Lofter til lofter

Et hjem for os alle er et sted, hvor du vil vende tilbage efter en lang arbejdsdag og dykke ind i varme, hygge og komfort. Og så skal alt i det være perfekt. Atmosfæren af ​​lys og pacifikation samt den kongelige luksus hjælper med at skabe vægmalerier og vægmalerier i loftet. Sky med skyer. Den luftighed, der opnås ved rummet, vil blive mærket når som helst på dagen.

Fresco på loftet: hvad er det til?

For at besvare dette spørgsmål, skal du huske, hvordan sådan en "mode" syntes overhovedet. Freskerne på loftet under renæssancen var en unik type maleri. Tidligere blev de anbragt på våde gips, det blev gjort med hånden af ​​en eller flere håndværkere og tog meget tid. Men i sidste ende var det et mesterværk, der ikke blev beundret af ejerne af rige huse og deres mange gæster. I dag fremstiller Affresco-fabrikken, der bevarer den ældste teknologi, næsten helt fresker. Mestere forbereder basen, anbringer det tyndeste lag af gips på et ikke-vævet stof, og efter overførsel af billedet til en stadig lidt fugtig overflade tegner kunstnerne individuelle dele og dækker dem med fugtfast lak.

De mest populære malerier til vægmalerier på det tidspunkt var bibelske scener, engle og selvfølgelig himlen med skyer. Efter mere end et århundrede er efterspørgslen efter fresker Himmelen til loftet stadig der. Værdierne i en svunden æra er stadig relevante i dag. Hver dag får vi mange applikationer til fresker i loftet samt fotobaggrund. Museernes gallerier, kunstgallerier, katedraler og kirker samt private huse og lejligheder med fantastiske skyer i loftet får et helt andet udseende og stemning.

Materialer af højeste kvalitet, høj præcision udstyr og brug af den nyeste teknologi samt enkel og hurtig installation - dette og meget mere er garanteret af Affresco. Uanset hvad du vælger: Freskomalerier eller tapet på loftet, der skildrer himlen med skyer eller bibelske scener, vil indretningen af ​​rummet være genstand for begejstring for både dig og dine gæster. Affresco-specialister er klar til at besvare alle dine spørgsmål vedrørende både udvælgelse og erhvervelse af fresker af telefonerne på webstedet.

Muraler "Loft"

Katalog af fresker "Loft"

609 billeder på temaet "Loft" i vores katalog af fresker. Alle billeder er specielt udvalgt til yderligere indvendig udskrivning og klæber til væg eller loft. Vælg en bekvem visningsmodus:

 • kun billede
  eller
 • Foto loft vægmalerier i interiøret.

Du kan også vælge en bekvem fotostørrelse eller filtrere "Ceiling" -billederne efter format.

Kataloget viser minimumspriserne for fremstilling af produkter med dette billede. Minimumsprisen inkluderer omkostningerne ved selve billedet (hvis det ikke er gratis) og omkostningerne ved at udskrive det på et af de udvalgte materialer til fresker.

Klik på hjerterne for at tilføje et bestemt billede på "Loft" til dine favoritter. Du kan altid vende tilbage til listen over dine yndlingsbilleder og bestille deres udskrivning.

For at købe loftet loft malerier du kan lide, skal du blot klikke på deres billede og sende et program til vores manager-designer på den nye side af webstedet.

Vores designere har kun tilføjet kataloget "Ceiling" de billeder, der passer mest til de fleste interiører. Men hvis du har brug for hjælp fra en professionel indretningsarkitekt, hjælper vores eksperter dig med at finde de perfekte freskomalerier om loftet specielt til din lejlighed, hus, kontor eller virksomhed.

Fresker i loftet

side

Fresker på loftet - et katalog af billeder, billeder og pris

Eksempler på traditionelt fresco maleri afspejles i høj grad på vægge og buer af religiøse bygninger. Man kan beundre mastery of fine art-kunstnere næsten for evigt. Men i den tid, hvor den tekniske udvikling er, er freesochnik's omhyggelige arbejde mindre efterspurgt. I stedet for maleri af vægge og lofter på fugtig gips, som det har været i århundreder, er farvefotoprint kommet.

Køb fresker på loftet i online-butikken: et godt valg

Afhængigt af det indre af stuen, soveværelset eller planteskolen er det almindeligt at vælge retningen for fresco maleri. Plade fresker og fotopaneler tjener som originale løsninger. Moderne dekorationer på væg eller loft kan købes i Moskva eller andre byer, og det er bedre, hurtigere og mere pålideligt at købe i vores online butik. Alle præsenterede produkter er miljøvenlige, modstandsdygtige overfor UV og høj luftfugtighed. I årtier vil vores freskoer glæde udseendet med fremragende udtryksevne, klarhed om de enkelte elementer, naturlige farver og nuancer.

For det indre af en lejlighed, et hus eller et rum skal du vælge parallelt med tankerne om murenes design. For at et strengt defineret design af rummet skal kunne se i en komplet nøgle, er det uacceptabelt at afvige fra det generelle koncept for den førende stil, retning. Det vil sige, at stilisering af barre vægge og lofter i moderne indretning er af fundamental betydning. Mislykkede beslutninger lægger kun vægt på udlejers mangel på smag, manglende fantasi og kreativitet. Derfor spiller harmonisk udvalgte væg- og loftsfresker en førende rolle i det indre af rummet.

