Loftscassette fransk design

Kassettehæmmede lofter, lavet efter fransk designsteknik, er stærkt efterspurgte på markedet - hovedsagelig på grund af muligheden for at kombinere farver så meget som du vil. Denne funktion af klyngelofter gør det muligt for alle at indse designeren i sig selv! Men installationen af ​​et sådant loft finder sted næsten øjeblikkeligt, og det skjulte fjedringssystem og en særlig stingergaranti pålidelighed. Det krævede "indent" fra det sædvanlige loft er højst 4 cm, således at et sådant falsk loft nemt kan installeres i en række værelser. Kassetter på markedet fås i to størrelser - 300 * 300 mm og 600 * 600 mm, de kan kombineres. Materiale til sådanne lofter - mad aluminium, ikke-ætsende, vaskbar, brandhæmmende.

Spejl falsk loft pris

Et kassetteplade af denne type er en gave til at arrangere køkkenet: der bliver ingen sved og snavs over ovnen, og hvis overfladen på en eller anden måde er snavset, bliver det meget nemt at rengøre. Fortsæt med at notere fordelene ved cassette franske lofter? Easy! Dette er lethed, styrke og frostmodstand, og modstandsdygtighed over for fugt og farveopbevaring i lang tid - selvom du bruger vaskemidler. Nå, bortset fra at slibemidler stadig er bedre at udelukke!

Spejlet kassettelofter

Kassettelofter er kendt for deres gode miljømæssige ydeevne. De udsender ikke giftige stoffer. Kassettehæmmede lofter brandhæmmende. De bruges ikke kun i boliger, men også i kontorinteriør. Ofte i skoler og hospitaler er der klyngelofter. Prisen for dem er normalt acceptabel. Du kan lave store områder, der kommer billig.

Hvis du har brug for kassettelofter, kan du købe dem i vores onlinebutik. Du vil sætte pris på ikke blot de æstetiske kvaliteter og anvendeligheden af ​​lofterne, men også den gode prispolitik for virksomheden, der er gavnlig for kunderne.

På grund af ovenstående fordele er franske kassettelofter en populær løsning til indretning: prisen på kassettelofter er tilgængelig, modellerne er varierede.

Og vigtigst af alt - klyngeophænget lofter består af forskellige sider, det er deres største fordel. Et perfekt fladt loft, der ligner en enkelt monolit, har en række fordele, men det vil være ret svært at visuelt adskille specialzoner. Hvis du beslutter dig for at vælge kassettelofter i dine lokaler, får du en række ekstra muligheder for at dekorere interiøret og forbedre dets funktionalitet.

Franske kassettelofter: designløsninger

Franske kassettehæmmede lofter med spejlbelægning fylder desuden rummet med lys, udvider det visuelt. Brug af farvekassetter som vejledning i korridorerne vil skabe en slags optisk illusion - forlæng visuelt korridoren. Farve er i stand til at placere accenter, for at opdele rummet i specielle zoner - derfor er klynger ofte et af hovedværktøjerne i designernes arsenal.

Cluster Ceiling Functionality

Franske kassettelofter er det ideelle valg for dem, der lægger stor vægt på interiørets design og funktionalitet. En række kommunikationer kan lægges under kassettens lofter, for eksempel delt rørsystemer, ledninger og ikke kun. Desuden indarbejder de forskellige elementer af belysning, lamper. Hulrummet, omend lille, men med relativt fri adgang, giver mange muligheder.

holdbarhed

Modstandsdygtighed over for fugt, brand, kemikalier - vigtige fordele ved klynger. Kassetter er lavet af aluminium eller fra rullet metal. De er enten poleret eller overtrukket med slidbestandig pulverlakering.

De paneler, hvorfra konstruktionen til kassettelofter er lavet, er lavet af aluminium, så lofterne vil tjene dig i lang tid - i mere end et dusin år. De ruster ikke, deformeres ikke over tid, farverne holder langsomt deres mætning, lysstyrke - må ikke falme og ikke falme i mange år.

Prisen på kassettelofter varierer. Afhængigt af overfladens overflade, kan loftets farve variere i større eller mindre retning. Under alle omstændigheder er prisen på klyngelofter bedst i vores online butik! For spørgsmål kan du få råd fra vores eksperter eller gøre dit eget valg baseret på færdige designløsninger.

Kassettelofter fra firmaet "Havets lofter"

Vores firma tilbyder et bredt udvalg af loftkonstruktioner, blandt hvilke et særligt sted er optaget af kassettelofter. Brug af lofter af denne type er tilrådeligt i ethvert interiør - det være sig en stue, en polyklinisk korridor eller en swimmingpool. På grund af dets funktionalitet og anvendelighed samt dets attraktive udseende har denne type loft opnået popularitet blandt bygherrer og designere. Med hensyn til vores virksomhed kan du regne med det bredeste valg, attraktive priser og hurtig levering af varer. Nu behøver du ikke bruge meget tid på rejser til specialforretninger på udkig efter nødvendige varer. Vi tilbyder et bredt udvalg af ikke kun kassettelofter, men også tilbehør til dem, som giver mulighed for hurtig og nem installation. Så du kan købe et åbent fjedringssystem fra os, hvilket er godt kombineret med en kontrast T-profil. Dette system giver dig mulighed for at oprette et originalt loftdesign, opdelt i "honningkage". Derudover findes i vores katalog skjulte ophængningssystemer, der er designet til at skabe det perfekte, glatte, faste loft uden synlige samlinger.

Takket være tæt samarbejde direkte med velkendte og veletablerede producenter, formår vi at tilbyde konkurrencedygtige priser på vores produkter og tjenester. Prisen på kassettelofter er dannet af de anvendte lofter og materialer, gulvpladsen og antallet af specialister, der er involveret i installationen, men er under alle omstændigheder overkommelige.

