Fleksible tagskinner - den bedste løsning til ikke-standardlayouter

Originale taghuller, der er i stand til at omdanne interiører uden anerkendelse, optrådte i vores hjem relativt nylig. Deres højdepunkt er, at de bøjer som du vil, så du ikke kun kan skabe et unikt vindue og buede indretning, men også smukt og ikke-banalt indrettede værelser, der viser al din fantasi.

Fleksible tagskiver - typer

Der er mange varianter af fleksible gardinstænger, der er forskellige i design, materialefremstilling, fastgørelsesmetode. Alle har deres egne egenskaber, der skal overvejes, når de vælger og køber. De fleste af dem er repræsenteret af en profil lavet af aluminiumlegering eller en polymerforbindelse. I udseende ligner de et bånd der når en længde på 6 meter. Dette bånd bøjes godt - nogle aluminiumskorre sælges endda rullet op i en ring.

For at få den rigtige størrelse af båndet, skal du bare klippe det med en hacksav eller med saks til metal. Fastgør det til loftet og vægge. Gør dette ved hjælp af beslag med en pitch på 50 cm eller mindre, hvis gardinerne er tunge. Gardinerne selv på en fleksibel to-rækken cornice er monteret på specialholdere, der er designet til forskellige gardiner. Samtidig er gardinholdere præsenteret i to typer: på den ene hænger de lette dagtiminer fra nylon, chiffon og andre lignende stoffer på de anden tungere stoffer og forskellige lambrequins, der er designet til at skjule bjergene.

Fleksibel aluminiumskornet

Den mest almindelige type er en fleksibel aluminiumsgardinbane. Den er lavet af aluminiumlegering, præget af øget fleksibilitet, holdbarhed og pålidelighed. Det er meget funktionelt og ser stilfuldt ud. Omkostningerne ved en sådan cornice afhænger stort set af fabrikanten, såvel som på størrelse og andre egenskaber, men det er altid højere end plastik. Samtidig kan den modstå vægten af ​​gardiner på op til 50 kg, hvilket ingen anden slags cornice kan garantere.

Fleksibel polyurethan cornice

Hvis du har brug for øget fleksibilitet, skal du være opmærksom på polyurethan fleksibel cornice. Takket være tilsætningen af ​​gummi til kompositionen gør de det muligt at slå op på komplekse arkitektoniske elementer, da de bøjer til en vinkel på 95º. Under installationen kan du justere bøjningen og geninstallere tagskæggene uden at miste egenskaber og udseende. Loft fleksible gardin stænger bruges til gardiner til en loggia, et bay vindue, halvcirkelbue og nicher, arrangement af baldakiner i soveværelser. De kan bøje rundt rør, hjørner, forskellige fremspring på væggene.

Fleksibel plastikflise

En anden moderne og stilfuld indretning til indretning er en fleksibel plastikgardinbane. Robust plastik bruges til produktion. Produkterne har et attraktivt udseende, lav vægt, de er nemme at installere og vedligeholde. Kun det er nødvendigt at tage højde for, at en sådan cornice er designet til en relativt lille vægt af gardiner. Ofte bruges det i børnenes værelser til at arrangere en let baldakin over barnesenget.

Valgmuligheder for moderne fleksible gardinstænger

Dette interessante element bruges aktivt af designere og indretningsarkitekter i mange former - vi bruger en fleksibel tagbøjle til buer, karrevinduer, skærme, baldakiner, vinduesdesign af kompleks geometri, zoneinddeling og meget mere. Fordelenes masse gør det populært og efterspurgt:

 • det er nemt at montere tagbøjler, til dette formål er det ikke nødvendigt at have særlige færdigheder, det er bare nødvendigt at blive styret af den enkle instruktion, der går i et sæt;
 • alsidighed og utrolig fleksibilitet giver dig mulighed for at skabe forskellige designs, efterfulgt af brugen af ​​forskellige stoffer til drapering;
 • deres praktiske gør det nemt at hænge gardiner og pelmets, det er også nemt at fjerne dem;
 • demokratisk værdi er ikke det sidste argument til fordel for en fleksibel tagskinne.

Fleksible loftsgardiner

Til design af vinduer med gardiner, herunder dem med en ikke-standard geometrisk form, er det fleksible loftkornet uovertruffen i originalitet og nem installation. På balkoner og loggier er det også uundværligt, fordi det ikke kræver komplekse installationsarbejder. Ved at kombinere forskellige stoffer kan du kun skabe magiske billeder af vinduesåbninger. Loftsstænger kan også være gemt bag loftgipspladens konstruktion.

Fleksibel buet cornice

Til dekoration af buer og forskellige døråbninger anvendes en fleksibel buet skovl af polyurethan med stor succes. Gardiner, lette tråde erstatter helt traditionelle døre. Især er de praktiske og økonomiske, når buerne og åbningerne har en ikke-standard form og størrelse. Det er ikke nødvendigt at bruge gardiner i gulvet. Dette kan være en dekorativ gardinbue eller et gardin af perler.