Loft Murals: High Resolution Photo Catalog

Meget kunstneriske fresco graveringer af museer, gallerier, mange religiøse bygninger understreger den raffinerede smag af antikke kunstnere. Dette afspejles især i de historiske værker, der kan ses på kirker og basilernes buer. Loftsmaleri viser tydeligt det ekstraordinære talent af malere af forskellige tidspunkter. Kun de uovertruffen kunstmestere fra tidernes morgen kunne sætte deres gode ideer ind i billeder. I de fleste religiøse værker kan man tydeligt se den indre styrke, kunstnerens udtryk, sømløst kombineret med de førende retninger af middelalderlig maleri.

Sådanne karakteristiske træk ved meget originale malerier kan ses på billedet af udenlandske illustrerede udgaver. Særligt slående fantasi loft vægmalerier i maleri. I næsten alle færdige billeder er det åndelige princip og den uendelige perfektion af mesterens børste skjult. Alle kendte canvases vises på lofterne og buer forbløffer med deres uovertruffen karakter, detaljer, lyse mættede toner, farverige ansigter af tegnene. På grund af de originale træk af gamle fresker anses moderne loftspanelpaneler for at være en harmonisk afslutning af ethvert interiør.

Loft fresco til hjemmet: et bredt udvalg

Det skal understreges, at den perfekte indretning af rummet, udtrykt af møblering og fresco, skulle danne en enkelt, tidligere udtænkt design stil. Og her betragtes loftet med loftmaleriet som et vigtigt link. Hvis meget kunstneriske loftfotopaneler ikke afspejler nøgleideen, vil nogen, selv det mest sofistikerede interiør, i bedste fald se utænkende. Derfor er spørgsmålet om fresco maleri på buer eller lofter et faktisk og fundamentalt dominerende aspekt.

I dag er priserne på wallpapers til udsmykning af vægge og lofter i en bestemt design stil ret rimelige. Faktisk har alle råd til at oprette et kunstgalleri i lejligheden. Fra det rige udvalg af tematiske billeder er der mulighed for at købe de mest passende loftfotopaneler. I vores showroom i Moskva og online butik tilbyder vi billeder:

· Vildt eller urbane natur

· Reproduktioner af forskellige kunstbevægelser til loftet

· Kopier af de bibelske temaer af berømte kunstmestere

· Lyse seascapes

· Billeder af dyr, mennesker

· Panoramaer af den gamle by og et bredt udvalg af moderne motiver.

Desuden har hver køber mulighed for at bestille en række af deres foretrukne emner. Vi anbefaler på det kraftigste at "gå" gennem siderne på vores hjemmeside og købe de mest attraktive kunstneriske værker på væg og loft til en lav pris.

Fotopanel til loftet: konceptuel udjævning indretning

Uden tvivl vil freskerne på loftet samt loftsfotopanelerne fremhæve endnu tydeligere ethvert færdigbygget interiør, fordi implementeringen af ​​dette koncept afspejles tydeligt i middelalderlige værker. Det er tilstrækkeligt at huske Rom - denne evige by med sine mange arkitektoniske ensembler, haller og gamle kirker. Og komplekset af Vatikanets museer? Alle gemmer uvurderlige skatte - fresker på væggene og hvælvene. Det er umuligt at forestille sig det indre af religiøse bygninger uden det berømte fresco maleri og især loftet, som virkelig overrasker øjet med sin enestående storhed.

For at fotopanelet kan se harmonisk ud i et kompleks med de møblerede møbler, er det nok at have kreativ tænkning eller helt klart følge den opfattede designside. For eksempel, for interiøret, der er lavet i traditionel klassisk stil, vil gengivelser af kendte lærreder samt replikaer af fresco maleri fungere godt. Hvis du laver sådanne fresker i loftet, vil de ikke blot understrege den unikke sofistikering af det færdige interiør, men afspejler også den storslåede kunstneriske smag, ønsket om det smukke og det sublime.

Og alligevel vil de rige luksuriøse møbler og kunstneriske loftspanelpaneler sammen se elegante ud. Det skaber følelsen af ​​en komplet design linje sammen med væggene i et værelse, der er indrettet perfekt og smagfuldt. Derfor tilbyder vi at besøge vores online butik og sørg for at købe fresker til huset på væggen og loftet med det billede, du kan lide.

Ornamenter og fresker på loftet - katalog, pris, foto

Husk det luksuriøse interiør af paladser og palæer af aristokratiske personer - det kongelige interiør overrasker med deres specielle stil og charme. Hvis du vil give din egen bolig den samme charme og finde en meget effektiv måde at dekorere interiøret på, skal du være opmærksom på loftet fresker. På få dage vil mesterne i "La Stanza" lave et rigtigt mesterværk for dig. I dag ved at bruge denne metode til at dekorere loftet, kan man bedst understrege den gode æstetiske smag af indbyggerne i huset.

