Lofter gipsplader i køkkenet (60 billeder)

Gipspladedesign kan findes i stort set alle moderne indretninger, fordi det er praktisk, billigt og æstetisk tiltalende. Du kan oprette dem selv ved at skrive i enhver stil. Uanset om det er klassisk eller højteknologisk, giver variabiliteten af ​​formularerne dig mulighed for at designe et unikt design af loftet af gipsplader i køkkenet, hvilket vil være højdepunktet i rummet. Om funktionerne i dette materiale - i vores artikel!

Typer af køkkenlofter

Gipsplader lofter er en type suspenderede strukturer, der er installeret til at tjene dekorative eller praktiske formål. Men på grund af GCR's lave modstandsdygtighed over for fugt anbefales det ikke at installere det i badeværelset, hvor dette tal er ret højt. Men for køkkenet er en god løsning, der hjælper med at skjule fejlene på overfladen eller skjule kommunikation.

Selvfølgelig er ikke kun på grund af dette produkt fra GCR så populært. Faktum er, at dette er et meget plastikformet materiale, hvorved det er muligt at danne både en formet indretning og glatte, ideelt lige partitioner med et komplekst belysningssystem. Baseret på form, metode til installation og formål er der tre typer gipslofter, hvor det hver især er værd at være mere detaljeret.

Enkelt niveau gipsplader lofter

Denne type er den enkleste løsning, der kan fungere som et selvstændigt element i interiøret eller grundlaget for mere komplekse strukturer.

Enkeltgipsgipsloft i køkkenet består af en metalramme, der er fastgjort, belægnings- og belysningsarmaturer. Selv en nybegynder i reparationer vil kunne bygge dette, det vigtigste er at fastgøre fundamentet.

GCR-ark er monteret på hinanden, og alle leddene er forsigtigt anbragte - dette hjælper med til at skabe effekten af ​​en perfekt glat belægning. Mellem gipsvæggen og hovedpartitionen dannes der et tomt rum langs suspensionshøjden, hvor den indbyggede belysning normalt er skjult.

Generelt, på trods af sin enkelhed, ser loftet på et enkelt niveau meget stilfuldt og er i stand til at blande harmonisk med minimalistisk eller moderne styling. For at udvide mulighederne for design kan du "lege" med farver, mønstre, gøre belægningsmatte, blanke eller bare lim tapetet.

Enkeltbelagte gipsplader lofter har flere fordele i forhold til andre sorter. For det første mister de ikke deres udseende, selv på grund af et faldende fundament. For det andet tillader de visuelt at tilpasse den oprindelige finish, ikke så meget som at reducere højden af ​​rummet, hvilket er særlig vigtigt for små køkkener. For det tredje vil det beskytte mod for larmende naboer, der giver den bedste lydisolering. Enkel løsning til simpelt design.

Multi-niveau gipsplader lofter

Efter at have lært, hvordan man opretter en struktur på en plan, kan man dvæle på dette, og man kan "vedhæfte" det til et andet eller tredje niveau (mindre i område) for en mere kompleks type. Den anden mulighed refererer til GCR'en på flere niveauer og kræver en vis færdighed fra skaberen.

Følgende gipsvægge kan ikke kun være lige, men også buede, for hvilke du skal bruge en speciel ramme og plader. Samtidig er det nødvendigt at overveje hvert niveau nøje, så det ikke lægger pres på køkkenets besøgende eller deformerer rummet. Afhængig af den ønskede effekt skal du vælge en bestemt type lofter på flere niveauer, hvoraf der kun er tre:

1. Rammeprodukter. Dette er en slags kasse med trin, som er placeret omkring omkredsen af ​​rummet. Det højeste punkt bliver centrum af rummet, hvilket gør det mere rummeligt. Niveauer kan være symmetriske eller asymmetriske, helt ændre rummets geometri. Indtrykket forstærkes af spotbelysning.

2. Diagonal design. De hjælper med at opdele køkkenet i to dele og fremhæve visuelt en af ​​dem. Dette gøres på følgende måde: Fra hjørnet til hjørnet passerer skillelinjen, på den ene side der er en fremspringende del og på den anden side - ikke. Derfor er de på forskellige niveauer. For mere effekt kan du eksperimentere med farver eller typer af belægninger.

3. Zonevisning. Velegnet til værelser, der kombinerer flere zoner på én gang. Dette gælder for køkkener kombineret med en spisestue samt en stue. Du kan vælge en hvilken som helst del af rummet ved at bygge et andet niveau af den ønskede form over den. Et sådant loft over baren eller spisebordet vil se stilfuldt ud og belyse denne del.

Således er funktionerne i multi-niveau gipspladloft sammen med kompleksiteten af ​​installationsarbejdet også komplicerede. Med deres hjælp kan du visuelt ændre størrelse på køkkenet, gøre det mere voluminøst, vælg visse funktionelle dele. Men det vigtigste - dit interiør bliver mere forskelligartet og unikt.

Bøjede gipsplader lofter

Sådanne lofter kaldes også kombinerede modeller, da de kan kombinere flere typer på én gang til realisering af komplekse designideer. Disse er ikke kun glatte bøjninger eller klare striber, men komplekse figurer, som som følge heraf bliver køkkenens centrale formål. Der er næsten ingen klare klassifikationer her, da unikke ideer styrer bolden. Men vi vil forsøge at fremhæve de vigtigste motiver for de kombinerede strukturer for at demonstrere deres evner.

"Som at tegne på lærred, bliver gipspladetaljer" vokset ud "på et loft på et niveau, der fungerer som et selvstændigt designelement. Afhængig af indretningens koncept kan det være blomster eller endda silhuetter af levende væsener. For at fremhæve "billedet" er det fremhævet ved kanterne.

- Motivet populært for den moderne stil er abstrakte mønstre, der giver køkkenet et mysterium og unikhed. For eksempel kan du oprette en spiralformet struktur, og når du laver maleri, anvendes flere nuancer.

- Effekten af ​​en UFO, der skyder over køkkenet, kan opnås ved at bruge passende ærmer og metalstifter, der er monteret på bunden på en særlig måde. Det skaber følelsen af, at en gipspladestruktur flyder i luften, ikke i kontakt med loftoverfladen.

Det anbefales at anvende en sådan indretning i rummelige køkkener med høje vægge.

Gipsplader loftsbelysning i køkkenet

Beslutning om formen af ​​loftet på gipsplader er en ting. Men for at fuldt ud afsløre alt det dekorative potentiale, er det også nødvendigt at overveje lyssystemet.

Der er to muligheder for loftbelysning:

1. Åbn type, når armaturerne er monteret i et hul eller ophængt, der udgør en separat del af det øverste ensemble.

2. Skjult type, når lamperne er gemt i specielle nicher mellem gipspladerne og den oprindelige overflade. Dette er en mere populær mulighed, som skaber et blødt diskret lys, såvel som effekten af ​​en flydende struktur.

Den mest interessante ting begynder, når man vælger lamper, da deres rækkevidde og kapaciteter er ret brede.

- punkt Den mest almindelige type lamper designet til lofter. Der er modeller med funktionen til at styre lysretningen, selvom de er dyrere.

- LED stripe. Simpelthen monteret i formningsnicherne. Du kan styre styrken og intensiteten af ​​belysning med en speciel controller. Fordelen ved denne type er også i instrumenternes relative sikkerhed, da de ikke genererer varme. For at forbedre atmosfæren i interiøret kan du købe flerfarvede lys.

