loftet fliser. Siderne er 1,5 cm. Proceduren er den samme.

Jeg lavede sådanne stande.

Uforglemmelige steder. Det viser sig, at i vores hjemland er der dejlige hyggelige hjørner for en god hvile. Jeg var heldig at besøge klosteret,.

"Må der altid være en mor, må der altid være en far, må der altid være mig." International Familiedag (fotoreport) I dag, 15. maj, fejrer vi International Familiedag. Familie for hver person er meget vigtigt, det er det vigtigste i livet. Hun giver os tid, støtte.

"Indfødte landsby, yndlingssteder" En person er født i verden og arver den mest værdifulde uvurderlige rigdom - Moderlandet. Det er ikke valgt at smag.

Sejrsdagen klar! Rapport fra scenen. Sejrsdagen klar! 70 års sejr. En dato, der ikke vil forlade nogen ligeglad. Jeg fortæller dig, hvordan forberedelserne til fejringen.

Abstract NOD om dannelsen af ​​en sund livsstil for børn "Der vil være sundhed, der vil være alt" Formål: dannelsen af ​​børns sunde levevaner; lære at tage sig af dit helbred og tage sig af det; udvide kendskab til komponenter.

Høring for forældre "Organisation af en første-graders arbejdsplads" På nuværende stadium af udviklingen af ​​vores samfund er vi vidne til en nedadgående tendens i vores børns sundhed. Allerede i førskolebørn ser vi den forstyrrede.

Krim. Steder værd at besøge Hvad kunne være bedre end at gå på en lille tur efter en uges arbejde. Hvor mange gange, blader gennem glatte magasiner eller går rundt.

Sammendrag af lektionen "Favoritsteder i Balashikha" Aktivitet: Direkte uddannelsesaktiviteter med børn 2 yngre grupper med elementer af integration af uddannelsesområder.

Mindeværdige steder i byen Komsomolsk-on-Amur Jeg inviterer dig til en lille billedtur på nogle mindeværdige steder i min hjemby - Komsomolsk-on-Amur. I hver by er der.

Håndværkene, der vandt præmier i juni i børnehaven "Kindergarten Golden Key", ifølge den årlige arbejdsplan for førskoleinstitutionen, blev konkurrencen "Vores websted det bedste" afholdt.

Håndværk fra loftfliser: legetøj, kort og dekorationer

Fra loftet fliser kan du lave en masse interessante ting.

I dag er der et stort udvalg af byggematerialer, hvoraf de resterende oftest vi smider væk. Efter reparationen er der mange stykker skrot, der kan bruges til forskellige souvenirs og gøre nyttige ting i huset.

I de fleste mennesker er der en kreativ berøring, og især hvis du har børn, kan du lave en endeløs række interessante håndværk med dem.

Polyfoam som materiale til kunsthåndværk

Resterne af loftpladerne af skumplastik - et glimrende materiale til kreativitet. Det er let skåret med en kniv eller en saks, holdbar, tolererer meget godt farve, perfekt limet. Derfor, såvel som fra simpelt polyfoam, kan loftflise håndværkene nemt og enkelt gøres med dine egne hænder (se Skumplastikplader - Professionelt loft trimning med egne hænder).

Selvfølgelig kan du fra husholdningsskummet, som normalt er foret med husholdningsapparater, gøre mere voluminøse ting (se Skumfliser på loftet, typer og installationsanvisninger). Fordi det er tykkere. I disse tilfælde kan du endda skære en kugle eller et æg med et skarpt blad. Mere flad flise giver ikke mindre mulighed for kreativitet. Sammen med dig, lad os huske din barndom, og tænk bare på hvad der kan gøres fra resterne af almindelige loftfliser.

Håndværk fra skumplader gør det selv

Den enkleste håndværk, der kan laves af loftfliser, er vedhæng eller juletræsdekorationer.

Juledekorationer

Sådanne juledekorationer er ret enkle at lave.

Du vil have det sjovt og nyttigt at bruge tid sammen med dine børn, hvis du er involveret i at lave denne slags smykker.

 1. Ved hjælp af en kontorkniv eller simpelthen saks, er tallene skåret ud i overensstemmelse med skitsen tidligere trukket på flisen. Disse kan være hjerter, klokker, blomster, stjerner eller snefnug.
 2. Tag ikke straks op for komplekse mønstre, for en gang kan det være forenklede former. Hvis børnene er små, skal du hjælpe dem med at skære hovedpersonerne selv ud.
 3. Nu kan du ved hjælp af PVA-lim holde dig med tegninger af farvet papir, glitter, rhinestones eller perler. Du kan tegne på tegningerne tegninger.

Vær opmærksom! Husk at malingen ikke skal indeholde acetone eller andre aktive stoffer, da skummet smelter fra dem. Det er bedst at bruge gouache, tempera, felt-tip penne eller kunst olie maling. Det er dog værd at bemærke, at oliemaling tørrer længe nok. Blyanter vil ikke fungere, da de kun vil skubbe gennem materialet, men ikke tegne.

Festlige, især nytårsdekorationer - vedhæng er lavet til din smag, så er der en sløjfe til hver. For eksempel, forenklede figurer af julemanden og snejomiden, snefnug og meget mere. De er derefter malet og efter tørring hængt på juletræet eller lavet en krans.

En anden ting du kan gøre fra loftet fliser - bulk juletræ til det nye år.

 1. For at gøre dette skal du tage ca. 10 stykker skum (mere), og hver cirkel er tegnet. Desuden er den første runde den største, og alle efterfølgende er mindre end hver forrige. Og så - til det mindste. Den største vil være den nederste del og den mindste - toppen.
 2. Nu udskæres fedter på hver cirkel rundt i konturen. Disse vil være grene med nåle af det fremtidige juletræ.
 3. Dernæst tager vi en ret stiv wire, den ene ende er indsat i et forberedt stykke på forhånd - et stativ, der bøjer spidsen fra bunden.
 4. Krus med fedter skal males grønt, og efter tørring stræber vi dem på en trådramme (juletræets kommende stamme). Vi starter fra bunden, det vil sige fra den største cirkel. Og så videre i orden, til toppen.

Sildben klar. Det er kun at dekorere det efter din smag og lyst.

Postkort og valentiner

Valentine flise loft.

Gratulationskort eller valentiner - her er en anden type håndlavet håndværk.

