Loftvarmere

Spørgsmålet om opvarmning af boliger eller offentlige bygninger, hvor der ikke er noget centralt varmeforsyningssystem, har altid været meget akut. Endnu vigtigere er det lavet på steder, hvor der ikke er gas, det er umuligt at installere en varmekedel. Ved moderne huse eller i huse er opvarmning af ovnen ineffektiv - et afkølet hus skal opvarmes i næsten 24 timer, og hvis turen er planlagt i weekenden, så er der en behagelig atmosfære nået, så det er på tide at gøre sig klar til afrejse. Ceiling infrarøde varmeapparater af den nye generation løser mange problemer, de er effektive, enkle, sikre og pålidelige.

Hvordan det virker

Princippet om, at et moderne loft IR-varmeapparat virker, er overførslen af ​​varme ved stråling, ligesom solen gør. Følgende sker:

 • under virkningen af ​​elektrisk strøm opvarmer det termisk udstrålende element;
 • infrarød stråling afhængig af typen af ​​varmeapparat er karakteriseret ved en anden bølgelængde. Den overfører varmeenergi til gulve, vægge, folk og interiørgenstande, der ligger i varmeapparatets dækningsområde;
 • luften opvarmes ikke fra installatørens temperaturemitter, men fra genstande og strukturer, hvortil energi overføres.

Moderne varmeovne er komfortable. De er udstyret med beskyttelsesudstyr, som omfatter både elektriske styresystemer og termiske sensorer. Enheden er isoleret, dens temperatur er lav, mange modeller tillader installation direkte på trækonstruktioner. Niveauet af varmeudgang reguleres af termostater, varmeren er økonomisk, standardkonverteringshastigheden for elektrisk energi er 70-90%.

Det er værd at bemærke en gruppe varmelegemer, der ikke vil blive overvejet. Kraftige, servicible store garager og hangarer infrarøde emittere arbejder på gas. Brændstoffet forbrændes i en fint dispergeret gitterformet keramisk struktur, hvor der ikke dannes næsten åben ild - der opstår katalytisk forbrænding. Temperaturen i keramik når enorme værdier, derfor er niveauet af varmeudslip meget højt.

Blandt de virksomheder, der tilbyder husholdningens loftvarmere, kan kun BALLU noteres. Men for produkter af dette mærke er det nødvendigt at lave en gasforsyning, at arrangere et system til fjernelse af forbrændingsprodukter (for nogle modeller), hvilket er ret ubelejligt og næsten altid dyrt og vanskeligt under forholdene i en lejlighed, hus, hytte.

Hvad er den største forskel mellem forskellige klasser af varmeapparater

Alle loft elektriske infrarøde varmeapparater af den nye generation er opdelt i tre klasser i henhold til strålingskarakteristika. De adskiller sig både i visuel påvirkning og varmekapacitet.

 1. Shortwave radiatorer er i stand til at opvarme rummet meget stærkt, deres termiske element når en temperatur på op til 1000 grader. Varmeelementer fra shortwave-klassen giver hurtigt varmeflow, når de placeres i lav højdeform et område med en stærk temperaturforøgelse, anbefales det at anvende dem i et stort område med højt til loftet.
 2. Medium bølgevarmere anses for at være optimale. De er placeret i en højde på 3 til 6 meter, fungerer godt i sommerhuse og lejligheder og i store offentlige rum. Termiske elementer udvikler en temperatur på op til 600 grader.
 3. Longwave - den mest billige og praktiske. De anbefales at blive brugt i lokaler i et lille område med lofter under 3 meter, varmeelementet kan variere temperaturen fra 100 til 600 grader. Denne klasse af enheder udføres ofte i et universelt format: Varmeapparatet er let at hænge på loftet, monteret på en lodret stativ eller på understøtninger, direkte på gulvet.

Uanset bølgelængdeklassen er infrarøde ovne sikkert: de opvarmer ikke sagen, designet og placeringen forhindrer adgang til radiatorens varmeelementer. I praksis kan brugen være særlig fokuseret på shortwave-modellerne. Deres overdrevne kraft er usynlig, når de installeres på et højt, mere end 6 meter loft.

Imidlertid skaber sådanne varmeapparater i rummets forhold en klar zone, inden for hvilken en person i lang tid begynder at opleve ubehag. Kropet simpelthen overophedes, huden og hornhinden i øjnene tørre, og der opstår andre ubehagelige fornemmelser.

Desuden, hvis rummet ikke er opvarmet endnu, bliver udgangen fra strålingsdækningszonen straks mærket, det bliver koldt. Derfor bør brug af shortwave modeller være omhyggeligt, omhyggeligt at vælge dem for magt, planlægge området fanget af strømmen af ​​varmebølger.

Ved hvilke kriterier skal du vælge strømmen af ​​den infrarøde varmeovn

Den grundlæggende metode til at vælge en ny generation af varmelegeme er ret simpelt. Det anbefales at tage 100 watt elektricitet pr. 1 kvadratmeter opvarmning. Samtidig antages der antagelser:

 • hvis rummet fryser igennem, bruges det sjældent, og der kræves hurtig opvarmning - det er nødvendigt at øge energibehovet med 15-20%;
 • De mest populære medium- og langbølgevarmere har en effekt på op til 1500 watt, så det anbefales at vælge to eller flere enheder for et rum på mere end 10-15 kvadratmeter.

For at forstå hvordan man vælger emitterernes layout og deres nummer, skal man overveje den tekniske model af en bestemt model: konfigurationen af ​​reflektoren og spredningsvinklen på varmeren.

Indflydelse på et design af enheden på egenskaber ved opvarmning

I egenskaberne af varmeapparater skal ansvarlige producenter angive en sådan parameter som spredningsvinklen eller dækningen. Det er ret nemt at forstå denne figur: Den beskriver den betingede trekant af divergensen af ​​zone grænserne, hvor infrarød stråling har en næsten stabil intensitet. Jo højere dækningsvinklen er, desto større opvarmer anlægget og jo mere jævnt, blødere det fordeler varme.

Dækningsvinklen afhænger af konfigurationen af ​​reflektoren og frontskærmen. Man kan forstå, hvad der er bedre fra varmeapparater, hvis fabrikant ikke har angivet en bestemt egenskab ved deres ydre udseende:

 • Til modeller med en flad front (bund) og en halvcirkelformet reflektor, dækkingsvinklen overstiger sjældent 90 grader;
 • For produkter med en halvcirkelformet nedre del og en flad reflektor er det effektive dækningsområde 90-120 grader;
 • modeller med et rørformet emitter design, uanset type reflektor, har en mindste dækning på 120 grader.

Af særlig note: vi taler om udbredelsen af ​​stråling, hvor intensiteten er næsten den samme. Næsten alle varmere varmere bredere end dækningssektoren, men uden for det falder varmeudgangen kraftigt.

Afhængigt af fabrikantens specificerede eller visuelt bestemte dækningsegenskaber er det muligt at beregne hvor man skal placere radiatorerne for effektivt at fordele energien i rummet. Det er nok at tegne et diagram på et ark papir i målestok, og ved hjælp af en linjal og en vinkel må man placere varmeelementernes fikseringspunkter, så deres spredningszoner ikke overlapper hinanden.