Vi praktiserer en integreret tilgang og tilbyder ikke kun installationen af ​​loftkonstruktioner, men også valg og tilslutning af lamper, bundplader og andet tilbehør. Vores arbejde er rettet mod at tilfredsstille alle kunders ønsker, alt arbejde udføres klart, harmonisk og inden for en bestemt periode.

Caveen Cassette lofter - Funktioner og fordele

Indtil for nylig var kassettens lofter en smuk, men stadig begrænset i antallet af løsningsmodeller. Dette problem blev hjulpet med at løse, frigivet på hjemmemarkedet, klynger C aveen. De repræsenterer en designretning i en lignende finish.

Særlige egenskaber

Hovedforskellen mellem loftsløsningerne fra firmaet caveen er blevet en integreret tilgang til loftets opbygning. Ud over det faktum, at køberen modtager meget originale designmuligheder, får han mulighed for at købe hele systemet, som allerede omfatter ventilation, belysning og et klimaanlæg.

Denne tilgang er unik. Alle komponenter er i overensstemmelse med den overordnede stil og passer sammen i størrelse. Hvert modul er indbygget i det påtænkte sted uden yderligere fastgørelsesdele og komponenter.

Du behøver ikke at lede efter passende armaturer eller ventilationsgitter. Også med fastgørelseselementer er der ingen problemer - alt er samlet og udskifteligt.

Som alle andre kassettbelægninger er der mulighed for at erstatte et enkelt element. Hvis en flise er beskadiget, er det ikke nødvendigt at demontere hele strukturen - bare fjern det beskadigede element og læg nyt på dets plads.

Designkassetter er også lavet på en særlig måde. Sådanne forskellige typer af belægninger vil ikke tilbyde nogen anden fabrikant.

materialer

Betydende rolle i udseendet af lofter fra firmaet caveen, har materialer, der bruges til fremstilling af kassetter. Først og fremmest er det en legering af aluminium og magnesium.

Materialet er meget slidstærkt og har et meget attraktivt udseende, selv uden en speciel belægning. Du kan vælge malet eller dækket med specielle filmprodukter, som vil være signifikant forskellige i udseende fra lignende lofter fra andre virksomheder.

Malede dele er specielt behandlede, som følge heraf bliver resistente over for ridser, virkningerne af temperatur og fugt. Billedet gemmes under alle forhold.

Kassettetyper

Lavet af et meget slidstærkt materiale, kan caveen-designbåndene prale af et helt unikt udseende, som kun er dette cassetteloft.

Der er mange muligheder. For eksempel kan du bruge spejlfliser og få et næsten fast spejl på loftet. Modulernes eksisterende grænser vil kun tilføje originalitet til den resulterende coating.

Kassetter med et billede kan efterligne naturligt træ eller kopiere tapetmønster. Der er andre usædvanlige og meget smukke typer af ornamenter og mønstre, der kan findes på sådanne fliser.

Separat kan du vælge typen af ​​paneler, hvis mønster ligner små fliser. Overfladen monteret fra sådanne fliser virker helt fast, og det er svært at finde grænserne for de enkelte elementer. Dette er især svært at gøre, hvis belægningen består af flerfarvede elementer.

Bulkfliser kan også skelnes i en separat gruppe. Overfladen opnået fra sådanne elementer vil også fremstå solid, uden synlige grænser mellem de enkelte dele.

Du kan samle og simpelt hvide loft. Det passer perfekt ind i køkkenets design. Køkkenet er dog ikke det eneste sted, hvor de vil være passende. Hvid belægning kan bruges i ethvert rum.

Udførelsesmuligheder

Alle belægninger af dette firma er designet til installation på rammen af ​​den skjulte type. Dette giver dig mulighed for at få en solid overflade bestående af kassetter. Systemet er komplekst, hvilket betyder, at alle nødvendige komponenter allerede er leveret og kan købes sammen med dækfliserne.

Ud over kassetter kan du bestille et indbygget ventilationssystem, lamper af forskellige typer og med forskellige design, ventilation og dekorative gitter. Alt dette svarer til den overordnede løsning i designet og giver dig mulighed for at skabe det mest organiske billede i designet.

Båndene selv tilbydes i et stort udvalg. Denne mangfoldighed i designet vil ikke tilbyde nogen anden fabrikant. Der er også et spejlbelægning, og farve og forskellige kombinationer af nuancer.

Hovedstørrelsen af ​​de kassetter, der tilbydes køberen, blev formatet 30 X 30 centimeter. Nogle typer af fliser kan bestilles i størrelsen 30 X 60 centimeter. Men det er en undtagelse, i bund og grund er alle komponenterne i loftet repræsenteret i den første dimension.

Under denne standard er alle yderligere komponenter blevet udviklet - ventilationsgitter, paneler med indbyggede armaturer og forskellige andre indbyggede moduler.

fordele

Ud over det fremragende udseende af strømmen er der flere andre punkter, der vil være klare fordele ved sådanne løsninger:

 • Brug af en type fastgørelsesanordninger. I kassettstrømme fra andre producenter anvendes to typer fastgørelsesanordninger.
 • Mulighed for selvmontering
 • Eksklusivt paneldesign, som ikke er tilgængeligt hos andre producenter
 • En bred vifte af ekstra komponenter i systemet i form af lamper, klimakontrol komponenter og forskellige dekorative komponenter
 • Brandsikkerhed på højeste niveau
 • Højstyrke komponenter

Desuden tilbydes de franske kassette lofter i forbindelse med et unikt system til at levere varme til værelset ovenover. Et særligt varmemodul er indbygget i loftet, som bliver en varmekilde. Denne løsning er unik og tilbydes kun af dette firma.

Generelle indtryk

Lofter fra caveen firmaet - virkelig, i enhver forstand den fremragende beslutning. De vil være udadtil forskellige fra alle lignende typer af finish, og deres funktionalitet er meget bred. Særligt bekvemt er tilstedeværelsen af ​​mange indlejrede moduler.

For at rumme en komponent i systemet behøver du ikke at justere dem i den rigtige størrelse eller subtilisere med fastgørelseselementer - alt er allerede gennemtænkt og gjort. Det er kun det sværeste - vælg en af ​​mulighederne.

