Stretch loft værktøj

Montering af strækloft er ikke en nem opgave, og der er ingen måde at undvære specielle værktøjer og enheder på. Sammen med værktøjer som en skruetrækker, perforator, varmepistol, bygningsniveau og målebånd spiller en spatel en vigtig rolle i processen med at strække loftet. Normalt anvendes ikke en spatel, men et helt sæt af dem, der giver mulighed for at udføre forskellige funktioner.

Hvad er en spatel til loftet?

I sin ydeevne ligner han det sædvanlige, der er kendt for alle byggeværktøjer til puttying med et håndtag og en metalplade. Men de har forskellige formål, så det er lidt anderledes i form fra den sædvanlige version.

Spatelen til installation af strækloftet har en speciel figurerform, der ligner et blad. Spidsen af ​​bladet kan have en anden hældningsvinkel. Normalt er det 45 - 90 grader. Spatelbladet tjener til at fylde kludene ind i baguettens teknologiske hulrum.

Baguette er en speciel plastprofil, som selve pladen er indsat i. Og for at rette det korrekt i det, vil en speciel spatel til at dække loftet komme til nytte. Desuden er dens metal tip noget tykkere. Faktum er, at når spidsen spændes, udsættes spatelen for en høj belastning, så kravene til dets styrke er meget højere.

Ud over spatelbladet findes der også andre typer:

 • Lige linjer Som regel anvendes lige spatler kun i nogle tilfælde. De er nødvendige for at fylde lærredet på vanskelige steder på loftoverfladen, hvor andre spatler ikke kryber. For at gøre dette er de specielt lavet med en bredde på 20 - 50 mm.
 • Buet. Bøjningsvinklen på disse spatler kan være anderledes, den vælges specielt til baguetteprofilens profil. Denne type spatel tjener direkte til at fylde lærredet i en baguette.
 • Corner. Deres arbejdsflade har et skarpt hjørne, hvilket er praktisk at fylde lærredet i hjørnerne af rummet.

Nødvendigt værktøj til lofter

For nylig er skabelsen af ​​stræklofter blevet en meget populær måde at spare tid og kræfter på for permanent farvning og hvidvaskning. Mange virksomheder og virksomheder tilbyder i dag deres tjenester til installation og design af sådanne lofter. De er innovative og praktiske, men det er ikke billig fornøjelse.
Hvis du selv er kompetent i installation af lofter, så anbefaler vi at du bare køber et værktøj til stræklofter og gør det selv. Det vil spare dig penge, men ikke tid og energi.

Hvad er nødvendigt for at installere hævede lofter? Hvilke værktøjer og ting vil komme til nytte?

Værktøjer til hævede lofter, uden hvilke du ikke kan gøre, det vil sige, du vil ikke begynde at arbejde uden:

 • Lasertape måling (afstandsmåler);
 • varmegasgenerator (eller varmegasspistol);
 • gas cylinder (10-28 l);
 • perforator (0,5 kW);
 • hammerbor
 • trådløse skruetrækker;
 • miter sav;
 • monteringsblade (helst et sæt kort, lang og vinkelformet spatel);
 • tøjklemmer, klemmer;
 • trin-stiger (nogle gange endda to);
 • en skruenøgle;
 • autonome gaslækage detektor;
 • forlængerledning;
 • tee;
 • en hammer;
 • et sæt skruetrækkere (sikkert en skruetrækker med indikator);
 • tænger;
 • bidetang;
 • saks til metal;
 • laser niveau (kan vand);
 • whipping ledning;
 • ballerinater (for at skære ringe af runde huller i plastikelementer);
 • vinkel gear for bit bits;
 • maskeringsbånd
 • selvklæbende folie;
 • elektrisk tape;
 • lim;
 • filer (runde store og rektangulære små)
 • diamant natfil;
 • metalboringer (3-6 cm diameter).
 • fjer på glas og keramik;
 • betonbor
 • skruer til træ og metal;
 • selvskærende skruer;
 • polypropylen dowels.


Dette er en meget stor liste, men den indeholder alle de elementer, der er nødvendige for arbejdet. Professionelle kender funktioner og måder at bruge hver enkelt af dem på. Men hvis du ikke er så fortrolig, så foreslår vi, at du bliver mere detaljeret orienteret om de grundlæggende værktøjer til lofter.

Ved hjælp af laserroulette kan vi nøjagtigt måle alle dimensioner af interesse for os, og alle data vil blive gemt i minde om rouletten. Det er meget bekvemt og originalt.
[reklame] Vi kan bruge et laserniveau til at markere loftet, for at være mere præcist, af dets niveauer. Hvis designet er multi-level, så vil vi desuden bruge en teleskopbar.
Ved hjælp af en manuel hulkasse kan vi slå de nødvendige huller i aluminiums baguetter eller "stopstop". Selvfølgelig kan du følge standardmetoderne og bruge boret til at bore huller, men kvaliteten og udseendet af dem er ikke perfekt. Sådanne huller ser ikke ud til at være meget pæne og har burrs, men med et hulstempel vil vi ideelt nok lave lige og ens huller.
Vi bruger en metaldetektor til forberedende arbejde til at bestemme materialet og typen af ​​overflade, som vi vil arbejde videre med. På denne overflade fastgør vi profilen, så det er vigtigt at kontrollere, om der ikke er metalprofiler i væggene, og om der er skjult elektrisk ledningsføring eller luftudluftning.
Tre værktøjer - en puncher, en boremaskine og en skruetrækker - disse er de nødvendige hjælpere og venner, der begynder at arbejde med hævede lofter. Puncheren bruges til at fastgøre profilen. Og i færd med at bruge en boremaskine og skruetrækker. Professionelle anbefaler at bruge værktøjer med et batteri, da de ikke kræver yderligere betingelser, oplades - og alt er klar.

