Det bedste valg af type strækloft til allergier

Den moderne marked er bogstaveligt talt fyldt med efterbehandling materialer, herunder nedhængte lofter fremstillet af stof eller PVC. Desværre skaber efterspørgsel forsyning ikke kun originale høj kvalitet varer, men også billigere forfalskede produkter er ofte skadelige og farlige for helbredet, som kan forårsage allergiske reaktioner.

Hvad er faren for allergi kan lurke i hæmmede lofter?

Spændingsdug er materialer med en kompleks kemisk sammensætning. For mennesker er det vigtigt som indholdet i dem af visse stoffer og deres procentvise forhold til hinanden. Disse indikatorer er underlagt internationale sikkerhedsstandarder.

De førende europæiske producenter overholder disse regler. Sikkerheden af ​​deres lærred er bekræftet af overensstemmelsescertifikater. Derfor bør du i alle tilfælde undgå forfalskninger og kun købe certificerede materialer.

Imidlertid indeholder selv højkvalitets filmduv stoffer som:

I acceptable mængder til raske mennesker er de ufarlige. Men hvis menneskekroppen er svækket og modtagelig for allergiske reaktioner, er det bedre at nægte PVC-lofter, selv af højeste kvalitet.

Hypoallergene stræklofter

Allerede bevist, at stoflofter har en sådan egenskab som allergivenlig. Dette betyder, at de ikke indeholder stoffer, som den hypersensitive organisme reagerer på.

Derudover skaber i det indre af disse materialer ikke forhold, der fremmer allergiforekomsten. For eksempel et stofvæv "ånder" og luft passerer gennem det til loftet. Følgelig opstår kondensat ikke på bundloftet, og fugt vises ikke, hvilket er så farligt for børn og voksne med svækket immunitet.

Derfor anbefaler eksperter at installere tekstilstræklofter i børnehaller, førskole og medicinske institutioner. Denne løsning er en effektiv foranstaltning med det formål at forhindre forekomsten af ​​allergier.

Stræklofter, fremstillet specielt til allergi

Men hvordan man er allergisk? Er de bestemt til for altid at opgive dette mirakel af moderne design? Ingen måde! Sådanne kendte europæiske mærker som Clipso, Deskor, Mistral, som tilbydes lærred specielt designet til allergikere, har allerede taget sig af dem.

Disse materialer imprægneres yderligere med Tinosan antibakterielt lægemiddel. Den består af sølvioner, som forhindrer akkumulering af mikrober på overfladen af ​​lærredet og endda forbedrer luftens kvalitet i rummet. Sådanne stræklofter anbefales til personer, der lider af allergiske sygdomme.

For at undgå fejl er det meget vigtigt at være opmærksom ikke kun på fabrikanten, men også på leverandøren af ​​materialet.

Vores virksomhed "Vester Ceiling" i mange år engageret i fremstilling og installation af loft strukturer fra spændingsstoffer. For os er omdømme først og fremmest, så vi opretholder ærlige og gennemsigtige forbindelser med kunderne, herunder levering af nøjagtigt de materialer, der blev bestilt.

Stræklagsallergier

Vi lever i en tid med moderne teknologi og innovative tilgange. Ikke desto mindre skader nogle moderne efterbehandlingsmaterialer vores helbred ved at fremkalde allergiske reaktioner. Allergier til nedhængte lofter - dette er et meget almindeligt fænomen, der ofte forekommer i byboere. Hvad er kendetegnet ved en allergi for at strække lofter, og er det muligt at slippe af med det?

symptomatologi

Er du allergisk over for strækloft, hvis du oplever følgende symptomer?

1. irritation af slimhinderne i mund og næse (dette kan udtrykkes ved konstant nysen og hoste samt i hævelsen af ​​halsen).

Hvis du bemærker disse symptomer i dig selv, skal du straks vise dig en allergiker, som vil foretage en hurtig og effektiv diagnose for at identificere det eksakte allergen og derefter ordinere en kompetent terapi.

Hvad er diagnosen og behandlingen

Først og fremmest bør du bestå en blodprøve, som vil hjælpe med at bestemme mængden af ​​antistoffer og identificere overfølsomhed over for allergenet. Dette sker i specialiserede laboratorier med tynde nåle og dyser, så proceduren er næsten smertefri. Du kan finde ud af resultatet om et par dage, med ham skal du komme til allergisten for en fortolkning og recept på behandling.