Sammenlignet med andre, ret monotone løsninger, vil sådanne lofter adskille sig meget gunstigt til det bedre. En lidt højere pris end konkurrerende former for efterbehandling er begrundet i et eksklusivt udseende.

Kassettelofter "Fransk design" Cesal med skjult hængende system

Kassette loft "Fransk design" produktion Cesal (Tsesal) - en suspenderet struktur af en lukket type.

Hovedtræk ved disse lofter er ubegrænsede muligheder for at kombinere farver. Den største fordel er at spare plads. Denne type loft "stjæler" en minimumshøjde - kun 4 cm. Vi anbefaler disse hæmmede lofter til badeværelset og for værelser, hvor det er vigtigt at opretholde lofternes højde. Kassetterne er firkantede, deres størrelser er 300x300mm eller 600x600mm.

For valg af komponenter, omkostning og bestilling af et kassettloft, kan du kontakte vores ledere.

Enheden af ​​det franske kassette loft Cesal

Paneler til franske lofter er lavet af aluminium eller stål med dimensioner på 30x30cm eller 60x60cm. På trods heraf er aluminiumskassetter ekstremt lette og holdbare. Designet giver dig mulighed for selvstændigt at fjerne og installere metalplader, hvis det er nødvendigt.

Dette er et modulært design, som er samlet fra kompakte standardiserede dele (moduler):

 • Suspensioner med justerbar længde monteret i loftet;
 • Lejeførere (strengere) er monteret på suspensioner parallelt med hinanden;
 • hjørner er installeret langs rummets omkreds;
 • På strengerne er installeret kassetter og belysningsenheder.

Det særegne er, at disse lofter er lavet med et lukket ophængningssystem. Dette betyder, at rammen kun indeholder lejestyringer, der er installeret parallelt med hinanden.

Fordele og fordele

 • hurtig installation - du behøver heller ikke at forberede overfladen af ​​hovedloftet. En simpel ramme giver dig mulighed for at samle loftet i løbet af få timer;
 • Panelerne er vandtætte - kassetter 30x30cm og 60x60cm er specielt behandlet og belagt med pulverlak. På grund af dette er de ikke bange for høj fugtighed, korrosion og temperaturændringer. Derfor anbefales de til installation i badeværelser, puljer, på terrasser mv.
 • farver paletten - disse lofter giver rigelige muligheder for indretningsarkitekter;
 • Muligheden for at installere belysning - at installere belysning i loftet kan være på princippet om at installere dekorative paneler.

Kassetter "Frankrig" er kendetegnet ved høje hastigheder af brandmodstand og hygiejne, lydisolering og ventilation (kan perforeres).

Bestil lofter til en god pris. Beregn antal komponenter, den samlede pris og ordne levering du hjælper vores ledere.

Kassettelofter 300x300

Typer af lofter

Loftopgave

mærker

Kassette Caveen 300x300 A008

Kassette Caveen 300x300 M005

Kassette Caveen 300x300 M006

Kassette Caveen 300x300 M007

Kassette Caveen 300x300 M008

Kassette Cesal 300x300 perlehvid C01

Kassette Cesal 300x300 hvid matt 3306

Kassette Cesal 300x300 himmel med skyer 388

Kassette Cesal 300x300 bølge B36

Kassette Cesal 300x300 mosaik sølv B46

Kassette Cesal 300x300 mosaik guld B38

Kassette Cesal 300x300 jasmin B39

Franske kassette lofter 300x300 mm

Suspended loft system af lukket type - præfabrikeret struktur, som er let at installere og er egnet til værelser af enhver størrelse.

Kernen i franske kassettelofter er ophængte beslag (mini suspensions) monteret på vægge. Strammerne er monteret på rammen med specielle riller, i hvilke loftspaneler og forbindelsesprofiler er monteret. Guiderne bærer hovedbelastningen i designet, så de er hårde og pålidelige.

I lukkede systemer anvendes kun en bestemt type vejledning - de såkaldte bærere (stringer). Støttens stigning er indstillet afhængigt af bredden af ​​dekorative paneler og er 300 eller 600 mm. Hjørnet er monteret rundt om rummet.

Ny fra producenten Cesal.

Kassetter af størrelsen 300x450mm optrådte på markedet.

Standardstørrelser 300x300 mm og 600x600 mm er altid tilgængelige på lager. Du kan se Cesal-producentens farvepalet ved at kontakte os på showroom på Dmirovskoye Highway, D11.

Kassettelofter med et skjult system (fransk design) er perfekte til installation i en lejlighed, et hus til sådanne værelser som et badeværelse, køkken, korridor, loggia mv. Vælg i dette tilfælde farvekassetter med en størrelse på 300x300mm.

Vi vil gerne notere!

Kassetter fremstillet af Cesal er førende på markedet for materialer til hævede lofter. De fortjener en sådan niche på grund af kvaliteten af ​​det producerede materiale. Kassetter 300x300mm i størrelse har en tykkelse på 0,45-0,55 mm. Kassetter 600x600mm i størrelse - 0,58mm.

Kassettelofter Cesal

Kassette loft Cesal

Aluminiumskassettloft er absolut et universelt valg for alle typer lokaler takket være et stort udvalg af farver og modeller samt specialiseret segmentering af loftkassetter efter pris, omfang og kvalitet (økonomi og standard).

fordele:

 • Smukt udseende - et stort udvalg af farver og muligheden for en kombination af bånd.
 • Høj kvalitet - 10 års garanti fra producenten.
 • Miljøvenlig - materialet er velegnet til hospitaler og skoler, fordi det ikke indeholder i produktionen af ​​skadelige stoffer, der er bekræftet af certifikater.

