Stræklofter: fordele og ulemper

Alle husker sandsynligvis de dage, da reparationer i lejligheden ikke gik uden at kalkede loftet. Men disse tider er væk. Nu tilbyder markedet en bred vifte af moderne materialer til dekoration. Anvendelsen af ​​moderne efterbehandling materialer til lofter giver ikke blot et udsøgt ejendommeligt udseende, men også mulighed for at dække alle brutale defekter.

Hvis du angiver de forskellige muligheder for loftindretning, såsom hvidvaskning, vægpapirering, maling, ved hjælp af specielle suspenderede strukturer, vil vi gerne fremhæve et sådant valgdesign som hævede lofter - franske lofter.

Med fremkomsten af ​​moderne efterbehandling som strækloft har forbrugerne mange spørgsmål som miljøvenlighed og sikkerhed af materialet, holdbarhed mv. I denne artikel vil vi i detaljer undersøge stræklofterne, fordele og ulemper, kort fortælle dig, hvilke fordele og ulemper der er en stof, satin, blank og mat type, der sikrer materialet i foto- og videoinstruktionen. Det vil uden tvivl hjælpe dig med at træffe det rigtige valg af det rigtige materiale til loftet.

Hurtig navigation på typen af ​​strækloft:

Kort om materialets egenskaber og egenskaber.

For at forstå, hvad plume lofter kan have, såvel som minusser, er det nødvendigt at finde ud af, hvad de er.

Streklofter er lavet af to typer materiale, det er et polyesterstof og film af polyvinylchlorid (PVC). Tykkelsen varierer i intervallet 0,1 - 0,4 mm. Udseende kan lærredet være både blank, satin og mat. Valget af udseende afhænger af din smag og fantasi, såvel som på det generelle indre af rummet. Desuden er denne film miljøvenlig, nem at installere og kan tage forskellige designformer.

Stræklofter har en række fordele end ulemper. I de følgende afsnit vil vi mere detaljeret beskrive fordelene og ulemperne ved dette efterbehandling materiale.

Stræklofter

 • Det første plus sparer tid på byggeri og reparationsarbejde, når du vil afslutte den endeløse reparation hurtigere. Sammenligning med installationen af ​​suspenderede gipspladelofter, hvis installation kan tage flere dage, og i nogle tilfælde vil det tage flere uger at fuldføre. Og det er nødvendigt at tage højde for det faktum, at stræklofter ikke kræver forudgående forberedende arbejde med udjævning af overfladen, fjernelse af gamle lag af gips, hvidvaskning og maling.

Stof stretch loft - fordele og ulemper i hallen foto

Det kan også bemærkes, at der under installationen af ​​bygningen ikke er noget byggaffald og kræver ikke obligatorisk fjernelse af møbler, hvilket vil positivt karakterisere fristerne for byggeri og reparationsarbejde og ubehag for ejerne.

 • Den anden fordel ved stræklofter kan kaldes sin æstetik. Dette materiale kan skabe en ideel flad overflade, samtidig med at camouflage af bruttofejl i hovedloftet samt kommunikationsledninger til klimaanlæg, ventilationssystemer, alarmfølere, lyskabler mv.
 • For det tredje er det dens holdbarhed og pålidelighed. For mange forbrugere er dette en af ​​de vigtige faktorer. Produktets minimale garantiperiode er 10 år. Dette er ikke at sige, at stræklofterne i løbet af denne periode vil miste deres styrke, den originale tekstur og farverne på lærredet. Montering af fastgørelser og knive uden eksterne og mekaniske faktorer kan opretholde deres pålidelighed og holdbarhed i mere end 30 år.
 • Det fjerde plus er sikkerhed. Stræklofter er miljøvenlige og brandhæmmende, lugtfrie, udsender ikke giftige stoffer, må ikke rådne, er allergifremkaldende og opfylder alle internationale normer og standarder.
 • Den femte er den mangfoldighed af anvendelse af design dekoration af lofter i absolut alle værelser og værelser. Streklofter kan anvendes i børnehaven, i soveværelset (stof), i salen (satin), i køkkenet, i badeværelserne (blank), i korridorerne af polyklinikker (matte) og endda i værelser med høj luftfugtighed som en swimmingpool. Takket være sin elastiske overflade kan en dygtig specialist give noget design og form. Det vigtigste er, at uanset hvad fantasien er at begrænse kunden.
 • Den sjette er dens anvendelighed. Sådanne lofter er nemme at installere, så de er frit demonteret. Hvis det ønskes, kan det demonterede lærred spændes på loftet, mens kvaliteten ikke går tabt. I tilfælde af krympning og deformation af bygningen skrider ikke overfladen af ​​lærredet ud, brækker ikke og skaber ikke flis.
 • Den syvende plus - Streklofter har fugtbestandige, lydabsorberende og isolerende egenskaber. Selv om naboerne oversvømmede dig ovenfra, kan dukene i et sådant loft klare en belastning på op til 100 liter pr. Kvadratmeter. meter, mens der udelukkes oversvømmelse og skader på møbler og andre indvendige emner i rummet. Luftstrømmen mellem filmen og hovedloftet skaber termisk isolering.

Matte strække loft med fotoprint billede

Akkumuler heller ikke statistisk elektricitet og tiltrækker støv på overfladen. Stræklofterne korroderer ikke, må ikke danne pletter, pletter og ikke danne kondensat på deres overflade.

 • Det ottende plus er en psykologisk faktor (daglig farvebehandling). En bred palette af farver er ikke kun en tilføjelse til loftets skønhed, men også en positiv indvirkning på deres indbyggeres sundhed. For eksempel er loftet på den stjerneklare himmel allerede bevist, det hjælper med at lindre træthed og forbedre trivsel.

ulemper

 • Den største ulempe ved stræklofter er den høje pris på nettet og omkostningerne ved installationen. Men den karakteristiske holdbarhed, sikkerhed, upåklageligt udseende og mange andre fordele, med en dunkende dækning omkostninger.
 • Den næste minus - frygten for skarpe og piercing objekter. Dette gælder især PVC-stoffer. Filmen der anvendes til stræklofter er meget tynd, rengøres og vaskes, bør være en blød klud. Hvis du ved et uhell skærer gennem, kan du forsigtigt lave en plaster. Denne minus er ikke forfærdelig, hvis du følger reglerne for vedligeholdelse af stræklofter
 • Og den sidste ulempe er for høj eller lav temperatur. Det vil sige, bør ikke bruges i badet eller på balkonen. Som ved en subzero temperatur mister weberne deres elasticitet og bliver meget skrøbelige og revner. Og ved høje temperaturer kan de være temmelig deformerede, miste deres oprindelige egenskab og kan ikke geninstalleres.

Lad os nu overveje fordelene og ulemperne ved hver type, det vil sige stof, blank, mat og satin.

Fabric stretch loft fordele:

 • Perfekt modstår pludselige temperaturændringer, i ekstrem kulde og varme forbliver altid elastisk.
 • Det spiser ikke op i loftets høje højde, det vil sige, i modsætning til PVC-film, der kræver en afstand fra lærredet til bundloftet på 5 cm, stoffet er tilstrækkeligt og 1,5 cm, hvilket gør dem meget fordelagtige i værelser med små lofter.
 • Installation foregår uden forvarmning ved hjælp af specialudstyr, hvilket øger installationen væsentligt.
 • Et sådant materiale kan let gives den ønskede skygge ved at male den eller anvende et smukt mønster, mønster eller fotos, du kan lide, hvilket gør det muligt for dig ofte at ændre tapetet på væggene uden at miste farvesammensætninger.
 • Stofgrænser er helt harmløse for mennesker, da de ikke indeholder skadelige stoffer og ikke udsender toksiner.
 • Duftens bredde varierer op til 5 meter, hvilket typisk gør det muligt at installere stofspændingsstrukturer i et stort rum uden sømme.
 • Den har en højere styrke end mekanisk påvirkning i modsætning til PVC-film.

Stof strækloft: fordele og ulemper ved fotos

 • Har en begrænsning på farvefarve. Fremstillet hovedsageligt i hvide, lyse pastellfarver.
 • I modsætning til PVC-film kan stoffet ikke holde en stor mængde vand, som til sidst efter en uheldig oversvømmelse af naboer kan efterlade mærker og pletter.
 • Tørklæder er kun tilladt ved rensning, hvis der forekommer pletter på lærredet, er det næsten umuligt at rengøre dem.
 • Den høje pris for materialet.
 • I tilfælde af utilsigtet skade eller deformation kan demontering og genmontering af samme web ikke gendannes.
 • Det anbefales ikke at sætte i lejligheden, hvor folk med støvallergi lever.

Glossy stretch lofter fordele og ulemper

 • En af de betydelige fordele ved et sådant loft er en afspejling af objekter i rummet. Karakteristisk bliver rummet meget højere, dette gælder især for små værelser med små lofter.
 • Som en utvivlsom fordel ser det ud på glossy lofter usædvanlige lysstrukturer med kraftige lamper meget imponerende.
 • Sådanne lofter har en enorm samling af farvepaletter. Hvad gør det muligt for designere at udvikle de mest originale designprojekter.
 • Da dette produkt er fremstillet af PVC-film, når den oversvømmet lejligheden af ​​sine naboer over, har den evnen til at modstå op til 100 liter vand pr. Kvadratmeter.

Glossy stretch ceiling foto

Blandt manglerne er udseendet af svejsesømme, i dette tilfælde er der en vej ud, hvordan man vælger sømløse produkter fra udenlandske producenter, men bemærk at omkostningerne ved sådanne produkter vil være meget højere.

En anden ulempe ved stræklofter med et blankt lærred er plejen af ​​dem. Enhver forurening på den glatte overflade vil være tydelig synlig, og vaskning uden farvning vil ikke være en nem opgave. I dette tilfælde skal du have visse færdigheder og værktøjer eller bruge specialistservice til et gebyr.

Dette kan også omfatte de høje omkostninger ved installationstjenester, da det vil være nødvendigt at desuden bruge en varmepistol.

Matt strækker lofter fordele

Fordelene ved matte lofter er, at de er lettere at følge og passe på, i modsætning til blanke. Takket være den antistatiske belægning, støder støv næsten ikke på overfladen. Matt lærred er meget billigere end glans.

Matt stræk loftfoto

Mattelofter har funktionen til at diffunde lys, visuelt stumme blænding og refleksioner. De passer perfekt ind i den klassiske stil i indretningen og skaber en atmosfære af varme og komfort i rummet. Meget ligner en højkvalitets pudset og malet overflade.

Selvom vedligeholdelse af sådanne lofter er ret simpelt, men du skal være meget forsigtig med piercing og skære genstande, da du hurtigt kan beskadige lærredet.

Et matt strækloft er meget kræsen om temperaturforhold, en betydelig afvigelse kan beskadige dens struktur, for eksempel kan et lærred på -5 grader knække.

Maksimal bredde på lærredet når op til tre meter, hvilket kræver pigge under installationen. Også her kan nævnes, at installationen kræver en varmepistol, og rummet skal være tilstrækkeligt opvarmet.

Sateen strækker lofter fordele

Satin lærred ligner meget matte, men det har en blød effekt af lysreflektion, hvilket karakteristisk gør det muligt for dem at blive udbredt i komplekse designprojekter. En ekstra fordel ved satinlofter er en bred vifte af farver og nuancer. De mest populære farver er hvide, lysegul, beige, lysegrøn, lysorange.

Satin stræklofter, fordele og ulemper ved fotos

I modsætning til matte er satinstræklofterne ikke begrænset til den klassiske stil og er meget udbredt i soveværelser, børnelokaler og stuer.

Satinlofter ophober ikke støv og hypoallergen, som gør det muligt at installere dem på hospitaler, klinikker, skoler og børnehaver.

Satin spændingsstrukturer er visuelt meget ligner stof lofter, de er kendetegnet ved, at det er lavet af PVC film. Denne effekt opnås ved at simulere vævetråde. På grund af deres struktur, de ikke falme, de kan holde meget vægt, dette er især sandt, når lejligheden er oversvømmet ovenfra.

Plus, på satinlofterne såvel som på stoffet, kan du anvende det ønskede ornament, billede, billede og foto, hvilket giver indretningen af ​​lejligheden en unik og unikhed.

 • Et sådant loft er ustabilt til ekstreme temperaturer, om vinteren i et koldt og uopvarmet rum kan det knække.
 • Tøj satin produkter er meget tynde (tykkelse, hvilket er 0,2 mm) og du skal være meget forsigtig mekanisk uden at beskadige det.
 • Udover mat og blankt lærred kræver installation af satinkonstruktion at kalde en specialist og som specielt udstyr som varmepistol.

konklusion

Baseret på de overvejede fordele og ulemper ved strækloftet kan du nu vælge det rigtige valg. Pas på, når du køber, altid brug for kvalitetscertifikater, pas på håndværk.

Glossy stretch lofter

Funktioner ved brug af blanke stræklofter

Hvis det er besluttet at udføre afslutningen af ​​rummet ved hjælp af stræklofter, så er sømløse glatte duker en af ​​de bedste muligheder. Ud over deres egen praktiskitet sammenligner de sig positivt med de forskellige farver præsenteret (mere end hundrede) og attraktive omkostninger. Alt dette giver dig mulighed for at legitimere mange designprojekter af enhver grad af kompleksitet.

Glossy stretch lofter

Meget afhænger af farven på blanke stræklofter. Når man vælger en farvepalet, er det nødvendigt at tage højde for, at det blanke sorte strækloft hjælper med at skabe følelsen af, at der er en ekstra gulv i bygningen. Hvidt blankt strækloft gør rummet hyggeligt og blødt.

Glatte hvide dåser er perfekte kun til de tilfælde, hvor du vil gøre værelset mere respektabelt. Den vigtigste positive side af sådant materiale er, at det kan udføre en meget volumetrisk skærm.

Næsten alt afspejles på en sådan belægning:

 • møbler produkter;
 • vægge;
 • Rummets form
 • gulvfladen.

Denne ejendom giver dig mulighed for i virkeligheden at skabe et smukt og unikt indretning. Hvidglans hæver visuelt væggenes højde og er samtidig perfekt til et lille rum.

Under installationen af ​​lærredet og den fejlfri placering af belysningsenheder er det muligt at øge rummets rum næsten to gange.

Glatte hvide lofter er ikke lunefuldt i omhu. Fordi de ofte installeres i forskellige offentlige rum. Deres fordele er ret oplagte:

 • ingen form og kondens.
 • holdbarhed.
 • fugt modstand.
 • acceptabel pris.
 • lærredet opsamler ikke støv.

Også en af ​​de mest populære muligheder i dag er en strækning loftsblank himmel. Dette er en smuk unik og succesfuld find designere. I lang tid er panoramavarvene i stor efterspørgsel. De tillader en person at være tættere på naturen, såvel som til skønheden i verden. Især en lignende modtagelse i indretningen som romantisk natur. Selvom det ikke altid er muligt at legitimere det, da det er en meget dyr fornøjelse, både hvad angår installation og indhold. Desuden kan det panoramiske loft kun anvendes til et privat hus. Og for at skabe den oprindelige himmel i lejligheden, skal du ty til moderne teknologi.

Blankt strækloft: fordele og ulemper

Som nævnt er en betydelig fordel ved et blankt lærred, at det afspejler perfekt genstande. Derfor vil en sådan overflade være en ideel løsning ikke kun for små, men også for lave værelser. I den henseende installerer mange et blankt strækloft på badeværelset.

En anden vigtig fordel er, at du effektivt kan bruge lysekroner til strækblanke lofter og usædvanlige belysningsdesigner. Det blanke lærred kan gøres gennemskinneligt ved at placere lysstofrør bagved det. Alt dette vil skabe en fabelagtig effekt. Også med et lignende lærred kan bruges mere kraftfulde lamper end i tilfælde af matte.

Et andet plus er en enorm palette af blanke malerier. Du kan vælge næsten enhver farve, mens det for den matte version er valget væsentligt mere begrænset.

Den største ulempe er behovet for at passe ordentligt på et blankt lærred. I modsætning til den matte enhed, hvor selv støvet næsten ikke afregner, er enhver forurening tydeligt synlig på den glatte overflade. Men for at slippe af med det - ikke den nemmeste opgave, fordi der er skilsmisse i loftet. For at rengøre en lignende overflade, rådgiver eksperter selv at henvende sig til en specialist, som har alle de nødvendige færdigheder og specialværktøjer. Af de andre ulemper er behovet for at installere kun i et varmt rum.

Pas på strækblanke lofter

Takket være sin egen bekvemmelighed, pålidelighed og alsidighed er blanke malerier blevet mere udbredt. Selvom hver husmor selvfølgelig er interesseret i, hvordan man plejer glanslofter blanke, så de ikke mister deres eget æstetiske udseende, idet de har tjent så længe som muligt.

Moderne spændingsprodukter er udstyret med specielle anti-statiske kvaliteter. På grund af dette er det praktisk taget ikke nødvendigt at passe på dem. For at fjerne små forureninger er det normalt, at i lejlighedsbygninger og lejligheder, er det tilstrækkeligt at af og til tørre dem med en tør klud og vådrensning. Men den rigtige pleje af sådanne lærreder afhænger i høj grad af præcis, hvor de er placeret. I en række rum, hvor der er høj luftfugtighed og ophobning af støv, skal du vaske og rengøre loftet oftere. Til sådanne lokaler omfatter i første omgang loggier, køkkener og badeværelser.

Hvordan vasker strækloftet blankt? Til dette har du brug for:

 • For det første er slibemidlerne ikke til stede i de anvendte vaskemidler - det er ønskeligt, at en sæbeopløsning, specielle poleringsmidler eller en ti procent opløsning af ammoniak anvendes til at vaske dem;
 • For det andet adskiller metoderne til vask af spændeklæder sig på grundlag af de materialer, der anvendes under deres produktion.

Du kan passe på blanke lærred næsten såvel som bag spejle. Mindre snavs på stræk lerret kan fjernes med en klud fra en klud eller en blød klud. For at fjerne støv og returnere den gamle glitter for at rense dem, skal du forsigtigt undgå ridser.

For bedre glans er det vigtigt at vide end at vaske stræklofter blanke uden striber. For at gøre dette kan du bruge en speciel polering, som giver gnistre eller et værktøj designet til at vaske vinduer. Og du kan lave en alkoholopløsning ved at blande 100 ml vand i en liter vand. ammoniak. Efter blød rengøring skal det blanke loft tørres af med en serviet. Det anbefales at udføre dette ikke i en cirkelbevægelse, men direkte i en retlinie (fremadrettet bagud), da ellers nogle pletter kan forekomme på lærredets belægning.

Brugen af ​​blanke malerier i indretningen

Glansede sømløse lærred bruges i vid udstrækning både i simple huse og i offentlige bygninger.

Gennem brugen af ​​blanke PVC-film er det muligt at øge rummet væsentligt, især ved hjælp af snehvide toner i små rum. Mørkere nuancer anbefales at blive placeret i hoteller, restauranter og klubber.

Meget egnet betragtes som muligheden for at montere spejldug i sådanne rum som:

Det ser ud som interessant lak lærred, som gentager farven på gulvfliserne.

Denne type spændingsstruktur gør interiøret stilfuldt og sofistikeret. Derudover kan du skjule alle tekniske og kommunikationssystemer.

For kunstelskere er PVC-dofler, der er lavet og dekoreret ved fotografisk udskrivning, fremragende. Der er mulighed for at anvende et billede der bedst ser ud i et bestemt rum og matcher personlige præferencer.

Glatte stretchlofter: fordele og ulemper

Når man vælger et materiale til afslutning af loftet, vises et stort antal spørgsmål uundgåeligt. Hvis du beslutter dig for, at dens dækning vil blive spændt, bliver den første af dem: hvilken tekstur skal du vælge? I dag ser vi på de vigtigste fordele og ulemper ved blanke stræklofter.

Den store fordel ved det blanke strækloft er, at det afspejler genstandene i rummet. Således opnås effekten af ​​at udvide rummet, og rummet begynder at se større og højere ud. Derfor er den glatte overflade den ideelle løsning til lave eller små værelser, hvor du visuelt skal øge rummets dimensioner.

En anden ubestridelig fordel ved et sådant loft er dets evne til at anvende usædvanlige belysningsstrukturer. Det blanke loft kan gøres gennemskinneligt og sætte lysstofrør bagved det, hvilket vil skabe en magisk effekt. Også med et sådant loft kan du bruge mere kraftfulde lamper end matte.

Endelig er det værd at bemærke en stor palette af lignende lofter. Du kan vælge næsten enhver farve og skygge, mens for den matte version er valget meget mere begrænset.

Den største ulempe er pleje af et strækblankt loft. Faktum er, at i modsætning til en mat struktur, hvor selv støv praktisk taget ikke løser sig, kan en forurening tydeligt ses på en blank overflade, men at slippe af med det kan være en skræmmende opgave, da der er pletter på et blankt loft. Det anbefales også at invitere en specialist med de nødvendige færdigheder og specialværktøjer til at rengøre dette loft. Andre ulemper inkluderer en ret høj pris, samt behovet for installation kun i et varmt rum.

Hvidblanke stretchlofter: fordele og ulemper, installationsmetoder

Moderne designere er meget udbredt i interiørdesign stræklofter. De sammenligner fordelagtigt med det sædvanlige gips eller gipsplader. Metoden kan betydeligt reducere tidspunktet for installationsarbejdet. Overfladen af ​​loftet bliver perfekt glat og endda om nogle få timer. Samtidig er omkostningerne ved materialet meget mindre. Hvid glans afspejler lys ikke værre end et spejl, fylder rummet med lys og varme. Brugen af ​​sådant materiale gør det muligt at visuelt forstørre rummet, og en lille lejlighed bliver pludselig større.

Fordele og ulemper ved hvide blanke lofter

 1. Det hjælper med at skabe tredimensionale billeder af alle objekter i rummet. Skabe, sofaer, skænke, tæpper og andre ting vil blive afspejlet, hvilket skaber en illusion af udvidet plads. Væggene ser ud til at være delvist og øger rummets rumfang. På grund af det blanke lærreds loft bliver højere, og rummet er mere imponerende og originalt.
 2. Kompetent placeret belysningsenheder vil bidrage til at udvide grænserne for et lille rum. En-værelses lejlighed bliver pludselig til en fabelagtig hall fyldt med lyse lys. Værelset er visuelt mere end fordoblet.
 3. Takket være enkelheden ved vedligeholdelse er glatte loftslofter gode til store kontorbygninger. De har bevist sig i værelser med høj luftfugtighed, på dansegulve, cafeer og restauranter.
 4. På grund af det faktum, at det ikke akkumulerer kondensat og støv, er strækloftet ikke påvirket af forme og svampeinfektioner. Tør om nødvendigt overfladen med en fugtig klud, og den vil få den originale glans.
 5. Korrekt installation sikrer holdbarhed og holdbarhed af strukturen. Hvis du følger installationsteknologien, kan du ikke bekymre dig om loftet i flere årtier. Årlig maleri og hvidvaskning er ikke påkrævet. Overfladen vil altid være perfekt hvid og glat uden pletter eller pletter.
 6. Dette materiale har en lav pris og høj praktisk funktionalitet. Til installation er en lille brigade på to personer tilstrækkelig og et par timer fritid. Efter afslutningen af ​​installationen af ​​byggevald forbliver det ikke.
 7. Høj elasticitet gør det muligt for designere at bruge deres fantasi fuldt ud. Du kan nemt lave strukturer på flere niveauer, nicher, komplekse former, udskæringer og buede overflader.

Sådan installeres et blankt loft

Hvis du har nok erfaring og værktøjer, kan du selv gøre arbejdet med at installere et blankt strækloft selv, men hvis du skal gøre det for første gang, er det bedre at søge hjælp fra en specialist. I dag anvendes to installationsmetoder mest.

harpun

 • En speciel enhed, formet som en harpun, er fastgjort langs lærredets kontur, og navnet på metoden kom fra det. For at arbejdet skal kunne foregå så hurtigt og effektivt som muligt, er det nødvendigt at følge enkle regler.
 • Sørg for, at den originale lærredsstørrelse er lidt mindre end rummets basisareal. Når du udfører installationen af ​​lærredet, strækker du det.
 • En særlig baguette er fastgjort omkring rummets omkreds, hvortil en harpunmontering er fastgjort ved hjælp af specielt termisk udstyr.
 • Filmen strækker sig langs diagonalen er fastgjort til baguetten, strækker sig langs hele rummets omkreds. Opvarmet af specielle varmepistoler, er filmen fastgjort til baguetten og fastgjort med specielle klemmer. Efter afkøling strækker den sig for at danne en perfekt jævn og jævn overflade.

Prischeplenny

 • Med denne installation skal lærredet markeres på en sådan måde, at det er lidt større end rummets størrelse. Overskydende i slutningen af ​​arbejdet kan skæres med en byggekniv.
 • En særlig installationsprofil er fastgjort langs omkredsen.
 • Materialet er fastgjort til det med specielle klip i form af pinde. Efterhånden strækker den sig en jævn, fejlfri glat overflade.
 • I slutningen af ​​installationen er det muligt at arbejde lidt med en speciel bygning hårtørrer ved foldene. Under indflydelse af varm luft overflade vil være helt glat.

Monteringsmetode for lamper

Det mest almindelige og mest anvendte er spotlights. De hjælper ikke kun med at give rummet tilstrækkelig god belysning, men tjener også som en fremragende designerindretning. Ved installation af inventar skal følge visse regler, i dette tilfælde vil de vare længe uden behov for større reparationer.

 • Elektriske ledninger lægges direkte på hovedloftet i en særlig plast- eller metalbeskyttelse, som vil hjælpe med at undgå brand i tilfælde af kortslutning.
 • På de præmærkede steder i loftet er der lavet huller; en plastforstærker i form af en ring er foreløbigt fastgjort til filmen, hvilket ikke tillader materiale at blive revet på stedet for installation af lamper.
 • Monteret speciel beskyttelse, der ikke tillader lamper at opvarme stoffet under deres arbejde.
 • Til brug i lamper anvendes lamper med en kapacitet på højst femogtyve watt eller husholderske.
 • Når du installerer lysekronen, skal du huske at afstanden fra strækloftet til bunden ikke må overstige femten centimeter.

Alt ledningsarbejde skal udføres af en elektriker. Ved tilslutning af armaturer til forberedte ledninger er det nødvendigt at forsigtigt isolere ledningernes forbindelsespunkter for at undgå deres oxidation og muligheden for kortslutning.

Designerens anbefalinger

Når man vælger farverne på strækloftet, skal man huske, at lyse pastellfarver kan gøre et lille rum mere og fylde det med ekstra lys. Objekter reflekteret i spejlfladen hjælper med til at gøre lejligheden mere voluminøs. Hvis rummet er stort, kan du bruge mørke farver. Det ser godt ud i kontorbygninger, svømmebassiner, kontorer af virksomheder. Prøv at vælge en farve, der passer perfekt til stemningen i huset og den valgte stil i rummet. Skrigende farver kan efterhånden blive irriterende. Ideelt, hvis du vælger et materiale, bruger du råd fra en specialist - dette vil hjælpe med at undgå irriterende misforståelser.

Hvilket loft er bedre mat eller blankt

Når du vælger materialetype, skal du klart forstå, for hvilket formål du skal bruge den. Mattoverfladen er mere praktisk. Der er ikke behov for at tage sig af et sådant loft, og det kan tjene i mange år uden at være opmærksom på sig selv. Den glatte overflade kan miste sin glans under påvirkning af høje temperaturer, og nettet skal udskiftes. Matt materiale er billigere end glans og perfekt efterligner almindeligt hvidvask. Det er ideelt til værelser med høj luftfugtighed.

Den konstante konkurrence mellem glatte og matte stræklofter på markedet tvinger fabrikanterne til at frigive nye versioner, der understreger den enkelte tiltrækningskraft for et bestemt produkt. Med tilstrækkelig erfaring er designere glade for at kombinere disse to materialer og skabe et harmonisk rum.

Mange virksomheder tilbyder præfabrikerede strukturer, der bruger begge typer stræklofter. Sådanne strukturer kaldes kombineret, og de anvendes i vid udstrækning inden for design af interiører, ikke kun i beboelsesbygninger, men også i administrative og industrielle bygninger.

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

Fordele og ulemper ved blanke stræklofter

Glossy stretch lofter har deres fordele og ulemper, som vi vil beskrive og vise dig billedet, hvordan det hele ser ud i interiøret. Desuden vil vi overveje fordelene og ulemperne fra alle sider: fra et praktisk synspunkt og rent visuelt.

Hvad er de utvivlsomme fordele ved glatte lofter?

Hvis du kan lide en skinnende lakoverflade, så er dette et plus - smukt. Refleksiviteten af ​​nogle typer stræklofter er smuk, og hele situationen er synlig i dem, som i et spejl.

En sådan ejendom, som du forstår, er en amatør. Men hvis du er blandt dem - så vil det glatte stretchloft være et godt valg. Det er meget billigere end at fastgøre et ægte spejl på loftet, og det ser mere interessant ud.

Farven på loftet kan være absolut nogen, fra ren hvid til sort. Forresten jo mørkere loftet, jo klarere det viser møblering i rummet.

Det andet plus er den perfekte kombination i kombination med den matte struktur af rammerne, hvor spotlights er placeret. Det er glansen i denne sag, der ser mest fordelagtige og lyse ud. I billederne i den sidste blok ser du, hvordan du kan kombinere disse teksturer, hvilke former for loft der skal vælges, hvordan man arrangerer "bokse" til belysning og under lysekronen.

Det tredje plus er evnen til visuelt at udvide rummet og "hæve" loftet. Denne fordel er især vigtig i lejligheder, Khrushchev, hvor lofterne for projektet er kun 2,2 meter.

Spejloverfladen løser dette problem, og loftet ser virkelig højt ud. Følelse af at værelset er lavt - vil ikke være.

Nå er det fjerde plus prisen. Stoflofter er dyrere, nogle gange ret betydelige. PVC er budgetmuligheden og i princippet er der ingen forskel, blankt loft eller matte, det vigtigste er, at det er lavet af film, ikke polyestergarn.

Ulemper med blanke stræklofter

Der er også ulemper i dem. De mest ubehagelige af dem - smalle lærred. Hvis dit værelse er meget stort, så stram overfladen ikke vil fungere uden tilsætning af forskellige "kasser" af gipsplader.

Nej, selvfølgelig kan du stramme det, kun i dette tilfælde vil sømene være synlige på panelet. Og de er meget mærkbare og ser meget sjusket ud.

En stor ulempe ved blanke lofter er også, at de afspejler kunstigt lys for meget.

Hvis lysekronen er uden lampeskærm, skærer lyset fra lamperne bogstaveligt øjnene, hvis du løfter dem op. Ligeledes vil sconces, bordlamper og endda enhver lyskilde fra gaden afspejles i et sådant loft. For eksempel lysende vinduer og lys.

Det er om aftenen, et sådant loft bliver alt for aggressivt til øjnene.
For at neutralisere denne ulempe (i tilfælde af gadebelysning) er det nødvendigt at hænge tykke gardiner og vælge lysekroner og væglamper med lukkede nuancer.

For at undgå reflekser fra spotlights (spotlights) anbefales det ikke at placeres på det strakte loft, men i specialkasser, der løber langs rummets omkreds. De kan være lavet af gipsvæg og poshpaklevat samt fra matt stret canvas.

Fordele fra et praktisk synspunkt

Omsorg for stræklofter, især glans - meget enkel. På grund af at overfladen er meget flad, holder snavset ikke fast, og det er nemt at vaske det.

For eksempel har de samme stoflofter lavet af vævning fra tråde en ujævn overflade, hvorfor det er meget vanskeligere at rengøre et sådant loft. Det er nødvendigt at skubbe det hårdere, anvende nogle husholdningskemikalier, men med en glans uden sådanne problemer.

Lidt gik en ren klud over overfladen, og den er ren.

Selvfølgelig, hvis loftet er røget med gas (i køkkenet), vil det tage lidt mere arbejde at rense det.

Det er også umuligt at ikke nævne det faktum, at støv og snavs på et blankt loft ikke sover specielt. Hvis stoffet loft skal vaskes hvert halve år, så vil det blanke stille stille i et år.

Derudover er blanke PVC-lofter vandafvisende. De kan bruges i rum med høj luftfugtighed: køkken, badeværelse. Det er meget godt at afslutte lofter på indendørs pools.

Det ser særligt smukt ud, hvis loftet er lavet af blå glans, i farven på poolskålen.

Og nu ulemperne på denne side

Der er en minus - skilsmisse efter vask. Hvert punktum er synligt på glans! Men denne ulempe er let elimineret med en særlig microfiber klud.

Gem ikke på dem, køb det bedste og dyreste, fordi kinesiske falskmøder ikke klare denne opgave, og skilsmisser forbliver stadig.

Men en god klud - mikrofiber, er i stand til at rengøre loftet, selv uden brug af vaskemidler. Materialets struktur er sådan, at den på en eller anden måde absorberer støv, absorberer det bogstaveligt med dets fibre.

Så sørg for at gøre en sådan erhvervelse, hvis du planlægger at gøre stræklofter med en blank overflade.

Forresten, her er det godt vist, hvordan man vasker blanke stræklofter uden tråde, skal du tage et kig.

Hvad med PVC-lofternes miljømæssige ydeevne?

Nogle mennesker kan godt lide skinnende overflader, men de er bange for at tage et valg i denne retning af en grund: skræmmende for deres helbred. Derfor foretrækker de at købe "stof", da producenten lover at de er mere miljøvenlige og helt harmløse.

Ja, PVC-lærred er lavet af "kemi", uden tvivl. Men "stof" lofterne - også fra "kemi", desværre.

De er vævet af polyestergarn og derefter dækket af et tyndt beskyttende filmlag, der ligner tekstur til gummi. Så som du forstår, er ordet "stof" meget betinget her, og det har intet at gøre med naturmateriale, som f.eks. Bomuld eller presenning.

Den eneste væsentlige forskel i dem er, at de blanke plader af PVC-lofter skal spændes ved hjælp af en særlig bygningstørrer. Efter installationen er der en ubehagelig lugt i huset, men den forsvinder om 3-4 dage. Og der vil ikke være flere problemer efter det bliver lofterne helt sikre, da "kemi" kun skiller sig ud fra stærk opvarmning ved en temperatur på ca. 100 grader.

Så hvis du er forvirret af dette øjeblik - kan du ikke bekymre dig og købe det, du foretrækker fra et visuelt synspunkt.

Hvis du vil have et virkelig miljøvenligt loft, så bliver du nødt til at gøre det på den gamle måde, da selv den mest harmløse kitt indeholder en ondsindet "kemi".

Et stort antal eksempler på designet af blanke lofter, du kan se i denne artikel.

Som vi skrev ovenfor ser kombinationen af ​​blank og mat overflade meget flot ud. Dette er ikke kun interessant, men også praktisk, for i dette tilfælde bør kludstykkerne ikke være meget brede, hvilket betyder at du bliver spart af grimme sømme.

Hvilke anmeldelser om dem på internettet?

Du selv kan skrive ind i søgeforespørgslen, som f.eks. "Anmeldelser af blanke stræklofter" og sørg for, at der ikke er nogen negative meninger.

Folk sætter og forbliver meget tilfredse med materialets udseende og anvendelighed. De eneste klager er, at glans har en tendens til at miste glans, men det sker udelukkende gennem ejerens skyld.
De vaskes enten med noget, der indeholder acetone eller gnides med et slibemiddel. Intet andet kan ødelægge glansen, så vær forsigtig, når du rengør loftet fra snavs.

Fordele og ulemper ved blanke strækloft i køkkenet

I køkkenet er det mest aggressive miljø til efterbehandling af interiøret. Ikke underligt, hendes hele eller i det mindste arbejdsfladen af ​​væggene er flisebelagt, men med loftet er situationen mere kompliceret. Fra varmen, kondens og sod bliver ethvert loft hurtigt gul og skal repareres. Stretch glatte lofter i køkkenet - dette er en teknisk, praktisk og holdbar løsning på problemet.

Fordelene ved lakfilm i køkkenet

Et hvilket som helst polyvinylchloridark:

 • den er monteret om et par timer uden at være skrald og støv, gemmer kommunikation og gulvplader dråber;
 • antistatisk, opsamler ikke støv og kondensat på sig selv;
 • vandtæt (ikke kun forringes af fugt, men kan bevare vand i sig selv i tilfælde af oversvømmelser);
 • brandsikre (fra varme eller kortslutning kan ikke antændes);
 • Miljøvenlig og hygiejnisk (ikke muggen og nem at rengøre mod snavs), ikke allergifremkaldende;
 • udsender ikke eller absorberer lugt
 • holdbar (levetid op til 50 år).

Billeder af blanke stræklofter i køkkenet viser de æstetiske fordele ved lakstof. Den største fordel ved glans er dens spejlede og festlige glans. På overfladen af ​​lakfilmen afspejler det indre af køkkenet, som rummet ser ud til at være mere rummeligt og højere, hvilket er meget vigtigt for lille køkken Khrusjtsjov. En anden stor fordel ved lak teksturer betragtes som et stort udvalg af farver - mere end 150 nuancer. Du kan vælge et lærred til at matche tapetet, facaden af ​​møbler eller farven på vægfliser.

Manglende glans

Ulempen ved sømmen er en minus spejldug. Hvis det er umuligt at opdage det på en mått, afslører det selv ved tæt undersøgelse det lys, der falder på krydset af glatte malerier. Dog kun russiske lærred med en bredde på kun 1,5 meter, tysk og kinesisk 2, 7 - 5 meter.

Denne bredde er nok til at afskære køkkenet uden sømme. Hvis du laver et to-niveau loft i køkkenet, så kan du selv med en husholdningsfilm uden svejsede samlinger, fordi komplekse strukturer strammes med separate lærred.

Den overordnede ulempe ved PVC-film er sårbarheden for mekanisk skade fra skarpe og skærende genstande. Således kan en tynd film forkæles, når man skærer tapet med en kniv eller under installationen, hvis man bruger en almindelig spatel og ikke en speciel med afrundede kanter.

Design og farve

På baggrund af anmeldelserne er det glatte stretchloft i køkkenet mange muligheder for et nyt, usædvanligt design. Den er lavet af lak klud, der gør glæde og saftigt, glat og skinnende, rødt, orange, grønt, gul og chokoladelofter, som stimulerer appetitten og skaber et godt humør.

De glatte film på køkkengulve er trykt på en storformatplotter, skiveskåret citrusfrugter i en vandspray og jordbær i sukker, ristestænger, mynte og isterninger. Selv på billedet er to niveauer glatte loftslofter til køkkenet forbløffende med en kombination af forskellige farver og LED-belysning, som forbedrer lakteksturens skønhed.

Vilkår pleje lak film

Det er kun at fortælle om, hvordan man plejer lak vinyl. I princippet spørgsmålet: "Sådan vasker du det glatte loft i køkkenet?" - bør ikke opstå fra dig. Efter stretch klud er antistatisk, det vil sige, de tiltrækker ikke støv.

Men i køkkenet (hvis det er køkkenet til en ægte værtinde), bliver der altid stegt, dampet, konserveret og i loftet er der stadig et tyndt lag af fedt og sod. Og for at holde PVC-lærredet i perfekt renhed, skal du følge et par regler:

 • ikke-stift arbejdsredskab. Glem plast eller metaluld. Ikke kun det, de behøver ikke noget, de vil også ridse, forkæle glansen - filmen vil miste sin glans og specularitet. Mos Siling-specialister anbefaler at bruge noget blødt: en flanelklud, en mikrofiberdug eller en svamp til vask af en bil;
 • rengøringsmidler. Ofte for at vaske en let berøring, er bare varmt vand nok. Hvis loftet ikke er blevet vasket i lang tid, skal du bruge en lille mængde sæbe (du kan bruge en speciel, men alt vaskemiddel, fortyndet i vand, vaskemiddel, flydende vaskesæbe, gel) er velegnet. Overfladen af ​​sæbe vil være svær at vaske af - mudrede pletter vil forblive. Hvis du lavede reparationer i køkkenet og snavset filmen med tapetlim, er det nemt at rengøre det med eddike fortyndet med vand;
 • Brug aldrig opløsningsmidler (acetone, hvid spiritus) - de kan opløse tynde filmark samt slibepasta og pulver, folkematerialer (sand, sennep og sodavand). Selv hvis de ikke klæder det lakeret loft, så vil de helt sikkert miste deres glans;
 • til glans. Hvis der er behov for at opdatere den skinnende skønhed (et par år senere kan filmen falme), er det nok at gnide lærredet med vinduesvaskemiddel baseret på ammoniak eller lave en opløsning ved at fortynde den med 1 eller 10 forhold af ammoniumchlorid med vand og loftet vil skinne som et nyt;
 • hvordan man vasker: strækloftet vaskes kun med hånden, du må ikke bruge mops og børster på lange håndtag til dette formål. Til rengøring er det værd at bruge en trin-stige. Bevægelsen skal være lys, cirkulær, uden stærkt tryk.

Hvis der er en søm på lærredet, laves langsgående og ikke tværgående bevægelser i nærheden af ​​den. Når du vasker lærredet, skal du huske på, at det strækkes et par centimeter fra det grove overlap, så rør ikke eller gnid det for ikke at bryde igennem.

Ikke mindre vigtigt punkt: Før arbejde, fjern smykker fra hænder. Dem, der aldrig fjerner dem, kan simpelthen glemme og ved et uheld skrabe loftet. Når filmen er rengjort, skal du tørre den tør med en serviet eller flannelklud.

konklusion

Efter at have lært alle de fordele, ulemper og finesser, der tager sig af det glatte stretchloft i køkkenet, kan du omhyggeligt beslutte at købe det. Når alt kommer til alt forstår du nu, hvorfor lakervaser er så populære, og hvordan de kan omdanne et lille rum.

Vælg stræklofter - hvilket er bedre, blankt eller mat? Alle fordele og ulemper

I dette spørgsmål er der forskellige meninger. Derfor bør det straks bemærkes, at med hensyn til pålidelighed, holdbarhed og lethed mellem vedligeholdelse mellem glatte og matte stræklofter er der ingen grundlæggende forskelle - de er helt ens i deres præstationsegenskaber. Forskelle vises, når der er lidt forskellige evalueringskriterier, men alle er for det meste opfattet rent subjektivt.

Naturligvis spiller de personlige præferencer hos en person en afgørende rolle i erhvervelsen af ​​en lang række materialer, og nogle gange falder de ikke sammen med en professionel designer. Derudover er der nogle andre faktorer (funktion af brugen af ​​rummet, alder af ejerne og en række andre), der skal være opmærksom på. Vi vil behandle alt dette, og hvilke lofter skal vælges efter læsernes skøn.

Glat tak

"professionelle"

Et sådant loft afspejler lys som et spejl. Dette skaber effekten af ​​større belysning af rummet, øger visuelt sin størrelse. Selv et lille værelse vil virke mere rummeligt og lyst, der vil være en følelse af noget festligt.

For at give rummet originalitet, en unik stil, giver materialet i det blanke lærred dig mulighed for at tegne en tegning (men ikke en fotografisk). Det hele afhænger af ejerens fantasi.

På grund af den gennemskinnelige overflade kan belysningsanordninger installeres i mellemrummet mellem lærredet og loftpladen. Hvis der er flere, og de er godt placeret, så er effekten fantastisk.

"ulemper"

Rent praktisk - sjældent i ethvert rum kan du "dække" loftet med et enkelt stykke PVC. Dette er ikke kun forbundet med standardstørrelserne på glatte lærred (som regel er bredden 2 m), men også med rummets geometri (forskellige nicher, fremspring). Derfor monteres separate dele ved sammenlægning af stræklofter. Dette er en søm på en blank overflade og kan være mærkbar, og nogle gange ret klart.

For eksempel kan sømme med ukorrekt belysning, ejendommelig beliggenhed og store dimensioner af vinduesåbninger, lofthøjde, "ubelejligt" installation af belysningsanordninger, og så videre ses. Madprodukter har ikke denne ulempe.

Desuden er de mindste pletter, pletter og snavs på en sådan overflade tydeligt synlige. Derfor kræver det en mere opmærksom holdning.

Udvælgelse af skyggen (farve) på lærredet på forhånd er svært at gøre. Dette bestemmes kun direkte i lokalet, efter installationen. Derfor viser det sig ofte ifølge princippet "Jeg gætter - jeg gætte ikke".

En anden ulempe ved "glans" er dens "ømhed". Han kan ikke lide negative temperaturer, så det er ikke umagen værd at montere sådanne lærreder i værelser, der måske ikke opvarmes om vinteren (for eksempel i et landhus).

Frostet loft

"professionelle"

Det giver overfladen et mere velkendt, traditionelt udseende. Derfor foretrækkes sådanne overtræk af de fleste mennesker i alderen.

Desuden skaber det en fornemmelse af, at rummet er meget varmere. Og driften af ​​et sådant loft er noget enklere end blankt, da forurening er mindre mærkbar.

I princippet er uigennemsigtige klæder perfekt egnet til ethvert rum, uanset dets specificitet. De er især gode til køkkenet. Derudover giver deres standardbredde - 5 eller 6 m - installation i boliglokaler med mindst (og endda uden) svejsninger.

"ulemper"

Et mere formelt udseende af overfladen, selvom denne ulempe er relativ. Belysningsenheder, der bruger den "skjulte" installationsmetode, virker ikke. Måske er det alle de mangler, der kan bemærkes.

Generelle anbefalinger

For værelser med utilstrækkelig naturlig belysning er det bedre at vælge glatte lofter. Det er bedre at montere dem i rum af relativt lille størrelse, når det er nødvendigt at øge deres lydstyrke visuelt. "Glans" er god til stuen, gangen. Af den måde betragter mange mennesker sin mørkede version det bedste valg til et badeværelse. I princippet vil de, der er vant til at følge forskellige modetrends ved hjælp af et blankt loft, kunne give ethvert værelse et ejendommeligt og stilfuldt udseende.

Matte malerier er bedre egnet til den officielle, forretningsmæssige atmosfære - kontorlokaler, klasseværelser, biblioteker og så videre.

Det er nødvendigt at fokusere på situationen i rummet. Hvis valget faldt på et blankt lærred, er det rart at tilføje spejle og møbler med metaldele til interiøret.

I stærkt oplyste rum, i værelser med et stort antal vinduesåbninger, er det bedre at montere uigennemsigtige lofter. De er også gode til børn og soveværelser.

Hvis alt "hviler" på den finansielle side af problemet, vil arrangementet af matbelægning være billigere. Mindre sømme - lavere slutomkostninger ved arbejde.

En af ulemperne ved "glans" er dens "ømhed". Han kan ikke lide negative temperaturer, så det er ikke umagen værd at montere sådanne lærreder i lokaler, der ikke kan opvarmes i vinterperioden (f.eks. I et landhus i et koldt anneks). Men for frostede lofter er små understemperaturer ikke en "sidste sætning".

Det vigtigste er at stole på din egen intuition. Du skal forestille dig, hvordan dette loft vil se ud i et bestemt rum med dets indretning, størrelse, placering af vinduer, lamper. Hvis der for sent er en følelse af ubehag, bliver det ubehageligt, så det er bedre ikke at lytte til eksperternes anbefalinger, men at gøre det på din egen måde. Når alt kommer til alt, skal vi leve med et sådant loft i en bolig, og ikke af fremmede, selvom de er fagfolk. På hvordan man installerer lysekronen på loftet, kan du læse i denne artikel.

Glossy stretch lofter

Funktioner ved brug af blanke stræklofter

Hvis det er besluttet at udføre afslutningen af ​​rummet ved hjælp af stræklofter, så er sømløse glatte duker en af ​​de bedste muligheder. Ud over deres egen praktiskitet sammenligner de sig positivt med de forskellige farver præsenteret (mere end hundrede) og attraktive omkostninger. Alt dette giver dig mulighed for at legitimere mange designprojekter af enhver grad af kompleksitet.

Glossy stretch lofter

Meget afhænger af farven på blanke stræklofter. Når man vælger en farvepalet, er det nødvendigt at tage højde for, at det blanke sorte strækloft hjælper med at skabe følelsen af, at der er en ekstra gulv i bygningen. Hvidt blankt strækloft gør rummet hyggeligt og blødt.

Glatte hvide dåser er perfekte kun til de tilfælde, hvor du vil gøre værelset mere respektabelt. Den vigtigste positive side af sådant materiale er, at det kan udføre en meget volumetrisk skærm.

Næsten alt afspejles på en sådan belægning:

 • møbler produkter;
 • vægge;
 • Rummets form
 • gulvfladen.

Denne ejendom giver dig mulighed for i virkeligheden at skabe et smukt og unikt indretning. Hvidglans hæver visuelt væggenes højde og er samtidig perfekt til et lille rum.

Under installationen af ​​lærredet og den fejlfri placering af belysningsenheder er det muligt at øge rummets rum næsten to gange.

Glatte hvide lofter er ikke lunefuldt i omhu. Fordi de ofte installeres i forskellige offentlige rum. Deres fordele er ret oplagte:

 • ingen form og kondens.
 • holdbarhed.
 • fugt modstand.
 • acceptabel pris.
 • lærredet opsamler ikke støv.

Også en af ​​de mest populære muligheder i dag er en strækning loftsblank himmel. Dette er en smuk unik og succesfuld find designere. I lang tid er panoramavarvene i stor efterspørgsel. De tillader en person at være tættere på naturen, såvel som til skønheden i verden. Især en lignende modtagelse i indretningen som romantisk natur. Selvom det ikke altid er muligt at legitimere det, da det er en meget dyr fornøjelse, både hvad angår installation og indhold. Desuden kan det panoramiske loft kun anvendes til et privat hus. Og for at skabe den oprindelige himmel i lejligheden, skal du ty til moderne teknologi.

Blankt strækloft: fordele og ulemper

Som nævnt er en betydelig fordel ved et blankt lærred, at det afspejler perfekt genstande. Derfor vil en sådan overflade være en ideel løsning ikke kun for små, men også for lave værelser. I den henseende installerer mange et blankt strækloft på badeværelset.

En anden vigtig fordel er, at du effektivt kan bruge lysekroner til strækblanke lofter og usædvanlige belysningsdesigner. Det blanke lærred kan gøres gennemskinneligt ved at placere lysstofrør bagved det. Alt dette vil skabe en fabelagtig effekt. Også med et lignende lærred kan bruges mere kraftfulde lamper end i tilfælde af matte.

Et andet plus er en enorm palette af blanke malerier. Du kan vælge næsten enhver farve, mens det for den matte version er valget væsentligt mere begrænset.

Den største ulempe er behovet for at passe ordentligt på et blankt lærred. I modsætning til den matte enhed, hvor selv støvet næsten ikke afregner, er enhver forurening tydeligt synlig på den glatte overflade. Men for at slippe af med det - ikke den nemmeste opgave, fordi der er skilsmisse i loftet. For at rengøre en lignende overflade, rådgiver eksperter selv at henvende sig til en specialist, som har alle de nødvendige færdigheder og specialværktøjer. Af de andre ulemper er behovet for at installere kun i et varmt rum.

Pas på strækblanke lofter

Takket være sin egen bekvemmelighed, pålidelighed og alsidighed er blanke malerier blevet mere udbredt. Selvom hver husmor selvfølgelig er interesseret i, hvordan man plejer glanslofter blanke, så de ikke mister deres eget æstetiske udseende, idet de har tjent så længe som muligt.

Moderne spændingsprodukter er udstyret med specielle anti-statiske kvaliteter. På grund af dette er det praktisk taget ikke nødvendigt at passe på dem. For at fjerne små forureninger er det normalt, at i lejlighedsbygninger og lejligheder, er det tilstrækkeligt at af og til tørre dem med en tør klud og vådrensning. Men den rigtige pleje af sådanne lærreder afhænger i høj grad af præcis, hvor de er placeret. I en række rum, hvor der er høj luftfugtighed og ophobning af støv, skal du vaske og rengøre loftet oftere. Til sådanne lokaler omfatter i første omgang loggier, køkkener og badeværelser.

Hvordan vasker strækloftet blankt? Til dette har du brug for:

 • For det første er slibemidlerne ikke til stede i de anvendte vaskemidler - det er ønskeligt, at en sæbeopløsning, specielle poleringsmidler eller en ti procent opløsning af ammoniak anvendes til at vaske dem;
 • For det andet adskiller metoderne til vask af spændeklæder sig på grundlag af de materialer, der anvendes under deres produktion.

Du kan passe på blanke lærred næsten såvel som bag spejle. Mindre snavs på stræk lerret kan fjernes med en klud fra en klud eller en blød klud. For at fjerne støv og returnere den gamle glitter for at rense dem, skal du forsigtigt undgå ridser.

For bedre glans er det vigtigt at vide end at vaske stræklofter blanke uden striber. For at gøre dette kan du bruge en speciel polering, som giver gnistre eller et værktøj designet til at vaske vinduer. Og du kan lave en alkoholopløsning ved at blande 100 ml vand i en liter vand. ammoniak. Efter blød rengøring skal det blanke loft tørres af med en serviet. Det anbefales at udføre dette ikke i en cirkelbevægelse, men direkte i en retlinie (fremadrettet bagud), da ellers nogle pletter kan forekomme på lærredets belægning.

Brugen af ​​blanke malerier i indretningen

Glansede sømløse lærred bruges i vid udstrækning både i simple huse og i offentlige bygninger.

Gennem brugen af ​​blanke PVC-film er det muligt at øge rummet væsentligt, især ved hjælp af snehvide toner i små rum. Mørkere nuancer anbefales at blive placeret i hoteller, restauranter og klubber.

Meget egnet betragtes som muligheden for at montere spejldug i sådanne rum som:

Det ser ud som interessant lak lærred, som gentager farven på gulvfliserne.

Denne type spændingsstruktur gør interiøret stilfuldt og sofistikeret. Derudover kan du skjule alle tekniske og kommunikationssystemer.

For kunstelskere er PVC-dofler, der er lavet og dekoreret ved fotografisk udskrivning, fremragende. Der er mulighed for at anvende et billede der bedst ser ud i et bestemt rum og matcher personlige præferencer.