Format slabloft

FORMAT Group of Companies inviterer dig til at besøge vores stand på den største udstilling af byggematerialer i Rusland, WorldBuild Moscow / MosBuild!

Udstillingen finder sted fra 3. april til 6. april 2018 i Moskva på Expocentre Fairgrounds, metrostationen Vystavochnaya.

På firmaets stand vil du få mulighed for at lære os vores produkter levende, diskutere vilkårene for samarbejde, stille spørgsmål.

Brug vores promo kode: wbm18eOVOC, du kan få en e-billet gratis på worldbuild-moscow.ru. Uden brug af en salgskode er et udstillingsbesøg opkrævet.

Udstillingen vil præsentere emballage fra polystyren til industriel brug.

Graden forudsat. Udstyret blev ikke betjent.

Tlf. til kommunikation +7 (915) 058-62-36

Vi er glade for at informere dig til fods, at nu er vores polyuretanprodukter tilgængelige i Volgograd på følgende adresser:

 • Shop Set-ka - Krasnoarmeysky-distriktet, st. Bakhturov, 12
 • Shop Set-ka-Dzerzhinsky-distriktet, st. Motor, 5

En ny samling af farver til arkitektonisk dekoration giver dig mulighed for at skabe et unikt design af dit interiør, takket være de mange grundlæggende og effekter. Teknologien, som denne maling er fremstillet på, er specielt designet til dekorative produkter: loftslister, cornices, lister, rosettes, loftfliser og andre elementer. Anvendelse af dekorative effekter sker med en børste og svamp og kan udføres både uafhængigt og håndværkere.

Lav et unikt design med maling Format Artdecor.

En ny samling af dekorative produkter "Format" af polyurethan omfatter produkter til loftet (cornices), vægge (lister), gulv (gulvstifter). Produktet er fremstillet ved hjælp af en unik teknologi, der giver dig mulighed for at opnå en perfekt flad overflade, mønsterets klarhed på profilen og samtidig ses alle geometriske proportioner. På grund af dette har produkterne egenskaberne: 100% nøjagtighed af forbindelse af elementer, perfekt hvidhed, holdbarhed og klar tegning.

Alle produkter er 2 meter lange. Samlingen omfatter decors, der kan tilfredsstille de mest sofistikerede krav til indretning af enhver stil, det være sig minimalisme eller Provence.

15 artikler af plader med unikke ornamenter. Decors blev designet og udvalgt specielt til at passe til slutkundernes smag.

Ved udvikling af nye produkter har designstudiet gennemført forskning og test blandt detailkøbere og designfirmaer med speciale i renovering af lejligheder, udvælgelse og lancering af kun de bedste decors - 11 "glat" og 4 "relief".

Vi tilbyder dig et nyt produkt - lim LIKVID NAILS.

Et produkt af dokumenteret kvalitet, der allerede har bevist sig.

Flydende negle er et moderne materiale, der kan modstå den samme belastning som faste fastgørelsesbolte, metal negle og dowels. Den største fordel ved flydende negle er, at de ikke ødelægger belægningen, ikke korroderer over tid, giver dig mulighed for at montere produkter uden at bruge boring, og løse problemet med montering på overflader, der ikke kan bores eller på steder, der er vanskelige at nå. Når monteret med flydende negle, kan du gøre arbejdet uden støj og støv.

FORMAT-firmaet præsenterer for din opmærksomhed nye loftsplinter i "A" -serien, ekstrudering, 2 meter lang.

Vi præsenterer 9 artikler af høj kvalitet med forskellige diagonaler; der er lister og en sokkel til et strækloft. Produkter er allerede tilgængelige i varehuse og butikker.

Loftflise FORMAT injektion

Polystyren lofttegler er en enkel, hurtig og økonomisk måde at lave et smukt loft i dit hjem. Det er velegnet til udsmykning af alle lokaler - kontorer, stuer, badeværelser, køkkener. Et stort antal loftsplanker giver dig mulighed for at dekorere alle indretninger - børns værelser, soveværelser, gange.

En af de største fordele ved at bruge loftfliser er, at der skabes et smukt ensartet mønster i loftet, selve loftet bliver glattere, installationen af ​​pladerne er hurtig og nem og en overkommelig pris og et stort udvalg af decors.

Pakningen af ​​loftsfliserne indeholder 8 plader, størrelse 50x50 cm, det er nok til at afslutte 2 kvadratmeter af loftet.

Lær hvordan du gør loftet perfekt - bereg det nødvendige antal loftfliser, og indsæt det ved hjælp af loftbeklædningsinstruktionerne. Og du vil se, at med korrekt installation af loftfliser lavet af udvidet polystyren, er sømene mellem dem usynlige.

Funktioner ved installation af loftfliser format - rækkevidde og materielle egenskaber

Emnet for vores artikel er loftet flisebilledet Format. Vi finder ud af, hvem der gør det, og hvad fremstillings teknologien ser ud; hvilken type flise fabrikanten kan tilbyde os og hvordan den er korrekt limet til loftet.

Dette er en meget lille del af produktsortimentet.

producent

Virksomheden blev grundlagt i 1999. Men det begyndte sin egen produktion tre år senere. Hun blev indløst territoriet i Dolgoprudny, Moskva-regionen, hvor de første linjer til produktion af produkter fra udvidet polystyren var placeret.

Et år senere lancerede virksomheden adskillige ekstra produktionslinjer, der startede produktion der, i Dolgoprudny, skumemballage.

I 2005 blev en filial åbnet i Kaliningrad. Han specialiserede sig i produktion af emballage til husholdningsapparater; og allerede i 2006 slukkede Format-selskabet sin hovedkonkurrent i den østlige del af Rusland - Omsk Lagom. Samme år indtrådte fusionen med Lobnenskaya SMG, den førende producent af engangsprodukter af polystyren.

I 2008 begyndte et andet produktionssted at fungere. Denne gang i den nordlige hovedstad.

Endelig begyndte i 2011 i Omsk at udvikle et format-ekstruderingsflise til loftet fra egne råmaterialer. Før dette blev flisen kun lavet ved injektion og stempling.

Firmaets logo kan ses i næsten alle butiksmaterialer.

Typer af fliser

Tile Format tilbydes i alle tre eksisterende typer:

Hvis de pressede og indsprøjtede fliser kun fremstilles hvide, er der i ekstruderingsfliserne laminerede typer af produkter med efterligning af træstruktur. De er malet i lysebrune nuancer.

Endelig er injektions- og ekstruderede formatfliser lavet med en udvalgt søm og sømløs.

Bemærk: I princippet og mellem ekstruderingsfliserne er der mange produkter uden fringing, skulder eller synlig indsnævring langs kanten. Men du kan kalde det problemfrit ret vilkårligt: ​​Når du har lagt en flise som denne, er sømmen tydelig synlig.

