Hvorfor anbefale at vælge franske stretchlofter

I dag er ophængte lofter i stor efterspørgsel på grund af det attraktive udseende, lang levetid og lethed ved vedligeholdelse. Afhængig af producenten er omkostningerne og kvaliteten af ​​klæder meget forskellige. Den bedste kvalitet betragtes franske stretchlofter.

Historien om de franske stræklofter

I 60'erne i det 20. århundrede besluttede en medarbejder i et fransk firma, der producerer metalprofiler, at anvende en usædvanlig teknik til at skjule en niche i væggen. Han trak en PVC film mellem de to profiler. Selskabets ledelse værdsatte denne ide. Som følge heraf ændrede udseendet af profilen efter nogle få år helt.

Begrebet monterede strukturer blev snart interesseret i andre franske virksomheder. Efter en række modifikationer begyndte forskellige stive fastgørelsesanordninger at blive anvendt til at fikse polyvinylchloridklæder. Hvert år nåede sådanne lofter popularitet, hvilket var impulsen for udviklingen af ​​nye tekst- og tekstilløsninger.

Moderne producenter af stræklofter i Frankrig

Franske producenter lægger særlig vægt på æstetik og brug af nye teknologier. Sortimentet af mange film med forskellige teksturer, som værdsættes af designere rundt om i verden.

Blandt de franske producenter af tøj til stræklofter står 3 firmaer især ud:

CTN er et stort fremstillingsvirksomhed, som konstant introducerer nye udviklinger og teknologier. CTN produkter er holdbare, attraktive design og relativt lave omkostninger.

Saros Designs produktionsfaciliteter er placeret i Frankrig, Tyskland, Estland, Ukraine og Rusland. Alle produkter har certifikater for overholdelse af europæiske standarder. Saros Design er et af de få virksomheder i Europa, der producerer PVC-film 5 meter bredt, hvilket gør det muligt at installere et sømløst strækloft i næsten ethvert rum.

Renolit er en producent af premium stretch lofter. Virksomheden har implementeret et kvalitetsstyringssystem på flere niveauer, der fuldstændig eliminerer ægteskabet. Virksomhedens produkter opfylder europæiske standarder. Filmene er holdbare, afspejler lys godt og kendetegnes af en høj grad af spekularitet. Det er også værd at bemærke, at Renolit lærred er ikke brandfarlige, absorber ikke lugt, udelukker udviklingen af ​​skimmel og meldug på dem.

Derudover er produkter af mærkerne Clipso og Elite-France i stor efterspørgsel.

Det franske lofts kendetegn

Film produceret i Frankrig er meget slidstærkt og elastisk, ikke tiltrækker støv, forårsager ikke allergier, er vandtæt, smelter, men brænder ikke og udsender ikke skadelige stoffer. I udseende svarer de til tysk, russisk og andre analoger, men deres kvalitet er uforligneligt højere.

Franske malerier har følgende egenskaber:

 • lysstyrke - vægt pr. 1 m² varierer i intervallet fra 180 til 320 g;
 • tyndhed - filmtykkelse fra 0,17 til 0,35 mm;
 • bredden er fra 1,3 til 5 m;
 • maksimalt tilladeligt tryk er 1 kPa;
 • strækker op til 220%;
 • lydabsorptionskoefficient 0,3-0,4;
 • indikator for trækstyrke i enhver retning - 30H;
 • lysabsorptionskoefficient på henholdsvis 30% og 95% (henholdsvis lak og fløjlsagtig tekstur).

Anvendelsen af ​​sådanne lofter er kun mulig i værelser med en temperatur på +5 til + 50 ° C. Hvis den falder under mindstemarket, bliver filmen stiv, voksenhed øges. Men med normaliseringen af ​​temperaturregimet bliver elasticiteten genoprettet. Smeltning forekommer ved t over 90 ° C.

Det er vigtigt! Konstant eksponering for lave temperaturer ødelægger PVC-film.

Tekstureret lofter, når svejsning danner en søm, usynlig for øjet. Dette giver dig mulighed for at lave massiv lærred, der når en bredde på 8 meter. Men på lakfilmen bliver sømmen mærkbar, så det er vigtigt at placere det korrekt i forhold til lyskilderne. Til store rum anvendes specielle forbindelsesprofiler, da lærredet med en bredde på mere end 8 meter vil sænke under sin egen vægt.

PVC lærred er farvet godt, så sortimentet af producenter har omkring 120 farver og nuancer. På grund af følsomheden til forarbejdning ændres filmens tekstur let, hvilket giver strækloftet effekten af ​​marmor, træ, læder osv. Og ved hjælp af fotoudskrivning skaber de unikke designløsninger.

Alle ovennævnte kvaliteter franske lofter gør dem alsidige. Ved installation er der ingen begrænsninger. På badeværelset, i køkkenet og i korridorerne anbefales det at strække de glatte film, da de på grund af reflektionseffekten visuelt gør rummet mere rummeligt. Til stuen, børnehave eller soveværelse mere egnet satin version. Matte lofter passer perfekt i et klassisk interiør.

Fordele og ulemper

De originale PVC-ark af franske producenter har følgende fordele:

 • total fravær af lugt
 • elasticitet og subtilitet;
 • stort udvalg af farver og teksturer;
 • lang levetid - en garanti på 10 år, men i praksis varer de meget længere;
 • brandsikkerhed - ved meget høje temperaturer vil smelte forekomme, men uden tænding;
 • holdbarhed og vandtætthed - modstå vægt op til 100 kg, i tilfælde af oversvømmelse forbliver alt vandet under lærredet og let afløb, hvorefter loftet tager sit oprindelige udseende op;
 • bredt temperaturområde for brug;
 • Tiltræk ikke støv og elektrificer ikke.

Men der er også ulemper. Ethvert produkt har fejl, herunder franske lofter:

 • følsomhed over for lave temperaturer (ved t fra 0 og under PVC-folien bliver skør, kan der forekomme revner);
 • ustabilitet til mekaniske belastninger - arket er let beskadiget med skarpe genstande;
 • høj pris sammenlignet med jævnaldrende.

På trods af alle manglerne gør tusinder af forbrugere deres valg til fordel for franske stretchlofter, da høj kvalitet, holdbarhed og et bredt udvalg af farver let overlapper dem.

