Efterbehandling imiteret træ: valget af materiale, mount, tips

Enhver moderne person vil have alt i sit hus eller lejlighed, der skal laves af naturlige materialer uden skade på kroppen.

Ifølge statistikker, for at afslutte loftet bruger oftest plastpaneler, med efterligning "under træet." Denne designmulighed kan ikke kaldes dårlig, men også naturlig. Der er en mere original måde - dette er loftet trim imitering tømmer.

Funktioner af loftet trim imitering tømmer

Loftsimitationstømmer har mange funktioner og fordele, så det er i så stor efterspørgsel:

 • Til efterligning brug et træ af forskellige racer. Vælg et bord med skrå hjørner, der ligner den berømte foring.
 • Standardbredden på en stråle er 65 til 200 millimeter og 2 til 4 meter i længden. Samtidig forbliver formularen uændret.
 • Miljøvenligt materiale.
 • Nem proces med montering og fastgørelse af en bar.
 • Kompakthed. For det dekorative lærred kan du skjule alle de ekstra ledninger og kommunikation.
 • Omkostningerne ved arbejdet vil ikke være dyre.
 • Med denne type materiale kan du trimme væggene og loftet ikke kun i stuen, men også i saunaen eller i brusebadet. Fordi nogle træarter er fugtighedsbestandige.

Materiale Tips

Selvfølgelig er ikke alle mennesker velkendte i alle konstruktionerne, og ofte vender man omgående til specialister, hvis der er et spørgsmål om afslutning af arbejdet i huset. Men det er ikke altid nødvendigt at ty til andres hjælp, nogle gange er alt meget enklere end det ser ud til første øjekast.

Så de vigtigste tips til at vælge det rigtige materiale:

 • I processen med at erhverve det krævede efterligne tømmer er det værd at understrege træarten, udseendet af det område, hvor tømmeret fastgøres vil afhænge af dette og vil også påvirke materialets levetid.
 • Det er også vigtigt at huske, at ikke alle typer af brædder kan bruges i boligområder. For eksempel, fibrøs gran - velegnet til stuer, fordi det ikke knækker og er let at forarbejde. Materialet er i sig selv blødt, så det er ikke egnet til brug i vådrum (saunaer, brusere, badeværelse og udendørs udsmykning) og er i stand til hurtigt at rådne.
 • Når det drejer sig om værelser i kontakt med vand, vil lerken være en glimrende efterbehandlingsmulighed - denne type træ vil ikke rådne og forringes som andre racer. Det modstår også reproduktion af forskellige svampe. Den eneste advarsel er kompleks behandling, fordi materialet er ret solidt.
 • Til loftet vil en cedertråle være en god mulighed. Det vil se rig ud og blive en integreret del af det indre af huset. En anden fordel er duften fra brædderne - behagelig og rig. Men det er ikke nødvendigt at bruge sådant materiale til at afslutte loftet i soveværelset. Fordi det kan forårsage hovedpine. For eksempel ville den ideelle løsning være at afslutte stuen med en cedertang - så vil der være en behagelig lugt i rummet, et ædelt udseende af loftet og glæden ved gæsterne.
 • Ifølge statistikker betragtes fyrretræsplader som den bedst sælgende. Da de kan dekorere næsten alle værelser i huset. Disse er soveværelser, stuer, haller og så videre. Pine selv er et meget smukt træ med udtalte træk og en usædvanlig lyserød farve. Det er nemt at behandle og male.
 • Og endelig er egetræ et stærkt træ, meget smukt og dyrt. Ikke alle har råd til denne luksus. Derfor køber de egt tømmer oftere til delvis dekoration, og ikke for den fuldstændige udsmykning af loftet eller væggene. Selv med bjerget bliver nødt til at tinker, da materialet er ret hårdt og langt forarbejdet.

Forberedende arbejde

 1. Opret og mal en detaljeret handlingsplan. For at udføre beregninger på antallet af materialer, lav (om nødvendigt) skitser. For at bestemme mængden af ​​tømmer du har brug for: Det samlede areal af loftet er opdelt i området af et bord, kvoten fra divisionen og der vil være den mængde materiale, der er nødvendigt til efterbehandling.
 2. Køb de nødvendige materialer og værktøjer.
 3. Crate er små lameller, der er fastgjort til overfladen vinkelret på fremtidens placering af pladerne imiteret træ. Deres installation er udført inden fastgørelsen af ​​hovedkortene. En kasse bruges til at skabe en lille ledig plads mellem brædderne og loftets overflade til luftcirkulation - det sparer træet mod fugt, råd og svamp.
 4. På det tidspunkt, hvor kassen er fast, skal du udpakke bjælkens efterligning og lade den ligge i rummet, "ånde".

Hvilket værktøj har du brug for?

Når du har købt materialet til dekoration, skal du fortsætte med en grundig forberedelse af de resterende lige vigtige detaljer, der skal bruges i arbejdet:

 • Små varer: dykker, negle, skruer af flere typer;
 • Til måling af afstande - bygg tape, blyant eller markør
 • Skruetrækker med et sæt dyser, en hacksav.
 • Anti-svamp imprægnering, som er nødvendig for at behandle falske bjælker før lining af loftet;
 • tråd;
 • Midler i tilfælde af øget fugtighed i rummet - linolie.
 • Hammer.

Efterbehandling loft imiteret tømmer

Et smukt og usædvanligt loft vil ikke forlade nogen ligeglade. Og endnu mere, hvis det er lavet med efterligningstræ. Enhver person, selv den mest ligeglade, vil være glad for at være i et rum, hvor der er noget ikke smukt (ikke som alle andre), selv sådan en lille smule som loftet vil være glædeligt for øjet.

Loftsmontering

Før man går videre til fastgørelsen af ​​imiteret træ, er det nødvendigt at gå igennem flere faser:

 • Overfladebehandling til fastgørelse (rengøring fra forskellige forurenende stoffer ved anvendelse af antiseptiske stoffer).
 • Crate - som grundlag for bestyrelsen. Så er træblokke taget, omkring 30x30 millimeter (eller bredere) og fastgjort over den tilsigtede retning af installation af dele i en afstand på tæt på 30-50 centimeter.
 • Næste begynder processen med at installere udvendig trim.
 • Derudover kan du forbedre varmeoverførslen og støjisoleringen i huset, hvor en sådan efterbehandling udføres. For at gøre dette skal du placere skumplader eller anden isolator mellem de faste stænger i en afstand af 50 centimeter fra hinanden. De falder i tryk og behøver ikke yderligere fiksering.

behandling

Efter en række aktiviteter i forbindelse med efterbehandling anvendes en beskyttende belægning på væggens overflade. Dette er især vigtigt i tilfælde hvor installationen udføres i værelser med høj luftfugtighed, f.eks. I køkkenet. Ofte anvendes sådanne stoffer: imprægnering, maling, lak, voks.

Det er muligt at bruge en sådan indretning ikke kun til at klare loftet, men også til at dekorere husets vægge, både indenfor og udenfor. Det vigtigste er, at generelt design kombineret med hinanden. Der er mange muligheder for at afslutte rummet ved hjælp af imiteret tømmer.

Er det muligt at bruge imiteret træ på loftet

Er det muligt at bruge imiteret træ på loftet

Den hævede bjælke er en af ​​de bedste efterbehandling materialer, som ikke kun bruges på facaden, men også i det indre af boliger. Dette er en teknologisk plating bord, der er i stand til at skabe effekten af ​​en væg, der er lagt ud fra en massiv profileret bar. Men det viser sig, at dette materiale også dekorerer loftet, og i Moskva bestilles imitation af tømmer meget ofte. Hvad er fordelen ved at afslutte loftet på denne måde? Er der nogen faldgruber i denne løsning?

Efterligning af bjælken til loftet: de vigtigste fordele

Hvis der tidligere var dekoration i sådanne tilfælde, hovedsagelig plastplader blev brugt, som havde et simpelt udseende under træet, såvel som tvivlsom holdbarhed, er denne mulighed i dag ikke nok for mange boligejere. Der er en mere original måde og en mere praktisk - at bruge efterligning af en bar for at vende mod loftet.

Denne mulighed har sine fordele, som du behøver at vide, begynder at afslutte soveværelse, stue, hall eller køkken.

1. Æstetiske egenskaber. Hvem ville ikke være enig i det faktum, at tekstur og farve af skovlet tømmerstammer har sin egen unikke skønhed. Med et træ kan man ikke sammenligne med noget andet efterbehandling. Den eneste undtagelse kan være tilfældet, når rummet er udformet i en stil, hvor loftet med naturligt træ ikke er tilladt. Den hævede stråle ser ikke kun så naturligt ud som muligt, men skaber en flad overflade uden udtrukne sømme mellem plankerne, derfor er den perfekt kombineret med ægte tømmerfelter samt med en blokhusplade.

2. Høj ydeevne. Det skal tages i betragtning, at det ikke kun er holdbart, men også slidstærk materiale. Den er fremragende til vægge og lofter, selv i våde rum, fordi der på bagsiden er langsgående riller på lamellerne, som giver yderligere ventilation til huset. Her er det vigtigste at behandle materialet korrekt med en antiseptisk og en beskyttende og dekorative sammensætning og derefter lave en kompetent installation. Så et sådant loft kan vare i tre eller fire årtier eller mere.

3. Universitet og fremstillbarhed af brug. Det er urimeligt at afslutte loftet med et blokhus eller med en falsk stang for massiv, fordi der er efterligningsmodeller med tykkelser på 28 og 35 mm. For det første er det relativt dyrt. For det andet vil den suspenderede struktur overbelaste parenteserne. Men hvis du bruger en lys og kompakt efterligning af et tømmer med en tykkelse på 16 mm eller 18 mm, så vil dette være ret passende, f.eks. I sådanne værelser som et loft.

En vigtig fordel ved imiteret tømmer er en højkvalitets tunge- og rillefuge af lamellerne, hvilket giver mulighed for skjult installation og pålidelig manglende luftudluftning af huden.

4.Ekologichnost. Efter alt er efterligningen af ​​tømmer kun skabt af naturligt træ, og emnerne til profilering påføres helt uden klæbemidler og andre bindemidler. Og det betyder, at dette materiale i modsætning til kunstige materialer ikke vil skade mennesker, det kan bruges i lokaler og i børns værelser.

5. Overkommelig pris. Men glem ikke en sådan faktor som prisen på imiteret tømmer. Dette efterbehandling materiale er lavet af billige nåletræer: fyr, gran. Bragt til webstedet, er den allerede fuldt klar til installation. Det eneste, der kræves, er at udføre træforarbejdning med dekorative belægninger og bioprotektion. Udgifterne til imiteret tømmer på loftet er sammenlignelige med prisen på loftet på gipsplader.

Funktioner ved montering af imiteret træ på loftet

Forberedende arbejde

Inden du laver loftet med efterligning af et tømmer, er det nødvendigt at beregne alt og lave en plan for plankernes layout. Bemærk at længden af ​​dette materiale er 6 meter. Men bredden er 140 og 190 mm, så du skal se på hvilken indstilling der passer bedre visuelt. Også ved bestilling er det vigtigt at vide, at bredden af ​​bjælkens imitering virker, og der er en total (der tager højde for spidsen, der er skjult under vendingen).

På forberedelsesstadiet er drejebænken monteret. Tørre stænger med en sektion på 50x40 mm eller 50x50 mm anvendes som regel, lamellerne af efterligning af træet er fastgjort vinkelret på dem. Afstanden mellem rammeelementerne holdes inden for 40-50 centimeter, den optimale afstand mellem beslagene er ca. 50-60 centimeter.

Efter levering af materialet skal bringes ind i lokalet. I intet tilfælde skal det bruges straks, er det nødvendigt at pakke det ud og derefter give en dag eller to for at "trække vejret", så materialet "accepterer" temperaturen og fugtigheden i rummet.

Hvad har du brug for fra værktøjerne? Blandt de vigtigste er der en skruetrækker, en sav og en hammer. At skære materialet hurtigt og præcist - i stedet for et cirkulært eller puslespil er det bedre at bruge en midsav med en seng. For at kontrollere placeringen af ​​lamellerne anbefaler vi at bruge en lang rack-niveau regel. Også til mærkning er loftrammen nødvendig: et åndniveau og en splejsningsledning.

False bjælker, er det ønskeligt at forbehandling den antiseptiske imprægnering. Den samme procedure anbefales også at udsætte stængerne på rammen.

Montering af loftstrimler

Når problemet med samlingen af ​​batten er løst, kan du fortsætte med montering af imiteringsstrålen på loftet. I dag er der tre måder at fastgøre:

 • For det første taler vi om negle gennem kroppen. Dette er en pålidelig gammel metode, der ikke kan kaldes 100% egnet. Faktisk vil sporene af en hammer forblive på træets overflade, og trafikpropper bliver synlige. Derfor vil konstruktionen af ​​et sådant loft blive ramt, men den første og sidste strimmel er altid fastgjort på kanterne (maskinvaren maskeres derefter med et komplementært element).
 • For det andet bruges selvskærende skruer eller negle "gennem tornet" i en vinkel. Muligheden er meget pålidelig, lukningshætter er usynlige.
 • For det tredje kan efterligningen af ​​tømmeret i interiøret monteres på klemmerne. Disse er små metalbøjler, der sættes på rillehylderne. Foringsrøret er hurtigt, strimlerne kan fjernes om nødvendigt uden skade.

Den sidste fase af loftet plettering ved hjælp af efterligning af bjælken vil være pålæggelsen af ​​et beskyttende og dekorative lag. Derefter er monteringsafstanden mellem det modtagne plan og væggene dækket af en sokkel eller en anden analog af loftet baguette.

Imitation timber på loftet: et værdigt alternativ til arrayet?

Klassisk stil værelse design går aldrig ud af stil. Restrained tapet, parket, træ loft med en smuk lysekrone... Særligt imponerende i interiøret ser naturligt ud. Det er dog dyrt, og i rummelige værelser kræver det astronomiske omkostninger.

Du kan erstatte det med et stræk lærred med træudskrivning. Men for at opnå fuldstændig ægthed er det svært. Bedre udseende lofter fra imiteret træ: På billedet og i livet, ligner de på denne belægning.

Materialegenskaber

Den største fordel ved imiteret træ, ud over lave priser - miljøvenlighed. Naturligt materiale kan bruges i stuer, bade og saunaer.

For at oprette det skal du bruge fladlagte beklædningsbrætter, hvilke profiler i henhold til typen af ​​træ. Faktisk er det en analog foring, men med en anden profil og bredere. "Torn-rille" -forbindelsen tillader yderligere ventilation uden at forstyrre luftindtrængningen.

Fordelene ved imiteret træ er ikke begrænset til dette. Overvej mere:

 • Ser godt ud. Selv ved tæt undersøgelse kan du ikke finde forskellen mellem den simulerede bar og den naturlige. Derudover ser træet luksuriøst og ret dyrt ud: ingen vil vide, at du har sparet på efterbehandling.
 • Nem installation. Når du har set video-lektionerne med en vis indsats, vil du være i stand til at lægge tømmer med dine egne hænder. Men det er bedre at stole på fagfolk: de vil gøre alt meget hurtigere.
 • Det simulerede træ kan lægges på enhver overflade: mursten, beton, skumblokke eller træ. Denne mangel på begrænsninger tillader det at blive brugt både i lejligheder og i private huse eller sommerhuse.
 • Den robuste pasform af de enkelte plader eliminerer hullerne og hullerne mellem dem. Dette har en positiv effekt på loftets samlede udseende.
 • Gode ​​varme- og lydisoleringsegenskaber. Du sparer ikke kun på opvarmning, men får også en chance for ikke at høre naboerne ovenfra.

Minus af den simulerede stråle er kun en. Da materialet er lavet af træ, uden passende behandling anses det for brandfare. Derfor er det bedre ikke at spare penge og vælge en førsteklasses imitation med ildimprægnering.

Hvordan vælger du et materiale?

Kunstigt træ er fremstillet af sådanne arter som: asp, linden, nåletræer (lærk, fyr, ceder).

Først og fremmest afviger de i tekstur - for eksempel vil ceder-imitation se mere lindring end linden. Her skal du fokusere på dine præferencer.

Vigtige oplysninger: barskobeskov ved opvarmning udsender en håndgribelig tilsvarende lugt. Hvis du ikke kan lide disse smag, er det bedre at vælge et andet træ.

Løvfældende træer lugter næsten ikke og er mere holdbare end nåletræer, hvilket gør dem dyrere.

Med hensyn til bredden af ​​brættet er det bedre at vælge mellemgrund: Smalle brædder op til ti centimeter ligner simpel vægpanel, da vægten på profilen forsvinder. Men de bredere muligheder, skjuler højden af ​​rummet fra tyve centimeter - køb dem kun, hvis du planlægger at sætte et sådant loft i et stort rum.

Vi håber vores anbefalinger vil hjælpe dig med at beslutte. Vi vil tale om, hvordan man fastsætter loftet for en kunstig stråle i en separat artikel. Nu inviterer vi dig til at gøre dig bekendt med de originale designmuligheder.

Gør loftet for falske bjælker

Interiør trim af efterlignet tømmer kan ikke prale af forskellige farver og teksturer. Selvfølgelig, hvis du ikke har tænkt dig at male det, vil det "dræbe" materialets skønhed.

Udseende er begrænset til nuancer og struktur af naturligt træ. Hvis du er bange for at loftet vil se kedeligt ud - se på de foreslåede muligheder for designreparationer ved brug af imiteret tømmer.

Mulighed I. Stræk loft kombination

Meget effektivt ser materialet ud i rammen af ​​en mat strækket lærred. Vælg kontrasterende nuancer: en mørk bar og en lys boks eller omvendt. Det er bedre at placere træet på et højere niveau - så dets skønhed vil blive fremhævet af en mere enkel kant.

Du er velkommen til at se og skinnende lærred. Men husk på, at det kræver omhyggelig håndtering og kan understrege de små uregelmæssigheder i den kunstige stråle, der ser økologisk ud med andre belægninger.

Hvis det ønskes, fremhæver du også indsatsen med små prikkede lamper - de vil give et smukt stykke lys og skygge på træet.

Alternativet ser elegant ud, takket være en kombination af klassiske og moderne trends inden for indretning. Det er velegnet til enhver form for interiør, undtagen måske højteknologiske.

Imidlertid anbefales det ikke, at træ efterligning af tømmer i princippet anbefales - medmindre du vil opnå effekten af ​​at blande inkompatible stilarter.

Mulighed II. Suspended bjælker

Kombinationen af ​​et loft lavet af kunstigt træ, suppleret med vinkelrette bjælker, ser smukke og sofistikerede ud. Det er mærkeligt nok, på trods af det samlede fald i rummets højde, hjælper denne teknik med at tilføje plads til rummet.

Som i den tidligere version er det bedre at bruge kontrasterende farver. Kombinationen af ​​et lyst loft og mørke volumetriske bjælker ser usædvanligt og stilfuldt ud. En sådan løsning kan kaldes ideel til små værelser.

I et stort rum, prøv at bruge den modsatte mulighed: Tilføj en lys tværstang til egens efterligning af en rig nuance. Værelset vil virke lidt mindre, men modtagelse er smuk og bruges sjældent.

Mulighed III. Stigende bjælker

Modernisering af de tidligere design - bjælker af træ, som om flydende under loftet af en kunstig stråle. Metoden giver dig mulighed for at tilføje plads og luftighed til ethvert rum, men det ser bedst ud på loftet med et skrånende tag.

Vælg materialer med kontraststruktur og farve. For eksempel en glat hvid finish og grove ru brædder. Omvendt modtagelse bør undgås: tværstangen understreger uagtsomheden af ​​loftet, hvilket gør det sjusket.

Modtagelse er kun egnet til høje værelser, som i små vil det tage en væsentlig del af rummet på sig selv.

Mulighed IV. Fler niveau loft

Tror ikke, at lofterne af simuleret tømmer kun kan lægges på et niveau. Monteringsfunktioner giver dig mulighed for at oprette komplekse strukturer på flere niveauer. Særligt imponerende er flerstagesystemet, som synes at gå dybt ind i loftet.

Denne teknik bruges bedst til høje rum. De små vægge kan ende med at være meget lave.

Denne designindstilling ser stilfuld og usædvanlig ud, rummet får ekstra volumen. Det er bedre at bruge det i klassisk interiør - det er lidt klage, så det kan distrahere opmærksomheden med en enklere stil.

Hvis du vil opnå mere effekt - lav tiers fra efterligning af en bar med forskellige nuancer. Vær ikke bange for, at det vil se for fængslet - farverne i naturligt træ er ikke for kontrastfyldte, og det korrekte udvalg af toner vil tilføje dybde til designet.

I dette tilfælde kan du bruge den kombinerede type belysning - en stilfuld lysekrone i midten og et lille lys som grænseniveauer. Men med en kraftig central armatur kan du gøre uden belysning.

Mulighed V. Klassisk glat loft

En simpel flad lærred af simuleret træ kan også se meget imponerende ud. Vælg en skygge, der passer til resten af ​​interiøret og vælg strukturen på det bræt, som du vil være glad for at se.

Dette loft ser godt ud i et træhus og i en moderne lejlighed. Det er let at installere, billigt og kombineret med ethvert værelse design.

Faktisk er dette en universel mulighed, der vil understrege din gode smag. Pick up smukke nederdel og lysekrone, nyd det elegante og samtidig luksuriøse loft.

Vi anbefaler ikke dig at blive båret med indretningen for meget. Loftet af imiteret tømmer er godt i sig selv på grund af de rige træ nuancer og tekstur - et stort antal dekorationer kan ødelægge indtrykket.

Som du kan se, kan imiteret tømmer være et godt alternativ til de fleste moderne typer lofter. Materialets styrke giver dig mulighed for at skabe et monumentalt lærred, som i mange år vil opretholde et tekstmæssigt udseende. Brug en af ​​designteknikkerne eller vælg den klassiske version - i hvert fald vil et sådant loft se godt ud.

Montering af loftet på træet

Tag af træ

I en bylejlighed er der selvfølgelig ingen ægte træloft lavet af træ. Men hvis der er et ønske om stadig at have en original overflade af træ, så kan du bruge en efterligning af et tømmer og endda fra rigtigt træ. Overvej nærmere dette materiale til lofter.

Hvad er efterligningstømmer

Dette tømmer bruges i sådan byggearbejde, hvor stivhed og styrke af strukturer er nødvendige.

Strålen tjener som et glimrende materiale til vægge i et træhus. Interfloor og loft bjælker er lavet af det. Også tømmer, der anvendes i tagsystemer.

Men det er ikke fornuftigt at lave et solidt loft på bjælken.

Det bliver for dyrt og alt for holdbart. Hvis du stadig vil have et træloft i lejligheden, så kan du komme forbi med et tyndt bord fastgjort til tykke bjælker. Dette vil være en efterligning af tømmer.

Imiteret tømmer er en almindelig plade, lidt afskåret udefra langs kanterne. Dette er den sædvanlige træforing, men med store størrelser.

Sådanne brædder er forbundet ifølge "torn-sporet" -systemet. Fra bagsiden har brættet langsgående riller for at sikre god ventilation af træbeklædningen. Disse riller forhindrer også materialet i at knække, idet den interne spænding, der opstår under tørring, fjernes.

Processen med fremstilling af imiteret træ

 • På savværket skæres tømmeret i kantede plader og efterlader noget tykkelse. Et obligatorisk krav til dette er det fuldstændige fravær af væksten.
 • Brættet tørres i flere dage i et tørrekammer. Dette sikrer ingen deformation.
 • Derefter bliver brættet planet og jordet på en maskine for at bringe den ydre overflade til perfekt glathed. De laver en torn og en rille på brættet og vælger ventilationsspor på bagsiden.
 • Board planet til den ønskede størrelse og pakket.

Efterligning af en bar skal opbevares opbevares i pakning i det overdækkede tørre rum.

Montering af loftet på træet

 1. Materialet udpakes og udlægges pænt i det rum, hvor efterbehandling finder sted. Så venter de flere dage for at fugtigheden af ​​brædderne skal udligne med rummets luftfugtighed, og de kan ikke ændre deres lineære dimensioner efter installationen.
 2. Mens brædderne er "akklimatiseret", samles en kasse fra baren i loftet. For-træ kan behandles med et antiseptisk middel, der anbringes i 2-3 lag linolie eller en hydrofob primer. Træets dimensioner starter fra 30x30mm.
 3. Kassen er monteret med en pitch på 50-60 cm. Vinkelret på bjælkens imiteringsretning på loftet. Ved fastgørelse af slangen skal man bruge lange skruer med plastikplugger eller ankre. For at forbedre kvaliteten af ​​interfloor lydisoleringen er det muligt at lægge et skum mellem lamellerne på lamellerne med samme tykkelse som bjælkerne. Polyfoam ark 50 * 100 cm i størrelse indføres simpelthen i arket mellem lamellerne.
 4. Efter et par dage fortsæt til arkivering af loftet. Ved hjælp af et elektrisk stiksav, eller en cirkelsag eller en simpel manuel stiksav, er brædderne tilpasset i størrelse. Fjernet en lille afskærmning på de tværgående sømme. Korsømmer er nødvendigvis monteret i en indløb og skiftet fra række til række.
 5. Imiteret tømmer kan fastgøres til loftet på flere måder. Et tyndt og letvægtsbræt er fastgjort med en kleimer - et specielt designet galvaniseret beslag. En anden metode indebærer at skrue skruen ind i spissen. I dette tilfælde lukker sporet af næste bræt dækslet på skruen. Det skal bemærkes, at før skruen skrues, skal træet bores for at undgå splittelse.
 • Du må ikke bruge en stifter til montering på loftet imiteret træ. Sådan fastgørelse er meget upålidelig og kortvarig, da belastningen er rettet ikke vinkelret på beslaget, men til adskillelsen.
 • På våde områder er det også muligt at bruge brædder, der simulerer en bar til loftet, men med udførelsen af ​​visse operationer. Træet skal behandles med en gennemsigtig antiseptisk, tørbrønd og efter den prilifit to gange mindst med særlig opmærksomhed på enderne. I dette tilfælde anvendes ikke en træprofil, men galvaniseret, som en batten.
 • For at fastgøre et tykt bord til skruer, bores huller med mindre diameter. For at skjule skruerne på skruerne er de fyldt med en blanding af savsmuld og gennemsigtig lim eller lak.

Baseret på materialer fra webstedet: http://www.stroymens.ru

Efterligning af et bar - efterbehandling materiale fra naturligt træ, som er bredt anvendt i indretning. Det hjælper med at skabe effekten af ​​en mur af ægte tømmer.

Men denne måde kan du dekorere ikke kun væggene.

Loftet af imiteret tømmer ser også meget smukt ud, hjælper med at skabe en unik atmosfære i rummet. Det er kun nødvendigt at udføre installationen korrekt. Vi vil diskutere dette nedenfor.

Afslutning af loftet med imiteret tømmer: parse trinene

Trin 1: Forberedende arbejde

Før du monterer bjælkenes imitation i loftet, skal du lave kappen. Disse er lamellerne, der er monteret på overfladen vinkelret på den fremtidige placering af pladerne af imiteret træ. Kassen er nødvendig for at skabe et lille frit mellemrum mellem pladerne og loftets overflade til luftcirkulation - dette vil redde træet fra fugt, rot og svampe.

Mens du skal montere kassen, skal du pakke bjælkenes efterligning og lade den ligge i rummet, "ånde".

Trin 2: Fastgørelse af imiteret tømmer til loftet

Når lathing er klar, begynder den faktiske afdækning af loftet med en efterligning af strålen. To hovedtyper anvendes:

 • Ved hjælp af skruer. Denne metode anvendes i tilfælde af tunge faste brædder. En sikker fastgørelse er tilvejebragt, og hætterne på de selvlukkende skruer, som ødelægger den kosmetiske virkning, kan uddybes flush og dækkes med et kit.
 • Ved hjælp af klemmer. Disse er specielle beslag, som kan bruges til at fastgøre tynde, letvægtsbrædder. De er placeret i torn-groove-forbindelsen og er slet ikke synlige udefra.

Trin 3: Behandling

Efter afslutning af loftet med efterligning af tømmer er det nødvendigt at påføre en beskyttende belægning. Dette er især vigtigt i tilfælde hvor installationen udføres i værelser med høj luftfugtighed, f.eks. I køkkenet. Brug forskellige imprægneringer, maling, lakker, voks.

For bedre at forestille os den mulige visuelle effekt, se på loftet fra bjælkens efterligning på billedet på vores hjemmeside:

Hvis du efter at have læst denne artikel og ser billederne, har dine egne ideer, og du beslutter dig for at lave et loft fra imiteret tømmer, så er vores firma altid klar til at tilbyde dig høj kvalitet tømmer til en overkommelig pris. Vi har altid på lager et komplet udvalg af standardstørrelser.

Dette loft på et tømmer i en by lejlighed, selvfølgelig til noget. Men dens ret pålidelige imitation kan være ret monteret, og fra det rigtige træ.

Vi vil tale om materialet til et sådant loft i dag.

Træloft i en by lejlighed? Hvorfor ikke?

Lidt om træbyggeri

Hvor er ægte tømmer brugt i byggeri?

Svaret er indlysende: hvor styrke og stivhed er nødvendig.

 1. Først og fremmest er det et glimrende materiale til opførelsen af ​​et træhus vægge.
 2. Bjælker er også lavet af bjælker - interfloor og loft i en-etagers huse.
 3. Tømmer går for at skabe et trussystem.

Men et solidt loft lavet af træ er nonsens. Det vil koste for meget; Styrken vil dog være overdreven. Af denne grund er loftet i et hus lavet af tømmer, som regel fra et regelmæssigt, relativt tyndt bord lagt over tykke bjælker.

Imitering af tømmer på loftet monteres ret sjældent allerede fordi træet der og i det nuværende hus af træ er intet at gøre. Men hvis du virkelig ønsker at skildre et træloft i en bylejlighed - hvorfor ikke?

Se også artiklen - Loft dekoration i et træhus.

Dette er hvad efterligningen af ​​en stråle efterligner - loftet i et ægte træhus.

Hvad har vi at gøre med?

Så hvad er det - efterligningstræ?

udseende

For os er der almindelige brædder, svagt afskårne ved kanterne udefra og har en torn-grooveforbindelse. I det væsentlige er den sædvanlige trævægspanel. Kun størrelsen er noget større.

På bagsiden er der som regel valgt langsgående riller. De er designet til at give bedre ventilation af trægulve. Samtidig lindrer rillerne delvist den indre belastning af materialet, der opstår under tørring, og forhindrer det i at revne.

Sådan ser vores helt ud i profilen.

making

Hvordan er det materiale, vi overvejer i dag produceret?

 • Loggen skæres på savværket på de kantede plader med en smule tykkelse. Nøglekravet er den fuldstændige mangel på wane.
 • Brættet bruger flere dage i tørrekammeret. Tørring på pakningerne sikrer ingen deformation.
 • Brættet er planet: den ydre overflade bliver glat, bestyrelsen køber en spids og en rille, og ventilationssporene på bagsiden er valgt.
 • Slibemaskine bringer frontfladen til en perfekt stand.
 • Brættet er skruet i den rigtige størrelse og pakket.

Vigtigt: Opbevar imitatræ, ​​ligesom ethvert andet træ, kan kun være i et overdækket tørt lager. For at opbevare uforseglede pakker i fri luft betyder at ødelægge byggematerialet.

Læs også om loftet trim clapboard.

Det ligner en efterligning af en stråle, der er gemt i pakker.

montering

Så hvordan er loftet trim imiteret tømmer?

 1. Materialet udpakes og forsynes forsigtigt i lokalet, hvor efterbehandling finder sted. Term - et par dage. Målet er at udligne fugtigheden af ​​brædderne med atmosfærens fugtighed i rummet, så de ikke ændrer deres lineære dimensioner efter installationen.
 2. I mellemtiden samles kassen på loftet fra en stang på 30x30 millimeter i størrelse. En god ide ville være at forbehandling et tømmer med en antiseptisk opløsning og fortynd det to gange eller behandle det med en hydrofob primer.

Crate trin - 50 - 60 centimeter. Den er monteret vinkelret på den retning, hvorpå bjælkenes imitering på loftet skal monteres. Til fastgøring kan du bruge lange skruer med plastdyk eller et anker.

Trinet af kasser er omkring en halv meter.

Tip: I en bylejlighed ville det være en god ide at lægge en skumkasse mellem lamellerne af samme tykkelse som lamellerne. Ved skridtet af kasser i 50 centimeter affald vil der næsten ikke være noget affald, og installationen af ​​skumplastik vil blive forenklet til ekstrem: ark på 50x100 centimeter i størrelse bliver simpelthen indsat mellem lamellerne. Denne enkle og billige modifikation af loftet forbedrer signifikant interfloor lydisoleringen.

 1. Når bordet ligger i rummet i flere dage, og kassen er samlet - kan du gå videre til loftsømmen. Pladerne er dimensioneret til at passe sammen med et elektrisk stiksav, en cirkelsav eller en manuel stiksav. På tværsømmer fjernes den lille kant. De tværgående sømme selv er nødvendigvis monteret i et løb, der skifter fra række til række.
 2. Hvordan er monteret på loftet imiteret træ? Enten med en selvdrejende skrue i en spids (kappen på den selvlukkende skrue lukkes med rillen i næste bræt), eller med en klyimer - en galvaniseret beslag, der sælges som en vedhæftning til efterligning af en bar og træforing. Den anden metode er egnet til tynd og som følge heraf ikke for tungt bord.

Således er bordet vedhæftet ved hjælp af en klamer.

Vigtigt: Sørg for at bore træ, hvis du fastgør tavlerne med selvlukkende skruer. Forsøg på at skrue i en skrue uden at bore kan sandsynligvis splitte et træ.

Sørg for at bore spiken før skruen skrues.

Nyttige ting

 • Pladerne, der simulerer en bar, kan også bruges til efterbehandling af fugtige værelser, men med visse forbehold. Træet behandles med et gennemsigtigt antiseptisk middel, og efter tørring tørrer det mindst to gange. Der lægges særlig vægt på enderne. I stedet for trækasser anvendes galvaniseret profil til gipsvæg.
 • Imitation af en bar på loftet, i modsætning til vægge, fastgøres aldrig ved hjælp af møbler hæftemaskinen. Fastgøring vil være ekstremt upålidelig og kortvarig, da belastningen er rettet mod adskillelsen af ​​beslaget og ikke vinkelret på den.
 • Et tykt bord kan fastgøres ved at bore huller til skruer med mindre diameter og underhætter til en tredjedel af brættetykkelsen - en stor. Efter montering af kapperne sættes de i en blanding af transparent lim (lak) og savsmuld.

Sådan fastgørelse er den mest pålidelige, men de forsænkede skruehoveder skal maskeres.

konklusion

Installation, som du kan se, er enkel. Selve materialets valg er tvetydigt, men man kan ikke bestride det indlysende: det er meget nemt at trække vejret i en træbeskåret lejlighed, og det er altid behageligt at vågne op.

Succeser i reparation!

Læs også om installationen af ​​loftet af krydsfiner med egne hænder.

 • expertbrusa.ru
 • fix-builder.ru
 • imitatsiya-brusa.ru
 • potolokspec.ru

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

Loft trim imitation træ: fotos, ideer, muligheder

Gør mindst en gang reparationen i rummet, alle står over for spørgsmålet, hvordan og med hvad, at trimme loftet.

Loftet er et sted, der ændres eller redone mindst ofte. Derfor vil jeg gøre det fremragende, og ikke at vende tilbage til ideen om, at noget ubehageligt og grimt hænger over dig.

Rummet på loftet i det indre spiller en stor rolle. Det begynder med en generel opfattelse af rummets geometri. Ved hjælp af designteknikker kan du forøge højden af ​​rummet, blødgøre skarpe hjørner eller opdele rummet i funktionelle områder. Det er også værd at ikke glemme belysningen, som spiller en vigtig rolle. Dens installation og placering i loftet vil hjælpe dit værelse med at lege med lyse farver.

I dag er der en stor mængde færdigvarer til lofter på markedet, men desværre har næsten alle dem en ikke-naturlig sammensætning.

Virksomheden LesoBirzha byder på materialer til udsmykning af lofter af høj kvalitet naturligt træ, som ikke kun vil dekorere dit hjem, men vil også vare mere end et år og fylde rummet med sine nyttige egenskaber.


Foto 1. Imiteret tømmer

I dag vil vi fortælle dig om loftet trim imitering tømmer.

Imiteret tømmer er et bord, der ligner eurolining, men adskiller sig i størrelse og tykkelse. Når loftet efterlignes med en stråle, skabes et visuelt indtryk - som om væggene og loftet i rummet er lavet af massivt tømmer.

For at kunne vælge, hvilken slags efterligningstømmer du har brug for, har du brug for:

 • bestemme på værelset, hvor du vil gøre loftet for en efterligning af strålen. Afhængigt af dens formål (soveværelse, stue, terrasse mv.), Er det nødvendigt at vælge den type træ, der er egnet i dets egenskaber for rummets mikroklima. Så for eksempel: lærk er en fugtighedsbestandig race, og derfor kan den monteres i køkkenet, badeværelset, terrassen mv. gran og fyr indeholder et forøget harpiksindhold, og ved høje temperaturer kan der udledes en klar lugt;
 • vælg farve og tekstur af træ. Vil de passe til dit interiør? Den universelle løsning til indretning er selvfølgelig et loft lavet af efterligning af hvidt træ. Men de mange hyggelige nuancer af træ, som naturen selv tilbyder os, vil bidrage til at skabe et unikt interiør. Det er vigtigt at huske, at træet ved forarbejdning af træ med olier og maling ændrer sin oprindelige farve, men forbliver i et naturligt område. Tjek med en specialist, hvilken endelige farvetone du vil få, når alt arbejde på loftet indfører imitationsbjælken vil blive afsluttet.

Vores firma bruger den nyeste teknologi og tilbyder dig maling til naturligt træ, som er miljøvenligt og bevare alt naturens og tekstur af træ, male det i den farve du ønsker. Malerier og muligheder for udførelse, du kan se i online-butikken LesoBirzha, eller komme til os personligt.


Foto 2. Loftet i køkkenet af imiteret tømmer

Vi præsenterer paneler af forskellige kvaliteter og størrelser: lang - fra 2 m til 6 m, bredde - fra 121 til 190 mm og tykkelse fra 20-28 mm. Selvfølgelig er loftet i et træhus, der efterligner en bar, altid harmonisk. Her kan du bruge mere massive brædder, hvis tykkelse og bredde er tæt på barens faktiske størrelse. Sådanne imponerende dimensioner er mere hensigtsmæssige til at bruge i værelser med et stort område, og smalere og tyndere paneler vil godt komplimentere det indre af kompakte rum og er velegnede til standardlejligheder.

Vores eksperter hjælper dig med at samle en efterligning af en stråle i loftet og beregne antallet af brædder til det ønskede område.

Hvordan laver man imiteret tømmer i loftet?

 1. Montering af batten - Batten af ​​batten er monteret vinkelret på panelerens arrangement i trin på 50-60 cm. Mens batten er lavet, skal du lægge de forberedte paneler i dette rum, så de er vant til rummets mikroklima.
 2. Fastgørelsespaneler - arbejde starter normalt fra vinduet. Fastgøring sker med skruer eller klyaymerov. Selvskærende skruer er bedre til brug for mere massive paneler, og til nemmere - klammer.


Foto 3. Kleimer til montering af imiteret træ

Under alle omstændigheder vil enhver type imiteret tømmer til indvendigt loft du vælger, være en holdbar og høj kvalitet, der vil tilfredsstille dig med sine naturlige egenskaber og skabe en unik effekt i interiøret.

Imiteret træ på loftet: efterbehandling med foto og video, funktioner, fordele og ulemper

Træbeskyttelse er en klassisk måde at gøre lokalet mere behageligt og hyggeligt. På grund af de høje omkostninger ved naturlige materialer blev det moderigtigt at bruge deres efterligninger. For eksempel er en falsk stang praktisk talt uadskillelig fra sin virkelige modstykke: dette forklarer dens popularitet i udformningen af ​​forskellige overflader.

Indholdsfortegnelse:

Materialegenskaber

Ydermere svarer træternes efterligning meget til det sædvanlige klappbræt: separate paneler er forbundet med et lignende spike-groove system. I modsætning til foring har den færdige overflade af en falsk stang imidlertid ingen mellemliggende huller, og lamellerne er kendetegnet ved en større masse og kvalitet af behandlingen af ​​den ydre del. Denne planlagte træplank fra to sider kan bruges til både udvendig og indvendig beklædning.

Til fremstilling af efterligningstræ anvendes kun udvalgte træer af vinterskov: dette hjælper med at øge levetiden for det færdige materiale. Produktionsprocessen omfatter flere trin. Kammertørring er af særlig betydning: På grund af et fald i niveauet af naturlig fugtighed af et materiale minimeres dens deformation, krakning og krumning. Det bidrager også til døden af ​​skadelige insekter og svampe parasitiske i træ. Varigheden af ​​denne procedure er fra 8 til 12 uger.

I sidste fase imprægneres færdige produkter med antiseptiske stoffer, som giver dig mulighed for aktivt at modstå svamp, skimmel og råd. I processen med fremstilling af falsk tømmer er målet at bevare udseendet af naturligt træ så meget som muligt. Særlige nicher skæres ud i panelerne, hvilket gør det muligt at lette materialets indre belastning. Generelt taler vi om et bord 90-190 mm bredt, 15-45 mm tykt og 2-6 m langt.

Imitation beam klasser

For at lette udvælgelsen af ​​en passende mulighed for modstående værker er efterligning af træ klassificeret efter en række tegn.

Afhængig af kvaliteten af ​​udseendet af en falsk stang er opdelt i følgende sorter:

 1. Ekstra og klasse A. Ofte kombinerer materialetillverkere disse sorter til en. Det er kendetegnet ved det højeste niveau af kvalitet. Plader har en næsten perfekt flad overflade (det tilladte antal knuder er 1-3 stk.) Ingen mekaniske fejl er tilladt. Konfigurationen er altid nøjagtig, dimensionerne er opfyldt uden afvigelser og tolerancer. På hjemmemarkedet forekommer Ekstra sorten praktisk taget ikke, og materialet i klasse A skelnes af den højeste pris.

Sammenligning af klasse Ekstra og klasse C efterligning af træ

 1. Klasse AB. Hovedforskellen fra klasse A - harpikslommer op til 3 mm i størrelse, som er til stede i små mængder. Den tilladte tilstedeværelse af knuder her er ikke mere end 2 stk. Per løbemåler: de kan kun være i live.
 1. Klasse B. Visse forvrængninger af produktets geometriske form er tilladt inden for ubetydelige grænser. Overfladen indeholder scuffs og slibeskib. Der kan være mere end tre knuder, hvor de er på ydersiden. Der er mindre mekaniske skader og tjære lommer (to eller flere stykker). Det samme gælder for små chips og revner højst 0,5 mm dyb.
 1. Klasse C. Produkter med det laveste kvalitetsniveau, der indeholder knuder og mekaniske skader. Knuderne kan falde ud, og tornet og sporet - ujævnt. Sprækker her har en dybde på mere end 0,5 mm: det samme gælder tjære lommer og chips. Sådanne paneler er imidlertid meget billige, og hvis du gør en indsats for deres forarbejdning og installation, vil den færdige overflade ikke se nogen værre end materialet i klasse B.
 1. Klasse sol. Efterligning af en stang af denne blandede sort kan indeholde faldne knuder og mekaniske defekter.

De mest kvalitative klasser af imiteret træ er ekstra og A.
Den billigste og mindst kvalitet - klasse C.

Hvad skal ikke være på panelerne af nogen art:

 • Rotten faldt knuder og gennem huller.
 • Pitch nicher mere end 8 mm brede og mere end 4 mm dybe.
 • Obzol på et hvilket som helst sted undersøgt efter installationen. Det samme gælder for den såkaldte. "Fringe".
 • Spor af mekanisk skade på ydersiden.

Fremstillingsmateriale

Kvaliteten og prisen på færdige produkter påvirkes ikke kun af udseendet, men også af den type træ, hvorfra de fremstilles.

Følgende træ sorter anvendes oftest til produktion af hævet tømmer i vores land:

 1. Pine. Den mest populære version af panelerne, som du kan udføre arbejde indendørs og udendørs. De eneste begrænsninger gælder for bade og saunaer: Ved høje temperaturer begynder harpikser at blive frigjort fra strukturen af ​​barbens efterligning, hvilket forårsager forbrændinger, når det kommer i kontakt med huden. Du bør også tage højde for den specifikke duft af fyrbeklædning, som dog mange kan lide. Hvad angår gran, har den ikke så høje kvaliteter som fyr, men dens varmekapacitet er højere.

Efterligning af en bar fra en fyr

 1. Lærk. Meget tæt materiale, der er kendetegnet ved hængende kvalitet, æstetik og evnen til at holde den oprindelige geometri godt. Forarbejdning af et hævet tømmer fra lærke kan medføre visse vanskeligheder, så det anbefales at bruge det, hvor højkvalitetspolering ikke er nødvendig.

Imiteret tømmer fra lærke

 1. Cedar. En god mulighed for design af dampbad og bad: Dette bidrager til dens fugtighedsbestandighed og fraværet af tarry, når den opvarmes. Cedar imiteret tømmer har et stort udvalg af farver og en behagelig lugt. I betragtning af dette materiale som en mulighed for loftbeklædning, bør du overveje, at der kommer et ekko i rummet.

Efterligning af en bar fra en cedertræ

 1. Eg. Næsten perfekt hævet stråle til alle større indikatorer, hvilket gør det muligt at anvende det under alle driftsforhold. Det har en meget smuk farve og original struktur. Når man står over for lofter med egetræspaneler, skal man tage højde for deres store vægt.

Efterligning af egetræ

 1. Bøg. Afslutningen af ​​dette materiale svarer meget til eg, til en lavere pris. Oftest bruges imitering af bøg indendørs.

Fordele og ulemper ved imiteret tømmer

Populariteten af ​​imiteret tømmer skyldes tilstedeværelsen af ​​en række fordele:

 • Universalisme. Foring af brædder, profileret under træet, kan bruges både indendørs og udendørs. Basismaterialet under foringen er praktisk taget irrelevant: En hævet stråle med samme succes er installeret på beton, mursten, træ, skumblokke mv.
 • Nem installation. For at udføre foring vil der ikke være behov for specielle bygningsfærdigheder og professionelle værktøjer. Enhver passende ejer vil kunne klare en sådan opgave, bevæbnet med et standard sæt husholdningsværktøjer. Tilstedeværelsen af ​​tornsporingssystemet og materialets modstand til krakning bidrager kun til dens hastighed. Den hævede stråle kan konstrueres ikke meget glatte overflader, da installationen foregår på en præbygget ramme.
 • Driftstid. Levetiden for imiteret træ er omtrent det samme som selve basen. Ofte elskede elskere af træbygninger i stedet for dyrt træ til opførelse af billigere materialer, maling af færdige vægge med en falsk bar. Panelernes modstand til deformation er tilvejebragt af specielle riller på den forkerte side.
 • Komfort reparation. I tilfælde af beskadigelse af et bestemt beklædningselement kan det udskiftes meget hurtigt ved nemt at adskille det krævede område af huden. Dette lettes af det allerede nævnte torn-groove fikseringssystem.
 • Termisk isolering. Ligesom enhver form for naturligt træ kan imiteret tømmer gøre rummet mere hyggeligt og varmere. Som følge heraf reduceres varmeomkostningerne med en størrelsesorden. På grund af materialets svage lydgennemtrængelighed får rummet yderligere beskyttelse mod ekstern støj.
 • Økonomi. Omkostningerne ved imiteret tømmer er meget billigere end dets naturlige modstykke. Desuden er installationen af ​​falsk materiale meget nemmere og hurtigere. Derfor, for udsmykning af sådanne paneler bygge bygherrer en størrelsesorden mindre penge. En bred vifte af størrelser af lameller giver dig mulighed for at vælge den mest spildfrie mulighed for en bestemt overflade.
 • Økologisk sikkerhed. På grund af brugen af ​​udelukkende naturlige materialer til fremstilling af falskstang er der ingen skadelige eller allergiske komponenter i deres sammensætning. Dette tillader brug af materiale i børns værelser og soveværelser. Overfladen udstyret på denne måde er åndbar, så de er ikke bange for at blokere rummet.

Falskt træ er absolut miljøvenligt, så det kan bruges i planteskoler og soveværelser.

 • Dekorativ kvalitet. Overfladerne, trimmet med en falsk stang, er bemærkelsesværdige for deres udmærkede udseende og betydelige farvetoner. Anvendelse til fremstilling af efterligning af forskellige typer træ giver dig mulighed for at vælge de mest egnede valg til afslutning af rummet med hensyn til farve, struktur og ydeevne.

Hvad angår ulemperne ved imiteret tømmer, er de de samme som i naturligt træ. Først og fremmest er det en lav brandmodstand: dette bør tages i betragtning ved valg af et sted til lægning af denne foring. Derudover behøver overfladen af ​​overfladen regelmæssig pleje: det er nødvendigt fra tid til anden at male, lak eller suge med antiseptiske stoffer.

Hvilket efterligningstræ vælger

Ved beslutningen om en type imiteringsstråle for at vende mod et loft tages følgende faktorer i betragtning:

 1. Fugtighedsniveauet i rummet. For våde værelser som et køkken eller et badeværelse er lærk eller asp det passende fremstillingsmateriale til plating. Disse typer træ skelnes af øget fugtresistens og lethed ved vedligeholdelse. Stuer og soveværelser kan være dekoreret med en nåletræ bjælke. Det anbefales at mætte det med antiseptiske midler og derefter gemme det med lak eller maling.
 1. Graden af ​​belysning. Værelser med en nordlig orientering af vinduer er bedst at trimme panelerne i lyse farver. Hvis materialet først er mørkt, vil det blive malet i beige, gul eller fløde efter installationen. Sydlige værelser er normalt indrettet med mørke alder eller eg falske bjælker. Rødlig asp passer godt ind i barneværelset.
 1. Rummets funktion. Loftet på sommerhuse er ofte foret med fyrrester. Et egnet sted til stueer og cedertræ og loftsloft. I soveværelset er disse materialer bedst ikke at bruge på grund af den ret skarpe lugt.
 1. Egenskaber af den færdige overflade. For loftet, prøv at bruge tynde (15-30 mm) paneler af mellemlang længde (3 m).

Montering af imiteret træ på loftet

Enhver byggevirksomhed begynder med en omhyggelig udvikling af en arbejdsplan, understøttet af de nødvendige tegninger. Dette vil hjælpe med at bestemme i forvejen den nødvendige mængde materialer og en liste over værktøjer.

For at beregne loftets areal multipliceres bredden med længden. Den resulterende værdi er opdelt i området af et dekorativt træ: Det endelige resultat angiver antallet af paneler, der kræves til paneler. Det er meget nemt at tælle fastgørelserne: for dette multipliceres det samlede antal paneler med antallet af elementer, der er nødvendige for at rette et bord. Planen skal indeholde instruktioner om hvor man skal begynde at vende. Det anbefales at købe materialer med en margen for ikke at spilde tid på genkøb i løbet af foringen.

Listen over nødvendige materialer og udstyr:

 • Imiteret tømmer.
 • Profil af metal- eller træplader til kasser.
 • Selvskærende skruer 60 - 90 mm lange.
 • Skruetrækker med forskellige dyser.
 • Håndsav.
 • Blyant, ledning, målebånd.
 • Træ antiseptisk.
 • Montering af negle.
 • Dyvler.
 • Perforator (hvis monteret på betonloft).
 • Hammer.

Opførelse af kasser

For at gøre dette kan du anvende galvaniserede stålprofiler (som ved installation af gipsvæg) eller træstænger 20x25 mm: sidstnævnte mulighed er mere praktisk til den efterfølgende fiksering af paneler. Rammehåndbøgerne er fastgjort til 5 punkter vinkelret på målretningen. Antallet af hoppere afhænger af loftet og rammehøjde (i gennemsnit er det 60-70 cm). I smalle rum er det bedre at bruge tværgående placering af bjælker, hvilket vil muliggøre visuel udvidelse af rummet.

Crate til efterligning af træ

I områder med løs pasform er guider og baser brugt foring i form af trækile. For at kontrollere rammens vandrethed ved hjælp af en byggekabel og et niveau. I tilfælde hvor loftet i huset ikke er isoleret, er loftoverfladen inden rammens konstruktion lavet med en dampspærre (som regel er dette en almindelig polyethylenfilm).

Lægning af isolering

Selvom træpaneler i sig selv har gode varmeisoleringsegenskaber, anbefales det at lægge et opvarmningsmateriale, inden det installeres i battenhullerne. Ud over sine direkte funktioner til at opretholde varm luft stiger til toppen, vil denne barriere skabe en yderligere barriere for støj udefra. De mest omkostningseffektive muligheder for isolering af loftet er mineraluld og skumplast: de er fastgjort med specielle "paraplyer" eller tape. I de tilfælde, hvor loftet er i et fugtigt rum, er et lag af isolering fra bunden dækket af vandtætningsmateriale.

Opvarmning af loftet med mineraluld

Montering af imiteret træ

Før du monterer simuleringen stråle er ikke et loft, skal den tilpasse sig de elementer i mikroklimaet af lokaler: at gøre efter købet af materialet er indgået i lokalet og pakke ud. Akklimatiseringsperioden varer ca. 7-10 dage. I denne pause anbefales det at dække panelerne med et antiseptisk middel for ikke at miste tiden. Med hensyn til den direkte montering af den hævede stråle er denne procedure ikke særlig kompleks.

Forbindelsespaneler imiteret tømmer

De vigtigste ting - så meget som muligt korrekt at lægge det første bord, bare omdirigere det i rummet: til dette formål er almindeligt anvendt byggeri snor udspændt mellem den første og sidste broer kasser.

Arbejdet forenkles ved at have en veldesignet arbejdsplan. Styret af det, bestem længden af ​​lamellen: den vil blive nivelleret til afstanden mellem væggene i rummet, minus 10-15 mm til hullet på hver og siderne. Det er mere praktisk at arbejde sammen: en person holder tømmeret, og det andet - løser det på fastgørelseselementerne. Afstanden mellem fastgørelsespunkterne er normalt valgt i størrelsesordenen 30-40 cm: dette er nok til at undgå at bøje brættet under egen vægt.

Med hensyn til den type fastgørelsesanordninger, der anvendes, kan der anvendes selvlukkende skruer eller klemmer. Den anden fixeringsmulighed er mere praktisk, men den er kun egnet til tynde paneler med lav vægt. Hvis målet er at opnå garanteret pålidelighed - er det bedre at foretrække skruer.

Panel imiteret tømmer kan fastgøres med skruer eller klyaymer

Efter installationen af ​​det første træ er alle de andre monteret på samme måde. Det anbefales ikke at lukke tilstødende spiksporingssystemer: det er bedre, hvis der er et kompensationsgab på et par millimeter mellem dem.

Montering af imiteret træ

Alle efterfølgende lining af loftet forårsager normalt ikke vanskeligheder, bortset fra det sidste bord, som som regel skal skæres i længderetningen. Dette skal gøres meget omhyggeligt, så kanten er så glat som muligt. For et smukt design af buttområderne rundt om loftet langs loftet langs væggene, anvendes der sædvanligvis dekorative træhjørner.

Du kan også se en video om loftet trim imitering tømmer:

efterbehandling

For at øge loftets levetid, dekoreret med imiteret træ, anbefales det at lak, plet eller male på træ. Særligt godt i denne henseende er aqualacs, som er karakteriseret ved brugervenlighed, rige farver og fraværet af en ubehagelig lugt. Før dette skal overfladen af ​​pladerne forsigtigt poleres med sandpapir nr. 280-320 (hvis materialet i klasse A eller ekstra anvendes, kan denne procedure udelades).

resultater

Generelt er installation af imiteret tømmer på loftet en ret simpel procedure, der minder om det sædvanlige lægning af foring. Det vigtigste er at komme så ansvarsfuldt som muligt på valg af materiale: den type træ, der anvendes til fremstilling af træ, er særlig vigtigt. Hvad angår sorterne af false-bar, ser selv de midterste (B, Sun) temmelig godt ud.