Til opvarmning af PVC-baner anbefaler eksperter at bruge varmepistoler. Sammenlignet med en elektrisk pistol, er varmen mindre sikker under driften, men det kan fungere, selv uden strømkilde.
Disse er, som vi har sagt, de vigtigste redskaber til hævede lofter. Ud over disse kan der være behov for yderligere enheder til installation af belysningsarmaturer, hætter osv. Dekorer stræklofter kan være en dekorativ kant i form af et bånd med mønster, maskebånd eller dekorative snor.

Når du installerer eller planlægger, anbefaler eksperter at tage højde for og udføre nøjagtige beregninger af sænkning af loftet. Det hele afhænger af de indbyggede strukturer, hvis de ikke er, så er den mindste højde af nedstigningen 3 cm.

Det er bedre at købe tøj og værktøjer til spændingsstrømme ved hjælp af en ekspert. Men hvis du går selv, så lytt tydeligt til sælgerens råd. Du kan købe alt hvad du behøver både i specialforretninger og i hypermarkeder, der er udstyret med specielle afdelinger.

Det er umuligt at udskille et bestemt firma, da mange har anstændige produkter, der er ideelle til arbejde. Det er også umuligt at bedømme prisen på et overblik, der er et akkumulerende system for nogle typer varer. Jo mere du køber, jo billigere er produktet.

Hvad angår specifikke individuelle produkter, kan du søge efter noget, der er billigere, hvis du vil spare.
Her for eksempel til installation af spændingsstrømme, vil vi bruge en varmepistol og specielle knive til at fylde lærredet. Bladene er relativt billige, de er tilgængelige for alle, men pistolen er dyrt (ca. 180-200 dollars). Du kan søge efter en brugt mulighed eller købe et værktøj med din bekendtskab, som snart vil lave lofter i dit hjem. Dette er en slags økonomisk mulighed.

En lignende situation er med stræklofter, der er indstillet til en bredde større end 5 cm. For at sy alle fremtrædende sømme skal du bruge speciel svejsning. Og sådan svejsning virker ikke uden en særlig HDTV-maskine. Det vil sige, hvis du køber alle nødvendige værktøjer selv, så kan reparationer koste flere gange mere.
Internetportaler i byggetemaet byder på en masse video-lektioner om installation af stræklofter (se videoen her, hvordan man strækker stræklofterne med egne hænder).

Trinvise instruktioner hjælper begyndere til at mestre alle de grundlæggende og funktioner i installationsprocessen. Men uden råd fra eksperter kan du stadig ikke gøre det. Og køb alle materialer og værktøjer. Nydelse er ikke billig selvfølgelig, men der er ingen håbløse situationer.

Et alternativ ville være at invitere eksperter, der er involveret i installationen af ​​hævede lofter. De har alt det nødvendige udstyr og værktøj i deres arsenal, så du skal kun betale for materialet og også for arbejdet hos mennesker.

Stræklofter er et stabilt skridt i retning af fremskridt. På hjemmemarkedet syntes de relativt for nylig, men blev straks meget populære. Bygherrer har udvidet deres sortiment af tjenester, og nu er de også involveret i installation af hævede lofter. Derfor, hvis du beslutter dig for at udstyre din lejlighed i en ny stil, så sørg for at kontakte eksperterne for at gøre din lejlighed til at være perfekt og moderne.

Værktøjer til hævede lofter - kvalitetsinstallation

Stræklofter i vores land bliver hvert år mere og mere populære. Deres sofistikerede, pålidelige og praktiske tiltrækker mere og mere opmærksomhed. En design- og installationsteknologi er teknisk tilgængelig for mange, der ønsker det. Derfor er interessen for selvinstallation af overfladebelægninger vokset hver dag. Selvfølgelig skal du have kendskab til installationsteknologien, en del erfaring inden for byggearbejde og tilgængeligheden af ​​specialværktøjer, som ikke er så få. Du kan ofte høre, at resultatet af det udførte arbejde afhænger stort set af kvaliteten af ​​det anvendte instrument og evnen til at bruge det. Mange herrer vil være enige med denne erklæring. For eksempel kan udskiftning af den nødvendige tilpasning af en anden påvirke kvaliteten af ​​alt det arbejde, der udføres, samt analfabeter håndtering af specialiseret eller teknisk udstyr. Lad os derfor overveje, hvilken type værktøj til stræklofter der bruges til højkvalitets installation af rammen og efterfølgende installation.

Hovedværktøj

Vær opmærksom på billedet, der viser næsten alle de nødvendige redskaber til installation af hævede lofter. Her er der værktøjer, der kan erstattes af andre eller endda gøre uden dem i halvdelen. Men der er dem i mangel af som begyndelsen af ​​udførelsen af ​​arbejdet ikke giver mening. Ved installation af et spændedæksel af PVC er det næsten umuligt at undvære en skruetrækker, en perforator og et laserniveau, og det er fuldstændig umuligt at gøre uden varmepistol. Lad os kort fortælle om funktionerne i disse "hjælpere", som spiller en nøglerolle i deres arbejde.

skruetrækker

Trådløs skruetrækker, når der installeres et hængende loft, anvendes:

 • til fastgørelse af plast- eller metalprofilen, som holder lærredet;
 • til montering af beslag til belysningsanordninger;
 • at udføre en række andre mellemliggende operationer ved hjælp af selvdrejende skruer.

Denne enhed er praktisk, fordi den har en lav vægt og en ret lang batterilevetid. I de seneste år har der været en tendens til at reducere vægten af ​​enheden til et minimum. Branded prøver af berømte europæiske producenter vejer mindre end et kilo og kan arbejde hele dagen. Om skruetrækkerens kvalitet siger det faktum, at et sæt af to opladede batterier skal være nok til et jobskifte. Hvis batteriopladningen for en dag ikke er nok, er værktøjet måske uprofessionelt, eller er det en ret falsk.

Når du køber, kan du spørge, hvor længe batterierne vil kunne opretholde et normalt ydelsesniveau, og hvad vil der ske med dem i seks måneder. Du kan være beroliget af det faktum, at du kan udskifte batterierne i enhver skruetrækker, hvis det er nødvendigt. Uanset om du skal købe en gang, men det er en værd, med pålidelige batterier eller billige batterier, som du skal ændre hvert andet år, beslutter du selvfølgelig. Bare husk at værktøjet konstant bliver dyrere og i morgen betaler du tre gange dyrere for reservedele.

boremaskine

Perforatoren skal fastgøres til rammens loftselementer og i konstruktionen af ​​spændingsfladen i flere trin. Også med en meget tæt mur skal de bore huller til skruer til fastgørelse af baguetten. Hvad kan jeg sige om brugen af ​​en punch? Bare et par punkter:

 • selv om det som en erstatning for en perforator ofte bruger en boremaskine med en percussionsmekanisme, kan man til tider ikke undvære det. Dette er især tilfældet, når det gælder arbejde i bygninger af betonblokke, og når man beskæftiger sig med bulkvægge i fremstillingen af ​​hvilken knust sten blev brugt. Her er enhver borer med selv den højeste kvalitet borer simpelthen magtesløs. Men for en puncher er sådanne vægge slet ikke noget problem;
 • For det meste skal en perforator bore huller i mursten og beton, hvilket ikke er en alvorlig belastning for det. Til arbejde med installation af strækloft er et 750 watt værktøj tilstrækkeligt. En god puncher, som f.eks. Makita, er også god, fordi dens vægt ikke er mere end vægten af ​​den sovjetiske jerns jern og når lidt over et og et halvt kilo.

Laser niveau

Brugen af ​​denne enhed sikrer nøjagtighed og høj kvalitet installation. Et hydraulisk niveau vil også være egnet, men dens overordnede nøjagtighed med det på grund af behovet for at udføre flere målinger kan afvige lidt. Et meget lille ubemærket skift i tid kan resultere i en alvorlig endelig afvigelse.

Vigtigt: Eksperter anbefaler brugen af ​​tyskfremstillede enheder, som er yderst præcise og praktiske. Det er kun nødvendigt at beskytte enheden mod at falde.

Varmepistol

Uden dette ved installation af et strækloft lavet af PVC, er stoffet absolut ikke nok. Alle polyvinylchloridark før installation kræver opvarmning til en bestemt temperatur for at øge elasticiteten. Varmepistoler kan arbejde fra en gasflaske, og kan også fra strømforsyningsnetværket. I hjemmet er brugen af ​​gaspistoler primært praktiseret, da netværket ikke kan modstå belastningen skabt af en kraftig elektrisk varmepistol.

Hovedelementerne i gasvarmepistolen er en direktevarmegenerator. Apparatets tilfælde er lavet af stål, belagt med varmebestandig pulverlakering. Inde i sagen er der placeret en varmepude, et par rustfrit stålgitter og en udluftningsenhed. Gitterene udfører en beskyttende funktion og forhindrer tilfældige genstande i at komme ind i værktøjet.

Gas tændes, når et piezoelement udløses. Luften i rummet med enheden tændt opvarmes på meget kort tid. Anvendelsen af ​​visse typer gaspistoler, for eksempel Master, kræver under deres arbejde luftning af rummet på grund af muligheden for iltudtømning. Effektivitet ved drift af sådanne enheder når op til 100%.

Hjælpemidler

Vigtigt lette arbejdet og enklere værktøjer, hvilken liste omfatter:

 • trappestige;
 • pendelsav eller almindelig stouslo. Sågning er meget mere praktisk at bruge, da det er en slags maskine, der giver dig mulighed for at skære en baguette i stykker i den nøjagtige vinkel;
 • metal detektor. Denne ting er nødvendig for at detektere forekomsten af ​​elektriske ledninger. Enheden er meget nyttig til bestemmelse af niveauet af installationen af ​​baguetten til strækloftet;
 • måleværktøj: målebånd, kvadrat, lineal. Endnu mere praktisk at bruge et laserbånd, som du kan foretage målinger næsten uden at flytte rundt i rummet. Alle måleresultat vises umiddelbart på den elektroniske resultattavle;
 • suspensionsindehavere. Deres andet navn er "krokodiller". De bruges til at hænge lærredet under loftet inden den endelige installation i en baguette;
 • spatel til at fylde klæder i baguetternes spor
 • choklinespændt farvet gevind, der anvendes til at anvende kontinuerlige linjer;
 • en kniv;
 • hammer mv

Expendables

Listen vil være ufuldstændig, hvis du ikke kan huske om forbrugsstoffer, som omfatter:

 • sæt af øvelser til slag. Den mest almindelige borestørrelse er 6 mm;
 • øvelser med en pobedit tip (hvis en boremaskine anvendes);
 • et sæt kroner under skruetrækker;
 • elektrisk tape;
 • et stykke krydsfiner (kan være nyttigt, når du installerer lysekroner i loftet);
 • silikoneforseglingsmiddel;
 • udskiftelige knive til en konstruktion kniv.

Til noten: Som du kan se, for at starte arbejdet, hvis der kun er en hammer og tænger ved hånden, er det for tidligt. Et særskilt værktøj til spændingstøj, såsom en varmepistol, er meget dyrt, og derfor kan du ændre dig om at gøre arbejdet selv.

At arbejde med en varmepistol kræver visse færdigheder og det er usandsynligt, at det kan udføres korrekt første gang. Akkumulere erfaring, studere anbefalinger, observere arbejdet med specialister og over tid, vil du være i stand til at gøre arbejdet med at installere strækloftet selv.