Hypo-allergifremkaldende lofter

Virksomheden "100 lofter", der specialiserer sig i fremstilling af strukturer af enhver kompleksitet, giver dig et bredt udvalg af PVC og stofklæder til installation i lejligheder, private huse, kommercielle og offentlige institutioner.

Du kan bestille et allergivenligt strækloft fra os, som ikke alene vil bevare dit helbred, men også gøre rummet stilfuldt og moderne. PVC-film, der har et særligt antistatisk lag, der forhindrer dannelsen af ​​støv, sammenligner sig positivt med denne egenskab fra:

 • kalk,
 • loftmaling
 • loftpaneler
 • Baggrund.

Derudover giver brugen af ​​spændeklude dig mulighed for helt at undgå problemer som byggestøv og snavs, behovet for at frigøre rummet fra møbler, langtidsrensning.

Vi tilbyder du lærred, hvor omkostningerne og kvaliteten er optimalt kombineret med hinanden, og muligheden for design giver dig mulighed for at oversætte til de mest dristige ideer til virkelighed.

Fordelene ved at installere sådanne lofter

Hypoallergenicitet - en ejendom der er iboende i alle, uden undtagelse, høj kvalitet PVC sengetøj. Derfor finder du en række hypoallergene stræklofter fra førende europæiske, asiatiske og russiske mærker. Vi tilbyder dig produkter, som fuldt ud overholder de indenlandske kvalitetsstandarder, og har også en række af følgende fordele:

 • modstand mod udvikling af mikroorganismer - speciel imprægnering af lofter (bakteriedræbende film behandles med en speciel sammensætning) er ikke et gunstigt miljø for udvikling af bakterier, mikrober og svampe, der pålideligt beskytter din lejlighed;
 • antistatisk belægning - et lag, der er modstandsdygtig over for sedimentering og dannelse af støv, hvilket er det stærkeste allergen,
 • nem at rengøre - alle PVC- og stoffilm er nemme at rengøre med en fugtig klud, sæbeopløsning eller flydende ammoniakopløsning;
 • lang levetid - vinyl monokrom og farvefilm har en levetid på op til flere årtier.

Derudover er en vigtig fordel ved strakte lærred deres omkostninger, som giver dig mulighed for hurtigt og billigt at omdanne et hus eller lejlighed.

Stræklofter og allergier

Tak på forhånd for dine svar.

flise holde sig forbi århundrede. Stretch loft samler så meget støv som alle andre. Min mand er allergisk, der er sådanne lofter i hele huset, alt er fint

Tag et ikke-kinesisk lærred, chancerne for at undgå allergier er meget større. vi strækker overalt, der er ingen problemer med dem, de vasker og æstetisk glædeligt for øjet)

Jeg er også allergisk, vi sætter stræklofter! Allergier var ikke når, tænkte ikke engang på det! Men værelset blev forfærdeligt indelukket sammenlignet med det lille værelse! I lidt konstant cool. Bestemt ikke sikker på, at dette skyldes loftet. Men med venner også. Hvor det nedhængte loft er meget indelukket!

Hvilke stræklofter er mere miljøvenlige: Stoffloftets kemiske sammensætning, virkningen på mennesker

Miljøvenlige stræklofter bliver ofte det vigtigste kriterium for valget af et bestemt mærke. Hvilke producenter tilbyder det højeste kvalitetsprodukt? Hvilke materialer er stoffet til stræklofter? Lad os analysere svarene på disse spørgsmål i vores artikel.

Typer af stræklofter

Ifølge fremstillingsmaterialet er der to typer:

PVC lofter

PVC lofter har høj styrke, ikke passerer vand, har lang levetid - producenter giver en garanti på 25 år, men i virkeligheden varer de meget længere.

Udseendet af lofterne er meget æstetisk, producenter producerer dem i forskellige farver og med forskellige teksturer. De mest almindelige er matte, glatte og satin.

Vær opmærksom!

Overfladen af ​​loftet behandles med antistatisk, de tiltrækker ikke støv, udfører ikke elektricitet, brænder ikke, har allergivenlige egenskaber.

