Fleksible gardinstænger til gardiner. Typer af taggrunde og 30 billeder

Den moderne udvikler bevæger sig længere væk fra lejlighedens standardlayout. Og nu vises de "femte" hjørner og runde vinduer i huset. Parallelt skal byggemarkedet udvikle sig. Lyskrævende mobile designs erstatter kapital store ting. En af disse - fleksible loft cornice.

Hvad er loftet taggrene?

Eaves til gardiner typer af et foto - økonomien mulighed for fleksible loft taggitter er lavet af polyvinylchlorid (PVC). Solgt af færdige sæt, da det praktisk taget ikke behøver professionel installation.

Af natur er han blød og formbar på arbejde. Med det kan du lave bøjninger. Som regel har den en eller to rækker for at sikre gardinerne. Men med lethed kan du lægge en anden stribe af tagskægget og derved tilføje de manglende rækker. Eksperter anbefaler ikke at bruge for tunge stoffer på denne enhed, se loftslyset til billeder med gardiner.

Den fleksible cornice er nem at rengøre, da den ikke absorberer snavs. Men køkkenet skal bruge husholdningskemikalier - fedt dråber er ikke så let at vaske af overfladen.
På den, eller rettere bagved det, kan du montere LED-strimlen, og det vil ikke være synligt.

Se videoen: Installation af en fleksibel gardinstang til gardiner

Typer af gardin stænger til gardiner fotos med en beskrivelse, en anden mulighed er fleksible aluminium gardin stænger. Sådanne produkter er meget dyrere end PVC, men dette er begrundet i deres tekniske egenskaber. Selv om cornice er lavet af høj kvalitet aluminium, kan det gives enhver form. Her kan du straks bruge op til fire baner. Vægten af ​​stoffet i dette tilfælde er ligegyldigt, hjørner til gardiner, loftsbilleder i interiøret.

Ikke brandfarlig, fugtbestandig, reagerer ikke på temperaturændringer. Den eneste ulempe er umuligheden af ​​at male det i den ønskede farve. Normalt er det hvidt, men hvis du ønsker og mulighederne for internettet, kan du finde andre nuancer på byggepladser. Dette vil naturligvis afspejles i prisen på produktet.

Hvad består en fleksibel cornice af?

 • Fleksibel profil lavet af holdbar polymer. Solgt rullet ind i en rulle på fem meter.
 • Glidere til hængende gardiner. De er udstyret med to typer kroge: øvre til tunge gardiner og lambrequins, lavere til let tyll.
 • Kalibre - særlige indehavere. De kan monteres både på loftet og på væggen. Pålideligt specielt bevægeligt element løser profilen i den ønskede position.
 • Stik til fastgørelse af løbere. Desuden er de flade, hvilket gør det muligt at hænge tagene tættere på væggen eller loftet. På propperne har også kroge. En til fastgørelse af lambrequin, den anden til fastsættelse af den ekstreme krog (så den ikke kryber langs sporet).
 • Forlængerledninger. Med deres hjælp er det muligt at øge ethvert design af tagbøjler til gardiner af loftfotografier i et interiør.

Hvordan montere et loftet cornice?

Typer af gardin stænger til gardiner fotos med en beskrivelse er forskellige, læs om hvordan man monterer dem. Minimalisme af hele strukturen kræver ikke kompleks installation. I dette tilfælde kan du nemt gøre uden hjælp fra en professionel. Det sværeste er at komme frem til udformningen af ​​det fremtidige vindue eller væggen og videre i henhold til planen.

Ifølge det opfandt og godkendte projekt anvender vi markeringen på loftet eller væggen. Med lave lofter dækker den bedste monteringsmulighed - på væggen. Denne metode vil visuelt tilføje dig et par centimeter op.

Hver 40-50 cm bores huller til fastgørelse af kalibre. Jo brattere krumningen af ​​tagene og jo større den planlagte vægt af gardinerne, jo oftere skal beslagene fastgøres. Kaliperne fastgøres ved hjælp af almindelig dowel-negle til cementvægge eller med selvdrejende skruer til en træoverflade.

Dernæst skal du sætte på skråløbernes rullebaner, snap profilen på beslagene og installere stikkene. Det er stadig at sætte kroge på de færdige gardiner og fastgør dem til tagene. Glem ikke, at lignende gardinstænger til gardiner, typer af fotos skal monteres på et groft loft. Hverken gipsvæg eller stræklofter kan ikke modstå sværhedsgraden af ​​tagskæggene med gardiner. Alternativt kan du ændre funktionen ved at åbne og lukke gardinerne til kontrolpanelet.

Hvad kan hænges på en sådan cornice?

Alt! Til stuen er det et smukt design med alt hvad du vil: lys tule eller tykke gardiner på vinduerne, pelmets, gardiner lavet af perler og andre lignende materialer for at skelne mellem en zone fra en anden.

I soveværelset - evnen til at lave en kongelig seng med en baldakin eller adskille krybbe fra andres øjne og dagslys.
Til børnehave er dette en fantastisk mulighed for at opdele et rum for heteroseksuelle børn eller bare lukke den del af rummet, der er i rummet fra træningsrummet.

Nu er det blevet fashionabelt at bygge studielejligheder. Fleksibelt loft cornice giver en fremragende mulighed for at adskille alle de nødvendige områder.

Om køkkenet eller påklædningsrummet og sig ikke. Det lille område af disse lokaler tillader ofte ikke at installere nogen form for hovedgardiner i form af døre eller skærme. Taket på billedet med gardiner, der er fastgjort i loftet og et specielt gardin, vil perfekt dekorere døråbningerne i disse værelser, hvor meget fantasi og lommeblad tillader.

Fleksible gardinstænger

Sammen med de nye arkitektoniske løsninger til realisering af det sædvanlige interiør af uregelmæssigt formede vinduer (buede, karvevinduer, skråt buede rammer), kom nye måder at designe. Den ene er brugen af ​​fleksible gardinstænger til gardiner, der kan bøjes og påtage sig enhver form. Denne ejendom gør det muligt ikke kun at designe komplekse vinduesåbninger, men hjælper også med at fordelagtigt zone interiøret i enhver lejlighed.

Egenskaber og fordele

I verden af ​​moderne teknologier af moderne interiør, hvor asymmetriske omridser og glatte linjer ikke kan udleveres, er gardinstængersystemer meget udbredt for at bevare interiørets stilistiske træk.

Bølgernes buede materiale kan tage både en blød bøjning og en spids vinkel med en radius på ca. 5 cm. Takket være kombinationen af ​​en fleksibel vandret akse og stivhed i den vertikale akse kan du give en ufuldstændig form til profilen på tagskægget og vælge gardiner fra noget lige tungt materiale.