Priserne på franske stretchlofter

Prisen er prisen på stof, fastgørelsesanordninger og installation. Vi giver de gennemsnitlige priser for franske stretchlofter af to kendte producenter:

Hvordan skelne en falsk

Installation af stræklofter er involveret i et stort antal virksomheder. For at sikre, at det er det franske loft, og ikke en falsk, skal du være opmærksom på følgende egenskaber:

 • Omkostninger. Originale film er af høj kvalitet, så de kan ikke være for billige. I gennemsnit er markedsprisen på 1 kvadratmeter 1.500 rubler. Loftet til en pris på 700-1000 rubler er en god kvalitet, men ikke et fransk produkt.
 • Manglende lugt. Originale film lugter ikke noget, selvom de opvarmes. Produkter fra andre producenter, især kinesisk, udsender en ubehagelig kemisk lugt i flere måneder efter installationen.
 • Sortimentet af teksturer og farver. Denne mangfoldighed findes ikke hos andre producenter. Det er mere end 120 nuancer og 15 teksturer.
 • Mangel på overfladeelektrificering. På sådanne lofter ophobes støv ikke, hvilket gør det muligt for dem at blive vasket meget mindre hyppigt end deres modstykker.
 • Harpoon mount. Canvas Fransk produktion har en harpun på kanten, hvilket letter installationen. På grund af dette kan strukturen nemt fjernes og spændes igen.
 • Lang garanti. Minimumsperioden er 10 år, men den faktiske levetid er meget længere.

Unikke egenskaber mere end dækker den høje pris. Den franske sætte kvalitet først. Installation af sådanne lofter i lejligheden, du kan være helt sikker på deres pålidelighed og sikkerhed.

Installations- og driftsregler

Ved første øjekast ser det ud til, at installationen af ​​hævede lofter er enkel. For mesteren med erfaring og nødvendige dokumenter er dette sandt. Men det er bedre for en ikke-professionel ikke at komme ned til forretning, da i tilfælde af fejl skal du pådrage endnu højere omkostninger.

Direkte installationen af ​​franske stretchlofter består af fire faser:

 1. Målinger af rummet. Installation udføres strengt under størrelsen. Efterbehandling er afsluttet inden installationen. All kommunikation er udvidet, herunder kabler til loftlamper.
 2. Fremstilling af lærredet. Ifølge målingerne er en film af den passende størrelse svejset og skåret. Samtidig reduceres lærredets område med 5-10% af det virkelige loftareal for at stramme så meget som muligt under installationen. En harpun fremstillet af slidstærk PVC er svejset til kanten af ​​den færdige bane.
 3. Montering af en baguette (fastgørelsesprofil). I en afstand på mindst 3 cm fra loftet slår linjerne til montering af profiler. Ved installation skal armaturerne have brug for 7-15 cm, afhængigt af typen af ​​enheder. Fix baguette skruer eller dowels, placeret i en afstand af 15 cm fra hinanden. Med et loftareal på mere end 60 kvadratmeter. m. brug forbundne baguetter, som udelukker sagende stof.
 4. Stræk. Værelset opvarmes med en varmepistol til en temperatur på 50-60 ° C og rette lærredet ud. Efter blødgøringen strækkes filmen over loftet og fastgøres i en baguette. De begynder at gøre dette fra hjørnerne og desuden opvarme lærredet. Efter afkøling af den spændte film er lamperne installeret.

Professionelle udfører installationen af ​​det franske loft inden for få timer. Men for reparationen at behage i mange år er det nødvendigt at følge visse regler:

 • temperaturen i rummet bør ikke falde under + 5 ° C;
 • det optimale temperaturområde for at eliminere savning varierer fra +20 til + 22 ° C;
 • I lamper monteret i et sådant loft er det forbudt at installere lamper med høj effekt (halogen op til 12V / 35W, 220V / 20W, fluorescerende og glødelampe op til 60 W er tilladt);
 • Når der kræves et areal på 35 kvm, er det nødvendigt med ventilationsgitterets udstyr for at undgå kondensering.
 • Der anvendes kun sæbeopløsning og ikke-aggressive flydende vaskemidler og svampe til rengøring af kluden;
 • Brug ikke skarpe genstande nær lærredet, da det er let at beskadige på trods af dets styrke.

Bemærk venligst, at den 10-årige garantiperiode kun gælder, hvis temperaturen i rummet ikke er lavere end 0 ° C og ikke højere end + 50 ° C. I dette tilfælde garanterer producenten manglende rynker, revner og også, at filmen ikke sænker og ikke ændrer farve.

Andre typer franske lofter

Ud over at strække, er der andre franske lofter, der er populære i Rusland. Vi taler om kassette og monterede rackstrukturer. Disse aluminium lofter er billige og kan installeres i ethvert rum.

Rack lofter

Dette er en passende mulighed for bolig og erhvervslokaler til minimal pris. Nogle gange kaldes det også slattedak S design. Dette skyldes det faktum, at skinnernes design involverer brugen af ​​en S-formet lås. Det gør det muligt at desuden lave indsatser mellem to tilstødende paneler. Suspensioner og U-formet profil (strengere) anvendes til fastgørelse.

I tilfældet med strakt lærred har lamperne en bred vifte af farver - mere end 35 variationer. Derudover anvendes usædvanlige kombinationer af strimler og indeslutninger, som ikke findes hos andre producenter. Listerne har en bredde på 25, 100 eller 150 mm og en ideel geometrisk form, i modsætning til kinesiske kolleger. Samtidig kan kunden selvstændigt kombinere alle versioner af panelerne og skabe sit eget unikke design.

Fransk bath lofter er holdbare og pålidelige, da tykkelsen af ​​panelerne er aldrig mindre end 0,5 mm. Det mest anvendte materiale er aluminium, som opfylder alle miljø- og brandbestemmelser, er ikke underlagt korrosion og fugt.

Fransk hævet loftkassettype

Kassettloft er en ophængt konstruktion af lukket type, hvor kvadratiske aluminiummoduler - kassetter indsættes i kassen af ​​en speciel profil. De er tilgængelige i størrelse 300x300 eller 600x600 mm. Når der installeres et sådant loft, er det kun skjult 4 cm i rummet. Dette gør installation mulig selv i små værelser, da området ikke er visuelt reduceret.

Et særpræg er den usædvanlige farve, der hedder "fransk design". Her, som i rackmodeller, anvendes tynde striber og pletter i vid udstrækning i forskellige kombinationer, hvilket giver loftet et uovertruffen originalt udseende. På grund af det modulære design er det muligt at kombinere en bred vifte af farver og nuancer.