Ud over loftsfliser omfatter virksomhedens sortiment loftsbeklædning (injektion og ekstrudering), lister og loftslister, gulvlister og endda et par af sine egne limtyper: superlim Format og speciel styroporlim til montering af loftfliser.

Tile liste over produkter er ikke begrænset.

mærkat

Generelle anbefalinger

 1. Som alle andre kan dette loftflise limes til overfladen efter dets minimumsforberedelse eller uden det overhovedet. Styrofoam er et meget let materiale; For at holde det i loftet behøver du ikke at opnå særlig stærk vedhæftning til loftet. Imidlertid er der i det mindste skrællende gips bedre at fjerne. Hvis en svamp er afviklet i et rum, skal den desuden fjernes, inden du sætter fliser på plads. Årsagen er åbenlys: Efter reparationen af ​​loftet vil støbeformen sikkert blive skjult af loftdækket og vil fortsætte med at blomstre.

Loftsflise vil skjule mindre defekter. Men overfladebehandling er stadig nødvendig.

 1. Stemplet og i mindre grad har injektionsflise en granulær overflade med store porer. Det betyder, at det bliver svært at rengøre det fra snavs. I så fald - i køkkenet med fedt og sod er det bedre at bruge ekstruderede fliser, der har en meget glattere overflade.

Lamination vil yderligere beskytte det. Ekstruderet flise kan nemt rengøres med en svamp med sæbevand eller vaskemiddel.

Vigtigt: selvfølgelig bør slibemidler ikke anvendes. De vil efterlade en masse mikro ridser på overfladen af ​​flisen, som vil samle snavs meget hurtigere.

 1. Imidlertid er stemplet og indsprøjtningsfliser bekvemme, idet sømme mellem dem let kan maskeres af enhver akrylkittet. Selv hvis der var mærkbare fejl, er de ikke et problem at skjule. Desuden er flisen let malet med vandbaseret polymerbaseret maling.
 2. Hvis loftpladerne efter klistermærket forlod store (op til et og et halvt centimeter) huller i leddene med væggene, kan de ikke være kittede. Loftet soklen fra polyfoam vil helt sikkert skjule fejl i efterbehandling.

Loftplinten vil skjule fejl ved leddene med væggen.

Grundlæggende operationer

Formatet er en loftsflise, som ikke er anderledes end noget andet med hensyn til installation. Det vil dog være meget informativt at gøre dig bekendt med vejledningen til fliseklistermærke, der er offentliggjort på producentens hjemmeside.

Fordi enhver producent accepterer klager over kvaliteten af ​​produkterne kun i tilfælde af den nøjagtige og strenge gennemførelse af sine anbefalinger.

 1. Loftpladerne på det tidspunkt klistermærkerne skal have en minimum fugtighed. For at gøre dette anbefales det at modstå dem i to eller tre dage i en åben pakke indendørs.
 2. Hvidvaskning vaskes fra loftet med vand, hvorefter loftets overflade behandles med en gennemtrængende primer. Enhver.
 3. Fabrikanten anbefaler limning af fliser strengt fra midten af ​​rummet. Hvilket bestemmes af det præcise skæringspunkt mellem to diagonaler - strenger strækkes mellem modsatte hjørner. Men! Det anbefales at klæbe fliser fra dette punkt parallelt med væggene. Ikke diagonalt.

Fabrikanten anbefaler limning af fliser fra midten parallelt med væggene.

 1. Fem til seks punkter af lim påføres på bagsiden af ​​flisen, hvorefter den limes til loftets overflade. Plader limes langs den markerede lige linje efter hinanden. Når stakfliserne skiftes lidt, klæber de til den tidligere klistrede.
 2. For at undgå huller anbefaler fabrikanten at lim pladerne med lim og fastgør de tilstødende rækker med maskebånd, indtil limen tørrer. Klokken seks.

Så illustrerer producenten sine anbefalinger.

konklusion

Hvis dit valg var på loftet, ville det være en indlysende beslutning at vælge en indenlandsk producent. Udover manifestationen af ​​patriotisme har dette valg en anden behagelig side. I dette tilfælde betaler du ikke de told, der er inkluderet i prisen.

Succeser i reparation!

Når vi begynder at reparere ethvert værelse, holder vi nøje opmærksom på eventuelle smågrunde, da vi stræber efter at perfektere resultaterne af vores arbejde.

Moderne, smukt loft i dit værelse, dette er ikke den sidste opgave i det samlede reparationsarbejde. Hvor behagelig bliver udsigten og det samlede indtryk af rummet, afhænger af loftet. Efter at være kommet ind i bygningen, vil det første blik rykke op til loftet.

For at tilføje elegante former til det, kan du bruge forskellige finish, en af ​​de mest økonomiske og enkle er installationen af ​​loftet flise foto. Til fremstilling af denne flise ved anvendelse af polystyrenskum. Klassificer loftfliser, styret af sådanne grundlæggende egenskaber.

Hvad angår fremstillingsmetoden:

Stemplet (presset)

Udvidede polystyrenplader placeres i en speciel form og presses med en tryk (stemplet).

Dette udseende skinner ikke med et stort udvalg af indretning og er velegnet til dem, der ikke gør specielle krav til rummets design. Stemplet er lavet af plader af polystyrenskum, en bredde på 7 millimeter. "Udskåret" frimærker 500 × 500 millimeter.

Den mest økonomiske og nemme at installere version af loftet fliser foto. På grund af den ubetydelige tykkelse er den stemplede flise skrøbelig og let brudt. Desuden er der på grund af forbrug i længden af ​​diagonalerne ujævne led, når de limes. Hvis det er nødvendigt, er yderligere behandling af huller ved hjælp af kitt også mulig på grund af, at flisens ekstremt lakseflade anbefales at male.

Cast (injektion) flise

Ved fremstilling af polystyrenplader udsat for damp og sintret i specielle forme.

Det har mere krævende geometri, hvilket gør det muligt at opnå mindre synlige installationssømmer, fliser tykkelse fra 9 til 14 millimeter. Injektionsflisen er ret fugtbestandig og behøver ikke yderligere farvning. Dette er den bedste mulighed for sømløse loftfliser.

Fordelene heraf omfatter: det faktiske fravær af volumen og geometriske formafvigelser, hvilket bidrager til skabelsen af ​​et enkelt lærred (fraværet af en tydelig mærkbar adskillelse med kvadrater); styrke og lethed Karakteristisk mattlakenhed af flyet med en pletfri hvid farve af belægningen; den største lettelse og klarhed af ornamenter fra alle typer tilbydes i rækken; vandtæt i fravær af laminering eller farvning; gode varme- og lydisoleringsegenskaber; lethed af stak og beskedenhed i plejen.

