Hvilket fastgørelsessystem er bedre - hæft eller harpun?

Jeg vil med det samme sige: "Hæftemekanismen er objektivt bedre!". Om hvorfor dette er sådan, vil jeg fortælle dig i detaljer nedenfor.

Jeg har arbejdet med stræklofter i godt ti år og har prøvet alle kendte fastgørelsessystemer. Og selv om min hovedspecialisering er fokuseret på hæftemontering, kan jeg arbejde med et harpunsystem. Derfor kender jeg alle fordele og ulemper ved begge fastgørelsessystemer.

værdighed

Fordele ved hæftesystemet:

 1. Det tager ikke tid at lave lærredet. Tøj du skal bare klippe og pakke. Dette reducerer tiden til at forberede sig til installationen;
 2. Udgifterne til lærredet er noget lavere. Klud med en harpun er dyrere;
 3. Kræver ikke nogen software til at beregne lærredets dimensioner;
 4. Hurtig måling. Under hæftebøsningen behøver kun bredden og længden af ​​rummet. Om 5 minutter kan du måle hele lejligheden;
 5. Du kan justere lærredens spænding;
 6. Mindre slap;
 7. Indlægget til hæftesystemet er bredere og i stand til at dække murens ufuldkommenheder. Den ligger glat og tæt uden huller uanset kvaliteten af ​​vægplanet;
 8. Du kan installere stofstræklofter.

Fordelene ved harpunsystemet:

 1. Monteret på harpunen uden at bruge en perle;
 2. Strækningen af ​​en klud gøres lidt hurtigere;
 3. Kræver ikke lang træning I 2 uger kan du træne fra bunden for at trække harpoonlofterne af enhver person. Dette er hovedårsagen til, at store virksomheder arbejder med en harpun;
 4. Usynlig pipe bypass;
 5. Giver dig mulighed for at gøre installationen på steder, der er vanskelige at nå (over klimaanlægget, over kabinettet, i nicher).

mangler

Ulemper ved hæftesystemet:

 • Kræver lige arme, vokser direkte fra skuldrene, samt en masse erfaring. Manuel stretching er næsten en kunst. Det er nødvendigt at forstå webens adfærd og fysik under strækning, du skal bogstaveligt talt "føle ved fingerspidserne" hver fyldte perle, bestemme webens opførsel og dets spændingsniveau ved rynker;
 • Gør det vanskeligt eller umuligt at installere på vanskelige steder (over klimaanlægget, over skabene, i nicher)
 • Bypass rør er lavet med en synlig plastforing;

Ulemperne ved harpunsystemet:

 • Det tager tid at fremstille stoffet (svejsning harpunen);
 • Large sag lærred;
 • En smal indsats er ikke i stand til at lukke kløften mellem profilen og væggen, hvis væggene ikke er perfekte. Acceptabelt ser kun ud, når der er absolut justerede vægge. I andre tilfælde er det en deformitet. De vil sige til dig: "Nå, hvad vil du have, dine vægge er ujævn!";
 • Kan ikke justere webspændingen. Dermed den øgede slap;
 • Langt frøs. Dette gælder især for ikke-rektangulære rum. Kræver at tage mange målinger (bredde, længde, diagonal, mellemliggende osv.);
 • Installer ikke stræklofter i stof.

Den største ulempe ved harpoon fastgørelsessystemet

Problemet med harpunlofter er, at fremstilling af lærredet ikke tager højde for rummets forholdsforhold. Og dette påvirker lærredets opsving. Få mennesker ved om dette, fordi det kan forstås efter at have arbejdet med stræklofter i mange år. Derfor tænker de fleste virksomheder ikke engang på det. Efter alt er det ikke visuelt, at sankning er iagttaget, hvorfor tage højde for dette.

I harponsystemet bruges et program til at beregne lærredets størrelse. Og det tager kun 7% fra hver side, uden at tage højde for forskellen på deres længde. Det viser sig at for et værelse, for eksempel: 4,0 m X 4,0 m og et værelse 2,0 m X 5,0 m, samme beregning er lavet, og slakken vil være anderledes.

Graden af ​​sag afhænger af fire faktorer:

 1. Forskellen på siderne (længde og bredde). Jo mindre det er, jo mere slap;
 2. Firkantede værelser. Jo større det er, desto mere slap er det;
 3. Spændingskræfter;
 4. Lærredens vægt (i gennemsnit 150 - 180 g / m). Afhænger af tykkelsen.

Af disse fire faktorer, der påvirker graden af ​​sagging, kan installering af harpunlofter ikke påvirke en af ​​dem. I et hæftesystem kan man tage højde for rummets og spændingens parametre og dermed reducere graden af ​​sag i strækloftet betydeligt.

Hvis du ikke vil have en hængende taske midt i rummet, skal du vælge et hæftesystem.

Et andet stort problem med harpunsystemer

Indsatsen (sokkel) fortjener et særskilt emne for at diskutere kvaliteten af ​​fastgørelsessystemer. Indsatsen til harpunlofter har som regel en meget lille "nederdel". Dette er en gummikant, som overlapper krydset mellem væggen og strækloftet.

Ofte kan man observere huller og huller i området mellem krydset mellem loftet og væggen samt de ubehagelige led i indsatsen i hjørnezoner, både ydre og indre. Ikke ualmindeligt er indsatsens ujævn og unaturlige (bølgende) position. I nogle tilfælde falder den bare ud af bjerget.

Indsatsen til hæfteklammer er ideel, det skaber en tæt forbindelse mellem strækloftet og væggen.

konklusion

Et hæftesystem er objektivt bedre for både kunden og den udøvende kunstner. Det er universelt, noget billigere, sparer tid, og kvaliteten af ​​lofterne er bedre, selvfølgelig, forudsat at installationen sker professionelt.

Harpoon eller shtapikovy stræklofter?

I dag findes der flere systemer til fastgørelse af stræklofter: Harpoon og Shtapikovaya (kile).

Vi ønsker straks at bemærke, at det er muligt at bestille stræklofter med installation i Amelia Workshop kun med et harpoon fastgørelsessystem!

Harpun system:

Harpoon fastgørelsessystemet blev opfundet i Frankrig og består af en aluminium- eller plastikprofil, en harpun langs hele banens omkreds og en elastisk indsats / dekorativ sokkel. Et særligt træk ved dette system er svejsningen af ​​harpunen rundt om webens omkreds ved hjælp af præcisionsværktøjsmaskiner på fabrikken.

Harponsystemet kræver høj nøjagtighed og nøjagtighed i fremstillingsprocessen. Denne metode er den mest pålidelige blandt PVC-lofter, derfor er der en langsigtet garanti for harpunlofter.