Fordele ved fransk hæmmede lofter:

 • hurtig installation på grund af manglende behov for yderligere forberedelse af loftet;
 • muligheden for selvdemontering
 • lysstyrke og styrke af strukturen
 • Vandtæthed - installation i rum med høj luftfugtighed og temperaturfald er tilladt;
 • brandmodstand
 • hygiejne;
 • lydisolering.

Kassetteloft anbefales at installeres i badeværelser og værelser med en lille højde. Belysningsanordninger monteres ved hjælp af dekorative paneler.

Således er enhver form for franske lofter primært præget af høj kvalitet og en uovertruffen række af teksturer og farver, hvilket giver ubegrænset plads til designideer.

Stræklofter

Strækloft - det ideelle loftindretning til det dovne og praktiske. Dens installation tager meget lidt tid, i løbet af arbejdet er der praktisk taget ingen snavs og faren for at forurene møbler eller vægdekorationer. Derudover forekommer der i løbet af tiden ikke sprækker på et sådant loft på grund af krympning eller bevægelse af strukturen. Et stort udvalg af farver, former og teksturer af malerier giver dig mulighed for at realisere de vildeste drømme med lidt eller ingen indsats. Bag et strækloft kan du skjule kommunikation, ledninger, fejl i overfladen af ​​et ægte loft. En film af PVC film vil beskytte mod oversvømmelse af lejligheden fra toppen af ​​naboerne, der holder vand. Franske lofter kan strække sig under vandets vægt til gulvet og ikke at rive på samme tid. Der er legender om deres holdbarhed og andre tekniske egenskaber. Derfor foretrækker mange mennesker at betale for pålidelighed, skønhed og elasticitet end at installere lofter hos en indenlandsk producent. Hvad er forskellen mellem franske lofter og hvordan de er installeret?

Hvorfor franske stræklofter

Det franske stretchloft hedder konstruktionen af ​​ekstremt slidstærkt og elastisk PVC-film, der strækkes på en baguette i samme plan som hovedloftet. I princippet er tyske producenter, schweiziske, russiske og andre involveret i produktion af sådanne lærred. Men de bedste kvalitetsfilm anses for at være franskfremstillede. De siger, at der er en hemmelighed, en speciel formel og teknologi, hvorefter franskmændene laver højeste lofter. Naturligvis er denne hemmelighed ikke afsløret. Men før vi fortæller dig, hvad der gør det franske stretchloft anderledes end det andet, lad os kende bekendtskabene med selve PVC-folien.

Egenskaber og egenskaber ved PVC-film til stræklofter:

 • Lav vægt: fra 180 til 320 g / m2.
 • Tykkelsen af ​​lærredet overstiger ikke 0,35 mm (undertiden fra 0,17 mm).
 • Bredden af ​​malerierne varierer fra 1,3 til 4 m.
 • Vandtæt.
 • Svære at brænde, opretholder ikke forbrænding, men smelter.
 • Lydabsorptionskoefficient op til 0,4.
 • Lysabsorptionskoefficienten afhænger helt af filmens tekstur. Hvis det er lak, så er koefficienten ca. 30%, og hvis fløjlsagtig, så 95%.
 • Vedligeholder et tryk på 1 kPa.
 • Trækstyrken i enhver retning er 30 N.
 • Kan forlænge op til 220%.
 • Den optimale driftstemperatur er +5 - + 50 ° С. Når temperaturen falder til 0 ° C bliver filmen hård og sprød. På dette tidspunkt er det let at beskadige. Hvis temperaturen hæves igen, bliver filmen elastisk. Langvarig drift ved lave temperaturer medfører ødelæggelse af filmen. Når den opvarmes til 90 ° C, bliver filmen blød, for elastisk, men mister ikke dens egenskaber og bliver den samme, når den afkøles. Men når temperaturen stiger over 90 ° C smelter den og falder helt sammen.
 • Let svejset til hinanden. Takket være dette er det muligt at skabe lærred op til 8 m brede. Det anbefales ikke længere, det er bedre at forbinde dem med et strukturelt element, ellers kan lærredet simpelthen. Svejsningen er praktisk talt usynlig. Den eneste undtagelse er lakeret loft, sømmen på overfladen kan ses med det blotte øje.
 • Det kan have en anden overflade: lak, mat, ru, fløjl, med specielle effekter under huden, træ, marmor, metal, med prægning og huller.
 • Det er let malet over, så sortimentet af farver er stort, omkring 120 farver og nuancer.

Disse egenskaber i varierende grad, PVC-film af alle producenter, men den højeste kvalitet af dem er stadig fransk. Hvordan ikke at forveksle med valget?

Hvordan man skelner det franskophæng fra noget andet:

 1. Omkostninger er den første ting at passe på. På et ægte fransk loft svækker prisen omkring $ 25 / m2. Hvis du angiveligt tilbød et fransk loft for $ 15, kan du være sikker på, at dette er enten en falsk eller et lærred fra en anden producent, som er givet til Frankrig.
 2. Bredden af ​​lærredet er større end den indenlandske producenter. Franske lærred er 2,2 - 4 m brede, mens russerne kun er 1,3 - 1,5 m.
 3. Sortimentet af farver, teksturer og teksturer er enormt. Hvis den franske producent tilbyder film med mere end 120 farver, er andre producenter kun nogle få farve løsninger. Nedenfor er franske lofter: fotos - eksempler.
 1. Manglende lugt. Under produktionen af ​​filmen tilsættes specielle stoffer, så PVC-folien ikke lugter overhovedet, selv når den opvarmes. Denne forskel er let at opleve i din oplevelse - de fleste stræklofter lugter ubehageligt indendørs, især i de første måneder efter installationen.
 2. Ingen statisk spænding. Franske stræklofter er slet ikke elektrificerede, og de må ikke tiltrække støv, hvorfor de altid forbliver rene.
 3. Styrke. Det franske loft kan modstå 100 kg vægt pr. M2 film. Når der oversvømmes ovenfra, vil vand ophobes og forhindres i at spilde af filmen. Det er kun nødvendigt at demontere den ene kant af filmen, afløb vandet og reparere lærredet igen. Efter lidt tid tager filmen sin tidligere position uden at ændre farver og teksturer.
 1. Allergivenlig. Fabrikanter hævder, at deres PVC-film ikke forårsager allergiske reaktioner.
 2. Holdbarhed. Serverer i mange år uden at miste sine egenskaber og uden at ændre farve.
 3. Garanti 10 år fra producenten.
 4. Lærred fransk stretch loft lavet straks med en harpun langs kanten. Som et resultat er loftet hurtigt og nemt installeret og nemt fjernet uden at miste egenskaberne.