Fleksibelt badeværelse hylde

Nogle gange kan du finde i det indre af en fleksibel tagskinne til badeværelset, som er designet til at zone det kombinerede badeværelse eller adskille badet selv fra resten af ​​rummet. Især er denne teknik relevant, hvis badet har en halvcirkelformet, rund, dropformet eller vinkelform. I dette tilfælde er sådan en cornice sandsynligvis den eneste acceptable løsning. I dette tilfælde er specielle gardiner lavet af vandtæt stof.

Fleksible tagstænger til karuselvindue

Til udsmykning af bugtsvinduet er det fleksible loftkornet en foretrukken mulighed for designere. Det understøtter både lys gennemskinnelige stoffer og frodige multi-level gardiner, hvilket gør det muligt at skabe højtidelige empire-stil kompositioner eller lette vægtløse designs i moderne stilarter. Maksimal design fleksibilitet giver dig mulighed for at dekorere både rummelige 3-5-vindues vinduer og mere beskedne i et vindue.

Væg fleksible gardinstænger

Når du laver halvcirkelformet buet, såvel som ikke-standard mansard, er vinduesbøjelige væggitter bare et fund, der giver dig mulighed for at drape åbningen og gentage formen på den øverste bue så præcist som muligt. Du kan oprette et hvilket som helst design, herunder flere rækker, uden at bestille individuelle gardinstænger uden at vente og ikke overbetale. Det færdige sæt indeholder alt hvad du behøver til selvmontering af taggrene.

Hvordan tilsluttes en fleksibel cornice?

Fastgør fleksibel cornice kan være både på loftet og på væggen. Installationsprocessen i disse to tilfælde adskiller sig lidt. Alt hvad du har brug for til arbejde, ud over de dele, der er inkluderet i kittet, er:

 • dykker med skruer;
 • perforator, skruetrækker;
 • bygning niveau;
 • blyant, målebånd;
 • skruetrækker;
 • hacksaw eller mølle.

For at forstå, hvordan den fleksible cornice er fastgjort, skal du først og fremmest læse og gennemgå de instruktioner, der følger med den specielle model af corniceen. De generelle anbefalinger til installation af en fleksibel tagskinne er som følger:

 1. Vi laver markeringerne på væggen eller loftet, afhængigt af hvor du vil hænge tagene.
 2. Marker monteringsstedet for monteringen ved hjælp af en blyant og selve hullets huller. Husk samtidig at afstanden mellem dem ikke skal være mere end 50 cm.
 3. Vi laver huller på markerede steder med en boremaskine. Installer dowel.
 4. Vi fastgør beslagene med skruer og skruer dem ind i de færdige klæder. Tip: Det er bedre at bruge særskilt købte stærke parenteser, og ikke de der er inkluderet, fordi de normalt ikke er meget stærke.
 5. Måling af den ønskede længde af tagskæggene, hacksaw så af overskydende. På det resterende sæt af kroge, gardinholdere.
 6. Vi sætter propperne i begge ender og fastgør dem med en tandhjul.
 7. Vi fastgør profilen på beslagene ved hjælp af specielle låse. Derefter kan du begynde at hænge gardiner.

Hvordan bøje en fleksibel cornice?

Der er en simpel instruktion om, hvordan man giver tagene til den ønskede form. Først og fremmest skal du skitsere linjerne på loftet eller væggen, som du planlægger at montere strukturen på. Efter fastgørelsen af ​​en kant af tagskæggene kan du begynde at bøje den i små sektioner, maksimalt 10 cm og om nødvendigt rette dem med negle, som efter færdiggørelsen af ​​arbejdet skal fjernes.

Som regel bøjes højkvalitets gardinestænger meget let i alle vinkler og i alle retninger, men hvis der opstår vanskeligheder med en plastikflise, kan du bruge en elektrof til at varme den op. Varm plast er mere plastik og gør det godt at bøje. Du skal opvarme små områder, så de giver den ønskede form, og derefter fortsæt til det næste. Efterhånden vil du bøje og vedhæfte hele tagene i henhold til det tidligere gennemtænkte design.

Curved curtain curtain stænger

Fleksibel gardinstang

Hvad er bare ikke interessante løsninger i indretningen. Selv en almindelig gardinstang til gardiner kan være en gave til din lejlighed, især hvis du beslutter dig for at købe en fleksibel gardinstang.

En helt ny løsning til det russiske marked med tagskinnesystemer åbner med udviklingen af ​​italienske industrielle designere og ingeniører - Fleksible tagskærme til gardiner.

Farverig emballage med et stort antal farveillustrationer forklarer helt og holdent alle aspekter og nuancer, og selv køberen, der ikke er fristet i corniceen, vil meget hurtigt regne ud og være i stand til at træffe det rigtige valg.

