Sådan vælger du et loft infrarød varmeapparat

Spørgsmålet om opvarmning af boliger eller offentlige bygninger, hvor der ikke er noget centralt varmeforsyningssystem, har altid været meget akut. Endnu vigtigere er det lavet på steder, hvor der ikke er gas, det er umuligt at installere en varmekedel. Ved moderne huse eller i huse er opvarmning af ovnen ineffektiv - et afkølet hus skal opvarmes i næsten 24 timer, og hvis turen er planlagt i weekenden, så er der en behagelig atmosfære nået, så det er på tide at gøre sig klar til afrejse. Ceiling infrarøde varmeapparater af den nye generation løser mange problemer, de er effektive, enkle, sikre og pålidelige.

Hvordan det virker

Princippet om, at et moderne loft IR-varmeapparat virker, er overførslen af ​​varme ved stråling, ligesom solen gør. Følgende sker:

 • under virkningen af ​​elektrisk strøm opvarmer det termisk udstrålende element;
 • infrarød stråling afhængig af typen af ​​varmeapparat er karakteriseret ved en anden bølgelængde. Den overfører varmeenergi til gulve, vægge, folk og interiørgenstande, der ligger i varmeapparatets dækningsområde;
 • luften opvarmes ikke fra installatørens temperaturemitter, men fra genstande og strukturer, hvortil energi overføres.

Moderne varmeovne er komfortable. De er udstyret med beskyttelsesudstyr, som omfatter både elektriske styresystemer og termiske sensorer. Enheden er isoleret, dens temperatur er lav, mange modeller tillader installation direkte på trækonstruktioner. Niveauet af varmeudgang reguleres af termostater, varmeren er økonomisk, standardkonverteringshastigheden for elektrisk energi er 70-90%.

Det er værd at bemærke en gruppe varmelegemer, der ikke vil blive overvejet. Kraftige, servicible store garager og hangarer infrarøde emittere arbejder på gas. Brændstoffet forbrændes i en fint dispergeret gitterformet keramisk struktur, hvor der ikke dannes næsten åben ild - der opstår katalytisk forbrænding. Temperaturen i keramik når enorme værdier, derfor er niveauet af varmeudslip meget højt.

Blandt de virksomheder, der tilbyder husholdningens loftvarmere, kan kun BALLU noteres. Men for produkter af dette mærke er det nødvendigt at lave en gasforsyning, at arrangere et system til fjernelse af forbrændingsprodukter (for nogle modeller), hvilket er ret ubelejligt og næsten altid dyrt og vanskeligt under forholdene i en lejlighed, hus, hytte.

Hvad er den største forskel mellem forskellige klasser af varmeapparater

Alle loft elektriske infrarøde varmeapparater af den nye generation er opdelt i tre klasser i henhold til strålingskarakteristika. De adskiller sig både i visuel påvirkning og varmekapacitet.

 1. Shortwave radiatorer er i stand til at opvarme rummet meget stærkt, deres termiske element når en temperatur på op til 1000 grader. Varmeelementer fra shortwave-klassen giver hurtigt varmeflow, når de placeres i lav højdeform et område med en stærk temperaturforøgelse, anbefales det at anvende dem i et stort område med højt til loftet.
 2. Medium bølgevarmere anses for at være optimale. De er placeret i en højde på 3 til 6 meter, fungerer godt i sommerhuse og lejligheder og i store offentlige rum. Termiske elementer udvikler en temperatur på op til 600 grader.
 3. Longwave - den mest billige og praktiske. De anbefales at blive brugt i lokaler i et lille område med lofter under 3 meter, varmeelementet kan variere temperaturen fra 100 til 600 grader. Denne klasse af enheder udføres ofte i et universelt format: Varmeapparatet er let at hænge på loftet, monteret på en lodret stativ eller på understøtninger, direkte på gulvet.

Uanset bølgelængdeklassen er infrarøde ovne sikkert: de opvarmer ikke sagen, designet og placeringen forhindrer adgang til radiatorens varmeelementer. I praksis kan brugen være særlig fokuseret på shortwave-modellerne. Deres overdrevne kraft er usynlig, når de installeres på et højt, mere end 6 meter loft.

Imidlertid skaber sådanne varmeapparater i rummets forhold en klar zone, inden for hvilken en person i lang tid begynder at opleve ubehag. Kropet simpelthen overophedes, huden og hornhinden i øjnene tørre, og der opstår andre ubehagelige fornemmelser.

Desuden, hvis rummet ikke er opvarmet endnu, bliver udgangen fra strålingsdækningszonen straks mærket, det bliver koldt. Derfor bør brug af shortwave modeller være omhyggeligt, omhyggeligt at vælge dem for magt, planlægge området fanget af strømmen af ​​varmebølger.

Ved hvilke kriterier skal du vælge strømmen af ​​den infrarøde varmeovn

Den grundlæggende metode til at vælge en ny generation af varmelegeme er ret simpelt. Det anbefales at tage 100 watt elektricitet pr. 1 kvadratmeter opvarmning. Samtidig antages der antagelser:

 • hvis rummet fryser igennem, bruges det sjældent, og der kræves hurtig opvarmning - det er nødvendigt at øge energibehovet med 15-20%;
 • De mest populære medium- og langbølgevarmere har en effekt på op til 1500 watt, så det anbefales at vælge to eller flere enheder for et rum på mere end 10-15 kvadratmeter.

For at forstå hvordan man vælger emitterernes layout og deres nummer, skal man overveje den tekniske model af en bestemt model: konfigurationen af ​​reflektoren og spredningsvinklen på varmeren.

Indflydelse på et design af enheden på egenskaber ved opvarmning

I egenskaberne af varmeapparater skal ansvarlige producenter angive en sådan parameter som spredningsvinklen eller dækningen. Det er ret nemt at forstå denne figur: Den beskriver den betingede trekant af divergensen af ​​zone grænserne, hvor infrarød stråling har en næsten stabil intensitet. Jo højere dækningsvinklen er, desto større opvarmer anlægget og jo mere jævnt, blødere det fordeler varme.

Dækningsvinklen afhænger af konfigurationen af ​​reflektoren og frontskærmen. Man kan forstå, hvad der er bedre fra varmeapparater, hvis fabrikant ikke har angivet en bestemt egenskab ved deres ydre udseende:

 • Til modeller med en flad front (bund) og en halvcirkelformet reflektor, dækkingsvinklen overstiger sjældent 90 grader;
 • For produkter med en halvcirkelformet nedre del og en flad reflektor er det effektive dækningsområde 90-120 grader;
 • modeller med et rørformet emitter design, uanset type reflektor, har en mindste dækning på 120 grader.

Af særlig note: vi taler om udbredelsen af ​​stråling, hvor intensiteten er næsten den samme. Næsten alle varmere varmere bredere end dækningssektoren, men uden for det falder varmeudgangen kraftigt.

Afhængigt af fabrikantens specificerede eller visuelt bestemte dækningsegenskaber er det muligt at beregne hvor man skal placere radiatorerne for effektivt at fordele energien i rummet. Det er nok at tegne et diagram på et ark papir i målestok, og ved hjælp af en linjal og en vinkel må man placere varmeelementernes fikseringspunkter, så deres spredningszoner ikke overlapper hinanden.

Karakteristik af varmeapparater afhængigt af termisk element

Afhængigt af hvilken type varmelegeme der anvendes, varierer ikke kun strålingsbølgelængden og niveauet af varmefrigivelse, men også de visuelle effekter på mennesker og tiden mellem fejl i specifikke enheder. Især:

 • Halogenlampemodeller anses for at være den mest ubelejlige, usikre og derfor ikke udbredt. Varmekilden er en wolframfilament i en inertgaskolbe. Lampen udsender et pulserende gyldent lys. På trods af at producenterne dækker radiatoren med specielle forbindelser, kan varmelegemet irritere øjnene og forårsage hovedpine med langvarig effekt på menneskers vision;
 • de mest almindelige kortvandsradiatorer genererer varme med en varm kulhelix i et rør, hvorfra luften pumpes ud. Denne klasse af varmelegemer er kendt for alle. Apparater opvarmer hurtigt, er bange for fugtighed, udsender synligt rød-orange lys, der forårsager træthed og ubehag. Desuden er tidsrummet mellem fejl i et brændselselement lavt - kun to år;
 • Keramiske mid- og langbølges radiatorer betragtes som det optimale valg. En sådan anordning udsender ikke synligt lys, har en enorm tid mellem fejl, anbefales til langvarig brug: Den keramiske struktur opvarmer langsomt, men giver også varme af i meget lang tid, varmen er meget økonomisk;
 • rørformede eller mikartermichesky varmeapparater er udviklingen af ​​keramiske emittere. Varmeelementer med et sådant termisk element er dyre, men meget pålidelige og praktiske.

Frembringelsen af ​​varmeapparater på rørformede keramiske radiatorer har en anden funktion. De gør et let nedbrud under arbejdet. Mange producenter har placeret denne funktion som en bestemt stilistisk funktion: de siger, det ligner meget lyden af ​​brændeved. Men i loftvarmeren ser denne "chip" lidt underlig ud.

Sammenligning af populære mærker

For ikke at reducere fortællingen til bare figurer og beregninger, lad os give en vurdering af de varemærker, der er almindelige på markedet, og angive funktionerne i forskellige modeller af varmeapparater.

 1. Pioner. Udviklingen af ​​den russiske, de bedste varmeapparater til en række ratings. For det første sætter eksperter energieffektivitet i enheder: de er i stand til at konvertere op til 90% af elektriciteten til opvarmning. Den første generation af varmeapparater blev bygget på rørformede termiske elementer, og det gjorde et sammenbrud. Moderne modeller bruger keramiske plader, arbejder stille, har en meget lang levetid. Dækningsvinklen er 120 grader.
 2. ECOLINE. Langbølge infrarøde varmeapparater, fordelene ved modellerne omfatter høj varmeudgang, en fremragende kombination af priskvalitet, en bred vifte af produkter tilbydes til forskellige gulvplads og lofthøjde. Dækningsvinklen for stråling - 90 grader.
 3. BILYUKS. Varmeelementer i mediebølgensegmentet, varmesystemet er bygget på varmeelementer, der overfører varme til udstrålingspladen. Dækningsvinklen er 90 grader, enhederne anbefales at blive monteret på bøjler: polymerfilt anvendes som en termisk isolator, derfor anbefales det ikke at montere på et træloft.
 4. Almak. Apparaterne (de fleste af fabrikantens modeller) anvender en rørformet varmelegeme med en carbon-helix, tilhørende kortbølgensegmentet og har en god varmeudgang. Dækningsvinklen er 90 grader, den begrænsede installationshøjde gælder for udstyrets egenskaber. Fabrikanten bemærker også dette: Det anbefales at anvende i lofter med højst 3,5 m

UFO, Polaris, andre populære billige varmelegemer har gode indikatorer for pris og kvalitet. Denne klasse af enheder bruger en kvartvarmer, de fleste enheder er beregnet til privat brug.

Som en konklusion

Gennemgang af teknologien, karakteristika og kriterier for udvælgelse af infrarøde varmelegemer af lofttypen er det værd at give en liste over deres fordele. Der er mange af dem:

 • opvarmning af rummet passerer hurtigt;
 • varmen fra objekter i rummet, væggene og gulvet har den største fordel. Mikroklimaet opretholdes i lang tid, rummet kan ventileres uden frygt for at køle ned meget;
 • levetiden for infrarøde emittere er lang, med undtagelse af kvarts modeller, der har en fast tid mellem fiaskoer - ca. 2 år;
 • enheder er helt sikre
 • stråling, temperaturen i kroppen kan ikke forårsage brand, varmeapparaterne må monteres på trælofter;
 • enheder tager ikke plads, det er nemt at vælge et produkt til et bestemt interiør eller at foretrække en indbygget model.

Loftvarmere skaber ensartet varme, må ikke opstå støv, brænd ikke ilt og udled ikke ubehagelige lugte. Ulempen er den relativt høje pris på produkter. Men det kompenseres let af effektiviteten og omkostningseffektiviteten af ​​infrarøde loftvarmere.

Loftvarmere

Loftvarmere - hvordan virker de?

Det ser ud til, at en varmelegeme placeret på loftet kan fungere, fordi vi alle ved, at varm luft bevæger sig opad og ikke omvendt. Men vi ved også, at næsten al den varme, som jorden modtager fra solen. Faktum er, at varmen kan overføres på to måder: konvektiv, hvor varme transmitteres af opadgående strømme af opvarmet luft og infrarød, hvor varme overføres af termiske bølger, for hvilken luft ikke er en hindring, derudover ikke engang er nødvendig.
Alt liv på Jorden eksisterer netop på grund af infrarød solstråling, som efter at have rejst de millioner kilometer, der adskiller vores planet fra stjernen, rammer jorden og opvarmer den. Opvarmet, jorden giver varme til luften, som, takket være den allerede konvektive effekt stiger op.
Sammen med infrarød stråling kommer ultraviolet, røntgen, mikrobølgeovn, lys og mange andre stråler til jorden fra solen. Uden noget ville livet på Jorden også være umuligt, for eksempel uden lys, andre, som for eksempel røntgenbilleder og ultraviolet lys, er ikke så nyttige i store mængder.
Infrarøde varmeapparater (som du måske har gættet, er alle loftvarmere infrarøde) kun udsendt i det infrarøde (termiske) område og lidt mere i lyset. De udsender ikke i andre områder (såsom røntgen, mikrobølgeovn, ultraviolet osv.) Og er derfor helt sikre. Og det er kendt, at infrarød varme udstråler en ild, en komfur og ethvert objekt opvarmet varmere end den omgivende luft, herunder dig og mig.

Loftvarmere - hvad er de?

Loftvarmere kan opdeles i longwave, mediumwave og shortwave. Langbølge (også kaldet varmelegemer med lukkede varmeelementer) er beregnet til opvarmning af varme, ikke blæst af stærke udkast til boliger eller boliger. Sådanne varmeapparater lyser ikke, og deres overflade temperatur opvarmes, ikke mere end 300-350 grader. Medium bølgevarmere opvarmes til temperaturer på ca. 700-800 grader og glød en svag rød. Fra dem kommer en mere koncentreret og stærk varmestrøm. Sådanne varmeapparater installeres normalt på et højt loft i private lokaler, såsom fabrikker, værksteder og varehuse. Shortwave varmeapparater lyser mere rødt og er opdelt i kvarts, halogen, kulstof mv. Ifølge produktionsmaterialet. Fra sådanne varmeapparater udstråles en sådan koncentreret varmestrøm, at de endda kan bruges til opvarmning i åbent rum og på gaden og oftest installeres på væggen i stedet for på loftet.

Hvordan vælger man en loftvarmer?

Først og fremmest varierer loftvarmere i kraft. Det afhænger af hvilket område der kan varme en eller anden model. I beskrivelsen af ​​loftvarmermodellen skal du være opmærksom på installationshøjden. Hvis en kraftig varmelegeme installeres for lav, kan den brænde og forårsage ubehag. Hvis du har et stort område og lave lofter, skal du installere flere lav-effektvarmere. Loftvarmere varierer også i forbrugernes kvaliteter: Udseende, nem installation og tilslutning, garanti og lydløshed (nogle varmelegemer kan knække under drift). I øjeblikket er de mest efterspurgte loftvarmere PION og Almak. Lidt værre end Bilyux (AOX) og Mr. Heath.

Række loftvarmere?

I dette afsnit er kun de mest populære modeller præsenteret. Faktisk er vores række loftvarmere meget større. Med de øvrige modeller finder du i afsnittene om producenter og andre dele af webstedet.

I vores butik kan du købe loftvarmere af de bedste producenter til fabrikspriser. Vores ledere vil rådgive dig professionelt og hjælpe dig med at beslutte dig for valg af den optimale varmelegemodel for dig.

Ceiling Infrarøde Varmeapparater

Fra 15. april til 15. maj i vores butik levering af absolutte varer er gratis!

Kun i februar 2016 Du kan købe en varmelegeme med en enorm rabat!

Størrelse (BxDxH) 140x60x84 cm.
Volumen 265 liter.

Sort farve
2 sektion
Størrelse (LxWxH) 135x72x83 cm.
Kapacitet 800 liter.
Plastmateriale
Vægt 12 kg.

Grå farve
Strøm 400 watt.
Varmeområdet er 2-5 kvm.
Samlede dimensioner (BxHxD) 835x23x118 mm.
Vægt 2,5 kg.
Glasplade

Opvarmning område op til 7 kvm

Opvarmningsområdet er op til 10 m².

Opvarmningsområdet er op til 15 m².

Til opvarmning op til 30 kvm.

Til opvarmning op til 60 kvm.

Ceiling infrarøde varmeapparater vil hjælpe med at løse problemet med mangel på varme i et boligområde, kontor, i produktion og ikke at betale store summer for udstyr, dets installation. Smukke apparater ser ud som almindelige lysarmaturer med et matteret glasplade, og en kontraindikation til deres installation kan kun være for lavt loft i rummet.

Hvordan man vælger

Vi tilbyder at købe en infrarød elektrisk loftvarmer i Moskva med levering til døren i Dacha online butik. Vi har samlet et stort udvalg af enheder til yderligere lokal opvarmning til en pris på 1900 rubler. For nemheds skyld at finde den rigtige model har vi distribueret udstyret til flere strømafsnit og tilbyder at købe infrarøde loftvarmere:

 • For værelser op til 7 kvm. - Effekt op til 700 W
 • Til opvarmning af området til 10 kvm. - Effekt op til 1000 W
 • Arbejder inden for en radius på 15 kvm. - Effekt op til 1500 W
 • Til opvarmning af rummelige værelser - stuer, stuer i landhuse - op til 2800 W;
 • Industrielle formål - op til 6000 watt.

Lev i komfort og gem

For at spare, anbefaler vi at købe "2 in 1" -modellen - en infrarød loftvarmer med termostat. En lille elektrisk enhed i et smukt plastikhus er monteret på væggen hvor som helst i rummet. Du kan forud indtaste indstillingerne for tidsvarierende temperaturændringer. Det hjælper med at spare elektricitet: Du kan forlade loftvarmeren, indstille den til et niveau på op til 10 grader, og forlade midlertidigt. Det er meget mere behageligt at vende tilbage til et rum, der ikke fryser over i mangel af ejere, og arbejder i økonomi-tilstand vil ikke kræve store mængder elektricitet.

 • Den sparsomme driftstilstand, som ikke giver mennesker skadelige virkninger.
 • Det effektive princip for opvarmning er bunden: påvirker først og fremmest omgivelserne, overfladerne og indretningerne, bølgerne opvarmer gulvet og det nedre niveau godt, mens strømmen af ​​termisk energi ikke koncentreres øverst. At være i et sådant værelse er rart;
 • Høj effektivitet;
 • effektivitet;
 • Lav pris;
 • Hurtig installation.

Udformningen af ​​den infrarøde loftvarmer tænkes ud til den mindste detalje for at lade enheden gå på arbejde om natten og ikke være bange for, at den vil brænde ud.

Loft IR varmeapparater

Funktioner af infrarøde loftvarmere

Ceiling infrarøde varmeapparater er et panel, der udsender infrarøde bølger. Monteret i loftet, hvilket sparer plads i rummet. Må ikke bryde indretningens harmoni, de kan endda tilføje den.

Elektriske loftvarmere er lavet af glas og metal. De er designet til opvarmning af kontorer, butikker, huse, glaserede balkoner, terrasser. Kan installeres i rum med høj luftfugtighed. Disse paneler opvarmer det omgivende rum: møbler, vægge, gulve, og fra dem overføres varmen til luften. Disse varmeapparater tørrer ikke luften, men der er ikke behov for konstant ventilation af rummet, yderligere brug af en befugter, som også bidrager til besparelser. Giver høj effektivitet (op til 97%)

Med loftvarmere skal du bruge termostater, hvormed du kan indstille den ønskede temperatur og opretholde den i rummet automatisk. Dette giver dig mulighed for at gøre varmesystemet effektivt og økonomisk.

Fordele ved loft infrarøde varmeapparater:

 • Lydløs drift
 • Miljøvenlig (ingen skadelige emissioner)
 • Fordel jævnligt indendørs varme
 • Brandsikkerhed
 • Effektivt brugt med enhver form for ventilationssystem
 • Lang levetid

Vi tilbyder at købe loft infrarøde varmeapparater til en overkommelig pris med hurtig levering i Moskva og i regionerne.

Mange års erfaring, professionelt udstyr, en ærlig prispolitik og høje kvalitetsstandarder - vi fokuserer på vores kunders interesser.

Ceiling Infrarøde Varmeapparater

Her vil du lære:

Er der ingen centralvarme i dit hus, og du har ikke gas? Tænk over skabelsen af ​​effektiv og sikker elvarme, men forvirret i valget af udstyr? Så anbefaler vi at hænge en infrarød loftvarmer i hvert værelse. Efter at have læst vores gennemgang vil du lære, hvad disse enheder er bemærkelsesværdige for, hvordan de fungerer, hvad deres fordele og ulemper er, og hvordan man vælger de rigtige infrarøde varmeapparater.

Princippet om drift af den infrarøde varmeapparat

Infrarøde loftvarmere er ens i deres driftsprincip med vores naturlige luminary - solen. Det opvarmer overfladen af ​​planeten, og varmen fra denne overflade opvarmer luften. Som følge heraf får vi varme luftmasser med en bestemt temperatur, opvarmede menneskelige strukturer og elementer i jordiske landskaber. Direkte opvarmer ikke luften (næsten).

Det samme gælder for infrarøde ovne, uanset om der er gulv eller loftmodeller. Essensen her er dette:

Infrarøde varmeapparater udsender bølger, der opvarmer objekter rundt.

 • Elektricitet opvarmer varmeelementet;
 • Varmen, der opstår af varmeelementet, opvarmer varmelegemets arbejdsstykke;
 • Arbejdsorganet genererer infrarøde bølger;
 • Stråling, der øjeblikkeligt når objekter i rummet, forårsager dannelsen af ​​varme.

Derefter begynder de opvarmede genstande at afgive varmeenergien til luften - i rummet eller i rummet bliver det behageligt og varmt, som det var nødvendigt af varmeapparatet.

Afhængigt af designet er infrarøde loftvarmere opdelt i langbølge, mellembølge og kortbølge. Sidstnævnte bruges i produktionsværksteder og tekniske rum med højt til loftet. Men i huset skal installeres langbølgeanordninger, designet til lofthøjder på op til tre meter. Hvis højden er fra 3 til 6 meter, skal du vælge mellembølge teknologi. Men lofter af en sådan højde er yderst sjældne i husholdninger.

Ceiling infrarøde varmeapparater er velegnede til opvarmning af husholdninger, lejligheder med uafhængige varme og landhuse. I modsætning til konvektorer eller varmeventilatorer gør de ikke støj, brænd ikke ilt og giver ikke en ubehagelig lugt. Det skal også bemærkes, at de giver en hurtig og behagelig atmosfære.

Fordele og ulemper ved indendørs infrarøde ovne

Vi har allerede begyndt at diskutere fordele og ulemper ved elektriske infrarøde varmelegemer, vi vil fortsætte med at liste dem i denne anmeldelse. Der er mere positive træk end negative, og det er allerede et stort plus.

Ceiling infrarøde varmeapparater installere doge i børnehaver, det siger meget om deres sikkerhed.

 • Fuld sikkerhed med korrekt installation og overholdelse af reglerne for operationen - hverken voksne eller børn vil mangle dem. Derfor er uheldige forbrændinger eller elektriske stød helt udelukket;
 • Små størrelser - mange infrarøde loftvarmere har minimal dimensioner og er velegnede til brug i værelser med en lille lofthøjde (f.eks. I små landehuse);
 • Enkel kontrol - for at justere temperaturen i værelserne er det nok at købe en eller flere termostater. Vil du have avancerede funktioner? Så køb en termostat med fjernbetjening via GSM-kanal;
 • Modstanden af ​​modeller - efter forbrugernes valg er billige varmeapparater samt deres dyrere og tynde modstykker;
 • Let at installere - hvis du er i stand til at installere varmesystemet ved hjælp af infrarøde loftvarmere, skal du bruge en halv time til en dag. Det hele afhænger af antallet af apparater og værelser samt længden af ​​de fastsatte ledninger;
 • Den hurtige spredning af varme - i modsætning til de samme konvektorer arbejder infrarøde varmelegemer af loftet meget hurtigere;
 • Kan arbejde sammen med andet udstyr - for eksempel med de samme konvektorer;
 • Ikke skab en følelse af overophedet luft - denne følelse kan ikke lide mange mennesker.

Desuden kan infrarøde loftvarmere prale af mange andre mindre fordele - vi har fremhævet kun de lyseste af dem. Lad os nu se på ulemperne:

Overtrædelse af sikkerhedsforanstaltninger ved anvendelse af elektrisk eller gasvarmeudstyr kan føre til katastrofale konsekvenser.

 • Elektrisk opvarmning er dyrt - her er det ikke prisen på selve udstyret, men prisen på den el, den forbruger. Det kan endnu ikke sammenlignes med gasopvarmning, da taksterne for elektricitet er for høje (selv i landdistrikterne);
 • De mest økonomiske varmeapparater (disse omfatter kulstof) kan ikke bruges i lang tid. De selv er ikke meget holdbare, og spektret de udsender er ikke egnet til regelmæssig brug i stuer;
 • Elektriske loft infrarøde varmeapparater, ligesom ethvert elektrisk udstyr, kan forårsage brand - dette er en alvorlig ulempe;
 • For en mere ensartet fordeling af varme anbefales det at købe ikke en kraftig, men flere lav-effektvarmere - disse er ekstra omkostninger.

De resterende mangler kan ikke kaldes for vigtige, så vi vil kun fokusere på disse.

Typer af infrarøde varmelegemer

Halogen- og kulstofmodeller er gode til brug i landbruget.

Vi har allerede skrevet i vores anmeldelser, at infrarøde varmeapparater kan være keramiske, halogen, kulstof, stål eller mimatermic. Bemærk straks, at halogen og kulstof er dårligt egnet til brug i boligområder. Men hvis du vil varme op i bryggersalvet, en lille produktionshal eller en almindelig garage, vil valget være optimalt. Også sådanne varmeapparater (low-power) anvendes i lokaler hvor fjerkræ, kaniner, ænder og andre kæledyr sidder.

Micatermiske infrarøde loftvarmere - en mere egnet løsning til opvarmning af boliger og lejligheder. På grund af sin minimale tykkelse ser de ud til at være meget pæne og ryddelige, som ligner lamper til lysstofrør. Deres ulempe er, at de knager lidt og forårsager irritation. For at styre sådanne enheder anvendes eksterne termostater.

Keramiske modeller monteret i loftet, kan bruges både hjemme og i kontorlokaler.

Keramiske infrarøde varmeapparater arbejder helt stille, ofte er de i form af rektangulære plader. Som et mest levende eksempel, lad os give loftmodeller i form af fliser til Armstrong-lofter. Alternere dem med loftfliser og lamper, du kan skabe et godt varmesystem, næsten umærkeligt for andre. Mange andre typer infrarøde loftvarmere er også til salg.

Infrarøde loftfilmvarmere optrådte på markedet for nylig. De er en flerlagsfilm med ledende udstrålende stier. Filmen er hemmed med et reflekterende materiale i loftet, hvorefter det lukkes af hovedloftet. Som følge heraf får vi et helt usynligt varmesystem. Anmeldelser af loft infrarøde varmeapparater PLEN siger, at denne ting virkelig virker - dette er bekræftet af mange eksperter.

Loft infrarød radiator med termostat

Mange butikker sælger infrarøde loftvarmere komplet med termostat.

Har du installeret infrarøde ovne i dit hus og nyder varmen? Great - nu er det op til kontrol. Som regel er der på loftmodellerne ingen regulatorer og kontakter. Derfor købes og installeres de separat - udstyr på loftet og termostaterne selv - på væggen. Nogle producenter leverer infrarøde loftvarmere med en termostat inkluderet, men hvis der er to eller flere varmeelementer, anbefaler vi at købe en separat termostat.

For eksempel når du køber et loft infrarød varmeapparat med en termostat fra Ecoline, kan du vælge flere varmelegemer og et vist antal termostater på denne officielle hjemmeside. For at sikre et økonomisk varmeforbrug og separat temperaturstyring anbefaler vi at installere en termostat i hvert rum.

Populære modeller af loftet IR-varmeapparater

Lad os flytte fra ord til øvelse og prøve at overveje de mest populære modeller af infrarødtype loftvarmere. Her bliver vi nødt til at vente på nogle af de mest almindelige mærker.

Infrarøde varmeapparater Almak

Loftvarmere fra det russiske mærke Almak vil glæde dig over ikke kun varme, men også et anstændigt udseende. Udstyret spænder fra 500 W til 1,3 kW. Og hvis mange producenter skaber og implementerer teknologi med en standard farveskema, gik Almak langt fremad - varmere er tilgængelige i følgende farver for kundernes valg:

Fire farver til en bedre kombination med interiøret. Tilgangen er fremragende, få producenter kan prale af en sådan præstation. Den maksimale højde på udstyrsophænget er 3,5 m, det opvarmede område er fra 5 til 30 kvadratmeter. m, afhængigt af klimatiske egenskaber for et bestemt område, effekten af ​​den valgte model og den aktuelle tid af året.

Ecoline infrarøde varmeapparater

Ecoline husholdningsinfrarøde loftvarmere er repræsenteret af flere modeller fra 600 til 1500 watt. De er fokuseret på brug i hjemmet og har en mindste størrelse. I deres form ligner de loftlamper til lysstofrør. Suspensionens højde varierer fra 2,2 til 3,4 m afhængigt af udstyrets kraft. Det er derfor bedre at ikke installere den mest kraftfulde model i et lille landhus.

Fabrikanten begrænser suspensionens mindste højde, da det i større rum er bedre at bruge flere varmeapparater end en kraftig. Hvis lofthøjden i dit hjem er 2,7 meter, så vil den maksimale effekt af elvarmeren være 1,33 kW (du kan installere flere varmeapparater).

Infrarøde varmeapparater Ballu BIH-AP2

Dette er en hel serie infrarød varmeudstyr fra Ballu. På butiksvinduerne venter modeller med en kapacitet fra 600 til 2000 watt for os. Inkluderet med dem leveres praktisk hardware, så installationen af ​​udstyr vil tage et minimum af tid. Disse varmelegemer kan monteres ikke kun på loftet, men også på væggene. Og de er også suspenderet på kabler, hvilket gør det muligt for dem at blive brugt i værelser med højt til loftet.

Disse varmeapparater giver høj kvalitet opvarmning af lokaler til ethvert formål. De kan også bruges til tekniske formål - at fjerne is fra gadekonstruktioner, tørre klude eller landbrugsprodukter. Den mest interessante fordel er den mindste tykkelse af disse enheder - den varierer fra 130 til 255 mm. Således er det en af ​​de tyndere varmelegemer, der leveres til markedet.

Infrarøde varmeapparater PION

Det ville være uretfærdigt at ikke nævne og ikke overveje de populære takmodeller fra mærket PION. Udvikleren producerer to typer udstyr:

 • Keramiske varmeovne Suite og Keramik (to separate serier);
 • Thermo Glass Glass Varmeapparater

Alle disse sorter er indenlandske og egnede til opvarmning af boliger.

Vi bemærker straks et godt udseende af keramiske varmeapparater, vi har tydeligt arbejdet med designet her. Enhederne er tilgængelige i to farver på én gang - i hvid og i guld. Kapaciteten varierer fra 400 til 1300 W, opvarmet område - op til 26 kvm. m. (angivet kapacitet i efteråret-foråret periode, når der ikke er stærkt koldt vejr udenfor). Sammenlignet med alle de ovenfor beskrevne modeller, er de lidt kuglebælte - tykkelsen af ​​sagerne er 55 mm. På grund af designet ser de imidlertid meget attraktive ud.

Separat vil vi tale om infrarøde varmeapparater i PION Thermo Glass serien. De ligner glasplader fastgjort til loftet med specielle beslag. Hvis loftet i dit hus er udstyret med en slags tegning eller modellering, vil en helt gennemsigtig overflade ikke blokere for den skønhed, du overvejer. Teknologien til at skabe glasvarmere giver markedet næsten designermodeller af varmeudstyr med højeste effektivitet.

Du kan argumentere for, at glas er et ekstremt usikkert element i loftet. Derudover kan børn, der leger i rummet, nemt ødelægge enheden. Vi vil berolige dig - for at bryde det hærdet glas, på grundlag af hvilket disse infrarøde loftvarmere skabes, kræves der alvorlig indsats. Bare så knust glasfladen vil bare ikke fungere.

Infrarøde varmeapparater Neoclima IR

Hvis du er interesseret i loftvarmeudstyr, skal du være opmærksom på Neoclima-enhederne. Det er ikke dårlige ovne, der tjener trofaste hjemme, i landet, i bryggerier, i små produktionsværksteder. IR serien indeholder loftmodeller med forskellige kapaciteter, fra 800 til 4200 watt. Udstrålingspanelet her er lavet af anodiseret aluminium, og vægbeslag er allerede leveret i sættet.

Bemærk venligst, at de største varmelegemer med en kapacitet på 3 og 4,2 kW er orienteret til at arbejde fra det industrielle elnet på 380 volt. Udstyret er også præget af øget vægt og pålidelighed - hele serien er klædt i slidstærke metalskaller lavet af stålplade. Garantien på disse varmelegemer er 2 år fra salgstidspunktet.

Anmeldelser af infrarøde loftvarmere

Tal om loft infrarøde elektriske varmeapparater kan være uendelig lang, såvel som læse beskrivelser skabt af producenter. Og hvad siger almindelige brugere om denne teknologi?

Efter at have købt et sommerhus i forstæderne, begyndte vi at tænke på opvarmning. Jeg ønskede ikke at forlade brændeovnen her kategorisk - det er ikke kun meget sikkert, det ryger også. Det er ubrugeligt at fylde hullerne, alligevel efter en vinterweekend tilbragt på landet, lugter du lidt af røg. Derfor gik ovnen om sommeren til skrot og frigjorde os et par kvadratmeter. I stedet installerede vi infrarøde loftvarmere med termostater i to værelser. Nu lugter det i vores landsted fint med frisk tapet og maling, som malede gulvene. Vi bruger her et par måneder om vinteren - det lugter som et rigtigt hus. Varmeapparater varme perfekt, bare klik en smule med jævne mellemrum, men det virker ikke på dine nerver - overveje at pejsen i dit værelse er knitrende. Manden har allerede distribueret et par anbefalinger til naboerne.

Da jeg kom til varmeteknikens butik, spurgte jeg en specialist om spørgsmålet - hvordan man opvarmer et landsted? Jeg ønskede ikke at blive involveret i en farlig masse flydende kølemiddel og kedel. Jeg kan ikke lide det, når strøm kommer i kontakt med vand, er jeg bange for en så tæt forbindelse. Hvis der opstår en ulykke eller spændingslækage, får jeg et elektrisk stød og en kilometer lysregning. Derfor afviste jeg straks sådan lykke til side. Men jeg kiggede på nyheden - det er FLI, infrarøde loftfilmvarmere. Lige i huset var der et færdiggørelsesstadium, men nåede endnu ikke lofter. Styrket isolering på udkastet loft, under det syet film. På toppen af ​​mig var en dekorativ trækasse (alt indvendig trim er lavet af træ). Guys, det varmer denne ting bare mentalt! Og der er ingen kedler, der når som helst tæt på varmekredsen. Jeg anbefaler en mega klasse ting!

Jeg besluttede at købe et landsted, men det viste sig, at der simpelthen ikke var nogen gas i landsbyen tættest på os. Folk drukner hvem end - fra brænde og slutter med dieselbrændstof. Jeg ønskede ikke den ene eller den anden. Der var kun elektricitet, bare i landsbyen ved en landdistriktsafgift. Under eksperternes pres besluttede hun for infrarøde varmeapparater, selvom hun ikke havde stor tillid til dem. De gav mig en adresse, så jeg stoppede ved og så på, hvordan disse ting virker. Og jeg var overrasket over at finde... at de virkelig plove og producere varme. Huset var varmt og hyggeligt, så jeg købte dristigt nogle få lofter og et par infrarøde gulvvarmere. Det mest interessante er, at estimatet for apparater, ledninger, termostater og specialarbejderes arbejde var 3-4 gange mindre end estimatet for elvarme med kedel. Først nu blev det opdaget, at en sådan hovedpine kunne være øm for sådan opvarmning - det var nødvendigt at bruge på moderniseringen af ​​sin opvarmning.

Infrarøde filmvarmere

I vinterperioden i Rusland skal boliger opvarmes selv i de sydlige regioner, hvorfor forbrugernes efterspørgsel efter mange typer stationært og bærbart varmelegeme er betinget. En stor niche på det russiske marked for varmeapparater, der tilbydes af udenlandske og indenlandske producenter, er optaget af en gruppe infrarøde enheder med et generelt princip om miljøpåvirkning, men består af undergrupper, der adskiller sig fra design og som følge heraf funktionalitet og effektivitet.

Lad os se nærmere på en af ​​de typer infrarøde enheder til opvarmning af en bolig - en vægmonteret filmvarmer, der anvendes i dagligdagen relativt nylig, men på grund af en række fordele er den allerede i konstant forbrugernes efterspørgsel.

Princippet om drift af infrarøde varmeapparater

Infrarøde stråler er ikke synlige elektromagnetiske bølger med en længde på mellem 0,74 μm og 1,5-2 mm. Enhver opvarmet krop bliver en kilde til infrarød stråling - en emitter, og emitteren opvarmes ved at omdanne en af ​​en type energibærer til varmelektrisk strøm, gas, fast eller flydende brændstof.

Infrarød stråling, der imødekommer en forhindring i udbredelsesvejen, bevirker, at overfladen af ​​vibrationerne i dens overflade medfører en stigning i molekylernes bevægelseshastighed, hvilket medfører en stigning i temperaturen af ​​en genstand til en bestemt dybde.

Bølgelængdeområdet for infrarød stråling er igen opdelt i følgende komponenter:

 • shortwave - 0,74-2,5 mikron;
 • gennemsnitlig bølgelængde - 2,5-50,0 mikron;
 • lang bølgelængde - 50,0-2000,0 mikron.

Intensiteten ved opvarmning af overfladen af ​​genstande afhænger af radiatorens temperatur - jo højere er den, desto kortere er infrarød strålings bølgelængde og jo større dybden af ​​forhindringens overflade. De infrarøde stråler under udbredelse ændrer ikke transitmediumets temperaturegenskaber - luften opvarmes ikke ved deres passage, men ved at overføre varme til det ved opvarmede genstande.

Metoden til varmeoverførsel via infrarød stråling er ikke forbundet med termisk ledningsevne eller konvektion, så infrarøde varmeapparater er i stand til at overføre varme selv gennem vakuum.

Enheden af ​​film elvarmeren (PLEN)

Alle infrarøde varmeapparater er opdelt i høj temperatur kortbølge og lav temperatur langbølge. Film-type varmeapparater tilhører den anden gruppe.

Visuelt film IRelektroVarmeapparatet er et fleksibelt ark eller en strimmel af et bestemt format. Hvis modellen ikke er dekorativ (varmelegeme), så giver de transparente ydre lag dig mulighed for at se placeringen af ​​komponentelementerne.

Det er vigtigt! PLEN er en forkortelse for "filmudstråling elvarmer" og ikke et varemærke registreret af nogen.

 • Varmeelementer af resistiv type - fremstillet af carbonholdige materialer eller metaller, tape eller pladeformede, der kan opvarme op til 35-55 grader, når elektrisk strøm passerer gennem dem
 • varmefordelingsbase - et eller to lag tyndt aluminiumfolie, på hvilke modstande er monteret, til ensartet fordeling af varme fra deres opvarmning over skærmens overflade;
 • termostat med temperatursensorer;
 • to beskyttende lag af lamineret film med et smeltepunkt på op til 210 grader, mellem hvilke der er en folie med varmeelementer;
 • kabel til at forbinde Flan til netværket.

Varmepladens samlede tykkelse overstiger ikke 1,5 mm.

Skematisk kan PLEN være repræsenteret som følger (termostaten installeres separat):

1 - kontakter, der forbinder enheden med et netværk på 220 V;

2 - en fleksibel tolagskappe af en polymerfilm på en bærer lavsan eller polyesterbase;

3 - punkter af industriel, forsigtigt isoleret forbindelse af forsyningskablet med varmelegemets kontakter (der er ingen selvudskiftning af kablet)

4 - Varmeelementer (tape eller individuelle lameller, forbundet af ledere);

5 - aluminiumsfolie;

6 - hologram til beskyttelse af varmeren fra forfalsket produktion.

Princippet om PLEN

Når strømkablet er tilsluttet, opvarmer de resistive elementer op til den forudbestemte temperaturværdi (35-50 grader) i 10 sekunder. Ikke-husholdningsfilmvarmere (til mini-saunaer, landbrugsprodukter), der anvendes i værelser med en lofthøjde på over 3,5 m, har i konstruktionen resistive ledninger, bånd, plader, nichrom, fehrral eller multikomponentlegeringer, der giver højere temperatur opvarmning.

Den korrekt beregnede kombination af materialet i det reflekterende lag, dets tykkelse, udformningen af ​​resistive varmelegemer sikrer omdannelsen af ​​elektricitet til varme og derefter til IR-stråling med en bølgelængde på 8-15 μm, der er gunstig for menneskelig opfattelse.

Det er vigtigt! Med en stigning i strøm- eller termostatfejl vil temperaturen på resistive grafitvarmere stige, hvilket vil medføre ødelæggelse og svigt af den indenlandske filmvarmer som helhed, det vil sige, at de resistive elementer også udfører beskyttelsesfunktionen af ​​sikringer.

Varianter af filmvarmer

En af de største forskelle i film-type elektriske varmeovne er deres format og størrelse. PLANTER fremstilles i form af bånd af forskellige længder og bredder. Uafhængig korrektion af størrelsen af ​​sådanne film er umulig, så PLAN'er er lavet i en bred vifte af dimensioner, så du kan vælge den bedste løsning. De tre mest almindelige størrelser af bånd i bredde: 35, 51 og 65 cm.

Film 35 og 51 cm har to zoner fri fra arrangementet af resistive elementer og er beregnet til at blive monteret med en hæftemaskine - ved kanterne. Bånd 65 cm brede har tre sådanne zoner - to ved kanterne og en langs midten (som en mulighed - to ved kanterne og mellem dem på tværs med et bestemt trin).

Fleksible infrarøde filmvarmere kan installeres på både lodrette og vandrette overflader - Designet af elektriske varmelegemer af filmtype afhænger ikke af installationsstedet, med undtagelse af PLEN-billeder, som pr. Definition skal være placeret på de bedste steder at se - på væggene. Klassificeringen af ​​en bestemt filmvarmer som en væg-, gulv- eller loftindretning bestemmes kun af placeringsstedets udformning - en vigtig faktor, der påvirker ydelsen af ​​denne IR-enhed. Således bliver filmvarmeren på væggen efter montering på loftet i hverdagen til et loft.

Overvej mulighederne for at placere PLENOV i lokalerne for at øge effektiviteten af ​​deres brug.

Vægarrangement af filmvarmere

Placering af PLEN på væggen er den mindst effektive på grund af den begrænsede eksponeringssektor for infrarød stråling til bygningskuverteren - de fleste infrarøde stråler opvarmer vægfladen modsat, næsten uden at påvirke gulv og loft.

Stationære filmanordninger monteret på væggen er effektive som det vigtigste middel til opvarmning kun hvis den modsatte base har et betydeligt område - så vil varmeoverførslen fra den opvarmede overflade til luften være helt mærkbar.

En række vægvarmere af film type er bærbare infrarøde enheder med dekoration, der efterligner billeder. For at kunne bruge dem rationelle og effektive, bør varmeapparater anvendes i værelser med små dimensioner til opvarmning, f.eks. En arbejdsplads eller i grupper, hvis samlede varmeoverføringsareal er i forhold til rummets størrelse.

Udendørs placering af infrarøde film-type varmeapparater

Den infrarøde stråling af anordninger, der er så arrangeret, påvirker gulv og loft. Den varme overflade af gulvet øger komforten ved kontakt med en person - du kan gå uden sko, sidde eller ligge på gulvet mv. Derudover er overførslen af ​​varme ved gulvet til de kolde nedre lag i rummet også en opvarmning af rummet, da de forårsager forekomst af konvektive strømme. Men energien fra den del af de infrarøde stråler, der trænger gennem gulvbelægningen, bruges til at opvarme loftet, hvilket er mindre effektivt - loftbunden har lidt brug af det, da temperaturen allerede er ret høj som følge af konvektion.

Det er vigtigt! Det er ikke tilrådeligt at have infrarøde varmeapparater på stedet for møbler - voluminøse genstande lavet af materialer med lav varmeledningsevne skaber hindringer for infrarød stråling.

Loftinstallation af infrarøde filmvarmere

Når der anvendes varmelegemer til filmtype som det vigtigste middel til opvarmning, er det mest effektivt at placere dem i loftet, da deres arrangement sikrer eksponering for stråling på alle byggekuverter, uanset konfiguration og genstande deri.

Det er vigtigt! Når man vælger et loft for installation af Plens, er det nødvendigt at tage højde for, at effektiviteten af ​​infrarød opvarmning med en stigning i afstanden til radiatoren reduceres. Infrarøde varmelegemer af typen film er lavtemperatur langbølgeapparater, så deres brug ved lofter over 3,5 m er ikke rationel.

Fordelen ved PLEN loftplacering ud over høj varmeffektivitet er den minimale risiko for utilsigtet skade på varmeren, som er i en rimelig sikker afstand fra bevægelseszonen. Der er dog ulemper - Placeringen på loftet gør PLEN sårbar over for lækage ovenfra, og installationsarbejde i højden er mere arbejdskrævende.

Karakteristik af elvarmerfilmdesignet.

Når du vælger en film infrarød varmeapparat, er det nødvendigt at være styret ikke kun af sin størrelse - PLANerne har andre egenskaber, herunder dem, der er relevante for specifikke forhold:

 • spændingen af ​​strømforbruget er generelt 220 V, men den fremstilles også ved 110 V;
 • strøm - op til 500 W, kan energiforbruget pr. kvadratmeter filmvarmer (strømtæthed) være fra 70 til 170 W;
 • maksimal opvarmningstemperatur - 35-50 grader;
 • nuværende forbrug - 0,7-1,2 A;
 • specifik gravitation - op til 350 g / m sq.

Til beskrivende beskrivelser skal vi sammenfatte dataene om filmvarmeres egenskaber med henvisning til deres standardstørrelser:

Installation af infrarøde film-type varmeapparater

Installationen af ​​fleksible filmvarmere, uanset installationssted, kræver ikke, at entreprenørens højkvalitets faglige færdigheder er til rådighed, men skal følges efter følgende regler:

 • PLEN installationssted skal være fladt og tørt;
 • udskæring af ruller, hvis dette leveres af modellen, skal kun udføres i henhold til mærkning angivet af fabrikanten
 • ydeevne kontrol ved inddragelse af en foldet varmelegeme i netværket er forbudt
 • længden af ​​et båndfragment af filmen bør ikke overstige 8 m;
 • tilstødende strimlingsvarmesystemer er placeret i en afstand på mindst 5 mm
 • bøjning PLAN i en vinkel på mere end 90 grader er ikke tilladt;
 • installation af filmen til basen er lavet med hæfteklammer ved hjælp af en konstruktion hæftemaskine eller særlige fastgørelsesanordninger (brugen af ​​almindelige negle og skruer er ikke effektiv);
 • det er forbudt at udføre installationsarbejde ved under-nul lufttemperatur - efter opvarmning af rummet vil filmstrimlerne stige i størrelse og formede folder.

Sekvensen for installation af film infrarøde varmeapparater

Basen for PLAN at beskytte mod overophedning skal være forsynet med en foliereflekterende skærm, der fungerer som et termisk og vandtætningsmiddel, for eksempel penofol, en isolator.

Den beskyttende belægning er monteret på bunden med en overlapning af tilstødende kanter på hinanden i 3-5 cm. For at fremskynde processen anbefales det at anvende specielle fastgørelsesanordninger til fastgørelsesanordninger, der er tilgængelige i en bred vifte af kommercielt tilgængelige.

På toppen af ​​skærmens ledd limes langsgående med specielt foliebånd.

Elementerne i filmvarmeren er monteret oven på den fastsatte skærm - efter det indledende layout og i henhold til installationsanvisningerne, der er vedhæftet til enheden. Installation udføres under hensyntagen til reglen - 8-10 fastgørelseselementer skal laves til 1 kvadratmeter fleksibel film.

Når installationen af ​​varmekredsen er klar, er den forbundet til termostaten, som skal placeres i en højde på 1-1,5 m fra gulvet, og systemet kontrolleres for funktionsdygtighed.

Desuden bør termostaten være placeret væk fra andre varmeanordninger, have en varmeisolerende pakning under den og være beskyttet mod direkte sollys og udkast for at sikre en korrekt overvågning af temperaturregimet i rummet.

Hvis resultaterne af IR-enhedstesten er positive, lægges finishens færdige materialer - gulv eller hængende loft, der er monteret med et mellemrum på 10-15 mm mellem foringen og filmen.

Det er vigtigt! Materialer, der er absolut gennemsigtige for PLEN eksisterer ikke - nogen finish på toppen af ​​filmen er en skærm, der dæmper stråling i varierende grad.

Udvalgte noter og anbefalinger til brug

 • Forvente høj effektivitet fra infrarøde filmvarmere såvel som fra andre varmeenheder, hvis der ikke findes termisk isolering, skal husets konstruktioner ikke være.
 • Markedsførernes påstande om PLEN-bølgelængden på 8 mikron, angiveligt optimal til menneskelig opfattelse, svarer ikke til virkeligheden - strålingen af ​​IR-varmere er altid i et bestemt område og kan ikke bestå af bølger af en længde.
 • Installation af PLEN i et rum, selv på hele væggenområdet, løser ikke problemet med opvarmning af andre værelser til huset.
 • Plenens funktion er ikke ledsaget af et fald i ilt i rummet i rummet, og derfor er der ikke behov for at øge hyppigheden af ​​ventilationen af ​​værelserne, når der anvendes filmvarmere.
 • Det er ikke nødvendigt at slukke PLEN-systemet for sommeren - det er nok til at indstille den ønskede temperaturværdi på termostaten.
 • Holdbarheden af ​​infrarøde filmvarmere (op til 50 år) erklæret af producenterne er en hypotetisk værdi, da PLEN'erne begyndte at blive produceret relativt for nylig.
 • Sikkerhedskrav til husholdningsapparater, herunder apparater af typen film, er angivet i GOST R 52161.2.96-2006.

konklusion

Film elektriske varmeovne er enheder med mange fordele, men en væsentlig del af fordelene ved PLS er iboende for de fleste varmeenheder på el. For objektivt at vurdere oplysningerne om de tekniske egenskaber ved disse enheder, der tilbydes af sælgere, er det nødvendigt at have en klar ide om princippet om drift af opvarmningsfilm. Mange af de parametre, der er anmeldt af PLEN implementatorer, er ikke sandt og er kun markedsføringsteknikker. For eksempel om den lave pris ved installation af infrarøde film sammenlignet med en vandvarmeanordning baseret på en gaskedel - det gælder kun hvis gasstrømmen er langt væk.