PVC lofter lofter opvarmes under installationen for at blødgøre dem og derefter strække dem på den forberedte ramme. Tøj er svejset af individuelle strimler og få et solidt lærred i størrelse og form, der svarer til arealet af dit loft.

Ulempen ved PVC-lofter er ustabilitet for negative lufttemperaturer, så deres anvendelse er kun mulig indenfor opvarmede rum.

Blandt de mange mærker, der producerer miljøvenligt PVC-lærred til lofter, kan vi anbefale ECOFole og L mærker.

På billedet øko stretch lofter

Vi bruger ofte PVC-produkter i hverdagen, og samtidig har vi ingen særlig tvivl om deres økologiske egenskaber. Tandbørster, børns legetøj, diverse redskaber, husholdningsapparater - medicinsk udstyr, fødevareprocessorer, kaffemaskiner, tekande, støvsugere, køleskabe og vaskemaskiner - dette er ikke hele listen over produkter, der bruger PVC-materialer.

I dette tilfælde regner vi ikke engang om de økologiske egenskaber ved disse produkter, men når spørgsmålet opstår, hvorvidt det er umagen værd at installere stræklofter lavet af PVC, er mange mennesker i tvivl. Ville de skade?

Anerkendte producenter i produktion af kun certificerede PVC-materialer, hvis miljøegenskaber overvåges nøje. Faktisk kan de let skelnes selv ved ydre tegn, og når man køber børns legetøj - materiale af dårlig kvalitet har ikke æstetisk udseende, de udsender en ubehagelig lugt på grund af tilstedeværelsen af ​​skadeligt formaldehyd i deres sammensætning.

Det er selvfølgelig ikke altid muligt at skelne en billig forfalskning fra et ægte certificeret produkt kun af eksterne tegn. Derfor spørg sælgeren altid om et kvalitetscertifikat. Men virksomheder, der værdsætter deres omdømme selv vil helt sikkert give det til dig. Hvis dette ikke sker, er det værd at overveje. Chancerne er, at sådanne "miljøvenlige" lofter kan være en billig falsk og kan skade dit helbred.

Pas på forfalskninger! Høj kvalitet PVC lofter er helt sikkert for dit helbred.

Foto miljøvenlige stræklofter

Stræklofter

Den leveres til salg i ruller op til 5 meter bred, og det er ikke nødvendigt at eksakte skære over loftet. De frigives ved løbende målere.

Ved installation af stræklofterne er der ikke behov for opvarmning af nettet, da den har tilstrækkelig duktilitet og perfekt strækker sig til de ønskede dimensioner.

Stof sømløse stræklofter har en meget høj styrke. Med dem behøver du ikke at bekymre sig om oversvømmelser fra naboerne ovenfor. Disse lofter er i stand til at modstå en masse vand og ikke strække sig ud, plus deres udseende forbliver det samme.

Fabrikanter af stofstræklofter garanterer op til 50 års drift.

Stoflofter er egnede til drift ved temperaturer fra minus 50 grader til plus 50.

Vær opmærksom!

De bedste stræklofter er økologisk stof.

Polyester er et syntetisk stof, men dets egenskaber ligger meget tæt på bomuld. I udseende er det let at tage for uld. Moderne syproduktion anvendes meget til syning af forskellige typer tøj - fra undertøj til overklæder.

På grund af det faktum, at næsten alle mennesker på jorden helt sikkert har polyesterartikler i garderobeskabet, har holdningen til stoflofter udviklet sig mere loyale end til PVC-filmlofter. I forhold til dem sidder navnet "naturlige stræklofter" fast, hvilket ikke helt er sandt, men stadig er sikkerheden af ​​dette materiale testet tid.

Tøj af stofstræklofter behandles med specielle svampeforbindelser, har antibakteriel belægning, har fremragende lydisoleringsegenskaber.

De økologisk rene stretchlofter i Cherutti, Clipso, DESCOR og ECO-sebring mærker nyder velfortjent prestige blandt kunderne.

Vælg dokumenterede firmaer

Hvor anvendes stræklofter?

Stofgardiner af lofter i det gamle Rom kan betragtes som en prototype af moderne stræklofter. Endnu tættere på designet til den moderne måde at dekorere lofter i Armenien. De mætter stoffet med chalky opløsning og sætter det på rammen. Faktisk er den samme ordning, der bruges nu til installation af hævede lofter. Den eneste forskel er i materialerne.