 1. Valentines skåret ud i form af hjerter, så malet til din smag.
 2. De gnistre, der anvendes på dem, vil se meget originale ud. Dette gøres meget simpelt. Det færdige hjerte efter tørring af maling på de rigtige steder er smurt med transparent lim. Bedst af alt er PVA eller papirvarer lim. Derefter, indtil det er tørt, sprinkles disse steder med fin glitter. Meget godt til dette formål passer gnistre til manicure, som sælges i butikkerne.

Postkort bedre at gøre i form af bøger. For at gøre dette skal du klippe to identiske halvdele af skum og derefter fastgøres langs den ene kant med limet papirstrimmel. Nu kan kortet åbne og lukke.

Undervisningslegetøj

Hus af skumfliser.

Bogstaver og tal - nyttigt til udviklingen af ​​dit barnhåndværk, som du kan gøre med ham fra loftfliserne. Du kan skære hele alfabetet, som for øvrigt vil være for barnet, hvis han lærer at læse og tælle. Du kan skære bogstaver til lykønskninger, for eksempel en god fødselsdag til et familiemedlem og hænge denne sætning på væggen. Det vil være en behagelig og original overraskelse.

Mere komplekse håndværk - voluminøse pyramider, huse, biler og meget mere.

Individuelle dele skæres (vægge, tag) og limes sammen allerede i færdigvaren. Til en bil skæres kropsdele og hjul ud, så limes de sammen på samme måde.

Vær opmærksom! Det er bedst at bruge tyk PVA lim til sådanne formål, da malingen på papirvarer limen efter at den er tørret, kan være ujævn.

Således kan du bygge en hel by. For at gøre dette skal du tage et stort tykt ark karton, så hold dig til hvert hegn, hus, bil og andre detaljer.

Håndværk

Smeltet relief fra loftfliser.

De slotte håndværk lavet af skumrester ser meget originale ud.

 1. Til dette er der taget en flise, der tegnes en tegning. Desuden kan du trække direkte på det (det kan gøres med en filtpen eller en heliumpen).
 2. Hvis du ikke har selvtillid som kunstner, kan du overføre den færdige tegning til basen. Til denne egnede metode til "pushing through". Det er - den færdige tegning, overlejret på skummet, cirkuleret med en blyant. Og allerede på flisen gentager du det.
 3. Derefter ved hjælp af en skarp papirvarer kniv skåret igennem, trækker ud alt unødvendigt.
 4. Efter arbejdet kan du klæbe bagsiden af ​​bålet med farvet papir.
 5. Hvis du vil hænge et billede på væggen, skal du holde en loop på bagsiden. Og du kan lave håndværk på stativet. For at gøre dette skal du klippe benet og klæbe det med et stykke papir fra bagsiden.

Som vi forstod, er dette kun en lille del af ideerne fra dem, der kan realiseres selv af dem, der ikke er stærke i kreativ aktivitet (se Polystyrenloftfliser - vælg den rigtige mulighed). Faktisk kan håndværk fra loftet fliser i massen af ​​muligheder, gøre alle. Det vigtigste er lyst og fantasi. Så vil du bruge tid til gavn for dig selv og dine kære.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Hvem som barn gjorde ikke papirarbejde med glæde, især hvis dine forældre var med dig?

Klipp ud snefnug, foldede cockerels og skibe - en speciel chic. Så vidste de ikke, at dette værk kaldes origami. Det ser ud til at alt er tydeligt i titlen: loftet fliser - Lepi ovenpå. Og nej!

Materialet, hvorfra flisen er lavet, er skåret; bryder jævnt, hvis det er let trimmet Malede - det vil sige godt behandles. Sprang fantasi - og væk! Men mennesket er et socialt væsen, og kan ikke men dele sin viden og færdigheder med andre.

Og disse andre bærer yderligere information. Her er vi ved hjælp af en tematisk video: "Hvad kan der gøres fra loftet", vi vil gerne dele interessante ideer med dig.

Sammensætningen af ​​fliser, egnet til håndværk

Hvem efter reparation indsamlede ikke resterne af fliser, bundplader, deres stykker og trimning, lim? Og det er en skam at smide det væk - og pludselig vil det komme til nytte, men det kan pludselig aldrig komme. Måske vil vores instruktioner give dig et nyt kig på det materiale, der er blevet udarbejdet, og dine børn vil nyde kommunikationen og det kreative arbejde med dig på tærsklen til nytår.

Vi tilbyder for klarhed et par billeder, der præsenterer håndværk, lavet for hånd:

Det er nødvendigt, at børns håndværk hænger på juletræet på det mest fremtrædende sted, for det vigtigste er ikke legetøjsprisen, men betydningen af ​​fællesproduktion.

 • Loftet fra polyfoam er perfekt skåret med en kniv, en saks, den er malet og fastgjort sammen;
 • Polyfoam husholdningsemballage giver dig mulighed for at få voluminøse håndværk og forskellige gizmos;
 • Kombiner fliser af forskellig tykkelse i deres håndværk.

Gør forskellige håndværk

Lad os starte med simple håndværk, som i matematik - fra simpelt til komplekst.

Juletræ vedhæng

Nytår kommer, vi forbereder juletræ vedhæng eller legetøj:

 • Cirkel omridset af et hjerte, en klokke, en tulipan, en stjerne eller en snefnug med en blyant og med en papirkniv eller brug bare en saks til at skære dine skitser ud
 • De skal være ret enkle. Tænk på at fastsætte håndværk. Som en mulighed limes sløjfernes sløjfer til legetøjet med lim, eller huller vil blive fremstillet i håndværk og trådene vil blive strakt i dem;
 • Hjælp små børn til at klippe billeder. Udfør ikke komplekse tal for ikke at afskrække lysten hverken i dine egne børn eller i børn;
 • Loftflise, hvorfra blankerne er tilberedt, lad ham ligge i forventning;
 • Fra simpelt farvet papir, forskellige folier fra slik, glitter, rhinestones, perler, vil vi lave en hel masse dekorationer til vores tegninger.
 • Vi vedhæfter og dekorerer håndværk fra flise med PVA lim: stiklinger fra farvet papir, glitter, rhinestones, perler;
 • Du kan sidde og male alt. Gouache, tempera, felt-tip penne eller kunst olie maling er mest foretrukne. Hvis der er tid til dem at tørre, vil oliemalingerne tørre i lang tid;
 • Blyanter, selv de blødeste, må ikke male, men skubbe materialeemner, det er ikke ønskeligt at male dem;
 • På juletræet er det naturligvis bedre at forberede figurerne til julemanden, snejomiden og snefnug. De distribueres enten ad gangen på forskellige steder, eller der laves kranser fra dem.