Fordele ved loft vægmalerier

Loft fresker gør boligareal unikt og eksklusivt. Men moderne lærred er attraktive ikke kun for deres skønhed, de er også virkelig multifunktionelle:

 • Fresker slipper ud alle uregelmæssigheder og fejl i loftet, med dem kan du glemme de komplekse spændingsstrukturer.
 • Størrelsen på fresken i loftet kan være anderledes - La Stanza-specialister vælger den bedste mulighed for montering uden led, afhængigt af bredden og længden af ​​dine.
 • Freskerne er holdbare - vi garanterer op til 5 år for alle vores værker.
 • Fresco malerier er lavet med 90% for hånden, kunstnerne vil opfylde alle dine ønsker vedrørende plot af billedet.
 • Den nemme installation af loft fresker kan sammenlignes med vægpapir. Eksperter fra vores installationsafdeling er altid klar til at hjælpe, vi vil installere et vægmaleri af enhver størrelse i dit hus, hvilket gør leddene ubemærket.

Loft fresker i kataloget "La Stanza" - et stort antal klassiske og originale scener, ornamenter og mønstre. Men hvis du stadig ikke fandt den rigtige, vil vi være glade for at skabe en forfattermural til dig. Vi tilbyder vores kunder bekvemme betalingsmåder og gratis levering til alle regioner i Den Russiske Føderation.

Er det svært at vælge en fresco fra mangfoldigheden af ​​vores katalog?

Udfyld formularen, og vores designere vil hjælpe dig med at vælge det perfekte vægmaleri til dig gratis.

På loftet - tapet og vægmalerier

Bestil fresker og foto tapet på loftet

Leder du efter billeder "på loftet" til dit interiør? Du kan bestille vægpapir på et loft fra os eller fresker på loftet af de enkelte størrelser. For at gøre dette skal du vælge et billede og se, hvordan det vil se ud i et ægte interiør, i form af foto tapet eller fresker på loftet på væggen. Vores designere kan ændre et billede eller lave en collage for at tilpasse det færdige tapet eller vægmaleri til dit indretning.

Advarsel! Farven på det færdige produkt kan afvige fra farven på skærmen. For at gøre det færdige produkts farvefarve så meget som muligt for at imødekomme dine forventninger, anbefaler vi at lave en foreløbig farvesikring.

I online-butikken "ORTOGRAF" kan du bestille vægmalerier eller tapet på 24 forskellige teksturer. Prisen på færdige produkter - fra 1980 rubler. Levering til alle regioner i Rusland og SNG.

Kan du ikke lide noget?

Brug søgning på 19.000.000 + stock billeder

Fresker i loftet

Design Studio "Cozy Wall" forvandler rummet og tilbyder at købe fresker på loftet for at løse praktiske problemer og skabe en magisk atmosfære. Lyse farver fylder rummet med farver. Sømløse materialer tillader produktion af et lærred.

fordele:

 • Brug latexudskrivning til rigere nuancer og miljøvenlighed.
 • Egen produktion og priser er 10-20% lavere end gennemsnitsprisen for færdige fresker i Moskva.
 • Produktion på ethvert billede - fra kataloget, en stor fotobank, kundens samlinger.
 • Et stort udvalg af stoffer og teksturerede belægninger med forskellig overfladeaflastning.

Vægmaleri "fresco" på loftet - en interessant løsning i det indre. De tilføjer plads til rummet, tilpasser layoutet og hjælper med at give rummet et komplet udseende.

 • Farveskemaet med overvejende blå, hvide og varme gyldentoner er positivt og bringer i sollys, som så mangler på overskyede dage.
 • Muraler med himlen på loftet, efterligninger af buede og kuplede vaults øger visuelt rummets højde og rumfang.
 • En række forskellige tomter giver dig mulighed for at vælge en mulighed for moderne interiør og elegante stuer eller soveværelser, indrettet under klassikerne af renæssancen.

For at bestille en fresco, kan du stille en forespørgsel på stedet. Vi implementerer endda ikke-standardiserede ideer, tilpasser billedet til lærredets størrelse og hjælper med at vælge farven.

Fresco på loftet

Fresker på loftet i løbet af få dage vil være i stand til at dreje indretningen af ​​dit kontor, hjem eller underholdningsmiljø til et rigtigt mesterværk. Højklasse designere, der arbejder i vores firma, vil skabe et eksklusivt design af loftmuren, under hensyntagen til alle dine ønsker.

Ønsket om at skille sig ud har altid været en drivkraft i skabelsen af ​​indretningen af ​​rummet. Så indrettede vores forfædre deres hjemmure med forskellige tegninger. I den evolutionære udvikling af menneskeheden blev også måder at tegne billeder ændret. Der var et maleri af vægge og lofter, fresker. For første gang syntes teknikken til at male lofterne med malinger på rå gips i Italien. Kunsten at skabe fresco lofter er blevet meget populær blandt konger og deres rige hoftefolk. I dag er denne type dekoration meget prestigefyldt og taler om ejerens gode smag.

