Stræklofter i køkkenet: en gennemgang af designmuligheder

Strækloft er en af ​​måderne at skabe et stilfuldt og smart design i eget køkken, hvoraf mange er præsenteret i vores udvalg af billeder. I dag vil du se nærmere på denne type loftindretning, lære om dens evner, typer og egenskaber samt få ideer til design.

Loftet er det mest uudnyttede plan i rummet, hvilket nemt erstatter accentvæggen og bliver højdepunktet for interiøret. Dette er et kraftfuldt designværktøj, som vil bidrage til visuelt at opdele rummet i funktionelle zoner og give hver af dem den nødvendige belysning.

Hvorfor stræk lærred er en stærk konkurrence på andre måder at efterbehandling? Lad os starte med, hvad de er lavet af forskellige materialer, som hver især har sine egenskaber og særpræg.

Fordele og ulemper ved stræklofter

Årsagen til populariteten af ​​disse malerier er, at de har flere plusser end minusser.

Så fordelene ved stræklofter i køkkenet omfatter:

 • en simpel (og muligvis billigere) installation, der tager flere timer;
 • støvfri reparation, som det ikke altid er nødvendigt at lave møbler;
 • hurtig opdatering af interiøret på grund af ændring af lærredet;
 • fugtmodstand og brandsikkerhed af materialet;
 • let pleje
 • mangel på kondensat og dermed - en grund til dannelse af skimmel og svampe;
 • maskerende loft uregelmæssigheder og kommunikation;
 • et væld af farver og teksturer;
 • Rige muligheder for lysdesign;
 • holdbarhed (12-15 år).

Og vigtigst af alt - takket være dens mangfoldighed vil de hævede lofter passe ind i enhver indretningstilstand, som det fremgår af disse fotos.

Stakloftlofter er ofte forbundet med materialer af dårlig kvalitet eller uretfærdig installation.

Hvis du udelukker disse faktorer, kan stræklofter i dit køkken have disse ulemper:

 • Tilstedeværelsen af ​​forbindende sømme i udformningen af ​​store rum (med en bredde på mere end 3,2 m);
 • tab af 5-10 cm i højden af ​​rummet;
 • Effektgrænser for loftmonterede pærer.

Alle andre anklager mod stræklofter kan kaldes fordomme relateret til:

 • mangel på viden om egenskaber og anvendelsesområde for polyvinylchlorid, polyester og polyurethan;
 • mangel på nødvendig ventilation til køkkenet;
 • lavkvalitetsforfalskninger med en karakteristisk skarp lugt, der ikke eroderer inden for et par dage efter installationen.

Valgfunktioner

Et interessant design af strækloftet antyder følgende punkter:

niveauer

Hvis lofterne i køkkenet er høje, har du godt råd til en to-tier-design af matte og blanke, stof- og PVC-lærred.

Du kan også lave en kombination af hævede lofter med gips. Den er mindre modstandsdygtig overfor fugt, men mere modstandsdygtig over for høje temperaturer, hvilket giver flere muligheder for belysning. Glansstramt lærred og gipsvæg er involveret i skabelsen af ​​dekompressionslofter.

To niveauer i loftet - dette er en glimrende løsning til zonering af køkken-stuen eller adskillelse af spisestuen fra arbejdsområdet i rummelige køkkener. Derudover, som du supplerer farveskemaet i køkkenet.

Det nederste niveau af loftet, som gentager bøjningerne i køkkenet, vil give dig en harmoni af former, og spotlightsne indbygget i den vil give kraftig belysning, der bare er nødvendigt for arbejdsområdet.

På samme måde kan loftet duplikere bordets konturer, og billedet, der er trykt på den med den passende belysning, vil skabe et romantisk eller festligt humør.

Man ville antage, at for et lille køkkenkompleks er suspenderede strukturer ikke en mulighed, men det er ikke altid tilfældet.

Design muligheder for bunk eller tiered stretch lofter venter på dig i de følgende fotos.

Enkelt niveau

Ejere af lave lokaler vil ikke gerne ofre ekstra centimeter for at spise op højde. Her vil vi anbefale at være opmærksom på de blanke lofter på et niveau, hvis reflektivitet ændrer situationen radikalt.

Du vil ikke mærke tabet af højde og gøre hele køkkenet mærkbart mere rummeligt. En advarsel - det mindste antal genstande skal afspejles i refleksionen, ellers vil effekten være modsat.

Interiører med en overflod af indretning eller lige netop indrettede køkkenredskaber er mere sandsynlige matte lofter, der ligner tekstur af de mest almindelige gips.

Satin linned er et elegant design med karakteristiske naturlige stoffer iriserende. Hvis hvide stoflofter ser ud som en standard, men faktisk - mere praktisk hvidvaskning, ser de farvede ud som dyre, strygte og stivelsesholdige stoffer. Hvordan ser satin stræklofter i køkkenet - fremgår af billedet nedenfor.

Der er også et kryds mellem glatte og matte belægninger - halvglansede lofter med perlemor eller metallreflektioner. Sammenlignet med glans er de meget mindre reflekterende og lidt "kornede", hvilket er særligt synligt, når de lyser.

Disse lærred harmoniserer perfekt med chrome eller metalindvendige elementer, karakteristiske stilarter som hi-tech, futurisme eller techno. Et sådant overtræk ændrer dets udseende afhængigt af lysstyrkenes intensitet og lysstyrke.

Interessante teksturer

Under sin relativt korte eksistens er strakte lærred genopfyldt med en række nye usædvanlige teksturer.

For eksempel tager chameleon canvases på nuancer af deres omgivelser.

Stræklofter efterligner:

 • marmor;
 • ruskind;
 • guld;
 • messing;
 • sølv;
 • kobber;
 • et træ;
 • et spejl;
 • perlemor;
 • krøllet papir eller klud.

Forestil dig nu, hvor mange designmuligheder deres kombinationer vil give!

Smukt forkrøllet materiale på loftet vil tilføje volumen til avantgarde køkkenet, boheme forgyldning vil supplere værelserne i art deco, barokke og andre luksuriøse retninger. Efterligning af træbjælker vil hjælpe med at fuldende billedet af køkkenet, indrettet i stilarter som Biedermeier, land, rustikke, chalet, hygge. Sammenlignet med naturlige træ strakte lærred til køkkenet mere praktisk, for ikke at nævne forskellen i prisen.

Denne overflod af stræklofter giver adgang til luksuriøse, elegante og enkle, rustikke stilarter. Og her bekræfter dette foto eksempler.

Lidenskaben hos moderne designere til at kombinere materialer har skabt en ny slags stræklofter, der minder om udformningen af ​​et rumskib eller lejlighed i den fjerne fremtid.

Perforerede lofter

Til at begynde med foreslår vi at du sørger for, at de virkelig ser fantastiske ud ved at se disse fotos. Opskriften på dette skuespil er ret simpel: belysning, speciel sokkel, ventilationssystem og to overlejrede dåser - enkeltstykke og med slidser.