 • loft og vægmontering mulig
 • lambrequin helt gemmer taggrene
 • multirowed
 • eventuelle konfigurationer er mulige
 • To tagskærme kan laves fra en pakke

Ved køberens valg kan en lang femmånet cornice laves fra et sæt eller skær profilen i to dele og to mindre cornices kan laves.

Installation af et fleksibelt taghul til gardiner tager et par minutter.

Til installation af tagpladerne behøver du kun fire enkle trin.

 • Bor hullerne og installer tykkelsen i trin på 40-50 cm.
 • Fastgør profilen til de monterede kaliper. Den nøjagtige størrelse af profilen er ikke nødvendig - skal bare afkorte overskuddet.
 • I enderne af profilinstallationspropperne.
 • Derefter skal du hænge gardiner med præinstallerede skydere.

· Profilen af ​​de fleksible tagskiver er en unik ingeniørløsning. Det kombinerer maksimal vertikal stivhed for de tyngste gardiner og vandret fleksibilitet til bøjning, selv med små radii.

· Løbere har to typer kroge. Den nederste krog bruges til lav kammusling og tyllstof. Den hakkede hæm og tylen på bundkrogen er fortrinsvis forskudt på grund af den lodrette vægtbalancering. Ved fastgørelsen af ​​en lambrequin eller høje kammuslinger på den øvre krog, bliver tagene helt usynlige.

· En patenteret tykkelse tjener til både loft og vægmontering. Den bevægelige tunge strammer og strammer profilen korrekt. Udformningen af ​​understøtningerne forstyrrer ikke gardins frie adskillelse langs hele længden af ​​tagene.

Enhver fleksibel loftkornet består af:

· Vedvarende polymer fleksibel profil

· Multifunktionelle skydere, hvor gardinerne er hængt;

· Støtter (særlige indehavere);

· Hætterne er beregnet til pålidelig fastgørelse af løbere.

I nogle tilfælde kan kittet omfatte forlængerledninger, der som regel anvendes til universelle designs.

Glidere udføres i de fleste tilfælde med to typer kroge (hvis gardinerne er hængt med kroge):

· Nedre - som er designet til gardiner og gardiner af lette og mellemstore stoffer (organza, tulle);

· Øvre - bruges til portieres (nat gardiner) og lambrequins.

Designet kan monteres ikke kun til loftet. I nogle tilfælde er der monteret kaliper på væggene (på billedet). I tykkelsen løser et særligt bevægeligt element med høj grad af pålidelighed profilen i den ønskede position.

Stikkene har kroge, lammekreverne hænger på toppen, og den nederste er brugt til at holde kanten af ​​gardinet. Desuden er propperne fladt, som giver dig mulighed for at installere taggen tæt på loftet eller væggen.

De vigtigste brugsvejledninger

Den fleksible cornice udmærker sig ved sin høj grad af alsidighed, derfor kan den bruges i forskellige områder af området til:

· Design af døre og vinduer, der ikke er standard i deres geometriske form

· Udsmykning af komplekse arkitektoniske strukturer (gardiner er hængt på loftsvinduer, karosserier, loggier og balkoner);

· Zoning af plads til visse funktionelle zoner i et enkelt rum

· Brug og hængning af baldakiner og skærme med forskellige funktionelle formål

· Værelser med komplekse krøllede linjer, i dette tilfælde er loftet fleksible cornice brugt til at hænge gardiner omkring omkredsen af ​​rummet.

installation

For at kunne installere et fleksibelt loftkornet og derefter hænge gardiner, har vi brug for:

· Marker installationsstedet på loftet (der er en installationsmulighed på væggene, men i værelser med lave lofter er det bedre ikke at bruge det og anmeldelser bekræfte dette);

· Bor huller til parentes (kaliper) i loftet hver halve meter;

· Anbring universelle løbere og reparer med hætter

· Fastgør beslagene på loftet

· Snap på kaliberens fleksible tagskinner

· Fastgør kroge til gardiner og hæng på profilen.

Nøglefordele

Fleksible tagger, og anmeldelser bekræfter dette, har flere fordele, blandt hvilke vi bemærker:

· Muligheden for at give nogen, selv den mest originale form, hvilket giver en høj grad af universalitet og dekorative egenskaber, evnen til at bruge i næsten ethvert interiørdesign;

· Lavprisprofil, som reducerer omkostningerne i forbindelse med installationen

· Leveringsgemensity - fleksible tagskiver, som regel er dette en fleksibel tape fem meter lang, pakket i en speciel boks med kompakte dimensioner;

· Funktionelt og tilgængeligt for alle installationer

· Nem, fejlfri glidning langs eksisterende guider, fjernelse og hængning af enhver form for gardiner;

· Muligheden for at bruge en række dekorative efterbehandling elementer (vedhæng, tråde, børster og en række andre);

· Længdenes variabilitet (tagene kan afkortes ved at skære et fragment af den ønskede længde fra det femmåbende tape eller forlænge det, opbygge ved hjælp af særlige forlængeradaptere);

· Høj kvalitet af polymermaterialer anvendt i produktionen

· Bemærkelsesværdig elasticitet og styrke af strukturen (båndet kan bøjes uden problemer i en vinkel på op til 100 grader, og designet kan let modstå en belastning på op til 80 kilo).