Harpunsystemet er meget bekvemt, da det giver dig mulighed for at fjerne lærredet i strækloftet og installere det igen.

Dette system kræver fjernelse af nøjagtige målinger af rummet.

De nødvendige dimensioner indføres i et særligt program til konstruktion af en tegning af dit fremtidige loft, og programmet beregner automatisk krympningen af ​​nettet, der er nødvendigt for korrekt skæring.

Andelen af ​​krympning er fra 5 til 10, afhængigt af lærredets tekstur (mat, glans eller satin).

Krympning er nødvendig for at loftet kan trækkes. Derefter skæres loftet med de angivne parametre i dit værelse, idet der allerede tages hensyn til krympningen. Hvis loftet med sømme, så bryder programmet det ind i dets komponenter, som derefter svejses til HDTV-maskinerne.

Efter skæring svejses en harpun på nettet omkring omkredsen. Ved installation af strækloftet er harpunet gemt i monteringsprofilen med en speciel spatel. Harpunen holdes meget sikkert i profilen, og den kan trækkes ud derfra, kun ved hjælp af et specielt værktøj.

Shtapikovy fastgørelsessystem:

Shtapikovy fastgørelsessystem er opfundet i Rusland. Den består af en plastperle, aluminium eller plastikprofil, indsats og selve lærredet. Med denne type fastgørelsesanordning anvendes en fastgørelses "P" formet profil. I dette tilfælde er strækloftet lidt større end størrelsen på selve rummet.

Efter installation af profilen "P" formet rundt om rummets omkreds, indsættes lærredet i profilen og fastgøres der med kiler eller perler. Efter alt er installeret, bliver overskydende stofmateriale afskåret, og mellemrummet mellem profilen og væggen er lukket med en sokkel, der også har navnene: hætte, indsats, dekorative tape osv.

Shtapikovaya-systemet er det billigste. Ved uhensigtsmæssig strækning kan sømlofterne deformeres. Installation af loftlofter har ingen fordele i forhold til Harpoon monteringssystem. Mange installatører bruger denne type installation, fordi de enten ikke ved, hvordan man arbejder med Harpoon-teknologi, eller de vil spare penge.

Sådanne besparelser for installatøren kan blive et problem for kunden, fordi den største ulempe ved et sådant loft er, at det ikke kan fjernes og ikke kan repareres!

Fjernelse af loftet kan være nødvendigt, hvis dine naboer oversvømmes, og du skal dræne vandet. Eller du skal komme til kommunikationen placeret bag loftet (elektriske ledninger, transformatorer osv.).

En anden ulempe ved stræklofter installeret på STAPIK-systemet er en ujævn strækning, da installatøren sætter strækamplituden manuelt og ikke ved hjælp af en harpun.

Når installeret ved hjælp af denne metode, er krympningen sat på stedet af installatørerne. Et eller andet sted blev det trukket stærkere, et sted svagere og muligheden for at båndet på nettet optrådte og PROVIS er muligt. En stor del af alle BESTEMMELSER forekommer kun med hæfteklammer. Med PUNCH SYSTEM'et er loftets krympning ikke afhængig af installatørernes handling. (Loftet leveres med krympning). Dette er de væsentligste ulemper ved hæftningens hæfte- eller ikke-gardininstallation.

Fordele:

 • billigste fastgørelsessystem.

ulemper:

 • ikke pålideligt monteringssystem
 • minimumsprocent af strækning;
 • mindre æstetisk udseende;
 • langvarig opvarmning af rummet
 • længere installationsproces.
 • Ved hjælp af et hæftesystem er det umuligt at lave lofter på flere niveauer,

Harpoon fastgørelsessystem

Fordele:

 • det mest pålidelige monteringssystem;
 • muligheden for flere demontering af lærredet
 • lærredet produceres i fabrikken;
 • kortvarig opvarmning af rummet
 • mere æstetisk udseende
 • hurtigere installation.
 • Opretholder op til 100 kg pr. Kvadratmeter.

ulemper:

Du så den begrundede forskel mellem harpoon og hæftemonteringssystemer. Valget er dit.

Se vores priser for stræklofter

Ved hjælp af pris kan du cirka beregne omkostningerne til hævede lofter og yderligere arbejde. Priserne for installation af strækloft afhænger af væggenes konfiguration, på hovedloftet, antallet af hjørner og belysning.

En harpun eller stapik - hvilket er bedre?

En harpun eller stapik - hvilket er bedre?

Til dato er der mange fastgørelsessystemer strækloft. Men på det russiske marked anvendes to hovedsystemer oftest: harpun og shtapikovaya. Ud over dem er der stadig snøring, kile, tøjspind, men i vores land bruges de ekstremt sjældent.

Harpun system - fordele og ulemper

På Ruslands territorium er harpoon fastgørelsessystemet af stræklofter det mest populære og anses for at være den mest foretrukne til højkvalitetsinstallation. Dette system er også det mest populære i Europa, hvor som du ved er kvalitet altid frem for alt.

-negerer de mulige pauser i spændingsarket under installationen;

-kræver ikke særlig kendskab og høj kvalifikation af installatøren, hvilket reducerer muligheden for ægteskab betydeligt;

-demontering af en klud og dens gentagne installation er mulig;

-visuelt ser mere pæne ud;

-eliminerer brugen af ​​unødvendige elementer (shtapikov osv.);

-hurtigere installationstid.

-dyrere end hæftemetoden, ca. 10-15%;

-kræver højt kvalifikationer gager. Især når rummet er af kompleks form;

-harpun metode betyder ikke altid et aftageligt loft - det skal forhandles ved bestilling

-graden af ​​sugning af stoffet er næsten altid højere;

-har brug for specielt udstyr (maskine HDTV) til svejsning af harpunen;

-Installer ikke lofter. Denne metode er kun til PVC-lofter;

-Hvis stoffet er svejset forkert, er det ikke altid muligt at rette fejlen på stedet, du skal bestille et nyt materiale.

Shtapikovaya system - fordele og ulemper

Shtapikovuyu-systemet bruges også ganske ofte. Den største fordel ved denne type fastgørelse er lav pris.

Lad os overveje fordelene og ulemperne ved denne type vedhæftning.

-den billigste type af vedhæftning;

-ingen grund til at svejse harpunen;

-ingen præcise målinger er nødvendige (nettet er spændt under installationen, og overskydende er trimmet);

-Målerens høje kvalifikationer er heller ikke nødvendige (konventionelle målinger foretages i bredde og længde);

-lærredens spændingsniveau justeres af mesteren, hvilket gør det muligt at reducere graden af ​​sagging efter ønske;

-giver dig mulighed for at montere stof stof type Descor, og endda anbefales til denne type loft.

