Harpoon installationsteknologi strækloft

Den mest avancerede teknologi til montering af et strækloft lavet af PVC-materiale er harpunteknologi.

Denne teknologi fik sit navn fra harpunet - en tynd, fleksibel kileformet plade af slidstærk PVC (formet som en krog), som er sikkert svejset rundt om stræktavets lærred. Med det er strækloftet fastgjort i monteringsprofilen. Harpunen kan kun svejses på fabrikken på en speciel maskine.

En harpoon kan bestå af to typer: en garpon til fastgørelsesanordninger på en usynlig profil, som er placeret bag loftet og er maskeret af en indsatsdæksel og en garpon til fastgørelsesanordninger på en synlig profil, det skjuler ikke kun bag loftet, men bag baguetten selv.

Den mest almindelige harpunmonteringsteknologi er et skjult installationssystem uden brug af dekorative loftsplint. Der er ikke brug for en loftsplint, fordi planken på strækloftet er flush med monteringsprofilen.

Til garpon montering synes det ikke svært at installere et strækloft på vanskelige og vanskelige steder. Et specielt fastgørelsessystem giver en perfekt pasform til vægoverfladen med små og store krumningsradiuser af rummets vægge.

Strækloftets mønster på den krævede størrelse fremstilles på fabrikken på specielle HDTV-maskiner. Samtidig skal rummets dimensioner fjernes forsigtigt af mastermåleren (ifølge teknologien er den tilladte fejl ikke stor og kun 10 mm). Ved måling er det også nødvendigt at tage højde for alle vinkler, fremspring, varmeledninger, lamper mv.

Et færdigt lærred med den krævede konfiguration og med svejset garpon er bragt til installationsstedet.

Canvas stretch loft er lavet med den nødvendige krympningskoefficient. Længden og bredden af ​​det fremstillede strækloft er ca. 5% mindre end de tilsvarende parametre i rummet.

Måske kan den eneste ulempe ved harpun-fastgørelsessystemet kaldes prisen for den mest skjulte fastgørelse, og også det faktum, at harpun-fastgørelsen ikke er beregnet til sømløse stræklofter. Sømløse stræklofter er ikke lavet af PVC-materiale, men af ​​polyesterstof, og dette stof kan ikke svejses til harpunen, og derfor er det nødvendigt at anvende mere enkle til sømløse lofter - kile eller hæfteklammer.

Harpoon montering lofter

Gør reparationer i lejligheden, jeg vil have det til at være smukt og hyggeligt. Smukt tapet, høj kvalitet gulvbelægning er halvdelen af ​​kampen. Hvordan skal man være med loftet? Installer hævede lofter eller bare holde loftfliser? Det hele afhænger af præferencer og økonomiske muligheder. Selvfølgelig er de fleste tilbøjelige til den første mulighed. For at kunne udføre installationen er det bedre at kontakte eksperterne. I dag bruges mange fikseringssystemer, men som praksis viser harponsystemet den bedste og meget pålidelige fastgørelsesmetode.

Forskellen mellem harpun og hæftemonteringssystemer

For at installere strækloftet bruges der ofte to systemer - harpoon og shtapikovuyu. For at træffe det rigtige valg, tag et kig på hver.

Baguetten (plast eller aluminium), en klud, en harpun (PVC-stiv), en fleksibel indsats er dens del.

Det omfatter plast eller træperle, lærred, aluminiums baguette, indsats.

Harpoon monteringsmetode blev opfundet i Europa, eller rettere - i Frankrig. Dens karakteristiske træk er brugen af ​​en harpun, den er fremstillet af stiv PVC, der har en tæt tekstur. Det er svejset til skåret lærred langs hele længden ved hjælp af en speciel HDTV-maskine og derved sikrer høj kvalitet fastgørelse af harpunen. I baguetten er en hylde, for ham hekket harpun for at installere lærredet. For at gøre jobbet godt, skal du foretage præcise målinger (længde, bredde, diagonal). Installationsmetoden er ret besværlig. Fra master vil kræve maksimal nøjagtighed og nøjagtighed. Før harpunet indsættes i en baguette, opvarmes lærredet, udjævnes, fordeles efter behov. Når stoffet køler ned, bliver det helt glat. Fordelen ved systemet, som er af afgørende betydning, er selektiv analyse og erstatning af skade.

Men hæftet opdagede i vores land. Med det vil du være i stand til at undgå alvorlige økonomiske omkostninger. Hele processen med montering er en fastgørelse i baguette kluden ved hjælp af perler. Metoden adskiller sig fra harpunen, fordi der ikke er behov for nøjagtige målinger, og efterlader til kvoter fra 10 til 20 cm. Lerret er spændt, overskydende er afskåret, kanterne er dækket af forskellige dekorative elementer. Denne metode til installation er velegnet til flade områder. Det er selvfølgelig simpelt, men hvis du laver en fejl under installationen, kan sømene bøje. Der er en vis ulempe - i tilfælde af skade er det umuligt at foretage en delvis reparation, du skal installere et andet lærred.

På baggrund af ovenstående kan vi konkludere: Du bør ikke spare på installationen af ​​et strækloft, men vælg monteringssystemet, som har vist sig positivt og er af høj kvalitet - brug et harpunsystem.

Fordelene ved harpunsystemet

Lad os nu analysere fordelene ved harpunsystemet.

 • Ved hjælp af denne metode kan du oprette sofistikerede lofter på flere niveauer.
 • Alt installationsarbejde vil kun tage et par timer.
 • Efter stretching er der ingen folder på nettet, og det strækker sig ikke.
 • Harpun system kan modstå betydelige belastninger. Hvis der opstår oversvømmelse, vil det let modstå vandtryk. Der er ikke behov for at ændre hele loftet, det er nok til at gøre en ufuldstændig demontering, dræne væsken, tør og installere.
 • Om nødvendigt kan den let demonteres og om nødvendigt installeres.
 • Et sådant system kan sikkert bruges i et værelse med lave lofter.
 • Tøj og harpoon er lavet af samme materiale, de er svejset sammen, så systemet er stærkt.
 • Installation af et ekstra loftsplint er ikke påkrævet.

Det viser sig, at harpunetypen er meget praktisk. Designet er holdbart og sikkert.

Harpoon fastgørelsessystem er meget holdbart og sikkert

Den største ulempe ved harpoon fastgørelsessystemet

Selvfølgelig er der mange fordele ved systemet, og der bør ikke være nogen ulemper, men der er flere ulemper.

