Træimitation: Træbjælker og bjælker til indretning

Ved afslutningen af ​​lokalerne, herunder lofter, har mange spørgsmål vedrørende brugen af ​​visse materialer. I dag ser vi på hvilket loft falske bjælker. Disse elementer bliver stadig mere populære, og vi kunne ikke ignorere dette problem.

False bjælker - produktionsfunktioner

Loft falshbalki i stand til radikalt at omdanne rummet, bringe det i en slags farve og komfort. Specialiserede butikker tilbyder en bred vifte af falske bjælker fremstillet af forskellige materialer og til enhver smag.

Fordele ved hule bjælker

Vær opmærksom! Fordelen ved disse elementer er, at de nemt kan monteres, og de indre hulrum giver dig mulighed for at skjule forskellige teknologiske linjer, rør, kabler osv. I dem.

Som allerede nævnt er dekorative loftsbjælker lavet af forskellige materialer, og det vil ikke være svært at erhverve dem. Metoder til installation og korrekt design af deres lokaler er beskrevet detaljeret på vores sider, så i dag ønsker vi at berøre et lidt andet spørgsmål.

Forkert enkelhed

Mange er interesserede i falske bjælker af træ, nemlig hvordan man laver dem med egne hænder. Dette er det spørgsmål, vi vil overveje i dag.

Når man kigger på denne struktur for første gang, kan man få et fejlagtigt indtryk af enkelheden ved fremstillingen af ​​elementet. Men det er ved første øjekast. Faktum er, at du simpelthen ved at forbinde individuelle boards i form af en kasse, vil du have nøjagtigt produktet, som ikke har noget at gøre med bjælker.

Det handler om fælles. Det er klart, at hvis sømmen er synlig, kan der ikke være tale om en falsk stråle.

Materiale - særlig opmærksomhed

Problemet er ikke kun en pæn blanding, men også det rigtige valg af træ:

 • Hvis træet ikke er tilstrækkeligt tørt, bliver sømmen ubemærket ved første øjekast synlig efter kort driftstid.
 • Varm luft i rummet, stigende op, vil kun bidrage til denne proces.
 • Derfor vælger materialet til fremstilling, er det nødvendigt at være særlig opmærksom på dette problem.

Krydsningselementer - vejen betyder noget

Desuden er mange interesserede i docking af enkelte elementer. Nogle gange foreslås det som en mulighed at bære enkelte elementer på en sådan måde som vist på billedet nedenfor - det vil sige i tværretningen.

Vi fortæller straks, at uden specielt udstyr i hjemmet for at lave havn af høj kvalitet, er det usandsynligt, at det lykkes. Nej, vi mener bestemt ikke højkvalificerede fagfolk, der udfører tømrerarbejde og tømrerarbejde hjemme. Vi mener den almindelige husholder, der elsker at gøre noget med egne hænder.

Sømmen vil være tydeligt synlig, og fraværet af en cirkelsav med en variabel hældning af skæredelen vil føre til en masse spildt tid.

Montering af designet er en enkel og korrekt måde.

Derfor foreslår vi at du opretter forbindelsen som vist i nedenstående figur.

Denne forbindelse gør det muligt for dig at gå godt sammen med de enkelte dele af bjælkerne ved at bruge et minimum af færdigheder og indsats. Selvfølgelig kræves en vis nøjagtighed, men næsten alle kan gøre denne forbindelse hjemme.

Dette vil kræve:

 • brædderne
 • barer
 • selvdrejende skruer
 • PVA lim eller anden lim, der kan klæbe sammen trædele.

Vi samler en falsk stråle

Når alt er klar, kan du komme til at arbejde:

 • I første omgang monteres sidepanelerne så tæt som muligt på bunden af ​​den nederste del af bjælken. For at gøre dette skal du bruge et fly og groft sandpapir.
 • Derefter er det nødvendigt at fastgøre stænger til sidedele ved hjælp af skruer. Baren skal passe snævert, så føl ikke ked af skruerne, men overdriv den ikke.
  Det er nok, hvis de ligger i en afstand på 150-250 mm fra hinanden.
 • Yderligere i baren er det nødvendigt med hjælp af en boremaskine og en boremaskine til at lave huller til montering af skruer på bunden.
 • Hullerne vil være placeret vinkelret på skruerne, der fastgør stangen til siden. Trinhuller gør det samme som i det første tilfælde.

Vores råd - Den grundlæggende regel, skærende skruer bør ikke placeres tættere på hinanden 50 mm.

 • Før du laver tilslutning af enkelte elementer, skal du på den berørte side anvende præfabrikeret lim.

Hvis du har et spørgsmål om korrekt brug af lim, har vi et svar: instruktioner til brug - den bedste anbefaling og ingen andre.

Når alle handlinger med limen er afsluttet, er de enkelte dele forbundet og forseglet med selvlukkende skruer. Denne forbindelse er ret stærk og giver dig mulighed for at modstå dannelsen af ​​revner i leddet.

Udvendig finish - måder og muligheder

Tilslut, selvfølgelig, vi tilsluttede, men i de fleste tilfælde er sømmen stadig synlig. Hvad skal man gøre? For det første er det nødvendigt at løse spørgsmålet om hvorfor du vil bruge disse bjælker, eller rettere, i hvilket interiør de vil blive brugt.

Tror du det er irrelevant? Du tager fejl - det er meget vigtigt!

Efterbehandling bjælker afhængigt af design option

Forestil dig, at du har tænkt dig at installere loftbjælker, og samtidig vil du bruge plastpaneler og samme plastik til væggene i rummet. Enig, det er ikke helt hensigtsmæssigt, når der er træbjælker i dette interiør, medmindre du selvfølgelig opretter et specielt design.
Du vil gerne male loftet bjælker med maling i overensstemmelse med hele interiøret. I så fald, hvad stopper dig for at sætte en speciel kitt på træet til sømme, og så sandner du dem godt, male dem? Det er rigtigt - intet forstyrrer at gøre det.

Country Style Interiør

I de fleste tilfælde indebærer fremstillingen af ​​massivt træbjælker deres brug som naturlige træbjælker. Landstil eller land, er meget populært i det seneste, og en stor masse mennesker ønsker at dekorere deres hjem på netop denne måde.

Selv om det for retfærdighedens skyld må siges, at begreberne om anvendelse af bjælker i loftets konstruktion, som er karakteristiske for forskellige varianter af rustikke stilarter, har længe siden skiftet til flere andre områder.

Selvfølgelig kan du købe falske bjælker lavet af plast, efterligner træ præcis. Eller rigtige træbjælker af industriel produktion. Men trods alt beslutter vi i dag præcis spørgsmålet om muligheden for at lave dette design med egne hænder. Hvis vi beslutter os for at gøre dette - lad os gøre hvad vi har startet til slutningen.

Gamle træ

Med spørgsmålet om tilslutning besluttede vi. Det er på tide at løse problemet med udvendig dekoration. Loft falske bjælker, der efterligner et gammelt, sotrøget træ ser meget smukt ud. Lad os gøre det sammen.

Materialer og værktøjer

Først har vi brug for bestyrelserne. Til dette passer gamle brædder. Den eneste betingelse, de bør ikke være rådne og korroderede træbagler.

Hvis der ikke er nogen gamle brædder, vil nye gøre - det vigtigste er, at de skal være godt tørrede. Monter kantet bord. Vi ønskede jo jo at lave et gammelt træ, så lad os gøre det.

For det andet skal vi have brug for værktøjer:

 • Godt skærpet økse
 • Slibemaskine med dyser
 • sandpapir
 • Farvede træmaling
 • Lær til træ

Fra dyser til slibemaskiner har vi brug for:

 • Pensel på metal grov
 • Børste på metal blødt
 • sandpapir

Trin 1 - skaber boks

Alt er klar til arbejde, lad os starte. Først skal vi samle kassen af ​​de fremtidige falske bjælker som vi tidligere beskrev. Igen vil bestyrelserne passe alle og gamle og nye, det vigtigste er at lave en god stram forbindelse.

Øksen af ​​den "levende"

Endvidere er det nødvendigt at udføre arbejde, der ved første øjekast fuldstændig ødelægger udseendet af den eksisterende stråle - nemlig at gøre flere hak og flis på dens overflade.

 • Dette sker med en økse. Kassen er lagt på en flad overflade, og chips anbringes med en økse.
 • Når du laver chips, placere øksen ca. 20 grader til planet.
 • Nicks bør placeres som Sfinksens farve. Med andre ord veksler den flade del med riller.
 • Dybden af ​​chipsen skal være ca. 5 - 10 mm. Men det er op til dig.
 • Det vigtigste - skære ikke bordet gennem tykkelsen, men bare gå over overfladen på forskellige steder.
 • Chips er velegnede til at lave et hjørne af øksbladet, der ligger tættere på øksen.
 • Jo mere du laver nicks og chips, jo mere smukke strålen bliver i fremtiden.
 • Passerer over hele overfladen, se fra siden ved designet. Hvis du ser for store huller, skal du gå over dem igen og forårsage ekstra chips.

Arbejdet kræver ikke specielle færdigheder, og hakker derfor hele kassen, smider energien i frisk luft. Må ikke være ked af hjørnerne, anvend huller og på dem også. Efter et sådant arbejde bliver en tæt forbindelse helt ubemærket.

udjævning

Efter at have modtaget den ufuldstændige boks falske bjælker, skal du fortsætte til næste trin. For at udføre det har vi brug for en slibemaskine med en grov metalborste monteret på den.

Med sin hjælp skal du gå over overfladen. Eller hvis du ikke har en børste, skal du bruge grovt sandpapir.

 • Formålet med denne operation er, at vi skal glatte ud alle nicks og chips.
 • Efter at vi gik gennem æsken med en økse, har chips og hak skarpe kanter.
 • Det er nødvendigt at glatte dem, så kantene er mere blide, som om de bliver flået fra tid til anden.

Vores råd - når du udfører denne operation, brug beskyttelsesbriller. Små stykker, der flyver i forskellige retninger, kan beskadige øjnene.

 • Arbejde kræver ikke særlig viden og færdigheder. Det vigtigste - nøjagtighed og overholdelse af sikkerhed, når du arbejder med en slibemaskine.
 • Under arbejdet møder du bløde dele af træet, vær ikke bange for at fjerne dem, det vil give endnu større effekt.
 • På nogle steder kan træfibrens struktur manifestere sig meget godt - det vil også tilføje en bestemt farve.

Vi fortsætter finjustering

Dernæst har vi brug for en dyse med sandpapir.

 • M 40 er bedst egnet. Vi skal gå hele vejen over bjælken.
 • Det er ikke nødvendigt at udøve stærkt pres - bare gå over hele overfladen og fjerne en helt lille del af det.
 • Hovedopgaven er at fjerne store plane burrs.

Vi afslutter dannelsen af ​​en fælles konfiguration

Efter at have gået langs overfladen med en økse, laver chips, ved hjælp af en grov børste, der udglatter kanterne og fjerner græsserne med et smaragdpapir. Med denne operation fjerner vi de mulige rester af et blødt lag af træ og gør også chipping og nicks glat.

Dette arbejde skal udføres meget omhyggeligt. Gå ikke glip af en enkelt centimeter af de fremtidige falske bjælker, der ikke blev behandlet.

Det vigtigste ved at huske, jo bedre og mere omhyggeligt du udfører denne operation, jo mere godt vil resultatet være i slutningen. Lad os komme i gang - glem ikke beskyttelsesbriller.

Arbejdet er færdigt, hele overfladen behandles igen, godt inspicere det resulterende produkt og om nødvendigt gøre yderligere forfining.

Beskyttende og ydre belægning - hvordan

Vi vender os til det mest interessante spørgsmål, efterbehandling. Først og fremmest skal træet beskyttes mod fugt, skimmel og mugg. For at gøre dette skal hele overfladen være dækket af et beskyttende lag med specielle midler.

Vores råd er at få følgende: Få et værktøj, der samtidigt udfører flere funktioner, beskyttelse og dekoration.

 • På nuværende tidspunkt vil det ikke være svært, i specialbutikker kan du altid vælge en anden smag og farve, prisen på dette produkt er lille.
 • Du kan hente et værktøj af enhver farve, der er en ahorn, kirsebær, eg, kastanje mv.
 • Vælg den der passer dig bedst og dækk den modtagne stråle med den. Om nødvendigt dækker overfladen med flere lag.

Fjern "bunken"

 • Det er nødvendigt at køre det, samtidig med at de forlader de originale lysstriber på overfladen.
 • Tag sandpapiret M 40, og gå hånden over hele overfladen. I intet tilfælde på dette stadium må du ikke bruge en slibemaskine.
 • Bare en lille tur på overfladen.
 • Derefter fjernes støv og lintrester fra strålen og lakkeres. Lak kan også bruges som farveløs og tonet.

Efter at lakken tørrer, får du en vidunderlig, fuldstændig glat overflade med et unikt udseende.

Brug sager

Nu kan strålen installeres på plads. Når arbejdet er afsluttet, vil indtrykket blive skabt, at strålen har stået der i mere end hundrede år.
Af den måde kan du få gamle ikke kun dekorative bjælker, men også ægte produkter på gulvet.

Hvordan man tilpasser loftet falske bjælker korrekt og skaber en ægte landestil i dit værelse, kan du lære ved at se videoen eller billedet af forskellige designmuligheder på vores ressource. Held og lykke til dig!

Dekorative træbjælker

Stilfuldt og praktisk materiale

Træ dekorative bjælker i loftet kom i et moderne design fra interiøret i slotte i middelalderen. Men hvis de i disse dage blev brugt udelukkende til praktiske formål, som støtter massive vaults af rummet, er det nu en udelukkende dekorative detaljer.

Dette element af dekoration bruges ikke kun til at skabe en slotstil i indretningen af ​​hytter og private huse, men også i restauranter med "middelalderlige" møbler og endda i store firmaers kontorer. I øjeblikket dekorative bjælker - dette er den mest populære trend i verden af ​​indretning. Det er et miljøvenligt, sikkert og slidstærkt materiale, der opfylder alle kravene i europæiske kvalitetsstandarder.

Træbjælker: de vigtigste fordele

Du kan nemt købe og vælge dekorative træbjælker på vores hjemmeside. Du behøver ikke at gå på markedet af byggematerialer og bruge meget tid på at søge det rigtige materiale. Vores firma tilbyder at købe dekorative bjælker fra producenten og garanterer en række produktfordele:

Høj kvalitet. Anvendelsen af ​​moderne teknologi kombineret med de bedste materialer sikrer lang levetid. Træet rotner ikke, er ikke bange for skadedyr, udsender ikke giftige stoffer og forårsager ikke allergier.

Kræver ikke konstant forarbejdning.

Opretholder forskelle i temperaturer og høj luftfugtighed.

Prisen på dekorative træbjælker vil afhænge af det træ, som elementet er lavet af, hvilken form og sektion den har, hvilke maling eller træpletter der blev brugt. Imidlertid er alle omkostninger betalt af bjælkens lange levetid og deres høje kvalitet.

På grund af det brede udvalg af farver og materialevalg kan sådanne bjælker passe ind i næsten enhver stil. Lærk er perfekt til land og til provencalsk stil: det vigtigste er at vælge den rigtige farvekombination. En anden god bonus for kødere af høj kvalitet indretning er det faktum, at træfalshbalki kan skjule alle ledninger uden at forstyrre rummets sammensætningstilstand.

På anmodning fra klienten kan vores firma lave bjælker fra forskellige træarter: fyr, lærk, eg, mahogni eller fra eksotisk og sjældent træ. I dette tilfælde kan bjælkerne være både enkle og dækket af ornamenter. Størrelsen af ​​sektionen, længde og form vælges også individuelt, baseret på kundens præferencer og ønsker.

Ved brug af børsteteknologien opdager vi skovenes skønhedskunst, som ikke kun kan ses, men også føltes ved berøring. De maler, pletter og olier, vi bruger til at opsuge træet, vi bruger, leveres i et stort udvalg. Vi vælger den skygge, du har brug for, og sæt bjælkerne allerede dækket med den ønskede maling. I dette tilfælde vil selv den mest usædvanlige og ikke-standardbestemte ordre vi producerer på kort tid, og bjælker af standardstørrelser og sektioner er altid tilgængelige.

Udover bjælker tilbyder vi også vores kunder dekorative bælter: en speciel type fastgørelse, der giver dig mulighed for at skabe en unik interiørstil, mens du skjuler leddene mellem bjælkerne.

Dekorative loftsbjælker - hul imitation

Hvordan man laver hule dekorative loftbjælker for at skjule kommunikation.

Den første del af artiklen behandlede loftets design med dekorative bjælker og fremstillingsprocessen fra et tømmer, viste massive designs udelukkende til indretning. I samme del vil vi tale om mere funktionelle efterligninger - hule, hvor der kan udføres forskellige kommunikationer for at gøre uden shtroblenie gulve. Det er lettere at installere en spotlight i hule loft falske lys. FORUMHOUSE håndklædeloft: alle detaljer i teknologi.

Træ og slab falshbalki

Som i tilfælde af massiv falshbalki, skal du vælge bjælkens dimensioner på baggrund af rummets størrelse og geometri og layoutet. I modsætning til bjælker fra tømmer, som kan efterligne og understøtte strukturer under loftet, er hulen kun brugt til montering direkte på loftet. Dette giver dig mulighed for at redde tømmer og gøre dem i form af en trekantet kasse. Som et tømmer skal loftbrættet være tørt i loftet; blyboks vil ikke føre, men sømmen på produktet kan forekomme, på trods af de forskellige fit og fastgørelsesdele. For at øge styrken kombineres kombinationen af ​​elementer som regel - fäste og lim eller et torn-spids system forstærket med lim. Oftest kræver en simpel ledning af elementer og en forbindelse til en stang, da den vinkel på 45 ° eller tenon-sporet kræver visse færdigheder inden for snedkerarbejde og værktøjsbaseret, ikke begrænset til et stiksav, en fræsning og en speciel dyse er påkrævet.

Forbindelsen med stænger på skruerne og limmen er ret pålidelig, kræver ikke specielle færdigheder, tilstrækkelig indsats og nøjagtighed. Og sidesømmene kan "skjules" ved hjælp af kitt med maleri eller dekorative overlejringer, eller det kan understreges med børstning, og de vil gå tabt i forhold til den generelle baggrund, som foreslået af vores håndværkere.

Hvis du er sikker på, at træet til falshbalki tørre, skal du dristigt forbinde lige til ende. Hvis du bliver gammel (børste), selv om sømene afviger lidt, vil det ikke være mærkbart. En god PVA plus skruer, arrangere dem med jævne mellemrum og dække dem med en dekorativ strimmel (til smedning) med en efterligning af smedede neglehoveder. Du kan søge efter gamle, voldsomme tidskort, men sørg for at tjekke for tilstedeværelsen af ​​parasitter.

For at gøre sammenføjningen lige, sidevæggene er monteret så tæt som muligt på bunden, om nødvendigt fjernes bulerne med et fly og et stort sandpapir. Processen med at samle et falsk loft på loftet består af flere faser:

 1. Fastgør monteringsstængerne - fastgør med skruer til siden med et trin på 15-20 cm.
 2. Boring til skruer - vinkelret på den forrige linje af fastgørelsesanordninger, bor huller til fastgørelse af sidevægge til bunden. Fastgørelseshøjden bevares, men mellem skruerne skal der være mindst 0,5 cm.
 3. Påføring af lim - ifølge instruktionerne, men laget må ikke være for tyndt (vil ikke gribe ordentligt) og for rigeligt, så det ikke løber ud af grænserne.
 4. Montering - efter den tid, der er angivet i instruktionerne for limen vedligeholdes, er sidevæggene på det falske loft til loftet forbundet til basen, og skruerne skrues ind i de forberedte huller.

Hvis du planlægger at kunstigt alder den resulterende boks, anbefales det at gå med en skarp økse over hele overfladen og lave chips og hak før behandlingen. De tilføjer et falsk loft til naturens loft, og dette vil sammen med børstning skabe en følelse af tidslået træ og sømene vil være næsten umærkelige. Et af vores medlemmer af forummet limede endda siderne, og det ser meget organisk ud.

Jeg lavede 50x200 mm fra et bræt; til dekoration var det gammelt, fyldt, lachil. Hjørnestrålen blev endda limet sammen for at få en efterligning af en stråle 200x200 mm.

Hule bjælker til loftet er monteret på en ramme bjælke eller profil for gipsvæggen langs hele længden eller i små fragmenter. De selvlukkende skruer er hældt i sotet, plettet med kitt og tonet, du kan også bruge dekorative beklædninger eller fiks strålen med tværgående stropper - smedet eller læder. Ved hjælp af samme teknologi kan bjælker fremstilles ikke af træ, men af ​​pladematerialer - krydsfiner, lamineret spånplader, MDF.

Ifølge planen har jeg dekorative strålebjælker - strålen er smal og høj, jeg fandt ikke sådanne lister, træmassivet er tungt, det passer ikke. Jeg bestilte møbelproducenter fra lamineret spånplader 16 mm, jeg vil samle en U-formet stråle - inden for rammerne af træstænger og installation til loftet eller duraluminrammen.

Når man taler om pladerne, er den bedste mulighed en slidsforbindelse mellem sidevægge og bund. Denne metode er vist på tegningen.

Gipspladerlofter

Ikke alle kan og kan lide at arbejde med træ, i dette tilfælde vil den bedste mulighed være hule bjælker af gipsplader - går til profilens og kappeens ramme. Efterbehandling vil afhænge af den ønskede effekt: Hvis du har brug for en moderne glat tekstur - et tyndt lag af kitt og maling, hvis det er mere præget - et tykkere lag med bevidst grove slag. Efter at have markeret loftet, udføres det i overensstemmelse med det valgte layout i flere faser:

 1. På dowel mounten er to guider. Baseret på bjælkens dimensioner placeres de tæt på eller i nogen afstand.
 2. Til styrene med jævne mellemrum fastsætter længden af ​​postprofilen, de danner højden af ​​den fremtidige stråle (under hensyntagen til indgangen i guiderne).
 3. To skinner er skruet på stativprofilen - bunden under bunden af ​​bjælken.
 4. Listerne er skåret i størrelse med enhver konstruktionskniv.
 5. Kassen er konsekvent beklædt med gipsplader, den sidste til at fastgøre skruerne på bunden. Ved fastsættelse af arkene er hætterne let indlejret, så du ikke behøver at lave et tykt lag, når du fylder.

Nogle bruger en anden algoritme:

 1. Skru styrene til en forudbestemt bredde.
 2. Gipsplader sidevægge skrues til styrene (tykkere plader anvendes) med den ønskede bredde.
 3. Bundledninger er skruet til siderne langs kanten.
 4. At styre bunden.

Efter installation af kanalerne er leddene forseglet med en serpyanka (forstærkende glasfiber i form af et bånd) og spyttet. Hvis reliefen er planlagt til at være glat, er et færdiglag nok, når en faktura er nødvendig, startes kompositioner i udsmykningen. Før shpatlevaniyu falsk loft på loftet skal primed. Hvis du tilføjer akrylprimer til vandet til blanding, vil kittet være mere elastisk og vil falde bedre. Før malingen er det færdige lag af kittet jordet med fint sandpapir eller en speciel dyse og også primet.

Dekorative bjælker i loftet

Tidligere løst bjælker under loftet en helt funktionel opgave - de støttede loftet. Nu findes dette eksklusivt dekorative element oftest i interiører lavet i rustik eller gammel engelsk stil, i Provence, Country og Chalet stilarter. Ikke dårligt, du kan integrere bjælker i moderne interiør stilarter: loft, moderne, minimalisme, high-tech.

Dekorative bjælker i loftet

Det mest fordelagtige dekorative udseende i værelser med højt til loftet, der dikterer deres placering hovedsagelig i huse med en lofthøjde på tre meter. Træbjælker i loftet - et stilfuldt element i boligindretningen, der fremhæver rummets rummelighed og i nogle tilfælde bærer en funktionel belastning (for eksempel er det brugt til at skjule kommunikation). Ofte bjælker er placeret i køkkener, haller, haller og kontorer.

Typer af bjælker

Selvfølgelig er moderne boliger sjældent dekoreret med ægte træelementer under loftet. Selvom der er naturkøller, foretrækker disse tunge bjælker til udsmykning af loftet, som regel et landhus.

Byggematerialer butikker tilbyder et stort udvalg af falske bjælker lavet af letvægts og praktisk til installation af polyurethan. Visuelt kan sådanne elementer ikke skelnes fra naturligt træ, men i praksis overgår de endda det på en eller anden måde.

Typer af dekorative bjælker på loftet

Fordelene ved polyurethanbjælker omfatter det faktum, at de:

 • de er ikke bange for fugt og svulmer ikke med for høj fugtighed;
 • ikke knæk og deformér ikke
 • Meget let at montere i loftet (inklusive stretch).

Imidlertid kan elskere af naturlighed vælge falske bjælker lavet af MDF eller spånplader, hul indvendig. På sådanne bjælker limes finér af værdifulde træ. Du kan finde muligheder lavet af lameller. Bjælker leveres med skarpe og afrundede kanter, U-formede og L-formede (for at dekorere leddene).

Udformningen af ​​loftloftet

Tabel. Sammenligning af polyurethan og træbjælker.

For designere af højteknologisk stil bruger nogle designere metalbjælker, men sådanne elementer er sværere at installere, og du skal involvere fagfolk til deres installation.

Metal falske bjælker på loftet

Hvordan man laver dekorative bjælker i loftet gør det selv

Nogle håndværkere gør bjælker med egne hænder, hvilket tager et minimum af tid og er billigt. For eksempel, for at lave falske bjælker, kan du bruge det sædvanlige skum, som forblev fra isoleringen af ​​garagen eller loggia.

Trin 1. Skær ark på 4-5 cm tykke i strimler med den ønskede bredde.

Trin 2. Lim strimlerne med flydende negle ind i den U-formede stråle.

Trin 3. Efter indstilling, skær bjælkerne ind i segmenter af den ønskede længde.

Trin 4. At lim bjælkerne med en selvklæbende film under træet (bortset fra den side der vil blive limet til væggen).

DIY dekorative skum bjælker

Ved hjælp af samme teknologi kan du lave bjælker af krydsfiner eller endda almindelige brædder. Stykker kan derefter blive alderen, dækket af plet og lak.

Hvis du vil lave bjælker af naturligt træ, kan du købe skåret poleret træ, for eksempel 70x50. Når du vælger, skal du sørge for at kontrollere, at den er flad og tørret. Derefter skal du behandle pletten og lakken og skære i den ønskede længde. Dette er også en billig og overkommelig løsning.

Stråler dekoration

Hver stil af interiør vil kræve sin egen stil af bjælker.

 1. Til klassiske og victorianske stilarter kan du dekorere bjælker udskåret til guld, dekorere med mønstre og vignetter. Du kan finde sådanne færdige polyurethanbjælker til salg.
 2. Hvide, sorte, brune og farvede bjælker vil være den perfekte løsning til moderne interiør.
 3. Til high-tech stil pasform bjælker til metal.
 4. For at skabe en landestil skal træet alder.
 5. For landlige stil (land) er præget af en markant grov tekstur.

Virkningen af ​​loftsakenter på værelset

Mulighed for at placere bjælker i loftet

False bjælker kan dekorere enhver form for loft: stræk, gipsplader, almindeligt malet og så videre. Med deres hjælp kan du zone et værelse eller skabe et så populært element af indretning som et falsk vindue på loftet med efterligning af farvet glas. Dekorative bjælker kan efterligne vinduesoverlapninger, hvorimod der i løbet af arbejdet limmes et lærred med fotoudskrivning, mosaik, fresker og lige spejlpaneler. Den moderne europæiske tendens er meget interessant, når bjælkerne går til væggene.

Dekorative loftsbjælker med belysning

Stråler kan dekoreres på toppen med LED belysning, hvilket vil give en særlig dekorativ effekt. Bjælkerne, hvor loftslysene er monteret, ser fantastiske ud. Alle ledninger i dette tilfælde er skjult inde i den hule konstruktion.

Generelt bjælker i loftet giver en følelse af varme og hygge Beboelseshus, vil bringe smag til den moderne stil interiør og vil skabe den nødvendige autenticitet på offentlige steder som klubber eller pubber.

Rustikke loftsbjælker

Sådan arrangeres bjælker

Hvis et rum skal udvides visuelt, skal der tages hensyn til følgende punkter, når bjælkerne placeres.

 1. Hvis du vil gøre rummet bredere, betyder det, at bjælkerne skal placeres på den korte side.
 2. Hvis du skal øge længden, skal bjælker placeres langs hele længden af ​​loftet.
 3. Arrangementet på tværs vil give rummet et visuelt volumen.
 4. En stråle kan opdeles i en separat zone: for eksempel en bar tæller.

Frekvens placering spiller også en stor rolle. For eksempel, hvis loftshøjden er meget stort (som er i stueetagen), nærhed af bjælkerne til hinanden hjælper til lidt reducere den. Hvis den gennemsnitlige højde af lofterne, skal bjælker være fastgjort i en større afstand fra hinanden. Også bjælker kan lægges "sildben". uden loft loftværelser ser særligt imponerende, når bjælker føres igennem kolonnen, og enderne er fastgjort til væggene, giver effekten af ​​et telt.

Mærkningssystem til montering af bjælker

Sådan repareres bjælker til loftet

Funktionerne i proceduren afhænger af det materiale, som bjælkerne er fremstillet af. Lad os se nærmere på hver af mulighederne.

Sådan lim skum falske bjælker på et normalt loft

Dette er den nemmeste måde at placere falske bjælker i en moderne lejlighed. Hvis du vil dekorere køkkenet eller lokalet hurtigt, billigt og alene, er den bedste løsning ikke fundet.

Trin 1. Først sættes etiketter på loftet og på væggene for at angive de steder, hvor falske bjælker limer. Klistermærker skal primeres for bedre vedhæftning.

Trin 2. Derefter er strålen belagt med flydende negle og limet til det ønskede sted. Skumprodukter er næsten vægtløse, og flydende negle griber bogstaveligt øjeblikkeligt.

Sådan lim skum falske bjælker

Nogle vejledninger anbefaler at smøre væggen på samme tid, men i tilfælde af overskydende lim kan strålen begynde at bevæge sig ned ad væggen. Derfor må en mellemgård bestemmes empirisk.

Trin 3: Hvis rummet er smal, kan du holde de 2 bjælker langs de lange vægge i rummet, og bare sende tværbjælker vinkelret på dem. Denne enkle loft vil skjule uregelmæssigheder almindelig beton loft, og vil se meget fordelagtige.

Sådan repareres træbjælkerne hurtigt på et træ- eller betonloft

Dette er heller ikke meget vanskeligt og dyrt.

Fastgørelse træ falske bjælker på loftet

Trin 1. På loftet sætter vi linjerne for placering.

Trin 2. I træet borer vi huller med en 12 mm boremaskine med en dybde på højst 0,5 cm hver 30 cm.

Trin 3. I de samme huller borer vi 8 millimeter huller, hvor vi kører skruer til 120 mm.

Trin 4. Vi sætter tømmeret, markér stedet for hullerne i loftet.

Trin 5. På loftet på de markerede steder med en stans borer vi 8 mm huller.

Trin 6. Vi kører i dem thopiki.

Trin 7. Skru timret.

Montering af træ dekorative bjælker

Da skruen på skruen går til jorden, skal du sætte træet på træet. Efter tørring tynde pletten og derefter lak. Cap skruer kan dækkes med træ stik eller særlige dekorative overlejringer efterligne hatte smedede søm. Kan monteres på almindelige nagler - det er endnu hurtigere.

Hvis der er planlagt tværgående fordeling af bjælkerne, kan der forekomme uregelmæssigheder i leddene. Udformningen af ​​disse knuder afhænger af rummets særlige stil. Hvis dette land, for eksempel, at disse steder kan dækkes med dekorative læderremme eller limet i rækker af store sejlgarn.

Montering af polyuretan dekorative bjælker på barer

Dette er en professionel installationsmetode.

Dekorative stråle B1 af polyurethan (Wenge, kirsebær, eg, oliven, valnød, lys eg)

Trin 1. For polyurethan falske bjælker er lavet kile-barer lavet af træ, som fuldt ud opfylder det indre hulrum af bjælken.

Trin 2. Loftmærkning er udført: Linjer trækkes langs, hvorpå bjælkerne fastgøres.

Trin 3. Kilepladerne er installeret langs linjen efter 1 meter på skruerne eller dowels.

Trin 4. Ved installation af en falsk stråle, påføres polyurethanlim på loftet. Dette er nødvendigt ikke for fiksering, men for en mere tæt pasform til loftet, så der ikke er huller.

Trin 5. Strålen er tæt slidt på stængerne og skruet til siderne gennem skruerne.

Fastgørelse af polyurethanbjælker på loftet

Trin 6. De skruer, som fastgør fascia stråle til stråle og placerer docking bjælker er dækket med dekorative læderremme med simulerede nitter.

Funktioner af enheden bjælker på stræk loftet

For at gøre det nedhængte loft og dekorere det med dekorative krukker, bør fastsættes indlejrede dele, der ligner dem etableret til at hænge lysekroner. Boliglån til dekorative bjælker - det er bare en træbøjle med den nødvendige tykkelse. Det er knyttet til de vigtigste loft og det sænkede loft strækkes så den strækker sig røre bundplanet af stangen. Derefter gennem loftet til bjælken vedhæftede falske bjælker.

Dekorative bjælker på et strækloft

Du kan bruge monteringsbjælkerne med suspensioner. Suspensioner er fastgjort til basen. og efter at have strækket loftet er der slidser i lærredet. Specifikke handlinger afhænger af materialetype.

Hvis det sænkede loft hænger en lang tid, men jeg ønsker at en eller anden måde sprede det indre uden at fjerne bladet, kan du bruge en ekstern konsol med montering på en væg eller inde barer, boltet til væggene. Bjælker vil blive fastgjort til skruerne.

Funktioner af enheden bjælker på et gipsplankloft

Da gipsplankloftet er suspenderet, kan du bare ikke vedhæfte bjælker til det. Du skal huske / aflytning steder, hvor der er rammeprofiler og bjælker fastgjort til dem. Vedhæfte kan være enhver bekvem måde: lang anker gennem bjælken profil og GCR eller bar knyttet til GCR nåletræ og profil. Spånpladeskrue vil drywall udelukkende skruet på lang stråle ikke holde.

Montering bjælker på et ophængt loft

Nogle nuancer

Leddene i bjælkerne eller udgangspunkterne på skruerne er dækket med forskellige slags dekorative plader, blandt hvilke er følgende:

 • maskering dekorative reb;
 • maskerende voks blyant;
 • maskering med kobber smedet plader;
 • dekorative læderremme.

For at dekorere rummet kan du bruge dekorative konsoller, som sælges sammen med bjælker og skaber en efterligning af understøtninger på væggene. Hvis kabler til lysarmaturer passerer gennem polyurethanstrålen, skal de være gemt i en korrugeret beskyttelse.

Montering af kanten på loftet

I denne artikel kan du finde detaljerede trinvise instruktioner til oprettelse af et caisson-loft. Vi anbefaler også at læse artiklen om, hvordan man korrekt limer fliser på loftet.

Video - Installation af træ dekorative bjælker i loftet

På denne måde kan du få et meget smukt usædvanligt interiør med vægt på træbjælker i loftet. Dette interiør kræver ikke en stor investering af penge, og du kan bogstaveligt talt rette bjælkerne med dine egne hænder om få timer.

Bjælker i loftet - den oprindelige løsning af det moderne interiør (100 billeder)

I de seneste årtier har indbyggere forsøgt at bo udenfor byen så tæt som muligt på moderne infrastruktur. Ankommer efter en hård arbejdsdag fra en støjende storby, har folk en tendens til naturens naturlige skønhed, varmen i familiens ild og enkeltheden af ​​hjemmet komfort.

Rustik stil hjælper med at skabe en atmosfære af fred og ro i det indre. Det tiltrækker ikke kun indretningens originalitet og naturlighed, men også muligheden for at redde familiebudgettet, så meget der kan gøres med egne hænder.

Et særligt sted i dette indre er optaget af bjælker i loftet, der forvandler designet og positivt påvirker rummets mikroklima.

Hvilken stil er passende bjælker

Moderne designere mener, at dekorative bjælker på loftet vil dekorere interiøret i enhver stil. De passer perfekt i både klassisk og trendy design. Det er vigtigt at vælge den rigtige kombination. Foretrukne dekoratører giver følgende stilarter:

Klassisk interiør. Glatte, klare træbjælker i loftet vil tilføre sofistikeret, understreger enkelheden og sværhedsgraden af ​​møbler og gulv. Elegance vil give en kombination af mørke bjælker på et lyst loft samt malingselementer i delikate farver.

Stilens luksus vil fremhæve bjælkens dekoration med vignetter, udskæring eller maleri. Både lejer og dekorative designs vil gøre.

Moderne. Moderne design indebærer brugen af ​​klassiske modeller, malet i en lys kreativ farve. Oftere brugt falske bjælker. Velkommen til at installere baggrundslyset, så du kan zone i rummet.

Land (rustikke) indebærer brug af naturlige materialer (farvet træ, sten) eller dekorative strukturer, dekoreret under træet. Ofte gives materialet effekten af ​​aldring.

Victoriansk stil. Arkitektens aristokrati understreger bjælkerne fra mahogniet indrettet i den gamle stil.

Provence. Fans af fransk nåde passer perfekt perfekt hvide dekorative bjælker.

Loft og hi-tech. Bjælker imiteret som metal i kombination med murværk vil fremhæve stilheden og praktiske stil.

Husk at hovedfaktoren når du vælger en stil er rummet i rummet. En række strålekonstruktioner, der skaber en visuel effekt, kan både øge og formindske rummet.

Typer af strålekonstruktioner

Bjælkerne på loftet i indretningen er designet til at udføre to hovedopgaver: at dekorere rummet eller være en understøttende struktur. Materiale til deres fremstilling anvendes afhængigt af destinationen. Hvis rammen holder taget, er de normalt lavet af holdbare materialer.

Det er oftest et naturligt træ (masser af aske, fyr, gran, eg), metal eller beton. Deres ulempe er sværhedsgraden og de relative høje omkostninger ved konstruktion. Ofte kan sådanne mønstre findes i landhuse.

I lokalet i lejligheden type til at dekorere interiøret passer til mulighederne for materialer med efterligning af naturligt træ: polyurethan og gips. Produkterne er lette, hule indvendige, for at skjule kommunikation.

Nem fikseringssystem giver dig mulighed for at installere strukturer uden hjælp og spar budgeten betydeligt. Vandfaste egenskaber ved falske vægge tillader installation i rum med høj luftfugtighed.

Du kan simulere metalstrukturer med dekorative plast- og aluminiumstråler.

Nymodede og lave omkostninger i dekorationsverdenen betragtes som glasstråler fra naturligt og organisk glas. Med deres hjælp kan du arrangere loftet i det indre af enhver stil. De vil give airiness til rummet og fylde det med lys.

Farverne og placeringen af ​​bjælkerne

Dekorative bjælker i loftet er designet til at give tekstur og lindring til rummet. For at opnå denne effekt kan du bruge farvevariationer og den korrekte placering af loftkonstruktionerne.

I stuer ser parallelle bjælker sig godt ud i kontrast til loftets hovedfarve. En win-win design-løsning, perfekt til landehuse, vil være bjælker af naturligt træ i tone med loftet, andre indvendige genstande under træet vil være en vidunderlig tilføjelse.

For stuer og soveværelser passer bjælker af ethvert materiale, lagt med et gitter og et juletræ. Trenden i sidste gang - design af loftsrum på denne måde.

Når du vælger farve nuancer af bjælkelofter, kan du lade din fantasi strejfe. Den foreslåede farvepalette åbner mulighed for designere. Du kan bruge de klassiske farver og samtidig tilføje lyse trendy nuancer.

Du kan kombinere farven på loftkonstruktioner med væggenes farve, samt med en række tekstiler og andre dekorative elementer.

De mange muligheder for loftbjælker og designløsninger vil give mulighed for at legemliggøre nogen, selv de mest sofistikerede ideer.

Når du vælger farven på falske perler, husk at hvid gør pladsen vægtløs, mørke nuancer skaber besværlig og tung, sort giver rummet sværhedsgraden og rytmen, mens træstrukturer køler indretningen mens du giver en idyll.

For hvilke værelser er loft bjælker egnede

Moderne kunstnere meget ofte i moderne interiør foretrækker design af bjælker i loftet, og foretrækker ikke at skjule lejegulve.

Denne design løsning er velegnet til ethvert værelse, det være sig en lejlighed, et kontor eller et landhus. De vil perfekt dekorere køkkenet, vil tilføje en zest til stuen og soveværelset, organisk passe ind på kontoret og gangen.

Hvordan dekorere en stråle i loftet, hvilken type og hvor mange elementer der skal bruges, afhænger direkte af det anvendte rums areal. Især ofte er muligheden for bjælkelofter brugt til zoneinddeling.

Hvad er gode bjælker i interiøret

Bjælker på loftet kan ikke bare udføre en dekorativ funktion, men også blive en nyttig del af det. Dette fremgår tydeligt af billedet af bjælker på loftet. Hvad er de gode til? Overvej blot nogle eksempler:

Visuelt ændre størrelsen af ​​rummet, loftet og højden af ​​væggene. For at skabe en firkantet effekt placeres bjælker og parket parallelt med den korte væg. Tillade elementer af indretning på væggen, visuelt lave højt til loftet. Ændring af loftets geometri gør det muligt at placere bjælkerne sildben og søjler.

Tillader funktionelle områder. I stuen kan spisepladsen betegnes med et net af flere bjælker. Du kan opdele køkken og opholdsstue ved hjælp af en bar og en bjælke monteret over den.

Skjul kommunikation. Hulkonstruktion hjælper med at skjule ledninger og rør.

Bliv en del af belysningen, der fungerer som en æske til belysningsenheder, samt fixere til lysekroner. LED-belysning indbygget i bjælker ser harmonisk ud i interiøret, hvilket skaber effekten af ​​svingende strukturer.

Udfør fastgørelseselementer. De kan hænge en stol, gardin, der bruges som hylder, stande.

Bjælker i loftet - en fremragende designløsning. Det vigtigste er at beslutte om genopbygningen, og et behageligt og hyggeligt hjem vil være et godt sted at slappe af fra hverdagens trængsel og travlhed.