Typer af loftfliser

Udvidede polystyrenskumplader tvinges ved støbeformning.

Pladens plan er lamineret, fordi det afviser vand og ikke har et særligt behov for maling. Det anvendte materiale plader i produktionen af ​​meget tæt og ensartet og har en minimal tykkelse af alle de beskrevne arter. Denne mulighed er bedre og er præget af snoet og fascinerende indretning, nogle gange også voluminøs.

Særlige træk ved formularen

 1. Square (normalt);
 2. Rektangulær (meget sjælden).

Særlige træk ved volumen

 • Lille (30x30);
 • Stor (50x50).
 • Tænker over og argumenterer over formularen, hvor man skal vælge, vi vil gerne fortsætte ikke kun fra de tekniske fordele ved sådanne, men stole mere på, hvor harmonisk loftet vil strømme ind i rummets fælles ydre. Udover originalitet i udformningen af ​​et mønstret sortiment og produktionsegenskaber, er loftfliser genkendt afhængigt af typen af ​​fly.

  Sømløse og spejlede loftfliser

  Definition - En sømløs takflise modtaget takket være de retificerede kanter, et tekstureret plan med et "flydende" fliseremønster på flisen, samt den retlinede form af kanterne af strimlerne, de led, med hvilke effekten af ​​fraværet af en fotosøm er opnået.

  Loftfliser med fravær af sømme som en kendsgerning har kun en forskel glat overflade. Laconic, neutralt design af dette færdigmateriale passer fuldt ud til enhver stil af indretning.

  I de fleste tilfælde er ydersiden dækket af en film, som er malet under keramik, stof, træ eller granit. Der er en anden mulighed, der skal males i passende farver til indretningen af ​​rummet, hvilket gør det muligt at kombinere loftet med indretningen af ​​værelserne.

  Ikke mindre populære loftfliser med beskyttende laminat for at afslutte køkkenloftet. Ved reparation af loftet i børnehaven vælges polystyrenfliser, med forbedret anvendelse af lydabsorberende materiale. Til lofter på badeværelset og toilet gælder oftere glat snehvid eller relief.

  Der er også en slags lamineret fotografisk flise, der adskiller sig i en velafbalanceret farvepalet og opretholder dens mætning. Da overfladen er dekoreret med udskårne mønstre eller tegninger, ser det ud til at være uovertruffen i enhver udvendig løsning, også i traditionelle klassiske versioner af boliger.

  Tegning eller et stort mønster i loftet vil være en god del af de unikke stilarter i de forløbne århundreder og genskabe individualiteten af ​​det victorianske ærafoto eller renæssancens renæssance.

  Loftet design option "under træet" foto er den mest krævende og krævende på den overordnede interne løsning i designet. Harmonisk og logisk rimeligt færdig vil se på baggrund af bonde stilarter, for eksempel Provence eller Chalet.

  Spejl loftet fliser foto er berømt for sit ry som et populært materiale til efterbehandling badeværelse og soveværelse lofter. Den er lavet af plast, som påføres en spejlbelægning. Udover det oprindelige udseende af et sådant loft ligger dens overlegenhed i evnen til at visuelt overdrive størrelsen af ​​en lille bygning, oftere - en korridor eller et badeværelse, en pige.

  I loftets design i en bred vifte af brugte loftsplintfoto, der fremhæver indretningens indretning.

  Når du køber en flise, skal du sørge for, at hjørnerne af materialet ikke har klipper, klip og uregelmæssigheder, ellers vil du have problemer med installationen af ​​loftet med evnen til at få et helt glat plan. For at teste produktet for strøm anbefales det at løfte det ud over kanterne. Hvis et skrøbeligt materiale blev brugt i produktionen, begynder flisen at bryde eller knuse eller helt bryde i halvdelen.

  Med gode fysiske og kemiske indikatorer, nem montering og brug i betragtning af de relativt lave omkostninger ved loftfliser, er det universelt egnet til renovering af interiøret på næsten ethvert rum. Men når du vælger en beton, skal dette efterbehandlingsmateriale til dit værelse inspicere, omhyggeligt justere og fjerne alle arbejdsfejlfejl inden installationen.

  For nylig er valget af loftfinish materialer stort.

  Men på trods af dette holder loftfliserne popularitet i temmelig lang tid. Dette er et praktisk og billigt materiale, som jeg faktisk vil dedikere denne artikel.

  Loft flisebelagt loft

  Dernæst vil vi se på, hvad loftet er lavet af, hvilken præstation det har, hvilke typer der findes, og hvor svært det er at installere det.

  Loftet fliser funktioner

  Først og fremmest vil jeg gerne bemærke, at loftsfliser kan fremstilles af forskellige materialer, især du kan finde produkter fremstillet af pressede chips eller endda metal. Men den mest populære belægning baseret på polystyrenskum.

  Når det kommer til loftfliser, er det som regel dette materiale, der menes. Derfor fokuserer den følgende diskussion på polystyrenskumplader.

  Populariteten af ​​dette materiale er forbundet med følgende fordele:

  • lav pris;
  • attraktivt udseende og bredt udvalg af design;
  • nem installation;
  • let pleje
  • besidder varme og støjisolerende egenskaber
  • modstandsdygtig over for fugt, så det kan bruges i køkkenet og endda i badeværelset;
  • kunne skjule mindre defekter i loftet
  • praktisk talt ikke reducere højden af ​​rummet, i modsætning til gipsvæg og PVC paneler.

  Materialet kan have en række mønstre og ornamenter.

  Hvad angår manglerne, kan følgende punkter fremhæves:

  • materialet er skørt, så det er let at bryde det i transport- og installationsprocessen;
  • gul i solen, men denne ulempe er let elimineret ved maling;
  • kan deformeres på grund af høj temperatur. Derfor er det i forbindelse med en sådan belægning bedre at bruge energibesparende lamper eller hængelys i en afstand på mindst 30 cm fra flisen.

  Som du kan se, har dette materiale mange fordele, mens ulemperne ikke er signifikante. Det er selvfølgelig umuligt at helt sikkert sige, at det er bedre - loftet eller loftet, eller for eksempel en ophængt konstruktion.

  Hver indstilling har sine egne fordele og ulemper. Desuden er designet af hver finish helt anderledes, så meget afhænger af dine præferencer.

  Tegltyper

  Flisen fra polystyren afhængigt af en produktionsmåde er opdelt i følgende typer:

  Næste, se nærmere på hver af deres synspunkter.

  Stemplet fliser

  Da det ikke er svært at gætte fra navnet, er stemplet fliser lavet ved trykning af polystyrenskumblokke, hvorved materialet erhverver mønstre og ønsket form. Desuden er dens tykkelse kun 6-8 millimeter.

