Sorte stræklofter: hvordan ser de ud?

Stræklofter værdiansættes ikke kun for deres tekniske kvaliteter, men også for et stort antal eksterne variationer. I de senere år er sorte stræklofter blevet mere og mere populære - spektakulære og usædvanlige med enhver tekstur.

Men ikke alle ved, hvordan de organisk passer dem ind i rummets design - farven er ret kompleks og kræver passende indramning. Vi har samlet for dig billeder af de bedste eksempler på sorte stræklofter i det indre af forskellige værelser i lejligheden.

Efter vores anbefalinger og råd kan du nemt dekorere ethvert værelse: fra stuen og soveværelset til badeværelset.

Indeholder sorte stræklofter

Det skal tages i betragtning, at sort er ret krævende. Hvis du vælger et blankt lærred, vil alle støvpartikler være synlige på den. I den henseende er sådanne lofter meget mere lækker end hvide.

Derudover skal du omhyggeligt vælge resten af ​​interiøret: kun i tilfælde af tøj passer sort til alt. Det er også nødvendigt at overveje valget af vægbeklædning, gulv; afhente møbler. Ellers risikerer du at få et mørkt rum, uden stil. Se dette billede.

Glem ikke den generelle tendens til nedhængte lofter - at skjule væggenes højde. Det er bedre at bruge sort lærred i rummelige værelser - mørke nuancer forbedrer visuelt denne effekt.

Brugen af ​​sorte stræklofter i interiøret

Hvis din stue eller soveværelse er af tilstrækkelig størrelse, og du er sikker på at du kan følge belægningenes renlighed, foreslår vi at du ser på de bedste designmuligheder for sorte stræklofter i billedet i dette afsnit. Lad os starte

Den klassiske version er et blankt sort lærred. Det passer selv ikke for høje værelser - glansen gør rummet visuelt højere. Vælg sømløse muligheder. I dette tilfælde vil behovet for at forkæle leddene forsvinde.

Overvej overfladens reflekterende egenskaber ved at vælge en lysekrone til stræklofter - køb ikke et horn. Stop ved de smukke hængende formede lamper eller begrænset til spotlights.

Et interessant trick: Hvis du vil stå hele rummet i sort / hvid, er det bedre at vælge tapet med en retroprint: landskaber, aviser, urbane udseende. I dette tilfælde afspejles billedet smukt i loftet og tilføjer rummængden.

Det blanke sorte loft er dog ikke egnet til alle former for indretning.

Hvis du vil holde dig til den klassiske stil, skal du vælge matte.

Her er det bedre at tage sig af kraftig belysning - ellers vil rummet virke dyster. Vær ikke bange for at bruge en sådan belægning på badeværelset eller i køkkenet - pleje af ham er meget lettere end for den glatte.

Bemærk dog, at eventuelle fejl i den matte lærred vil bemærke eventuelle ridser og fejl, så pas på, når du installerer lysekroner og baseboards.

Den klassiske kombination af sort / hvide farver kan overføres helt til loftet. Her er antallet af muligheder simpelthen ubegrænset: fra abstrakte hvide penselstrøg og mønstre til stylisering mod øst i stil med "yin-yang." En god mulighed for en stue eller soveværelse.

Det er sandt, at du skal bestille et strækloft med et tryk eller omhyggeligt samle detaljerne i lærredet i forskellige farver. I dette tilfælde er det bedre at stole på eksperterne.

Kombinationen af ​​et blankt sort lærred med gipspladeindsatser ser også godt ud. Du kan bruge både skarpe og afrundede linjer - det hele afhænger af din ide.

Lamper bedre placeret på gipsdelen. Hvis du ønsker det, kan du lægge LED-strimler langs sin indre omkreds - skuespillet af lys og skygger på en sort baggrund er fascinerende.

Små skjulte pærer giver dig mulighed for at skabe en stjerneklar himmel effekt. Dette er den enkleste og mest tilgængelige metode (vi vil se på et par mere komplekse muligheder nedenfor og læs alle måder at skabe en himmel fuld af stjerner i et rum her).

Du kan fremhæve et sådant loft med LED-bånd omkring omkredsen - så det vil virke højere.

Du skal blot installere små spotlights i belægningen - de giver det rigtige indtryk. Større lysekroner er bedre at vælge fladt, ikke for kompliceret figurer. Så de vil ikke distrahere opmærksomheden fra hovedideen.

Det sorte strækloft med et tryk på en galakse er meget smukt og spektakulært, ideelt til et soveværelse. Du skal bestille fotoprint på lærredet, men resultatet er det værd.

Styrke indtryk vil hjælpe LED strip og spotlights - så du kan skabe indtryk af at være tæt på Milky Way.

Selvfølgelig kan placeringen af ​​stjernesystemer, planeter og kometer være vilkårlig - måske kan du oprette dit eget univers? Hvis lyset fra baggrundslyset ikke er nok, køb en rund lysekrone - det vil efterligne månen for større realisme.

Det er ikke nødvendigt at installere en sådan belægning over hele loftets areal. Hvis du ønsker at dekorere på samme måde som stuen eller det rummelige køkken, er det bedre at bruge det som en indsats.

Et lille hjørne af kosmos på en hvid eller anden neutral baggrund ser meget imponerende ud og ser ikke ud på plads udenfor soveværelset.

Ønsker du ikke så udfordrende version af stjerneklar himmel? Dette er heller ikke et problem. Du skal blot dekorere stretch lærredet i sort med små stjerner.

Forresten ser denne teknik godt ud og er zonet og påføres hele belægningen. Som et eksperiment kan du prøve en mat finish - en smule usædvanlig løsning for den stjerneklare himmel, men meget smuk.

Hvis du tror, ​​at det sorte strækloft på badeværelset er upassende, skal du se på de følgende fotos.

For eksempel vil brugen af ​​blanke sorte indlæg visuelt zone rummet og vælge badet direkte. På en hvid baggrund ser et sådant element elegant og smukt i kontrast til VVS.

Forresten er det ikke nødvendigt at tilføje sort til resten af ​​interiøret - et sådant design er selvforsynende og med et fastholdt farveskema i rummet ser passende ud.

For et lille badeværelse er en monokromatisk belægning af et niveau også velegnet. Egenskaberne af den glatte overflade hjælper med at visuelt udvide rummet og forbedre væggene.

Korrekt belysning vil tilføje rummængde. Ja, og vi må indrømme at dette design ser ud til at være meget attraktivt.