Som du allerede har forstået, fordelene er indlysende, hvorfor redde på hvad der er et centralt element i udsmykningen af ​​rummet og hvad der ses straks, så snart du kom ind i døren. Det franske lofts holdbarhed, styrke og unikhed dækker mere end omkostningerne ved deres installation. Derudover kan du være sikker på sikkerheden af ​​den anvendte PVC, i modsætning til kinesisk fremstillede film, hvis anvendelse kan føre til alvorlige lungesygdomme.

Regler for installation og drift af franske stretchlofter

På grund af nogle egenskaber ved PVC-film, der anvendes i strækloftet, er der nogle begrænsninger og krav til installation og drift.

 • Stræklofter fremstillet af PVC-film kan ikke installeres i lokaler, hvor temperaturen ikke holdes over +5 ° C, dvs. hvor der ikke er opvarmning. Ved negative temperaturer kan filmen briste.
 • Den optimale temperatur i rummet med hævede lofter skal være +20 - +22 ° C, det vil spare lærredet fra at falde.
 • Forsigtig med skarpe genstande. Strækloft kan nemt modstå slag af champagnekork, tryk fra en tung genstand eller vand, men kan let skære igennem, hvis du ikke bruger skarpe genstande eller værktøjer.
 • At belyse udspændte lofter kan anvendes glødelamper og lysstofrør, ikke er kraftig 60W halogen 12 V - 35 W ikke mere kraftfuld og 220 V - ikke er stærke 20 watt. Hvis du planlægger at installere lamper med en kapacitet på 12 V, skal de bruge specielle transformere. Almindelig vil ikke arbejde - lærredet vil sænke under deres vægt.
 • For at forhindre akkumulering af kondensat oven på PVC-folien i baguetten til væggen, laves udluftningshuller. Den ideelle løsning ville være at installere ventilationsgitter direkte i loftet, så der vil blive forsynet tvungen udstødning. I rum på mere end 35 m2 anses denne foranstaltning som obligatorisk.
 • For at fjerne pletter og snavs fra strækloftet, kan du kun bruge flydende vaskemidler, sæbeopløsninger og bløde svampe. Børster og slibeprodukter bør undgås.
 • Den 10-årige garanti, som leveres af fabrikanten eller installatøren, gælder kun for de tilfælde, hvor temperaturen i rummet opretholdes i området 0 - +50 ° С. Det er garanteret, at lærredet ikke ændrer farve, det ses ikke, rynker og revner vises ikke.

Manglende overholdelse af disse regler fører til ødelæggelsen af ​​lærredens strækloft. Hvis du vil installere det i et landhus, hvor du rejser hurtigt, og opvarmning ikke virker hele tiden, så skal du nægte PVC-film og overveje muligheden for at installere et stofloft.

Franske stræklofter: installation og montering

Installation af franske stræklofter synes ret ligetil. Og i princippet er det især for en erfaren mester med alle de nødvendige værktøjer. Men vi anbefaler ikke dig selv at gøre installationen for at spare penge. Af en meget simpel grund - du får ikke en garanti. Kun hvis installationen blev udført af autoriserede fagfolk, gives der en garanti på 10 år.

Hvis du beslutter dig for at installere franske lofter, skal du bestille dem fra et betroet firma og vente på en specialistgager.

Måling og forberedelse af værelset

Du bør ikke forsøge at tage målinger selv, det er bedre at lade et firma repræsentativt gøre det. Faktum er, at det franske lofts lærred er lavet strengt så stort, at det ikke længere skal skæres, og alt dette skal forenes perfekt.

Måleren fjerner ikke kun rummets dimensioner, han måler også vinkler og radiuselementer, inspicerer overfladerne for styrke, så de er i samme plan og ikke er beskadiget.

Alt efterbehandlingsarbejde skal udføres inden installationen af ​​strækloftet, affaldet skal fjernes, og om muligt sørge for installatører med uhindret adgang til loftet. Fjern om nødvendigt kabinettet fra rummet. For eksempel, hvis kabinettet er skubbet op tæt på væggen, på sin øvre overflade til loft skal være mindst 70 cm. Hvis dybden af ​​kabinettet mere end 50 cm, skal det være stærk nok til at modstå vægten af ​​installatøren, at klatre på toppen af ​​ham. Ellers skal møblerne flytte eller udholde sig.

Al kommunikation skal udstyres inden installation af lofter. Kabelledninger til loftlamper skal tilsluttes til de ønskede steder. For øvrig skal udformningen af ​​belysningsarmaturer, el og varmeledninger med præcise dimensioner leveres til repræsentanter for installationsfirmaet. Elinstallationsarbejder er ikke inkluderet i omkostningerne ved installation af strækloftet og betales efter aftale.

Baguette eller montageprofil til fastgørelse af lærredet kan kun fastgøres til sådanne overflader: beton, mursten, træ, keramisk flise, aluminium og jern, gips, gipsvæg, forstærket profil.

Og glem ikke, værelset skal opvarmes.

Produktion lærred stræk loft

Canvas fransk stretch loft er lavet med den strengeste teknologi. Efter målinger skæres stoffet og svejses til den ønskede størrelse. Som regel reduceres området med 5-15% af det reelle loftareal. Det er nødvendigt, at stoffet i installationsprocessen skal være så tæt som muligt, og det skal være glat og jævnt.

Tekstilens geometri gentager helt geometrien af ​​den sektion af loftet, som den skal installeres på (fremspring, radiuselementer, buer osv.).

Hvis filmens bredde ikke er nok til at danne et sømløst stof, så svejses det fra flere pletter, så sømmen er så synlig som muligt.

En harpun er svejset til kanten af ​​nettet - et element (plade) af et fastgørelsessystem til et strækloft i en baguette lavet af stærkere PVC end selve nettet. Ved hjælp af en harpun kan du hurtigt og nemt fylde lærredet ind i monteringsprofilen og fastgør det sikkert. Desuden vil det ikke være svært at fjerne lærredet. Og loftet kan laves på ny, mens det ikke mister sin form og elasticitet.