-installation af høj kvalitet kræver højt installeret installationsprogram

-som følge af installation af dårlig kvalitet kan der forekomme huller ved kanten nær soklen;

-installationen varer længere i forhold til harpunmetoden

-Ved placering af en ikke-standardformular er det vanskeligere at montere loftet med denne metode;

Så hvad skal man vælge?

Her er alt meget enklere end det forekommer ved første øjekast.

Hvis rummet, hvor du vil installere et strækloft, er lille og rektangulært, så er det bedre at vælge en spatelmetode - billigere. Hvis dit værelse er stort eller har en ikke-standard form, anbefaler vi en harpoon type vedhæftning.

Og det vigtigste er, hvor smukt og høj kvalitet dit loft vil se ud, 90% afhænger ikke af webmaterialet, og ikke på fastgørelsessystemet, men på installatørens professionalisme. Glem ikke det!

Hvad er fastgørelsessystemet stræklofter

Har du til hensigt at installere stræklofter? Så skal du helt sikkert vide, at der er forskellige måder at fastgøre dem på, som adskiller sig både i udseende og funktionalitet. Nej, vi vil ikke tilbyde den bedste løsning, fordi der er ikke noget perfekt system, og hver metode har sine egne fordele.

I denne artikel lærer du:

 • Hvilke muligheder for fastgørelsessystemer af stræklofter findes i dag;
 • hvordan adskiller de sig
 • Hvilke fordele og ulemper har de?

og drage konklusioner om hvilken som er bedst til dit hjem eller kontor.

Selvfølgelig, ikke uden visuel bekræftelse - en samling af billeder og video for klarhed. Efter at have forstået disse flere metoder, vil du ikke kun kunne vise din viden ved bestilling af stræklofter og vælge et firma, der installerer strakt lærred i henhold til den teknologi, du er interesseret i.

Så du er garanteret at få præcis det forventede resultat. Derudover behøver du ikke at gentage alt igen, hvilket altid er fyldt med ekstra tid og finansielle omkostninger.

Så lad os begynde vores bekendtskab med et lille bord, der ikke får dig til at blive forvirret.

Stof installation klud

Alle forskellige metoder gælder for PVC lærred, fordi Som du kan se, er kun ét system brugt til at installere stofstræklofter. Vi vil begynde med det.

Klipsfastgørelsessystem

Som navnet antyder, er hovedfastgørelseselementet i dette tilfælde klip eller klip.

Vedhæftet omkring omkredsen af ​​rumprofilen fungerer som en slags tøjspinde, som holder lærredet.

Med denne metode til installation er der ikke noget mellemrum mellem væggen og lærredet.

Derfor forsvinder behovet for at maskere hullerne med tape, baguette eller baseboard.

Hvis vi taler om PVC canvases, så er der 2 hoved og alle konkurrerende fastgørelsessystemer - perle og harpun. Hvad er deres forskelle? Lad os finde ud af det.

Harpun system

Husk hvad en harpun ser ud? Så i vores tilfælde tjener pladen svejset rundt om webens perimeter som en harpun. Og i rollen som et mål er der en bred profil installeret omkring rummets omkreds, hvor harpunen er fastgjort.

Profiler, som klæder fastgøres, sker to typer. Derfor har harpoon fastgørelsessystemet, der bruges til at installere stræklofter, 2 sorter.

Nogle profiler (de kaldes også synlige) tyder på et lille mellemrum mellem lærredet og væggen, som kan være op til 7 mm. Han skjuler en speciel hue eller et camouflagebånd. Og det ser sådan ud:

Som du kan se, kan hætten være hvid eller farven på lærredet. Andre usynlige profiler viste sig for nylig for nylig og er grundlaget for den ubrugelige teknologi til installation af spændeklude. Her er der simpelthen ikke behov for en ekstra stub, da lærred tæt på væggen.

Med denne teknologi ser installationen af ​​lofter perfekt ud, men de er dyrere. Spændbeklædninger passer godt til lodrette overflader og er perfekt kombineret med en gipspladerkasse eller med fliser. De multi-level konstruktioner installeret ved denne metode ser også godt ud.

Til notatet: For en uforskammet installationsteknologi er det meget vigtigt, at væggene er helt glatte, fordi enhver ruhed let kan beskadige lærredet.

De indlysende fordele ved et harpunsystem er:

 • holdbarhed, bekræftet af en længere garantiperiode
 • hurtig og nem installation på de mest utilgængelige steder og værelser med komplekse konfigurationer ;;
 • Muligheden for delvis, fuldstændig eller gentagen demontering af loftet med gentagen installation uden at påvirke loftet og udyazhki klud
 • valgfri brug af indsatsen (sokliste, baguette eller maskeringstape);
 • Ensartet spænding af loftet med en harpun, der ikke afhænger af installationsgruppens handlinger og kvalifikationer.
 • mindre aftagende loft

Og selvfølgelig er der nogle ulemper:

 • behovet for mere præcise målinger af rummet. På den anden side indebærer der en vis besparelse, idet der tages hensyn til rummets faktiske rum uden ekstra 10 cm lærred.
 • afstanden fra hovedloftet med et sådant installationssystem er mindst 5 cm;
 • højere priser, der relaterer mere til profiler end til installationsarbejde.

Shtapikovy og ahorn systemer

Grundlaget for disse systemer er et fastgørelsesprincip - en kil. I sin rolle kan man handle med plast eller træperle eller et specialtape, der fastgør lærredet i profilen.

Men ifølge nogle eksperter er det muligt at marmelade lærredet med noget - i det mindste med stykker af en harpun. Det vigtigste er ikke at beskadige det delikate stof, fordi et sådant fastgørelsessystem bruges til at installere mindre tætte lærrede.

Ved installation af spændeskiver med denne metode kan afstanden mellem væg og loft nå op til 12 mm. Det vil derfor være nødvendigt at dække det med en baguette (sokkel) eller maskebånd. Her er eksempler på lofter installeret på denne måde:

Fordelene ved dette system omfatter:

 • lave priser;
 • minimumsafstanden fra hovedloftet, som teoretisk kan være 1,5 cm, selv om denne afstand i praksis er lidt længere - op til 3 cm. Dette skyldes, at det er meget ubelejligt at arbejde med en skruetrækker og en perforator i så kort afstand fra loftet;
 • mulighed for delvis demontering til reparation eller udledning af vand

Og her er dens ulemper:

 • installationen tager længere tid
 • lærredets dimensioner bør lidt overstige loftets størrelse;
 • højere krympningsprocent, dvs. slack loft.

