Sådan skæres basispladen i hjørnerne - de vigtigste muligheder for arbejdsgangen

Med uafhængigt arbejde med montering af soklen til uerfarne udviklere er det vanskeligst at skære hjørnet sammen. Meget ofte er hjørnerne ikke så attraktive - der er et mellemrum mellem elementerne, eller de skæres af skævt. For at undgå dette skal du kende funktionerne i workflowen, det er det, artiklen skal omhandle.

På billedet: Det er på hjørnene, at man får mest opmærksomhed, og hvis de er perfekte, så ser hele strukturen ud.

Vigtige nuancer at vide

For at opnå et fremragende resultat er det ikke nok kun et hjørnesnit, du skal observere en række vigtige forhold:

Desuden er stiftenes stilistiske kompatibilitet med interiøret også vigtig, for eksempel er det usandsynligt, at massive polyurethanelementer ser godt ud i et lille rum med lave lofter.

Ud over det sædvanlige sæt roulette og blyant anbefaler vi at strømpe op med en firkant for at styre hjørnerne, da de også kan være ujævne.

Derudover skal du sørge for, at arbejdet er praktisk for dig, det bedste er, hvis der er et skrivebord på værelset

Det er vigtigt! Hvis du selv beslutter at udføre arbejdet selv, er det bedre at lære alle oplysningerne at kende, vælge den mest optimale løsning for dig selv og derefter starte forberedelsen og indsamle alt nødvendigt udstyr. At håndtere dette problem allerede i færd med installation er ikke den bedste løsning.

De vigtigste muligheder for arbejde

Vi vil se på, hvordan man skar en sokkel i en vinkel på tre forskellige måder. Hver af dem har sine egne egenskaber, så vi vil fortælle om dem i detaljer. Det er værd at bemærke, at den mest foretrukne og enkleste variant vil blive beskrevet først, og vi anbefaler at bruge det for at opnå det bedste resultat.

Brug af speciel armatur

Sådanne systemer anvendes af dem, der beskæftiger sig med konstruktion professionelt; det er upraktisk at erhverve dem til at skære bundplader derhjemme.

Alle specialister i udførelse af sådant arbejde ved hjælp af en sådan struktur som en miter box. Ofte er det en professionel enhed, hvor saven er fast fast og vinklen er indstillet ved hjælp af en skala.

Denne mulighed koster meget, så vi overvejer en mere budgetløs løsning, der ikke rammer budgettet og giver dig mulighed for at arbejde med egne hænder på højeste niveau:

 • Det er nødvendigt at købe en plastikblok, mens det er vigtigt at tage hensyn til bredden af ​​de savne elementer, hvis du har en bred sokkel, så er det vigtigt, at det passer ind i bakken. Vælg produkter lavet af slidstærk plastik, det skal være svært, hvis væggen bøjer, er det bedre at se efter en anden mulighed;
 • Med hensyn til en hacksav, bør den komme komplet med en hæfteklammer, men hvis den ikke er der, så vil et lille småt instrument med en fin tand passe (jo mindre er det, jo klarere klippet).

Enheden til at skære bundplader i en vinkel er meget enkel, men med det kan du opnå gode resultater.

 • Hvis det er nødvendigt at skære det indvendige hjørne, så måles elementet i kassen efter måling, så den side der grænser op til loftet ligger på bunden, og siden ved siden af ​​væggen presser mod konstruktionens væg. Hvis du blander situationen, skal du skære et helt andet hjørne og ødelægge soklen, husk dette og følg omhyggeligt denne nyanse;
 • Skæring sker med en hacksav, du behøver ikke trykke den, for ikke at forårsage rive og chippe, køre værktøjet med moderat indsats, skal tænderne selv indtaste materialet, hvilket sikrer den bedste kvalitet af klippet;

Processen kræver nøjagtighed og nøjagtighed.

 • Det tilstødende element skæres på en lignende måde, kun den anden slids i strukturen anvendes til drift. Når du laver mindst en forbindelse, går arbejdet meget hurtigere, da processen bliver klar.

Det er vigtigt! Ved skæring skal elementet fastgøres meget godt, hvis det bevæger sig, kan der dannes en forspænding, og der vil blive dannet en krumning eller mellemrum ved krydset.

Overflademærkning

Lad os nu finde ud af, hvordan man skærer hjørnerne på basispladerne, hvis der ikke er nogen løs hånd i hånden.

Markup versionen ser sådan ud:

 • For det første tages en sokkel med en flad ende tæt på på installationsstedet, og linjer trækkes på væg og loft. Det er meget simpelt, og hvis du ikke forstår noget, se på billedet nedenfor;

Det er vigtigt at præcist angive placeringen af ​​elementet, kvaliteten af ​​arbejdet afhænger af det.

 • På den anden side udføres markeringen også, vi får to skærende linjer, dette sted er det yderste punkt i den fremtidige fælles;
 • Derefter anbringes elementerne skiftevis, og punkterne er markeret ved hvilke punkter der skal skæres. Det er vigtigt at overføre alle dimensioner korrekt, ellers vil resultatet være langt fra det ideelle;
 • Eksterne hjørner måles på samme måde, kun hvor skæringspunktet bliver bragt ud.

Udvendige elementer skrives på samme måde.

Malet kiste

Lad os nu finde ud af, hvordan man skår bundpladerne i hjørnerne uden nogen armaturer og linjer på væggene.

Instruktioner til arbejdet ser sådan ud:

 • Først og fremmest tegner du to parallelle linjer på en afstand på 100-150 mm fra hinanden på et stykke krydsfiner eller en anden solid overflade, de tjener som hovedretningslinjen;
 • Dernæst tegnes en vinkelret akse, for det er det nemmest at bruge en byggeplads;
 • Så skal du tegne vinkler på 45 grader, for det er bedst at bruge en grader, da nøjagtigheden er vigtig her;
 • Arbejdsstrømmen fortsætter som følger: soklen måles, hvorefter den skal indstilles langs linjerne på overfladen. For nemheds skyld kan du spik små lameller langs parallelle linjer, de tjener som stop, men i dette tilfælde skal du lave snit langs linjerne. Skæring sker med en hacksav eller med en kniv, hvis elementerne er små.

Denne enkle mulighed hjælper dig med at skære rumpen korrekt.

konklusion

Korrekt afskæring af hjørner er en forudsætning for højkvalitets installation af både lofts- og gulvstifter. Vær så opmærksom på dette problem. Videoen i denne artikel viser tydeligt arbejdsgangen, og hvis du har spørgsmål, skriv dem i kommentarerne under anmeldelsen.

Sådan skæres hjørnerne af loftsplinterne: ved hjælp af kroppen eller uden den

Når man planlægger installationen af ​​loftsplinter i deres lejlighed, tænker mange på, hvor svært arbejdet kan være. Alt er dog ikke så skræmmende: Loftplinten kan installeres med dine egne hænder - det vigtigste er at vide om nogle funktioner i de materialer, hvorfra dette efterbehandlingselement er lavet.

Forskellige materialer og deres egenskaber

 • Træ. Det mest holdbare materiale i forhold til de andre to nedenfor, hvis fordele er hårdhed, slagfasthed og evnen til at modstå visse mekaniske belastninger. Træplinter (andre navnefileter), limet til loftet, er dog også forholdsvis nemme at behandle - de kan skæres (til dette formål anvendes en savsav), lakeret. Træ vil give varme til interiøret. Minuserne kan kaldes en højere pris end skummet. Udseendet af træfileter bevarer imidlertid længere tid end skummet.

 • Skum. Måske er dette materiale den mest skrøbelige - det er ustabilt for mekaniske skader, ridser og endda lyschok. Af fordelene - let vægt, muligheden for farvning i forskellige farver og nem behandling (det kan skæres med en brevpapirkniv - sandt, meget omhyggeligt).

 • Styrofoam. Dette materiale kan betragtes som en slags skum, men dets styrkeegenskaber er noget højere (ekstruderet polystyrenskum er mere tæt end skum). Med hensyn til forarbejdning er udvidet polystyren lige så nemt skåret med en regelmæssig skarp kniv og har også en lav vægt, og det er en vigtig faktor, når man overvejer belastningen på væggene.

  Både polyfoam og polystyrenskum har en væsentlig fordel: Materialets blødhed gør det muligt at presse soklen så tæt som muligt til hjørnerne og til hinanden, hvilket resulterer i, at der ikke er huller. Derudover er moderne polystyren skørtplader lavet på en sådan måde, at de har en lille recess - især for skjulte ledninger.

  Nyttigt. Polyuretanstik kan omdanne udseendet til en standard lejlighed til et elegant stilfuld interiør.

  Stuslo - værktøj til skæring af baseboard hjørner

  Der er to måder at skære hjørner på - ved hjælp af værktøjet (miterboksen) og uden den. Vi vil overveje begge metoder.

  En miter boks er en snedker værktøj, som er en lille rektangulær bakke (den kan laves uafhængigt af træ eller købt af plast eller metal), i væggene, hvor der er riller. Sporene styrer hacksagbladet i en vis vinkel på bakken af ​​aksen.

  Vigtigt: Skærekanten er altid skrå og svarer til 45 °, når elementerne beregnet til stødmontering i loftets hjørner behandles. Skrå snit giver en strammere passform af fileterne.

  Gør håndværket med egne hænder

  Desværre har ikke alle boliger et helt arsenal af tømrerværktøjer, men lighedskabens lighed kan dog laves selvstændigt. For at gøre dette sammensætter de en rektangulær bakke af plader, så sporer savnes ind i væggene i en vinkel på 45 °.

  For at måle vinklen kan du bruge 2 nedklapte plader og en grader eller en almindelig højre trekant - det er tilfældet, og du er færdig!

  1 metode - trimmer kanten af ​​soklen med mousse

  Det skal bemærkes, at loftets hjørner kan være både interne og eksterne, og forskellen mellem dem ligger i metoderne til sammenføjning og forskellige snitskæringer. De første er i leddene af to vægge og loftet, det andet i udformningen af ​​fremspring, søjler, yderkanter af nicher, pilasters osv.

  Hældningsvinklen i rillen i sagen kan være 45 ° og 60 ° og 90 °. Professionelle tømrere erhverver stål med en drejemekanisme - i dette meget bekvemme at dreje skæreværktøjet, når der skæres i soklen.

  Skæring "indre" hjørner

  Det er vigtigt! For at skære det "indre" hjørne skal fileterne placeres på bunden af ​​kroppen med den øverste del - den der skal limes til loftet. I dette tilfælde skal den nederste del af planken være tæt presset mod bakken.

  Trin 1: Korrekt måling af længden af ​​soklen i henhold til dets markeringer på væggen, tegner en "serif" med en blyant på materialet til fremtidig skæring.

  Trin 2: Installer materialet i kassen. Korrektheden ved at skære kantene på fileterne og følgelig er nøjagtigheden af ​​at placere dem på loftet afhængig af den korrekte placering af soklen i bakken.

  Trin 3: Når soklen er monteret og fastgjort i stoffet (du kan blot trykke materialet fast med en hånd), sættes en håndsav i sporet ved 45 °. Nu kan materialet skæres. Kanten af ​​den anden sokkel, som vil blive installeret ved siden af ​​den første, skæres på samme måde, kun som i spejlbillede (soklen er sat i den modsatte retning, kan kantene skæres i samme vinkel på 45 °).

  Vigtigt: Ved trimning af kantene på fileterne behøver du juvelerens nøjagtighed - ellers vil materialet blive beskadiget og også soklernes udseende i væggenes samlinger. Hvis der anvendes skumpolystyrenlister, kan kantene skæres af med en regelmæssig skarp kniv uden en køje. Det skal dog huskes at skære hjørnerne skal laves fra forsiden.

  Skæring "ydre" hjørner

  Forskellen i at skære det "ydre" hjørne fra det "interne" er, at bundpladerne skal stikke lidt ud fra væggen - til den såkaldte overlapning.

  Gentag trin 1, 2, 3 på samme måde som at skære "indre" hjørner. Det skal dog huskes, at den øverste del af soklen (en af ​​kanterne) skal have et lille tillæg. Den anden (tilstødende) overlejring er skåret på samme måde, kun spejlet til den første.

  At skære kantene i træloftets sokkel er lettere (og bedre) med bare en hacksav - med små hyppige tænder. Derefter bliver skiverne mere præcise og jævne. Og skummet er godt skåret og den sædvanlige skarpe kniv (eller konstruktion) - men bladet skal være godt honet, ellers vil materialet smuldre, når det skæres.

  Hvis skæringen var nøjagtig og pæn, vil de to tilstødende planker ideelt set falde sammen med hinandens kanter. Hvis der er stød eller ruhed på kanterne, kan de skæres med en skarp kniv for en god pasform.

  2 metode - trimning af soklens kant uden hjælp af tønde

  Hvis du ikke ønsker at bruge tid på fremstilling af mos, så kan du lave markering direkte på loftet! For at gøre dette skal du klippe kanten af ​​sokklen i en ret vinkel, så søjlen påføres på hjørnet som planlagt til at blive installeret, og soklens kant er markeret.

  Tilsvarende kommer med den anden linje.

  Når linjerne er adskilt, markeres skæringspunktet mellem de to linjer direkte på lamellerne - dette vil være den skårne linje af kanterne af tilstødende basisplader.

  3 metode - trimning af soklens kant ved hjælp af en "skabelon"

  Hvis der ikke er noget ønske om at tinker med fremstilling af sprængeren, eller du sætter soklerne "i århundreder" (det vil sige blokken vil aldrig komme i brug andre steder), så kan du lave et regelmæssigt mønster af tykt pap. Især denne metode er velegnet til dem, der har ujævne vægge og stød hjørner (for eksempel er væggen af ​​vægsamlinger ikke rektangulære).

  Karton skal måle og markere snitlinjerne på soklen (som vejledning).

  Trin 1. Forbind to planker i rette vinkler, fastgør dem med negle.

  Trin 2. Installer bundkortet i denne "bakke", som om det var installeret på loftet, læg "bakken" sig selv langs kanten af ​​kartonskabelonen.

  Trin 3. Fokuser på markeringen, afkanten af ​​soklen. På samme måde skal du klippe en anden filet og sætte begge ender sammen.

  Vigtigt: Når klippe kanter på kniven (hacksav) bør holdes strengt opretstående!

  Anbefaling til udsmykning af baseboard hjørner

  For meget dovne producenter har kommet op med en sådan metode som at dekorere hjørnesamlinger med overlejrede hjørner. Samtidig er det ikke nødvendigt at måle kanterne på basisplader til smykkedesign - det er nok at klæbe strimlerne og lukke ujævne led med dekorative hjørner af samme farve som fileterne selv.

  Det vil ikke være så billigt, men det vil spare meget tid - især hvis lejligheden har ujævne vægge.

  I den næste artikel vil vi forklare, hvordan man laver et fladt loft i lejligheden eller på balkonen.

  Hvordan og hvordan man skal skære en plastikstik - 3 af mine yndlingsmåder

  Spørgsmålet om, hvordan man kan skære plastskørt kan besvares ret kortfattet og utvetydigt, hvilket samtidig angiver hacksagen til metal, men det er stadig ikke helt præcise oplysninger. Faktisk er der i det store og hele en undertekst i dette spørgsmål, der angiver den fulde handling, og ikke selve værktøjet, så det er svært at forstå formålet med dette eller det pågældende værktøj uden at være helt fortrolig med processen. Derfor vil jeg fortælle dig om min egen erfaring i løbet af årene med praksis, og i tillæg kan du se videoen i denne artikel.

  Brug af snedkerarbejde

  Skærer hjørnerne af gulv- og loftbaseboards

  Under soklen på russisk betyder en dekorativ strimmel, der overlapper krydset mellem væggen og gulvet (loftet).
  Navnet kommer fra den græske πλίνθος og den latinske plintus.

  Værktøj og armaturer

  nedstryger

  Til at begynde med kan skære soklen i en vinkel på 45 °, 90 ° og andre ske med ethvert skæreværktøj, men her er som her andre steder præferencer:

  • Det mest bekvemme værktøj, der efterlader det højeste kvalitetskreds, kan kaldes en hacksav til metal, og det gælder også ikke kun plastik, men også træplint og fileter;
  • På grund af det faktum, at bladet har ret små tænder, er kuttet klart og vigtigst af alt - nøjagtigt, hvilket er vigtigt for sammenføjning af profiler - jo mere præcis dets behandling, jo bedre jo fælles, da der ikke vil være huller der;

  Du kan bruge en maleri kniv

  • Selvfølgelig, som vi allerede har sagt, indikerer instruktionen ikke nødvendigvis et eller andet værktøj, så du kan også bruge en byggekniv til plastik;
  • der er muligheder her, da sådanne knive ligner hinanden, fordi de har et aftageligt blad, men samtidig kan det være af forskellig tykkelse og længde (for tapet, som i det øverste foto eller for gipsvæg);
  • men i disse tilfælde er et sådant værktøj kun egnet til en tyndvægget profil - polyurethan kan f.eks. ikke skæres med den.

  Som en mulighed kan du bruge en bulgarsk til at skære, og disken passer til enhver her.
  Men dette bør ikke overvejes som regel, men snarere som en undtagelse.

  Snedkerarbejde med et komplet sæt hjørner

  For nøjagtighed ved montering af leddene bruges en snedkerbænk ofte til skæreplader, hvilket kan være anderledes:

  • Forskellen i udformningen af ​​et sådant værktøj er den komplette eller ufuldstændige tilgængelighed af alle riller til vinkelsnitning;
  • Et fuldt sæt værktøj har riller under hældningen på 45 °, 60 °, 67,5 ° og 90 ° (prisen er ikke meget mere), mens for et forenklet instrument det hele kommer ned til 45 ° og 90 °;
  • Desuden har den fulde sæt stusla, som i topfotoet, riller til skærebræt, det vil sige her kan man nemt klippe en profil i form af en fladskinne.

  Sådan ser det ud i praksis - den første vej

  Vinkelretning ved skæring

  Så skærer hjørnerne af loftsplinten (eller gulvet) primært ned til den rigtige retning af hældningen, da samlingen kan være henholdsvis intern eller ekstern vinkelkonfigurationen. Lad os se på dette ved hjælp af billedet ovenfor - der er to modsatte valgmuligheder til venstre og til højre - de overskydende (slettede) dele af profilen er vist med rødt.

  Hvis vi dekorerer loftet, så er valgmuligheden til venstre tilegnet til det ydre hjørne, og den til højre er indvendigt. For gulvdekorationen vil alt være identisk, men til det modsatte modsatte vil venstre hjørne være det indre hjørne, og det højre hjørne bliver det ydre hjørne. I midten mellem varianterne vises den korrekte position af den behandlede profil.

  Hvis du bruger en tømrerblok, skal skære hjørnerne gøres ved siden af ​​værktøjet nærmest dig!

  Anden vej

  Docking clearance bør være minimal

  Men som du har set, er antallet af dem eller riller til at skære hjørner begrænset selv ved en fuldstænket miterkasse, hvilket gør et sådant værktøj i nogle tilfælde simpelthen ubrugeligt. Faktum er, at i huse du ofte skal beskæftige sig med det faktum, at værelser ikke har retvinkler, derfor vil hældningen på 45 ° til docking ikke passe dig, da efter en sådan forbindelse vil der være et hul.

  Men der er en vej ud og ganske simpel - du kan markere profiler med dine egne hænder.

  Lad os se på, hvordan du passer til leddet i det indvendige hjørne uden at bruge snedkeren og derfor placerer vi profilen tæt på parringsvæggen og trækker en linje langs loftet, som vist på det øverste billede. Vi udfører nøjagtig samme operation på den anden side, som følge heraf får vi to krydsede styrelinier, hvor skæringspunktet bliver udgangspunktet for skæringen.

  Bundpunktet svarer til hjørnet af parringen af ​​to vægge - på billedet skæres linjen i rødt.

  Hvis vinklen er ekstern, vil krydsningen af ​​markeringslinierne naturligvis være længere, og derfor behøver du ikke at hvile profilen mod den næste væg, men at skubbe den til den for at udvide linjen. Du skal udføre lignende trin på layoutet til gulvplinten, kun det vil alle se i spejlbillede, tværtimod.

  Når man skærer loftsplinterne (gulvet) uden kroppen, skal håndsaven rettes mod midten af ​​hjørnet, det vil sige, at hældningen er omtrent lig med 45 °.

  Tredje vej

  På samme måde med skråning skal du skære profilen for at bygge den på lige sektioner af loftet eller gulvet. Hvis du skærer stangen til 90 ° eller endda 45 ° for dette, vil kløften være synlig. Derfor kan du i sådanne tilfælde bruge en snedkerblok med riller 60 ° og 67,5 °, dvs. længden af ​​snittet skal være mindst dobbelt så lang som dens tværsnit.

  Denne metode minimerer så meget som muligt udseendet af et hul i fugen, i hvert fald det er næsten usynligt, hvis du ikke undersøger dette sted nøje.

  Men uanset hvor hårdt du forsøger, når du markerer og skærer lister - den menneskelige faktor kan altid fungere - selv de bedste håndværkere er ikke forsikret imod det, og der kan være en fejl i en del brøkdel, hvilket vil medføre et lille hul. Hvis du beskæftiger sig med plast, så er denne fejl i sådanne tilfælde meget let forseglet med silikone og for andre materialer - kitt på henholdsvis træ eller gips. I nogle tilfælde er selv et lag maling tilstrækkeligt til indlejring.

  konklusion

  Afslutningsvis vil jeg gerne sige, at værktøjet selv til skæring er af afgørende betydning, og hvordan du gør det, det vil sige, hvor godt du vil markere snit og hvor præcist du vil følge orienteringslinierne. Men hvis noget er uklart for dig, spørg dine spørgsmål.

  Sådan skæres plastikpladen

  Hvordan og hvad man skal skære en sokkel

  Når man vælger at skære en plastikplade, foretrækker de et velkendt og ret nemt at bruge værktøj. Det handler om hacksagen, der er kendt for alle mestere på metal.

  Dette er dog ikke nok, da det ikke kun kræver en lige snit, men også præcist og korrekt klippe hjørnerne.

  For den høje kvalitet af den givne operation vil en sådan tilpasning som snedkerblok være nødvendig. Det er med sin hjælp, at du kan skære en vinkel på 45 eller 90ͦ. Selvfølgelig kan du bruge kværnen, men i dette tilfælde vil skærelinjen være ret bred, hvilket ikke altid er praktisk.

  Valg af det rigtige værktøj

  Afslutning af reparations- og efterbehandling i værelset spørger hver specialist spørgsmålet "Sådan skæres en plastikplade". Svaret afhænger af, hvor vigtigt kvaliteten af ​​den resulterende kant er.

  Det vil være af højeste kvalitet, når du bruger en hacksav. Dens kniv er ret tynd og holdbar, så skæringen bliver tynd og jævn. Kanterne vil ikke smuldre, og det vil være bekvemt at skære soklen.

  Hvis kvaliteten af ​​kanten ikke betyder noget, men arbejdshastigheden er vigtig, så bruger mange bygherrer og efterbehandlere kværnen.

  Tykkelsen af ​​sin disk er sådan, at snitlinjen bliver ret bred, men kanterne vil ikke altid være i stand til at behage ejeren med deres kvalitet. Men ved hjælp af dette værktøj kan du udføre en temmelig stor mængde arbejde på kort tid.

  Bulgarsk vil efterlade en glat kant

  Du kan endda skære gulvlister med metal saks, medmindre du har et andet værktøj ved hånden. En sådan manipulation kan ikke kaldes praktisk, men hvis det er nødvendigt, vil guiden nemt klare opgaven.

  Under alle omstændigheder skal skæreværktøjet opfylde visse krav, herunder:

  Brug denne eller den enhed, der skal være, efter at du er overbevist om sin produktivitet og muligheden for arbejde af høj kvalitet.

  Alternativ til standardvisninger

  Det rigtige værktøj vil ikke efterlade chipping ved kanten af ​​klippet.

  Efter at PVC-soklen er skåret, bør der ikke være klinge på kanterne. Korrekt udvalgte værktøjer, der skal skære bundpladen, forårsager ikke revner eller væsentlige uregelmæssigheder ved kanterne af kanterne.

  Det elektriske stiksav er ikke mindre populært hos bygherrer, men det kan kun bruges, når man arbejder med paneler. Sokkel, hvis træk er temmelig tynde vægge, kan ikke skæres ved hjælp af en sådan enhed.

  En skarp bevægelse og ret store tænder vil føre til krakning af produktet, hvilket gør installationen umulig.

  Den sikreste og mest effektive efter en hacksav er den sædvanlige installation (tapet) kniv.

  Skæring af tyndvæggede sokler, der er monteret på gulvet, udføres dette værktøj ret hurtigt og nemt.

  Gulv PVC skørt, udstyret med en kabelkanal, den nemmeste måde at skære ved hjælp af en regelmæssig manuel stiksav. Det giver dig mulighed for at gøre et klart stykke, holde kantkanterne intakte og forhindre revnedannelse af strimlen.

  Klippe stangen, der dækker kabelkanalen, skal du efter forberedelsen af ​​soklen. Når den er skåret til præcis størrelsen, skal du installere en stub-rem og kun derefter skære den.

  Lægning af gulvplint begynder med et langt indre hjørne. Hvis vægens længde er stor, skal du bruge tilslutningspluggen og derefter trimme bundpladen, ikke nå 1,5 cm til væggen eller 0,5 cm til næste hjørne. Uanset antallet af hjørner og led er skæringen udført strengt i en lige linje, hvilket i høj grad letter udførelsen af ​​arbejdet. Detaljeret vejledning til skære og docking sokler, se i denne video:

  Arbejde med loftsplinter

  Begyndere spørger ofte hvordan man skal trimme loftsplinten for at udforme et indvendigt eller udvendigt hjørne korrekt. Loftslister kan ikke klippes nøjagtigt uden brug af kroppen. Denne enhed gør det muligt at skære i en hvilken som helst ønsket vinkel.


  Udfør korrekt beskæring er muligt med streng overholdelse af geometriske former. Brug af dåsen giver mulighed for at få en perfekt jævn og præcis udskæring.

  Arbejdsplan med buske

  Den komplette armatur har riller designet til at skære billets i en vinkel:

  For at udføre operationen, hvor du skal installere bundkortet i hjørnet, skal du trimme panelet stramt under 45. I dette tilfælde vil de to dele, der sættes sammen, give en fuld 90 ͦ, når de skaber både ydre og indre hjørner. For detaljer om, hvordan du korrekt skarber basisbordet med den ønskede vinkel, se denne video:

  Skæring af en hvilken som helst sokkel (loft eller gulv) udføres efter bestemmelse af den korrekte hældning.

  Konfigurationen af ​​selve vinklen bestemmer placeringen af ​​skiven på den indre eller ydre overflade af delen.

  I de tilfælde, hvor væggene i rummet er ujævne, og der er praktisk taget ingen strenge hjørner, bør du ikke bruge murværket. Det er bedre at skære soklen med hånden ved hjælp af en almindelig maleri (klerkisk) kniv.

  Sådan holder du ledningen under bundkortet

  Sådan forsegler hullet mellem gulvet og væggen

  Montering af sokler med kabelkanal

  Installation af infrarød varmeskørt

  Sådan skæres en plastikplade, der skærer hjørnerne af loftfileterne med dine egne hænder: instruktioner, fotos og

  Sådan skæres en plastikplade: teknologiske måder

  Soklen er en obligatorisk del af et indvendigt rum, uden hvilket der ikke gøres nogen lokaler. De fleste belægninger kan ikke passe tæt på væggen, og sømmen mellem væggen og den tilstødende overflade vil derfor uundgåeligt have et ret attraktivt udseende. Installation af træplader, metalplader til metalplader er en ret simpel proces, som er ret realistisk at gøre med egne hænder uden at benytte sig af specialister.

  Plast bundplade: foto

  I den senere tid har naturligt træ tjent som hovedmateriale til fremstilling af sokkel dog på grund af betydelige ulemper, blandt hvilke den højeste pris og overdreven stivhed var mest mærkbare - brugen af ​​plastikplader var den mest rationelle. PVC sokler er meget billigere end træ modstykker og er meget fleksible, hvilket gør det muligt at gennemføre installationsprocessen mere effektivt.

  Som i ethvert andet tilfælde har installationen af ​​plastikplade en række specifikke træk, blandt hvilke et særligt sted er optaget af processen med skæreplader, hvilket er nødvendigt for dannelsen af ​​hjørner eller lineære led. PVC-paneler har en fleksibel hul struktur - den traditionelle måde at skære på er ikke egnet til dem, da en almindelig sav på træ vil efterlade en ujævnt kant af snit og form chips.

  Korrekt skåret hjørner af loftplanker - dette er udseendet af den fremtidige struktur. Ujævne snit, chips og dårligt passende sømme vil påvirke panelernes visuelle indtryk generelt, især det indre af rummet. I denne artikel får du instruktioner om, hvordan du skal skære plastpaneler korrekt.

  Nødvendige værktøjer

  Skæreværktøj

  Det første og helt naturlige spørgsmål, der opstår i en person, der selvstændigt skal udføre installationsprocessen, er hvordan man skærer plastikplader? Fra værktøjets valg afhænger det af, hvor glat skærekanten vil vise sig. PVC-paneler har en hul struktur, derfor er brugen af ​​klud med store tænder eller en bred bølge uønsket, da dette kan føre til uregelmæssigheder og chips.

  Den bedste mulighed er at bruge en hacksav til metal - dens tænder er ret små, og skilsmissen har en tilladt bredde. Anvendelsen er dog begrænset til paneler, hvis struktur er tilstrækkelig stiv - for tyndvæggede sokler er det ikke egnet, da tænderne kan rive overfladen af ​​soklen og gøre kuttet ikke tilstrækkeligt jævnt.

  At skære hjørnerne af loftsplinten kan udføres ved hjælp af et manuel stiksav.

  Mindre radikalt værktøj til skæring - håndstiksav. Dette er den mest blide måde at skære hjørnerne af loftplinten på. som efterlader en perfekt glat snit og er velegnet til enhver form for plastprodukter. Jigsaw'et har dog en væsentlig ulempe: på grund af bladets små dimensioner vil skæreprocessen være ret langsom, og brugen af ​​gitterkassen vil ikke være helt passende.

  Vær opmærksom! Ved brug af et manuel stiksav bør du bruge et kniv, hvor tænder er til stede - brugen af ​​runde filer med slibemiddel er uønsket, da dette vil betyde kompliceret skæreprocessen betydeligt.

  Hvis soklen er tyndvægget, er det muligt at udføre trimning med en kontorkniv. I dette tilfælde betyder det sin konstruktion modifikation med en forstærket blad. Denne mulighed har visse ulemper: For at gøre en klar og jævn cut skal du have visse færdigheder. Uden ordentlig erfaring vil klippeprocessen være ret vanskelig.

  Ur til skæring af PVC sokkler

  Korrekt beskæring respekterer strenge geometriske former. Denne betingelse er nødvendig, da der for en smuk forbindende søm mellem panelerne er nødvendigt at have en jævn, omhyggeligt justeret snit. Hvis du gør denne procedure "med øje", vil det være svært at forbinde de to elementer, da den ene side ikke helt svarer til den anden.

  Denne faktor er særlig relevant i dannelsen af ​​ydre eller indre hjørner. For at lave et perfekt fladt snit af panelet, er det nødvendigt at bruge en miter boks. Dette værktøj giver dig mulighed for grundigt at justere vinklen på 45 grader - præcis halvdelen af ​​den ideelle vinkel.

  Det ligner et "P" formet panel, hvor der er skåret riller - deres placering svarer til den krævede vinkelsnit. Du kan også have brug for en simpel blyant, når du arbejder med en musk.

  Skære skørtpladen

  Tilslutningsvinklen for to plan i rummet svarer til 90 grader, hvert panel skal have en 45 graders snitskår for at danne den krævede værdi, når den tilsluttes. Til skæreprocessen har du brug for et skæreværktøj, miter box og en simpel blyant.

  Skære loft sokler med en hacksav

  • Bakken i midten af ​​skraldespanden kan bruges til at placere en basisplade i den. Panelet anbringes på enheden med en hård overflade, da hvis du arrangerer den i modsat retning, kan den forreste del af produktet blive beskadiget, når du skærer den;
  • De diagonale slidser på stoffet er anbragt på en sådan måde, at den del, der er skåret af dem, har en vis grad - de spiller rollen som guider til skæreværktøjet. Hvis du vælger den ønskede vinkel, skal du sørge for, at kanten af ​​panelet strækker sig ud over kanten af ​​styresporet i en kort afstand for at opnå det perfekte snit over hele bredden af ​​soklen.
  • Hvis bredden af ​​soklen er snævrere end skuffen på sokkelkassen - er det nødvendigt at jævnt trykke panelet på en af ​​siderne af rillen og i denne form skæres. Således vil skæringsvinklen have den nøjagtige værdi. Det er uacceptabelt at placere panelet i bakken i forskellige vinkler - dette vil føre til, at de resulterende talskår ikke vil være identiske med hinanden;

  Klippe soklen i en vinkel ved hjælp af kroppen

  • Skæreværktøjets kniv sættes ind i sporene på spalten og en ensartet skæring af panelet udføres. Polyvinylchlorid har en elastisk struktur - ved skæring er det umuligt at lægge pres på værktøjet, ellers kan skæringen vise sig ujævnt. Du kan heller ikke klippe for hurtigt, da dette vil medføre, at kanterne opvarmer og kanterne skærer
  • Efter den ene side af hjørnet er savet af, fortsæt til dannelsen af ​​den anden del. Skæringsprocessen udføres som i det foregående tilfælde med forskellen, at den anden vinkel er spejlet modsat af det originale emne. For at opnå en spejlvinkel er det nødvendigt at lægge panelet i en blok på den anden side og skære den langs den relevante vejledning;
  • Til gennemførelse af direkte nedskæringer på stoffet er der også vinkelret snit, hvormed panelet skæres lodret. Når man laver et snit, er det eneste, der skal overvåges konstant, at panelet er jævnt placeret i bakken, så klippet er lige så muligt som muligt.

  Horisontalt skåret plastpanel

  Denne metode er kun egnet, hvis hjørnerne under omlægning og vægbeklædning omhyggeligt justeres og svarer til en værdi på 90 grader. dog sker det nogle gange, at de kan have andre parametre, da bygningsstandarder ikke altid overholdes, når man bygger et hus. Den ideelle vinkel dannet ved hjælp af en stusla vil være uhensigtsmæssig - i dette tilfælde anvendes en stencil skære metode.

  Skæring med stencil

  Hvis hjørnerne af væggene ikke svarer til de krævede parametre - skærmens skæremetode anvendes. For at gøre dette skal du have strimler af tykt papir eller tyndt karton, som vil tjene som materiale til fremstilling af stencils. På basis af de opnåede dele udføres en mærkning af skæret på basispladen. I betragtning af at hvert hjørne kan have en anden grad, er det nødvendigt at lave en individuel stencil for hver.

  Skære baseboard på stencilen

  Først og fremmest skæres to striber, der svarer til bredden af ​​soklen, af pap eller tykt papir, der påføres det sted, hvor væggene skærer hinanden. Strimlerne er fastgjort i den ønskede position, hvorefter en stationær kniv skærer den uønskede del med en bevægelse. Klippet udføres vinkelret på væggens skæringspunkt, så i slutningen har du to lige store dele af samme vinkel.

  Brugen af ​​fastgørelsesanordninger er ikke til alles smag, da deres tilstedeværelse i indretningen ikke altid er passende - dannelsen af ​​forbindelsesled er mere besværlig, men samtidig en mere æstetisk tilgang. Den korrekte snit er en garanti for et godt udseende af hjørnet generelt og af soklen i særdeleshed (læs også om den fleksible sokkels egenskaber). I denne artikel præsenterer du mere visuelle oplysninger om dette emne, se!

  Sådan skæres en plastikplade: teknologiske måder

  Soklen er en obligatorisk del af et indvendigt rum, uden hvilket der ikke gøres nogen lokaler. De fleste belægninger kan ikke passe tæt på væggen, og sømmen mellem væggen og den tilstødende overflade vil derfor uundgåeligt have et ret attraktivt udseende. Installation af træplader, metalplader til metalplader er en ret simpel proces, som er ret realistisk at gøre med egne hænder uden at benytte sig af specialister.

  Installation af træplader, metalplader til metalplader er en ret simpel proces, som er ret realistisk at gøre med egne hænder uden at benytte sig af specialister.

  Installation af træplader, metalplader til metalplader er en ret simpel proces, som er ret realistisk at gøre med egne hænder uden at benytte sig af specialister.

  Installation af træplade - alle nyanser af arbejdet "Installering af træ, plast, metalplinter er en ganske enkel proces, der er ret realistisk gør det selv, uden at ty til tjenester af specialister.

  Som i ethvert andet tilfælde har installationen af ​​plastikplade en række specifikke træk, blandt hvilke et særligt sted er optaget af processen med skæreplader, hvilket er nødvendigt for dannelsen af ​​hjørner eller lineære led. PVC-paneler har en fleksibel hul struktur - den traditionelle måde at skære på er ikke egnet til dem, da en almindelig sav på træ vil efterlade en ujævnt kant af snit og form chips.

  Korrekt skåret hjørner af loftplanker - dette er udseendet af den fremtidige struktur. Ujævne snit, chips og dårligt passende sømme vil påvirke panelernes visuelle indtryk generelt, især det indre af rummet. I denne artikel får du instruktioner om, hvordan du skal skære plastpaneler korrekt.

  Nødvendige værktøjer

  Skæreværktøj

  Det første og helt naturlige spørgsmål, der opstår i en person, der selvstændigt skal udføre installationsprocessen, er hvordan man skærer plastikplader? Fra værktøjets valg afhænger det af, hvor glat skærekanten vil vise sig. PVC-paneler har en hul struktur, derfor er brugen af ​​klud med store tænder eller en bred bølge uønsket, da dette kan føre til uregelmæssigheder og chips.

  Den bedste mulighed er at bruge en hacksav til metal - dens tænder er ret små, og skilsmissen har en tilladt bredde. Anvendelsen er dog begrænset til paneler, hvis struktur er tilstrækkelig stiv - for tyndvæggede sokler er det ikke egnet, da tænderne kan rive overfladen af ​​soklen og gøre kuttet ikke tilstrækkeligt jævnt.

  Korrekt skåret hjørner af loftplanker - dette er udseendet af den fremtidige struktur. Ujævne snit, chips og dårligt passende sømme vil påvirke panelernes visuelle indtryk generelt, især det indre af rummet. I denne artikel får du instruktioner om, hvordan du skal skære plastpaneler korrekt.

  Nødvendige værktøjer

  Skæreværktøj

  Det første og helt naturlige spørgsmål, der opstår i en person, der selvstændigt skal udføre installationsprocessen, er hvordan man skærer plastikplader? Fra værktøjets valg afhænger det af, hvor glat skærekanten vil vise sig. PVC-paneler har en hul struktur, derfor er brugen af ​​klud med store tænder eller en bred bølge uønsket, da dette kan føre til uregelmæssigheder og chips.

  Den bedste mulighed er at bruge en hacksav til metal - dens tænder er ret små, og skilsmissen har en tilladt bredde. Anvendelsen er dog begrænset til paneler, hvis struktur er tilstrækkelig stiv - for tyndvæggede sokler er det ikke egnet, da tænderne kan rive overfladen af ​​soklen og gøre kuttet ikke tilstrækkeligt jævnt.

  Sådan skæres hjørnerne af loftsplinten - fagfolkens hemmeligheder "href =" http://shkolapola.ru/plintys/montaj/50-kak-pravilno-rezat-ugly-potolochnogo-plintusa "> Korrekt skårne hjørner af loftsplintene er fremtiden for fremtiden design. Ujævne snit, chips og dårligt passende sømme vil påvirke panelernes visuelle indtryk generelt, især det indre af rummet. I denne artikel får du instruktioner om, hvordan du skal skære plastpaneler korrekt.

  Nødvendige værktøjer

  Skæreværktøj

  Det første og helt naturlige spørgsmål, der opstår i en person, der selvstændigt skal udføre installationsprocessen, er hvordan man skærer plastikplader? Fra værktøjets valg afhænger det af, hvor glat skærekanten vil vise sig. PVC-paneler har en hul struktur, derfor er brugen af ​​klud med store tænder eller en bred bølge uønsket, da dette kan føre til uregelmæssigheder og chips.

  Den bedste mulighed er at bruge en hacksav til metal - dens tænder er ret små, og skilsmissen har en tilladt bredde. Anvendelsen er dog begrænset til paneler, hvis struktur er tilstrækkelig stiv - for tyndvæggede sokler er det ikke egnet, da tænderne kan rive overfladen af ​​soklen og gøre kuttet ikke tilstrækkeligt jævnt.

  Vær opmærksom! Ved brug af et manuel stiksav bør du bruge et kniv, hvor tænder er til stede - brugen af ​​runde filer med slibemiddel er uønsket, da dette vil betyde kompliceret skæreprocessen betydeligt.

  Hvis soklen er tyndvægget, er det muligt at udføre trimning med en kontorkniv. I dette tilfælde betyder det sin konstruktion modifikation med en forstærket blad. Denne mulighed har visse ulemper: For at gøre en klar og jævn cut skal du have visse færdigheder. Uden ordentlig erfaring vil klippeprocessen være ret vanskelig.

  en måde at skære hjørnerne af loftsplinten på. som efterlader en perfekt glat snit og er velegnet til enhver form for plastprodukter. Jigsaw'et har dog en væsentlig ulempe: på grund af bladets små dimensioner vil skæreprocessen være ret langsom, og brugen af ​​gitterkassen vil ikke være helt passende.

  Vær opmærksom! Ved brug af et manuel stiksav bør du bruge et kniv, hvor tænder er til stede - brugen af ​​runde filer med slibemiddel er uønsket, da dette vil betyde kompliceret skæreprocessen betydeligt.

  Hvis soklen er tyndvægget, er det muligt at udføre trimning med en kontorkniv. I dette tilfælde betyder det sin konstruktion modifikation med en forstærket blad. Denne mulighed har visse ulemper: For at gøre en klar og jævn cut skal du have visse færdigheder. Uden ordentlig erfaring vil klippeprocessen være ret vanskelig.

  en måde at skære hjørnerne af loftsplinten på. som efterlader en perfekt glat snit og er velegnet til enhver form for plastprodukter. Jigsaw'et har dog en væsentlig ulempe: på grund af bladets små dimensioner vil skæreprocessen være ret langsom, og brugen af ​​gitterkassen vil ikke være helt passende.

  Vær opmærksom! Ved brug af et manuel stiksav bør du bruge et kniv, hvor tænder er til stede - brugen af ​​runde filer med slibemiddel er uønsket, da dette vil betyde kompliceret skæreprocessen betydeligt.

  Hvis soklen er tyndvægget, er det muligt at udføre trimning med en kontorkniv. I dette tilfælde betyder det sin konstruktion modifikation med en forstærket blad. Denne mulighed har visse ulemper: For at gøre en klar og jævn cut skal du have visse færdigheder. Uden ordentlig erfaring vil klippeprocessen være ret vanskelig.

  Sådan skæres hjørnet af loftsplinten: de grundlæggende teknikker "href =" http://shkolapola.ru/plintys/montaj/47-kak-otrezat-ugol-potolochnogo-plintusa "> metode til at skære hjørnerne af loftsplinten. som efterlader en perfekt glat snit og er velegnet til enhver form for plastprodukter. Jigsaw'et har dog en væsentlig ulempe: på grund af bladets små dimensioner vil skæreprocessen være ret langsom, og brugen af ​​gitterkassen vil ikke være helt passende.

  Vær opmærksom! Ved brug af et manuel stiksav bør du bruge et kniv, hvor tænder er til stede - brugen af ​​runde filer med slibemiddel er uønsket, da dette vil betyde kompliceret skæreprocessen betydeligt.

  Hvis soklen er tyndvægget, er det muligt at udføre trimning med en kontorkniv. I dette tilfælde betyder det sin konstruktion modifikation med en forstærket blad. Denne mulighed har visse ulemper: For at gøre en klar og jævn cut skal du have visse færdigheder. Uden ordentlig erfaring vil klippeprocessen være ret vanskelig.

  Brugen af ​​fastgørelsesanordninger er ikke til alles smag, da deres tilstedeværelse i indretningen ikke altid er passende - dannelsen af ​​forbindelsesled er mere besværlig, men samtidig en mere æstetisk tilgang. Den korrekte snit er en garanti for et godt udseende af hjørnet generelt og af soklen i særdeleshed (læs også om den fleksible sokkels egenskaber). Videoen i denne artikel giver dig mere visuel information om dette emne, se!

  Hvordan man bruger stuslom

  Stuslo er et tømrerværktøj designet til at skære materiale i en vis vinkel. Brugen af ​​denne enhed letter arbejdet med såning af soklen.

  Værktøjet er fastgjort på et arbejdsbord eller bord, presset af en klemme, er helt sikkert og praktisk at bruge. I denne artikel vil vi se på hvordan man bruger stuslom, hvordan man laver et værktøj med egne hænder og dens typer.

  Typer af mund

  Værktøjet til savning af træ, polyurethan og plastikplader i en vinkel har et simpelt design.

  Består af en bakke, der har gennem slidser, lavet i en vinkel, som omfatter en hacksav.

  • et simpelt design til skæremateriale i en vinkel på 45 og 90 grader er lavet på produktionen eller med egne hænder, har flere spalter på siderne;
  • svingbar har en indretning til sikring af dele, en hacksav er installeret på den, som kan drejes manuelt i en vinkel på 15-135 grader;
  • elektrisk værktøj er en elektrisk sav monteret på en roterende base.

  De sidste to typer er professionelle værktøjer, der kan skære materialer i to plan.

  Vilkår for brug

  Sagen materialet ved hjælp af kanen hver. Men inden du starter arbejde, skal du lære reglerne for brug af værktøjet og forberede materialer, som vil være nyttige i arbejdet.

  • en hacksav med tænderhøjde, der er egnet til at klippe en bestemt type materiale
  • til skæring af skørtskum vil der være brug for en monteringskniv;
  • at markere det materiale du har brug for en blyant og en linjal;
  • Efter savning skal du rengøre uregelmæssighederne og burrs med sandpapir.

  Hovedreglen i arbejdet:

  • soklen kan fastgøres i værktøjet til højre, og vinklen skæres af på venstre side af produktet;
  • venstre produkt er fastgjort på venstre side, og hjørnet afskæres på højre side af produktet.

  Så når du skærer produktet ikke er beskadiget, skal du købe en hacksav, der passer til det anvendte materiale.

  Sågemateriale

  Overvej hvordan du bruger stuslom til savning sokler. Hvis du skal skære materialet i en vinkel på 45 eller 90 grader, skal du rette det i sagen og hvile mod endevæggen.

  Så hacksav savet materiale. Ved hjælp af et professionelt værktøj kan du passe til størrelsen af ​​en millimeter.

  For hvert websted skal du lave skabeloner, der giver en margin på 50 mm. Væggene i rummet er ikke altid glatte, så før du skærer materialet, skal du kontrollere, hvordan de konvergerer indbyrdes.

  1. Planlagt blyant linjeskæring.
  2. Vi sætter produktet med forsiden ind i det støbte stykkes legeme, så markeringen af ​​skærelinien er en fortsættelse af spalten i værktøjet.
  3. Vi trykker på emnet fra skrogvæggen, går ind i kædesaven i spalten, skærer materialet på mærket.
  4. Indsæt det andet emne i spalten med den anden side.
  5. Vi rydder uregelmæssighederne med fint sandpapir.

  Inden du installerer bundkortet, skal du fastgøre det på væggen, kombinere begge dele sammen og kontrollere sammenfaldet af klippevinklen, så der ikke er nogen afstand mellem delene.

  Skærer en vilkårlig vinkel

  Ofte er væggene ikke forbundet i en ret vinkel, og savningen skal tilpasses.

  Dette kan gøres på to måder:

  • ved hjælp af et hjemmelavet papemønster eller tykt papir. Hvis baseboard er hul indvendigt, er det svært at holde det opret. I dette tilfælde skal du lave et hjørne, hvor du kan lægge produktet, som i urten. Vi sætter hjørnet på den tidligere lavede stencil, så den konvergerer med skabelonen, afskærer produktet ved mærket;
  • Vi laver mærker på materialet med en blyant. For at gøre dette skar vi begge produkter i en vinkel på 90 grader, anbringer dem på væggen og markerer linjen for krydset. Vi finder kontaktpunktet mellem basispladerne og overfører markeringen til materialet, skåret det af.

  Kvaliteten af ​​stifterne til hinanden afhænger af den korrekte mærkning af produktet. For det første anbefales det at skære hjørnet og derefter justere produktet i længderetningen, dette vil give mulighed for at gentage uoverensstemmelsen, hvis materialet blev skåret forkert.

  Sådan såres det indvendige hjørne af gulvplinten

  For at se det indre hjørne ud skal du følge reglerne:

  • sæt baren til bundpladerne sat på bordet parallelt med mesteren;
  • produktet presses til den modsatte side fra masteren;
  • vi placerer højre soklen til højre, venstre er installeret til venstre, vi skærer den af ​​på den modsatte side.

  Vi kombinerer begge dele af soklen, vi får en indvendig vinkel med toppen fra os.

  Såg det ydre hjørne af gulvplinten

  Regler til savning af det ydre hjørne af produktet:

  • Stole er monteret på bordet parallelt med mesteren;
  • soklen presses af mesteren;
  • Vi placerer højre håndprodukt til højre, venstre venstre, fører til en linje, der er placeret diagonalt, set fra bunden opad;

  Forbind detaljerne, vi får det ydre hjørne med toppen til sig selv. Vi mener, at loftsplinten er afskåret i henhold til en anden ordning.

  Vi laver en sag med egne hænder

  Det er ret nemt at lave et værktøj til at danne et hjørne med dine hænder.

  Ved udførelse af fremstillingsteknologien vil bestanden ikke være ringere i kvalitet til butiksmodellerne.

  At udføre arbejde med fremstilling af materialer og værktøjer skal udarbejdes:

  • bord, når der anvendes fyrretræ, skal tykkelsen være 20 mm, hvis vi bruger materiale fra eg eller ask, er en tykkelse på 10-15 mm tilstrækkelig;
  • hacksav til træ og metal;
  • skrue eller klemme
  • slibepapir eller smal fil;
  • Bekræftende midler og sekskant;
  • bore og øvelser til bekræftende stoffer og træ;
  • Ved hjælp af en protractor, linjal og blyant vil vi gøre markering inden skæring. For at lære at gøre en binge med dine egne hænder, se denne video:

  Efter forberedelse af alt nødvendigt begynder vi at fremstille produktet.

  Processen med at lave kasser

  Først skal du lave sidevæggene og bunden af ​​kassen mollusk. For at gøre dette forbereder vi først bestyrelser af bestemte størrelser:

  • sidens højde afhænger af bredden af ​​det produkt, der skæres, varierer fra 30 til 50 mm;
  • Den optimale længde af sidevæggene er 15-30 cm.
  1. Vi udskærer to dele af samme størrelse, de tjener som støtfangere, og bunden er 150 mm bred.
  2. Vi slår forberedelser, hjørner er nivelleret under 90 grader.
  3. Vi sætter emnerne til hinanden og kontrollerer, at de er af samme størrelse.

  Kommer til markup nedskæringer på side dele. For mere detaljerede instruktioner om hvordan du laver dine egne hænder, se denne video:

  Markér opskæringerne

  For at undgå fejl i arbejdet med stusl skal du markere slotsens placering korrekt:

  1. I slutningen af ​​siderne tegner vi to linjer vinkelret på hinanden.
  2. Vi måler bredden og tykkelsen af ​​kassen, trækker sig tilbage fra linjerne trukket til størrelsen af ​​kassebredden og gør to mærker til at lave en firkant.
  3. På to modsatte sider måler vi en vinkel på 45 og 90 grader.
  4. Endnu en gang kontrollerer vi korrekt markeringen, først efter at vi så gennem de diagonale snit. For at få klippet til at blive helt glat, begynder vi at skære med en hacksav på metal med fine tænder, så forbinder vi håndsaven til træ. Dybden af ​​skæringen skal være på værktøjets bund.
  5. Så så vi gennem det andet snit vinkelret på det første snit, hvilket er nødvendigt for en jævn skæring af basisplader.
  6. Sandpapir vi renser sårstedet.
  7. Vi forbinder emnet med hinanden med lim og fastgør det med bekræftende stoffer. Vi klemmer kassen med en skrue, fjern overskydende lim og lad den stå i 24 timer, indtil den er helt tør.

  Hvis du vil have værktøjet til at falde sammen, så fastgør det til skruerne uden at bruge lim.

  Vi kiggede på, hvad der er værd, hvordan man bruger det. Dette værktøj er et uundværligt værktøj i forbindelse med reparationsarbejde, det tager ikke meget plads, men du kan ikke undvære det, hvis du skal skære produktet i en vinkel.