- neon Det er et rør af neon, som på grund af sin fleksibilitet kan tage en buet form, der glat beskriver figurer fra GCL med usædvanligt lys.

- Lysekrone. Den sædvanlige slags belysning, med installationen af ​​hvilken sandsynligvis nogen ejer kom på tværs. Til gipslofter anvendes samme princip. Samtidig kombineres lysekroner ofte med andre typer belysning og placerer den i midten af ​​ensemblet.

At vælge den bedste mulighed for at belaste loftet på gipsplader til køkkenet, skal bemærkes, at løsningen af ​​praktiske problemer er vigtigere end dekorative. I modsætning til stuen, hvor vi tilbringer det meste af tiden i ro, er det vigtigt at arbejdsområdet lyser op til det maksimale uden at skabe ulejlighed under madlavning. Evnen til at justere lysets kraft er en meget bekvem funktion.

Gipsplader lofter til små køkkener

Ejere af små køkkener ved sikkert, at dette rum skal være fyldt med et mindste antal genstande, dekoreret med minimal indretning og "malet" i lyse farver. Men loftets design kan også tage afstandsmålere eller omvendt - gemme.

Selvfølgelig anbefales det ikke at installere yderligere elementer på overfladen for værelser med lave lofter. Men hvad nu hvis hun ikke er perfekt? Enkeltbelagte gipspladerlofter - den perfekte løsning på alle problemer.

Til efterbehandling anbefales det at vælge lys nuancer, der er flere toner lettere end vægge. Undgå tegninger, mønstre eller linjer, der skaber en loftgrænse, hvilket reducerer størrelse og størrelse i køkkenet. I princippet om "jo mindre - jo bedre" kan du udnytte alle fordelene ved bygninger fra gipspladen og forvandle interiøret.

Gipsplade loftsdesign i køkkenet - foto

Gipsplader lofter er en glimrende løsning til køkkenet, som giver dig mulighed for at skjule overfladens mangler eller blive en designer fordel ved rummet. Nogle kan blive overrasket over de mange konstruktive muligheder, men der er faktisk endnu mere. Bevis for dette samt en ekstra inspirationskilde - vores udvalg af fotos. Glad visning!

Gipspladerlofter i køkkenet: designmuligheder

Lofter af gipsplader er fortjent populære. Mange værdsatte styrken af ​​et sådant loft, æstetik og nem installation.

Overvej fordele og ulemper ved gipspladelofter i køkkenet, og tal også om, hvilken form det er ønskeligt at vælge til køkkenlokalet.

Fordele og ulemper

Gipspap eller gyprok er et miljøvenligt materiale bestående af gips, foret med pap. Installation af et sådant loft tager 1-3 dage afhængigt af rummets rum og mønsterets kompleksitet. Men lofterne er helt flade, smukke og holdbare.

 • Hvis du vælger et fugtighedsbestandigt gipshjul til et køkken, så er loftet ikke bange for temperaturfald og fugtighed;
 • Suspended gipsplader lofter i køkkenet - en god mulighed for at skjule en bred vifte af kommunikation som rør og ledninger.

 • Det hjælper med at skjule ujævnhederne i basen, især før installationen, er det slet ikke nødvendigt at justere overfladen af ​​det "indfødte" loft.
 • En fremragende måde at fremhæve værelse zoneinddeling.

 • Det er nemt at skjule lyd- og varmeisolering bag gipsvæggen. Ja, og selve materialet har lydisoleringsegenskaber.
 • Nem installation. Du kan lave næsten enhver konstruktion fra gipsvæg. Og det gør det muligt at legitimere enhver designidee. I et sådant loft er det lettere at installere og indbyggede lys.

 • Let at betjene. Om nødvendigt kan loftet simpelthen være malet i en anden farve.
 • Modstandsdygtig over for mekaniske skader. Selvfølgelig vil en gips ikke spare en stærk oversvømmelse ovenfra eller et stærkt slag med en tung genstand, men hvis overfladen af ​​loftet er beskadiget, kan den let demonteres og et nyt ark indsættes.

  • Installation skal udføres af en erfaren mester. Enhver fejl i konstruktionen, ujævn ramme vil føre til udbrud af revner.
  • En pæn maling finish er nødvendig, så sømmen ikke er synlige.
  • Lofter fra gipsvæggen anbefales ikke at blive installeret i nye bygninger. Huset, som stadig krymper, vil føre til forvrængning af rammen og udseendet af revner.

  Gipspladelofter til køkkenet er således ideelle. Desuden kan de kombineres med populære spændingsstrukturer.

  Typer af design

  Det er nødvendigt at skelne mellem de måder, hvorpå gipsvæg er fastgjort til loftet.

  1. 1 suspenderet vej I starten er fastgørelsessystemet fastgjort til loftet: det kan være beslag, stænger, tykk tråd. Derefter fastgøres en metalramme (mindre almindeligt træ) til bøjlerne. Og kun så er plader af gipsvæg fastgjort til rammen. Med denne metode kan loftets højde justeres ved hjælp af suspensionens højde.
  2. 2 Stakningsmetode. I dette tilfælde er rammen fastgjort direkte til gulvpladerne. Designet viser sig mere stift og stærkt.
  3. 3 kombineret metode. En del af loftet bliver syet og delvist suspenderet. Meget praktisk, når du installerer et loft på flere niveauer.

  Du kan også kombinere forskellige materialer. For eksempel at lave en kasse af gipsplader og at sheathe den centrale del af loftet med træ er en fremragende løsning til et køkken i stil med land eller loft.

 • For moderne stilarter er kombinerede lofter yderst velegnede, når gipsvæg kombineres med stræklofter. I dette tilfælde kan du også tænke på farvepaletens afspilning ved at vælge farve på strækloftet, så det passer til møblernes farve eller ved at gøre det, tværtimod kontrast.

  Typer af gipsplader lofter

  Typer af gipslofter er kendetegnet ved antallet af niveauer:

  1. 1 Enkeltniveau er ideelle til et lille køkken, da den komplekse konstruktion på loftet i et lille rum vil spise op for rummelighed.

  Men det betyder ikke, at loftet i et lille køkken skal være kedeligt og udtrykløst. Hvorfor ikke male det? Eksempelvis skildrer en blå himmel med jolly skyer, eller en nattehimmel strækket med en spredning af stjerner? Du kan også vælge et stilfuldt mønster, der gentages på tapet, møbler fronter eller tekstiler.

 • 2 To-niveau - den mest almindelige mulighed for køkkenet. Arbejdsboksen er oftest monteret langs arbejdsområdet - her er det bekvemt at skjule ventilation og kommunikation.

  Men boksens form kan du vælge hvilken som helst - geometrisk korrekt (rektangulær, oval, halvcirkelformet) med indviklede bøjninger og gentage linjen af ​​møbler moduler, en abstrakt form. Vil du yderligere understrege zoneinddeling? Gentag kassen tegning på gulvet, kombinere for eksempel fliser og laminat.

 • 3 flere niveauer lofter - sådan er kun acceptabelt i det rummelige køkken. Og jo flere niveauer vil blive indarbejdet i designet, desto mere intens skal belysningen være, så hele strukturen ikke ser hårdt og besværligt ud.
 • Vælge et gipspladens loftdesign til køkkenet

  Ved hjælp af loftets form kan du ikke blot understrege indretningens stil, men også visuelt ændre formen på hele rummet:

  • For eksempel i et kvadratisk køkken ser et rektangel, der visuelt tegner et værelse, godt ud.