Montering monteringsprofil - baguette

Først og fremmest slår en linje på væggene, hvorigennem profiler - baguetter fastgøres. Afstanden fra loftet skal være mindst 3 cm. Dette er hvis du ikke planlægger at installere lamper. Ellers er det nødvendigt at trække sig tilbage 7 - 10 cm, og nogle gange hele 15 cm Den mest almindelige monteringsprofil er fastgjort til væggen, og det er mere bekvemt og pålideligt, men hvis dette ikke er muligt, så er der særlige loft profiler..

Det er vigtigt! Der er 3 typer baguetter: væg, loft og tilslutning (adskillelse). Sidstnævnte er nødvendig i tilfælde af at loftarealet overstiger 60 m2, og spændingen af ​​en web er uhensigtsmæssig, da sandsynligheden for dens sagging er høj. Derefter i midten af ​​rummet er der fastgjort en separationsprofil, i hvilken kantene på de to baner er gemt.

Ud over formålet med baguetter er forskelligt materialefremstilling: aluminium og plast. Aluminiumsprofiler betragtes som mere holdbare, da de ikke bøjes.

Så baguetten er fastgjort til væggen med skruer eller dowels, afhængigt af væggens materiale med et trin på 15 cm.

Hvis du planlægger at udføre et to-niveau loft med en gipspladeramme, så er der en vis installationsfunktion. Baguetten er fastgjort til gipsvæggen lodret, og selve kassen skal være lavet af væggipsplader, ikke i loftet.

Langs omkredsen af ​​hele rammen af ​​gipspladens kasse fikseres det horisontale pant i CD-profilen. Installationshøjden skal være den samme som monteringshøjden på strækloftet. Efter at gipsboksen er monteret og malet, er baguetten fastgjort. Det anbringes på gipsvæggen og gennem det er fastgjort til pantprofilen med skruer.

Denne fastgørelsesmetode har ubestridelige fordele: Designet får en stor sikkerhedsmargen, og baguetten er ikke længere løsnet fra gipsvæggen, selv i tilfælde af oversvømmelse.

Hvis der ikke er mulighed for at installere realkreditlån fra en cd-profil, og det er nødvendigt at montere strækloftet i det færdige loft i færdigbygget konstruktion, så kan du bruge specielle klumper på gipspladen. Men denne metode giver ikke tilstrækkelig styrke, og sandsynligheden for adskillelse er ekstremt høj.

Spænding af en klud på en ramme - en harpun metode

Montering af fransk stræk loft lærred begynder med opvarmning af rummet. Først ved hjælp af en varmepistol opvarmes rummet selv op til en temperatur på 50-60 ° С, så lærredet retner og opvarmer også.

Det er vigtigt! Vær opmærksom på, hvilke cylindre der bruges af mastere til varmepistol. Dette er meget vigtigt. Efter alt, gasflasker - en kilde til øget fare. Det moderne marked tilbyder sikre kompositgasflasker, som anvendes af alle selvrespektive virksomheder.

Ved opvarmning af filmen blødgøres og bliver mere elastisk. Derefter strækkes lærredet over loftet og er med bekvemmelighed fastgjort med clips-clips til baguetten.

Det begynder at fylde kluden i en baguette fra hjørnerne. Den første tankning er det såkaldte "røde hjørne". Ved hjælp af en byggespatel, der indsættes i harpunen, skubbes lærredet i baguetten.

Derefter opvarmes kluden igen, nu diagonalt og til en temperatur på +70 ° C. Den modsatte vinkel på diagonalen er gemt i en baguette.

Nu kan du fylde resten af ​​hjørnerne. Først efter at de er fyldt, kan du skubbe alle sider af lærredet i en baguette.

Efter at alt stoffet på kanten har snappet i en baguette, får det afkøles. Lerret bør jævnt strækkes og blive helt glat.

Det er kun for at lukke den teknologiske kløft mellem væggen og lærredets begyndelse. For at gøre dette er der en plastforing, som samtidig udfører en dekorativ funktion, og pålideligt beskytter lærredet mod utilsigtet tab og skjuler uregelmæssighederne og manglerne på væggen.

Stænket fastgøres i den teknologiske åbning af baguetten (tanden nærmest væggen), der er designet specielt til dette formål.

Det er kun at installere lamperne. Til dette sker et krydsformet snit i lærredet, elkablerne er fastgjort til lampen, selve lampen er fastgjort til monteringsprofilen eller stativet. Resterne af lærredet refueler lampens dekorative kant.

Det tager kun et par timer at installere det franske stretchloft ved hjælp af harpunteknologi. Men hun har mange fordele. Hvis det er nødvendigt at fjerne det i tilfælde af oversvømmelse, er det nok at trække et af hjørnerne ind i baguetten og dræne vandet. For fuldstændig fjernelse af lærredet, skal du trække hele lærredet ud, det vil slet ikke lide af dette. For at reparere nettet eller installere det igen, skal du ringe til mastrene, da du har brug for en varmepistol. Sådan repareres det franske loft, kan du se i videoen i slutningen af ​​artiklen.

Franske stræklofter

Når man tænker på at installere et strækloft til et kontor, et landhus, en lejlighed mv., Husker mange ofte sætningen "fransk stretchloft". Frankrig betragtes med rette som fødestedet for stræklofterne, det var der, at denne teknologi dukkede op og var perfektioneret. Streklofter i Frankrig er af høj kvalitet og fremragende udseende. Den franske producent tilbyder det største udvalg af forskellige stofstrukturer. Disse er ikke kun klassiske matte, glatte eller satinmaterialer. Strekak kan dekoreres med ruskind, træ, læder eller marmor. Lakoverfladen kan laves i stil med metallisk, kan hældes med forskellige farver som kameleonen. Canvas fransk producent er meget populær blandt designere. Den eneste ulempe ved franske stræklofter er den høje pris for materialet.

PVC stretchmateriale er fremstillet af den franske plante CTN og har en maksimal bredde på 2,2 meter. Det betyder, at dit loft kun vil være sømløst, hvis rummets bredde ikke er mere end 2,2 meter. Men her har franskerne opnået svejseens laveste sigtbarhed, især på lærred, så du bør ikke bekymre dig om dette, for den største fordel er den næsten fuldstændige mangel på lugt, selv når den opvarmes.

Tøj er matte, satin, blank overflade og udsøgte teksturer. Forresten har matten her den bedste, præcist matte overflade, i modsætning til andre producenter. Dekorative, udsøgte teksturer, som metallisk, stil, ruskind, eksklusiv, kameleon fremstilles hovedsageligt i Holland af Alkor Draka. Bredden af ​​sidstnævnte er ikke mere end 1,5 meter. Små bredde og høje omkostninger fandt ikke forståelse fra vores køber.