Typer og brug af kassetter

 1. Dekorativt kassette loft på et skjult system (fransk design) flise størrelse 300x300 mm. - Farvede kassetter købes ofte til hjemmet i badeværelset, køkkenet, loggiaen, hallen og de offentlige institutioner i restauranten, hotellet, butikken for at give en design stil. Hvide kassetter på 30x30 cm er gode til både hjem og kontorlokaler.
 2. Metalkassettloft på et åbent system (f.eks. Armstrong) pladestørrelse 595x595 mm. (60x60 cm.) - Sådanne kassetter anvendes især i detail- og kontorlokaler, fordi de giver nem adgang til loftet, omkostningseffektivt og omkostningseffektivt i loftet..
 3. Kassettlofter på en lukket systemflise størrelse 600x600 mm. - Sammenligning af sådanne lofter med den tidligere version kan noteres - kassetterne snap sig ind i systemet (f.eks. clips), så standardophængssystemet ikke er synligt. De bruges ofte i medicinske og uddannelsesinstitutioner i indkøbscentre og hoteller.

Vi er den officielle forhandler af Cesal i Moskva, og vi leverer også ordrer til alle regioner i Rusland. Du kan købe lofter via hjemmesiden eller i vores showroom på adressen i kontaktpersoner.

lofter

Loftet kassettype kan sikkert tilskrives den bedste udgave af loftdesignet. Upåklagelig funktionalitet og æstetisk udseende, nem installation og brugsikkerhed kombineret med en række design- og farveløsninger gør det muligt at harmonisere kassettelofter i den moderne arkitektoniske stil af bolig- og kontorlokaler, indkøbscentre og sportsanlæg.

Indhold:

Kassette loft enhed

For nylig er kassettrammede konstruktioner, der er samlet fra små, en-type elementer, der passer ind i særlige monteringsrammer, blevet meget populære. Da disse elementer er plader af mineraluld eller glasuld presset med fyldstoffer af cellulose, stivelse og ler. Fraværet af asbest og phenol-formaldehydharpikser gør raster (klynge) lofter miljøvenlige, sikre og ikke brandfarlige.

Så taler navnet på kassettlofterne for sig selv - det grundlæggende element i loftkonstruktionen er en kassette. I fremstillingen kan der anvendes aluminium, belagt med et bimetallag eller galvaniseret metalvalset. Aluminiumskassetter er desuden underkastet kemisk polering, hvilket giver produkter med spekulære egenskaber. Kassetter af galvaniserede metalmaterialer er normalt overtrukket med pulvermalinger, takket være, at kassetteloftet i lang tid bevarer sin oprindelige appel.

Et særligt system til fastgørelse af kassettehæmmede lofter baseret på brug af transportør- og mellemprofiler, håndvægte og suspensioner gør det nemt at installere loftet på kort tid, det er også nemt at demontere det helt eller delvist.

Støtteelementer i raster (kassette) lofter er i stand til at modstå en høj belastning beregnet på grundlag af belastningen fra loftelementerne. Det er 8-10 kg / m². Vedhæftning af suspensioner med profiler til bunden af ​​loftet laves ved hjælp af dykker. Som følge heraf dannes euro moduler med parametre 1200x600, 600x600 mm, hvor kassetterne efterfølgende placeres ved hjælp af langsgående slidser placeret i loftpaneler eller langs T-formede profiler.

Fordelene ved kassettelofter

Blandt de vigtigste egenskaber ved kassettelofter kan man først og fremmest adskille sig med hensyn til ydeevne, installation, lang levetid, fremragende hygiejne- og præstationsindikatorer, modstandsdygtighed mod høj luftfugtighed og brandmodstand, muligheden for kombination med moderne belysningssystemer og udstyr til klimaanlæg.

1. Nem installation. Installations- og demonteringsarbejde tager lidt tid, hvilket betyder at om nødvendigt kan du hurtigt udskifte et strukturelt element.

2. Langvarig operation. På grund af brugen af ​​stål og aluminium i deres strukturer har fabrikanterne opnået en lang levetid. Sådanne loftsystemer ruster ikke, i mange år beholder deres oprindelige kvaliteter og farve.

3. Hygiejne. Når du har installeret lofter af cassetttyper, behøver du ikke foretage omhyggelig kontrol af renheden i rummet, det er kun nok til regelmæssigt at udføre vådrensning med en klud. Forme vises ikke på strukturer, de er pålideligt beskyttet mod virkningerne af høj luftfugtighed, og derfor er klyngedele en succes i sundhedsorganisationerne.

4. Fugt og brandsikkerhed. Flerlagsbelægningen af ​​metaloverfladen beskytter strukturen på en sikker måde mod oxidation, de negative virkninger af stoffer opløst i væske og høje temperaturer. På grund af dette, fremragende ydelse af fugt og brandmodstand

5. Kompatibilitet med moderne belysningsenheder. Ud over alle fordele kombineres lofter af cassette-typen med alle former for belysningssystemer og klimaanlæg. Således giver enheden af ​​kassetteloftet mulighed for installation af enhver designbelysning, og tilstedeværelsen af ​​ledig plads mellem loftets overflade og loftet giver dig mulighed for at installere et klimaanlæg.

Den eneste ulempe ved kassettdesign er skjulingen af ​​en betydelig mængde pladsrum, så det er bedre at installere dem i værelser med højt til loftet.

Anvendelsesområde

Anvendelsesområdet for cassette-typer lofter er ret bredt: kontor- og butikslokaler med højt til loftet, underholdningscentre og medicinske institutioner, restauranter og sportskomplekser, privatbyggede bygninger og andre offentlige lokaler. Og alt dette skyldes takkonstruktionens æstetik, styrke og holdbarhed.

Typer af klyngelofter

Standardpladeformater til kassettelofter er 1200x1200, 1200x600 og 600x100 mm med tykkelser fra 15 til 40 mm. Pladerne er traditionelt hvide, og deres tekstur er meget omfattende: glat, med prikker og indhak, relief og geometriske mønstre og en grov overflade.

