Hvilket er bedre at lave et loft på badeværelset - en løsning

Der er få sådanne problemer i livet, at et behageligt varmt bad ikke tillader det. Samtidig er din personlige komfort på badeværelset en ret skrøbelig ting, afhængigt af hvor alvorligt du tog reparationen af ​​dette værelse. Der skal lægges særlig vægt på, hvor luften er varm. Hvilket er bedre at lave loftet på badeværelset, idet der tages højde for den konstant høj luftfugtighed, varme rør og ofte stigende damp fra varmt vand? Vi tilbyder en elegant eller ej, men i hvert fald en ret effektiv løsning af problemet i 50 billeder med eksempler på enheden af ​​loftoverflader i moderne badeværelser.

Men først opregner vi de grundlæggende krav til lofter i badeværelser:

 • god fugtighedsbestandighed - ovennævnte damp, konstant kontakt med fugt og høj temperatur med det materiale, der ikke opfylder dette kriterium, vil "klare" ret hurtigt og ødelægge selv de smukkeste og dyre reparationer uden nogen beklagelse;
 • anti-korrosion kvaliteter, modstand mod udseendet af skimmelsvamp, pletter, pletter og kondensat - alt dette direkte påvirker holdbarheden af ​​de monterede lofter;
 • temperaturmargin - loftoverflader bør ikke være bange for høje temperaturer eller ændre deres ydeevne afhængigt af specifikke temperaturindikatorer;
 • Muligheden for let, hurtig og sikker installation af belysningsarmaturer - det er ikke umagen værd at nedrive en monteret struktur for at erstatte en eller to brudte armaturer.

Selvfølgelig vil hver ejer helt sikkert tilføje et par af hans kriterier til denne liste. Uden frygt for fejl, formoder, at dette nødvendigvis er et attraktivt æstetisk udseende, hygiejnisk sikkerhed og lav pris. Der er intet forkasteligt i sidstnævnte: de gemte penge er altid hvad man skal bruge. For eksempel vil et nyt luksus bad med armlæn, hvor man kan slappe af efter arbejdsdage, være endnu mere behagelig. Eller et moderne brusebad med radio. Hvem er det - tættere.

Hvilket materiale at bruge til loftet i badeværelset?

Vi anbefaler ikke!

renvaske

Det anbefales ikke til brug i badeværelser på grund af den dårlige modtagelighed af høj temperatur tilstand og tilstanden af ​​permanent høj luftfugtighed i rummet. Hvis du ser hvidkalk på loftoverfladen i badeværelset et eller andet sted, vil du være meget heldig: normalt bliver disse lofter ubrugelige meget hurtigt, og ejerne, der har fået en grusom lektion, fortsætter med andre, mere praktiske muligheder.

Skumplast

Skumets ydeevneegenskaber tillader ikke, at dette materiale fremføres som anbefalet til brug. Oftest er den lavet i form af polystyrenfliser, stablet som almindelig keramik i hele loftet. Hvis du har tænkt på, hvad der er det bedste loft på badeværelset og endelig afgjort på denne mulighed, betyder det, at du ikke er helt klar over de mulige problemer, som du måske støder på senere: Skimmelsvamp, svamp, konstant kondensering på overfladen på grund af Der kan være en dårlig lugt. Du kan glemme komfortabel badning.

Diskuteres!

gips gipsplader

Helt kontroversiel beslutning, som har omtrent lige mange minusser med plus. Til brug for gipsvægskonstruktioner i badeværelset siger de de brede designmuligheder, som dette materiale efterspørger i dag. Mod - ikke for pålidelig fugtresistens og behovet for at installere drejebænken til efterfølgende loftsbeklædning med gipsplader. Sandsynligheden for skimmel og skimmel kan reduceres til nul ved omhyggelig behandling af materialet med et antiseptisk middel, men hvorfor spilde din tid på det, hvis det er fyldt med andre mere praktiske løsninger til brug på badeværelset?

Anbefalet!

male

Den nemmeste og i de fleste tilfælde budgetmuligheden. Hvorfor med sådan en reservation? Sagen er, hvor glat dit loft er, fordi det for maleri er nødvendigt at være grundigt forberedt og primet. Disse tjenester koster mange penge og tager ofte tid.

For at male loftoverfladen er det bedst at bruge latex- eller vanddispersionsmaling og undgå vandbaseret maling, da sidstnævnte på grund af høj fugtighed hurtigt og mærkbart mister sin farve og et attraktivt udseende. Desuden er vanddispersion loftsmaling valgmuligheder nemme at rengøre og modstår selv den mest kraftfulde og intensive vask.

Farverne skal vælges ud fra den samlede farve på badeværelset. Selvfølgelig er den mest alsidige og almindelige hvidmalning. Bag den tilsyneladende valgfrihed er det åbenlyse ønske hos ejerne om at gøre loftet i badeværelset alsidigt og praktisk. Samtidig er det fuld af muligheder med en ret original og nysgerrig farve - vi foreslår at du sørger for det med det samme.

plast

"Folkets" materiale, som ejerne af lejligheder og huse med en misundelsesværdig persistens forsøger at bruge i ethvert rum, der er en del af deres beboelsesrum. I stor udstrækning på grund af sin budget: Plastpaneler er til stede i en bred vifte i næsten enhver hardware butik og derfor er det altid muligt at vælge den bedste mulighed for din familie og reparationsbudget.

Andre fordele er tydelige:

 • fugt modstand
 • forskellige teksturer og farver

Men i ethvert tønde er der altid plads til en beskeden skål tjære: Hvis dit badeværelse har ret lave lofter, er installation af plastpaneler ikke en rationel løsning. Af en simpel grund: det kræver forberedelse af den såkaldte ramme (kasser), som tager en masse dyrebare centimeter fra øverste niveau.

Rack lofter

Et attraktivt alternativ til klassiske plastpaneler. På grund af ligheden af ​​kildematerialet har alle de fordele, som vi har beskrevet ovenfor.

Udbredt også kassetteversioner af lofter, der adskiller sig fra stativstrukturen, kun bredden af ​​de anvendte paneler. For små værelser er sådanne lofter en glimrende løsning - uanset hvilken vægbeklædning du bruger, kan du altid vælge en indstilling, der er i overensstemmelse med farverne.

Fans af de korrekte geometriske former og moderne løsninger i nutidens farver er strengt noteret.

Stræklofter

Vi ødelægger den fælles stereotype, at stræklofter er uønskede til brug på badeværelset (se eksempler på interiører med enkle stræklofter i værelserne). Utallige tekstilløsninger og en lang række farver, rigelige muligheder for at udskrive og anvende originale mønstre og andre dekorative elementer, det strækkede lærreds evne til at holde op til 100 liter vand i tilfælde af en uventet oversvømmelse fra et sted over - er det ikke en grund til at sige ja til de pågældende stræklofter hvilket loft er bedst til badeværelset?