  Det kan placeres i midten af ​​rummet, og du kan vælge en rektangulær del af loftet over baren eller køkkenøen.

 • Omvendt vil i et smalt og aflangt køkken ikke kun en kvadrat af gipsvæg, der ligger over spisepladsen, justere formen på rummet, men også visuelt markere dette område.

  For at fremhæve midten af ​​køkkenet kan du montere loftet i form af en oval. Leveres med yderligere belysning, ser denne oval godt ud i kombination med et bord med samme ovale form.

 • Hvis det "indfødte" loft ikke er højt, vil det såkaldte "flydende loft" hjælpe med at tilføje højder. I dette tilfælde er bygningen monteret på hele loftet, men ikke tæt på væggene. Omkring perimetrene er bygget lamper, hvis lys er rettet mod væggene. Det lader til, at loftet "svæver" i luften. En god løsning til et lille køkken.
 • Bemærk, at de former, du bruger til at trække på loftet, skal gentages i interiøret. En kombination af for eksempel krøllede, buede buer i loftet og møbler med strenge rektangulære linjer, ser ekstremt sjusket og uorganisk ud. Omvendt vil en streng firkant i loftet, der passer til en minimalistisk stil, se kontrast, hvis du har møbler af glatte afrundede former.

  For at opnå fuldstændighed i interiøret kan du fortsætte loftet tegning på væggen. Så for eksempel bølgede linjer, der jævnt strømmer ind i samme linje på væggen, skaber et unikt interiør. En halvcirkel over køkkenets arbejdsområde vil være godt at gentage, idet man f.eks. Sætter en halvcirkelformet ø. Det samme barafløbet kan skelnes, hvis du opbygger en gipskasse af samme form over den som selve stativet. Forresten, i dette tilfælde er det ikke nødvendigt at bruge penge på lamper, da de indbyggede eller drejede lamper i loftet giver fremragende belysning.

  Valg af maling

  Gipsplader anses for at være et alsidigt materiale, der både kan males og tapet-klistres, færdig med tekstureret gips, dekorative støbning og endda skabe fresker.

  Da vi taler om køkkenet, hvor du skal rengøre oftere, så anses den bedste løsning for at være maleri. Overvej hvilke malinger der passer bedst til:

  • Vandig emulsionsmaling er den mest økonomiske mulighed. Loftet bliver lyst. Men det er nødvendigt at male ofte, da vandemulsionen er mærket og ikke kan lide fugt. Den utvivlsomme fordel ved dette valg er et stort udvalg af farvepaletter.
  • Vanddispersionsmaling - fugtbestandig, lang ikke skyllet af. Et sådant loft kan rengøres med en fugtig klud. Har også en rig farvepalet.
  • Akryl- eller latexbaseret maling er et godt valg til et gipsplankloft. Med denne maling på loftet skabes en belægning, der er resistent over for damp og fugt. Overfladen kan nemt vaskes.
  • Maling på silicatbasis er også fugtbestandig. Plus sådan maling - ingen aniseptika er påkrævet.
  • Silikone maling absorberes bedst af akryl og silikat. Det er plastik, dækker let revner op til 2 mm, og efter påføring dannes en beskyttende film.

  Det er vigtigt! Vær opmærksom på kombinationen af ​​farver og interiør stil. Så klassiske stilarter foretrækker matte overflader mere, derfor er det bedre at vælge matte malinger af bløde pastellfarver til farve. Men det blanke loft fremhæver perfekt det moderne køkkendesign.

  Således kan lofterne af gipsplader radikalt forvandle indretningen af ​​køkkenet, gøre det stilfuldt, funktionelt og smukt.

  Gipsplankloft i køkkenet - de bedste designmuligheder

  En ideel kone er altid den ubetingede elskerinde i køkkenet, hvis du skaber egnede forhold for hende og fylder rummet med komfort. Afslutningen af ​​loftoverfladen er et af hovedtrækene på vejen til dette. Materialevalget er rigtig godt, men mange billeder overbeviser os om, at loftet i køkkenet, der er lavet af gipsplader, ikke ser værre ud end populære strækstoffer, og på nogle måder overgår dem endda. Mere om dette med mange eksempler på de bedste designmuligheder - nedenfor.

  Den hurtige udbredelse af HL-loftoverfladen modtog sammen med introduktionen til brugen af ​​adskillige muligheder for yderligere belysning i rummet. Eksperter har succesfuldt behersket denne magiske i nogle tilfælde, zoningens værktøj og generøst delte friske ideer med mange klienter. Kravene i køkkenlokalet til det materiale, der er placeret i loftet, er ideelt enige om gipsvæggenes karakteristika - og smukke designprojekter fulde af interessante kompositioner og ideer begyndte at blive aktivt implementeret.

  De vigtigste fordele ved at bruge gipsvæggen i køkkenet

  • fugt modstand - under betingelser med konstant temperatur udsving og høj luftfugtighed, en ekstremt vigtig indikator, hvis du selvfølgelig ikke vil ændre finish i loftet hvert par år;
  • grundlæggende kommunikation maskering - typen af ​​ledninger og rør er usandsynligt at tilføje point til dit køkken på ekspressiv skalaen;
  • visuelt zoning værktøj - fordeler let pladsen på køkkenpladsen i arbejds- og spisestueområder;
  • skjule fejl i betonloftets overflade - det er ikke skræmmende, hvis de, der har bygget dit hus, har skæve hænder, det vigtigste er evnen hos din designer til at rette alle fejlene på den mest tilgængelige måde.
  • brede designmuligheder - en hel masse fotografier af gipsplankloft i køkkenet går rundt på nettet, og det er nemt at vælge et passende design selv for en person, der er langt fra indretningen.

  Er der nogen ulemper?

  Ak, men de er altid der - universet er sådan, idealet sker kun i naive sind og børnebøger. I tilfælde af gipsvæg dækker de eksisterende materielle ulemper imidlertid ikke sine mange fordele:

  • installationens kompleksitet - uden hjælp fra en partner, talrige værktøjer og materialer samt relevant viden kan ikke gøre det;
  • minus 7-10 cm rumhøjde - deprimerende tal for værelser med meget lave lofter;
  • Den hypotetiske mulighed for revner i leddene mellem pladerne - i virkeligheden ganske tvivlsomt minus, siden noget materiale bliver ubrugeligt over tid.

  Ellers er et sådant loft i køkkenet måske den mest egnede mulighed for at organisere et virkelig originalt og mindeværdigt interiør. Hvis du bor i en lejlighedsbygning, kan du altid lave lydisolering og beskytte dig mod støjangreb fra ovenstående personer samt fra dine overdrevne høje handlinger.

  Hvilke gipsplader lofter bruges oftest i køkkenet?

  Enkelt niveau

  Den nemmeste mulighed, der har alle chancer for at passe ind i lave mellemrum med et klassisk interiør. Det er perfekt kombineret med belysningsenheder af forskellige typer. På grund af den korrekte placering af mortise fixtures, kan du opnå et harmonisk fokus på spisepladsen. Tag et kig på de følgende fotos af enkeltniveau lofter i køkkenet fra gipsplader - og se endnu en gang, hvordan nogle gange simplicitet og naturlighed overskrider de mest geniale og komplekse projekter udtryksfuldt.

  duplex

  I sammenligning med ovenstående enkle muligheder er en mere kompleks teknisk løsning. Dette design er perfekt til store rum, hvor du skal lukke meget store kommunikationselementer. Den praktiske anvendelighed af sådanne strukturer er imidlertid mærkbart ringere end deres stærke designpotentiale. Som regel er to niveau lofter i et gipsvæg køkken fuldt af forskellige geometriske former og abstrakte kompositionsløsninger. Harmonisk passer dem ind i interiøret - den vigtigste opgave for designeren arbejder på projektet.