 • Målinger skal være korrekte, en lille afvigelse (ca. 1 cm) - og arbejdet vil være af ringe kvalitet.
 • Svejsningen af ​​harpunen og nettet er lavet på en speciel maskine, det er ikke muligt at gøre sådan arbejde derhjemme.
 • Til harpunsystem er der kun egnet PVC-plade. For stof er et hæfteklammer eller andet system bedre.
 • Denne systeminstallation af strækloft er dyrt.
Harponsystemet har også ulemper

Hvad består harponen til loftet af?

Hvad er en harpun til lofter og hvordan er det? Dette er en type installation - en profil fremstillet af PVC. Det er en plade med en eller flere fremspring, der ligner en krog. Korrekt lavet harpun har en vigtig egenskab - fleksibilitet, elasticitet. En vellavet harpun er forskellig fra en falsk, da den kan modstå betydelige vandrette belastninger (ca. 70-100 kg pr. Kvadratmeter). Dette system består af en plade, der er svejset til stoffet langs hele længden, aluminiumsprofil (baguette). Den er monteret på loftet eller i vægge, så er der fastgjort en harpun.

Harpun system kan modstå tunge belastninger

Harpoon attachment metoder

Som allerede nævnt kan harponsystemet gentagne gange demonteres og installeres. Dette er især vigtigt, når der ikke blev monteret kommunikation, ledninger og andre elementer ved installation af stræktappen. Harpunen er opdelt i flere typer og anvendes på basis af baguettens type og konfiguration. Profilen er opdelt i synlig og usynlig. Harpunen har en anden form, varierer i fleksibilitet, farve og størrelse. Til montering er det bedre at bruge en aluminiumsprofil, da plastik er mindre holdbar, og efter flere års drift kan deformeres.

Det vigtigste ved Harpoon installationsmetode er nøjagtig måling. Installation skal præcis gentage alle konturer og bøjninger af loftets fordybning. Ubetydelige afvigelser i målinger vil føre til ægteskab i arbejde. Så bliver installationen nødt til at bruge igen. Det er bedre ikke at gøre installationen selv og stole på eksperterne. Det er værd at bemærke, at mønsteret af lærredet til et bestemt rum kan gøres ved hjælp af det computerprogram, der er udviklet til dette.

Hovedmetoden for harpunmetoden er målinger

Sådan installeres harpunstrækningen

Som med eventuelle reparationer skal du først tage målinger. Det vigtigste er at gøre det med større nøjagtighed. Arbejdets kvalitet afhænger af det. Måling udføres af specialister med målebånd og laserniveauer. Derefter, ifølge de opnåede data, kludet er skåret ud, skåret og en harpun er svejset til den på en speciel maskine.

Det første du skal lave målinger og forberede lærredet

I næste fase samler de først platformene, hvor belysningsenhederne placeres, og derefter profilen. På den færdige mærkning med perforator laver de huller i bunden og fastgør baguetten ved hjælp af dowels. Derefter sættes harpunen i profil med spatler, i dette øjeblik er lærredet spændt. I slutningen af ​​arbejdet er det udjævnet med en varmepistol. Om nødvendigt er profilen lukket med dekorative elementer. Efter i loftet laves tech huller, hvor de fastsætter forstærkningsindsatser. Med eksperter skal du angive på forhånd, hvor lysene skal være.

Alt arbejde foregår i etaper.

Shtapikovy og ahornsystemer: et strækloft uden en harpun

Shtapikovy system til fastgørelse af et strækloft består af en indsats, en plast eller træ shtapik, aluminiumsprofil. Det er lettere, det er ikke nødvendigt at måle omhyggeligt. Lærredet er monteret i færd med at arbejde, overskydende er afskåret. Først og fremmest er en aluminiums baguette fastgjort til basen. Kanten af ​​den forberedte bane glides ind i profilens rille fastgjort med en perle. Så snart lærredet er strakt, er overskydende materiale skåret af, kanterne er maskeret. Denne metode indebærer ingen betydelige økonomiske omkostninger, er kun egnet til flade overflader.

Blade system egnet til ujævne overflader

Kile-metoden svarer meget til den forrige, her udskifter perlen en kile med en særlig form. Overlegenheden af ​​dette system ligger i, at den er egnet til ujævne overflader. Den fleksible profil nærmer sig bunden, kilen fastgører lærredet i den.

Når du installerer et strækloft, kan du vælge ethvert system, men det er stadig ikke værd at gemme, brug den mest pålidelige - harpun.

Brug det mest pålidelige monteringssystem

Metoder til fastgørelse af et strækloft: harpunmetode

De to mest populære metoder til afslutning af loftet - stræklofter og suspenderede gipsplader kan perfekt komplementere hinanden, hvilket skaber en sammensætning på flere niveauer.

Fastgørelse af strækloftet til gipsvæggen kan nu ses i mange moderne rum, fordi det resulterende flerniveau design er perfekt kombineret i materialer og udseende. Men det er et velkendt faktum, at installationen af ​​hævede lofter stadig er hurtigere og lettere.

To vigtigste måder at montere spændingssystemet på

Overvej de grundlæggende metoder til fastgørelse af nedhængte lofter:

 • Harpoon eller fransk fastgørelse af PVC klud. En blød PVC-profil (eller stiv aluminium) - en harpun er svejset langs hele kanten af ​​NP. Udadtil ser det ud som en metalkrog. Denne teknik blev først brugt af franskmændene. I øjeblikket betragtes det som den mest populære. Et sådant system muliggør hurtig og sikker installation af et strækloft. Stoffer monteret ved hjælp af en harpunteknik kan genbruges efter fjernelse.
 • Ikke-hult eller nederlandsk fastgørelse af vinylfilm til profilen.

Lerret er udskåret og tilpasset lokalerne på stedet. Den ekstra del af filmen efter installation er afskåret. På denne måde er stoffets stramme lofter fastgjort.

Monteringen ved hjælp af cam-metoden, når afstandsklemmerne (kamrene) tæt komprimerer det spændte stof gør det muligt at montere strækloftbelægninger meget tæt på basisfladen (8 mm). Denne metode er praktisk at bruge i værelser med lave lofter.

Besvare spørgsmålet, hvordan man løser strækloftet, analyser fordele og ulemper ved hvert installationssystem.

Harpoon metode til montering af strækloftet

Harpoon monteringssystem indebærer muligheden for genanvendelig installation og demontering af hele strukturen. Denne fordel er især værdifuld, når der efter installation af stræklofter er påkrævet at indføre yderligere kommunikation eller dele under lærredet.

Installering af alarmer eller ventilationsudtag, installation af elektriske ledninger og montering af andre vigtige elementer i rummets levetid vil ikke beskadige stræklofterne, der er fastgjort til profilen ved hjælp af harpuneteknikken.

RÅD

Det er bedre at bruge en hård aluminiumsprofil, da plastikbagetten er begrænset til 5-7 år. Efter udløsning af levetiden er der en chance for at ødelægge profilen på stederne med vedhæftning med harpunen.