To-niveau loft med en kombination af sorte og lyse farver er en fremragende løsning til en stue i en moderne stil. Prøv at bruge røde, blå, grønne farver. De passer perfekt til sort. Sådanne kombinationer ser usædvanlige og friske ud.

Husk dog, at resten af ​​interiøret skal holdes fast og ikke indeholde mange nuancer: det er bedre, hvis disse er allerede anvendte variationer, med tilsætning af beige og hvid.

En interessant teknik: For at lægge vægt på farvekontrast, læg en tynd LED-strimmel på grænsen. Belysning vil hjælpe med at give designvolumenet.

Smukt se på denne belægning og en række abstrakte tegninger. Bestil et mat sort eller blankt lærred med billedet af væv af farvet røg: en god mulighed for et lille køkken eller en korridor.

Det lyse mønster vil tjene som en fremragende farve accent og dekorere rummet uden brug af komplekse strukturer. En god løsning til værelser, hvor der ikke er nogen mulighed for at tage lidt fri plads.

Du kan ikke vælge mellem det blanke og matte sorte loft? Vær opmærksom på satin. Det skinnende lærred gør ens sort farve blødere og dybere. Vær opmærksom på satin. Det skinnende lærred gør ens sort farve blødere og dybere.

Et godt valg for små indsatser, for eksempel i korridoren.

Designere anbefaler: Undgå klare geometriske former i små værelser. Det er bedre at bruge plug-in elementer i den abstrakte form, hvilket gør dem delvist afrundet. Dette vil medvirke til visuelt at forstørre rummet.

For at understrege koncistensen af ​​et sådant design kan en smuk krøllet lysekrone. Da satinstrukturen ikke afspejler lys, kan du vælge en lampe af enhver form.

For langstrakte korridorer fungerer et blankt sort lærred af typen "bølge" godt. Usædvanlige bøjninger, der efterligner det stormfulde hav ser smukke ud, og skuespillet af lys og skygge er bare fascinerende.

Men det er vigtigt at bemærke, at denne teknik kun er tilladt i høje værelser: i lave rum vil det gøre lokalet for trængt, da det kræver mindst 50 centimeter væghøjde.

Gipsstrukturer af usædvanlig form, som f.eks. Dråber af voks, der flyder på en væg, kan også dekorere et sort loft. Det er bedre at vælge hvid farve eller lyse nuancer - de mørke kan gå tabt på lærredet, og effekten bliver sløret.

For at understrege skønheden i et sådant ekstra element er det bedre at bruge små lamper som en ekstra belysning. De vil hjælpe med at fremhæve grænserne og gøre indsættelsen mere mærkbar.

En smuk løsning - en sort oplyst ring lavet af blankt lærred, som om der flyder i et rum. Selvfølgelig kan du vælge næsten enhver form for ophængningselementet i et todelt design - men vi kunne godt lide denne mulighed.

Takket være baggrundslyset ser det ut som om en flyvende tallerken lander i et rum - en usædvanlig effekt, ikke?

En anden interessant design teknik er brugen af ​​et sort strækloft som den vigtigste baggrund for en perforeret indsats. Enkel, kortfattet og meget smuk.

Desuden ville et sådant design være passende i næsten ethvert rum i udformningen af ​​forskellige stilarter.

Det var alt, der var inkluderet i vores udvalg af fotos af de bedste eksempler på brugen af ​​sorte stræklofter i indretningen. Vi håber, at du vil lide et par foreslåede ideer.

Sort loft på badeværelset

Sort farve er universel, stringent og på samme tid uden overskydende. Han ser altid stilfuld og dyr ud. Det sorte loft på badeværelset er meget relevant og ser præsentabelt ud. Et stort antal designere tilbyder sådan en usædvanlig løsning til badeværelset. Den nederste linje er, at du skal anvende mørk farve inden for rimelige grænser. Efter at have valgt den rigtige kombination, kan du skabe et unikt interiør: den rigtige sammensætning af nuancer eller sorte prikker på badeværelset.

Når man vælger et loft, er det vigtigt at overholde rummets generelle stil.

Undgå mørke

Det sorte loft på badeværelset er repræsenteret i billedet i katalogerne og er som regel kombineret med forskellige farver. Til kontrasten var korrekt, tage hensyn til belægningen af ​​vægge og gulv. Det er ikke nødvendigt at male det hele rum sort igen - alt vil se dyster og uinteressant ud. Hvis du tager et mørkt loft og et gulv i kombination med lette vægge, vil rummet øges visuelt, hvilket vil give rummet en temmelig god effekt.


Farver bør kombineres korrekt. Mørk farve ser godt ud med følgende nuancer:

 • rød;
 • gul og guld;
 • sølv og grå;
 • lysegrøn og orange.

Kombinationen vælges afhængigt af personlige præferencer og rummets stil. Ofte bruger de ikke et holistisk sort blankt loft på badeværelset, men laver lysinsatser eller rammebestandige lister. Derudover vil en sådan fortynding føje rum til rummet.

Stilistisk brug

Sort loft på badeværelset på billedet i katalogerne tilbydes i en række forskellige stilarter. Så, hvad tilbyder stylisterne os?

Et sort loft bad kan perfekt fremhæve en nøgle design ide.

Valg af materiale

Hvis alt er klart med farveskemaet, så skal du stadig tænke over, hvad det er bedst at gøre. Der er flere klassiske materialemuligheder:

Utvivlsomt ser sort ud til at være stilfuldt i et rummeligt værelse

Designløsninger

Designet af et badeværelse med et sort loft kan vælges fra billedet på forskellige hjemmesider om interiøret. Moderne løsninger involverer ikke kun installationen af ​​et mørkt strækloft på hele rummet, men også skabelsen af ​​forskellige kombinationer. For eksempel kan området over badeværelset være sort, og resten af ​​omkredsen i en beige skygge. Pastell gamut vil blødgøre sort, og samtidig skaber ikke en så skarp kontrast som med den snødekte version.

Et eksempel på et stilfuldt interiør i hvide og sorte toner.

Sort-hvid tandem skal bruges klogt. Gulvet kan laves i samme kombination som toppen. Men væggene er bedst efterladt monotont. Indretning og møbler kan også vælges i to farver.

Lav et mørkt loft og gulvet er kun muligt, hvis rummets højde tillader det. Et badeværelse i en sådan ramme kan se endnu mindre ud. Det er derfor bedre, at gulvbelægningen er lettere, det samme med vægge.