Huller er ikke kun runde, men også openwork, i form af tegninger eller ornamenter. Ud over det uforlignelige udseende omfatter fordelene ved denne innovation, idet den adskiller den fra almindelige enkeltlagsduv, herunder:

 • øget modstandsdygtighed mod fugt
 • forbedret stofventilation;
 • få 3d effekt.

Men det var heller ikke uden sine ulemper:

 • mere kompleks installation;
 • støvakkumulering mellem lærredene;
 • tab af mindst 25 cm i højden af ​​rummet.

Nå, det er helt naturligt, at perforerede lofter er dyrere end normalt.

Stjerneklar himmel

Det er usandsynligt, at alle vil nægte at nyde den stjerneklare himmel, kometer, planeter eller hele galakser, sidder i deres køkken. Derfor mister et sådant design gennem årene ikke sin popularitet, og snart vil det nok modtage titlen på den klassiske.

Du kan overføre himlen til loftet på forskellige måder - for eksempel ved hjælp af:

 • grafiske billeder;
 • fiberoptik;
 • diode baggrundsbelysning;
 • luminescerende maling;
 • Starpins pins;
 • Swarovski scattering linser;
 • kombinationer af alle ovenstående.

En speciel lysgenerator vil give monotont blinkende stjerner, og hvis du vil have alle slags specielle effekter som flyvende kometer, der vises på horisonten af ​​nye konstellationer og faldende stjerner. Og her er et par billeder af, hvad stjernens lofter ligner i køkkenet.

Svævende loft

Og her er en anden fantastisk symbiose af lofter og LED-belysning. Selv det mest stygge strakte stof, der er installeret af denne teknologi, ser ekstraordinært ud. Hemmeligheden bag et flyvende loft er en speciel profil, hvori en LED-strimmel er indlejret i en vis vinkel.

Fuldt begrundende sit navn, disse lofter visuelt forbedre rummet. En "men" - virkningen af ​​at skyde vil være skjult af et vægsæt eller høje køkkenmoduler, fordi dioder belyser 10-20 cm af væggen under loftet.

Fotoprint

Mål for unikhed i design? Eller vil du gøre køkkenet mere rummeligt og højere? Stop valget på lærredet med fotoudskrivning, og endnu bedre - med 3D-effekten. De individualiserer indretningen af ​​køkkenet, hvilket gør det ulig anderledes.

Derudover er stræklofter med billeder universelle, fordi du nemt kan vælge noget, der passer bedst til køkkenets stil. Selvom nej, skal du stadig arbejde hårdt - valget er så stort, at du er nødt til at arme dig selv med beslutsomhed og bare tvinge dig til at stoppe.

Hvor forskelligt er de tredimensionale og mest almindelige strækfotos lofter i køkkenet - dette valg vil bekræfte.

Farve løsninger

At hente en farve til et strækloft hjælper andre elementer i et interiør - og ikke nødvendigvis de store størrelser.

Hvis du har to niveauer i loftet, kan en af ​​dem smelte sammen med væggene, mens den anden supplerer suite, bord, gardiner, lysekrone, billede, gulvbelægning eller køkkenforklæde - for eksempel som i disse billeder.

Loftene matcher vinduesrammerne eller skråninger, døre eller dørrammer harmonisk.

Et loft på et niveau, der fusionerer med væggene - det er en klassisk løsning, at nogen virker kedeligt. Hjem tekstiler, inventar, glasmalerier eller glasindsatser på dørene, bordpladen, sæt og andre indvendige detaljer hjælper.

Stretch lærred med fotoudskrivning vil se godt ud i sort / hvid eller tofarvet interiør. I tilfælde af at køkkenet har 3 eller flere farver, er en af ​​dem bedre at matche billedet. Reducerede kopier af mønsteret på loftet kan være til stede på køkkenet forklæde eller duge.

Hvis du stadig er ubestemt om væggenes farver, skal du stoppe med at vælge universelle farver - creme, hvidblå, grå, hvid, lysebrun, som organisk passer ind i ethvert interiør.

Nogle designere anbefaler, at køkkenet designes med en modley beige gamut. Det er praktisk og passer godt sammen med alle andre farver, herunder lyse.

Med hensyn til de mættede, skrigende farver - her kan designerne sige, at de er i konflikt med psykologerne, mere præcist - eksperterne i farveterapi.

Piercing rødt, orange, gule farver opfrisker, energiserer, ser meget stilfuldt ud, men du skal bruge dem med forsigtighed. Det er bedre, at de var i mindretallet. Og alligevel er det individuelt.

Mørke farver i køkkenets design - dette er praktisk, fordi forureningen ikke vil være synlig, og rengøringen bliver en mere sjælden begivenhed. Men også mørke farver anses for at være spildens ildnere, derfor er det bedre at bruge dem i doser eller for at kompensere med forbedret belysning.

belysning

Lys i køkkenet, ser du, skal være så meget som muligt og bedst af alt - naturligt. Men selvom arbejdsområdet ligger ved vinduet, skal hun have brug for belysning om aftenen eller om natten. Derudover vil du sandsynligvis understrege skønhedens stræklofter eller andre accent detaljer af køkkenet.

1. Central, normalt repræsenteret af en lysekrone, i det mindste - en tablet eller et panel i midten af ​​loftet. I store rum kræver sådan belysning yderligere belysning omkring omkredsen, ellers bliver det mørkt i hjørnerne.

2. Spotlights, jævnt fordelt på loftplanet. En stilfuld og meget økonomisk løsning, der giver de nødvendige køkkenarealer med stærkt lys.

3. Contour LED strip belysning er også en rentabel løsning med færre kombinationer og placeringsmetoder. LED'er, der forbruger en symbolsk mængde energi, placeres rundt om loftet, langs et af niveauerne, i et headset, spejle og faktisk i en hvilken som helst anden genstand.

Som tilføjelser skal du bruge vægsconces, lamper og drejepladser, der er indlejret i køkkenindretningens øverste niveau.

Glem det ikke:

 • Spændingsdække er ikke venlige med høje temperaturer;
 • varm belysning er mere passende varme farver;
 • blankt lærred fordobler mængden af ​​lys;
 • beregne mængden af ​​kunstig belysning, der er nødvendig for køkkenet
 • Jo mindre køkkenet er, jo mere lys skal det have.

Stræklofter i et lille køkken

Hvis dit køkken ikke er forskelligt i størrelse, er det ikke en grund til at opgive spændeskiverne. Alt er lige modsat: stræklofter - en fantastisk løsning til et lille køkken.

Og her er nogle værktøjer til at øge pladsen til din rådighed:

 • lyse og kolde farver. Utvivlsomt er hvid farve den bedste "dilator" af vægge;
 • flere niveauer af belysning: loft, væg, indbygget sæt;
 • spejlblank stræk lærred, måske i kombination med matte omkring omkredsen;
 • taklamper omkring omkredsen.