Brugen af ​​fleksible tagskiver (loft og væg) er en mulighed for lidt penge til at skabe et eksklusivt og fremragende design i næsten ethvert rum, uanset størrelse, funktionelle formål og arkitektoniske former.

Udformningen af ​​fleksible tagskinner omfatter en profil lavet af slidstærkt polymer, skydere til hængende gardiner og stik til fastgøring af dem, holdere til tagbøjlerne, forlængere. Løbere har to typer kroge. De nederste er brugt til lavkrom gardiner eller organza. Gardiner bevæger sig let i den rigtige retning uanset bøjningsradien. Takket være det kan fleksible tagflader bruges til alle arkitektoniske ledges.

Krumme tagskinner til lodrette persienner

buede bueformede tagskærme til lodrette persienner. En stor europæisk producent har tænkt på det tekniske udstyr til en sådan cornice, så brugen i hverdagen vil kun give dig positive følelser.

Lodrette tagbøjninger bøjet i form af ERKER

Løftesystem til store gardiner

Løftesystemet bruges til scener, afgrænsning af sportscentre og andre strukturer. Systemet anvender kraftfulde tromler, hvor kablet er såret, fastgørelsesanordninger, samt en kraftig elektrisk vinsj. Når der er monteret, stiger en stofpartition op til loftet og frigør helt hallen.

Systemer til adskillelse af store rum

Unikke systemer til at adskille store rum og organisere gardiner.

Der er to typer systemer: glidning og løft.

Slide systemer bruges til at hænge tøj til scenen, systemer til at adskille gymnastiksaler, og også som en cornice for tunge gardiner. I skråtningsprofilen anvendes kraftige vogne, takket være, hvormed vognene er umulige, og samtidig er støj under gardinens bevægelse minimal. Udseendet af gardinvejen gør det muligt at bruge det til forskellige formål. Hver vogn er designet til belastninger på op til 80 kg. Vejens (gardin) profil er konstrueret til en belastning på mindst 100 kg pr. 1 løbende meter. Vores design er kendetegnet ved enkelhed og pålidelighed.
Gardin kontrol kan enten være i manuel tilstand eller ved hjælp af et elektrisk drev.

Løftesystemer bruges til scener, afgrænsning af sportscentre og andre strukturer. Systemet anvender kraftfulde tromler, hvor kablet er såret, fastgørelsesanordninger, samt en kraftig elektrisk vinsj. Når der er monteret, stiger en stofpartition op til loftet og frigør helt hallen.

Eaves til et retlinet glidende gardin.

Den bruges til hængende klædeskoler, gymnasiumseparationssystemer, og også som cornice til tunge gardiner. I skråtningsprofilen anvendes kraftige vogne, takket være, hvormed vognene er umulige, og samtidig er støj under gardinens bevægelse minimal. Udseendet af gardinvejen gør det muligt at bruge det til forskellige formål. Hver vogn er designet til belastninger på op til 80 kg. Vejens (gardin) profil er konstrueret til en belastning på mindst 100 kg pr. 1 løbende meter. Vores design er kendetegnet ved enkelhed og pålidelighed. Gardin kontrol kan enten være i manuel tilstand eller ved hjælp af et elektrisk drev.

Gardin vejemateriale er aluminium. Separationskoefficienten - 1: 8. Vægten er 1 m. cornice - 2,9 kg.

-2 førende vogne, 3 drevne vogne per løbemåler, bypass- og endeblokke, begrænsere, figurer, koblingsplader, hardware. Sektion: 60x48mm

Fleksible gardinstænger

Den moderne arkitektur af boliger er præget af en række planlægnings- og designløsninger. Fremkomsten af ​​lejligheder med uregelmæssig form, med et komplekst layout, hvor værelserne ofte er femkantede eller cylindriske, vinduesåbninger - rundt, og væggene er placeret i hjørnerne, krævede en anden tilgang til boligformidling.

Hvis transformerbare møbler hjælper med at bevare det anvendelige område til det maksimale, er det muligt at implementere originale ideer til design af vinduesrum med kompleks geometri ved hjælp af fleksible gardinstænger. Lad os tale om deres fordele, typer og omfang.

Særlige egenskaber

Gennemførelsen af ​​traditionelle taggrænser begrænser mulighederne for deres anvendelse på grund af den usædvanlige ligehed af førerne af sådanne systemer. I den henseende er fleksible gardinstænger mere alsidige.

I dag udarbejdes moderne teknologier med magt og hoved, når det drejer sig om moderne interiører, hvilket indebærer asymmetriske konturer, glatte former og linjer af tredimensionale elementer. Derfor er der relevante alternative systemer til fastsættelse af gardinsammensætninger, der bevarer den stilistiske orientering af indretningen.

