Sådan tømmer loftet med egne hænder

At begynde at putte skal sætte et hjørne

Korrekt gipsloft påvirker hele rummets rumindretning og kræver involvering af håndværkere i forbindelse med denne virksomhed. Men mange besøgende på Runet er interesserede i et langt fra inaktiv spørgsmål om, hvordan man tømmer loftet. Sådan tømmer loftet alene med egne hænder og sparer dig en vis mængde penge og får moral tilfredshed. Ja, det er rigtigt, for hvis du tager fat på essensen af ​​spørgsmålet og har nogle teoretiske grundlag i denne sag, og plus anvender din omhu og hårdt arbejde til det hele, er opgaven med at fylde loftet selv fuldstændigt gennemførligt.

Som i enhver virksomhed skal du lave en konsekvent liste over udført arbejde. Vi vil ikke afvige fra denne regel og skitsere vores plan:

 • Forbered de nødvendige værktøjer.
 • Forbered overfladen af ​​loftet for kitt.
 • Primer loft for kitt.
 • Anvendelse af det første og andet lag af kitt på loftet.

Planen er klar, og vi vil udføre kitarbejde, der holder fast ved det.

Værktøjer, der er nødvendige for kittens loft

 • Vi skal bruge tre spatler i forskellige størrelser: små op til 15 cm, mellemstore op til 25 cm og store - 40 cm. Det vil være mere hensigtsmæssigt for nybegyndere til at anbringe kitt med en lille spatel.
 • Perforator, spand, perforatorblander, håndrist, 100 grit sandpapir, rulle og børste til påføring af en primer.
 • Starter kittet, efterbehandling kitt, primer.

Forberedelse af loftets overflade til kitt

For at kontrollere loftets planhed kan du bruge en bred spatel, der anvender den skarpe ende til loftet. På steder, hvor der er huller mellem spatelkanten og loftet, indikerer det at loftet har en hul eller fremspring. Hvis disse huller er store, kræves der en loftslås på beacons. Men vores opgave er ikke en screed, men en pudsning af overfladen, derfor sænker vi screed processen.

Hvis loftet forbliver spor af det gamle kitt eller det eksisterer fuldt ud, skal du fjerne det på en ren gulvplade. Dette gøres med en lille og medium spatel. På en gang ville det være ønskeligt at bemærke, at loftarbejder skal laves i briller, maske og hovedbeklædning, forskelligt så er det nødvendigt at vaske i lang tid. Efter fjernelse af alle rester af det gamle gips skal du grundigt rengøre støvloftet med en støvsuger eller børste. Hvis dette ikke er gjort, vil små partikler derefter trækkes bag spatelen og dannes unødvendige strimler på gipslaget.

Primer loft under putty

Primer loft under putty

Før påføring af det første lag af kitt skal overfladen af ​​loftet primeres for at binde de fine partikler, der er i betonens mikroporer, og som forhindrer adhæsionen (adhæsionen) af kittet til loftet. Normalt for at primer overfladen af ​​væggene ved hjælp af en primer Ceresit CT 17, men hvis du finder et andet mærke af det forfærdelige, sker der ingenting.

Det er nødvendigt at starte primerprocessen fra hjørnerne ved hjælp af en børste, og dette skal gøres meget omhyggeligt. Efter hjørnerne kan du anvende en rulle til priming, som bruges til maling. Valsen passer bedre, da shaggy væske fra skummet vil dryppe ned rigeligt. Ved påføring af en primerrulle er det bedre at lede fra mig selv, for at være mindre sprøjtet. Efter første gang og efter at primerlaget er tørret, er det nødvendigt at prime igen.

Sætte kitt på loftet

Først og fremmest skal du vælge et kit til arbejde. Helt gode resultater er vist ved den tørre blanding af Knauf, som kan bestå af to typer: KNAUF NR start kittet og KNAUF ND kittet. Bland blandingen i en spand ved hjælp af en boremaskine eller slag ved hjælp af en blander til blanding. Før du hælder blandingen i spanden, skal du sørge for at tjekke den ud. Skovlen skal være helt ren. Ellers vil alle små faste partikler efterlade furerne i loftet. Måske er det ikke noget emne, men du vil vide, at erfarne master finishers har deres egne spande, som de tager med dem for at bestille, og at de omhyggeligt beskytter.

Anbefalet bevægelsesretning af spatelen

Det er nødvendigt at blande sig, indtil den krævede konsistens er opnået, hvilket ville tillade blandingen ikke at dræne fra spatelen og på samme tid blev godt fjernet fra den. Efter den første blanding skal partiet stå i 5-10 minutter, og bland derefter det igen og tilsæt vand om nødvendigt. Det er ikke nødvendigt at ælte et stort antal færdige kitt, styret af det faktum, at det vil være nok i 15-20 minutter arbejde, for efter 30 minutter vil hun gribe og arbejde det vil være umuligt.

Begynd at anvende løsningen på loftet skal være fra en lodret væg med et hjørne. Metoden til påføring af det første lag er som følger: laget påføres og straks fjernes, påføres og fjernes og så videre over hele overfladen af ​​loftet. Hvad opnås der ved dette? For det første vil alle små pits og revner blive udfyldt, og for det andet opnås et meget tyndt og jævnt lag, og du kan endda sige og for det tredje er materiale gemt. Samtidig skal spatelet holdes i en vinkel på 45 - 60º. Ved påføring af det første lag kan der forekomme små riller, fordybninger - ikke bekymre dig, rengør altid.

Sætte kitt på loftet

Efter fuldstændig tørring skal det første lag rengøres omhyggeligt - dette vil i høj grad lette anvendelsen af ​​det andet lag, hvorved materialet igen vil blive gemt. Ved stripping fjernes grove fejl i form af strimler og knuder med en lille spatel, og efterbehandlingen sker ved hjælp af et håndstik, hvor det finkornede sprængpapir på 100 stykker er indsat. Selvfølgelig, når du udførte denne fase af arbejdet, glemte du naturligvis ikke beskyttelsesudstyret: briller, maske og hovedbeklædning.

Før det andet lag påføres, bør den første ikke primeres, da kittet har god vedhæftning til starten. Desuden kan det andet lag påføres straks med en bred spatel, hvilket vil spare din tid betydeligt. En anden betingelse for et vellykket arbejde: Væggene skal pudses med mindst et primært lag, ellers vil der være et problem med at fylde overfladerne af både væggen og loftet i hjørnerne. Efter at det andet lag er tørret, skal overfladen formales.

Så kan du allerede primet og malet. Det tager 5-6 dage at sætte et loft.

Praktiske tips fra mesterne af primer til loftet under kittet

Planlægning af lejlighed renovering, normalt afgøre rækkefølgen af ​​arbejde. Først og fremmest tager vi loftet. Vi tilbyder trin for trin instruktioner til dem, der står over for denne sag for første gang. Forberedelsen af ​​basen skal tages alvorligt: ​​du skal begynde med køb af primer til loftet under kittet.

Du kan ofte høre et forvirret spørgsmål: kræver loftet virkelig et så komplekst job? Må jeg primer loftet før kittet? Du kan undvære det, men efter en kort periode vil tapetet begynde at forsvinde, malingen smuldrer. Dette skyldes det faktum, at kittens blanding straks blev anbragt på en blød base.

For at undgå sådanne problemer må du ikke være doven - lav en loftsprimer under gipset. Dette er især nødvendigt, når de har en porøs overflade. Før du begynder, er det bedre at forberede alt hvad du behøver.

instrumenter

Et sæt værktøjer til puttying er simpelt. Du skal bruge:

 • bakke;
 • pensel;
 • rulle (helst med et langt håndtag).