Moderne modeller er forskellige:

 • høj styrke af materialet, på trods af dets blødhed og evne til at bøje let, tilpasse sig den valgte geometri af loftet og væggene;
 • universalitet af brug (dette design er imidlertid ikke egnet til stretch loft systemer);
 • nem installation og betjening (sikrer perfekt glidning af gardinerne);
 • evnen til at øge eller forkorte længden af ​​corniceen, vælg dens bredde;
 • stilfuld ydeevne (brugen af ​​interessante dekorative detaljer gør det muligt at dekorere ethvert værelse og yderligere understrege interiøret);
 • lave omkostninger ved produktet og yderligere fastgørelsesmidler;
 • Praktisk bevægelse (kompaktitet i pakket form gør det muligt at transportere båndet uden problemer).

Afhængigt af fastgørelsesmetode kan fleksible profiler være loft- eller vægmonteret. Der er ingen forskelle i kompleksiteten af ​​deres installation, så valget af typen af ​​gardinstænger afhænger af brugerens præferencer og på applikationen (til zoneinddeling bruger ofte loftstrukturer).

Indretningsarkitekter anbefaler brug af loftsprofiler i små områder med lave lofter. Når du bruger disse taggafler til vinduesåbninger, kan du visuelt udvide rummet.

På grund af de lyse gennemskinnelige gardiner, der hænger på tagskæggene, der er fastgjort til selve loftets overflade, synes rummet i rummet mere åbent.

Afhængig af antallet af rækker, skelnes enkeltrange og flere rækker profiler. Enkelt række - en klassisk type til simple vinduesdekorationer. En helt anden ting - to-rækken design. De giver dig mulighed for at oprette komplekse kombinationer af tekstilmaterialer på et enkelt vindues rum - vedhæfte flere rækker tynde gardiner, hængende lamrequins, perler og andre dekorative elementer.

Afhængigt af formen udsender de tapetafskærmninger (lige profil), afrundet, halvcirkelformet og bueformet.

Fleksible tagg af en direkte form er universelle. En meget nyttig funktion fra både æstetisk og praktisk synspunkt er et system med afrundede hjørner. Når det bruges i soveværelset, når natgardinerne trækkes tilbage, kommer mindre lys og kold luft ind i rummet, hvilket skaber en følelse af komfort og sikkerhed.

Halvcirkelformede og bueformede hjørner er egnede til sådanne strukturer som buer, et karrudevindue og et dormervindue og nicher inde i rummet.

materialer

Afhængigt af materialet skelner aluminium, plast og polyurethan taggafler.

På grund af dets tekniske egenskaber har strukturer fremstillet af aluminium fået stor popularitet. Deres fordele kan ikke vurderes:

 • pålidelighed, holdbarhed og anvendelighed, hvilket gør det muligt for sådanne systemer at tåle tunge gardiner;
 • Evnen til at være inert til vand (når den er placeret i badeværelser og åbne balkoner og loftsrum), ikke at reagere på en kilde til ild samt at modstå indflydelse af høje eller lave temperaturforhold, falder pludselige temperaturfald;
 • langvarig bevaring af udseende (på grund af tilstedeværelsen af ​​en særlig polymercoating, som beskytter produktet mod de negative virkninger af fysiske og mekaniske faktorer, giver resistens over for deformation i hele driftsperioden)
 • evnen til at ændre farven på aluminiumsbåndet (kun lavet af specialister i ordren, med selvmaling kan afskrække);

På grund af den omstændighed, at aluminium er et ret dyrt materiale, vil prisen på cornice imidlertid være ret høj, men denne kendsgerning kan ikke betragtes som en ulempe på grund af den høje kvalitet af sådant materiale.

Konstruktionen bestående af plast har også sine fordele og ulemper. Af fordelene kan nævnes:

 • et stort udvalg af farver og former (denne kendsgerning forenkler søgningen efter en passende mulighed);
 • Muligheden for at vedhæfte dekorative elementer (bånd, perler, pelmets);
 • nem montering af sådanne tagskinner, der er forbundet med fleksibiliteten af ​​dette materiale;
 • vandmodstand, termisk stabilitet (undtagen meget høje temperaturer);
 • praktisk anvendelighed
 • mangel på særlig pleje - snavs absorberes ikke i plastoverfladen;
 • lav pris sammenlignet med aluminium analoger.

Blandt ulemperne bemærkes det, at når du køber, skal du huske på, at plastikskåren i modsætning til metalprodukter med op til fire rækker kun indeholder en eller to rækker.

Særligt bemærkelsesværdigt og design af polyurethan. Valget af denne type materiale skyldes følgende nyttige egenskaber:

 • modstand mod pludselige temperaturændringer
 • høj grad af fleksibilitet af produktet, elasticitet (evnen til at designe vinkler på 100 grader);
 • slidstyrke under drift
 • kemisk inertitet (når den er monteret ved hjælp af klæbemidler, er den ikke deformeret på grund af reaktioner);
 • pålidelighed (modstår tunge gardinkombinationer i størrelsesordenen 100 kg);
 • tilgængelighed af pris.

Fleksible tagskærme er efterspurgte sjældnere på grund af den høje pris på materialet og belægningerne, der kommer i en række nuancer, ofte dækket af gennemsigtig lak.

I modsætning til systemer fremstillet af andre materialer er trækonstruktionerne ikke modstandsdygtige overfor høje temperaturer, fugt og kemikalier, hvilket begrænser brugen af ​​disse gardinstænger og komplicerer situationen med deres pleje. Levetiden for disse produkter er længere end for eksempel plastik, og styrken er ikke ringere end analoger.

Trærammer er ofte dekoreret med udsøgte mønstre og udskæringer.

Fleksible tagskærme af træ i indretningen i stil med Loft, Country, Provence er meget populære. Det overordnede design af disse strukturer giver rummet med naturlig harmoni og naturlighed, hvilket igen understreger deres unikke karakter. Ved brug af fleksible kroge i det indre af den modernistiske stil vælger designere træprofiler dekoreret med metal-, glas- og polymerindsatser.

Fleksible loftsskinner til gardiner (11 billeder)

Den fleksible loftkornet er den nyeste innovation i gardinvæggesystemer. På grund af sin uovertruffen ydeevne har fleksible profiler fundet anvendelse ikke kun i vinduets åbning. Dette dekorative element bruges med succes til en række designløsninger, som vi vil diskutere i denne artikel.