Hvis gulvet er lyst, kan loftet være identisk. Men kombinationen af ​​et mørkt gulv-mørkt loft reducerer rummets højde.

Ligegyldigt for glans af ejerne af små køkkenrum er det bedre at vælge et strækloft med effekten af ​​skyhøje, visuelt hæve flyet over hovedet.

Ikke mindre effektiv i denne henseende, og lofterne med et tredimensionelt billede. Kronen af ​​træer, skyskrabere eller fantastiske slotte, skyer eller faldende druer klynger - sådanne tegninger fremmer loftet, fuldt ud kompenserer for den 10 cm højde brugt på den.

Tredimensionelle stræklofter med belysning vil blive en klar accent og bringe en atmosfære til afslapning til køkkenet - du skal bare vælge et foto, tænke over belysningsdesignet og tage et nyt kig på dit lille køkken.

Måske er det alt, hvad vi ønskede at dele med dig. Lad din reparation overstige alle forventninger!

Stræklofter kombineret fra to farver

Smukt og let at bruge loft er ikke så svært at lave som det ser ud ved første øjekast. Det er nok bare at studere moderne materialer og stoppe valget på den bedste mulighed for dig. En populær mulighed er en strakt lærred, som er præget af en stor farvepalet og muligheden for trykning, kompatibilitet med forskellige dekorationer og nem installation.

Hvis du ikke ønsker en simpel monofonisk belægning, kan du lave et strækloft i to farver, og vi vil vise dig fotos af de bedste kombinationer yderligere, der vil være mange af dem.

I det indre af stuen

Tofarvet lærred bruges ofte til udsmykning af værelser: det hjælper med at visuelt zone et værelse, og med den rigtige kombination af farver gør den mere rummelig.

To-niveau lofter ser godt ud, hvor den grundlæggende tone duplikerer skyggen af ​​møbler. Du kan bruge en gennemprøvet kombination af lilla og hvide - en stilfuld indstilling, der giver dig et væld af opfriskninger på værelset.

I dette tilfælde er møblerne bedre at vælge lilla toner, og gøre væggene hvide - tofarvet design af værelset ser smukt og usædvanligt ud.

Den klassiske kombination af sort-hvid er også velegnet - det ser bedre ud på en enkeltfarvet belægning. I dette tilfælde skal du sørge for at spidsen blev lavet omhyggeligt - nogen af ​​dens fejl er slående og lidt ødelægge webens endelige udseende.

Et sådant design som på billedet er ideelt til en stue i højteknologisk stil.

Hvis den tidligere version virker kedelig for dig - kombinere hvid med lyse farver, for eksempel orange.

Vigtigt: Sørg for at møblerne er i overensstemmelse med den valgte skygge! Til dette er det bedre at bruge farve matchende bord eller konsultere designerne. Forresten, skal du sørge for at se et stort udvalg af stræklofter i stuen. Der er snesevis af seje eksempler, ikke kun tofarvede.

I det indre af soveværelset

Afhængigt af hvilken effekt du vil have, når du reparerer et soveværelse, skal du bruge forskellige farver. Lad os se mere?

Stretch loft med gipspladen indsats hjælper med at adskille soveområdet fra resten af ​​rummet - det er funktionelt, og med det rigtige design er meget smukt. Det gør det også muligt at skelne mellem farver, fremhæve kontrast af teksturer, samt indbygge spotlights. På den anden side vil udvælgelsen af ​​delikate farver ikke gøre overgangen for abrupt.

Beige og hvidt hængende loft med skjult belysning er velegnet til små soveværelser: det vil gøre dem mærkbart mere rummelige og lettere. Derfor, hvis rummet ikke afviger i størrelse, og vinduerne vender mod nord, anbefaler vi at du forsøger denne indstilling.

Spike to farver strække loft i dette billede ser ret modig ud: en kombination af pink og gul usædvanlig modtagelse. Du skal købe de rigtige møbler og tekstiler. Men hvis du kan lide lyse løsninger, prøv det! Vi er sikre på, at du vil kunne lide resultatet.

På samme måde kan du vælge andre kontrastfarver: det vigtigste er, at de kombinerer med hinanden. Stadig lys rød med grøn - ikke det bedste valg til soveværelset.

I køkkenets indre

Til køkken to-farve stretch lofter - faktisk skal-hev.

Hvis i din studio lejlighed, i stedet for et fuldt udstyret køkken, er der kun et køkkenhjørne - vælg det med en farveindsats. Det røde og hvide loft ser godt ud selv i små værelser. Lyse farver tilføjer visuelt en smule manglende plads, især hvis du vælger en blank struktur.

Hvidt og gråt enkelt-niveau lærred egnet til rummelige, lyse værelser. Manglen på skarp kontrast er diskret og elegant. Forresten kan du eksperimentere med materialet - lav en del blank og den anden del matte.

Pick up loftet, som vil være i harmoni med køkkenet sæt og forklæde, så værelset var indrettet i samme stil.

For eksempel er et hvidt lærred med røde indlæg velegnet til de relevante møbler, men i en anden sammenhæng kan det virke overdrevent lyst.

I det indre af børnehaven

Designet af børneværelset har altid været præget af et mindre antal konventioner: en kombination af farver, tegninger, et stort antal tematiske indretninger. Det samme gælder for lofter, hvor der anvendes 2 farver: Du kan tillade løsninger, der er for dristige for resten af ​​lejligheden.

Smukt ser ud af et hjørne af strålerne, for eksempel hvid og blå. For at supplere effekten af ​​den kosmiske krop, skal du installere en gipspladeindsats i form af en afrundet trekant i dette hjørne. Hvis det ønskes, kan det belyst indefra - det ser ud til at være flydende i luften.

Salat-hvide blomster på et to-niveau loft vil blive suppleret godt af små grønne lamper: de vil understrege baggrundens hvidhed i harmoni med spændingsindsatsen. Vælg en sjov krøllet lysekrone, der vil skabe en færdig sammensætning.

Den blå indsats på det hvide loft kan variere ikke kun i farve. Prøv at arrangere et stykke af den virkelige stjerneklar himmel - både børn og ældre børn vil være glade for en sådan beslutning. Vær ikke bange for at eksperimentere: en halvmåneformet lysekrone eller gipspladeskyer vil fuldføre billedet.

I det indre af badeværelset

Kombinationen af ​​hvid og beige er en klassiker og kendt for mange muligheder for at dekorere loftet på badeværelset. Denne belægning er velegnet til små værelser: lyse farver gør dem mere rummelige. Vælg en blank struktur for at forbedre effekten.