Myter om fastgørelsessystemer

Delving i undersøgelsen af ​​fastgørelsessystemer af hængende lofter, kan vi antage, at alle roser sin metode. Og en anden nedbryder den anden. Og det er ligegyldigt, hvem denne, ofte modstridende information kommer fra - fra installationsbesætningen eller producenten. Lad det forblive et mysterium.

Men vi vil gerne fordrive en række myter, der er skabt med vilje eller ude af uvidenhed. Her er nogle af dem sammen med benægtelser:

 1. 1. Shtapik holder ikke vand, og en harpun - holder. For det første afhænger det af kvaliteten af ​​materialerne og mængden af ​​vand. Og for det andet, se på det nylige eksperiment, hvor resultaterne du nemt kan finde på internettet. Det blev udført af en velkendt hollandsk virksomhed med speciale i et kilinstallationssystem;
 2. 2. Lofter installeret af harpunmetoden har et mere æstetisk udseende. Nå, hvordan man siger! Og nogen, tværtimod, mere som den sædvanlige bundplade indramning af loftet, hvorfor ikke? Samme individuelt!
 3. 3. Genmontering af lofter installeret af hæftemetoden er ikke mulig. I nogle tilfælde er det stadig muligt! Dette skal blot tages i betragtning: i hver efterfølgende strækning trækkes stoffet ud og bliver tyndere, taber dets styrke, og termisk ring forskydes, hvilket komplicerer installationen af ​​lamper;
 4. 4. Shtapik kan ikke repareres, og harpunen - at være. Hvis vi taler om at bryde loftet i en afstand fra væggen på højst 20 cm, er det muligt at reparere i begge tilfælde. Og hvis lærredet er revet i midten - godt, så vil ingen metode redde dig, fordi en komplet udskiftning af nettet er nødvendig;
 5. 5. Shtapikovy fastgørelsessystem gør det muligt at niveauere svejsede sømme på objektet mere kvalitativt. Med et harpunsystem er dette også muligt, installationsproceduren er vigtig her;
 6. 6. Lofter med harpunmontering kan installeres i små rum. Begge metoder kan bruges til værelser af alle størrelser;
 7. 7. Shtapikovy-metoden gælder ikke for installation af flerniveau-spændingsstrukturer. Det anvendes. Men for eksempel, hvis du skal udskifte det lavere niveau, skal du fjerne det øverste niveau, hvilket øger omkostningerne ved vedligeholdelse.

Anbefalinger eller måle 7 gange...

Og endelig vil du finde en lille udledning, eller rettere, mundtlig folkekunst, direkte relateret til vores tema.

Mål 7 gange, skære en gang.

Skynd dig ikke for at træffe en beslutning, veje alt godt. Ja, et hæftesystem betragtes som mindre holdbart. Men tænk, måske på det tidspunkt vil du bare have noget nyt?


Lazy gør to gange (option - Miser betaler to gange). Køb strækket lærred kun fra velrenommerede producenter og forfølge ikke billighed. Installation er også bedre at bestille fra virksomheder med et godt omdømme. Vær ikke doven for at læse anmeldelser om dem på internettet. Husk: Advarsel er forarmet.

Bedre at se en gang end at høre 100 gange. Har du venner eller bekendte, der har installeret stræklofter? Fremragende! Spørg deres mening, hvis de er tilfredse med hvad der gik galt, eller kom og besøg for at se alt på egen hånd.

Vi ønsker dig et nemt valg, skønhed og komfort i huset!

Shtapikovaya eller harpoon fastgørelsessystem - hvad skal man vælge?

Strækloft, men som andre typer arrangement af dit eget hus eller lejlighed, kræver en omhyggelig tilgang og afbalancerede beslutninger. I dag vil jeg gerne dvæle på proceduren for valg af system til fastgørelse af lærredet til loftet.

Monteringsmuligheder

Moderne producenter tilbød tre muligheder. For det første er det et kilesystem, hvis fastgørelse forekommer på grund af plug-in-kilen. For det andet er det et hæftesystem, der giver dig mulighed for at installere et nedhængt loft i mange år (vi ses et eksempel på en sådan dækning på billedet). For det tredje er det et harpunsystem, hvor en særlig krog anvendes (vi ses også på billedet).

Ifølge statistiske data anvendes hæfte- og harpunsystemerne aktivt til privat indretning af lofter, hvis fastgørelse kan udføres personligt.

Vælg mellem to populære muligheder.

Det er ikke værd at tale om, hvilken af ​​fastgørelsesmulighederne der er den højeste kvalitet og har flere fordele. Når alt kommer til alt forstår vi alle, at alle systemer har både fordele og ulemper, og det er bedre at bedømme kvaliteten af ​​den valgte løsning ved installationen. Nu skal vi tale om hovedforskellen mellem de to systemer. Shtapikovaya og harpoon systemer vil deltage i vores kamp (hvordan de ser, kan du se på billedet).

Lidt om harpunsystemet

Harponsystem, som vi har sagt, præsenteres i form af en krog, hvor næsten alt hviler. Hun udstyrer loftet, der har brug for en fæstning. Harponen er som regel fremstillet af metal eller aluminium, det vil sige fra de materialer, der opfylder holdbarheden. Montering af et sådant system tager ikke meget tid, og du vil også gemme familiebudgettet.

Harpunsystemet er installeret langs hele rummets omkreds og tjener som et ekstra element mellem den PVC-film, der vælges af dig og væggen på rummet. Forskellige gadgets bruges som indretning, og nogle lejlighedsejere producerer deres innovative indretningsmuligheder for den uddannede kløft. Strekak med et sådant system vil give dig en usædvanlig og samtidig bevare de klassiske indvendige elementer.

Fordele og ulemper

Så lad os overveje, hvilke fordele vores strækloft vil modtage, hvis dette monter er brugt:

 • den minimumsperiode, der er tildelt til installationen, dvs. installationen
 • pålidelighed og høj praktisk funktionalitet;
 • fremragende udseende;
 • Muligheden for at nedbryde (helt eller delvis)
 • behøver ikke bundplanker.

Hvad angår fejl, bemærker fabrikanterne, at et sådant system kræver ekstraordinær nøjagtighed i målinger før installationsarbejde.