Omfanget af fleksible tagskinner

Ud over de traditionelle anvendelser anvendes fleksibel gardinstang ofte til sådanne designløsninger:

 • Design af karrevinduer. Dette er en udvidet del af rummet som en indbygget balkon. Sådanne buede rum er mest effektivt formet ved hjælp af en fleksibel profil, der giver dig mulighed for at holde fantastiske sammensætninger.
 • Zoning plads. Dette design giver ret elegant og diskret at afgrænse rummet, for at skabe hyggelige separate zoner - til rekreation eller til studier.
 • Skærme og baldakiner. Fleksibel profil bruges i vid udstrækning til at skabe skærme eller spektakulære baldakiner over sengen.
 • Til fastsættelse af gardiner på badeværelset.
 • Registrering af dørvinduer og altaner.

Et sådant bredt anvendelsesområde skyldes ikke kun systemets fleksibilitet, men også dets lille størrelse, hvilket gør det diskret i indretningen med fokus på det mest suspenderede stof.

Denne mode kom til os fra Californien, hvor næsten alle vinduerne er dekoreret. Den fleksible loftsstolpe til gardiner skaber effekten af ​​åbent rum, hvilket gør rummet mere rummeligt.

Rådet. Da denne slags cornice er monteret på loftet, på grund af gardinerne, er rummet visuelt øget i højden. Dette er især værdifuldt for lejligheder med lave lofter.

Denne slags cornice holder perfekt tunge stoffer, som gør det muligt at isolere arbejdsområdet i køkkenet. De bruger for det formål de tilstrækkeligt tætte og tunge syntetiske stoffer, da naturlige materialer absorberer lugte for hurtigt og bliver værre rengjort.

I børnehaven ved hjælp af et så fleksibelt design kan du adskille læringsområdet eller skabe en smuk baldakin over barnesenget.

Bemærk. Når du afgrænser plads i en børnehave, er det vigtigt at overveje størrelsen af ​​rummet, i små rum anbefales det ikke at rodde pladsen med sådanne tredimensionelle strukturer. Desuden er det vigtigt at installere belysningen korrekt, fordi det indhegne område ofte kan skjule dagens lys.

En fleksibel profil bruges også i vid udstrækning til at omslutte bad af usædvanlig form.

Typer af inventar

Fleksible loftkorn er fremstillet af forskellige materialer, nemlig:

Ifølge deres egenskaber er de i mange henseender ens, men der er forskelle, som vi vil diskutere nedenfor.

Aluminium modeller

På grund af deres høje tekniske egenskaber er fleksible tagskærme af aluminium meget populære.

 • Holdbar, let og pålidelig. Det kan pålideligt holde tunge nok flerlags gardiner, mens det er næsten vægtløst. Dette er en meget værdifuld kvalitet, fordi en vægtig cornice yderligere vægter hele strukturen.
 • Fugtbestandig, korroderer ikke, hvilket gør det muligt at bruge det i våde rum.
 • Praktisk at bruge. Overfladen absorberer ikke snavs og tillader ikke skimmel og bakterier at formere sig.
 • Nem at rengøre - kun med en fugtig klud uden brug af rengøringsprodukter.
 • Det brænder ikke.
 • Modstandsdygtige mod ekstreme temperaturer
 • Pseudolagdelt. Det kan bestå af en eller fire rækker, som åbner et bredt spektrum af eksperimenter.

Slidstyrken i aluminiumprofilen skyldes, at overfladen er beskyttet af en speciel belægning, som er resistent over for fysisk og mekanisk belastning. På grund af dette vil udseendet af en sådan cornice være uændret hele brugstidspunktet.

Rådet. Det er nødvendigt at omhyggeligt vælge farven på aluminiumskornet meget omhyggeligt, fordi det er umuligt at male det hjemme.

Plastmodeller

Plastiske fleksible tagskiver adskiller sig i udseende, og også antallet af rækker. Denne type konstruktion tillader brugen af ​​højst 2 rækker til gardiner.

 • Den har høj styrke, da den er lavet af højdensitetsplastik.
 • Den er monteret ret hurtigt, da det let tager nogen form. Ofte bruges en sådan cornice til at hænge forskellige dekorative elementer - perler, bånd osv.
 • Det har et rigt udvalg af farver og former. At finde den rigtige mulighed for dit interiør er et snap.
 • Fugt og brandsikker, hvilket også gør det muligt at bruge det i badeværelser, svømmebassiner mv.
 • Den praktiske egenskab af plastikhornet skyldes, at det ikke kræver nogen særlig pleje, fordi overfladen ikke absorberer snavs.
 • Slidstærk. Det er ikke udsat for påvirkning af temperaturforskel og også høj luftfugtighed.

Bemærk. Hvis du i almindelige værelser kan rense tagskægget med en fugtig klud, skal du bruge rengøringsmidler i køkkenet, fordi fedtstoffer holder fast i plastik. Aluminiumsklodser er ikke udsat for sådan indflydelse.

På plastikfliserne anbefales det ikke at hænge for tunge gardiner.

Denne tagbøjle er et simpelt plastikbånd, som er monteret i loftet med specielle fastgørelsesdele.

Plastafskærmninger kan også laves med lys ved hjælp af en LED-strimmel. Det er monteret efter tagskægget, der ligger bag ham. Det vil sige, kun lyset vil være synligt for øjet, og ikke lysdioden. Ledningerne under baggrundsbelysningen skal dog laves, inden de monteres.

montering

Det er vigtigt at vide, at forskellige typer af fastgørelse kan være nødvendige for en anden loftoverflade.

Vær opmærksom på emballagen af ​​tagskægget! Det har normalt en trinvis installationsvejledning.

 • Hele ophængt konstruktion er samlet på gulvet i behagelige forhold, så at sige. Denne proces omfatter ikke kun bunden den ønskede form og samling af rækker, men også installationen af ​​kroge, som ved de yderste punkter af tagene skal fastgøres med specielle stik. Dette er nødvendigt, så gardinerne ikke falder ud af løbene under en pludselig bevægelse. Hvis du planlægger at installere hele profilens længde, kan du straks installere stik på begge sider.
 • Så snart suspensionssystemet er monteret på basis af dets parametre, er der markeringer lavet i loftet, hvor hovedfastgørelsesstederne bestemmes. Formularen kan være meget forskelligartet - afrundet eller kantet, alt afhænger af indretningen af ​​rummet.
 • Derefter bøj eller bor bore huller til dowels. Der er allerede huller i tagskægget, men for at overføre dem til loftet gør de også en mærkning med en blyant.
 • Yderligere er suspensionen fastgjort i loftet med skruer og dowels. Nogle gange kan du bruge fastgørelsesanordninger, der som regel er udstyret med en cornice.

Alt, tagene er etableret, nu er det muligt at begynde at hænge op med gardiner.