  Hyppige og kombinerede muligheder - fælles brug af gipsvægskonstruktion med spændingsark. Oftest er den udragende del, der skjuler ledningerne og rørene, lavet af hl, og den centrale zone er tildelt under stræklofterne. At dømme efter de følgende billeder af loftoverfladerne i køkkenet fra gipsvæggen begrænser ejerne sig ofte ikke til denne adskillelse og bruger yderligere dekorative behandlinger af loftoverfladen - ved hjælp af samme fotoudskrivning.

  flere niveauer

  I den moderne virkelighed bliver de ikke så ofte opfyldt, da de efterspørger hvad de fleste lejligheder ikke kan tilbyde - en betydelig rummængde. Men hvis du bor i de meget berømte "Stalin", der er berømt for sine utilgængelige lofter, anbefaler vi at overveje denne mulighed. Eller i tilfælde af færdiggørelse af loftoverfladen i et privat hus er dette en glimrende løsning, der vil give dit køkken en monumentalitet, skala uden tab for enestående hjemme komfort.

  Nogle muligheder for at bruge loftet i et gipsplader køkken med belysning

  Den lyse organisation af køkkenet, hvor hkl blev brugt til at afslutte loftoverfladen, hvis det har nogen grænser, skyldes det kun dine smagspræference. Tænk grundigt på placeringen af ​​pletter i loftet: Hvilke områder i dit værelse kræver yderligere belysning, er det hensigtsmæssigt at fokusere på den centrale del ved at trække LED-lysene rundt om omkredsen, hvilket bedst bruges som hovedbelysning. Slutresultatet afhænger af, hvordan du vil se dit køkken - lyst og ekspressivt eller varmt og atmosfærisk, med lette noter af intimitet. Om hvordan man laver et loft af gipsplader med lys, kan du læse i denne artikel.

  Du bør ikke ignorere lysskriptrollens rolle som et redskab til at afhjælpe nogle af de objektive mangler i dit værelse. Så takfladelygterne ved hjælp af ovennævnte LED-strimmel giver dig mulighed for med glædeligt at løse problemet med mangel på plads.

  Brug af spotlights med et styrende lys kan potentielt omdanne dit indretning på grund af udseendet af interessant interaktion mellem skygge og lys.

  Endnu mere interessante designmuligheder for gipspladelofter i køkkenet

  Lav en konklusion

  At dømme efter de anvendte fotos, er loftet i køkkenet fra gipsplader en af ​​de mest almindelige og sikreste måder at give dit værelse et originalt og spektakulært udseende. Samtidig skaber køkkenets format med særlige temperaturforhold særlige klager over overfladebehandlingens overflade - og uanset designmulighederne ved dette eller det pågældende materiale vil anvendelsesegnetheden reduceres til nul, hvis der ikke er specifikke fugtbestandighedsstandarder.

  I denne henseende har gipsvæggen absolut ingen problemer: den klare briljant med permanent høj luftfugtighed, skjuler alle mulige ulemper ved basisfladen og giver et komplet blik af værterne til dannelsen af ​​et individuelt behageligt interiør.

  Loftet på gipsplader i køkkenet: en gennemgang af populære typer og billeder af nye genstande på designet!

  Loftet i dit køkken, lavet af gipsplader, er et godt design til et loft med forskellige uregelmæssigheder på overfladen, lofter placeret på forskellige niveauer, store huller mellem pladerne.

  Ved hjælp af et sådant loft er det muligt at foretage mere forbedrede ledninger i kommunikationssystemet samt at montere et fremragende belysningssystem.

  Loftkonstruktionen af ​​gipsplader kan have en anden form samt lofter på flere niveauer.

  I enhver form for design stil vil sådanne lofter være meget nyttige. Tillader at gennemføre forskellige tekniske problemer, samt løse problemet med indretningen af ​​rummet.

  Gipsvægsløsning

  Før du begynder at designe et gipspladloft, skal du fokusere din opmærksomhed på nogle problemer. For udstyr i arbejdsområdet er det nødvendigt at installere en luftkanal, for dette skal du beregne alt.

  Hvis du planlægger at indlejre spotbelysning, skal du beregne og montere loftet på gipsplade under hensyntagen til disse armaturer.

  Først skal du helt måle loftet, så skal du bestemme antallet af niveauer i loftet samt deres placering for at bestemme typen af ​​design og farver, som du vil bruge, når du afslutter det indre af rummet.

  I sidste fase skal du vælge elementerne i belysning og dekorative ornamenter.

  Når du vælger farver, skal du stole på følgende regler:

  • For små værelser er lys nuancer bedst egnet.
  • I rum med et rummeligt område harmonerer mørke farveskalaer godt.
  • Farverne lavet i pastellfarver kombineres med alle typer design.
  • Nyanser af lyse og iøjnefaldende toner påvirker negativt den generelle tilstand og stemningen.

  Etage loft

  Den mest almindelige type loftdesign, der kan monteres i ethvert værelse eller rum. Overfladen af ​​denne loftsstruktur, der ofte plasteres og males, er derfor næsten uadskillelig i udseende fra det traditionelle loft.

  Gipsloft i køkkenet hjælper ofte med at tildele arbejdsområder i rummet ved at montere i det spotlights placeret langs omkredsen af ​​disse områder.

  Belysningsretningen skaber en ekstraordinær lyseffekt, der betegner en bestemt del af køkkenområdet.

  Måske omdannelsen af ​​loftet i det originale kunstneriske billede, hvis det anvendes til ham et smukt billede. Det er ikke svært at udføre.

  To-niveau loft

  En slags gipsplankloft, som er lavet på to forskellige niveauer, og har mange flere muligheder for at forbedre det fremragende design på køkkenlokalets område på renoveringsdagen.

  Dele af loftkonstruktionen, der stikker ud fra det fælles loft, kan skjule luftkanaler eller forsænkede armaturer af store størrelser.

  Forskellige dele af loftkonstruktionen er i harmoni med hinanden og hjælper med at løse designproblemer.

  Højere loftsniveauer er oftest placeret på køkkenets arbejdsområder eller i midten af ​​rummet. Dette gør designet forskelligt, med et ekstraordinært udseende.

  Fler niveau loft

  Loftets design, hvor de bruger tre eller fire niveauer, hedder et multi-niveau. Ofte er de monteret i et stort køkkenområde med store lofter. Især ofte er de monteret i bygninger af Stalins tid.

  Ikke meget store i størrelse, sådanne værelser har højt til loftet, så denne type loft giver dig mulighed for at udjævne proportionerne af køkkenet.

  Gipsvæg loft design i køkkenet

  Begyndelsen af ​​reparation betyder for mange kaosens atmosfære i ubestemt tid. Alle ulemper kompenseres af den fortryllende, glædeligt resultatet. Moderne stil i lejligheden er meget forskellig fra standardreparationen fra det sidste århundrede. Innovative billedløsninger ved reparation af en lejlighed hjælper med at realisere en række produkter på markedet. Lad os tale om konstruktionen af ​​loftet i køkkenet med gipsvæg, som anses for at være et af de mest overkommelige, brugervenlige materialer.

