Gipsloftlister

Vores stucco værksted tilbyder produktion af gips lister ifølge kataloget. Priserne på tagskinner er angivet for 1 løbende meter. Produktets standardlængde er 1,15 m. Om nødvendigt kan vi lave gardinstænger af enhver størrelse. For at bestille en bestilling, kontakt venligst vores specialister, og gipsloftlister vil blive lavet for dig på kortest mulig tid.

På trods af at der i dag er mange måder at ændre det eksisterende interiør på dit kontor eller hjem, er der nogle materialer, hvis popularitet ikke er blevet mindre i århundrederne. Vores herrer foreslår at bruge loftslister i form af stukkegods for at fremhæve dit værelse og skabe en særlig atmosfære i den. En sådan enestående finish, udført af professionelle montører "Ideal Decor", vil gøre dit hjem helt unikt. Vores værksted beskæftiger sig med fremstilling af lister med stuck på højteknologisk moderne udstyr. Vi har alle de nødvendige mønstre og mønstre til at gennemføre de mest innovative ideer hos kunderne. Ved at kontakte vores ledere kan du bestille:

 • Eaves fra gips med en dekorative indsats eller et ornament. Disse elementer skelnes af tidløs æstetik og nåde, derfor passer de perfekt ind i det indre af et almindeligt rum eller en rummelig sal.
 • Loftsstøbte dele med glat profil. Vores designere fokuserer altid på rummets stil, og gardinstængerne af denne type er velegnede til strenge interiører. De vil være hensigtsmæssige til at placere i nogen lokaler, såsom en banket hal, hall eller bibliotek.
 • Kompositstrukturer med kompleks geometrisk form. Efter at have bestilt yderligere elementer fra vores sortiment, vil du være i stand til organisk at komme ind i et nyt taghul i det eksisterende interiør.

Vælg hvilke modeller du kan lide fra vores bekvemme produktkatalog eller kontakt konsulenterne for at lave gardinstænger til individuelle ordrer. Medarbejdere på vores værksted venter på din beslutning, ring til os på de numre, der er angivet på hjemmesiden, eller send en mail.

Gipskorn

Hvis du er involveret i loftets design, så ved du, at intet loft vil være perfekt uden en gardinstang. I dag på toppen af ​​populariteten er gipsprodukter, som senest blev betragtet som en ekstra indretning af det klassiske interiør. Men det højt niveau af færdighed i stucco arbejdere (navn) tillod dem at gå ud over standard ideen om loft gips dekorationer.

Moderne gips cornice er et dekorativt produkt, som ikke kun dekorerer loftet, men også udfører en række nyttige funktioner. Han skjuler konstruktionens svagheder, herunder uregelmæssighederne på væggene og fremspringende forstærkninger. Under er det perfekt placeret elektriske ledninger, og om nødvendigt er alle ledninger ret tilgængelige og nemme at nå. Det er nemt at installere yderligere belysning i gipsloftlister.

Gips loft indretning kan laves til ethvert interiør, og størrelsen på rummet begrænser ikke flyveflugt. Og hvis du ikke har valgt et egnet færdigt produkt i vores virksomheds katalog, så vil vores herrer fuldføre en individuel ordre i henhold til dine skitser. For spørgsmål kan du kontakte virksomhedens leder (navn) og få en gratis konsultation.

Typer af gipskorn

I vores produktionsværksted kan du bestille:

Hvorfor forbliver kunderne hos os for evigt?

 • Vores herrer elsker deres arbejde og henvender sig altid grundigt til sagen. Og mange års erfaring hjælper dem med at skabe virkelig unikke, smukke og højkvalitetsprodukter til dig.
 • Hvis en klient finder det vanskeligt at vælge en passende stænkflise på loftet, rådes hans tjenester af en designer, der udarbejder flere muligheder og hjælper med at vælge den bedste.
 • Vores kunder behøver ikke at bekymre sig om at transportere det færdige produkt - vores firma tager alle problemer.
 • Alle gipskorn med glat profil er lavet i standardlængde - 1,5 lineære målere. Priserne på hjemmesiden er for et sådant produkt, og kunderne kan selvstændigt beregne det krævede antal gardinstænger og anslåede omkostninger.
 • Hvis det er nødvendigt at fremstille gipslister i Moskva, kan klienten altid regne med en individuel tilgang. Herunder håndværk på stucco loft indretning.
 • Hver ordre udføres hurtigt, effektivt og i overensstemmelse med kundens ønsker.

Vil du have en unik støbning af gips?
Velkommen til os!

Elementer af stucco dekoration af forskellige former og modeller af enhver kompleksitet er lavet i vores produktionsværksteder, ifølge vores og dine skitser.

Cornices gips

Vores stucco værksted giver dig hurtigst muligt fremstilling af gipskorn til loftet i kataloget. Priserne på tagskinner er angivet for 1 meter løb. De er lavet i længden på 1,15 meter. Om nødvendigt kan vi lave gardinstænger af enhver størrelse. Hvis du har brug for at lave gipsstænger til ordre i Moskva, bedes du kontakte os og taklister laves hurtigst muligt.

På trods af at der i dag er mange måder at ændre det eksisterende interiør på dit kontor eller hjem, er der nogle materialer, hvis popularitet ikke er blevet mindre i århundrederne. Vores herrer foreslår at bruge loftslister i form af stukkegods for at fremhæve dit værelse og skabe en særlig atmosfære i den. En sådan enestående finish, lavet af professionelle installatører, vil gøre dit hjem helt unikt. Vores værksted beskæftiger sig med fremstilling af taggafler med gips på højteknologisk moderne udstyr. Vi har alle de nødvendige mønstre og mønstre til at gennemføre de mest innovative ideer hos kunderne.

Ved at kontakte vores telefonchefer i Moskva kan du bestille og købe:

Eaves fra gips til et loft med en dekorative indsats eller et ornament. Disse elementer skelnes af tidløs æstetik og nåde, derfor passer de perfekt ind i det indre af et almindeligt rum eller en rummelig sal.

Loftsstøbte dele med glat profil. Vores designere fokuserer altid på rummets stil, og gardinstængerne af denne type er velegnede til strenge interiører. De vil være hensigtsmæssige til at placere i nogen lokaler, såsom en banket hal, hall eller bibliotek. Kompositstrukturer med kompleks geometrisk form. Bestilling fra vores udvalg af ekstra varer til overkommelige priser, du kan købe organisk tilpasse de nye taghætter til det eksisterende interiør. Vælg enhver model, du kan lide fra vores bekvemme produktkatalog eller kontakt konsulenterne til fremstilling af lister og gipsplader til loftet for individuelle ordrer. Medarbejdere på vores værksted venter på din beslutning, ring til os på de numre, der er angivet på hjemmesiden, eller send en mail.

Gipskorn

Her er et katalog af dekorative lister lavet af gips. For at forstørre billedet af gipsstøbning klik på det. For at gennemse galleriet skal du klikke på det forstørrede billede. Vi arbejder både i henhold til de præsenterede taggrunde, og ifølge individuelle skitser af kunden.

Vi er opmærksomme på, at prisen er angivet for 1 m.

Mere om gips lister

Eaves er vandrette niveauer, der er fastgjort på en væg og et loft. I moderne lokaler spiller de i højere grad en dekorativ rolle: de glatte hjørner og tjener som en udsøgt dekoration. Men det er muligt at notere deres ekstrafunktion - for at skjule de uregelmæssigheder, der opstår i forbindelse med udførelse af bygge- eller reparationsarbejde.

Til fremstilling af cornices anvendes forskellige materialer, men måske den mest originale, ædle og miljøvenlige er gipskorn. Og den særlige tiltrækningskraft til dem er givet ved håndlavede stukkemønstre.

Med os kan du altid købe gipskorn af forskellige størrelser: med fjernelse af loftet og vægens højde fra 5 cm og derover - og design. Prisen for dem spænder fra 350 til 2300 rubler til 1 rm. afhængigt af mønsterets størrelse og kompleksitet.

I modsætning til glatte taggafler, kaldet stænger, er vores taggulv dekoreret med stuck:

 • geometrisk: med en krans af kvadrater, rhombusser, bolde; lige, brudte eller bølgende riller
 • grøntsag: i form af en lash, besat med roser og blomster;
 • med elegante krøller på åbningsnet mv.

Et stort udvalg af størrelser og dekorative mønstre giver dig mulighed for at vælge en cornice for enhver stil. Desuden vil vi altid acceptere en individuel ordre og vise dig, hvordan du opretholder enhedens stil i indretningen.

Se også gipsstik, trækkraft og vinkler i vores katalog.

Gipsloftlister

På en gang tjente cornices primært en utilitaristisk funktion, der beskytter vægge mod vandindtrængning, maskerende revner og defekter, hvilket giver yderligere stabilitet til taget.

Nu er loftet, der er lavet af et individuelt design af professionelle i vores firma, forfinet og unikt i dit interiør. Omhyggeligt tankevækkende design, harmonisk udvalgt til rummets overordnede design, er både et ornament og det endelige tryk på det arkitektoniske ensemble.

Unikke loftslister, lavet i form af stucco gips, vil give rummet en unik charme, understrege rigdom og elegance af interiøret.

Katalog over gipsloftlister

Dimensioner: 100x125 mmPris: 565 rubler / pm.

Dimensioner: 100x125 mm Pris: 565 rubler / pm.

Dimensioner: 80x100 mmPris: 450 rubler / pm.

Dimensioner: 80x100 mmPris: 450 rubler / pm.

Dimensioner: 50x70 mmPris: 300 rubler / pm.

Dimensioner: 40x45 mmPris: 215 rubler / pm.

Dimensioner: 60x60 mmPris: 300 rubler / pm.

Dimensioner: 20x50 mmPris: 175 rubler / pm.

Dimensioner: 140x110 mmPris: 625 rubler / pm.

Dimensioner: 135x90 mmPris: 563 rubler / stk.

Dimensioner: 260x165 mmPris: 1275 rubler / pm.

Dimensioner: 160x130 mmPris: 870 rubler / pm.

Dimensioner: 300x140 mmPris: 1320 rubler / pm.

Dimensioner: 85x85 mmPris: 510 rubler / pm.

Dimensioner: 100x55 mmPris: 465 rubler / pm.

Dimensioner: 100x50 mmPris: 450 rubler / pm.

Dimensioner: 70x70 mmPris: 420 rubler / pm.

Dimensioner: 85x55 mmPris: 420 rubler / pm.

Dimensioner: 65x60 mmPris: 375 rubler / pm.

Dimensioner: 40x25 mmPris: 195 rubler / pm.

Dimensioner: 70x70 mmPris: 420 rubler / pm.

Dimensioner: 80x50 mmPris: 390 rubler / pm.

Størrelser: 50x50 mmPris: 300 rubler / emne m.

Størrelser: 50x50 mmPris: 300 rubler / emne m.

Dimensioner: 70x70 mmPris: 420 rubler / pm.

Dimensioner: 70x70 mmPris: 420 rubler / pm.

Dimensioner: 155x100 mmPris: 765 rubler / pm.

Dimensioner: 170x100 mmPris: 810 rubler / pm.

Dimensioner: 70x50 mmPris: 360 rubler / pm.

Dimensioner: 80x80 mmPris: 480 rubler / pm.

Dimensioner: 75x30 mmPris: 315 rubler / pm.

Dimensioner: 50x25 mmPris: 225 rubler / pm.

Dimensioner: 150x40 mmPris: 570 rubler / pm.

Dimensioner: 100x100 mmPris: 600 rubler / pm.

Dimensioner: 110x60 mmPris: 425 rubler / pm.

Dimensioner: 120x60 mmPris: 450 rubler / pm.

Dimensioner: 110x105 mmPris: 540 rubler / pm.

Dimensioner: 65x60 mmPris: 315 rubler / pm.

Dimensioner: 80x80 mmPris: 400 rubler / pm.

Dimensioner: 140x120 mmPris: 650 rubler / pm.

Dimensioner: 150x100 mmPris: 625 rubler / pm.

Dimensioner: 120x90 mmPris: 525 rubler / pm.

Dimensioner: 155x80 mmPris: 590 rubler / pm.

Dimensioner: 180x150 mmPris: 825 rubler / pm.

Dimensioner: 120x120 mmPris: 600 rubler / pm.

Dimensioner: 40x40 mmPris: 200 rubler / pm.

Dimensioner: 70x40 mmPris: 275 rubler / pm.

Dimensioner: 30x30 mmPris: 150 rubler / pm.

Størrelser: 25 x 15 mmPris: 100 rubler / emne m.

Dimensioner: 80x32 mm Pris: 280 rubler / pm.

Dimensioner: 90x55 mm Pris: 365 rubler / pm.

Dimensioner: 100x100 mm Pris: 500 rubler per meter.

Dimensioner: 100x100 mm Pris: 500 rubler per meter.

Dimensioner: 100x100 mm Pris: 500 rubler per meter.

Dimensioner: 100x100 mm Pris: 500 rubler per meter.

Dimensioner: 100x100 mm Pris: 500 rubler per meter.

Dimensioner: 100x100 mm Pris: 500 rubler per meter.

Dimensioner: 100x100 mm Pris: 500 rubler per meter.

Dimensioner: 100x100 mm Pris: 500 rubler per meter.

Dimensioner: 65x55 mm Pris: 300 rubler per meter.

Dimensioner: 100x50 mm Pris: 375 rubler / pm.

Dimensioner: 210x105 mm Pris: 790 rubler / pm.

Dimensioner: 195x150 mm Pris: 865 rubler / pm.

Dimensioner: 200x100 mm Pris: 750 rubler per meter.

Dimensioner: 150x125 mm Pris: 690 rubler / pm.

Dimensioner: 145x80 mm Pris: 565 rubler / pm.

Dimensioner: 60x50 mm Pris: 275 rubler per meter.

Dimensioner: 60x35 mm Pris: 235 rubler / pm.

Dimensioner: 50x30 mm Pris: 200 rubler per meter.

Dimensioner: 38x30 mm Pris: 170 rubler / pm

Dimensioner: 50x20 mm Pris: 175 rubler / pm

Dimensioner: 40x25 mm Pris: 165 rubler per meter.

Dimensioner: 25x17 mm Pris: 105 rubler per meter.

Dimensioner: 75x25 mm Pris: 250 rubler per meter.

Dimensioner: 30x15 mm Pris: 115 rubler / pm

Dimensioner: 60x50 mm Pris: 275 rubler per meter.

Dimensioner: 35x20 mm Pris: 140 rubler per meter.

Dimensioner: 200x55 mm Pris: 635 rubler / pm.

Dimensioner: 140x90 mm Pris: 575 rubler / pm

Dimensioner: 75x60 mm Pris: 335 rubler per meter.

Dimensioner: 180x100 mm Pris: 700 rubler per meter.

Dimensioner: 1500x100 mm Pris: 625 rubler per meter.

Dimensioner: 110x105 mm Pris: 535 rubler / pm

Dimensioner: 95x75 mm Pris: 425 rubler / pm.

Dimensioner: 80x80 mm Pris: 400 rubler per meter.

Dimensioner: 90x80 mm Pris: 425 rubler per meter.

Dimensioner: 175x55 mm Pris: 575 rubler / pm.

Dimensioner: 80x80 mm Pris: 400 rubler per meter.

Dimensioner: 120x50 mm Pris: 425 rubler / pm.

Dimensioner: 50x35 mm Pris: 215 rubler per meter.

Dimensioner: 100x100 mm Pris: 500 rubler per meter.

Dimensioner: 80x50 mm Pris: 325 rubler per meter.

Dimensioner: 85x70 mm Pris: 390 rubler / pm

Dimensioner: 125x60 mm Pris: 465 rubler / pm.

Dimensioner: 160x140 mm Pris: 750 rubler per meter.

Dimensioner: 120x55 mm Pris: 435 rubler / pm.

Dimensioner: 140x130 mm Pris: 675 rubler / pm.

Dimensioner: 180x120 mm Pris: 750 rubler per meter.

Dimensioner: 130x130 mm Pris: 650 rubler per meter.

Dimensioner: 120x75 mm Pris: 490 rubler per meter.

Dimensioner: 145x80 mm Pris: 565 rubler / pm.

Dimensioner: 100x100 mm Pris: 500 rubler per meter.

Dimensioner: 75x50 mm Pris: 315 rubler per meter.

Dimensioner: 150x105 mm Pris: 635 rubler / pm.

Dimensioner: 130x45 mm Pris: 435 rubler / pm.

Dimensioner: 95x80 mm Pris: 435 rubler / pm.

Dimensioner: 210x85 mm Pris: 735 rubler per meter.

Dimensioner: 150x120 mm Pris: 675 rubler / pm.

Dimensioner: 140x95 mm Pris: 590 rubler / pm.

Typer af gipsloftlister

Ifølge ydersiden er alle gipsloftegister normalt opdelt i to hovedtyper:

Glat (glat), mere egnet til et stramt koncert interiør. De er ikke beregnet til dekoration som supplement til detaljerne i interiøret og maskering af defekten af ​​loftoverfladen. Sådanne cornices har en glat, absolut glat tekstur og tiltrækker ikke uønsket opmærksomhed.

Dekoreret lister af gips dekoreret med et ornament eller mønster. De hjælper med at skabe et særligt humør, for at understrege stilen og skønheden i rummet, for at gøre opmærksom på loftets afslutning, for at fokusere på et bestemt segment af interiøret.

Klæbende loftsplanker

Erfarne håndværkere af Palazzo-decor stucco værksted vil lave og samle gipsloftlister, der fuldt ud opfylder dine smag og økonomiske muligheder.

Udsmykning af det færdige loftkornet med gipsstøbning udføres direkte på installationsstedet, hvert stykke støbeform oprettes manuelt. Priserne på gipskorn er afhængige af bredden og højden af ​​cornice og mætningen af ​​mønsteret.

Hvid betragtes som en klassisk farve til udførelse af gardinestænger, men moderne designløsninger er så forskellige, at det ofte er nødvendigt at udforme gardinestænger af andre farver og nuancer.

Hvor i Moskva for at købe gipskorn

Du kan bestille og købe moderne gipsstænger i vores firma, lavet i den passende farveordning til dit interiør. Modeller dekoreret i guld, marmor, bronze og andre ædle materialer er meget populære hos vores kunder.

Vi tilbyder at købe gipskorn i Moskva til producentpriser, hvilket i sig selv er meget rentabelt ud fra et finansielt synspunkt.

Afhængigt af dine behov kan rummets designfunktioner, det samlede arkitektoniske ensemble, du købe en eller flere indbyrdes forbundne elementer.

Prisen på gipskorn

Prisen på gipskorn er afhængig af bredden og højden af ​​loftet cornice og mætningen af ​​mønsteret.

Med basispriserne for gipskorn af vores produktion kan du finde på stedet.

De endelige omkostninger ved hele produktionen og installationsarbejdet afhænger af designets kompleksitet og tekstur, kildematerialet, området og designfunktionerne på overfladen, der skal dekoreres, samt tilgængeligheden af ​​relaterede tjenester.

Hvad kan være dekoreret taggrunde?

Støbning giver taggerne en særlig appel, hvorfor mange købere vælger denne særlige variant. Vi tilbyder købere gips loft lister med følgende dekorative elementer:

 • Geometrisk mønster. En krans af kvadrater og rhombusser, bolde med lige eller brækkede riller vil supplere udsmykningen af ​​rummet.
 • Floral ornament er også meget populært. Rosetter og blomster med interlacing stængler ser elegant ud.
 • Abstrakte elegante krøller som dem, der kan lide at eksperimentere og foretrækker de originale og samtidig raffinerede løsninger.

Kontakt vores butik, du kan købe gips taklister i enhver stil fra os. Vi opdaterer løbende sortimentet og følger alle de nye og nye designløsninger, der altid har det, du har brug for. Prisen på gipsloftlister vil også glæde dig. Erfarne konsulenter vil gerne svare på dine spørgsmål.

Gipskorn

Væghøjde: 375 mm
Loftsbredde: 310 mm

Prisen er angivet for 1 m / p.

Væghøjde: 90 mm
Loftsbredde: 190 mm

Prisen er angivet for 1 m / p.

Væghøjde: 50 mm
Loftsbredde: 50 mm

Prisen er angivet for 1 m / p.

Væghøjde: 70 mm
Loftsbredde: 70 mm

Prisen er angivet for 1 m / p.

Væghøjde: 70 mm
Loftsbredde: 70 mm

Prisen er angivet for 1 m / p.

Væghøjde: 70 mm
Loftsbredde: 70 mm

Prisen er angivet for 1 m / p.

Væghøjde: 70 mm
Loftsbredde: 60 mm

Prisen er angivet for 1 m / p.

Væghøjde: 70 mm
Loftsbredde: 50 mm

Prisen er angivet for 1 m / p.

Væghøjde: 70 mm
Loftsbredde: 50 mm

Prisen er angivet for 1 m / p.

Væghøjde: 70 mm
Loftsbredde: 40 mm

Prisen er angivet for 1 m / p.

Væghøjde: 92 mm
Loftsbredde: 80 mm

Prisen er angivet for 1 m / p.

Væghøjde: 74 mm
Loftsbredde: 173 mm

Prisen er angivet for 1 m / p.

Væghøjde: 76 mm
Loftsbredde: 171 mm

Prisen er angivet for 1 m / p.

Væghøjde: 71 mm
Loftsbredde: 110 mm

Prisen er angivet for 1 m / p.

Væghøjde: 73 mm
Loftsbredde: 140 mm

Prisen er angivet for 1 m / p.

Væghøjde: 50 mm
Loftsbredde: 50 mm

Prisen er angivet for 1 m / p.

Væghøjde: 50 mm
Loftsbredde: 50 mm

Prisen er angivet for 1 m / p.

Væghøjde: 50 mm
Loftsbredde: 50 mm

Prisen er angivet for 1 m / p.

Væghøjde: 140 mm
Loftsbredde: 80 mm

Prisen er angivet for 1 m / p.

Væghøjde: 185 mm
Loftsbredde: 58 mm

Prisen er angivet for 1 m / p.

Væghøjde: 280 mm
Loftsbredde: 70 mm

Prisen er angivet for 1 m / p.

Væghøjde: 80 mm
Loftsbredde: 50 mm

Prisen er angivet for 1 m / p.

Væghøjde: 1 80 mm
Loftsbredde: 50 mm

Prisen er angivet for 1 m / p.

Væghøjde: 50 mm
Loftsbredde: 50 mm

Prisen er angivet for 1 m / p.

© 2007-2018 Ampir Style LLC

127018 Moskva, Ekspedition 1 side 1, etage 2, kontor 2028

Moskva region, Odintsovo, Minsk street, 1

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Sådanne indretningsstile som imperium, barok eller renæssance involverer brugen af ​​gipslister i udsmykningen. Disse traditioner kom til os fra evigt, fordi gips er et naturligt materiale, og vi vidste det ikke i dag.
Tidligere udførte håndværkere håndskulptur ved at blande et lille parti mørtel på hvert efterbehandling område. Nu er denne proces meget forenklet.

Egenskaber af gips som et naturmateriale:

 • Gips, eller som det også kaldes asbest, har mange fordele. Ud fra økologisk synsvinkel er det det sikreste materiale, der anvendes i dag i byggeri.
  Det er ugiftigt, brandfast, kan absorbere fugt og frigive det i luften.
 • Dette naturlige materiale har en høj viskositetskoefficient, krymper ikke og lugter ikke. Så det kan ikke forårsage en allergisk reaktion i kroppen.
  Asbest har ikke elektrisk ledningsevne og er ikke bange for temperaturændringer.
 • Asbest-billet er let at skære og polere. Det færdige produkt er bemærkelsesværdigt anbragt og malet, hvilket giver dig mulighed for nemt at genoprette det om nødvendigt.
  Det vigtigste er, at kittet også var på gipsbasis.
 • For at forbedre gipsens naturlige egenskaber skabte man mange specielle tilsætningsstoffer. For eksempel hjælper dette letvægtsmateriale endnu lettere og stærkere, hvilket gør det muligt for små produkter at blive limet på PVA-limen.
  I dette tilfælde skal overfladen naturligvis være helt glat.
 • Hvis det har mindst uregelmæssigheder, hjælper PVA ikke her - du skal bruge en særlig gipslim. Men loftslisterne lavet af gips samt baguetter til belysning kræver yderligere fastgørelse med dykker eller selvdrejende skruer.
 • Støbegods anvendes selv til pejs, da gips nemt modstår forhøjede temperaturer, op til fem hundrede grader Celsius. På grund af brummeligheden er det umuligt at anvende gipsprodukter som bærende elementer.

Detaljer om produktion af cornices

Moderne videnskab er ikke på plads, og nye 3-D teknologier introduceres også i produktionen af ​​gipsprodukter. I specialiserede virksomheder er der skabt en tredimensionel model for hvert element, som giver os mulighed for hurtigt at tilbyde kunden flere mulige designmuligheder.
Anvendelsen af ​​forme (forbindelser) til støbning af gips giver mulighed for at producere produkter med høj præcision og højere kvalitet. Trækningsmetoden gør det muligt at få en gipspladeformning uden krumning og med en perfekt glat overflade.

 • For dem, der ønsker at lave tagglimtloft med egne hænder, vil vi fortælle om denne teknologi. Ud over støbeformen skal du bruge en kasse til den.
  Kassen vil ikke tillade, at den bløde siliconestøbning deformeres, hvis den uheldigvis klemmes.
 • Instruktioner om emnet: "Sådan forbereder du en løsning af gips" - altid på siderne på internettet, men det er bedst at se videoen.
 • For at gøre det lettere at bestemme den nødvendige mængde opløsning, bliver der først hældt vand i formen. Derefter hældes den i en beholder til blanding af opløsningen, hvor det er nødvendigt at hælde gips til vandet, omrør konstant, indtil konsistensen af ​​pandekagerdejen opnås.
 • Efter at have holdt klar opløsning i ca. ti minutter, er det nødvendigt at hælde det i form for tre fjerdedele af volumenet. Samtidig er det nødvendigt at ryste sine kanter og derved skabe vibration og komprimering af løsningen.
  Hvis det sprøjtes rundt om formens kanter, skal du forsigtigt samle det med en spatel. Det samme værktøj skal forsigtigt glatte gipsoverfladen.
 • For at give styrke, cornices gips lofter forstærket med kobber eller aluminium wire, tykt garn, trække. I dette tilfælde placeres beslagene på produktets overflade, et yderligere lag af opløsningen tilsættes og glattes igen.
 • Ved indstilling kommer luftbobler til overfladen - du bliver nødt til at gå på den igen med en spatel. Efter 20-25 minutter opløses opløsningen fuldstændigt, og det færdige produkt kan fjernes fra forbindelsen.
  Vend den over og begynder at skyde fra midten til enderne.
 • Dette skal ske på en flad overflade, hvorpå kronen vil forblive, indtil gipsen er helt helbredt.

Typer af gips baguetter

I det klassiske interiør passer loftslisterne af gips med en glat profil godt. De er monteret, hvor indretningen af ​​rummet ikke indebærer overskydende - en samlingssal, et bibliotek, en hotelhal.

Specificiteten i produktionen af ​​stucco giver dig mulighed for at skabe en mere kompleks profil med en eksklusiv ornament og dekorative indsats, som i billedet nedenfor.

Sådanne gipsplinter er gode til at skabe en festlig atmosfære. De kan monteres i stuen, festlokalen, bryllupspaladset.
En anden mulighed er en gips loft cornice fra komponenter. Dette element af indretningen behøver ikke at være fast.
Det kan kombineres fra forskellige typer tagskinner, som vil tjene som en ekstra dekoration af rummet.

Samtidig bruger de lister, friser og forskellige teknikker til kunstnerisk maleri - så vidt som designerens fantasi er nok. Tro mig, med hjælp fra en specialist kan du oprette et sådant mesterværk, der vil se så godt ud som et paladsstik.
Eller måske har du en god børste? Selvfølgelig i moderne palæer måler ingen lofter med guldblad, men forgyldning af bronze ser godt ud.
I forhold til kompleksiteten af ​​designet øges prisen. Men de kunder, der har råd til sådanne udgifter, vil ikke være i stand til at modstå sådan skønhed.

Installation og indretning

Installation af gipsbaguller og andre stukkegods er lavet efter alle større byggearbejder: Vinduer og døre skal installeres, elektrisk arbejde skal udføres, alle strukturelle overflader skal udjævnes og primeres.

 • Efter monteringen af ​​tagskæggene skal deres ledninger udfyldes, og efter fuldstændig tørring skal de gå på dem med fint smaragdpapir. På grund af dette vil leddene ikke være synlige overhovedet - baguettes overflade vil se ud som en kontinuerlig linje.
 • Derefter skal de være dækket af en polymer akryl primer, det vil beskytte gipsoverfladen mod chipping og ridser, gør det stærkere. Takket være primeren falder malingen på gipset mere jævnt og med mindre forbrug.
 • Dekorativ udsmykning - dette er det allerførste, sidste etape, det er startet efter den generelle rengøring er udført i rummet. Der bør ikke være støv i luften, fordi det kan slå sig på en friskmalet overflade.
 • Gipsstøbfinishen klipper ikke kun loftets omkreds, men også døren og buede åbninger, karrevinduer, søjler. Loftgrænsen er indrammet af belysningsenheder - og det er en meget interessant designteknik.
 • Farvningen af ​​tagfladen overfladen er kun foretaget kontinuerlig på sine glatte sorter. På gipsplinten, som har en dekorativ tekstur, påføres forgylning med et tyndt lag langs den øverste linje af dets ornament.
  Denne teknik giver dig mulighed for at skabe indtryk af en luftig, voluminøs laced overflade.

Det er op til dig selv at gøre dette arbejde eller at henvende dig til specialister. Det vigtigste er at opnå det ønskede resultat.
Og hvad det skulle være, vi fortalte dig så meget som muligt. Det afhænger selvfølgelig af dine økonomiske muligheder. Men hvis du har tænkt dig at ramme andre med et smukt design, ville gipsformstøbning være den bedste løsning.

Gipsloftlister

Gipskorn er dekorative elementer, der kan bære en funktionel belastning: at skjule elektriske ledninger samt at placere sig i sig selv en skjult belysning, der kaldes "andet lys". Virksomhedskataloget præsenterer et stort udvalg af disse dekorative elementer. Vi udfører også produktion af taggitter fra gips ved individuelle ordrer.

Hvis du har spørgsmål om køb af produkter eller bestilling, bedes du kontakte de angivne telefonnumre i afsnittet "Kontakter".

Pris: 1200 gn. gnide. lineær meter

Pris: 1300 rubler. lineær meter

Pris: 2100 gn. lineær meter

Pris: 1250 gn. lineær meter

Pris: 820 rubler. lineær meter

Pris: 1050 gn. lineær meter

Pris: 850 gn. løbende meter

Pris: 1200 gn. lineær meter

Pris: 1575 rubler. lineær meter

Pris: 1200 gn. lineær meter

Pris: 2500 gn. løbende meter

Pris: 2500 gn. lineær meter

Pris: 2500 gn. løbende meter

Pris: 2100 gn. løbende meter

Pris: 2500 gn. løbende meter

Pris: 2800 rubler. lineær meter

Pris: 2500 gn. løbende meter

Pris: 1300 rubler. lineær meter

Pris: 800 gnid. lineær meter

Pris: 490 rubler. lineær meter

Pris: 850 gn. lineær meter

Pris: 2500 gn. lineær meter

Pris: 1300 rubler. lineær meter

Pris: 1200 gn. lineær meter

Pris: Eaves 1300 rubler. lineær meter (prydet del); 1100 gnid. lineær meter (uden ornament); vinkel på 2000 rubler / stk.

Pris: 3200 rubler. lineær meter

Pris: 1030 gnid. lineær meter

Pris: 700 gn. lineær meter

Pris: 3000 gn. lineær meter

Pris: 850 gn. løbende meter

Pris: 720 rubler. lineær meter

Pris: 1200 gn. løbende meter

Pris: 1200 gn. lineær meter

Pris: 1400 rubler. lineær meter

Pris: 1200 gn. lineær meter

Pris: 3000 gn. lineær meter

Pris: 1300 rubler. lineær meter

Pris: 3000 gn. lineær meter

Pris: 650 gn. lineær meter

Pris: 800 gnid. lineær meter

Pris: 410 gn. lineær meter

Pris: 1400 rubler. lineær meter

Pris: 685 gn. lineær meter

Pris: 970 rubler. lineær meter

Pris: 1200 gn. lineær meter

Pris: 635 rubler. lineær meter

Pris: 500 rubler. lineær meter

Pris: 1520 gnid. lineær meter

Pris: 1600 rubler. lineær meter

Pris: 1200 gn. lineær meter

Pris: 1290 gnid. lineær meter

Pris: 1250 gn. lineær meter

Pris: 1250 gn. lineær meter

Pris: 1150 gnid. lineær meter

Pris: 1200 gn. lineær meter

Pris: 1590 gnid. lineær meter

Pris: 875 rubler. lineær meter

Pris: 1000 gnid. lineær meter

Pris: 2900 rubler. lineær meter

Pris: 1700 gnid. lineær meter

Pris: 1100 rubler. lineær meter

Pris: 1650 gnid. lineær meter

Pris: 1200 gn. lineær meter

Pris: 1700 gnid. lineær meter

Pris: 1400 rubler. lineær meter

Pris: 1000 gnid. lineær meter

Pris: 950 gnid. lineær meter

Pris: 600 rubler. lineær meter

Pris: 550 gn. lineær meter

Pris: 1000 gnid. lineær meter

Pris: 650 gn. lineær meter

Pris: 650 gn. lineær meter

Pris: 900 rubler. lineær meter

Pris: 700 gn. lineær meter

Pris: 2800 rubler. lineær meter

Pris: 1300 rubler. lineær meter

Pris: 600 rubler. lineær meter

Pris: 850 gn. lineær meter

Pris: 1800 gn. lineær meter

Pris: 2950 gn. lineær meter

Pris: 920 gn. løbende meter

Pris: 1400 rubler. lineær meter

Pris: 770 rubler. lineær meter

Pris: 300 gn. lineær meter

Pris: 800 gnid. lineær meter (uden indsats)

Pris: 850 gn. lineær meter

Pris: 850 gn. lineær meter

Pris: 850 gn. lineær meter

Pris: 850 gn. lineær meter

Pris: 780 rubler. lineær meter

Pris: 850 gn. lineær meter

Pris: 820 rubler. lineær meter

Pris: 780 rubler. lineær meter

Pris: 850 gn. lineær meter

Pris: 820 rubler. lineær meter

Pris: 950 gnid. løbende meter

Pris: 760 rubler. løbende meter

Pris: 870 rubler. lineær meter

Pris: 780 rubler. lineær meter

Pris: 780 rubler. lineær meter

Pris: 820 rubler. lineær meter

Pris: 650 gn. lineær meter

Pris: 360 gn. løbende meter

Pris: 500 rubler. løbende meter

Pris: 750 rubler. lineær meter

Pris: 1850 gnid. løbende meter; Vinkel U-80 - 1200 rubler / stk.

Pris: 750 rubler. lineær meter

Pris: 525 gn. lineær meter

Pris: Eaves 2000 rub. løbende meter; en vinkel på 2500 rubler / stk.

Pris: 2150 gn. lineær meter

Pris: 550 gn. lineær meter

Pris: 550 gn. lineær meter

Pris: 450 gn. lineær meter

Pris: 850 gn. lineær meter

Pris: 950 gnid. lineær meter

Pris: 900 rubler. lineær meter

Pris: 800 gnid. lineær meter

Pris: 850 gn. lineær meter

Pris: 350 gn. lineær meter

Pris: 350 gn. lineær meter

Pris: 1100 rubler. lineær meter

Pris: 950 gnid. lineær meter

Pris: 950 gnid. lineær meter

Pris: 950 gnid. lineær meter

Pris: 950 gnid. lineær meter

Pris: 400 rubler. lineær meter

Pris: 400 rubler. lineær meter

Pris: 850 gn. lineær meter

Pris: 1000 gnid. lineær meter

Pris: 400 rubler. lineær meter

Pris: 450 gn. lineær meter

Pris: 600 rubler. lineær meter

Pris: 900 rubler. lineær meter

Pris: 480 gn. lineær meter

Pris: 450 gn. lineær meter

Pris: 700 gn. lineær meter

Pris: 550 gn. lineær meter

Pris: 300 gn. lineær meter

Pris: 750 rubler. lineær meter

Pris: 650 gn. lineær meter

Pris: 650 gn. lineær meter

Pris: 850 gn. lineær meter

Pris: 5500 gn. lineær meter

Pris: 5000 gn. lineær meter

Pris: 5000 gn. lineær meter

Pris: 2800 rubler. løbende meter

Pris: 1500 gn. lineær meter

Pris: 4500 gn. lineær meter

Pris: 3000 gn. lineær meter

Pris: 2500 gn. lineær meter

Pris: 2750 gnid. lineær meter

Pris: 4000 gn. lineær meter

Pris: 5000 gn. lineær meter

Pris: 2000 gnid. lineær meter

Pris: 2100 gn. lineær meter

Pris: 450 gn. lineær meter

Pris: 1200 gn. lineær meter

Pris: Cornice 1250 gnid. løbende meter; hjørne 1750 rubler / stk.

Pris: 650 gn. lineær meter

Pris: 650 gn. lineær meter

Pris: 1100 rubler. lineær meter

Pris: 1000 gnid. lineær meter

Pris: 5200 gn. lineær meter

Pris: 830 rubler. lineær meter

Pris: 600 rubler. lineær meter

Pris: 950 gnid. lineær meter

Hvilke facader tilbyder vi?

Afhængigt af designet kan vores loftlister være:

 • ornamenteret (dekoreret med geometriske figurer, monogrammer, blomstermønstre osv.);
 • glat-tegnet, det vil sige uden dekorative ornamenter.

Afhængigt af formularen producerer vi:

 • lige
 • kantet,
 • radiale gips lister - de er lavet i overensstemmelse med karakteristika for visse områder og kun under ordren.

Der er mere end hundrede genstande af stucco cornices. Hvis du har brug for en unik version af tagpladerne, kan du overlade dine ideer til vores specialister, og i henhold til dine tegninger vil de lave et unikt originalt produkt. Har du visse præferencer, men ingen nøjagtige ønsker? Designere af virksomheden "Phoenix Group" vil give dig en skitse af indretningen. Det er muligt at male gips cornice i enhver farve.

Du kan bruge flere leverings muligheder:

 • transportselskab i Moskva. Leveringsomkostninger inden for 15 km fra MKAD - fra 3000 rubler;
 • gennem transportorganisationer til regionerne. Tariffer findes på transportselskabernes hjemmesider;
 • af sig selv.

Ordren overføres til fragtafdelingen umiddelbart efter bekræftelse af modtagelse af betaling.

Gips loftsstøbning

Loftslister af gips i udsmykningen af ​​lokalerne tilhører premiumklassen. De er lavet af miljøvenligt materiale, med mindre skade genoprettet ved hjælp af en gipsblanding.

For værelser med en højde af vægge under 3 meter, er det ønskeligt at anvende en cornice ikke bredere end 10 cm, henholdsvis kan bredden af ​​cornice øges i værelser med højt til loftet.

Hvis du ikke vil have cornice til at tiltrække overdreven opmærksomhed, skal du vælge den uden stucco, så det passer til enhver indretning.

Ofte er lister af gips dækket med hvid maling til at matche vinduesrammerne, men du kan vælge at male taggrøderne og den farve, der bruges til væggene, det vil gøre rummet mere voluminøst. Denne teknik er passende i tilfælde af en bred cornice.

Eaves med stuck

Græsplader i lang tid går ikke ud af mode, de hjælper med at skabe et særligt og unikt miljø i boligens indre. Gipsformstøbninger med stuck anvendes oftest i værelser hvor lofthøjden er mere end 3-3,5 meter.

Designet af dekorative stucco elementer er ganske forskelligt, det kan være et geometrisk mønster, elegante krøller på baggrund af et åbent mesh, en vinstok, forskellige blomster.

Ved fremstilling af sådanne tagblade anvendes ofte "antik" teknik, og når du bruger specielle malinger eller glasur, kan du skabe illusionen om, at cornice er lavet af bronze eller kobber.

Gipskorn til loftet med stucco findes oftest i design af indretning i landhuse med rummelige værelser, højt til loftet og aristokratisk ånd. Sådanne taghuller giver en tydelig skitse til loftet, mens væggene ser mere lindrende og ekspressive ud, giver stuccoelementerne en følelse af fuldstændighed til ethvert interiør.

Eaves fra en gips stucco støbning med en glat profil

Kornet af gipsformatur med en glat profil, som du kan købe til en overkommelig pris i online-butikken Geleos Decor, perfekt supplerer ethvert værelse, understreger den usædvanlige form af lofter og nicher. Der er simpelthen ingen bedre måde at give et værelse en raffineret og ædelt palads look. Gipskorn er nu i stor efterspørgsel efter både design af klassiker og forfatterens interiør. De glatte tagger af Geleos Decor lægger ideel vægt på designens koncistens og hjælper med at dække det ubehagelige samling af loft og vægge. Eaves er lavet på speciel teknologi af det bedste materiale. Fra økologiens synsvinkel er gips det sikreste materiale, der anvendes til byggeri, det brænder heller ikke ud i solen, hvilket betyder, at hjørner af gipsstykker vil opretholde deres oprindelige udseende i lang tid og vil vare i årtier.

Fordelene ved vores virksomhed

Støbning af gips ler i Geleos Decor er af høj kvalitet. En butik med mange års erfaring garanterer kvaliteten af ​​varer og tjenester. Han har arbejdet på markedet i mere end 10 år og samarbejder direkte med mange tyske, belgiske, kinesiske og russiske producenter. Butikens websted præsenterer et omfattende udvalg af stucco, der bruger alt til indretning af lofter, rumskillevægge, buer, pejse, rammer til spejle, ventilationsgaller, hylder, nicher og trapper. Kunder fra Geleos Decor butik, der ikke har besluttet valget af varer, kan regne med høring og assistance fra kvalificerede butikschefer. Specialisterne i vores værksted har længe været efterspurgt blandt kunder med god smag og deres egen vision om interiøret.

Støbeværktøjet Geleos Decor tilbyder:

 • udvikling af standard og individuelle projekter (i henhold til egne tegninger og skitser af kunden)
 • egen produktion
 • fremstilling ved hjælp af speciel teknologi
 • den laveste pris på gipsstøbning på markedet
 • omhyggelig levering i specielt udstyret transport
 • professionel installation
 • efterbehandling af gipsdekoration - maling, forgyldning
 • garanti på produktindretningen og alle former for arbejde
 • restaurering af gips arkitektoniske ensembler på facader og interiører

Sådan køber du en cornice fra gipsstøbning med en glat profil i vores firma

Eaves af gipsformatur med en glat profil, hvis pris er den laveste på markedet, kan du købe hos os i butikken "Geleos decor", der har bestilt på tre måder:

 • Ved at bestille via vores hjemmeside geleos-decor.ru
 • Ved vores kontaktnumre: +7 (495) 960-13-25; +7 (495) 406-05-05
 • Send en forespørgsel pr. E-mail: [email protected]

Derudover kan klatrister med glat profil købes i Moskva i butikken Geleos Decor på adressen: Ostashkovskaya Street, 14; Mandag til søndag i arbejdstiden fra 9:00 til 22:00.