Alt om primer

Hvad primer før kittet? Når du vælger, skal du overveje grundlaget for overfladen, dets kvalitet. Hylder af byggevirksomheder demonstrerer koncentreret, klar til spisning, tørblandinger. En vigtig faktor i udvælgelsen af ​​blandingen er jordens sammensætning. Således behandles træ, skumbeton, gipsvæg og gips med akrylblandinger. Ønsker at give en glat overflade mere vedhæftning (vedhæftning), er det bedre at tage betonkontakt.

Foruden akrylkompositioner er der mange specialiserede:

 1. Phenol. Dens formål er træ- og metalbaser. Perfekt til gipsvæg.
 2. Alkyd. En god måde at primet træ, træoverflader. Især godt, før du bruger alkydmaling.
 3. Gliphtal. Velegnet til metal og træoverflader. Pas på: det har høj toksicitet. Derfor anbefales det at anvende på arbejde uden for eller i godt ventilerede områder.

Overvej: For badeværelset og køkkenprimeren gives fortrinsret til primere med antifungale, fugtighedshæmmende kvaliteter.

Teknologi arbejder på primeren

Før tilberedning skal du først forberede overfladen. Til dette formål fjernes alle snavs, partikler af opløsningen. Den gamle belægning (tapet, kridt, lim) skal omhyggeligt afskrabes.

Vi forbereder en primer

Efter forberedelsen af ​​basen foretager vi primeren. Ryst den forberedte opløsning godt, hæld den i bakken. Den koncentrerede primer fortyndes som anbefalet af fabrikanten. Tørblandingen opløses med vand ifølge instruktionerne.

Materiel anvendelse

Nu begynder arbejdet med priming loftet før kittet.

 1. Arbejdsmateriale hældes i bakken med en ujævn bund.
 2. I nærvær af mikroporer arbejde bedre start børste. Hun bør også behandles i begyndelsen af ​​gipsvæggen leddene.
 3. Dyp rullen i en væske, så den er godt gennemblødt. For at undgå drypning fjernes overskuddet ved at rulle på en ujævnt bund. Roller bruger i loftet i en retning. Det første lag anvendes normalt parallelt med væggen, hvor der er et vindue.

Primerblandingen påføres overlappende for at undgå ubehandlede steder. Det er praktisk at arbejde med en hvid løsning. Den klare løsning er ikke synlig på overfladen. Hvis loftet er hvidt, kan der tilsættes pigment til blandingen.

Tørretid

Ønsker at opnå et godt resultat - vent indtil objektet er helt tørt efter priming. Dens tid er angivet i instruktionerne. Det afhænger af følgende:

 • type base
 • porøsitet satser
 • sammensætning af blandingen
 • stuetemperatur;
 • fugtighedsniveauer.

Tørre porøse baser absorberer opløsningen hurtigt. Det lader til, at det hurtigt tørrede ud. Men da du ser dette, ved du - du skal anvende et andet lag af blandingen. Du kan ved at strække dine hænder bestemme objektets beredskab til videre arbejde: Tør overfladen med en håndflade. Hvis det er glat, tørt, så er jorden tør. Palmen er snavset med støv - et andet lag er nødvendigt.

Det er for farligt at vente for længe - overfladen kan blive støvet! Standard ventetid er 12 timer.

Hvor mange lag er der brug for

Efter tørring skal sammensætningen bestemme, om du har brug for et ekstra lag. Om nødvendigt skal du prime den anden. Efter at overfladen er kittet, skal du straks inden male eller male klæbe på toppen af ​​kittet med en primer for at forbedre vedhæftningen af ​​maling og tapet til overfladen.

Det lader til, at der ikke længere er nogen tvivl om behovet for at primer loftet før kittet. Kvaliteten af ​​det udførte arbejde afhænger af udvælgelsen af ​​værktøjer, primerblanding, overholdelse af teknologi. Hvis du gør alt rigtigt, så bliver du ikke nødt til at gå tilbage til en så vanskelig opgave i flere år.

Nyttig video

Professionelle tips om at sætte loftet på kitt i gang kan ses i videoen nedenfor:

Forberedelse af loftet for yderligere arbejde er en øvelse, der kræver tid og kræfter. Derudover er der brug for viden. Efter at have fundet dem, vil du være i stand til ideelt at reparere ikke kun dit loft, men også tjene nogle penge på det. Vi mener, at artiklen hjalp dig med at blive en sand mester.

(3 vurderinger, gennemsnit: 5.00 ud af 5)

lofter

På de malede overflader er der tydeligt synlige alle fejl i flyet, hvilket betyder, at før maling er det nødvendigt at udføre en særlig procedure kaldet kittet. Og selvfølgelig vil kvaliteten af ​​maleribotten afhænge af denne proces. Derfor er loftplanet altid forberedt til efterbehandling ved udførelse af tømning af loftet til maling. En sådan operation vil bidrage til at eliminere uregelmæssigheder og sømme, og det er ligegyldigt, om et almindeligt loft eller et suspenderet gipsplader er forberedt til efterbehandling.

Indhold:

Funktioner af putty loft

Før du anvender den endelige belægning, ofte kaldet efterbehandling eller efterbehandling, på overfladen, der skal færdiggøres, uanset om det er en facade eller et loft, behandles det med materialer og udjævningsforbindelser kaldet spackling. For eksempel for at forberede overfladen til pasta eller maling, skal kittet nødvendigvis anvendes.

Kernen er, at forberedelsen af ​​loftet for maleriet er anderledes, og det afhænger af den specifikke overflade. For eksempel kan det være et gammelt kitt eller hvidvask, en gulvplade, der kræver fortynding. Som regel kan der i bygningerne i den gamle prøve findes lerloft, der kræver en usædvanlig tilgang. Selv loftet på gipsplader har visse funktioner. Loftets overflade er selvfølgelig den mest forskelligartede, men vi har opført de mest almindelige overfladetyper.

Fra et stort udvalg af putties (klæbemiddel, klæbemiddel, akryl og latex, shpakrilovye, baseret på PVA) vælges de nødvendige stoffer til bestemte arbejder. Når du vælger en fyldstofsammensætning, glem ikke om primeren. Det anbringes direkte foran loftet kittet.

Putties kan også være færdig og starte. Typisk er starterkompositioner tyk, som sur creme, og følgelig anvendes til at udjævne store forskelle, skade på loftet og tætningshullerne. Om nødvendigt kan disse forbindelser anvendes mere end én gang, med en pause for at tørre dem, idet der også anvendes specielt forstærkningsnet, som eliminerer dannelsen af ​​revner.

Efterbehandling kittet noget tyndere og de påføres over startkittet. Deres ansøgning kan foregå med priming. Det er sådan en finish kitt plade kan bringe det i næsten perfekt stand. Men alt det samme, ved hjælp af afslutning af kittet, vil indretningen af ​​loftet ikke give resultater. En sådan sammensætning kan kun påføres i et tilstrækkeligt tyndt lag. Det vil selvfølgelig helt gentage profilen af ​​overfladen, på hvilken den påføres, dvs. dens formål er at give loftets glathed.

Værktøj og materialer til arbejde

Et stort antal producenter producerer kittesæt, som omfatter primere på ensartet basis og putties (efterbehandling, start, facade, universal osv.). Med denne tilgang, meget nemmere teknologi kittens loft og køb af tog. For at kunne korrekt udføre loftet til maling med egne hænder, bør du ikke kun vælge den rigtige sammensætning, men også passe på at vælge det rigtige værktøj.

Når det ikke er nødvendigt at putte uden blender (det er praktisk at udføre blanding med en dyse til en elektrisk boremaskine), skal du også gratere, halvgitter og stålspatler (mindst to: smalle og brede). På selve riflet skal der være et lag af filt, og dets længde skal nå en meter. Det er praktisk at anvende primeren med en bred børste eller ruller af forskellig bredde.