I fleksible hjørner er den vandrette akse, der har tilstrækkelig elasticitet til at danne udtænkte konfigurationer, optimalt kombineret med vertikal stivhed, som løser problemet med at fastgøre tætte gardiner med stor vægt. Begge egenskaber er uundværlige til udsmykning af komplekse vinduesåbninger med buede, karvevinduer eller skråt buede rammer.

Takene på grund af bøjningen af ​​profilmaterialet, erhverver evnen til ikke kun at forsigtigt bøje, men også for at danne skarpe hjørner, hvis radius er begrænset til 5 centimeter.

Hvad angår den konstruktive løsning, så har vi, hvis vi sammenligner de klassiske vandrette gardinfikseringssystemer og fleksible gardinstænger, en mere forenklet struktur, som ikke påvirker dens pålidelighed.

Standard komplet sæt af elastisk fastgørelsessystem er præsenteret:

 • Profil - grundlaget for hele strukturen.
 • Løbere. Udstyret til hængende vinduet tekstiler giver kroge af to typer: tunge gardiner og bande lambrequins er monteret på de øverste og lette tylgardiner på de nederste.
 • Skydelærer. Disse dele er specielle holdere, der er ansvarlige for at fastgøre profilen i den ønskede position. De kan fastgøres til enhver overflade, det være sig et loft eller vægge.
 • Edge stik, der fastgør skyderen selv. Pladens flade form sikrer, at det elastiske system passer tæt til arbejdsplanet.
 • Forlængere, hvorigennem øger loftet strukturer, når behovet opstår.

arter

Fleksible gardinstænger adskiller sig i flere kriterier, hvilket forenkler valget af et passende fastgørelsessystem:

 • Type mount. Som allerede nævnt fastgøres båndene på et hvilket som helst plan. Afhængig af opgaven anvendes profilen med fastgørelse til væggen eller med fastgørelse til loftet, hvilket er tilrådeligt, hvis zoneinddeling er nødvendig.
 • Antallet af rækker. Profilen kan være single-row og multi-row, som er bestemt af antallet af rækker, der danner båndet. For at gennemføre det enkleste design af vinduesåbningen er et enkelt-række monteringssystem tilstrækkeligt. Hvis prioriteringen er udformningen af ​​en ikke-trivial ide, når det ikke kun er nødvendigt at placere en kompleks gardinsammensætning, men også at kompetencerende integrere den i vinduesrummet og endda en ikke-standardform, så er der to-trinsprofiler her brug for.
 • Form.

Cornices er:

 1. Tape med direkte profil er universelle fastgørelsessystemer.
 2. Radius, halvcirkelformet eller næsten rund - de er de bedste assistenter i forberedelsen af ​​avantgarde-interiører, hvor vinduerne er kendetegnet ved uregelmæssig form.
 3. Arcuate, som giver dig mulighed for med held at gennemføre et spektakulært og uforudsigeligt design i moderne stil, til asymmetrien, afrundede former og snoede linjer, der skjuler overgangen fra en komponent af situationen til en anden.
 4. I form af strukturer med afrundede kanter giver sådanne løsninger en behagelig lystilstand med gardiner lukket om natten, netop på grund af deres designfunktioner.

dimensioner

Før du går til butikken for en fleksibel cornice, skal du ikke glemme at tage målinger fra, hvad du planlægger at gøre. Hvordan ikke at fejle med monteringssystemets størrelse? Der er ikke noget vanskeligt her, da profilerne hovedsagelig er standardstørrelser.

Med fokus på de dekorerede elementers dimensioner kan du købe elastiske systemer, hvor båndet har en længde på 3,5, 5, 7 og 10 meter. Produkterne er færdige med kroge, holdere og hætter i en mængde beregnet for en bestemt længde. Der er 50 meter cornices, der hovedsagelig anvendes i store genstande, hvor mængden af ​​arbejde er passende.

materialer

Fleksible taghugger adskiller sig i materialet til produktion af en profil. Dette kan være plastik (polyvinylchlorid), polyurethan eller aluminium.

Aluminium konstruktioner

Den konsekvente store efterspørgsel efter fastgørelsessystemer fremstillet af aluminium forklares af de uovertrufne tekniske egenskaber ved de vigtigste strukturelle materialer i moderne tider. Og da det mest almindelige metal på vores planet er iboende i en sjælden kombination af værdifulde egenskaber, så har dens produkter lignende egenskaber:

 • Styrke. Gardiner i fast tilstand skaber en øget belastning på monteringsstrukturen. For højstyrke aluminiumskorn er drift under sådanne forhold ikke noget problem.
 • Ekstrem plasticitet. En sådan nyttig egenskab giver mulighed for nemt at give designet af enhver ikke-standardform, idet der tages hensyn til de arkitektoniske træk ved vinduesåbninger.
 • Vandmodstand. Aluminiumprofilernes evne til at modstå korrosion skyldes selvets ufølsomhed for påvirkning af fugtighed, da der er en tyndeste, men meget holdbar oxidfilm på overfladen. Dette er især vigtigt, når man designer vinduer i køkkener, balkoner og loggier.