De franske selv, som alle europæere, er ikke særlig krævende med hensyn til tilstedeværelsen af ​​svejsninger på strækloftet. I Rusland er det mest populære materiale med bred bredde, som giver dig mulighed for at lave dit stretchloft monolitisk, et enkelt lærred uden led. Derfor er de mest udbredte loftsfabrikanter i Tyskland og Belgien. Det er disse producenter, der laver dåse med bred bredde.

Markedet for stræklofter i Frankrig og i Europa er meget beskedent og tilbyder ikke det store udvalg af mærker, der er repræsenteret på vores russiske marked. Loftet for alle europæiske producenter er repræsenteret i Rusland under enkeltmærker Lackfolie, Mattfolie, Translucid-Folie, Effektfolie. For at undgå overtagelse af fejl, vil vores eksperter altid rådgive dig om, hvorvidt der findes et varemærke i Europa. Du selv kan nemt tjekke dette ved hjælp af engelsksprogede søgninger på vestlige internet søgemaskiner.

Stoflofter i Frankrig er repræsenteret af producenten Clipso. Materialet er produceret under varemærket med samme navn og er baseret på et polyesterstof af højeste styrke. Produkterne er af højeste kvalitet og opfylder ISO 9001-standarden. Ud over de klassiske mattekster er der også akustiske og gennemskinnelige. Arbejdsbredde 4,9 meter. Stret ikke. Måske den højeste pris gør dem populære kun hos de mest krævende kunder.

Enhver af de to typer franske stretchlofter har:

 • Æstetisk udseende. Nu er det meget vigtigt - både i kontorlokalet og i sommerhuset eller salonen. Kvalitet reducerer ikke betydningen af ​​æstetik, skønhed og raffinement. Stretch loft passer kun perfekt ind i det indre af enhver grad af kompleksitet og er egnet til enhver design beslutning. Franske stretchlofter er rige på en række forskellige teksturer, designløsninger og farver.
 • Funktionalitet. Dette er et nøgleaspekt ved valg af loft, fordi det er smukt og uanset hvordan det passer ind i dit indre. Hvis du efter en måned begynder at lægge mærke til mangler, eller du skal være omhyggelig med det i et daglig ritual, vil du helt sikkert fortryde dit valg. Med hensyn til anvendelighed - så strækker lofter uden tvivl det her.

Stræklofter Frankrig eller Tyskland

Homeland stræklofter - Frankrig er det stadig en kvalitetsmodel for alle stræklofter. Og vi er glade for, at vi kan tilbyde dig en sådan service som installation af ægte franske lofter.

Franske lofter begyndte nu at kalde alle de europæiske stræklofter. Frankrig eller Tyskland, og selv Belgien er blevet en producent af disse lofter er ikke vigtigt, er det vigtigt, at hvis du hører "stræklofter Frankrig", kan du være sikker på deres kvalitet. Da dette navn angiver, at de overholder alle europæiske standarder.

Men selvfølgelig, når du bestiller franske stræklofter, vil du i nogle tilfælde have franske lofter ikke kun accent af en leder, der roser dem for dig, men også selve filmen. Vores firma har den ære at tilbyde dig bare sådanne lofter, Frankrigs bedste stræklofter, vores kunder tillader ikke at lyve.

Funktioner og fordele ved franske stretchlofter

Hvis du vil sikre dig, at de stræklofter, der tilbydes til dig, er Frankrig, skal du bede om certifikater på lærredet, men hvis du ikke stoler på dem, skal du være opmærksom på disse punkter:

 1. Webbredde Hvis det virkelig er stræklofter Frankrig, kan PVC-film ikke være bredere end 1,65 m.
 2. Teksten selv er meget tynd og elastisk, lugtfri og hypoallergen.
 3. Stort udvalg, omkring 120 farver og 15 teksturer.
 4. Holdbarhed. Garantien på lofterne er givet i 10 år, og de tjener meget længere og samtidig må de ikke falme eller falde.
 5. Brandsikkerhed. Franske stræklofter er ikke brændbare.
 6. Frostresistens. Den optimale temperatur er fra + 5 ° С til + 50 ° С. Men de kan nemt overføre temperaturfaldet til -2 ° С. Det vigtigste er at undgå fysiske effekter på loftet på dette tidspunkt.
 7. Stressbestandighed. Lærredet kan klare vægten op til 100 kg / kvm.
 8. Loftets overflade elektrifiserer ikke og tiltrækker ikke støv.

Sandsynligvis vil det være muligt at fortsætte, men vi tror, ​​at du vil være i stand til at genkende personligt og bestemme dette strækloft for Frankrig eller Tyskland, og så pludselig af Kina.

Ulemper ved franske stræklofter

Selvfølgelig er der intet idealt i verden, og vi vil ikke skjule det.

 1. Den lille bredde af lærredens stræklofter Frankrig. PVC-film, som tidligere nævnt, er op til 1,65 m bred. Derfor er det umuligt at få et sømløst loft fra det. Men hvis du overdrager alt til en kompetent designer, vil han være i stand til at beregne placeringen af ​​sømme, belysning og farveovergange eller loftniveauer, så det er så lidt som muligt synligt.
 2. Ikke høj styrke. Bare rolig, fordi disse lofter kan modstå 100 kg / m2. Og et direkte hit af en kork fra champagne vil heller ikke skade dem. Men med en skarp genstand kan du ødelægge et sådant loft, især da filmen er ret tynd.
 3. Igen igen, følsomheden for lave temperaturer. Når temperaturen falder under -2 ° C, kan nettet simpelthen knække.
 4. Pris. Selvfølgelig er omkostningerne ved sådanne lofter højere end analoger, men det er dog ikke altid en ulempe, og selvfølgelig en garanti for kvalitet, hvis du selvfølgelig beskæftiger sig med et troværdigt firma.

Vores firma kan tilbyde dig fantastiske stræklofter Frankrig, kundeanmeldelser af vores arbejde vil vise dig, at det er os og med disse lofter, der vil kunne tilfredsstille dine ønsker og opfylde enhver anmodning om installation og design af stræklofter.

Hvilket firma strækker lofterne bedre?

Hvis der er truffet beslutning om at installere stræklofter, opstår der naturligvis spørgsmål: Hvilken virksomhed fremstiller stræklofter er bedre, og hvilket firma skal bestille et strækloft. Og virksomheder er forlovet.