  Eksempel på ekstruderet materiale

  Det skal bemærkes, at ekstruderet polystyrenflise har et attraktivt udseende, men det er langt fra at være det mest praktiske på grund af følgende ulemper:

  • det er meget skrøbeligt, derfor kræver det en omhyggelig holdning til sig selv;
  • Som følge af fraværet af et beskyttende lag er overfladen hygroskopisk og løs. Sådanne fliser før maling skal primeres;
  • absorberer hurtigt snavs;
  • giver ikke mulighed for våd rengøring. Derfor er denne belægning næsten ikke værd at installere i køkkenet eller i badeværelset.

  Den eneste fordel ved sådanne fliser er lave omkostninger - fra 30 rubler per kvadratmeter. Således er dette loft efterbehandling materiale det billigste.

  Injection Tile Production Format

  injektion

  Fremgangsmåden til fremstilling af denne belægning er fundamentalt forskellig fra ovenstående materiale, på trods af at basen er det samme polystyrenskum. I dette tilfælde sintres det skummede skum i en form, hvorefter emnet udsættes for høj temperaturbehandling.

  Resultatet er en flise tykkelse på 9-14 mm. Blandt dens fordele er følgende punkter:

  • relativt høj styrke;
  • fugt modstand, takket være belægningen er egnet til køkken eller badeværelse;
  • gode varme- og lydisoleringskvaliteter;
  • god varmebestandighed
  • miljøvenlighed
  • har en mere præcis form.

  Eksempel på brug af injektionsfliser på loftet

  Det må siges, at injektionsflisen på loftet adskiller sig fra den ekstruderede flise selv eksternt - den har et klarere og dybere mønster.

  Som regel tilføjes i fremstillingen af ​​dette materiale til dets sammensætning brandhæmmende, hvilket forhindrer forbrænding. Sandt nok smelter materialet stadig let og kan antændes, når det udsættes for åben ild.

  Ofte bruges den ikke kun i loftet, men også på væggene, da overfladen kan være lavet af træ, keramik, stof og andre materialer, der er relevante for væggene. Derudover er der farveløse mønstre af fliser, der er designet til maling.

  Det skal selvfølgelig tages i betragtning, at belægningen kun er beregnet til intern brug. Afslutningen af ​​facaden kan være lavet af polypropylenfliser, der er modstandsdygtige mod vejrtrækning.

  Omkostningerne til injektionsmaterialet er højere - fra 150-200 rubler per kvadratmeter. På trods af den højere pris er denne type flise den mest populære.

  Eksempel på ekstruderede lofttegler

  ekstruderet

  Ekstruderede lofttegler er fremstillet af ekstruderet polystyrenskum, som adskiller sig fra den sædvanlige højere holdbarhed. På grund af dette har dette loftmateriale følgende egenskaber:

  • høj styrke;
  • pålidelighed og holdbarhed
  • evnen til at genvinde form efter deformation
  • hygiejne;
  • Giver sig godt til at skære, hvilket forenkler installationen.

  Omkostningerne ved denne belægning er omtrent det samme som for injektionsflisen:

  Loftfliser fra firmaet Format

  Klassisk loft dekoration

  Reparation af lofter udføres af en række forskellige efterbehandling materialer. De adskiller sig ikke kun i den endelige dekorative effekt, men også i applikationsteknologien. Den vigtige rolle, som arbejdshastigheden spiller. Ud fra dette synspunkt ser virksomhedens produkter attraktivt ud - Format - loftsfliser, der giver mulighed for hurtigt og effektivt at placere enhver overflade. Det er lavet med en anden tekstur, som giver mulighed for at skabe et unikt interiør.

  Sortiment af materialer

  Forskellige typer af loftfliser varierer i fremstillingsteknologi. Imidlertid er råmaterialet i de fleste tilfælde polystyrenskum. I denne henseende forbliver strukturen af ​​forskellige materialer meget ens.

  Forformet flise lagom

  Tile-serien Lagom presset

  Den er lavet af skumplastik med en tykkelse på 6-7 mm. Færdige produkter har standardstørrelser (som regel 500 * 500 mm) og er kendetegnet ved lave priser. Blandt andre fordele bemærker forbrugerne den nemme installation og nem anvendelse af vandbaseret maling.

  Blandt manglerne fremhæver frem for alt det skrøbelige produkts skrøbelighed. På grund af den lille tykkelse af de pressede fliser deformeres selv med meget små belastninger. Derfor skal der ved transport altid være forsigtighed og respekt under installationen.

  Installation arbejde vil ikke gøre uden kitt materiale. Faktum er, at en lille tykkelse påvirker diagonal dimension, som ikke falder sammen. Fliser falder sjældent uden huller, som kun kan gemmes med fugematerialer.

  Injektionsflise FORMAT

  Tile Series Format Injection

  Fremstillingen af ​​denne type af fliser er baseret på teknologien til sintring af granuler af materiale. Det er karakteristisk, at de ikke ødelægges under den teknologiske proces. Afsluttes i formen under indflydelse af temperaturen, får partiklerne et stærkt forhold. Tykkelsen af ​​det færdige produkt varierer i området 9-14 mm. Til forskel fra stemplet har injektionsfliserne klare diagonaler og passer uden huller.

  Maleri til denne flise er slet ikke nødvendigt, da overfladen har en klar tekstur. Selvfølgelig forudsat at boligejere er tilfredse med den hvide farve i loftet, som på grund af de fremragende geometriske former af materialet vil vise sig sømløse.

  Er vigtigt. Når du installerer på en kalkbase, må du ikke bruge vandopløselig lim. Den bedste løsning i dette tilfælde ville være brugen af ​​akrylforseglingsmiddel. Det vil ikke svække overfladen af ​​basen og har fremragende vedhæftning.

  Ekstrudering flise lagom

  Lagom Extrusion Series Fliser

  Navnet afspejler fuldt ud fremstillingsmetoden. Afslutningsmaterialer fremstilles ved ekstrudering af polystyrenskum. På grund af arbejdsemnerens teknologiske egenskaber opnås en gråtoning. For at give dem et omsætteligt udseende, er dekorativ film også påført på den forreste overflade.

  Produkter har høj æstetiske egenskaber. De kræver til gengæld ekstra produktionsomkostninger, hvilket fører til højere priser på produkter. På den anden side vil en række farver skabe et harmonisk interiør, polymerbelægningen eliminerer behovet for periodisk at male loftet.