Hvem skaber fresco lofter og hvem at stole på

Det er kendt, at frescoen kan være en højdepunkt og en fantastisk dekoration af loftet, og måske ødelægge det hele indretningens skønhed. Kun ægte mestere i deres arbejde kan gøre lokalet utroligt attraktivt og udmærket gøre deres arbejde. Vores virksomhed har uvurderlig erfaring og med succes engageret i realiseringen af ​​de mest modige designideer. Takket være det velkoordinerede arbejde i vores professionelle team er du garanteret at få lofter med fresco af anstændig kvalitet. Mange virksomheder placerer deres tjenester for at skabe et loft med en vægmaleri som en meget dyr type arbejde. Men ikke altid høj pris er synonymt med god og kvalitet. Vi kan trygt sige, at vores pris kombineret med fremragende præstation vil helt sikkert overraske dig.

Hvorfor har vi brug for fresco lofter i indretning

Moderne fresco lofter kan bringe adel og virkelig omdanne ethvert bolig- eller kontorlokal. Vores kunstnere vil vælge stilen på freskerne i overensstemmelse med størrelsen af ​​dit loft for at understrege det unikke design af dit værelse. Du kan bestille et maleri, der skildrer himlen, naturen, historiske begivenheder eller udvikler designet af lofterne i lofterne sammen med vores specialister. Du kan oprette din egen skitse. Under alle omstændigheder vil freskerne dekorere loftet og gøre hele rummet på dit værelse uimodståeligt og meget stilfuldt. Udover æstetisk nydelse gør frescoen mulighed for at udjævne loftets ujævnheder og forhindre dannelsen af ​​svampe.

Sådan opretter du et loft fresco før

Alle vægmalerier kræver kunstnerisk dygtighed og ekspertise. Til dato er der to metoder til at skabe fresker: klassisk og moderne. Den første er, at specialisten skal male et billede på det våde gips. Tid til at skabe et loft fresco fra mesteren er begrænset, da arbejdsområdet tørrer ud i cirka otte timer. Processen er kompliceret af, at tegningen måske ikke er færdig i tide. I dette tilfælde skal specialisten fjerne den tørre gips og genanvende råmaterialet. Kun partikler af våd kalk kan trænge ind i pigmenterne af maling og fastsætte mønsteret på loftet. Det færdige loftmaleri er dækket af en speciel calciumfilm for holdbarheden af ​​maleriet.

Hvordan er loftmuren lavet i dag

Moderne loft vægmalerier med høj nøjagtighed formidle tekstur af antikke håndlavede. Materialet til at skabe fresco er i øjeblikket speciel pasta, fint sand og kalorier, som påføres polymerbasis. Loftet fresco erhverver et unikt og unikt udseende ved omhyggeligt at udarbejde hele billedet på en computer af en designer. Derefter vises det færdige billede på bunden ved hjælp af udstyr til digital udskrivning. Montering af fresker på loftoverfladen er meget enkel og ligner vægpapir. Produktionsteknologi giver dig mulighed for at gøre leddene usynlige. På grund af dette kan billedets størrelse være absolut nogen. Du kan bestille ovenstående loftmalerier i vores firma til en meget attraktiv pris.

Muraler på loftet: fotos og deres sorter

Alle eksisterende freskomalerier på loftet, hvoraf fotos er placeret i vores fotogalleri af værker, kan opdeles i flere typer:

 • - vægmalerier på lærred;
 • - selvklæbende vægmalerier;
 • - fresker på non-woven base;
 • - fresker på et stift grundlag
 • - fresker på elastisk gips.

Ved fremstilling af loftmalerier på lærred anvendes materialer af udelukkende naturlig oprindelse: flodsand, lime, naturlige pigmenter, bomuldsdugler, dyre- eller grøntsagsbaserede klæbemidler. Teknologien i deres skabelse består i produktionen af ​​gipsbase og trækker på sit billede. Derefter bliver billedet alderen og overført til lærredet. De gør kun sådanne fresker med hånden.

Loft fresker: billeder og typer vægmalerier baseret på

Den teknologiske proces med fremstilling af freskerede lofter på selvklæbende basis begynder med anvendelse af en pasta af det fineste sand på en speciel, særdeles slidstærk nonwoven base. Billedet af billedet anvendes ved digital udskrivning. Installation - sædvanlig fastgørelse af billedet.

Oprettelsen af ​​freskomalerier til lofter, de billeder, som du kan finde på vores hjemmeside, på ikke-vævede basis, forekommer ved at anvende et lag af gips af en vis tykkelse til ikke-vævet. De resulterende vægmalerier limes til loftet med lim.

Til fremstilling af malerier på et stift grundlag anvendes en særlig holdbar, men let basis. At give en speciel antikvitet på den gør kunstneriske chips. Gips anvendes på denne base. Placeringen af ​​lofterne i lofterne gøres ved hjælp af almindelige holdere eller monteringslim, og resultatet ses på billedet blandt vores værker.

