Gips loftsplint: fremstilling og installation

I værelser med højt til loftet kan du ofte finde en sådan støbning, som en gipsloftsokkel. Et sådant produkt er forskelligt fra skummet, selv når det er visuelt inspiceret, da en sådan sokkel er meget bredere end skum, og i dens struktur er der styrke og monumentalitet.

Gipskorn er blevet bevaret, sandsynligvis i næsten alle officielle bygninger, der tidligere tilhørte adelige familier, hvilket angiver oprindelsen af ​​en sådan udsmykning.

Gipsafskærmning loft malet med bronze

Hvordan laver man en gipsplint og installerer den i rummet?

Gøre taggitter af gips

 • For at lave gipsplint er der brug for en silikoneform til støbning, såvel som en gipskasse, der ikke vil tillade formularen at deformere, hvis den ved et uheld bliver rørt.

Støbegods og kasse til den

Hælde gips i støbeformen

 • I første omgang hælder vand i en spand, og så begynder du at hælde gips, omrøring det, du bør få en konsistens som sjældne cremefløde.
  Giv den tilberedte opløsning stand i 10 minutter og hæld den i formen.

Skud formens kanter, hvilket gør vibrationerne

 • Når du hælder cornices i en skimmel, skal du ikke fylde den med randen, så du har mulighed for at fjerne luftbobler fra løsningen.
  Luft fjernes ved at ryste alle kanter skiftevis, og hvordan disse bobler kommer ud vil være synlige på overfladen.
 • Gips, der sprøjtes rundt om formens kanter, samler en spatel og smider den tilbage i formularen. Glat gipsoverfladen med en smal spatel.

Gipsloftlister skal forstærkes

 • Tagene på samme måde som loftpladerne skal forstærkes for styrken af ​​gipsstrukturen på loftet. For at gøre dette skal du bruge træk, hamp, splinter, aluminium eller kobbertråd.
  Armaturen er anbragt på overfladen og glattet med en spatel, og resten af ​​opløsningen hældes fra beholderen, men før den skal omrøres.

Bagsiden af ​​tagskægget udjævnet med en bred spatel

 • Juster gipset med en bred spatel og lad produktet tørre lidt (overfladen køber en matfarve, når den er indstillet) og derefter passere med en spatel igen, da gipset vil varme op og boble, når det er indstillet.
  Efter det skal du lave et indlæg.

Fjern formularen, startende fra midten

 • Efter 15-20 minutter kan du fjerne cornice fra formen. For at gøre dette skal du forsigtigt dreje boksen på hovedet og fjerne den fra formularen og begynde at fjerne selve formularen fra midten til kanten af ​​soklen.

For at tørre produktet skal være på en plan overflade.

 • Indsæt formularen tilbage i kassen, og læg tagskægget på en plan overflade, indtil den er helt hærdet.

Rådet. Prøv at gøre hele hældningsprocessen hurtigt, så gipsopløsningen ikke begynder at indstilles, når den hældes.
Hvis opløsningen blandes igen under indstillingen, mister den dens egenskaber, og produktet viser sig at være smuldret, så det er bedre at afvise en sådan løsning.

Montering af tagskinner

Gips cornice og andre modelleringselementer

 • Gips gardin stænger er installeret på vandbaserede klæbemidler eller på gips. Hvis tagskægget er for tungt, kan det fastgøres med skruer til væggen. Installationen af ​​soklen begynder med hjørnet af rummet.

Mærkning af tagskærerne til skæring af hjørner

 • Kronekanten sættes i sin oprindelige position og hviler sin rump på parringsvæggen, som det ses på billedet, og på den er der tegnet linjer på væg og loft.
  Det samme gøres på den anden side.
 • Nu, når du lægger soklen, så krydses den af ​​linjerne, der markerer nabostillet.
  Ved krydset placerer du mærkerne på tagskægget og skærer det i en vinkel på 45 ° til bunden. Gør det samme med den anden cornice.
 • Til skæring af gipsprodukter til loftet, brug en fintandet hacksav eller et hacksav til metal, så skæret bliver glat og pænt.

Korrekt skårne hjørner forlader ikke mange huller.

Reliefen er forgyldt med en børste

Installer to parrede tagskinner for at sikre, at hjørnerne er trimmet korrekt. For at tilslutte soklerne i spændingen af ​​væggen, gøres trimning på 90 pct., Og det er bedre at trimme begge sokkler, så skæringen bliver mere præcis, og spalten i fugen vil være minimal.

 • Sømmene og hullerne er forseglet med et kit, som påføres ved at klemme en sprøjte ud.
  Den ekstruderede strimmelstrimmel bør forsigtigt smøres med en finger for ikke blot at forsegle spalten, men også for at beskadige den dekorative lindring, idet den har smurt den med et lag af kittet.
  • Efter tørring og maling af tagfladerne kan forgyldning anvendes på dem. Sædvanligvis malede loftstik - bronze påføres på de konvekse dele af reliefen med en lille børste.
   Brons er selvfølgelig ikke den eneste maling til stucco, men den bruges oftest.

  Rådet. Hvis installationen af ​​tagudhæng, du har brug for at ty til at rette dem med skruer, skal du bruge skruer hvid eller gul farve, da de ikke ruster.

  Cornices lavet af gips, boltet med sorte skruer, kan efterhånden farves med rust.

  konklusion

  Set gips gesims er ikke meget vanskeligt, men denne form for stuk er ikke hensigtsmæssigt i ethvert rum, såsom en gesims vil ikke se på loftet i en lav Khrushchev. Stor plads til stucco åbner i Stalin, hvor lofterne når tre meter og derover. Ethvert værelse med højt til loftet er egnet til stucco lister.

  Gips loft sokler

  Gipsstrømplint er et vigtigt element i indretningen af ​​rummet.

  En af hovedfunktionerne er maskering af kosmetiske defekter ved krydset mellem væggene og loftet.

  Korrekt valgt gipsloftsokkel vil positivt understrege skønheden i interiøret og belysningsenhederne, hvis det er nødvendigt, visuelt øge gulvpladsen.

  I stucco værksted Palazzo-décor kan du bestille produktion af dekorative loftsplint fra gips af enhver form og størrelse.

  Det kan være glat eller præget sok i loftet, lavet i klassisk hvid farve eller i andre farver.

  Hvis du ikke er ligeglad med de stilfulde elementer i interiøret og vil prøve noget frisk og ikke-standard, vil loftsgipspladen med belysning være en god løsning.

  Fordele ved gips loftsplint

  I vores stucco værksted kan du bestille og købe loftsplint fremstillet af højeste kvalitet gips, lavet i henhold til en typisk prøve eller en unik forfatters design.

  Alle elementer i gipset i loftet, herunder brede loftsplanker, har en række ubestridelige fordele og fordele, hvilket gør dem populære og efterspurgte.

  Dekorative gipsplinter på loftet giver arkitekter og indretningsdesignere ubegrænsede muligheder for at gennemføre spektakulære og usædvanlige løsninger.

  Gipsens plasticitet giver dig mulighed for at skabe rigtige mesterværker fra det, da de mange forskellige teksturer, nuancer, mønstre og ornamenter, der bruges til at dekorere loftsplinten, simpelthen er uudtømmelige.

  Moderne gipsstøbningsteknologier, det nyeste udstyr, der anvendes af Palazzo-decor masters i deres arbejde, er i stand til at tilfredsstille behovene hos enhver, den mest krævende klient.

  Ud over sine fremragende æstetiske og dekorative egenskaber er den brede gipsplankokkel holdbar og holdbar. Gips indeholder henholdsvis ikke toksiner, forårsager ikke allergier.

  Derudover har gips en unik egenskab, som ikke kan prale af mange mere moderne finishmaterialer. Det er i stand til at absorbere fugt i værelser med høj luftfugtighed. Hvis luftfugtigheden i rummet falder, ophører gipset ikke bare med at absorbere det, men begynder at "give" tilbage. Denne funktion af gips og dekorative elementer fremstillet af det blev opdaget for hundredvis af år siden og har ikke mistet sin relevans hidtil.

  Hvor i Moskva for at købe loftsplint gips

  Vi tilbyder at købe et dekorativt sokkelgips i Moskva til producentpriser, som i sig selv er meget rentabelt ud fra et finansielt synspunkt.

  Du kan gøre dig bekendt med de grundlæggende priser for gipsplintstifter på vores hjemmeside.

  De endelige omkostninger ved hele arbejdet med fremstilling og installation af gipsplankokkel vil afhænge af mønsterets kompleksitet og struktur, udgangsmaterialet, areal og designfunktionerne på den dekorerede overflade samt tilgængeligheden af ​​relaterede tjenester.

  Loftplade - typer: polyurethan, træ, gips og skum

  Polyurethan loft soklen er et moderne og slidstærkt polymer produkt, der er fantastisk til opgaven. Det er tilgængelighed, samt fremragende tekniske egenskaber af materialet, der gjorde det til et af de mest populære til efterbehandling. Det er sikkert at sige, at en sådan filet har mange fordele i forhold til andre arter.

  Fordele og ulemper ved materialet

  Polyuretan skørt til loftet bliver stadig mere populær. Denne situation er helt berettiget.

  Faktum er, at produktet har fordele, der gør det skiller sig ud i forhold til andre muligheder. Det skal tages i betragtning, at alle positive faktorer er indbyrdes forbundne. Disse omfatter:

  1. Modstand mod temperatur ekstremer. Dette udvider i høj grad brugen af ​​produktet. Plinten kan etableres i ikke opvarmede værelser, og også åbne gadegenstande. Selv under indflydelse af sådanne faktorer ændrer detaljerne ikke deres form og må ikke knække.
  2. Muligheden for at lægge i køkkenet og i badeværelset. Dekorative elementer modstår vedvarende fordampning og høj luftfugtighed. Hvis du vælger den korrekte klæbemiddelsammensætning, kan du ikke bekymre dig om materialets sikkerhed.
  3. Unik holdbarhed. Livslivet er mange årtier. På samme tid, selv efter udløbet af denne tid - forbliver produktets udseende næsten uændret.
  4. Stor fleksibilitet. Dette er den mest fleksible loftsplint af de eksisterende. Denne parameter giver dig mulighed for at udføre arbejde på områder, der adskiller sig i mange komplekse former. Derfor foretrækker designere at arbejde med dette produkt.
  5. Et bredt udvalg af designløsninger. Der er mange former, størrelser, teksturer, der giver dig mulighed for at vælge den rigtige løsning. Selv fleksible polyurethan bundplader - et stort udvalg.
  6. Nem installation. Til fastsættelse skal du bruge et minimumsværktøj. Maksimale vanskeligheder kan opstå, når man trimmer i den rigtige vinkel. For at forenkle en sådan proces er det nødvendigt at have en mørtelkasse og en brevpapirkniv.

  Polyurethan sokkel er ikke bange for høj luftfugtighed, derfor bruges det ofte i badeværelser og badeværelser

  Tip! Polyuretanfileter er perfekte til udjævning af små uregelmæssigheder i væg- og loftkonstruktioner.

  Dette materiale hører til den overkommelige priskategori. Selvfølgelig er nogle arter dyrere. For eksempel har elementer, der har kabelkanaler, som giver dig mulighed for at skjule lægningen af ​​forskellige ledninger, en højere omkostning.

  Typer og træk af polyurethanprodukter

  Mange sammenligner loftstifterne af polyurethan med mulighederne for gips. I virkeligheden synes en sådan kontrast lidt ude af sted. Faktum er, at den moderne sort har en mere udtalt struktur af alle tegningerne, som er meget lettelse.

  Selv brugen af ​​glatte valgmuligheder er en vindende løsning. De bruges med succes til indretning af interiører, der udføres i stilarter som avantgarde, loft, minimalisme. I princippet passer materialet i den rigtige tilgang til alle traditionelle og fashionable billeder.

  Polyuretanfilet har et meget udpræget mønster af mønstre.

  Tip! Det er helt forkert at tegne paralleller med skumprodukter. Sidstnævnte type er billigere, men har ikke sådanne fordele som polyurethan.

  Masters involveret i installation af polyurethan bundplader på professionelt plan, opdele delene ikke i udseende, men i hjørnerne af fastgørelse til overfladen.

  Der er tre hovedgrupper: med en vinkel på 30 °, 45 ° og 60 °. Hvor god er denne adskillelse? Det giver dig mulighed for hurtigt at finde det nødvendige for filetarbejdet.

  Umiddelbart bliver det klart design, som fuldt ud overholder rummets overordnede stil. Det skal også huskes, at fileten er designet til at skjule alle de eksisterende fejl, der er placeret i grænseflader af loft og vægge. Derfor er det det rigtige valg af vinkel, der skal tages i betragtning i første forberedelsesfase.

  Meget ofte er der en situation, hvor et sådant polymerprodukt er den eneste mulige løsning.

  Hvis rummets design har søjler, fremspring på væggene og nicher af afrundet form, så er det simpelthen umuligt at anvende stive baguetter. Selvfølgelig kan du prøve at bøje andre typer af fileter, samt udføre en række vanskelige trimninger, før du bukker loftplinten, men designet vil være lidt sjusket. Derfor vil kun polyurethan-fleksibel skørt til loftet tillade dig at gøre jobbet kvalitativt.

  Fleksibel polyurethan skørt kan bruges til afslutning af selv de mest komplekse buede sektioner

  For større bekvemmelighed er der produkter, der har forskellige grader af forarbejdning:

  1. Fuldt ubearbejdet.
  2. Overdækket med primersammensætninger, der er klar til selvmaling.
  3. Malede, forberedt til installation.

  Denne fordeling giver dig mulighed for at vælge den mest passende mulighed for arbejde.

  Selvfølgelig er den foretrukne en, der giver dig mulighed for at anvende malingsammensætningen alene. Det giver mulighed for at skabe helt individuelt design af rummet. Man bør huske på, at lakmaterialer kan bruges til arbejde.

  Mount proces

  Det er nødvendigt at forstå, at loftsplinten fra polyurethan indeholder to underarter: fleksibel og stiv.

  Det er forkert at antage, at enhver variant af fileten kan bøjes. Derfor skal du overveje at bruge forskellige basisplader, der kombineres med hinanden, når færdiggørelsen udføres på forskellige overflader (buet, lige). Dette vil spare nogle beløb for reparationer.

  Når du er færdig med overflader med forskellig krumning, er det bedre at kombinere et dyrt fleksibelt bundkort med en billigere direkte version

  Tip! Der er mange fileter på markedet fra velrenommerede producenter.

  Sådanne produkter er gode til at dekorere overfladen. Men du kan se på de mindre kendte mærker. Det vigtigste er at straks kontrollere kvaliteten af ​​materialet.

  For at beregne det krævede antal dele, fortsæt fra den samlede omkreds af de sektioner, der kræver en sådan efterbehandling. Dvs. den resulterende længde er opdelt af størrelsen af ​​elementerne.

  Situationen med buede overflader er lidt mere kompliceret. Men der er en enkel måde, der giver dig mulighed for at lave de rigtige målinger. Den består af følgende:

  • Processen bruger en ledning.
  • Tændets ende presses mod begyndelsen af ​​det buede afsnit.
  • Ledningen trækkes, så den hele vejen rundt om hele overfladen.
  • Det resulterende segment måles på et målebånd.
  • + 10% tilføjes til resultatet.

  På den måde beregnes en fleksibel loftsplint mest præcist.

  Værktøj og forbrugsstoffer

  Følgende sæt af værktøjer og materialer er forberedt til arbejde:

  • En simpel blyant. Det er vigtigt at tage højde for, om der anvendes en markør - alle noter laves kun fra den forkerte side.
  • Stationery eller bygningskniv - til skæring af fleksible fileter.
  • En hacksav og stålmiter - til trimning af hårde baguetter.
  • Lim til fastgørelseselementer.
  • Konstruktion pistol og fugemasse i rør for at eliminere mulige led.
  • Hvis der er en efterfølgende dekorative udsmykning, kræves der værktøjer til en sådan proces - maling, børste.

  Værktøj og forbrugsstoffer, der kræves til installation af polyurethan bundplader

  Tip! Fastgørelse udføres i en udbredt version, som har et fælles navn - "flydende negle".

  Installation trin

  Første fase er den forberedende forberedelse. Du skal udføre en række sekventielle handlinger:

  1. Alle steder rengøres fra snavs og støv. Det er nødvendigt at tørre baguetten, fordi den kunne opbevares i lang tid, hvilket førte til forurening.
  2. Vægge og lofter er primet. Denne regel gælder kun for de overflader, som delene vil blive vedhæftet.

  Priming af områder, hvor soklen fastgøres

  Det vurderes, at det er bedst at installere polyurethan bundplader, når vægpapir ikke er færdig endnu.

  Den anden fase er, at markeringen udføres:

  1. En af delene presset til overfladen. Små mærker er lavet på siderne - trinnet er ti til femten centimeter.
  2. Alle ledd er markeret særskilt.

  Korrekt mærkning hjælper med at trimme hjørnerne før du installerer fragmenterne. På samme tid, for at trimme loftet polyurethan skørt af stiv konstruktion - en hacksav anvendes. Elementet er installeret i en cask (det er vigtigt at bestemme siden af ​​trimning korrekt) og i henhold til de tilgængelige linjer bliver det savet.

  Trimming hjørner af fileten ved hjælp af mousse

  Det er vigtigt! Det skal tages i betragtning, at vinklen på de lange og brede dele vil være sværere at danne. Du skal holde det på flere steder, for det har du brug for hjælp fra en partner.

  Det er turneringen af ​​tredje fase:

  1. Forberedt rør med lim, som er installeret i byggevåben.
  2. Sammensætningen fordeles jævnt over hele det fleksible elements sømide side og punktvis langs overfladen af ​​stive fileter.
  3. Installation starter i den valgte vinkel. Det er bedst at bevæge sig i begge retninger. Det er vigtigt at overveje at klæbemiddelblandingen påføres de eksisterende led. Nye overskud fjernes straks.
  4. Efter fuldstændig installation - sømmen er belagt med tætningsmasse og puttied.

  Docking sæler med fugemasse

  Du burde vide det! Farveplint er meget nemmere at udføre før installationen, men det tillader ikke samlebåndet. Det er sværere at anvende maling efter installation af produktet, men i dette tilfælde er det muligt at male alle områder jævnt.

  Faktisk skelnes loftplintene af polyurethan med en masse positive egenskaber og repræsenterer ikke meget besvær med hensyn til fastsættelse. Det vigtigste er at vælge det rigtige materiale, samt observere installationstrinnene.

  Korrekt udvalgt loftsplint - det færdige udseende af rummet

  At skabe et harmonisk design af lejligheden omfatter ikke kun reparation af vægge eller lægning af et nyt gulvbelægning, men også mulighed for installation af suspenderede strukturer samt brug af andre moderne efterbehandling materialer. På samme tid som den endelige berøring, der understreger den sofistikerede udsmykning af lofter, anvendes loftlister.

  Hvilke slags sokkel er der, og hvilket materiale anvendes til fremstilling af dem?

  Oftest opstår disse spørgsmål umiddelbart inden installationen af ​​produkterne. Udvælgelse af modeller afhænger først og fremmest af overfladens overflade og det samlede design af værelserne. Loftfileter kan sammenlignes med en elegant ramme, der rammer kunstnerens arbejde, takket være, at den får en særlig elegance og fuldstændighed.

  Typer af loftsplinter

  Det moderne marked tilbyder forbrugeren et stort udvalg af alle slags materialer til efterbehandling. Baguetter indtager en særlig plads i denne omfattende liste.

  Følgende er et kort overblik over de mest populære typer af fileter.

  Produkter fra skum

  Polystyren modeller anses for at være den billigste løsning, hvilket gør det muligt at opnå en anstændig kvalitet loftsoverflade til minimal pris.

  Deres fordele er:

  • nem behandling;
  • lav pris;
  • samt nem installation.

  Af manglerne nævner ofte:

  1. brændbarhed af materialet
  2. lav styrke, det vil sige modtagelighed for mekaniske skader.

  Hvordan vælger loftplinten, som ikke ville have sådanne ulemper?

  polyurethan

  Polyurethan overgår de tidligere versioner i alle indikatorer. Det er smukt, holdbart og meget fleksibelt, hvilket gør det muligt at bruge det på andre måder, hvor andre materialer ikke passer.

  Det er dog værd at bemærke de meget høje omkostninger ved materialet - en to-meters baguette koster omkring 2 tusind rubler, og efter at have købt den for at omgå den runde del af rummet, skal du købe den til resten.

  Gipsstifter

  Dette er det materiale, der næsten helt er blottet for de ulemper, der er forbundet med skumprodukter. Før du henter loftets sokkel på gipset, bor du mere detaljeret på materialet. Sådanne dekorative ornamenter har længe været fortjent populære og efterspurgte (læs mere her).

  I moderne design bruges de:

  1. at skabe kompleks og smuk entablature i rummet
  2. såvel som et af elementerne i kunstnerisk sammensætning.

  Fast loftsplint af gips på:

  • Liquid negle og skruer;
  • kit;
  • eller ren gipsopløsning.

  Styrofoam modeller

  Dette materiale er en analog af skumplast (selvom det faktisk er skum, men af ​​en anden type), er det dog mere holdbart og understøtter ikke forbrænding. Men det betragtes alligevel som brandfare, da det brænder helt i brand.

  Det er mere holdbart, selvom loftgipsgipset overgår det i disse indikatorer. Styrofoam egner sig godt til skæring og bearbejdning med specialværktøj.

  Derfor slippe ud, som baguetter og kantsten. Dens pris er lidt højere end skumprodukter, dog gælder det ikke for dyre materialer.

  Træplinter

  Med så mange forslag er det ret vanskeligt at bestemme baguetterne. Næste overvejer vi, hvordan du vælger den rigtige loftsplint af træ.

  Valget afhænger først og fremmest af de materialer, der bruges til at afslutte lofterne, samt typen af ​​strukturer (spænding eller suspendering, gipsplader osv.). Som de fleste efterbehandlingsmaterialer har træ ikke kun positive, men også negative kvaliteter.

  Ulemperne er:

  • Udgifterne til træprodukter er ret høje, da de bruger fint træ, såsom aske, bøg, eg og mahogni til at lave fodplader. Forskellen i prisen kan nå flere dusin gange.
  • Derudover er træprodukter meget sværere at behandle end analoger fremstillet af kunstige materialer.
  • For kvalitetsarbejde behøver du ikke kun specialværktøjer, men også visse færdigheder samt erfaring. Hvis der er lov til at behandle fejlene, så er det selv ved hjælp af putty ret vanskeligt at ordne dem.
  • En af de største ulemper ved træplinter er deres modtagelighed for fugt, rotting og forskellige insekt skadedyr.

  Tip! Den eneste måde at beskytte sammenklappelige loftsplint fra sådanne problemer er gentagen behandling med specielle antiseptika, efterfulgt af lakering af overfladen.

  Den forskellige anordning af loftsplinter betyder anvendelse af forskellige måder at fastgøre dem på. For eksempel er produkter fremstillet af skum og polyurethan fastgjort med universel lim eller kittet. Men for at installere træfileter skal du installere specielle skruer på loftet, som de tiltrækker.

  Farve og form af produkter

  I byggemarkederne er der grundplader med næsten enhver bredde: fra 10 til 200 mm. Hvad skal man vælge?

  Den endelige opfattelse af billedet afhænger af bredden af ​​soklen. Så:

  • Bredt bundkort har en række fordele: deres installation giver dig mulighed for visuelt at glatte hjørnerne og skjule forskellige fejl i stødsamlinger.
  • Det anbefales ikke at installere brede sokler i værelser med lave lofter, da de visuelt reducerer rummets rum og ser for besværlige ud.
  • Hvad angår valget af farve, varierer rækkevidden også fra overflod. Produkter fra skum og polyurethanskum har som regel en standard hvid farve, så du nemt kan male dem med dine egne hænder i enhver skygge.

  Men du bør ikke blive for båret væk, fordi ifølge designerne, i et rum bør der ikke være mere end tre farver.

  Varianter af sektioner af loftstrimler

  Basebordets standardbredde varierer normalt fra 10 til 200 mm, men du kan også bestille 300 mm-versionen. I værelser med lave lofter er fileter normalt installeret med en maksimal bredde på 70 mm, og i værelser med en højde på 3 meter eller derover kan bredere modeller anvendes, eller der kan laves en fordybning af to eller tre slags lister.

  En række grundplader med forskellige typer sektioner fremstilles: fra enkle til komplekse former.

  Valgmuligheder for små værelser:

  Plinth loft: typer af sektioner

  Afsnit af fileter af mere komplekse former:

  Afsnit af bundplader til store rum

  Sådan korrekt fastsættelse af nederdel på loftet

  For eksempel vælger vi installationen af ​​de mest enkle og billige typer skum eller polyurethan, da træ bruges meget sjældnere, og de er dyrere end almindelige borgere.

  Til arbejde skal du bruge følgende værktøjer:

  • metal spatel;
  • markør eller blyant
  • skarp papirvarer kniv;
  • mixer;
  • kapacitet til madlavning kit;
  • svamp til fjernelse af overskydende kitt;
  • trappestige.

  Tip! For nøjagtig trimning af basisplader i hjørneforbindelserne anbefales det at bruge en "blok", på hvilken specielle slots er placeret i forskellige vinkler. Endelig efterbehandling sker med kniv og sandpapir.

  • Loftet sokkel en side er fastgjort til loftet, og den anden er limet til væggen.
  • Da disse overflader ikke altid er tilstrækkeligt glatte, skal fileten installeres uden afbøjning, og de resulterende revner er forseglet med kitt.
  • Arbejdet begynder fra det modsatte hjørne af døren.

  Tip! Hvis polymerlim anvendes til fastsættelse, skal det bemærkes, at det tager en vis tid at sætte. Derfor skal basispladen i løbet af denne periode holde fast.

  Sådan klippes hjørnerne korrekt

  For nogle hjemmehåndværkere bliver klippe hjørnerne af loftsplinten et stort problem. Selv om det er ganske enkelt at klare det, skal du bruge tømrerstikkene.

  • På kassen er der specielle slots placeret i forskellige vinkler. Normalt er trimvinklen ca. 45 grader.
   For at få det, skal soklen lægges i en kasse og skæres forsigtigt ved at indsætte et savblad i det ønskede slot.

  Brugen af ​​tømrermose

  • En mere præcis pasform kan laves med en skarp kniv. Efter at soklen er fikseret, er siderne og hjørneslidserne fyldt med en kittet, hvorefter den tørrer, bliver overfladen slibet med glødpapir.

  Tip! Smalle huller kan forsegles ikke med en spatel, men med en pensel. Som du ved, bruges loftsplinten af ​​skumplastik i interiøret meget oftere, fordi installationen og udsmykningen er enkel, og prisen er overkommelig.

  Sådan installeres soklens segmenter

  Du kan selv installere korte fileter. Hvis der anvendes produkter med en længde på 2 m til efterbehandling, kan en assistent tiltrækkes til arbejde, da det skal limes på begge sider, når du klæber i soklen.

  • Lim påføres ikke i en kontinuerlig strimmel, men i små slag med et interval på ca. 100 mm.
  • Enderne før installationen skal trimmes, fordi de i første omgang ikke er nok nok.
  • Samlinger skal ske midt på væggen i en vinkel på 90 o. Hvis forbindelsen spredes, skal den sikres med tape eller stifter.
  • For at soklen skal placeres lige så godt som muligt over hele længden, anbefales det at anvende papforinger eller små stykker skum.

  maleri

  • Om nødvendigt kan soklen males.
  • Farven er valgt afhængigt af maleri af vægge og loft.
  • Universal betragtes som en lys palette - fra hvid til beige.
  • Da skummet absorberer farvestoffer godt, skal du anvende 2-3 lag maling for at få en ensartet farve.
  • For ikke at plette væggene og loftet med maling på kanterne af basispladen, skal du holde maskebånd.

  Hvad skal man gøre, hvis der opstod en fejl ved markering af soklen, men fundet den efter installationen, hvordan man fjerner loftsplinten for ikke at beskadige det?

  Afmontering skal ske med en spatel, og omhyggeligt afprøve alle fastgørelsespunkter. For en mere detaljeret bekendtskab med alle typer loftsplinter på webstedet præsenteres et stort antal fotos og videoer, og instruktioner til installation af dem giver dig mulighed for at blive fortrolig med dette arbejde i alle detaljer.

  Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

  Gips sokkel

  Her er et katalog af gipsstifter. For at forstørre billedet af en dekorativ gipsplast, skal du klikke på den. For at gennemse galleriet skal du klikke på det forstørrede billede. Vi arbejder både på de præsenterede sokkler og i henhold til individuelle skitser af kunden.

  Vi er opmærksomme på, at prisen er angivet for 1 m.

  Mere om gipsplinter

  Hvis du startede en reparation, skal du helt sikkert tænke på et sådant element af indretning som en sokkel. Den bruges til indretning og udfører flere funktioner:

  • hjælper med at skjule alle uregelmæssigheder og revner der opstår mellem væggen og gulvet eller loftet i løbet af arbejdet;
  • glider ikke meget attraktive hjørner på leddene;
  • visuelt gør rummet højere, hvilket er vigtigt i tilfælde af lave lofter
  • giver fuldstændighed til hele interiøret.

  Gipsplinter, der normalt er tyndere og snævrere end cornices, vil være et værdigt alternativ til sidstnævnte. Desuden kan de om ønsket være dekoreret med foringer og friser, hvilket vil gøre dem mere attraktive. Og selvom sådanne bundplader sædvanligvis anvendes i kombination med andre støbte produkter, ser de godt ud, for eksempel og med ethvert strækloft.

  Omkostningerne til gipsplint

  Vi tilbyder et stort udvalg af gipsplankokkel til priser fra 150 til 600 rubler per meter. I kataloget finder du disse produkter konvekse og konkave i form, glat og præget, smalt og bredt. Det skal huskes, at basisplader med en tykkelse på 2,5 til 5 cm er velegnede til lave værelser og bredt fra 6 til 20 cm, er en glimrende mulighed for store haller.

  Når du bestiller, kan du rådføre dig med vores eksperter for at hjælpe dig med at vælge en basisplade af den rigtige størrelse og design eller tilbyde den oprindelige version med fokus på dine ønsker.

  Korrekt fastsættelse af gipsplader bundplader til loftet

  For at udstyre lofter bruger mange mennesker i dag loftsplintgips. Sådanne elementer kan meget ofte findes i udsmykningen af ​​kontorer fra respektable virksomheder. Men i dag bliver de i stigende grad brugt til at arrangere lejlighedslokaler.

  Loftsplade lavet af gips, har mange fordele:

  • ingen synlige sømme i leddene
  • bruges til udjævning af ru former
  • giver dig mulighed for at skjule alle uregelmæssigheder ved krydset;
  • nemt og hurtigt fastgjort
  • Produkterne har forskellige størrelser, hvilket gør det muligt at skjule selv store fejl i det sted, hvor loftet og væggene møder;
  • Docking lameller med arbejdsområder er nemme nok;
  • perfekt til restaurering eller reparation
  • Materialet til fremstilling af basisplader er miljøvenligt;
  • lameller kan males;
  • Fremragende styrke af produktet;
  • holdbarhed;
  • der er intet tab af farve selv med et langt ophold i lyset;
  • har mange muligheder for udseende.

  Udseendet af gipsplanker

  Den store fordel ved denne type dekoration er den nemme installation, om end med små nuancer, samt tilgængeligheden af ​​de materialer, der anvendes i fremstillingsprocessen. Derfor kan sådanne produkter have råd til næsten alle segmenter af befolkningen.
  I dag er der følgende typer af elementer til gipsloftlister:

  • gipsstøbning. Det udføres ved at hælde en væskelignende masse i en speciel silikoneform. Derfor tillader det hende at have et bredt udvalg af mønstre og former. Ofte bruges til indretning af kontorer og lejligheder;
  • gladkonatyanutye. Fremstillet ved at passere en halvflydende masse gennem en flad stencil;
  • gips lister. De udføres af modeleren individuelt ved at vedhæfte visse elementer på skissen. Resultatet er et eksklusivt produkt.

  Valget af plintindstilling bestemmes af udformningen af ​​det rum, hvor den skal placeres, samt lofternes højde. Med lave lofter, vil dette element af udsmykning se forkert og naturligvis overflødigt. Men med højt til loftet passer det mest harmonisk ind i situationen og giver rummet raffinement og præsentation.
  På grund af det faktum, at gipsplanker til loftet har mange variationer, er deres anvendelse mulig i absolut ingen rumdesign. Hovedbetingelsen er, at den blander harmonisk ind i designet og ikke skiller sig ud fra det generelle tema.

  Beregn antallet af nederdele, der er nødvendige

  Det vigtigste punkt i arbejdet med sådanne dekorative elementer er beregningen af ​​det nødvendige antal sokkel til et bestemt rum. For at bestemme den rigtige mængde materiale skal du måle rummets omkreds på det niveau, hvor soklen fastgøres. Samtidig med beregningen kan du tegne stedet for den fremtidige installation.

  Mærkning til fremtidig installation

  Væggets omkreds måles som følger:

  • Målt længde af de langsgående og tværgående vægge
  • de resulterende tal summeres og multipliceres med 2.

  Den værdi, der blev opnået som følge af en sådan beregning, skal divideres med længden af ​​stangen. Standardbordets standardlængde er 2 meter. Efter at have foretaget de nødvendige beregninger korrekt, skal det resulterende tal afrundes.
  Ud over den afrundede figur skal du tilføje 10-20 procent, som vil gå til trimning og dannelse af hjørner samt skader på skinnerne. Især denne betingelse er nødvendig for at observere mennesker, der ikke har erfaring på dette område.
  Hvis du bruger alle de korte lameller, der forbliver efter trimning, vil du få meget flere led, og de bliver mere synlige.
  Eksperter anbefaler at købe en skinne mere end beregningerne. Så du kan helt sikkert undgå manglen på materiale og fuldføre reparationen i tide.

  Sådan laver du en loftsplint af gips

  Tilgængeligheden af ​​gips som byggemateriale giver dig mulighed for selvstændigt at producere loftsplinter i hjemmet. For dette er der ikke behov for at have nogen specifikke færdigheder.
  Til fremstilling af gipsplader skal du:

  • køb i en specialbutik silikone form af den slags, der er nødvendigt for at skabe en lameller. Valget bør laves ikke kun af mønster, men også af bredde;
  • Brug af støbeformen støber hele elementet;
  • Bestem den nødvendige mængde tør gips. Til dette hældes vand i den købte form, og derefter drænes den i den valgte beholder til æltning. Således etableres den nøjagtige mængde af blandingen, som fuldstændigt fylder formen;
  • så blandes gipsen med vand. Det vil være korrekt at gradvist tilføje materialet til vandet for ensartet blanding og opnåelse af en flydende blanding. Det er bedst at bruge en boremaskine med en speciel dyse.

  Den resulterende opløsning skal efterlades i 10 minutter. Først da kan blandingen hældes i formen.

  Hæld gipsblandingen i formen

  Vær opmærksom! Fyld formularen ikke straks, men i dele, så blandingen har tid til jævnt at fylde alle rillerne. Selve formularen kan rystes lidt. På denne måde vil det være muligt at undgå udseendet af bobler i færdigvaren.

  Den resterende gips efter hældning skal opsamles med en spatel og anbringes i en form. Derefter skal hele overfladen glattes med en gummispatel.
  Frosset gips har en mat farve. En blanding til opnåelse af en sådan farve tager ca. 15-20 minutter. Herefter kan produktet fjernes fra formen. Denne procedure skal starte fra midten, gradvist nærmer sig kanterne af formularen.

  Værktøj og materialer kræves til installation

  For at montere skinnen korrekt på gipsvægge og loft, skal du have alle de nødvendige værktøjer til rådighed.
  Til tømning og installation skal du bruge:

  • bore;
  • spatel;
  • en beholder, hvor du kan lave kande
  • skum svamp for at eliminere lækage af fikseringsblanding;
  • skelet pistol;
  • miter box - en speciel enhed, som du kan foretage den korrekte afskæring af hjørnerne;
  • sprøjten;
  • niveau og tråd
  • brevpapir eller monteringskniv;
  • en blyant
  • målebånd;
  • nedstryger.

  Ud over værktøjssætet skal du have følgende materialer:

  • spackling blanding
  • tætningsmiddel eller flydende negle.

  Ved at have alle ovenstående materialer og værktøjer til rådighed, vil installationen af ​​loftsplader til gipsvæg være fremragende.

  Instruktioner og installationsfunktioner

  Fastgørelsesgips loftsskinner er en ret simpel opgave, hvis visse nuancer observeres.
  Når man køber færdige skinner, skal de have tid til at tilpasse sig mikroklimaet i huset. Normalt nok dage. Derefter kan du begynde at feste soklen på gipsvæggen.

  Dock strimler med arbejdsflader skal være som følger:

  • Marker fastgørelsespunkterne langs hele omkredsen med en blyant, et niveau og en tråd;
  • mount med valgt materiale. Ofte installeres gipsloftlister på en vandbaseret lim eller kitt;
  • Hvis du har brug for at oprette en stærk struktur, skal du bruge en boremaskine eller en perforator til at danne huller i basispladen. For at skabe huller i gipset, brug en boremaskine, der er 1-1,5 mm større fra det eksisterende hul i væggen;
  • Installation af fixeringer skal begynde med et hjørne;
  • vi skærer lamellerne i de nødvendige længder og anvender dem først på stedet for den fremtidige installation. Husk, at i tilfælde af ufuldstændig matching med arbejdsflader er fastgørelse umulig. I en sådan situation er elementet udstyret med en kniv. Gipsstiften bukker ikke og justerer den uden brug af ekstra værktøjer, der ikke fungerer.

  Forsøger sokkel til sammenføjning

  • vi begynder med hjælp af fastgørelsesmateriale til endelig at dække plankerne med væggene og loftet;
  • Reiki i kajens hjørner behøver kun efter at have trimmet dem på stouslaen. I dette tilfælde udføres trimning og fastgørelse i en vinkel på 45 grader til bunden. Ved dockning af lameller i spændinger udføres trimning på 90 grader. Som følge heraf vil fugen være pæn og diskret
  • Ved afslutningen af ​​installationen skal alle leddene være dækket med et kit. For dette er det bedst at bruge en sprøjte. Blandingen, der gik ud over sømmen, kan forsigtigt smudres med en finger. Ved brug af selvlukkende skruer, er deres hætter også lagt på toppen med kitt.

  Efter fuldstændig tørring kan den resulterende struktur males.
  Vær opmærksom! Hvis du tilslutter strimlerne med vægge og loft med tætningsmiddel, kan dette materiale mørkere over tid, da det absorberer støv fra rummet.
  Installation af et gipsloft sokløb udgør ikke noget svært, men udseendet giver rummet et nyt udseende og giver en væsentlig opdatering af designet. For at skabe et unikt mesterværk derhjemme behøver du en hel del. Hele proceduren vil tage relativt lidt tid, men effekten vil være fantastisk.

  Typer, omkostninger og installation af gipsplankokkel

  Loftplinten bærer en funktion - indretningen af ​​zonen mellem loftet og væggen. Ejeren vælger trimmet som du vil: med mønstre, farve eller klassisk selv i hvid. Også detaljerne i materialets fremstilling, form, tekstur. En af efterbehandlingsmulighederne er gips loftsplint. De unikke egenskaber ved foringen gør det muligt at dreje loftplanet til et udsøgt dekorativt objekt.

  Funktioner af loftet gips gips

  Gipsstøbningen er blevet brugt i meget lang tid. Detaljer lavet med god smag og forskellige ornamenter findes i paladshaller, gamle palæer, museer. Omkostningerne til arbejdet var meget dyre, så kun rige mennesker havde råd til en sådan indretning.

  I dag er gipsplankokkel også en dyr fornøjelse. Men den høje pris er dækket af gipsens evne til at tolerere ændringer i fugt. Med et overskud af fugt absorberer gipsen den med en mangel den giver. Denne funktion giver dig mulighed for at opretholde et behageligt mikroklima i rummet, foruden ældningen af ​​lamellerne ødelægger ikke udseendet af produkterne, hvilket giver indretningen endnu mere adel.

  Typer af baseboards

  Der er flere typer gipsplader:

  1. Glat sokkel. Det er lavet i henhold til teknologien til at strække en viskøs halvsmelt masse gennem en speciel skabelon. Resultatet er et glat produkt uden dekorative konvekse elementer.
  2. Støbt støbning. I produktionsprocessen hældes opløsningen i fleksible former. Matricen for blandingen kan have mønsterede humle, så det færdige produkt ser æstetisk glædeligt ud. Teknologien er enkel, sådanne loftsplinter kan laves selvstændigt.
  3. Gipsplint. Den dyreste indretningsoption med æstetisk appel. Det er lavet på stedet og kræver særlig færdighed.

  Fordele og ulemper

  Ud over disse unikke egenskaber har gipsplankokklen følgende fordele:

  • Komfort tætning leddene. Alle forbindelsespunkter af en del kan let forklæbes med et kit. Derfor, hvis længden af ​​en støbning ikke er nok, kan stykket leveres uden frygt for indretningens ensartethed.
  • Maintainability. Hvis der opstår fejl på overfladen under installation eller drift, kan den samme kitt hurtigt afhjælpe fejlene.
  • I tilstedeværelsen af ​​former kan du selv lave dekorative plader. Denne finish vil være unik. Matricer og tørgipsblanding vil være nyttig, processen kræver ikke meget erfaring, resultatet vil være fremragende selv for en novice master.
  • Gipsens styrke. Hvis du ikke har detaljer om den mekaniske påvirkning, vil indretningen vare meget lang tid og beholde dets oprindelige udseende.
  • Nem installation. Du kan klare udsmykningen uden involvering af specialister og assistenter.

  At forpligte sig til fremstilling af gipsplint på loftet uden erfaring er et spørgsmål for håndværkerne. Men i dette tilfælde vil finishen være unik.

  Hvad angår manglerne er det en - skrøbelighed. De mindste mekaniske effekter giver fejl på overfladen af ​​fileterne. Men omkostningerne ved efterbehandling afhænger af form og fremstillingsmetode. Du kan købe en billig gips loftsplint til en pris på $ 2-3 per meter, og du kan finde håndlavede dele, hvis omkostninger starter fra $ 25-40.

  montering

  Sådan installeres gipsplint i loftet? Installationen udføres på flere måder:

  1. Den nemmeste mulighed er at anvende lim eller en finish, der fungerer som lime og tætningsled. Teknologi: Påfør blandingen på den primerede overflade, installer delen, tryk og fjern overskydende kitt med en spatel. Hvis kittet er tørret, rengøres det med smørbrød.
  2. Den anden mulighed er at montere på dykker eller skruer. Metoden er nyttig, hvis delene har masse, og klæbemidlet ikke er tilstrækkeligt til at holde lamellen på plads. Sletten er smurt med lim, presset mod monteringsområdet og skruet med skruer.

  Tip! Huller er forboret til montering på hardware i dele. Dette forhindrer splittet støbning på fastgørelsestidspunktet.

  For bedre docking er hjørnerne trimmet med en miter og hacksav til metal. Det skarpe instrument skærer jævnt og giver ingen revner. Og efter installationen udføres efterbehandling: leddene er puttied, rengøres. Denne proces er færdig. For at give den ønskede farve kan gipsloftsokkel males.

  Alt om installation og reparation
  lofter med egne hænder

  Med alle de mange moderne færdiggørelsesmaterialer er gips loftsplint populært i vores dage. Vi vil fortælle dig, hvordan du fastgør lignende elementer ved hjælp af teknologi, så de holder fast i snesevis af år og ikke kæber over tid.

  Der er ikke noget vanskeligt i arbejdet, hvis det ønskes, kan enhver person, som har de nødvendige materialer og værktøjer til rådighed, klare det.

  Materialegenskaber

  Før vi begynder at overveje arbejdsgangen, skal vi forstå spørgsmålet om, hvad der udgør en gipsloftsokkel, og hvad er dens vigtigste forskelle fra analoger.

  For at begynde at analysere fordelene ved denne gruppe af produkter:

  • Perfekt indrettede. Ved hjælp af farveelementer kan der gives næsten alle effekter. Gilding bruges ofte, baseboarden er patineret, selv om det er muligt at blot male overfladen og give det et mere moderne udseende. Alle indvendige malinger passer godt på gips
  • Soklen giver perfekt til reparation og restaurering. Disse er ikke engangsmuligheder fra polystyren, her kan du gentage overfladen mange gange, hvis det er nødvendigt, blot fylde problemområder. På grund af det faktum, at materialet er fast, holder finishen det perfekt;
  • Miljøvenlig - i sammensætningen er der ingen stoffer, der har en negativ indvirkning på menneskers sundhed. Derfor kan denne finish anvendes i alle lokaler. Materialet brænder ikke, hvilket også er vigtigt;
  • Alle led er let anbragt og er ikke synlige efter slibning. Du får den perfekte indramning af loftet uden fejl, i andre versioner vil søm af høj kvalitet ikke fungere;
  • Beholder farve i meget lang tid. Maling på gipset bliver ikke gul og skrælmer ikke med tiden, derfor efter tilmeldingen forbliver et attraktivt udseende i lang tid;
  • Til salg kan du finde en masse muligheder for udførelse. Men du kan selv lave soklen, da du skal købe silikoneforme af den ønskede konfiguration og fylde dem med en opløsning af gips, som sælges i alle hardwareforretninger.

  Vi vil beskæftige os med minuserne i gipsprodukter:

  • Stor nok vægt, især sammenlignet med lette elementer af polystyrenskum eller skum. Af denne grund kræver installationen særlig opmærksomhed og skal foretages i henhold til teknologi;
  • Stivheden af ​​elementerne - små fejl på overfladen af ​​væggen vil være synlige, hvis de er til stede. Men på den anden side behøver du ikke bekymre dig om, at fileten vil bue, den bevarer altid den perfekte form;
  • Behovet for omhyggelig håndtering af produkter. Gips er et ret skrøbeligt materiale, så når du installerer, er det nødvendigt at være forsigtig, hvis du taber soklen, vil den bryde.

  Sådan fastgøres soklen

  Netværket har mange anbefalinger som "stick elementerne til kittet, og alt vil være fint." Faktisk giver denne mulighed ikke tilstrækkelig pålidelighed - kittet holder ikke meget godt, og du skal trykke på elementerne i lang tid, indtil sammensætningen er indstillet.

  Plus, der er ingen garanti for, at kittet ikke skal skrælle over tid på grund af ændringer i fugtighed eller temperatur, og faldende soklen er ikke sikker.

  Tip! Det er bedre at gøre alt i henhold til teknologien, og så kan du være 100% sikker på at alt er ordentligt fast og baseboardet ikke falder af selv efter 20 år.

  Materialer og værktøjer

  Da vi kun overvejer installationsprocessen, vil sæt af materialer være til disse formål. Men du glemmer ikke, at efter at du har fastgjort, bliver du nødt til at putte og male arbejde. Derfor få straks kitt og maling af høj kvalitet til dekoration.

  Hvad angår installation, skal du have følgende materialer til rådighed:

  Egenskaber, fordele og ulemper ved gipsstifter i loftet

  Hovedfunktionen af ​​loftsplinten - maskerer krydset af loftet og væggen. Det bedste af alt er et dekorativt overlay dekoreret med mønstre eller tredimensionale mønstre, der klare denne opgave. Der er mange forskellige materialer, hvorfra der er lavet lignende dele, men gipsloftets sokkel har helt unikke egenskaber og kan gøre et almindeligt loft til et ægte kunstværk.

  Særlige egenskaber

  Dekorative gipsdele giver altid rummet en særlig status. Siden de antikke tider blev de smukkeste haller i huset dekoreret med lister, og da en sådan udsmykning var dyrt, modtog de kun rige huse det. Nu er stuccoformningen også et unikt og statusindretningsparti.

  Et unikt træk ved gips er dets evne til nemt at tolerere ændringer i luftfugtighed i et rum. Med en stigning i fugtighedsniveauet i luften absorberer det det, og når luftfugtigheden falder, begynder den at give den til atmosfæren.

  arter

  Efter at have besluttet at dekorere dit hus med en lignende indretning, skal du kende forskellen mellem sorterne af sådanne detaljer. Der er følgende typer gips ornamenter:

  • Smooth-drawn, lavet ved at trække en viskøs, halvfrosne masse gennem en speciel skabelon. Sådanne produkter har samme enkle form uden fremspringende dekorative elementer.
  • Cast. De fremstilles ved at hælde opløsningen i specielle fleksible former. Sådanne produkter kan have mange små dekorative elementer og fremstilles ofte selvstændigt.
  • Stuk. Dette er den mest unikke og smukke sokkel. Men for deres fremstilling har du brug for en vis erfaring og viden, da alle elementer er støbt for hånd, direkte på installationsstedet.

  Fordele og ulemper ved opløsningen

  Ud over de væsentligste træk ved dette materiale har de dekorative elementer deraf lavet deres egne fordele:

  • Ved at forbinde de enkelte dele sammen er det let at maskere krydset. Hvis længden af ​​et fragment ikke er nok, efter at have tilføjet en anden til den allerede installerede, er det nemt at forklare stedet for deres led ved hjælp af almindelig kittemix.
  • Hvis de monterede produkter blev beskadiget, er deres overflade også let at genoprette ved hjælp af alle de samme kittetyper.
  • Stucco molding selv er en usædvanlig måde at dekorere på, men du kan yderligere forbedre sin unikke ved at lave gipsplinter på loftet selv. Til dette behøver du kun at købe specielle former og tørgipsblanding.
  • Produkter fremstillet af dette materiale er meget holdbare, hvis de ikke udsættes for mekanisk stress og ikke ændrer deres farve i hele driftsperioden.
  • Installation af sådanne smykker er enkel og i de fleste tilfælde let udført alene uden involvering af eksterne specialister.
  • Det er muligt at fremstille helt unikke produkter på stedet ved hjælp af de tilgængelige materialer.

  Ulemperne ved indretningen af ​​dette materiale kan kun tilskrives ikke for høj styrke af gipsfileter. De kan ikke udsættes for mekanisk belastning, og alle sådanne produkter er meget skrøbelige.

  Sådan installeres

  Den nemmeste måde at installere en sådan indretning på er at bruge klæbemidler eller konventionelle kittetyper. Det fungerer som et klæbemiddel og samtidig som en maskerende del af samlingen mellem del og overflade. Efter at fragmentet, der skal installeres, er sikkert fastgjort på plads, kan overskydende opløsning fjernes med en spatel eller gnides med emerypapir.

  Den anden populære monteringsmetode er skruer og dowels. Den bruges til massive elementer i tilfælde, hvor styrken af ​​klæbebinding ikke er nok. Ved brug af denne installationsmulighed er det værd at lave huller i gipselementerne på forhånd, i hvilke skruen vil blive skruet for at undgå spaltning af elementet eller udseendet af revner.

  Trimming af hjørner udføres ved hjælp af den sædvanlige stousla og hacksaw til metal. Det giver en renere skæring, uden chipping og revner. Efter alt fragmentet af indretningen vil blive monteret på deres steder, er det nødvendigt at putte deres led og hjørnesamlinger. Hvis det er nødvendigt, males den malede sokkel eller hele loftet.