Armstrong loftinstallation - manual, video

Det er kendt, at Armstrong lofter er meget udbredt, og alt fordi de er meget nemme at installere. Så meget, at det kan gøres personligt, er installationen meget tilgængelig og enkel. Det har lige stor ydeevne.

Hvis det er beskadiget af vand, kan panelerne let udskiftes med nye. Ved hjælp af hængende lofter kan du omdanne enhver form for interiør, især hvis lofterne i de renoverede lokaler har stærke geometriske eller kosmetiske ulemper. Det er værd at overveje mere detaljeret installationen af ​​et ophængt loft Armstrong

uddannelse

instrumenter

Først skal du finde de rigtige værktøjer. For at udføre installationsarbejde skal du forberede:

 • skruetrækker eller perforator. Værktøjet skal vælges under hensyntagen til det materiale, hvorfra lofterne og væggene blev lavet;
 • Phillips skruetrækker;
 • standard hammer;
 • tænger;
 • et par konstruktions blyanter;
 • niveau.

materialer

 • loftpaneler med en standardstørrelse på 600 x 600 mm;
 • hjørne profil;
 • hovedtransportørskinne
 • Special todelt suspension med klemfjeder;
 • forskellige lameller, seksti centimeter lange og en meter, tyve centimeter;
 • dowel negle.

Er vigtigt. Det er vigtigt at udarbejde et diagram over, hvordan Armstrong-loftet skal installeres, binde alt til et bestemt rum. Takket være dette kan du beregne mængden af ​​det ønskede materiale. Desuden skal du vælge layoutet af alle loftdele.

Armstrong loft monteringsskema

Flere oplysninger om parametrene og komponenterne i Armstrongloftet, som du kan læse i artiklen Armstrong Ceiling - tekniske egenskaber

installation

Armstrong-loftinstallationsanvisningerne er angivet nedenfor og er tidligere blevet opdelt i flere faser.

Forberedende arbejde

Processen og teknologien til montering af dette loftdæksel kan være ret nemt at beherske, hvis du følger absolut alle de nødvendige regler. Kun på denne måde kan en person, der tidligere ikke engang vidste om eksistensen af ​​sådanne lofter, klare det.

Først skal du oplagre med absolut alle de nødvendige byggematerialer, forberede værktøjerne. Det er værd at købe materiale med en lille margin - fem eller ti procent. På grund af dette er det muligt at undgå et ret almindeligt problem i fremtiden, når arbejdet vil blive gennemført, og der vil ikke være nok byggematerialer.

Du skal også yderligere beskæftige sig med valget af typen af ​​loftfliser. Disse plader kan være glatte eller teksturerede. Om nødvendigt kan de males i den ønskede farve ved hjælp af akryl eller vandbaseret maling.

Relativt for nylig begyndte de aktivt at bruge loftpanelerne, som et 3D-billede blev anvendt på. Deres design er meget forskelligt, det er kun begrænset af kundens fantasi.

Blomstermønster på panelerne

Lægge kommunikation

Ved starten af ​​Armstrong-loftet skal du begynde med at lægge alle nødvendige kommunikationer, der ligger under det falske loft. Efter installation af loftinstallationen af ​​kommunikation er det muligt, men mindre praktisk. Suspension system skal vælges afhængigt af vægten af ​​det indlejrede udstyr, som vil blive placeret i et falsk loft. Armstrong hæmmede loftsfastgørelsessystemer er designet til en fordelt belastning på op til 6,5 kg pr. Kvadratmeter, mens nogle typer fastgørelseselementer kan modstå en fordelt belastning på op til 10 kg pr. Kvadratmeter.

samling

Af værktøjerne kan man ikke uden slag, bor, hammer, slibemaskine og sakse til metal. Omkostningerne ved at installere et ophængt loft påvirkes direkte af rummets rum og kvaliteten af ​​de anvendte materialer.

Først skal du markere hele rummet rundt omkretsen ved hjælp af vandrette linjer. For at gøre dette skal du trække sig tilbage mindst ti centimeter fra loftet. For det meste er dette led femten centimeter. Derefter er det ønskeligt at lave en markering ved hjælp af bygningens niveau. Til disse formål kan du anvende en specialfarve. For at gøre en markering ved hjælp af den, skal du lave etiketter i hjørnerne af rummet, idet du tager højde for afstanden fra loftet. Så skal du fastgøre ledningen på et mærke, trække den til den næste. Han vil efterlade et helt fladt mærke. Markér også de andre vægge. Ved hjælp af et oseprostroitel eller et laserniveau kan man betydeligt spare tid på dette stadium af arbejdet.

Efter markering kan du begynde at installere vinkelprofilen. Sådan gør du dette vil vise en instruktionsvideo. Det kan monteres omkring omkredsen af ​​rummet. Alt er fastgjort, hovedsagelig ved neglehinden, hvis diameter er seks millimeter. Den maksimale fikseringshøjde er 40 centimeter. Hvis væggen er træ, skal du bruge skruer, hvis minimale længde er 35 millimeter.

Er vigtigt. Det sker, at installationen skal udføres direkte på gipspladens vægge. I dette tilfælde skal du installere et realkreditelement fra profilen på vægmontering. Men ofte glemmer de bare ham. I så fald fremstilles vinkelprofilerne ikke med skruer. Til dette formål er specialiserede sommerfugleankre brugt.

Loftmærkning

Installationen af ​​Armstrong-hæmmede lofter begynder med markeringen af ​​horisontalerne i det fremtidige falske loft. Ved hjælp af et laserniveau eller vandstand i alle hjørner af rummet med en blyant er der placeret hak. Derefter måles afstanden fra gulvet til disse mærker. Den målte afstand er noteret nær hvert mærke. Dette gøres for at beregne det laveste punkt i loftet, som bliver vejledning ved sænkning af loftet. Det skal altid huskes, at den mindste afstand der kan være mellem et ægte loft og et falsk loft, skal være mindst 15 cm.