Shtapikovaya system - fordele og ulemper

Shtapikovaya system fungerer kun i nærværelse af en professionel baguette. Dette er en kompleks mekanisme, der tvinger det til at arbejde, du får en utrolig retur. Fastgørelsen af ​​dette system vil ikke tage dig meget tid, foruden i færd med at udføre arbejdet vil du kunne hvile med andre muligheder, resten er simpelthen ikke angivet. Dette system, i modsætning til de to første, vil ikke kræve, at du måler lokalerne nøjagtigt, fordi PVC allerede produceres med en vis margin for alle former for uforudsete hændelser.

Så hvad er fordelene ved vores hængende loft, hvis denne mount bruges?

 • højden af ​​den særlige baguette er mindre end to centimeter, det vil sige at du næsten ikke mister noget;
 • betydelige besparelser i familiebudgettet.

Hvad angår manglerne bemærker producenterne to væsentlige ulemper. For det første vil hæftesystemet kræve, at du bruger en masse arbejde, når du installerer loftet. For det andet skal du købe en sokkel, da baguetten bliver synlig, og det er ikke æstetisk tiltalende.

Hvilket system til loftet canvases at bruge, er det op til dig. Og for dette skal du veje alle fordele og ulemper, så gå til butikken for de nødvendige varer. Held og lykke!

Valg af monteringssystem til hævede lofter: hæfteklammer, harpun eller klip - hvilken er bedre?

Da du har besluttet at installere et nedhængt loft, er det meget vigtigt at spørge montøren om de monterede systemer. Loftspændingsstrukturer kan laves både af PVC-film og på stofbasis. Derfor bruger hver type loft en egen vedhæftningsmetode.

Stretch Ceiling Mounting Systems

Den første og mest almindelige metode - harpoon fastgørelsessystem. Den bruges udelukkende til vinylstræklofter. Harpunen er en slags krog lavet af PVC, som er svejset til filmen langs hele omkredsen. Det er hovedelementet i lærredet, med hvilket filmen er fastgjort til profilen. Fastgørelse af en film i en profil opstår som en harpels handling, dermed navnet. Til harpoon stretch lofter er valgt en speciel aluminium profil, ganske bred. Efter installation af loftfilmen mellem den og væggen er der derfor dannet et teknologisk hul på op til 7 mm, som efterfølgende lukkes med en teknologisk stik.

Harpoon Fastener Diagram

Harpoon monteringssystem - hovedet for alle PVC lofter.

En lang række af denne metode er for nylig fremkommet - gapløs harpoon fastgørelsesmetode. Dens største fordel er en tynd pasform til væggen, så der er ingen grund til at bruge maskeringstape. Denne metode er imidlertid kun egnet til værelser med perfekt flade vægge, da enhver ujævnhed eller uregelmæssighed kan beskadige filmen. Den ubesværede måde er god til loftkonstruktioner på flere planer, så du ikke kan bruge ekstra indsatser.

Skematiske hæfteklammer (kile)

Den anden metode, der væsentligt reducerer omkostningerne ved loftet - fastgørelseselementer med perle. Et fastgørelsessystem eller på en anden måde involverer en kile brugen af ​​en speciel træ- eller plastperle som en kil, fastspænding og fastgørelse af lærredet i profilen. Denne opfindelse af vores håndværkere, tilpasset lofterne for russisk produktion. For et sådant system anvendte U-formet aluminiumprofil. For at fastgøre filmen skal perlen passe tæt ind i profilens riller. Efter installationen efterlader denne metode et teknologisk hul på op til 12 mm, som er dækket af en baseboard eller maskeringstape.

Typisk er dette montering brugt til at installere vinyllofter, der er produceret hjemme eller til Deskor stof virksomheder, da andre typer tættere og hæftesystemer ikke fungerer for dem.

Fordele og ulemper ved kilefastgørelsessystemet:

Shtapikovaya (kile) system reducerer omkostningerne ved installation betydeligt, fordi du ikke behøver at bruge penge på lodning af harpunen. Ved hjælp af denne metode kan du indstille spændingssystemet i mindst afstand fra bundloftet, et indsnit på ca. 2 cm. Blandt ulemperne er muligheden for at svække kilen og hoppe ud af kanten af ​​nettet. Med uhyggelig installation med denne metode kan lærredet ikke være stramt nok, og geninstallation vil ikke længere være muligt.

Intet selvrespektivt firma er forbundet med shtapikovoy-systemet, og hvis du byder på og roser ham, husk - det er en skilsmisse for penge. Det er umuligt at forvente holdbarhed fra strækloftet etableret ved hjælp af kilefastgørelse.

På trods af denne metodes tilsyneladende billighed vil reparationen i sidste ende blive meget dyrere for dig, hvis du bestiller dens geninstallation. Det er hvad der sker, hvis du vil spare penge, som de siger, betaler miseriet to gange.

Clip fastener skema

En anden type fastgørelseselementer - klip. Den bruges kun til montering af stofklæder. Fastgørelsen er udformet i form af en lås, der giver dig mulighed for sikkert at fastgøre lærredet i klipset. For dette system leveres baguette af deres holdbare plastik. Fordelen ved klemfiksene er, at der efter installation ikke er nogen huller tilbage, og der er ingen grund til at maskere hullerne med tape eller bundplader.

Som det ses i diagrammet, er stoffet sænket ind i spalten, to planer af baguette lukkes bagved den og holder lærredet sikkert. Denne installation er kun egnet til sømløse stofstrækningssystemer, som er forbundet med et mindre elastisk materiale, der ikke er egnet til at strække, som vinylfilm.

Valget er indlysende; et individuelt fastgørelsessystem passer til hver type spændingsstruktur.

Shtapikovy system med stræklofter: pas på!

Fra forfatteren: Hej, kære besøgende på vores hyggelige site! Hvis du beslutter dig for at montere det nedhængte loft, tillykke med det - du tog den rigtige beslutning. Det er ikke så vigtigt af hvilket materiale du vælger et lærred: klud eller PVC - i hvert fald er dette en hensigtsmæssig løsning til et hjem, en dacha eller et kontor. Men meget afhænger af fastgørelsesmetoden. For eksempel er hæftesystemet af stræklofter en ret tvivlsom metode til fastgørelse af nettet.

Ja, den strakte lærred på loftet er bestemt smuk, holdbar og praktisk. Derudover takket være denne teknologi kan du realisere dine mest modige designbeslutninger. Men som vi ved, afhænger meget af kvaliteten af ​​det udførte arbejde.

Hvad er shtapikovy stræklofter?

Metoden til fastgørelse af loftsdugen ved hjælp af perler er udviklingen af ​​håndværkere. På en anden måde kaldes systemet "kile". Europæiske standarder leverer ikke en sådan fastgørelsesmetode.

Og igen har harponsystemet til fastgørelse af spændevævet til loftet været brugt af alle bona fide virksomheder. Hvad er denne folkemusik "mirakel af teknologi" - et hæftesystem?

