Guider og profiler til montering af strækloftet

Funktioner ved installation af spændeklude er i det faktum, at et stof eller et filmprodukt strækkes på et bærerelement monteret på væggen omkring rummets omkreds. Dette produkt kaldes baguette eller profil. Det skal modstå den betydelige indsats for at bryde, som har et spændingsstof. Derfor skal profilen til strækloftet være tilstrækkeligt holdbart og pålideligt. Afhængig af mekanismen for fiksering af lærredet adskilles flere typer profiler. Derudover er de forskellige i det materiale, de er fremstillet af.

Hvad er en loftsprofil?

Loftprofil er en metal- eller plastskinne, som er fastgjort til væggene eller loftet. Strækning af loftet sker kun ved brug af denne særlige del. Endvidere afhænger pålideligheden af ​​lærredens fastgørelse i baguetten af ​​låsemekanismen, og styrken af ​​fastgørelsen af ​​profilen til væggene er direkte relateret til væggens materiale og fastgørelsestrin for fastgørelseselementerne.

I fabrikkens profiler er der en længde på 2500 mm. Om nødvendigt kan de skæres. I forbindelse med montering af spændevævet fastgøres disse understøtningselementer først til væggene i rummet ifølge mærkning, og kun derefter udføres klæbens installation. Under installationen er der dannet et lille hul rundt om loftet mellem lærredet og væggen. Den er dækket af en loftsplint, en dekorativ indsats, der følger med nogle profiler, eller med et specielt overlag, der kan købes separat.

Nogle vedhæftningssystemer giver dig mulighed for at frigive en klud eller film fra en baguette. Dette er kun muligt i systemer med en harpoonfixeringsmekanisme. Længden af ​​lærredets omkreds skal være en særlig harpun. Takket være ham kan produktet demonteres og geninstalleres op til 8 gange.

Advarsel! Profilen er i stand til at modstå ikke kun strammekraften på lærredet, men også vægten af ​​en stor mængde vand, som akkumuleres på filmcoatet efter at være oversvømmet ovenfra. En sådan styrke sikres ved, at baguetten er i stand til at modstå en belastning på 20 kg / m².

Loftprofilens komponenter:

 • samling del;
 • slot element.

Den første del er placeret langs hele længden af ​​produktet og er dens bærerbase. Med det er elementet fastgjort til loftet eller væggen. Låsedelen er beregnet til fastgørelse af spændingsfilmen eller stoffet. Faktisk er det en lås, der holder det strakte lærred i en stew. Nogle typer låse giver dig mulighed for at justere spændingen på nettet under installationen. Der er tre typer låse, der hver især er kendetegnet ved princippet og pålideligheden af ​​fikseringen. Prisen og populariteten af ​​disse produkter er også forskellige.

Typer af profiler til hævede lofter

Afhængig af den overflade, som baguetten er fastgjort på, skelnes væg- og loftsprofiler til et strækloft. I dette tilfælde er loftproduktet på grund af den bredere monteringsdel mere holdbar. Hvordan strækloftet er fastgjort afhænger stort set af typen af ​​bæreelement.

Det er vigtigt! Afhængig af den anvendte profil er spændefladens minimumshøjde 1 cm for loftprodukter og 3 cm til vægelementer. Overholdelse af minimumsafstanden er kun mulig, når den relative fladhed på basisfladen.

Ud over væg- og loftprodukter er der:

 1. Universalelementer, der kan monteres på væg eller loft. I dette tilfælde afhænger den nederste mindste højde af installationsstedet og profilens højde. Nogle universelle baguetter giver samme reduktion uanset installationsstedet.
 2. Dividende profiler er vejledninger til stræklofter, der bruges til konstruktion af strækbelægninger på flere niveauer. De vil også være nødvendige, når der opstilles et flerfarvet loft på et niveau. Dette produkt er monteret i stedet for sammenføjning af to paneler, derfor er det produceret til montering i loftet.
 3. Fleksible baguetter er nødvendige for at fastgøre strækloftet til en buet gipspladeboks. Sådanne produkter kan bøjes i en eller to fly. For at give den nødvendige fleksibilitet i elementets hylder er der specielle slots. Sådanne bærende dele fastgøres med et minimumstrin på 2-5 cm.

Udover klassificering efter formål er profiler skjult eller delvist synlige. I det første tilfælde er det helt skjult i rillen bag spændingsvævet. Et lille mellemrum, der fremkommer efter kludets installation, er lukket med en dekorativ indsats eller støbning.

Plastprofiler

Plastprofiler bruges normalt, hvis du skal installere et strækloft til gipsplader, faste mursten eller betonvægge. Når du skruer baguetten på gipsvæggen, er det vigtigt, at fastgørelseselementerne ikke kun er fastgjort i gipspladen, men også i stållejerprofilen, der anvendes ved installation af systemer fra gipsplade. Bogmærke denne detaljer skal gives på forhånd i fase af installationen af ​​gipsvægge strukturer. Ellers vil lynlåse nemt bryde ud af løs gips på grund af spændingskraften på nettet.

Stivheden af ​​plastproduktet er lidt lavere end den af ​​sin aluminiummodel. Derfor fastgøres fastgørelsesdele i trin på 100 mm for at tilvejebringe den nødvendige styrke af fiksering. Da plastposen er mere fleksibel end aluminium, og der ofte monteres fastgørelseselementer, sikrer dette sig, at produktet er fastgjort til formen på vægoverfladen. På grund af dette reduceres sandsynligheden for revner, og behovet for at bruge indsatser forsvinder.

Aluminiumsprofiler

I sammenligning med PVC-produkter er aluminiumprofilen for stræklofter mere holdbar, og derfor bruges den ofte ved montering af paneler på et stort område. Aluminiumsemballager anvendes ofte, når du installerer tekstilbelægninger, der ikke er så modstandsdygtige som film, og derfor kræver mere spænding. Lette og stive aluminiumsplader giver dig mulighed for at skabe en glat understøtningsramme, selv på ujævne vægge.

Aluminiums baguetter fremstilles med to typer låse - hæftning og harpun. Fastgørelseselementer i sådanne elementer skrues i trin på 15-30 cm. Jo større spændingsstyrken på lærredet er, desto mindre er trinet. Hyppigheden af ​​montering af skruer afhænger af rummets rum.

Fordele og ulemper

Blandt de positive kvaliteter af plastic baguetter værd at bemærke følgende:

 • høj fleksibilitet
 • rimelig pris;
 • fraværet af revner, der kræver dekorative indlæg;
 • gentager præcis formen af ​​overfladen, til hvilken den er fastgjort;
 • Passer til nogen af ​​de tre typer af låse;
 • Da plastiket ikke strømmer, beskytter det montøren mod uhelds elektrisk stød, hvis skruen kommer ind i ledningerne.

Det er vigtigt! Ulemperne ved plastelementer er deres lave stivhed. Derfor bruges de kun ved montering af elastiske filmbelægninger på små og mellemstore områder.

Fordele ved aluminiums baguetter:

 • På grund af den gode styrke er produkterne velegnet til montering af stofklæder, der kræver meget spænding;
 • egnet til montering af paneler i store områder
 • rake er letvægt;
 • Selvdrejende skruer kan skrues ind med et stort trin;
 • bruges til ensartet spænding af PVC-paneler i et rum med ujævne vægge.

Manglen på aluminium monteringer er, at de kun kan have en harpoon eller hæftemekanisme. Derudover udfører aluminium elektricitet godt. Når du er installeret på en ujævn overflade, skal du bruge en dekorativ indsats til at skjule hullerne.

Stretch Ceiling Mounting Systems

Afhængigt af låsens design er der tre typer låsemekanismer i en baguette:

 • harpoon mekanisme;
 • kile (hæftning) lås;
 • klipsfiksering.

Hver art har sine fordele, ulemper og egenskaber ved brug. For at vælge en passende låsemekanisme skal du forstå funktionerne i hver lås.

spyd

Tøj, der har en specielt svejset fortykning omkring omkredsen hedder harpunstræklofter. En særlig polymerstrimmel svejses langs kanten af ​​skærpanelet med højfrekvente strømme. I snit ligner den en harpun. Denne fortykning under installationen er gemt i låsen med en speciel trowel. Om en pålidelig fastgørelse af en harpun i lås taler karakteristisk løg.

Harpunen til stræklofter bruges kun sammen med polyvinylchloridfilmduv. Fordelene ved brugen er, at stoffet om nødvendigt kan demonteres for at rengøre det eller i varigheden af ​​reparationen og geninstallere det på samme sted.

Fordelene ved harpoon lås: høj pålidelighed af fiksering, enkel og hurtig installation. I denne henseende er harpoon låse baguetter dyrere. Den eneste ulempe ved at bruge profiler med harpoon låsemekanismer er, at når en harpun er slået fra på et lærred, er det ikke muligt at reparere det på egen hånd.

klip

Klipsfastgørelsesmekanismen består i at fylde stoffet mellem to klip, der forbinder i en spids vinkel. Låsen er ikke egnet til montering af filmpaneler. De er ret tynde og glatte, så de glider let ud af en sådan lås. Stoffbelægninger har en lærredstekstur, tykkere, så de holdes sikkert i klipset.

Fordelene ved klemlås i et lille fald i loftet. Mindsteafstanden fra basisfladen er 10 mm. Til fremstilling af klipsfastgørelsesanordninger anvendes kun plastik, fordi det giver det bedste greb med lærredet.

Den mest acceptabel med hensyn til pris betragtes kilelås. Men mekanismen til at fastsætte hans sværeste. Produktet består af en monteringsdel og en aftagelig lås, som er en kile. Det kaldes også ekspansionsperle. Det fastgør sikkert lærredet i en baguette, og efter installation er den skjult af en dekorativ indsats.

Installationssekvensen er som følger:

 1. Kanten af ​​den forberedte og skåret klud er lagt på baguetten fastgjort til væggen.
 2. En perle er placeret oven på den. Det skal være over profilsporet.
 3. Derefter bringes perlen ind i låsen, hvilket sikrer en pålidelig fastgørelse af spændbelægningen.
 4. Overskydende væv eller film, der rager ud under kilen, skæres med en brevpapirkniv.
 5. Slidsen lukker en dekorativ hætte.

Til installation i en baguette med et killåsstof eller PVC-klud skæres med en kant på 15-20 cm rundt om omkredsen. Samtidig svejses ingen fortykning langs kanten. Ulempen ved en sådan fikseringsmekanisme er, at det efter afmontering af kluden ikke er muligt at geninstallere det i samme rum på grund af manglende kvoter, som er nødvendige for at spænde produktet.

Stræklofter
harpun

Harpoon strækloftpris for 1m2 med installation (PVC):

I dag er de mest populære og praktiske harpun stræklofter, som er installeret på ethvert loft overflade af rummet. Mange eksperter anbefaler at bruge harpunmetoden til fastgørelse af lofter, fordi det er den mest pålidelige og holdbare montering, som giver fuld stramhed og mulighed for genanvendelig montering og demontering af loftet til installation af kommunikation, ventilation, alarmsystemer og ledninger. I modsætning til hæftesystem bestemmer harpoon stræklofter det nøjagtige firkant i rummet.

Personalet i vores virksomhed vil ikke blot foretage alle de nødvendige målinger og udvikle loftets design, men også tilrettelægge installationen og installationen af ​​loftet for enhver nøglefærdig kompleksitet og om nødvendigt udføre reparationen af ​​loftet.

Tørge harpoon stretch lærred høj kvalitet fra kendte europæiske producenter, der giver en garanti for deres produkter i 10 år, hvor loftet bevarer alle dets egenskaber og farve, når de udfører alle driftsstandarder. Derudover har vi udviklet et fleksibelt rabatkort til forskellige kategorier af vores kunder.

Stretch lofter harpoon system pris fra 140 p / m2

Strekloft kosteregner med installation

Harpoon til hævede lofter. Designfunktioner og fordele. Shtapikovy og ahorn systemer

Stramme loftmontering

I øjeblikket anvendes forskellige fastgørelsessystemer til fastgørelse af lofter på bunden (vægge eller loft). Men ifølge en række fagfolk er harpunet til stræklofter det mest pålidelige monteringssystem.

I denne artikel vil vi fortælle dig detaljeret om designet af harpunsystemet til fastgørelse af strækloftet, fordelene og ulemperne ved harpunen, samt præcis hvordan harpunen bruges til at fastgøre strækloftet på væggen eller loftet.

Harpun til loftet: et professionelt udseende

Harpun system: design funktioner

Så lad os finde ud af, hvad en harpun er?

Harpunen til fastgørelse af strækloftet er en speciel profil fremstillet af forstærket polyvinylchlorid (PVC). Denne profil er fastgjort langs lærredets perimeter til strækloftet.