Udvalget af dekorative rasterpaneler er suppleret med specielle fugtbestandige paneler, anti-chok og anti-mikrobielle paneler. I dag er særlige akustiske lofter, der reducerer støj, mere og mere almindelige. Sådanne paneler tilskrives eksperter til specielle materialer, hvilket betyder, at deres omkostninger er lidt højere end prisen på traditionelle dekorative materialer.

Så afhængigt af materialet fremstilles kassettelofterne i:

1. Metallisk. Kassetter er lavet af aluminium eller stål, har en anden tekstur. Overfladen kan males eller belægges med anodiseret belægning, hvilket gør det muligt at bruge strukturer i værelser med høj luftfugtighed: svømmebassiner, rummelige entréhaller.

2. Lavet af spånplader og fiberplader. Fremragende mulighed for strenge kontor dekoration. På trods af installationens kompleksitet og den tilsyneladende "vægtning" af interiøret er der et respektabelt udseende, hvilket giver en kammeratmosfære. Takket være et rigt udvalg af teksturer og farver, samt evnen til at simulere nogen overflade anvendes kassettlofter lavet af spånplader og fiberplader aktivt af designerne til at skabe en eksklusiv finish til loftrummet.

3. Glas. Materialet til fremstilling er klart eller farvet glas eller plexiglas.

4. Mineral. Lavet af minvolokn er kassettens lofter modstandsdygtige over for ild og høj luftfugtighed. Økologisk sikkert.

5. Spejl. De klare helt op med opgaven med visuel ekspansion af rummet, skaber illusionen af ​​uendelig og fylder den med lys og luft. Fremragende udseende og forskellige designløsninger, et højt funktionalitetsniveau og fremragende præstationsegenskaber, fremragende belysningsniveau og nem installation, kombineret med muligheden for at anvende dekorative mønstre på overfladen, skelner spejlet kassettlofter som en separat gruppe af loftsbeklædning. For at skabe et eksklusivt design af loftrummet bruger designerne både lyse og tonede spejle.

Afhængigt af teksturkassettens lofter er:

1. Perforeret. Perforerede paneler kan forbedre ventilations- og akustiske egenskaber betydeligt, er perfekt kompatible med forskellige tekniske udstyr, er nemme at installere og demontere, både helt og delvist. Hullernes diameter varierer inden for 2 millimeter.

2. stemplet Kassettelofter af ekstruderet type er interessante for deres dekorative mønster deponeret på overfladen af ​​kassetten.

3. Glat. Den ydre overflade af de glatte kassettelofter er dækket af maling og et lag af anti-korrosionsbelægning.

Valg af producent

Kassettelofter SKY

SKY cassette lofter - en ny højteknologisk løsning inden for loftslofter. SKY paneler tiltrækker med deres ergonomi og fremragende præstation, en bred palette af ædel nuancer (hvid, superchrom, guld, aluminium mat, aluminiumsølv), fugt og brandmodstand, holdbarhed og nem installation. Det anvendte materiale er aluminium med en tykkelse på 0,43 mm eller malet stål med en tykkelse på 0,5 mm. Aluminiumspaneler kan perforeres, med hul diameter ikke over 3 mm, afstanden mellem hullerne - 10 mm.

På grund af de mange forskellige konfigurationer af kassettepanelerne klarer Lumsvet designere at få eksklusive lofter af følgende type:

1. SKY T24 - Kanten af ​​loftpladen er præsenteret i form af trin. SKY T24 (TEGULAR) kantede paneler bruges til montering på et ophængningssystem, hvis åbenlyse bredde er 24 mm (T24 suspension system). Takket være en sådan kant ser den suspenderede struktur ud som "forsænket" i loftets plan.

2. SKY T15 - Kanten af ​​loftpladen er præsenteret i form af trin. SKY T15 (TEGULAR) kantede paneler bruges til montering på et ophængningssystem, hvis synlige bredde er 15 mm (T15 suspension system). Takket være en sådan kant ser den suspenderede struktur ud som "forsænket" i loftets plan.

3. SKY TY - Kantens kanter har en rektangulær form. Panelerne bruges til montering på et ophængningssystem, hvor den tilsyneladende bredde af lamellerne er 24 mm (T24 suspension system). Overfladen af ​​det installerede loft er fladt.

Fransk kassette loft

Cassette-type hæmmede lofter lavet ved hjælp af teknikken i fransk design er utroligt efterspurgt på markedet. Sortimentet af design- og farveløsninger, en ekstraordinær fancyflyvning og en storslået optisk effekt gør franske klynger til en særskilt gruppe af efterbehandling materialer.
Udstyret med spejlbelægning, franske kassettelofter, hvoraf billeder kan ses på internettet, udvide rummet visuelt og fylde det med lys. Brug af farvekassetter som vejledning i korridorerne skaber en fantastisk optisk illusion - forlænger rummet visuelt. Korrekt valgt farve sætter accenter og deler rummet i zoner. Det er af disse grunde, at kassettelofter er det mest populære og eftertragtede værktøj i udformningen af ​​ethvert arkitektonisk rum.

Armstrong Cassette Loft

Armstrong kassette loft er meget populært og er installeret i loftet af moderne kontor, administrative og kommercielle lokaler.

Armstrong loftsramme, der er fremstillet af understøtende og yderligere T-formede profiler, monteres på bundloftet ved hjælp af suspensioner. Loftkonstruktionen selv er monteret fra paneler monteret i en ramme nedenunder eller over, eller beklædt med gipsplader på skruerne nedenfor. Langs rummets omkreds er profiler af hjørne og U-formede sektioner fastgjort.

Det anvendte materiale er fast eller blød mineralfiber med tilsætning af cellulose for at øge styrken. En række tekstur- og farveløsninger, nem installation og brugervenlighed kombineret med fremragende præstationsegenskaber bestemmer den ubestridelige succes af Armstronglofterne.

De mest almindelige modeller af kassettepaneler er: paneler med en glat overflade (Oasis loft), perforeret overflade eller forskellige dekorative mønstre (Baikal loft).