Overfladebehandling til kitt

Det er nødvendigt at starte arbejdet med loftet i loftet med fjernelse af gamle belægninger. Overfladen til dette rengøres fra den gamle hvidvask, maling samt uregelmæssigheder på gipset. Samtidig behandles grundigt gamle mørke pletter, der stammer fra fugt og udseende af svampe, samt spor af rust.

Det er ret vanskeligt at fjerne loftfliserne, så sådanne steder til fjernelse, som en sidste udvej, kan simpelthen være malet. Hvis det er et gammelt kitt eller gips, der skrælmer af, så kan det fjernes ganske enkelt med en bred trowel. På steder, hvor gipset holder tæt nok, skal du banke med en hammer og selvfølgelig ikke meget. Så vil dette lag miste al sin styrke og gå væk uden problemer. Fjernet lag af farve, hvidvaskning, rensede lag af snavs og støv.

For at fjerne det gamle loftbelægning, kan du bruge den gamle gammeldags måde: blød emulsionen med en jodopløsning (proportionen skal være som denne: en flaske jod på en spand vand) og vask hvidvaskningen med vand. Men det samme er snavset, langt og besværligt arbejde.

I vores tid er der en hel del specielle vasker, med hjælp fra dem kan du nemt fjerne enhver gammel maling. Selvforbrug af vask er 0,5 liter pr. Kvadratmeter. Ved hjælp af en bred børste eller rulle påføres removerserne på loftet og fjernes efter ca. 20-30 minutter sammen med den gamle maling. Rene og hurtige!

Det sker også, at når du fjerner tapetet under dem, er der en gammel kitt, som ikke holder godt. Det skal også fjernes med en spatel. Hvis vi ikke fjerner det, og vi vil niveauer loftet med en kitt, så næste dag vil vores kitt tørre. Og selvom ikke den næste dag, så vil det helt sikkert ske, når man maler loftet.

Hvis der er revner i loftet, bliver de syet og derefter slynget. I dette tilfælde forlænges revnerne og forstærkes med en spatel eller kniv langs hele længden, så loftet er primet og gnides med et kit. Fremskrivninger og uregelmæssigheder op til 2 centimeter er slået fra med en trojan, perforator, hammer eller andre værktøjer. Hvis loftet ikke er helt glat, skal det gipses. Hvis uregelmæssighederne er mere end 5 centimeter, er det nødvendigt at tænke på et loft lavet af gipsplader, som det også vil være muligt senere at erhverve oplevelsen af ​​puttying.

Bekæmpelse af svamp i loftet

Mange mennesker står over for under arbejdet med behovet for at fjerne ikke kun den gamle farve sammensætning, men også den ubehagelige ting kaldet svampe. Det ser temmelig ubehageligt ud, og det er pletter og skimmel af brun-grønne nuancer, der normalt forekommer i områder med høj luftfugtighed. Hvis en svamp har dukket op på dit loft, så bør du ikke ignorere det. Det er bedst at bruge en specialdesignet skimmelmiddel til bekæmpelse af svampen.

Finske og tyske produkter er til rådighed til skimmel. Omkostningerne ved sådanne stoffer er på niveauet 5-7 dollars. Valget af vores produkter er meget fattigere på grund af den nationale vane af kobbersulfat, som også fjerner svampe. Et sådant værktøj kan kun opnås i specialforretninger eller i byggefirmaer.

Det er ret nemt at bruge lægemidlet: de sprøjter på overfladen påvirket af svampen, ventede 30 minutter og så på, hvordan det hele boblede og hissede, og der var ikke mere svampe. Det er ubehageligt under processen, kun krybende akrid lugt af klor i rummet. Mens invasionen af ​​svampe og skimmelsvamp er i indledende fase og ikke har taget størrelsen på en katastrofe, er det virkelig en stor hjælp fra skimmelmidler.

Det ville også være dejligt at beskytte dig selv på forhånd fra udseendet af svampen i fremtiden. Til dette formål er det nødvendigt at træffe forebyggende foranstaltninger. Der er forskellige antifungale maling tilsætningsstoffer. Svampfoci, der er store i størrelse, forbrændes ved plasma-svejsning, propan eller beton er udhulet. Herefter forsegles det igen, og vitriol er primet. Selvom mange hævder, at det er ubrugeligt at bekæmpe svampen.

Primering af overfladen under putten

Når du har ryddet loftet, kan du komme til arbejde. Men før dette er det nødvendigt at finde ud af, hvordan loftet er vandret. En simpel måde er at måle afstanden fra loftet til gulvet i hjørnerne af rummet med en lodret linje. Du kan også bruge vandstanden. Hvis det viser sig, at der er en hældning af loftet, er det nødvendigt at returnere den vandrette position til loftet under primerværkerne.

Endvidere skal loftet være forsigtigt jordet. Loftoverfladen er dækket af en primer for at skabe et stærkt bånd med bunden. Nødvendigheden af ​​at anvende er forklaret ved, at kittens sammensætninger selv ikke kan tilvejebringe tilstrækkelig pålidelighed. Primeren påføres på en forplanet overflade.

For dem, der ønsker at putte loftet, anbefales det kraftigt at se videoen om loftet i loftet til maling og bruge en primer med dyb penetration, som påføres ved hjælp af malingsruller. Det er også muligt at bruge lange teleskopgreb til disse formål, hvilket gør det muligt at spare strøm. Priming kan være på trange steder med en smal børste. På samme tid håndterer man jo forsigtigt led og hjørner. Anvendelsen af ​​disse primere beskytter overfladen mod form og svampdannelser.

Akrylprimer er helt egnet til sådanne formål. Og du bør ikke spare, som med et utilstrækkeligt lag af primer øger risikoen for at skrælle maling og kitt. Efter fuldstændig tørring ville det være rart at anvende et andet lag af primer.

Når primeren tørrer, skal du sætte tømmer og sømme samt mulige revner og chips. I dette tilfælde skal du med den bedste effekt bruge et specielt maske, som er beregnet til forstærkning af sømme. Du forhindrer så yderligere forekomsten af ​​revner. Når alt er tørt, er det nødvendigt at polere de puttede steder grundigt med et ret groft sandpapir og også behandle med en primer.

Sætte startkittet

Efter at primeren er tørret, kan du begynde at putte dit loft til et glat maleri med en speciel startpakke. Til dette formål skal du bruge en ren beholder, en 40 mm spatel, en 100 mm spatel, en 250 mm spatel, en 450 mm spatel, en boremaskine med en dyse eller en byggemixer. Du vil også have brug for et nylonnet, som har 2 til 2 celler, hvormed kittet bliver stærkere og ikke giver lige små revner. Selv en uerfaren person, der bruger et gitter til at rette loftet, er ret nemt.

Nu er det tid til rigtigt at fortynde startkittet. Som allerede nævnt skal det være som en tyk creme. I begyndelsen af ​​denne masse lægges alle huller, revner, huller ved hjælp af en smal spatel. Denne sammensætning skal være fuldstændig tør. Ved hjælp af trowel er hele området dækket af en speciel startpakke.

Putty kitt fra tanken. Brug derefter en mixer til at slå den op til en tilstand af blød olie. Når kittet er klar, tager du en spatel på 100 millimeter, så skriv kittet fra beholderen og påfør så jævnt 450 mm til spatelen med et tyndt lag og læg en stribe på loftet, der svarer til bredden af ​​nettet.

Derefter anbefales det at afskære strimlen af ​​gitteret, hvilket svarer til loftets bredde, som vist på billedet af loftkittet til maling. Derefter sætte du på en kittede sæt denne strimmel af mesh og drukne den i sæt kittet. Niveauer det forsigtigt med en bred trowel, og for at lukke masken helt igen skal du anvende et lag af kitt.