Fugtfri freskomalerier på loftet

Grundlaget for freskerne på loftet på elastisk gips er italiensk gips, fremstillet efter en særlig teknologi. For at forhindre krakning forstærkes fresco-bøjningerne med et monteringsgitter. Installation er lavet på lim. Rummet omkring loftet fresco er dekoreret med gips, og dette skaber effekten af ​​et maleri malet direkte på loftet. Denne type fresker er modstandsdygtig over for sollys og fugtighedsbestandighed. Derfor bruges de ofte ikke blot til at dekorere loftet på værelser, men også til udvendigt design.

Hvorfor er det værd at bestille fresker på et loft fra os?

Takket være de erfaringer, der er opnået og ikke en enkelt arbejdsdag og perfektioneret færdighed, kan vores specialister skabe ægte mesterværker. Alle specialister, der arbejder for os, har en højere kunstnerisk uddannelse og er en del af Creative Union of Artists of Russia. Personlig tilgang og følsom holdning til hver kunde vil tilfredsstille selv de mest krævende kunder. Vores virksomhed arbejder for kundernes interesser, hvorfor priserne på fresker på loftet er demokratiske og afviger i rækkefølge fra konkurrenter.

Venetiansk stil på loftet med fresker

Maling med farvede mineralske maling på rå gips har været kendt siden uendelig. Arkæologer har opdaget templer og helligdomme dateret mere end to tusind år f.Kr. Selv da var frescoen på loftet udbredt ikke kun i religiøse bygninger, men også til at dekorere hjem for velhavende borgere.

Hvad er en fresco

Metoden til at male tempelstrukturer på fugtige vægge var mest populær i renæssancen. Men tegningen på gipset med naturlige farvestoffer blev hurtigt opbrugt på niveauet af en persons højde, så kunstnerne begyndte at overføre freskerne til loftet.

Nogle gange blev der tilsat styrke, æg til farvesammensætningen. Loft fresker blev gennemblødt med en blanding af voks og naturlige olier for at opnå et lysere billede og fikse dem på overfladen.
Loftmaleri var ikke en billig ting, i århundreder kunne freskerne på loftet kun betale for ganske rige templer og velhavende mennesker, hvis de besluttede at bruge sådan dekoration til deres hjem.

Loft fresco populært i vores tid.

Moderne teknologier tillader brugen af ​​metoden til tegning af billeder på loftet til meget overkommelige priser.

Brug disse dage

Det er værd at bemærke, at maleri på vådt gips i disse dage ville en god kunstner ikke være billig. Derfor har teknologien naturligvis ændret sig. Især, hvis der først blev brugt kun tegninger med et religiøst tema, så kan moderne billeder være i nogen retning.

Dette kan være et billede af en berømt maler eller himmelens hvælving med hvide bløde skyer, og nogen vil kunne lide billeder af geografiske kort eller specielt forarbejdede billeder.

Den grundlæggende regel om at anvende en fresco til loftet - overdrive det ikke og gøre billedet naturligt, passer ind i det samlede indre af rummet. Det kan være nødvendigt at lave passende indramning med arkitektoniske strukturer i form af dekorative grænser eller installere yderligere belysning.
Til fremstilling af moderne fresker bruger den fineste type sandblandinger med forskellige pigmenter og klæbemiddelbindingsammensætninger.

Blandingen påføres basen med specialudstyr ved hjælp af digital print. Monteret moderne freskomalerier til loftet enkelt limning, som tapet tapet.

Typer af billedoverførsel

Et af de budgetmæssige muligheder - fresco på lærred. Den er lavet af specielt sand, naturlige farvestoffer og klæbemiddelsammensætning. På det forberedte lærred påføres et billede, der kan alder på en særlig måde. Både rullede tegninger og rammer er produceret, som er nemme at montere på det rigtige sted.

Den eneste ulempe kan anses for at den ikke kan vaskes.

Muraler på selvklæbende basis er lavet ved digital trykning. Sådanne billeder kan sidde fast på loftet og på væggene. Ved montering er det nødvendigt at fjerne filmen fra indersiden og lime materialet på det rigtige sted.

Den største ulempe er, at bunden til fastgørelse skal være helt flad, så filmtykkelsen er lille og vil ikke være i stand til at maskere loftets ujævnheder.

Billeder af ikke-vævet basis giver dig mulighed for at overføre til materialet i alle scener, lade dem være i deres oprindelige form eller alder billedet. De limes til overfladen med lim til ikke-vævet tapet. Tillader dig at arrangere store områder på denne måde.

Billeder på et stift grundlag udføres på specielle materialer, hvis størrelse ikke overstiger 1,5 m x 3 m. Du kan købe tegning både i en rulle og i en ramme. Muraler på gips er lavet på et specielt fleksibelt grundlag. Takket være denne anvendelsesform, sprækker de ikke og smelter ikke. Anvend i dette tilfælde specielle, miljøvenlige farvestoffer.

Fordele ved andre typer finish

I indretningen af ​​rummet bliver denne type stadig mere populær. De er meget mere praktiske end håndmalingen.

Derudover skal det bemærkes:

 1. nem installation til overfladen;
 2. i sammenligning med håndmalede koster meget billigere;
 3. Produktionstiden er altid koordineret med kunden i virksomhedens fabrikant;
 4. Du kan anvende et billede, både naturlig og gammel version;
 5. modstandsdygtig over for sollys, må ikke falme over tid;
 6. tegning anvendes med sikre farvestoffer;
 7. tegning af billedet er lavet på en sådan måde, at det ikke kan skelnes fra manuel arbejde.