Hvis du vil tilføje farver, skal du stoppe valget på et andet design - for eksempel hvid med rød. Tilsvarende fliser, smukt reflekteret i det næsten spejlagtige lærred, hjælper med at tilføje plads til værelset. Sandt nok er denne løsning ikke egnet for alle: For lyse farver i et lille rum kan trætte øjnene.

For nylig er usædvanlige kombinationer kommet i mode - lys gul og sort ser meget imponerende ud. Det er sandt, at hvidt VVS i dette tilfælde skal opgives - det er usandsynligt, at det er passende.

Forresten er det ikke nødvendigt at bruge begge farver i lige store mængder - en lys midt og mørk ydre striber ser smuk ud i et lille rum. Pas på god belysning: Sådanne toner kan lidt skjule lyset, hvilket gør rummet visuelt mørkere, end det faktisk er.

På indersiden af ​​kontoret

Traditionelt bruges til værelset diskrete farver: dem, der ikke vil distrahere fra arbejde. Men det betyder ikke, at du bliver nødt til at være begrænset til beige eller brun monofonisk lærred. Den rigtige kombination er altid passende. Bekræft dette ved at se på de følgende fotos.

Det beige-sorte loft ser ret strenge ud, men det ser mere oprindeligt ud end den sædvanlige kombination af sort og hvid. Det vil ikke være svært at vælge møbler til en sådan belægning, og udseendet er bestemt værd at have en høj rating.

Psykologer mener, at blå hjælper med at fokusere. Brug det! Den baggrundsbelyste matblå indsats er en fantastisk måde at opleve det hvide loft på lidt.

Forresten kan svejsede lofter visuelt fortsætte i væggene - så rummet vil virke meget større. Bare hente gulvet for at matche en af ​​farverne i loftet og bruge tynde, næsten usynlige basisplader. På kontoret ser denne løsning på passende måde, samtidig med at du kan flytte væk fra standard business room design.

I det indre af korridoren

Gangen betragtes som værende et af de sværeste værelser til designerrenovering - det er sjældent at finde et værelse med den rigtige konfiguration. Korrekt valg af farver hjælper med at visuelt justere korridoren.

Hvis du er heldig med en stor, firkantet gang - installer et tofarvet svejset skråt loft. For eksempel hvid med brun. Denne kombination er velegnet klassisk interiør og understreger rummets rummelighed.

En rød stretch lærred med en to-niveau gipspladen indsats passer til et langstrakt rum. Ser smukke bølgete indstilling. Derudover vil det tilføje det manglende volumen.

Hvis du vil have en lys korridor, prøv at kombinere hvid eller beige med en blød lyserød farve. For værelser med lave vægge er det bedre at vælge et enkelt niveau valg - takket være denne kombination af farver vil det gøre dem højere.

Indsætte en anden nuance er ikke nødvendig for at lave et stykke - i korridoren vil kaffe glatte firkanter se godt ud. Skyggen afhænger imidlertid af rummets overordnede design.

For at få et værelse til at se harmonisk ud, brug ikke mere end tre primære farver i interiøret. Vi er sikre på, at den samling, vi samler, vil hjælpe dig med at gøre dit valg!

Forresten er her et godt udvalg af farvede stræklofter i forskellige nuancer samt en række designer tips.

To-farvede stretchlofter i interiøret - finesser af udvælgelse og de bedste eksempler

Når du beslutter dig for, hvordan du vil se din loftoverflade, skal du være opmærksom på de tofarvede stretchlofter, der ser på billedet, der er foretrukket og rigere end de sædvanlige monofoniske muligheder. Dette er en af ​​de bemærkelsesværdige tendenser i de seneste år, hvilket har givet anledning til at lave loftet til et kvalitativt nyt dekorativt niveau. Derudover giver de ubegrænsede muligheder med hensyn til farvekombinationer dig mulighed for at give interiøret en unik mindeværdig stil. Designets originalitet - det er det, der virkelig efterlader ingen ligeglade. Overvej brugen af ​​tofarvede stretchlofter i praksis nærmere.

3 måder at installere

Det ser ud til, at du allerede er bekendt med installationen af ​​den sædvanlige polyvinylchloridfilm: Rammen er monteret rundt om rummet, luften opvarmes og med den tilberedte film, og derefter strækkes den af ​​baguetter, der er fastgjort på væggene. Faktisk er det derfor sådanne lofter kaldes stretch.

I tilfælde af tofarvede stretchlofter har vi en lidt kompliceret installationsalgoritme. Først og fremmest bliver forberedelsen af ​​selve filmen til den efterfølgende installation mere kompliceret. Brugen af ​​to nuancer i samme område kan implementeres på 3 kendte måder:

 • Spike - klæder af forskellige farver er loddet sammen langs sømmen ved hjælp af en svejsemaskine;
 • fastsættelse gennem en adskilt baguette - forskellige paneler er forbundet til hinanden gennem en baguette, som kan bøje, tage en anden vinkel;
 • 2 niveauer - når denne indstilling er valgt, er den øverste del af samme farve monteret, og den nederste med en anden farve virker allerede som et underlag.

Ofte bruger færdiggørelsen de to første metoder. På mange måder, på grund af deres relativt høje udførelseshastighed samt tilpasning til værelser med lave lofter. Hvis du ønsker at bygge en to-tone stretch loft ved successiv installation af flere niveauer, derefter forsigtigt korrelere dit ønske med plads højde: dette design tager en masse centimeter over betonfundament af loftet, og i stedet for et behageligt resultat risiko at få en meget stærk kompression effekt.

Alle fordele

Når man beslutter sig for at installere tofarvede stræklofter i deres lejlighed eller hus, er folk først og fremmest inspireret af de billeder, der findes i installationsselskabets katalog eller blot på internettet. Der er virkelig mange imponerende muligheder.

Men hvad der virker godt i tilfælde af et enkelt rum må ikke betale udbytte for dig. Lad os prøve at fremhæve alle fordelene ved at bruge tofarvede stretchlofter, så du ville have en ide om, at det giver resten, og hvorfor denne indvendige løsning kan give tilfredshed til dig:

 1. funktionel zoneinddeling - sammen med veldesignet belysning er en af ​​hovedfordelene ved at bruge flere nuancer i samme rum;
 2. Indretningens interiør er et meget delikat punkt, for ofte i forfølgelsen af ​​det bedste taber du det gode, og du ender med en næse;
 3. naturlig maskering af ingeniørkommunikation og eventuelle loftfejl - især vigtigt, hvis du bruger flere niveauer;
 4. iagttagelse af farvebalancen i interiøret - når du har 2 farver på loftoverfladen på én gang, er det meget nemmere at vælge møbler på værelset, dekorere væggene, gulv og arrangere tilbehør.

Er der nogen ulemper?

I sammenligning med konventionelle stræklofter for tofarve er der kun en åbenbar ulempe - det er en mærkbar søm i stedet for adhæsion af to dåser. Det kan ikke undgås på grund af teknologiens egenskaber, men det er ret nemt at oplyse en sådan gener ved hjælp af belysning rettet mod højre side.

