Kunstmaleri af vægge og loft: Vi forvandler et almindeligt rum til et kunstværk

Mange sætter pris på værkerne. Men det er ikke nødvendigt at købe malerier for at beundre de smukke scener. Maleriet af loftet, nicher, vægge, værelse døre ved hjælp af forskellige kunstneriske teknikker er ved at blive populære. Du kan endda dekorere dit interiør så selv. Og professionelle kunstnere vil hjælpe dem, der ikke stoler på deres hænder eller designer smag. Mange virksomheder leverer tjenesteydelser på dette område.

Har maleri farver

Selvfølgelig er kunstnerisk maleri af vægge og lofter en langt mere kompliceret teknik end vægpapir, hvidvaskning eller almindeligt maleri. Har ikke erfaring med maling og specialværktøjer, skal i mange henseender finde ud af. Det er ikke kun nødvendigt at have talent fra en maler eller en kopist. God design smag er vigtig. Plus tålmodighed, nøjagtighed og grundighed. Sørg for at vælge et billede, der ikke bliver træt om et par uger. Det er ønskeligt at have færdighederne til at arbejde med lys og perspektiv. Korrekt forberede overfladen, kunne anvende maling.

Hvis du planlægger at male loftet med dine egne hænder, skal du også tage højde for den fysiske kompleksitet i den kommende forretning. Masters bruger ofte specielle stilladser, som de skal lægge i processen med tegning. Efter alt tager arbejdet meget tid, nogle gange er det dage og uger. Jo større området der skal dækkes med maling, jo mere træt arme, skuldre og nakke.

Men det professionelle kunstmaleri af loftet giver fantastiske resultater. Ved hjælp af specielle tricks kan du visuelt ændre pladsen. Værelset vil virke højere, lettere og mere luftigt. På samme måde er væggene malet med havets pletter, himmel, fjerne træer, som om rummet blev flyttet fra hinanden.

Har unikke finish

Skønheden af ​​vægmaleriet i det indre, værdsatte folk tusindvis af år siden. Væggene, lofterne af katedraler og kirke templer blev indrettet med fresker i lang tid. Det indre af paladserne i de rigeste grandeer blev malet af berømte malere. Ofte afbildede øjeblikke fra legender eller hellige bøger, jagt scener eller forlystelser. Denne færdiggørelsesmetode forvandlede rummet, kunne visuelt ændre sin arkitektur (illusionen af ​​buer eller flere niveauer). I kombination med forgyldning, dekoration af værdifulde træ, blev et sådant maleri af væggene og loftet kaldt "palads".

I dag oftere ikke så pompøs design. Mange vælger billedet af himlen (sol, dækket af skyer, stjerne, rum). Ofte er værelserne dekoreret med blomstermotiver, naturlige eller abstrakte scener.

Maling hjælper med at skabe omgivelser på værelset. Uanset om det er en historisk æra, fabelagtig eller fantastisk atmosfære, stemning i koncentration eller sindsro. Når du vælger et billede, er det nødvendigt at tage hensyn til formålet og det samlede indre af rummet. For eksempel, i børnehaven er sjove små dyr passende, magiske skabninger. I spisestuen - stadig liv med frugt. For et badeværelse er eventuelle vandmotiver relevante. Og i stuen synes landskaber, plantegninger eller syn på arkitektoniske objekter mere passende. Selv om alt dette er et spørgsmål om smag og personlige ønsker.

Ofte brugt teknologi

Teknologiske fremskridt gav kunstnere mulighed for at bruge mere forskellige materialer og teknikker. Traditionelle metoder mister også ikke popularitet. Men moderne maling og metoder til deres anvendelse åbner nye horisonter for maleri i interiøret.

traditionelle

 • Brug af olie maling

Det har længe været kendt, at folk maler baseret på tørring af olietørring af vegetabilske olier, farvestoffer og fyldstoffer. Du kan anvende dem med børster, spray eller rulle. Dette materiale giver dig mulighed for at opnå maksimal lydstyrke, dybde, blødhed eller gennemsigtighed i udskrevne genstande.

Ulempen ved at skrive bogstaver i olie inkluderer varigheden af ​​arbejdet, som skyldes de særlige forhold ved at anvende smørefjerner og tørringstiden. Samt ejendommen af ​​billedet over tid, noget gul eller mørk.

 • Sætte fresker

Dette er en teknik til at anvende maling på vådt gips. Muraler på loftet tilhører de ældste typer af sådanne finish. Malinger trænger dybere ind i våde gips. Når kalk er tørret, dannes en calcium transparent film, der beskytter billedet, hvilket gør det holdbart. Du kan kun fjerne vægmaleriet ved at afskrække hele lag af gips, på hvilket det blev anvendt.

 • Anvendelse af tempera maling

Denne type maling er ældre end olie maling, der er kendt for mere end 3000 år. Temperaturen blev tidligere fremstillet på basis af pulvere af tørre pigmenter fortyndet med vand. Normalt tjente naturlige emulsioner (æg og æggeblommer, olier osv.) Som bindemidler. Nu erstattes de af kunstige polymerer.

I dag giver tempera dig mulighed for at skabe meget komplekse nuancer og farver takket være gennemsigtigheden. Overlejrende lag kan opnå meget smukke visuelle effekter. Egnet til at supplere andre typer maling. Materialets særegenhed er en farveændring ved tørring, dens lysning eller mørkning.

moderne

 • Airbrush brug

Denne teknik er en af ​​de nye og meget lovende. Giver dig mulighed for at lave billeder af fantastisk realisme. Mekanisk airbrush giver dig mulighed for at anvende tegninger af enhver størrelse, detalje og kompleksitet. Det viser sig næsten fotografisk nøjagtighed, stor dybde, glathed og volumen af ​​billedet. Med airbrushing kan du skabe optiske illusioner i rummet, visuelt skjule strukturelle mangler og overflade uregelmæssigheder.