Det kræver ikke produktion, når du bruger det, er det ikke nødvendigt med en baguette af høj kvalitet, og skære af lærredet og andre foranstaltninger er ikke påkrævet, som det er tilfældet med en normal og samvittighedsfuld installation af loftet af denne type.

"Håndværkere" skar bare lærredet af den ønskede størrelse fra rullen og sendes til objektet. På stedet monterer de profiler på væggene, mens kvaliteten af ​​sådanne profiler undertiden helt ærligt efterlader meget at ønske, og derefter fastgør spændingsarket selv.

Ved fastgørelsen af ​​denne meget web anvendes en perle (silikone / PVC) - som den trykkes på. Nogle gange kan i stedet for en glasperle anvendes andre produkter af ukendt oprindelse. Kort sagt, et sådant system inspirerer ikke tilliden.

For reparations- og byggevirksomheder er det således en rigtig god måde at spare på: Du kan undgå omkostningerne ved fremstilling af højkvalitets konstruktion henholdsvis for at øge deres egen fortjeneste. Men er det gavnligt for dig? - ikke rentabelt.

Faktum er, at priserne på sådanne tjenester skal være lavere med ca. 50-60% i forhold til prisen på et loft af høj kvalitet. Men i virkeligheden skal du betale for installationen af ​​"hæfteklima" kun 10-15% mindre.

Hvordan kan du ikke falde til "hæftningens agn", hvis du beslutter dig for at installere et spændende lærred i dit hus eller landsted, ikke med egne hænder, men med involvering af tredjeparts specialister? Det er meget enkelt. Før du accepterer virksomhedens tjenester, skal du sørge for (!) Angiv hvilket fastgørelsessystem der skal bruges til at fastsætte dit loft.

Hvis du bliver besvaret uden tøven, at du har en harpun, kan du bestille, hvis du svarer på shtapikovaya / kile (eller generelt vil de forsøge at vildlede dig med uklare vilkår fra byggepladsen), det er en grund til at vende sig til et andet firma. Så ikke føre til lave priser og "fristende tilbud" - oftest retfærdiggør de ikke sig selv.

Hvis der er et fotogalleri på firmaets hjemmeside, hvor "eksperter på kile-og-trin montage" arbejder, så vil vi sikkert se billeder af smukke interiør med lofter. Så lad disse billeder ikke vildlede dig. Vær sikker på - de lånes fra andre organisationers websteder, der kan udføre en samvittighedsfuld installation.

Sådan installeres "perlelofter"

Så, du ved allerede, hvad formålet med vores forskning er i dag. Men hidtil har vi kun talt om den teoretiske del af spørgsmålet. Ja, at bestille et "kile" loft fra virksomheder er ikke den bedste løsning. Ja, og monter noget lignende med egne hænder - helt hensynsløst.

Men for ordens skyld, lad os sige et par ord om den egentlige installation af hæftning / kile teknologi. Som vi fandt ud af, bruges en plastpære af plast, træ eller andet materiale til at klare loftet. Og et sådant system er blevet tilpasset til indenlandsk produktion. For et andet lærred udover hvad der produceres under Deskor-mærket, passer denne metode simpelthen ikke.

På arbejde anvendes den P-formede profil lavet af aluminium. For at rette lærredet - er det nødvendigt at køre en kil i sporet af denne profil. Efter installationen forbliver der et mellemrum mellem væggen og loftet, der kan gemmes af loftpladen (baguette).

Skematisk ser konstruktionen sådan ud:

Det ville ikke være helt retfærdigt ikke at fokusere på fordelene ved kile / shtapikovogo metode til installation:

 • for det første lave omkostninger. Men kun hvis arbejdet vil blive gjort for hånd. Som vi allerede har bemærket, har de forskellige kontorer, der leverer sådanne ydelser, uretmæssigt oppustet prisen på sådant arbejde;
 • For det andet, nem installation. Installation af et sådant loft er noget nemmere end ved anvendelse af et harpoon fixeringssystem.

Husk hvor mange gange gennemsnittet betaler? Det må ikke glemmes. I et forsøg på at spare penge, kan du nogle gange miste meget i kvalitet. Derfor anbefaler jeg dig under alle omstændigheder at vælge kvalitetsmaterialer og metoder til deres installation. Med det, uanset hvor du planlægger at lave reparationer: i huset / i landet / på kontoret.

Andre måder at fastsætte stræklofter på

Vi har sagt nok om kile / shtapikovoy teknologi. Men det ville være uretfærdigt ikke at nævne andre fastgørelsessystemer. Naturligvis er valget altid dit, men for at kunne træffe den rigtige beslutning skal du være opmærksom på andre muligheder. Bare for at få noget at sammenligne.

Og det første vi overvejer harpunmonteringssystemet.

Harpoon fastgørelsessystem

Den bruges til vinyllofter. Harpunen er en slags krog lavet af PVC, hvortil en vinylplade er loddet langs hele omkredsen. Faktisk holder loftet også på denne harpoon.

Et andet fastgørelsesmiddel er en profil lavet af aluminium. Denne profil er ret bred, så efter færdiggørelsen af ​​installationsarbejdet er der et hul på ca. 7 mm mellem væggen og lærredet, som kan gemmes ved hjælp af en sokkel eller en dekorativ hætte, der simpelthen indsættes i rillen.

Men hvis rummet er helt flade vægge, kan du ty til teknologi, der sikrer fuldstændig overholdelse af væggen, det vil sige det fuldstændige mangel på et hul. Hvis du planlægger at installere et to-niveau loftsloft, vil denne teknologi være meget nyttig for dig. Men igen, hvis rummet har glatte vægge.

Overvej nu en anden mulighed.

Klipsfastgørelsessystem

Denne mulighed er velegnet til fastsættelse af stoffet. Fastgørelseselementet er udformet som en lås, som fastgør loftets blad i klip, som vi kan se i diagrammet:

Den største fordel ved denne metode er, at du ikke behøver at montere loftet baguette - teknologien sikrer en tæt pasform af lærredet mod væggen, så der er simpelthen ingen teknologisk kløft.

Som vi kan se, er forskellige fikseringsmetoder egnede til forskellige typer stræklofter.

I dag er det alt, kære læser. Jeg håber, at takket være det materiale, du præsenterer, vil du træffe det rigtige valg og installere et loft i dit hus, der vil være behageligt for øjet i mange år. For at spare, selvfølgelig har du brug for, men ikke på bekostning af kvalitet - det vil koste mere.

Alle jordiske velsignelser, kom igen!

I overensstemmelse med gældende lovgivning fraskriver administrationen eventuelle garantier og garantier, hvis bestemmelse ellers er underforstået, og frafalder ansvar for webstedet, indholdet og dets anvendelse.
Læs mere: https://seberemont.ru/info/otkaz.html

Var artiklen hjælpsom? Fortæl venner

Måder at montere strækloftet

ZELPOTOLKI.RU> Spørgsmål og svar> Metoder til fastgørelse af et strækloft

Der er to måder at fastgøre stræklofter fra PVC-film. Dette er en harpun og hæftning. Hvad er deres forskelle og hvilken er bedre? Lad os forsøge at udarbejde begge veje og besvare dette spørgsmål.

Shtapikovy stræklofter

Shtapikovaya-systemet til fastgørelse af stræklofter blev opfundet i Rusland og anvendes hovedsagelig kun her. Essensen af ​​denne metode er at rette weben i profilen ved hjælp af en speciel perle eller kile.

Loftmåling

Ved hjælp af et hæftemonteringssystem er der ikke behov for at fjerne de nøjagtige dimensioner af rummet. Tøj er udskåret med 15-20 cm. Mere end de vigtigste dimensioner af rummet. Alle fremspring og hjørner skæres på installationstidspunktet. Dette letter målerens arbejde.

Kort om installation

Profilen er fastgjort til væggene omkring omkredsen af ​​rummet. Det hedder baguette. Baguette ledd er pænt forseglet med et specielt bånd (du kan bruge aluminium tape).

Installeret stativ til montering af indlejrede elementer. Det kan være lysekroner, lamper, cornices, ventilationsgitter og så videre.

Når ledninger er lagt til stederne for installation af lamper og andre elektriske komponenter.

Lerret ophænges på specielle klemmer og opvarmes med en varmepistol til den ønskede temperatur. Når den opvarmes, bliver filmen blød og godt strækket.

Duken er spændt til væggen og fastspændt med en perle i profil. For det første indsættes midtpunkterne på de korte sider af rummet, så midtpunkterne på de lange sider og længere til hjørnerne. Her er det vigtigste at strække lærredet korrekt, ellers hvis der er sømme eller mønstre i lofterne, kan de blive skævt.

Unødvendige rester af lærredet er afskåret, og allerede korte haler er gemt i en baguette og lukket med en indsats. (indsatsen er et bånd af gummeret PVC ca. 10 mm bredt, hvilket tjener til at skjule hullet i profilen).

Fordele ved hæftesystemet

 • Nem fjernelse af dimensioner (for klienten er det som regel ikke særlig vigtigt)
 • Lav pris (ingen grund til brug for dyrt udstyr)

Ulemper ved hæftesystemet

 • Manglende evne til at geninstallere lærredet (hvis du skal delvist demontere loftet, så skal du installere et nyt lærred)
 • Når vandet lækker, stående hæftestativ ikke altid modstår, og du skal ændre lærredet
 • Over tid kan der være et sænket loft.
 • Ikke repairable
 • Om nogle få år kan perler, der fastgør strækloftet, falde ud.

Harpun stræklofter

Harpoon monteringssystem blev oprindeligt opfundet i Frankrig, det var herfra, at udtalelsen viste sig, at de franske lofter er de bedste. Faktisk har dette system virkelig bevist sig og bruges over hele verden. Det faktum, at dette system blev opfundet i Frankrig, betyder ikke, at kun fransk film kan bruges til stræklofter. Filmen til fremstilling af stræklofter kan være af enhver fabrikant, herunder den russiske.

Hvorfor kaldes systemet harpun

Til fastgørelse af bladet i profilen anvendes en særlig PVC harpoon. Ved produktionen er harponen svejset til det allerede udskårne stof langs hele omkredsen. Til svejsning af harpunen med bladet anvendes specielle HDTV-maskiner, som sikrer pålidelig fastgørelse af harpunen. Harpunen er udformet på en sådan måde, at når det er installeret i en baguette, er det ikke nødvendigt at fastsætte lærredet.

Loftmåling

Ved brug af harpunmonteringsmetode er det nødvendigt at fjerne alle dimensioner af rummet korrekt, op til loftets diagonaler. Da harpunet er svejset til lærredet, skal lærredet straks skæres til de nøjagtige dimensioner af rummet. Dette komplicerer målerens arbejde, men forenkler installatørernes arbejde meget.

Loftmontering

Baguetten er også fastgjort til væggen omkring omkredsen og leddene er limet med tape eller tape. Du skal bare lægge stativer og lægge ledninger.

På specielle tøjnåle ophænges lærredet og opvarmes med en varmepistol til den ønskede temperatur.

Strækningen begynder ved hjørnerne, kryds for at krydse. Det vil sige, vi indsætter det første hjørne, så gå diagonalt i modsat hjørne og så videre. Da stoffet har en svejset harpun, til installation bruger vi et specielt blad til installation af stræklofter.

Hullet i baguetten lukker også en speciel indsats.

Bemærk: Baguette og indsats bruges til hver type vedhæftning.

Ulemper med harpun system

 • Vanskelighedsmåling
 • Højere pris (på grund af brugen af ​​dyrt udstyr)

Plusser harpoon system

 • Muligheden for geninstallation (hvis du skal helt eller delvis fjerne loftet, er det samme lærred installeret igen)
 • Ingen aftagende gennem hele livscyklusen.
 • Redder fra lækage (det er nok at dræne vandet, tørre og varme loftet og det er igen som nyt)
 • Delvis reparation mulig

For at opsummere:

Hvis du vil gemme, hæfte lofter til dig.

I alle andre tilfælde anbefaler vi harpun stræklofter. Og forskellen i pris er ikke så kritisk.

Typer af monteringsstræklofter. Shtapik eller harpun?

De fleste kunder tænker ikke engang på det, og måske lægger de ikke meget vægt på dette øjeblik, især på hvilken måde de installerer stræklofter. Åh, du skal vide. Hvert system har sine fordele og ulemper, og ved at kende de mulige muligheder kan klienten gøre det mest korrekte valg til fordel for en bestemt vedhæftet fil. Vi vil fortælle dig om det.

De fem mest almindelige systemer til fastsættelse af stræklofter: harpoon, hæfteklammer, kile, clipso system, cerutti ledningssystem.

Kilefastgørelsen består af et plastloft og en plastikpose, en plastindsats (sokkel), en plastikkile og et lærred. Kile systemet kom til det russiske marked fra Holland og blev navngivet den hollandske. Forskel mellem kile system fra shtapikovoy, i dens anvendelse på krøllede sektioner. Det særegne ved dette system kommer ned på brugen af ​​plastikkile med hjælp fra hvilken nettet er fastgjort.