En anden ulempe ved sådanne stræklofter blev lidt højere - dette er en alvorlig konflikt med lave rum ved installation af tofarvede stræklofter i to niveauer. Desværre vil det ikke være muligt at løse det: undtagen ved at vælge metoden til at matche to forskellige farvede dåser.

Og selvfølgelig skal du ikke rabat prisen. Prisen for tofarvede stræklofter er lidt højere end konventionelle. For det første tager processen med at forberede nettet mere tid, og forbruget af forskellige materialematerialer vil være mere.

Så vi fandt 3 hoved ulemper ved tofarvede stretchlofter:

 1. næppe mærkbar søm (0,5 mm);
 2. umuligheden af ​​to-niveau strukturer i lave rum;
 3. lidt højere pris.

Og nu overveje, om disse mangler er en hindring for realiseringen af ​​din nysgerrige designplan? Hvis ikke, fortsæt!

Valget af farvekombinationer

Kombinationen af ​​to farver på en enkelt kvadrat er et stort springbræt for grafikeren. Af hans evne til at bruge den resulterende kombination afhænger af, hvor sundt atmosfæren i rummet er, og om dens harmoni er håndgribeligt. Vi giver nogle tips til dem, der ikke har studeret designer, men virkelig ønsker at træffe det rigtige valg:

 1. Forsøg ikke at "gøre venner" med kolde farver med varme. Du kan kun kombinere inden for omtrent samme farvetemperatur;
 2. husk disse kombinationer og brug hvis situationen i rummet har: rød-grøn, blå-gul, orange-lilla, sort-hvid, brun-beige;
 3. ingen grund til at være bange for kombinationer med forskellige teksturer: hvis den ene halvdel af loftoverfladen er indrammet til glans, den anden er til mat, vil denne løsning se frisk og smuk og meget solid;
 4. i dit ønske om at gøre lofterne mere udtryksfulde, kan du gå endnu længere og aktivt bruge fotoudskrivningsværktøjer til dette: Tænk på hvilke af mønstre, tegninger, collager der vil se bedst ud i dit værelse.

Nogle eksempler på et vellykket valg af farvekombination af tofarvede stretchlofter er vist på billedet nedenfor.

Brug i interiøret

Den måde, du bruger tofarvede stretchlofter i din lejlighed eller hus, regulerer kun niveauet af din fantasi og den subtile kunstneriske flair. Begrænsninger i brug i form af nogle funktionelle lokaler er ikke og kan ikke være.

Det eneste øjeblik er et lille badeværelse eller toilet. Kombinationen af ​​klæder med forskellige nuancer kræver et bestemt rum til manøvrer, og i stedet for den forventede komfort kan du få en meget ubehagelig atmosfære. En anden ting - badeværelser med et tilstrækkeligt antal kvadratmeter. Her er hvor du skal vende!

I køkkenet kan to-tone stræklofter ikke blot udføre en dekorativ, men også en adskillelsesfunktion med en fordelagtig vægt på spisestue eller arbejdsområde.

Vi har valgt til dig flotte billeder med tofarvede stretchlofter i en række interiører. Pludselig vil de kombinationer du ser, skubbe dig til en ny og original kreativ tanke?

konklusion

Som du kan se fra billedet, er tofarvet stretchlofter et af de mest kraftfulde værktøjer til at opnå et originalt interiør, der giver dig mulighed for at overføre dine kunstneriske fantasier til virkelighed. Den relative nem installation, en endeløs række af farvevariationer og omfattende dekorative muligheder negere de allerede subtile fejl, så du kan bruge dem som en rummelig forstæder sommerhus format og den sædvanlige by lejlighed. Succesfuldt eller ej? Men det afhænger allerede af, hvor omhyggeligt du læser vores materiale og lærte de grundlæggende principper for brugen af ​​tofarvede stretchlofter i praksis. I eksemplerne i denne artikel anvendes en kombination af monotone farver, som kan virke lidt kedeligt for nogen. Derfor inviterer vi dig også til at være opmærksom på stræklofter med fotoudskrivning.

Tofarvet loft: fordele, brug i det indre (23 billeder)

To-farve stretchlofter - et godt alternativ til hængende produkter, der består af flere niveauer. Originale farver og attraktiv tekstur af lærredet giver dig mulighed for at implementere en række designløsninger. Det korrekte udvalg af nuancer udvider visuelt rummet og deler det i funktionelle zoner. Belægninger, malet i kontrasterende nuancer, kan bruges i alle værelser. Det er vigtigt at overveje, når man vælger et bestemt loft, deres fordele og ulemper, samt en kombination med det indre af lokalerne.

Produktegenskaber

Det tofarvede loft har fået enorm popularitet på grund af dets holdbarhed, attraktivt udseende og enkel installation. En bred farvepalet bruges aktivt af moderne designere til at skabe unikke interiører. Maleriets hovedtræk omfatter:

 • Kontrasttoner er effektive til at opdele plads i zoner. Denne ejendom er især vigtig for små lejligheder og studier, der ikke har indvendige vægge.
 • PVC canvases har en begrænset størrelse, så de er ikke egnede til værelser med et stort område. Loddemaskinen hjælper med at klare dette problem. To-farve stretch lofter er installeret, så sømmen ikke er iøjnefaldende, men ser helt harmonisk ud.
 • Ved korrekt brug af den kombinerede overflade korrigeres fejlene i layoutet let. For eksempel udvider de visuelt smalle rum.

Produkter bestående af to farver er forskellige i design:

 • Enkelt niveau lofter. Flerfarvede canvases er sammenkoblet og ligner en enkelt helhed. Yderligere materialer og armaturer vil ikke være nødvendige under installationen, derfor er denne mulighed betragtet som mere overkommelig.
 • Multi-niveau lofter. I dette tilfælde er hver tier forskellig i farve. Installation kræver brug af hjælpestrukturer. Modeller kan tage forskellige former, men installationen kræver mere tid og penge i forhold til den første mulighed.

Når du opretter et design, kan du kombinere ikke kun farver, men også forskellige materialer og teksturer. Kombinationen af ​​en monofonoverflade med fotoprint, glans - med uigennemsigtige paneler ser interessant ud. Den sidste indstilling er sat i samme højde, men der skabes en illusion af en fladt overflade.