Forsigtig: For at undgå smeltning af skummet må malingsammensætningen ikke indeholde acetone eller andre aktive stoffer.

Bulk juletræ

Lydstyrket juletræ fra loftet er en original ide, og det er ret nemt at forberede:

 • Du behøver kun 10 stykker eller mere skum, og en cirkel er tegnet på hver enkelt. Princippet om dukker - fra en stor cirkel til en lille. Den store cirkel er basen, den lille er toppen og inde er en pyramide af cirkler af forskellige omkreds;
 • Vi skærer tænder på hver kontur af cirklen, efterligner grene med nåle;
 • En ret stiv wire eller en tynd metalstang er taget på juletræets stang, en bagt elektrode kan bruges, og den ene ende indsættes i stativet;
 • Krusene er malet i grønt og spændt på stangen nedenfor.

Valentine kort

Forsøgte ikke at lave dine egne kort Valentinsdag, og overraske dine kære? Det hele starter en gang for første gang - så vi vil forsøge at eksperimentere.

 • Valentinen er skåret i form af hjerter, der er villet malet, underlag er lavet af papir, glitter, folie, dekoreret, smurt med transparent lim. Glitter til manicure hældes på disse kunstneriske pletter af lim, bånd og sommerfugle limes;
 • Du kan lave et postkort i form af en bog. På den går to identiske plader af polyfoam kvadratisk eller rektangulær, fastgør kanterne med en papirstrimmel limet på begge halvdele;
 • Brev og tal for at lære at læse og tælle små børn skæres fra loftet
 • Forskellige dele til at samle pædagogiske legetøj og bygge hele byer med biler, træer, blomster;
 • Forskellige stykker sidder fast på et stort ark karton, og der er skabt et billede af byen, en sump med pest og frøer, billeder af Vasnetsov genskabes, der bliver lavet advarsler om farerne på vejene.

Volumetriske malerier

Trykte malerier fra rester af skumplader kan sammenlignes med træskæring - og det er aerobatics. En skarp kontorkniv fjerner alt unødvendigt og efterlader en tegning, der tidligere er malet med en filtpenne på en flise eller presset med en skarp blyant fra papir;

Bagsiden er enten forseglet med farvet papir, og designet på et øje er hængt på væggen, eller der er forberedt en stativ eller et ben.

OBS: Mure af skoler, gymnasier, lyceums er dekoreret med sådanne håndværk.

Modeller af huse

Du kan gøre huse af forskellig størrelse og kompleksitet fra resterne af skumplader med dine egne hænder. Separat gøre alle detaljer i huset: vægge, tag, døre, vinduer og meget mere.

 • Skåret ud af fliser indenlandske emner, møbler og husholdningsapparater.
 • Brug af kludskraber, efterligning af gardiner, polstring af møbler og andre boligtekstiler er lavet.
 • Alle dele er malet og limet med transparent lim. Processen er ret tidskrævende, men meget spændende.

Du kan oprette kopier af arkitekturmonumenter eller bare smukke bygninger. Prisen på råvarer er ubetydelig, og resultatet er imponerende.

Flyvende modeller

Mange eksemplariske popper, der ikke alene elsker at starte fly selv, men også forbereder flyvende modeller sammen med deres børn og nyder deres fly, gør håndværk fra skumplast.

De er mere pålidelige end en drage, og det er meget mere interessant at se dem flyve. Glider fra loftet er meget let, manøvrerbar, velkontrolleret, holder luftstrømmen og flyver i lang tid.

For at gøre det skal du forberede:

 • Almindelig, uden relief mønster fliser;
 • PVA lim;
 • Reiki 4x4 af fyrretræ;
 • Knapper, tøjklemmer;
 • Pins eller nåle;
 • Skabeloner, penne, markører;
 • Kontor kniv, lille hud på baren, plasticine.

Ansvarligt arbejde kræver en videnskabelig tilgang. Det er nødvendigt at tegne og lave glideskabeloner:

 • En udskrift af tegningen er limet på pap, en skabelon påføres flisen, knapperne, knapperne, stabilisatoren og kølen skal fastgøres og skæres rundt;
 • Fjern skabeloner, derefter en medicinsk skalpel eller brevpapirkniv, der tillader 1-2 mm, skåret arbejdsemnet ud;

Forsigtig: Rør ikke på arbejdsstykkets linjer, husk om godtgørelserne.

 • Vi fortsætter til behandling af emner efter at have noteret grænselinierne;
 • Bar med sandpapir, fremadrettet baglæns bevægelse, stabilisatorer og vinge fastgjort til profilen;
 • Forsøg ikke at forkæle delen, forarbejdning fører glatte bevægelser. Profilen kan gives og opvarmes jern, men dette kræver færdigheder;
 • Få detaljerne i den ønskede formular? Fortsæt med limning af PVA lim.

Forsigtig: Brug ikke limmoment, hvilket vil gøre flyet til et amorft stof, som grød.

 • Rack 18-25 centimeter på begge sider er smurt med lim og læg i 5 minutter for at opsuge træet;
 • Stabilisatoren og vingen er belagt med lim i midterlinjen, fastgørelsen sker med tøjspinde, kølen er fastgjort til vingen med samme mellemlinie;
 • 5-8 timer designet tørrer, afregner og du kan begynde at oprette modellen;
 • Glider er lanceret fra en hånd, og dens flyvende egenskaber er visuelt bestemt;

Tip: Din svævefly går stærkt op - læg et stykke ler på din næse. Dyk - plasticine skulptur på halen eller bøj stabilisatoren lidt, hvilket vil balancere designet.

Nu ved du, hvad der ellers udover beklædningen, loftfliser passer til. Selvfølgelig er det kun en lille del af det, du kan tænke på og gøre. Prøv at tilbyde dine børn at komme med håndværk selv, og deres fantasier og ønsker vil overraske dig.

Loft flise hus. Håndværk til børnehave.

Her offentliggør vi de bedste informative, uddannelsesmæssige og udviklingsmæssige videoer til børn og voksne om, hvordan plastin, test, ler, mastik, plast, porcelæn, sand, masse- og snehåndværk formes hjemme (hjemme), i børnehave, skole og på gaden.

Ligesom en slags video med modellering? Foreslå det til os at offentliggøre, og måske vises det på denne side, vil tusindvis af besøgende se det, eller offentliggøre det selv lidt lavere i kommentarerne ved hjælp af det sociale netværk VKontakte. Alle vil være meget interesserede i at se det online lige på hjemmesiden.