Fleksible gardinstænger

Sammen med de nye arkitektoniske løsninger til realisering af det sædvanlige interiør af uregelmæssigt formede vinduer (buede, karvevinduer, skråt buede rammer), kom nye måder at designe. Den ene er brugen af ​​fleksible gardinstænger til gardiner, der kan bøjes og påtage sig enhver form. Denne ejendom gør det muligt ikke kun at designe komplekse vinduesåbninger, men hjælper også med at fordelagtigt zone interiøret i enhver lejlighed.

Egenskaber og fordele

I verden af ​​moderne teknologier af moderne interiør, hvor asymmetriske omridser og glatte linjer ikke kan udleveres, er gardinstængersystemer meget udbredt for at bevare interiørets stilistiske træk.

Bølgernes buede materiale kan tage både en blød bøjning og en spids vinkel med en radius på ca. 5 cm. Takket være kombinationen af ​​en fleksibel vandret akse og stivhed i den vertikale akse kan du give en ufuldstændig form til profilen på tagskægget og vælge gardiner fra noget lige tungt materiale.

Moderne modeller er forskellige:

 • høj styrke af materialet, på trods af dets blødhed og evne til at bøje let, tilpasse sig den valgte geometri af loftet og væggene;
 • universalitet af brug (dette design er imidlertid ikke egnet til stretch loft systemer);
 • nem installation og betjening (sikrer perfekt glidning af gardinerne);
 • evnen til at øge eller forkorte længden af ​​corniceen, vælg dens bredde;
 • stilfuld ydeevne (brugen af ​​interessante dekorative detaljer gør det muligt at dekorere ethvert værelse og yderligere understrege interiøret);
 • lave omkostninger ved produktet og yderligere fastgørelsesmidler;
 • Praktisk bevægelse (kompaktitet i pakket form gør det muligt at transportere båndet uden problemer).

Afhængigt af fastgørelsesmetode kan fleksible profiler være loft- eller vægmonteret. Der er ingen forskelle i kompleksiteten af ​​deres installation, så valget af typen af ​​gardinstænger afhænger af brugerens præferencer og på applikationen (til zoneinddeling bruger ofte loftstrukturer).

Indretningsarkitekter anbefaler brug af loftsprofiler i små områder med lave lofter. Når du bruger disse taggafler til vinduesåbninger, kan du visuelt udvide rummet.

På grund af de lyse gennemskinnelige gardiner, der hænger på tagskæggene, der er fastgjort til selve loftets overflade, synes rummet i rummet mere åbent.

Afhængig af antallet af rækker, skelnes enkeltrange og flere rækker profiler. Enkelt række - en klassisk type til simple vinduesdekorationer. En helt anden ting - to-rækken design. De giver dig mulighed for at oprette komplekse kombinationer af tekstilmaterialer på et enkelt vindues rum - vedhæfte flere rækker tynde gardiner, hængende lamrequins, perler og andre dekorative elementer.

Afhængigt af formen udsender de tapetafskærmninger (lige profil), afrundet, halvcirkelformet og bueformet.

Fleksible tagg af en direkte form er universelle. En meget nyttig funktion fra både æstetisk og praktisk synspunkt er et system med afrundede hjørner. Når det bruges i soveværelset, når natgardinerne trækkes tilbage, kommer mindre lys og kold luft ind i rummet, hvilket skaber en følelse af komfort og sikkerhed.

Halvcirkelformede og bueformede hjørner er egnede til sådanne strukturer som buer, et karrudevindue og et dormervindue og nicher inde i rummet.

materialer

Afhængigt af materialet skelner aluminium, plast og polyurethan taggafler.

På grund af dets tekniske egenskaber har strukturer fremstillet af aluminium fået stor popularitet. Deres fordele kan ikke vurderes:

 • pålidelighed, holdbarhed og anvendelighed, hvilket gør det muligt for sådanne systemer at tåle tunge gardiner;
 • Evnen til at være inert til vand (når den er placeret i badeværelser og åbne balkoner og loftsrum), ikke at reagere på en kilde til ild samt at modstå indflydelse af høje eller lave temperaturforhold, falder pludselige temperaturfald;
 • langvarig bevaring af udseende (på grund af tilstedeværelsen af ​​en særlig polymercoating, som beskytter produktet mod de negative virkninger af fysiske og mekaniske faktorer, giver resistens over for deformation i hele driftsperioden)
 • evnen til at ændre farven på aluminiumsbåndet (kun lavet af specialister i ordren, med selvmaling kan afskrække);

På grund af den omstændighed, at aluminium er et ret dyrt materiale, vil prisen på cornice imidlertid være ret høj, men denne kendsgerning kan ikke betragtes som en ulempe på grund af den høje kvalitet af sådant materiale.

Konstruktionen bestående af plast har også sine fordele og ulemper. Af fordelene kan nævnes:

 • et stort udvalg af farver og former (denne kendsgerning forenkler søgningen efter en passende mulighed);
 • Muligheden for at vedhæfte dekorative elementer (bånd, perler, pelmets);
 • nem montering af sådanne tagskinner, der er forbundet med fleksibiliteten af ​​dette materiale;
 • vandmodstand, termisk stabilitet (undtagen meget høje temperaturer);
 • praktisk anvendelighed
 • mangel på særlig pleje - snavs absorberes ikke i plastoverfladen;
 • lav pris sammenlignet med aluminium analoger.

Blandt ulemperne bemærkes det, at når du køber, skal du huske på, at plastikskåren i modsætning til metalprodukter med op til fire rækker kun indeholder en eller to rækker.

Særligt bemærkelsesværdigt og design af polyurethan. Valget af denne type materiale skyldes følgende nyttige egenskaber:

 • modstand mod pludselige temperaturændringer
 • høj grad af fleksibilitet af produktet, elasticitet (evnen til at designe vinkler på 100 grader);
 • slidstyrke under drift
 • kemisk inertitet (når den er monteret ved hjælp af klæbemidler, er den ikke deformeret på grund af reaktioner);
 • pålidelighed (modstår tunge gardinkombinationer i størrelsesordenen 100 kg);
 • tilgængelighed af pris.

Fleksible tagskærme er efterspurgte sjældnere på grund af den høje pris på materialet og belægningerne, der kommer i en række nuancer, ofte dækket af gennemsigtig lak.

I modsætning til systemer fremstillet af andre materialer er trækonstruktionerne ikke modstandsdygtige overfor høje temperaturer, fugt og kemikalier, hvilket begrænser brugen af ​​disse gardinstænger og komplicerer situationen med deres pleje. Levetiden for disse produkter er længere end for eksempel plastik, og styrken er ikke ringere end analoger.

Trærammer er ofte dekoreret med udsøgte mønstre og udskæringer.

Fleksible tagskærme af træ i indretningen i stil med Loft, Country, Provence er meget populære. Det overordnede design af disse strukturer giver rummet med naturlig harmoni og naturlighed, hvilket igen understreger deres unikke karakter. Ved brug af fleksible kroge i det indre af den modernistiske stil vælger designere træprofiler dekoreret med metal-, glas- og polymerindsatser.

Hvor anvendes halvcirkelformede og buede cornices

Tuserne med Khrusjtjov-huse bliver en fortid, og layouterne i moderne lejligheder er mere og mere behagelige for os, måske ikke nødvendigt, men med så behagelige lækkerier som glaserede nicher og karruselvinduer. At smukt dekorere dem vil kræve specielle halvcirkelformede cornices. Med deres hjælp kan du ikke blot dekorere buglens vindue, men også udstyre en baldakin, udstyre komfortabelt badeværelse, sætte et rum eller dekorere buen med gardiner. Overvej rækkevidden af ​​den halvcirkelformede og buede form i mere detaljerede detaljer.

Oriel gesimser

Da et karnevindue adskiller sig med en rektangulær, trapezformet eller bueformet form, for at smukt dekorere dets ruder, er der brug for en speciel klinge, hvis geometri svarer til formen af ​​fremspringet. Til disse formål, der passer til flere typer af tagrunde, forskellig i design og tekniske egenskaber. Bayed cornices er:

Profilmodellerne er lavet af fleksibelt metal eller plastik, hvilket gør det muligt for installationen at bøje dem og kopiere geometrien i karnappvinduet. De resterende sorter er monteret som polyhedra, der består af talrige (i antal bøjninger) segmenter ved hjælp af hjørnefastgørelser. Næsten alle strukturer er fastgjort, afhængigt af typen af ​​beslag, både til væggen og til loftet, og har deres egne fordele og ulemper. Overvej dem mere detaljeret.

Fleksible tagstænger fra en aluminiumsform

Denne løsning er den mest populære for bugladsvinduet. Ved fremstilling af sådanne tagskinner anvendes aluminiumsprofil med et rundt eller rektangulært tværsnit og en maksimal længde på 6 m og hvid pulvercoating. Plast aluminium bøjer let, giver dig mulighed for at skabe glatte linjer og er velegnet til dekoration, som en halvcirkelformet og bugvinduer af de mest bizarre former. Profilen er monteret på specielle fastgørelsesdele i trin på 0,50-0,80 m afhængigt af gardinens vægt.

 • kunne modstå gardiner på op til 50 kg
 • gliderne på profilen bevæger sig frit;
 • at justere profilen til den ønskede størrelse nok hacksaw;
 • Under installationen kan du ændre bøjningslinjen efter eget valg.
 • Der er specielle modeller med tape til lambrequin.
 • fleksible modeller kan kun være en enkelt række. At hænge gardinerne med tyll bliver nødt til at bruge to profiler;
 • bærer kun funktionelle, men ikke dekorative belastning. For at tilføje æstetik skal en sådan cornice være dækket af gardiner eller skjult i en niche;
 • Med et stort antal bøjninger i loftet vil der være behov for yderligere fastgørelsespunkter, hvilket er ubelejligt i tilfælde, hvor lofterne er suspenderet.