Meget belysning er det vigtigste krav til et mørkt loft. Det er værd at overveje i det mindste den fremtidige installation af lysekroner, lamper og sconces. Carbonfarvet lærred kan omdannes til en stjernehimmel. Til dette formål skal du bruge en statisk eller dynamisk baggrundsbelysning. Samtidig er det muligt at opnå ikke kun skinner, men også blinker af pærer. Afhængig af dækningen vil lamperne se anderledes ud:

Design af strækloft på badeværelset: hvordan man vælger?

Siden sovjetiske tider er mange blevet vant til ikke at genere sig med lofter på badeværelset. Malede hvidt og færdigt! Fashion sover dog ikke. Nu i en trend stretch lofter. Se nedenfor for, hvordan du vælger dem.

Typer af stræklofter

Der er flere typer lofter, afhængigt af materialet: glasfiber, syntetisk stof og PVC film.

Glat loft på badeværelset

Ved farve stræk lofter er klassiske (sort, hvid), varme, kolde toner og med fotoudskrivning. Det er værd at bemærke, at den rigeste palette er på de blanke lofter. Derfor, hvis du vil have et farvet strækloft på badeværelset, skal du være opmærksom på dem. Matte har en roligere tone eller fotoudskrivning. Satinlofter er foran resten. De er prangende, lyse, blegede eller med fotoudskrivning.

Matt strække loftet

På fordelene og ulemperne ved at installere et strækloft i badeværelset, læs artiklen "Strekkloft på badeværelset - fordele, ulemper, foto."

Hvilket loft vælger man på badeværelset på tekstur?

Hvilken slags loft ville se bedre ud i badeværelset: glat, satin eller matte? Det afhænger af badeværelset, dets finish og dine præferencer.

Lak lofter egnet til minimalistiske og højteknologiske badeværelser.

Glossy stretch loft - en favorit af præference på grund af det seje udseende. Designet af rummet med det ser meget mere spektakulært ud end med en mat eller endda satin lærred. Og strækloftet er godt til flise med en blank glans. Og hvilken slags finish til badeværelset vælger vi oftest? Det er rigtigt. Og det kan ses tydeligt på alle billeder.

Det kombinerede strækloft fra en blank og uigennemsigtig klud

Et andet blankt loft er uundværligt for små badeværelser, som er utallige i det russiske land. Efter alt afspejler lakter alt, næsten som et spejl. Og fra dette værelse synes mere.

Essay "Typer af suspenderede lofter" hjælper dig med at navigere i mangfoldigheden af ​​dette produkt.

Hvordan vælger du stoffets strækloft til badeværelset? Svaret på dette spørgsmål, se: http://remontspravka.com/stretch-ceil-select/

Hvilken tekstur til et strækloft på badeværelset er bedre egnet? Matt? Glossy? Satin? Og dette spørgsmål overses ikke på vores hjemmeside.

Og dette er ikke et gæt, men en kendsgerning bevist af anmeldelser fra forbrugerne (se artiklen "Stretch loft i badeværelset - anmeldelser"). Forresten vil badeværelset se endnu mere rummeligt ud, hvis det blanke loft er lavet på flere niveauer.

Matstrømme er perfekt kombineret med væggene i "sommer" nuancer. Så blæser varme og komfort!

Frostet loft tiltrækker mindre opmærksomhed, men her ligger charmen. Det går godt med matte fliser, tapet mv. Glanset lærred, hvis du har en af ​​disse typer af finish, vil bringe disharmoni.

Satinloft til dem der søger noget imellem en luksuriøs glans og en hyggelig ruhed

Satinloft passer dig i alle ovennævnte tilfælde. Han vil skabe en matt komfort, og udvide rummet og tilføje chic. Hvad angår indretningens stil, passer den som matte godt sammen med øst og klassikerne.

Hvordan vælger du den rigtige farve?

Farve strækloft på badeværelset er ikke let at vælge. Først og fremmest skal du ikke se på den type dekoration og badeværelset. Har brug for at vise smag. Og husk, i modsætning til forbudene mod de såkaldte "designere", hvoraf der er meget mørke på internettet, kan du vælge absolut enhver farve. Det vigtigste er, at du kan lide ham. Og selvfølgelig passer det godt ind i interiøret.

Giver konklusionerne fra artiklen "Med glansede stræklofter hver dag som en ferie, retfærdiggør livet?" Læs kommentarerne om den navngivne tekst!

På fordelene og ulemperne ved satinstræklofter læses her: http://remontspravka.com/satinseiling

Er stræklofter skadelige for helbredet? Find eksperternes mening på vores hjemmeside!

Det hvide loft er kendt for at være universelt. Og det passer til enhver farve på gulvet og væggene. Det er bare ikke helt hvidt. Ellers vil dette værelse se mere ud som et hospital. Den hvide farve er trods alt beroligende. Og hvem vil gerne være som en søvnig flyve om morgenen?

For at gøre det klart, hvilken vægfarve ser godt ud med et sådant loft, lad os se på nogle få specifikke eksempler.

Idé 1

Her, som vi ser, er der meget hvid på væggene. Men takket være de vandrette striber ser interiøret ikke kedeligt ud. Der er ingen sex i rammen, men det er bedre at det er mørkebrunt eller endda sort.

Idé 2

I dette toiletrum er der en stærk kontrast mellem væggene og loftet. Men kun en hvid indvendig detalje kan glatte det ud. Selvom det samme toilet, for eksempel.

Stræklofter i varme toner på badeværelset øger stemningen, uanset om de er matte eller blanke. Forresten omfatter varme farver dem, der er forbundet med sommeren (derfor forbedrer stemningen). Disse er grønne, røde, gule, orange, og også mindre lyse fersken, pink, beige osv.

Idé 3

Mange designere anbefaler ikke at montere det røde loft på badeværelset. Som denne farve er meget spændende, og badeværelset er designet til afslapning. Men hvad er vores liv, hvis ikke en storm af lidenskab?! Desuden er dette hængende loft perfekt kombineret med hvide og røde vægge. Flise på gulvet er bedre at sætte en mørkere - burgundy.

Idé 4

Et flerfarvet loft er også en god løsning. Men husk at ikke alle farver kan kombineres i den. Og hvis hvide kommer til nogen nuancer, så lad os sige sort, kun til hvid og rød.

Koldfarvede lofter er blå, blå, violet lofter osv. Generelt er alle farver forbundet med vinter og vandverdenen. De har 2 modsatte virkninger på en person på én gang. På den ene side er de forfriskende og kraftfulde. På den anden, sørg for ro og ro. Og der er intet galt med det, tværtimod! Bare afhængigt af hvilken slags afgift du ønsker at få på et bestemt tidspunkt, sæt dig op på den rigtige måde.

Idé 5

Det viser sig, at det lilla strækloft kombinerer godt med grønlige og brune farver.

Idé 6

På dette loft på en gang flere nuancer af en havbølge. Frisk og original! Og pærerne, der er indrettet i bølger, understøtter det maritime tema.

På det sorte strækloft på badeværelset tør man få. Efter alt er sort ikke en beige for dig, og ikke engang rød. Du skal være forsigtig med ham. Men dømme efter anmeldelser af dem, der ikke er bange for at tage risikoen, er skuespillet bare fantastisk! (Se billede.) Men vi anbefaler ikke at vælge denne farve for personer, der er tilbøjelige til depression. Rød er bedre. Han vil sandsynligvis forårsage vrede, men dysterheden er meget værre.

Idé 7

Du kan ligge i badeværelset og se på en sådan "stjerneklar himmel". Og det er et sort strækloft, hvor i stedet for at stjæle de sædvanlige lysdioder.

Du kan rette "stjernerne" på loftet af enhver farve. Men for at få det til at ligne himlen, vil det være nødvendigt at slukke for hovedlyset i badeværelset og forlade kun lysdioderne. Og på det sorte loft (som det ses på billedet, selv i lyset) er de som virkelige stjerner.

Idé 8

Mange tror, ​​at det sorte loft kun kombineres med røde eller hvide vægge.

Men hvis sidstnævnte udstedes i brune toner, vil det være meget interessant.

Artiklen "Hvordan vælger du strækloftets farve?" Kan være et afgørende ord, når du vælger en klud til dit badeværelse eller toilet.

Er stofstræklofterne egnet til et badeværelse eller toilet? Eksperternes synspunkt er tilgængelig på: http://remontspravka.com/tissue-ceiling

Eksperternes udtalelse om praktikopholdet for hævede lofter fandt også et sted på vores hjemmeside

Stræklofter i badeværelset med fotoudskrivning, eller som de hedder, fotoudskrivning, den mest originale version af alle. Dette er når et billede fra et foto, selv din egen, overføres til et PVC-lærred.

Idé 9

Hvis du elsker havet og vandet, så vil et sådant loft ikke forlade dig ligeglade.

Idé 10

Og et sådant loft vil gøre badet sjovere. Selv sort og hvid, som denne.

Sort blankt badeværelse loft

Høj kvalitet installation af stræklofter

Accept af applikationer til installation af loftet døgnet rundt

Vi arbejder direkte med producenten

Sort blankt badeværelse loft

Streklofter er tung konstruktion af lærred, monteret på en ophængt ramme. Installation af sådanne lofter er en besværlig opgave, derfor er det bedre at overlade det til fagfolk.

Den største fordel ved stræklofter er hurtig installation og lave omkostninger. Stræklofter er nemme at ændre, hvis de ønskes, kan de gøres på flere niveauer. Stretch lofter kommer i alle farver, blanke og matte, måske endda anvende fotoudskrivning.

Streklofter er lavet af stof og PVC. Stoflofter er stærkere end stræklofter lavet af PVC, kræver ikke opvarmning under installationen og har ikke sømme. PVC lofter har et betydeligt stort udvalg af farver, større tilgængelighed og lave omkostninger. På vores hjemmeside kan du se de forskellige muligheder klar løsninger af loftslofter.

Badeværelse med sort strækloft

Sort strækloft på badeværelset, mat eller blankt, vil tilføje elegance og stringens til rummet. Ingen vil være i stand til at kalde dit badeværelse et standard badeværelse.

Sort er desuden en fuldstændig non-whimsical farve - det er nemt for ham at samle fliser og tilbehør.

Og hvis du allerede er begyndt at understrege individualitet, så kan du tørre på et sådant ikke-standard badeværelse som en lysekrone.

Når du installerer et sort strækloft på badeværelset, så glem det ikke:

 • Sort farve indsnævrer altid rummet;
 • Sort kan bruges i moderne, avantgarde, art deco og minimalisme;
 • Sort farve vil kræve skinnende metalliske elementer;
 • Lamper på det sorte loft har effekten af ​​stjerner.

Helt sort badeværelse - dette er selvfølgelig brute force. Da rummet selv er lille, vil de lyse vægge, og måske gulvet ikke blande sig.

Sort farve kan med succes kombineres med lilla, skarlagen, blå, gul og hvid. Vær ikke bange for at kombinere lyse overflader og andre indvendige detaljer med et sådant loft. Dette vil gøre badeværelset mere sjovt, levende.

Sort blankt loft i interiøret

I færd med at færdiggøre spørgsmålet om unik design stiger i første omgang. Der er ingen tvivl om, at det sorte blanke loft giver dig mulighed for at bringe moderne innovation til interiøret. Dette er en radikal løsning, men med den rigtige tilgang til kombinationen af ​​farver og farver bliver et sådant lærred et uundværligt objekt i en kombination af design.

Egnede værelser til sort loft

Denne overflade er ikke velegnet til alle, fordi det for dets brug bliver nødt til at være meget opmærksom ikke kun på udsmykningen af ​​væggene, men også ved valg af møbler. Inden du vælger materialer til reparation, skal du gøre dig bekendt med billedet af sorte blanke lofter i forskellige funktionelle lokaler, der præsenteres nedenfor. Denne procedure hjælper med at skabe et passende indtryk og så præcist som muligt at arrangere lejligheden i en bestemt stil.

Arkitektoniske stilarter, for hvilke en sådan overflade er relevant:

 • Stramt design uden unødvendige detaljer i bystil.
 • Det traditionelle design i stil med avant-garde tematisk genreorientering.
 • Enkel, elegant minimalisme kombineret med store mellemrum og højt til loftet.
 • Funktionelt moderne, hvor træelementer og pastelfarver er i harmoni med brugen af ​​moderne materialer i udsmykningen af ​​vægge, gulve og lofter.

Dette er ikke hele listen over tomter, der kan bruges til reparationer. Det hele afhænger af ejerens fantasi og mængden af ​​økonomiske ressourcer. Valget af lokaler i dette tilfælde skal tages ansvarligt. Ud over store høje lejligheder ser den sorte farve af det blanke loft godt ud i soveværelset. Ofte er der en sådan løsning på badeværelset, men det er ikke den bedste løsning ifølge eksperter.

I små mellemrum vil det blanke sorte strækloft skabe en negativ effekt af tryk. For at fjerne det skal du afbalancere dette mørke med væggenes farve. Ser stor spejloverflade i rummelige stuer og offentlige institutioner, lavet i højteknologiske emner.

Egenskaber og fordele ved sorte blanke lofter

Blandt de vigtigste fordele ved en sådan overflade kan vi skelne den indlysende virkning af spejling af rummet. I processen med at bruge blanke sorte strækloft får du:

 • Pålidelighed og holdbarhed af PVC materiale.
 • Certificeret kvalitet og garanteret levetid.
 • Let montering og nem vedligeholdelse af overfladen.
 • Beskyttelse mod pludselige oversvømmelser ovenfra.
 • Et bredt udvalg af designløsninger.

Som det ses på billedet af sorte stræklofter nedenunder, ud over kvalitetskendetegnene, har de unikke æstetiske egenskaber. Dette er evnen til at fremhæve elementer i interiøret ved hjælp af kontrast, der elegant fremhæver deres glatte linjer mod spejlet.

Monteringsspændingsmateriale er meget forskelligt fra installation af hængende eller slattede lofter. I det enkleste design er det montering af baguetter til fastgørelse af filmen på kanterne og brugen af ​​en speciel pistol til opvarmning af lærredet, så overfladen bliver glat og jævn som den køler af. Denne procedure tager meget lidt tid, medmindre der kræves et loft på flere niveauer.

Interessante designløsninger

En af de mest indlysende måder at tilføje et strejf af originalitet til et design er stjerneklar himmel. Ved hjælp af små LED lamper placeret over hele lærredet, kan du skabe en realistisk efterligning af natlys, som det ses på billedet nedenfor. Dette kan være et soveværelse med et sort strækloft, hvor lysets lys er en nøglefaktor i processen med at skabe de rigtige fornemmelser.

Du kan bruge loftets sorte farve i indendørs swimmingpoolen, hvilket er en ekstraordinær løsning. Vand afspejler alle lyskilder og er karakteristisk for blænding på en blank overflade. I forbindelse med spotlights og tilstedeværelsen af ​​mørke nuancer i udsmykningen skaber det effekten af ​​privatlivets fred.

På grund af spejloverfladen af ​​det sorte blanke loft i stuen øges visningen af ​​et strengt defineret område for mennesker visuelt rummet. Hvis du tilføjer lette materialer til indretningen, vil det give volumen og lysere det overordnede indtryk af et lyst design.

For ikke at forveksle med materialevalg er det nødvendigt at gøre sig bekendt med listen over grundlæggende parametre på niveauerne af løsningernes kompatibilitet:

 1. Mørk glans er godt kombineret med hvide vægmaterialer.
 2. Det kan også bruges parallelt med det rige farveområde grå.
 3. Attributter af indretningen og møblerne kan vælges i overensstemmelse med de lyse rødt, gule, blå toner af dekoration. Dette vil tilføje lidt klarhed til designet og skabe vægt på objekterne.
 4. For at gøre rekreationsområdet hyggeligt kan du bruge blå, guld og beige nuancer, der beroliger udseende og tanker.

En stor pendant lysekrone spiller med farvede lys vil se meget stilfuldt midt i en sort glansfilm. Som en eksklusiv dyrebar broche på baggrund af en elegant loftoverflade.

I soveværelset

Et sted at sove i en lejlighed kræver ofte et klassisk design. Med det rigtige valg af armaturer med brug af rammekonstruktioner, kan du få en ikke trivial løsning, som får ro og ro. Lysdioder kan placeres i nicherne for at få skjult baggrundsbelysning, og belægningen selv kan sluttes til en hvid kasse. Med en kompetent kombination af design, dekorationsmaterialer og sort blankt loft i soveværelset vil alt se meget nyt og harmonisk ud.

Galleri af soveværelser med sort loft:

Sort loft i dit hjem - 12 grunde til at retfærdiggøre og 32 billeder af visuel implementering

Enkel loftsdekoration understreger den unikke lysekrone

De fleste borgere har en tydeligt foldet mening, at loftet skal være lys, og at det mørke loft er noget, der overskrider de tilladte grænser. Og det er meget forgæves! I hvert værelse vil det sorte loft se dyrt, præsentabelt og elegant, hvis du følger visse regler for design. Hvad, hvorfor og hvordan, find ud af det i min artikel i dag.

Tolv grunde til en usædvanlig beslutning.

På billedet er et eksempel på et luksuriøst soveværelse i en mørk version.

Sammen med hvid farve er sort universel, og derfor elsker designere fra hele verden det. Men grunden er ikke kun hans evne til at kombinere lige godt med rolige og lyse nuancer. Faktum er, at sort har en række fordele, som vi nu overvejer mere detaljeret.

Øverste rør er skjult for visning på grund af farve

 1. Hvis du skal skjule ingeniørkommunikation eller udstyr, er den ideelle måde at forkæle dem på at hente sorte kabinetter til udstyret, og male lofterne og rørene sorte;

Kontrasterende loftsflader deler rummet i to zoner

 1. Når det er nødvendigt at opdele et værelse uden at bruge skillevægge, kan du anvende kontrastprincippet og arrangere toppen af ​​rummet delvis i mørk farve, dels i modsat retning (oftest er det hvidt og trætrim);

Udsigten fra vinduet bliver klarere og mere spændende.

 1. Det mørke loft på den matte tekstur er i stand til at øge panoramavirkningen af ​​udsigten fra vinduet - udsigten retter direkte til det vidunderlige landskab, og for at opnå et sådant resultat skal du installere romerske gardiner eller ikke forgøre vinduer med gardiner overhovedet;

Dette interiør kan ikke kaldes kedeligt

 1. Selvom værelset er minimaliseret eller indrettet på en standard måde, kan den gøres ekspressiv ved hjælp af en enkelt sort top, uden ekstra tilbehør;

Et eksempel på en mørk top i rollen som en bindende faktor

 1. Det samlende element - når interiøret er dækket af forskellige møbler og tilbehør, og nogle gange ser de fragmenteret ud, det mørke loft kan kombinere alt til et komplet billede;

Mørke bjælker tiltrækker øjne

 1. Multi-niveau og andre lofter af komplekse konstruktioner ser meget fordelagtige ud, når de fremhæves i sort, og skifter derfor opmærksomheden fra indretningen af ​​rummet til designen af ​​den øverste del af rummet.

Sagen, når den visuelle reduktion i højden af ​​væggene er til gavn

 1. Når loftet er for højt og endog lyst, bliver lokalet ubehageligt, og for at fjerne følelsen af ​​ubehag bør den arrangeres i sort;

På billedet er illusionen af ​​manglen på et loft

 1. Du kan også visuelt lave loftet højere - hvis du vælger det rigtige design, så vil den øverste del af rummet næppe være mærkbar, og på grund af dette vil rummet blive højere;

Et eksempel på et rum, hvor en enestående person lever

 1. En sådan loftplan er også velegnet til kreative mennesker og maksimalindstillede unge - sådan et element af interiøret afslører ejerens ekstraordinære personlighed så godt som muligt;

I kombination med pink skaber sort en munterhed.

 1. Mulighed for at blive kombineret med andre farver - sort er den bedst egnede som baggrund for kromatiske accenter og interessante udskrifter, ser godt ud i kombination med rige farver og samtidig smukt kombineret med delikate nuancer.

Det er dejligt at bruge tid i denne sort og hvide stue.

 1. Den ideelle tilsætning til det sort-hvide design - når du skal føle komfort og blødhed, er mørk farve til loftet at foretrække, og hvis du tilføjer her en spektakulær lampe med en diffust strøm af lys, fysisk og åndelig trøst du får;

Sekskantede spejlfragmenter bryder den matte finish og tilføjer kanten til interiøret.

 1. Hvis du allerede har valgt sort som hovedfarve til væggene, vil ingenting afslutte billedet af boligen, da loftet vil gøre samme farve, og du kan spille med forskellige teksturer på de vandrette og lodrette planer.

Sådan implementeres det

Kontrastbaseboards og stikkontakter gør rummet mere ekspressivt.

For at opnå et mørkt loft kan du bruge forskellige materialer. Der er dog 4 mest populære måder at implementere:

 • Plastfliser;
 • farvning;
 • tapetsering;
 • Strekak.

Dernæst overvejer vi hver enkelt mulighed mere detaljeret og opmærksom på, om det er muligt at legitimere denne ide med egne hænder.

Plastfliser

Det ligner PVC flise mørk farve

Efterbehandling med mørke plastfliser er en økonomisk og visuelt tiltalende mulighed. Hvis budgettet for reparationer er begrænset, vil denne løsning være optimal. Ud over de overkommelige priser har PVC fliser en anden stor fordel - installationsarbejde kan udføres med egne hænder.

Billede af køkkenet med mørkt PVC-loft

For at sikre, at din dækning er glat og smuk, tag dig tid til at rydde din markering. Når denne operation er afsluttet, vil decalprocessen selv passere hurtigt og nemt.

farve

Til dette loft blev der brugt sort matmaling.

Afhængig af bunden kommer moderne loftsmaling i følgende sorter:

 • Akryl - alsidig, nem at bruge;
 • Vandbaseret - nem at anvende og pleje;
 • Latex - modstandsdygtig over for fugt og slid
 • Silikone - vandtæt, ideel til beton og pudsede overflader;
 • Silikat - slidstærkt og vandtæt, falder helt på beton, mursten og gips, er dyre.

Det sorte loft i badeværelset er indrettet med mat latex maling.

Nedenfor er fire produkter, der har bevist sig hvad angår pris og kvalitet.

Tabellen viser prisen på hvid maling, som ved køb er tonet i henhold til producentens kataloger. Det vil sige, den endelige pris vil inkludere omkostningerne ved farve.

Maleri er en af ​​de nemmeste og mest overkommelige måder at afslutte loftet med dine egne hænder. For at malingen skal gå lige og resultatet tilfredsstiller dig i lang tid efter reparationen, skal materialet vælges omhyggeligt.

Fokus på sammensætningen, fordi det afhænger af malingens tekniske egenskaber.

tapetsering

Sort og hvidt loft trimmet med stripet tapet.

Dekorerende tapet - en almindelig slags loftdesign, der har sine egne nuancer og nogle forskelle fra væggene. Vejledningen til limning af tapet til loftet består af visse trin, såsom: valg af materialer, forberedelse af rummet og overfladen, forberedelse af tapet og lim og proceduren til limning af tapet.

Stribet tapet og monokromt mørkt overtræk afgrænser rummet

Hvis du beregner, hvor meget det vil koste dig at købe tapet, kan denne indretningsmetode tilskrives det gennemsnitlige prissegment.

Fra bordet kan det ses, at prisen ikke afhænger meget af dækningen, som på baggrund af hvilken tapetet er lavet.

Det er vigtigt at bemærke, at hvis du selv kan færdiggøre væggene, så vil det være meget svært at dekorere lofterne alene. Derfor, hvis du regner med et fremragende resultat, inviter en assistent - i fire hænder vil du klare dig bedre.

Strekak

Kombinationen af ​​sort og hvid - en klassiker til alle tider

På grund af pålideligheden og letheden af ​​yderligere pleje er spændstrukturerne meget populære. De kan installeres med andres hjælp, men du kan også gøre det selv.

Af praktiske og æstetiske årsager vælges strakte lærred til forskellige værelser, det være sig en stue, soveværelse, køkken eller badeværelse. Og fra teksturerne foretrækkes blankt, sjældnere mat og satin.

Den glatte overflade med refleksion af røde accenter ser fantastisk ut.

Rummet til vandprocedurer skal gøres så behageligt som muligt, fordi dit velvære afhænger af hendes besøg. Sort strækloft er et ideelt valg til et badeværelse, da det er damp- og fugtsikker, lav vedligeholdelse, velegnet til enhver VVS.

Matt loft til at slappe af

Soveværelset er det sted, hvor vi går i hvile. Derfor er det sorte loft i soveværelset mere end passende. Matte tekstur afspejler ikke blændingen fra lamperne, og dette vil medvirke til hurtigt at falde i søvn. Den glatte overflade skaber tværtimod en intim indstilling ved at afspejle lyskilder.

Sort og hvidt strækloft er udstyret med forbedret belysning.

Det må siges, at den strakte lærred ser lige så imponerende ud i en mørk version, og i sort / hvid kombination. Disse farver kompletterer hinanden perfekt og giver indvendig rigor og tilbageholdenhed. En korrekt valgt belysning vil placere accenter, hvor det er nødvendigt.

Interessante løsninger

Et eksempel på brugen af ​​dekorative gips til afslutning af taget

Smukke eksempler er smitsomme. Bare se på billederne af succesfulde designløsninger, så du selv vil se et sådant design derhjemme hver dag.

Et eksempel på et spil farve kontrast og buede linjer

To-tier-designen af ​​en usædvanlig form kan fremhæves ved at bruge to kontrasterende farver. Billedet suppleres af vægge, dekoreret med diskret tapet og en lysekrone med stof nuancer. Denne mulighed er egnet til hallen eller stuen.

Sagen, når top- og gulvfladen efterligner hinanden

Sort gulvkombination Det sorte loft har en funktion svarende til en vandret bred stripe. Væggene udvider visuelt og rummet begynder at virke enormt. Samtidig er bunden og toppen tabt fra synsfeltet, og der opstår en følelse af vægtløshed. En god mulighed for trange værelser og korridorer.

I et langt smalt rum vil en hvid sokkel rundt omkredsen bidrage til at genoplive interiøret.

Indramning af lysstøbning vandret fjerner en følelse af dysterhed. Og hvis du bruger denne teknik lodret, ser rummet visuelt højere ud.

Minimalisme med etniske motiver

Det originale og meget stilfulde design, implementeret ved at male loftet på stencilen. På grund af de lodrette, vandrette og diagonale linjer skaber illusionen af ​​et multi-level design. En sådan teknik vil se godt ud i stuen eller soveværelset såvel som i studiet som isolering af nogen zone.

Billedet er et eksempel på "stjerneklar himmel" i indretningen

Nattenhimmelens effekt, dækket af stjerner, kan du oprette ved hjælp af indbyggede lys. Og jo kraftigere lampen, jo lysere bliver stjernen flimret. Denne løsning kan dekorere børnehave, voksen soveværelse eller stue.

Malet satinloft i børnehaven

En anden version af "stjerneklar himmel", denne gang til børnehaven. Sammen med stjernelamperne, i himlen er der fiktive konstellationer skabt i teknikken til børns tegninger. En usædvanlig lysekrone i form af en kugle ligner en planet og støtter dermed rumtemaet. Dette interiør passer til ethvert nysgerrige barn fra tre til ti år.

resultater

I denne artikel satte jeg ud for at bevise for læserne, at det sorte loft ikke blot ser ud til at være usædvanligt, men også giver en fantastisk effekt med sin skønhed og hensigtsmæssighed. Gælder i de rigtige doser og på de rigtige steder, vil sort give dig mulighed for at opnå gode resultater.

Videoen i denne artikel vil give dig mulighed for at gøre dig bekendt med andre måder at dekorere dit hjem på en ukonventionel men imponerende måde. Hvis du har noget at dele, vil jeg være glad for at lære om din oplevelse fra kommentarerne.

Hvidt eller sort strækloft på badeværelset

Hvilket strækloft skal installeres i badeværelset, hvidt eller sort? Anbefalinger om udvælgelse af typen af ​​klud. Fordele og ulemper ved filmprodukter. Indvirkning på mennesker i sort og hvidt. Råd for anvendelse af farve i det indre af indkvartering. Hvilken tekstur skal du vælge?

For at forstå det hvide eller sorte strækloft på badeværelset er det bedre at gøre, skal du forstå egenskaberne af virkningen af ​​hver farve på en person, samt tage højde for rummets egenskaber.

Hvilke lofter skal du installere på badeværelset?

Til at begynde med er ikke alle typer strækplader egnet til et badeværelse. Funktioner i dette rum er sådan, at der ofte er høj luftfugtighed, kondensering af vægge og loft. I denne henseende er hovedkravet for loftsbeklædning øget fugtmodstand. Sådanne egenskaber har kun strækfilmlofter, deres stof er ikke meget modstandsdygtigt over for fugt og er derfor ikke egnet til brug på badeværelset.

Billede af sort hængende loft på badeværelset

Folielofter er lavet af en meget tynd PVC-film. De sælges i ruller i bredde fra 120 til 230 cm. Farven på PVC-strækloftet kan være anderledes, så du nemt kan vælge den skygge, du har brug for. Derudover er de tilgængelige med forskellige overflade teksturer:

 • matteret
 • blank
 • satin
 • Tekstureret, efterligner overfladen af ​​sten, læder, fløjl osv.

Blandt fordelene ved strækfilmlofter er følgende:

 • Høj fugtighedsbestandighed
 • holdbarhed
 • Stort udvalg af farver og teksturer
 • Hurtig installation
 • Loftet falder ikke med tiden
 • Materialet er ikke modtageligt for ødelæggelse af mikroorganismer.
 • Produktet tiltrækker ikke støv, ophobes ikke lugt og snavs.
 • Nem pleje. Lærred kan vaskes
 • På belægningen kan du udføre fotoudskrivning
 • Rimelig pris
 • Produktet er giftfri og forårsager ikke allergiske reaktioner.

Ulemper ved PVC-produkter:

 • Loftet kan ved et uheld blive beskadiget ved uforsigtig håndtering af piercing og skæreobjekter.
 • Lille bredde tillader ikke sømløs installation i et stort rum
 • Forvarmning kræves til installation
 • Loft må ikke bruges i et uopvarmet hus.
 • Rummet bag PVC-folien er dårligt ventileret.

Sort eller hvid?

For at forstå, hvilken af ​​disse to farver der skal vælges, lad os studere de psykologiske virkninger af disse blomster på en person, samt hvordan de påvirker det indre af et værelse.

 • Sort farve absorberer alle omgivende farver. Det giver ikke mange reflekser og har en beroligende effekt på den menneskelige psyke. Den overdrevne tilstedeværelse i rummet kan dog forårsage en følelse af undertrykkelse, depression og frygt. Derfor skal du være meget forsigtig, når du bruger denne farve og ikke overdrive den.
 • Hvid farve giver en følelse af lethedens frihed. Det overskydende hvide i rummet kan dog forårsage en følelse af sterilitet, en følelse af tomhed og despondency. Brugen af ​​hvid bør afbalanceres ved brug af andre farver i udsmykningen af ​​rummet.

Anbefalinger til brug i det indre:

 1. Sort strækloft på badeværelset kan gøres i tilfælde af at dit værelse har en stor størrelse og højde. I et lille, lavt badeværelse kan sorte lofter visuelt reducere højden, gøre rummet mindre.
 2. Hvis du brugte en sort belægning, skal væggen på gulvet og gulvet være meget lettere. Så rummet vil ikke virke dystre box.
 3. Takets sorte farve kan understøttes af de samme detaljer i indretningen. Gulvet kan for eksempel være lavet af hvide og sorte keramiske fliser, og på lette vægge anvendes dekorative indlæg med sorte tegninger.
 4. Meget godt, den sorte farve i interiøret er kombineret med skarlagen, gul, blå, lilla, hvid. Derfor være ikke bange for at kombinere lyse detaljer og dekoration i rummet med sorte lofter. Så rummet vil virke lysere, livligere og sjovere.
 5. Sorte lofter kan installeres i badeværelserne, indrettet i minimalistisk stil, art deco, avantgarde, moderne.
 6. Hvide stræklofter i badeværelset giver dig mulighed for visuelt at forøge højden på rummet og udvide den. Denne farve anbefales at bruges i små, små badeværelser, men i store rum vil det være nyttigt.
 7. Med hvide lofter ser væggene og gulvene af lys beige, oliven, lyserød eller lyseblå meget godt ud. Detaljer om lyse, mættede farver kan opfriske og fortynde monotonyen af ​​det hvide loft. Derfor kan du sikkert bruge lyse røde, blå og gule farver i udsmykningen og detaljerne.
 8. Hvide lofter er ideelle til værelser indrettet i traditionel eller klassisk stil. Men i andre stilistiske beslutninger vil de være passende.

Valget af tekstur af strækloftet

Det er lige så vigtigt, når du vælger en loftsfinish for at vælge ikke kun dens farve, men også tekstur. Så den samme sort eller hvide overflade vil se helt anderledes ud med en mat eller blank tekstur.

Vi håber, at vores råd om valg af fakturaer vil være nyttigt for dig:

 1. Meget ofte i netværket kan du finde anmeldelser, at det sorte strækloft på badeværelset ser meget tungt og støvet ud. Dette skyldes det forkerte valg af overfladestruktur. Så, mørke matte stræklofter skaber en følelse af et knusende lavt loft. Disse loftsbeklædning er mere egnede til værelser med en højde på mere end tre meter.
 2. Glatte sorte lofter giver den modsatte effekt. De har fremragende refleksivitet (spejl effekt) og på grund af dette øges de visuelt rummets rum. Sådanne belægninger kan anvendes selv i lave rum.
 3. Hvis du vil fuldføre det traditionelle badeværelseindretning, er hvide matlofter det bedste valg. Desuden vil omkostningerne ved en sådan dækning være minimal.
 4. For lave værelser er det bedre at foretrække hvidglansede film. De vil visuelt øge badeværelsens højde.

Hvis du stadig tvivler på, skal der installeres hvide eller sorte belægninger på badeværelset, ring til os på telefonnumrene på webstedet, og vores designere hjælper dig med at finde det rigtige materiale og vil udføre det originale design af loftet.

Sort ophængt loft på badeværelset

Har du længe ønsket at installere et ophængt loft i badeværelset, men stadig ikke kan beslutte om produktets tekstur og farve? For at skabe et virkelig ekstravagant og usædvanligt interiør kan du gå til et forsøg og bruge et sort strækloft, som altid vil se moderne ud. Det er imidlertid nødvendigt at bruge sort farve af et loft i et indre med forsigtighed, i betragtning af følgende funktioner:

 • Sort strækloft bidrager til den visuelle indsnævring af rummet i rummet.
 • Sort strækloft bruges til "Modern", "Avant-garde", "Art-Deco" og "Minimalism" stilarter.
 • Sort strækloft bruges ofte i kombination med skinnende metalelementer.
 • Sort stretch loft understreger smukt det spektakulære udseende af lamper.

Et badeværelse, der er helt lavet i sort, er absolut en byste, fordi små værelser skal fortyndes med lyse nuancer (gulve og vægge). Også sorte stræklofter garanteres perfekt kombineret med skarlagen, lilla, gul, blå og hvide farver. Hvis du bruger sorte stræklofter i badeværelset, så vær ikke bange for at gå til eksperimenter og brug lyse detaljer om interiør og efterbehandling materialer. Herfra vil interiøret kun se mere fordelagtigt ud.

Køb et sort strækloft til badeværelset, du kan altid vælge den rigtige mulighed fra kataloget af virksomheden "Stroy Service". Med os er du garanteret at finde det bredeste sortiment og de mest overkommelige priser på kapitalmarkedet.

Priser fra 290 rub / m2 med installation

* prisen er angivet under hensyntagen til "rabat på lærred 60%"

Traditionelt bruger næsten hver enkelt af os, når man opretter det indre af et badeværelse, lyse farver af efterbehandling materialer, og dette valg er tydeligt, da der er en lille mængde kvadratmeter til rådighed, er det vigtigt at maksimere rummet visuelt. Dette betyder imidlertid ikke, at brugen af ​​mørke farver er strengt forbudt. Med et vellykket udvalg af efterbehandling materialer, vil sort stræk loft give interiøret usædvanlige, praktisk talt uden at ændre de visuelle grænser af rummet.

Blankt sort strækloft på badeværelset

Hvad angår udvælgelsen af ​​teksturer, brugte de i de fleste tilfælde i forhold til badeværelserne blanke sorte stræklofter. Blandt de ubestridelige fordele ved en sådan løsning er følgende punkter:

 • Et sådant loft er et dristigt designbevægelse, som i de fleste tilfælde tjener som hovedakten i rummet.
 • Efter at have etableret et sort blanke stretchloft, får du næsten en glat overflade.
 • I den sorte farve manifesteres de reflekterende egenskaber af nettet i det maksimale omfang.
 • Det sorte blanke strækloft er den ideelle base til installation af Starry Sky-systemet på badeværelset.
 • Ved hjælp af spotbelysning kombineret med et blankt sort loft kan du opnå maksimal lysdybde.

Billeder af sorte stræklofter i badeværelser

Priser for sort strækloft til badeværelset

Har du allerede besluttet tekstur og farve på strækloftet og vil vide, hvad den er præcis? Beregne omkostningerne ved produktet hjælper vores ledere i telefonmodus (kun for at beregne prisen og udføre alle målinger, du kan oprette en anmodning om en gratis afgangsgagerteknolog). De endelige omkostninger ved loftet omfatter sådanne parametre som:

 • Loftareal.
 • Tekstur og stof fabrikant.
 • Typen af ​​belysningsenheder og deres nummer.
 • Antallet af vinkler i rummet.
 • Behovet for at omgå rør og ventilation.
 • Behovet for yderligere tjenester.

Alligevel er prisen for et sort strækloft til et badeværelse med installation i vores firma den laveste i hovedstaden. Rabatter er konstant tilgængelige i virksomheden, kampagnetilbud og bonus tilbud holdes.