Video: Loft flise hus. Håndværk til børnehave. fra forfatteren Ayrat Yamaliev

130, 259 | 3 år. tilbage | 1169-130

Download billedet (forhåndsvisning) til videoen ved at vælge kvalitet

Videoindhold med titlen "Loftflisehus. Håndværk til børnehave." blev indsendt af forfatteren "Ayrat Yamaliev" 3 år. siden blev den set 30, 259 gange. Videoen kunne lide 169 og kunne ikke lide af 13 brugere.

Beskrivelse:

Videokilde youtube.com/watch?v=P5Wl0nlqsxk

Denne video om modellering kan ses online, samt download helt gratis og uden registrering i næsten ethvert videoformat: mp4, x-flv, 3gpp og så videre. Du skal blot klikke på "Download" knappen øverst på siden og flytte skyderen til højre. Derudover kan du se andre informative videoer om modellering af ler, saltdej, ler og så videre fra forfatteren Ayrat Yamaliev, som også er publiceret på vores hjemmeside, samt andre lignende uddannelsesmæssige videoer om modellering, kunsthåndværk, materialer, kunst og kunst. sådan Hvis du har brug for en mobilversion af denne video, har vores websted et moderne responsivt design og passer til enhver mobil enhed: tabletter, smartphones, telefoner osv.

Se også pædagogiske og pædagogiske videoer om emnet:

Glem ikke at tilføje uddannelsesmæssige og uddannelsesmæssige videoer til børn og voksne til dine bogmærker! At vende tilbage for at se mere.

Advarsel! Hvis skyderen til download af videoen ikke vises - Prøv at genindlæse siden. Så snart skyderen vises, skal du flytte den til højre til slutningen og downloade videoen med modelleringstimer gratis og uden registrering i det ønskede format: mp4, webm, 3gpp eller mp3.

Om banker og økonomi

Tilføjet af KapitalBank på 2015-01-23

Ikke værre end træskærende slidset relief på flisen

Hvem i sin ungdom engagerede sig ikke i papirhåndværk med glæde, især hvis du var sammen med dine forældre.

Skårne snefnug, foldede cockerels og skibe, speciel chic - en båd med to rør. Så vidste de ikke, at dette værk hedder Origami.

Det ser ud til at titlen er tydelig - loftfliser, skrabe loftet. Hvis det ikke er tilfældet, er det materiale, som fliserne er lavet af, perfekt skåret, bryder jævnt, hvis det er let at skære, det er malet, det vil sige det kan behandles.

Han sprang ind i fantasi og væk, men manden er et offentligt væsen og har ingen mulighed for ikke at dele sine færdigheder og viden med andre, og disse andre bærer dataene yderligere.

Sammensætningen af ​​fliser egnet til håndværk

Efter afslutningen af ​​reparationen forlod ingen rester af fliserne, bundplader, stykker, trimning, lim og kaste det er en skam, og om nødvendigt, og det kan ikke pludselig komme under nogen omstændigheder. Sandsynligvis indenlandske billeder af loftfliser. video og instruktioner, giver dig mulighed for at tage et nyt kig på affaldsmaterialet, og dine børn vil glæde sig over kreativiteten og kommunikationen med egne hænder på tærsklen til det nye år med dig.

Det er nødvendigt, at børns håndværk hænger på et juletræ på det mest berømte sted, da det vigtigste ikke er prisen på legetøj, men vigtigheden af ​​fælles produktion.

 • Loftet fra polyfoam er bemærkelsesværdigt skåret med en kniv, saks, smukt malede og limet;
 • Polyfoam husholdningsemballage giver dig mulighed for at købe forskellige gizmos og voluminous håndværk;
 • Kombiner fliser af forskellig tykkelse i deres eget håndværk.

Gør forskellige håndværk

Lad os starte med simple håndværk, som i matematik, fra simpelt til komplekst.

Nytår kommer, vi forbereder juletræ vedhæng eller legetøj:

 • Omkring omridset af et hjerte, en klokke, en tulipan, en stjerne eller snefnug med en blyant, en papirskærende kniv eller nemt skære dine egne konturskitser med saks. De skal være ret enkle.

Overvej fastgørelseshåndværk, trådlængder limes til legetøjet, eller huller fremstilles i håndværk og trådene strækkes i dem;

 • Hjælp små børn til at skære billeder, ikke lave komplekse tal for ikke at fraråde dine børn eller dig selv;
 • Loftfliser. hvorfra emnerne er forberedt, lad dem ligge i ventetid;
 • Fra et almindeligt farvet papir, forskellige folier fra slik, glitter, rhinestones, perler, vil vi forberede en hel masse dekorationer til vores huslige billeder;
 • Vi vedhæfter og dekorerer håndværk fra flise med PVA lim: stiklinger fra farvet papir, glitter, rhinestones, perler;
 • Det er muligt at sidde og male alt. Gouache, tempera, feltpidser eller kunstolie maling er mest foretrukne. Hvis der er tid til at tørre dem, vil olie maling tørre i lang tid. Blyanter, udover de blødeste, må ikke tegne, men skubbe gennem emnernes materiale, de behøver ikke at blive malet med dem;
 • På juletræet er det naturligvis bedre at forberede figurerne af julemanden, snefnug og snejomiden. De distribueres enten en efter en på forskellige steder, eller fra dem bliver kranser udarbejdet.

  OBS: For at undgå smeltning af skummet må malingsammensætningen ikke indeholde acetone eller andre aktive stoffer.

  Volumen juletræet fra loftet er en unik ide og er helt udarbejdet:

  • kun 10 stykker eller mere skum og på hver cirkel er tegnet, dukkenes princip, fra en stor cirkel til den mindste. En stor cirkel - basen, en lille cirkel - toppen og i fra cirkler af forskellige omkredsspyramider;
  • Vi skærer tænder på hver kontur af cirklen, efterligner grene med nåle;
  • En tilstrækkelig hård tråd eller en smal jernstang er taget på juletræets stang, det er muligt, at den fyrede elektrode er indsat og en finish er indsat i stativet;
  • Krusene er malet i grøn farve og er spændt på stangen fra bunden, fra den største cirkel til toppen, der slutter med den mindste cirkel. Hvis der stadig er en kerne, er det muligt at dekorere toppen med dit yndlingslegetøj og dekorere det yderligere.