  Styrker og svagheder

  Alle beskrevne typer af dekorative fliser er monteret med lim. På grund af dette kaldes i dagligdagen også "lim". Gør det muligt at smukt dekorere indretningen af ​​rummet, de er præget af betydelige fordele i forhold til andre overflader:

  • billigt. Måske er en af ​​de vigtigste fordele ved polystyren materialer;
  • nem installation Arbejder under magten selv til den uerfarne i byggeri. Dette er et betydeligt plus for familiens budget;
  • høj dekorative evne. Flisen vil lukke ikke kun små overflade revner, men også mere betydelige defekter;
  • lav monteringshøjde. Laying kræver ikke monteringshardware. På grund af dette er fliser foretrukne for lave rum;
  • varmeisolering. Polyfoam er kendt for sine høje varmeisoleringsegenskaber;
  • let pleje. Vaskbar loftflise er nøje i brug og kræver ikke brug af specialværktøj eller inventar.

  Derudover vil lejligheden mærkbart reducere støjniveauet fra naboerne ovenfor. Men med betydelige forskelle i loftets højde (bøjninger, ledges osv.) Ligger fliser ikke med den ønskede dekorative effekt.

  Hvis vi sammenligner denne version af trimmen med spændingsstrukturerne, skal det bemærkes, at det ikke er i stand til at beskytte mod oversvømmelser ovenfra. Skummet absorberer ikke fugt, men det vil lade vand gennem leddene. I værste tilfælde vil det falde sammen med gipset.

  Limlofter, som enhver anden efterbehandling, er ikke en entydig løsning. Før du vælger en måde at arrangere loftet på, er det vigtigt at veje de specifikke levevilkår omhyggeligt. Hvis vi snakker om at spare familiebudgetet, er det muligt at konkurrere med polystyrenfliser undtagen elementær hvidvaskning eller maling.

  Fuld liste over produkter, du kan se på deres hjemmeside.

  Loftfliseformat: Oplysninger om producenten, rækkevidde og installationsfunktioner

  Emnet for vores artikel er loftet flisebilledet Format. Vi finder ud af, hvem der gør det, og hvad fremstillings teknologien ser ud; hvilken type flise fabrikanten kan tilbyde os og hvordan den er korrekt limet til loftet.

  Dette er en meget lille del af produktsortimentet.

  producent

  Virksomheden blev grundlagt i 1999. Men det begyndte sin egen produktion tre år senere. Hun blev indløst territoriet i Dolgoprudny, Moskva-regionen, hvor de første linjer til produktion af produkter fra udvidet polystyren var placeret.

  Et år senere lancerede virksomheden adskillige ekstra produktionslinjer, der startede produktion der, i Dolgoprudny, skumemballage.

  I 2005 blev en filial åbnet i Kaliningrad. Han specialiserede sig i produktion af emballage til husholdningsapparater; og allerede i 2006 slukkede Format-selskabet sin hovedkonkurrent i den østlige del af Rusland - Omsk Lagom. Samme år indtrådte fusionen med Lobnenskaya SMG, den førende producent af engangsprodukter af polystyren.

  I 2008 begyndte et andet produktionssted at fungere. Denne gang i den nordlige hovedstad.

  Endelig begyndte i 2011 i Omsk at udvikle et format-ekstruderingsflise til loftet fra egne råmaterialer. Før dette blev flisen kun lavet ved injektion og stempling.

  Firmaets logo kan ses i næsten alle butiksmaterialer.

  Typer af fliser

  Tile Format tilbydes i alle tre eksisterende typer:

  • Trykte lofttegler produceret ved stansning af opvarmet polystyrenskum;
  • Injektion, opnået ved sintring af råmaterialer ved høje temperaturer og forskellig fra dem stemplet med et meget klart mønster;
  • Endelig ekstruderes, opnået ved ekstrudering af polystyren i formen. Den har den største tæthed med en mindste tykkelse.

  Hvis de pressede og indsprøjtede fliser kun fremstilles hvide, er der i ekstruderingsfliserne laminerede typer af produkter med efterligning af træstruktur. De er malet i lysebrune nuancer.

  Endelig er injektions- og ekstruderede formatfliser lavet med en udvalgt søm og sømløs.

  Bemærk: I princippet og mellem ekstruderingsfliserne er der mange produkter uden fringing, skulder eller synlig indsnævring langs kanten. Men du kan kalde det problemfrit ret vilkårligt: ​​Når du har lagt en flise som denne, er sømmen tydelig synlig.

  Ud over loftsfliser omfatter virksomhedens sortiment loftsbeklædning (injektion og ekstrudering), lister og loftslister, gulvlister og endda et par af sine egne limtyper: superlim Format og speciel styroporlim til montering af loftfliser.

  Tile liste over produkter er ikke begrænset.

  mærkat

  Generelle anbefalinger

  1. Som alle andre kan dette loftflise limes til overfladen efter dets minimumsforberedelse eller uden det overhovedet. Styrofoam er et meget let materiale; For at holde det i loftet behøver du ikke at opnå særlig stærk vedhæftning til loftet.
   Imidlertid er der i det mindste skrællende gips bedre at fjerne. Hvis en svamp er afviklet i et rum, skal den desuden fjernes, inden du sætter fliser på plads. Årsagen er åbenlys: Efter reparationen af ​​loftet vil støbeformen sikkert blive skjult af loftdækket og vil fortsætte med at blomstre.

  Loftsflise vil skjule mindre defekter. Men overfladebehandling er stadig nødvendig.

  1. Stemplet og i mindre grad har injektionsflise en granulær overflade med store porer.
   Det betyder, at det bliver svært at rengøre det fra snavs. I så fald - i køkkenet med fedt og sod er det bedre at bruge ekstruderede fliser, der har en meget glattere overflade.
   Lamination vil yderligere beskytte det. Ekstruderet flise kan nemt rengøres med en svamp med sæbevand eller vaskemiddel.

  Vigtigt: selvfølgelig bør slibemidler ikke anvendes. De vil efterlade en masse mikro ridser på overfladen af ​​flisen, som vil samle snavs meget hurtigere.

  1. Imidlertid er stemplet og indsprøjtningsfliser bekvemme, idet sømme mellem dem let kan maskeres af enhver akrylkittet.
   Selv hvis der var mærkbare fejl, er de ikke et problem at skjule. Desuden er flisen let malet med vandbaseret polymerbaseret maling.
  2. Hvis loftpladerne efter klistermærket forlod store (op til et og et halvt centimeter) huller i leddene med væggene, kan de ikke være kittede. Loftet soklen fra polyfoam vil helt sikkert skjule fejl i efterbehandling.

  Loftplinten vil skjule fejl ved leddene med væggen.

  Grundlæggende operationer

  Formatet er en loftsflise, som ikke er anderledes end noget andet med hensyn til installation. Det vil dog være meget informativt at gøre dig bekendt med vejledningen til fliseklistermærke, der er offentliggjort på producentens hjemmeside.

  Fordi enhver producent accepterer klager over kvaliteten af ​​produkterne kun i tilfælde af den nøjagtige og strenge gennemførelse af sine anbefalinger.

  1. Loftpladerne på det tidspunkt klistermærkerne skal have en minimum fugtighed. For at gøre dette anbefales det at modstå dem i to eller tre dage i en åben pakke indendørs.
  2. Hvidvaskning vaskes fra loftet med vand, hvorefter loftets overflade behandles med en gennemtrængende primer. Enhver.
  3. Fabrikanten anbefaler limning af fliser strengt fra midten af ​​rummet. Hvilket bestemmes af det præcise skæringspunkt mellem to diagonaler - strenger strækkes mellem modsatte hjørner.
   Men! Det anbefales at klæbe fliser fra dette punkt parallelt med væggene. Ikke diagonalt.

  Fabrikanten anbefaler limning af fliser fra midten parallelt med væggene.

  1. Fem til seks punkter af lim påføres på bagsiden af ​​flisen, hvorefter den limes til loftets overflade.
   Plader limes langs den markerede lige linje efter hinanden. Når stakfliserne skiftes lidt, klæber de til den tidligere klistrede.
  2. For at undgå huller anbefaler fabrikanten at lim pladerne med lim og fastgør de tilstødende rækker med maskebånd, indtil limen tørrer. Klokken seks.

  Så illustrerer producenten sine anbefalinger.

  konklusion

  Hvis dit valg var på loftet, ville det være en indlysende beslutning at vælge en indenlandsk producent. Udover manifestationen af ​​patriotisme har dette valg en anden behagelig side. I dette tilfælde betaler du ikke de told, der er inkluderet i prisen.

  Loftplade Format Crystal 500x500x80 mm

  Detaljeret beskrivelse

  Den firkantede plade bruges til at dekorere loftet i enhver stue, i køkkenet eller i sanitetsrummet. Teksturfladen skaber en særlig effekt, der giver loftvolumenet og udvider visuelt rummet.

  Tekniske specifikationer

  Generelle indstillinger

  Dimensioner og vægt (brutto)

  Lignende produkter

  Loftflise Flex-Color Andromeda Hvid 50x50 cm 1 m2

  Loftplade Flex-Color Grace kaffe 50x50 cm 1 m2

  Loftplade Flex-Color Talisman Hvid 50x50 cm 1 m2

  Sammen med denne produktkøb

  Clay Moment Installation Express 400 g

  Clay Moment Installation Superstrong MV-70 400 g

  Special QUELYD montering klæbemiddel Mastifiks Decor

  Flere produkter Anmeldelser (0)

  Har du allerede købt dette produkt? Efterlad en anmeldelse! Offentliggørelse af anmeldelser foretages kun efter forudgående moderering.

  Tilbagemelding om tjenester, samt eventuelle spørgsmål og forslag, er vi altid velkommen på [email protected]

  "Din mening er vigtig for os!"

  "Din mening er vigtig for os!"

  Tak for din tilbagemelding!

  Tak for din tilbagemelding! Efter moderering vil den blive offentliggjort på webstedet.

  Beklager, din anmeldelse er ikke blevet gemt.
  Prøv igen senere

  Relaterede kategorier

  Nyligt set

  Oplysningerne om pris og tilgængelighed af varer, der præsenteres på dette websted, gælder for den aktuelle dato.
  Alle priser er i rubler, inklusive moms.
  Alle egenskaber og billeder af varer leveret af fabrikanter. Fabrikanten forbeholder sig ret til at ændre produktets egenskaber / udseende uden forudgående varsel, og derfor kan de på købsdatoen være forskellige fra dem, der præsenteres på denne side. Med forbehold for ændringer og tekstfejl. Kontroller tilgængeligheden af ​​de nødvendige egenskaber og konfiguration på købstidspunktet.

  Abonner på nyheder

  Abonner på nyheder

  Du er ikke registreret på webstedet OBI?

  OBI Cosmonauts

  St. Petersburg, Kosmonavtov Avenue, 14, 196244 (Skift hypermarked)

  Størrelser og typer af polystyren skum loftfliser

  Gør loftets rumfliser - en budgetversion af reparationen, som kan gøres manuelt. En lang række produkter, muligheden for yderligere dekoration begrænser ikke køberens fantasi. Det er fortsat at beslutte, hvad der skal være flisen på loftet i huset og gøre renovering af interiøret.

  Fremstillingsteknologi af skumfliser

  Loftet er fremstillet af udvidet polystyren ved hjælp af forskellige teknologier. Afhængigt af typerne får materialet praktiske, operationelle egenskaber, estimeret som et budget eller en dyrere mulighed.

  Der er tre teknologiske muligheder for fremstilling:

  1. Stansning. Processen med sintring af materialet hældes i formen.
  2. Ekstrudering. Skummet polystyren blandet med nukleat anvendes. Sammensætningen indbefatter elementer af talkum, oxider af silicium, magnesium, titan, sand. Ved smeltning af komponenter giver det færdige produkt en sikkerhedsmargin, reducerer sandsynligheden for produktkrympning. Kernens sammensætning er forskellig for hver fabrikant, det er fra ham, at de praktiske indikatorer for de færdige elementer afhænger. Den smeltede masse ledes gennem en slids dør, derefter afkøles fragmenterne, og den færdige slat opnås.
  3. Injektion. Denne mulighed indebærer fyldning af specielle former for flydende råmaterialer efterfulgt af komprimering og presning. Fliserne afkøles og hærdes under højt tryk, hvilket eliminerer muligheden for deformering af færdige produkter og sikrer formens stabilitet under drift.

  Typer af loftfliser

  Dekorativ trim kan være træ, kork, spejl, glasfiber, plast og lige metal. Skumpolystyrenprodukter - let, fleksibelt og ret stærkt - blev meget populære. Overkommelig pris og let vægt gør det muligt at gøre uden reparationer til høje omkostninger, mesterens tjenester. Desuden tilbyder typer af skumplader af skum mange muligheder for dekorative løsninger.

  Stemplet fliser

  Produkterne fremstillet ved tryk på polystyrenskumblokke er kendetegnet ved en række mønstre, men danner stabilitet. Pladetykkelse 6-8 mm, pris fra 0,5-1 $.

  Den fleksible lamell adskiller sig ikke i holdbarhed og har ikke høj æstetiske indikatorer, men de stemplede loftsplader af udvidet polystyren kan males i enhver farve. Ulemperne omfatter produktets høje skrøbelighed, hygroskopicitet.

  ekstruderet

  Afviger perfekt glat overflade, tilstedeværelsen af ​​en speciel beskyttelsesfilm.

  • styrke;
  • form stabilitet;
  • vandmodstand.

  Når man skærer kanterne af elementerne ikke smuldrer, produceres ekstruderede fliser i forskellige farve- og teksturløsninger. Pris fra $ 2. En særlig fordel ved et dekorativt materiale er evnen til at genskabe form.