Smør forsigtigt blandingen til en centimeter. Det giver ingen mening at smøre tykkere, det er bedst at tillade at tørre, og hvis det efter tørring er nødvendigt at smøre et sted, så gør det. Du skal også forlade ikke fyldt med en stribe på 5 centimeter for at blokere den næste række af gitteret. Dernæst pålægges en anden strimmel af gitteret på den første, eller mere præcist, på fem centimeter underlag, og ligesom den første dækker vi også den med en kitt.

Afhængigt af betingelserne tørrer startlaget i mindst 8 timer. Efter at det første lag tørrer, påføres det andet lag af startkittet. Dens tykkelse bør ikke være mere end 2 millimeter. Det vil være godt at strække kittet på overfladen, mens du skal forsøge at ikke forlade streger fra spatelen. Det er nødvendigt at vente efter start af kittet, indtil det tørrer helt (mere end 24 timer).

I dette tilfælde fjerner de resulterende tilstrømninger, klumper, uregelmæssigheder sandpapiret eller slibepanelet. Hvis du er utilfreds med resultatet af det andet lag af startkittet du har anvendt, gentag proceduren igen efterfulgt af tørring og polering. For at slibe støv fra loftet kom ikke ind i lungerne og øjnene, skal du bære en gasbindende åndedrætsværn og beskyttelsesbriller.

Sætte efterbehandling kittet

Da kittet påføres over startet, så skal det selvfølgelig være tyndere end det foregående. Til sådanne formål vil en stor spatel passe, som skal presses mod loftet med en indsats og påføres et ret bredt lag. På emballagen skal kittens finish læses vejledningen og derefter i overensstemmelse med instruktionerne forberede kittet. Denne kitt skal være som en tyk creme.

Fra beholderen afsætter vi kittet med en spatel på 100 millimeter, påfør det ensartet på en 250 mm spatel og påfør derefter et tyndt lag på 1-2 millimeter til loftet. Og med en spatel på 40 millimeter opstiller du kittet bag gasrøret såvel som i andre dårligt tilgængelige steder.

I dette tilfælde skal spatelet holdes i en vinkel på 70 grader. Jo mere vinklen nærmer sig 90 grader, jo tyndere bliver det påførte lag, og spatelen forlader ikke striber bagved det. Herefter fjerner vi overskydende masse med en spatel. Efter at kittet tørrer ud, skal du male med smørepapir eller slibemiddel.

Umiddelbart efter det første lag med en overlapning, laver vi den anden og fjerner også resterne, udjævner små ridser og ruhed. For at putty under det glatte maleri af loftet, skal du sætte loftet med færdiglavet akryl kittet. Denne kitt sælges i plastikpande. Akrylkittet bør påføres i loftet med en tykkelse på højst 1 millimeter.

Til sådanne formål er det nødvendigt, at kittens kniv, der anbringer kittet til loftet, kommer med en lille vinkel på 70-80 grader. Med denne metode af kit er der ingen bands. For at blandingen ikke tørrer ud i kanterne, er det nødvendigt at udføre alle bevægelser ret hurtigt. Om nødvendigt kan du anvende det næste lag, men først efter at den forrige tørrer. Som følge heraf bliver overfladen helt flad og glat og kræver næsten ikke slibning.

Gipspladens glatte overflade giver dig mulighed for at følge en mindre arbejdsom vej. Hertil kommer, at prisen på putty loft til maleri i dette tilfælde vil være betydeligt mindre. Og forarbejdning af kitt er kun i sømene mellem arkene. Efter at overfladen tørrer, skal den slibes og derefter males direkte på arkene. En af hovedopgaverne er en godt primet overflade. Selvfølgelig er resultatet noget anderledes end den første mulighed, men generelt viser det sig ganske godt.

Slibning og priming før maling

Efter fuldstændig tørring af loftet er det forsigtigt jordet. Gør det bedre med gardiner eller i et mørkt rum om aftenen. Vi tager en lommelygte, en bordlampe eller en vedhæftet patron med en lampe til skinnen for at holde det mere behageligt og derefter rette lysstrålen til loftet i en vinkel - i denne stilling er alle fejlene synlige, som kan repareres ved slibning.

Vi bruger i færd med at slibe vandtæt fint sandpapir, monteret på et rivejern eller træbjælke. Hele loftet behandles på denne måde. Efter slibning fjernes alt støv med en støvsuger.

Priming er sidste etape af loftet. Vi anvender primeren kun med en rulle, og vi arbejder med en smal børste på svært tilgængelige steder. På rullen skal være pels med velour med en lille bunke. Efter at have lagt det første lag af primer på loftet, anvendes den næste vinkelret. Uanset formålet med primeren anvender vi kun lagene, efter at det foregående lag er fuldstændigt tørret. Husk at på overfladen under arbejdet ikke bør være overskydende primer sammensætning.

Justering af loftet med kitt: valget af materiale og teknologi

Fra denne artikel lærer du:

 • Hvilken slags kitt bruges til at justere loftet
 • Hvilke værktøjer er nødvendige for at nive loftet
 • Hvordan er justeringen af ​​loftet kittet

Der er mange måder at justere loftet på. Hver af dem udføres på sin egen måde. De fleste af teknikkerne er kun tilgængelige for kvalificerede specialister med specialværktøjer. Nogle gange kan reparationen af ​​loftet på grund af kompleksiteten blive forsinket på tidspunktet for udførelsen, med nogle typer arbejde, tværtimod kan enhver person uden bestemte færdigheder klare sig selv og på kort tid. Vi vil fortælle dig om udjævningen af ​​loftet.

Hvilken slags kitt bruges til at justere loftet

Til efterbehandling lofter til salg er der sådanne sammensætninger:

 1. specifikke, der anvendes til en bestemt type grov base
 2. start, nødvendigt for at niveauet overfladen;
 3. efterbehandling, der kræves til endelig loftfinish
 4. universal, der anvendes til forskellige typer af overflader.

Putties til udjævning af vægge og lofter, afhængigt af fyldstof, er opdelt i flere typer:

 • Polymer. Af alle de dyreste. Dog begrunder prisen den høje kvalitet. Med denne kit er overfladen nivelleret perfekt.
 • Cement-kalk. Anvendes i rum med høj luftfugtighed. Det er ikke elastisk, hvilket resulterer i, at mikroskader er mulige under tørring. Problemet løses ved at anvende et andet lag af sammensætningen.
 • Sand-cement. Designet til korrektion af loftet med en meget ujævn overflade. Derudover har denne type kitt en høj grad af vandmodstand.
 • Gips. Anvendes som overflade. Når tørring ikke falder i størrelse og ikke dannes revner.

Kittens kemiske sammensætning er som følger: lim, akryl, latex, olie, olie-lim, shpakril.

Kittet fremstilles i form af en tør blanding og en færdiglavet løsning. Pulveret skal fortyndes i vand som angivet i producentens anvisninger. Tætheden af ​​opløsningen reguleres uafhængigt. Tør kitt er billigere. Det er let transporteret, lagringsperioden har næsten ingen begrænsninger. Klar putty sælges i form af en forberedt opløsning i en plastikbeholder.

Når du køber en primer og kitt til reparation af loftet, skal du prøve at vælge kompositionerne fra samme fabrikant: De bliver bedre kombineret og låst sammen.

Værktøjer til udjævning af loftet

 • 15-20 liter spand med lige høje kanter. Dette design af tanken hjælper med at undgå at sprøjte ved omrøring og opsamler hele løsningen helt med en spatel.
 • Tre typer metal spatler i forskellige størrelser.
 • Mixer til blanding.
 • Malebørste og rulle til påføring af primerblanding.
 • Sandpapir til afslutning af loftets overflade.

Før du begynder processen med at udjævne loftet med kitt, skal du på forhånd udarbejde et arbejdsplan: Fjern den forrige belægning. Kvaliteten af ​​forrensningen afhænger af resultatet af efterfølgende efterbehandling. Udfør denne procedure med en speciel scraper eller spatel. Du kan rense det på to måder: enten tør eller våd overfladen. Den anden mulighed er at foretrække, fordi når våd maling begynder at boble, er det lettere at rengøre. For større effektivitet, lav et udkast i rummet. Efter at have fjernet malingsrester skal du skylle loftet godt.

Forberedende fase før udjævning af loftet med kittet

Justering af loftet med en kittelse sker kun, hvis uregelmæssighederne ikke er mere end fem centimeter. For større størrelser skal de dybe fordybninger først udjævnes med gips. Putty anvendes i 2 lag - start og efterbehandling. På slutningen af ​​putten skal overfladen være poleret.

Før hovedarbejdet kræver overfladebehandling. Handlinger udføres i følgende rækkefølge:

 1. Fjern den gamle finish.
 2. At gennembore belægningen for tilstedeværelse af hulrum og dårligt fastgjorte elementer. I hjørner og led er det bedre at gøre dette med et værktøj, som en skruetrækker.
 3. I tilfælde af detektion af hulrum skal det dårligt fastlagte lag fjernes.
 4. Rengør forurenede områder (fedt, sod, rust), skimmel, svamp.
 5. Prime loftet.
 6. Gips overfladen, når detekterer gouges over fem millimeter.

Når overfladens rude ikke er mere end et par millimeter, kan tilpasningen startes med kittet uden først plastering.

Med den færdige blanding kan du starte arbejdet med det samme. Den tørre sammensætning skal først fremstilles. For at gøre dette, hæld varmt vand i beholderen. Derefter tilsæt kittet der, bland alt grundigt. For at undgå dannelse af klumper, lad opløsningen stå i 10 minutter for at opløse helt, og rør det igen. Denne procedure kan udføres manuelt. Og du kan fremskynde processen ved hjælp af en byggemixer, boremaskine eller hammerboremaskine med en visp. Med den mekaniske metode blandes blandingen med højere kvalitet.

Anbefalede artikler om dette emne:

Hvis du beslutter dig for at justere loftet med kitt med dine egne hænder, så glem det ikke, at du skal forudfylde de dybe kramper. For en usædvanlig flad overflade udføres arbejdet med orientering på bakker. Derfor er deres installation en meget vigtig del af forberedelsesfasen. Kvaliteten af ​​monteringen af ​​bakker afhænger af, hvor glat det gipsede loft vil være. Gipsloft på beacons med streng overholdelse af teknologi vil give et glimrende resultat.

 • Først skal du planlægge rummet. For at gøre dette skal du markere nulpunktet på vægge ved hjælp af en lakledning.
 • Det fundne nedre mærke i loftet er placeringen af ​​det oprindelige fyrtårn.
 • Med et trin på 30 cm over hele overfladen lagde en lille kitt lidt kitt i lighed med fastgørelsesbjælker. Derefter presses en perforeret profil eller en træbjælke som fyrtårn ind i den. Samtidig styres det, at den nederste del af alle beacons udgør et vandret plan.
 • Vi kan ikke lade gipslaget i loftet være mere end 5 centimeter. Så højden af ​​fyrtårne ​​kan ikke overstige denne værdi.
 • Når alle bakkerne er installeret, skal du have et niveau på to meter for at kontrollere overholdelsen af ​​den vandrette linje.

Efter installationen af ​​beacons begynder processen med plastering. I slutningen af ​​den grove justering gips start finish korrektion kit.

Den grundlæggende proces med udjævning af loftet

Til forarbejdning ikke for kuperet overflade justere loftet med kitt. Det adskiller sig fra gips ved finere slibning af fyldstofet (ikke mere end 1000 mikron). Ved hjælp af tynd eliminerer små uregelmæssigheder på forskellige overflader. Takket være den fine fraktion af slibning opnås en perfekt glathed i det færdige område.

Jo tyndere lag af kitt, jo bedre. Pre-loftet er rengjort fra alle lag af den tidligere gips. Mindre defekter rengøres med sandpapir eller leddelt flyder med en udvidet holder. Derefter fastgøres malingsgitteret (serpyanka) på arbejdsfladen med PVA-lim eller en speciel forbindelse. For at lette processen med sin vedhæftning er det bedre at tage en selvklæbende.

Nu kan du forberede en blanding til kitt. Tag 30 kg tørt kittepulver, fyld med tolv liter vand og bland straks. Det vil være mere bekvemt at gøre dette mekanisk ved hjælp af specielle byggeværktøjer. Løsningen kan betragtes som klar, hvis den ligner tyk creme i konsistens.

Og så skal alle handlingerne gøres meget hurtigt, fordi den tilberedte blanding hurtigt hærder og taber dens elasticitet. Teknologien er som følger: Med et smalt spatelblad bliver finishen påført spatelen med et bredt blad. Derefter påføres alt på loftets overflade og trykkes kraftigt af værktøjet. Vær ikke distraheret af korrektionen af ​​skilsmisse. Derefter fryses de meget enkelt af et trowelnet. Efter at det sidste lag af kittet er tørret, er overfladen poleret med en pasta med et grovt net, hvis grus er mindst et hundrede og tyve enheder.

Materialer fremstillet af en producent vil være nøglen til god kvalitet og perfekt overflade.

Nivellering af loftet med en kittelse gøres manuelt ved hjælp af følgende algoritme:

 1. Forberedende arbejde. De omfatter rengøring af overfladen og fjernelse af alle uregelmæssigheder på over 2 mm. Prøv at mekanisere denne proces med en perforator, som er udstyret med en visp.
 2. Primer loft sammensætning af dyb penetration ved hjælp af en pensel eller rulle.
 3. Starter kittet. Et lag på en centimeter er overlejret på arbejdsfladen. Viskositeten af ​​den fremstillede kittens blanding svarer til tyk creme. Værktøjet, der gør det muligt at opnå glathed på overfladen, er en metal halvliner.
 4. Det sidste skridt er udjævning af loftet med en finish. Det skal anvendes i to lag. Under forholdene i et varmt rum (temperatur over 18 ° C) og dets udluftning tager tørringen af ​​lagene en kort tid (ca. 4 timer). Ved lavere temperaturer kan denne proces vare op til en dag.
 5. Under de betingelser, der kræves for hurtig hærdning af tyndlaget, på den anden dag vil du kunne begynde at male overfladen. Vibrationskværnen vil perfekt klare denne procedure. Uanset hvilken indstilling til loftjustering du vælger, skal du ikke glemme, at du først skal prime overfladen til maleri (du kan bruge samme sammensætning som for hovedmaleriet).

Metoden til at anvende kittet sådan. Tag et værktøj med et bredt blad i din venstre hånd og en smal i din højre hånd (dette vil være et værktøj).

Tag en lille løsning, prøv at fordele det i midten af ​​knivens arbejdspatel. At sætte kittet skal være sådan, at det er helt på loftets overflade.

Hold værktøjet nøje, nivellerer overfladen ved første forsøg, du bør ikke justere dit arbejde. For at undgå strimler skal arbejdspatelet holdes i en lille vinkel på loftplanet. Dette vil give mulighed for at udjævne kittet. Under denne procedure bevæger den ene kant på den ubehandlede overflade, og den anden vil være på vægten over det behandlede område, hvilket sikrer udligning uden deformationer.

At vælge et værktøj til kitt er et afgørende øjeblik. Resultatet af kittens arbejde afhænger af det. Trowel bør ikke være for blød, for så vil den bøjes for meget, og striber vil forblive på kanterne. Vælg et værktøj med et lærred af mellemhårdhed. Det er bedre at justere den købte spatel lidt, hvilket underminerer skarpheden af ​​hjørnerne. Som følge heraf skal enden af ​​bladet få en vis ovalitet. Det giver komfort og sikkerhed for mesteren og den bedste kvalitet af den forarbejdede overflade.

Leveling af loftet med en kitt med egne hænder er ikke en nem proces, det kræver overholdelse af teknologi og tilstedeværelsen af ​​en vis færdighed. Enhver fejl ved blanding af arbejdsløsningen, indledende overfladebehandling eller anvendelse vil nødvendigvis påvirke det endelige resultat. Men med streng overholdelse af en række regler og under hensyntagen til teknologiske særegenheder vil alle kunne klare dette arbejde.

Bange for at det aldrig vil ende, efter at du har startet reparationen?

Med firmaet "Min reparation" sker det ikke.

 • Klare deadlines. Vi refunderer 5% af ordrebeløbet for hver forsinkelsesdag;
 • Kvalitetssikring. Alle uforudsete udgifter refunderes på egen regning
 • Fast skøn. Omkostningerne ved arbejdet vil ikke stige. Omgående fastsætte prisen i kontrakten;
 • Afbetalingsplan 0%. Ingen forskudsbetaling. Start reparation lige nu;
 • Gratis design projekt. Design projekt og 3D visualisering af din lejlighed.

Bestil et opkald og find ud af omkostningerne ved din reparation!

Instruktioner for påføring af primer i loftet

Hvis du startede en reparation i lejligheden, skal den under alle omstændigheder starte fra loftet. Og det første spørgsmål, som almindelige mennesker står overfor, hvordan man kan primer loftet og hvad. Valget af materialer og mørtel bør kontaktes ansvarligt, fordi atmosfæren i rummet og komforten afhænger af kvaliteten af ​​ydeevne og udseende af loftet. Instruktioner til reparation af stræklofter her: http://etopotolok.com/vidy-potolkov/natyazhnye/rukovodstvo-po-remontu-natyazhnyx-potolkov.html.

Billedet viser processen med at anvende primer til loftet.

Hvad er den bedste primer til loftet?

Primer er en løsning, der består af en filmformator og et farvestofpigment. Afhængigt af hvor ujævn overfladen af ​​loftet i rummet er angivet med antallet af påførte lag. Hvert lag skal have en vis tid, så den kan tørre godt. I dette tilfælde vil lagene være godt bundet til hinanden og med den efterfølgende maling. Det er svært at nævne et bestemt tidsrum til tørring af opløsningen, alt afhænger af typen af ​​primer og på hvilken overflade den påføres. Som regel findes alle nødvendige oplysninger på producentens emballage. De fleste typer primere har brug for en temmelig stor mængde tid, om en dag. På dette tidspunkt skal alle reparationer udskydes. Anbefalinger til påføring af påfyldningsloftet læses på denne side.

Når du vælger en primer til loftet i dit hjem, skal du forstå, at denne løsning er nødvendig for en bedre og mere jævn anvendelse af maling til den. Den samme mening er delt af master specialister. Derudover giver primeren en stærkere og mere pålidelig adhæsion af maling til overfladen, takket være, at loftbelægningen varer i mange år. Det handler om de specielle komponenter i primeropløsningen, som efter påføring på overfladen trænger ind i porerne, og på overfladen skaber de en tynd film, der kun giver en stærk binding mellem malingen og primeren.

Primeren til loftet er valgt ud fra egenskaberne af den overflade, som den påtænkes anvendt på, samt at fokusere på blandingenes tekniske og kvalitetsmæssige egenskaber:

 • Til pudsning og spaltning af betonoverflader vælges en primer, der har en gennemtrængningsdybde på op til 5 mm. Tilstedeværelsen af ​​antiseptika i præparatets sammensætning for betonoverflader er nødvendig, da de bidrager til at beskytte overfladen mod forme og svampudvikling. I dette tilfælde er det helt muligt at anvende en universel blanding;
 • Byggemarkedet er rig på tilbudet af forskellige primere, for ikke at lide meget, når du vælger, stop dit valg på samme fabrikant som malingen, vælg dem efter dybden af ​​indtrængen. Et sådant valg for hundrede procent vil give et positivt resultat. Dette skyldes det faktum, at en producent som hovedregel fremstiller næsten alle blandinger ved hjælp af et grundlag. Læs, hvordan du kan tæppe loftet og hvilke materialer der skal bruges.

Primer loft inden maling

Der er evige debatter mellem mestere og begyndere om behovet for at prime loftet før maleri. Vi har allerede fundet ud af, at primer er nødvendig før maleri, som praksis viser. Ved at skabe en tynd film på overfladen giver primeren en mere holdbar og pålidelig vedhæftning til maling. Som et resultat er der et godt malet loft, reparationen som du ikke kan bekymre dig i lang tid. Tilstedeværelsen af ​​en primer er meget vigtig på grund af indholdet i dets sammensætning af elementer, som tilvejebringer bindingsegenskaber:

 • tilstedeværelsen af ​​en primer forbedrer loftets overflade;
 • forbedrer arbejdsområdenes vedhæftning til færdigmaterialet, herunder vandbaseret maling (ved anvendelse af vandbaseret maling bliver primeren kun påført for at trænge ind);
 • Primerloft reducerer malingforbruget betydeligt.

Typer af primere til loftet

Billedet viser værktøjerne til priming af loftet

 1. Primer til hvidvaskning i lofter anbefales at bruge dyb penetration, det anses i dette tilfælde, at det ikke er nødvendigt at vaske den gamle maling ud. Selvom erfarne håndværkere hævder, at den gamle maling under alle omstændigheder skal vaskes af, ellers vil primeren ikke være i stand til at trænge 100% gennem kalken, og vedhæftningen i dette tilfælde vil være svag.
 2. Akrylprimer til loftet anvendes på beton, mursten og stenoverflader. Perfekt til betonlofter, hjælper med at niveauer arbejdsfladen, forbedrer vedhæftning eller vedhæftning og reducerer malingforbruget. Hovedegenskaben af ​​denne primer er at reducere absorptionen af ​​overfladelagene i loftet, for eksempel tørt kitt.
 3. Hvis dråbet er mindre end 3 mm, eller hvis loftet har en porøs overflade, anvendes en dyb penetrationsprimer til loftet. Det primære formål med primeren er at øge overfladenes evne til at binde fugt. En sådan primer er ideel til overflader fremstillet af gipsvæg og skumgas.
 4. Primer før gipsloft er et must. Hvilken form for jord, der skal vælges, bestemmes på grundlag af materialet på arbejdsfladen. Som for eksempel er en alkydprimer, der kun anvendes til træoverflader, på ingen måde egnet til belægning af metal eller beton.
 5. Enhver primer til loftet er perfekt til vægge. Der er ingen adskillelse på loftet eller vægprimeren. Hun har et arbejdsprincip. Om fordelene ved LED-belysning ved installation af lofter på denne side.

Hvordan man applicerer en primer på loftet?

Primer-loftets teknologi er ret simpelt:

 1. Primeren hældes i et særligt ribbet bad, der er lig med størrelsen af ​​rullens bredde.
 2. Rullen bruges på en speciel, lang glat pind, så du kan nå loftet og få et tilstrækkeligt stort udvalg i bredden.