Karakteristik af varmeapparater afhængigt af termisk element

Afhængigt af hvilken type varmelegeme der anvendes, varierer ikke kun strålingsbølgelængden og niveauet af varmefrigivelse, men også de visuelle effekter på mennesker og tiden mellem fejl i specifikke enheder. Især:

 • Halogenlampemodeller anses for at være den mest ubelejlige, usikre og derfor ikke udbredt. Varmekilden er en wolframfilament i en inertgaskolbe. Lampen udsender et pulserende gyldent lys. På trods af at producenterne dækker radiatoren med specielle forbindelser, kan varmelegemet irritere øjnene og forårsage hovedpine med langvarig effekt på menneskers vision;
 • de mest almindelige kortvandsradiatorer genererer varme med en varm kulhelix i et rør, hvorfra luften pumpes ud. Denne klasse af varmelegemer er kendt for alle. Apparater opvarmer hurtigt, er bange for fugtighed, udsender synligt rød-orange lys, der forårsager træthed og ubehag. Desuden er tidsrummet mellem fejl i et brændselselement lavt - kun to år;
 • Keramiske mid- og langbølges radiatorer betragtes som det optimale valg. En sådan anordning udsender ikke synligt lys, har en enorm tid mellem fejl, anbefales til langvarig brug: Den keramiske struktur opvarmer langsomt, men giver også varme af i meget lang tid, varmen er meget økonomisk;
 • rørformede eller mikartermichesky varmeapparater er udviklingen af ​​keramiske emittere. Varmeelementer med et sådant termisk element er dyre, men meget pålidelige og praktiske.

Frembringelsen af ​​varmeapparater på rørformede keramiske radiatorer har en anden funktion. De gør et let nedbrud under arbejdet. Mange producenter har placeret denne funktion som en bestemt stilistisk funktion: de siger, det ligner meget lyden af ​​brændeved. Men i loftvarmeren ser denne "chip" lidt underlig ud.

Sammenligning af populære mærker

For ikke at reducere fortællingen til bare figurer og beregninger, lad os give en vurdering af de varemærker, der er almindelige på markedet, og angive funktionerne i forskellige modeller af varmeapparater.

 1. Pioner. Udviklingen af ​​den russiske, de bedste varmeapparater til en række ratings. For det første sætter eksperter energieffektivitet i enheder: de er i stand til at konvertere op til 90% af elektriciteten til opvarmning. Den første generation af varmeapparater blev bygget på rørformede termiske elementer, og det gjorde et sammenbrud. Moderne modeller bruger keramiske plader, arbejder stille, har en meget lang levetid. Dækningsvinklen er 120 grader.
 2. ECOLINE. Langbølge infrarøde varmeapparater, fordelene ved modellerne omfatter høj varmeudgang, en fremragende kombination af priskvalitet, en bred vifte af produkter tilbydes til forskellige gulvplads og lofthøjde. Dækningsvinklen for stråling - 90 grader.
 3. BILYUKS. Varmeelementer i mediebølgensegmentet, varmesystemet er bygget på varmeelementer, der overfører varme til udstrålingspladen. Dækningsvinklen er 90 grader, enhederne anbefales at blive monteret på bøjler: polymerfilt anvendes som en termisk isolator, derfor anbefales det ikke at montere på et træloft.
 4. Almak. Apparaterne (de fleste af fabrikantens modeller) anvender en rørformet varmelegeme med en carbon-helix, tilhørende kortbølgensegmentet og har en god varmeudgang. Dækningsvinklen er 90 grader, den begrænsede installationshøjde gælder for udstyrets egenskaber. Fabrikanten bemærker også dette: Det anbefales at anvende i lofter med højst 3,5 m

UFO, Polaris, andre populære billige varmelegemer har gode indikatorer for pris og kvalitet. Denne klasse af enheder bruger en kvartvarmer, de fleste enheder er beregnet til privat brug.

Som en konklusion

Gennemgang af teknologien, karakteristika og kriterier for udvælgelse af infrarøde varmelegemer af lofttypen er det værd at give en liste over deres fordele. Der er mange af dem:

 • opvarmning af rummet passerer hurtigt;
 • varmen fra objekter i rummet, væggene og gulvet har den største fordel. Mikroklimaet opretholdes i lang tid, rummet kan ventileres uden frygt for at køle ned meget;
 • levetiden for infrarøde emittere er lang, med undtagelse af kvarts modeller, der har en fast tid mellem fiaskoer - ca. 2 år;
 • enheder er helt sikre
 • stråling, temperaturen i kroppen kan ikke forårsage brand, varmeapparaterne må monteres på trælofter;
 • enheder tager ikke plads, det er nemt at vælge et produkt til et bestemt interiør eller at foretrække en indbygget model.

Loftvarmere skaber ensartet varme, må ikke opstå støv, brænd ikke ilt og udled ikke ubehagelige lugte. Ulempen er den relativt høje pris på produkter. Men det kompenseres let af effektiviteten og omkostningseffektiviteten af ​​infrarøde loftvarmere.

Infrarøde loftvarmere

At købe infrarøde loftvarmere til hjemmet, hytter, virksomheder eller få råd om opvarmning, ring:

Infrarød Loftvarmer til Home

100% sikker!
Varmes som solen!

Ceiling infrarøde varmeapparater er energibesparende varmelegemer til boligopvarmning, sommerhuse og virksomheder

I øjeblikket er der i stigende grad opvarmning af husholdnings - og erhvervslokaler, der bruges af en ny generation - infrarøde varmelegemer og loftkraft fra 400 W til 1,5 kW (220 volt). De er installeret i loftet, herunder på hængende, spændinger eller i Armstrong. Anvendelsesområdet for deres anvendelse er meget bredt - du kan bruge loftvarmere til hjem og have, kontor, balkon og loggia, garage og havepavillon, badeværelse, drivhus og kylling coop, butik, café, lager og endda en lille butik til husstand, kommerciel, administrativ og andre værelser med en lofthøjde på 3,5-4 m.

Nogle varmeapparater kan installeres på væggen med beslag.

Fordelene ved elektriske infrarøde loftvarmere

 • Den største fordel er energibesparelse (op til 60% i forhold til traditionelle varmelegemer)
 • Infrarød opvarmning er meget miljøvenlig - den opvarmer som solen, mens den ikke tørrer luften, brænder ikke gennem ilt og hæver ikke støv (hvilket er særligt vigtigt for børn og allergier!)
 • Kompaktitet: monteret i loftet og derfor sikkert for børn og dyr (de kan hverken brænde eller snuble eller gnave gennem ledningerne!)
 • Pålidelighed og holdbarhed

Hvilket loft infrarød varmeapparat at vælge?

Beskrivelse af tekniske egenskaber, anmeldelser, brugervejledninger, fotos og videoer er publiceret på siderne af specifikke elektriske varmeovne.

 • Peony infrarøde varmeovne loft er den mest populære i rating af infrarøde varmeapparater på grund af sin kvalitet, pålidelighed og en bred vifte af modeller. Peony elektriske varmeovne fås i 3 serier: Standard billig Peony Suite af anodiseret aluminium, forbedret Peony Ceramics med innovativ keramisk belægning og transparent design Thermo Glass af hærdet glas.
 • Timberk loftvarmere (pålidelige apparater fra Sverige med høj støv- og fugtbeskyttelse).
 • Heat Up varmeapparater er billige IR varmeapparater lavet i Rusland.
 • Almak varmeovne - russiske ovne i forskellige farver.

Derudover til særlige opgaver:

 • Hvis du vil regulere temperaturen i rummet - her er infrarøde loftvarmere med termostat på lageret (Pris inkluderet billigere!).
 • Hvis du leder efter varmeapparater på kontoret til indlejring i Armstrong-loftet, skal du gå her.
 • Hvis du har brug for at opvarme et kommercielt rum i et stort område eller med højt til loftet, så har du brug for kraftige industrielle varmeapparater.

Du kan købe en infrarød loftvarmer billigt til fabrikspriser i vores onlinebutik!

World of Heating hjemmeside er en officiel forhandler af producenter af varmeudstyr i Moskva og i hele Rusland. I vores online butik kan du købe en infrarød varmeapparat på loftet til fabrikspriserne - ved selv eller ved levering. Uopsættelig levering i Moskva og Moskva er mulig.

Gratis opkald og meddelelser via Viber, Hvad er der op: +7 (968) 626 10 24.

Ceiling Infrarøde Varmeapparater

Fra 15. april til 15. maj i vores butik levering af absolutte varer er gratis!

Kun i februar 2016 Du kan købe en varmelegeme med en enorm rabat!

Størrelse (BxDxH) 140x60x84 cm.
Volumen 265 liter.

Sort farve
2 sektion
Størrelse (LxWxH) 135x72x83 cm.
Kapacitet 800 liter.
Plastmateriale
Vægt 12 kg.

Grå farve
Strøm 400 watt.
Varmeområdet er 2-5 kvm.
Samlede dimensioner (BxHxD) 835x23x118 mm.
Vægt 2,5 kg.
Glasplade

Opvarmning område op til 7 kvm

Opvarmningsområdet er op til 10 m².

Opvarmningsområdet er op til 15 m².

Til opvarmning op til 30 kvm.

Til opvarmning op til 60 kvm.

Ceiling infrarøde varmeapparater vil hjælpe med at løse problemet med mangel på varme i et boligområde, kontor, i produktion og ikke at betale store summer for udstyr, dets installation. Smukke apparater ser ud som almindelige lysarmaturer med et matteret glasplade, og en kontraindikation til deres installation kan kun være for lavt loft i rummet.

Hvordan man vælger

Vi tilbyder at købe en infrarød elektrisk loftvarmer i Moskva med levering til døren i Dacha online butik. Vi har samlet et stort udvalg af enheder til yderligere lokal opvarmning til en pris på 1900 rubler. For nemheds skyld at finde den rigtige model har vi distribueret udstyret til flere strømafsnit og tilbyder at købe infrarøde loftvarmere:

 • For værelser op til 7 kvm. - Effekt op til 700 W
 • Til opvarmning af området til 10 kvm. - Effekt op til 1000 W
 • Arbejder inden for en radius på 15 kvm. - Effekt op til 1500 W
 • Til opvarmning af rummelige værelser - stuer, stuer i landhuse - op til 2800 W;
 • Industrielle formål - op til 6000 watt.

Lev i komfort og gem

For at spare, anbefaler vi at købe "2 in 1" -modellen - en infrarød loftvarmer med termostat. En lille elektrisk enhed i et smukt plastikhus er monteret på væggen hvor som helst i rummet. Du kan forud indtaste indstillingerne for tidsvarierende temperaturændringer. Det hjælper med at spare elektricitet: Du kan forlade loftvarmeren, indstille den til et niveau på op til 10 grader, og forlade midlertidigt. Det er meget mere behageligt at vende tilbage til et rum, der ikke fryser over i mangel af ejere, og arbejder i økonomi-tilstand vil ikke kræve store mængder elektricitet.

 • Den sparsomme driftstilstand, som ikke giver mennesker skadelige virkninger.
 • Det effektive princip for opvarmning er bunden: påvirker først og fremmest omgivelserne, overfladerne og indretningerne, bølgerne opvarmer gulvet og det nedre niveau godt, mens strømmen af ​​termisk energi ikke koncentreres øverst. At være i et sådant værelse er rart;
 • Høj effektivitet;
 • effektivitet;
 • Lav pris;
 • Hurtig installation.

Udformningen af ​​den infrarøde loftvarmer tænkes ud til den mindste detalje for at lade enheden gå på arbejde om natten og ikke være bange for, at den vil brænde ud.

Infrarøde loftvarmere

At købe infrarøde loftvarmere til hjemmet, hytter, virksomheder eller få råd om opvarmning, ring:

Infrarød Loftvarmer til Home

100% sikker!
Varmes som solen!

Ceiling infrarøde varmeapparater er energibesparende varmelegemer til boligopvarmning, sommerhuse og virksomheder

I øjeblikket er der i stigende grad opvarmning af husholdnings - og erhvervslokaler, der bruges af en ny generation - infrarøde varmelegemer og loftkraft fra 400 W til 1,5 kW (220 volt). De er installeret i loftet, herunder på hængende, spændinger eller i Armstrong. Anvendelsesområdet for deres anvendelse er meget bredt - du kan bruge loftvarmere til hjem og have, kontor, balkon og loggia, garage og havepavillon, badeværelse, drivhus og kylling coop, butik, café, lager og endda en lille butik til husstand, kommerciel, administrativ og andre værelser med en lofthøjde på 3,5-4 m.

Nogle varmeapparater kan installeres på væggen med beslag.

Fordelene ved elektriske infrarøde loftvarmere

 • Den største fordel er energibesparelse (op til 60% i forhold til traditionelle varmelegemer)
 • Infrarød opvarmning er meget miljøvenlig - den opvarmer som solen, mens den ikke tørrer luften, brænder ikke gennem ilt og hæver ikke støv (hvilket er særligt vigtigt for børn og allergier!)
 • Kompaktitet: monteret i loftet og derfor sikkert for børn og dyr (de kan hverken brænde eller snuble eller gnave gennem ledningerne!)
 • Pålidelighed og holdbarhed

Hvilket loft infrarød varmeapparat at vælge?

Beskrivelse af tekniske egenskaber, anmeldelser, brugervejledninger, fotos og videoer er publiceret på siderne af specifikke elektriske varmeovne.

 • Peony infrarøde varmeovne loft er den mest populære i rating af infrarøde varmeapparater på grund af sin kvalitet, pålidelighed og en bred vifte af modeller. Peony elektriske varmeovne fås i 3 serier: Standard billig Peony Suite af anodiseret aluminium, forbedret Peony Ceramics med innovativ keramisk belægning og transparent design Thermo Glass af hærdet glas.
 • Timberk loftvarmere (pålidelige apparater fra Sverige med høj støv- og fugtbeskyttelse).
 • Heat Up varmeapparater er billige IR varmeapparater lavet i Rusland.
 • Almak varmeovne - russiske ovne i forskellige farver.

Derudover til særlige opgaver:

 • Hvis du vil regulere temperaturen i rummet - her er infrarøde loftvarmere med termostat på lageret (Pris inkluderet billigere!).
 • Hvis du leder efter varmeapparater på kontoret til indlejring i Armstrong-loftet, skal du gå her.
 • Hvis du har brug for at opvarme et kommercielt rum i et stort område eller med højt til loftet, så har du brug for kraftige industrielle varmeapparater.

Du kan købe en infrarød loftvarmer billigt til fabrikspriser i vores onlinebutik!

World of Heating hjemmeside er en officiel forhandler af producenter af varmeudstyr i Moskva og i hele Rusland. I vores online butik kan du købe en infrarød varmeapparat på loftet til fabrikspriserne - ved selv eller ved levering. Uopsættelig levering i Moskva og Moskva er mulig.

Gratis opkald og meddelelser via Viber, Hvad er der op: +7 (968) 626 10 24.

Infrarøde loftvarmere i Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

i 57 onlinebutikker

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Prisen på infrarøde loftvarmere i butikker i Moskva

På hjemmesiden kan du vælge infrarøde loftvarmere efter ydeevne, se detaljerede fotos, læs anmeldelser og sammenlign priser i Moskva online-butikker. Det er nemt at købe infrarøde loftvarmere billigt (inklusive på kredit)! Du skal bare gå til dit yndlingstilbud, læse betalingsbetingelserne og efterlade en anmodning om levering i Moskva.

Infrarød loftvarmer (IR)

Kategori: Infrarøde loftvarmere (IR)

 • Produktkode: 311838
 • Dimensioner (shgv): 93,5x13x5,5
 • Ledelse: elektronisk
 • Nedhængt loft
 • elektrisk
 • Opvarmning område, m2: 10
 • Produktkode: 317970
 • Dimensioner (shgv): 118x14,7x4,3
 • Ledelse: mekanisk
 • Installation: suspenderet i loftet
 • elektrisk
 • Opvarmning område, m2: 8
 • Produktkode: 312073
 • Dimensioner (shgv): 56x12x16,5
 • Ledelse: elektronisk
 • Installation: væg / loft monteret
 • Type: elektrisk
 • Opvarmning område, m2: 15
 • Produktkode: 312017
 • Dimensioner (shgv): 82x13x4
 • Ledelse: elektronisk
 • Installation: suspenderet i loftet
 • Type: elektrisk
 • Varmeareal, m2: 6
 • Produktkode: 317975
 • Dimensioner (WGW): 162x27.3x4.3
 • Ledelse: mekanisk
 • Installation: suspenderet i loftet
 • elektrisk
 • Opvarmning område, m2: 20
 • Produkt kode: 312027
 • Dimensioner (shgv): 136,5x13x4
 • Ledelse: elektronisk
 • Installation: suspenderet i loftet
 • elektrisk
 • Opvarmning område, m2: 10
 • Produktkode: 312031
 • Dimensioner (shgv): 136,5x25,5x4
 • Ledelse: elektronisk
 • Installation: suspenderet i loftet
 • elektrisk
 • Opvarmning område, m2: 20
 • Produktkode: 312040
 • Dimensioner (shgv): 106x13x4
 • Ledelse: elektronisk
 • Installation: suspenderet i loftet
 • elektrisk
 • Opvarmning område, m2: 8
 • Produktkode: 312047
 • Dimensioner (shgv): 167x41x7
 • Ledelse: elektronisk
 • Installation: suspenderet i loftet
 • elektrisk
 • Opvarmning område, m2: 30
 • Produkt kode: 312023
 • Dimensioner (shgv): 112x13x4
 • Ledelse: elektronisk
 • Installation: suspenderet i loftet
 • elektrisk
 • Opvarmning område, m2: 8
 • Produktkode: 311850
 • Dimensioner (shgv): 93,5x32,5x7
 • Ledelse: elektronisk
 • Nedhængt loft
 • elektrisk
 • Opvarmning område, m2: 30
 • Produktkode: 311843
 • Dimensioner (shgv): 136x13x5,5
 • Ledelse: elektronisk
 • Nedhængt loft
 • elektrisk
 • Opvarmning område, m2: 15
 • Produkt kode: 317973
 • Dimensioner (WGW): 162x14.7x4.3
 • Ledelse: mekanisk
 • Installation: suspenderet i loftet
 • elektrisk
 • Opvarmning område, m2: 10
 • Produkt kode: 311855
 • Dimensioner (shgv): 138x32,5x7
 • Ledelse: elektronisk
 • Nedhængt loft
 • elektrisk
 • Opvarmning område, m2: 45
 • Produktkode: 317994
 • Dimensioner (shgv): 173,5x11x4,5
 • Ledelse: mekanisk
 • Installation: suspenderet i loftet
 • Type: elektrisk
 • Opvarmning område, m2: 20
 • Produkt kode: 317977
 • Dimensioner (shgv): 163x39,5x4,3
 • Ledelse: mekanisk
 • Installation: suspenderet i loftet
 • elektrisk
 • Opvarmning område, m2: 30
 • Produktkode: 317288
 • Dimensioner (shgv): 119x12,5x4,2
 • Ledelse: mekanisk
 • Nedhængt loft
 • elektrisk
 • Opvarmning område, m2: 8
 • Produktkode: 312045
 • Dimensioner (shgv): 130x25,5x4
 • Ledelse: elektronisk
 • Installation: suspenderet i loftet
 • elektrisk
 • Opvarmning område, m2: 20

Infrarød opvarmning til dit hjem

Infrarøde loftvarmere har for nylig aktivt skubbet deres konkurrenter ud af forbrugermarkedet - radiator- og konvektionsvarmesystemer, og jeg må sige, at de gør det meget selvsikkert. Sådan lethed er meget let at forklare. I modsætning til andre typer varmelegemer opvarmer infrarøde loftvarmere jævnligt det rum, hvor de er installeret, ikke har varmetab, fordi de ikke bruger termisk energi ved opvarmning selv og også ikke optager plads i rummet, fordi de er monteret i loftet!

Hvis du endelig har en dacha, og du planlægger at bo der ikke kun om sommeren, men også om vinteren, skal du være opmærksom på denne type varmelegemer, fordi det er let at købe og forbinde dem. Prisen på udstyr af denne type glæder øjet og tegnebogen, og nem betjening giver dig mulighed for at tilbringe vinteren på landet i varme og uden unødvendige problemer.

Lille sol i dit hus

Husholdningsinfrarødevarmeren udfører sin funktion som om den var en lille indendørs sol: fra arbejdet bliver overfladerne og genstande først og fremmest opvarmede, og derefter bliver luften varmere på grund af varmeoverførslen af ​​den opvarmede luft.

Der er mange fordele ved at bruge infrarøde varmeapparater: Takket være deres arbejde cirkulerer støvet ikke i rumluften, der er ingen skimmel på væggene og loftet, og der er ingen kondens i rummet. Derudover er ovne af denne type ret billige, da de sparer energi - fem til syv gange mindre end andre varmesystemer. De er tavse og kan bruges i årevis uden forstyrrelser og indenlandske uro. Infrarøde varmeapparater er velegnet til brug både i lukkede værelser som bade eller saunaer samt i åbne og halvåbne værelser, såsom en terrasse, veranda, lysthus eller loftsrum. Sådanne varmeapparater er ganske sikre, og de har endog en positiv effekt på din krop, er en form for forebyggelse af influenza og akut respiratoriske infektioner og kompenserer for mangel på sollys i vinterperioden.

De infrarøde stråler af mellemlang længde absorberes let af menneskekroppen, dræber skadelige mikroorganismer i rummet, opvarmer ikke og må derfor ikke overdrive luften.

De få ulemper ved infrarøde varmeapparater er, at de er installeret stationært, kræver en vis lofthøjde, har et ret primitivt kontrolsystem og kan overophedes med langvarig brug.

Infrarøde loftvarmere i Moskva

  karbon aluminium kvarts metal keramik
  loftvæg står alene
  shortwave medium wave
  RuslandSverige Italien KinaGermany Tyrkiet Korea Spanien Frankrig Grækenland USA Polen Japan Israel Schweiz
  Cashless PaymentCalculation Kontant ved levering Leje Indkøb
 • Placer banner
 • Sammenlign betalte pakker
 • Siteanmeldelser
 • Efterspørgselsansøgninger
 • Rapportér indhold
 • Skriv til Pulse Pricing

Nyheder i Jekaterinburg, BLIZKO.ru, jeg køber i Jekaterinburg

123060, Moskva, 1. Volokolamsky Prospect, 10, +7 (499) 705-93-10

Infrarøde loftvarmere

Ikke så længe siden kom infrarøde loftvarmere på markedet. Til dato er de endnu ikke blevet udbredt på grund af den øgede pris, men på grund af en række fordele og høj effektivitet er bredden af ​​anvendelsesområdet ved at få fart i hver dag. De vigtigste forbrugere af loftvarmere forbliver industrielle lokaler og kontorbygninger. For lejligheder er disse enheder praktisk taget ikke brugt. Men i forstæder private huse eller i landet aktivt brugt, selv som det vigtigste varmesystem, på grund af nem installation og ikke behov for yderligere vedligeholdelse.

Ceiling infrarød varmeapparat er en moderne infrarød varmeapparat baseret enhed. På tekniske egenskaber lige så velegnede som til industrielle og lokaler. Operationsprincippet ligner skemaet af virkningen af ​​sollys. Kun i dagtidsspektret er der i tillæg til termisk stråling stadig ultraviolet til stede. Infrarøde stråler fra loftet passerer gennem luften, ikke opvarmer det, men handler om de omkringliggende genstande. Allerede direkte fra dem overføres varmen og distribueres til hele rummet.

Ligesom ethvert opvarmningsudstyr har IR-enheder en række fordele og ulemper. Fordelene ved loft radiatorer omfatter:

1. Miljøsikkerhed ved opvarmning, der ikke skader menneskekroppen

2. Direkte økonomiske fordele ved denne type indvirkning - direkte på personen og genstande

3. ilt er ikke brændt, tørrer ikke luften

4. Ingen forbrændingsprodukter, kuldioxid og andre biprodukter frigives

5. Luftfugtighedsindekset er normaliseret, da opvarmningen er tæt på den naturlige;

6. Hvis en termostat er indbygget i systemet, opstår der opvarmning omkring 20 minutter i timen.

7. På grund af tilstedeværelsen af ​​en termostat i en infrarød enhed er der mulighed for at justere graden af ​​opvarmning og tilpasse sig hver persons behov.

8. stråling virker ikke kun på genstande, men også på gulvet for derved at sikre effekten af ​​en opvarmet belægning

9. installation af varmesystemet kræver ikke design dokumentation;

10. Muligheden for anvendelse i åbne rum eller halvlukne områder

11. Hvis du vælger den korrekte effekt af det infrarøde loftvarmer, vil rummet hurtigt varme op i ca. 30 minutter;

12. Sikkerhed i drift

13. Systemet er ikke bange for spændingsfald - termostaten tændes og slukker automatisk, når strømmen skæres.

14. Lang levetid, op til 25 år.

Der er dog negative sider til infrarøde varmeapparater:

 • installationssystem på loftet af den stationære type, er det umuligt at bevæge sig yderligere;
 • der er en lille støj på arbejdspladsen;
 • Der er en reguleret acceptabel lofthøjde;
 • købe en loftvarmer med tilstrækkelig kraft er overkommelig for alle indbyggere;
 • Overophedning af udstyret er ikke udelukket med langvarig brug;
 • denne opvarmning tørrer malerierne i rummet, så det anbefales at placere beholdere med vand ved siden af ​​dem for at undgå malingsprækker.

Typer og deres egenskaber

Kilden til termisk stråling loft infrarøde varmeapparater er opdelt i:

1. Gas - sådanne infrarøde enheder med høj effekt er uegnede til private huse, lejligheder eller villaer. Varmegenerationsprocessen finder sted her ved at forbrænde gasblandingen. Passer hovedsagelig til industrielle lokaler og gaden.

2. Elektrisk - mekanismen er baseret på et rørformet varmeelement - varmeelement - eller en spiral samt et system med reflekterende spejle eller reflektorer, takket være hvilken retningsvarmefordeling der ydes. Sådanne loftvarmere er egnede til enhver bygning.

3. Film - deres strøm leveres af elektricitet, kulstofelementer, opvarmning, udsender en tilstrækkelig mængde varme. Denne opfattelse bør vælges til at oprette lokale opvarmningszoner ikke kun i loftet, men også på gulv og vægge.

Med hensyn til samlet størrelse og strøm er der muligheder for industriel og husholdningsbrug.

Separat infrarøde varmeapparater klassificeres i:

 • indbygget
 • overliggende;
 • automatisk;
 • mekanisk.

Nøglefunktioner i infrarøde enheder omfatter:

1. Strøm - afhænger af enhedens omfang, fra 300 til 5000 W; Imidlertid ændres indikatoren i mange enheder ved hjælp af termostaten;

2. Bølgelængde - omvendt proportional med temperaturen i det opvarmede rum

3. Fugtbeskyttelse - IP24-mærkning angiver muligheden for brug i bygninger med høj luftfugtighed - badeværelse, sauna, swimmingpool og andre;

4. Fysiske parametre, som f.eks. Vægt, skyldes det materiale, som udstyret er fremstillet af: Stålet er tungere, men mere pålideligt, aluminiumsbeholderen er lettere, men mere modtagelig for skade.

5. Kropsfarve - sortimentet af nuancer er stort nok til at passe til IR-enheden i ethvert rumdesign

6. Intensitet af infrarød stråling - Normalt bør parameteren ikke være mere end 350 W / m2; Hvis det tilladte indeks overskrides, kan der forekomme negative virkninger på huden og øjnene, og der kan forekomme forbrændinger med meget høje værdier.

Hvornår er det hensigtsmæssigt at bruge?

Loftvarmere baseret på infrarød stråling kan bruges til enhver form for lokaler. Men de er især mere velegnede til kontor- og butikslokaler, fordi de er ret vanskelige at passe ind i det indre af boligarealet. Et særligt vigtigt punkt er den korrekte fastgørelse af udstyret. Med selv en lille offset lås ydeevne falder.

Placeringen af ​​monteringen skal være parallel med elementets aksiale akse. For at oprette forbindelse til nettet i distributionspanelet til systemet skal du vælge den maskine, der styrer den mulige overspænding. Installationshøjden på varmeren er fra 1,5 til 2 m, forudsat at den vil blive brugt som hovedkilde til opvarmning. Hvis lofterne er lave, anvendes der således korte hæfteklammer. De leveres som regel ikke med enheden, de skal bestilles på forhånd separat.

Ved installation er det vigtigt at overveje den mindste afstand til folk:

 • 0,7 m, hvis enheden har en effekt på 500-800 W;
 • 1 m, hvis strømmen - mere end 1500 watt.

Vi bør også nævne den infrarøde loftvarmer, designet til indlejring i systemet med lofter. Med denne løsning er der ikke behov for yderligere installationsarbejde og lægning af elektrisk kabel, hvilket bidrager til designfunktionen. På grund af loftet layout er der nogle ulemper ved at bruge enheden. Varmeapparater af denne type er udstyret med en termostat og en fjernbetjening. Termostaten har i sin tur med høj nøjagtighed udført funktionen af ​​temperaturregulering i rummet, ændringer i varmekraft og justerer mikroklimaet til brug hos en bestemt bruger.

Tilstedeværelsen af ​​en termostat i systemet øger attraktiviteten og efterspørgslen efter udstyr fra forbrugerne. Varmeapparatet har en automatisk afbrydelsesfunktion, når den når ekstreme temperaturer, hvilket beskytter mod overophedning. Termostaten hjælper også med at spare elektricitet. Sænkning af temperaturen selv ved 1 ° C reducerer strømforbruget med 5%. Termostaten er placeret en for hvert værelse. I dette tilfælde kan flere infrarøde varmeapparater tilsluttes til samme termostat på én gang. Anbefalet installationshøjde - 1,5 m.

Hvorfor netop infrarød stråling? Mange almindelige mennesker forvirrer det infrarøde spektrum med røntgen eller ultraviolet. Virkningen af ​​varmestråler ligner sollys, dermed den ensartede opvarmning af hele loftet og gulvet i rummet. Derudover kan nogle modeller programmeres ud fra tidspunktet på dagen og menneskelige behov.

Det er værd at nævne, at infrarød stråling aktivt anvendes i lægeprocedurer, fordi dens virkning på mennesker ikke kun er sikker, men også nyttig. Dette er forebyggelse af akutte respiratoriske virusinfektioner og akutte åndedrætsinfektioner, kompensation for manglen på sollys om vinteren, fravær af hovedpine på grund af mangel på ilt.

Hvordan vælger jeg et infrarødt loft?

At vælge de rigtige infrarøde varmeapparater til hjem og sommerhus betyder at give dit hjem et pålideligt og sikkert varmesystem. Lav et kompetent køb vil hjælpe en række nyttige anbefalinger.

Vælg en infrarød varmeapparat er nødvendig, styret af en af ​​dens vigtigste parametre - det er strøm. Jo højere det er, desto mere intens er opvarmningen. Til brug i et privat hus eller i sommerhuset er en værdi fra 300 til 2000 W egnet, i industriel skala kan tallet være op til 3000-4000 W. Apparatets kraft til et bestemt rum laves med en hastighed på 1 kW pr. 10 m2 plads, forudsat at lofthøjden ikke er mere end 3 m. Der tages altid højde for en lille margen for mulige varmetab som følge af vinduer, døre, forskellige huller og revner. Denne beregning er nødvendig, hvis loftvarmeren er planlagt som den primære type opvarmning af et privat hus.

For nylig er en infrarød varmeovn med en effekt på 300 W af økonomiklasse blevet mere og mere populær. Dette er nok for lokal opvarmning af et lille rum, for eksempel en garage eller kælder.

Nogle flere tips om valg af et infrarødt loft:

1. Før du køber en enhed, er det nødvendigt at konstatere det materiale, hvorfra varmeelementet er lavet. Hvis det er rustfrit stål, så er dets anvendelse ikke begrænset. Men hvis varmeelementet er lavet af jernholdigt metal, så kan en sådan varmelegeme kun installeres i et tørrum.

2. Det vil ikke være overflødigt at inspicere alle interne dele af sagen for eventuelle skader under malingen.

3. Reflektorens mindste tykkelse skal være 120 mikron. Ellers går halvdelen af ​​varmen til loftet.

4. Design af loftvarmere med indbygget ventilator er ikke værd at nævne - dette indikerer lav kvalitet, som ikke giver tilstrækkelig varme.

5. Det vil ikke være rentabelt at købe en kinesisk enhed til en for lav pris. En værdig producent garanterer altid deres produkter. På emballagen angiver adresse og detaljer i produktionen, skal hvert element ledsages af detaljerede instruktioner til montering og drift.

Baseret på gennemgangen af ​​rækkevidde af infrarøde loftvarmere vil det blive frigivet for at købe den nødvendige enhed til hvert enkelt rum. Dens pris afhænger af fabrikantens styrke, størrelse, berømmelse, typen af ​​termostat og andre modifikationer.

Sådan vælges en infrarød varmeapparat - driftsprincippet, enheden og de vigtige udvælgelseskriterier

På nogle få år er infrarøde varmeapparater, som er så meget efterspurgt i dag, blevet en vare, der er tilgængelig for næsten alle. Disse enheder produceres i mange europæiske lande såvel som i Kina og Rusland. Køber en varmelegeme, selvfølgelig, jeg vil have det ikke at bryde og i mange år tilfreds med varmen. Vi vil forsøge at finde ud af, hvor og hvordan man vælger infrarøde varmeapparater baseret på deres designfunktioner. For at gøre dette overvejer vi i detaljer, hvordan disse enheder er designet og hvordan de virker, samt kriterierne for deres valg.

Funktioner af designet og princippet om driften af ​​den infrarøde varmeovn

Disse enheder adskiller sig radikalt fra konvektorer - de opvarmer slet ikke luften, men objekterne i rummet, herunder gulv og vægge. Generelt kan en infrarød varmeapparat sammenlignes med en rumsol - dets stråling, som sollys, trænger ind i luften uden at varme det overhovedet. Men så snart strålen når en genstand, der ikke sender lys, absorberer den straks det og opvarmer naturligvis på samme tid.

Infrarøde bølger er lange - det er dem, der opfattes af vores hud som varme, der kommer fra solens stråler. Vi føler det, men vi kan aldrig se. Og disse stråler varme os, uanset vind og udkast - de er slet ikke en hindring for dem. På samme måde er de ikke bange for udkast og infrarøde varmeapparater, der anvendes i hverdagen, fordi deres strålings bølgelængde svarer til bølgelængden af ​​solens IR-spektrum.

Ingen af ​​konvektorerne kan opvarme rummet øjeblikkeligt - fordi når det arbejder, er der en konstant bevægelse af varm luft opad. Det er først og fremmest rummet i loftet opvarmes, og vi er i bunden, og mens luftmasserne (varme og kolde) blandes, tager det lang tid. Så du er nødt til at fryse hele tiden og venter på en behagelig temperatur i rummet.


Flytning af luftmasser under konvektion.

I tilfælde af infrarøde varmeapparater er alt anderledes - vi begynder at føle varmen fra dem umiddelbart efter at have tændt enheden, men denne varme mærkes ikke i hele rummet, men lokalt, det er kun på det sted, hvor der opstår stråling.


Princippet om opvarmning af infrarød varmeapparat.

Inde i enheden er der ingen særligt geniale elementer. I stålkassen, på hvilken en stærk pulverlakering påføres, er der en reflektor lavet af aluminium. På denne reflektor er installeret det vigtigste strukturelle element - opvarmning. Der er 4 typer af disse elementer: halogen, kulstof, keramik og rørformet (det hedder ti).

Desuden har hver infrarød radiator en termostat til at justere temperaturen og en sensor, der slukker for enheden, når den overophedes. Hvis enheden skal installeres på gulvet, er den også udstyret med en tippesensor.

Tips til valg af infrarød varmeapparat

Udførelse - loft, væg eller gulv?

Så, hvordan man vælger infrarøde varmeapparater til hjemmet og hvilken præstation ville være at foretrække? Det afhænger af rummets størrelse og om brugsbetingelserne for enheden. Til at begynde med vil vi afgøre, om vi har brug for en stationær enhed, eller enheden skal flyttes fra rum til rum. Mobilvarmere er mindre i størrelse og har lidt strøm, mens stationære kan monteres på vægmonteret, loftmonteret og bundplade.

Generelt er den mest hensigtsmæssige type enheder loft infrarøde varmeapparater. De tager ikke for meget plads, og deres strålingsområde er ret omfattende. Der er modeller monteret i et hængende loft - forsænket, og der er også dem, der er fastgjort til et normalt loft med særlige beslag - suspenderet. Afstanden til sagen fra loftet er ca. 5 centimeter.


Princippet om dispersion af stråler fra det infrarøde varmeapparat placeret på loftet.

Lav effekt og ikke så effektive gulvvarmere mødes på strålingsbanen mere barrierer end loftet. Hvis du vælger en af ​​dem, er det bedre at holde på modeller med kulstof eller rørformet varmeelement. Keramisk varmeapparat er ikke så lang, så det er ikke særlig velegnet. Et halogenvarmeelement, der udsender korte bølger, som kan have en negativ effekt på en person, er fuldstændig uacceptabel, da langbølgestråling er nødvendig for normal drift af denne enhed.

Varmere monteret på væggen skal være en smule fra gulvfladen. Hvis der er børn i familien, er varmerens højde lavet, så børn ikke når arbejdsstuen. Hvis du har brug for at sætte en varmelegeme under vinduet, skal du vælge en model med en soklens udførelse - den passer perfekt under vinduesåbningen.

Lidt om bølgelængden og temperaturen af ​​opvarmning

Varmeelementer placeret inde i IR-varmeapparater kan have forskellige udstrålede bølgelængder og forskellige varmetemperaturer. De er som følger:

Emittere udsender lange bølger (fra 5,6 til 100 mikron). Deres arbejdstemperatur varierer fra 100 til 600 grader, de kan bruges både i boliger og på kontorer og i industrielle lokaler med lofter højst tre meter. Imidlertid har lejligheden masser af varmeapparat med en arbejdstemperatur på op til 120 grader.

Mellembølger (med en længde på 2,5 til 5,6 mikron) udsender varmeelementer, der basker stærkere - fra 600 til 1000 grader. I dette tilfælde skal loftet i rummet være fra 3 til 6 meter. Det kan f.eks. Være et privat hus eller en administrativ bygning.

Korte bølger (fra 0,74 til 2,5 mikron) udsender varmeelementer, der arbejder ved temperaturer fra 100 grader. Der er allerede den nødvendige lofthøjde - fra 6 til 8 meter. Sådanne lofter kan være i en fabriks- eller fabriksgulv. Derudover kan ovne af denne type anvendes på gaden. Hjemme anbefaler vi ikke at bruge dem.

Vælg typen af ​​varmeelement

Når man beslutter hvilken infrarød varmeapparat der skal vælges, skal man huske på, at de afviger primært i skallen, hvori det bølgende emitterende element er placeret. Denne shell kan være lavet af metal, keramik eller kvarts.

Halogen varmeelement - er en halogenlampe, der udsender i infrarød rækkevidde. Indvendigt er lampen et filament lavet af wolfram eller kulfiber. Når filamentet opvarmes, frigives infrarød energi og overføres til lampens rør. Alle halogenlamper udsender et gyldent lys, som kan irritere øjnene. For at bekæmpe dette dækker nogle producenter lampen med en særlig sammensætning. Men den største ulempe ved dette varmeelement er, at halogenvarmeelementet udsender korte bølger, og de kan have en negativ indvirkning på mennesker. Derfor er det efter vores mening bedre at opgive IR-varmere udstyret med et sådant varmeelement.


IR-varmeapparat med et halogenvarmeelement.

Kulvarmerelement - lavet i form af et kvartsrør. Inde i det skabte et vakuum, hvori der er en carbon (carbon) helix. Fordelene ved et sådant element er meget hurtig opvarmning, såvel som den kendsgerning, at dens effektivitet overstiger effektiviteten af ​​en opvarmet metalplade. Der er dog også ulemper: de tjener kun i to år, og de bruger meget elektricitet - fra en til to og en halv kilowatt. De gløder også rødlige lysirriterende øjne. Brug heller ikke dem astmatikere og allergier. Kort sagt, denne type varmelegeme er kun egnet til kortvarig drift - det er skadeligt at bruge dem i lang tid.


IR-varmeapparat med kulstofvarmeelement.

Varmeelementet med en keramisk skal er godt beskyttet, så det gløder ikke i processen. Og dette element er ikke mindre end tre år, kun prisen er højere end kvarts. Men det er ret økonomisk, og dets strømforbrug er fra 50 til 2000 watt. Denne forskel skyldes strukturelle egenskaber. På trods af at sådanne varmeelementer ikke opvarmes og afkøles meget hurtigt, bruges de ofte i medicinske institutioner og saunaer - de er trods alt meget holdbare.


IR keramisk varmeelement.

Et rørformet (mikatermichesky) metalelement ligner et keramisk element ved design, men koster mere. Sådanne varmeapparater fungerer godt, de er ret pålidelige og nemme i hverdagen. Hvis du ikke er irriteret af en lille knitring, når du arbejder, kan du vælge en lignende enhed. Og det er revner, fordi koefficienterne for temperaturudvidelse af stålskruen og aluminiumskroppen er forskellige. Intet galt med det. Når du vælger en varmelegeme af denne type, skal du kontrollere, hvilke egenskaber varmeelementet, emitteren, huset, folien og isolatoren har.


IR varmeapparater med et rørformet varmeelement indkapslet i aluminium.

Spørgsmål til at spørge, når du køber en infrarød varmeapparat:

 • Når man bestemmer sig for, hvordan man vælger den rigtige infrarøde varmeapparat, bør man først og fremmest spørge om, hvor tykt anodiseringslaget er på pladeemitterende infrarøde bølger. Hvis det ikke er mindre end 25 mikrometer tykt, er vellykket arbejde garanteret i 20 år. Hvis dette lag er tyndere, så efter tre år skal varmelegemet sige farvel - det vil brænde. Det er synd, at denne parameter ikke kan kontrolleres visuelt - når du køber en enhed, skal du kun stole på sælgerens ærlighed.
 • Materialet i varmeelementet betyder også noget. Hvis det er jernholdigt metal, så hvor det er vådt (for eksempel i et badeværelse eller sauna), kan varmeren ikke bruges. Hvis der anvendes rustfrit stål, er det meget bedre.
 • Tykkelsen af ​​emitterfolien skal være mindst 120 mikron. Hvis folien er tyndere, så vil bjælkerne i stedet for at opvarme rummet forsvinde i loftet. Det er let at kontrollere foliedykkelsen - skub den med en kuglepen. Hvis folien tøver eller huller, betyder det, at den ikke er meget høj kvalitet, ikke tykkere end 100 mikron. Og ved 120 mikron bliver hullet ikke lavet.

Hvad er den optimale effekt til infrarødvarmeren

På 10 kvadratmeter af rummet, som regel den nødvendige effekt på 1 kilowatt (1000 W). Men det er bedre at købe en varmelegeme, der har en strømreserve (især hvis der ikke er nogen anden varmekilde). Når alt kommer til alt skal du tage højde for varmeforbruget gennem væggene, gulve og vinduer. Når varmeapparatet bruges som et supplement til det eksisterende varmesystem, beregnes effekten i forhold til dets arbejdsvilkår. Her skal vi også huske på varmetabet.

I butikkerne kan du finde varmeapparater med en kapacitet på kun 300 watt. Det er meget bekvemt at bruge dem, hvor du hurtigt opvarmer et rum, f.eks. En kælder eller garage. Sådanne anordninger vil ikke forårsage meget skade, så de kan godt arbejde tæt på mennesker.

Hvis du har brug for at vælge infrarøde varmeapparater, skal du overveje, at sommerhuse ikke behøver en stor opvarmningstemperatur - det er nok at hæve temperaturen kun i nogle grader. Derfor er det muligt at vælge en varmelegeme baseret på kraften på 60-80 watt pr. Kvadratmeter. Hvis det er meget koldt, skal disse tal blive rettet.

Om isolatoren

Således at varmelegemet ikke opvarmes over 95 grader, har det en isolator. De er af forskellige typer, hvoraf basaltisolatoren betragtes som den bedste og sikreste. Især godt, hvis der ikke er tilsætningsstoffer i det. Disse tilsætningsstoffer kan trods alt skade menneskers sundhed - de er en kilde til giftigt formaldehyd ved opvarmning. Den bedste mulighed vil være, når en varmeisolator må anvendes i fødevareindustrien - dette skal noteres i hygiejneattesten (sælgeren skal vise det).

Hvordan varmelegemet skal se ud

Apparatets krop skal være lavet af et materiale af god kvalitet - det gør det muligt for varmeren at betjene sine ejere i lang tid. Tidligere var materialet til dets fremstilling kun stål, men nu er der sager af aluminium. De er smukkere og moderne, men ståltasker er selvfølgelig mere pålidelige. Kig rundt på enheden, se på sagen indefra - der er normalt ingen maling på den, hvilket er helt naturligt. Men tilstedeværelsen af ​​rustspor skal være opmærksom på dig. Det betyder, at rust gradvis kommer ud på ydersiden, hvilket ikke kun er grimt, men vil forkorte enhedens levetid.

Valg af producent

Som regel ønsker vi at købe et produkt af dette mærke, som viste sig i det gunstigste lys. Selvfølgelig kan du købe varer fra Europa, det vil kun koste dyrt. Derudover må man huske på, at næsten alle større europæiske virksomheder har fabrikker i Kina, hvor den billigste arbejdskraft er. Gradvist begynder de at tage dele der også. På grund af dette er der tab af kvalitet. Når du vælger en producent, skal du derfor være opmærksom på fremstillingslandet.

Yderligere muligheder

Det vil ikke være overflødigt, hvis varmeren har:

 • indbygget termostat for at opretholde en konstant temperatur;
 • Overophedning beskyttelse sensor;
 • til skrivebordet er det ønskeligt at have en tiltbeskyttelsesføler;
 • fjernbetjening, takmodeller leveres normalt med dem, for andre afhænger tilgængeligheden af ​​modellen.

Sådan bruger du infrarød varmeapparat

Den nemmeste måde at tage sig af loftmonterede enheder på er med jævne mellemrum at børste støvet væk, det er alt sammen. Hvad angår modeller af væg og gulvtype, er hovedreglen ikke at dække dem ovenfra. Deres frontplade må ikke være mindre end en meter væk fra udløbene (som skal jordes) og genstande i rummet. Når luftfugtigheden er høj, skal du bruge enheder med en beskyttelsesklasse, der ikke er lavere end IP24.

Infrarød stråling er ikke skadelig for mennesker. Det kan endda siges, at det forbedrer sundheden. Det er lige under direkte stråler i lang tid, bør ikke være - du kan få, som solen, varmeslag. Og en anden ting: Hvis du opvarmer et rum med en radiator med en kapacitet på 150 watt pr. Kvadratmeter, kan du ikke kun svække immunsystemet, men også beskadige strukturen af ​​proteinmolekyler. Det er bedst at bruge instrumenter med en kapacitet på 60 til 100 watt pr. Kvadratmeter.

Køb ikke korte bølgevarmere - disse bølger kan trænge ind i kroppen. Lange bølger er ikke farlige, men sådanne varmelegemer skal strengt reguleres i højden, da stråling af disse bølger er jo mere intens, desto mindre er afstanden til bestrålingsområdet. Sørg for at overvåge dit helbred, når du bruger IC-varmere. Hvis du føler dig ubehagelig, skal du reducere strålingskraften bedre. Reglen er dette: flere infrarøde varmeapparater med lav effekt er bedre, sikrere og mere effektive end en enkelt, men kraftig varmelegeme.