  Køkkenet er et meget lækkert værelse. Det lugter, fugtighed, temperaturen ændrer sig konstant. I denne del af lejligheden er der som regel kommunikation, apparater med ledninger, en masse belysningsanordninger til forskellige zoner koncentreret. Materialet til loftet skal perfekt klare funktionerne i kraftrummet og bidrage til visuelt at skjule alt overskud og give æstetik. Ventilation er vigtig for spisestuen. GCR * er et miljøvenligt, vejrtrækningsmateriale, som ikke danner skimmelsvamp med svamp, og dufter absorberes.

  Fordele og ulemper ved gips

  De vigtigste fordele ved GCR:

  1. Hurtig, nem og billig. Dette er et alsidigt og smidigt materiale, som er let at arbejde med, samle og kan færdiggøres med et loft på en uge. Med hensyn til andre efterbehandling materialer, gipsvæg er overkommelig, og resultatet af arbejdet vil se dyrt, moderne og usædvanligt.
  2. Holdbarhed GCR. Stræklofter er for eksempel ikke så vanskelige at bryde. En gipsvæg er ret holdbart materiale og derfor mere holdbart end mange.
  3. Miljøvenlighed. GCR består af to materialer: miljøvenlig gips, dækket af pap fra begge sider. Dette giver gipsvæg mulighed for at "trække vejret", og det skader ikke indbyggerne i lejligheden.
  4. GKL absorberer lugt, akkumulerer ikke fugt (forhindrer udseende af svamp og skimmelsvamp, som ofte er årsagen til rummets ejere), modstandsdygtig over for temperaturændringer. Alle disse hændelige manifestationer af køkkenområdet giver ofte mange problemer og hurtigt ødelægger udseendet.
  5. Æstetik. Ved hjælp af gips er det nemt at skjule alle de fejl, der visuelt ødelægger køkkenlokalet: uregelmæssigheder, defekter, ledninger.
  6. Belysning. Takket være pladsen kan du hænge lamper på samme niveau som loftet.
  7. Lydisolering. GCR isolerer desuden lyden i rummet, hvilket hjælper med at skabe den største komfort for alle familiemedlemmer.
  8. Warming. Takket være gipspladekonstruktionen er det muligt, om nødvendigt, at gøre værelset varmere ved at belægge et specielt materiale mellem loftet og gipspladen.
  9. Resistance GCR. Dette materiale deformeres ikke under udkastet til bygningen (faktisk i nye bygninger), det knækker ikke. Disse egenskaber vil spare dig for mange problemer, frustrationer og gemme familiebudgettet.
  10. Alle former for indvendige muligheder. Gipsplader giver fri form for alle slags designbeslutninger: Det kan tage form, det kan gøres mat, glans, male et billede, male det i enhver farve, let kombineret med andre materialer, det er bekvemt at montere baggrundslyset.

  25 ideer til et gipspladerophæng i køkkenet

  Din repost vil ændre internettet :)

  Lofter i køkkenet af gipsplader eller i kombination med spændinger - dette er en fantastisk måde at dekorere overfladen på, som har uregelmæssigheder, revner eller fremspring af gulvplader. Også kløften mellem bygningens hovedstruktur og den monterede kan bruges til lægning af kommunikation. Det viser sig således at skjule værkets tekniske udstyr. I lofterne på GKLV, giver oftest flere lys scenarier, zoneinddeling af rummet og organisering af de mest behagelige driftsbetingelser.

  Formen af ​​elementerne i gipsplader kan være enhver: med indviklede bøjninger, runde, lige eller ovale, abstrakte - alt afhænger af dine præferencer. Sådanne elementer vil nøje komplementere enhver stil og hjælpe med at løse tekniske reparationsproblemer (lægning af elektriske kabler og kommunikation).

  Duplex gipsplankloft med spotbelysning

  Forberedende fase

  • Det er nødvendigt at sørge for tilslutning af hætte til kanalen;
  • Bestem om modellen af ​​de indbyggede armaturer på tærsklen til installationen, da apparatets højde er forskellig og påvirker afstanden mellem gipspladen og gulvpladen.
  • Et foreløbigt layout i lokalet giver dig mulighed for at forstå, hvilken form der vil være hensigtsmæssigt i indretningen og bestemme de optimale dimensioner af strukturen;
  • Farven er valgt i forvejen, samt materialet (kun GKLV ark eller i kombination med et spændingsmateriale).

  Design muligheder

  Enkelt niveau

  Den enkleste løsning er egnet til at placere enhver form og et område. Det øverste lag kan males eller pudses. Visuelt kan et sådant loft ikke skelnes fra det sædvanlige, men alle fordele ved den suspenderede struktur vil blive taget i betragtning.

  Udover maskering af rør, el eller installering af armaturer (på grund af afstanden mellem gipspladen og bunden af ​​gulvene) giver dette design også visuel zonering, hvis du maler overfladen i forskellige nuancer eller bruger en anden tekstur til at angive en bestemt zone. For eksempel over spisepladsen vælges en lysskala, og i området af det arbejdende hjørne males overfladen i en rig tone. Denne teknik giver dig mulighed for at vælge spisepladsen og vil fokusere på det med hensyn til hele rummet.

  Gipsplankloft på et niveau

  Enkelt plan i det rummelige køkken-stue. På overfladen af ​​GKLV monterede spotlights.

  Flere billeder med hævede lofter findes her.

  duplex

  På grund af to niveauer er det lettere at dekorere indretningen af ​​rummet effektivt, for at løse tekniske problemer, der opstår under reparationen af ​​rummet. Under loftet kan du skjule store dele, såsom luftkanalelementer og massive lys (forsænket).

  Konturerne af de fremspringende elementer kan være alle, det hele afhænger af ideen om det fremtidige interiør. Nogle gange kombinerer de rektangulære og ovale former, og stræklofterne samles også sammen med GKLV.

  Hvidt køkken-stue med loft på pls

  Arbejdsområdet på værelset indikerer andet niveau samt yderligere lyskilder monteret i denne del.

  Hjørne køkken med ø

  Ofte gentager dimensionerne og formen på andet niveau linjen af ​​møbler moduler (hovedtelefonens plan i planen), men ikke altid - nogle gange vælger de komplekse figurer.

  To-niveau gipsplader køkkenloft

  U-formet neoklassisk køkken med belysning

  krøllet

  Yderligere belysning giver dig mulighed for at understrege den buede form af gipsvæg. På 12 kvadratmeter. m, denne løsning ser ikke ud besværlig, men ikke egnet til et lille køkken.

  Monokrom interiør ser ikke kedeligt ud på grund af den kompetente zoneinddeling, kombinationsbelysning og kontrasterende grå gulv.

  Figuren loft af gipsplader i køkken-spisestue

  baggrundsbelyst

  Laconisk belysning understreger minimalisme i interiøret og desuden zoner rummet i funktionelle zoner.

  Gipsplankophæng i et minimalistisk køkken

  Belyset gipsplankloft i neoklassisk interiør

  U-formet køkken på 10 kvadratmeter. m.

  U-formet beige køkken

  Inden for gipsvæggen er kabinen skjult, og sidedelen tjener som grundlag for montering af drejepunkter. På grund af det andet niveau ser sammensætningen af ​​headsettet komplet ud.

  To niveauer loft i køkkenet

  Den udragende del af den oplyste køkken-spisestue fra det samlede areal af rummet. Yderligere zoneinddeling opnås ved en gennemsigtig partition af træet.