Overvej ikke om dette spørgsmål - det er retorisk. Det er bedre at omhyggeligt studere følgende muligheder for lofter i badeværelset - det er fyldt med flotte ideer, som måske i form af dit værelse vil finde den bedste praktiske udførelsesform.

Nogle interessante designløsninger til at hjælpe

Hvis du stadig ikke har bestemt dig for hvilket loft du vil have på badeværelset, så er her et lille udvalg af originale kompositioner fra arsenalen af ​​designere fra hele verden.

Opsummering

Vi håber, at du omhyggeligt har studeret de muligheder, som vi betragter, vejer alle fordele og ulemper og er fast besluttet på at skabe en ægte æstetisk revolution i væggene i dit lille eller ikke meget badeværelse. Ikke desto mindre er det kun det første skridt i retning af at opbygge en virkelig behagelig plads i væggene i dette vitale rum for hver person, når man beslutter sig for den bedste måde at lave et loft på i badeværelset. Der er mange nuancer og smertefulde reparationer i forvejen, men hvis du virkelig kunne finde et kompromis mellem dit hjertes stemme og begrundelsen i dit valg, så er sandsynligheden for at nyde hvert bad taget efterfølgende næsten 100% betinget.

Hvilket loft på badeværelset ville være bedre

Indhold:

Lad os begynde med tipsene

Hvis vi vælger efterbehandling materialer til stuer, kun styres af æstetiske præferencer, i badeværelset skal vi kombinere skønhed med praktiske egenskaber. Et rum med høj luftfugtighed kræver en kompetent tilgang, ellers kan gentagne reparationer og nødsituationer ikke undgås. I dag vil vi tale om, hvilken slags loft det er bedre at lave på badeværelset for at gøre det stilfuldt, funktionelt, holdbart og ikke byrdefuldt for familiens budget.

Når du vælger, skal du overveje følgende punkter:

 • Holdbarheden af ​​materialet i et vådt miljø. Det er i loftet at kondensat opsamles, efterlader spor, ødelægger belægningen og forårsager udseendet af skimmel.
 • Det er tilrådeligt at give mulighed for oversvømmelse ovenfra. Kun spænding af PVC-stof giver fuld beskyttelse mod en sådan gener. Andre typer af finish er ikke i stand til effektivt at modvirke strømmen, der faldt på dem.
 • Hvis ulykken pludselig skete, er det vigtigt, at loftet var i stand til fuldt ud at komme sig. Suspenderede strukturer skal let demonteres og eftertages igen. Delvist skal de demonteres for at forhindre forme eller reparere den indbyggede lampe.
 • Af stor betydning er materialets hygiejne. Kigger gennem loftet muligheder i badeværelset, bør du være særlig opmærksom på denne indikator. Belægningen skal være miljøvenlig, udledes ikke giftige dampe og skal let rengøres mod forurening.
 • Overholdelse af indretningens overordnede stil. For eksempel vil praktisk talt ethvert efterbehandlingsmateriale være egnet til moderne. Men klassikeren, Provence eller Art Deco er mere "lunefuld" i denne henseende: Plast- eller aluminiumspaneler bliver nødt til at blive forladt, og stræk lærredet, der skal bruges meget selektivt.

Mulighed for at afslutte loftet på badeværelset

Vi opregner de mest populære materialer og teknologier:

 • vandemulsionsmaling
 • skumfliser
 • aluminium batten eller kassette design
 • PVC paneler
 • fliser og mosaik paneler
 • stræklofter
 • fugtbestandig gipsvæg
 • naturligt træ
 • glasplader

Malet loft - den mest budgetmæssige løsning og derfor behov for hyppige opdateringer.

Vi finder et godt forhold mellem pris og kvalitet i rack-, panel-, fliser og spændingsbelægninger. Det er svært at sige, hvilken der er bedre, meget afhænger af designet af et bestemt rum.

Gipsvæg - materialet er ikke helt egnet til badeværelset, det bruges kun i rummelige værelser med god ventilation. Men det giver dig mulighed for at oprette hævede lofter af kompleks form, herunder buede og multi-level. Sådanne designbeslutninger vil være dyre, men resultatet er det værd. Gipspladskonstruktioner bruges bedst i landhuse, hvor der ikke er nogen trussel mod at blive oversvømmet med naboer.

Spejlloftet i badeværelset ser ekstraordinært og imponerende ud. Denne type og stadig farvet glas betragtes som den dyreste og eksklusive.

Varianter af at afslutte loftet i badeværelset længere på billedet:

Hvilket loft er bedre at lave i badeværelset fotoet

Hvad der er bedre at lave loftet i badeværelset afhænger ikke kun af det valgte interiørtype, men også på rummets egenskaber. Uanset farve skal materialet have en vandmodstand, samt tolerere temperaturændringer og eksponering for damp. Hvordan kombinere skønhed og praktiske ved valg af loft til et badeværelse?

Vigtigste udvælgelseskriterier

Da badeværelset har høj luftfugtighed, er det kun nødvendigt at bruge vandtætte materialer til dekoration af alle overflader. Loftet skal bære stænk fra brusebadet, og hvis naboerne oversvømmer dig ovenfra, er det tilrådeligt at begrænse strømmen af ​​vand. Da sådanne hændelser oftest forekommer i badeværelset, bør loftsbeklædningen udformes til sådanne belastninger.

Det er vigtigt! Bedst af alt med strakt vand klare strakt lærred.

Til indretningen af ​​loftet i badeværelset er det bedre at vælge materialer, der ikke er hurtige i hverdagen, samt at samle støv og snavs. Den ideelle belægning er nok til regelmæssigt at tørre med en blød svamp eller klud. Kompleksiteten ved at rengøre badeværelset ligger også i det store antal apparater og møbler, som ikke kan stå op, og for stigen er ofte ikke noget sted.

Loftet i badeværelset skal være let at rengøre.

Det sidste valgkriterium for loftet i badeværelset er naturligvis dets æstetik. Belægningen skal være i harmoni med resten af ​​målingen, samt overholde den valgte stil i rummet. Det skal være behageligt at se på det færdige loft, mens du ligger på badeværelset.

Typer af finish

Typer af lofter, der kan laves i badeværelset, en enorm mængde. Om nødvendigt kan du finde de mest budgetmæssige muligheder, der passer ind i interiøret eller være opmærksomme på dyrere materialer. Så hvilke badeværelseslofter skal jeg vælge?

renvaske

Den billigste og enkle version i udførelse. Hvid belægning er en klassisk måde at afslutte loftet på, det passer til enhver farve og enhver stil. Dog vil selv hvidvaskning være billigt, i forhold til badeværelset er det ikke holdbart.

Hvidvask er den nemmeste måde at designe loftet på i badeværelset

På grund af den konstante luftfugtighed forringes en sådan belægning hurtigt, så det skal periodisk opdateres for at gøre loftet smukt. Og hvis der sker en oversvømmelse, kan det ikke undgås at rustne striber. Derudover ser hvidvaskning for nemt ud.

Hvidt loft vælges oftere for klassiske interiører.

male

En anden billig måde at afslutte loftet på, men i modsætning til hvidvaskning vil kræve store investeringer af kræfter. Malingen kræver en perfekt glat overflade, så bunden skal først nivelleres og poleres godt. Ellers vil eventuelle fejl være synlige på malingen, især på glans.

Maling hjælper med at udforme de mest modige designbeslutninger

Også til maling af loftet i badeværelset skal du vælge den rigtige maling. Den bedste løsning er vandbaseret akryl, denne belægning tåler fugt og vil vare i lang tid. Akrylmaling tørrer hurtigt hurtigt i forhold til andre, de er ikke bange for vand, såvel som en moderne belægning indeholder stoffer, der ikke tillader, at skimmelsvampe spredes.

Loftmaling er også praktisk, fordi du kan vælge farve, lave vægmalerier eller lave hele billeder, hvis du har de nødvendige talenter. Selvfølgelig kan få mennesker blive overrasket med maling, men en sådan belægning ser meget godt ud.

Den dybe turkise farve på væggene tilføjer nye noter til badeværelset.

gips

Også et godt valg til badeværelse lofter. Dekorativt gips er et naturmateriale, det kan bruges både i den klassiske hvide version og til afhentning af farvede blandinger, perlemor, tekstureret osv. Freskerne på loftet vil se smukke ud, men denne indretning er ikke egnet til små badeværelser.

Fugtbestandigt dekorativt gips ser godt ud i badeværelsetes klassiske interiør

Vinyl tapet

Vinyl på grund af det ydre lag af filmen forringes ikke af vand, så disse tapeter kan også bruges til at afslutte loftet på badeværelset. For at indsætte tapet skal du have en perfekt flad overflade.

Glatte vægge - nøglen til succes for enhver reparation!

Ved reparation kontrolleres tætningen af ​​leddene. For pålidelighed kan sømmerne behandles yderligere med et gennemsigtigt silikoneforseglingsmiddel. Hvis der endda er det mindste hul, bliver loftet ikke beskyttet mod skimmelsvamp eller svamp, som efterfølgende vil vokse under tapetet.

Det er vigtigt! Vinyl kan males i enhver farve flere gange.

Vinyl tapeter ser godt ud i forbindelse med det sædvanlige maleri

Vægmaleri

For at lave et smukt loft i badeværelset kan du vælge tapet på vinyl eller non-woven base. Et korrekt udvalgt design kan visuelt udvide rummet af et lille badeværelse, for eksempel et billede af en blå himmel eller en kuppel, der strækker sig opad.

3D tapet hjælper med at skabe et unikt interiør på badeværelset

Du bør ikke vælge for mørke skalaer eller billeder med et stort antal fine detaljer. Mørke lofter kan gøre rummet lavere, og også modley farver vil bringe kaos og forvirring ind i badeværelset.

Loftsplader

Ofte vælger man paneler fra et spånplader. Men da træet absorberer vand og hurtigt deformeres under dets indflydelse, skal pladerne være forsynet med speciel vandtæt imprægnering. Det er også vigtigt, at badeværelset er godt ventileret, så kondens ikke forbliver på træpladerne. Under disse forhold vil loftet på spånplader se godt ud og vare i lang tid.

Når du laver tavlerne i spånplader, skal du sørge for god ventilation

En anden populær belægning, der kan bruges til at lave et badeværelse loft er PVC. Plast spilder ikke af vand, det er nemt at rengøre og vaske det, PVC har en rig farvepalet. Plastpaneler kan let installeres under loftet, med næsten ingen effekt på væggenes højde.

Plastpaneler er i harmoni med keramiske fliser

Alle paneler er bekvemme, fordi du kan indlejre spotlights i dem. Det ser især imponerende ud på glatte overflader. Dette design er velegnet til enhver indretningstilstand, men det vil se særlig harmonisk ud i minimalisme eller hi-tech.

PVC-paneler er gode til installation af integreret belysning

Suspenderede strukturer

Hvis højden af ​​væggene på badeværelset tillader det, kan du lave et loftsloft. Materialer til denne brug adskiller sig fra den sædvanlige gipsvæg til metallet. Når man vælger en lignende finish, skal man huske på, at opbygning af en ophængt struktur vil kræve ca. 10 cm fra væggenes højde. Hvilke slags lofter kan man lave i badeværelset, kan ses ved valg af billeder.

Kvaliteten og designen af ​​moderne ophængte strukturer gør dem til et af de mest populære materialer til indretning af lofter i badeværelser

Mineralplader

Mineralplader baseret på den sædvanlige naturlige ler modstår let fugt. Hvis du vælger de rigtige plader, kan de modstå 100% fugtighed. Hvis der opstår en lækage ovenfra, forbliver mineralpladens udseende næsten uændret.

Mineralplader på loftet kan udstyres med indbygget belysning

Når de er våde, kan de lidt stige i højden, men efter tørring har de samme form. Spor af ulykken på det tørrede loft vil ikke være synlige, medmindre vandet på toppen var rustet. I dette tilfælde skal mineralpladerne skifte.

En brudt mineralplade kan udskiftes meget hurtigt og nemt med en ny.

Metal fliser

Metal ser stilfuldt ud i badeværelset's futuristiske indretning. Den største fordel ved stålpladefliser er deres høj styrke. I modsætning til plast- eller mineralplader er det næsten umuligt at beskadige dem.

Stål er imidlertid ikke rig på farver, og også let forurenet. Ryd loftet vil have meget oftere. For at forhindre, at snavs klæber til panelerne på grund af kondensering, kan du installere et godt ventilationssystem.

Metal fliser ser meget imponerende på badeværelset

gips gipsplader

Det mest populære materiale, hvorfra du kan lave ophængte lofter af enhver form. På badeværelset er det bedre at vælge fugtisolerede plader, så de holder længere. Under gipspladerne kan du skjule den ujævne overflade, ledninger og rør. GKL er et miljøvenligt materiale, meget nemt at installere. Plader er lette at passe til størrelse, hvilket gør det muligt at undgå kurver af led og huller.

Takket være gipsvæggen kan du skabe design på loftet på badeværelset af enhver kompleksitet

Gipsvæg er ret fleksibelt materiale, der giver dig mulighed for at lave mønstre af enhver form. For at gøre arkene lettere kan de blive fugtet med vand. GKL holder sin form godt, så den bruges til at skabe komplekse strukturer på flere niveauer.

Vedligeholdelse af et gipsplankloft er simpelt. For at opretholde orden og renlighed er det nok at tørre overfladen med en blød svamp og vaskemiddel.

Rack lofter

En af de mest populære moderne typer af lofter til badeværelset. Ofte er aluminium- eller stålpladerne i modsætning til metalplader større farve. Metalstativstrukturer er op til 20 år gamle, modstandsdygtige overfor vand, brændes ikke og er helt sikre.

De mest fashionable farveindstillinger er guld-, krom- eller spejloverflade. Metal absorberer ikke vand og ruster ikke. Racklofter kan laves af enhver form. Strukturen af ​​lamellerne kan være helt glat eller perforeret. Hvis det ønskes, kan leddene lukkes med specielle indsatser.

Stretch canvas

Stræk loft til at gøre i badeværelset alene vil ikke fungere, for installationen vil kræve professionelt udstyr, så dette er den dyreste type finish. Fordelene ved et sådant loft er dog meget mere end de andre færdigheder. Bladene er lavet på vinylbasis, de er tilstrækkeligt elastiske og holdbare til at modstå vandtrykket ovenfra, hvis naboerne har en lækage af rør. Funktioner stræklofter:

 • Ideelt glat overflade uden sømme, eller med helt usynlige led, hvis bredden af ​​badeværelset er større end bredden af ​​lærredet;
 • Stilfuldt moderne udseende;
 • Modstandsdygtig over for svampe og skimmelsvamp
 • Samler ikke kondensat udvendigt eller inde i strukturen;
 • Lærredet er i stand til at modstå temperaturer op til 50 grader;
 • Stræklofterne deformeres ikke over tid;
 • Lærredet er i stand til at modstå op til 100 l / m2 vand
 • Let omhu, bare nok til regelmæssigt at tørre med en klud.

Hvis vi taler om, hvilket strækloft i badeværelset er bedre, skal du vælge PVC-lærred. De forkæler ikke fra vand som satin, og når de oversvømmes ovenfra, går de let tilbage til deres tidligere form, så snart vandet er drænet.

Stræklofter har mange muligheder for teksturer og farver, så du nemt kan vælge en belægning til ethvert interiør. Hvis du ønsker, kan du bestille malerier med fotoudskrivning, og hvis du skal visuelt udvide rummet på badeværelset, skal du vælge blanke indstillinger. Glans vil gøre interiøret mere rummeligt og lettere.

Spejlede lofter

Spejlcoating er en fantastisk løsning til loftindretning. Spejle dekorerer ikke kun badeværelset, men ændrer også proportionerne betydeligt. Spejlfladen øverst vil visuelt gøre rummet endnu højere. Mens spejlepladerne er forskellige, udover klassiske spejle, kan du vælge farve, som f.eks. Blå, lyserød, bronze, grøn, turkis osv. Hvis du ønsker det, kan du kombinere flere nuancer, det er vigtigt at kun vælge dem, så de kombineres med resten af ​​badeværelset.

Vigtigt: spejlfladen forbedrer lysets lysstyrke, så du kan bruge et mindre antal spotlights i loftet.

Da spejle øger rummet er sådanne lofter et godt valg for små badeværelser. Et sådant loft er let at installere, bare sørg for det. Spejlpaneler er ikke bange for vand, men de skal vaskes ofte nok, så der ikke er pletter. Til spejlfladen glitter som en ny nok til at bruge vaskemidler til glas.

Glasloft

En af de mest spektakulære muligheder for at afslutte loftet. Hærdet glas er et smukt materiale, slidstærk og slidstærk. Glaspaneler er ikke bange for vand, modstandsdygtige over for enhver temperatur, nem at rengøre. Der vil ikke være nogen form eller svamp på glasloftet, og det miljøvenlige materiale udsender ikke skadelige stoffer. Beskadigede plader erstattes nemt med nye, hvis det er nødvendigt.

Glaslofter på grund af den glatte overflade og evnen til at reflektere lys godt gør badeværelset plads bredere og højere. Men for rummelige værelser er det bedre at vælge frostet glas, både gennemsigtigt og farvet. Ud fra indretningens muligheder er der også fotoudskrivning, sandblæsningsmønstre, farver, glitter, forskellige dekorative indeslutninger, effekten af ​​brudt glas, indvendig belysning og endda farvet glas.

Farveområde

Farven på loftet skal kombineres med badeværelset og møblerne i den. Takbeklædningen er også oftest lysere end gulvet med vægge, hvilket gør det muligt at visuelt trække rummet op. Hvid, mælkeagtig eller lysegrå er de mest almindelige loftsfarver. Disse nuancer kombineres med næsten enhver farve, som følge af, at de har opnået en sådan popularitet.

Hvis størrelsen på rummet er stor nok, kan du vælge et lysere område. Grøn, orange, lilla, burgunder, turkis eller blåt loft bliver accent af badeværelset. En interessant effekt kan skabes ved hjælp af et mørkt gulv til loftet og gulvet og male væggene i hvidt. Dette vil gøre badeværelset bredere, men visuelt undervurdere højden af ​​væggene.

Ud over en monokromatisk belægning kan du vælge forskellige muligheder for mønstre eller udskrifter. Det er dog værd at huske, at i små badeværelser du ikke bør vælge store tegninger, er det bedre at holde på et lille mønster eller et roligt, ikke kontrastfuldt ornament. Hvilken farve at vælge loftet i badeværelset kan ses på billedet med interiør indrettet i forskellige farver.

Loftet i badeværelset behøver ikke være enkelt og solidt. En bred vifte af efterbehandling materialer, farver og teksturer giver dig mulighed for at skabe et design af enhver kompleksitet. Og for at gøre reparationen vellykket og vare i lang tid, er det nødvendigt at omhyggeligt vælge finish og ikke spare på materialer og fagfolk.

Hvilket loft er bedre at lave på badeværelset

Som i ethvert andet rum kan loftet i badeværelset afprøves helt anderledes. Der er måder, der er dyre og spektakulære, praktiske, traditionelle, originale - det hele afhænger af boligejernes økonomiske muligheder og smag. Men når du vælger en mulighed, skal du tage højde for rummets specifikationer, ellers vil udsmykningen meget snart miste sin dekorative effekt. Lad os se nærmere på hvilket loft der er bedre at gøre i badeværelset, så det er attraktivt, pålideligt og ikke medfører problemer med rengøring.

Hvilket loft er bedre at lave på badeværelset

Grundloftkrav

Badeværelset er primært karakteriseret ved høj luftfugtighed, hvilket påvirker finishets holdbarhed, styrke og æstetiske udseende. Fugt og varme bidrager til udviklingen af ​​skimmel på loftet og vægge, korrosion af metalelementer, dannelse af pletter og pletter på gulvet.

Loftet skal være fugtighedsbestandigt

Derfor skal loftet på badeværelset opfylde flere vigtige krav:

 • være modstandsdygtig over for fugt, let at rengøre og vaske
 • udsend ikke skadelige dampe
 • have et pænt udseende og matche indretningens stil
 • Skjulte elementer i strukturen skal være let tilgængelige.

Loftet skal være fremstillet af sikre materialer og let at rengøre.

Det er vigtigt, at loftet var holdbart

Afslutningsmaterialer ud over vandmodstand skal være modstandsdygtig overfor svampe og korrosion og være holdbare nok til ikke at skulle reparere loftet hvert år.

Loft "Starry Sky" med blå baggrundsbelysning og guld accenter

Badeværelsespladeindstillinger

Plastering, hvidvaskning og maling af loftoverfladen er blandt de mest budgetmæssige finish. Til de dyreste - glaspaneler med fotoprint og farvet glas, spejlet lofter. Der er mange valgmuligheder i mellemprissegmentet: plastic sidespor, lamellofter og buede strukturer lavet af vandtæt gipsplader. For at finde ud af, hvilken er den mest optimale, bør du studere fordele og ulemper ved hver type.

Plastering og hvidvaskning

Nu i enhver hardware butik kan du nemt finde vandtætte plastre og fyldstoffer, og til en meget rimelig pris. Med deres hjælp er det let at fjerne små uregelmæssigheder, små revner, andre fejl, for at give loftet et meget pænt udseende. Ansøgningsprocessen er let at mestre, og mange husejere foretrækker at gøre det selv, hvilket sparer på guidenes tjenester.

Det er meget vigtigt at forberede overfladen godt, rengør alt, hvad der ikke er fastgjort, tæt på leddene mellem gulvpladerne og dybe huller. Gipset selv er påført i flere lag, som hver især omhyggeligt gnides og primeres. Til hvidvaskning brug kridt eller hydreret kalk, fortyndet i vand til den ønskede konsistens.

Forberedelse af kridt eller limemørtel til hvidvaskning af loftet

 • Materialerne er billige og miljøvenlige;
 • arbejde kan gøres på egen hånd
 • Om nødvendigt er det let at fjerne fejl i et separat område;
 • Lime har antiseptiske egenskaber, så der er ingen skimmel på loftet.

Loftblegning spray

 • for almindelig visning
 • forberedelse og udjævning af basen kræver en masse fysisk indsats;
 • hvidvask fra våd damp fordampes over tid og bliver gul, så du skal opdatere belægningen årligt;
 • Hvis loftet bliver sprøjtet efter tørring, vil der være grimme dryp.

farve

Som i tilfælde af hvidvaskning kræver overfladen af ​​loftet perfekt justering, især hvis maling med en blank skinne. Valget af maling til badeværelser er stort, næsten alle er miljøvenlige, modstandsdygtige mod fugt og slid, har en bred farvepalet. De fleste formuleringer har dampspærre og svampegenskaber, hvilket er af stor betydning for værelser som badeværelser. Det er ikke nødvendigt at lave loftet ensformigt: maling kan kombineres i farve, tegne ornamenter og mønstre, bruge forskellige stencils.

Malte rulle loft

 • dekorative, evnen til at vise fantasi;
 • brugervenlighed;
 • overkommelige omkostninger ved materialer;
 • Maling er meget mere holdbar hvidvask;
 • arbejde kan udføres uafhængigt;
 • loftet kan vaskes.

Maler loftet i badeværelset

 • overfladen skal være perfekt justeret
 • Over tid vil farven falme, den hvide maling bliver gul, pletter kan forekomme på belægningen;
 • i tilfælde af oversvømmelse fra ovenstående naboer vil udsmykningen være håbløst fejlfri.

Malet loft kan vaskes

Vandtæt tapet

Vandtæt tapet, lim og værktøj til klæbende klud på loftet

Denne type finish er ret sjælden på grund af dens upraktiske karakter. Til limning af tapet er loftet forberedt så forsigtigt som til maling, da der forekommer uregelmæssigheder tydeligt under et tyndt overtræk. Vandtæt vinyl tapet kan malet flere gange for at opdatere indretningen af ​​badeværelset.

Påføring af lim til loftet med en rulle

I hjørnerne og i nærheden af ​​væggene er det bedre at påføre lim med en børste

Processen med at påføre lim til tapetet

Lim tapet til loftet mere komfortabelt sammen

Lim den anden web

Brug sømvalsen til sømme.

Klem luftrullen ud af tapetet på loftet

Lad ikke udkast komme til udtryk i tørringsperioden på tapetet.

 • efterbehandling koster er relativt billigt;
 • Baggrund giver loftet et attraktivt og hyggeligt udseende.

Vandtæt farvet tapet på loftet

 • selvklæbende tapet på loftet er meget svært, du har brug for en assistent;
 • skæring, fastgørelse og docking af klæder kræver stor omhu;
 • under tapetet støber ofte udviklingen;
 • når naboerne oversvømmes ovenfra, skal dækket fuldstændig ændres.

Plastloft

PVC plastloft

Plastloft på badeværelset

Dækker plastpaneler - en meget populær type dekoration til badeværelser. Panelerne er fastgjort til aluminiumsrammen, monteret på loftet. Rammen gemmer alle fejl i loftoverfladen, giver dig mulighed for at montere en indbygget belysning, skjule kommunikation. Panelerne er forskellige i størrelse, tykkelse, farver og tekstur, så du kan vælge en indstilling til næsten enhver indretningstilstand.

Profil til fastgørelsespaneler fast suspension

Profilen er fastgjort med dowels langs omkredsen af ​​rummet.

Tilslutning af rammeprofiler

Fastgørende loftsplint

Panelet indsættes i baseboardet.

Montering af PVC paneler

Bor et hul under lampen

Det sidste panel er savet sammen og klikker ind i sporene på basispladen og det foregående panel

 • Loftet ser meget æstetisk glædeligt og attraktivt ud;
 • Materialernes omkostninger er ikke for høje;
 • ingen grund til at jævne overfladen;
 • installation kræver ikke særlige færdigheder og kraften hos alle, der ved, hvordan man håndterer værktøjet
 • Designet er holdbart, hvis det er nødvendigt, kan du udskifte individuelle paneler med reservedele.
 • belægningen er slet ikke bange for fugt, den er ikke deformeret, det er nem at rengøre med rengøringsmidler.
 • loftet er flere centimeter lavere;
 • snavs kan akkumulere i leddene, og i mangel af normal ventilation udvikler en svamp der.

Rackloft

Denne mulighed har et meget stilfuldt moderne udseende. Designet er en metalramme, beklædt med smalle strimler af plast, aluminium eller tyndt stål med en korrosionsbestandig belægning. Farvelængden af ​​sådanne belægninger er meget bred, Reiki i guld, krom, med et mønster er i speciel efterspørgsel. Installationen kan være åben og lukket: i det første tilfælde er der mellemrum mellem hullerne i en bestemt bredde, i det andet tilfælde er alle elementer stødt monteret. Montering er meget enkel, alle kan mestre det.

Spejl loftet slat

 • spektakulær udsigt, en bred vifte af farver;
 • enkel installation;
 • ingen grund til at udjævne basen
 • der er mulighed for montering af den indbyggede belysning;
 • Materialet er modstandsdygtig over for fugt, korrosion, ekstreme temperaturer, svampe;
 • let pleje
 • Om nødvendigt er det let at erstatte enkelte elementer;
 • i tilfælde af oversvømmelse ovenfra vil der ikke være nogen skade for belægningen;
 • den gennemsnitlige levetid er 30-35 år.

Rack metal loft

 • rackloft vil koste lidt dyrere end almindelig plastik;
 • snavs kan akkumulere i sømme og led.

Kassette loft

Åbent profilloftlayout

Blandt suspenderede strukturer, kassette eller modulært loft er i høj efterspørgsel. Det er en ophængt metalramme, i de celler, hvor der er lagt dekorative paneler. Til badeværelset anvendes paneler af aluminium, plexiglas, galvaniseret stål, akryl, mineral. De varierer i farve og tekstur, kan være monotont og mønstrede.

Foto kassette loft

 • ingen grund til at jævne loftets overflade
 • rammen hylder kommunikationen perfekt, der er muligheder for indbygget belysning;
 • hvis et separat panel er beskadiget, er det let at udskifte;
 • adgang til kommunikation forbliver - det er nok bare at rejse et af modulerne;
 • panelerne giver loftet et moderne og meget attraktivt udseende.

Kassette, en del af loftet

 • høje omkostninger;
 • suspension systemet tager mindst 15 cm plads, så det er ikke egnet til badeværelser med lave lofter.

Loftfliser

Loftsflise uden sømme

Loft flise på loftet, foto

Loftflise med et mønster

Efterbehandling polystyren flise er også meget populært. Tile giver et hyggeligt og æstetisk attraktivt udseende, der passer til de fleste interiørtyper. For at lime fliserne, skal loftet være godt forberedt, nivelleret, gennemboret, skal du dække med en primer. Styrofoam er modstandsdygtig over for fugt og støbeform, det kan periodisk males.

Klæbende loftfliser

Loftflise og sokkel

 • lave omkostninger;
 • lille vægt af materiale;
 • forskellige teksturer;
 • flise er let at behandle under installationen;
 • let pleje.

Foto polystyren loft fliser

Ulemper: Det er nødvendigt at forsigtigt forberede overfladen;

 • Skæring og sammenføjning af fliser kræver nøjagtighed og nøjagtighed;
 • materialet bryder let, så når man klæber det er umuligt at trykke hårdt på flisen;
 • snavs kan akkumulere i leddene;
 • når oversvømmet ovenfra, kan belægningen afskrække og skal ændres.

gips gipsplader

Gipsplankloft på badeværelset

Gipspladekonstruktioner findes ganske ofte i badeværelser i et stort område. De er metalrammer, oftest flere niveauer, figurer, med indbygget belysning, beklædt med plader af fugtighedsbestandig gipsvæg. Fra oven er dækket anbragt og malet af vandtæt maling. Sådanne lofter på flere niveauer ser meget originale og stilfulde ud; Materialet er nemt at behandle, installation kræver ikke særlige færdigheder.

Split-niveau gipsplankloft

 • rammen hylder helt alle fejl, ledninger, rør, der er ikke behov for grundig forberedelse af basen;
 • maling tolererer perfekt udsættelse for damp og temperaturændringer, kan vaskes og modstår udviklingen af ​​svampe;
 • loftet ser attraktivt og solidt ud.

Smukt nedhængt loft med belysning

 • Ingen adgang til kommunikation
 • rammen tager et par centimeter plads;
 • loftets indretning er ret dyrt;
 • i tilfælde af reparation er udskiftning af en separat sektion problematisk;
 • periodisk skal loftet males for at opdatere udseendet.

Kombinationen af ​​gipsvæg og strækloft

Strekak

Populariteten af ​​stretch PVC lofter vokser kun hvert år. De er kombineret med enhver stil med dekoration, afviger i et stort udvalg af farver og teksturer. Specielt spektakulære udseende lofter med fotoudskrivning og 3D-billede.

Strekak i badeværelset

Hvidt strækloft, emhætte monteret i midten

 • høj dekoration;
 • modstand mod fugt, temperaturændringer, kondensering ophobes ikke i loftet;
 • Når det oversvømmes, bevarer belægningen et stort volumen vand efter afløb, som igen tager sin tidligere form på.

Strekak i badeværelset

Strekak med fotoudskrivning

Smukt strækloft i to niveauer

 • installationen kræver specielt udstyr og faglige færdigheder, derfor vil det ikke være muligt at lave et nedhængt loft alene;
 • en sådan finish er ret dyr i forhold til stativ og kassettelofter;
 • Filmen er let beskadiget med en skarp genstand;
 • Ingen adgang til kommunikation
 • I tilfælde af skade skal belægningen være fuldstændig udskiftet, det kan ikke repareres.

Glasloft

Belyset glasloft

En sådan finish er en dyr fornøjelse, men usædvanligt spektakulær. Plader af hærdet glas kan være uigennemsigtige, spejl, farve, med billeder og farvede ruder, med indbygget belysning. Installation sker i henhold til typen af ​​kassettelofter, men rammen bruges forstærket, da glasets vægt er stor nok. Selvfølgelig skal basen også være særlig holdbar, ellers kan hele strukturen en dag falde sammen.

Glas loft, vægmaleri

 • Loftet ser usædvanligt imponerende og originalt ud, udvider rummet visuelt;
 • glasset er ikke bange for fugt eller svamp, det kan vaskes med et hvilket som helst rengøringsmiddel;
 • Ved omhyggelig forsigtighed vil belægningen vare mere end et dusin år.
 • høje omkostninger ved materialer og installation;
 • installationen kræver nøjagtige beregninger af belastningen på basen og betydelige lønomkostninger, derfor bør den håndteres af en specialist;
 • ikke egnet til værelser med svage gulve;
 • På overfladen af ​​glasfladen er det let at forblive, så du skal passe på det mere omhyggeligt.

Glasloft

Hvilket loft at vælge

Hvert af de beskrevne valgmuligheder er attraktivt på sin egen måde, men hvis du tager højde for det optimale forhold mellem omkostninger, dekoration og brugervenlighed, er plast- eller slattedækket det bedste valg. Takket være et bredt udvalg af paneler kan du finde en interessant og usædvanlig kombination af farve og tekstur, eller tværtimod vælge en diskret klassisk version. Hvis badeværelset er indrettet i højteknologisk eller loft-stil, ideel til panelet med spejlbelægning, samt krom og med metalliske farver. Dette er en fantastisk mulighed for at vise fantasi, at føle sig lidt designer.

Rippled loft

Montering af rackloft på badeværelset

Montering af rackloftet er det afsluttende trin i færdiggørelsen af ​​badeværelset. Forudkast loftet skal rengøres fra støv, skrælning gips, maling, alle eksisterende revner bør broderes og forsegles med kitt. De steder, der er ramt af svampen, skal rengøres og behandles med antiseptiske midler. Afslutningsvis er overfladen dækket af en vandtæt primer med antifungale additiver for at eliminere udseendet af skimmelsvamp i fremtiden.

Rådet. Før installationen skal du udføre ledninger til belysningsenheder og fastgøre ledningerne i loftet med dowel-negle og plastik.

I processen skal du:

 • dekorative lameller lavet af plast eller aluminium;
 • aluminiumsprofiler;
 • stringers (bæredæk);
 • suspensioner;
 • skruer og dowels;
 • saks til metal;
 • niveau; bor med et sæt øvelser.

Trin 1. Langs rummets omkreds på væggene tegner en flad vandret linie i en afstand på 15 cm fra den grove bund. Til mærkning er det meget bekvemt at bruge et laserniveau, men i mangel af en almindelig konstruktion vil man gøre det.

Trin 2. På markeringslinjen skal du markere hvert 40-50 cm point for hullerne til fastgørelsesanordninger og sætte de samme mærker på profilen. Bor huller i styrene, derefter i væggene, ved hjælp af passende bor. Hulernes diameter skal være 6 mm.

Mærkning på væggen og boring huller

Trin 3. Ind i hullerne i væggene indsæt dykker, hammer dem flush med overfladen, applicer en profil og skru i selvlukkende skruer.

Sæt dykker i huller

Profilen skal placeres strengt langs linjen, afvigelserne i vandret retning vil føre til en forvrængning af strukturen. Til sammenføjning af hjørnerne skæres enderne af profilerne i en 45 graders vinkel.

Angle docking indstilling

Trin 4. Carrier dæk er installeret mellem to modstående vægge - strengere. Mellem strængernes ender og profilvæggen skal der være et hul på ca. 10 mm for at kompensere for termisk ekspansion. I dette tilfælde er elementerne strengt vinkelret på hinanden.

Rådet. For at forbinde de to strengere er det nødvendigt at pålægge den ene på den anden for at justere de perforerede huller og fastgøre skruerne på begge sider.

Trin 5. På loftet skal du mærke placeringen af ​​fastgørelsesanordningerne til strengere i en afstand på 20 cm fra væggene og ca. 0,7-1 m mellem dem. Bor huller, indsæt dowels og skru strengerne. Skruer er ikke skruet til enden, hvilket giver mulighed for at justere højden af ​​skinnerne i installationsprocessen.

Monteringsordning af slattedlofter

Trin 6. Fastgør den første skinne: Anbring den på startprofilen, indsæt i sporene på strengerne og tryk, indtil den klikker. Mellem spidsens ender og profilens væg skal der være huller på 5 mm.

Reiki profil (plastik)

Rækken er indsat i profilenden

Skinnen snaps ind i stringer og den modsatte profil på væggen

Montering af plastlameller

Trin 7. På samme måde skal alle andre skinner fastgøres til lampens placering. For at lave et hul under det, markere midten af ​​udskæringen med en blyant og bor med en krone med den ønskede diameter. Dernæst indsæt lampens krop i hullet, hold det fast, fastgør panelet til strengerne, led tråden indeni og tilslut en lyspære.

Dyser til boring

Fremtidigt hul til lampen i skinnen

Trin 8. På samme måde monterer de alle andre armaturer, tjekker deres arbejde, fuldfører installationen af ​​hele skinner. Hvis den sidste plank er bredere end nødvendigt, skæres den til bredden med metal saks. Materialet er ret tyndt, så det er ikke svært at skære.

Tilsluttet armatur (eksempel på installation i loftet med spejleffekt)

Rådet. For nemheds skyld på skinnen skal du trække en skærelinje og derefter dreje vinkelret på samme side i en afstand på 4-5 cm fra hinanden og bøj materialet lidt. Derefter er det meget nemmere og hurtigere at afskære overskuddet.

Trin 9. Når du har sikret den sidste bjælke, skal du kontrollere lågenes vandrette position og stram skruerne i strengerne om nødvendigt. Huller mellem lamellerne gør det nemt at gøre.

For det første er den sidste rake savet sammen installeret, efter den sidst men en sidste

Trin 10. Nu er det fortsat at lukke hullerne med specielle indsatser, hvis de leveres af designet. De skæres til den krævede længde, indsættes mellem lamellerne, stramt presset til kliket.

Et eksempel på en dekorativ loftsstrimmel snaps kun ind i slidserne.

Den færdige belægning må ikke have huller og revner mellem elementerne, alle lameller skal være i samme plan. Hvis loftet går i bølger, betyder det, at du ikke har stramt fastgørelserne på strengerne. For at løse problemet skal du forsigtigt smøre indsatserne på problemområderne, dreje skruerne og returnere indsatsen på plads.

Hvilket loft gør i badeværelset - tips fra designere

Hvilket loft gør i badeværelset? Et sådant spørgsmål opstår altid ved reparation. Vi vil fortælle dig, hvilken slags efterbehandling materialer til loftet kan bruges i badeværelset, givet dette rums egenskaber.

Hvilke materialer er bedst til at vælge et badeværelse?

I dag er der masser af efterbehandling materialer - tapet, kork, gips, flise og meget mere. Men at vælge hvilket loft der er bedre at gøre i badeværelset, du skal huske om nogle af dens funktioner. Lad os se nærmere på dem. Den første funktion er fugt. På grund af dette skal de valgte materialer være fugtighedsbestandige.

Fugtgivende materialer til badeværelse dekoration

Når du tager et brusebad, kan du nemt lede strømmen til væggene eller loftet - uheldig materiale på grund af fugt vil begynde at smelte og til sidst miste dets egenskaber. Derudover skal gode lofter modstå vandpåvirkning fra oven, hvis du for eksempel bliver uberettiget oversvømmet af naboer. Det andet punkt - kludene skal være lette at rengøre. Ideelt set vælg materialer, der kan tørres med en fugtig klud en gang om ugen.

Ingen har annulleret de æstetiske krav til færdigbehandling af materialer. Loftet skal passe ind i rummets design og i harmoni med det generelle indre af lejligheden. Nå har vi overvejet de vigtigste krav, som den valgte loftsbeklædning skal opfylde, og nu skal vi undersøge, hvilke materialer der opfylder disse krav.

Maling og kittens finish

Når man vælger hvordan man laver et loft i badeværelset, foretrækker mange at male eller kaste loftet. Disse muligheder er ret rentable og enkle at gennemføre. Den eneste advarsel - køb og brug af sådanne materialer vil kun være gavnligt, hvis væggene er helt glatte. Dette eliminerer behovet for at forudse overfladerne, hvilket sparer tid og udgift. Samtidig skal ethvert materiale til udjævning af overfladen i badeværelset også være fugttæt, hvilket automatisk øger deres pris.

Vandtæt maling til loftet

Andre træk ved brug af maling eller kitt omfatter:

 • levetid med den nødvendige pleje vil være omkring 10 år (forudsat at du ikke oversvømmes med naboer);
 • manglen på originale farver - men det er løst, du kan simpelthen kombinere flere farver med hinanden;
 • det er ret nemt at fjerne snavs fra et sådant loft, men mørkningen, der dannes på maling med tiden, er næsten umuligt at fjerne;
 • men du kan nemt opdatere belægningen ved at male den med en anden maling;
 • En af ulemperne ved et sådant loft er manglende evne til at skjule kommunikation.

Så hvis du vælger hvad der er mere praktisk og sikrere at lave loftet på badeværelset, så er maleri eller plastering ikke den bedste løsning.

Billig og overkommelig løsning - plastpaneler

Beslutter hvad du kan lave loftet i badeværelset, valget falder ofte på PVC paneler. De er fugtbestandige og meget pålidelige, simpelthen monteret, kræver ikke yderligere efterbehandling, er nemme at rengøre - tør dem kun af med en lidt fugtig svamp. Desuden giver loftets design mulighed for at installere spotlights. Men selv her var det ikke uden ulemper, fordi der ikke er noget ideelt.

Udvælgelse af PVC paneler

Montering af paneler indebærer dannelse af led mellem dem, hvor snavs vil efterfølgende tilstoppe. Sandt nok er dette problem nemt at løse den sædvanlige rengøring. Meget værre, hvis du har et dårligt ventilationssystem installeret i dit badeværelse, hvilket kan forårsage mug.

Hvis monteringen af ​​profiler på metalrammen udføres, kan den ruste. Sandt nok kan du købe dyre galvaniserede profiler - dette kan beskytte mod korrosion. En sådan opdatering af lofter er også en lang proces.

Racklofter - stilfuld og holdbar

Ræktype lofter installeres på en færdigmonteret ramme. Reiki er lange paneler af plast, aluminium eller stål. At vælge mellem disse materialer er bedre at holde på aluminium - dette materiale er fugtfast og er ikke bange for rust. Et andet plus af slattedlofter er et stort udvalg af farver. Desuden kan produkterne forkromes, forgyldes med et mønster. Det andet plus af et sådant færdiggørelsesmateriale er nem installation - loftet er samlet som designer. Hvis du vælger hvordan og fra hvad der er bedre at lave loftet på badeværelset, kan du sikkert forblive på denne mulighed: billig og høj kvalitet.

Rack type loft installation

Sandt nok har racklofter også nogle ulemper - sørg for at overveje dem, når du vælger et efterbehandling materiale. Ligesom PVC-paneler har lamperne et problem - over tid bliver snavs tilstoppet mellem lamellerne. Hvis du ikke fjerner forureningen i tide, kan der forekomme mørke striber på materialet, som er meget vanskelige at fjerne. Racklofter er ikke egnet til alle stilarter af interiør. Derfor er det nødvendigt at tænke på forhånd hvordan og ved hvad du vil dekorere badet, og først derefter bestemme på loftet.

Gipsplader lofter og deres vigtigste funktioner

Gipsvæg er et andet efterbehandling materiale, du kan bruge. Hvordan laver man et loft ved hjælp af gipsen i badeværelset? Den første er at bruge et metal i stedet for en træramme. Derudover bør gipsvæg være fugttæt, som består af beskyttende additiver, der beskytter materialet mod svampens udseende.

For ikke at forveksle ved køb, skal du studere materialets emballage - den skal have forkortelsen GKLV (fugtbestandigt gipsplader).

Afslutningsmateriale GKLV

Dette materiale giver dig mulighed for at arrangere loftet smukt. For eksempel kompetent at slå placeringen af ​​lamper eller lave to niveauer lofter. En anden fordel - gipsvæg gør det muligt at skjule uregelmæssighederne i væggene, ledninger og rør. Samtidig er levetiden for gipsvæg af høj kvalitet omkring 10 år.

Men her er der nogle ulemper. For eksempel er køb og installation af gipsplader ikke en billig fornøjelse. Det er jo ikke kun nødvendigt at montere rammen og gipsgipset, men også at behandle overfladerne med kitt, primer og maling. Den anden minus er lønomkostninger, især hvis du planlægger at udføre arbejdet selv.

Spejl loft - skal jeg installere?

Hvis du bruger rigtige spejle, vil et sådant loft se utroligt ud. Et sådant design vil desuden bidrage til visuelt at forstørre rummet. Dette er et klart plus for et lille badeværelse. Sandt nok er dette også den største ulempe - en temmelig høj byggekostnad.

Spejl loft på badeværelset

Vanskeligheder ligger i monteringen af ​​rammen, som skal styrkes for at modstå mange spejle. Generelt, at montere en sådan struktur uden særlig viden og værktøjer virker ikke, det er bedst at bruge hjælp fra en specialist. Men selv spejlet loftet kan ikke kaldes perfekt.

For eksempel kan manglen på spejlet lofter kaldes det faktum, at de skaber en stor mængde glans, som ikke alle mennesker kan lide. Det andet problem - vanskeligheden med plejen. For at vaske produkterne placeret i en højde og endda på et vandret plan er det ret vanskeligt. Der kan ikke gå uden en stige.

Stræklofter i badeværelset - behøver ikke længere at være bange for vand

Stretch PVC lofter kan kaldes næsten perfekt mulighed. Den største fordel ved designet er, at materialet ikke dæmper, vil gemme væggene og gulvet, hvis du oversvømmes med naboer på toppen (1 m2 materiale tåler ca. 100 liter vand). Du behøver bare at dræne vandet og installere loftet på plads, mens materialet ikke mister sine egenskaber. Den anden fordel - materialet passer til ethvert design. Til salg kan du finde snesevis af farver: almindelig, flerfarvet, med tegninger, du kan endda lave billedlofter. Generelt er det vigtigste at vælge.

Og nu om manglerne:

 1. Det er umuligt at strække loftet selv - for det har du brug for dygtighed og vigtigst af alt specielt udstyr.
 2. Materialets skrøbelighed - enhver skarp genstand kan efterlade et hul i materialet. Derfor skal du være forsigtig ved rengøring af lofterne.
 3. For at undgå dette skal du ikke vælge for billig dækning, det kan laves ved hjælp af materialer af lav kvalitet.

Hvad siger designere, når man vælger et loft i et bad?

Som vi har sagt, skal du først overveje designet i badeværelset og vælge de rigtige farver. For eksempel, hvis du vil lave et værelse i klassisk stil, kan du installere hvide lofter eller montere en gipspladestruktur ved at male det med maling. Lygterne opfanges korrekt - belysningen kan f.eks. Udføres punkt.

Tekstillofter er egnede til visuelt udvidelse eller reduktion af et værelse. Sådanne designs kan skabes ved hjælp af lath eller flisebelagt lofter. Du skal bare vælge den rigtige farve og størrelse. Men for et stort bad er det bedst at vælge et gipspladeloft på flere niveauer. Ser godt rundt og lidt konveks loft med indbygget diameter belysningsarmaturer.

Vi fortalte dig hvordan man laver et loft på badeværelset: Hvilke materialer er bedst til dette værelse, og hvilke designere rådgiver, når man vælger et design. Det er kun at gå til butikken for at handle.