Denne afstand er en slags garanti for en vellykket placering af rasterarmaturer på loftet. De resulterende punkter er sammenkoblet ved hjælp af en sporingsenhed. En vinkelprofil 19/24 spidser rundt om rummets omkreds langs sporen (profilens lange side skal røre væggen). Yder- og indvendige hjørner skæres med metalskærer i en vinkel på 45 grader. Det er vigtigt at huske, at suspensionerne ikke skal være under vinkelprofilerne 19/24, ellers bliver den ekstra længde skåret af kværnen og afskæringen fjernes for at indsætte sommerfuglfjederen. Suspensioner er fastgjort med køredukker. For at gøre ledeprofilerne lettere at vedhæfte, bøjes alle kroge på bøjlerne til den ene side.

Montering af lejeskinner

Derefter udføres installation af alle lejeskinner. Den gennemsnitlige længde er 3,7 meter. Hvis rummet er længere, så er det muligt nemt at fastgøre dem til hinanden ved hjælp af låse monteret på skinnerne selv. De skal placeres parallelt med enhver væg, ved hjælp af en trinmeter tyve centimeter.

Reiki kan også placeres i en vinkel. I et sådant tilfælde opnås pladens diagonale layout. Men kompleksiteten kan øges betydeligt.

Parallelt med installationen af ​​bærebjælker udføres ophængning af suspensioner. Takket være dem kan skinnen fastgøres til loftet. Mellem suspensionsstrin bliver meter tyve centimeter. Den allerførste fra væggen skal fastgøres i en afstand af tres centimeter.

Suspensionens design giver mulighed for at justere længden og består også af kun 3 dele:

 • udkast med et øje - denne detalje kan fastgøres i loftet ved hjælp af et anker, en selvdrejende skrue eller en spikhane
 • en krog med en krog - denne genstand kan monteres på en bærebane;
 • fjederophæng - takket være ham, kan du justere suspensionens længde.

Umiddelbart efter fastgørelsen af ​​skinnerne skal du montere skinnerne, en meter tyve centimeter lang. De skal fastgøres vinkelret på lejeskinnerne. Det maksimale trin er seksti centimeter. Fra væggen er indgangen 60 centimeter.

Så er det stadig at sikre de halvtreds centimeter lameller. De skal fastsættes i trin på en meter tyve centimeter. Disse elementer skal placeres parallelt med de vigtigste lejeskinner. Husk at det angivne trin skal følges nøje, fordi der ellers vil være problemer i fremtiden, at panelerne simpelthen ikke kan komme ind i den resulterende celle eller falde ud af det.

Hvis du vil installere armaturer med dine egne hænder, skal du slå den op efter at lærredets ramme er samlet. Derfor er der for at installere armaturer en minimumsafstand fra loftet, hvilket er ti centimeter.

Rammeindretning - installation af guideprofiler

Efter at have fastgjort suspensionerne i loftet, er det nødvendigt at begynde at samle loftrammen. Til dette formål er guiderprofiler installeret - de er hængt på spikrede suspensioner. På tværs og styrprofiler er der huller, hvor der er monteret ophæng, og låsespor. Monteringsmetoden ligner en børnesigner, når det kun er nødvendigt at sætte låsen på den vedhæftede profil ind i et specielt hul i styringsprofilen. Til sidst viser det sig en stærk metalramme, der er fastgjort til pladerne og væggene.

Når du vedhæfter en guideprofil, er der nogle gange en mangel på længden fra en allerede fast profil. I dette tilfælde skal du måle den manglende længde, afskære det manglende stykke profil med metalskærer, fastgør det manglende område til hovedprofilen ved hjælp af låse på profilernes ender. Ledernes kanter er påkrævet at ligge på hjørneprofilen. Ved hjælp af "sommerfugle" sker den vandrette nivellering.

Tværsnit samling

Efter samling af alle guiderne kan du gå videre til samlingen af ​​tværgående profiler, der skal forbindes i en afstand af 0,6 m fra hinanden. De er forbundet ved hjælp af låsespor og låse. På steder, hvor der vil være lamper, skal du styrke rammen med yderligere suspensioner.

I sidste ende skal du have et gitter med en sektionsstørrelse på 60x60 cm.


Når rammen er klar og spotlights er installeret, kan du begynde at lægge loftfliserne.

Bogmærke plader

Det sidste stadium er lægningen af ​​plader. Om nødvendigt kan de let skæres med en almindelig hacksav eller stiksav.

Vær opmærksom. Ønsker du at male pladerne, hvis designet af rummet har brug for det, er det tilrådeligt at lave malingen, før de installeres. Dette kan i høj grad lette opgaven, desuden rammes rammen ikke ved et uheld.

Herefter afslutter installationsprocessen prisen på arbejdet afhænger af kompleksiteten, men du kan se, at der ikke er noget for kompliceret om denne installationsteknologi. Absolut alle de værktøjer, der bruges under installationen, er tilgængelige, og næsten alle hjemmekunstnere har dem. Det blev nævnt om alle nuancer, såvel som funktionerne i dette arbejde.

Hvis instruktionen ikke syntes at være detaljeret nok, så er det muligt at desuden se en video, der forklarer alle de mest interessante øjeblikke.

Armstrong loftmontering

Efter at have set denne video instruktion, samt at bruge den viden, der er opnået efter at have læst artiklen, kan du være helt sikker på, hvordan du monterer dette loftdæksel.

Armstrong loftinstallation: beregning, montering, montering

Mobilophængt loft (Armstrong type loft) eller simpelthen Armstrong-loft er den mest almindelige form for lofter. Armstrong gør-det-selv-installation af det hængende loft er barnets leg i forhold til at installere andre typer lofter, og Armstrong bryder alle optegnelser med hensyn til billighed. Men intet er perfekt. Armstrong-loftet har begge ubestridelige fordele og betydelige ulemper.

Hvad er godt og hvad er dårlig armstrong

Armstrong-loftet, ud over at lette installationen og lave omkostninger, giver også fremragende lyd- og varmeisolering. Mellemrummet er omfattende, det er bekvemt at rumme lamper og kommunikation. Adgang til og reparation af loftet er let og kræver ikke værktøj.

Armstrongloftet er dog ikke meget holdbart og beskytter faktisk ikke mod lækage ovenfra, og hvis pladerne er fibrøse, forringes det også permanent fra fugt. Armstrong, krøllet i form af konfiguration, kan ikke opnås, og loftets diagonale design nullerer al sin enkelhed og lave omkostninger: Kun højtbetalt mester vil påtage sig sådan arbejde, og det vil kræve meget tid.

Armstrongloftet "spiser væk" mindst 250 mm i højden, så det er meget sjældent at finde det i bylejligheder. Ikke desto mindre anvendes Armstrong-loftet ikke kun i kontorer og supermarkeder, som det var beregnet af dets skabere, men også i restauranter, underholdningscentre mv. Men i sådanne tilfælde er Armstrong ikke længere en økonomisk, men en design beslutning (se figur ovenfor).

Hvordan Armstrong arbejder

Armstrong type loft enhed er tydeligt fra figuren. Betegnelser på det:

Armstrong loft enhed

 1. Loftplade
 2. Kryds profil 600 mm lang.
 3. Lejeprofilen er 3700 mm lang.
 4. 1200 mm langsgående profil.
 5. Suspension, hvor 5a - krog; 5b - bar.
 6. Perimeter (væg) profil med en længde på 3000 mm.
 7. Fastgørende knude i bundloftet.
 8. Fragment af loftpladen.

Forklaringer til figuren:

Dimensionerne af loftpladerne er 600x600 og 1200x600 mm. Sidstnævnte er næsten helt ude af brug - loftet på dem er ikke stærkt nok.

Pladerne er lavet af bløde, mineralske og organiske, og hårdmetal og glas, spejl og mønstrede. Hårde plader er tunge, så profiler og suspensioner kræver særligt forstærkede derfor dyrt. Mineralbløde plader bruges også næsten ikke: Som en del af dem - skadelig mineraluld. Organiske plader er lavet af genbrug af affaldspapir og er ufarlige. Bløde plader skæres nemt med en kraftkniv, de faste kræver specialværktøj til behandling; glas - diamant.

Profiler - metalmalet eller metalplast, med huller til suspensionen. Hyldebredde - 15 eller 24 mm. Væg - L-formet med en lem eller bare et hjørne; andet - T-formet. Længdeprofiler er forbundet med forårslåse eller foldede overskæg. Alle profiler kan skæres til størrelsen på siden modsat lås.

Suspensionen består af et par 6 mm metalstænger, fladt og med en krog, der er forbundet med en arkkrum fjeder med huller - en "sommerfugl". Ved at klemme på sommerfuglen kan stængerne flyttes ved at justere suspensionens højde, og når de løses, fastgøres dem tæt. Den øvre del af den forstærkede ophængs flade stang er profileret til sikker fastgørelse i fastgørelsesenheden.

Fastgørende knude - Den sædvanlige ekspansionsboltskærm under selvlukkende skrue eller et metalgreb. Sidstnævnte bruges til forstærket suspension eller med en glat jævn stang. Sådanne suspensioner er ikke kun nødvendige for hårde lofter, men også for steder med koncentreret belastning: lamper, ventilationsgitter mv.

Armstrong-loftfiksering er fuldstændig reversibel og sammenklappelig: En lige stang er kørt ind eller skruet fast i en fastgørelsesenhed uden at adskille suspensionen, en profil sættes på en krog og klemmer sommerfuglen, juster højden med en strakt strakt snor. For at få adgang til loftrummet løftes en af ​​pladerne og skiftes til siden. Luk åbningen i omvendt rækkefølge.

Om hjemmelavede plader

Af en eller anden grund fremstilles træplader (træmasse, laminat, MDF) til armstrong, men forgæves. Dette loft ser godt ud. Armstrong træplader kan skære på egen hånd fra brædder 600 mm brede eller smalere. I sidstnævnte tilfælde er hver firkant samlet i en celle på almindelige dowels, og overskydende bredde er jævnt afskåret fra begge sider. Hvis rammen skal tage den billigste "tin" under bløde plader, skal hver langsgående stang understøttes med en yderligere suspension i midten.

Armstrong Loftudstyr

Armstrong har en bred vifte af 600x600 mm udstyr til lofter: raster- og loftlamper, ventilationsgitter, indendørs enheder til klimaanlæg mv. De cirkulære åbninger til spotlights i bløde plader skæres simpelthen med en monteringskniv; Du kan også klippe og formede huller. Til hårde plader har du selvfølgelig brug for et specielt værktøj.

Armstrong Fabriksplader

Armstrong beregning

Armstrong loft monteret på resultaterne af beregningen. Formålet med beregningerne er to gange: Harmonisk ind i loftet ind i indretningen og bestem materialernes forbrug. Beregningen af ​​omkredsen er enkel: målt på væggene og afrundet til et flertal på 3 m. Til ligning i hjørnerne kan vægprofilen skæres og bøjes som ethvert andet hjørne.

Hvad angår gitteret anbefaler producenterne ikke at skære pladerne mere end halvdelen, dvs. op til mindre end 300 mm - flere celler vises, hvilket kræver ekstra arbejde og materialer. Overdriven trimning påvirker dog ikke loftets styrke, og materialerne er billige, og derfor skærer de ofte pladerne og reducerer gradvist deres bredde til væggene. Dette gør loftet ikke så stramt.

Eksempel nr. 1: Rummets bredde er 4,2 m = 7x0,6 m. Vi skærer yderpunkterne til pladens vægge i 400 og 200 mm.

Generelle anbefalinger til placering af skårplader er som følger:

 1. Længden af ​​rumsskåret række refererer længst fra indgangsvæggen.
 2. Bredden på trimmen suppleres med en solid størrelse, resultatet er divideret med 2, og et par plader skæres i en sådan størrelse spredes til væggene.

Eksempel nr. 2: rumbredde - 2,7 m = 4x0,6 + 0,3 m. Vi går over bredden af ​​de tre serie faste plader 0,6x3 = 1,8 m. Residuet 0,6 + 0,3 = 0,9 m divideres med 2. Rækker af plader på 45 cm vil støde op til de lange vægge. Antallet af rammeceller vil ikke stige.

Forbruget af materialer til rum med konventionel konfiguration er som følger:

Til firkantede værelser eller med et 3/4 aspect ratio:

 • Lejerprofilen er 3700 mm - 0,80 m / kvm. m loft.
 • Den langsgående profil på 1200 mm - 1,60 m / kvm. m loft.
 • Tværsnittet på 600 mm - 0,80 m / kvm. m loft.
 • Perimeterprofilen på 3000 mm - 0,5 m / kvm. m loft.
 • Suspension - 0,6 stk / kvm. m loft.

For værelser med et aspektforhold på 2/3 til 1/2, øges forbrugsraten noget:

 • Lejeprofilen på 3700 mm - 0,84 m / kvm. m loft.
 • Den langsgående profil på 1200 mm - 1,68 m / kvm. m loft.
 • Den tværgående profil på 600 mm - 0,87 m / kvm. m loft.
 • Perimeterprofilen på 3000 mm - 0,5 m / kvm. m loft.
 • Suspension - 0,7 stk / sq. m loft.

Under alle omstændigheder afrundes de opnåede værdier til nærmeste store heltalværdier af stykker af en standardlængdeprofil eller suspension. Omkredsen er fastgjort til væggene med en hældning på 0,6 m for bløde plader uden ekstra belastning eller 0,3 m til et hårdt eller lastet loft. Spotlights og plastventilationsgaller betragtes ikke som en ekstra belastning.

Disse standarder gælder for lokaler fra 9-10 til 100-120 kvadratmeter. For andre rumværdier eller for rum med kompleks konfiguration laves Armstrong-loftberegninger på en online-regnemaskine, i et CAD-system (computerstøttet design) eller i henhold til en skala, der er tegnet på en skala, se figuren i næste afsnit. De vigtigste regelbærende profiler skal placeres parallelt med de korte vægge, hvilket styrker strukturen (færre samlinger, der bærer profiler) og sparer materiale.

Suspension enheder

Armstrong-loftsinstallationsreglerne giver mulighed for suspension af støtteprofiler med en tonehøjde på 1,2 m. Suspension enheder skal ikke være længere end 450 mm fra væggene. Den sidste betingelse er ikke altid muligt at modstå. I dette tilfælde er suspensionsrørene langs længden af ​​rummet arrangeret med et skifte frem og tilbage, således at suspensionens knudepunkter forskydes.

Armstrong loft design

Koncentrerede belastninger understøttes af yderligere suspensioner placeret diagonalt fra nærmeste hoved. Meget tunge linjer (for eksempel den interne enhed i et split-system eller en lysdynamisk installation) forstærkes ved hjørnerne og er om muligt placeret tæt på væggen.

Bemærk: Suspensionskrogen tillader ikke, at en ekstra enhed placeres i cellen, derfor skal yderligere suspensioner bæres lidt til den ene side.

Ved markering af huller på loftet til fastgørelsesanordninger af suspensioner er der ikke behov for særlig nøjagtighed: En let tilbøjelighed til suspensionen kompenseres let ved at justere dens højde. Et eksempel på et designskema for Armstrongloftet er vist i figuren.

Montering af loftrammen

Armstrong loftinstallation begynder med installationen af ​​omkredsen. SNiP'er anbefales at bruge et laser eller boblingsniveau på mindst 1 m lang til at slå ud i omkredsen, men i praksis modvirkes ofte omkredsens højde fra bagsiden: gulvniveauet kontrolleres (bobblers gør det ofte uden det og de giver noget i hjørnerne) og de tre af dem slog af konturen med en ledning. Hurtig, enkel og vred.

Armstrong loftmonteringsordning (stigning - ved klik)

Dernæst skæres til vægprofilens størrelse og fastgøres til mursten og betonvægge med skruer i dowels. Hvis væggene er dækket med træ, vil der ikke være nogen særlig vægt i loftet, og rasterarmaturer er ikke mere end 1 i 5 kvadratmeter. m, kan omkredsen fastgøres med negle: hovedbelastningen bæres af suspensioner. Det anbefales kraftigt ikke at lave pottage på bøjlerne: Tag propylenglynger eller læg metalbøjler i stedet for dowels.

Efter markering med huller i loftet er lejeprofilerne skåret i størrelse, forbundet med gulvet i strimler af den ønskede længde og lagt i omkredsen. Derefter flyttes de fra hinanden langs længden, suspensionerne er installeret, og hver bærestang justeres langs den langsgående strakte snor.

Næste trin er installationen af ​​langsgående og tværgående links. To monteringsordninger anvendes hovedsageligt: ​​parallel og cross, se fig; langsgående links fremhævet i grønt. Med hensyn til materialeforbrug er de ækvivalente. Krydsordningen er noget mere arbejdskrævende, men stærkere, derfor bruges den til steder, hvor kommunikationen vil blive lagt eller til yderligere opvarmede lofter. Selvfølgelig, inden montering af rammen er ufuldstændige profiler skåret i størrelse.

Armstrong loftmontering

Sådan monteres armstrongloft? Meget simpelt: indholdet af cellerne den ene efter den anden stiger, bøjer, indsættes i interceilrummet og passer fint ind i cellen. Hvis det er skråt, kan du ikke trykke ovenfra for at justere! Det er nødvendigt at forsigtigt skubbe bunden i hjørnerne.

Først og fremmest lægges koncentrerede belastninger, og der kommer kommunikation til dem. Derefter - plader med forudinstallerede spotlights; ledninger er straks forbundet til armaturerne.

Installationen er afsluttet med døvplader. Den sidste plade skal ligge på den nederste overflade af de udstrakte palmer i begge hænder. Vi får, vi dubber, vi frigiver; hvis du står op skråt - tryk nederste hjørne med fingeren. Det er alt, Armstrong er klar!

Video tutorial om monteringsteknologi

Men du kan stadig i lejligheden!

Armstrong-loftet kan installeres selv i Khrusjtsjov-lofterne 2,5 m, hvis du nægter... fjederstifter. I dette tilfælde kan loftet presses til 120 eller endda 80 mm.

Hvordan vil det hænge? Fastgørelsesenhederne vil være hjørner af galvaniseret eller tin med to huller på selvlukkende skruer, og suspensionerne vil være bundter på 4-6 omdrejninger på 0,6-0,8 mm kobbertråd, forlænget i længden. Længden af ​​en sådan suspension skal være lidt større end højden af ​​mellemrummet, og i det normale nåles selerne ved at dreje metalpenet gennem midten af ​​selen.

Ledningen er forskåret i stykker af den ønskede længde, dens løbende ende indsættes skiftevis i hullerne i profilen og fastgørelsesenheden i bøjning på dem. Enderne af ledningen er snoet. Med nogle færdigheder kræver installation af en sådan suspension af tid ikke mere end regelmæssigt.

Video: Implementering af lejlighedsversionen af ​​spejlet Armstrong

konklusion

Armstronglofter er langt fra udmattede deres strukturelle og æstetiske ressource. Nye strukturelle elementer vises, pladematerialets materiale forbedres. Hvis der er behov for et hængende loft i en lejlighed primært til lyd- og varmeisolering, skal Armstrong-versionen betragtes som først; muligvis med hjemmelavede træbaserede paneler. Og for garagerne er opvarmede balkoner og Armstrong-udhusene uerstattelige.

Pålidelig loftmontering armstrong gør det selv

På grund af deres design installeres sådanne ophængningssystemer både på kontorer og i boliger. Installation af dette system udføres simpelt og hurtigt, så selv en nybegynder kan klare det og uden hjælp.

Før arbejdet påbegyndes, er det værd at forberede loftrummet: Fastgør al kommunikation under loftet for at forhindre, at de hviler på loftets loftramme.

Monteringsteknologi

Armstrong bruges til at installere loftet ved hjælp af suspensioner. Denne løsning har et simpelt design, men på trods af dette er der flere typer, som bruges under installationen af ​​Armstrong-systemet.

De mest anvendte typer af suspensioner er:

 1. Tråd, den kan laves af almindelig ledning selv, men dens pålidelighed er lav, alt afhænger af ledningens kvalitet, så den bruges meget sjældent.
 2. Hård lige, lavet af metalvinkel, som er fastgjort til loftet, og den anden ende til rammen. Sådanne designs er begrænset til hjørnet.
 3. Justerbar single, i sin sammensætning er der to dele: justeringsbjælken og stangen, som kan bevæge sig ind i den. I dette tilfælde er det muligt at justere rammens installationshøjde, men det kan gøres i et lille udvalg.
 4. Justerbar dobbelt, det ligner den tidligere model, men den har to stænger, som gør det muligt at justere suspensionens længde betydeligt.
 5. Gevindet suspension. Den er lavet i form af en stiv stang med påført tråd, modstår tunge belastninger.
 6. Hård ophængning med justering gør det muligt at justere suspensionens højde ved at indstille fastgørelsesbeslagene.

For at udføre disse værker har du brug for følgende værktøjer og materialer:

 • hammerbor
 • skruetrækker eller skruetrækker;
 • en hammer;
 • nedstryger;
 • måleinstrumenter;
 • en blyant
 • bygning niveau;
 • vandstand
 • plug;
 • plader;
 • hjørne profil;
 • ramme til oprettelse af lameller;
 • suspensioner.

Loftmærkning

For det første er der lavet en loftsordning, og den nødvendige mængde materialer beregnes. Ved hjælp af vand eller laser niveau, på væggen omkring omkredsen af ​​rummet er højden af ​​den fremtidige struktur anvendt.

Armstrong loft monteringsskema

Montering af ramme loft

 1. Ifølge markeringen er hjørneprofilerne fastgjort, fastgørelsespunktet skal være mindst 40 cm.
 2. Suspensioner er fastgjort til loftet i trin på højst 120 cm og monteret på dem bærere. De kontrollerer den horisontale placering af deres installation ved hjælp af et niveau og justerer om nødvendigt det ved at ændre suspensionens højde.
 3. Monteringen af ​​bærestængerne udføres, de gør det med et trin på 120 cm. Hvis de er længere end rummet, bliver de afskåret, og hvis de bliver mindre, øges de ved hjælp af specielle låse.
 4. Vinkelret på støtteskinnerne med en hældning på 60 cm, er der installeret korte skinner, og installationstrinnet og kropscirkulationen skal overholdes.

Hvis du installerer armaturer i Armstrong-loftet, gøres dette umiddelbart efter oprettelsen af ​​rammen, og kontrollerer derefter deres ydeevne.

Hvis alt er normalt, kan du gå videre til installationen af ​​alle andre plader, gøre det fra midten af ​​rummet og flytte til væggen.

Ekspertrådgivning

For at forenkle processen med at skabe et Armstrong-suspenderet regiment og lave en solid, smuk og robust konstruktion, skal du overholde følgende ekspertrådgivning:

 • foreløbige beregninger giver dig mulighed for at købe den krævede mængde materialer;
 • Overvej loftets egenskaber i rummet, hvis du falder på forstærkningen, skal suspensionerne skiftes og antallet øges;
 • Afhængig af de anvendte bøjler kan afstanden fra loftet til den ophængte struktur være anderledes;
 • Tag nogle suspensioner og plader i reserve, da ingen er immun fra fejl, og du behøver ikke at løbe til butikken for det manglende element.

Nyttig video

Installationsvejledning til hængende loft Armstrong, video:

Armstrong loftmonteringsteknologi

Armstrongs enkle loftmonteringsteknologi gør det muligt at montere det selv uden en sådan øvelse.

Overvej denne proces mere detaljeret.

 • Armstrong loftmonteringsskema (vist nedenfor);
 • forbrugsstoffer: loftflise, hængende nåle, lejerprofiler, hjørne, dyb-negle 6x40 til hjørne, ankerkile til suspensioner;
 • værktøj: perforator, maling tråd, metal saks, laser eller hydraulisk niveau, hammer, tænger, blyant og målebånd.

Installationsvejledning

Så hvordan opretter du et armstrong loft med dine egne hænder? Overvej hele processen trin for trin:

Trin # 1. Loftmærkning

Først skal du bestemme, hvilken del af bundloftet der er den laveste. Ikke alle gulvplader er ideelt lige, da SNiP giver mulighed for visse afvigelser fra vandret. For at søge efter det laveste punktniveau (hydro eller laser) anvendes. Hvis du bruger et hydraulisk niveau, skal du markere rummets omkreds i enhver højde, der passer dig, især i hjørnerne - både på indersiden og på ydersiden (hvis der er nogen). Derefter måler afstanden fra loftet til mærket ved hjælp af et målebånd. Hvis du bruger en laser, så sæt mærket er valgfrit. Mål straks afstanden til laserlinjen. Hvor værdien er mindre, er der det laveste punkt.

Derefter markerer vi fastgørelsesstedet for bærehovedet først ved det laveste punkt, idet det sænkes mindst 15 cm fra hovedloftet.

Derefter måler vi afstanden fra dette mærke til markeringen ved hjælp af hydroniveauet eller til laserlinjen. Den resulterende værdi overføres til de andre hjørner.

Derefter forbindes punkterne med hinanden ved hjælp af en maletråd.

Trin # 2. Centrering af loftet

Hvis loftet er centreret, så sidene er det samme trim, så skal du finde midten af ​​rummet. For at gøre dette skal du måle hånden og markere midten. Vi forbinder den modsatte midten af ​​malerietråden - et sted, hvor de skærer i loftet og bliver centrum.

En guide profil, der måler 3,7 meter, vil gå langs den lange linje. Parallelt markerer vi andre linjer i trin på 1,20 m.

Bemærk: Hvis trimningen ikke passer ind i indretningen, skal du eksperimentere med forskydningen af ​​panelerne for at gøre den mindre eller større fra forskellige sider.

I vores eksempel er et rum på 4x6 meter, og ved at have indstillet profilprofilen i midten af ​​rummet, bliver trimmet mod væggen 200 mm. Hvis linjerne forskydes med halvdelen af ​​flisen (300 mm) fra midten, så bliver trimningen 500 mm. Næsten en hel flise. Derfor gør vi forskydningen og fortsætter.

Fra den korte centrale tværlinie på alle parallelle lange linjer er det nødvendigt at lave mærker i trin på maksimalt 1,20 m - langs dem suspenderes, for at guider bliver fastgjort.

Hvis loftet ikke er centreret, lægges linjerne parallelt med enhver lang væg i rummet i en afstand af 1,20 meter fra den i trin på 1,20 m. Fra den korte væg på rummet til suspensioner på alle lange linjer markerer vi punkter med et maksimalt trin på 120 cm.

Trin nummer 3. Fastgør væghjørnerne

Det er meget vigtigt, at når du installerer en stor kant af et hjørne, støder det altid på væggen. For at forbinde dem i hjørnerne, trim enderne på 45 grader, eller gør dem ende-til-ende.

Det er vigtigt! Før du samler Armstrongloftet, skal du først afslutte lægningen af ​​alle kabler, rør og ventilationssystem.

Trin nr. 4. Installation af suspensioner

Suspensioner er fastgjort til loftet ved hjælp af en ankerkile, strengt ved de tidligere markerede punkter med et trin på ikke mere end 120cm.

Trin nummer 5. Installation af rammen

Hovedprofilerne på L3700 har kroghuller (de skal bare hænge på dem) og låse huller til tværprofilerne L1200. Hovedprofilen fra enden, der hviler på hjørnet, skal skæres med metal saks sammen med låsen, så hullet til tværsnitslåsen er under mærket, hvor suspensionen er tilstoppet. Pas på loftet centrering.

Når flere hovedprofiler er installeret parallelt med hinanden, kan de fastgøres til hinanden ved hjælp af tværsnit, hvis låse klikker ind i hullerne i styrene. Trinet mellem dem er 60 cm. I samme princip indsætter vi L600 i tværprofilen. Som følge heraf skal du få en stålkasse med celler 60x60 cm.

For at justere rammen i en vandret position skal du stramme eller løsne suspensionerne ved hjælp af en sommerfuglfjeder.

Trin # 6. Installer loftpladen

Flisen er let at blive snavset, så det skal lægges med rene hænder eller rene handsker. Hun starter rammen diagonalt, drejer og sætter cellen.

Det er hele installationen af ​​Armstrong-hængende loft, hvis instruktion er beskrevet i denne artikel. Observerer det, og du kan gøre alt arbejdet med dine egne hænder!

- Trimning af pladen. Meget ofte, når du installerer Armstrong-loftet, kan det være nødvendigt at trimme pladerne, da ikke alle værelser er multipler på 60 cm. De paneler, der skal reduceres for at passe til cellestørrelserne, afskæres med en malerikniv.

- Lygtelampe. Hvis loftet indebærer placering af lamper, så skal du installere og forbinde dem, så du kan fortsætte umiddelbart efter at du har samlet stålrammen - inden du installerer pladerne. For at gøre dette placerer vi lampen i rillen, da vi tidligere har tilsluttet det til netværket og installeret yderligere suspensioner.

Var artiklen nyttig for dig? Del din mening i kommentarerne.

Del artiklen i sociale netværk:

Armstrong hævet loftinstallation trin for trin instruktioner

Installation af et hæftet loft Armstrong er i stand til at mestre selv et barn. Hvis jeg kun havde styrken til at bore et hul med en perforator og at bruge niveauet af hurtige wits.

Men alvorligt, nedenunder forsøgte vi at give en komplet og detaljeret instruktion til den fasede samling af den suspenderede struktur.

Det fremhæver også funktionerne og vigtige punkter i installationen, hvor mange mennesker gør et stort antal fejl. Læs og gør ikke dine fejl.

Vi giver en trinvis vejledning til installation af et hævet loft Armstrong:

TRIN 1

Det er nødvendigt at foretage en komplet installation eller layout af alle tekniske kommunikation og netværk over dit loft.

VIGTIGT

Bemærk at afstanden fra overlapningen ikke skal være mindre end 15 cm

TRIN 2

Markér horisontaler langs hele længden af ​​rummets vægge ved hjælp af et laserniveau, niveau, hydraulisk niveau, linjal eller andet værktøj

VIGTIGT

Med en betydelig (højst 4 m) højde af rummet vil højden af ​​installationen af ​​det ophængte loft nødvendigvis påvirke disse karakteristika i rummet som:

 • varmekonvektion og indendørs luftcirkulation
 • arbejdspladsbelysning
 • generel belysning af rummet

Overvej disse egenskaber ved valg og udformning af monteringshøjden på hævede lofter.

TRIN 3

Installer den L-formede profil langs de markerede linjer ved hjælp af dowel-skruer.

TRIN 4

VIGTIGT

I mangel af et detaljeret projekt er det nødvendigt at bestemme midten af ​​loftet i rummet korrekt for at det kan se de mest æstetiske fremover (og derfor skal symmetrien overholdes).

TRIN 5

Rummets centrum er udgangspunktet for montering af profilen T24, hvorfra paralleller med en tonehøjde på 1200 mm er markeret.

TRIN 6

Fra det centrale punkt, vi definerede, hvor den 1. suspension er monteret på efterfølgende parallelle linjer, er suspensionerne til styringsprofiler monteret i trin på 90 cm. Suspensioner til styringer og andre profiler er fastgjort til gulvet ved hjælp af dykker, ankerbolte, ekspansionsbolte afhængigt af fra konstruktionen af ​​interfloor overlapning eller dækning.

TRIN 7

Vi har fastgjort alle suspensioner, vi monterer styrene i profilen L3600 og L1200.

TRIN 8

Vi justerer niveauet for installation af profiler ved hjælp af særlige "sommerfugle" ved suspensioner.

TRIN 9

Vi forbinder guideprofiler med tværprofil L1200.
Hver efterfølgende tværgående profil er monteret gennem 600 mm.

TRIN 10

Styrket af yderligere suspensioner af installationsstedets rasterarmaturer. Som følge heraf skal vi få en gitterramme med en klynge størrelse på 60 x 60 cm i akserne.

TRIN 11

Vi installerer specielle paneler (ventilationsgitter, klimaanlæg, belysning).

TRIN 12

Vi installerer almindelige paneler på Armstrong-loftet

Ved installation af panelerne er det nødvendigt at bruge beskyttelseshandsker for at forhindre kontakt med mineraluldskomponenter og bevare panelets æstetiske udseende. Og glem ikke at følge tegningspanelerne - kom ikke tilbage fra projektet.

P. S. Du kan gemme flere paneler, da den næste batch af producenten nødvendigvis afviger fra den installerede, og hvis du har brug for en lille reparation, kan uønskede forskelle forekomme.

lad os igen sige kort om fordelene ved Armstrong-type lofter:

 • let reparation
 • evnen til at vælge et antal specificerede egenskaber
 • evnen til at reparere næsten alle tekniske kommunikation uden fuldstændig demontering

og alligevel om nogle ulemper:

 • begrænset design og arkitektoniske valg
 • lav gennemsnitlig modstand mod mekanisk skade
 • obligatorisk reduktion af højden af ​​rummet.

At kende fordelene og ulemperne, at have et projekt, hvad skal du ellers?

Det er rigtigt - trinvise installationsanvisninger for Armstrong-hængende loft!

Det er denne avancerede pakke af viden og færdigheder, der gør det muligt for dig ikke kun at overvåge arbejdet kvalitativt, men endda selv at opfylde dem.

Se videoen om hvordan man laver armstrong loftmontering

Armstrong Installation

Armstrong loft type refererer til hævede lofter. Pladcellens struktur giver nem installation og nem udskiftning af elementer, giver dig mulighed for at skjule kommunikation og ledninger, og giver også rummet et stramt og diskret udseende.

Armstrong hævet loft

Fordele og ulemper ved Armstrong lofter

Armstrongs rækkevidde er ret bred: den bruges til afslutning af lofter på offentlige steder og kontorer, sports- og kulturcentre, caféer og butikker. De passer også godt ind i udformningen af ​​lejligheder.

Falsk loft Armstrong fra familien Trulok

Fordele ved Armstronglofter:

 • lav pris;
 • god lyd og varmeisolering;
 • et stort udvalg af pladematerialer giver dig mulighed for at skabe ethvert design;
 • ingen forudgående forberedelse af loftet er påkrævet
 • Enkel installation, der ikke kræver involvering af specialister;
 • evnen til at skjule kommunikations- og ventilationssystemer, for at give nem adgang til deres inspektion og reparation;
 • enkel installation af indbyggede lys;
 • demontering og genanvendelse er mulig (loftssystemet er fuldt sammenklappeligt).

Armstrongloft med naturlige træplader

Ulemperne ved dette design er, at det:

 • sænker lofthøjden med mindst 20 cm, så det er ikke altid egnet til udsmykning af lejligheder;
 • ikke egnet til ikke-standardværelser
 • Beskytter ikke mod lækage;
 • bange for fugt, organiske plader gennemblødes og deformeres.

På grund af den enorme liste over fordele er Armstrongloftens popularitet ikke faldende, på trods af de nye teknologier af suspenderede og nedhængte lofter. Armstrong loft simpelthen nok til at installere egne hænder i en lejlighed eller kontor.

Armstrongloftet "spiser væk" mindst 250 mm i højden, så det er meget sjældent at finde det i bylejligheder.

Armstrong loftkonstruktion

Armstronglofter er en ramme af metalplader i form af celler 60x60 cm, hvor hårde eller bløde plader af passende størrelse lægges.

Armstrong er en ramme af metalplader i form af celler, på hvilke plader er lagt

Hårde plader kan være fremstillet af følgende materialer:

 • faste eller perforerede metalplader;

Loftsplader til et falskt loft af tyndt måle stål 0,45 mm belagt med polyester

Armstrongloft med spejlindsatser

Bløde plader er lavet af mineralske eller organiske naturlige materialer. I de senere år har mineralpladerne som en del af kampen om miljømæssig renhed næsten ophørt med at bruge - de indeholder mineraluld, hvor små partikler har en dårlig virkning på åndedrætssystemet.

Armstrong loftsflise farver

Armstrong økologiske bløde plader til lofter bruges ganske ofte, består af genanvendte celluloseholdige råmaterialer og er helt sikre, har en lav vægt og skæres let under installationen.

Armstrong loftfliser

Takets konstruktion samt de rammelementer, der bruges til det, er vist i illustrationen.

Komplet loft Armstrong

 1. Loftplade størrelse 60x60 cm
 2. Transversal T-formet profil, længde - 0,6 m.
 3. Bearing T-profil, længde - 3,7 m. De er placeret parallelt med rummets korte væg, om nødvendigt øget ved hjælp af standardfastgørelser eller savnet overskydende.
 4. Longitudinal T-formet profil, længde - 1,2 m. Fastgjort til bæreren med et trin på 0,6 m.
 5. Loftsophæng med en krog (5a) og en stang (5b). Suspensionstangen fastgøres til loftet ved hjælp af dykker eller ankre og krogen til støtteprofilen. Ved fastspænding (5) justerer de suspensionens højde og sikrer rammens vandrette niveau.
 6. Væg L-formet profil, længde - 3 m. Den er fastgjort omkring omkredsen af ​​rummet med et niveau.
 7. Anker eller dowel til montering af suspensionen i loftet.
 8. Trimmet loftplade, der passer til størrelsen på rummet.

Suspension system elementer

Profilen til rammen kan være metallisk, pulverlakeret eller metalplast. Den almindelige hyldebredde er 15 eller 24 mm, den første bruges til lyskonstruktioner lavet af organiske plader, den anden - til spejl, glas og metallofter med et stort antal indlejrede elementer. Til særligt tunge strukturer anvendes også forstærkede bøjler. Rammen er monteret ved hjælp af standardophæng. Det kræver minimal passform og er hurtigt og nemt monteret som designer.

Vær opmærksom! Armstrong loftfliser kan fremstilles uafhængigt af træpaneler eller MDF. Et sådant design af plader vil give originalitet til rummet.

Beregning af materialer

For at beregne materialerne skal du kende størrelsen på rummet - længden og bredden. De beregner det krævede antal fliser og profiler. Beregningen omfatter flere faser.

Formlen til beregning af arealet af et rektangulært loft

 1. Bestem det ønskede antal fliser. For at gøre dette skal du beregne rummets rum og multiplicere længden af ​​bredden i meter. Det opnåede resultat er opdelt i området af en enkelt flise; for en standardstørrelse på 60x60 cm er det S = 0,36 m. Rund resultatet til et helt tal.

Eksempel: For et værelse på 3,5 x 5 m er rummets rum Sc = 3,5 x 5 = 17,5 m. Antallet af fliser er NP = 17,5 / 0,36 = 48,6. Efter afrunding opnås 49 stykker.

 1. Beregn antallet af vægprofiler. For at gøre dette skal du bestemme rummets omkreds, tilføje længden af ​​alle dens vægge og opdele den ved standardlængden af ​​hjørneprofilen på 3,0 m.

Eksempel: Rummets omkreds er Pк = 3,5 + 5 + 3,5 + 5 = 17 m. Antal vægprofiler er Npr = 17/3 = 5,66 stk. Efter afrunding opnås 6 stykker.

 1. Find antallet af transportørprofiler. De er normalt placeret langs den korte væg i en afstand på 0,6 m fra væggen og 1,2 m mellem profilerne. Antallet af profiler i træk findes som følger: Opdel bredden af ​​rummet ved standard profillængde, svarende til 3,7 meter, og rund resultatet til et større heltal. Antallet af rækker bestemmes ved at dividere længden af ​​rummet ved at installere bæreprofiler på 1,2 meter, afrundet til en større helhed. Antallet af profiler i træk multipliceres med antallet af rækker.

Eksempel: For eksempelrummet i rækken vil der være en profil, da rummets bredde er mindre end standardprofillængden. Antallet af rækker er 5 / 1.2 = 4,16 rækker efter afrunding - 5. Total - 5 bæreprofiler.

 1. Antal langsgående profiler findes som følger: Rummets længde er delt med profillængden på 1,2 m og afrundet op; Rummets bredde er opdelt i et installationstrin på 0,6 m og afrundet. Resultaterne multipliceres.

Eksempel: Antallet af rækker af langsgående profiler er 5 / 1,2 = 4,16, efter afrunding viser det sig 5. Antallet af profiler i rækken 3,5 / 0,6 = 5,8 efter afrunding er 5. I alt 5x5 = nødvendigt 25 stk.

Suspensionssystemets længde- og tværgående profiler

 1. Antallet af tværgående profiler findes som følger: Rummets længde er opdelt i et installationstrin på 1,2 m, afrundet ned; Rummets bredde er divideret med profillængden på 0,6 m og afrundet op.

Eksempel: Antallet af profilrækker er 5 / 1,2 = 4,16, efter afrunding - 4; Antallet af profiler i rækken er 3,5 / 0,6 = 5,8, efter afrunding - 6. I alt 4x6 = 24 stykker af tværprofilen.

 1. Antallet af suspensioner beregnes som følger: Rummets længde og bredde er opdelt i et installationstrin på 1,2 m, afrunding af begge resultater i en større retning og multiplicering af resultaterne.

Eksempel: 5 / 1,2 = 4,16, efter afrunding - 5; 3,5 / 1,2 = 2,9, efter afrunding - 3; 5x3 = 15.

Et eksempel på beregning af loftets areal i rummet med uregelmæssig form

For at gøre det lettere at beregne, kan du bruge tabel 1, det er nok at finde et rum af en passende størrelse i det og bestemme det nødvendige antal loftelementer.

Tabel 1. Beregningen af ​​materialet til loftet Armstrong.