  Injektionsflise

  Materialets høje praktiske egenskaber forklares af produktionsteknologien. Tykkelsen af ​​produkterne 9-14 mm, formen er stabil, styrken er øget, brandmodstand og vandmodstand er yderligere fordele. Hertil kommer, at PVC-loftfliseinjektion har en god lydisolering. Materialet er oftest tilgængeligt i hvidt, men kan males.

  En vigtig fordel - produktsortimentet er øget på grund af mangfoldigheden af ​​teksturer, mønstre. Når elementerne lægges tæt på hinanden, opnås loftet uden sømme, og det er netop ved injektion, at sømløse loftfliser er lavet i 3D-format.

  Materiale er prissat fra $ 3, men høj kvalitet er pengene værd. Med overholdelse af teknologiske beregninger får brugeren en holdbar belægning, der kan tjene i årevis uden at miste praktiske og æstetiske indikatorer.

  Det er vigtigt! Med en høj grad af lysoverførsel anvendes injektionsmaterialer til indretning af lofter med indbyggede lys. Dette er især egnet til dekoration af 3D-format.

  Tile klassifikation efter overflade type

  Materialet adskiller sig ikke kun i fremstillingsmetoden, men også i struktur:

  1. Lamineret. Dette er en foring med et beskyttende lag af film, der er fastlimet på elementets overflade. Fordele: Vandmodstand, holdbarhed, lethed til rengøring, ikke modtagelighed for fading. Fås i en bred vifte af farver, mønstrede designløsninger. Af minerne - manglende evne til at male.
  2. Den sømløse loftsflise skaber en kontinuerlig belægning uden led, der skelnes af geometriens fladhed og bevarer formens stabilitet over hele levetiden. Den farve sømløse produktion udstedes i forskellige farveskemaer, der sker i form af en samling med billedtryks tegning, og også i designmuligheder.
  3. Spejlflise er et element, hvis øverste lag er klistret over med en reflekterende film. Afhængigt af produktionen er materialet egnet til beklædning på både tørre og våde områder.

  Spejlplastik har en ubestridelig fordel i forhold til lignende samlinger fra et andet materiale - det er lette lameller, hvorunder du ikke behøver at bygge en kraftig kasse. Desuden er spejleindretningen af ​​PVC lille i tykkelse, hvilket letter processen med at lægge indretningen med egne hænder.

  Hvordan man vælger en loftflise

  Når du vælger efterbehandling materialer, skal du tage højde for mange faktorer. Den første er, hvor meget loftfliser koster. Med budgettering begynder reparationer. Men en flise, der er for billig, vil ikke afvige i kvalitet, hvilket er bestemt af følgende indikatorer:

  • Format. Elementer skal være en regelmæssig geometrisk form. Evenness af hjørner, sider er en vigtig kvalitetsindikator. Mønstre af en samling kan ikke variere i konvexitet, farve, selvfølgelig, hvis dette ikke er en designversion af materialet.
  • Polystyrenkorn bør være glat, ensartet, uden hulrum.
  • For at vurdere styrken skal du tage flisen ved kanten og løfte den over stakken. Godt materiale vil ikke knække, vil ikke bryde, men vil kun bøje.
  • Baseproduktionen bestemmes af forekomsten af ​​defekter på overfladen, skrå kanter med "frynser", buede hjørner og upræcise reliefmønster.

  Bestemmelse af mængden af ​​materiale, mesteren skal lægge op til 15% for brud, skade på elementer. Beholdningen er nyttig, hvis du skal yderligere opgradere de defekte fragmenter.

  Er loftfliserne sundhedsskadelige?

  Polymer sammensætninger var populære i konstruktionen, militærindustrien. Materialer med en skum base afvigende i god lyd og varmeisolering ydeevne. Materialets tilstrækkeligt lette struktur er resultatet af polymerisering, men denne proces er reversibel og under påvirkning af varme, lys, polymerer ødelægges og frigivelse af skadelige stoffer i luften.

  Derfor foretrækker mange brugere at købe hårdt plast, træ, fliser og andre materialer. Men hvor meget skade er PVC-fliser? I processen med ødelæggelse af polymerer i luften frigives stoffer, som negativt påvirker hæmatopoietisk system, lever, nasopharyngeal mucosa. Akkumulerer i kroppen, kan elementerne forårsage forgiftning. Disse er ulemper.

  Det er vigtigt! For at få en klar negativ effekt fra brugen af ​​loftplader lavet af skumplast, skal en person være i et lukket rum uden ventilation i mindst et år.

  Producenter af produkter af høj kvalitet bruger minimumsbelastningen af ​​skadelige polymerer, hvilket bekræfter beklædningen af ​​beklædningen med certifikater og GOST. Og for at minimere negative virkninger er det nok at følge enkle regler:

  1. Ventilér rummet, hvor PVC-loftet er lagt.
  2. Arranger ventilation og udstødning i lokaler med højt niveau af varme, lys, fugtighed.
  3. Køb kvalitetsprodukter.
  4. Brug ikke ioniserende strålingsaggregater.

  En god flise fra en pålidelig producent er ikke et farligt materiale, og derfor er brugen af ​​beklædning angivet til offentlige, kommercielle og sociale lokaler.

  Typiske fliser størrelser

  Materialet er som regel produceret i form af firkanter med sider på 500x500, 250x250, 300x300 mm. Også på salg er rektangulære kopier med dimensioner på 1000x165 mm. Standardstørrelsen af ​​en loftsflise fra polyfoam: tykkelse er 8-14 mm, vægt på 1 m² højst 400 gr. Produkterne sælges i pakker med 4-8 stk.

  Loftplade 1802 Format

  Du kan afhente varerne fra vores butik inden for 1-3 kalenderdage efter bekræftelse af ordren fra kl. 09.00 til 22.00. Ved modtagelse af varer i butikken vil du blive informeret via telefon. Adresse til vores butik: Moskva, st. Vævning d.5 med. 4

  Forsendelsesomkostninger: 500 r

  Levering inden for Moskva Ringvej - Levering sker inden for 1-3 kalenderdage fra det tidspunkt ordren er bekræftet fra kl. 10.00 til 21.00; - Forsendelsesomkostninger: 500 rubler. - Du vil blive informeret om varernes varighed til forsendelse via telefon. Uopsættelig levering inden for Moskva Ringvej - Levering sker på bestillingsdagen, forudsat at ordren udstedes inden kl. 15.00. Ordrer placeret efter kl. 15.00 leveres den næste dag; - Leveringsomkostninger: 800 rubler. - Du vil blive informeret om varernes varighed til forsendelse via telefon. Levering uden for Moskva Ringvejen - Levering sker inden for 2-3 kalenderdage fra det tidspunkt ordren er bekræftet fra kl. 10.00 til 21.00; - Leveringsomkostninger: 800 rubler + 50 rubler for hver kilometer fra Moskva Ringvejen; - Den nøjagtige leveringsomkostning beregnes af operatøren - Du vil blive informeret om varernes varighed til forsendelse via telefon.