Forresten er det meget mere bekvemt at fastgøre gardinerne på krogen på gulvet og indsætte kroge med en spidset klud i corniceen. Kroge er let indsat i profilskinnerne uden yderligere indsats. Dette er meget nemmere end stræk gardiner på kroge på vægt. Du kan også vaske gardiner med kroge, du behøver kun at købe en særlig taske til en sådan vask eller gøre det selv fra et gammelt gardin. Du skal bare fjerne propperne, og kroge med kluden falder ud af skinnerne selv med en lille bevægelse af hånden. Efter vask på samme måde sætter du krogen tilbage med den kludede klud og sætter dækslet på igen.

Fleksible gardinstænger til loft

Tilføj til favoritter

Vælg en fleksibel gardinstang til gardiner

Et af de forskellige moderne loftkonstruktioner til hængende gardiner er loftets fleksible cornice - et simpelt og vigtigst holdbart tape type system, der ideelt kombinerer horisontal fleksibilitet og vertikal stivhed, hvilket gør det muligt at bruge gardiner af forskellig densitet og give den ønskede form og konfiguration til strukturen ( på billedet). Og positive anmeldelser bekræfter denne erklæring.

Fleksibel gardinstang

Komplet sæt

Enhver fleksibel loftkornet består af:

 • holdbar polymer fleksibel profil;
 • multifunktionelle skydere, som gardinerne er hængt på;
 • kalipre (særlige indehavere);
 • proppen beregnet til pålidelig fastgørelse af løbere.

I nogle tilfælde kan kittet omfatte forlængerledninger, der som regel anvendes til universelle designs.

Glidere udføres i de fleste tilfælde med to typer kroge (hvis gardinerne er hængt med kroge):

 • lavere - som er designet til gardiner og gardiner af lette og mellemstore stoffer (organza, tyl);
 • de øverste bruges til gardiner (nat gardiner) og lambrequins.

Designet kan monteres ikke kun til loftet. I nogle tilfælde er der monteret kaliper på væggene (på billedet). I tykkelsen løser et særligt bevægeligt element med høj grad af pålidelighed profilen i den ønskede position.

Stikkene har kroge, lammekreverne hænger på toppen, og den nederste er brugt til at holde kanten af ​​gardinet. Desuden er propperne fladt, som giver dig mulighed for at installere taggen tæt på loftet eller væggen.

De vigtigste brugsvejledninger

Den fleksible cornice udmærker sig ved sin høj grad af alsidighed, derfor kan den bruges i forskellige områder af området til:

 • design af døre og vinduer, der ikke er standard i deres geometriske form;
 • Udsmykning af komplekse arkitektoniske strukturer (gardiner er hængt på dormer vinduer, karre vinduer, loggier og balkoner);
 • zoneinddeling i visse funktionelle zoner i et enkelt rum
 • brug og hængning af baldakiner og skærme med forskellige funktionelle formål;
 • Værelser med komplekse krøllede linjer, i dette tilfælde er loftet fleksibelt cornice brugt til at hænge gardiner omkring omkredsen af ​​rummet (på billedet).

For at kunne installere et fleksibelt loftkornet og derefter hænge gardiner, har vi brug for:

 • Marker installationsstedet på loftet (der er mulighed for installation på væggene, men i værelser med lave lofter er det bedre ikke at bruge det og anmeldelser bekræfte dette);
 • bore huller til parentes (kaliper) i loftet hvert halve meter;
 • sætte på universelle løbere og fiksere med hætter;
 • fastgør beslagene på loftet;
 • snap den fleksible cornice på caliprene;
 • fastgør kroge til gardiner og hæng på profilen.

Hvordan man gør alt mere detaljeret - se på billedet.

Nøglefordele

Fleksible tagger, og anmeldelser bekræfter dette, har flere fordele, blandt hvilke vi bemærker:

 • muligheden for at give nogen, selv den mest originale form, hvilket giver en høj grad af universalitet og dekorative egenskaber, muligheden for anvendelse i næsten ethvert interiørdesign;
 • lavprisprofil, hvilket reducerer omkostningerne i forbindelse med installationen;
 • Leveringssikkerhed - fleksible tagskiver, som regel er dette en fleksibel tape fem meter lang, pakket i en speciel boks med kompakte dimensioner;
 • operationelt og tilgængeligt for alle installationer
 • let, fejlfri glidning langs eksisterende guider, fjernelse og hængning af enhver form for gardiner;
 • muligheden for at bruge en række dekorative efterbehandling elementer (vedhæng, tråde, børster og en række andre);
 • længdevariationen (tagene kan afkortes ved at skære et fragment af den krævede længde fra det femmåbende bånd eller forlænge det, opbygge ved hjælp af specielle forlængeradaptere);
 • høj kvalitet af polymere materialer anvendt i produktionen
 • fremragende funktionalitet;
 • bemærkelsesværdige elasticitet og styrke i strukturen (båndet kan bøjes uden problemer i en vinkel på op til 100 grader, og designet kan let modstå en belastning på op til 80 kilo).

Brugen af ​​fleksible tagskiver (loft og væg) er en mulighed for lidt penge til at skabe et eksklusivt og fremragende design i næsten ethvert rum, uanset størrelse, funktionelle formål og arkitektoniske former.

Del en nyttig artikel:

Fleksible tagskinner - den bedste løsning til ikke-standardlayouter

Originale taghuller, der er i stand til at omdanne interiører uden anerkendelse, optrådte i vores hjem relativt nylig. Deres højdepunkt er, at de bøjer som du vil, så du ikke kun kan skabe et unikt vindue og buede indretning, men også smukt og ikke-banalt zonede værelser. viser al min fantasi.

Fleksible tagskiver - typer

Der er mange varianter af fleksible gardinstænger, der er forskellige i design, materialefremstilling, fastgørelsesmetode. Alle har deres egne egenskaber, der skal overvejes, når de vælger og køber. De fleste af dem er repræsenteret af en profil lavet af aluminiumlegering eller en polymerforbindelse. I udseende ligner de et bånd der når en længde på 6 meter. Dette bånd bøjes godt - nogle aluminiumskorre sælges endda rullet op i en ring.

For at få den rigtige størrelse af båndet, skal du bare klippe det med en hacksav eller med saks til metal. Fastgør det til loftet og vægge. Gør dette ved hjælp af beslag med en pitch på 50 cm eller mindre, hvis gardinerne er tunge. Gardinerne selv på en fleksibel to-rækken cornice er monteret på specialholdere, der er designet til forskellige gardiner. Samtidig er gardinholdere præsenteret i to typer: på den ene hænger de lette dagtiminer fra nylon, chiffon og andre lignende stoffer på de anden tungere stoffer og forskellige lambrequins, der er designet til at skjule bjergene.