Kassettelofter Cesal

Kassettelofter Cesal (Tsesal) er en højteknologisk løsning inden for loftindretning. Den højeste kvalitet og fremragende udseende, det brede farveskala og muligheden for at vælge et passende ophængningssystem (lukket, åbent, kombineret), langvarig drift og muligheden for flere samlinger og demontering, høj modstandsdygtighed overfor kemiske reagenser og vandmodstand gør det muligt at anvende Cesal clusterlofter i laboratorierne og indkøbscentre, togstationer og sportshuse, boliger og kontorer.

Panelerne er lavet af høj kvalitet aluminium med en bimetallbelægning bestående af to lag: den første beskytter overfladen mod slid, og det andet lag gør det muligt at udglatte det.

Takket være et stort udvalg af dekorative belægninger (pulverlakering, galvanisering, laminering, farvning med polymerfarver) kan du vælge et efterbehandlingsmateriale, der er ideelt til de eksisterende driftsforhold.

Udførelse af klynger Cesal Cesal (Cesal), du kan med succes kombinere alle slags modeller, harmonisk kombinere med andre typer loftdesign og moderne belysningskilder for at skabe et unikt interiør. Designfunktioner tillader demontering af plader lokalt. Dette vil i høj grad lette opretholdelsen af ​​klimasystemerne.

Det er klart, at installationen af ​​Cesal Cassette-loftet er vist i en video på youtube.

Kassette loft Geipel

Geipel-kassettloft har retmæssigt en ledende stilling på markedet for loftkonstruktioner. Geipelkassettloft er en rimelig kombination af modularitet og funktionalitet med fremragende brand- og fugtbestandighedskarakteristika. Udstyret med spejlpaneler, Geipel clusterlofter udvider visuelt rummet. Alle disse positive aspekter gør det muligt at installere dem i kontor- og boliglokaler, konferencehuse, uddannelses- og medicinske institutioner samt i rum med høj luftfugtighed.

Firkantede paneler er fremstillet af slidstærk aluminium eller galvaniseret stål. At være farvede syntetiske maling, kassetter er holdbare og stabile i et vådt og aggressivt miljø. Holdbart materiale og tilstrækkelig resistent belægning giver mulighed for flere montering og demontering af loftet.

Det moderne marked byder på købere Geipelkassette lofter af to hovedtyper:

 • med skjult ophængningssystem
 • med en åben sele.

Installation trin

Og til sidst vil jeg gerne være opmærksom på installationen af ​​loftkonstruktioner af kassette-typen. Det skal bemærkes, at installationsteknologien af ​​kassettelofter er sammenlignelig med installationen af ​​andre suspenderede strukturer. Installationen af ​​et kassetypebestandigt loft indbefatter flere trin:

1. Fastgør hjørneformningen med byggemateriale. På dette stadium er det yderst vigtigt at beregne højden nøjagtigt under hensyntagen til belysningsenheder og elektriske ledninger, som vil blive skjult af loftfliser.

2. Installation af suspensioner ved anvendelse af metalankre. Fastgørelse af suspensioner udføres ved krydsene med mellemledene. Derudover installeres suspensioner på udstyrets fastgørelsespunkter.

3. Fastgørelse af hovedguiderne. Kanten af ​​hovedvejledningen under installationen skal placeres på væggodningen. Ved krydset af hovedskinnerne monteres en anden ophæng.

4. Installation af mellemledninger. Vinklen mellem mellem- og hovedvejledningen skal være 90 °. Mellemledene skal fastgøres mellem hovedbærerne i en afstand svarende til kassens bredde.

5. Installation af kassettepaneler. Eksperter anbefaler, at man starter installationen fra midten af ​​loftrummet og udfører de nødvendige trimpaneler langs væggene.

Franske lofter - billedlofter af referencekvalitet

Nå, der drømmer ikke om et sådant fransk loft i hans hus?

Franske lofter er populære i hvert hjørne af kloden. Det var i Frankrig, at de først opfandt stræklofter, der i dag besejrede hjerterne hos millioner af mennesker rundt om i verden. Et mærke eller sæl "fremstillet i Frankrig" er ikke kun ord, der angiver materialets oprindelsesland til loftindretningen - det er tegn på standardkvalitet, høj æstetiske egenskaber og holdbarhed af produkter. Hvis du er blevet den lykkelige ejer af de originale franskfabrikata slat-, kassette- eller stræklofter, kan du være sikker på deres lange, trofaste service og originalitet af design.

Franske stræklofter

Fransk strakt lærred har et stort antal fordele, sådanne lofter er almindeligt kendt og er meget udbredt langt ud over Frankrigs grænser. Vores stat er ikke en undtagelse - det moderne russiske marked tilbyder køberens lofter til sådanne franske producenter som Clipso, De Miel, CTN osv. (hver af dem vil blive diskuteret mere detaljeret nedenfor).

Sådanne lofter er altid kun fremstillet af miljøvenlige materialer, der opfylder de strengeste europæiske standarder. De er holdbare, pålidelige, holdbare og fremstillet til at opfylde moderne brandsikkerhedskrav.

Jeg vil gerne sige et enkelt ord om de eksterne data i de franske lofter - det er sande kunstværker, og det siges uden overdrivelse, da du kan være sikker på at se på billedet. Storslagenheden af ​​deres design fascinerer og foreslår tanken om genialiteten hos franske designere.

Stræklofterne på tre franske mærker fik den største popularitet på det russiske marked:

 1. Clipso - måske den mest populære producent fra Frankrig, repræsenteret i Den Russiske Føderation. Hans spændeklæder udmærker sig ved høj kvalitet, manglende frigivelse af sundhedsskadelige stoffer, æstetik og pålidelighed. Udgifterne til Clipso franske lofter er forholdsvis høje i forhold til prisen på indenlandske producenter, men det er ret rimeligt og ikke taget fra luften og er forbundet med højere kvalitet. Clipsosystemernes liv, der er underlagt reglerne for drift, beregnes i årtier - deres skønhed og sofistikation vil medføre en tilstand af ekstase, ikke kun dig, men også dine børn og selv dine børnebørn.
 2. De miel - lofterne for dette mærke tilhører det gennemsnitlige prissegment, så næsten alle kan købe dem for sig selv, for det er det ikke nødvendigt at tjene millioner. Deres fordele bør også omfatte overholdelse af høje europæiske standarder, holdbarhed og fremragende lysrefleksion. Samlingen af ​​stræklofter De Miel består af 130 farver - alle kan vælge muligheden for at smage!
 3. CTN - har specialiseret sig i produktion af PVC-plader. De udsender absolut ikke en lugt og sælges til meget attraktive priser, da de er designet til masseforbrugeren. Franske lofter af dette mærke er på mange måder ligner Eclipse lofter.