  Forsendelsesomkostninger: 800 r

  Overførsel af varer til transportvirksomheden sker først efter bestillingen er betalt. For at du kan modtage en ordre i din by er der 5 enkle trin: 1) Bestil i vores butik 2) Modtag bekræftelse på tilgængeligheden af ​​de varer, du har bestilt fra vores leder 3) Betal for de bestilte varer Praktisk til dig 4) Bestil levering i en filial af et transportselskab i din by (se vilkår på transportselskabets hjemmeside) 5) Betal for levering og modtag din bestilling i en afdeling af et transportselskab i din by eller fra din Jeg er hjemme (hvis du har bestilt leveringen af ​​lejligheden) Hvis du foretrækker en leverance eller anden TK, er vi klar til at indsende din bestilling enhver transport selskab. Forsendelsesomkostninger: 800 rubler.

  - I butikken - til kureren

  - I butikken - Courier - På stedet

  (Efter bestilling vil vores operatør kontakte dig for at afklare detaljerne på fakturaen. Du vil blive sendt en faktura til e-mail-adressen til betaling. Varerne sendes den næste dag efter modtagelse af midler på kontoen.)

  Loftfliser fra firmaet Format

  Klassisk loft dekoration

  Reparation af lofter udføres af en række forskellige efterbehandling materialer. De adskiller sig ikke kun i den endelige dekorative effekt, men også i applikationsteknologien. Den vigtige rolle, som arbejdshastigheden spiller. Ud fra dette synspunkt ser virksomhedens produkter attraktivt ud - Format - loftsfliser, der giver mulighed for hurtigt og effektivt at placere enhver overflade. Det er lavet med en anden tekstur, som giver mulighed for at skabe et unikt interiør.

  Sortiment af materialer

  Forskellige typer af loftfliser varierer i fremstillingsteknologi. Imidlertid er råmaterialet i de fleste tilfælde polystyrenskum. I denne henseende forbliver strukturen af ​​forskellige materialer meget ens.

  Forformet flise lagom

  Tile-serien Lagom presset

  Den er lavet af skumplastik med en tykkelse på 6-7 mm. Færdige produkter har standardstørrelser (som regel 500 * 500 mm) og er kendetegnet ved lave priser. Blandt andre fordele bemærker forbrugerne den nemme installation og nem anvendelse af vandbaseret maling.

  Blandt manglerne fremhæver frem for alt det skrøbelige produkts skrøbelighed. På grund af den lille tykkelse af de pressede fliser deformeres selv med meget små belastninger. Derfor skal der ved transport altid være forsigtighed og respekt under installationen.

  Installation arbejde vil ikke gøre uden kitt materiale. Faktum er, at en lille tykkelse påvirker diagonal dimension, som ikke falder sammen. Fliser falder sjældent uden huller, som kun kan gemmes med fugematerialer.

  Injektionsflise FORMAT

  Tile Series Format Injection

  Fremstillingen af ​​denne type af fliser er baseret på teknologien til sintring af granuler af materiale. Det er karakteristisk, at de ikke ødelægges under den teknologiske proces. Afsluttes i formen under indflydelse af temperaturen, får partiklerne et stærkt forhold. Tykkelsen af ​​det færdige produkt varierer i området 9-14 mm. Til forskel fra stemplet har injektionsfliserne klare diagonaler og passer uden huller.

  Maleri til denne flise er slet ikke nødvendigt, da overfladen har en klar tekstur. Selvfølgelig forudsat at boligejere er tilfredse med den hvide farve i loftet, som på grund af de fremragende geometriske former af materialet vil vise sig sømløse.

  Er vigtigt. Når du installerer på en kalkbase, må du ikke bruge vandopløselig lim. Den bedste løsning i dette tilfælde ville være brugen af ​​akrylforseglingsmiddel. Det vil ikke svække overfladen af ​​basen og har fremragende vedhæftning.

  Ekstrudering flise lagom

  Lagom Extrusion Series Fliser

  Navnet afspejler fuldt ud fremstillingsmetoden. Afslutningsmaterialer fremstilles ved ekstrudering af polystyrenskum. På grund af arbejdsemnerens teknologiske egenskaber opnås en gråtoning. For at give dem et omsætteligt udseende, er dekorativ film også påført på den forreste overflade.

  Produkter har høj æstetiske egenskaber. De kræver til gengæld ekstra produktionsomkostninger, hvilket fører til højere priser på produkter. På den anden side vil en række farver skabe et harmonisk interiør, polymerbelægningen eliminerer behovet for periodisk at male loftet.

  Styrker og svagheder

  Alle beskrevne typer af dekorative fliser er monteret med lim. På grund af dette kaldes i dagligdagen også "lim". Gør det muligt at smukt dekorere indretningen af ​​rummet, de er præget af betydelige fordele i forhold til andre overflader:

  • billigt. Måske er en af ​​de vigtigste fordele ved polystyren materialer;
  • nem installation Arbejder under magten selv til den uerfarne i byggeri. Dette er et betydeligt plus for familiens budget;
  • høj dekorative evne. Flisen vil lukke ikke kun små overflade revner, men også mere betydelige defekter;
  • lav monteringshøjde. Laying kræver ikke monteringshardware. På grund af dette er fliser foretrukne for lave rum;
  • varmeisolering. Polyfoam er kendt for sine høje varmeisoleringsegenskaber;
  • let pleje. Vaskbar loftflise er nøje i brug og kræver ikke brug af specialværktøj eller inventar.

  Derudover vil lejligheden mærkbart reducere støjniveauet fra naboerne ovenfor. Men med betydelige forskelle i loftets højde (bøjninger, ledges osv.) Ligger fliser ikke med den ønskede dekorative effekt.

  Hvis vi sammenligner denne version af trimmen med spændingsstrukturerne, skal det bemærkes, at det ikke er i stand til at beskytte mod oversvømmelser ovenfra. Skummet absorberer ikke fugt, men det vil lade vand gennem leddene. I værste tilfælde vil det falde sammen med gipset.

  Limlofter, som enhver anden efterbehandling, er ikke en entydig løsning. Før du vælger en måde at arrangere loftet på, er det vigtigt at veje de specifikke levevilkår omhyggeligt. Hvis vi snakker om at spare familiebudgetet, er det muligt at konkurrere med polystyrenfliser undtagen elementær hvidvaskning eller maling.

  Fuld liste over produkter, du kan se på deres hjemmeside.