  Loft-stil køkken stue med gipsplader loft

  6 kvadratmeter. m

  Vinkelformen understreger headsettet, og den gule farve og armaturer gør det muligt at skelne arbejdsområdet endnu mere aktivt med 6 kvadratmeter. m.

  Gul gipsplankloft i køkkenet

  Et fremspring med spotbelysning belyser spisepladsen, som i dette tilfælde er designet som en bar tæller.

  9 kvadratmeter. m

  Linjens art på loftet og i møblerne bør kombineres. Den rektangulære form vil se mærkeligt ud i køkkenet med afrundede facader.

  Hjørne køkken med ø og loft på GKLV

  Rødt og hvidt køkken med loftsplade på to niveauer

  Moderne køkken med træfacade

  12 kvadratmeter m

  Farven på flisen kombineres med en lys indsats på loftet.

  Hjørnehvidt køkken med lyst forklæde

  På 12 kvadratmeter. m tilladt at oprette flere niveauer. I rummelige værelser vil denne løsning ikke visuelt skubbe og efterlade en følelse af begrænsning.

  Multi-niveau gipsplankloft i det rummelige køkken

  I dette køkken blev et gipsplankegment kombineret med et blankt stretchmateriale. En sådan teknik i praksis med reparation anvendes ofte.

  Kombinationen af ​​gipspladedesign med et strækloft

  På grund af den kompetente belysning kan du visuelt øge højden af ​​rummet - for at skabe en "skyhøje" effekt. For at gøre dette skal du forlade et hul omkring omkredsen og læg LED-strippen. Denne løsning er også fantastisk til køkkener med et lille område.

  Monteringsmetoder

  1. Suspenderet. I dette tilfælde skal du først installere et specielt system, der består af suspensioner (fx tykke ledninger, stænger eller parenteser). Dernæst vedhæfter vi en ramme til suspensionerne, som oftest dannes af metalelementer (nogle gange træ).

  2. Syning. I denne udførelsesform er rammen fastgjort på bunden (gulvplader). På grund af fastgørelsesmetode til fastgørelse er konstruktionen den mest holdbare og hårde.

  3. Kombineret. Kombiner hemming og hængende metoder. Denne indstilling er den mest hensigtsmæssige, når du opretter flere niveauer.

  Kombinationer kan være forskellige ikke kun ved installationsmetoden, men også af materialer. For eksempel er det muligt at lave en træoverflade over den centrale del af rummet og at montere en kasse med GKLV langs rummets omkreds. Denne kombination supplerer perfekt indretningen af ​​køkkenet i stil med et loft eller land.

  Fordele og ulemper ved loftet på GKLV

  fordele:

  • Masker de tekniske detaljer om reparationen;
  • Giver dig mulighed for at skjule overfladefejl (på tærsklen til installationen behøver du ikke justere basen);
  • Visuelt zoneinddeling af rummet
  • Giv det færdige et attraktivt billede af interiøret;
  • Ikke afhængig af ændringer i fugtighed og temperatur (forudsat at et materiale af høj kvalitet er valgt);
  • Bag arkene kan du skjule varme- og lydisolatorerne;
  • Gipsplader er grundlaget for et multivariat design;
  • Under drift kan farven ændres;
  • Modstandsdygtigt mod moderat mekanisk stress. Hvis strukturen er delvist beskadiget eller delvist oversvømmet, er det muligt at erstatte det skadede fragment med en ny uden helt at afmontere loftet.

  ulemper:

  • Den samlede højde i rummet falder (fra 70 mm og mere);
  • Installation skal overlades til en erfaren konstruktionsteam;
  • På grund af nedskæringen af ​​nye bygninger kan der forekomme revner i krydset af GKLV's elementer;
  • En kvalitetsfinish er nødvendig, så sømmen er usynlige.

  Gipsplader lofter i køkkenet

  Vidste du, at loftet i køkkenet ikke kun er et element i indretningen, men også udfører visse funktioner? Denne del af rummet kan gøres nyttig og funktionel, hvis du opretter den ud af gips. Hvordan gør man det, og hvordan pladsen under loftkonstruktionen kan gøre en god service i køkkenet?

  Suspended gipsplader lofter til køkkenet kan se sådan ud

  Hvorfor er det værd at installere et gipsplankloft i køkkenet?

  Gipsvæg er et byggemateriale, der blev opfundet i USA i det 19. århundrede. Det blev opfundet af Augustine Sacket, ejer af en papirfabrik. Derefter blev dette lærred kaldt en byggeplads og lignede en slags kage lavet af gips og papir. Materialet blev forbedret af ingeniør Clarence Utsman, der skabte en sådan gipsvæg, som vi ser det og anvender det nu.

  Tip! I sammensætningen af ​​et ark gipsvæg er ca. 91% af massen optaget af dihydratgips, de resterende 9% er pap, stivelse og overfladeaktive organiske stoffer.

  Strukturen af ​​gipspladen

  Fysisk-kemiske egenskaber af gipsvæg

  Gipsvæg kom til Sovjetunionen omkring 50'erne af det tyvende århundrede og er siden blevet brugt i konstruktion og design. Materialet er simpelt og nemt at bruge, relativt billigt og giver ikke blot mulighed for at færdiggøre (niveau) væggene, men det er også egnet til fremstilling af vindueskråninger. Det er ikke overraskende, at de begyndte at bruge gipsvæg til at skabe loftstrukturer, herunder multi-level og komplekse.

  Typer af gipsvægge kanter

  Typer af gipsplader ark

  Materialet har et stort antal fordele, og det er derfor det er ideelt til fremstilling af loftet i køkkenet.

  1. Den vigtigste fordel ved gipsplankloftet i køkkenet er evnen til at skjule forskellige kommunikationer under den. For eksempel passer korrugeringen af ​​emhætten let under den og vil ikke ødelægge hele køkkenets udseende.
  2. Gipsvæg gør det muligt at oprette et loft, der er ideelt til et bestemt rum.
  3. I køkkenet, hvor der er spisestue og arbejdsområder, vil et sådant loft give dig mulighed for at tydeligt zone rummet. Den kan slås både ved hjælp af strukturens meget udseende, og ved hjælp af belysningsenheder, der installeres direkte på loftet.
  4. Når du installerer belysningen, kan alle ledninger også gemmes under et gipsvæg.
  5. En serie af pærer monteret i loftet struktur direkte over arbejdsområdet vil tillade dig at gøre uden yderligere belysning installeret på køkkenet.
  6. Gipspladens loft er egnet til økonomi reparation. Det er relativt billigt, og alle, der ejer bygningsværktøjer, vil kunne montere om ønsket.

  Gipsplade Køkkenplade Design

  Udformning af loftsplade lofter til køkkenet

  Men gipsloftet har sine ulemper.

  1. Designet "spiser" mindst 7 cm af den samlede højde af loftet, hvilket er meget ubelejligt for små køkkener.
  2. Montering af loftet på gipsplader - det er ikke fem minutter. Du må muligvis bruge langt mere end en dag til at indsamle det helt.
  3. Når installationen er gennemført, vil loftet kræve efterbehandling, hvilket betyder yderligere tid og finansielle omkostninger. Afhængigt af typen af ​​udvendig finish kan designet blive vanskeligt at vedligeholde.
  4. Et sådant loft kan ikke lide fugt og vil ikke redde rummet i tilfælde af oversvømmelser ovenfra.
  5. Ved ukorrekt installation og ved langvarig brug kan der på steder, hvor der er sømme mellem plader af gipspladens overflade, knække.