Streklofter fra franske producenter ophidser fantasien med sin æstetik og elegante design!

Stretch fransk loft

Fransk loft "himmel"

Rack lofter

God herlighed anvendes i vores land og det franske loft på en anden type rack. For deres fremstilling tager specielt mad aluminium, præget af upåklagelig miljøpræstation. Blad aluminium er valgt ikke for tykt, men ikke for tyndt - det giver dig mulighed for at oprette holdbare rack paneler, der tjener deres ejere "trofast" i mange år.

Rackmonterede franske lofter kan bruges i værelser med mange forskellige klimatiske forhold, og det bekræftes ikke kun af fabrikanternes udtalelser, men også af tilbagemeldinger fra mange købere.

Et bad eller endda en pool inde i huset - Racklofter fra Frankrig er ikke engang bange for sådanne tests, fordi de har fremragende anti-korrosion og vandafvisende egenskaber. Ud over værelser med høj luftfugtighed kan sådanne lofter installeres uden frygt på steder, hvor temperaturer kan tage forskellige værdier - balkoner, loggier, terrasser og skure. Det vil sige, rack loft systemer er absolut universelle, og acceptere installation i alle værelser.

Et karakteristisk træk ved fransk loftsloft er et usædvanligt farvet design. Der er også ret trivielle rackelementer i enfarvet matte nuancer, der passer til tilhængere af konservative ideer i indretning. Andre farver er imidlertid mere originale, elegante og eksklusive - ridset guld, guldstrimmel, lyserød perle mv.

Frataget design lækkerier version af fransk rack loftet

Og det er hans mere avancerede og moderne "kammerater"

Fransk batten loft i badeværelset

Franske klusterlofter

Denne type lofter er kendetegnet ved en meget vigtig funktion for enhver køber, takket være, at de ikke mister popularitet - det optimale pris / kvalitetsforhold. Derudover viser de et højt salgniveau, fordi kassetterne kan laves i enhver farveopløsning, som gør det muligt for hver person at vælge et produkt, der vil genoprette 100% med personlige ideer om det ideelle loft. Det skal også siges, at plader af forskellige farver kan bruges til at installere et kassetteloft - dette giver kun et åbent felt for mange designideer. Sammenlignet med andre loftslofter, kassetter "kassetter" mindst rummets højde - fra 2,5 cm, så de installeres ofte i lave rum.

Sådanne franske lofter kan fremstilles af kassetter af forskellig størrelse (300-300 millimeter, 600 600) - du vælger, hvad dit kassetteloft vil være. Dette er en af ​​de mest vellykkede muligheder for værelser med høj luftfugtighed, for eksempel til køkken og badeværelse - ingen korrosion er forfærdelig for kassetterne, fordi de er fremstillet af spiseligt aluminium behandlet med specielle beskyttende stoffer. En vigtig fordel ved kassettelofter er, at de er meget nemme at rengøre - det er nok at tørre dem med en fugtig klud fra tid til anden. Det er også hensigtsmæssigt at bemærke, at de ikke mister deres oprindelige udseende selv efter mange år, og indsættelsen af ​​punktlys vil ikke være fyldt med problemer og vil løbe som urværk.

Installation af klyngelofter er ikke kendetegnet ved kompleksitet og behovet for at tilbringe en stor del tid

CESAL - fransk rackloft

Angiv kriterierne for valg af varer

Du kan installere Cesal batten loftet i enhver form for rum. Deres største fordel i universalitet. De er nemme at installere, sælges til en billig pris og tjener i lang tid.

Cementlofter er let monteret på egen hånd, du behøver ikke engang specialists hjælp, da alle trin er beskrevet i instruktionerne. Rack design er forsynet med passende certifikater og garantier. Når du skal trimme loftrummet til børneinstitutioner, vælger medicinsk sektor, offentlige steder, lufthavne, togstationer, sportscentre, kommercielle haller, indkøbscentre, pavilloner, boliglejligheder mv Cesal produkter. Rackloft kan betydeligt forvandle rummet, visuelt justere, udvide. Rackbelægninger har ligheder med spændte dåser, men de nyder godt af dem på grund af deres brugervenlighed. De kan monteres / demonteres flere gange, og der er ikke behov for at ringe til installationsprogrammet.

Giv en hurtig og original dekoration af rummet (lejlighed, kontor, cafe, butik, lager) med strukturer-lameller. De er holdbare, modstandsdygtig over for fugt, brand, masker kommunikation. Stort farveområde giver plads til designbeslutninger. Teksturer og nuancer giver dig mulighed for at lave originale belægninger. En velbygget belysning vil forvandle rummet endnu mere. Du kan bestille lukkede og åbne lofter fra os. Stop valget på lyse muligheder, hvis det er nødvendigt at udvide rummet. For klasseværelser, sekundære værelser eller sjældent brugte værelser egnede mørke farver.

Racklofter er lavet af aluminium, hvilket bekræfter beskyttelsen mod korrosion. Funktionelt og dekorativt loft vil være en ægte udsmykning af dit hjem!