Udvælgelse af værktøj til montering af strækloftet

Stræklofterne bliver i dag mere og mere populære under efterbehandling på værelset i næsten enhver kompleksitet. De klemmer hurtigt forskellige gipsplader og plastkonstruktioner takket være den nemme installation og relative deshivis.

Før du begynder at installere stræklofter, skal du købe det nødvendige værktøj, eller rettere, inden du påbegynder arbejde, skal du kort fortælle dig det og det nødvendige værktøj til det.

instrumenter

Den første ting, som enhver installation af strækloftet begynder, er måling af rum eller rum, hvor loftet skal monteres.

 1. Laser Roulette eller Distance Meter Afstandsmåleren er nødvendig for at måle længden og bredden af ​​rummet samt at fjerne diagonalerne. I de fleste tilfælde har du også brug for det sædvanlige målebånd for at fjerne små vinkler og afstande op til 15 cm, målebåndsmålingen måler ikke små afstande.

Fra budgetmuligheden anbefaler jeg at købe Skil 0530 AA, en fremragende afstandsmåler uden glitches, hurtig respons, nem at bruge.

Range Finder Slil 0530AA

Fra det midterste segment anbefaler jeg Makita LD060 P, et praktisk målebånd med baggrundsbelyst skærm.

Rangefinder Makita LD060 P

Jeg anbefaler ikke at købe Bison DL-50, det sænker, du skal rette det et stykke tid, når du fjerner det, og det er spild af tid og lidt irriterende.

Range finder Zubr DL-50

 1. Varmepistol

Varmepistolen er nødvendig for at opvarme PVC-folie i strækloftet. Filmen skal opvarmes til 50-60 grader, mens den bliver elastisk og strækker sig godt.

Fra erfaring kan vi sige, hvilke våben og under hvilke rum der skal tages:

 • Hvis rummet er op til 20m. 15kW pistoler er nok - for eksempel er Master BLP 17M en fremragende pistol, lav vægt. God pasform nybegyndere installatører, samt 70% af alle lejligheder.

Gaspistol Master BLP 17M

 • Hvis rummet er mere end 20m.kv. eller i rummets høje lofter (mere end 3,5 m) skal du tage enheden mere alvorligt ved 30 kW minimum, så MASTER BLP 33 M med 33 kW på sit maksimum. En god mulighed, egnet til 50-60 m² M. Personligt trukket med sin 73m.kv. swimmingpool

Gaspistol MASTER BLP 33 M

Gaspistolens ordning

Gaspistolens ordning

Når man arbejder med gaspistol, brændes ilt, så rummet skal ventileres, så husk det.

Denne type værktøj er en slags stor højtydende boremaskine med en chipper-funktion. Ved hjælp af en perforator borer de huller i væggen til montering af en baguette (profil) og et hul i loftet til forskellige fastgørelsesdele.

Det er nødvendigt at have øvelser i sættet med en perforator, som man ikke kan undvære ved montering af en baguette (profil). Jeg anbefaler at bruge en 5,5 eller 6 boremaskine til borevægge, alt afhænger af væggenes kvalitet og materiale.

Jeg anbefaler at vælge en perforator fra mærkeproducenterne Bosch, Makita, DeWalt. Dette garanterer dets holdbarhed og stabil drift.

En god mulighed, hvis du har mindst 1 BOSCH GBH 2-23 REA 710W rotationshammer med støvsuger, er en støvsuger en uundværlig ting, når du borer loftet, og når det er nødvendigt at udføre "støvfri" arbejde.

Puncher BOSCH GBH 2-23 REA

Jeg kan også anbefale Makita HR2450, en fremragende enhed, det tjener i lang tid og øvelser perfekt.

Makita HR2450 puncher

 1. skruetrækker

Ikke mindre vigtigt i strækloftets installationsarbejde. Tværtimod er manuelt skrueskruer meget kedelige og lange, og ved hjælp af denne enhed kan det gøres meget hurtigere.

Jeg anbefaler at tage en batteridrevet skruetrækker, dens iboende fordel er fraværet af en elektrisk ledning.

Jeg anbefaler at tage en kompakt og letvægt, fordi de bliver nødt til at arbejde mest af tiden.

Højprioritetsmodeller:

 • Makita DF330DWE leveres med en kølig LED lommelygte + hylster, den største ulempe - nogle gange er der ikke nok strøm til at stramme en stor skrue.

Makita DF330DWE skruetrækker

 • Bosch GSR 10.8-2-Li er en fantastisk model, mere kraftfuld end en makita + der er nok batteri til et større antal skruer, minus der er ingen lommelygte i sættet.

Bosch GSR 10.8-2-Li skruetrækker

 • Makita 6271 DWPE - en større model, men billigere, god strøm. Minus: Nikilevo-cadmium batteri, nok til et sted i 1-2 år.

Makita 6271 DWPE skruetrækker

 1. Laser niveau

Dette værktøj er nødvendigt for nøjagtig niveau markering før den efterfølgende installation af en baguette. De fleste installatører bruger hydraulikniveauet, men i den mest uhensigtsmæssige situation kan han spille en grusom vittighed, men den menneskelige faktor er ikke blevet aflyst, en lille forskydning vil forekomme, hvilket resulterer i en mærkning, som ikke længere er så præcis, og loftet bliver buet.

Derfor er mit råd at tage kun laserniveauet med en radius på mindst 7 meter.

Jeg anbefaler at tage Bosch til 360%.

Bosch pll 360 er en fremragende enhed til en overkommelig pris, og strålen på 360% giver dig mulighed for hurtigt at markere alle punkter rundt i lokalet.

Bosch pll 360 laser niveau

Der er ikke nok penge, tag Bosch PCL 10, og køb derefter 360% senere, hvis du hurtigt vil lave komplekse genstande.

Bosch PCL 10 laser niveau

 1. Gas cylinder

Jeg råder dig til at tage en metal komposit, ikke forveksles med konventionelle kompositmaterialer.

Vi skal tage Armotech, de har gode tjekkiske ventiler, og de er certificerede.

Producent af metal komposit cylindre

Der er kinesiske ventiler i Rugazko-cylindre, men det er ikke så farligt, men der er en gasaflastningsventil bygget i disse ventiler, det vil sige, hvis trykket i cylinderen stiger, så vil gasen blive udledt direkte ind i lokalet, da dette ikke er tilladt, fordi det ikke er tilladt Vi arbejder med åben ild.

Disse er cylindrene under ingen omstændigheder umulige.

Farlige cylindre, ikke egnet til installation af stræklofter

Farlige cylindre, ikke egnet til installation af stræklofter

Lad montørerne have en bedre metalbeholder end en cylinder fra Rugazko!

Andre valgfrie værktøjer

• Konstruktionsroulette. Behov for målinger under installationen. 5 meter vil nok være nok i de fleste tilfælde.

Bygge tape 5m

• Særlige suspensioner for strækloft i lærred, de kaldes også "krokodiller". Nødvendigt for at hænge lærredet i hjørnerne.

Suspensioner til strækloft

Du kan bruge svejseklemmer, jeg kan godt lide dem endnu mere, fordi hold fast.

Klips til montering af strækloftet

• Spadserierne, hvorved materialet trykkes ind i baguetterne, er normalt lavet af malingsspatler eller bestilt til ordre.

Spatel stor 90%

Spatel lige til montering af strækloftet

Smal spatel til montering af strækloftet på vanskelige steder

• Malingsafstand, der efterlader en linje på væggen for nøjagtig mærkning.

• Foldstige eller trinladder af passende højde, standardloftet i lejligheden er 2,7 m.

Forbrugsstoffer er en integreret del ved udførelse af installationsarbejde, herunder stræklofter. Disse omfatter:

 1. Forskellige øvelser til perforator.
 2. Bor til baguette og tømmer.
 3. Gassen er propan.
 4. Selvdrejende skruer af forskellig størrelse og diameter.
 5. Tætningsmiddel og tape.
 6. Kniven.

Når du vælger nogen byggeværktøjer, så prøv at fokusere mere på deres kvalitet. Herved afhænger det direkte af deres levetid og arbejdskvalitet. Når alt kommer til alt, med et professionelt og godt værktøj, vil ethvert arbejde blive meget lettere.

Værktøj til montering af stræklofter

Værktøjer til hævede lofter - kvalitetsinstallation

Hvad kræves der for arbejde?

Stræklofter i vores land bliver hvert år mere og mere populære. Deres sofistikerede, pålidelige og praktiske tiltrækker mere og mere opmærksomhed. En design- og installationsteknologi er teknisk tilgængelig for mange, der ønsker det. Derfor er interessen for selvinstallation af overfladebelægninger vokset hver dag. Selvfølgelig skal du have kendskab til installationsteknologien, en del erfaring inden for byggearbejde og tilgængeligheden af ​​specialværktøjer, som ikke er så få. Du kan ofte høre, at resultatet af det udførte arbejde afhænger stort set af kvaliteten af ​​det anvendte instrument og evnen til at bruge det. Mange herrer vil være enige med denne erklæring. For eksempel kan udskiftning af den nødvendige tilpasning af en anden påvirke kvaliteten af ​​alt det arbejde, der udføres, samt analfabeter håndtering af specialiseret eller teknisk udstyr. Lad os derfor overveje, hvilken type værktøj til stræklofter der bruges til højkvalitets installation af rammen og efterfølgende installation.

Hovedværktøj

Vær opmærksom på billedet, der viser næsten alle de nødvendige redskaber til installation af hævede lofter. Her er der værktøjer, der kan erstattes af andre eller endda gøre uden dem i halvdelen. Men der er dem i mangel af som begyndelsen af ​​udførelsen af ​​arbejdet ikke giver mening. Ved installation af et spændedæksel af PVC er det næsten umuligt at undvære en skruetrækker, en perforator og et laserniveau, og det er fuldstændig umuligt at gøre uden varmepistol. Lad os kort fortælle om funktionerne i disse "hjælpere", som spiller en nøglerolle i deres arbejde.

skruetrækker

Trådløs skruetrækker, når der installeres et hængende loft, anvendes:

Profilfastgørelsesenhed

 • til fastgørelse af plast- eller metalprofilen, som holder lærredet;
 • til montering af beslag til belysningsanordninger;
 • at udføre en række andre mellemliggende operationer ved hjælp af selvdrejende skruer.

Denne enhed er praktisk, fordi den har en lav vægt og en ret lang batterilevetid. I de seneste år har der været en tendens til at reducere vægten af ​​enheden til et minimum. Branded prøver af berømte europæiske producenter vejer mindre end et kilo og kan arbejde hele dagen. Om skruetrækkerens kvalitet siger det faktum, at et sæt af to opladede batterier skal være nok til et jobskifte. Hvis batteriopladningen for en dag ikke er nok, er værktøjet måske uprofessionelt, eller er det en ret falsk.

Når du køber, kan du spørge, hvor længe batterierne vil kunne opretholde et normalt ydelsesniveau, og hvad vil der ske med dem i seks måneder. Du kan være beroliget af det faktum, at du kan udskifte batterierne i enhver skruetrækker, hvis det er nødvendigt. Uanset om du skal købe en gang, men det er en værd, med pålidelige batterier eller billige batterier, som du skal ændre hvert andet år, beslutter du selvfølgelig. Bare husk at værktøjet konstant bliver dyrere og i morgen betaler du tre gange dyrere for reservedele.

boremaskine

Boreværktøj

Perforatoren skal fastgøres til rammens loftselementer og i konstruktionen af ​​spændingsfladen i flere trin. Også med en meget tæt mur skal de bore huller til skruer til fastgørelse af baguetten. Hvad kan jeg sige om brugen af ​​en punch? Bare et par punkter:

 • selv om det som en erstatning for en perforator ofte bruger en boremaskine med en percussionsmekanisme, kan man til tider ikke undvære det. Dette er især tilfældet, når det gælder arbejde i bygninger af betonblokke, og når man beskæftiger sig med bulkvægge i fremstillingen af ​​hvilken knust sten blev brugt. Her er enhver borer med selv den højeste kvalitet borer simpelthen magtesløs. Men for en puncher er sådanne vægge slet ikke noget problem;
 • For det meste skal en perforator bore huller i mursten og beton, hvilket ikke er en alvorlig belastning for det. Til arbejde med installation af strækloft er et 750 watt værktøj tilstrækkeligt. En god puncher, som f.eks. Makita, er også god, fordi dens vægt ikke er mere end vægten af ​​den sovjetiske jerns jern og når lidt over et og et halvt kilo.

Laser niveau

Brugen af ​​denne enhed sikrer nøjagtighed og høj kvalitet installation. Et hydraulisk niveau vil også være egnet, men dens overordnede nøjagtighed med det på grund af behovet for at udføre flere målinger kan afvige lidt. Et meget lille ubemærket skift i tid kan resultere i en alvorlig endelig afvigelse.

Vigtigt: Eksperter anbefaler brugen af ​​tyskfremstillede enheder, som er yderst præcise og praktiske. Det er kun nødvendigt at beskytte enheden mod at falde.

Varmepistol

Til opvarmning af malerierne

Uden dette ved installation af et strækloft lavet af PVC, er stoffet absolut ikke nok. Alle polyvinylchloridark før installation kræver opvarmning til en bestemt temperatur for at øge elasticiteten. Varmepistoler kan arbejde fra en gasflaske, og kan også fra strømforsyningsnetværket. I hjemmet er brugen af ​​gaspistoler primært praktiseret, da netværket ikke kan modstå belastningen skabt af en kraftig elektrisk varmepistol.

Hovedelementerne i gasvarmepistolen er en direktevarmegenerator. Apparatets tilfælde er lavet af stål, belagt med varmebestandig pulverlakering. Inde i sagen er der placeret en varmepude, et par rustfrit stålgitter og en udluftningsenhed. Gitterene udfører en beskyttende funktion og forhindrer tilfældige genstande i at komme ind i værktøjet.

Gas tændes, når et piezoelement udløses. Luften i rummet med enheden tændt opvarmes på meget kort tid. Anvendelsen af ​​visse typer gaspistoler, for eksempel Master, kræver under deres arbejde luftning af rummet på grund af muligheden for iltudtømning. Effektivitet ved drift af sådanne enheder når op til 100%.

Hjælpemidler

Vigtigt lette arbejdet og enklere værktøjer, hvilken liste omfatter:

At registrere ledningernes placering

 • trappestige;
 • pendelsav eller almindelig stouslo. Sågning er meget mere praktisk at bruge, da det er en slags maskine, der giver dig mulighed for at skære en baguette i stykker i den nøjagtige vinkel;
 • metal detektor. Denne ting er nødvendig for at detektere forekomsten af ​​elektriske ledninger. Enheden er meget nyttig til bestemmelse af niveauet af installationen af ​​baguetten til strækloftet;
 • måleværktøj: målebånd, kvadrat, lineal. Endnu mere praktisk at bruge et laserbånd, som du kan foretage målinger næsten uden at flytte rundt i rummet. Alle måleresultat vises umiddelbart på den elektroniske resultattavle;
 • suspensionsindehavere. Deres andet navn er "krokodiller". De bruges til at hænge lærredet under loftet inden den endelige installation i en baguette;
 • spatel til at fylde klæder i baguetternes spor
 • choklinespændt farvet gevind, der anvendes til at anvende kontinuerlige linjer;
 • en kniv;
 • hammer mv

Expendables

Listen vil være ufuldstændig, hvis du ikke kan huske om forbrugsstoffer, som omfatter:

 • sæt af øvelser til slag. Den mest almindelige borestørrelse er 6 mm;
 • øvelser med en pobedit tip (hvis en boremaskine anvendes);
 • et sæt kroner under skruetrækker;
 • elektrisk tape;
 • et stykke krydsfiner (kan være nyttigt, når du installerer lysekroner i loftet);
 • silikoneforseglingsmiddel;
 • udskiftelige knive til en konstruktion kniv.

Til noten: Som du kan se, for at starte arbejdet, hvis der kun er en hammer og tænger ved hånden, er det for tidligt. Et særskilt værktøj til spændingstøj, såsom en varmepistol, er meget dyrt, og derfor kan du ændre dig om at gøre arbejdet selv.

At arbejde med en varmepistol kræver visse færdigheder og det er usandsynligt, at det kan udføres korrekt første gang. Akkumulere erfaring, studere anbefalinger, observere arbejdet med specialister og over tid, vil du være i stand til at gøre arbejdet med at installere strækloftet selv.

Beslægtede videoer

Sæt med værktøjer til installation af hævede lofter

I dag er et stort antal forskellige mærker repræsenteret på værktøjsmarkedet. Der er både dyre og billige mærker, samt et middelprisprogram. Hver mester har ret til selv at bestemme hvilken der er dyrere for ham, men ikke at vælge, hvilket vil spare på kvaliteten af ​​det endelige resultat. Ikke desto mindre tilhører et billigt værktøj tilhørende husstandsklassen og er derfor ikke designet til løbende belastninger. Det vil ikke give en stor fordel i arbejdshastigheden, og slutresultatet af sådant arbejde vil ikke altid være fremragende.

Når vi vælger et værktøj, vil vi fokusere på en standardbrigade af installatører af stretchlofter, der består af to personer. Vi vil ikke påvirke forbrugsstoffer: øvelser, øvelser, bits og fastgørelsesdele.

Håndværktøj

Først overveje håndværktøjet. Vi skal bruge:

 1. Hammer - 2 stk
 2. Hacksaw - 1pc
 3. Roulette 5m - 1pc
 4. Roulette 2m - 1pc
 5. Trowel konstruktion 10cm - 2stk
 6. Konstruktion trowel 5cm - 1pc
 7. Clothespeg til hængende loftet - 4-6pcs
 8. Skruetrækker til terminaler - 2 stk
 9. Indikator Skruetrækker - 1pc
 10. Knivkonstruktion med kniv 18 mm
 11. Kaliper med svampe til interne målinger - 1pc
 12. Nøgle til 27 - 1 stk
 13. Lille tænger - 1 stk
 14. Sideskærere af lille størrelse - 1 stk
 15. Tænger med afrundede ender - 1 stk
 16. Kontrolpære - 1 stk
 17. Malerhakkesnor
 18. Sakse til metal

Dette er det vigtigste minimum af håndværktøj, som er nødvendigt for at installere et strækloft.

Det er bedre at vælge hammere, der vejer 400g med et glasfiberhåndtag, Matrix hammers vil gøre jobbet. Denne hammer vil tjene 3-5 år, har et slidstærkt og komfortabelt gummeret håndtag med en bekvem vægtfordeling.

Den hacksaw er den mest almindelige, holdbare, men let i vægt. For eksempel, Gross "PIRANHA" hacksaw. Meget behagelig, pålidelig og holdbar. Og hendes pris er helt acceptabel.

Roulettes bør vælge mere modstandsdygtig over for slid. Du kan hente et femmåles målebånd, da dette målebånd bruges mindre ofte i arbejde. En to-meter roulette er bedre at vælge med hitchhiking, en yderst bekvem funktion.

Skruetrækkere til de terminaler, vi har brug for til ledninger. Tænger, sideskærere og næsetænger bør vælges for nemheds skyld og følelsesmæssige følelser, individuelt for sig selv.

Nøglen til 27 er nødvendig for at spænde møtrikkerne på gascylinderen. I princippet skal du indstille enhver justerbar eller gasnøgle. Men du bør ikke forsømme nøglenes tilstedeværelse.

Konstruktionen trowel, også kendt som scapula, er beregnet til pakning strækloftet. Et kniv med en bredde på 10 cm gør det nemt og hurtigt at pakke et lærred og et kniv med en bredde på 5 cm er mere egnet til vanskelige steder. Vigtigt: runde hjørnerne på den nye trowel med en fil før brug. Det er optimalt at vælge scapula som i billedet.

Elværktøjer

 1. 800W Puncher - 1pc
 2. Trådløs skruetrækker min. 12V - 1 stk
 3. Trådskruetrækker - 1 stk
 4. Laser Level - 1pc
 5. Extension Carrier med en blok på 3 udgange 10m - 1pc

Vi vil tale om valget af elværktøjer til hævede lofter senere i en separat artikel. Vi har brug for det til montering af stræktackets baguette samt til installation af platforme under lysekronen og lamperne.

Gas udstyr

Valget af gasudstyr bør henvides mest ansvarligt. Der er kun to elementer i denne kategori:

 1. Gasvarmepistol
 2. Gasflaske

Der er en bred vifte af gaskanoner. De adskiller sig primært i kraft: 15kW, 30kW, 45kW. Når man installerer et strækloft, bruger de normalt en 30kW pistol. En sådan gasvarmer er fremragende til lofter på op til 25m 2. For lofter over 25m2 anvendes 45kW varmeapparater. Det anbefales at bruge små varmeapparater i værelser med et lille område: badeværelser og korridorer.

Gasflaske er ønskelig at anvende et volumen på 27l. Du kan fylde op i en sådan cylinder op til 18 liter gas. Generelt er valget af en gascylinder et særskilt stort emne. Og sikkerhed ved arbejde med gasudstyr kræver den mest grundige overvejelse.

Sager og stiger

Normalt er der nok trinladdere med en højde på 5-6 trin til at arbejde i standardhuse med en lofthøjde på op til 3 meter. Ved brigaden har vi brug for 2 stiger. Af erfaring. Du bør ikke tage billige aluminium stiger - de vil ikke vare længe, ​​bogstaveligt 2-3 måneders aktivt arbejde. Det er bedre at vende dit valg til Alumet-firmaets "blå" stålstiger.

For at bære alle de værktøjer, vi skal installere og installere et strækloft, skal du bruge en "værktøjskasse" eller en speciel "konstruktionstaske". Her er det svært at råde over noget konkret. Valget er at komme selvstændigt. Nogen mere praktisk taske - nogen boks. Vi har også brug for en stor arrangør til små værktøjer og forbrugsvarer. Alle skruetrækkere og perforatorer leveres med deres tilfælde, i de fleste tilfælde er de bekvemme.

I løbet af arbejdet bliver hele denne liste suppleret og raffineret af dig selvstændigt. Det vil overgive med mange nyttige enheder og ekstra værktøjer. Men alt det, der præsenteres ovenfor, alt dette er det minimum, der skal være i hvert installationslag.

Og må kvalitetsinstallationen være hos dig!

Del med venner:

Hvad har du brug for et værktøj til at installere et strækloft med dine egne hænder

For ti år siden, nedhængte lofter i lejligheden blev anset et tegn på høj velfærd, men nu er de blevet hverdagskost. Dette har bidraget til udseendet på markedet et stort antal virksomheder, der tilbyder tjenester til installation af nedhængte lofter og paneler selv omkostningsreduktion på grund af udvidelsen af ​​deres tilbud.

Nu er installationen af ​​stræk loft selv under udsmykningen betragtes som en almindelig drift. De er meget udbredt i både nye boliger og ældre huse, hvor ejerne er trætte af at kæmpe med interplate sømme, ruhed og skrælning fra loftet overflade.

Professionelle montører, der er udstyret med de nødvendige værktøjer, strækker lofterne i flere timer. Men det betyder ikke, at det ikke kan gøres selvstændigt.

For at gøre dette skal flere betingelser være opfyldt:

 • Det er nødvendigt at kende teknologien i detaljer og handle klart efter den.
 • Det er nødvendigt at fyldes op med alle forbrugsstoffer, så under installationen er alt hvad du behøver altid til stede.
 • Du skal købe eller leje værktøjer, uden hvilke det er umuligt at kvalitativt montere loftet.

Kun hvis disse tre betingelser er opfyldt, kan der opnås en højkvalitets loftkonstruktion.

Hvilke værktøjer kan være nødvendige

Der er et minimum sæt af værktøjer og tilbehør, uden hvilket loftet ikke kan installeres. Men det er bedre at fokusere på en bredere liste.

Så, for installation af stræk loftet kan være nødvendigt:

 • stepladder (eller to);
 • elektrisk forlængelse - for nem tilslutning af elværktøjer;
 • perforator eller hammerbor
 • afstandsmåler (laserbåndsmål), for ikke at løbe rundt i lokalet fra hjørne til hjørne;
 • skruetrækker (bedre - genopladeligt, så bliver du ikke bundet til stikkontakten);
 • tænger;
 • en hammer;
 • skruetrækker;
 • vand eller laser niveau;
 • miter sav;
 • Bladene samles til arbejde med bladet;
 • varmepistol og cylinder til det;
 • gas lækage detektor;
 • metal detektor;
 • whipping ledning;
 • maskeringsbånd
 • Filer;
 • metalboringer (diameter 3-6 mm);
 • selvklæbende folie;
 • pegs - klemmer til fastgørelse af banen;
 • elektrisk tape;
 • Filer;

Listen virker længe, ​​men i rekruttering af professionelle stillinger er der meget mere.

Lær mere om formålet med de vigtigste værktøjer.

Formålet med sådanne almindelige værktøjer som en skruetrækker, håndsav, hammer mv. Er forståeligt og uden forklaring.

Derfor er det værd at overveje kun udnævnelsen af ​​højt specialiserede enheder:

 • Varmepistol - uden det er installationen af ​​PVC-plader umulig. Dens omkostninger er ret høje, så i husstanden er en sådan enhed ekstremt sjælden. I den forbindelse er det bedre at leje enheden og låne den et stykke tid. Ved installation af lofter anvendes der normalt gaspistoler med en effekt på 10 kW og derover, som drives af en cylinder med flydende gas. Nogle gange bruges elektriske våben, men for deres arbejde er husstandens elnet uegnet - for meget belastning.
 • Perforator - bruges til fremstilling af huller til dowels i mursten eller betonvægge. En hammerboremaskine er også velegnet til mursten og kun en perforator til betonvægge.
 • Skruetrækker - nødvendigt til skruer, der bruges et stort antal. Gør dette arbejde manuelt vil tage meget tid og vil kræve en masse indsats.
 • Stepladder - praktisk til arbejde i højden. Tilgængelig på hendes platform giver dig mulighed for at holde de nødvendige værktøjer til rådighed.
 • Klemmer - bruges til midlertidig fastgørelse af loftet. De er især nødvendige, når de arbejder alene.
 • Padle (spatler) til at fylde kluden i baguetter. Dette er et specialværktøj lavet af rustfrit stål. Bladene kan have en anden konfiguration, længde og hældningsvinkel til håndtaget. Disse spatler er meget holdbare og bøjer ikke. Konventionelle kittespatler vil ikke fungere her. Hvis du har et valg, er det bedre at købe murskeer med træ håndtag (ikke plastik), de er bedre i hånden.
 • Båndkabel - nødvendigt for at markere stiften på baguetten. Det er en kasse med maling, som skal påføres tråden. Tråden vikles og fastgøres på det ønskede niveau. Derefter trækkes det og frigives kraftigt, hvorefter en klar, jævn linje forbliver på væggen.
 • Metaldetektor - anvendes til at finde den elektriske ledninger, metalprofiler og kanaler, som kan være i væggene, og som kan blive beskadiget under fremstillingen af ​​hullerne til dyvlerne.
 • Detektoren af ​​gaslækage - er nødvendig for at kontrollere et niveau af gasforurening af rummet under varmepistolens arbejde. Sikkerhed er meget vigtig, når der anvendes gasudstyr, da gasudslip fra en cylinder gennem en defekt slange ikke er usædvanlig.
 • Barrowen er nødvendig til at trimme baguetteprofiler i en vinkel på 45 grader, når de er sammenføjet i hjørnerne af rummet.
 • Manuel hulpunch - bruges til stansning af huller i aluminiums baguetter. Huller i dem kan gøres ved hjælp af en boremaskine, men de vil se rodet, og har modhager. Puncher giver dig mulighed for at få præcis de samme og glatte huller.

For at installere et strækloft skal du bruge forskellige forbrugsstoffer, som du kan købe fra samme specialiserede firma som selve loftet.

Ikke at forveksle med det antal, er det bedst at rådføre sig med fagfolk, der har stor erfaring og på grundlag af den størrelse og konfiguration af dit værelse kan være meget præcist beregne de materielle krav. Derudover vil de fortælle dig, hvad der ellers kan være nødvendig for udformningen af ​​loftet, placeringerne af loftet lysekroner og gardiner.