  På trods af alle manglerne er gipslofter dog en af ​​de mest populære typer loftoverfladebehandlinger. Han har mange flere fordele.

  Gipsplader lofter i køkkenet

  Typer af gipsplader lofter

  Gipsvæg er så "plastisk" materiale, der giver dig mulighed for at skabe helt forskellige former, også i køkkenet. For at købe den nødvendige mængde materialer, de rigtige værktøjer og start installationsarbejdet, bør du bestemme, hvad dit loft vil se ud. Der er flere typer gipsplader loftsstrukturer.

  Tabel. Typer af gipsplader lofter.

  To niveauer eller tre niveauer

  Vanskeligt eller udtalt

  Multi-niveau gipsplankloft i køkkenet

  Lidt nærmere på loftkonstruktionerne, der består af flere niveauer. Loftet i køkkenet kan laves ramme, diagonal eller zonal.

  Ramme loft er den nemmeste måde at lave et loft på flere niveauer. Det er en overflade med et eller to trin langs omkredsen af ​​køkkenets vægge.

  Tip! Forresten er et trin på køkkenets omkreds et godt sted at organisere yderligere belysning af rummet. Lygterne ser som regel meget organisk der.

  Ramme gipsplankloft i køkkenet

  Diagonalt loft er en konstruktion, hvor trinene i niveauerne er placeret kun på en af ​​siderne af rummet og strækker sig fra hjørne til hjørne. De udføres både perfekt jævnt og bølget.

  Diagonalt flerniveau loft

  Zone loftet giver dig mulighed for tydeligt at fremhæve arbejdsområdet eller spisepladsen. Hovedfasen vil understrege det. Resten af ​​loftrummet vil være fladt. Som regel er et sådant niveau ikke stort og massivt.

  Zonal multi-level gipsplader loft

  Designtips til små og store køkkener

  Til loftet i køkkenet tilfredsstil dig i mange år og ikke virket besværligt, grimt, tungt, bør du nøje overveje dets udseende.

  Når du vælger typen af ​​gipspladens loftstruktur og dens efterbehandling, er det vigtigt at overveje flere vigtige faktorer:

  • køkkenets størrelse og højde
  • generel indretningstilstand
  • behovet for yderligere belysningsudstyr
  • behovet for at bruge indretning.

  Hvorfor være opmærksom på disse faktorer? Faktum er, at loftet af gipsplader med ukorrekt installation og efterbehandling ikke bare vil "knuse" - det vil se meget dårligt ud, og du vil bare ikke have tilfredshed med de foretagne reparationer.

  Zoning kan gøres med et relief gipsplankloft

  Her er et par tips, hvorefter du med stor succes kan udarbejde loftets design og gøre det perfekt.

  1. Brug til zoning rum spotlights.
  2. Skjul korrugerings- og andre køkkenkommunikationer under gipsvæggen.
  3. Til finish af et design brug materialer af lys nuancer - beige, creme.
  4. I små værelser er det bedre ikke at lave fremspring på loftet i midten af ​​køkkenet.
  5. Zoning rummet vil også hjælpe spillet med farve. Brug forskellige nuancer til dette.
  6. I store køkkener kan du oprette et svævende loft - i dette tilfælde ser det ud til, at en del af strukturen bare hænger i luften (monteringen er ikke synlig).

  Advarsel! Husk, at i et lille køkken vil omfangsrige design på flere niveauer se meget dårligt ud. Det er bedst at lave loftet på et niveau eller til at udarbejde rammeversionen af ​​loftet på gipsplader.

  Loftinstallation

  Når du har besluttet på designet af loftet på gipsplader i køkkenet, kan du fortsætte til installationen.

  For at gøre dette skal du bruge følgende værktøjer, hvis opkøb skal være på forhånd:

  • Punch;
  • shurupofert;
  • målebånd;
  • konstruktion laser niveau;
  • stigen;
  • en kniv;
  • mærkning blyant;
  • spatel.

  Værktøj og materialer

  Video - Tørvægsværktøj (grundlæggende sæt)

  De materialer, du har brug for til at lave et gipsplankloft:

  • gipsplader;
  • anker kiler til loftet;
  • metalprofiler CD og UD;
  • suspensioner, trækkraft
  • kitt og primer, efterbehandling materiale;
  • forseglingstape, separationsbånd, serpyanka;
  • skruer til metal og gipsplader;
  • plug;
  • profilforlængere, krabber til ophængte strukturer, lopper.

  Gipsvægsprofiler

  Også i forvejen, køb belysningsarmaturer i den nødvendige mængde og ledninger for at forbinde dem til det elektriske netværk.

  Ordren for installationen af ​​et to-niveau loft.

  Trin 1. Lav en detaljeret plan for fastgørelse af alle de strukturelle elementer. Det vil lette arbejdet og give dig mulighed for at beregne det krævede antal fittings og materialer.

  Suspended ceiling layout

  Trin 2. Arbejdet begynder med opmærkning. Ved hjælp af roulette måles den laveste vinkel i køkkenet, fra bundloftet ned mærke på den nederste kant af det første lag (ca. 10 cm). Lav de samme mærker på andre hjørner. Bestem niveauet på dem ved hjælp af et laserniveau.

  Niveau 1 Layout

  Brug af laser niveau til markup

  Trin 3. Forbind de punkter, der er markeret i hjørnerne, med en linje omkring køkkenets omkreds. Til dette er det praktisk at bruge den såkaldte tailing cord.

  Beater Cord KAPRO 215

  Trin 4. Monter UD-guideprofilerne langs den drevne linje med dowels. Lav huller til profiler ved hjælp af en perforator. Glem ikke at forstærke hver profil langs kanterne i en afstand på mindst 10 cm fra hver ende.

  Installation af profiler til gipspladerlofter

  Advarsel! Før du fastgør profilerne, lim dem med en forseglingstape.

  Profil limet med forseglingstape

  Trin 5. Overfør til loftet den del af din ordning, hvor de vigtigste profiler under loftet er markeret. Trinet mellem parallelle markeringslinjer er ca. 40 cm. Vinkelret på dem, lav mærker på de steder, hvor bøjlerne vil blive installeret (trinet er ca. 50 cm). På samme tid skal du installere ekstreme suspensioner i en afstand af 25 cm fra væggen.

  Trin 6. Start installering af suspensioner. Skru ankrene ind i loftet, fastgør den suspenderede struktur og bøj dens ender, så den ikke har fri afspilning.

  Suspensionsmontering (her - vibrationsdæmpere til lydisolering)

  Trin 7. Installer profilerne på den forberedte struktur, skru dem til suspensionerne med selvdrejende skruer - først kanterne, så den midterste. I dette tilfælde skal profilerne fastgøres på den ene side af loftet og derefter på den anden trin for trin.

  Tip! Længden af ​​hele profilen skal være mindre end længden af ​​køkkenet med ca. 2 cm. Korte profiler kan tilsluttes ved hjælp af specielle stik. Husk at leddene i flere profiler i dette tilfælde ikke skal være på samme niveau.

  Trin 8. Sæt jumperne mellem profilerne ved hjælp af krabber. Installer hoppere på de steder, hvor der vil være ledd af plader af gips.

  Fastgørelse af støtteprofilen af ​​rammen af ​​det hængende loft

  Trin 9. Gør alle ledninger, fordi du ikke kan gøre dette trin efter plastering. Rør ledningerne til armaturerne og test hele netværket til drift.

  Trådene i det korrugerede rør kan være bundet til suspensioner eller guider.

  Eksempel på installation af ledninger i rammen af ​​et gipspladeloft på flere niveauer

  Tip! For ikke at efterfølgende søge efter monteringsstedet for lamper, kan de præ-mærkes på plader af gips.

  Trin 10. Begynd at installere gips. Før dette skal det behandles - skåret i en lille vinkel langs kanten af ​​hvert ark. Dette er nødvendigt for at forbedre resultaterne af putty i fremtiden. De indsatte ender af ark behøver ikke at trimme.

  Ifølge Knauf-teknologien skal den afskårne kant være i en vinkel på 22,5 grader for at den samlede vinkel af arkene skal være 45 grader i alt.

  Trin 11. Sæt arkene ud fra hjørnerne af rummet med selvdrejende skruer med et trin på 20 cm. Sørg for, at arkene er indstillet til "run-away".

  Monter gipsvæggen i loftet

  Tæpper loftrammen med plader af gipsvæg

  Sekvensen af ​​handlinger, når man skærer gipsvæggen

  Advarsel! Heads of self-tapping skruer bør ikke bøje sig, de skal drukne på et ark med gipsvæg med nogle få millimeter.

  Trin 12. Når du har beklædt hele loftet, fortsæt til installationen af ​​andet niveau. Strik to tråde fra hjørne til hjørne af køkkenet, så de skærer hinanden. Så finder du midten af ​​loftet. Det er fra ham og begynder at afsætte lige afstande for at bestemme grænserne for loftniveauet. Det er, nu trækker du markeringen, som vil blive brugt til at montere profiler til en anden tier.

  Eksempel tegning til installation af et gipsplade loft på flere niveauer

  Trin 13. Skru ledeprofilen langs den markerede omkreds. Gentag trin 2, 3, 4 og fokusere nu på andet niveau.

  Trin 14. Skær nu cd-profilen i segmenter af længden, som du planlægger at installere andet niveau. Dette er samme længde som afstanden fra det første niveau til den anden vejledningsprofil, monteret på væggen. Skær ud specielle "tunger" på den ene side af segmenterne, skære siderne af profilen.

  Trin 15. Sæt segmenterne ind i profilen, forstærket på UDs første trin i en afstand på ca. 5-6 cm. Styrk dem ved hjælp af selvlukkende skruer - "lopper".

  Trin 16. Sæt en anden guideprofil over de hængende sektioner.

  Laserniveauet letter i høj grad processen med mærkning og installation af et to-niveau gipspladloft

  Eksempel på installation af det andet niveau af et to-niveau gipsloft

  Trin 17. Forbered segmenter af cd-profiler, der er lige lange i forhold til afstanden fra den resulterende mini-ramme til væggen, og installer dem, så de sikres dem med "lopper".

  Trin 18. Sæt rammen med gips.

  Andet niveau gipsplader gipsplader

  Tip! For at gemme materiale skal du ikke skære den del af det første niveau, der er skjult under den anden.

  Trin 19. Lav huller til armaturerne ved hjælp af en kutter med den nødvendige diameter eller en forstærket papirvarerkniv. Installation af armaturer bruger efter færdiggørelse af gips.

  Skær et hul til lampen

  Video - To-niveau loft med afrundede sider

  Loftfinish

  Nu kan du begynde at afslutte loftoverfladen. For at gøre dette skal du omhyggeligt behandle med en primer og lappe alle leddene, også bruge et serpyanka tape og derefter igen smøre alle uregelmæssigheder, inklusiv skruens indskæringspunkter.

  Det er kun for at fuldføre overfladebehandlingen. Hvad er gipsvæggen til at dække, så loftet i køkkenet så harmonisk ud, var smukt og tjent i lang tid?

  1. Du kan male gipsloftet med akryl, latex, vandbaseret maling.
  2. Du kan indsætte loftet tapet til maleri, eller du kan kombinere disse to typer af finish.
  3. Ikke dårligt udseende og dekoration med dekorative gips.

  Advarsel! Glatte maling kan kun anvendes, hvis loftet er helt fyldt. Ellers vil alle uregelmæssigheder være synlige.

  Smukt gipsplankloft

  Master klasse. Sådan laves en figur med lav højde på et gipsloft

  Figuren udføres ved det indledende niveau af loftet af gipsplader, fremstillet i overensstemmelse med den ovenfor beskrevne teknologi.

  Start markeringen, markere midten af ​​rummet. Dette er nemt at gøre ved at trække ledningen fra hjørne til hjørne og markere midten ved at krydse linjerne.

  I stedet for mærket, der angiver midten, kommer vi ind og indsætter dowel. Næste har vi brug for et improviseret kompas. Til dette har du brug for et stykke UD-profil, som erstatter det med os. Vi skærer profilen af ​​den ønskede størrelse og borer huller, afstanden mellem dem vil være vores radius.

  Skru i midten af ​​rummet, som vi fandt, skrue igennem et af hullerne i profilen og træk en cirkel på loftet ved at indsætte en blyant i det andet modsatte hul.

  Således skal du lave to cirkler. Dernæst anvender vi et rektangulært layout. Det er bekvemt at anvende ved at strippe med farvet kridtpulver.

  Vi trækker på markeringen vores fremtidige mønster.

  Dernæst skal vi udfylde markeringen med et ekstra lag gipsvæg (s 2 lag hvert trin). Lag limes med hvid lim. På bunden, foringslag, kan du bruge stykker og gipsbeskæring, ikke meget omhyggeligt at passe dem til hinanden, men her skal det andet lag gøres godt.

  Nu er den sværeste og afgørende del af arbejdet installationen af ​​taggrunde. Til dette har vi brug for dette værktøj. Dette så i den universelle stusla. Det kan vippes i næsten alle vinkler. Klippet er glat, præcist og lidt groft, hvilket forbedrer vedhæftningen med lim.

  Trimming starter fra de indvendige hjørner. Vi skærer profilen med en kant og en side, skåret ved 45 grader. Påfør lim og indsæt i hjørnet af vores gipsvægskonstruktion.

  Vi gør som vist på billedet.

  Lim det tilbagevendende stykke af profilen. Langs linjen skal du dividere vinklen af ​​figuren halvt for øjet, og skær langs kanten af ​​profilen med en kniv.

  Fortsat profil klistermærke. Vi lim den næste del af figuren i spænding, for dette er det nødvendigt at desuden fastsætte profilen med skruer. De kan vrides med en hul i profilens krop, så det ikke længere kan tage ud, men at sætte huller, det vil desuden beskytte os mod revner eller klæbemidlet af klæbemiddel fra gipsvæggen.

  Ligesom i det foregående tilfælde skærer vi profilen på plads og fortsætter etiketten. Som et resultat kommer denne figur ud, som efter maleriet vil dekorere dit værelse.

  Den færdige figur af lav højde.

  Hvordan man laver et loft af gipsplader

  I denne artikel finder du detaljerede trinvise instruktioner til installation af et gipsplankloft med dine egne hænder! Vi anbefaler også at læse om, hvordan man putter gipsplankloft.

  Loftet af gipsplader i køkkenet er en af ​​de bedste finish til dette værelse. Det er dog bedre at belægge gipsvæg med maling, så du kan vaske det regelmæssigt. Baggrunde og gips kan ikke lide vand, og loftet i køkkenet er ofte udsat for damp, og fedtstænk falder ofte på det. Vælg derfor de mest praktiske materialer til efterbehandling, for ikke at komplicere dit liv.