Det er værd at bemærke, at i alt har du brug for en følelse af proportioner, og fresken skal passe ind i rummets overordnede designløsninger.

Muraler på loftet - indvendigt billede

Muraler på loftet - dette er en unik type maleri, som består i at anvende billedet på det våde gips. De mest populære fresker var i renæssancen, men selv i dag er de ofte brugt til at dekorere indretningen af ​​en række værelser: stuer, køkkener, badeværelser, soveværelser, kontorer mv.

Fresco på lærred

Typer af moderne fresker på loftet

Muraler på lærred er lavet af flodsand, lime og lim fremstillet på dyre- og grøntsagsbase. For det første udarbejdes lærredet, som fungerer som en gipsbase. Derefter påføres et bestemt billede på hånden, der er genstand for kunstig aldring. De fleste vægmalerier på lærred er lavet i Spanien og Italien. Deres pris - fra 30 tusinde rubler / kvm. Denne type fresker kan realiseres både i rammen og i rullen.

Den største ulempe ved fresker på lærred er komplekse pleje. De kan ikke vaskes med almindelige rengøringsmidler, da det øverste lag af sådanne fresker består af speciel voks.

Fotomalerier på lærred:

Fresco på lærred - Engle

Selvklæbende vægmalerier

Fresker af denne type er lavet i Italien og Spanien og koster omkring 10 tusind rubler. for kvm De er lavet af den "digitale" metode. Til at begynde med skal du lave billeder af freskerne på loftet. Derefter påføres det specielle sand på den selvklæbende bund. Disse fresker er gode til både loft og vægge. De er meget nemme at installere. For at gøre dette skal du bare fjerne det beskyttende lag papir og holde billedet på en forsigtigt forberedt overflade.

Den største ulempe ved selvklæbende fresker er den lille tykkelse, som ikke kan skjule overfladedækningerne. Sådanne fresker ligner fotopapir i deres udseende, fordi det er umuligt at ældge dem.

Selvklæbende vægmaleri

Muraler på non-woven base

Kan laves ved hjælp af forskellige metoder. Moderne udstyr gør det muligt at udskrive billeder på printere. Efter udskrivning er disse vægmalerier modtagelige for kunstig aldring. Prisen på fresker på non-woven base starter fra 7 tusind rubler. for kvm Til deres klæbende tapet lim bruges til ikke-vævet tapet. Denne type fresker er fantastisk til sager, når du skal indsætte over et stort område.

Muraler på et stift grundlag.

I øjeblikket ret populært. Deres trykning udføres på et specielt materiale. På kanterne af sådanne fresker kan vippe, laves for at efterligne den "gamle". De kan være i en ramme, og også limes til overfladen med en speciel type lim. Prisen på en kvadratmeter af denne fresco vil være tæt på 10 tusind rubler.

Manglen på fresker på et stift grundlag er lille i størrelse, da det nuværende udstyr kun kan producere fresker, hvis størrelse ikke overstiger 3x1,5 meter.

Muraler på gipset

Sådanne vægmalerier har en fleksibel base, takket være, at de ikke knækker. Til anvendelse af billedet anvendes specielle malinger, der ikke er sundhedsfarlige og miljøvenlige. Denne type fresker limes til loftet med monteringslim, og specielt gips bruges til at dekorere mellemrummet mellem freskerne. Prisen på fresker på gips - fra 6 tusind rubler. til 1 kvm m.

Fresco på gips

Fresker på loftet i det indre

I øjeblikket er der mange typer dekorative loftsmål, men hvert år bliver fresker stadig mere populære. Loft fresco i interiøret er den bedste måde at opleve og dekorere rummet på rummet. Det ser elegant, stilfuldt og usædvanligt ud, og bliver også et højdepunkt i rummet og gør det mere rummeligt.

Med hver goth erstatter fresker i stigende grad kunstneriske malerier, hvis pris er meget højere. I dette tilfælde er håndmalede bange for høj luftfugtighed og temperaturændringer, og farverne falder med tiden. Alle disse mangler har ikke vægmalerier.

Derudover har de følgende fordele:

 • enkel og hurtig installation;
 • mere overkommelig pris sammenlignet med håndmalede;
 • kort produktionstid - et par dage;
 • kan være i alderen
 • modstandsdygtig overfor ydeevnen, i lang tid beholder deres oprindelige udseende;
 • fremstillet af sikre og miljøvenlige materialer og maling;
 • de er meget vanskelige at skelne fra loftets kunstneriske maleri.

Typer af scener til fresker

Pladser til fresker er der en enorm mængde. Valget af plot afhænger af hvilket rum det er beregnet til, og selvfølgelig på præferencerne for ejeren af ​​huset, lejligheden eller kontoret. For eksempel kan fresker på loftet engle, abstraktion, ornament og øst fungere godt til stuen og stilleben til køkkenet.

Loft fresco i soveværelset

Vægmaleri, der skildrer engle

Instruktioner til mærkning af fresker

Freskerne på non-woven base limes meget enkelt. Takket være dette kan du holde dem uden hjælp fra specialister.