Moderne bygherrer med hjælp fra denne teknologi oprindeligt indrettede lofterne i lejligheder og kontorlokaler, især i dem, hvor det er svært at skjule fejlene i lofterne - uregelmæssigheder og mangler.

Nylige udviklinger tillader brugen af ​​hævede lofter i værelser med et stort areal, og materialer til fremstilling af paneler bliver konstant forbedret. Og nu har omfanget af stræklofter udvidet betydeligt, og derudover har et sådant loft blevet prestigefyldt.

Designere udsmykker usædvanligt smukt interiør ved hjælp af mulighederne for at kombinere forskellige materialer og former af stræklofter. Samtidig opnår de ønskede visuelle effekter ikke kun ved at bruge lærred af forskellige teksturer og farver, men også ved at skabe lofter på flere niveauer, der indeholder belysning.

I medicinske institutioner anvendes stræklofter af specielt behandlede materialer, hvilket giver dem unikke bakteriedræbende egenskaber. Disse er de mest miljøvenlige stræklofter, hvis kvalitet styres på statsniveau.

Bedst af alt - stof lofter

Lidt mere om fordelene...

Stræklofter har ud over deres høje miljøkvaliteter mange positive egenskaber. De mest attraktive af dem - installationens hastighed og de utrolige muligheder for at skabe et unikt design af rummet. Her er bare nogle af dem:

 • Lofter med fotoudskrivning. Du kan bestille trykning af ethvert billede på dit loft. Billeder af fluffy skyer mod en blå himmel baggrund ser meget flot ud, i børnenes værelse kan du udskrive et billede af munter balloner og mælkebøtter. Alt hvad du vil!
 • Lofter "Star Sky". Her ved hjælp af specielle belysningsteknologier og fiberoptiske filamenter i rummet skabes en ægte illusion af nattehimlen med glimt af stjerner. Om dagen er loftet ikke anderledes end det sædvanlige.
 • Kombinationen af ​​blank og mat tekstur i et lærred vil visuelt genskabe effekten af ​​et loft på flere niveauer. Ideelt set, når højden på rummet ikke tillader at montere et loft på flere plan, men virkelig ønsker.
 • Hvis du skal ændre dit bopæl, kan du tage loftet med dig!

Stræklofter - den hurtigste og mest behagelige måde at dekorere din lejlighed på!

Stræklagsallergier

I dag er dette praktiske design blevet et integreret element i enhver moderne reparation. Stræklofter har et æstetisk udseende, en række farver, de er nemme at passe på. Men er de så uskadelige som de vises ved første øjekast? Og hvorfor forårsager de allergiske reaktioner?

Stretch-loftallergener og toksiner

PVC loft er lavet af polyvinylchlorid film. En stor fordel ved sådanne lofter er høj vandmodstand. De tiltrækker ikke støv. PVC film indeholder sådanne skadelige stoffer som klor, toluen, phenol, men deres indhold er minimal og er inkluderet i tilladte normer.

Men hvis en sådan struktur for høje temperaturer, det bliver en rigtig "fjende" sundhed, t. Til. Det er på høje stigninger af termometeret fra loftet starten at skille sig ud alle de skadelige giftstoffer. Derfor kan disse produkter i hvert fald ikke installeres i saunaen, bad, og alle andre områder, hvor det er muligt at forøge lufttemperaturen.

Navnet på stofloftet antyder, at stof bruges til at lave et sådant loft, men er det bare, at det er harmløst og naturligt? Det drejer sig ikke om linned, bomuld og silke, men alt om samme syntetiske. Ved fremstilling af stoflofter anvendes polyesterfiber imprægneret med polyurethan. Men sådanne lofter anses for at være miljøvenlige på grund af deres evne til at passere luft eller blot "ånde".