Fordele og ulemper ved tofarve modeller

Flerfarvelofter, der består af et eller flere niveauer, er berømte for deres æstetiske appel og har også høje tekniske egenskaber. De vigtigste fordele er:

 • Holdbarhed. Mange producenter giver en garanti på op til 10 år på deres produkter. Med omhyggelige håndteringsprodukter varer meget længere.
 • Let at pleje. To-farve stretchlofter kræver ikke særlig vedligeholdelse, de mister ikke deres oprindelige udseende og rengøres let af snavs.
 • Modstandsdygtig over for vand. Loftsdragt absorberer ikke lugt og forringes ikke efter kontakt med fugt, hvilket gør dem uundværlige, når man arrangerer køkkenpladsen.
 • Evnen til pålideligt at skjule alle ledninger og kommunikation, hvilket sikrer et attraktivt udseende.
 • Beskyttelse af hovedloftet fra forskellige negative virkninger, herunder ophobning af støv, snavs, farvefare. Dette giver dig mulighed for at installere loftet i soveværelset såvel som på badeværelset og i køkkenet.
 • Evnen til at installere lysekroner og armaturer.
 • Designet af et tofarvet stretchloft adskiller sig i forskellige malinger, former, mønstre, derfor passer den til ethvert interiør.

Ulemperne omfatter tilstedeværelsen af ​​en søm, omend diskret. Tøj er ustabile til mekanisk belastning, de er nemme at beskadige. Mange forbrugere noterer sig de høje omkostninger ved modeller, men det betaler sig selv med holdbarhed og pålidelighed, når de anvendes korrekt.

Indstillinger for at kombinere forskellige farver

I dag er der mange forskellige ideer med hensyn til udformningen af ​​tofarvede loftslofter. De mest populære og æstetisk attraktive er følgende kombinationer:

 • Diagonal. Afhængigt af den stil, som hele indretningen af ​​rummet tilhører, er sømmen enten flad eller bølget. Tilstedeværelsen af ​​glatte bøjninger giver rummet blødhed og lyshed.
 • To halvdele. Enkeltniveau lofter består af 2 dele, malet i forskellige farver. Dette giver dig mulighed for at opdele rummet i to lige store dele.
 • Strip i midten. Sådan en markant accent ser utroligt imponerende ud. For at give harmoni til strimlen kan du gå i kø på vægge.
 • Talrige striber. Denne løsning ser fed ud, så det passer ikke alle sammen. Fremragende visuel effekt opnås, hvis loftets design gentages i nogle indvendige emner.
 • Betænkning placeret i midten af ​​loftet. Mellemen er i form af enhver geometrisk form: en cirkel, en ellipse eller et rektangel. Det tofarvede stretchloft i hallen kan dekoreres med en smuk lysekrone midt i loftet, spotlights hængende ved grænsen af ​​farver ser ikke mindre attraktivt ud.
 • Skakbræt. Tøj, der består af fire identiske firkanter, ser strengt, original og stilfuldt ud.
 • Billeder. Individuelt design baseret på kundens ønsker giver dig mulighed for at skabe unikke produkter. Sådan fornøjelse er ret dyrt, så folk, der ønsker at spare penge, vil kunne købe lærred med færdige mønstre.

Sammenlignet med gipspladsstrømme har strækmodeller et bredt udvalg af farver. Kvalitetsmodeller kan omdanne ethvert værelse, gøre det mere behageligt, attraktivt og stilfuldt.

Kombinerede malerier i interiøret

Anvendelsen af ​​tofarvelofter installeret på samme niveau udføres overalt. Hvert værelse i huset eller bylejlighed vil være unikt. Ved at kombinere loftet med vægge og gulv vil det være med til at øge eller mindske rummet. Overvej de mest almindelige design ideer til forskellige værelser:

 • Et tofarvet loft i køkkenet hjælper med at opdele rummet i et arbejdsområde og et spisested. Denne løsning er især vigtig for en bolig, hvis område ikke tillader brug af andre midler: yderligere vægge, platforme, buer. I midten af ​​loftet kan du installere en lysekrone, den mørke farve på lærredet er egnet til et arbejdsområde udstyret med lamper. Den rige nuance vælges i overensstemmelse med møblernes farve, så den kan være rød, brun, grøn. Kontrastfarver i dette tilfælde skal være beige, hvid, lysegul.
 • Til badeværelset er egnet klud, indrettet på et niveau. Succesfulde kombinationer - hvid med blå eller blå. Mørke nuancer er egnede til at fremhæve det område, hvor møblerne er placeret. Der bruges lyse farver, hvor der er bad.
 • I soveværelset før installationen skal loftet omhyggeligt overveje arrangementet af møbler, der vil gøre designet ensartet. Hvis væggen, mod hvilken sengens hovedplade læner sig, er indrammet med flettet tapet, skal lignende nuancer være til stede i loftet. Det tofarvede loft i soveværelset giver dig mulighed for at vælge et soveværelse og et sted at læse eller arbejde.

Brugen af ​​kontrasterende nuancer giver dig mulighed for at dæmpe layoutfejlene eller omvendt gøre dem mere synlige. Når du vælger farver, skal du styre hjemmets størrelse og egenskaber.

I modsætning til loftet på gipsstræk er tofarvede modeller mere attraktive og praktiske, ikke bange for forurening, fugt og andre negative påvirkninger. Produkter åbner et bredt anvendelsesområde for implementering af en række designideer.

To-farve stretchlofter: designfunktioner og pleje

Monokrome stretchlofter med en simpel tekstur er stadig i mode, og de vil forblive populære og efterspurgte i lang tid. Imidlertid flyttede forbrugernes opmærksomhed og interesse til usædvanlige farver og teksturer. Ved hjælp af nye materialer kan du indse de mest fantastiske og ekstraordinære designideer.

To-farve stretch lofter - virkelig originale, men ikke prætentiøse design skabelse. Det er relativt nemt at få det ønskede, ved at kombinere forskellige farver, især hvis du kender designfunktionerne.

Stretch loft konstruktion, hvor der er to farver, ikke ualmindeligt i dag.

Det kan være single-level eller multi-level:

 • Etage loft. Flerfarvet lærred i dette design er sammenkoblet og udseendet af et enkelt produkt. Yderligere materialer under installationen er ikke nødvendige, så denne valgmulighed er mere overkommelig end en multi-level løsning.
 • Fler niveau loft. Hvert lag af et sådant hængslet system er forskelligt i farve. For at installere det har du brug for hjælpestrukturer og mere tid end for den tidligere version som følge heraf, og omkostningerne ved at installere et loft på flere niveauer er mange gange mere.

Fordele og ulemper

Moderne købere foretager et valg til fordel for denne designløsning, fordi den har mange fordele.

 • Smukt udseende. Den korrekte kombination og placering af flere farver - en garanti for et attraktivt udseende af loftet hængslet konstruktion. Kombinerede systemer ser ekstravagante ud i enhver indretningstilstand.
 • Kompatibel med forskellige retninger af indretning. Et par toner, korrekt sammenkoblet, vil supplere rummets udsmykning i forskellige stilistiske fortolkninger: hytter, shebi-chic, land osv.
 • Evnen til at skabe en række ensembleindretninger. Tilslut to farver på et loft på et niveau på mange måder.
 • Muligheden for optisk justering af rumparametre. Takket være to rigtigt udvalgte og velplacerede nuancer kan du få de nødvendige effekter (forlæng væggen, udvid pladsen).
 • Rimelig pris. Loftkonstruktionen af ​​gipsvæg er meget dyrere end en tofarvet belægning. Da sidstnævnte optrådte, fik forbrugerne en fremragende erstatning for gipsophæng.