Det er værd at vide, at det ikke anbefales at lægge en fresco på plast, tapet, glasfiber og maleri glasfiber. Også under denne proces skal alle døre og vinduer lukkes og ikke stå åben, indtil fresken er helt tør.

Hvis du ikke ved, hvordan man limer fresker i loftet, så hjælper de følgende instruktioner.

Så processen med limning af et vægmaleri består af følgende trin:

 • Fremstilling af basen. Overfladen, hvorpå fresken skal monteres, skal være pudset, primet, fladt, tørt og rent.
 • Lægge vægmaleri på gulvet eller anden flad overflade;
 • Påføring af lim på bagsiden af ​​lærredet;
 • Anvendelse af lim til loftets plan
 • Sætte lærredet i loftet og fjerne overskydende lim og luft ved hjælp af en blød rulle;
 • Kantskæring med en skarp kniv.
 • Ved montering af fresker, skæres i ruller, vil limningsprocessen være lidt anderledes og omfatte sådanne operationer:
 • Forbereder overfladen, hvorpå vægmaleringen skal anvendes
 • Udsæt alle ruller og fold billedet
 • Påføring af lim på bagsiden af ​​lærredet og på loftoverfladen;
 • Limning fresco til loftet, begyndende med det første lærred;
 • Hvert næste lærred er limet sammen til den forrige;
 • Fjern luft med en blød rulle og overskydende lim;
 • Kantskæring med en skarp kniv.

Vi anbefaler også at læse!

Loft reparation er en ret kompliceret og vanskelig opgave, hvis gennemførelse ofte forårsager visse vanskeligheder. I øjeblikket er der forskellige design, der giver mulighed for at løse dette problem, men de mest populære af dem er spændingsstrukturer. Og det er slet ikke mærkeligt, fordi de på trods af de forskellige typer af loftslofter har mange fordele i forhold til konventionelle typer af dekoration:


 • Hjælper med at skjule alle fejl i loftet;
 • Har lang levetid
 • Besidder lydisoleringsegenskaber
 • brandsikker;
 • I tilfælde af oversvømmelse fra naboerne ovenfor beskytter de rummet mod vandlækage;
 • Udført i et stort sortiment;
 • Hurtigt monteret.

Typer af stræklofter

To-farvede stræklofter bryder alle registreringer af popularitet, fordi for nylig flere og flere mennesker har valgt denne type stræklofter. En af de faktorer, der påvirker høj efterspørgsel, er alsidighed - sådanne lofter er perfekt kombineret med både dristige og lyse interiører såvel som klassiske, lavnøgle. Hovedbetingelsen er at vælge den rigtige kombination af farver tofarvet strækloft i gangen, salen eller et hvilket som helst andet rum.

Disse 2 billeder bryder ind i fluff og støder på nogle folkes ord, at tofarvede lofter ikke passer til værelser lavet i klassisk eller retro stil.

Termisk isolering af loftet ved hjælp af skum kan være nødvendigt i et privat hus, såvel som i en lejlighed, garage, sommerhus eller i et bad. Efter denne operation bliver rummet meget varmere, og dets ejere vil bruge mindre penge på opvarmning. Selvfølgelig giver isoleringen af ​​væggene og gulvet også god varmeopbevaring, men du skal vide, at ca. 20% af varmen går gennem loftet

I øjeblikket er der et stort udvalg af isoleringsmaterialer, men det mest anvendte er netop skummet.

Vægmaleri er en lys løsning til at dekorere loftet på dit hjem, lejlighed eller kontor, du kan bruge dem til at skabe hygge, visuelt udvide rummet af huset og hæve loftets højde. Photowall-papir til et loft er meget mere bekvemt og gunstigt end plast og andre materialer, som forblev i den fjerne fortid. Du er velkommen til at sige, med fremkomsten af ​​alle slags fotobånd, fik loftets design et hurtigt skridt fremad.

Muraler i loftet: hvad det er, oprindelse, teknologi og moderne løsninger

I artiklen vil vi huske, hvilke metoder der blev brugt til at anvende fresker til loftet i begyndelsen, i middelalderen og finde ud af, hvordan det gøres i vores tid. Vi begynder dog med generelle begreber. Hvad er et loft fresco?

Fresco - er ikke den eneste måde at dekorere loftet på. Men meget nysgerrig.

Fresco: Historisk udflugt

Hvad er det

Udtrykket kommer fra det italienske "Affresco" og betyder bogstaveligt "Maleri på vådt gips", i modsætning til en anden retning - "A seco" ("trækker på tør").

Retningen er ikke baseret på nogen kunstskole, men på en fuldstændig forståelig fysisk effekt: maling blandes delvist med kalk indeholdt i gipset, og ved tørring på den malede overflade dannes en tyndeste film af calciumforbindelser. Det giver styrken og holdbarheden af ​​billedet.

Imidlertid er calcium ikke det mest resistente over for mekanisk slidmineral. Billeder på væggene, der blev lavet på denne måde, blev tørt udslettet med et strejf af tøj og hænder. Løsningen på problemet med holdbarhed er blevet enkelt og indlysende. Kunstnerne overførte freskerne til loftet.