 • Anvendelsen af ​​akrylmaling

Akrylmaling er vandopløselig. Tør hurtigt efter påføring, hvorefter deres overflade er immun for vandets virkning. Ikke giftig, ideel til udvendig og indvendig brug. Præsenteret i den bredeste palette, hvilket giver en unik farvegengivelse. Akrylatmalinger er meget populære nu. De ligger fladt for at danne en lidt skinnende film. Med forskellige teknikker til at anvende akrylarbejdet er det lig med olie eller akvarel. Særlige fyldstoffer kan anvendes til at opnå interessante teksturvirkninger. Hurtig tørring af maling fremskynder maleriet.

 • Brugen af ​​lysende fluorescerende maling

Denne version af loftet eller vægmaleriet kan ikke skelnes fra andre teknikker i dagslys. Men i mørket er rummet forvandlet. Loftet kan flimre som en stjernehimmel. Lyset i aftenbyen lyser på væggene. Eller fluorescens lyser øjnene af malet dyr i mørket. Nogle gange anvendes der malinger, der kun er synlige med ultraviolet lys (til klubber, restauranter og barer).

Malerier

Kvalitativt udført arbejde i mange år vil fortsætte uden revner, chips og andre defekter. For at opnå dette anbefales det at udføre alle faser af malingen korrekt.

 1. Forbered overfladen (væg, loft osv.).
 2. Tag en skitse op.
 3. Faktisk anvende billedet.
 4. Fix maling (hvis nødvendigt).

Billedet kan påføres på lærred eller andet, og kun monteres på det rigtige sted. Hvis maleriet udføres direkte på plasteret loft eller vægoverflade, så kun efter omhyggelig forberedelse.

For at få et godt resultat skal du:

 • Grundig rengøring af gamle typer af finish med maksimal justering med metalbørste, spatel eller sander.
 • Affedtning med en speciel primer eller opløsningsmiddel (terpentin, hvid spiritus).
 • Kvalificeret overfladeudjævning. Hvis uregelmæssighederne er betydelige, skal du først anvende gipset i tynde lag. Det øverste lag - smidigt gnidnet efterbehandling kittet.
 • Anvendelse af akrylprimer, godt styrkelse af gipsoverfladen og forbedrer klæbning til maling.

Til selvmaleri behøver du ikke så mange værktøjer og værktøjer. Komfortabel trinladder eller gangbro. Børster naturlig bunke, kapacitet til skylning af dem, rent hvidt lak eller svampe. Fra materialer - akryl (eller anden) maling, trækul eller en blyant for at overføre skissen.

Skalering af en lille tegning til fuld størrelse er lettere ved at dividere den i kvadrater. Det er bekvemt at først overføre skitsen til et billede af den ønskede størrelse på ark papir. Og fra dem at overføre til væg eller loft, skubber konturerne. Endnu nemmere at bruge diasprojektor.

Blanding af farver er udført på paletten. Det er nødvendigt at anvende smørefedt hurtigt og præcist. Ugyldig - straks slet våd svamp. Mal overfladen, begyndende med store dele og baggrund. Når de vigtigste dele af billedet er klare, kan du lave fine detaljer. En dag senere tørrer billedet. Til bestemmelse og holdbarhed af resultatet anvendes akryllak. Der anvendes en speciel sprøjte eller blød korthåret børste. Efter at lakken er tørret, er den let poleret med en tør blød børste.

Det er fængslende, at selvstændigt eller professionelt maleri af vægge, lofter og andre indvendige elementer vil være eksklusiv. Det er umuligt at nøjagtigt genskabe det samme billede i et andet rum, detaljerne vil stadig være forskellige. Ved at vælge denne efterbehandlingsteknik kan du identificere unikke design fund. Og i mange år at beundre ægte manuel arbejde derhjemme.

Portfolio artist Aaron Honore

Airbrushing optrådte i Rusland relativt nylig, men lykkedes at blive en af ​​de vigtigste grafiske anvisninger i vores land. Nu er maleri væggene ikke længere en af ​​teenagernes hobbyer, men et erhverv der utvivlsomt kræver kunstnerisk talent samt stor erfaring og særlige færdigheder.

Billederne viser værker på vægmalerier, interiør, bygninger i Moskva samt bilmalerier, kropskunst mv., Lavet af fagfolk fra studiet Aaron Honore. Takket være specielle teknikker har hver af vores værker en individuel karakter, ikke ligner andre, og er genkendelig. Et karakteristisk træk ved studieens arbejde er de hyperrealistiske billeder, der kan ses på billedet. Maleri vægge, for eksempel, House of Horrors i Kharkov, ved første øjekast gør dig til at springe ind i verden, chillende og skræmmende. Det absolutte modsatte er indersiden af ​​børnenes cafe "The Scarlet Flower", som vækker et godt humør. Selv den mest "voksne" besøgende bliver straks et barn og er klar til at hoppe barfodet ved siden af ​​den malede pige, for ikke at nævne babe-besøgende. Et hvilket som helst maleri af lofter og vægge fra studiet er en speciel verden, der ændrer landskabet eller interiøret, skaber sin egen specielle historie for den opmærksomme seer.

På billedet er vægmaleriet præsenteret ikke kun i færdig form, men selve processen er også indfanget, fra en skitse til et atmosfæreskiftende mesterværk. Enhver af billederne udføres af vores studiefagfolk så hurtigt og præcist som muligt på grund af stor erfaring og sammenhæng i arbejdet.

Generelt om tid, på et af billedmalerierne på muren i Arona Honores studie kan du se tiden der er fanget. Det syntes at stoppe, da en lille skrøbelig sommerfugl sad på en robotflotte: Kun en virkelig talentfuld person kunne formidle et øjebliks mirakel i billedet på væggen (Philip Morris cigaretfabrik).

Vægmaleri - pris

Art-Plane Studio tilbyder sine tjenester i kunsten maleri af vægge og lofter af ethvert volumen og enhver kompleksitet til de laveste priser. Vores herrer ejer forskellige teknikker til maleri, kender mange trends og stilarter.

I dag har vi samlet en stor mængde kunstværker, både indenfor indretning og i facader. Mange værker kan ses i vores galleri af værker.

 • Møbler maleri
 • patineret
 • dekoration
 • Aging
 • forgyldning

3D gipsplader

Indretningsprojekt fra 1000r. m²

Oprettelse af indvendige genstande og møbler ifølge individuelle skitser - prisen er omsætningspapirer

Design skitser - GRATIS!

Budgettering - GRATIS!

Mesterens afgang på målinger og konsultationer om kunstafgørelsen - det er GRATIS!

Prisen på kunstmaleri omfatter alle forbrugsvarer

Fjernhed fra Moskva Ringvejen i Moskva-regionen påvirker ikke prisen!

Vi tilbyder dig dekoration og kunstmaleri af vægge og lofter til overkommelige priser:

 • gangen
 • stue
 • soveværelser
 • køkken og spisestue
 • børns værelser
 • badeværelse
 • altaner og loggier
 • kontor, indkøbscenter, cafe eller restaurant
 • Vi tilbyder også vores tjenester i facadeets maleri

Og for hvert værelse, for hver klient, vil vi afhente vores egen, unikke og kreative idé!

De samlede omkostninger ved maleri afhænger af billedets kompleksitet, arbejdsvolumen (vi har et fleksibelt rabatkort til store mængder), loftet og højhøjden er mere arbejdskrævende.

Selvfølgelig er hver kunde individuel, og vi behandler hver kunde med forståelse, lytter til ønskerne og fortsætter med mulighederne.

Sammen med dig vil vi lede efter de mest optimale løsninger, både på arbejdspladsen og i økonomi!

Advarsel! Afgang af skibsføreren på målinger og skitser med et foto reference + konsultationer om kunstafgørelsen - det er gratis!

Maleri vægge og lofter - prisen er meget afhængig af kompleksiteten af ​​tegningen, maling og teknikker til udførelse. Kunstmaleri er ret tidskrævende arbejde og også meget besværligt, men resultatet er det værd.

Tjek de målinger og de indledende skitser, vi gør gratis!

Inden arbejdet påbegyndes:

 • vi tager hensyn til formålet med det rum, hvor maleriet vil være
 • Graden af ​​naturligt lys er også vigtigt (insolation)
 • temperatur og luftfugtighed er også vigtige
 • vi tager også hensyn til rummets dimensioner, lofternes højde osv.

Arbejdsplanen er som følger:

 1. høring via telefon og email
 2. afgang til objektet. Undersøgelsen af ​​situationen, vi foretager målinger og gør dem. opgave på plads
 3. Udvikling af skitser manuelt eller på en computer i flere versioner afhængigt af prisen på maleri og kompleksitet
 4. Vi koordinerer og godkender skitsen, omkostningerne og vilkårene med kunden
 5. godt og vigtigst afmålingenes udførelse

Ændringer i prisen på maleri kan også afhænge af følgende faktorer:

 • kvaliteten af ​​overfladen, som du bliver nødt til at arbejde på, og hvor tegningen vil blive anvendt. Preliminære overfladebehandling er mulig, hvilket vil øge prisen for maleri mure lidt.
 • niveauet af kompleksitet af udførelsen af ​​maleri. Det menes, at der er enkle mønstre i udførelse, som forskellige store mønstre og ornamenter, og der er meget komplekse, såsom klassisk maleri med mange små detaljer. Prisen i dette tilfælde er ikke en indikator for kvalitet.
 • frister for det arbejde, der udføres af kunden
 • Arbejdsmængden påvirker også maleri af prismure, med en øget mængde af arbejde gælder et fleksibelt og logisk rabatteringssystem.

Hvis du beslutter dig for smukt at dekorere rummet og bestille maleri af væggene, overlade denne forretning til professionelle, ring bare til os:

Vægmaleri Moskva, kunstmaleri i interiøret

Professionel kunst væg maleri. Erfarne kunstnere med specialiseret uddannelse. Vi er klar til at tilbyde løsninger til næsten ethvert budget, vi udfører ordrer i Moskva og Moskva-regionen. Betaling for resultat - kontakt!

↓ Eksempler på vores arbejde ↓

Vægmaleri

+7 (499) 394-71-69

+7 (926) 542-67-57

(WhatsApp, Viber)

Åbningstider dagligt fra kl. 11.00 til 22.00

Erfarne kunstnere, afgang + skitse gratis, fleksible priser!

+7 (499) 394-71-69

+7 (926) 542-67-57
(WhatsApp, Viber)

Vigtigste fordele ved vægmaleri:

• Individuel udvikling af skitser, takket være, at maleriet viser sig at være eksklusivt og ikke kan opfyldes andre steder

• Tegne et mønster eller mønster af enhver form og størrelse, som kun er begrænset af rummet i rummet

• Gennemførelse af ideer og ideer, der dramatisk kan omdanne rummets indre

• Evnen til visuelt at udvide rummet ved at male den falske

+7 (499) 394-71-69

Før eller senere vil du gøre en variation i dit hyggelige hjemsted. Maling vægge vil hjælpe med at genoplive og give lysstyrke til dit interiør. Du vil være i stand til at erklære dig selv som en person, der har udsøgt smag, og dit værelse vil være eksklusivt takket være dine ideer.

Vægmaleri - hvad er det?

Hvad er murens kunstneriske maleri? Den person, der hører om det for første gang, vil sandsynligvis ikke umiddelbart sige. Selvfølgelig er der dem, der ved hjælp af den associative tænkning begynder at gætte og sammenligne med de malede billeder, graffiti eller graffiti. Men lad os se at fjerne enhver tvivl om, hvad et vægmaleri er, og hvordan man bruger det til at skabe et eksklusivt interiør.

Selv i oldtiden begyndte folk at dekorere deres huler med malerier for at sende information. Det viste sig, at de ikke er dårlige. Men hvis vi taler om kunsten at male på væggene, så skal du vende sig til renæssancens herrer.

Nu har vægmaleriet en lokal karakter. Men er det vigtigste element i dit interiør. Hvad er så specielt med dette design? Hovedværdien af ​​denne type arbejde er, at den udføres af kunstneren med egne hænder. I oldtiden kunne kun aristokrater have råd til en sådan luksus. I dag vil kunstnere, designere til overkommelige priser udføre et lignende arbejde.

Hvad er typer af vægmalerier?

• Grafiske billeder - denne type maleri passer til forskellige typer lokaler: fra badeværelse til stue. Det kan ikke siges at grafiske billeder i sort og hvid er populære. Du kan bestille mønstre, ornamenter, geometriske former og abstrakte billeder i farve.

• Landskaber og plotmotiver - vil bidrage til visuelt at udvide rummet. Og det vil være en god løsning for ikke-standardværelser. Volumetriske billeder vil tilføje skala og dybde for at løse problemet med et lille rum eller et rum med uregelmæssig form. Panoramaer af byer, gader, landskaber er meget populære.

• Maling "snag" - det er malerier, der giver dit værelse en følelse af illusion af ægte rum. Denne teknik kom fra Frankrig. Det hjælper med at visuelt ændre rummets geometri og bryder alle grænserne for virkelighed og illusion. "Deceptions" kan visuelt udvide rummet, hæve loftet eller skjule døren i din tegning.

• Alfresco maleri - dekorere vægge med ornamenter, skildrer guder, scener af ritual karakter var populære selv i oldtiden. Et sådant maleri blev den vigtigste del af storslåede paladser, velhavende mennesker og imponeret over sin skønhed i ædle huse.

• Grisaille - denne teknik kom fra antikken. Selv da, at være populær, inspireret af sin skønhed og singularitet. Ofte udføres grisaille i en farve, normalt grå. Teknologibasen er spillet i toner, farver og toner. Faktisk er kun toneelementet i objektet vigtigt, ikke dets farve.

Teknik til maleri vægmalerier

• Håndmalede vægge - den mest almindelige teknik til tegning med pensler og maling. Den mest populære maling er akryl. Det er harmløst, lugtfri, let at påføre og tørrer hurtigt. På den sidste fase af arbejdet er akrylbelagte billeder overtrukket med beskyttelseslak.

• Airbrush maling af vægge - et moderne værktøj til at anvende et mønster til enhver overflade er en airbrush. Med det får væggene et lyst og rigt mønster med glatte overflader.

• Graffiti - En simpel teknologi til tegning af billedet på væggen. Det udføres ved hjælp af sprøjte dåser med maling. Men først og fremmest er dette en speciel tilgang til at skabe et billede på din væg.

• Skærmmaleri af vægge - kan hjælpe med at dekorere loftet, vægge, vindue og dørglas, spejle. Det hele afhænger af din fantasi.

Vi kan skabe et kunstværk på næsten enhver overflade!

Kunst væg maleri

Er du træt af monotont tapet og standard vægmaleri? Ønsker du at dekorere det indre af et hus eller en lejlighed, så dine gæster er betagende? "Studio 7" vil hjælpe med dette, fordi vores specialisering er det kunstneriske maleri af vægge i Moskva. Vi er i stand til at skabe rigtig kølige indvendige løsninger og anvende billeder til enhver overflade under hensyntagen til alle ønsker hos kunden.

Star Wars i børnenes værelse

Middelhavet nicher på Mosfilmovskaya

"Alice in Wonderland" i børnenes værelse

Børnehytte

Blomster i gangen

Bali landskaber

Rum i lejligheden

Kandinsky i køkkenet

Kirke i lejligheden

Pote på en pølse

Børne Vintage

Klimt træpanel

Fordele ved design

Maleriens kunst har været kendt i lang tid siden primitivernes dage. Næsten hver eneste nation, der lever på planeten, skabte forskellige mønstre på sten, træ og klud. Gradvist blev simpel og uhøjtidelig maleri til virkelig kunst. Med hjælp fra unikke teknikker skabte middelalderlige mestere fantastiske malerier på paladsernes vægge og katedralernes hvælvinger. Det var dette kunstneriske maleri, der gav interiøret og bygningerne den luksus og storhed, der gjorde dem berømte. Nogle fragmenter af disse tegninger har overlevet til vores dage og er blevet et levende bevis på den unikke karakter af denne type design.

Med fremkomsten af ​​nye syntetiske materialer til indretning, var det kunstneriske maleri af væggene uretfærdigt glemt, men efter en tid blev det enormt populært. De fleste mennesker bliver syg af monotoni, og at skabe et helt unikt interiør, som vil være relevant i lang tid, er kun muligt ved hjælp af håndarbejde.

Vægmaleri er en af ​​de bedste måder at gøre det indre af rummet usædvanligt, mindeværdigt og harmonisk. I dette tilfælde er det ikke nødvendigt at have et stort herregård eller rummelige lejligheder. Du kan male muren selv i en lille studiolejlighed eller i enhver destination:

Det vigtigste er at vælge det rigtige plot, tegningsteknik og dens placering.

Moderne vægmaleri gør det muligt at dekorere på en original måde ikke blot et boligareal, men også en salon, restaurant, kontor og hjælpe med at give dem et spektakulært og mindeværdigt udseende, som kunder og partnere vil sætte pris på.

Et velvalgt og dygtigt udført billede kan være et rigtigt mesterværk. Maleriet udføres i henhold til individuelle skitser, specielt designet til et bestemt rum. Sandsynligheden for, at en anden vil have det samme billede, er næsten nul, fordi selv lignende håndlagde tegninger har deres egen egenskaber.

En sådan unikhed er imidlertid ikke den eneste fordel ved denne type finish. Maling af væggene i interiøret hjælper med at skjule overfladens fejl og ændre rummets geometri. Denne funktion kan med fordel anvendes til at forøge rummets rum, hvilket skaber en følelse af lys og luftighed.

Praktisk maleri og fra et praktisk synspunkt. Moderne materialer, der bruges til at skabe højt kunstneriske malerier, har fremragende kvalitet og lang levetid. Akryl og olie maling er harmløse, ekstremt modstandsdygtige over for ydre påvirkninger. De ændrer ikke deres farve gennem årene, bevarer lysstyrke og glans. I denne henseende kan ingen tapet matche dem.

Vi kan håndtere projekter af enhver kompleksitet

For at billedet, der påføres overfladen for virkelig at blive en rigtig indretning af interiøret, skal den skabes af specialister med erfaring og viden inden for dette område. Sådanne fagfolk arbejder i vores kreative studie, derfor har vi besluttet at bestille vægmaleri fra os, du vil ikke fejle.

Vores herrer er i stand til at realisere nogle af dine ideer eller tilbyde deres egen ide om interiørdesign, idet de har udviklet et projekt fra bunden. Vi er klar til at udføre kunstnerisk maleri af væggene i et hus eller lejlighed, kontor eller restaurant, underholdningscenter eller skønhedssalon. Tro mig, i virkeligheden vil det se endnu køligere ud end på papir.

Temaet for kunstmaleri kan være anderledes. Her har fantasy ingen grænser, alt afhænger af kundens ønsker. Samtidig er det ligegyldigt for os, om vores klient er privatperson eller repræsentant for et velkendt firma. Vi behandler hver kunde med lige opmærksomhed og er klar til at udvikle forslag til indretning under hensyntagen til hans ønsker og økonomiske muligheder.

Bestil tjenester af en kunstner på væggen kan ikke kun Muscovites, men også beboere i andre byer. I samråd med kunden er det muligt at forlade specialister i Rusland og i udlandet.

Prisen på vægmaleri vil afhænge af omfanget og graden af ​​arbejdeets kompleksitet, tidspunktet for deres udførelse, de anvendte materialer og teknikker. Under alle omstændigheder forsøger vi at gøre alt muligt, så vores tjenester er billige.

Alle kunstprojekter gennemføres nøglefærdige. Når det gælder os, behøver du ikke gøre noget selv. Er det at nyde det færdige maleri og den effekt, det vil producere på andre.

Yderligere oplysninger om maleri vægge og lofter

Maleri vægge og lofter er en af ​​de ældste typer malerier på jorden. Oprindelig i Sumer og Egypten, går det igennem tid og beriger vores liv med mesterværkerne af væggen. Kunstnerne i vores studie overfører professionelt og effektivt alle verdensberømte malerier til dine vægge og loft. Reliefmaleriet af pyramiderne, de uigennemtrængelige værker af Leonardo da Vinci og de smukke malerier af Michelangelo, der pryder templernes vægge nu, vil dekorere dit hus.

På trods af sin alder er kunstnerisk maleri af vægge og lofter stadig meget populær i dag. Og det er ikke bare populært, men det udvikler og supplerer med nye teknikker og teknologier.

Du spørger, hvorfor vi taler om maleri vægge og lofter sammen? Fordi de er indbyrdes forbundne. Især loftet. Hvis man forestiller malede vægge og et tomt loft stadig er mere eller mindre muligt, kan man ikke forestille sig et malet loft og "bar" vægge. Du kan lære detaljerede oplysninger om vægmaleriet i vægmaleri sektionen.

Formål med maleri vægge og lofter

Moderne væg- og loftmaleri bruges til at dekorere en række værelser. I dette tilfælde er det ikke bare et spørgsmål om maleri vægge, men også af lofter. Derudover er kunstmaleri en indikator for ejerens materielle rigdom og kulturelle rigdom. Husk for eksempel indretningen af ​​gamle paladser og palæer, der er slående i deres storhed. Heldigvis bliver denne aristokratiske vane igen på mode, hvilket tyder på, at minimalismens alder (med sine "rene hvide vægge") er afsluttet, og individualismen er begyndt.

Og selv om maleri af vægge og lofter stadig ikke er en god fornøjelse i dag, er de høje omkostninger dog fuldt ud berettiget af muligheden for at lave et eksklusivt kunstværk fra dit hjem. Det originale og smukke interiørdesign ved hjælp af vægmaleri vil være for dig en permanent kilde til æstetisk nydelse og godt humør.

Ved hjælp af væg- og loftmaleri ønsker vi at legemliggøre vores dybeste ønsker i indretningen, føje komfort, fylde det med liv og følelser eller springe ind i verden af ​​illusioner og fantasier.

Mulighed for en kunstliste over vægge og lofter

 • Takket være kunstnerisk maleri kan du harmonisk organisere rummet, hvilket gør interiøret unikt og ekspressivt.
 • Væg- og loftmaleri hjælper med at visuelt forøge rummets rum og skjule det uheldige layout.
 • Maleriet kan kombineres sikkert med næsten alle typer finish, herunder dekorative relief og kunstnerisk maleri.
 • Anvendelsen af ​​moderne materialer, såsom fluorescerende maling, gjorde det muligt naturligt og levende at formidle natmånens lys, refleksioner af sne, natklassens atmosfære osv. Med kunstnerisk maleri.
 • Maleri snag giver dig mulighed for realistisk at genskabe helt enhver æra, fantasi eller illusion.
 • Væg- og loftmaleri giver dig mulighed for helt at ændre rummets funktionelle formål uden ombygning.
 • Kunstnerisk maleri af vægge og lofter giver dig mulighed for at dekorere forretningsområdet (restauranter, diskoteker, klubber, kasinoer, butikker osv.) På en sådan måde, at besøgende har lyst til at vende tilbage igen og igen.
 • Væg- og loftmalerier kan harmonisk passe ind i det allerede færdige interiør og blive den dominerende af de nyoprettede.

Maleri vægge og lofter i interiøret

Vi er alle trætte af "replikerede" ting, så i vores hus ønsker vi at se et unikt design af væggene og lofterne, som opnås af kunstnere ved hjælp af vægmalerier og lofter. Men det er meget vigtigt at huske, at du i lang tid skal leve med maleriet på vægge og lofter. Derfor er det nødvendigt at tænke om temaet maleri, dets kompatibilitet med møbler og belysning. Bedst af alt, hvis du beder om hjælp fra et firma (for eksempel i vores studie), der har været professionelt engageret i indretning i lang tid. Du kan kende bekendtskab med eksemplerne på vores arbejde i afsnittet Studiets seneste arbejde.

Hvis du selv ønsker at udvikle en skitse af et fremtidigt væg- eller loftmaleri, skal du tage højde for nogle enkle regler.

I rummelige og store værelser vil monumentalbilleder som vandfald, klipper, skov eller seascape mv se godt ud. I små og trange rum er det bedst at bruge et kunstmaleri til visuelt at udvide rummet (maleri-snag). For eksempel kan terrassen afbildet på væggen visuelt tilføje mere end en kvadratmeter, og himlen, der er malet i loftet, vil ikke kun gøre loftet højere, men også fylde rummet med lys. Når du vælger en tegning til loftet, husk at meget mindre lys falder på det end på væggene. Derfor må loftmaleriet være meget lettere end vægmalerierne, ellers vil loftet "knuse". Af samme grund bør du ikke vælge lyse farver til loftmaleri.

Forresten, nogle stil retninger kan slet ikke forestilles uden væg- og loftmaleri. For eksempel indebærer avantgarde-stil en fuldstændig afvisning af standard tapet til fordel for originale og levende design og ornamenter. Ikke færdig uden malet vægge og lofter og antik stil. Realistiske afbildede søjler vil give rummet et let strejf af antikhed og storhed, og samtidig forbliver det hyggeligt og behageligt.

Grundteknikker og teknologier til maling af vægge og lofter

Akryl maling. Akryl er bedst til loft og vægmaleri. Det tørrer hurtigt, ikke-toksisk, let at påføre, og overfører perfekt volumenet af mønsteret og lysets lys. Desuden kræver mønsteret lavet med akrylmaling ikke særlig pleje og kan anvendes på næsten enhver overflade.

Airbrushing. Denne maling applikationsteknik anses for at være den nemmeste og mest overkommelige. Billedet påføres ved hjælp af en airbrush, der giver dig mulighed for at opnå unikke dekorative effekter. Et luftbrush maleri er slående i dets holdbarhed, volumen og plasticitet.

Tempera maler. Dette materiale bruges oftest i kombination med akryl. Denne teknik giver dig mulighed for at skabe mere komplekse og sofistikerede billeder. Et særligt træk ved tempera er en mat, fløjlsagtig overflade, der lyser når den er tør.

Relief painting. Denne teknik indebærer den indledende oprettelse af den ønskede relief og den videre anvendelse af maleri på den. Reliefen tilføjer ikke kun billedet af ekstra volumen, men tillader også mere udstrakt brug af plotopløsningen af ​​maleriet.

Fresco. Dette er den ældste teknik til monumental maleri. Fra resten af ​​væg- og loftmalingsteknikkerne skelnes det af en unik billedtekstur og øget holdbarhed.

Volumen maleri. I dag er denne type maleri den mest populære. Det skyldes det faktum, at ved hjælp af volumenmaleriet er det muligt at "bryde" rummet, skabe yderligere illusoriske genstande, udvide rummet og hæve loftet.

Kunstmaleri af vægge og lofter - vores fordele!

Hovedprincippet i vores studie er en individuel tilgang til hver kunde. At skabe vægmalerier og lofter, kunstnere og designere af vores studie stræber efter at give hvert interiør en unik og original charme. Vores erfaring, faglig uddannelse, interessante designløsninger og talent hjælper os med at opnå den højeste kvalitet i arbejdet.

I vores arbejde bruger vi kun moderne miljøvenlige materialer, der er modstandsdygtige over for fading og slid. Fleksibel prispolitik i vores studie giver dig mulighed for at realisere alle dine ønsker med den højeste kvalitet og til en overkommelig pris. Du kan bekendtgøre vores priser i afsnittet Vægmaleri priser.

Kunstmaleri af vægge og lofter

Evolutionen af ​​en person ledsages af hans ønske om at dekorere sit hus ved altid at søge for raffinement og originalitet i det kunstneriske maleri af vægge og lofter. Denne type kunst og personlige udtryk stammer fra civilisationens begyndelse. Billeder på temaet religion og liv, fyldt med symbolsk betydning, er kommet ned til os siden oldtiden.

I dag udføres maleri af vægge og lofter i enhver stil ved hjælp af en enkelt teknologi, hvilket skaber ubegrænset plads i alle dimensioner af rummet. Vores herrer vil dekorere væggene eller facaden af ​​huset ifølge dine skitser eller tilbyde et galleri af malerier til enhver, den mest krævende smag. Kunstnerne i vores firma er i stand til at lave kopier af malerier af strålende herrer, professionelt produceret hundredvis af eksklusive værker på mange steder.

Designet af lokalerne udføres af vores medarbejdere efter dine ønsker, maleriet af vægge og lofter kan være realistisk eller dekorativt - valget er dit. Under alle omstændigheder vil arbejdet ske kvalitativt og i overensstemmelse med reglerne:

 • efter påføring af dekorative gips på en flad overflade,
 • før farvemætningen af ​​interiøret,
 • på væggene, der ikke indeholder udgangskablerne under belysningen.

At etablere en følelsesmæssig kontakt med en kunde er en afgørende faktor i vores aktivitet, da mesterens mål er at formidle hele spektret af følelser og holdninger hos kunden i maleri for at finde en balance mellem den kedelige og ophidsede udførelsesform for plottet.

Maling vægge og lofter

Maleri vægge og lofter i lejligheder, børne værelser. I lokaler af enhver destination.

Vores maling er modstandsdygtig overfor alle vejrforhold. Må ikke falme med tiden.

Vi bruger fugtbestandig maling, der er egnet til maling i saunaer, bad og svømmebassiner.

Ofte stillede spørgsmål

Vi bruger miljøvenlige malinger designet specielt til maleri. De er helt harmløse, har ingen lugt, bruges til selv at male vægge i børnenes værelser. Disse er maling som akryl, olie, tempera.

Valget af malinger afhænger af mange faktorer - overfladen, hvorpå væggen skal males for at bestille; maleri stil; farvemætning rum fugtighed osv. Der er mange faktorer, men vi vælger den bedste mulighed for din ordre.

Nej! Vi bruger dokumenterede kunstmaterialer fra de bedste producenter. Ved afslutningen af ​​arbejdslokalet er malingen med beskyttelseslak. Det beskytter og beskytter billedet mod fugt og mekanisk skade.

Prisen afhænger af flere faktorer: tegningens kompleksitet og dens detaljer, det krævede niveau for realisme af billedet, størrelsen på væggen i kvadratmeter, de nødvendige tidsrammer for ordren.

Du kan vaske og tørre maleriet, da det er under et beskyttende lag af lak. Særlige forsigtighedsforanstaltninger er påkrævet.

Ja selvfølgelig. Vi er interesserede i at kunden er tilfreds med resultatet.

Næsten enhver overflade vil være egnet til maling: glat væg, murværk, forskellige plaster, bygningsfacade. Men den bedste overflade - glat, som for maling.

Først og fremmest møder vi på anlægget. Vi tager målinger, fotograferer væggen i interiøret, lytter til dine ønsker og visioner om det fremtidige maleri. Ifølge resultaterne af mødet vil vi udarbejde en række visualiseringsmodeller af det kommende projekt, som vil blive raffineret efter dine ønsker. Arbejdet med skitserne fortsætter, indtil du er tilfreds med resultatet.

Layouts er helt gratis!

For at starte proceduren for bestilling af maleri af vægge eller lofter, skal du kontakte os på en måde, som er bekvemt for dig: skriv til os via mail (angivet ved begyndelsen af ​​webstedet), ring nummeret (øverst på siden) eller forlad dine kontaktoplysninger. Dernæst vil vi i detaljer beskrive, hvordan hele proceduren for gennemførelsen af ​​ordren til maleri vægge og lofter fra skitse til levering af objektet. Vi vil hjælpe med at vælge en skitse under hensyntagen til indretningens stilistiske træk. Vi vælger det rigtige materiale til maling af vægge baseret på ejendommen og formålet med rummet.

Det sixtinske kapel er malet med tempera maling i det 15. århundrede, men er blevet bevaret til denne dag. Vores værker udføres ved hjælp af samme teknologi, der bruger de samme farver.

Maling vægge og lofter fra Art of Russia

Professionelle kunstnere i studiet "Art of Russia" vil hurtigt og effektivt opfylde en ordre for maleri vægge og lofter fra enkeltpersoner og organisationer. Vi har arbejdet på internettet siden 2006, og vores kunder er altid glade for resultatet! - Kun gode anmeldelser og taknemmelige ord. Se på mesteringen gennem vores malerier og færdige projekter på kunstnerisk maleri af interiør i Moskva og Moskva-regionen.

Kunstmaleri af vægge i moderne indretning er en integreret del af indretningen af ​​moderne lejligheder. Denne designmulighed skaber et unikt udseende i værelser, haller og soveværelser i et privat hus eller lejlighed. Maleriet af væggene i det indre af en god kunstner nødvendigvis medfører et positivt humør, skaber en hyggelig atmosfære og behagelige forhold i ethvert rum.

Prisen på maleri vægge og lofter fra 3.000 tr. og diskuteres pr. kvadratmeter, i særlige tilfælde til arbejdet som helhed. Godkendelse af de nøjagtige omkostninger ved service udføres på stedet efter at have hørt alle dine ønsker og ønsker. På stedet kan du købe billedmalerier af moderne mestere eller bestille nogen service til kunstnerens arbejde, baseret på deres egne præferencer. Vi tager ordrer via telefon.

Når du bestiller et væg- eller loftmaleri fra kunstnerne i Studio of Art of Russia, besluttede du ikke at gå på kompromis - du ønskede det bedste! Vi maler interiør i enhver stil og retning - vi har arbejdet for dig siden 2006.

Kunstmaleri af vægge i interiøret

Vægmaleri giver ekstra volumen, øger visuelt bredden af ​​rummet, skaber et luftigt udseende. Det vigtigste er det rigtige valg af motivets emne, samt kombinationen af ​​mønsteret med møblerne i rummet. Så anbefales landskaber til vægmalerier i soveværelser og eksotiske blomster og dyr til børneværelsens vægge.

Vi vælger for dig den ideelle historie om et væg- eller loftmaleri, som vil skabe en fest ikke kun i lokalet, men i hele lejligheden og sjælen. Siden oldtiden har mange troet, at dygtigt malet vægge ikke kun kan dekorere et hjem, men også tiltrække velvære, lykke, held og lykke. Denne tro har ikke mistet sin styrke i vores dage.


Ved hjælp af unikke billeder på væggen vil vi vende ethvert værelse til en eventyrverden med elegante blomster, usynlige dyr eller elegante engle i loftet. Alt afhænger af kundens præferencer og kunstneren på maleriet Art of Russia med fantasi, og det er mere end nok at tilbyde plott og anbefalinger om det kunstneriske maleri af vægge eller loftmaleri. Ser stor lejlighed, hvis vægge er malet med abstrakte tegninger, vil alt sige, at ejerne af huset er tilhængere af alt nyt. Et klassisk billede med billedet af det gamle Rom, havlandskabet eller Edens Have, fremkalder tanken om stabilitet og giver fred og komfort.

Indvendig maleri - altid fashionabelt vægdekoration

I dag er vægmaleri blevet tilgængeligt, hvorfor efterspørgslen efter det er steget betydeligt. Imidlertid betragtes brugen af ​​organiseringen af ​​indretning som en egenskab af luksus og respektabilitet. Særligt overbevisende maleri på væggen ser i kombination med udskårne træmøbler, med forgyldningselementer. Kunstmaleri af væg og loft er et godt alternativ til moderne klassiske indretningsmetoder.

Vægmaleri og historien om dens forekomst er uløseligt forbundet med fremkomsten af ​​fresker, når tegningen anvendes på en helt rå gips. Fresco er et ret stærkt, slidstærk billede på væggen, der er i stand til at dekorere overfladen i sin oprindelige form i mange årtier. Denne teknik til tegning er tilgængelig for os.

Og eksempler på middelalderlig maleri, taler om høj hedring fra oldtiden. Og i dag er trenden med kunstnerisk udsmykning af boligen igen fremad, monumental maleri er uforlignelig med andre metoder til dekoration. Maleriet af vægge og lofter er værdsat af aristokrater og kunstelskere. Og virkelig luksuriøst dekorere indretningen af ​​rummet, kun et eksklusivt maleri lavet af en talentfuld kunstner og med stor erfaring.

Vi udfører ordrer til kunstnerisk maleri - enhver kompleksitet! Vores tjenester er tilgængelige i Moskva og de nærliggende forstæder i Moskva. Du kan bestille en kunstner via telefon.

Kære venner, vi anbefaler at besøge afsnittet "Workshop" - vores publikationer om "World of Art"! - Kun de mest interessante og nyttige artikler om kunstnere og kunsthåndværkere: hemmeligheder, tips, fakta og begivenheder. Få mere at vide om kunstnerne i Studio of Art of Russia og vores aktiviteter, detaljer om de malerier, der udbydes til salg i galleriet på stedet, om de fantastiske malerier fra kunstnerne fra fortiden, om den moderne teknologi for kunstmaleri, om trends og mode for emner i vægmaleri!

Du kan sende oplysninger eller stille spørgsmål via email.

Vægmaleri - 60 billeder af smukke muligheder i et moderne hus!

Engang malede folk muren i deres huse og troede på, at de ville tiltrække succes og trivsel for sig selv.

I dag er en sådan indretning meget populær, fordi den hjælper med at give en særlig karakter og personlighed, at skabe komfort og gøre en fremhævning.

På internettet kan du finde billeder af vægmalerier, der gør værelser til stilfulde hjørner.

Funktioner af en kunstliste over vægge

I det antikke Grækenland var fresken en prototype af maleriet på væggen. Maleriet på vådt gips, når det tørres, er det kalk, der er en del af det, dannet en gennemsigtig calciumfilm, som gjorde fresken meget holdbar.

Frescoen var populær blandt medlemmer af eliteklassen. Arbejdet krævede en vis færdighed og tog meget tid, så betalingen til et sådant arbejde var højt, og kun rige mennesker kunne få det.

Moderne maleri af vægge og lofter er naturligvis blevet mere tilgængelig, men det er stadig ikke en dyr fornøjelse.

Inden du begynder at arbejde med at male væggene i lejligheden, skal du omhyggeligt gøre dig bekendt med anvendelsesmåden:

Encaustic er en teknik til at male billeder med malinger, hvor voks tjener som bindemiddel. Dette er en smuk og enkel form for kreativitet, der giver dig mulighed for at opdage nye talenter og skabe et uforglemmeligt mesterværk.

Alsekko. I dette arbejde påføres blækblandingen på en tør gips. Det viser sig moderat strengt og yndefuldt.

Sgraffito. Overfladen af ​​væggen blev først dækket med en sort primer og derefter hvid. Efter tegningen blev skrabet, syntes den sorte baggrund gennem et lag af hvid maling.

Moderne teknologi

I den moderne verden har vægmaleri et stort udvalg af muligheder præsenteret.

Grisaille. Alle gråtoner er involveret i tegningen, hvilket gør stykket til at ligne en skulptur.

Lyd væg maleri. I dette tilfælde skal væggen behandles med gips, inden den påføres billedet, ved at give det ønskede volumen. Takket være de konvekse elementer i billedet viser sig som et levende. "

Akrylmaling af vægge er praktisk i sin applikation, det tørrer hurtigt og giver perfekt tone og tone.

Fluorescerende farver har en farve med naturligt lys og glød med samme farve i ultraviolet. I denne forestilling er det muligt at anvende farvestoffer, der vil skinne i ultraviolet.

Graffiti tiltrækker flere og flere mennesker. Billeder lavet med aerosol dåser og markører. De kan findes både i huse og på gaderne i byen.

Se mere her:

Maleriet på vinyl er en moderne krævet udvikling er en værdig og økonomisk metode til maleri. På vinyl tapet på den valgte skitse er anvendt tegning.

Maleri væggene i rummet vil give en særlig personlighed, bliver den vigtigste dekoration af interiøret.

Et udvalg af værker på det maleriske maleri vil give dig mulighed for at vælge den rette mulighed for dit interiør.

Forberedelse til maleri vægge

Forberedelsen af ​​vægge til maleri er vigtig for at skabe vægmalerier, fordi det afhænger af ham, malerens styrke og dens kvalitet.

Først skal du bestemme, hvor billedet skal placeres. Maleriet lægger positivt vægt på det valgte rums værdighed.

Se mere her:

Men for dette er det nødvendigt at polere væggene fra hvidvaskning, tapet, malingrester og andre defekte slibemidler.

Juster væggene med en basisk kitt. Efter påføring af primeren med en børste eller rulle. Før du tegner mønsteret, er det nødvendigt at dække væggen med flere lag monokromatisk maling.

Stencilled Painting

Ved hjælp af en stencil kan du fokusere på et bestemt område af væggen, tegne et unikt original ornament. Hvis du vil have en budgetmulighed, så vil stencilen være et godt alternativ.

Takket være stencilmaleriet kan du gøre dekorative møbler smukt enkelt. Overfladen er også forberedt og påført et vist antal lag maling.

Kunstmaleri

Først bestemmer vi det sted, hvor billedet vil blive placeret. Først putter vi væggen og maler den med hvid maling, så den følgende tegning er mere ekspressiv og lys.

Se mere her:

Vi laver en skitse af figuren, der angiver de vigtigste detaljer, så vi kan fortsætte med opførelsen af ​​mere komplekse skitser.

Malinger påføres gradvist, fra lyse til mørke toner. Efter mulig overfladebelægning fiksering lak.

Hvis du tvivler på, at du kan skabe en indretning af enhver kompleksitet, kan du i dette tilfælde bruge Orakal reklamefilm. Denne film er klistret på væggen, og området indeni stencilen er malet over.

Efter omhyggeligt at fjerne filmen og beundre det resulterende mesterværk.

Maleri væggene i indretningen er en fascinerende aktivitet, en mulighed for at realisere en interessant designløsning. Mulighed for at udnytte dit yndlingshusdesign og vær venlig med dig selv og dine venner.