  Kort til Valentinsdag med egne hænder forsøgte ikke at lave og ramme dine kære? Alt begynder en gang første gang, på basis af dette vil vi forsøge at eksperimentere.

  Valentine for kære

  • En valentine skæres i form af hjerter, der er villet malet, substrater er lavet af papir, glitter, folie, dekoreret, smurt med gennemsigtig lim, glitter til manikyr limes på disse kunstneriske pletter af lim, bånd, sommerfugle klistres
  • Du har mulighed for at lave et postkort i form af en bog, der afsløres. På den går to flade plader af skumplast kvadratisk eller rektangulær, fastgør kanterne med en papirstrimmel limet på begge halvdele;
  • tal og bogstaver til at lære at tælle og læse små børn skæres ud af loftet
  • Forskellige detaljer for at indsamle pædagogiske legetøj og bygge hele byer med biler, træer, blomster. Forskellige detaljer sidder fast på en stor pap-side, og et billede af byen er skabt, en sump med frøer og rier, Vasnetsovs billeder genskabes, der advares om farerne på vejene;

  Beskærede malerier fra rester af skumfliser. Det er muligt at sammenligne med træ udskæring, og dette er den højeste aerobatics.

  • En skarp kontorkniv fjerner alt unødvendigt og efterlader en tegning, der tidligere er påført med en filtpenne på en flise eller presset med en skarp blyant fra papir til flise;
  • Bagsiden er enten forseglet med farvet papir, og designet på øjenhullet er hængt på væggen, eller et stativ er forberedt til det, et ben.

  OBS: Mure af skoler, gymnasier, lyceums er dekoreret med sådanne håndværk.

  Mange eksemplariske popper, der ikke alene elsker at starte fly selv, men også forbereder flyvende modeller sammen med deres egne børn og nyder deres fly, gør håndværk fra skumplast.

  De er sikrere end en drage og følger deres fly meget mere spændende. Glider fra loftfliserne opnås meget let, manøvrerbar, velkontrolleret, holdes på luftstrømmen og flyver i lang tid.

  For at gøre det skal du lave mad:

  • Almindelig, uden relief mønstre fliser;
  • PVA lim;
  • Reiki 4x4 af fyrretræ;
  • Knapper, tøjklemmer;
  • Pins eller nåle;
  • Skabeloner, penne, markører;
  • Kontor kniv, en lille hud på baren, plasticine.

  Vigtigt arbejde kræver en videnskabelig tilgang, du skal lave en tegning og lave svæveflyskabeloner:

  • En udskrift af tegningen er limet på pap, en skabelon påføres fliserne, knapperne er fastgjort og en cirkel rundt om vinge, køl og stabilisator;
  • Fjern skabeloner, medicinsk skalpel eller brevpapirkniv, hvilket giver 1-2 mm, vi skærer arbejdsemnet ud;

  Forsigtig: Skad ikke linjen i emnet, glem ikke godtgørelserne.

  • Vi fortsætter til behandling af emner efter at have noteret grænselinierne;
  • En bar med sandpapir, progressiv bevægelse baglæns - fremad, en profil er fastgjort til vingen og stabilisatorerne;
  • Forsøg ikke at bryde detaljerne, med glatte bevægelser. Det er muligt at give en profil til et opvarmet jern, men det kræver færdigheder;
  • Det viste sig detaljerne i den ønskede formular? Fortsæt med limning af PVA lim.

  OBS: Brug ikke lim Det øjeblik, der flytter flyet til en amorf tilstand svarende til grød.

  • Rack 18-25 centimeter på begge sider smøres med lim og anbringes i 5 minutter. til træimprægnering;
  • Stabilisatoren og vingen er belagt med lim i midterlinjen, fastgørelsen sker med tøjspinde, kølen er fastgjort til vingen med samme mellemlinie;
  • 5-8 timer designet tørrer, afregner og det er muligt at starte opstillingen af ​​modellen;
  • Glider er lanceret fra en hånd, og dens flyvende funktioner er visuelt bestemt;
  • Hurtigt går op, læg et stykke ler på schnobel, dykker - ler på halen eller bøj stabilisatoren lidt, hvilket vil balancere designet.

  Det er overflødigt at sige, at dette er en lille del af hvad der er muligt at komme op med og lave fra loftet, forsøge at tilbyde dine børn at komme med håndværk selv, og du vil blive forbløffet over deres ønsker og fantasier. Held og lykke

  Loftets loft: materialer, værktøjer, størrelser, limning

  Fascinerende poster:

  Udvælgelse af artikler, der skal interessere dig:

  Perler er et af de mest kendte materialer, som folk bruger til forskellige smykker, tøj, indretning. Perler har været kendt siden oldtidens Egypten, men...

  Tin kan armatur. Glas kan armatur. I dag er der en masse armaturer til enhver smag, der sælges i butikkerne. Alle dem...

  Vi vil arbejde på gipspladen ved hjælp af eksemplet på det samme hus, der blev overvejet i optagelsen af ​​enheden og loftet efterbehandling med egne hænder.

  Et vanskeligt valg står før gæsterne på brylluppet. Under ingen omstændigheder ved du, hvordan du kan glæde de nygifte. Klassiske spisestueindretninger, husholdning...

  Mistet bankkort, penge, livet var ikke euforisk. Det er standard følelser, som en person oplever, når et kort går tabt. Han er panik, men...

  Det skete så, vi alle elsker, så orden og komfort regerede hjemme, det kræver at finde ud af, hvad der kan gøres fra dåsen. Enhver værtinde holder huset...

  Hvilke håndværk kan laves fra resterne af loftfliser?

  Efter reparationer i huset forbliver der normalt mange rester fra belægningsmaterialerne. Mange mennesker tænker på, hvor de kan bruges med fordel. Rester af tapet bruges til at indsætte over møbler, indvendige genstande eller til at lave et omslag til hjemmebagte bærbare computere. Og hvad kan der laves af loftplader lavet af skum? Nogle bruger dem som grundlag for håndværk med egne hænder.

  Indstilling loftsflise håndværk

  De enkleste versioner af produkter, der kan laves af skumpladefliser, er juletræsdekorationer eller vedhæng. Børn vil elske at tilbringe tid sammen med dig for at lave sådanne dekorationer. De gøres meget enkle:

  • På skumrester maler du de ønskede former: hjerter, stjerner, snefnug, små mennesker osv.
  • skære dem med kontorsaks;
  • Individuelle figurer er dekoreret eller indsat på dem ved hjælp af PVA lim tegninger, de syer dekorelementer.

  I sammensætningen af ​​den maling, der anvendes til registrering af produkter fra skum, bør der ikke indbefattes acetone og andre aktive stoffer, der kan smelte skummet. Det er bedre at male håndværk fra loftet fliser med gouache, felt-tip penne eller olie maling.

  Du kan lave et volumen juletræ til nytår, malerier om forskellige emner, huse, biler osv.

  Billeder af loftfliser kan have forskellige størrelser og udføre mange funktioner, såsom postkort. De kan dekoreres i form af Valentine. For at gøre dette skal du skarpe pæne hjerter fra en flise og tegne dem med glitter, perler, dekorere det, lav de tilsvarende påskrifter med feltpidser. Du kan lave kort i form af en bog: skåret ud to identiske dele fra skum og tilslut dem med en limet bånd af dekorativt papir.

  Hvis du kan tegne godt, skal du oprette et mesterværk, male et landskab, et stille liv eller noget andet på din smag på den skårne flise. Så kan du hænge billeder på væggen og vise dem til familie og venner.

  En anden mulighed er at hænge billeder af dine kære på skumgrunden og dekorere det med regn, glitter, små legetøj eller ornamenter. Alt afhænger af din fantasi, i dette tilfælde er der mulighed for at vise det i det fulde omfang.

  Sådan skæres en svævefly fra et loftflise

  Det mest populære produkt fremstillet af skummaterialer, som er meget populært hos børn, er en glider lavet af loftfliser. Det gøres ret let, du skal bruge følgende materialer:

  • loftflise uden mønster;
  • PVA lim;
  • træskinne, bedre fyrdel 4x4 mm og en længde på 1922 cm;
  • knapper;
  • stifter;
  • tøjklemmer;
  • skabeloner;
  • markører, markører, kuglepenne;
  • kniv til kontor;
  • hud til slibning;
  • modellervoks.

  Først skal du skære skabelonen. Tegninger af forskellige svævefly finder du på internettet og vælger en model til din smag. Udskrevne og skårne elementer skal limes til papen, så skal de fastgøres til fliserne, fastgøres med knapper eller stifter og skæres rundt. Derefter skæres de ud med en brevpapirkniv med et tillæg på 12 mm.

  Nu behandles emnerne med sandpapir for at give glathed og glathed til overfladen af ​​vingen og stabilisatorerne af bevægelsen frem og tilbage. Slibedele skal være glatte og forsigtige for ikke at ødelægge dem.

  Næste trin er limning af alle elementerne. Skinnen er belagt med hvid lim på den ene side og den anden og efterladt til at bløde. På vingen og stabilisatoren markerer midten og belæg den med lim på bunden i mellemlinjen. Derefter fikseres alle detaljer med tøjspinde, kæden er fastgjort med stifter til vingen i mellemlinjen.

  Efter 68 timer kan du fjerne monteringen og justere svæveflyet. For at sætte det op, kør modellen fra dine hænder og se, hvordan det flyver. Hvis svæveflyvningen er stærkt stigende, skal du gøre din næse tungere ved at klæbe et stykke ler til det. Hvis modellen dykker skarpt, skal halen være tungere, og ler skal limes til den eller bøj stabilisatoren nedad.

  Så hvis du beslutter dig for at dekorere dit loft med skumplader, husk fra resterne af materialet, at du kan oprette nyttige produkter eller lave legetøj til dine børn.

  Loft flise hus

  Vi har gennemført en anden reparation. Der var trimning af loftfliser. Vi begyndte at tænke på, hvad der kan gøres af dem. Det er trods alt sjældent for os, at det er spildt...

  Derudover var jeg kedelig med disse uendelige sæt: buy-unlock-stick-throw, som ikke skaber en enkelt kreativ tanke i børns hoveder.

  Jeg smed en ide til min syvårige datter, at du kan skære fliserne i rektangler - som mursten. Og lav dem et hus. Mere præcist, hold applikationen.

  Nu vil vi fortælle dig hvordan du gør det og viser, hvad der skete.

  Hvad vi har brug for til arbejde.

  trimning af loftet fliser tilbage fra reparationen (hvis reparationen var lang, og den nye er ikke forudset, kan du købe en hel pakke - nok til hele byen);

  farvet pap som baggrund (du kan holde farvet papir på almindeligt pap) - blå, sort eller lilla (efter eget valg);

  gul eller hvid karton til månen, stjerner og vinduer (den kan erstattes med farvet papir eller endda almindeligt hvidt albumark);

  Værktøj: simpel blyant, sakse, skarp køkkenkniv, lineal.

  Du må heller ikke forstyrre unødvendig avis, som vi tæppede skrivebordet.

  Skær fliser i rektangler. Vi trækker på linjalen med en simpel blyant og skæres med almindelig papirvarer saks til papir.

  Så læg dig ud af, hvordan alting vil være hos os. Vi bestemmer bredden og højden af ​​huset, placeringen af ​​vinduet, efterlad plads under taget (skåret ud af et enkelt stykke), og begynder at klæbe murstenene.

  Arbejdet er langt og omhyggeligt.

  Vinduet til huset er bedre at skære ud af et enkelt stykke. Vi skærer hullerne med en almindelig køkkenkniv (helst på bordet, for ikke at skade bordet) - og det er det!

  I vinduerne stikker vi stykker gul karton - som lyset i vinduet er tændt.

  Men så forstod de fejlen: det var nødvendigt at holde et gult fast stykke under vinduet. Og så - skinne sort i kanten. Men for den første oplevelse er ikke skræmmende...

  Efter at huset er klar, laver vi en sti - også fra stumper af loftfliser. Her - alt afhænger af den lille kunstners fantasi.

  Til sidst skærer vi og lim månen og stjernerne.

  Alt er huset klar. Hvordan man kalder det - jeg ved ikke, om et håndværk af loftfliser eller applikation. Sandsynligvis den anden er mere præcis.

  Men vigtigst af alt var barnet optaget af den kreative proces. Og det gjorde han med glæde.

  Vores hus fra loftet fliser viste sig at være ikke ideelt selv, men i betragtning af at datteren gjorde det uden min hjælp (min var bare en ide, og vinduet og stjernerne hjalp med at skære ud) er tilgiveligt. Men næste gang har vi allerede gjort noget mere seriøst. Nemlig - slottet af loftet fliser. Eller et tårn. Hvem kan lide mere.

  Loftslås

  Sådan laver du en lås med dine egne hænder (det samme eller endnu bedre) - Jeg vil fortælle dig næste gang.

  Hvad laver du fra loftfliser med dine børn?

  © Galina Schaefer, hjemmeside "Graphomanim for Two", 2014. Kopiering af tekst og billeder er kun mulig med forfatterens skriftlige tilladelse. Alle rettigheder forbeholdes.

  Jeg ville være glad, hvis du deler dette indlæg med dine venner på sociale netværk:

  Dig selv mester

  Populære publikationer

  Seneste kommentarer

  Beskåret relief af skumpladefliser

  Beskåret relief af skumpladefliser

  Til håndværk kræves et minimum af omkostninger og værktøjer:
  - skitsepapir

  Sådan gør du:
  1. Lav en skitse af arbejdet. Det bør være meget kortfattet og tankevækkende uden unødvendige små detaljer. Det er tilrådeligt at gøre det i tone for at gøre det klart, hvilken del der skal skæres ud senere, og hvilken del at forlade i forgrunden

  2. Vi pålægger en skræddersyet skitse på skumfliserne, fastgør kanterne, så tegningen ikke bevæger sig eller forvrænges. Vi oversætter tegningen ved at trykke.

  Det er ønskeligt at lægge glas på bordet for ikke at beskadige bordets overflade, og knivbladet gør det lettere at glide på glasset.

  3. Vi begynder at skære fra store områder og gradvist flytte til detaljerne.

  4. Når hele forsiden er klar, skal du forberede ryggen. Det er nødvendigt at beslutte, hvilken baggrund reliefen vil være. Du kan eksperimentere ved at erstatte farvede baggrunde og vælge den mest succesfulde. Det endelige resultat af arbejdet afhænger af det. Det samme arbejde vil se anderledes ud og ses fra farvekombinationen.

  5. Hvis der vælges en farvet baggrund, skal hele baggrundspladen males i den valgte farve. Akrylmaling, der let påføres skumoverfladen, passer bedst til dette.

  6. Næste og sidste etape vil være installationsarbejdet. For at gøre dette skal du forberede små "ben" til at binde fronten og baggrunden. Skær i skumkvadrer ca. 2x2 centimeter i størrelse. Vi fastgør 2 firkanter til hinanden, vi får et "ben". Sådanne "ben" har brug for 4 stykker, og muligvis mere, hvis den forreste baggrund vil falde. Du kan binde med dobbeltsidet tape eller enhver lim, der ikke korroderer skummet.

  8. Nu er det nødvendigt at klæbe forgrunden og bagsiden sammen mellem sandwichmetoden.
  Hvis der vælges et flertallet plot, limer vi også lagene mellem hinanden med "benene" mellem hvert efterfølgende lag.

  Ligesom vores hjemmeside? Tilmeld dig eller abonner (meddelelser om nye emner vil blive sendt til mailen) på vores kanal i MirTesen!

  Hvordan man vælger og lægger fliser på loftet

  Hvordan man vælger en loftflise

  Loftet i huset udfører vigtige dekorative funktioner. Samtidig er der mange muligheder for efterbehandling - maleri, vægpapir, installation af spændinger eller ophængt konstruktion. Men uden tvivl er den nemmeste og hurtigste måde at installere fliser på loftet.

  For det første er det den mest økonomiske mulighed for at omdanne et værelse. Og for det andet at lægge flisen, behøver du ikke hjælp fra fagfolk og et specielt værktøj - alt arbejdet udføres selvstændigt.

  Loftfliseoversigt og tips til valg af det

  Hvis du tror at alle sådanne materialer er helt ens, så er det ikke. Der er flere sorter, der adskiller sig i både egenskaber og produktionsmetoder:

  • Stemplet flise. Det kaldes også presset. Den er lavet af skumplader, og dens tykkelse er normalt fra 6 til 8 mm. Denne mulighed er den mest almindelige på grund af den meget lave pris med meget god kvalitet.
  • Injektion. Denne type materiale er kendetegnet ved en stor tykkelse af ark, i gennemsnit 10-14 mm. Han har også en anden produktionsteknologi - fliserne er lavet af polystyrenskumråmateriale, som sintres i en speciel maskine. Denne type har som regel meget rige mønstre på grund af deres dybde og detaljer. Kunderne noterer sig også de geometriske korrekthed og dimensionelle nøjagtighed af alle elementer.
  • Ekstruderet flise. Dens funktion er, at den er lavet af polystyren skumstrimmel. Sidstnævnte er dækket af en film, malet i forskellige farver eller efterligner strukturen af ​​sten, granit, træ osv. Resultatet er en overflade uden korn, der ligner forskellige teksturer. Naturligvis er en sådan flise den dyreste.

  For at vælge et kvalitets loftmateriale skal du være opmærksom på følgende aspekter:

  • Den første er at kontrollere de geometriske parametre, når materialet overvejes. Størrelsen af ​​fliserne skal ideelt passe, alle kanter skal være glatte, og hjørnerne er korrekte - 90 grader - uden afrunding og syltetøj. Kun overholdelse af alle disse betingelser kan garantere den fremragende kvalitet af lægning uden sømme og hulrum i hjørnerne.
  • Det andet er at tage højde for egenskaberne af strukturen og kvaliteten af ​​materialet. Dens overflade skal være ensartet, med samme tæthed over hele området af pladen. Polystyrenkorn bør være de samme, uden størrelsesforskelle. I dette tilfælde skal du huske - jo mindre struktur, jo stærkere arket. Materialet bør ikke skrælle, især ved kanterne og hjørnerne. Du kan kontrollere styrken på en enkel måde - tag et ark ved hjørnet og ryste det. Hvis materialet er af ringe kvalitet, slår hjørnet af.
  • Og det sidste aspekt vedrører tegningens kvalitet. Prægningen skal være den samme på alle fliser uden uklarhed og forvrængning. Derudover skal kvaliteten af ​​mønsteret være på et højt niveau. Selv det bedste materiale ser jo ud til at være sjusket, hvis tegningen er af ringe kvalitet.

  Beregning af den krævede mængde materiale

  Efter at have besluttet på typen af ​​fliser, kan du gå videre til designarbejdet. Det er bedre at lave beregningerne ikke i sindet, men på papir. Den nemmeste måde at tegne en plan af loftet på, respekterer rummets proportioner. Derefter markeres flisens placering på papir, idet du husker at lægningen udføres fra midten til kanten. Så kan du lave markering direkte på loftet. Dette giver dig mulighed for visuelt at se, hvordan materialet vil blive placeret. Desuden tjekker du rigtigheden af ​​beregningerne på papir.

  Hvis du har brug for at trimme ark, og det er oftest tilfældet, er det nødvendigt at bestemme størrelsen af ​​ufuldstændige fragmenter. Hvis de udgør mere end halvdelen af ​​fliserne, tælles de som heltal. Hvis mindre end halvdelen er brugt, er deres antal opdelt i to - det er hvor mange hele dele der kræves for den ekstreme række. Husk i det tilfælde, at det anbefales at købe materiale med en margin på 10-15% i tilfælde af beskadigelse, beskadigelse eller ukorrekt skæring.

  Udvælgelse af klæbemidler og overfladebehandling af loftet

  Loft flise lim

  Samtidig med erhvervelsen af ​​fliser til loftet, er det tilrådeligt at købe lim til fastgørelsen. Der er to hovedmuligheder, som sælgere oftest tilbyder:

  1. Universal typer limtype "Tytan". På grund af den brede distribution af produkter af dette mærke er alle sammensætninger af denne type forbundet med Titan og har oftest polsk oprindelse. Denne gruppe har temmelig solide egenskaber ved holdbarhed og godt fixer en flise. Men i sin ansøgning kræves omhyggelig overholdelse af teknologien. Efter påføring af klæbemidlet skal du udholde en vis tid, og tryk derefter på delen til overfladen for at blive trimmet og hold den i mindst et minut. Og det skaber visse ulemper.
  2. Installation kan også udføres ved hjælp af lim i rør af typen "Installationstid" eller lignende produkter fra andre fabrikanter. Normalt på emballagen viste det sig, at sammensætningen er egnet til polystyrenprodukter. Hvis der ikke findes en sådan genstand, kan der forekomme lim på flisen i form af gule pletter og striber. Denne type er kendetegnet ved hurtig indstilling uden behov for vedhæftning. Derudover er det perfekt at rette fliserne. Dens omkostninger er noget dyrere, og udgifterne er lidt mere. Også til nem anvendelse skal du bruge en pistol til fugemasser. Det er billigt, og du kan købe det hos enhver hardware butik.

  Loftets overflade skal udjævnes. Hvis der er skrællefragmenter, skal de fjernes, hvorefter loftet skal rengøres grundigt og primeres. Husk, at der ikke kræves kontinuerlig påføring af lim på overfladen af ​​flisen. Dens vægt er meget lille, så det er nok at lave limlinjer rundt omkretsen og krydse diagonalt.

  Nuancerne i arrangementet af loftfliser nær de elektriske ledninger

  Mange købere ved ikke, hvordan man korrekt placerer lyskablet, så de skærer fliserne i stykker. Og dette har en ekstremt negativ indvirkning på loftets udseende. I mellemtiden kan et lignende spørgsmål løses ganske enkelt:

  • Hvis installationen er lavet i henhold til teknologien - fra midten til kanterne, og lysekronen er i midten, så er den bedste mulighed at starte arbejde fra den elektriske ledning. Omkring er der fire fliser, og markeret det område, der skal skæres for at forbinde fragmenterne tæt. Bare rolig, at hjørnerne kan blive skåret lidt mere end nødvendigt. Efter alt er dette område stadig lukket med et specielt dekorativt cuppedforing, der skjuler forbindelsesblokken og ledningerne.
  • Hvis det er lettere for dig at klæbe fliser fra væggen, ændrer teknologien. Du stabler rækkerne, indtil du når ledningen. Efter det, lad ham i sømmen, hvis du er heldig, og ledningen var der. Hvis han faldt på planet af pladen, skal du lave et hul. For at gøre dette måles afstanden fra nærmeste flise på loftet og ledningen af ​​kablet og markere punktet på flisen. Du må ikke forveksle siderne på arket, hvis mønsteret er asymmetrisk. Så skal du skære et hul, der er tilstrækkeligt til at trække tråden. Igen skal du ikke bekymre dig, hvis det viser sig at være mere end nødvendigt - dette sted lukkes med en belysning af lysekronen.
   Stedets beliggenhed og retning af installationen bestemmer hver sin egen. Du kan holde dine egne fliser på loftet, som du vil, det vigtigste er at overvåge overholdelse af lige linjer.

  Nyttige tilføjelser til arbejdsgangen

  Facing lofter med dekorative fliser

  I forbindelse med limning af fliser til loftet kan der være mange spørgsmål, så det er bedst at tænke på alle dine handlinger, inden du starter arbejdet. Som du måske har bemærket, anbefales det at styling udføres fra midten af ​​rummet. Men hvad skal man gøre, hvis rummet er stort, og væggenes geometri ikke er helt perfekt? Det er jo et stort problem at sætte de første ark korrekt. I dette tilfælde er det lettere at starte installationen fra væggen overfor indgangsdøren til rummet. Dette vil lægge fliserne så smidigt som muligt.

  Også, hvis rummet er stort, bør du ikke stable arkene diagonalt - dette øger materialernes forbrug betydeligt. I nogle tilfælde skal du købe fliser med 30% mere plads, og det er meget dyrt og uberettiget hvad angår lønomkostninger.

  Et andet problem er bruddet på elementernes geometri, når dimensionerne kan afvige selv med flere millimeter. I dette tilfælde skal du tilføje alle arkene og skitsere de fragmenter, der skal afskæres. Skæring sker med en konstruktion eller papirvarer kniv. For en jævnt snit skal du sørge for at bruge en linjal.

  Nogle gange opstår der små huller mellem væggen og polystyrenskumbelægningen, hvilket medfører store vanskeligheder ved forsegling. Hvis hullet ikke er mere end 15 mm, behøver det ikke at blive repareret - det lukkes med en sokkel. Hvis der er mere end 15 mm, er det nødvendigt at skære strimlerne af den ønskede bredde, ikke at glemme om sammenfaldet af loftmønsteret.

  Normalt brugt sokkel af et lignende materiale, som er valgt i overensstemmelse med loftets stil. Glem ikke, at en bred ramme kun ser godt ud i store rum. Lim bundpladerne med det samme klæbemiddel som bundbeklædningen.

  konklusion

  Som du kunne se, at installering af fliser på loftet ikke er meget svært (se billede). Selv den mest uerfarne person i byggeproblemer vil klare dette. Dette er den hurtigste måde at opgradere loftoverfladen på, som kan afsluttes om 1 dag. Endelig må du ikke overdrive det, trykke på flisen til loftet. Fingeraftryk kan forblive på skummet, som ikke forsvinder senere.