Omkostningerne til primer til loftet

Grunden til lofter og vægge fås i forskellige mængder, prisen afhænger af mængden og på fabrikanten. Priserne starter primer fra 220 rubler. til 5 l volumen og kan nå 1000 rubler. for samme volumen.
Omkostningerne ved arbejde på primeren afhænger af arbejdets omfang og kompleksitet. For eksempel koster en primercoating på en flad overflade for hver cyklus fra 30 rubler. pr. kvadratmeter, og dækkrumme overflader koster fra 50 rubler. pr. meter Sådan vælges et gardin til et strækloft, læs her: http://etopotolok.com/dopolnitelnye-elementy/instrukciya-po-vyboru-i-montazhu-gardiny-pod-natyazhnoj-potolok.html.

Hvor kan man købe primer til loftet?

Hvor kan man bestille i Moskva:

Primer svært tilgængelige steder på loftet på billedet

 1. Prosmesi Company, Moskva, 25 km Moskva Ringvej Ekstern side, Designer indkøbscenter, række og handelssted - 1,18, tlf.: 8 (499) 394 30 33;
 2. Firma "Material-Story", Moskva, st. 2. Myakininskaya, 6, bld. 22, tlf.: 8 (495) 223-93-53
 3. Enterprise VGT, Moskva-regionen, Pushkin-distriktet, pos. Lesnoy, st. Sovetskaya, 2, tlf.: 8 (495) 22-33-501.

Hvor skal man bestille i St. Petersborg:

 1. Virksomheden "Prorab Neva", Skt. Petersborg, Leninsky Prospect, 97, tlf.: +7 (812) 646-88-88;
 2. LLC "Construction", St. Petersborg, Ropshinskaya Str., 1/32, tlf.: (812) 715-94-94;
 3. Firma "Atlant-master", St. Petersborg, st. Pulkovskaya, 2, Bldg. 1, tlf.: +7 (812) 903-09-89.

video

Se videohenstillingerne for at lave loftet:

Som du kan se, er primer på loftet for yderligere dækning simpelthen nødvendigt. Nivellering af overfladen, reducering af maling eller kittens forbrug og sikring af stærk vedhæftning af materialer i mange år, dette er alle en fordel for primeren. Det er usandsynligt, at nogen måske kan lide at falde af maling fra loftet et år efter malingen eller endda tidligere. Derfor bør du lytte til erfaringerne fra erfarne fagfolk og uden at tøve med at købe en primer.

Korrekt putty loft til maling deres egne hænder

Justering af lofter er en opgave, der kræver tålmodighed og udholdenhed fra mesteren. Talrige byggematerialer og virksomheder tilbyder mange muligheder for at fjerne overfladefejl. Men at finde ud af, hvor meget kittens loft til maleri af professionelle, tager mange ejere på arbejde med egne hænder. Overvej hvad der udgør et kit til maling af loftet, hvilke materialer og værktøjer der skal bruges, og skriv ud detaljerne i arbejdet.

Fordele ved kittens loft til maling

Loftet, udlignet med et kit og derefter farvet til den rigtige tone, har mange fordele i forhold til den rå overflade:

 1. Rimelig pris for materialer. Putty loft til maleri, prisen pr m2, som når du laver dine egne hænder vil koste fra $ 2-3, og det er meget billigere end tjenester af specialister.
 2. Et bredt udvalg af materialer. Takket være rækkevidden kan ejeren vælge de ønskede præstationer og styrkeegenskaber af produkter afhængigt af applikationen.
 3. Putty øger brandets brandsikkerhed - sammensætningerne brænder ikke, understøtter ikke og spreder ikke ild.
 4. Hårdt kittet er et sikkert materiale, der er angivet til brug i boligområder, offentlige lokaler.
 5. Justering af sammensætningen giver loftet æstetik, letter processen med finish dekoration.

På trods af de høje brugeregenskaber er det ikke muligt at forberede loftet til selvmaling med kitt at øge støjabsorptionen. Lydisoleringsindikatorer for sammensætningen er små, så der kræves mere alvorlige foranstaltninger for at eliminere problemet.

Værktøj og materialer til arbejde

Reparation af loftet til maleri vil ikke gøre uden et sæt af følgende værktøjer og materialer:

 • bor med dyse til industrielle blandinger;
 • emballage til kitt;
 • rulle til primer maling;
 • sæt af spatler, trowel;
 • konstruktion gitter med slibemidler af forskellige størrelser;
 • slibning til fugning, fjernelse af den gamle belægning;
 • maling børster til feje væk støv, farvning;
 • personlige værnemidler.
 1. Primer dyb penetration. Sammensætningen bør vælges afhængigt af typen af ​​base.
 2. Putty mix til udjævning af loftet. Dette er startlinjen for gips. Det er bedre at se alle blandinger fra samme producent - på denne måde kan du reducere risikoen for at løsne lagene.
 3. Efterbehandling kittet. Hvis start er en blanding af grovslibning, der er designet til at "stramme" defekter, så er finishen en sammensætning med fine partikler, der justerer loftoverfladen i et ideelt plan.

Det er vigtigt! Det maksimale lag for påføring af startkittet er op til 15 mm, efterbehandlinglaget påføres med et minimalt tyndt lag op til 1,5-2 mm.

Valg af kit

Det forhold, at kompositionerne skal være ens i komponenter som muligt og bedre fra en producent, er allerede blevet sagt, og hvilke andre parametre tages der i betragtning ved valg af:

 1. Funktioner i driften af ​​lokalerne. Hvis du vælger hvilken kitt, der bedre sætter loftet for maling, skal du vide præcis, hvor processen udføres: i køkkenet, badeværelse, stue. Alle værelser har deres eget mikroklima og niveauet af aggressiv indflydelse på efterbehandling materialer.
 2. Tilstedeværelsen af ​​yderligere komponenter, urenheder, baser, definerende anvendelsesmuligheder. Denne sammensætning mod rotting, svampe, vandafvisende komponenter.
 3. Mærkning bestemmer brugen af ​​materialet til forskellige typer fundamenter: gips, gipsplader mv.

Tip! Vanskeligheder i kittens mærke og egenskaber for maleriloft, hvilken man vælger, vil blive fjernet af en professionel leder i butikken. Men hvis sælgeren forstår lidt i produktet, skal du være opmærksom på mærke, fabrikant, mærkning: For værelser med normal luftfugtighed betegnes sammensætningerne med bogstaverne KR, med øget - LR +. Og endelig: Efterbehandlingstætningen skal være nøjagtig den samme som den startende.

Vælge en primer til loftet

Plukke op, hvilket kit er bedre for loftet for maleri, du skal hylde primeren. Sammensætningen skal også opfylde typen af ​​base, loftets kvalitet. Der er færdige og tørre blandinger til salg, der skal fortyndes med vand før brug.

Tip! Den universelle sammensætning af Betonkontakt er en primer til et loft under et dybt penetrationskittet, som har bevist sig på en bred vifte af baser. Sammensætningen af ​​blandingen indeholder rent kvartsand, der tørrer ud, giver den bedste adhæsion af blandingen og forhindrer kittens afrivning.

I dag er forskellige jordtyper forskellige:

 • Akryl. Det anvendes til forarbejdning af beton, skumbeton, træ, gips, ark HL.
 • Fenolnay. Indikeret til træ, metalbaser, gipsplader.
 • Alkyd. Det er godt at anvende før alkydforbindelser males på træoverflader.
 • Giftalevy. Det påføres på metal, træ. Meget giftig blanding, som er bedre at arbejde udenfor eller i godt ventilerede områder.

Det er vigtigt! Når man vælger en primer til loftet under kittet i køkkenet, er det bedre at give præferencer til kompositioner med fugtigheds-, svampegenskaber.

Når du diskuterer muligheden for at male loftet af en beton uden kitt, primer, bør du overveje risiciene ved at løsne indretningen. Forberedelse af loftet for maling med egne hænder sikrer en lang levetid uden at opdatere og reparere loftet.

Spackling teknologi

At vide, hvordan man tømmer loftet for at male med egne hænder, kan du spare mange penge, men du skal bruge tid. For eksempel er professionel finish af loftet til maleri - prisen på $ 6-8 pr. M2, og hvis justeringen, kittens loft til maleri, vil prisen for arbejdet blive endnu højere. Egne kræfter alt dette vil koste meget billigere. Desuden er der vejledende instruktioner om arbejdet, og for at lette opgaven skal du studere detaljeret, hvordan du forbereder loftet til efterbehandling og processen med at sætte loftet for maling med dine egne hænder.

Overflade rengøring og revner

Først og fremmest bør du rense rummet fra møbler, tilbehør, læg gulvet med cellofan, hæng døren.

Og nu processen med at fjerne den gamle belægning, rengøring overfladen:

 1. Den nemmeste måde at fjerne det gamle tapet på. Det er nødvendigt at fugtbehandle belægningen, lad den bløde og efter 20-25 minutter fjerne indretningen, fjerne de resterende småskrot, lim med en jernspatel.
 2. Hvidvaskning er også gennemblødt, og derefter rengjort. På steder med særlig tæt krydsning af kridtlaget skal arbejde slibning, spatel.
 3. Vandemulsionen fjernes ved erosion og dernæst formales fra loftets overflade.
 4. Fjern malingen med en spatel, især tætte zoner bliver brændt af bygnings tørretumbler, indtil de skraler væk, så rengøres de også med en spatel.
 5. Affaldsgipset fjernes fuldstændigt eller til stabile områder. Spatel har en stram, medium bredde. Grænsepladserne slibes, så der ikke er nogen signifikante forskelle i højden.

Tip! Det er vanskeligt at forberede det gamle loft til maleri, her skal du fjerne den gamle indretning sammen med gipslagene ned til betonbunden. Men på denne måde minimerer brugeren risikoen for stratificering af forbindelser og deres yderligere revner og deformation.

Efter rengøring vises loftsprækkene, de skal også løses.

 1. Udvid crack for bedre penetration af sammensætningen. Dette gøres med en spatel, kværn eller perforator. Skæring skal være i dybde og bredde på 3-5 mm.
 2. Derefter behandles zoner med en primer, tørres.
 3. Påfør et lag af kitt eller skum.

Tip! Skum anvendes til særligt dybe revner, mindre defekter er udjævnet med en start-up kit sammensætning eller speciel udjævning kit.

 1. Efter tørring rengøres zoner og justeres.

Tip! Hvis revnen er stor, er det bedre at sætte en serpyanka (forstærkende mesh) på kittet.

Loft primer

Efter fuldstændig tørring af tætningszoner begynder primingstrinnet. For at øge virkningen af ​​vedhæftning skal der påføres 2 lag jord. Den første er i retning af lys, den anden er imod. Det viser sig, at lagene ligger vinkelret, og det betyder, at der ikke vil være nogen ubehandlede steder tilbage. Det andet lag anvendes først efter det første er helt tørret.

Madlavning kittet

Hver sammensætning har sine egne fortyndingsforhold, så inden du begynder at sætte loftet for maling, skal du læse instruktionerne på pakken. Færdiggjorte polymerblandinger kræver ikke blanding, og derfor er de gode til håndværkere, der for første gang tager loftet til at male med egne hænder, og videoen vil i detaljer forklare alle nuancer af processen.

Knæning udføres med en boremaskine med en dyse eller en byggemixer.

Generel arbejdsprincip:

 • Hæld den rigtige mængde tør blanding i beholderen;
 • tilsæt vand
 • Rør med en boremaskine i medium hastighed indtil homogen
 • Vent i 1-2 minutter, bland blandingen igen.

Det er vigtigt! Start kittens knude mere tæt end finishen. Sidste i konsistens skal ligne mælk. Gipsblandinger har en kort tørretid, så partiet er lavet i partier - ikke mere end det volumen, som masteren producerer i en vis periode. Tørretid er angivet på emballagen.

Metoder til at anvende kitt på loftet

Det er nødvendigt at bestemme omfanget af indlejringens kompleksitet: I nogle tilfælde kan du undvære at starte puttying, men spørgsmålet er, om det er muligt at male loftet uden stop, svaret er nej. Mindst et tyndt lag af færdigblandingen med præ-primer bør være. Ellers vil malingen simpelthen falde fra basen på meget kort tid.

Sådan tømmer loftet til maleri:

 1. Den forberedte sammensætning tages med en spatel, overføres til trowel og spredes på basen, startende fra hjørnet.
 2. Trowel skal presses godt mod flyet, så blandingen vil stramme alle fejlene.
 3. Så er materialet nivelleret, strimlerne på grænserne af de behandlede og ubehandlede zoner er elimineret.
 4. Så snart sammensætningen tørrer, er den jordet i en cirkulær bevægelse med en konstruktion float med slibende nr. 40-60.

Tip! For at se alle fejlene i opsigelsen udføres flatness checken med en pære eller en lanterne - de fremhæves i de behandlede områder.

 1. Anvend om nødvendigt et andet lag af udgangsblandingen for at eliminere betydelige defekter. Det andet lag bør ikke være tykkere end det første, summen af ​​tykkelsen af ​​påføringen af ​​udgangssammensætningen er ikke mere end 10-12 mm.
 2. Vent, indtil laget er helt tørt, så en anden grundig fugning af loftet før maleriet. Dette er et obligatorisk trin, der vil give en jævnere anvendelse af færdigbehandling kitt og maling.

Efter færdiggørelsen af ​​fugemassen skal du fjerne støvet og derefter tømme loftet. Og vent på tørrepræparatet.

Afslutning af loftet

Scenen indebærer overfladebehandling med en finish, der skal være så tynd og glat som muligt. For at udføre opgaven bruger efterbehandlere polymere sammensætninger - disse er glatte blandinger, der er egnede efter tørring til maling.

Sådan tømmer loftet med dine egne hænder til maling af efterbehandlingskomponenten:

 1. Det er nødvendigt at anvende materialet fra fjernvæggen med glatte bevægelser "i en cirkel" uden at trykke spatelen på loftets overflade.
 2. Efter tørring, sandpapir nr. 100-140.
 3. Gentag om nødvendigt sætningen, idet der opnås en minimumslagtykkelse og maksimal glathed på basen.
 4. Det sidste lag er ikke kun omhyggeligt gnides, men også poleret med Emery nummer 400 og mere.

Det er fortsat at prime overfladen, vent til tørring og kan males. På et godt primet loft falder malingen fladt, tørrer uden bobler og andre defekter. At vide, hvordan man korrekt sætter loftet for maling, er det ikke svært at opdatere overfladen i ethvert rum. Og for at forenkle opgaven kan du se, hvordan du korrekt gipser loftet for at male på video indsendt af fagfolk.

Når du skal bruge et forstærkende net til loftet

Vi bemærker straks, at kontinuerlig forstærkning kun vises for nye bygninger. Sådanne huse har egenskaber til at sprænge stærkt, og gitteret til loftet for maling forhindrer processen med krakning af gips, kitt.

I alle andre tilfælde anvendes forstærkningsbåndet (serpyanka) på områderne forsegling af dybe revner, kontakt af efterbehandling materialer, led, hjørner. Det er også godt at bruge gitteret, når du laver plaster af gipsplader. Serpyanka lægges på gipslaget langs sømme - de skal forsegles, da interplate leddene altid er let forsænket i forhold til hovedplanet.

Tip! Hvis huset giver en gradvis, men konstant krympning, er der brug for serpyanka og forstærkende mesh over hele overfladeområdet. Dette findes i gamle huse og bygget med krænkelser af tekniske krav til fundamentet.