Kalciumlaget beskytter ikke mod mekanisk slitage. Vægmalerierne, der overlevede til vores dage, er omhyggeligt beskyttet mod utilsigtede rører.

Forunderligt blev knuste kalkholdige sten brugt ikke kun som et bindemiddel, men også som hvidt. Yderligere styrke af en sådan belægning tilvejebringes undertiden ved imprægnering med en blanding af olie og voks.

oprindelse

Fremkomsten af ​​teknologi går tilbage til det andet årtusinde f.Kr. Datering er dog meget betinget: du kan kun tale om den periode, hvor fresken på loftet og væggene blev udbredt.

Den kendsgerning, at de tidligste malerier på de fugtige vægge blev fundet i de områder, hvor den græsk-mykenske kultur var almindelig, angiver ikke tydeligt dets oprindelse i Grækenland.

Lad os sætte det på denne måde: både i det antikke Grækenland og Romerriget, i løbet af sin blomstrende tid, blev fresker til loftet meget udbredt i udsmykning af templer og helligdomme. I middelalderen spredte fresker på loftet i Byzantium og i Rusland og i Italien. Metodeets nøjagtige oprindelse er ukendt.

En antik fresco fundet i byen Akrotiri, Grækenland.

af teknologi

Hvad var de største problemer for kunstnere, der malede fresker til loftet?

 • Tørretid for gips. Jo varmere og tørre klimaet er, desto hurtigere bliver overfladen af ​​loftet uegnet til maling på fugt.
 • Billedets levetid. Kunstneren ønskede sine fresker til loftet og væggene at eksistere så meget som templet koster. Om problemet med slid er allerede blevet sagt; Desuden har sollyset en ødelæggende virkning på organiske pigmenter.

Hvilke løsninger på disse problemer blev anvendt på forskellige tidspunkter?

 • Gipset blev påført i flere lag. Deres nummer nåede syv. Belægningens struktur kunne være meget kompleks: sand blev tilsat til de nedre lag, marmorchips til de ydre lag. Nogle gange knust brændt ler, pimpsten, hamp, halm og... mælk blev brugt som fyldstoffer og additiver.
 • Selvfølgelig blev der kun brugt mineral- og grøntsagspigmenter: Den kemiske industri i moderne mening har endnu ikke eksisteret. Imidlertid blev billedet meget holdbart på grund af brugen som et bindemiddel til maling af organiske klæbemidler: mælk, ægproteiner og knoglelim.

Nysgerrige: De bruges nu til limning af træ. Caseinlim er i virkeligheden bare fedtfattig cottageost, og albumin er tørret æggehvide.

 • Omfanget af udførelsen af ​​den italienske fresco til loftet i store templer gjorde det umuligt at anvende det på én gang. Overfladen blev opdelt i daglige normer - jornates. Sammensætningen blev opdelt i fragmenter i mørke områder af billedet, således at sømene mellem dem ikke var synlige.

Moderne løsninger

Hvordan er fresken lavet til loftet i vores tid?

Det er klart, at traditionelle teknologier bliver for tidskrævende; Desuden vil resultatet i høj grad afhænge af mesterens kunstneriske talenter.

 • Materialet er en blanding af det fineste sand, et specielt bindemiddel og pigmenter. Blandingen anbringes oftest på polymerbasis. Den vigtigste metode er digital trykning. I dette tilfælde kan billedets grundlag være arbejdet med klassiske herrer og landskaber og kunstnerisk forarbejdede billeder.
 • Mural til loftet baseret på selvklæbende film er monteret på enhver glat overflade. Selvfølgelig ser det ikke ud som en økologisk del af det; den kunstneriske effekt er temmelig bygget på kontrasten mellem frescoens udseende og det moderne loftmateriale.
 • Hvis et lærred anvendes som et substrat, efterlader materialevalget et aftryk på grafiske midler. Naturlige pigmenter, lime og fint flodsand anvendes. Ofte er freskerne i loftet lavet for hånd uden fotoudskrivning; omkostningerne ved sådanne arbejder er dog ikke beskedne.

Budgetløsningen - trykning på lærredbestandige maling med kunstig aldring af billedet.

Digital trykning på lærred giver dig mulighed for at få et stort område vægmaleri med en rimelig pris.

 • Fresco på loftet kan laves på et stift grundlag. I dette tilfælde er overfladen formet med små chips og revner, der gør det til at se ældre ud.
 • Endelig har det elastiske gips det nærmeste udseende til de originale billeder. Den polymerbaserede sammensætning er forstærket med et net og kan limes på en buet overflade uden revnedannelse.

Udsmykning af det fresco-frie rum med lime gips vil gøre vægmalet ser malet direkte på loftet.

En fresco på fleksibel gips ser ud som en del af et loft eller en mur. Meget gammelt loft eller væg.

konklusion

Når du laver et værelse, skal du selvfølgelig ikke glemme den gode smag og følelse af proportioner. Freskerne på loftet skal passe ind i rummets overordnede stil. Succeser i reparation!