Fleksibel aluminiumskornet

Den mest almindelige type er en fleksibel aluminiumsgardinbane. Den er lavet af aluminiumlegering, præget af øget fleksibilitet, holdbarhed og pålidelighed. Det er meget funktionelt og ser stilfuldt ud. Omkostningerne ved en sådan cornice afhænger stort set af fabrikanten, såvel som på størrelse og andre egenskaber, men det er altid højere end plastik. Samtidig kan den modstå vægten af ​​gardiner på op til 50 kg, hvilket ingen anden slags cornice kan garantere.

Fleksibel polyurethan cornice

Hvis du har brug for øget fleksibilitet, skal du være opmærksom på polyurethan fleksibel cornice. Takket være tilsætningen af ​​gummi til kompositionen gør de det muligt at slå op på komplekse arkitektoniske elementer, da de bøjer til en vinkel på 95º. Under installationen kan du justere bøjningen og geninstallere tagskæggene uden at miste egenskaber og udseende. Loftet fleksible gardinstænger anvendes til gardiner til loggia. bugladsvindue, halvcirkelbue og nicher, arrangement af baldakiner i soveværelser. De kan bøje rundt rør, hjørner, forskellige fremspring på væggene.

Fleksibel plastikflise

En anden moderne og stilfuld indretning til indretning er en fleksibel plastikgardinbane. Robust plastik bruges til produktion. Produkterne har et attraktivt udseende, lav vægt, de er nemme at installere og vedligeholde. Kun det er nødvendigt at tage højde for, at en sådan cornice er designet til en relativt lille vægt af gardiner. Ofte bruges det i børnenes værelser til at arrangere en let baldakin over barnesenget.

Valgmuligheder for moderne fleksible gardinstænger

Dette interessante element bruges aktivt af designere og indretningsarkitekter i mange former - vi bruger en fleksibel tagbøjle til buer, karrevinduer, skærme, baldakiner, vinduesdesign af kompleks geometri, zoneinddeling og meget mere. Fordelenes masse gør det populært og efterspurgt:

 • det er nemt at montere tagbøjler, til dette formål er det ikke nødvendigt at have særlige færdigheder, det er bare nødvendigt at blive styret af den enkle instruktion, der går i et sæt;
 • alsidighed og utrolig fleksibilitet giver dig mulighed for at skabe forskellige designs, efterfulgt af brugen af ​​forskellige stoffer til drapering;
 • deres praktiske gør det nemt at hænge gardiner og pelmets, det er også nemt at fjerne dem;
 • demokratisk værdi er ikke det sidste argument til fordel for en fleksibel tagskinne.

Fleksible loftsgardiner

Til design af vinduer med gardiner, herunder dem med en ikke-standard geometrisk form, er det fleksible loftkornet uovertruffen i originalitet og nem installation. På balkoner og loggier er det også uundværligt, fordi det ikke kræver komplekse installationsarbejder. Ved at kombinere forskellige stoffer kan du kun skabe magiske billeder af vinduesåbninger. Loftsstænger kan også være gemt bag loftgipspladens konstruktion.

Fleksibel buet cornice

Til dekoration af buer og forskellige døråbninger anvendes en fleksibel buet skovl af polyurethan med stor succes. Gardiner, lette tråde erstatter helt traditionelle døre. Især er de praktiske og økonomiske, når buerne og åbningerne har en ikke-standard form og størrelse. Det er ikke nødvendigt at bruge gardiner i gulvet. Dette kan være en dekorativ gardinbue eller et gardin af perler.

Fleksibelt badeværelse hylde

Nogle gange kan du finde i det indre af en fleksibel tagskinne til badeværelset, som er designet til at zone det kombinerede badeværelse eller adskille badet selv fra resten af ​​rummet. Især er denne teknik relevant, hvis badet har en halvcirkelformet, rund, dropformet eller vinkelform. I dette tilfælde er sådan en cornice sandsynligvis den eneste acceptable løsning. I dette tilfælde er specielle gardiner lavet af vandtæt stof.

Fleksible tagstænger til karuselvindue

Til udsmykning af bugtsvinduet er det fleksible loftkornet en foretrukken mulighed for designere. Det understøtter både lys gennemskinnelige stoffer og frodige multi-level gardiner, hvilket gør det muligt at skabe højtidelige empire-stil kompositioner eller lette vægtløse designs i moderne stilarter. Maksimal design fleksibilitet giver dig mulighed for at dekorere både rummelige 3-5-vindues vinduer og mere beskedne i et vindue.

Væg fleksible gardinstænger

Når du laver halvcirkelformet buet, såvel som ikke-standard mansard, er vinduesbøjelige væggitter bare et fund, der giver dig mulighed for at drape åbningen og gentage formen på den øverste bue så præcist som muligt. Du kan oprette et hvilket som helst design, herunder flere rækker, uden at bestille individuelle gardinstænger uden at vente og ikke overbetale. Det færdige sæt indeholder alt hvad du behøver til selvmontering af taggrene.

Hvordan tilsluttes en fleksibel cornice?

Fastgør fleksibel cornice kan være både på loftet og på væggen. Installationsprocessen i disse to tilfælde adskiller sig lidt. Alt hvad du har brug for til arbejde, ud over de dele, der er inkluderet i kittet, er:

 • dykker med skruer;
 • perforator, skruetrækker;
 • bygning niveau;
 • blyant, målebånd;
 • skruetrækker;
 • hacksaw eller mølle.

For at forstå, hvordan den fleksible cornice er fastgjort, skal du først og fremmest læse og gennemgå de instruktioner, der følger med den specielle model af corniceen. De generelle anbefalinger til installation af en fleksibel tagskinne er som følger:

 1. Vi laver markeringerne på væggen eller loftet, afhængigt af hvor du vil hænge tagene.
 2. Marker monteringsstedet for monteringen ved hjælp af en blyant og selve hullets huller. Husk samtidig at afstanden mellem dem ikke skal være mere end 50 cm.
 3. Vi laver huller på markerede steder med en boremaskine. Installer dowel.
 4. Vi fastgør beslagene med skruer og skruer dem ind i de færdige klæder. Tip: Det er bedre at bruge særskilt købte stærke parenteser, og ikke de der er inkluderet, fordi de normalt ikke er meget stærke.
 5. Måling af den ønskede længde af tagskæggene, hacksaw så af overskydende. På det resterende sæt af kroge, gardinholdere.
 6. Vi sætter propperne i begge ender og fastgør dem med en tandhjul.
 7. Vi fastgør profilen på beslagene ved hjælp af specielle låse. Derefter kan du begynde at hænge gardiner.

Hvordan bøje en fleksibel cornice?