Symptomer som følge af allergier i stræklofter

På billedet: Irritation af næseslimhinden med stramt loftallergi

Ofrene for allergier forårsaget af strækloft, de følgende symptomer:

 1. Irritation af slimhinden i næse og hals, manifesteret af nysen og hoste, larynx-ødem.
 2. Skader på slimhinden i øjnene, hvilket fører til rødme og stærk brændende fornemmelse, conjunctivitis.
 3. Kløe og rødme i huden, såvel som hudreaktioner som blærer, urticaria, dermatitis, betændelse, eksem.
 4. Fra mave-tarmkanalen kvalme, opkastning, alvorlig smerte, diarré.
 5. Hovedpine, svimmelhed.
 6. Åndedrætsallergier, manifesteret af hvæsen, udviklingen af ​​astma (professionel), bronkitis, lungeødem.
 7. Skader på centralnervesystemet (svimmelhed, svimlende gang, kramper, frygt, dårlig søvn).

Traditionel behandling

I tilfælde af forgiftning af kroppen er det nødvendigt at konsultere en allergiker. antihistaminer (Suprastin, Tavegil, Claritin, Kestin, Tsetrin, Zyrtec, Ksizal, Aerius, Telfast, etc.), ikke-steroide anti-inflammatoriske lægemidler (Nimesulide) anvendes til behandling af allergier, medicin for hoste, steroider, smertestillende midler (Pentalgin, nr-Spa), lotion, cremer og salver, hud blødgørende (Advantan, Lokoyd, Bepanten).

Du skal også følge en diæt. Læger anbefaler at besøge det speleologiske kammer for at lindre åndedrætssymptomer. Det er tilrådeligt at gøre nasal vask for at eliminere ødem og bruge karsammentrækkende næsedråber (Naphthyzinum, Tizin, Galazolin, Nazol).

Hvis det viser sig, at der er installeret et lav kvalitet lærred i din lejlighed, skal du først og fremmest fjerne det så hurtigt som muligt. Når alt kommer til alt udsender dårlige lofter giftige stoffer, hvor daglig indånding fører til forskellige sundhedsmæssige problemer.

Nyttige anbefalinger

Det kan konkluderes, at brugen af ​​stræklofter i hjemmet er sikkert, praktisk og praktisk. Men alt dette gælder kun, hvis lofterne i din lejlighed opfylder sanitære standarder og har kvalitetscertifikater. Det er ikke beklageligt, men mange producenter af stretchlofter fortjenesten er vigtigere end kvaliteten af ​​deres produkter. Så hvordan forstår du, om dit loft er sikkert?

Først og fremmest skal fabrikanten af ​​stræklofter give dig den nødvendige dokumentation, herunder kvalitetscertifikater, som bekræfter produktets sikkerhed. Hvis sådanne dokumenter ikke kan vises til dig, skal du ikke samarbejde med dette firma.

For det andet skal du være opmærksom på duften, der kommer fra loftet i slutningen af ​​installationen. Uanset hvilket materiale loftet blev lavet af, efter installationen udstråler det en ikke helt behagelig aroma. I et produkt af høj kvalitet forsvinder den i skyggen af ​​et par timer, men i lav-end produkter - vil en skarp kemisk lugt forblive "live" i din lejlighed.

Hypo-allergifremkaldende lofter

Mange mennesker ved om fordelene ved stræklofter, deres vandmodstand, æstetik, holdbarhed. Men det dårlige kvalitetsmateriale kan forårsage alvorlige allergier, ikke alle købere ved. Forfalskede malerier af tvivlsom oprindelse indeholder phenol, cadmium, toluen og fluor, hvilket fører til problemer med vejrtrækning, betændelse i slimhinder og andre negative konsekvenser.

Selv i certificerede PVC filmdæpper er disse stoffer stadig til stede, om end i tilladte mængder. For sunde mennesker er de harmløse. Men hvad med dem, der er allergiske eller har respiratoriske problemer?

Fordele ved hypoallergen stræklofter

Vores katalog indeholder unikke materialer fra førende europæiske mærker Clipso og Deskor, der er designet til installation i hjem, hvor folk, der er udsat for allergi, lever. Tøj er lavet af polyesterstof imprægneret med polyurethan (syntetisk polymer, der ikke indeholder farlige komponenter og anvendes selv i fødevareindustrien). Funktionerne i hypoallergenlige stræklofter omfatter:

 • åndbarhed. I modsætning til filmdugere trækker stofhypoallergene lofter i vejret, så kondensering ikke sætter sig i lofterne og ikke virker fugtigt, farligt for voksne og børn med svækket immunitet. På grund af dette anbefales polyestervaske til installation i førskole- og lægeinstitutioner. De fremkalder ikke kun allergiangreb, men forhindrer også dets forekomst;
 • antistatiske egenskaber. Hypoallergene strækstoflofter er modstandsdygtige over for sedimentering og ophobning af støv, hvilket er det stærkeste allergen;
 • resistens over for reproduktion af mikroorganismer. Klæder af Clipso og Descor mærkerne er imprægneret med et specielt antibakterielt præparat Tinosan med sølvioner. Som et resultat reproducerer skimmel, svamp og andre sygdomsfremkaldende organismer, der har status som allergener, ikke på overfladen af ​​materialet.

Sikker lofter for allergi.

For folk, der er tilbøjelige til allergi, ville den bedste løsning være at installere et stofstrækloft med antibakteriel imprægnering. Det franske firma Clipso har et specielt Clipso 705AB stof udviklet til sådanne tilfælde.
Dens formål er installation i medicinske institutioner og boliger. Den antimikrobielle TINOSAN-komponent, sikker for personen, er en del af et strækloft.


Eksempel på antibakterielt kliploft i soveværelset

På grund af dets egenskaber anvendes den ofte i kosmetiske produkter. Hovedstrukturen af ​​"TINOSAN" er sølvioner. De forstyrrer aflejring og multiplikation af mikrober på overfladen af ​​strækloftet.


Eksempel på antibakterielt kliploft i rummet


Eksempel på Clipo antibakterielt loft i børneværelset


Eksempel på Clipo antibakterielt loft i børneværelset

ring, spørg, ordre
8 (812) 935-14-85

Leder du efter sømløse lofter? installation i 1 dag! +7(499)381-3221

Belgien, en af ​​de første begyndte at producere stræklofter i lærred. Europæisk land - europæisk kvalitet I øjeblikket er det de mest populære malerier. I Belgien er der flere virksomheder, der producerer stræklofter. På det russiske marked er der hovedsageligt to mærker - Mistral og Polyplast.

Brand Mistral - den største produktion er i Belgien, der er to producenter i Kina.

Webkarakteristika

Tykkelse af en klud - 0,18 mm til glatte klæder, 0,20 mm til matte klæder.

Bredde - fra 3,0 til 3,2 m.

Tæthed - en tæt klud uden glans.

Farver - en palette af farver.

Reflekterende egenskaber - høj reflektivitet.

Brand Polyplast - produktion i Belgien.

Webkarakteristika

Tøj - PVC film.

Webtykkelse - 0,13 mm.

Bredde - fra 3,2 til 5,2 m.

Tæthed - en tæt klud uden glans.

Farverne er kun hvide.

Reflekterende egenskaber - høj reflektivitet.

Kontakt telefon til bestilling af ophængte lofter: +7 (495) 777-3827

Stretch tak fabrikanter

Vi præsenterer en liste over de mest kendte mærker - producenter af stoffer til lofter. Disse er de mest almindelige globale producenter. I denne liste er repræsentanter for ikke kun europæiske lande.

Stræklofter og lydisolering

Vi og vores naboer er et uudtømmeligt emne for de fleste af os, der har den ære at leve med disse mennesker. Overbevise naboerne ovenfra gør ikke støj klokken tre om morgenen eller ikke hoppe en halv dag, nogle gange er det muligt, nogle gange svært,

 • GRATIS dosering
 • Installation næste dag
 • Erfarne installatører (kun statsborgere fra Den Russiske Føderation)
 • Altid rimelige priser.
 • 10 års garanti!
 • Uden gasflasker!

Lofter på installationsstedet

Mulige fakturaer

Af fabrikant

Gratis rejsespecialist:

Over Moskva, Mytishchi, Krasnogorsk, Podolsk, Odintsovo, Pushkino, Ivanteevka, Korolev, Dolgoprudny, Khimki, Zelenograd, Reutov, Schelkovo, Sofrino, Fryazino, Lobnya, Noginsk, Elektrostal, Lyubertsy. Muligheden for gratis rejse til andre byer i Moskva-regionen, du kan afklare via telefon: +7 (495) 777-3827

Strek lofter fotos og priser

Hvis du vil dekorere interiøret med høj kvalitet, holdbart og smukt strækloft, skal du være opmærksom på stoflofter, hvor du kan bestille i vores firma. Vi tilbyder kun de bedste lofter fra førende producenter!