En anden fordel ved det franske harpoon fastgørelsessystem af strækloftet er en klar fiksering af filmen i en baguette. Loftsvaske, der er monteret, må ikke sænkes med tiden. Hertil kommer, at harpunprofilen giver fuldstændig fugemasse. Loft må absolut ikke gå glip af vandet og spare reparationer mod lækager.

Der er flere typer harpoons, som vælges afhængigt af form og type baguette. Først og fremmest er disse synlige og usynlige profiler. Hertil kommer, harpuner har forskelle i konfiguration, elasticitet, farve og størrelse.

Harpoon metode til montering af strækloftet indebærer nøjagtig måling af omkredsen af ​​rummet i rummet. Installation af harpuner skal nøjagtigt følge alle konturer og bøjninger af loftet niche. Ulempen ved dette system er installationen af ​​maksimale præcisionsmålinger.

Afvigelsen fra den oprindelige højde på mere end 1% vil reducere alt arbejde ved installation af stræklofter til nul. Derfor er det bedre at overlade det til fagfolk.

BEMÆRK

Mønsteret på lærredet til et bestemt rum kan laves ved hjælp af et specielt computerprogram. Det vil give den perfekte størrelse af den færdige film, som passer godt ind selv på de mest ubelejlige steder.

Arbejdsstadierne med harpoonmetode

 • Langs omkredsen af ​​rummet eller gipspladefiguret (i tilfælde af at strækloftet er fastgjort til gipspladen) er der fastgjort en aluminiumsprofil.
 • Derefter indsættes en side af kluden ved hjælp af en spatel i den fastgjorte bjælke, og kluden opvarmes med varmepistoler (op til 60-70 grader).
 • En opvarmet og mere bøjelig PVC-film indsættes i den anden ende på den modsatte side af rummet. Gradvist bør alt lærred være i monteringsprofilen.
 • Harpunen er låst ind i stangen og spændingen er stramt fast. Den afkølede film strækkes og rynkerne på overfladen forsvinder.
 • Derefter monteres dekorative baguette, som skal skjule harpunerne.

VIGTIGT

Harpunprofilen er svejset til PVC-foliearket på fabrikken. Derfor kan ventetiden for en ordre være ret stor. Webens dimensioner kan være 7% mindre end omkredsen af ​​installationsrummet for at tillade spænding.

RÅD

Det er bedre at bruge en hård aluminiumsprofil, da plastikbagetten er begrænset til 5-7 år. Efter udløsning af levetiden er der mulighed for at ødelægge profilen på stederne med vedhæftning med harpunen

I artiklen forsøgte vi at beskrive alle de vigtigste punkter i forbindelse med harpunmonteringssystemet til PVC-film. Brug disse oplysninger til at vide, hvordan og i hvilken rækkefølge fastgørelsesprocessen skal gå.

Se videoen om installationen af ​​stretch loft harpoon metode

Vi vil tale om det ikke-selte system til fastgørelse af hævede lofter i den næste artikel om fastsættelse af lofter.

Oversigt over forskellige måder at installere stræklofter på

Stræklofter har længe været en integreret del af moderne konstruktion. De er en struktur baseret på en tynd, men meget holdbar lærred, der strækkes på en specielt forberedt ramme. I overensstemmelse med rammens form og design fastlægges funktionerne i det færdige loft, det specifikke antal niveauer og afstanden fra basen. Pålideligheden, styrken og holdbarheden af ​​produktets levetid bestemmes i vid udstrækning af den specifikke fastgørelsesmetode.

Generelle regler og krav

Monteringsmetoder bestemmes af den anvendte type montering. Fastgørelsessystemer er baseret på brug af aluminiumsprofiler eller PVC-baguetter. De er vant til at skabe en ramme, som derefter er fastgjort på bundloftet eller væggene. Afhængig af dette er der metoder til installation af stræklofter baseret på profiler eller baguetter.

Fastgørelsessystemet af strammekonstruktionens ramme indbefatter brugen af ​​specielle dowels og højstyrkeskruer. Når man vælger enhver form for fastgørelse, er det afgørende at sikre styrken af ​​den færdige struktur, dens modstand mod langvarig stress, som er skabt af det spændte loft. Derfor skal rammen fastgøres til en fast base på basis af beton, metal eller mursten. Afhængigt af dette vælges overfladen, der anvendes til fastgørelse. Det bliver enten væggen eller bundfladen af ​​loftet.

Hvis det er nødvendigt, fastgøres rammen på gipspladens overflade specielt designet til disse dowels, hvilket øger strukturens styrkeegenskaber. De er lavet i form af en sommerfugl.

I tilfælde af trævægge kan stræklofter kun installeres med tilvejebringelse af et ekstra stivhedselement, der er monteret omkring bundloftets omkreds. Hvis dette krav ignoreres, kan træstrukturens integritet blive svækket af den spænding, der genereres af den spændte bane.

Typer af monteringsspændingsstrukturer

I øjeblikket er der fire hovedtyper til fastgørelse af lærredet:

De har alle deres fordele og ulemper. Valget af en bestemt teknik bestemmes af formen af ​​loftets overflade, kundens økonomiske muligheder, nogle andre faktorer.

Harpoon metode

Denne metode er en af ​​de dyreste og på samme tid enkle og pålidelige metoder til fastgørelse af spændingsstrukturer. Ved gennemførelsen er det nødvendigt at beregne loftets parametre nøjagtigt. Til beregninger og efterfølgende skæring anvendes et specielt designet computerprogram. Ved fremstilling af lærred tilladt afvigelse på kun få millimeter. Justering på stedet er ikke tilladt.

Metoden består i gennemførelsen af ​​følgende handlinger:

 • rundt om PVC-filmens omkreds er der lavet kantning baseret på fast materiale (i udseende ligner det en krog);
 • Ved hjælp af kantingen er nettet fastgjort til profilen;
 • brugen af ​​harpunteknologi under installation gør det muligt at reducere det betydeligt på grund af at filmen er strakt under vedhæftning.

Før du strækker nettet, skal den opvarmes og indsættes i profilsporene til fastgørelse.

Filmen strækkes først diagonalt og derefter rundt om omkredsen. Efter at filmen er afkølet, er lærredet endeligt strækket, og der opnås en ideel, jævnt strakt, glat og jævn overflade.

 • Ved brug af denne metode til installation af spændingsstrukturer er der ingen grund til at montere bundpladerne på væggene - det er nok en af ​​de største fordele ved harpunteknologi.
 • Installation af stræklofter ved hjælp af dette system er meget hurtigere end installation af stræklofter med et hæfte- eller kilesystem.
 • Harpunlofter kan demonteres og geninstalleres, hvilket er yderst vigtigt i tilfælde af uforudsete reparationsarbejder eller i tilfælde af lækage fra øverste etage.

Hæftemetode

Dette er måske den mest overkommelige af alle fastgørelsesmetoder. For at installere loftet i overensstemmelse med PVC-ruder skal der foretages mere grundlæggende lofter.

Profiler er monteret på væggene, meget tæt på loftet. Lærredet er monteret på profilerne.

Afstanden mellem stræk- og hovedlofterne er 1,5 cm. Filmen er fastgjort til profilen ved hjælp af en sokkel. Det kan laves på basis af skum eller plast. Når du bruger denne monteringsmetode, kan du nemt få adgang til hovedloftet, hvis du skal fjerne virkningerne af oversvømmelse eller udskifte ledninger.

I tilfælde af en fastgørelsesmetode er de vigtigste strukturelle elementer:

 • træ eller plastbaseret perle;
 • speciel aluminiums baguette;
 • indsætte;
 • direkte lærred.

For at fastgøre kluden til baguetten anvendes der perler.

Den største fordel ved denne metode er manglen på behovet for at udføre nøjagtige målinger af lokalerne, da installationen af ​​bladet er lavet med en 15-20 cm margen omkring omkredsen. Udgifterne til sådanne værker er ret lave.

Den største ulempe ved denne metode er reparerbarhed ved beskadigelse af overfladen.

Wedge metode

Denne mulighed er det perfekte valg for elskere af høj kvalitet til en anstændig pris.

For det første er der monteret en fastgørelsesprofil langs hele omkredsen med et indlæg på 3 cm fra hovedloftet, så kan kantene fastspændes i profilen ved hjælp af specielle konformede elementer - kiler. Når lærredet begynder at afkøles, spændes det, hvilket resulterer i en meget glat overflade. De overskydende dele af lærredet er simpelthen afskåret eller gemt bag grundpladerne.

De vigtigste fordele ved metoden:

 • når man bruger kilmetoden, er der ikke behov for foreløbige beregninger: kendskab til rummets geometri er tilstrækkelig;
 • Sådanne systemer kan tilpasses på stedet, hvilket gør deres brug meget bekvemt, når de arbejder i værelser med dekorative elementer i et komplekst konfigurationsrum;
 • Denne metode anses for den billigste, som ofte bliver den afgørende faktor, når den vælges.

Blandt ulemperne ved kilesystemet bør noteres:

 • manuel metode til webspænding, som senere ofte fører til sagging;
 • manglende evne til at demontere strukturen og geninstallere den (for eksempel i tilfælde af lækage)

Clipso fastgørelsessystem

Metoden andet navn er "tøjvask". Det er specielt designet til lofter på Clipsoor Descor stofen onov. Metoden kombinerer funktionerne i harpun- og kilefastgørelsessystemer. Installationsprocessen er blevet stærkt forenklet på grund af brugen af ​​et specielt "klips" låse i profilen selv og som et resultat af styrkeegenskaberne af den stofbaserede bane. Alt dette giver dig mulighed for at skabe fejlfri lofter.

Alt det, der er nødvendigt for dets anvendelsesmetode - lærred og baguette. Lærredet indsættes i baguetten med en spatel. Fastgørelsen udføres ved hjælp af færdiglavet i baguette-kamrene. Da hullerne i det ikke burde være, er brugen af ​​basisplader upraktisk. Spændingen af ​​en klud er lavet uden forudgående opvarmning.

Denne metode reducerer installationstiden betydeligt og er velegnet til boligejere, der stærkt modsætter sig opvarmning af indretningen, såvel som i tilfælde hvor opvarmning ikke af en vis grund er mulig. I disse tilfælde er der gasfrit installation af lofter, hvilket gør det muligt at installere lofter på steder, hvor det tidligere var umuligt.

Måden Clipso er en af ​​de dyreste.

Reader kommentarer

 1. Alexander | 22. april 2018 kl. 23.22

Hej Shtapikovy metode du skriver - "Mængden af ​​indrykning mellem spændingen og hovedloftet er 1,5 cm." På billedet har du 1,5 cm, det er profilen selv eller baguetten (du bestemmer allerede). I harpunen er kile og klipso profilstørrelse slet ikke angivet.
Jeg er også interesseret i den mindste afstand fra hovedloftet til skruen (huller i væggen) fordi Jeg har ledninger der. Og hvis der er systemer med profilfastgørelse direkte til loftet, ville dette være den bedste løsning.

Hemmeligheder for korrekt installation af hævede lofter: nuancer, værdifulde anbefalinger

Installation af stræklofter er en god løsning for bylejligheder (især med lave lofter). De vil bidrage til at skabe en følelse af luftighed, rummængde, mens de skjuler fejlene og defekterne i det foregående loft, beskytter det mod lækager og støj fra de øverste etager. Og alt dette - uden affald og støv. Desuden ser disse design meget imponerende ud. Du kan vælge mellem mere end 300 af deres farveskygger - med virkningerne af et spejl, stof, træ, marmor, fløjl, venetiansk gips, med en simpel glat matoverflade.

indhold

Oversigt over materialer og monteringsmetoder ↑

Stræklofter varierer i materialeproduktion og vedhæftningsmetode.

Hvis vi taler om lærredets materiale, så udsend:

 • af polyesterstof, der er specielt imprægneret med polyurethan. Alle CLIPSO lofter er af denne type;
 • Polyvinylchloridlofter, som ikke indeholder cadmium og er bløde nok (alle andre lofter).

Afhængigt af hvordan fastgørelsen af ​​rammen udsender:

1. Harpun stræklofter

På alle sider af loftet er en beslag af ret stiv PVC spændt og svejset. Hvis du ser på det i tværsnit, ligner det på form af en krogeharp. Derfor navnet på denne vedhæftede metode. Denne type indbefatter lofter i lang tid alle kendte mærker, for eksempel EXTENZO, BARRISOL, NEWMAT, CARRE NOIR, NOVELUM. For nylig blev denne liste suppleret med flere mærker, der optrådte på markedet i Rusland, såsom DPS, DECKENFEST, DECOMAT.

2. Bezgarpunny stræklofter

Opdelt i flere underklasse kategorier. For eksempel er MONDEA lofter fra Holland monteret på en kile måde. I dette tilfælde opvarmes og flades webens kanter og klemmes derefter med en speciel spacerprofil. Denne metode ligner noget broderiprocessen på bøjlen. Når PVC-film er fastgjort på to halvcirkelformede overflader. Disse monterings "cams" er inkluderet i monteringsprofilen, så denne metode kaldes cam-metoden. Når filmen skubbes med en spatel, spredes disse "cams", og når de forsøger at strække den tilbage, komprimeres de automatisk. Denne metode bruges til at installere SKOL og PRESTIG DESIGN lofter.

[include id = "1" title = "Annoncering i teksten"]

Monteringsprofilen, der bruges med denne metode, er en reel mulighed for at reducere lofthøjttabet med 8 mm. Franske polyester CLIPSO lofter er fastgjort med en fleksibel snor.

Hvad skal du vide om PVC ↑

Til strækningstaket fremlagde et ret stort antal krav. Som omfatter:

 • dets styrke, mangel på lugt, miljøsikkerhed og lyshed;
 • Det er også meget vigtigt, at det anvendte materiale kan sømløs males i enhver farve. PVC film og polyester stof opfylder alle disse krav så godt som muligt.

Du skal også vide (om PVC) det

 • polyvinylchloridfilm har en vægt på fra 180 til 320 g / m² og tykkelsen overstiger normalt ikke 0,35 mm;
 • vægtet gennemsnitlig lydabsorptionskoefficient - ikke mere end 0,4;
 • det tryk, filmen kan modstå, når 1000 Pa;
 • Trækstyrken når en grænse på 30 N lige i længderetningen og tværgående retninger;
 • relativ forlængelse til brud når 220%;
 • Lysabsorptionskoefficienten afhænger af typen af ​​loft. Hvis lofterne er "lakeret", så er koefficienten 30%, og hvis "fløjl", så 95%;
 • en sådan film er vandtæt og langsomt brændende;
 • Afhængig af temperaturen kan det ændre dens fysiske egenskaber. For eksempel, hvis du sænker temperaturen under 0 grader Celsius, bliver den så skrøbelig og hård. Men hvis temperaturen hæves igen, vil den stadig være fleksibel og elastisk. Hvis filmen holdes ved en temperatur på mindre end 40 grader Celsius, begynder den at bryde ned;
 • PVC film er ret stabil i varme og opretholder temperaturen, samtidig med at dens egenskaber holdes op til 90 grader Celsius;
 • dette materiale er bemærkelsesværdigt farvet, og farveområdet har op til 100 nuancer;
 • Overfladen af ​​filmen kan også være næsten enhver: fra matte med lavprægning og uden det, med effekten under huden, marmor, træ, metal, med huller, med virkning af satinstof eller en blank overflade. Generelt afhænger tilgængeligheden af ​​en række forskellige farver af lærredets mærke;
 • Filmen kan være 1,3 meter til 2,2 meter bred, afhængigt af produktionens karakter og egenskaber;
 • På grund af at det er let at svejse, er det meget nemt at lave lærred op til 6 eller 8 m bred. Samtidig er sømene næsten usynlige. Mere end 8 m af lærredet anbefales ikke. Ellers kan det ikke undgås, at lærredet i midterdelen suges.

Om polyesterstof skal du vide, at det:

 • tyndere og lettere end PVC. Dens vægt overstiger ikke 200g / m² og dens tykkelse er ikke mere end 0,25 mm;
 • Fordelen ved dette materiale er, at det er imprægneret med en speciel sammensætning, som følge af, at vævsbåndets dimensioner er mere stabile end filmens
 • stoffets elasticitet opretholdes selv ved en temperatur på minus 30 grader Celsius;
 • Normalt er lærredet lavet 4 m bredt, men det er muligt at fremstille et femmåkkede lærred efter specialbestilling. Og selv i dette tilfælde vil der ikke være nogen søm på loftet;
 • polyurethan er ikke udsat for svejseprocessen, så hvis der er behov for at gøre stoffet bredere end standarden, bliver det sædvanligvis syet eller forbinder stykker af materiale ved hjælp af en speciel profil;
 • Den største ulempe ved polyesterstof er, at den ikke kan farves til installation. Normalt er et sådant loft efterladt hvidt sløvt eller malet efter afslutningen af ​​alt installationsarbejde, for eksempel tegning af et billede, eller hele overfladen er simpelthen tonet;
 • også der er ingen mulighed for at vælge loftets overfladestruktur.

Teknologi installation af hævede lofter ↑

Streklofter af forskellige typer har deres egen egenskaber og finesser af installationsteknologi.

1. Først og fremmest tager specialisterne i firmaet installationen af ​​loftet mål.
2. Så er lærredet bragt til objektet (det sker normalt inden for 1 til 30 dage).
3. På samme tid på selve objektet er det nødvendigt:

 • På steder, hvor lofter skal fastsættes, skal væggene være stærke, i samme plan, lige og intakte;
 • alle færdige materialer, såsom gipsvæg, keramiske fliser osv. skal fastgøres meget sikkert;
 • hvis det er hensigten at installere en loft baguette, så loftet selv skal være i samme plan.
 • Afslut alt byggearbejde, alt affald skal fjernes, kabellinjer til stederne for installation af lamper, som giver tænding og slukning af spænding;
 • Værelset skal opvarmes under driften af ​​loftet og opretholde en bestemt temperatur på tidspunktet for dens installation.
  Hvis alle disse betingelser er opfyldt, begynder installationen af ​​loftet.

De vigtigste faser af arbejdet

 1. For det første er et hydroniveau og en maleriledning mærket på bundloftet og væggen på fastgørelsesstedet.
 2. Dernæst opvarmes lærredet i pakken med en varmepistol og gradvist glattes.
 3. Derefter ved hjælp af specielle clips-klip er kluden fastgjort til baguetten.
 4. Ved hjælp af en speciel spatel først - det såkaldte "røde" hjørne af dette lærred er fyldt med en harpun i en baguette.
 5. Derefter opvarmes kluden diagonalt til 70 grader Celsius, og den allerede bløde film strækkes.
 6. Dernæst fører harpunen ind i spidsen af ​​loftprofilen i det modsatte hjørne.
 7. Denne hele procedure er udført med hver diagonal og på alle sider af kanten.
 8. Når filmen er afkølet, er den allerede sikkert forbundet med fastgørelsesorganerne omkring omkredsen.

Installation ved kilemetode

 1. Hvis loftet er monteret ved hjælp af en kilemetode, er de nøjagtige dimensioner og beregninger ikke så vigtige. Det er nødvendigt at kende bredden og længden af ​​rummet, fordi selve lærredet skal være ca. 10 til 15 cm bredere end afstanden mellem væggene.
 2. Lav altid et rektangulært lærred, og montering udføres direkte i selve rummet.
 3. I en speciel profil, der kan monteres både på væggene og på loftet, er det tidligere hængte lærred fastgjort ved hjælp af specielle plastikkiler.
 4. Overskydende lærred, der kan stikke ud under fastgørelsesprofilen, er afskåret, og fastgørelsespunkterne er dækket af en speciel dekorativ strimmel, der ligner en yndefuld sokkel. Den har en fleksibel, forseglet del, der snaps ind i profilen, hvilket gør stoffet tæt på væggen.

Hvis du nøje overholder hele sekvensen i forbindelse med loftinstallation, vil der ikke være nogen rynker og rethed i sømene.

[include id = "2" title = "Annoncering i teksten"]

Denne måde at installere loftet er meget sværere end harpunen, og demontering er også vanskeligere. Men det har en række ubestridelige fordele.

 1. For eksempel, hvis det er nødvendigt at lave loftet på et enkelt lærred, og området samtidig overstiger 100 kvadratmeter, er det den eneste mulighed, da det er muligt at justere spændingsgraden.
 2. Også, hvis der er vanskeligheder med nøjagtigheden af ​​at bestemme størrelsen på rummet, eller ændringer i loftets størrelse antages, hvilket også gør det vanskeligt at specificere bestemte parametre, er denne metode perfekt.
 3. Når monteringen er kamformet eller med en fleksibel snor, er hele processen ret lig med kilemetoden. Den eneste forskel er i fastgørelserne selv. Og lærredet gøres også med en margen, og i processen er installationen tilpasset i størrelse.

Tips, tips

 1. Afhængigt af loftets installationsmateriale og -teknologi er der mulighed for at sænke, hvilket gør det nødvendigt at begrænse loftets størrelse, og mængden af ​​tilladt savning overstiger ikke 1% af lærredens diagonale længde. Med andre ord, hvis lærredet har dimensioner på 5 * 6 m, kan kanterne kun være 4 cm over midten. Men hvis en ekstra understøtning er installeret på det sted, hvor lysekronen er fastgjort, så går centeret endnu mindre.
 2. Et par dofler er lavet i tilfælde af at loftet skal laves på flere niveauer, området for kam- og harpunlofterne er mere end 50 m2, og kilens kilde er mere end 120 m2. Der laves en mellemliggende understøttelse, til hvilken individuelle lærred er fastgjort med en speciel profil.
 3. Men det sværeste med hensyn til kompleksitet er et tredimensionelt eller 3D-loft. Først rammedesign. Derefter bestilles det fra enkelte dele af aluminiumsprofilen. Så er denne ramme installeret i nederste del af væggene og gulvene. I begyndelsen minder dette design lidt om en openwork bro. Processen og teknologien til fremstilling af individuelle lærred er i denne sag meget mere kompliceret og tager længere tid end ved montering af et fladt loft.
 4. For at forhindre opsamling af fugt og kondensat mellem det gamle loft og lærredet, laves huller i profilen til ventilation. Ideelt set skal du installere ventilationsgitter i lærredet. På denne måde vil der altid forekomme tvungen udstødning. Og hvis området i rummet er mere end 35 kvadratmeter. m. En sådan foranstaltning er simpelthen nødvendigt.
 5. Når du installerer et strækloft, kan du bruge halogenlamper, fluorescerende eller almindelige glødelamper. Når du installerer lamper i loftet, er det nødvendigt at begrænse deres strøm. For eksempel til en konventionel og luminescerende lampe, bør effekten ikke være højere end 60 watt, for halogener bør den ikke være højere end 20-35 watt.
 6. Du skal også overholde visse krav ved installation af armaturer til 12 W. Der er behov for at bruge specielle transformere, ellers kan loftet svække på grund af den øgede blødhed af PVC-folien.
 7. Der er forskellige muligheder for montering af højeffektlygter, som bruges i processen. For at begrænse varmeoverførslen er det nødvendigt at sikre afstanden mellem lampen og loftet på mindst 1 mm. Hvis der anvendes transformatorer, er de fastgjort i strukturens nederste plan, og monteringsprofilen skal sænkes med 5-7 cm.
 8. Et firma, der installerer et loft, giver normalt en garanti for sit arbejde i op til 10 år, forudsat at temperaturen opretholdes mellem 0 og 50 grader Celsius. Garantien dækker bevaring af farve, fravær af revner, rynker og afstivning af nettet. Selvom loftet blev oversvømmet med vand eller ved et uheld gennemboret.

Hvis du udfører alle teknologierne i henhold til vejledningen, har du al mulig mulighed for at montere loftet korrekt, uden fejl. Vær særlig opmærksom på udvælgelsen af ​​certificeret materiale af høj kvalitet.

Harpoon metode til montering af hævede lofter (5 billeder)

Lejlighed design i dag er et komplet sæt af en bred vifte af tekniske muligheder for planen. Især angår reparation og indretning af lofter. I denne henseende er vores fantasi begrænset kun af omkostningerne og teknologiske forhold i lokalerne. De loftsystemer, der anvendes i praksis i praksis, gør det muligt hurtigt at gøre boliger til et stilfuldt og komfortabelt boligobjekt.

Gipsplade og stræklofter i denne forbindelse er af største interesse, da det er disse typer loftdesign, der har overkommelige teknologier, en acceptabel pris og et godt slutresultat. Hvis situationen er helt tydelig med gipsvæg for lofter, rejser installationen af ​​spændingssystemet mange spørgsmål. Til dato er der flere måder at installere en spændingsstruktur på, men mere interessant er harpoon fastgørelsessystemet af loftslofter. Lad os undersøge i detaljer, hvad der er de tekniske træk, subtiliteter og nuancer af denne version af installationen af ​​loftkonstruktionen.

Harpun system med hævede lofter - teknologi funktioner

En god montering og korrekt installation er en garanti for, at spændingssystemet installeret i den øverste del af rummet tjente i lang tid og så smuk ud. I øjeblikket anvendes der i praksis en række fastgørelsesmetoder, der hver især er kendetegnet ved tekniske egenskaber. Den mest pålidelige er fastgørelsen af ​​hævede lofter ved hjælp af harpunmetoden.

Fastgørelsessystemet fik sit navn på grund af brugen af ​​en harpun - det vigtigste strukturelle element, som hele den suspenderede struktur er baseret på. Harpunen er en forstærket profil af en speciel form, lavet af polyvinylchlorid. Det bruges til at fiksere filmen, der strammes i den øverste del af rummet. Profilen er installeret rundt om hele lokalerne og tjener som grundlag for fastgørelse og strækning af nettet.

Bemærk: Produktet har en fabriksydelse. Harpunen gennemgår enorme dynamiske belastninger under drift, så spændingsstrukturen i webs harpunkæden har en svejset ledd. På den måde sikres modstand mod høje dynamiske belastninger.

Varianter af harpunsystemer, der anvendes til lofter

Der er to typer fastgørelsessystemer til spændte strukturer, hvor hovedelementet i fikseren er en polyvinylchloridindsats. Overvej i rækkefølge hver af dem. Hvad er forskellene og funktionerne i teknologien.

Spear harpoon-metoden er den mest almindelige teknologi på husstandsniveau. Denne fastgørelsesmetode er mest almindelig af følgende årsager:

 • hurtig og bekvem installation af en klud i den nødvendige højde
 • høj grad af pålidelighed
 • evnen til at bruge denne teknologi i rum, hvor væggene og loftet er langt fra god geometri.

Essensen af ​​metoden er som følger: Kanten af ​​filmen svejses til harpunen ved hjælp af en højfrekvent termisk maskine, som igen er fastgjort i slidserne af metalprofilen. Kobling fungerer på låseprincippet. Den eneste note, som man bør være opmærksom på, er at mellem kanten af ​​den strakte film og panelerne forbliver der et lille teknologisk hul på 4-7 mm.

Det er vigtigt! det teknologiske hul er nemt maskeret af påført sokliste eller dekorative indsats. Denne metode forenkler situationen meget, når det er nødvendigt at fjerne væsentlige krumning af væggene.

Den gapløse harpunmetode har flere vensteknologier. Han opfandt for nylig, og den største fordel ligger i, at den strakte film er meget tæt på væggen. Leddene i kontaktstederne mellem banen og panelerne er praktisk taget fraværende, hvilket forbedrer de visuelle egenskaber af overfladen, der skal spændes. En vigtig og eneste betingelse for at bruge denne metode i praksis - væggene i rummet skal være glatte og glatte. Normalt vælges denne mulighed, hvis du ønsker at lave fladniveau kombinerede loftsstrukturer, hvor du vil give et strakt stof en nøjagtig kontakt med andre overflader.

Bemærk: Denne metode til montering af strækloftet reducerer risikoen for beskadigelse af stoffet og åbner flere muligheder for loftdesign.

Harponsystemets design

Hele systemet er i dette tilfælde bygget på brug af en harpun, en særlig type fastgørelsesanordning. Det skal bemærkes, at hver fabrikant af strækloftkonstruktioner har sin egen harpunform, forskellig fra de andre.

I de fleste tilfælde ligner harpunen til hævede lofter en plade med krogformede fremspring. Det skyldes disse fremspring, at filmen er koblet med en styringsprofil.

Harpunets hovedtræk er dens fleksibilitet. Dette er de vigtigste parametre for produktkvalitet. Harpunen loddet på lærredet skal være fleksibel og elastisk, hvilket sikrer nem og hurtig installation af hele ophængningssystemet. Det er dog ikke nødvendigt at fokusere opmærksomheden, når man kun vælger en monteringsmetode på harpoonens konfiguration. Hele strukturen består af to komplementære elementer:

 • harpoon svejset til kanten af ​​bladet;
 • metalprofil, monteret omkring rummets omkreds.

Hvis harpunen er lavet af PVC, så er styremonteringsprofilen lavet af aluminiumlegering. Dens form og konfiguration skal helt gentage konfigurationen af ​​PVC-indsatsen.

Disse to elementer skal være nøjagtigt tilpasset hinanden, hvilket klart viser alle fordelene ved denne metode til fastgørelse af lofter.

De vigtigste fordele ved harpoon montering lofter

Den tekniske side af spørgsmålet om montering af sådanne loftsystemer ved hjælp af harpunindsatser er ret simpelt og ligetil. Sammenlignet med andre eksisterende metoder til fastgørelse af nettet - denne teknologi har følgende fordele:

 • Den første er at fastgøre stoffet på en sådan måde hurtigt og selvom en medarbejder ikke er af højeste kvalifikation;
 • Det andet er, at takfladen som følge af denne fastgørelsesmetode er ideelt ens (uden fold og sagging);
 • For det tredje vil installationen skjule manglerne og manglerne på vægpanelerne;
 • Fjerde harpoon indsats giver om nødvendigt hurtig demontering af bladet, både delvis og fuldstændigt;

Bemærk: Lokal reparation af lofter er et hyppigt fænomen, især når det kommer til at eliminere konsekvenserne af oversvømmelse af stuerne ovenfra.

 • Den femte harpoon montering metode giver dig mulighed for at arbejde med multi-tiered loft strukturer.

Til reference: Arbejde med harpuner gør det muligt at bruge til hængslede loftsstrukturer på samme niveau med forskellige teksturer. Til dette formål fremstilles der en særlig profil, som spiller en separators rolle. I sin konstruktion er der riller til fastgørelse af indsatsen på begge sider.

Loftinstallation

Ligesom enhver anden mulighed for færdiggørelse af arbejdet kræver installation af PVC-film i den øverste del af rummet en omhyggelig forberedelse. Hvert job giver kun det ønskede resultat, hvis det udføres med de nødvendige værktøjer og i overensstemmelse med en given teknologi.

Med en rimelig og kompetent tilgang til hele arbejdet med at installere et sådant loftkonstruktion tager det gennemsnitligt 3-5 timer. Vanskeligheder opstår som regel ved installation af flere niveauer af en særlig form og konfiguration. Når man køber et færdigt produkt med en svejset PVC-indsats, letter det efterfølgende installationsarbejde.

At arbejde har du brug for følgende værktøjer og armaturer:

 • niveau, fortrinsvis laser;
 • aluminium profil;
 • PVC lærred;
 • nedstryger;
 • skruer, dowels;
 • perforator, spatel og varmepistol.

Harpoon mounts er allerede bundtet og monteret med hovedbladet. Spatelen er designet til fastgørelse af indsatsen i en metalprofil. Varmepistol er et specialudstyr og er designet til at opvarme PVC-film.

Til noten: I dag er det ikke nødvendigt at købe varmepistoler. Udstyr til denne type arbejde tilbydes udlejes.

Efter at lærredet er klar til arbejde, installeres en aluminiumsguideprofil på væggene på steder, der er markeret på hele rummets omkreds.

Når rummets omkreds er udstyret med metalprofiler, kan du installere lærredet. Arbejdet udføres ved hjælp af en trowel, som er drevet ind i aluminium harpun indsatsen. Som følge heraf er PVC lærred strækket.

Ved det sidste trin sikres tilpasningen af ​​den spændte bane ved virkningen af ​​en varmepistol.

Afslutningsvis

Baseret på ovenstående materiale bliver det klart, hvad harpunen bruges til, når man fastgør den spændte film til den ophængte overflade for at blive spændt. Fra de modtagne oplysninger kan det konkluderes, at installationen af ​​spændingssystemer på denne måde ikke medfører særlige vanskeligheder. Det vigtigste at huske er følgende aspekter, som vil blive brugt i følgende:

1. Harpoon er en speciel PVC-indsats, der fastgør det spændte lærred i en metalprofil.

2. Der findes to typer af lignende systemer:

 • spatelsystem;
 • gapless harpoon system.

3. Den første mulighed er den mest enkle og tilgængelige.

4. Den anden mulighed er mere egnet til montering af loftkonstruktioner på flere plan.

Harpoon montering system til hævede lofter: fordele, ulemper, alternativer

Stretch loft er monteret rundt om rummet til en speciel profil. Der er forskellige måder at fastgøre på nettet, og harpoonfastgørelse af hævede lofter koster normalt mest. På samme tid har metoden den laveste procentdel af sagging og den højeste pålidelighed.

Typer af fastgørelsesdele: hvorfor harpunen er bedre

Der er tre hoveddesigner af skruer til PVC film:

De to første er så ligner hinanden, at mange ikke ser dem som forskellige systemer. Shtapikovy og kile fastgørelseselementer består af følgende elementer:

 • Baguette lavet af aluminium profil;
 • plug;
 • Wedge (eller perle, afhængigt af designet).

Fastgørelsen på en perle eller kile er ret simpel: kluden trækkes indad i profilen, og kilen (perlen) er tæt fastspændt der. Dette arbejde kan udføres uafhængigt med visse færdigheder og erfaringer.

Harpunen til stræklofter adskiller sig både i beslagets kompleksitet og højere pålidelighed. Designet består af en plastikpose, ærme og harpun. Harpunen er lavet af polyvinylchlorid og er i modsætning til perlen rigeligt svejset til lærredet. Derfor bevarer overfladen det æstetiske udseende i mange år.

Fastgørelsen selv virker som en tøjspind. Duken er fast inde i harpunen, og derefter fastspændt på termostaten. Sådanne fastgørelsesanordninger er vanskelige at fremstille, dets installation kræver deltagelse af erfarne fagfolk. På sådanne lofter giver med vilje en garanti, fordi den varer længere.

Varianter af harpun

Efter type designprodukter er:

 • Harpoon mount stræklofter for en synlig profil;
 • Harpoon til usynlig profil.

Designerne ligner hinanden. I det første tilfælde skjuler harpunen direkte bag baguetten. I det andet tilfælde bruges en camouflagehætte til at skjule spalten.

Afhængigt af størrelsen af ​​loftet (henholdsvis dets vægt), store, mellemstore eller små harpuner er valgt. Ved høje belastninger skal du bruge en harpun, der er monteret på en vandret profil.

Stages af montage harpoon design

Hele processen tager ikke meget tid. Men det endelige resultat afhænger af hvert af stadierne.

 1. Forberedende arbejde. Måling af loftet, beregning af bladet og den samlede længde af harpunen;
 2. Klippe bladet og lodse harpunet i kanterne;
 3. Fastgørelse til væg på monteringsprofilen af ​​aluminium. Profilen har den nødvendige perforering til fastgørelseselementer, så det er nok at bore huller på de rigtige steder langs væggen.
 4. Fyld harpunet ind i profilen ved hjælp af en monteringsspatel og strække bladet;
 5. Opvarmning af loftet med en varmepistol, den endelige udjævning af strækloftet.

På grund af målingerne, lodning og brugen af ​​HDTV-maskiner i arbejdet er prisen på tjenester til installation af loftet ca. 20 procent højere end ved perle.

Vigtigt: Ved fremstilling af stoffet skal der tages hensyn til krympekoefficienten. Lærredet høstes på baggrund af, at det er 5 procent mindre end det samlede areal af loftet. Det er også vigtigt at beregne materialet straks. Når alt kommer til alt, efter loodning, ændres størrelsen på lærredet ikke. Derfor er det nødvendigt at omhyggeligt beregne de teknologiske huller til rør og kommunikation, så det ikke længere er nødvendigt at komme ud af situationen.

Fordelene ved en harpun

 • Holdbarhed. Gennem brug af en monolitisk profil er trykket jævnt fordelt over hele nettet. I tilfælde af oversvømmelse kan harpoon-fastgørelseselementer således modstå vandtryk på 100 kg / m2;
 • Pålidelighed. Harpunet og lærredet er lavet af samme materiale. Under varmebehandlingen er de loddet sammen. Derfor er chancen for, at harpunen "afskrækker" fra loftmaterialet praktisk talt nul;
 • Arbejdshastighed Loftet kan installeres hurtigere end brug af andre teknologier, da alt hvad du skal bruge - fyld forsigtigt spændingsmaterialet i spalterne;
 • Æstetisk udseende. Eliminerer udseendet af folder på loftet, når det er korrekt udfyldt. Strukturen deformerer ikke og går ikke selv efter år;
 • Skjult profil. Takket være brugen af ​​en usynlig profil forsvinder behovet for at bruge en loftsplint;
 • Hurtig demontering (genmontering om nødvendigt). Når det er nødvendigt, kan lærredet tages ud af rammen og derefter indstilles.

Cons harpoon fastgørelseselementer

Selv om harpoon fastgørelsesanordninger og anses for at være den mest pålidelige teknologi, har den i praksis en række ulemper. Blandt de mest betydningsfulde er det nødvendigt at fremhæve sådan:

 • Høje krav til udøver af tjenester. Loftets målefejl må ikke overstige 10 millimeter. Ellers vil det ikke være muligt at opnå et kvalitetsresultat.
 • Behovet for fabriksudstyr. Harpunet er svejset til PVC-lærredet på fabriksmaskinen, det kan ikke loddes kvalitativt hjemme;
 • Evne til at arbejde udelukkende med PVC materialer. Mange bruger polyesterfilm til montering af lofter. Polyesterfilm holder sig ikke til denne type fastgørelsesanordninger. Derfor er det bedre at bruge en kil eller perle, når du bruger dette materiale.
 • Ikke egnet til sømløse lofter. I stedet for PVC i sømløse lofter anvendes kun polyesterstof. Og det er ikke meningen at arbejde med en harpun. Du skal bruge en perle eller en kile;
 • De forholdsvis høje omkostninger ved installationstjenester.

Kvalitet, pålidelighed eller pris?

Hvis der var et svar på spørgsmålet "Hvilken lukning er ideel til loftet?", Så ville vi ikke have set så mange forskellige fastgørelsesteknologier. Shtapik, kil og harpun - har både fordele og ulemper. I byggemiljøet har alle typer fastgørelsesdele deres fans. Til dato eksisterer der ikke universelle løsninger, såvel som den samme tilgang til udførelse af tjenester. Derfor bør vi ikke glemme, at det endelige resultat i høj grad er påvirket af materialernes kvalitet og faglighedenes faglighed.

Endelig se videoen af ​​loftets installation baseret på harpunsystemet: