Træimitation: Træbjælker og bjælker til indretning

I de seneste årtier har indbyggere forsøgt at bo udenfor byen så tæt som muligt på moderne infrastruktur. Ankommer efter en hård arbejdsdag fra en støjende storby, har folk en tendens til naturens naturlige skønhed, varmen i familiens ild og enkeltheden af ​​hjemmet komfort.

Rustik stil hjælper med at skabe en atmosfære af fred og ro i det indre. Det tiltrækker ikke kun indretningens originalitet og naturlighed, men også muligheden for at redde familiebudgettet, så meget der kan gøres med egne hænder.

Et særligt sted i dette indre er optaget af bjælker i loftet, der forvandler designet og positivt påvirker rummets mikroklima.

Hvilken stil er passende bjælker

Moderne designere mener, at dekorative bjælker på loftet vil dekorere interiøret i enhver stil. De passer perfekt i både klassisk og trendy design. Det er vigtigt at vælge den rigtige kombination. Foretrukne dekoratører giver følgende stilarter:

Klassisk interiør. Glatte, klare træbjælker i loftet vil tilføre sofistikeret, understreger enkelheden og sværhedsgraden af ​​møbler og gulv. Elegance vil give en kombination af mørke bjælker på et lyst loft samt malingselementer i delikate farver.

Stilens luksus vil fremhæve bjælkens dekoration med vignetter, udskæring eller maleri. Både lejer og dekorative designs vil gøre.

Moderne. Moderne design indebærer brugen af ​​klassiske modeller, malet i en lys kreativ farve. Oftere brugt falske bjælker. Velkommen til at installere baggrundslyset, så du kan zone i rummet.

Land (rustikke) indebærer brug af naturlige materialer (farvet træ, sten) eller dekorative strukturer, dekoreret under træet. Ofte gives materialet effekten af ​​aldring.

Victoriansk stil. Arkitektens aristokrati understreger bjælkerne fra mahogniet indrettet i den gamle stil.

Provence. Fans af fransk nåde passer perfekt perfekt hvide dekorative bjælker.

Loft og hi-tech. Bjælker imiteret som metal i kombination med murværk vil fremhæve stilheden og praktiske stil.

Husk at hovedfaktoren når du vælger en stil er rummet i rummet. En række strålekonstruktioner, der skaber en visuel effekt, kan både øge og formindske rummet.

Typer af strålekonstruktioner

Bjælkerne på loftet i indretningen er designet til at udføre to hovedopgaver: at dekorere rummet eller være en understøttende struktur. Materiale til deres fremstilling anvendes afhængigt af destinationen. Hvis rammen holder taget, er de normalt lavet af holdbare materialer.

Det er oftest et naturligt træ (masser af aske, fyr, gran, eg), metal eller beton. Deres ulempe er sværhedsgraden og de relative høje omkostninger ved konstruktion. Ofte kan sådanne mønstre findes i landhuse.

I lokalet i lejligheden type til at dekorere interiøret passer til mulighederne for materialer med efterligning af naturligt træ: polyurethan og gips. Produkterne er lette, hule indvendige, for at skjule kommunikation.

Nem fikseringssystem giver dig mulighed for at installere strukturer uden hjælp og spar budgeten betydeligt. Vandfaste egenskaber ved falske vægge tillader installation i rum med høj luftfugtighed.

Du kan simulere metalstrukturer med dekorative plast- og aluminiumstråler.

Nymodede og lave omkostninger i dekorationsverdenen betragtes som glasstråler fra naturligt og organisk glas. Med deres hjælp kan du arrangere loftet i det indre af enhver stil. De vil give airiness til rummet og fylde det med lys.

Farverne og placeringen af ​​bjælkerne

Dekorative bjælker i loftet er designet til at give tekstur og lindring til rummet. For at opnå denne effekt kan du bruge farvevariationer og den korrekte placering af loftkonstruktionerne.

I stuer ser parallelle bjælker sig godt ud i kontrast til loftets hovedfarve. En win-win design-løsning, perfekt til landehuse, vil være bjælker af naturligt træ i tone med loftet, andre indvendige genstande under træet vil være en vidunderlig tilføjelse.

For stuer og soveværelser passer bjælker af ethvert materiale, lagt med et gitter og et juletræ. Trenden i sidste gang - design af loftsrum på denne måde.

Når du vælger farve nuancer af bjælkelofter, kan du lade din fantasi strejfe. Den foreslåede farvepalette åbner mulighed for designere. Du kan bruge de klassiske farver og samtidig tilføje lyse trendy nuancer.

Du kan kombinere farven på loftkonstruktioner med væggenes farve, samt med en række tekstiler og andre dekorative elementer.

De mange muligheder for loftbjælker og designløsninger vil give mulighed for at legemliggøre nogen, selv de mest sofistikerede ideer.

Når du vælger farven på falske perler, husk at hvid gør pladsen vægtløs, mørke nuancer skaber besværlig og tung, sort giver rummet sværhedsgraden og rytmen, mens træstrukturer køler indretningen mens du giver en idyll.

For hvilke værelser er loft bjælker egnede

Moderne kunstnere meget ofte i moderne interiør foretrækker design af bjælker i loftet, og foretrækker ikke at skjule lejegulve.

Denne design løsning er velegnet til ethvert værelse, det være sig en lejlighed, et kontor eller et landhus. De vil perfekt dekorere køkkenet, vil tilføje en zest til stuen og soveværelset, organisk passe ind på kontoret og gangen.

Hvordan dekorere en stråle i loftet, hvilken type og hvor mange elementer der skal bruges, afhænger direkte af det anvendte rums areal. Især ofte er muligheden for bjælkelofter brugt til zoneinddeling.

Hvad er gode bjælker i interiøret

Bjælker på loftet kan ikke bare udføre en dekorativ funktion, men også blive en nyttig del af det. Dette fremgår tydeligt af billedet af bjælker på loftet. Hvad er de gode til? Overvej blot nogle eksempler:

Visuelt ændre størrelsen af ​​rummet, loftet og højden af ​​væggene. For at skabe en firkantet effekt placeres bjælker og parket parallelt med den korte væg. Tillade elementer af indretning på væggen, visuelt lave højt til loftet. Ændring af loftets geometri gør det muligt at placere bjælkerne sildben og søjler.

Tillader funktionelle områder. I stuen kan spisepladsen betegnes med et net af flere bjælker. Du kan opdele køkken og opholdsstue ved hjælp af en bar og en bjælke monteret over den.

Skjul kommunikation. Hulkonstruktion hjælper med at skjule ledninger og rør.

Bliv en del af belysningen, der fungerer som en æske til belysningsenheder, samt fixere til lysekroner. LED-belysning indbygget i bjælker ser harmonisk ud i interiøret, hvilket skaber effekten af ​​svingende strukturer.

Udfør fastgørelseselementer. De kan hænge en stol, gardin, der bruges som hylder, stande.

Bjælker i loftet - en fremragende designløsning. Det vigtigste er at beslutte om genopbygningen, og et behageligt og hyggeligt hjem vil være et godt sted at slappe af fra hverdagens trængsel og travlhed.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Ved afslutningen af ​​lokalerne, herunder lofter, har mange spørgsmål vedrørende brugen af ​​visse materialer. I dag ser vi på hvilket loft falske bjælker. Disse elementer bliver stadig mere populære, og vi kunne ikke ignorere dette problem.

False bjælker - produktionsfunktioner

Loft falshbalki i stand til radikalt at omdanne rummet, bringe det i en slags farve og komfort. Specialiserede butikker tilbyder en bred vifte af falske bjælker fremstillet af forskellige materialer og til enhver smag.

Fordele ved hule bjælker

Vær opmærksom! Fordelen ved disse elementer er, at de nemt kan monteres, og de indre hulrum giver dig mulighed for at skjule forskellige teknologiske linjer, rør, kabler osv. I dem.

Som allerede nævnt er dekorative loftsbjælker lavet af forskellige materialer, og det vil ikke være svært at erhverve dem. Metoder til installation og korrekt design af deres lokaler er beskrevet detaljeret på vores sider, så i dag ønsker vi at berøre et lidt andet spørgsmål.

Forkert enkelhed

Mange er interesserede i falske bjælker af træ, nemlig hvordan man laver dem med egne hænder. Dette er det spørgsmål, vi vil overveje i dag.

Når man kigger på denne struktur for første gang, kan man få et fejlagtigt indtryk af enkelheden ved fremstillingen af ​​elementet. Men det er ved første øjekast. Faktum er, at du simpelthen ved at forbinde individuelle boards i form af en kasse, vil du have nøjagtigt produktet, som ikke har noget at gøre med bjælker.

Det handler om fælles. Det er klart, at hvis sømmen er synlig, kan der ikke være tale om en falsk stråle.

Materiale - særlig opmærksomhed

Problemet er ikke kun en pæn blanding, men også det rigtige valg af træ:

 • Hvis træet ikke er tilstrækkeligt tørt, bliver sømmen ubemærket ved første øjekast synlig efter kort driftstid.
 • Varm luft i rummet, stigende op, vil kun bidrage til denne proces.
 • Derfor vælger materialet til fremstilling, er det nødvendigt at være særlig opmærksom på dette problem.

Krydsningselementer - vejen betyder noget

Desuden er mange interesserede i docking af enkelte elementer. Nogle gange foreslås det som en mulighed at bære enkelte elementer på en sådan måde som vist på billedet nedenfor - det vil sige i tværretningen.

Vi fortæller straks, at uden specielt udstyr i hjemmet for at lave havn af høj kvalitet, er det usandsynligt, at det lykkes. Nej, vi mener bestemt ikke højkvalificerede fagfolk, der udfører tømrerarbejde og tømrerarbejde hjemme. Vi mener den almindelige husholder, der elsker at gøre noget med egne hænder.

Sømmen vil være tydeligt synlig, og fraværet af en cirkelsav med en variabel hældning af skæredelen vil føre til en masse spildt tid.

Montering af designet er en enkel og korrekt måde.

Derfor foreslår vi at du opretter forbindelsen som vist i nedenstående figur.

Denne forbindelse gør det muligt for dig at gå godt sammen med de enkelte dele af bjælkerne ved at bruge et minimum af færdigheder og indsats. Selvfølgelig kræves en vis nøjagtighed, men næsten alle kan gøre denne forbindelse hjemme.

Dette vil kræve:

 • brædderne
 • barer
 • selvdrejende skruer
 • PVA lim eller anden lim, der kan klæbe sammen trædele.

Vi samler en falsk stråle

Når alt er klar, kan du komme til at arbejde:

 • I første omgang monteres sidepanelerne så tæt som muligt på bunden af ​​den nederste del af bjælken. For at gøre dette skal du bruge et fly og groft sandpapir.
 • Derefter er det nødvendigt at fastgøre stænger til sidedele ved hjælp af skruer. Baren skal passe snævert, så føl ikke ked af skruerne, men overdriv den ikke.
  Det er nok, hvis de ligger i en afstand på 150-250 mm fra hinanden.
 • Yderligere i baren er det nødvendigt med hjælp af en boremaskine og en boremaskine til at lave huller til montering af skruer på bunden.
 • Hullerne vil være placeret vinkelret på skruerne, der fastgør stangen til siden. Trinhuller gør det samme som i det første tilfælde.

Vores råd - Den grundlæggende regel, skærende skruer bør ikke placeres tættere på hinanden 50 mm.

 • Før du laver tilslutning af enkelte elementer, skal du på den berørte side anvende præfabrikeret lim.

Hvis du har et spørgsmål om korrekt brug af lim, har vi et svar: instruktioner til brug - den bedste anbefaling og ingen andre.

Når alle handlinger med limen er afsluttet, er de enkelte dele forbundet og forseglet med selvlukkende skruer. Denne forbindelse er ret stærk og giver dig mulighed for at modstå dannelsen af ​​revner i leddet.

Udvendig finish - måder og muligheder

Tilslut, selvfølgelig, vi tilsluttede, men i de fleste tilfælde er sømmen stadig synlig. Hvad skal man gøre? For det første er det nødvendigt at løse spørgsmålet om hvorfor du vil bruge disse bjælker, eller rettere, i hvilket interiør de vil blive brugt.

Tror du det er irrelevant? Du tager fejl - det er meget vigtigt!

Efterbehandling bjælker afhængigt af design option

Forestil dig, at du har tænkt dig at installere loftbjælker, og samtidig vil du bruge plastpaneler og samme plastik til væggene i rummet. Enig, det er ikke helt hensigtsmæssigt, når der er træbjælker i dette interiør, medmindre du selvfølgelig opretter et specielt design.
Du vil gerne male loftet bjælker med maling i overensstemmelse med hele interiøret. I så fald, hvad stopper dig for at sætte en speciel kitt på træet til sømme, og så sandner du dem godt, male dem? Det er rigtigt - intet forstyrrer at gøre det.

Country Style Interiør

I de fleste tilfælde indebærer fremstillingen af ​​massivt træbjælker deres brug som naturlige træbjælker. Landstil eller land, er meget populært i det seneste, og en stor masse mennesker ønsker at dekorere deres hjem på netop denne måde.

Selv om det for retfærdighedens skyld må siges, at begreberne om anvendelse af bjælker i loftets konstruktion, som er karakteristiske for forskellige varianter af rustikke stilarter, har længe siden skiftet til flere andre områder.

Selvfølgelig kan du købe falske bjælker lavet af plast, efterligner træ præcis. Eller rigtige træbjælker af industriel produktion. Men trods alt beslutter vi i dag præcis spørgsmålet om muligheden for at lave dette design med egne hænder. Hvis vi beslutter os for at gøre dette - lad os gøre hvad vi har startet til slutningen.

Gamle træ

Med spørgsmålet om tilslutning besluttede vi. Det er på tide at løse problemet med udvendig dekoration. Loft falske bjælker, der efterligner et gammelt, sotrøget træ ser meget smukt ud. Lad os gøre det sammen.

Materialer og værktøjer

Først har vi brug for bestyrelserne. Til dette passer gamle brædder. Den eneste betingelse, de bør ikke være rådne og korroderede træbagler.

Hvis der ikke er nogen gamle brædder, vil nye gøre - det vigtigste er, at de skal være godt tørrede. Monter kantet bord. Vi ønskede jo jo at lave et gammelt træ, så lad os gøre det.

For det andet skal vi have brug for værktøjer:

 • Godt skærpet økse
 • Slibemaskine med dyser
 • sandpapir
 • Farvede træmaling
 • Lær til træ

Fra dyser til slibemaskiner har vi brug for:

 • Pensel på metal grov
 • Børste på metal blødt
 • sandpapir

Trin 1 - skaber boks

Alt er klar til arbejde, lad os starte. Først skal vi samle kassen af ​​de fremtidige falske bjælker som vi tidligere beskrev. Igen vil bestyrelserne passe alle og gamle og nye, det vigtigste er at lave en god stram forbindelse.

Øksen af ​​den "levende"

Endvidere er det nødvendigt at udføre arbejde, der ved første øjekast fuldstændig ødelægger udseendet af den eksisterende stråle - nemlig at gøre flere hak og flis på dens overflade.

 • Dette sker med en økse. Kassen er lagt på en flad overflade, og chips anbringes med en økse.
 • Når du laver chips, placere øksen ca. 20 grader til planet.
 • Nicks bør placeres som Sfinksens farve. Med andre ord veksler den flade del med riller.
 • Dybden af ​​chipsen skal være ca. 5 - 10 mm. Men det er op til dig.
 • Det vigtigste - skære ikke bordet gennem tykkelsen, men bare gå over overfladen på forskellige steder.
 • Chips er velegnede til at lave et hjørne af øksbladet, der ligger tættere på øksen.
 • Jo mere du laver nicks og chips, jo mere smukke strålen bliver i fremtiden.
 • Passerer over hele overfladen, se fra siden ved designet. Hvis du ser for store huller, skal du gå over dem igen og forårsage ekstra chips.

Arbejdet kræver ikke specielle færdigheder, og hakker derfor hele kassen, smider energien i frisk luft. Må ikke være ked af hjørnerne, anvend huller og på dem også. Efter et sådant arbejde bliver en tæt forbindelse helt ubemærket.

udjævning

Efter at have modtaget den ufuldstændige boks falske bjælker, skal du fortsætte til næste trin. For at udføre det har vi brug for en slibemaskine med en grov metalborste monteret på den.

Med sin hjælp skal du gå over overfladen. Eller hvis du ikke har en børste, skal du bruge grovt sandpapir.

 • Formålet med denne operation er, at vi skal glatte ud alle nicks og chips.
 • Efter at vi gik gennem æsken med en økse, har chips og hak skarpe kanter.
 • Det er nødvendigt at glatte dem, så kantene er mere blide, som om de bliver flået fra tid til anden.

Vores råd - når du udfører denne operation, brug beskyttelsesbriller. Små stykker, der flyver i forskellige retninger, kan beskadige øjnene.

 • Arbejde kræver ikke særlig viden og færdigheder. Det vigtigste - nøjagtighed og overholdelse af sikkerhed, når du arbejder med en slibemaskine.
 • Under arbejdet møder du bløde dele af træet, vær ikke bange for at fjerne dem, det vil give endnu større effekt.
 • På nogle steder kan træfibrens struktur manifestere sig meget godt - det vil også tilføje en bestemt farve.

Vi fortsætter finjustering

Dernæst har vi brug for en dyse med sandpapir.

 • M 40 er bedst egnet. Vi skal gå hele vejen over bjælken.
 • Det er ikke nødvendigt at udøve stærkt pres - bare gå over hele overfladen og fjerne en helt lille del af det.
 • Hovedopgaven er at fjerne store plane burrs.

Vi afslutter dannelsen af ​​en fælles konfiguration

Efter at have gået langs overfladen med en økse, laver chips, ved hjælp af en grov børste, der udglatter kanterne og fjerner græsserne med et smaragdpapir. Med denne operation fjerner vi de mulige rester af et blødt lag af træ og gør også chipping og nicks glat.

Dette arbejde skal udføres meget omhyggeligt. Gå ikke glip af en enkelt centimeter af de fremtidige falske bjælker, der ikke blev behandlet.

Det vigtigste ved at huske, jo bedre og mere omhyggeligt du udfører denne operation, jo mere godt vil resultatet være i slutningen. Lad os komme i gang - glem ikke beskyttelsesbriller.

Arbejdet er færdigt, hele overfladen behandles igen, godt inspicere det resulterende produkt og om nødvendigt gøre yderligere forfining.

Beskyttende og ydre belægning - hvordan

Vi vender os til det mest interessante spørgsmål, efterbehandling. Først og fremmest skal træet beskyttes mod fugt, skimmel og mugg. For at gøre dette skal hele overfladen være dækket af et beskyttende lag med specielle midler.

Vores råd er at få følgende: Få et værktøj, der samtidigt udfører flere funktioner, beskyttelse og dekoration.

 • På nuværende tidspunkt vil det ikke være svært, i specialbutikker kan du altid vælge en anden smag og farve, prisen på dette produkt er lille.
 • Du kan hente et værktøj af enhver farve, der er en ahorn, kirsebær, eg, kastanje mv.
 • Vælg den der passer dig bedst og dækk den modtagne stråle med den. Om nødvendigt dækker overfladen med flere lag.

Fjern "bunken"

 • Det er nødvendigt at køre det, samtidig med at de forlader de originale lysstriber på overfladen.
 • Tag sandpapiret M 40, og gå hånden over hele overfladen. I intet tilfælde på dette stadium må du ikke bruge en slibemaskine.
 • Bare en lille tur på overfladen.
 • Derefter fjernes støv og lintrester fra strålen og lakkeres. Lak kan også bruges som farveløs og tonet.

Efter at lakken tørrer, får du en vidunderlig, fuldstændig glat overflade med et unikt udseende.

Brug sager

Nu kan strålen installeres på plads. Når arbejdet er afsluttet, vil indtrykket blive skabt, at strålen har stået der i mere end hundrede år.
Af den måde kan du få gamle ikke kun dekorative bjælker, men også ægte produkter på gulvet.

Hvordan man tilpasser loftet falske bjælker korrekt og skaber en ægte landestil i dit værelse, kan du lære ved at se videoen eller billedet af forskellige designmuligheder på vores ressource. Held og lykke til dig!

Polyuretan dekorative bjælker på loftet. Køb loftimitationsbjælker fra polyurethan i Moskva.

Dekorative bjælker

Højde60 mm

Længde 3000 mm

Bredde 90 mm

Højde 120 mm

Længde 3000 mm

Bredde 120 mm

Højde60 mm

Længde 3000 mm

Bredde 90 mm

Højde 120 mm

Længde 3000 mm

Bredde 120 mm

Højde60 mm

Længde 3000 mm

Bredde 90 mm

Højde 120 mm

Længde 3000 mm

Bredde 120 mm

Højde60 mm

Længde 3000 mm

Bredde 90 mm

Højde 120 mm

Længde 3000 mm

Bredde 120 mm

Højde60 mm

Længde 3000 mm

Bredde 90 mm

Højde 120 mm

Længde 3000 mm

Bredde 120 mm

Højde60 mm

Længde 3000 mm

Bredde 90 mm

Højde 120 mm

Længde 3000 mm

Bredde 120 mm

Højde60 mm

Længde 3000 mm

Bredde 90 mm

Højde 120 mm

Længde 3000 mm

Bredde 120 mm

Højde60 mm

Længde 3000 mm

Bredde 90 mm

Højde 120 mm

Længde 3000 mm

Bredde 120 mm

Højde60 mm

Længde 3000 mm

Bredde 90 mm

Højde 120 mm

Længde 3000 mm

Bredde 120 mm

Højde 110 mm

Bredde 70 mm

Højden er 135 mm

Bredde 110 mm

Dimensioner 15 x 11cm

Højde 110 mm

Bredde 70 mm

Højden er 135 mm

Bredde 110 mm

Højde 130 mm

Længde 3000 mm

Bredde: 200 mm

Højde60 mm

Længde 3000 mm

Bredde 120 mm

Højde 130 mm

Længde 3000 mm

Bredde: 200 mm

Højde60 mm

Længde 3000 mm

Bredde 120 mm

Højde 130 mm

Længde 3000 mm

Bredde: 200 mm

Højde60 mm

Længde 3000 mm

Bredde 120 mm

Højde 130 mm

Længde 3000 mm

Bredde: 200 mm

Højde60 mm

Længde 3000 mm

Bredde 120 mm

Kommentarer og anmeldelser Tilføj en anmeldelse

Dekorative bjælker bruges til loftindretning. Denne modtagelse af designere skaber følelsen af ​​at du er i et middelalderligt slot eller en gammel kro. Ofte bruges til design af restauranter, barer eller mini-hoteller.

Tidligere blev dette dekorative element udført i et træ. Det var ret dyrt, det var tidskrævende og besværligt at passe, for som vi ved, er træ et ret hårdt materiale. Teknologiske fremskridt var i stand til at løse dette problem. Anvendelsen af ​​polyurethan eliminerede problemerne helt. Denne plastik og miljøvenlige materiale kan gives absolut enhver tekstur og farve. Nu er dekorative bjælker blevet mere populære og mere tilgængelige.

fordele

Dekorative bjælker af polyurethan har mange fordele i forhold til træmodeller, fordi de:

 • fugt resistente;
 • varme resistente;
 • modstå pludselige temperaturændringer
 • kræver ikke særlig pleje
 • nem at installere.

Dekorative polyurethanbjælker fra "Støbegods fra A til Z" vil være en simpel løsning til indersiden af ​​loftet på dit værelse.

Imitation loft bjælker

Ikke kun efterbehandling materialer eller udstyr værelse udgør udseendet af interiøret i en bestemt stil. Det kan også være komponenter, hvis tilstedeværelse og udseende ligner en fjern fortid eller en geografisk fjern region. Dette spektakulære element er træbjælkerne i loftet, som bliver en vidunderlig indretning i stilen af ​​vintage, provence, rustikke ånd. De skaber den rette atmosfære i rummet.

Men ikke altid har vi mulighed for at placere et rigtigt træ under loftet, i dette tilfælde kan du lave en efterligning af bjælker i loftet. Hvordan og fra hvad der kan efterligne træbjælker i loftet, vil vi se på denne artikel.

Dekorative bjælker på loftet i det indre

Forskellige elementer i interiøret hjælper os med at skabe en eller anden stil i vores huse og lejligheder. For elskere af vintage stil, rustik stil og antikke interiør er der mange forskellige forslag, der giver dig mulighed for at organisere den passende atmosfære i rummet. De kan ses på eksemplet om brugen af ​​gamle genstande eller stiliseret antik, det kan være kunstigt ældre møbler, omhyggeligt restaurerede træmøbler eller køkkenudstyr, brugen af ​​materialer, som farver eller overfladetekstur minder os om en fabelagtig fortid.

Lofter på tværs af træene minder os om træhuse, varme og hyggelige, hvilket giver en følelse af familievarme og sikkerhed, og også takket være deres brede brug i sydeuropa, eksotismen i italienske og franske landdistrikter. Det er ikke overraskende, at bjælker i loftet fremstår i vores interiør, da deres tilstedeværelse har en positiv effekt på design af værelser i visse stilarter.

Hvis vores bolig ikke er udstyret med denne slags strukturelle elementer, kan vi vælge forskellige muligheder for simulering af virkelige bjælker. For at gøre dette, går vi til butikken, savværket eller til tømreren, vi kan også købe imitationsbjælker i loftet, lavet af udvidet polystyren.

Hvad kan der laves på loftet?

Denne type dekoration kan laves uafhængigt. Der er flere måder at gøre dette på. Vi kan bruge:

 • massivt træ tømmer;
 • flere træstænger fastgjort sammen;
 • efterligning af ekspanderede polystyrenbjælker.

Hvis du beslutter dig for at lave træbjælker i loftet med dine egne hænder, skal du efter at have målt længden af ​​rummet købe naturligt træ svarende til bestemte størrelser.

Vi bliver nødt til at suge det, give den ønskede farve og derefter rette den mellem væggene under loftet. Dette er den enkleste løsning, men det har flere ulemper:

 • vi skal passe på transport af træbjælkerne;
 • de skal være sikkert fastgjort til loftet;
 • Du skal bruge et sted, hvor du skal forlade træstængerne til at tørre efter forarbejdning.

Du kan slippe af med disse ulemper, hvis vi køber færdige træstænger i en hardware butik eller bestiller deres produktion til snedker. I dette tilfælde vil det meste af forberedelsen ske uden vores deltagelse - i tømrerværket er træ behandlet med passende beskyttelsespræparater.

Hvis du ikke beslutter dig for en stor massiv trætværsnit fra et tykt træ, så kan du gøre det af flere elementer, der kan flises sammen og kombineres i loftet. Leddene kan maskeres og males over, så de bliver usynlige.

Imitation bjælker på loftet gør det selv

En anden metode er brugen af ​​imiterede loftbjælker, det anbefales især til dem, der måske føler sig ubehagelige med et tykt og tungt træ, der ligger over deres hoveder. Sådanne erstatninger til træværk sælges i hardwareforretninger, de er fremstillet af et hult træstykke. Sættet omfatter bjælker og fastgørelsessystemer.

Monteringen af ​​strukturen består i at fastgøre en metal- eller træskinne på væggen, hvor en hult tværstang vil blive placeret.
Dens udseende er ikke anderledes end originalen, da den er lavet af træ og har en naturlig tekstur, revner og hulrum. På grund af at strålen er hul, har strukturen meget mindre vægt og er lettere at montere.

En anden måde at installere på loftet efterligning af gammelt træ er falske søjler, der er fremstillet af polystyrenstykker med en belægning, der efterligner tekstur af naturligt træ. Denne finish er den sikreste på grund af dens mindste vægt og har også en simpel montering, som kun kræver speciel lim. Den store fordel ved sådanne elementer ud over deres generelle tilgængelighed i hardwareforretninger er, at der indenfor kan monteres yderligere belysning - i et træ er det ret vanskeligt at implementere.

Ved hjælp af sådanne dekorative elementer kan du maske den ujævne overflade af loftet eller revnerne. Samtidig betyder den enkle installation af skumpolystyrenbjælker til loftet, at de også hurtigt kan fjernes, når reparation er nødvendig.

Montering af imiteringsbjælker i loftet - trin for trin

Dekorative skumloftbjælker er en enkel og billig måde at skabe et passende indretning uden brug af tungt træ. Ideel træimitation giver dig mulighed for at skabe meget realistiske designs, der næsten ikke kan skelnes fra originalen. Installation af sådanne manipuleringsstænger er let at gøre med dine egne hænder.

 • polystyren bjælker;
 • montering af lim eller neodymmagneter;
 • dobbeltsidet montering tape;
 • lange negle
 • linje;
 • nedstryger;
 • saks.

Imitation bjælker på loftet er en meget enkel, men effektiv ide, der giver dig mulighed for at ændre indretningens indre. Materialet er meget let, fordi det er lavet af polystyren. Således kan alle have træbjælker i deres hjem. Installation af elementer i dette design på loftet er meget simpelt og kræver ikke boring af huller. Du skal kun montere klæbemiddel, dobbeltsidet tape eller neodymmagneter.

LED-strimler kan installeres i bjælkens huller, hvilket vil skabe interessant belysning. Det skal dog bemærkes, at loftet for en sådan løsning skal være lige så jævnt, fordi lyset vil fremhæve enhver ujævnhed, revne eller anden defekt.

Arbejdsordre

 1. Påfør tape. På puderne til montering af bjælker med limkvalitet monteringsbånd. Vi sætter de færdige puder ind i profilen, de skal stikke lidt ud.
 2. Limbjælker. Fjern beskyttelsespapiret fra båndet og tryk strimlen mod loftet. Dernæst slet profilen og klik på monteringsklodserne. Overlay profilen igen og klik igen.
 3. Styrkelse af strukturen. Lim kan placeres i mellemrummet mellem bjælken og loftet. Sæt derefter neglene på siderne, så det forbinder profilen med monteringsblokkene.

Ved denne installation er forbi. Som du kan se, er alt meget simpelt, mens det skal bemærkes, at en sådan løsning ud over nem montering også er den mest økonomiske. Du vil ikke bruge mange penge, men du får en meget interessant designløsning, der kan forvandle interiøret.