Vær opmærksom! Profilen er fastgjort ved svejsning på fabrikken, så styrkekarakteristikken for harpoon-stretch loftet er meget høj.

Harpoon mount

Formen af ​​harpunen er forskellig fra forskellige harponsystemer, men i de fleste tilfælde er harpunen en plade med en eller flere krogformede fremspring. Et af de vigtigste egenskaber ved denne plade er fleksibilitet. Dette skyldes det faktum, at en kvalitet harpun skal være tilstrækkelig elastisk - først da vil den sikre en tilstrækkelig effektiv installation af hele systemet.

Harponen som sådan garanterer ikke en stærk fastgørelse af kassen til væggene.

Et hvilket som helst harpunstræk loftsystem omfatter:

 • Harponen selv, svejset rundt om lærredets omkreds til loftet.
 • Aluminiumprofil, som er fastgjort på væggene eller loftet i lejligheden. Formen af ​​profilens indvendige rille skal svare til formen af ​​harpunindsatsen.

Når vi har hentet korrekt og har monteret begge disse elementer, vil vi kunne drage fordel af alle de fordele, som harpun-fastgørelsessystemet giver os.

Fordele ved et harpunsystem

Som vi har nævnt tidligere er harpunteknologi til fastgørelse af stræklofter ret udbredt. Sådan dens popularitet er tilvejebragt af en ret bred vifte af fordele, at harpunen både giver specialister i installation af stræklofter og til slutbrugeren:

 • Installation af strækloft ved brug af harpunmonteringssystem tager ikke meget tid.
 • Som et resultat af installationen opnås en meget høj kvalitet overflade: folderne formes ikke i loftet, PVC-elementer strækker sig ikke over tid og må ikke sænkes.
 • Skjult installation giver et æstetisk udseende af loftet.
 • Harpunen tillader demontering af strækloftet - både delvist (til reparation) og helt (til udskiftning).
 • Brug af harpoon monteringsteknologi gør det muligt at oprette stræklofter på flere niveauer.

Vær opmærksom! Brugen af ​​harpunsystem gør det muligt at kombinere flere lærrede med forskellige teksturer på et niveau af strækloftet. For at gøre dette skal du bruge en speciel delingsprofil, der har riller til harpunet på begge sider.

Brug af harpunteknologi til montering af lofter

For at du fuldt ud kan sætte pris på alle de fordele, som harpoon fastgørelsessystemet giver, skal du grundigt forberede og installere strækloftet.

Loftet er monteret på harpoon fester ifølge følgende algoritme:

 • Den første fase - målinger. På dette stadium må guiden måle omkredsen af ​​det rum, hvor strækloftet bliver installeret.

Vær opmærksom! Harpunet er svejset til stoffet i strækloftet på fabrikken, så målingenes nøjagtighed er meget vigtig. Derfor bruger de fleste af de mestre, der er professionelt involveret i installation af stræklofter med harpunteknologi, laserniveauer og målebånd.

 • Derefter skæres materialet på basis af måledataene til strækloftet, og en harpoonpolymerindsats svejses til lærredet.
 • Næste trin er installationen af ​​monteringsprofilen. På væggene på den markerede pi-måling fastgøres aluminiumsprofilen. Profilerne fra mange producenter leveres med færdige monteringshuller, så det er nok at bore huller i væggen (eller i loftet) med en perforator og fastgøre profilen med dowels.
 • En harpun er gemt i profilen ved hjælp af monteringsspatler - mens strækloftet strækkes under loftet.
 • Den endelige justering af bladet er lavet ved hjælp af en varmepistol.

Det sidste trin er at lave teknologiske huller i loftet og installere forstærkningsindsatser i dem.

Andre monteringssystemer

Shtapikovy system

Ud over harpunmonteringssystemet til lofter er der nogle få. De mest almindelige er hæfte- og kilesystemer.

Shtapikovy system til fastsættelse af strækloftet omfatter:

 • Aluminiums baguetteprofil, som er fastgjort på væg eller loft.
 • Indsæt.
 • Plast eller træperle.

Ved fastgørelse af loftet ved hjælp af hæftesystemet fastgøres vi først baguetten på væggene og stræk derefter lærredet. Kanten af ​​kluden kommer vi ind i baguettesporet og trykker den med en perle. Når lærredet er strakt, er overskydende lærred udskåret, og kanterne er skjult bag baguettes dekorative lister.

Til fastgørelse af loftet ved hjælp af shtapikovoy teknologi er den nøjagtige størrelse af rummet ikke så vigtig. Desuden er lærredet ofte skåret ud 10-15 cm større end den krævede størrelse for at kunne strække den kvalitativt.

Wedge system

Kileanlægget i dens designfunktioner ligner næsten hæftestenen, men i stedet for perlen anvendes en speciel kile til at reparere nettet i baguetten.

Den største fordel ved kilesystemet er muligheden for anvendelse på buede overflader: En fleksibel sokkel passer godt til en væg, der bøjer selv med en lille radius, og kilen passer sikkert fast i soklen.


Ud over disse systemer anvendes vedhæftet fil også. I denne bjerg er der ikke kileelementer, og lærredet er fastgjort ved hjælp af en lås på selve bordet. Styrken af ​​et sådant system er imidlertid lille, fordi "tøjspidsen" kun anvendes i små områder.

Sammenfattende kan det bemærkes: Fastgørelsessystemerne til stræklofter er talrige, og hver er god til visse forhold. Men hvis du planlægger at installere stræklofter i lejligheden - harpoon fastgørelsessystem er mindst værd at overveje sine fordele!

Harpoon montering lofter

Gør reparationer i lejligheden, jeg vil have det til at være smukt og hyggeligt. Smukt tapet, høj kvalitet gulvbelægning er halvdelen af ​​kampen. Hvordan skal man være med loftet? Installer hævede lofter eller bare holde loftfliser? Det hele afhænger af præferencer og økonomiske muligheder. Selvfølgelig er de fleste tilbøjelige til den første mulighed. For at kunne udføre installationen er det bedre at kontakte eksperterne. I dag bruges mange fikseringssystemer, men som praksis viser harponsystemet den bedste og meget pålidelige fastgørelsesmetode.

Forskellen mellem harpun og hæftemonteringssystemer

For at installere strækloftet bruges der ofte to systemer - harpoon og shtapikovuyu. For at træffe det rigtige valg, tag et kig på hver.

Baguetten (plast eller aluminium), en klud, en harpun (PVC-stiv), en fleksibel indsats er dens del.

Det omfatter plast eller træperle, lærred, aluminiums baguette, indsats.

Harpoon monteringsmetode blev opfundet i Europa, eller rettere - i Frankrig. Dens karakteristiske træk er brugen af ​​en harpun, den er fremstillet af stiv PVC, der har en tæt tekstur. Det er svejset til skåret lærred langs hele længden ved hjælp af en speciel HDTV-maskine og derved sikrer høj kvalitet fastgørelse af harpunen. I baguetten er en hylde, for ham hekket harpun for at installere lærredet. For at gøre jobbet godt, skal du foretage præcise målinger (længde, bredde, diagonal). Installationsmetoden er ret besværlig. Fra master vil kræve maksimal nøjagtighed og nøjagtighed. Før harpunet indsættes i en baguette, opvarmes lærredet, udjævnes, fordeles efter behov. Når stoffet køler ned, bliver det helt glat. Fordelen ved systemet, som er af afgørende betydning, er selektiv analyse og erstatning af skade.

Men hæftet opdagede i vores land. Med det vil du være i stand til at undgå alvorlige økonomiske omkostninger. Hele processen med montering er en fastgørelse i baguette kluden ved hjælp af perler. Metoden adskiller sig fra harpunen, fordi der ikke er behov for nøjagtige målinger, og efterlader til kvoter fra 10 til 20 cm. Lerret er spændt, overskydende er afskåret, kanterne er dækket af forskellige dekorative elementer. Denne metode til installation er velegnet til flade områder. Det er selvfølgelig simpelt, men hvis du laver en fejl under installationen, kan sømene bøje. Der er en vis ulempe - i tilfælde af skade er det umuligt at foretage en delvis reparation, du skal installere et andet lærred.

På baggrund af ovenstående kan vi konkludere: Du bør ikke spare på installationen af ​​et strækloft, men vælg monteringssystemet, som har vist sig positivt og er af høj kvalitet - brug et harpunsystem.

Fordelene ved harpunsystemet

Lad os nu analysere fordelene ved harpunsystemet.

 • Ved hjælp af denne metode kan du oprette sofistikerede lofter på flere niveauer.
 • Alt installationsarbejde vil kun tage et par timer.
 • Efter stretching er der ingen folder på nettet, og det strækker sig ikke.
 • Harpun system kan modstå betydelige belastninger. Hvis der opstår oversvømmelse, vil det let modstå vandtryk. Der er ikke behov for at ændre hele loftet, det er nok til at gøre en ufuldstændig demontering, dræne væsken, tør og installere.
 • Om nødvendigt kan den let demonteres og om nødvendigt installeres.
 • Et sådant system kan sikkert bruges i et værelse med lave lofter.
 • Tøj og harpoon er lavet af samme materiale, de er svejset sammen, så systemet er stærkt.
 • Installation af et ekstra loftsplint er ikke påkrævet.

Det viser sig, at harpunetypen er meget praktisk. Designet er holdbart og sikkert.

Harpoon fastgørelsessystem er meget holdbart og sikkert

Den største ulempe ved harpoon fastgørelsessystemet

Selvfølgelig er der mange fordele ved systemet, og der bør ikke være nogen ulemper, men der er flere ulemper.

 • Målinger skal være korrekte, en lille afvigelse (ca. 1 cm) - og arbejdet vil være af ringe kvalitet.
 • Svejsningen af ​​harpunen og nettet er lavet på en speciel maskine, det er ikke muligt at gøre sådan arbejde derhjemme.
 • Til harpunsystem er der kun egnet PVC-plade. For stof er et hæfteklammer eller andet system bedre.
 • Denne systeminstallation af strækloft er dyrt.
Harponsystemet har også ulemper

Hvad består harponen til loftet af?

Hvad er en harpun til lofter og hvordan er det? Dette er en type installation - en profil fremstillet af PVC. Det er en plade med en eller flere fremspring, der ligner en krog. Korrekt lavet harpun har en vigtig egenskab - fleksibilitet, elasticitet. En vellavet harpun er forskellig fra en falsk, da den kan modstå betydelige vandrette belastninger (ca. 70-100 kg pr. Kvadratmeter). Dette system består af en plade, der er svejset til stoffet langs hele længden, aluminiumsprofil (baguette). Den er monteret på loftet eller i vægge, så er der fastgjort en harpun.

Harpun system kan modstå tunge belastninger

Harpoon attachment metoder

Som allerede nævnt kan harponsystemet gentagne gange demonteres og installeres. Dette er især vigtigt, når der ikke blev monteret kommunikation, ledninger og andre elementer ved installation af stræktappen. Harpunen er opdelt i flere typer og anvendes på basis af baguettens type og konfiguration. Profilen er opdelt i synlig og usynlig. Harpunen har en anden form, varierer i fleksibilitet, farve og størrelse. Til montering er det bedre at bruge en aluminiumsprofil, da plastik er mindre holdbar, og efter flere års drift kan deformeres.

Det vigtigste ved Harpoon installationsmetode er nøjagtig måling. Installation skal præcis gentage alle konturer og bøjninger af loftets fordybning. Ubetydelige afvigelser i målinger vil føre til ægteskab i arbejde. Så bliver installationen nødt til at bruge igen. Det er bedre ikke at gøre installationen selv og stole på eksperterne. Det er værd at bemærke, at mønsteret af lærredet til et bestemt rum kan gøres ved hjælp af det computerprogram, der er udviklet til dette.

Hovedmetoden for harpunmetoden er målinger

Sådan installeres harpunstrækningen

Som med eventuelle reparationer skal du først tage målinger. Det vigtigste er at gøre det med større nøjagtighed. Arbejdets kvalitet afhænger af det. Måling udføres af specialister med målebånd og laserniveauer. Derefter, ifølge de opnåede data, kludet er skåret ud, skåret og en harpun er svejset til den på en speciel maskine.

Det første du skal lave målinger og forberede lærredet

I næste fase samler de først platformene, hvor belysningsenhederne placeres, og derefter profilen. På den færdige mærkning med perforator laver de huller i bunden og fastgør baguetten ved hjælp af dowels. Derefter sættes harpunen i profil med spatler, i dette øjeblik er lærredet spændt. I slutningen af ​​arbejdet er det udjævnet med en varmepistol. Om nødvendigt er profilen lukket med dekorative elementer. Efter i loftet laves tech huller, hvor de fastsætter forstærkningsindsatser. Med eksperter skal du angive på forhånd, hvor lysene skal være.

Alt arbejde foregår i etaper.

Shtapikovy og ahornsystemer: et strækloft uden en harpun

Shtapikovy system til fastgørelse af et strækloft består af en indsats, en plast eller træ shtapik, aluminiumsprofil. Det er lettere, det er ikke nødvendigt at måle omhyggeligt. Lærredet er monteret i færd med at arbejde, overskydende er afskåret. Først og fremmest er en aluminiums baguette fastgjort til basen. Kanten af ​​den forberedte bane glides ind i profilens rille fastgjort med en perle. Så snart lærredet er strakt, er overskydende materiale skåret af, kanterne er maskeret. Denne metode indebærer ingen betydelige økonomiske omkostninger, er kun egnet til flade overflader.

Blade system egnet til ujævne overflader

Kile-metoden svarer meget til den forrige, her udskifter perlen en kile med en særlig form. Overlegenheden af ​​dette system ligger i, at den er egnet til ujævne overflader. Den fleksible profil nærmer sig bunden, kilen fastgører lærredet i den.

Når du installerer et strækloft, kan du vælge ethvert system, men det er stadig ikke værd at gemme, brug den mest pålidelige - harpun.

Brug det mest pålidelige monteringssystem

Stretch loft harpoon system: fordelene ved at bruge

Optag navigation

Stretch loft harpoon system: fordelene ved at bruge

Harpunsystem til strækloft er en fastgørelse - det er en PVC-profil, der er lavet ved hjælp af forstærkningsteknologi eller aluminium. Det er fastgjort langs omkredsen af ​​hele området, designet til installation af et strækloft.

Design funktioner

I strækloftet er harponsystemet fastgjort ved svejsning. Den er tilvejebragt på fremstillingsstadiet og foretager maksimal styrke. Fastgørelsesformen kan variere afhængigt af producenten, men i de fleste tilfælde ser harpunen ud som en plade med fremspringskroge. Denne fleksible plade - en god harpunmontering skal have en høj elasticitet, da ellers vil materialets installation være vanskelig.

Harponsystemet til strækloftet giver mulighed for 2 grundlæggende elementer i designet: harpunet selv, som er svejset rundt om lærredets omkreds og aluminiumsprofilen, der er fastgjort på væg eller loft. Profilens indvendige riller og formen af ​​harpunindsatsen er sammenfaldende. Harponsystemet til stræklofter sikrer således maksimal holdbarhed og pålidelighed af webinstallationen.

Nuancerne i redigering

Der er 2 typer harpoon system til hævede lofter - den første er fastgjort til den usynlige profil bag filmen, og derefter er den maskeret, og den anden er fastgjort på den synlige del af profilen. Som regel udføres anbringelsen af ​​spændeklud med harpoon fastgørelse uden brug af dekorative sokkel.

Strækloftet med harpunsystem er monteret i følgende rækkefølge:

 • montering af fastgørelsesprofil omkring omkredsen;
 • Udfoldning af lærred;
 • fastsættelse af hjørnerne af lærredet i profilen;
 • opvarm filmen til en installationstemperatur (60 ° C) - som et resultat bliver lærredet elastisk;
 • lærredet strækkes fast i en baguette med en spatel;
 • harpunen er installeret inde i profilen;
 • Filmen afkøles og strækkes og danner en flad overflade.

Fordelene ved harpoon fastgørelsessystem

Til stræklofter er harpoon-systemet en utrolig stor efterspørgsel. Det handler om sine fordele:

 • installationen er hurtig og nem;
 • Resultatet er en glat overflade af fremragende kvalitet;
 • alle monteringselementer er skjulte, og du kan nyde den perfekte designløsning;
 • harpoon fastgørelsesdele kan delvist eller helt demonteres;
 • PVC-klud er fastgjort meget sikkert, og i løbet af driften strækker sig ikke og går ikke fast
 • På basis af harpoon fastgørelse er det muligt at installere multi-level strukturer lavet af spændingstøj.

Det er vigtigt, at harponsystemet til et strækloft giver dig mulighed for at installere en kombineret belægning, når materialer af forskellige teksturer og farver kombineres i samme plan. Til dette er der også en separeringsprofil forsynet med dobbeltsidede riller designet til fastgørelse af harpunen.

Ulemperne

Selvfølgelig er harpunsystemet til et strækloft ikke uden fejl. Det vil især være nødvendigt at trække sig tilbage fra bunden 40 mm til fastgørelse. Da dette system er mere effektivt, er dets omkostninger højere end en anden fastgørelsesmetode. Generelt er der som sådan ingen fejl, dette system har erstattet den gamle shtapikovoy.

Harpunsystem til strækloft er den dyreste metode til installation, men også den mest pålidelige.

Hvilket fastgørelsessystem er bedre - hæft eller harpun?

Jeg vil med det samme sige: "Hæftemekanismen er objektivt bedre!". Om hvorfor dette er sådan, vil jeg fortælle dig i detaljer nedenfor.

Jeg har arbejdet med stræklofter i godt ti år og har prøvet alle kendte fastgørelsessystemer. Og selv om min hovedspecialisering er fokuseret på hæftemontering, kan jeg arbejde med et harpunsystem. Derfor kender jeg alle fordele og ulemper ved begge fastgørelsessystemer.

værdighed

Fordele ved hæftesystemet:

 1. Det tager ikke tid at lave lærredet. Tøj du skal bare klippe og pakke. Dette reducerer tiden til at forberede sig til installationen;
 2. Udgifterne til lærredet er noget lavere. Klud med en harpun er dyrere;
 3. Kræver ikke nogen software til at beregne lærredets dimensioner;
 4. Hurtig måling. Under hæftebøsningen behøver kun bredden og længden af ​​rummet. Om 5 minutter kan du måle hele lejligheden;
 5. Du kan justere lærredens spænding;
 6. Mindre slap;
 7. Indlægget til hæftesystemet er bredere og i stand til at dække murens ufuldkommenheder. Den ligger glat og tæt uden huller uanset kvaliteten af ​​vægplanet;
 8. Du kan installere stofstræklofter.

Fordelene ved harpunsystemet:

 1. Monteret på harpunen uden at bruge en perle;
 2. Strækningen af ​​en klud gøres lidt hurtigere;
 3. Kræver ikke lang træning I 2 uger kan du træne fra bunden for at trække harpoonlofterne af enhver person. Dette er hovedårsagen til, at store virksomheder arbejder med en harpun;
 4. Usynlig pipe bypass;
 5. Giver dig mulighed for at gøre installationen på steder, der er vanskelige at nå (over klimaanlægget, over kabinettet, i nicher).

mangler

Ulemper ved hæftesystemet:

 • Kræver lige arme, vokser direkte fra skuldrene, samt en masse erfaring. Manuel stretching er næsten en kunst. Det er nødvendigt at forstå webens adfærd og fysik under strækning, du skal bogstaveligt talt "føle ved fingerspidserne" hver fyldte perle, bestemme webens opførsel og dets spændingsniveau ved rynker;
 • Gør det vanskeligt eller umuligt at installere på vanskelige steder (over klimaanlægget, over skabene, i nicher)
 • Bypass rør er lavet med en synlig plastforing;

Ulemperne ved harpunsystemet:

 • Det tager tid at fremstille stoffet (svejsning harpunen);
 • Large sag lærred;
 • En smal indsats er ikke i stand til at lukke kløften mellem profilen og væggen, hvis væggene ikke er perfekte. Acceptabelt ser kun ud, når der er absolut justerede vægge. I andre tilfælde er det en deformitet. De vil sige til dig: "Nå, hvad vil du have, dine vægge er ujævn!";
 • Kan ikke justere webspændingen. Dermed den øgede slap;
 • Langt frøs. Dette gælder især for ikke-rektangulære rum. Kræver at tage mange målinger (bredde, længde, diagonal, mellemliggende osv.);
 • Installer ikke stræklofter i stof.

Den største ulempe ved harpoon fastgørelsessystemet

Problemet med harpunlofter er, at fremstilling af lærredet ikke tager højde for rummets forholdsforhold. Og dette påvirker lærredets opsving. Få mennesker ved om dette, fordi det kan forstås efter at have arbejdet med stræklofter i mange år. Derfor tænker de fleste virksomheder ikke engang på det. Efter alt er det ikke visuelt, at sankning er iagttaget, hvorfor tage højde for dette.

I harponsystemet bruges et program til at beregne lærredets størrelse. Og det tager kun 7% fra hver side, uden at tage højde for forskellen på deres længde. Det viser sig at for et værelse, for eksempel: 4,0 m X 4,0 m og et værelse 2,0 m X 5,0 m, samme beregning er lavet, og slakken vil være anderledes.

Graden af ​​sag afhænger af fire faktorer:

 1. Forskellen på siderne (længde og bredde). Jo mindre det er, jo mere slap;
 2. Firkantede værelser. Jo større det er, desto mere slap er det;
 3. Spændingskræfter;
 4. Lærredens vægt (i gennemsnit 150 - 180 g / m). Afhænger af tykkelsen.

Af disse fire faktorer, der påvirker graden af ​​sagging, kan installering af harpunlofter ikke påvirke en af ​​dem. I et hæftesystem kan man tage højde for rummets og spændingens parametre og dermed reducere graden af ​​sag i strækloftet betydeligt.

Hvis du ikke vil have en hængende taske midt i rummet, skal du vælge et hæftesystem.

Et andet stort problem med harpunsystemer

Indsatsen (sokkel) fortjener et særskilt emne for at diskutere kvaliteten af ​​fastgørelsessystemer. Indsatsen til harpunlofter har som regel en meget lille "nederdel". Dette er en gummikant, som overlapper krydset mellem væggen og strækloftet.

Ofte kan man observere huller og huller i området mellem krydset mellem loftet og væggen samt de ubehagelige led i indsatsen i hjørnezoner, både ydre og indre. Ikke ualmindeligt er indsatsens ujævn og unaturlige (bølgende) position. I nogle tilfælde falder den bare ud af bjerget.

Indsatsen til hæfteklammer er ideel, det skaber en tæt forbindelse mellem strækloftet og væggen.

konklusion

Et hæftesystem er objektivt bedre for både kunden og den udøvende kunstner. Det er universelt, noget billigere, sparer tid, og kvaliteten af ​​lofterne er bedre, selvfølgelig, forudsat at installationen sker professionelt.

Harpun stræklofter

Langtstående tvister, tro eller fordomme hos sælgerne, hvilken fastgørelse af strækloftet er bedre - harpun eller hæftemateriale? Her, efter vores mening, de vigtigste "kreditter" eller "ikke kreditter" som de siger, forklarer vi om "fingrene" om dit strækloft. Og i hemmelighed - for lidt, selv i Moskva, er der mangel på kvalificerede montører med erfaring i hæfteklammer - derfor forsøger pigeforvalterne at overbevise om, at harpunen er bedre og uanset hvad der er dyrere. De trækker bare deres brød! Lad os sammenligne?

SEAMS ON CEILING ER ELLER NEJ? NØDVENDIG NEJ?

 • GARPUN: Harpunen er svejset rundt om bladets omkreds på en HDTV-maskine, det vil sige 100% er en søm. Ved hjælp af en harpoon, som et aksiom, den der siger "JA, dette er et sømløst loft" bedrager du - loftet kan IKKE kaldes sømløst, hvor en harpun er loddet rundt om hele kanvasets omkreds, simpelthen efter montering vil det ikke være synligt overalt. Men det er sådan, teknologien, så og på ingen anden måde! - "Ikke en kredit."

 • CUTTER: (også kaldet en kile): En enkelt solid lærred, som er fastgjort med en speciel gummi-plastperle i en aluminiumsprofil. Der er ikke en enkelt søm - "FUN."

Vi bruger også HDTV til svejsning af forskellige webs, det er en nødvendighed. For eksempel for spikes af indenlandske materialer (og mange importerede), da deres webbredde starter kl. 1,30 m, og desværre er der ikke noget alternativ til dem i brede lærred.

PRICE og LOGIC?

 • GARPUN: Når du bestiller et loft, er du afhængig af professionalisme hos kun én person - måleren! Prisen er i gennemsnit 20% dyrere (+, -), da fremstillingsprocessen er mere arbejdskrævende og vigtigst lang, både når man måler genstanden for en fremtidig installation og i forberedelsen af ​​materialet. Og jeg vil gerne bemærke, at hvis ikke heldig, og harpunen brød væk fra lærredet, eller måleren gjorde en fejl, vil installationen med 99,9% blive udskudt til en anden dag. På plads er det ikke retablerbart (hvad en svag søm ved det sømløse loft :)) Men det sker sjældent, men det sker stadig - "IKKE kredit".

 • STAPIK: Det er allerede klart, at prisen er billigere (fedt plus), der er ingen søm, hvilket betyder, at der ikke er noget at bryde væk fra. Som følge heraf er dit loft på en perle mere sikkert end med en harpun. Til gengæld anvendes både harpunen og perlen PVC materialer af de samme producenter. Og garantien for begge typer installation er den samme! Så hvorfor betale mere? - "HVORFOR."

SEAMLESS TENSION CEILINGS ON A MATERIAL BASIS - DESCOR, CLIPSO

 • GARPUN: Installation ved hjælp af denne metode er simpelthen umulig og igen - "IKKE kredit".

 • STAPIK: Vi monterer regelmæssigt disse materialer, vi tilbyder valg af profil eller aluminium U-formet til en perle (universal og lav pris) eller PVC CLIPSO profil - "OFF".

KVALIFIKATION AF MASTERS - INSTALLERER?

Et simpelt eksempel: KUN på en installatørspecialist på en harpun, den anden KUN på en perle. Vi bytter dem og beder dem om at gøre arbejdet en for en (forresten er dette en situation fra vores praksis). Bottom line:

 • STAPIK: Harpensmesteren klarte ikke med perlen og forkælet materialet - "IKKE kredit"..

 • GARPUN: Master shtapika installerede loftet uden problemer - "REVIEW".

FEJLFUL TILGANG OG INSTALLATIONSHASTIGHED?

Ofte lægges værelserne med møbler eller forhindringer i form af klimaanlæg og så videre. Et sådant spørgsmål er traditionelt vanskeligt at adskille for fordele og ulemper. Dette interfererer med begge installationssystemer. Harpunen vil vinde, hvis møblerne ikke kan flyttes, og afstanden fra kabinetets øverste omslag til loftet er lille (men nok til installation), og kabinettet er dybt "CREDIT".

Her bestemmer gager på stedet, hvad de skal gøre. Hvis du f.eks. Har et klimaanlæg installeret ca. 10 cm fra loftet, skal du i hvert fald fjerne det, eller du vil ikke kunne gøre noget ved en hvilken som helst metode. Af den måde, den gennemsnitlige pris at fjerne-sæt-fyld klimaanlægget fra 3000 til 4000 rubler.

Navnet "harpoon" lyder seriøst og er forbundet med hvaler, der er fanget i oceanerne - mange "ponter", og perlen lyder som en hjemlig varme. Det var på hvert vindue, indtil de begyndte at lave PVC-vinduer. Og glasperlen reinkarnerede - det blev plastik, som altid pålideligt og ikke dyrt.

KONKLUSION:

Virksomheden "YOUR CEILING" beskæftiger sig med installation af stræklofter og hæfteklammer og harpoon mount. Men harpunen er et behov for ikke mere end 10-15% af det samlede antal installationer. Hele situationen, som de siger på plads og den eneste måde! Nu er der for mange ukvalificerede "chefer" og "installatører" der "fint float" i emnet af stræklofter og få mennesker forstår om reparationsprocessen. En leder, som ikke kan svare på et ikke-standardt spørgsmål og kompetent rådgiver, spørg det nødvendige "ledende" spørgsmål, måske til virksomhedens fremtidige klient. Det er problemet med alle misforståelser - dette er svaret: GARPUN eller STAPIK til hvem "IKKE kompenseres"? Personalet i virksomheden, hvor de ikke ved, hvordan man arbejder!

Hvordan man vælger en harpun til hævede lofter

Det er ikke en hemmelighed for alle, der strækker lofter, der adskiller sig fra en funktion af installationsprocessen, uden hvilken det simpelthen ikke er muligt at forestille sig, men også at afslutte det - det er en professionel harpun. Bare en af ​​de muligheder vi ser på billedet. Hvordan man vælger, udfører installationen (installation) og hvilke fordele harpunen er udstyret med, vi vil tale lige nu.

Hvad er en harpun

Sandsynligvis et stort antal forbrugere undrer sig over, hvad der er en harpun? Dette er en så fleksibel plade, uden hvilken stræklofter ikke kan installeres. Men alvorligt er det en slags krog, lavet af metal og svejset til kanten af ​​PVC. Det er værd at bemærke, at den vigtige funktion af denne enhed ligger i det følgende: Det er han, der ikke tillader lærredet at sagke.

Tekniske specifikationer

Som alle professionelle gadgets giver harpoon sine forbrugere ret til at vælge. Det er vigtigt at bemærke, at det adskiller sig i fire vigtige indikatorer:

 • størrelse;
 • farve;
 • konfiguration;
 • elasticitet.

Det er den konfiguration og elasticitet, der giver dig mulighed for at vælge nøjagtigt den harpun, der skal installeres på stræklofterne. Hvis du ikke er sikker på dit valg, men du stadig skal vælge, anbefaler vi dig at bruge professionel hjælp, eller se på de billeder, der er udarbejdet af os, hvilket visuelt viser alle mulighederne for finishpladen.

Typer af loft systemer

Stræklofter har også en baguette i deres struktur. Så ved hjælp af en fleksibel plade er PVC-folie fastgjort i strukturen. De franske blev forfædrene til en sådan plade. De var opmærksomme på detaljer, de producerede en harpun.

På det moderne forbrugermarked i dag er der kun to typer loftsystemer:

 1. Synlige lærred.
 2. Usynligt lærred.

Synlige stræklofter understreger perfekt indretningens indretning, og usynlige lofter kan maskeres ved hjælp af nogle tricks (det er det vi viser dig på billedet) - Professionelle stik eller indlæg bruges til dekorationsformål. Som følge heraf er det ofte svært at vælge den type loft til dit hjem.

Jeg vil gerne uddybe på sorterne af efterbehandling harpoons. Som vi allerede har fundet ud af, strækker lofter på forskellige måder deres evner med hensyn til yderligere, men uundværlige krogeformede enheder.

Synlige finish

Synlige systemer anvendes sjældent i praksis. Faktum er, at de skal købe en særlig baguette. Som vi alle forstår, er dette ikke kun spild af tid (trods alt skal du se!), Men også høje finansielle omkostninger. Harpoonudvælgelsesprocessen udføres som regel ifølge farveskemaet af belægningen. Hvis dit interiør opfylder bestemte design kriterier, så er en synlig harpoon præcis din mulighed.

Usynlige dekorationssystemer

I modsætning til ovenstående synspunkt anvendes den usynlige harpun på hvert tredje blad. Denne stik giver dig mulighed for perfekt at dekorere interiøret og ikke at ty til yderligere omkostninger. Det er også værd at bemærke, at det er denne opfattelse, der perfekt kan dekorere hullerne mellem lærredet og væggen på rummet.

Der er dog en væsentlig ulempe: Som regel er alle væggene (og nogle gange lofterne) i de gamle lejlighedskomplekser kurver. Denne kendsgerning er selvfølgelig årsagen til ikke kun uagtsomheden af ​​byggeteams, men kan også være forårsaget af tektoniske bevægelser, men går ikke ind i de historiske og geografiske detaljer. I hvert fald er krumningen af ​​væggene eller gulvet eller loftet synligt for det blotte øje, men eksperter har endnu ikke opdaget, hvad de skal gøre med denne mangel. Måske er husets vægge perfekt glatte, og du kan nemt udføre installationsreparationsarbejde. Held og lykke med din reparation!

Hvilket fastgørelsessystem er bedre - hæft eller harpun?

Jeg vil med det samme sige: "Hæftemekanismen er objektivt bedre!". Om hvorfor dette er sådan, vil jeg fortælle dig i detaljer nedenfor.

Jeg har arbejdet med stræklofter i godt ti år og har prøvet alle kendte fastgørelsessystemer. Og selv om min hovedspecialisering er fokuseret på hæftemontering, kan jeg arbejde med et harpunsystem. Derfor kender jeg alle fordele og ulemper ved begge fastgørelsessystemer.

værdighed

Fordele ved hæftesystemet:

 1. Det tager ikke tid at lave lærredet. Tøj du skal bare klippe og pakke. Dette reducerer tiden til at forberede sig til installationen;
 2. Udgifterne til lærredet er noget lavere. Klud med en harpun er dyrere;
 3. Kræver ikke nogen software til at beregne lærredets dimensioner;
 4. Hurtig måling. Under hæftebøsningen behøver kun bredden og længden af ​​rummet. Om 5 minutter kan du måle hele lejligheden;
 5. Du kan justere lærredens spænding;
 6. Mindre slap;
 7. Indlægget til hæftesystemet er bredere og i stand til at dække murens ufuldkommenheder. Den ligger glat og tæt uden huller uanset kvaliteten af ​​vægplanet;
 8. Du kan installere stofstræklofter.

Fordelene ved harpunsystemet:

 1. Monteret på harpunen uden at bruge en perle;
 2. Strækningen af ​​en klud gøres lidt hurtigere;
 3. Kræver ikke lang træning I 2 uger kan du træne fra bunden for at trække harpoonlofterne af enhver person. Dette er hovedårsagen til, at store virksomheder arbejder med en harpun;
 4. Usynlig pipe bypass;
 5. Giver dig mulighed for at gøre installationen på steder, der er vanskelige at nå (over klimaanlægget, over kabinettet, i nicher).

mangler

Ulemper ved hæftesystemet:

 • Kræver lige arme, vokser direkte fra skuldrene, samt en masse erfaring. Manuel stretching er næsten en kunst. Det er nødvendigt at forstå webens adfærd og fysik under strækning, du skal bogstaveligt talt "føle ved fingerspidserne" hver fyldte perle, bestemme webens opførsel og dets spændingsniveau ved rynker;
 • Gør det vanskeligt eller umuligt at installere på vanskelige steder (over klimaanlægget, over skabene, i nicher)
 • Bypass rør er lavet med en synlig plastforing;

Ulemperne ved harpunsystemet:

 • Det tager tid at fremstille stoffet (svejsning harpunen);
 • Large sag lærred;
 • En smal indsats er ikke i stand til at lukke kløften mellem profilen og væggen, hvis væggene ikke er perfekte. Acceptabelt ser kun ud, når der er absolut justerede vægge. I andre tilfælde er det en deformitet. De vil sige til dig: "Nå, hvad vil du have, dine vægge er ujævn!";
 • Kan ikke justere webspændingen. Dermed den øgede slap;
 • Langt frøs. Dette gælder især for ikke-rektangulære rum. Kræver at tage mange målinger (bredde, længde, diagonal, mellemliggende osv.);
 • Installer ikke stræklofter i stof.

Den største ulempe ved harpoon fastgørelsessystemet

Problemet med harpunlofter er, at fremstilling af lærredet ikke tager højde for rummets forholdsforhold. Og dette påvirker lærredets opsving. Få mennesker ved om dette, fordi det kan forstås efter at have arbejdet med stræklofter i mange år. Derfor tænker de fleste virksomheder ikke engang på det. Efter alt er det ikke visuelt, at sankning er iagttaget, hvorfor tage højde for dette.

I harponsystemet bruges et program til at beregne lærredets størrelse. Og det tager kun 7% fra hver side, uden at tage højde for forskellen på deres længde. Det viser sig at for et værelse, for eksempel: 4,0 m X 4,0 m og et værelse 2,0 m X 5,0 m, samme beregning er lavet, og slakken vil være anderledes.

Graden af ​​sag afhænger af fire faktorer:

 1. Forskellen på siderne (længde og bredde). Jo mindre det er, jo mere slap;
 2. Firkantede værelser. Jo større det er, desto mere slap er det;
 3. Spændingskræfter;
 4. Lærredens vægt (i gennemsnit 150 - 180 g / m). Afhænger af tykkelsen.

Af disse fire faktorer, der påvirker graden af ​​sagging, kan installering af harpunlofter ikke påvirke en af ​​dem. I et hæftesystem kan man tage højde for rummets og spændingens parametre og dermed reducere graden af ​​sag i strækloftet betydeligt.

Hvis du ikke vil have en hængende taske midt i rummet, skal du vælge et hæftesystem.

Et andet stort problem med harpunsystemer

Indsatsen (sokkel) fortjener et særskilt emne for at diskutere kvaliteten af ​​fastgørelsessystemer. Indsatsen til harpunlofter har som regel en meget lille "nederdel". Dette er en gummikant, som overlapper krydset mellem væggen og strækloftet.

Ofte kan man observere huller og huller i området mellem krydset mellem loftet og væggen samt de ubehagelige led i indsatsen i hjørnezoner, både ydre og indre. Ikke ualmindeligt er indsatsens ujævn og unaturlige (bølgende) position. I nogle tilfælde falder den bare ud af bjerget.

Indsatsen til hæfteklammer er ideel, det skaber en tæt forbindelse mellem strækloftet og væggen.

konklusion

Et hæftesystem er objektivt bedre for både kunden og den udøvende kunstner. Det er universelt, noget billigere, sparer tid, og kvaliteten af ​​lofterne er bedre, selvfølgelig, forudsat at installationen sker professionelt.