Der er en simpel instruktion om, hvordan man giver tagene til den ønskede form. Først og fremmest skal du skitsere linjerne på loftet eller væggen, som du planlægger at montere strukturen på. Efter fastgørelsen af ​​en kant af tagskæggene kan du begynde at bøje den i små sektioner, maksimalt 10 cm og om nødvendigt rette dem med negle, som efter færdiggørelsen af ​​arbejdet skal fjernes.

Som regel bøjes højkvalitets gardinestænger meget let i alle vinkler og i alle retninger, men hvis der opstår vanskeligheder med en plastikflise, kan du bruge en elektrof til at varme den op. Varm plast er mere plastik og gør det godt at bøje. Du skal opvarme små områder, så de giver den ønskede form, og derefter fortsæt til det næste. Efterhånden vil du bøje og vedhæfte hele tagene i henhold til det tidligere gennemtænkte design.

Sådan vælges og installeres fleksible gardinstænger

Et kendetegn ved ethvert interiør er hygge og komfort. Når du opretter hygge, kan du ikke gøre uden gardiner, og som du ved, er de fastgjort til tagene. Blandt gardinstængernes varianter udstikker fleksible loftsstænger meget positivt.

Fleksible gardinstænger

De kan bøje i flere retninger - i højde og længde, hvilket gør det muligt at bruge dem i enhver designudvikling. Når vi bøjer lodret, opnår vi stivhed og vandret - fleksibilitet. Eksempler på design kan ses på billedet.

Fleksible gardinstænger

Hvad er fleksible gardinstænger

Dette element af interiøret er et skinnebåndstape, som normalt er seks meter langt, som i billedet. Materialet, som profilen er lavet af, er aluminium eller plast. En sådan profil er meget let at opdele i ønskede segmenter. Om nødvendigt er det også let at øge. Til dette er der specielle indsatser.

Da plast- eller aluminiumprofilen er blød nok, er gardinskinnerne til gardiner meget nemme at forme. Sjældent bøjes de ved hjælp af en speciel maskine. For at fastgøre produktet på overfladen er der specielle beslag. Gardinerne er fastgjort til den fleksible skinne ved hjælp af glidere, og så de forbliver i den ønskede position, er specielle klemmer inkluderet i pakken.

Hovedtyper af design

Eaves af tape type er kendetegnet ved materiale af en profil og på en fastgørelse metode.

Strukturel profil kan være:

Afhængig af typen af ​​loftsbeklædning har rummets egenskaber og det indre af bygningen en montering:

Også fleksible gardinskinner med internt og eksternt arrangement af skinner, enkelt og dobbelt række.

For at se, hvad et fleksibelt snørebånd til gardiner i billedet kan være, bare på Leroy Merlin hjemmeside.

Udvælgelseskriterier

Gardinet bærer ikke kun den funktionelle belastning, det vil sige lukker vinduet mod sollysets indtrængning eller begrænser visning af rummet, men har også et æstetisk formål - dekorere vinduet og skabe en hyggelig atmosfære i rummet. Derfor, i baggrunden, skal tagskægget se harmonisk ud.

Moderne fleksible gardinstænger af plastprofiler har en ret stor farvepalet og er derfor i harmoni med ethvert interiør. Aluminium-kolleger passer meget godt, for eksempel i moderne stil eller et andet interiør i en streng stil. For at kunne skjule strukturen bag stoffet, skal du vælge indstillingen med en intern skinne. Hvis fleksibilitet er vigtig, skal du bruge en enkelt rækkemodel med en ydre skinne. Når du vælger en cornice, er det vigtigt at overveje, hvad der vil hænge på det. Hvis gardiner og gardiner skal være til stede, så er det nødvendigt at vælge en to-rækken cornice.

Vælg gardinstænger og fastgørelsesmetode. Afhængigt af designbeslutningen bruger de loft- eller vægmonteringsmetoder.

Fremmer udvælgelsesprocessen ved at besøge specialiserede websteder, især online-butikken Leroy Merlin. Fleksible gardinstænger til gardiner i Leroy Merlin er ret bredt repræsenteret. Herudover kan du læse anmeldelser om din yndlingsmodel.

De vigtigste faser af installationen

Det er allerede blevet bemærket, at der er følgende metoder til fastgørelse af en cornice: væg og loft. Den mest almindelige måde at installere fleksible gardinstænger på er en indretning til loftsinstallation. Ifølge anmeldelser er denne mulighed mest acceptabel ved lave lofter, hvilket betyder i de fleste lejligheder på det sekundære boligmarked.

Sekvensen af ​​operationer, som udføres under installationen, er som følger:

 • vi foretager målinger og mærker på monteringsstedet for tagskægget;
 • Vi laver huller til montering af armaturer, afstanden mellem dem er en halv meter;
 • Vi udfører installation af armaturer;
 • vi fastgør fleksible tagskærter på arme;
 • hænge gardiner.

Flere oplysninger findes i vedlagte video.

Bagklapets vægmontering er udført på nøjagtig samme måde, kun parenteserne er monteret på væggen. En lignende type installation anvendes i hængende lofter, hvis der ikke er specielle nicher til installation af gardiner, eller der er brug for en profil med to rækker, men der er ikke plads til det.

Hvor det er mere hensigtsmæssigt at bruge taggrunde

Denne type fastgørelsesgardiner bruges oftest i tilfælde hvor vinduerne er placeret i væggene med buet geometri. Bay vindue er et glimrende eksempel på en sådan konfiguration, da det er en halvcirkel, der står for hovedvæggenes konturer. Windows installeres som regel i den i fuld højde.

For at dekorere gardinerne som glas er det bedre at bruge fleksible plastikstænger. Hvorfor netop dette materiale? Fordi bugtruden er frem for alt en klassiker, og strenge aluminium er ubrugelig her. Derudover er plast lettere at bøje i alle vinkler og monteret i loftsversionen, selvom du har brug for en to-trins profil.

Fleksible tagskærme til gardiner "Cosiness" er monteret tæt på væggen, og gardinet ser ud som dets fortsættelse. Hvordan kan interiøret i et lignende rum med brugen af ​​sådanne tagger du se på billedet. Vælg den passende mulighed for cornice kan være på hjemmesiden til salonen Leroy Merlin.

Hvor kan man købe

Fleksible hjørner "Comfort" og andre mærker, der passer til ethvert værelse. De er i stand til at modstå vægten af ​​et ret massivt gardin. Tilbagemeldingen fra dem, der installerede dem, er meget positiv. Derfor er loft og vægkonstruktioner efterspurgt. Mange modeller af fleksible gardinstænger tilbyder salon Leroy Merlin. Der er forskellige muligheder for fastsættelse af gardiner og gardiner for at skabe komfort i huset.