Design af strækloftet i køkkenfotoet

På billedet af moderne køkkeninteriør ser du ofte et loftsloft. Dette design ser altid stilfuldt ud i harmoni med resten af ​​finishen. Disse lærred er nemme at vedligeholde, er ikke bange for vand, varme. Derudover er bredden af ​​et panel tilstrækkelig til at afslutte hele køkkenet, i dette tilfælde vil der ikke være en enkelt søm, der ville ødelægge udseendet. Men selvom rummet er meget stort, kan en køkken-stue, for eksempel håndværkere, montere dækket, så sømmen kun vil ses for et erfarent øje.

Særlige egenskaber

Inden du vælger et strækloft til reparationer i køkkenet, bør du gøre sig bekendt med sine fordele og ulemper. Dette giver dig mulighed for at træffe en velinformeret beslutning, der med rimelighed nærmer sig oprettelsen af ​​et harmonisk interiør, ikke uden ordentlig brugbarhed - køkkenpladsen kræver særlige kvaliteter fra de anvendte materialer.

værdighed

De vigtigste fordele ved køkkendesign med hævede lofter er som følger:

 • Der er ingen grund til at forudse basisen;
 • Lærredet, i modsætning til gipsvæg, sparer pålideligt fra at blive oversvømmet af sine naboer ovenfra, da det kan holde tilbage en stor mængde vand - op til 100 l / m2;
 • I tilfælde af oversvømmelse taber kluden ikke sin form, det er tilstrækkeligt at lave en lille punktering og dræne vandet;
 • Hvis der sker en brand, brænder materialet ikke;
 • Reparationsmuligheder for loftkonstruktioner er ret omfattende på grund af den rige palette af nuancer og teksturer;
 • Lærredet er i stand til at skjule rør, ledninger mv fra nysgerrige øjne;
 • Livet af en sådan belægning i køkkenet når op til 20 år og kræver ikke reparation.

Det er også værd at overveje, at spændstrukturerne kan monteres på flere niveauer, hvilket skaber et smukt, unikt design. Forskellige ideer kan let hentes i billedet. Det er bedst at bruge denne teknik, hvis rummet er kombineret med stuen, så du kan visuelt adskille køkkenpladsen.

Det er vigtigt! Stræk- eller gipsplader med flere niveauer kræver høje vægge.

mangler

Hvis vi taler om ulemperne, er de meget mindre:

 • Strækloft, på trods af tilstrækkelig styrke, tolererer ikke virkningerne af skærende eller gennemborende genstande;
 • Til installation kræver mindst 5 cm fra væggenes højde;
 • PVC-film ved første gang efter reparationen kan udsende en ejendommelig lugt;
 • Hvis lærredet bruges til at dekorere køkkenet, skal man huske på, at man ikke kan undvære sømme, de kan være lidt synlige;
 • Vanskelig dyr installation.

På trods af sine ulemper bliver strækplader i stigende grad brugt i køkkendesign, og nogle af mulighederne for sådan efterbehandling kan ses på billedet nedenfor.

Materialer og typer af klæder

Når man beslutter sig for at vælge filmdækning eller gipsvæg i køkkenet, er det værd at beslutte på materialet. Forskellige paneler adskiller sig i overfladens tekstur, så det valgte design påvirker indretningens overordnede indtryk, når det sammenlignes med fotos, er det helt synligt.

Det er vigtigt! For mindre værelser er det bedre at vælge glatte belægninger og til rummelige køkkener, matte eller kunstneriske med ornamenter.

Glossy lærred

Glans afspejler godt lyset, som visuelt gør rummet klarere og mere. Det er også et godt valg til lave lofts køkkener, da det visuelt løfter væggene. Før du fortsætter med reparationen, skal du dog huske på, at en sådan webs maksimale bredde ikke er mere end 3 meter, så der kræves flere ruller i et bredt område.

Glatte paneler i kombination med de samme møbler facader er perfekte til små køkkener i Khrushchev huse. Det er bedre at vælge en skygge til et dækkende lys - hvidt, mejeri, vanille, beige. Også blankt lærred kan have en anden struktur: marmoreret, naturligt læder eller ruskind. På billedet nedenfor kan du se eksempler på køkkendesign med blanke lofter.

Matt finish

Sådanne belægninger er egnede til klassiske interiørtyper, og de ligner den sædvanlige kitt. Overfladen afspejler ikke lys, så den visuelt valgte skygge vil ikke ændre sig. Forskellene på overflader med forskellig tekstur kan ses på eksempelet på billedet.

Det er vigtigt! Uigennemsigtige overflader er gode til rummelige værelser, på deres sømme efter installation er de ikke synlige.

Matt materiale ser roligt og behageligt ud, især i kombination med blød belysning. Indstillinger for brug af matte stræklofter i køkkendesign er præsenteret på billedet nedenfor.

Satin loft

I udseende er dette materiale næsten ikke anderledes end matte, men det har en subtil glød, som farverne ser meget lysere ud. Særligt effektiv vil ligne en hvid belægning, idet der tages hensyn til den skinnende overflade, bliver den snehvid.

Sømmene er ikke synlige på satinbelægningen, så de kan sikkert bruges til at reparere lokaler af enhver størrelse. Sateen har dog flere ulemper:

 • Et lille udvalg af farver;
 • Det er umuligt at sætte et fotoprint
 • Høj pris

Nedenstående billede viser mulighederne for køkkeninteriør med satinstrækloft.

Kunst lærred

Mulighederne for et sådant færdiggørelsesmateriale er simpelthen endeløse, fordi de giver dig mulighed for at vælge et billede, som omgående forvandler interiøret. Store og for lyse mønstre passer ikke til små rum.

Mest populære billeder:

 • Stjerneklar himmel eller universet;
 • Lyse skyer
 • Flyver eller sidder på fuglens grene
 • Dyr;
 • Cityscape, arkitektoniske elementer;
 • vægmalerier;
 • Flower ornament;
 • Geografiske kort over vores verden og fantasi realiteter;
 • Portrætter.

Designer covers kan være med ethvert mønster op til dit eget billede eller billede. Når du vælger et stort billede, bør du helt sikkert tage højde for den generelle retning af interiøret. Dette designstrækloft er bedre at bruge til køkken-stuen i de følgende billeder.

Hvad skal overvejes, når du vælger

Glatte belægninger er gode til små køkkener, men valget skal huske på, at de afspejler alt. Derfor bør de øverste køkkenskabe være i perfekt rækkefølge.

I køkkenet kan du bruge PVC og stof. Materialet er imidlertid lunefuldt i plejen, mens PVC er et mere praktisk materiale. Plast vil ikke lade vandet i tilfælde af oversvømmelse fra naboerne ovenfor, men stofservietterne vil lide meget efter en sådan hændelse. PVC-film tillader ikke, at lamperne er stærkere end 35 watt.

Gipsplader belægning

Design interiør køkken projekter også ofte involverer brugen af ​​gips. I modsætning til PVC-film eller stoffer er de enklere at installere, som du selv kan klare. Gipsvæg gør det muligt at konstruere strukturer af flere niveauer af forskellige former, det er fleksibelt og nemt at behandle materiale. Varianter af designgipsloft til køkkenet kan ses på billedet.

Enkelt niveau

Dette design er bedre at vælge til små køkkener, det vil ikke overbelaste indretningen og vil ikke gøre rummet endnu mindre. For en sådan belægning kræver kun 10 cm fra væggenes højde. Efter installation af gipsvæg og ruvning kan den trimmes med ethvert materiale - maling, tapet, gips etc.

Hængslet loftsammensætninger kan skjule kommunikation, samt installere lamper rundt omkretsen. Til reparation af køkkenrummet er bedre at vælge et fugtighedsbestandigt materiale, det er godt modstandsdygtig over for virkningerne af damp og vand. Designmuligheder for enkeltgulvgipslofter i køkkenets indretning er vist på billedet nedenfor.

differentieret

Denne type finish er kun beregnet til store højkøkkener. Det er bedst at ty til at installere flere niveauer, om nødvendigt, for at adskille køkkenpladsen fra stuen ved hjælp af et gipsplader. Sådanne sammensætninger kan være meget komplekse, konstruktioner af denne type monteres af eksperter i op til en uge. Også høje vægge tillader brugen af ​​bjælker, der passer godt ind i interiøret i stil med Provence, Land, Loft osv.

Gipsvæg er et miljøvenligt materiale, der gør det muligt for luften at passere, så strukturen kan "trække vejret", og loftbunden som følge heraf vil ikke blive dækket af forme fra fugt. GKL er holdbar og rimelig pris. Ved at vælge et gipsvæg konstruktion design, kan du ændre rummets proportioner. Ovaler og cirkler giver dig mulighed for at vælge centrum af rummet, rektangler strækker visuelt rummet, og det er godt at bruge kvadraterne til at fremhæve et bestemt område.

Ved installation af et to-niveau loft er værd at være opmærksom på placeringen af ​​lamperne. I midten er det bedst at placere lysekronen og spotlights eller LED strips på den nederste del. Design muligheder for gulvbelægninger på flere niveauer i køkkenets indretning kan ses på billedet nedenfor.

Valg af farve og design

Hvilken farve der skal vælges til færdiggørelse af loftsplankens loft til køkkenet, afhænger af det samlede indretning. For små værelser i Khrusjtsjov og typiske panelhuse er det værd at bruge lys nuancer sammen med en blank overflade, hvilket vil gøre pladsen mere. For rummelige værelser kan du samle mørkere og mere mættede farver, og multi-level designs giver dig mulighed for at kombinere flere farver på én gang.

Det er vigtigt ikke at overbelaste loftets overflade, det bør ikke over-tiltrække al opmærksomhed. Det er bedre at vælge neutrale farver, der let blandes med de fleste nuancer. Disse er beige, hvide, mælkeagtige, elfenben, lysegrå osv. De forskellige farveindstillinger til strækbelægninger eller gipsvægskonstruktioner i køkkenet kan ses på billedet nedenfor.

Stilvalg

Designet af moderne køkkener, uanset om de er i Khrusjtjov eller nye bygninger, indebærer omhyggelig overvejelse om interiøret. Alle elementer i dekoration, møbler og indretning skal være i overensstemmelse med en bestemt stil og understrege det. På grund af mangfoldigheden af ​​paletten, teksturer og materialer, strækket lærred eller gipsplademontering passer til enhver stil.

For klassikere er det værd at vælge de rigtige symmetriske former og diskrete nuancer. Det bedste valg ville være hvid eller blød pastel gamma. Hvis vi taler om tekstur, er det bedre at vælge matte eller satinlofter, og når du bruger gips, skal du ikke vælge lyse overflader.

Glans ser godt ud i stilarter som minimalisme og højteknologi, det vil kun understrege det moderne interiør. Kitsch eller avantgarde giver dig mulighed for at vælge lyse rige farver, men landsbyens stilarter, for eksempel Provence eller Country, kræver matte overflader med tilføjelse af bjælker. Hvordan vil du strække lofter og design af gipsplader i forskellige stilarter af køkkenindretning kan ses på billedet nedenfor.

belysning

Dette er en vigtig detalje i designet af ethvert loftoverflade, stræk eller gipsplader. Lyset giver dig mulighed for at ændre rummets proportioner, fremhæve farven eller afgrænse rummet til forskellige zoner, for eksempel køkken og stue. Valget af modeller af lamper og lysekroner afhænger i høj grad af rummets højde. I lave rum er det bedre at montere spotlights, mens i høje værelser ser hængende lamper og massive lysekroner sig godt ud. Varianter af design af stræklofter med forskellige typer belysning i køkkenets indretning kan ses på billedet nedenfor.

Det er nødvendigt at tage højde for farven og installationen af ​​baggrundslyset. Jo mørkere lærredet eller suspenderet gipsplader, jo mere lys er påkrævet. Hvis overfladen er blank, er det vigtigt ikke at overdrive det med lampens antal og lysstyrke - der bør ikke være en stærk spekulation.

Gør kolde eller lyse farver i det indvendige lysere kan bruge lysende lysstofrør. De samme nuancer med varm belysning ser lysere ud og vises hvid. Effekten af ​​fluorescerende lamper bør ikke være mere end 35 watt. Hvis der er behov for en mere kraftfuld baggrundsbelysning, bør du passe på varmeisolering.

Hvad bestemmer prisen

Uanset hvilken variant af loftkonstruktion (stræk eller gipsplader) du har valgt at designe køkkenindretningen, er der flere faktorer at overveje - de påvirker reparationsprisen. Dette er:

 • Rummets område;
 • Tilstedeværelsen af ​​rør;
 • Nicher og ledges;
 • Rummets form
 • Antal lamper;
 • Antal niveauer;
 • Formenes kompleksitet.

Det skal tages i betragtning, at installationen af ​​spændingsdukker vil koste meget mere end gips.

Spændbeklædning eller gipsvæg passer til ethvert indretning. Sådanne designs ser stilfulde og pæne, de er praktiske i pleje og giver dig mulighed for at skjule ledninger og rør. Valget af teksturer og farver afhænger af designkonceptet, men selv de enkleste muligheder er i stand til at understrege stilen.