Loftvarmere

Spørgsmålet om opvarmning af boliger eller offentlige bygninger, hvor der ikke er noget centralt varmeforsyningssystem, har altid været meget akut. Endnu vigtigere er det lavet på steder, hvor der ikke er gas, det er umuligt at installere en varmekedel. Ved moderne huse eller i huse er opvarmning af ovnen ineffektiv - et afkølet hus skal opvarmes i næsten 24 timer, og hvis turen er planlagt i weekenden, så er der en behagelig atmosfære nået, så det er på tide at gøre sig klar til afrejse. Ceiling infrarøde varmeapparater af den nye generation løser mange problemer, de er effektive, enkle, sikre og pålidelige.

Hvordan det virker

Princippet om, at et moderne loft IR-varmeapparat virker, er overførslen af ​​varme ved stråling, ligesom solen gør. Følgende sker:

 • under virkningen af ​​elektrisk strøm opvarmer det termisk udstrålende element;
 • infrarød stråling afhængig af typen af ​​varmeapparat er karakteriseret ved en anden bølgelængde. Den overfører varmeenergi til gulve, vægge, folk og interiørgenstande, der ligger i varmeapparatets dækningsområde;
 • luften opvarmes ikke fra installatørens temperaturemitter, men fra genstande og strukturer, hvortil energi overføres.

Moderne varmeovne er komfortable. De er udstyret med beskyttelsesudstyr, som omfatter både elektriske styresystemer og termiske sensorer. Enheden er isoleret, dens temperatur er lav, mange modeller tillader installation direkte på trækonstruktioner. Niveauet af varmeudgang reguleres af termostater, varmeren er økonomisk, standardkonverteringshastigheden for elektrisk energi er 70-90%.

Det er værd at bemærke en gruppe varmelegemer, der ikke vil blive overvejet. Kraftige, servicible store garager og hangarer infrarøde emittere arbejder på gas. Brændstoffet forbrændes i en fint dispergeret gitterformet keramisk struktur, hvor der ikke dannes næsten åben ild - der opstår katalytisk forbrænding. Temperaturen i keramik når enorme værdier, derfor er niveauet af varmeudslip meget højt.

Blandt de virksomheder, der tilbyder husholdningens loftvarmere, kan kun BALLU noteres. Men for produkter af dette mærke er det nødvendigt at lave en gasforsyning, at arrangere et system til fjernelse af forbrændingsprodukter (for nogle modeller), hvilket er ret ubelejligt og næsten altid dyrt og vanskeligt under forholdene i en lejlighed, hus, hytte.

Hvad er den største forskel mellem forskellige klasser af varmeapparater

Alle loft elektriske infrarøde varmeapparater af den nye generation er opdelt i tre klasser i henhold til strålingskarakteristika. De adskiller sig både i visuel påvirkning og varmekapacitet.

 1. Shortwave radiatorer er i stand til at opvarme rummet meget stærkt, deres termiske element når en temperatur på op til 1000 grader. Varmeelementer fra shortwave-klassen giver hurtigt varmeflow, når de placeres i lav højdeform et område med en stærk temperaturforøgelse, anbefales det at anvende dem i et stort område med højt til loftet.
 2. Medium bølgevarmere anses for at være optimale. De er placeret i en højde på 3 til 6 meter, fungerer godt i sommerhuse og lejligheder og i store offentlige rum. Termiske elementer udvikler en temperatur på op til 600 grader.
 3. Longwave - den mest billige og praktiske. De anbefales at blive brugt i lokaler i et lille område med lofter under 3 meter, varmeelementet kan variere temperaturen fra 100 til 600 grader. Denne klasse af enheder udføres ofte i et universelt format: Varmeapparatet er let at hænge på loftet, monteret på en lodret stativ eller på understøtninger, direkte på gulvet.

Uanset bølgelængdeklassen er infrarøde ovne sikkert: de opvarmer ikke sagen, designet og placeringen forhindrer adgang til radiatorens varmeelementer. I praksis kan brugen være særlig fokuseret på shortwave-modellerne. Deres overdrevne kraft er usynlig, når de installeres på et højt, mere end 6 meter loft.

Imidlertid skaber sådanne varmeapparater i rummets forhold en klar zone, inden for hvilken en person i lang tid begynder at opleve ubehag. Kropet simpelthen overophedes, huden og hornhinden i øjnene tørre, og der opstår andre ubehagelige fornemmelser.

Desuden, hvis rummet ikke er opvarmet endnu, bliver udgangen fra strålingsdækningszonen straks mærket, det bliver koldt. Derfor bør brug af shortwave modeller være omhyggeligt, omhyggeligt at vælge dem for magt, planlægge området fanget af strømmen af ​​varmebølger.

Ved hvilke kriterier skal du vælge strømmen af ​​den infrarøde varmeovn

Den grundlæggende metode til at vælge en ny generation af varmelegeme er ret simpelt. Det anbefales at tage 100 watt elektricitet pr. 1 kvadratmeter opvarmning. Samtidig antages der antagelser:

 • hvis rummet fryser igennem, bruges det sjældent, og der kræves hurtig opvarmning - det er nødvendigt at øge energibehovet med 15-20%;
 • De mest populære medium- og langbølgevarmere har en effekt på op til 1500 watt, så det anbefales at vælge to eller flere enheder for et rum på mere end 10-15 kvadratmeter.

For at forstå hvordan man vælger emitterernes layout og deres nummer, skal man overveje den tekniske model af en bestemt model: konfigurationen af ​​reflektoren og spredningsvinklen på varmeren.

Indflydelse på et design af enheden på egenskaber ved opvarmning

I egenskaberne af varmeapparater skal ansvarlige producenter angive en sådan parameter som spredningsvinklen eller dækningen. Det er ret nemt at forstå denne figur: Den beskriver den betingede trekant af divergensen af ​​zone grænserne, hvor infrarød stråling har en næsten stabil intensitet. Jo højere dækningsvinklen er, desto større opvarmer anlægget og jo mere jævnt, blødere det fordeler varme.

Dækningsvinklen afhænger af konfigurationen af ​​reflektoren og frontskærmen. Man kan forstå, hvad der er bedre fra varmeapparater, hvis fabrikant ikke har angivet en bestemt egenskab ved deres ydre udseende:

 • Til modeller med en flad front (bund) og en halvcirkelformet reflektor, dækkingsvinklen overstiger sjældent 90 grader;
 • For produkter med en halvcirkelformet nedre del og en flad reflektor er det effektive dækningsområde 90-120 grader;
 • modeller med et rørformet emitter design, uanset type reflektor, har en mindste dækning på 120 grader.

Af særlig note: vi taler om udbredelsen af ​​stråling, hvor intensiteten er næsten den samme. Næsten alle varmere varmere bredere end dækningssektoren, men uden for det falder varmeudgangen kraftigt.

Afhængigt af fabrikantens specificerede eller visuelt bestemte dækningsegenskaber er det muligt at beregne hvor man skal placere radiatorerne for effektivt at fordele energien i rummet. Det er nok at tegne et diagram på et ark papir i målestok, og ved hjælp af en linjal og en vinkel må man placere varmeelementernes fikseringspunkter, så deres spredningszoner ikke overlapper hinanden.

Karakteristik af varmeapparater afhængigt af termisk element

Afhængigt af hvilken type varmelegeme der anvendes, varierer ikke kun strålingsbølgelængden og niveauet af varmefrigivelse, men også de visuelle effekter på mennesker og tiden mellem fejl i specifikke enheder. Især:

 • Halogenlampemodeller anses for at være den mest ubelejlige, usikre og derfor ikke udbredt. Varmekilden er en wolframfilament i en inertgaskolbe. Lampen udsender et pulserende gyldent lys. På trods af at producenterne dækker radiatoren med specielle forbindelser, kan varmelegemet irritere øjnene og forårsage hovedpine med langvarig effekt på menneskers vision;
 • de mest almindelige kortvandsradiatorer genererer varme med en varm kulhelix i et rør, hvorfra luften pumpes ud. Denne klasse af varmelegemer er kendt for alle. Apparater opvarmer hurtigt, er bange for fugtighed, udsender synligt rød-orange lys, der forårsager træthed og ubehag. Desuden er tidsrummet mellem fejl i et brændselselement lavt - kun to år;
 • Keramiske mid- og langbølges radiatorer betragtes som det optimale valg. En sådan anordning udsender ikke synligt lys, har en enorm tid mellem fejl, anbefales til langvarig brug: Den keramiske struktur opvarmer langsomt, men giver også varme af i meget lang tid, varmen er meget økonomisk;
 • rørformede eller mikartermichesky varmeapparater er udviklingen af ​​keramiske emittere. Varmeelementer med et sådant termisk element er dyre, men meget pålidelige og praktiske.

Frembringelsen af ​​varmeapparater på rørformede keramiske radiatorer har en anden funktion. De gør et let nedbrud under arbejdet. Mange producenter har placeret denne funktion som en bestemt stilistisk funktion: de siger, det ligner meget lyden af ​​brændeved. Men i loftvarmeren ser denne "chip" lidt underlig ud.

Sammenligning af populære mærker

For ikke at reducere fortællingen til bare figurer og beregninger, lad os give en vurdering af de varemærker, der er almindelige på markedet, og angive funktionerne i forskellige modeller af varmeapparater.

 1. Pioner. Udviklingen af ​​den russiske, de bedste varmeapparater til en række ratings. For det første sætter eksperter energieffektivitet i enheder: de er i stand til at konvertere op til 90% af elektriciteten til opvarmning. Den første generation af varmeapparater blev bygget på rørformede termiske elementer, og det gjorde et sammenbrud. Moderne modeller bruger keramiske plader, arbejder stille, har en meget lang levetid. Dækningsvinklen er 120 grader.
 2. ECOLINE. Langbølge infrarøde varmeapparater, fordelene ved modellerne omfatter høj varmeudgang, en fremragende kombination af priskvalitet, en bred vifte af produkter tilbydes til forskellige gulvplads og lofthøjde. Dækningsvinklen for stråling - 90 grader.
 3. BILYUKS. Varmeelementer i mediebølgensegmentet, varmesystemet er bygget på varmeelementer, der overfører varme til udstrålingspladen. Dækningsvinklen er 90 grader, enhederne anbefales at blive monteret på bøjler: polymerfilt anvendes som en termisk isolator, derfor anbefales det ikke at montere på et træloft.
 4. Almak. Apparaterne (de fleste af fabrikantens modeller) anvender en rørformet varmelegeme med en carbon-helix, tilhørende kortbølgensegmentet og har en god varmeudgang. Dækningsvinklen er 90 grader, den begrænsede installationshøjde gælder for udstyrets egenskaber. Fabrikanten bemærker også dette: Det anbefales at anvende i lofter med højst 3,5 m

UFO, Polaris, andre populære billige varmelegemer har gode indikatorer for pris og kvalitet. Denne klasse af enheder bruger en kvartvarmer, de fleste enheder er beregnet til privat brug.

Som en konklusion

Gennemgang af teknologien, karakteristika og kriterier for udvælgelse af infrarøde varmelegemer af lofttypen er det værd at give en liste over deres fordele. Der er mange af dem:

 • opvarmning af rummet passerer hurtigt;
 • varmen fra objekter i rummet, væggene og gulvet har den største fordel. Mikroklimaet opretholdes i lang tid, rummet kan ventileres uden frygt for at køle ned meget;
 • levetiden for infrarøde emittere er lang, med undtagelse af kvarts modeller, der har en fast tid mellem fiaskoer - ca. 2 år;
 • enheder er helt sikre
 • stråling, temperaturen i kroppen kan ikke forårsage brand, varmeapparaterne må monteres på trælofter;
 • enheder tager ikke plads, det er nemt at vælge et produkt til et bestemt interiør eller at foretrække en indbygget model.

Loftvarmere skaber ensartet varme, må ikke opstå støv, brænd ikke ilt og udled ikke ubehagelige lugte. Ulempen er den relativt høje pris på produkter. Men det kompenseres let af effektiviteten og omkostningseffektiviteten af ​​infrarøde loftvarmere.

Ceiling Infrarøde Varmeapparater

Fra 15. april til 15. maj i vores butik levering af absolutte varer er gratis!

Kun i februar 2016 Du kan købe en varmelegeme med en enorm rabat!

Størrelse (BxDxH) 140x60x84 cm.
Volumen 265 liter.

Sort farve
2 sektion
Størrelse (LxWxH) 135x72x83 cm.
Kapacitet 800 liter.
Plastmateriale
Vægt 12 kg.

Grå farve
Strøm 400 watt.
Varmeområdet er 2-5 kvm.
Samlede dimensioner (BxHxD) 835x23x118 mm.
Vægt 2,5 kg.
Glasplade

Opvarmning område op til 7 kvm

Opvarmningsområdet er op til 10 m².

Opvarmningsområdet er op til 15 m².

Til opvarmning op til 30 kvm.

Til opvarmning op til 60 kvm.

Ceiling infrarøde varmeapparater vil hjælpe med at løse problemet med mangel på varme i et boligområde, kontor, i produktion og ikke at betale store summer for udstyr, dets installation. Smukke apparater ser ud som almindelige lysarmaturer med et matteret glasplade, og en kontraindikation til deres installation kan kun være for lavt loft i rummet.

Hvordan man vælger

Vi tilbyder at købe en infrarød elektrisk loftvarmer i Moskva med levering til døren i Dacha online butik. Vi har samlet et stort udvalg af enheder til yderligere lokal opvarmning til en pris på 1900 rubler. For nemheds skyld at finde den rigtige model har vi distribueret udstyret til flere strømafsnit og tilbyder at købe infrarøde loftvarmere:

 • For værelser op til 7 kvm. - Effekt op til 700 W
 • Til opvarmning af området til 10 kvm. - Effekt op til 1000 W
 • Arbejder inden for en radius på 15 kvm. - Effekt op til 1500 W
 • Til opvarmning af rummelige værelser - stuer, stuer i landhuse - op til 2800 W;
 • Industrielle formål - op til 6000 watt.

Lev i komfort og gem

For at spare, anbefaler vi at købe "2 in 1" -modellen - en infrarød loftvarmer med termostat. En lille elektrisk enhed i et smukt plastikhus er monteret på væggen hvor som helst i rummet. Du kan forud indtaste indstillingerne for tidsvarierende temperaturændringer. Det hjælper med at spare elektricitet: Du kan forlade loftvarmeren, indstille den til et niveau på op til 10 grader, og forlade midlertidigt. Det er meget mere behageligt at vende tilbage til et rum, der ikke fryser over i mangel af ejere, og arbejder i økonomi-tilstand vil ikke kræve store mængder elektricitet.

 • Den sparsomme driftstilstand, som ikke giver mennesker skadelige virkninger.
 • Det effektive princip for opvarmning er bunden: påvirker først og fremmest omgivelserne, overfladerne og indretningerne, bølgerne opvarmer gulvet og det nedre niveau godt, mens strømmen af ​​termisk energi ikke koncentreres øverst. At være i et sådant værelse er rart;
 • Høj effektivitet;
 • effektivitet;
 • Lav pris;
 • Hurtig installation.

Udformningen af ​​den infrarøde loftvarmer tænkes ud til den mindste detalje for at lade enheden gå på arbejde om natten og ikke være bange for, at den vil brænde ud.

Ceiling Infrarøde Varmeapparater

Her vil du lære:

Er der ingen centralvarme i dit hus, og du har ikke gas? Tænk over skabelsen af ​​effektiv og sikker elvarme, men forvirret i valget af udstyr? Så anbefaler vi at hænge en infrarød loftvarmer i hvert værelse. Efter at have læst vores gennemgang vil du lære, hvad disse enheder er bemærkelsesværdige for, hvordan de fungerer, hvad deres fordele og ulemper er, og hvordan man vælger de rigtige infrarøde varmeapparater.

Princippet om drift af den infrarøde varmeapparat

Infrarøde loftvarmere er ens i deres driftsprincip med vores naturlige luminary - solen. Det opvarmer overfladen af ​​planeten, og varmen fra denne overflade opvarmer luften. Som følge heraf får vi varme luftmasser med en bestemt temperatur, opvarmede menneskelige strukturer og elementer i jordiske landskaber. Direkte opvarmer ikke luften (næsten).

Det samme gælder for infrarøde ovne, uanset om der er gulv eller loftmodeller. Essensen her er dette:

Infrarøde varmeapparater udsender bølger, der opvarmer objekter rundt.

 • Elektricitet opvarmer varmeelementet;
 • Varmen, der opstår af varmeelementet, opvarmer varmelegemets arbejdsstykke;
 • Arbejdsorganet genererer infrarøde bølger;
 • Stråling, der øjeblikkeligt når objekter i rummet, forårsager dannelsen af ​​varme.

Derefter begynder de opvarmede genstande at afgive varmeenergien til luften - i rummet eller i rummet bliver det behageligt og varmt, som det var nødvendigt af varmeapparatet.

Afhængigt af designet er infrarøde loftvarmere opdelt i langbølge, mellembølge og kortbølge. Sidstnævnte bruges i produktionsværksteder og tekniske rum med højt til loftet. Men i huset skal installeres langbølgeanordninger, designet til lofthøjder på op til tre meter. Hvis højden er fra 3 til 6 meter, skal du vælge mellembølge teknologi. Men lofter af en sådan højde er yderst sjældne i husholdninger.

Ceiling infrarøde varmeapparater er velegnede til opvarmning af husholdninger, lejligheder med uafhængige varme og landhuse. I modsætning til konvektorer eller varmeventilatorer gør de ikke støj, brænd ikke ilt og giver ikke en ubehagelig lugt. Det skal også bemærkes, at de giver en hurtig og behagelig atmosfære.

Fordele og ulemper ved indendørs infrarøde ovne

Vi har allerede begyndt at diskutere fordele og ulemper ved elektriske infrarøde varmelegemer, vi vil fortsætte med at liste dem i denne anmeldelse. Der er mere positive træk end negative, og det er allerede et stort plus.

Ceiling infrarøde varmeapparater installere doge i børnehaver, det siger meget om deres sikkerhed.

 • Fuld sikkerhed med korrekt installation og overholdelse af reglerne for operationen - hverken voksne eller børn vil mangle dem. Derfor er uheldige forbrændinger eller elektriske stød helt udelukket;
 • Små størrelser - mange infrarøde loftvarmere har minimal dimensioner og er velegnede til brug i værelser med en lille lofthøjde (f.eks. I små landehuse);
 • Enkel kontrol - for at justere temperaturen i værelserne er det nok at købe en eller flere termostater. Vil du have avancerede funktioner? Så køb en termostat med fjernbetjening via GSM-kanal;
 • Modstanden af ​​modeller - efter forbrugernes valg er billige varmeapparater samt deres dyrere og tynde modstykker;
 • Let at installere - hvis du er i stand til at installere varmesystemet ved hjælp af infrarøde loftvarmere, skal du bruge en halv time til en dag. Det hele afhænger af antallet af apparater og værelser samt længden af ​​de fastsatte ledninger;
 • Den hurtige spredning af varme - i modsætning til de samme konvektorer arbejder infrarøde varmelegemer af loftet meget hurtigere;
 • Kan arbejde sammen med andet udstyr - for eksempel med de samme konvektorer;
 • Ikke skab en følelse af overophedet luft - denne følelse kan ikke lide mange mennesker.

Desuden kan infrarøde loftvarmere prale af mange andre mindre fordele - vi har fremhævet kun de lyseste af dem. Lad os nu se på ulemperne:

Overtrædelse af sikkerhedsforanstaltninger ved anvendelse af elektrisk eller gasvarmeudstyr kan føre til katastrofale konsekvenser.

 • Elektrisk opvarmning er dyrt - her er det ikke prisen på selve udstyret, men prisen på den el, den forbruger. Det kan endnu ikke sammenlignes med gasopvarmning, da taksterne for elektricitet er for høje (selv i landdistrikterne);
 • De mest økonomiske varmeapparater (disse omfatter kulstof) kan ikke bruges i lang tid. De selv er ikke meget holdbare, og spektret de udsender er ikke egnet til regelmæssig brug i stuer;
 • Elektriske loft infrarøde varmeapparater, ligesom ethvert elektrisk udstyr, kan forårsage brand - dette er en alvorlig ulempe;
 • For en mere ensartet fordeling af varme anbefales det at købe ikke en kraftig, men flere lav-effektvarmere - disse er ekstra omkostninger.

De resterende mangler kan ikke kaldes for vigtige, så vi vil kun fokusere på disse.

Typer af infrarøde varmelegemer

Halogen- og kulstofmodeller er gode til brug i landbruget.

Vi har allerede skrevet i vores anmeldelser, at infrarøde varmeapparater kan være keramiske, halogen, kulstof, stål eller mimatermic. Bemærk straks, at halogen og kulstof er dårligt egnet til brug i boligområder. Men hvis du vil varme op i bryggersalvet, en lille produktionshal eller en almindelig garage, vil valget være optimalt. Også sådanne varmeapparater (low-power) anvendes i lokaler hvor fjerkræ, kaniner, ænder og andre kæledyr sidder.

Micatermiske infrarøde loftvarmere - en mere egnet løsning til opvarmning af boliger og lejligheder. På grund af sin minimale tykkelse ser de ud til at være meget pæne og ryddelige, som ligner lamper til lysstofrør. Deres ulempe er, at de knager lidt og forårsager irritation. For at styre sådanne enheder anvendes eksterne termostater.

Keramiske modeller monteret i loftet, kan bruges både hjemme og i kontorlokaler.

Keramiske infrarøde varmeapparater arbejder helt stille, ofte er de i form af rektangulære plader. Som et mest levende eksempel, lad os give loftmodeller i form af fliser til Armstrong-lofter. Alternere dem med loftfliser og lamper, du kan skabe et godt varmesystem, næsten umærkeligt for andre. Mange andre typer infrarøde loftvarmere er også til salg.

Infrarøde loftfilmvarmere optrådte på markedet for nylig. De er en flerlagsfilm med ledende udstrålende stier. Filmen er hemmed med et reflekterende materiale i loftet, hvorefter det lukkes af hovedloftet. Som følge heraf får vi et helt usynligt varmesystem. Anmeldelser af loft infrarøde varmeapparater PLEN siger, at denne ting virkelig virker - dette er bekræftet af mange eksperter.

Loft infrarød radiator med termostat

Mange butikker sælger infrarøde loftvarmere komplet med termostat.

Har du installeret infrarøde ovne i dit hus og nyder varmen? Great - nu er det op til kontrol. Som regel er der på loftmodellerne ingen regulatorer og kontakter. Derfor købes og installeres de separat - udstyr på loftet og termostaterne selv - på væggen. Nogle producenter leverer infrarøde loftvarmere med en termostat inkluderet, men hvis der er to eller flere varmeelementer, anbefaler vi at købe en separat termostat.

For eksempel når du køber et loft infrarød varmeapparat med en termostat fra Ecoline, kan du vælge flere varmelegemer og et vist antal termostater på denne officielle hjemmeside. For at sikre et økonomisk varmeforbrug og separat temperaturstyring anbefaler vi at installere en termostat i hvert rum.

Populære modeller af loftet IR-varmeapparater

Lad os flytte fra ord til øvelse og prøve at overveje de mest populære modeller af infrarødtype loftvarmere. Her bliver vi nødt til at vente på nogle af de mest almindelige mærker.

Infrarøde varmeapparater Almak

Loftvarmere fra det russiske mærke Almak vil glæde dig over ikke kun varme, men også et anstændigt udseende. Udstyret spænder fra 500 W til 1,3 kW. Og hvis mange producenter skaber og implementerer teknologi med en standard farveskema, gik Almak langt fremad - varmere er tilgængelige i følgende farver for kundernes valg:

Fire farver til en bedre kombination med interiøret. Tilgangen er fremragende, få producenter kan prale af en sådan præstation. Den maksimale højde på udstyrsophænget er 3,5 m, det opvarmede område er fra 5 til 30 kvadratmeter. m, afhængigt af klimatiske egenskaber for et bestemt område, effekten af ​​den valgte model og den aktuelle tid af året.

Ecoline infrarøde varmeapparater

Ecoline husholdningsinfrarøde loftvarmere er repræsenteret af flere modeller fra 600 til 1500 watt. De er fokuseret på brug i hjemmet og har en mindste størrelse. I deres form ligner de loftlamper til lysstofrør. Suspensionens højde varierer fra 2,2 til 3,4 m afhængigt af udstyrets kraft. Det er derfor bedre at ikke installere den mest kraftfulde model i et lille landhus.

Fabrikanten begrænser suspensionens mindste højde, da det i større rum er bedre at bruge flere varmeapparater end en kraftig. Hvis lofthøjden i dit hjem er 2,7 meter, så vil den maksimale effekt af elvarmeren være 1,33 kW (du kan installere flere varmeapparater).

Infrarøde varmeapparater Ballu BIH-AP2

Dette er en hel serie infrarød varmeudstyr fra Ballu. På butiksvinduerne venter modeller med en kapacitet fra 600 til 2000 watt for os. Inkluderet med dem leveres praktisk hardware, så installationen af ​​udstyr vil tage et minimum af tid. Disse varmelegemer kan monteres ikke kun på loftet, men også på væggene. Og de er også suspenderet på kabler, hvilket gør det muligt for dem at blive brugt i værelser med højt til loftet.

Disse varmeapparater giver høj kvalitet opvarmning af lokaler til ethvert formål. De kan også bruges til tekniske formål - at fjerne is fra gadekonstruktioner, tørre klude eller landbrugsprodukter. Den mest interessante fordel er den mindste tykkelse af disse enheder - den varierer fra 130 til 255 mm. Således er det en af ​​de tyndere varmelegemer, der leveres til markedet.

Infrarøde varmeapparater PION

Det ville være uretfærdigt at ikke nævne og ikke overveje de populære takmodeller fra mærket PION. Udvikleren producerer to typer udstyr:

 • Keramiske varmeovne Suite og Keramik (to separate serier);
 • Thermo Glass Glass Varmeapparater

Alle disse sorter er indenlandske og egnede til opvarmning af boliger.

Vi bemærker straks et godt udseende af keramiske varmeapparater, vi har tydeligt arbejdet med designet her. Enhederne er tilgængelige i to farver på én gang - i hvid og i guld. Kapaciteten varierer fra 400 til 1300 W, opvarmet område - op til 26 kvm. m. (angivet kapacitet i efteråret-foråret periode, når der ikke er stærkt koldt vejr udenfor). Sammenlignet med alle de ovenfor beskrevne modeller, er de lidt kuglebælte - tykkelsen af ​​sagerne er 55 mm. På grund af designet ser de imidlertid meget attraktive ud.

Separat vil vi tale om infrarøde varmeapparater i PION Thermo Glass serien. De ligner glasplader fastgjort til loftet med specielle beslag. Hvis loftet i dit hus er udstyret med en slags tegning eller modellering, vil en helt gennemsigtig overflade ikke blokere for den skønhed, du overvejer. Teknologien til at skabe glasvarmere giver markedet næsten designermodeller af varmeudstyr med højeste effektivitet.

Du kan argumentere for, at glas er et ekstremt usikkert element i loftet. Derudover kan børn, der leger i rummet, nemt ødelægge enheden. Vi vil berolige dig - for at bryde det hærdet glas, på grundlag af hvilket disse infrarøde loftvarmere skabes, kræves der alvorlig indsats. Bare så knust glasfladen vil bare ikke fungere.

Infrarøde varmeapparater Neoclima IR

Hvis du er interesseret i loftvarmeudstyr, skal du være opmærksom på Neoclima-enhederne. Det er ikke dårlige ovne, der tjener trofaste hjemme, i landet, i bryggerier, i små produktionsværksteder. IR serien indeholder loftmodeller med forskellige kapaciteter, fra 800 til 4200 watt. Udstrålingspanelet her er lavet af anodiseret aluminium, og vægbeslag er allerede leveret i sættet.

Bemærk venligst, at de største varmelegemer med en kapacitet på 3 og 4,2 kW er orienteret til at arbejde fra det industrielle elnet på 380 volt. Udstyret er også præget af øget vægt og pålidelighed - hele serien er klædt i slidstærke metalskaller lavet af stålplade. Garantien på disse varmelegemer er 2 år fra salgstidspunktet.

Anmeldelser af infrarøde loftvarmere

Tal om loft infrarøde elektriske varmeapparater kan være uendelig lang, såvel som læse beskrivelser skabt af producenter. Og hvad siger almindelige brugere om denne teknologi?

Efter at have købt et sommerhus i forstæderne, begyndte vi at tænke på opvarmning. Jeg ønskede ikke at forlade brændeovnen her kategorisk - det er ikke kun meget sikkert, det ryger også. Det er ubrugeligt at fylde hullerne, alligevel efter en vinterweekend tilbragt på landet, lugter du lidt af røg. Derfor gik ovnen om sommeren til skrot og frigjorde os et par kvadratmeter. I stedet installerede vi infrarøde loftvarmere med termostater i to værelser. Nu lugter det i vores landsted fint med frisk tapet og maling, som malede gulvene. Vi bruger her et par måneder om vinteren - det lugter som et rigtigt hus. Varmeapparater varme perfekt, bare klik en smule med jævne mellemrum, men det virker ikke på dine nerver - overveje at pejsen i dit værelse er knitrende. Manden har allerede distribueret et par anbefalinger til naboerne.

Da jeg kom til varmeteknikens butik, spurgte jeg en specialist om spørgsmålet - hvordan man opvarmer et landsted? Jeg ønskede ikke at blive involveret i en farlig masse flydende kølemiddel og kedel. Jeg kan ikke lide det, når strøm kommer i kontakt med vand, er jeg bange for en så tæt forbindelse. Hvis der opstår en ulykke eller spændingslækage, får jeg et elektrisk stød og en kilometer lysregning. Derfor afviste jeg straks sådan lykke til side. Men jeg kiggede på nyheden - det er FLI, infrarøde loftfilmvarmere. Lige i huset var der et færdiggørelsesstadium, men nåede endnu ikke lofter. Styrket isolering på udkastet loft, under det syet film. På toppen af ​​mig var en dekorativ trækasse (alt indvendig trim er lavet af træ). Guys, det varmer denne ting bare mentalt! Og der er ingen kedler, der når som helst tæt på varmekredsen. Jeg anbefaler en mega klasse ting!

Jeg besluttede at købe et landsted, men det viste sig, at der simpelthen ikke var nogen gas i landsbyen tættest på os. Folk drukner hvem end - fra brænde og slutter med dieselbrændstof. Jeg ønskede ikke den ene eller den anden. Der var kun elektricitet, bare i landsbyen ved en landdistriktsafgift. Under eksperternes pres besluttede hun for infrarøde varmeapparater, selvom hun ikke havde stor tillid til dem. De gav mig en adresse, så jeg stoppede ved og så på, hvordan disse ting virker. Og jeg var overrasket over at finde... at de virkelig plove og producere varme. Huset var varmt og hyggeligt, så jeg købte dristigt nogle få lofter og et par infrarøde gulvvarmere. Det mest interessante er, at estimatet for apparater, ledninger, termostater og specialarbejderes arbejde var 3-4 gange mindre end estimatet for elvarme med kedel. Først nu blev det opdaget, at en sådan hovedpine kunne være øm for sådan opvarmning - det var nødvendigt at bruge på moderniseringen af ​​sin opvarmning.

Infrarøde loftvarmere

At købe infrarøde loftvarmere til hjemmet, hytter, virksomheder eller få råd om opvarmning, ring:

Infrarød Loftvarmer til Home

100% sikker!
Varmes som solen!

Ceiling infrarøde varmeapparater er energibesparende varmelegemer til boligopvarmning, sommerhuse og virksomheder

I øjeblikket er der i stigende grad opvarmning af husholdnings - og erhvervslokaler, der bruges af en ny generation - infrarøde varmelegemer og loftkraft fra 400 W til 1,5 kW (220 volt). De er installeret i loftet, herunder på hængende, spændinger eller i Armstrong. Anvendelsesområdet for deres anvendelse er meget bredt - du kan bruge loftvarmere til hjem og have, kontor, balkon og loggia, garage og havepavillon, badeværelse, drivhus og kylling coop, butik, café, lager og endda en lille butik til husstand, kommerciel, administrativ og andre værelser med en lofthøjde på 3,5-4 m.

Nogle varmeapparater kan installeres på væggen med beslag.

Fordelene ved elektriske infrarøde loftvarmere

 • Den største fordel er energibesparelse (op til 60% i forhold til traditionelle varmelegemer)
 • Infrarød opvarmning er meget miljøvenlig - den opvarmer som solen, mens den ikke tørrer luften, brænder ikke gennem ilt og hæver ikke støv (hvilket er særligt vigtigt for børn og allergier!)
 • Kompaktitet: monteret i loftet og derfor sikkert for børn og dyr (de kan hverken brænde eller snuble eller gnave gennem ledningerne!)
 • Pålidelighed og holdbarhed

Hvilket loft infrarød varmeapparat at vælge?

Beskrivelse af tekniske egenskaber, anmeldelser, brugervejledninger, fotos og videoer er publiceret på siderne af specifikke elektriske varmeovne.

 • Peony infrarøde varmeovne loft er den mest populære i rating af infrarøde varmeapparater på grund af sin kvalitet, pålidelighed og en bred vifte af modeller. Peony elektriske varmeovne fås i 3 serier: Standard billig Peony Suite af anodiseret aluminium, forbedret Peony Ceramics med innovativ keramisk belægning og transparent design Thermo Glass af hærdet glas.
 • Timberk loftvarmere (pålidelige apparater fra Sverige med høj støv- og fugtbeskyttelse).
 • Heat Up varmeapparater er billige IR varmeapparater lavet i Rusland.
 • Almak varmeovne - russiske ovne i forskellige farver.

Derudover til særlige opgaver:

 • Hvis du vil regulere temperaturen i rummet - her er infrarøde loftvarmere med termostat på lageret (Pris inkluderet billigere!).
 • Hvis du leder efter varmeapparater på kontoret til indlejring i Armstrong-loftet, skal du gå her.
 • Hvis du har brug for at opvarme et kommercielt rum i et stort område eller med højt til loftet, så har du brug for kraftige industrielle varmeapparater.

Du kan købe en infrarød loftvarmer billigt til fabrikspriser i vores onlinebutik!

World of Heating hjemmeside er en officiel forhandler af producenter af varmeudstyr i Moskva og i hele Rusland. I vores online butik kan du købe en infrarød varmeapparat på loftet til fabrikspriserne - ved selv eller ved levering. Uopsættelig levering i Moskva og Moskva er mulig.

Gratis opkald og meddelelser via Viber, Hvad er der op: +7 (968) 626 10 24.

Infrarød loftvarmer (IR)

Kategori: Infrarøde loftvarmere (IR)

 • Produktkode: 311838
 • Dimensioner (shgv): 93,5x13x5,5
 • Ledelse: elektronisk
 • Nedhængt loft
 • elektrisk
 • Opvarmning område, m2: 10
 • Produktkode: 317970
 • Dimensioner (shgv): 118x14,7x4,3
 • Ledelse: mekanisk
 • Installation: suspenderet i loftet
 • elektrisk
 • Opvarmning område, m2: 8
 • Produktkode: 312073
 • Dimensioner (shgv): 56x12x16,5
 • Ledelse: elektronisk
 • Installation: væg / loft monteret
 • Type: elektrisk
 • Opvarmning område, m2: 15
 • Produktkode: 312017
 • Dimensioner (shgv): 82x13x4
 • Ledelse: elektronisk
 • Installation: suspenderet i loftet
 • Type: elektrisk
 • Varmeareal, m2: 6
 • Produktkode: 317975
 • Dimensioner (WGW): 162x27.3x4.3
 • Ledelse: mekanisk
 • Installation: suspenderet i loftet
 • elektrisk
 • Opvarmning område, m2: 20
 • Produkt kode: 312027
 • Dimensioner (shgv): 136,5x13x4
 • Ledelse: elektronisk
 • Installation: suspenderet i loftet
 • elektrisk
 • Opvarmning område, m2: 10
 • Produktkode: 312031
 • Dimensioner (shgv): 136,5x25,5x4
 • Ledelse: elektronisk
 • Installation: suspenderet i loftet
 • elektrisk
 • Opvarmning område, m2: 20
 • Produktkode: 312040
 • Dimensioner (shgv): 106x13x4
 • Ledelse: elektronisk
 • Installation: suspenderet i loftet
 • elektrisk
 • Opvarmning område, m2: 8
 • Produktkode: 312047
 • Dimensioner (shgv): 167x41x7
 • Ledelse: elektronisk
 • Installation: suspenderet i loftet
 • elektrisk
 • Opvarmning område, m2: 30
 • Produkt kode: 312023
 • Dimensioner (shgv): 112x13x4
 • Ledelse: elektronisk
 • Installation: suspenderet i loftet
 • elektrisk
 • Opvarmning område, m2: 8
 • Produktkode: 311850
 • Dimensioner (shgv): 93,5x32,5x7
 • Ledelse: elektronisk
 • Nedhængt loft
 • elektrisk
 • Opvarmning område, m2: 30
 • Produktkode: 311843
 • Dimensioner (shgv): 136x13x5,5
 • Ledelse: elektronisk
 • Nedhængt loft
 • elektrisk
 • Opvarmning område, m2: 15
 • Produkt kode: 317973
 • Dimensioner (WGW): 162x14.7x4.3
 • Ledelse: mekanisk
 • Installation: suspenderet i loftet
 • elektrisk
 • Opvarmning område, m2: 10
 • Produkt kode: 311855
 • Dimensioner (shgv): 138x32,5x7
 • Ledelse: elektronisk
 • Nedhængt loft
 • elektrisk
 • Opvarmning område, m2: 45
 • Produktkode: 317994
 • Dimensioner (shgv): 173,5x11x4,5
 • Ledelse: mekanisk
 • Installation: suspenderet i loftet
 • Type: elektrisk
 • Opvarmning område, m2: 20
 • Produkt kode: 317977
 • Dimensioner (shgv): 163x39,5x4,3
 • Ledelse: mekanisk
 • Installation: suspenderet i loftet
 • elektrisk
 • Opvarmning område, m2: 30
 • Produktkode: 317288
 • Dimensioner (shgv): 119x12,5x4,2
 • Ledelse: mekanisk
 • Nedhængt loft
 • elektrisk
 • Opvarmning område, m2: 8
 • Produktkode: 312045
 • Dimensioner (shgv): 130x25,5x4
 • Ledelse: elektronisk
 • Installation: suspenderet i loftet
 • elektrisk
 • Opvarmning område, m2: 20

Infrarød opvarmning til dit hjem

Infrarøde loftvarmere har for nylig aktivt skubbet deres konkurrenter ud af forbrugermarkedet - radiator- og konvektionsvarmesystemer, og jeg må sige, at de gør det meget selvsikkert. Sådan lethed er meget let at forklare. I modsætning til andre typer varmelegemer opvarmer infrarøde loftvarmere jævnligt det rum, hvor de er installeret, ikke har varmetab, fordi de ikke bruger termisk energi ved opvarmning selv og også ikke optager plads i rummet, fordi de er monteret i loftet!

Hvis du endelig har en dacha, og du planlægger at bo der ikke kun om sommeren, men også om vinteren, skal du være opmærksom på denne type varmelegemer, fordi det er let at købe og forbinde dem. Prisen på udstyr af denne type glæder øjet og tegnebogen, og nem betjening giver dig mulighed for at tilbringe vinteren på landet i varme og uden unødvendige problemer.

Lille sol i dit hus

Husholdningsinfrarødevarmeren udfører sin funktion som om den var en lille indendørs sol: fra arbejdet bliver overfladerne og genstande først og fremmest opvarmede, og derefter bliver luften varmere på grund af varmeoverførslen af ​​den opvarmede luft.

Der er mange fordele ved at bruge infrarøde varmeapparater: Takket være deres arbejde cirkulerer støvet ikke i rumluften, der er ingen skimmel på væggene og loftet, og der er ingen kondens i rummet. Derudover er ovne af denne type ret billige, da de sparer energi - fem til syv gange mindre end andre varmesystemer. De er tavse og kan bruges i årevis uden forstyrrelser og indenlandske uro. Infrarøde varmeapparater er velegnet til brug både i lukkede værelser som bade eller saunaer samt i åbne og halvåbne værelser, såsom en terrasse, veranda, lysthus eller loftsrum. Sådanne varmeapparater er ganske sikre, og de har endog en positiv effekt på din krop, er en form for forebyggelse af influenza og akut respiratoriske infektioner og kompenserer for mangel på sollys i vinterperioden.

De infrarøde stråler af mellemlang længde absorberes let af menneskekroppen, dræber skadelige mikroorganismer i rummet, opvarmer ikke og må derfor ikke overdrive luften.

De få ulemper ved infrarøde varmeapparater er, at de er installeret stationært, kræver en vis lofthøjde, har et ret primitivt kontrolsystem og kan overophedes med langvarig brug.

Ceiling Infrarøde Varmeapparater

Ceiling infrarøde varmeapparater giver høj KDP (op til 90%) på grund af den retningsbestemte indflydelse af det infrarøde spektrums bølger. De opvarmer det omkringliggende rum: møbler, vægge, gulve, og fra dem overføres varmen til den omgivende luft.

De vigtigste fordele ved loftet infrarøde varmeapparater:

 • nem installation (det samme som en lysekrone hænger);
 • ingen grund til at indsamle tilladelser til brug
 • stor varmeoverførsel "strålingsvarme" (mere effektiv end ethvert andet system);
 • behagelig varme (ingen udkast, patogener er ødelagt);
 • besidder et minimum af plads, har lang levetid
 • Forbedre indeklimaet (reduceret mængden af ​​støv og patogener).

Som et resultat heraf har værelser, hvor der anvendes loftvarmere, mindre form og fugt, renere luft og giver minimal betaling for elektricitet.

Der er loftsystemer til:

 1. hjemmebrug (i lejligheder og kontorer);
 2. industrielle (til hangarer og produktionsværksteder);
 3. gadesystemer (bruges i metroen, på togstationer).
Hvordan man vælger

Når du vælger et loftvarmer opmærksom på:

 • strømforbrug af enheden
 • Spredningsområde anbefalet af producenten (det skal være større end det opvarmede rum);
 • type fastgørelse til loftet
 • ressource, udstyr (dobbelt termostat).

Infrarøde loftvarmere

Brug af innovative opvarmningsanordninger gør det muligt at gøre varmesystemet i ethvert værelse komfortabelt, pålideligt og økonomisk. Sådant udstyr omfatter indbygget varmelegeme, som hurtigt opvarmer rummet og automatisk opretholder den ønskede temperatur. I vores katalog finder du produkter af kendte mærker i en bred vifte og til de mest attraktive priser. Vi hjælper dig med at vælge og installere en model, der er optimal til dine forhold.

Dimensioner (BxHxD): 110x935x45 mm.
Effekt: 1000 watt.
Tilslutning: 220 V.
Installation: væg / loft.
Installationshøjde: 2,5 - 3,5 m.
Farve: rustfrit stål.
Rusland. Garanti 2 år.

Dimensioner: (WxHxD) 1363x42x256 mm.
Effekt: 2000 watt.
Tilslutning: 220 V.
Installation: væg / loft.
Installationshøjde: 3,5 m.
Farve: grå.
Rusland. Garanti 2 år.

Dimensioner (BxHxD): 1076x90x100 mm.
Strøm 0,45 kW.
Spænding 220 V.
Farve: hvid.
Installationshøjde: op til 3 m.
Installation: væg / loft (ekstraudstyr).
Sverige. 1 års garanti.

Dimensioner: (BxHxD) 1363x42x130 mm.
Effekt: 1000 watt.
Tilslutning: 220 V.
Installation: væg / loft.
Installationshøjde: 3 m.
Farve: grå.
Rusland. Garanti 2 år.

Dimensioner: (WxHxD) 1363x42x256 mm.
Effekt: 2000 watt.
Tilslutning: 220 V.
Installation: væg / loft.
Installationshøjde: 3,5 m.
Farve: grå.
Rusland. Garanti 2 år.

Dimensioner: (BxHxD) 1180x147x43 mm.
Effekt: 0,8 kW.
Tilslutning: 220 V.
Installation: loft.
Installationshøjde: 2,5 m.
Farve: metallisk grå.
Rusland. 1 års garanti.

Dimensioner: (BxHxD) 1363x42x130 mm.
Effekt: 1000 watt.
Tilslutning: 220 V.
Installation: væg / loft.
Installationshøjde: 3,0 m.
Farve: grå.
Rusland. Garanti 2 år.

Dimensioner: (WxHxD) 1755x44x94 mm.
Effekt: 1500 watt.
Tilslutning: 220 V.
Installation: væg / loft.
Installationshøjde: 2,5 m.
Farve: rustfrit stål.
Sverige. 1 års garanti.

Dimensioner (BxHxD): 110x1360x45 mm.
Effekt: 1500 watt.
Tilslutning: 220 V.
Installation: væg / loft.
Installationshøjde: 2,5 - 3,5 m.
Farve: grå.
Rusland. Garanti 2 år.

Dimensioner: (WxHxD) 1125x358x83 mm.
Effekt: 3000 watt.
Tilslutning: 380 V.
Installation: væg / loft.
Installationshøjde: 4,5-20 m.
Farve: rustfrit stål.
Sverige. 1 års garanti.

Dimensioner: (WxHxD) 1500x358x83 mm.
Effekt: 4500 watt.
Tilslutning: 380 V.
Installation: væg / loft.
Installationshøjde: 4,5-20 m.
Farve: rustfrit stål.
Sverige. 1 års garanti.

Dimensioner: (BxHxD) 1875x358x83 mm.
Effekt: 6000 watt.
Tilslutning: 380 V.
Installation: væg / loft.
Installationshøjde: 4,5-20 m.
Farve: rustfrit stål.
Sverige. 1 års garanti.

Dimensioner (BxHxD): 592x592x53 mm.
Effekt: 300 watt.
Tilslutning: 220 V.
Installation: loft.
Installationshøjde: op til 2,4 m.
Farve: hvid.
Rusland. Garanti 5 år.

Dimensioner: (BxHxD) 710x44x94 mm.
Effekt: 500 watt.
Tilslutning: 220 V.
Installation: væg / loft.
Installationshøjde: 2,5 m.
Farve: rustfrit stål.
Sverige. 1 års garanti.

Dimensioner: (BxHxD) 2180x44x94 mm.
Effekt: 2000 watt.
Tilslutning: 220 V.
Installation: væg / loft.
Installationshøjde: 2,5 m.
Farve: rustfrit stål.
Sverige. 1 års garanti.

Dimensioner (BxHxD): 1500x90x100 mm.
Effekt 0,6 kW.
Spænding 220 V.
Farve: hvid.
Installationshøjde: op til 3 m.
Installation: væg / loft (ekstraudstyr).
Sverige. 1 års garanti.

Dimensioner (BxHxD): 592x592x53 mm.
Effekt: 500 watt.
Tilslutning: 220 V.
Installation: loft.
Installationshøjde: op til 2,4 m.
Farve: hvid.
Rusland. Garanti 5 år.

Dimensioner (BxHxD): 110x1785x45 mm.
Effekt: 2000 watt.
Tilslutning: 220 V.
Installation: væg / loft.
Installationshøjde: 2,5 - 3,5 m.
Farve: rustfrit stål.
Rusland. Garanti 2 år.

Dimensioner: (BxHxD) 590x590x25 mm.
Effekt: 700 watt.
Tilslutning: 220 V.
Installation: væg / loft.
Monteringshøjde: 3-4 m.
Farve: hvid.
Kun OPT fra 3 stk.

Fordele ved infrarøde loftvarmere

Moderne elektrisk loft infrarød varmeapparat - en af ​​de mest enkle, sikre og overkommelige måder at opvarme et hjem, sommerhus, sommerhus, drivhus og andre værelser. Fordelene er:

 • operationel opvarmning (varme begynder at mærke allerede i 20-25 sekunder efter tænding);
 • Effektivt arbejdsprincip - ikke luften opvarmes, men alt i rummet (folk, møbler, loft, gulv, vægge); ensartet opvarmning, fravær af udkast, konvektionsstrømme og stratificering af luftmasser;
 • højeste effektivitet (op til 90%) - næsten al energi bruges til opvarmning;
 • varighed af handling (efter at være slukket for apparatet, overføres varme til luft fra opvarmede genstande af atmosfæren);
 • økonomisk brug af elektricitet på grund af automatisk til / fra
 • pålidelig beskyttelse mod overophedning og kortslutning
 • miljøsikkerhed - producerer ikke skadelig stråling, udsender ikke giftige stoffer, brænder ikke ilt;
 • utilgængelighed for børn og kæledyr på værelset, manglende sandsynlighed for væltning;
 • kompakt størrelse - optager ikke brugbar plads og er velegnet til små lokaler (bryggers, badeværelse, garage);
 • lav vægt - mange modeller kan installeres uden særlig overfladeforstærkning såvel som i et standardophæng
 • enkel installation, der kræver kun minimal konstruktion færdigheder og viden om elektriske tilslutningsregler;
 • mulighed for installation ikke kun indendørs, men også i åbne områder, verandaer og havehuse.

Ved at installere en infrarød varmelegeme med termostat eller et helt infrarødt varmesystem, får du ikke kun det nødvendige niveau af termisk komfort, men også energibesparende udstyr i den nye generation, der skaber et sundt mikroklima og positivt påvirker det generelle velfærd.

Typer af udstyr

Anvendelsesområdet skelner mellem indenlandske og industrielle loftsvarmere, som adskiller sig fra hinanden i design- og effektparametre.

En række specialmodeller er fremstillet, designet til værelser med høj luftfugtighed (f.eks. Til sauna) eller ophængningsanordninger i en eksplosionssikker version.

Bølgelængdevarmere er opdelt i:

 • shortwave (til store genstande med en lofthøjde på mere end 6 m);
 • mediumbølge (til offentlige og industrielle lokaler med lofter fra 3 til 6 m);
 • langbølge (til boliger, forretnings- og kontorlokaler op til 3 m høj, såvel som drivhuse, gårde, drivhuse, garager).
Ifølge varmeelementets materiale kan de være:
 • halogen,
 • kulfiber
 • keramik,
 • rørformet (mikatermicheskie).

Sådan vælges en infrarød varmeovn

For at købe en infrarød loftvarmer og ikke begå en fejl ved valg af den optimale model, skal du overveje:

 1. Udnævnelse og område af det opvarmede rum (den mulige type, mængde og effekt af anordninger bestemmes).
 2. Størrelsen og vægten af ​​udstyret (muligheden for placering og evne til bjælker, lofter og ophængte strukturer til at modstå opvarmningsanordningen).
 3. Type varmeelement:
 • halogen kun egnet til store industriområder;
 • Loftshøjde (de fleste modeller har specifikke krav til monteringshøjde).
 • kvarts har en begrænset arbejdskraft
 • keramisk og rørformet - egnet til genstande af ethvert formål.

En forudsætning for loftvarmeren er tilstedeværelsen i konfigurationen af ​​fjernbetjeningen, termostaten og overophedningssensoren.

Har du brug for ekspert hjælp? Kontakt vores leder for nogen af ​​de kontakter, der er angivet på webstedet, eller spørg dit spørgsmål i online chat. Spørgsmålet om udvælgelse og køb af den mest egnede model løses på kortest mulig tid.

På faciliteterne i Moskva og regionen vil vores specialister hurtigt installere infrarøde varmeapparater eller et integreret infrarødt varmesystem med garanti for det udførte arbejde.

Interessant information

Infrarød stråling trænger dybt ind i menneskekroppen og normaliserer alle vitale processer. Det er effektivt til behandling af forkølelser og inflammatoriske sygdomme, smerter i led, ben, ryg. Hvis vi fjerner bølgerne i IR-området fra sollysets spektrum, forbliver lyset selv, vores hud vil brunes under påvirkning af ultraviolet stråling, men der vil ikke være varme, der opvarmer hele livet.