Fleksible tagstænger til gardiner. Bøjninger i karet vinduet.

beskrivelse

Fleksible gardinstænger

Fleksible gardinstænger - et fælles projekt af italienske og russiske industrielle designere. Innovation i tagbøjlerne til karrevinduer, enhver rækkefølge i alle rammer, til komplekse gardiner og lejligheder med radiusvægge.
Fleksibel gardinstang bøjer til en hvilken som helst vinkel med en radius på mere end 5 cm. Om 5 minutter.

Et komplet sæt til fremstilling af eventuelle karvevinduer fra en lys boks. Alle komponenter og klare instruktioner er allerede inkluderet i sættet. Du køber og installerer straks tagene hjemme.

Du behøver ikke længere bestille aluminiumsgardinstænger fra producenten. Betal i forvejen, vent på sin fremstilling og transportere omfangsrige design. Du køber en fleksibel gardinstang til gardiner nu og installerer straks et komplekst karuselvindue.

Installation af en fleksibel gardinstang til gardiner tager et par minutter takket være detaljerede instruktioner

pakning

Farverig og lys emballage med detaljerede illustrationer, eksempler og instruktioner. Farveordninger og tegninger viser tydeligt princippet og funktionaliteten af ​​cornice. Pakken indeholder detaljerede illustrationer af alle designfunktioner og brugssager. Du kan straks se, berøre profilens kvalitet og stivhed. Hver pakke har en særlig udskæring med en prøveprofil. Størrelsen på pakken er 38x44x4 cm, og pakkenes vægt for en femmåne cornice på kun 770 gram kræver ikke meget strøm, der skal transporteres, og du kan nemt transportere cornices.

profil

Den fleksible støbeprofil er en unik engineering løsning. Det kombinerer maksimal vertikal stivhed for de tyngste gardiner og vandret fleksibilitet til bøjning, selv med små radii. Eaves er nemme at installere og bøje i en ret vinkel.

Fra en boks kan du lave både en lang en række cornice og den mest komplekse multi-rækken cornice til fastgørelse af blacktail, day tulle, night tulle, et ubegrænset antal kombinationer af lærred og lambrequins. Hver pakke indeholder ekstra gratis stik.

For eksempel: En ti meter høj cornice kan skæres i tre dele og gøre en kompleks tre-rækket cornice med en bøjning til fastgørelse af tyl, linned og lambrequin. Pakker med 3,5 og 5 meter ledges er færdige med 4 stik, 7 meter pakning leveres allerede med 6 stik, og 10 meter pakning leveres med 8 stik og giver dig mulighed for at lave fire single-row cornices eller en fire-rad cornice.

Hvis det er nødvendigt, kan du købe ekstra stik, kaliber og kroge.

Specielle dobbeltsidede stik med fastgørelsen af ​​lærredets kant. Slutningen af ​​lærredet bliver stift fast og vil ikke bevæge sig, når gardinerne åbnes eller lukkes. Når lambrequin fastgøres på stikkets kroge, bliver lambrequin fastgjort. Det er muligt at hænge og stram den hårde lambrequin-brønd, som fast holder den ønskede form og helt skjuler tagene.

Løbere har to typer kroge. Den nederste krog bruges til lav kammusling og tyllstof. Den hakkede hæm og tylen på bundkrogen er fortrinsvis forskudt på grund af den lodrette vægtbalancering. Ved fastgørelsen af ​​en lambrequin eller høje kammuslinger på den øvre krog, bliver tagene helt usynlige.

En patenteret tykkelse tjener til både loft og vægmontering. Den bevægelige tunge strammer og strammer profilen korrekt. Udformningen af ​​understøtningerne forstyrrer ikke gardins frie adskillelse langs hele længden af ​​tagene.

Priser for tilbehør til fleksible gardinstænger

Speciel plastikbeslag til vægmontering af tagbøjlerne med en justerbar indrykning af tagene fra væggen. Det er muligt at installere en eller flere rækker af fleksible gardinstænger på beslaget. Afstanden fra væggen er fra 8 til 25 cm. Afsluttet med en enkelt beslag for hver 70-80 centimeter fleksibel gardinstang til gardiner.

Alle vores gardinstænger er forskellige:

 • Lys i fuldfarveemballage med detaljerede instruktioner og brugssager til displayvisning.
 • Pålideligt design.
 • Takskæggene er helt lukket med en lambrequin eller en kam af klæder og er helt usynlige og ikke ødelægge udseendet på værelserne.
 • Brugbarhed og installation.
 • Tekniske elementer, der ikke er i andre taggrunde.
 • Profilstyrken ligner aluminiumsklodser.
 • For tunge og meget tunge gardiner er det kun nødvendigt at tilføje yderligere kaliper.
 • Profilen og tilbehør styrkes og vejer 50-70% mere end analoger.
 • Eaves kan nemt installeres som på en væg, i loft eller på beslag.
 • Den unikke struktur af krogskyderen giver dig mulighed for helt at skjule tagskæggene, når du bruger den øverste del og ikke forkæle indretningens udseende.
 • Styrken af ​​cornice og konstruktive kroge-løbere giver dig mulighed for at rette som en pelmet og lærred.
 • Krogløberne er beskyttet mod kinks og tåler mere end 5 kg hver og må heller ikke flyve eller gå i stykker under en stærk slæbebåd.
 • Hooks-løbere er næsten umulige at bryde, fordi De er lavet af engineering plast og har ikke bevægelige dele.
 • Udformningen af ​​understøtningerne forstyrrer ikke gardins frie adskillelse langs hele længden af ​​tagene.
 • Stikket har ekstra kroge til fastgørelse af lærredets kant. Gardinet bliver fastgjort.
 • Evnen til at installere en fleksibel cornice til gardiner i værelser med stræklofter med vægbeslag.
 • Brand anerkendelse. Fleksible gardinstænger blev brugt i TNT School of Repair og i First Channel reparationsprogrammer.

Alle detaljer på tagbøjlerne opfylder de højeste kvalitetsstandarder. Til fremstilling af komponenter anvendes kun industriel plastik, der opfylder de strengeste krav til stivhed, styrke, miljøpræstationer og forbrugeregenskaber.

Video installation Flex gardin gardin

En lille visuel video præsentation om installation af en fleksibel gardinstang til gardiner. Installation tager mindre end 30 minutter. Tag et kig nu og se enkelheden og den nemme installation.

Fleksible tagskærme: funktioner og fordele, selvinstallation

At lave et moderne hjem er en fascinerende og kreativ proces. I dag kan du bringe næsten enhver fantasi til livs ved hjælp af praktiske innovative materialer. En af dem er en fleksibel cornice.