Montering af rack fransk loft på badeværelset

Hvordan kan jeg installere loftet under reparationen i badeværelset? Det moderne marked tilbyder mange muligheder, hvoraf den ene er stativkonstruktionen. Dekorative lameller har en række farver og et utænkeligt lysstykke. Et interessant design har fundet anvendelse i udsmykningen af ​​lofter i køkkenet, badeværelset, samt i svømmebassiner og kontorbygninger. Fra starten blev slattedækket oprettet til brug i rum med høj luftfugtighed og temperatur.

Fordelene ved lofter

Franske lofter glæde og tilfredsstille behovene hos selv de mest krævende kunder. Har fremragende kvalitet, sådanne materialer har ikke mistet deres egenskaber og er stadig de mest populære. De positive karakteristika ved skinnerne er:

 • fugt modstand;
 • korroder ikke
 • deres installation er enkel;
 • lang operationel periode
 • pleje er ikke svært;
 • i forhold med høj luftfugtighed mister de ikke deres udseende;
 • universalitet i anvendelse
 • rimelig pris.

Bygningsegenskaber

Det franske loft er et langt smukt panel, de er monteret på en ophængt struktur, som blev udviklet direkte til våde rum. De er lavet af miljøvenligt materiale (fødevarekvalitet aluminium). Malet med en speciel pulver sammensætning og behandlet med et beskyttende middel.

Udsigt til det franske loft

Designet består af metallejerprofilerne, specielle suspensioner og en sokkel. Lejerprofil er en flad bar med riller, der er designet til montering af strimler. Den er lavet af aluminium eller stål, hvis tykkelse er ca. 0,7 mm. Anti-korrosionsbestandighed betragtes som et plus, derfor bør du ikke bekymre dig om forekomsten af ​​overskydende fugt i rummet.

Bredden de har 100 mm og 150 mm, længde - 3 eller 4 meter. Dette er information om metalmetaller, men der er også perforerede lameller på grund af de egenskaber, som ventilationen er forbedret i rummet.

Ved hjælp af et slattede loft kombineres indsatser fra smalle strimler. Dette design udsmykker værelset perfekt og viser, hvor unik det franske loft er.

Bandtype klassificering

For at få det rigtige valg af skinner, bør du vide, hvordan de er klassificeret. Først skal du overveje det materiale, de er lavet af. Rack striber af PVC vil gøre. Disse er de mest almindelige og praktiske billige modparter, der er installeret på galvaniseret profilkonstruktion.

Franske lofter i badeværelset anbefales at installere i en metalversion. Aluminium er et ikke-jernholdigt metal, som modstår fugt og temperaturændringer. En lang driftstid på et sådant loft er garanteret i mindst 25 år.

Fransk loft på badeværelset

Den 0,5 mm tynde stålversion er også velegnet til installation i badeværelset. Panelerne er dækket af et specielt beskyttende lag, der garanterer fremragende beskyttelse mod ydre påvirkninger i mindst 15 år. Derudover er en vigtig fordel den overkommelige pris i forhold til den foregående løsning.

Futuristisk, eller med andre ord - Rumudsigten af ​​metalplader er overraskende med dets visuelle potentiale. Farveskemaet er stort, hvilket gør det muligt at lave loftet i de mest fantastiske kombinationer. Du kan mødes i det indre krom, guldstriber eller indlæg.

Materialet er opdelt efter grad af glans: matte, halvglans, blank og spejl. Sidstnævnte typer er velegnede til badeværelset, da dette rum er lille i størrelse, og materialet udvider visuelt rummet og skaber også indtryk af at flyve i det åbne. Så det kommer ud af grunden til, at forsiden af ​​panelet er poleret. Det blanke loft kan være af enhver farve, der passer til designet. Brugen af ​​sådant materiale skaber indtryk af en konstant ferie.

Glossy fransk loft

Fremragende reflektivitet giver dig mulighed for at montere indbyggede belysningsenheder i overfladen.

Semi-matte og matte skaber en fredelig atmosfære. Badeværelset tager form af soliditet og stringens.

En anden forskel er størrelsen. For at erhverve det krævede antal strimler er det vigtigt at kende de nøjagtige dimensioner af rummet og dimensionerne af det foreslåede efterbehandlingsmateriale. Skinnen er en lige og lang U-formet strimmel. Dens sidevægge tjener til at fastgøre strukturen til bunden.

Længden af ​​strimlen er 3 og 4 meter, men i en individuel rækkefølge er enhver størrelse lavet. Bredden har et bredere udvalg - fra 25 til 400 mm. Dette hjælper med at vælge banen så meget som muligt og undgå at skære den på den ene side. Ofte anvendes paneler med en bredde på 100, 150 og 200 mm.

Konfigurationen af ​​bandet bruges oftest selv, men nogle gange bruges bølgeoptioner. Om nødvendigt produceres strimler med perforering (specielt fremstillede huller). På byggemarkedet sælges strimler til loftet i et sæt og separat, så du kan oprette en individuel version.

Strip installation

At gøre installationen af ​​et sådant loft er nemt. Det kan endda begynder.

Det er vigtigt! Før installationen skal alt efterbehandling i værelset være afsluttet.

De nødvendige redskaber til arbejde er en perforator, en elektrisk boremaskine, en skruetrækker eller en skruetrækker, og du kan ikke klare et bygningsniveau og en markør.

Arbejdet skal udføres i flere faser. Først skal du måle højden på badeværelset med et målebånd. Derefter bestemme den vandrette linje på niveauet og skitsere markøren, hvor det er planlagt at rette hjørnet. Glem ikke om alle former for kommunikation, der vil blive brugt, og lamperne.

Derefter trækkes parallelle strimler gennem 1 meter, men de skal være vinkelret på strimlernes retning. Dette er stedet hvor traverser er placeret, fastgør dem til suspensioner eller til basisfladen.

Efter markeringen, fortsæt direkte til installationen af ​​strimler.

Montering af skinner på loftet

Før installationen skal de skæres i størrelse og indsættes i specielle tænder i traversen, indtil de klikker. Så kan du installere belysning. Hvis der anvendes indbyggede armaturer, skal du først forberede huller til dem.

Monteringen af ​​slattedækket vises i denne video: