Blå Stræklofter

Mange designere anbefaler at vælge et naturligt sortiment af farver og nuancer til værelset. Efter deres mening gør det rummet mere behageligt og hyggeligt. En af disse farver er blå. Denne skygge anses for at være rolig og afslappende. Derudover passer denne farve godt sammen med mange andre, og det er derfor, at blå stræklofter passer til forskellige rum. Du kan finde ud af de aktuelle priser for deres installation i nedenstående tabel.

Priser med installation

Blå nuancer

Moderne lofter har en række funktioner, der gør dem til en så populær beslutning. En af disse funktioner er et bredt udvalg af nuancer. Så hvis du vil have et blåt strækloft, kan du vælge en eller flere af sine nuancer: lys, næsten hvidt eller mørkt, der bliver blå eller er forbundet med en kølig himmel. Derudover må du ikke glemme den populære turkis, akvamarin og akvamarin. Din egen smag, stilen på rummet og nyttige tips hjælper dig med at træffe det rigtige valg:

 1. Subdued blå ser godt ud med rige blå og bourgogne, nuancer af beige.
 2. For lofter af grå-blå farve er det bedre at vælge møbler af chokoladefarve.
 3. Lyseblå blander godt med azurblå og turkis.
 4. Indigo er bedst kombineret med hvide og røde blomster.
 5. Den ideelle vægfarve til det blå loft er kul.

Ovennævnte er generelle tips, der gælder for alle værelser.

Hvilke værelser passer til det blå loft

Stræklofter af blå farve løfter visuelt rummet, gør det højere. Det anbefales at bruge dem til solrige værelser, nemlig til:

 • Stue. Vælg en lyseblå til stuen, hvis du vil gøre den blød og hyggelig. Levende tilbehør, som blå puder på hvide lædersofaer, vaser og malerier lavet i samme farvepalet, hjælper med at give rummet et færdigt udseende.
 • Soveværelserne. Blå farve til soveværelset anbefales af designere og psykologer. Ifølge sidstnævnte hjælper denne farve med at bekæmpe søvnløshed og hjælper med at genoprette styrken. Hvis du ønsker, kan du gøre værelset mere behageligt ved at dekorere væggene i varme farver, vælge en fersken, beige eller cremefarve til dem.
 • Office. Blå farve på kontoret hjælper med at tune ind i det arbejdende humør og slappe af, når du har brug for det.
 • Nursery. Blå loft i børnehaven - et symbol på himlen. Derudover er det bevist, at det blå loft har en positiv effekt på børns sundhed, aktiverer deres fantasi. Cornflower blå klud anbefales at blive installeret i værelser af hyperaktive og rastløse børn. Hvis babyen er rolig, tilføj lys blå gulerod, gul grøn eller citron til det blå.
 • Køkken. Til køkkenet anbefaler designerne at vælge en blå blank overflade. Dette kræver ikke særlig pleje og visuelt udvider rummets grænser. Det er bedre at kombinere det med perle-grå ​​eller snehvid vægge, samme farve på gulvet.

Et blåt strækloft er også velegnet til værelser som: et påklædningsværelse og et badeværelse.

Kun du bestemmer, hvad dit strækloft vil være. Vores opgave er at hjælpe dig med at træffe det rigtige valg og få det til at ske.

Stræklofter i blåt: eksempler i interiøret

Psykologer viste, at den blå farve har en beroligende virkning, hjælper med at slappe af og slappe af efter en hård dag. Derfor anbefaler de at bruge det i design af værelser.

Vi tilbyder dig at se billeder af blå stræklofter i det indre af forskellige værelser. Vi er sikre på, at du vil lide disse ideer. Lad os gå.

Blå stræklofter - åben plads til kreativitet

For at vælge de bedste prøver måtte vi revidere hundredvis af billeder og videoer af designet af stræklofter. Nu er vi sikre på, at blå er en af ​​de mest populære nuancer til lærred af enhver tekstur.

Lad os se på eksempler.

Ligesom farven, men ikke sikker på hvad man skal lave hele loftet i - en rimelig løsning? Så vil du sandsynligvis nyde et to-niveau strækloft med en blå blank indsats. Det vil give et smukt lysstykke og føje til luftens rum. Lysekrone er bedre at vælge enkel, uden unødvendige detaljer.

Tilbehør og møbler af lignende farver hjælper med at understrege indsatsen smukt - på den måde kan du kombinere alle elementer i interiøret i et enkelt koncept.

Den mest populære mulighed i designet af blå stræklofter - overskyet himmel. Til dette har du brug for et lærred med fotoudskrivning.

Dette loft ser smukt ud i sig selv, så vi anbefaler ikke at overbelaste det med unødvendige detaljer: Der er nok spotlights eller en lille lakonisk lysekrone.

Forresten er blå himmel næsten en universel mulighed. Det er velegnet til børnehaver, stue, soveværelse og endda til badeværelset. Det hele afhænger af, hvor du vil nyde udsigten til skyerne.

Alternativet til dagtimerne er nat med stjerner. Du kan læse om en detaljeret teknologi til installation af sådanne lofter i en separat artikel. Vi bemærker også, at de to muligheder er fuldstændig kompatible med hinanden.

Hvis der under et blåt loft med en overskyet printmontering spotlights og LED'er, så om natten vil det skifte til nathimlen. Absolut imitation af forandringen af ​​dag og nat, er det ikke?

Vi anbefaler: Det er bedre at vælge en simpel runde lampe. Så han kan skildre solen om dagen og månen - om natten.

En anden løsning, der passer perfekt til blå farver, er et bølget loft. Efterligning af havbølger ser belægningen meget imponerende ud, og med et sådant tryk ser det ud som en raser dam.

Vigtigt: Sådanne lofter kræver en vis højde af rummet, så sørg for at du kan installere dem. På grund af niveauforskelle skjuler de sig fra 40 centimeter vægge - måske er det bedre at vælge en anden mulighed?

Denne belægning fremhæver positivt de kolde neonlamper, som er monteret omkring omkredsen af ​​underloftet. Prøv at eksperimentere med det.

Det blå blanke stretchloft kan virke overraskende dybt og smukt, hvis du vælger den rigtige lysintensitet.

Matt lærred kan efterlades uden unødvendige smykker - det giver i sig selv en rig farve og ser elegant ud. Men hvis en sådan løsning virker ret rustik for dig, så prøv at bruge suspenderede gipspladekonstruktioner.

Den mest populære mulighed er skyer. Men du kan hente blomster, dyreformer eller abstrakte elementer. Alt afhænger af din smag.

Brug spotlights og skjult belysning - dette vil tilføje volumen til strukturen.

Det ser en smuk kombination af to teksturer - blanke og matte. Det er ikke nødvendigt at bruge ens farver. Du kan prøve en kombination af hvid og blå eller vælge en kontrasterende version med mørke toner.

Det hele afhænger af det overordnede design af rummet - jo lysere loftet, jo mere restrained resten af ​​interiøret skal være.

Det er muligt at kombinere modsatte nuancer på et enkelt loft i samme tekstur. I så fald skal du sørge for, at den resulterende kombination ikke irriterer dig - måske skal du være opmærksom på en roligere løsning.

Bemærk, at det blanke lærred virker lysere og afspejler lys, som i dette tilfælde kan være trættende. Matt vil give dybere nuancer, men kontrasten er ikke så slående.

Et simpelt strækblåt loft på samme niveau kan også se smukt ud.

Nok at hente ham et interessant design lysekrone. Teksten forbliver efter eget valg: Hvis du vil øge rummet og tilføje lys - tag glans, som diskrete nuancer - det er bedre at købe matte.

Lampen, forresten, behøver ikke være lys eller blå - lyse krøllede lysekroner ser meget imponerende ud. Børn vil især lide denne teknik, hvis du beslutter dig for at dekorere børnehaven på denne måde.

Det vigtigste er at have mindst nogle dekorative elementer til fælles med lampen - ellers vil det virke lidt ude af sted.

Endelig vil jeg gerne råde dig til ikke at begrænse mulighederne for udskrifter kun til skyer eller bølger. Blå lærred kan være en god baggrund for at trække på næsten ethvert emne - prøv at vælge et billede, du kan lide.

Hvis nuancerne kombineres, vil udseendet være fantastisk. Det vigtigste er at vælge resten af ​​interiøret, som ikke er for overbelastet med detaljer - ellers kan rummet se latterligt ud.

Vi håber, at billeder af stræklofter med blå farve vil hjælpe dig med at beslutte dig for valg af dækning for udformningen af ​​din lejlighed eller hus.

Blå loft - 55 billeder af de bedste design ideer til at dekorere loftet

En af de mest behagelige farver til menneskelige øjne er blå. Han er i stand til at lindre stress, slappe af, oprette en positiv og bedre stemning på kort tid.

Blå farve er forbundet med den endeløse himmel eller rolige vandoverflade.

Denne farve bruges ofte i indretningen, og på grund af den positive indflydelse kan blåt sikkert bruges til design af alle værelser, herunder de ti.

Stræklofter af blå farve er perfekte til soveværelser, stuer, børneværelser og andre værelser i huset. På trods af at den blå farve bærer ro i sindet, når det er rigeligt, vil det ikke blive påvirket af mennesker.

Hvis du overdriver det med brug af blå i indretningen, i stedet for at slappe af og slappe af, vil denne farve blive træt. Det blå loft vil visuelt lægge pres på en person, men hvis du bruger denne farve korrekt og danner grundlaget for farvedesign, vil et menneske være i stand til at hvile både fysisk og psykisk i et rum, hvor blå råder.

Blå farve er en god mulighed for dem, der finder hvid i interiøret for strenge, og blå virker mørkt.

Blid blå farve kombinerer disse to farver og tager de bedste sider fra hver af dem.

Blå er ren hvide sne og dybden af ​​det blå hav. Billeder af det blå loft kan ses i denne artikel og personligt evaluere dette valgdesign.

Brugen af ​​blå og dens detaljer

Blå refererer til kolde farver. Med denne farve kan du udvide rummet, hvilket gør det mere voluminøst. Det er også værd at bemærke, at blå er et af de bedste værktøjer til at skabe et attraktivt miljø indendørs.

Psykologer siger, at effekten af ​​farve afhænger stærkt af dens mætning og nuance. For at interiøret ikke virker tomt og kedeligt, skal det suppleres med forskellige lyse farver og ekspressive detaljer. Gentle sengetoner justerer for at appease og løfte dine spiritus.

Det blå loft i det indre af soveværelset eller stuen vil blive vidunderligt kombineret med lyse møbler eller forskellige tekstiler, såsom gardiner eller gardiner.

Den mest fordelagtige mulighed, når du dekorerer et værelse med et blåt loft, er et design i blå toner i et ensemble med genstande af andre farver, selvfølgelig, hvis deres antal er inden for rimelige grænser.

Designere anbefaler, at hvis du arrangerer et strækloft under en blå himmel i et rum, er det bedre at male væggene i andre farver. Som supplement kan du bruge både lyse og lyse neutrale tons.

I et rum med et sådant loft vil det være behageligt at hvile efter en hård dags arbejde, for at slappe af og få styrken. Desuden er det i et sådant værelse bedst at være at flytte væk fra stress eller en nervøs sammenbrud.

Det ser ud til en person, at himlen er grænseløs og rolig over hans hoved. Også i det klassiske design bruger man ofte forskellige elementer, lavet i blåt.

Blå lofter kan også findes i kontorlokaler, hvor de ofte udstyre kold og strenge arbejdsstil ved hjælp af hvide og lys grå farver, fordi blå harmonerer perfekt med ovenstående farver.

Satin eller glat blankt loft bliver ofte det vigtigste element i stilarter som øko, land eller Provence. Denne farve er god til at opfriske rummet og give rummet et naturligt udseende.

På grund af lethed og positiv virkning på psyken er det blå loft perfekt til et barns værelse, og så det ikke virker kedeligt for børn, kan det knuses i lyse farver, som vil blive lavet møbler, forskellige dekorative elementer, vægge eller gulv.

Blå er universel i den forstand, at mange mennesker opfatter det positivt. Nogle psykologer mener, at blå er den bedste mulighed for rum for kreative og kreative personer, fordi det kan stimulere kreative evner.

Blå strækloft

I det rum, hvor det blå stretchloft er installeret, roligt og fredeligt. Himmel er altid forbundet med blå farve, ren luft og rent vand, hvilket medfører renhed og ømhed. Sandsynligvis det bedste sted for en sådan farve ville være børnenes værelse. Meget ofte bruges den som farvebehandling. I et rum med et sådant loft beroliger barnet sig, når han ikke bliver plaget af søvnløshed, føler sig utilpas, begynder han at tale lettere og overvinder skygge. Det bruges også til yoga.

Brug ofte disse nuancer: turkis, azurblå, himmelblå, cornflower og andre nuancer. Da disse er kolde nuancer, bruges de bedst i et sydøst eller sydrum. I et sådant rum kan du føle friskhed, dybde og afkøling. Det er bedst at bruge i et værelse med lave lofter, fordi det visuelt gør rummet større.

Interiør med blåt strakt lærred

Den bruges med næsten alle farver, hovedet med en neutral farvetone:

Priser for 1 m2 af en blå strække loft

KLAR OPLØSNINGER TIL DIN APARTMENT TIL ET SUPERPRIS!

Eksempler på vores arbejde blå stræklofter

Den positive side ved at bruge blå belægning

Hvis rummet har en høj fugtighed, skal du bruge et ophængt loft - den perfekte løsning. Hvis dine naboer havde en oversvømmelse ovenfra, truer det dig ikke, fordi et sådant loft ikke tillader vand at ødelægge reparationen i dit hus. Ofte betragtes dette sted som et badeværelse.

Små værelser har aldrig blandet sig med den visuelle stigning i rummet. Når du vælger en blank finish, gør du visuelt rummet større. På badeværelset vil blå farve se godt ud. Et sådant loft vil også sprede belysningen, som ser meget flot ud.

Med vandbehandlinger kan du slappe af, forbedre stemningen. Og den blå hue af loftet vil hjælpe dig med at klare denne opgave. Selvom denne farve henviser til den kolde type, giver den stadig hygge og varme og skaber også trøst i rummet.

Vi kan også glæde dig over det faktum, at installation af et sådant loft ikke tager meget tid. Også du behøver ikke personligt at gøre noget, alt arbejdet vil blive udført af mesteren. Forresten tilbyder vores firma dig sådanne tjenester. Vi har fagfolk, der kender deres forretning.

Du kan vælge mellem de bedste teksturer af spændingsstoffer, samt vælge den mest subtile farvefarve. Der er ikke sådan, at kun en farve og den anden ikke eksisterer. Der er et valg af et stort udvalg af farver til din smag.

Det er heller ikke nødvendigt, at loftet bliver bare blåt og alt. Du kan vælge en kombination af farver og gøre det smukt. En god mulighed ville være et multi-level stretch loft, hvor du kan kombinere harmoniske farver, herunder blå. Du kan også anvende et helt nyt og unikt design.

Også takket være stræk lærred, uanset hvilken farve, kan du skjule alle uregelmæssigheder og fejl i det indfødte loft. Og så vil din dækning være jævn og glat, og det vil være meget behageligt at se på.

Også for at understrege farven på loftet, kan du bruge nogle detaljer i interiøret, for eksempel puder. Takket være denne ide vil rummet se luftigt og let ud. Samt loftet kan virke som et stykke af himlen, som visuelt vil øge væggenes højde.

Vi vil gerne informere dig om, at vores herrer kan hjælpe dig med at vælge ikke kun den rigtige tekstur og farve, men endda den tyndeste nuance, der passer perfekt ind i hele indretningen af ​​rummet. Så kontakt os venligst!

Efterlad en anmodning, og vi vil besvare dit spørgsmål!

Blå strækloft i interiøret: fotos, tips fra psykologer

Installation af nye stræklofter - dette er en af ​​de nemmeste måder at opdatere indretningen af ​​dit hjem på. Denne lille modifikation vil gøre interiøret særligt, harmonisk og hyggeligt. Blå stræklofter er i stand til at give unikt til børns, badeværelser, køkkener, stuer og soveværelser.

Hvordan vælger du en farve?

Over tid reagerer folk forskelligt på farverne. Med alderen øges opfattelsen, og i vores ungdom tværtimod ses vi næsten ikke. Et kompetent valg af farve er en hel videnskab. Korrekt udvalgte nuancer påvirker kroppens følelsesmæssige og fysiske tilstand samt bevidste og underbevidste reflekser.

Fra et indvendigt synspunkt påvirker farven opfattelsen af ​​rummet. Det kan reduceres visuelt eller omvendt skubbe grænserne. Han er i stand til at gøre værelset varmt eller koldt, stramt eller behageligt.

Anbefalinger fra psykologer

Psykologer fra hele verden udførte gentagne gange forskellige eksperimenter for at vurdere effekten af ​​farve på organismens generelle tilstand. De mennesker, der deltog, blev anbragt i rum af forskellige nuancer, og derefter besluttede de ved hjælp af sensorer deres sundhedstilstand. I værelserne malede i røde toner havde de fleste af emnerne et hurtigt hjerterytme, mens de i det blå rum tværtimod sænkede sig. Emotionelt var i første omgang engstelige, og i det andet blev de pacificeret.

Efter alle eksperimenterne kom eksperterne til følgende konklusioner om effekten af ​​farve på en person:

 • Gul forfrisker og gør folk mere energiske. I modsætning til røde toner, der har samme virkning, giver denne farve ikke følelser af angst eller aggression, men det giver perfekt tone og stimulerer hjernens aktivitet;
 • Hvid justerer sig til hvile, slapper af muskler og beroliger. Derudover udvider den visuelt rummet. Det anbefales dog ikke at bruge det i sin rene form, da "hvide vægge" på det underbevidste niveau er forbundet med hospitalsafdelinger, hvilket forårsager depression;

design

Interiøret, der er lavet i blå toner, vil give en fornemmelse af havets friskhed. Denne farve er i stand til at gøre rummet så grænseløst som havet udvider. Hvis du vil visuelt udvide rummet og gøre det lettere, så er det blå strækloft et ideelt valg.

For at lære at vælge den rigtige farvekombination foreslår vi at du gør dig bekendt med de vigtigste anbefalinger fra specialister:

 • Blå mørke nuancer er bedst i harmoni med sort og trækul;
 • Det er godt at kombinere de bløde blåtoner med klaret, lyseblå og blå, og også lysbeige nuancer;
 • Blåhvidt interiør passer til malurt og mørk chokoladefarve;
 • De blå-lilla nuancer er bedst kombineret med lavendel, beige-grå ​​og dæmpet blå;
 • Mættet indigo er en fremragende base for amerikansk stil design, det er bedst kombineret med hvidt og interspersed med rødt;
 • Røgblå nuancer bruges bedst i badeværelser. De fortynder helt den hvide farve og angiver rummets grænser;

Hvilket interiør er det blå loft, der passer til?

Den valgte skygge skal også være i harmoni med indretningen. For eksempel:

 • Lyseblå toner er det perfekte grundlag for at skabe en nautisk stil;
 • Lys turkis vil være det bedste valg til norske interiører;
 • Turkis er ideel til etnisk stil, især hvis du er inspireret af skønheden i tropiske skove;
 • Polarblå toner bruges bedst i øko-stil;
 • Himmelblå er ideel til avantgarde;
 • Lyseblå vil være den bedste tilføjelse til værelserne i pop art;
 • Denim tone er en god base for vintage interiører.

I nogle værelser er der mangel på lys, på trods af tilstedeværelsen af ​​god belysning, de er mørke og ubehagelige. I dette tilfælde er et blåt strækloft et ideelt valg. Det vil give rummet en følelse af luftighed og lethed.

Hertil kommer, at blå er farven på det klassiske interiør. Det er tilstrækkeligt at huske udsmykningen af ​​mange paladser, og det bliver klart, at han er i stand til at give et rum et aristokratisk udseende. En anden mulighed for brug af blå stræklofter - er udsmykningen af ​​lokalerne, der er fremstillet i Provence. I kombination med hvid eller lys beige vil han gøre rummet blødt og tilføre et naturligt præg.

Installation i forskellige lokaler

Det er netop den blå farve, som designere foretrækker for at visuelt rette rumfejl. Hvis du bruger det øverst i lokalet, vil dette give dig mulighed for at udvide rummet, hvilket er særligt vigtigt i boliger med lave lofter. For eksempel kan du dekorere et værelse i blåt i form af overløb fra væggen og loftet.

Blå farve er ideel til lejligheder med vinduer mod solsiden. Dette vil hjælpe med at afkøle rummet selv i den varmeste sommer. Hvis du installerer et loft på denne farve i køkkenet, vil det være behageligt i alle vejrforhold.

Det skal huskes, at den blå farve er kold, så den skal fortyndes med elementer lavet i varme farver. I dette tilfælde vil rummet ikke ligne et akvarium, og det bliver hjemligt.

Børneværelser med blå trim kan laves sommer og lyst. Især hvis du foretrækker et strækloft med et mønster, der efterligner skyer. Også ideel ville være den nautiske stil. Sådanne børn ser elegante og lyse ud. Lyseblå og majestætiske nuancer er ideelle til stuer. De gør værelserne forfriskende, hyggelige og elegante.

Hvis du bruger det blå loft i soveværelset, skal du have kontrasterende detaljer på væggene eller på gulvet. I dette tilfælde vil det være som himlen, og dermed hjælpe med at lindre træthed efter en lang arbejdsdag.

I store rum er det bedst at bruge rige blå nuancer. De vil noget begrænse rummet og gøre det mere behageligt. Lysere toner, tværtimod, vil visuelt udvide det og gøre det tomt.

Blå farve er ideel i næsten ethvert rum, men det er vigtigt at kombinere det med andre nuancer korrekt. Korrekt skabt interiør vil bidrage til harmonisering af stemningen hos ejeren af ​​rummet.

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

Blå Stræklofter

En fremragende løsning til interiøret i øko-stil vil være at bestille et blåt loft. Blå farve i loftet er forbundet med himlen, så dette loft vil skabe følelsen af ​​at du ikke er i lejligheden, men i naturen i det åbne.

Blå stræklofter vil se perfekt ud i ethvert rum og især i køkkenet. Blå glans er perfekt kombineret med næsten enhver farve af møbler, koldere nuancer passer til højteknologiske møbler, og varmere vil perfekt supplere et træ køkken sæt.

Blå lofter vil også se godt ud i badeværelset, især i kombination med lyse fliser (for eksempel orange eller gul) og også mirakuløst fortynd standard hvide VVS-farver.

Blå stræklofter i salen vil blive perfekt kombineret med almindeligt tapet, samt med blomsterdekorationer i indretningen og skabe følelsen af ​​at du ikke er i et værelse, men på en solrig eng med en blå himmel. Blå to niveauer stræklofter hjælper med at visuelt afgrænse rummet, opdele det i zoner. Det er muligt at anvende flerkroppespidser eller forskellige nuancer af blå på forskellige niveauer af loftet, som i kombination med forskellige typer armaturer vil give visuel zonering.

Loftets pris består af to dele: prisen på lærredet og prisen på installationsarbejdet. Hvis vi taler om prisen på lærredet, så i vores firma vil det være fra 250 til 400 rubler per kvadratmeter, vil prisen på installationsarbejdet være fra 500 til 1500 rubler per m2 afhængigt af installationens kompleksitet.

Billeder af det blå loft, du kan se i vores galleri af værker.

For at vælge det blå loft, der passer til dit interiør, skal du bare invitere vores mester i målinger. For at gøre dette, skal du bare ringe til de telefonnumre, der er angivet på webstedet.

Blå loft i det indre

Sendt 05/23/2017 i loftet kategori // 0 kommentarer // Indsendt af admin

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1
(0 stemmer, gennemsnit: 0 ud af 5)

Den korrekte designbeslutning ved valg af indretningens farveplan påvirker meget - fra den subjektive opfattelse af rummets størrelse til den psykologiske tilstand hos beboere eller besøgende. Blå lofter ser meget organisk ud i ethvert rum.

Blå loft funktioner

Takets klare himmelfarve gør rummet lyst, rummeligt og let. For små værelser med dårlig naturlig belysning er et blankt strækloft ideelt. Blå gamma med reflekterende overflade skaber illusionen af ​​ekstra volumen. På store områder kan du eksperimentere med nuancer, fotoudskrivning og multi-level. I det rum, der ligger på den solrige side, vil det blå loft bringe kulde og friskhed.

Blå er oftest forbundet med himmel og vand, hvile og afslapning. Psykologer har længe noteret effekten af ​​farve på en persons følelsesmæssige tilstand. En blid slags blå tone beroliger og samtidig fremmer åndelige, mentale og poetiske aktiviteter. I et lille barn aktiverer blå farve kognitive evner og en vitalitetskilde.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/IMG_6930.jpg "alt =" blå lofter "width =" 800 " height = "533" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/IMG_6930.jpg 800w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads /2017/05/IMG_6930-300x200.jpg 300w "sizes =" (maxbredde: 800px) 100vw, 800px "/>

For at få størst mulig gavn af det blå lofts positive egenskaber i designet, skal du bruge kombinationer af nuancer, stilarter og andre dekorative elementer korrekt.

Moderne teknologi i franske lofter, i modsætning til maleri eller ophængte plader, giver dig mulighed for at diversificere interiøret.

På billedet af blå stræklofter kan du se alle slags nuancer, fotoudskrivning, overskyet og stjerneklar himmel, skinnende og matte overflader, multi-level designs.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/zerkalniy_goluboy_natyagnoy_potolok.jpg "alt =" blå spænding loftfoto "width =" 600 "height =" 350 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/zerkalniy_goluboy_natyagnoy_potolok.jpg 600w, https://remontcap.ru/wp-content /uploads/2017/05/zerkalniy_goluboy_natyagnoy_potolok-300x175.jpg 300w "sizes =" (maxbredde: 600px) 100vw, 600px "/>

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/natyazhnoy-potolok-5-1024x768.jpg "alt =" stretch loft blå farverne på billedet "width =" 620 "height =" 465 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/natyazhnoy-potolok-5-1024x768.jpg 1024w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/natyazhnoy-potolok-5-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/natyazhnoy- potolok-5-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/natyazhnoy-potolok-5-70x53.jpg 70W, https://remontcap.ru/wp-content/ uploads / 2017/05 / natyazhnoy-potolok-5.jpg 1280w "størrelser =" (maks bredde: 620px) 100vw, 620px "/>

.gif "data-doven-type =" billede "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/im_4-1024x666-1024x666.jpg "alt =" blå stretch loftfoto "width =" 620 "height =" 403 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/im_4-1024x666.jpg 1024w, https: // remontcap.ru / wp-indhold / uploads / 2017/05 / im_4-1024x666-300x195.jpg 300w "størrelser =" (maks bredde: 620px) 100vw, 620px "/>

.gif "data-doven-type =" billede "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/75600_800x600_104123891e95.jpg "alt =" stretch blue ceiling photo "width =" 800 "height =" 600 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/75600_800x600_104123891e95.jpg 800w, https://remontcap.ru/wp-content / downloads / 2017/05 / 75600_800x600_104123891e95-300x225.jpg 300w /uploads/2017/05/75600_800x600_104123891e95-70x53.jpg 70w "sizes =" (maxbredde: 800px) 100vw, 800px "/>

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/800.jpg "alt =" blue stretch ceiling photo "width =" 800 "height =" 531 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/800.jpg 800w, https://remontcap.ru/wp-content /uploads/2017/05/800-300x199.jpg 300w "sizes =" (maxbredde: 800px) 100vw, 800px "/>

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/D0BDD0B0D182D18FD0B6D0BDD0BED0B9-D0BFD0BED182D0BED0BBD0BED0BA-D0B4D0BBD18F-D0B4D0B5D182D181D0BAD0BED0B9-8.jpg "alt =" lofter blå "width =" 640 "height =" 480 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/D0BDD0B0D182D18FD0B6D0BDD0BED0B9-D0BFD0BED182D0BED0BBD0BED0BA-D0B4D0BBD18F-D0B4D0B5D182D181D0BAD0BED0B9-8. jpg 640w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/D0BDD0B0D182D18FD0B6D0BDD0BED0B9-D0BFD0BED182D0BED0BBD0BED0BA-D0B4D0BBD18F-D0B4D0B5D182D181D0BAD0BED0B9-8-300x225.jpg 300W, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/ 2017/05 / D0BDD0B0D182D18FD0B6D0BDD0BED0B9-D0BFD0BED182D0BED0BBD0BED0BA-D0B4D0BBD18F-D0B4D0B5D182D181D0BAD0BED0B9-8-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/D0BDD0B0D182D18FD0B6D0BDD0BED0B9-D0BFD0BED182D0BED0BBD0BED0BA-D0B4D0BBD18F-D0B4D0B5D182D181D0BAD0BED0B9-8-70x53.jpg 70w "størrelser =" (maksimal bredde: 640px) 100 vw, 640px "/>

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/D093D09ED09BD0A3D091D0ABD095_D09DD090D0A2D0AFD096D09DD0ABD095_D09FD09ED0A2D09ED09BD09AD098_48.jpg "alt =" blå lofter "width =" 800 " højde = 59 /2017/05/D093D09ED09BD0A3D091D0ABD095_D09DD090D0A2D0AFD096D09DD0ABD095_D09FD09ED0A2D09ED09BD09AD098_48-300x224.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/D093D09ED09BD0A3D091D0ABD095_D09DD090D0A2D0AFD096D09DD0ABD095_D09FD09ED0A2D09ED09BD09AD098_48-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads /2017/05/D093D09ED09BD0A3D091D0ABD095_D09DD090D0A2D0AFD096D09DD0ABD095_D09FD09ED0A2D09ED09BD09AD098_48-70x53.jpg 70W "størrelser =" (max bredde: 800px) 100vw, 800px "/>

Blå farve i forskellige design stilarter

Blå gamma øverst i lokalet ser godt ud i disse stilarter:

 • klassisk

Kalme pastelfarver er typiske, normalt af tre slags med den obligatoriske tilstedeværelse af hvid.

Brug overvejende sølvblå og ren hvid. Dette værelse ser friske og stilfulde ud.

Alle slags interlacing teksturer, lyse farver, materialer, fotografier og graffiti.

Havtemaet med overvejende lysfarver anvendes primært til at dekorere badeværelset, poolen, børnenes værelse.

En naturlig kombination af delikate beige, blå og hvide nuancer.

 • Egyptisk stil

Vind af varme sande og hvide hot sky overhead.

 • Marokkansk stil

Luksuriøse nationale mønstre på baggrund af rige materialer.

Farvekombinationer

Den moderne industri tilbyder en bred vifte af færdige maling og materialer. Du kan vælge den ønskede nuance i butikken eller eksperimentere med blandinger derhjemme. Det er vigtigt at huske reglerne for at kombinere blå med andre farver og halvtoner.

 • Mørkeblå harmonerer godt med lilla og sort.
 • Lukket blå konvergerer med en lyseblå, burgunder, lys beige
 • En blålig-lilla farve er fortyndet med mørk lavendel, beige-grå ​​og dæmpet blå
 • Bluish grå kan skygges af malurt, bitter chokolade, mørke fuchsia blomster
 • Lyseblå kombinerer godt med turkis i forskellige nuancer.

Blå loft og interiør

Takdesignets lyse design skaber en beroligende atmosfære. For lidt fortynding af det kan du gøre kontrasterende accenter på malerier, tæpper, polstring, lamper. Til dette formål passende rød, guld og brun palette. Mørke træmøbler vil give rummet soliditet og god kvalitet, flerfarvede puder vil glæde øjet, farverige loftslamper vil tilføje fuldstændighed til hele interiøret.

Blå loft i forskellige værelser

Universaliteten af ​​den blå farve gør det muligt at bruge det i ethvert funktionelt rum - soveværelse, børnehaver, køkken, badeværelse, stue, på terrassen.

Stue

For at give stuen en hyggelig, forfriskende og elegant atmosfære er loftet med majestikker og lyseblå nuancer perfekt. Følelsen af ​​luksus vil skabe en mørkblå farve med metalliske glans og sølvhøjdepunkter. Blegeblåt falskloft kan inddrages i udformningen af ​​stuen i et landhus eller i landet.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/fde599bbdcc315040918.jpg "alt =" blå lofter "width =" 900 " height = "657" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/fde599bbdcc315040918.jpg 900w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads /2017/05/fde599bbdcc315040918-300x219.jpg 300w "størrelser =" (maksimal bredde: 900px) 100vw, 900px "/>

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/foto6-1.jpg "alt =" blå lofter "width =" 800 "height =" 600 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/foto6-1.jpg 800w, https://remontcap.ru/wp -content / uploads / 2017/05 / foto6-1-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/foto6-1-174x131.jpg 174w, https: // remontcap.ru / wp-indhold / uploads / 2017/05 / foto6-1-70x53.jpg 70w "sizes =" (maxbredde: 800px) 100vw, 800px "/>

soveværelse

Det er optimalt at installere et blåt loft i soveværelset, da det vil få en psykologisk afslappende effekt på en træt person. I kombination med pastell og beige toner af andre overflader ser rummet meget behageligt ud. Og hvis du tilføjer kontrasterende detaljer til gulv og vægge, bliver loftet endnu mere ligner himlen.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/c9a65dfd35da28ec8478ee176c8ba4e6.jpg "alt =" blå lofter "width =" 604 " height = "423" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/c9a65dfd35da28ec8478ee176c8ba4e6.jpg 604w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads /2017/05/c9a65dfd35da28ec8478ee176c8ba4e6-300x210.jpg 300w "størrelser =" (maks bredde: 604px) 100vw, 604px "/>

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/goluboj-natjazhnoj-potolok.jpg "alt =" blå lofter "bredde = "720" height = "512" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/goluboj-natjazhnoj-potolok.jpg 720W, https: // remontcap.ru / wp-indhold / uploads / 2017/05 / goluboj-natjazhnoj-potolok-300x213.jpg 300w "størrelser =" (maks bredde: 720px) 100vw, 720px "/>

køkken

På trods af at den blå farve er kold, bruges den ofte på køkkenloftet. Lys toner giver tanker om renlighed og orden, og en korrekt valgt kombination af indvendige detaljer og forskellige nuancer vil gøre designet komplet. Sølv husholdningsapparater passer perfekt til det blå loft.

.gif "data-doven-type =" billede "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/2178-1024x768.jpg "alt =" blue stretch ceiling photo "bredde = "620" height = "465" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/2178-1024x768.jpg 1024w, https://remontcap.ru /wp-content/uploads/2017/05/2178-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/2178-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru /wp-content/uploads/2017/05/2178-70x53.jpg 70w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/2178.jpg 1134w "sizes =" (maxbredde: 620px ) 100vw, 620px "/>

badeværelse

Formålet med badeværelset er direkte relateret til det blå vandelement. Derfor er designen af ​​toppen i den blå palette en fantastisk løsning. For værelser med høj luftfugtighed er loftslofter bedst egnet. De kan anvendes fotoprint seascapes, fisk, blomster, som vil skabe en behagelig afslappende atmosfære.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/293.jpg "alt =" nedhængt loft blå foto "width =" 585 "height =" 439 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/293.jpg 585w, https://remontcap.ru/wp-content /uploads/2017/05/293-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/293-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp-content /uploads/2017/05/293-70x53.jpg 70w "størrelser =" (max bredde: 585px) 100vw, 585px "/>

planteskole

Afhængigt af barnets alder og køn er rummet indrettet i en anden stil.

 • For meget små børn er rolige lyseblå toner bedre egnet. Kombinationen af ​​det himmelske hvælving med hvidt trimmer slapper af og beroliger.
 • For en treårig dreng kombineres et overskyet loft med en kølig blågrøn gamut af resten af ​​indretningen.
 • For pigen bliver mere varm harmonisk
 • Skolebørn vil være interesserede i designet af loftet i rumtemaet
 • For en teenager kan du sætte et billede af dit yndlingsband på det blå stretchloft

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/Goluboi_natyajnoi_potolok2-1024x768-1024x768.jpg "alt =" blå lofter "width = "620" height = "465" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/Goluboi_natyajnoi_potolok2-1024x768.jpg 1024w, https://remontcap.ru /wp-content/uploads/2017/05/Goluboi_natyajnoi_potolok2-1024x768-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/Goluboi_natyajnoi_potolok2-1024x768-174x131.jpg 174w, https: / /remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/Goluboi_natyajnoi_potolok2-1024x768-70x53.jpg 70W "størrelser =" (max bredde: 620px) 100vw, 620px "/>

Blå loft er en multifunktionel løsning i udsmykning af ethvert rum. Med en velvalgt skygge og kompatibilitet af andre elementer i interiøret vil det have en positiv effekt på en persons opfattelse og trivsel.

Sådan appliceres et blåt loft i et moderne rum: en gennemgang af eksempler og praktiske anbefalinger

Hvid stucco her er meget velkommen

Hej I dag foreslår jeg at overveje et interessant emne - det blå loft i det indre af boliger og bryggerier. Hvorfor handler det om denne blå skygge? Årsagen er, at den blå farvetone er speciel og især påvirker en persons mentale velfærd. Men lad os tale om alt i orden og mere detaljeret.

Hue - dens opfattelse og anvendelsesmuligheder i det indre

Et eksempel på at bruge det blå loft i badeværelset

Blå er en skygge af blå og det er denne skygge, der er forbundet med fred, melankoli, afslapning og fred. Med andre ord bidrager denne farve til genoprettelsen af ​​styrke endnu mere end varm greens.

Men det ville være forkert at tro, at himlenes blå slappe af og får os til at sove, hvilket gør os mere apatisk. Nej, for dette er der forskellige nuancer af grønt. Himmelens farve slapper af og pacerer, men fremmer samtidig intellektuel og kreativ aktivitet.

Sammenfattende ovenstående gør vi flere konklusioner om muligheden for at bruge blå nuancer i dannelsen af ​​interiører:

 • Himmelske nuancer vil være særligt relevante i soveværelset, børnelokalet og en undersøgelse, da dette vil have en positiv effekt på dit velvære, og du vil huske træthed oftere;
 • Himlen på loftet er en glimrende løsning til arrangement af værelser på en eller anden måde forbundet med vand, nemlig badeværelser, brusere og indendørs pools;
 • Lys nuancer af blå er forbundet med renhed, så dette design kan anvendes i køkkenet, forudsat at du virkelig opretholder renhed der;
 • Blå lys nuancer er en universel løsning med hensyn til at kombinere med andre farver, forudsat at disse farver ikke er meget mættede;
 • På trods af deres alsidighed kræver blå lofter et omhyggeligt og tankevækkende udvalg af kombinationer med andre farver, ellers vil interiørdesignet se groft ud.

Hvis loftet er blåt, så kan væggene også være blå, men tonen er mørkere. Denne win-win-løsning har vist sig i arrangementet af små trange værelser med lave lofter.

Så med de anbefalinger, der kan bruges som vejledning, har vi læst, nu overveje specifikke eksempler på brugen af ​​blå lofter i udformningen af ​​forskellige rum.

Interiør Review

På dette billede kan du se, hvordan de forskellige nuancer af blå kan kombineres med hvide elementer i entourage.

Stræklofter blå himmel perfekt kombineret med hvid farve i vægdekorationen

På trods af kompleksiteten af ​​de skyer på loftet billedet, den overflod af stuk og andet dekoration, rummet er væsentlige udformet i to farver og på trods af dette design ikke virke kedeligt. Tværtimod var indretningen meget rig og livlig.

Bay vinduer, luft gardiner og en krystal lysekrone supplerer følelsen af ​​vægtløshed i rummet. Selvfølgelig bør de resterende elementer i entourage, såsom møbler og gulve, heller ikke falde uden for det anvendte farveområde.

Hvis du mener at prisen på et sådant loftdesign er højt, tager du fejl. Det du ser på billedet er et stretchvindue. Sådanne designs bliver mere almindelige, og deres omkostninger bliver mere og mere overkommelige. For eksempel vil prisen på 1 m ² af en vinyl klud med et himmeltryk under hensyntagen til installationen ikke overstige 30 dollars.

Hvordan kan et værelse indrettet i et så usædvanligt farveskema bruges? Jeg tror, ​​at sådanne kombinationer ville være passende i det indre af en rummelig stue, spisestue og soveværelse. I små værelser vil dette farveskema i kombination med stuck og krystal blive opfattet som upassende.

Efter min mening er belysningen omkring spændingsstrukturens omkreds her overflødig

På dette billede kan du se et eksempel på mislykket brug af himmelske motiver i udformningen af ​​stuen. Men med loftet, vægge og draperi er alt i orden her, men den skjulte belysning og spotbelysning ser overflødig og uhensigtsmæssig ud. Sådanne fejl antyder, at indretningen delvist lånes fra modetidskrifter og delvis gennemtænktes.

Følgende eksempel på at bruge en blå nuance i udsmykningen af ​​rummet kan betragtes som vellykket. På trods af kombinationen af ​​varme og kolde toner ser designet af væggene og loftet ud harmonisk. Desuden kombineres dekoration af indretningen med to niveauer i harmonisk harmoni med den klassiske lysekrone. I en anden situation ville sådanne beslutninger betragtes som kontroversielle.

Et eksempel på, hvad tapet under de blå lofter kan anvendes på værelset så ikke kedeligt ud

Men i det næste billede kan du se et eksempel på, hvordan det blå stretchloft er dårligt indskrevet i interiøret.

Designet er naturligvis designet unprofessionelt, det vil sige med egne hænder med øje på modetrends.

Loftet med væggene smelter sammen, selv de adskilte hvide sokkler ved deres knudepunkt og den hvide indsats med spotbelysning sparer ikke. En sådan design beslutning ville være hensigtsmæssigt i badeværelset eller i indendørs poolen, men det vi ser på billedet er udformningen af ​​stuen i en typisk lejlighed.

Følgende eksempel på brugen af ​​blåtoner i indretningen er mere vellykket.

Interessant køkken design implementeret i en standard lejlighed

På billedet kan du se det moderne køkken, hvor den blå takkroner er perfekt kombineret med loftets og vægernes udsmykning, lavet i et lignende farveskema. Brugen af ​​sølv husholdningsapparater supplerer det anvendte farveområde.

At rummet ikke virkede kedeligt og monotont, blev installeret hængende møbler og romerske gardiner, lavet i varme farver. Som følge heraf ses køkkendesignet holistisk, møblerne ser ikke ud til at være klumpede, og loftet trykker ikke.

Praktiske anbefalinger om valg af kombinationer i indretningen af ​​værelser

På trods af enkelhed, koncise og stilfulde udsmykning af værelset

 • Hvis du vil have rummet til at se komplet, prøv at bruge et blåt himmelloft med kølige hvide vægge - det ønskede resultat vil blive garanteret;
 • Hvis du vil have, at interiøret ikke ser sløvt og ensformet ud, så prøv at kombinere nuancer af blåt med lysegrønne detaljer;
 • Udsmykningsrum i kolde farver vil se mere stilfuldt og moderne ud, hvis du supplerer det med velplanlagt belysning;
 • Prøv at gennemføre et system med skjult belysning, så rummet er fremhævet zoned;
 • I design af værelser med et blåt loft forsøge at anvende dekoration af naturlige nuancer;
 • Undgå at skrige fængsomme kombinationer, da deres brug med nuancer af blå kun kan være professionelle dekoratører;
 • Undgå at kombinere elementer i naturlige omgivelser med nuancer af blå fra naturligt træ, da sådanne kombinationer er kontroversielle.

konklusion

Nu har du en generel ide om, hvilken slags møbler og hvilke vægge der passer til det blå loft, og hvilke som ikke gør det. Jeg håber, at en lille anmeldelse af realiserede interiører og anbefalinger vil være nyttigt for dig.

Selvfølgelig er hvert interiør relevant på sin egen måde, hvilket betyder, at der ikke er universelle og samtidig effektive løsninger. Derfor, hvis der er spørgsmål, så spørg dem i kommentarerne til teksten.

Jeg gennemgår kommentarerne regelmæssigt og giver om nødvendigt omfattende rådgivning. Forresten, glem ikke at se videoen i denne artikel, jeg er sikker på at du vil være interesseret.

Blå strækloft

Blå strækloft anses for næsten universel løsning - det er passende i ethvert rum. Blå nuancer betragtes som psykologisk gunstige. For det første er denne farve forbundet med himlen, så bluenessen over hovedet virker ret naturlig, og for det andet undertrykker den aggression, lindrer irritation og muskelspænding, beroliger.

Hvor bedre at installere?

Blå strækloft kan laves i ethvert lærred - PVC-film er tilgængelig i et stort farveområde, så kataloget kan afhente enhver skygge fra et par dusin foreslået. Stoffer tilbyder et mere beskedent valg, men de kan altid males med akrylmaling - hvis der ikke er nogen ønsket farve eller skygge. På grund af den gunstige indvirkning og konsonans med et maritimt tema vil duke med bløde nuancer se godt ud i:
• stuer - fremmer kommunikation
• børn - stimulerer kreativitet
• soveværelser - pacifies og slapper af;
• køkkener - pacerer appetit
• Badeværelser - ekko temaet for vandet.

Ved at vælge blå stræklofter, skal du huske:
• Overskydende blueness i interiøret er overarbejde og forårsager kronisk træthed;
• "træk" rummet op - det er værdifuldt for små værelser;
• da blå farve er klassificeret som "kold", er det bedre at bruge det i solrige værelser.

Hvilken stil er de egnede til?

Den blå palette af stræklofter er meget forskelligartet. Udover den himmelblå kan du installere lærred af azurblå farve, turkis, akvamarin, majestæt... Takene i disse nuancer passer perfekt ind i:
• maritime tema
• Middelhavsstil;
• avantgarde;
• retro-norsk stil

Den blålige palette bruges ofte af designere i high-tech, loft, neo-barok, Provence, land, minimalisme, italiensk og maurisk stil. Den bedste mulighed for farvekombinationer er en kombination med neutrale farver. Det første sted er taget af hvid farve efterfulgt af cremet, champagne og elfenben farver.

Blå Stræklofter

Blå stræklofter ser rigtig godt ud, så skab en illusion af en klar himmel, gør rummet mere rummeligt og giv det en speciel atmosfære. Blå strækloft ser godt ud i ethvert rum, uanset om det er et soveværelse, stue eller børn. Den blå farve er behagelig for øjnene, det giver dig mulighed for at slappe af, og har også en gavnlig effekt på nervesystemet.

Funktioner blå stræklofter

Virksomheden "syvende himmel" tilbyder tre typer blå stræklofter:

Begge disse typer af stræklofter har deres egen karakteristika. Matt er mere velegnet til store værelser med højt til loftet, blankt - tværtimod for små værelser. Dens overflade, der er i stand til at reflektere lys, kan gøre rummet visuelt mere rummeligt, fyld det med lys. Både matte og blanke blå stræklofter har lang levetid, er ikke bange for temperaturændringer og høj luftfugtighed, og de er ikke underkastet akkumulering af kondensat, så de kan installeres i køkkenet eller badeværelset.