De buede tagskinner skaber et elegant og elegant design.

Fleksibelt system: funktioner og fordele

Stilfulde, velvalgte gardiner giver interiøret komplethed, understreger dens stil og formål. Men et vigtigt punkt i denne sag er også en cornice.

Kravene til moderne designløsninger til dette design er meget enkle:

 • styrke;
 • lethed;
 • elementær installation;
 • muligheden for at bruge ikke-standardformularer i lokalerne.

Alle ovennævnte punkter er ideelt matchede gradvist vinder popularitet fleksible gardinstænger.

Bøjning gardin stænger let tage enhver form!

Funktioner bøjning strukturer

Dette system er ideelt til reparation af dine egne hænder: Det implementeres i sættet.

Den omfatter som regel:

 • fleksibel profil;
 • tykkelse (holdere);
 • gardin løbere;
 • kantpropper.

Hovedelementet i sættet er en profil der kan laves af:

Polymerprofiler kan bruges til zonering og lysgardiner

Aluminiumprofilen bøjer perfekt, så du kan skabe både bløde og vinklede bøjninger op til 100 0.

Også ideel til at skabe:

 • dekorative partitioner;
 • gennemsigtig baldakin til krybbe.

Som regel sælges bøjningsprofiler i minimeret form.

Der er to måder at rette bøjning indehavere på:

Fleksibelt loft cornice er perfekt til lave værelser. Flydende gardiner ovenfra øger visuelt loftet, og rummet bliver mere rummeligt. Denne løsning ser meget elegant og stilfuldt ud.

Vær opmærksom!
Loft system - ideel til at skabe en skjult taghuler.
Fastgørelsesstedet til gardiner er let at skjule med et stræk / ophængt loft eller dekorative baguette.

Et eksempel på montering af tagene til væggen

Væg fleksibel cornice til gardiner - valget af elskere af traditionel stil. I dette tilfælde er elementet fastgjort til kalibrerne fastgjort på væggen. Strukturstyrken sikres ved særlige bevægelige dele.

Nøglefordele

Væg og loft fleksible gardinstænger er meget alsidige.

De kan bruges i både traditionelle og usædvanlige designløsninger til:

 • Registreringer af vinduer / døråbninger;
 • plads zoneinddeling;
 • oprettelsen af ​​skærme og baldakiner;
 • dekorere loftsrum, loggier og andre rum med komplekse geometriske former.

Ofte brugt fleksible cornice til badeværelset. Det fastgør vandtæt bruseforhæng, hegn af stedet for vask fra resten af ​​rummet. En sådan løsning er ofte den mest praktiske, stilfulde og pladsbesparende.

Vægtløshed og originalitet: Udsmykningen af ​​ikke kun vinduer, men også vægge ved hjælp af et fleksibelt loftsystem

Andre fordele ved bøjningssystemer omfatter:

 • nem transport og opbevaring
 • enkel installation;
 • Muligheden for at passe til rummets dimensioner
 • høj funktionalitet;
 • evne til at modstå alvorlige belastninger mv.

Det vigtige punkt er også den relativt lave pris på produktet. Det varierer fra profilens længde og kan nå op til 3.000 rubler (10 meter). Min. Længden af ​​produktet er 3,5 meter (værd ca. 1000 rubler).

Selvinstallation

På billedet - et vinduesdesign alternativ med et plastsystem monteret på loftet.

I dag er fleksible gardinsystemer meget populære blandt designere. En anden ville være: En sådan praktisk lukning gør det muligt for dig ikke kun at dekorere vinduer med kompleks geometrisk form, men også at give de mest almindelige døråbninger et unikt udseende. Derfor er det ikke overraskende, at mange håndværkere har undret sig over, hvordan man fastgør fleksible tagskærer til loftet?

Det viser sig, at implementeringen af ​​den oprindelige ide ikke kræver særlige færdigheder og viden. Det vigtigste er at vælge de rigtige materialer og følge det anbefalede arbejdsmønster.

Værktøjer og procedurer

At fastgøre de fleksible gardinstænger til loftet skal du:

 • borer (helst med en chokfunktion);
 • blyant og niveau
 • nedstryger;
 • selvskærende skruer;
 • sæt af profil og yderligere elementer.

Det er vigtigt!
Boring monolitiske loftfliser er ikke en nem opgave.
Forenkle arbejdet med en kraftig slagboremaskine og korrekt udvalgt boremaskine.

For at installere et bøjningssystem behøver du ikke være professionel!

Instruktioner til installation af fleksible profiler anbefaler at udføre arbejdet i følgende rækkefølge:

 1. Markér på taggrænsens loftområde under hensyntagen til den form, der er givet til den.
 2. Vedhæft profilen ved at bøje den på de ønskede steder. Overskydende længde skåret rent med en hacksav.
 3. Efter ca. 40-50 cm borer hullerne til kaliperne og fastgør dem på loftet.
 4. Saml profilen ved at sætte løbere og stik på den ved kanterne.
 5. Fange cornice på beslaget og hænge de udvalgte gardiner med kroge på profilen.

Den præsenterede handlingsplan er helt identisk både i design af vinduer og i skabelsen af ​​andre dekorative strukturer. Desuden kan vægten af ​​de anvendte gardiner være meget stor: aluminiumsprofiler uden problemer kan modstå selv 50 pund gardiner.

Vær opmærksom!
Hvis du kun vil bruge lette stoffer, kan boretrinnet øges til 60-70 cm.

Vægmontering: vigtige nuancer

Korrekt foreløbige målinger vil fjerne fremtidige problemer.

I nogle interiører er bøjede skråninger fastgjort på væggen. Denne beslutning er oftest typisk for høje, men smalle rum. Det er også relevant, når det er umuligt at bore lofter.

Ved vægmontering skal du bruge et lignende sæt værktøjer. Vær dog forsigtig: Et fleksibelt system kræver ikke kun kant, men også centrale punkter for støtte. Kun på denne måde vil det være i stand til at levere pålidelig opbevaring af gardiner på vægt.

I denne udførelsesform anbefaler eksperter at fastgøre beslagene i en afstand på mindst 50 centimeter fra hinanden. Hvis gardinerne er planlagt at være særligt tunge, reducer intervallerne til 30 cm.

Vægfastgørelser kræver også flere understøttelsespunkter.

konklusion

Fleksible tagskinner hjælper dig med at realisere de mest originale og modige designindstillinger. Anvendelsens alsidighed, enkel installation af konstruktionen, gunstige omkostninger og evne til at modstå store belastninger gør bøjningssystemer næsten uundværlige til moderne reparationer. Yderligere nyttige oplysninger, du kan finde i videoen i denne artikel.