Stoflofter: de vigtigste fordele

Først og fremmest er det værd at sige et par ord om, hvad der udgør et stofloft. Du bør ikke tro, at det virkelig repræsenterer et stof, fx lin eller bomuld. Faktisk er loftet lavet af PVC-fibre, der er vævet som klud.

Hvorfor blev denne teknologi oprettet, og hvad er fordelene ved stoflofter over de mere sædvanlige PVC-muligheder? Hvis man ser på stoffet, ses der mange pinhuller i den. Luft kan trænge igennem dem og derved skabe et sundt mikroklima i rummet. Tror ikke, at strækloftet hurtigt bliver beskidt på grund af dets tekstur: For at kunne returnere det til sin oprindelige renhed, skal du bruge en regelmæssig støvsuger!

Europæisk kvalitet

For at gøre loftet mere holdbart plastik "stof" er imprægneret med polyurethan. På grund af dette opnår stoffet modstand mod mekaniske skader, hvilket gunstigt påvirker levetidets levetid.

Kvalitet garanterer stofloft

Hvorfor er det værd at bestille et stofstrækloft fra os? Her er hovedårsagerne:

For at installere loftet er der ikke behov for at forvarme rummet. Derfor behøver du ikke at lave planter, udstyr og møbler, som kan blive beskadiget ved høj temperatur;

Stoffloft i stof er yderst modstandsdygtig overfor høje og lave temperaturer, såvel som temperaturændringer. Derfor kan et sådant loft installeres sikkert i landhuse og uopvarmede kontorlokaler samt på terrasser og loggier;

Tekstilstræklofter er stærkere end PVC-lofter, fem gange. Stoffet af polyethylenfibre er næsten umuligt at tillade med en kniv eller pierce;

På grund af bladets styrke er der ikke behov for at forstærke hullerne til installation af belysningsarmaturer, hvilket væsentligt reducerer den tid, der er nødvendig for at installere loftet.

stof stræk loft kan males mange gange. Det betyder, at du hurtigt kan ændre indretningen af ​​rummet. Til maling strækket loftet vil passe til enhver akryl maling, vand-baseret;

en tegning kan anvendes på stofbasis: du kan skabe et unikt og uendeligt interiør, der vil være din stolthed! For eksempel kan over dit hoved være en overskyet himmel eller stjerner og planeter. For os er ingenting umuligt: ​​Vi er klar til at gennemføre alle dine projekter, selv de mest modige og usædvanlige;

tekstiler har antistatiske egenskaber: det afviser støv, så du behøver ikke bruge meget tid og arbejde på rengøring. Især denne egenskab af strækstof lofter er vigtig for mennesker, der er tilbøjelige til allergiske reaktioner eller lider af bronchial astma;

PVC stof er et allergivenligt materiale: Loftet kan installeres i børnehaven eller på hospitalet;

Vi tilbyder vores kunder en 12 års garanti. På selve loftet, det er på den struktur, der er installeret af vores specialister, er der en tre års garanti.

Stofloftlofterne varer op til et halvt århundrede uden at ændre deres oprindelige egenskaber. Loftet er ikke deformeret og vil ikke brænde ud, vil ikke ændre sin skygge og vil ikke begynde at sænke. Stofstræklofter - den bedste mulighed for praktiske mennesker, der er vant til at vælge det bedste for sig selv!

Vores tilbud

Vi har følgende fordele:

Vi bruger de bedste materialer til installation af hævede lofter fra førende producenter;

på grund af det faktum, at vi bruger perforatorer med systemer til opsamling af støv, behøver du ikke bruge energi på rengøring;

Vi arbejder syv dage om ugen: Vores specialister vil komme til dig til enhver tid bekvemt for dig, herunder om aftenen;

Vores specialister har stor erfaring: de er i stand til at gennemføre et projekt af ethvert kompleksitetsniveau;

stof strækloft pris for 1m2, find ud på siden med vores prisliste

Interesseret i vores forslag om at installere loftlofter i Moskva? Ring til os, og vi vil gerne svare på eventuelle spørgsmål du måtte have!