Clipso system Clipso-klipsystemet bruges til klip- og descor-sømløse lofter. Tøj fyldt i en baguette med en speciel spatel. Fastgørelse af stoffet udføres af de såkaldte kammer, i form af hvilken baguetten er lavet. Indsatsen (sokkel) er ikke nødvendig for dette system, da Slottet i baguetten mangler simpelthen her, hvilket betyder, at der ikke er noget at lukke med indsatsen.

System cerutti. Cerutti ledningssystemet indeholder en ekstra ledning, en cerutti baguette, en indsats og et lærred. Dette system gælder for alle typer sømløse lofter. Dens hovedtræk er brugen af ​​en speciel ledning som holder til et sømløst stof. Bladet opbevares i en baguette ved hjælp af en speciel elektrisk spatel. Dette system kan modstå en meget stor mængde vand, når bugterne er på toppen, mens lærredet fastholder i baguetten.

Mest populære i dag, fastgørelsessystemer af stræklofter - harpoon og hæftesystemer. Vi vil fortælle om dem mere detaljeret...

Harpoon fastgørelsessystem består af en baguette (undertiden aluminium eller plast), harpun (hård PVC), klud og fleksibel indsats. Harpoon monteringssystem udviklet af franskmænd, det vigtigste element i dette system er brugen af ​​en harpun, der er lavet af stiv PVC mere tæt tekstur. Det er svejset til lærredet langs hele omkredsen på en speciel maskine under fabriksforhold. Til fastgørelse af lærredet er der en speciel hylde i baguetten, og en harpun klæber til den. Denne metode er den mest pålidelige blandt PVC-lofter. Harponsystemet kræver også høj præcision af det målte rum, op til måling af alle diagonalerne. Harpun metode er for tidskrævende. Det kræver nøjagtighed og præcision af kunstnere. Når lærredet er opvarmet, nivelleres, udfolder sig i den rigtige retning, harpunet indsættes i baguetten. Kluden køler ned og strækker sig i et helt jævnt lag. Det skal bemærkes, at loftsniveauet i dette tilfælde sænkes et par centimeter. Harpoon mount er yderst praktisk, da det tillader delvis demontering og udskiftning af beskadigede dele af nettet.

Shtapikovy fastgørelsessystem består af en perle (det kan være træ eller plastik), aluminiums baguette til et hæftesystem, indsats og lærred. Et træk ved installationen af ​​et strækloft med et hæftesystem er fastgørelsen af ​​lærredet i en baguette ved hjælp af træ- eller plastmaterialer. Værelset kræver ikke nøjagtige målinger, fordi selve lærredet er forberedt med kvoter langs kanterne på 10-20 cm i hver retning). Den er strakt, og overskydende kant er afskåret og maskeret af dekorative elementer. Brug shtapikovuyu-systemet kun i lige sektioner. Dette russiske fastgørelsessystem og det billigste til prisen kræver en ensartet spænding af PVC-folien. Hvis den er forkert strækket, kan sømmen på loftet være meget bøjet. No-gunpunny (shtapikovy) metoden er meget enklere og billigere end den foregående. Men et sådant loft kan ikke længere repareres. Efter demontering er den uegnet til brug.

Højteknologisk og høj kvalitet metode er en harpun metode til fastgørelse. Der bør ikke være tale om at spare her, fordi hvis du foretrækker en billigere, ikke-gardinmetode, skal du vide, at efter en komplet installation af loftet eliminerer denne metode muligheden for delvis nedtagning af loftet. Nå, hvis du kan garantere at du aldrig bliver oversvømmet. Men det vil være mere korrekt, hvis du er mere praktisk og ikke giver sådanne garantier. Naboerne kan være uforudsigelige og ikke permanente. Så hvis du pludselig hældes ovenfra, vil strækloftet, der er monteret med en harpunmetode, gøre det muligt at delvis afmontere lærredet og dræne det vand, der pludselig kom til dig fra skrupelløse naboer, og loftet vil blive tørret og fuldstændigt rekonstrueret.

Den største fordel ved hæftesystemet er prisen, det er omkring en og en halv gange mindre. Dette opnås på grund af det faktum, at russisk fremstillet materiale anvendes, langs omkredsen, hvor harpunen ikke er loddet. Baguettens højde er 1,5 cm, hvilket er 2 cm mindre end højden på baguetten, der anvendes til harpunsystemet.

Så de åbenlyse ulemper ved et hæftemonteringssystem:

1. "Ogarpunenny" strækloft, hvis behovet opstår, kan frit demonteres og sættes på plads, som for stiften, så er dette system ikke holdbart, ikke demonteret.

2. Med dette system er det ikke muligt at lave lofter på flere niveauer, og faktisk, hvis et loft på et niveau er lidt mere kompliceret end 4 hjørner, så er der problemer med installationen.

3. Hæftelofter sagged meget mere end harpuner, fordi uden en harpun er det meget svært at strække loftet.

4. Perlerne er monteret i en baguette 10 cm fra hinanden, og mellem dem er lærredet ikke sikret, når det oversvømmes med vand ovenfra, kan lærredet strække sig ud af baguetten. Ved montering af perlen i baguetteslidsen kan loftet også rive, det ses ikke umiddelbart, men fejlen vises efter et stykke tid.

5. I løbet af årene sprækker træplader og ophører med at holde strækloftet, der falder helt ud af aluminiumsemballagen. I harpoon lofter er udelukket.

6. På grund af det faktum, at lærredet er givet uden krympning, strækker montørerne det med hånden, så at sige - for øje. I denne forbindelse bliver sømmen ikke helt glatte og kan i sidste ende tage et bølget udseende.

I samme harponsystem gør måleren en præcis måling, hvorefter loftet er lavet med ensartet krympning fra alle sider med 10%. Stingene er næsten perfekte.

7. Strækloft, forberedt til harpunmonteringsmetode, som nævnt ovenfor, gøres strengt på specielle maskiner og i fabriksforhold med et strenge kvalitetsstyringssystem. Det er tvivlsomt, at et strækloft til hæftesystemet bliver fremstillet (svejset) under de samme forhold.

8. Når du installerer et loftloft, vil det tage tid at varme op med en varmepistol to til tre gange længere end ved installation af et strækloft på et harpunsystem. Det kan ikke altid påvirke dine plastiske skråninger eller møbler. Forskellen i højden af ​​baguetter, der anvendes i de fastgørelsessystemer, vi sammenlignede, er lig med to centimeter - absolut ikke kritisk.