Tyske stræklofter

Anvendelsen af ​​stræklofter giver visse fordele i forhold til andre finish. Dette er en af ​​hovedårsagerne til den høje popularitet af denne type finish i dag. Montering af vores strømning.

Franske stræklofter

Moderne stræklofter blev elsket af beboerne i Moskva og Moskva-regionen på grund af deres æstetiske appel (perfekt flad overflade), miljøsikkerhed, lang levetid (op til 20 år), let vedligeholdelse og andre fordele. Imidlertid kan kvaliteten, stilen og prisen på hævede lofter i dag variere betydeligt (alt afhænger af hvilken producentens film der bruges til at oprette dem). Så, fransk stretch lofter anses for at være en af ​​de mest kvalitative og uovertruffen design.

Hvis du har brug for at købe billige franske stretchlofter PVC i hovedstaden, kan du altid bruge tjenesterne fra virksomheden "Stroy Service" (produktion og installation af lofter), som giver et utroligt bredt udvalg af teksturer og farve løsninger til forskellige stilarter og indretningsdesign.

Priser fra 650 rub / m2 med installation

* prisen er angivet under hensyntagen til "rabat på lærred op til 60%"

Egenskaber og egenskaber ved franske stræklofter

Det skete så, at der i det moderne marked af stof- og PVC-stræklofter er et stort antal producenter og mærker, der enstemmigt siger, at deres produkter er af højeste kvalitet. Men det kan med stor sikkerhed siges, at PVC-stræklofter, der er fremstillet af lærred produceret af tysk, belgisk og naturligvis franske producenter, er blandt de mest krævede.

Frankrig er fødestedet for stræklofter, og da denne type afslutning af loftet kun var blevet populær, blev alle stræklofter fejlagtigt kaldt "fransk". Selv for omkring 10 år siden blev det franske stretchloft betragtet som et emne af stor rigdom og luksus, men i dag er dette en reel nødvendighed, hvilket giver interiøret ikke kun æstetisk appel, men også funktionalitet. Franske stræklofter er hypoallergeniske, antistatiske (ikke tiltrække støv), udledes ikke ubehagelige lugt og skadelige stoffer.

Hidtil er franske PVC-stræklofter repræsenteret på markedet i et stort udvalg af teksturer, både standard og ikke-standardiserede. Så hvis du ønsker at bestille franske stretchlofter i firmaet "Stroy Service", er du garanteret at finde følgende teksturer:

 • Matt, satin og blank (hvid og farve);
 • "Marble", "Fantasy", "Gloss", "Style", "Metallic", "Suede";
 • Perforeret, gennemskinnelig osv.

Hvilke værelser er installeret franske stræklofter?

Bredden af ​​de franske lofter kan være 3,2-5 m afhængigt af webproducenten, som er nok til at installere et sømløst strækloft i rummet. Hvis vi taler om de lokaler, hvor franske lofter kan installeres, er der absolut ingen begrænsninger. Satinstrukturer passer bedre til hvilestuer (soveværelser, børne-, opholdsstuer), glatte teksturer, på grund af den reflekterende virkning og den visuelle udvidelse af rummet anbefales det at installere i mindre rum (korridorer, badeværelser, køkkener) og matte teksturer anvendes primært til indretning stil "klassisk".

Franske filmproducenter til stræklofter

I dag kan du i firmaet "Stroy Service" købe franske stretchlofter lavet af film fra firmaerne "CNT" og "Saros Design", som er forenet med et fælles motto: "Endless product improvement."

 • CNT. En af de største producenter af PVC-film til stræklofter i Frankrig, som konstant introducerer de nyeste produktionsteknologier, takket være materialet holdbart, æstetisk tiltalende og relativt billigt.
 • Saros Design. Virksomheden, der blev grundlagt i 1992, har nu etableret sin produktion i Rusland (virksomhedens fabrikker er også åbne i Estland, Ukraine og Tyskland). Saros Design produkter har europæiske certifikater for overholdelse af alle etablerede krav. I dag tilbyder virksomheden en film til stræklofter 5 meter bred, (en af ​​de få i Europa).

I franske virksomheder er der stor betydning for udviklingen af ​​nye materialer og den æstetiske komponent, designere som disse lofter meget på grund af de mange forskellige teksturer. Derfor kan produkter baseret på franske lærred ikke være billige a priori. For at skabe ekstraordinære effekter, er fotografisk udskrivning på lærred eller kunstmaleri franske stretchlofter perfekt egnet. Sådanne lærred bruges også ofte til at skabe højkvalitets multi-level strukturer med integreret belysning.

Fordelene ved at købe franske stretchlofter i vores firma

Hvis du vil installere franske stræklofter, vil specialisterne i vores installationshold være bedst egnet til dette job. I virksomheden "Stroy Service" arbejder de hurtigt (det tager ikke mere end 3 timer at installere loftet i et rum) og sikkert (kun det eksplosionssikre udstyr fra Norge, RAGASCO-firmaet bruges til installation).

Billige franske stretchlofter har ild og hygiejnecertifikater fra Den Russiske Føderation og opfylder alle krav. Garantien fra virksomheden på franske stræklofter er 12 år, til installationsarbejde - 3 år. Bestil en gratis afgangsmåler lige nu, og installation af stræklofter kan gøres i morgen!

Ud over franske PVC-lofter i vores katalog finder du altid:

 • PVC lofter fra producenter fra Italien, Tyskland, Belgien, Kina, samt Rusland.
 • Stofstræklofter fra de største italienske, tyske og schweiziske producenter.
 • Multi-niveau, kombineret, farvede stræklofter.
 • Lofter med kunstmaleri og fotoudskrivning mv.

Billeder af franske stretchlofter

I vores firma kan du ikke kun købe et loftsloft og bestil installationen, men også bruge reparation og vedligeholdelse af lofter. Også, hvis det er nødvendigt, til din tjeneste er altid professionelle designere af virksomheden, der kan implementere alle ønsker hos kunden i deres designprojekter.

Der er stor efterspørgsel efter antifungal behandling af bundloftet, hvilket giver det modstand mod udviklingen af ​​skadelige bakterier, skimmel og svamp. Hvis du har rigtig støjende og irriterende naboer, så kan du oprette en pålidelig støjbarriere mod dem ved at installere specialpaneler "Shumostop S-2".

Priser med installation på franske stræklofter

Hvis du er interesseret i priser på franske stræklofter til 1m2 med installation, så kan du ved beregning af indregningen bruge online-kalkulatoren på webstedet og foretage en nøjagtig beregning (udført individuelt). Du skal kontakte vores ledere. I dag tilbyder vores firma de laveste priser på franske stretchlofter i hele hovedstaden, hvilket gør det muligt for vores kunder at spare.

For alle typer lofter giver "Stroy Service" gode rabatter, desuden kan nye og faste kunder altid drage fordel af kampagner, der giver dig mulighed for at få ekstra rabatter og bonusser.

Stræklofter lavet i Frankrig

Stretchlofter lavet i Frankrig værdsættes af købere over hele verden på grund af deres utænkeligt høje kvalitet af stoffer, der produceres i henhold til de nyeste teknologier og et bredt udvalg af farver og teksturer. På grund af en række fordele, franske stretch loft canvases er meget anvendt til strukturer af varierende kompleksitet.

Barrisol Stretch lofter Premium

Moderne stræklofter, produceret af det franske firma Barrisol, repræsenterer en unik indvendig detalje. Brugen af ​​dette materiale ændrer visuelt rummets rum, fremhæver dens fordele og skjuler forskellige fejl.

Franske stræklofter

De franske anses for at være trend-settere til afslutning af lofter ved hjælp af en polymer film strækket mellem profiler. Af denne grund betragtes udtrykkene "suspenderet loft" og "fransk loft" synonymt.

Lofter fransk og "fransk"

Derfor, når du bliver tilbudt at købe franske stræklofter, spørg: "Og hvilket firma?" Da eventuelle stræklofter kan henføres under betegnelsen "fransk". Herunder kinesisk og indenlandsk.

Ægte fransk Stretch Ceiling

Virkelig franske producenter af hævede lofter er ikke så meget. Det drejer sig om firmaer CTN, SEF, Barrisol og en række mindre virksomheder, hvis produkter på det russiske marked er næsten ukendte.

Hvilke konkurrenter skal franske producenter stå imod på det russiske marked? Artiklen "Strekklofter lavet i Tyskland" vil fortælle om en af ​​de vigtigste marketing antagonister af Gallic manufactures.

Om Clipso-stræklofter, hvis overdragelse af produktionen til Frankrig bragte sin berømmelse som et center for fremstilling af sømløse lofter, læses her: http://remontspravka.com/clipso-natyazhnyie-potolki/

Læseren er også tilbøjelige til at være interesseret i en artikel om stræklofter i et andet førende selskab i branchen - Descor

Franske stretchlofter anses for branchens benchmark. De er holdbare, holdbare og de har den specielle elegance, chic, som sikrede Frankrig titlen "fashion capital". Det menes at ægte franske lofter kan lave blanke lofter. Den kendsgerning, at produkterne taler om produktets styrke: Under en af ​​præsentationerne strammede producentens repræsentanter filmen som en trampolin og bad besøgende om at hoppe på det: både børn og voksne. Lærredet ikke kun rive, men det strækkede ikke for meget!

Stretch loft produceret af CTN

Derefter opvarmede medarbejderne i virksomheden det med en varmepistol og vendte tilbage til sin oprindelige form!
På grund af det faktum, at stræklofter lavet i Frankrig ofte smedet, lægger franske virksomheder særlig vægt på udvælgelse og certificering af deres officielle repræsentanter i forskellige lande. For eksempel har CTN i Rusland kun en organisation blandt dem - "Fran Studio LTD" (http://www.franstudio.ee/ru/) - indenlandske forbrugere kalder ofte navnet på "Franz Studio" stræklofter), der er juridisk stavet Estland, i Narva.

Ikke desto mindre er det ikke svært at købe franske stretchlofter i Moskva. Der er ikke en enkelt værdig forhandler eller online butik, der ikke har franske stretchlofter i kataloget! Det er nemt at købe dem i andre byer og hovedstæder i CIS-landene. Franske stretchlofter i Astana kan købes hos firmaet "Three Worlds" (http://www.tri-mira.kz/), via online-butikken Satu.kz (http://satu.kz/Frantsuzskie-natyazhnye-potolki. html) og en række andre detailhandlere.

CEF strækloft

Franske stræklofter i Krivoy Rog kan bestilles fra VIP Ceiling (http://vippotolok.dp.ua/), 5 Plus (http://5plus.dp.ua/), Easy Decor (http : //legko-kr.narod.ru/index/0-2) og deres konkurrenter.

Franske lofter i Gomel køb via online butik "Deal By" (http://gomel.deal.by/Frantsuzskie-natyazhnye-potolki.html?no_redirect=1) og i andre handels- og servicevirksomheder.

Problemfri stræklofter fra Frankrig - dette er virkeligheden

Indtil for nylig blev det antaget, at der i Frankrig ikke findes sømløse stræklofter. Vi vil forklare: sømløs, som regel kaldes loftet på basis af et stof lavet af polymerfilamenter. Da vævets dimensioner ikke er begrænset af noget, er lofterne brede nok til at dække hele rummet med et panel. Derfor er de "sømløse".

Strekkak fra firmaet Barrisol

Bredden af ​​PVC canvases bestemmes af størrelsen af ​​rullekalanderullerne - maskiner til fremstilling af filmen. Jo bredere de er, jo mere massive maskinen er, desto sværere er det at justere rullerne, og i sidste ende jo dyrere bliver firkanten. måler lærred. Bredden af ​​ruller af franske PVC-lofter er derfor begrænset til 2,2 meter, og de er næsten altid suturerede. Det vil sige til dannelsen af ​​loftet i et mere eller mindre imponerende rum, skal du svejse 2-3 paneler med dannelsen af ​​sømme mellem dem.

Hvilke typer af lofter fra PVC er? Anmeldelse se linket: http://remontspravka.com/ceiling-selection/

En særskilt artikel på vores hjemmeside er dedikeret til blanke filmlofter.

Artiklen "Satin stretch lofter:" for "og" imod "vil fortælle dig om en anden type PVC loft

Men i 2004 flyttede det schweiziske firma Clipso produktionen af ​​sine lofter til Frankrig, i provinsen Alsace. Således kan vi nu tale om franske sømløse stræklofter.

Credo af de franske stræklofter ville blive formuleret som følger: "Ubesmittet kvalitet med uopnåelig elegance." Nå og hvad angår pris, er det bedre at spørge i den relevante sektion af vores hjemmeside.

For mere information om forbrugsegenskaber for stræklofter hos franske producenter kan du finde i artiklerne "Typer af stræklofter" og "Valg af strækloft."