Fleksible tagstænger fra plastik

Fleksible tagstænger af plast er meget lette, har nøjagtigt det samme design, såvel som fordele og ulemper som aluminium, men har større plasticitet. De kan monteres på væggen og i loftet.

Fordelene ved plastmodeller i forhold til aluminium:

 • adskiller sig i den øgede fleksibilitet, det er let bøjet i en vinkel på 95 grader, let uden at bryde, bøjer sig rundt skarpe ledninger og varmeledninger;
 • rullet ind i en ring og optager minimal plads under transporten.
 • ikke så holdbart som aluminium
 • lavt belastningsevne: ikke egnet til tunge gardiner.

Dækkestykker

Busbars er monteret i loftet. Gør dem af et stift metal eller plastik. Glatte linjer og sving opnås takket være forbindelseselementerne, bøjet i forskellige vinkler og forskellige længder. I standardversionen har leddene vinkler på 90 og 45 grader, hvis du vedhæfter dem sammen, kan du få endnu en bøjning på 135 grader. Derudover begyndte man for nylig at producere modeller med hak, der blev anvendt langs den indre radius. Klippe elementet på hakket, du kan få en ekstra bøjningsvinkel på 2,5 grader.

 • 2-3 rækker gardiner kan hænge på et dæk;
 • kan modstå tunge belastninger;
 • skyderne på styrene bevæger sig let og smidigt;
 • Designet kan trimmes med en dekorativ baguette.

ulemper:

 • dækkonfigurationen afhænger helt af de forbindende roterende elementer;
 • Dette design er ikke egnet til karosserier med kompleks geometrisk form.

Runde gardinstænger

Runde buglængder er segmenter af metal eller træstang, der er forbundet med hængsler og er en og to rækker. Drejningsvinklerne justerer klemboltene. Afhængig af typen af ​​fastgørelse kan en sådan cornice monteres både til loftet og til væggen. Gardiner på den runde cornice fastgjort til stavene, ringe eller grommets.

 • sådan cornice ser meget æstetisk glædeligt ud og behøver ikke at være skjult under en baguette eller i en niche;
 • På to-rækken model kan du hænge gardiner og gardiner.
 • hængslerne hindrer gardinernes frie bevægelse, så hvis der er behov for dette, bliver du nødt til at købe specielle ringe med et stik;
 • Med deres hjælp kan du kun oprette en brudt linje, men ikke en glat linje, så runde tagskinner bruges til karosserier, hvor der ikke er behov for helt at flytte gardinerne.

Ønsker du at få en solid metalplade, lige præcis i samme form som vinduesåbningen, skal du bestille et smedet produkt i et specielt værksted.

String gardin stænger

Sådan en cornice er en metal streng strækket mellem to indehavere. På steder med bukkebuer er den fastgjort med specielle beslag. Gardiner er hængt på en streng med kroge, små grommets, ringe eller klip. At hænge lærredet i to eller tre rækker bliver nødt til at montere to eller tre taggrunde.

 • snor gardin stænger for de mest budget og overkommelige;
 • når gardinet er fastgjort til en streng, ser det ud til at hænge i luften. Det ser meget originalt ud.
 • Lad ikke gardiner veje mere end 3-4 kg;
 • På grund af også lakonisk design er de primært egnede til indretninger lavet i minimalistiske stilarter;
 • Over tid skal strengen hænge og skal strammes periodisk;
 • gardinet kan kun flyttes i en lige linje til fastgøreren;
 • Ved hjælp af en strengstruktur kan der kun oprettes punkterede linjer, men ikke glatte linjer.

Som du let kan se, er valget af bugformede halvcirkelformede hjørner forskelligt, og du kan altid finde en passende mulighed for en bestemt stil, vision og tegnebog.

Halvcirkelformede gardinstænger til badeværelser og brusere

Gardinstænger til separering af badet fra rummet er lavet af stål, aluminium eller plast med et rundt eller rektangulært tværsnit. Den mest almindeligt anvendte profil er rustfrit stål, da det ikke er følsomt for korrosion i karakteristika for badeværelsesforhold med høj luftfugtighed. Den halvcirkelformede cornice til badeværelset kan være lavet af aluminium, men i forhold til stål har dette metal en mindre sikkerhedsmargen. Plast badestang er det mest budgetmæssige. Ægte plastmodeller er ringere end metal i holdbarhed, men den overkommelige pris giver dig mulighed for nemt at erstatte dem med nye.

I henhold til curvaturets krumningsgrad for badeværelset er de oftest:

 1. I form af bogstavet G.
 2. Buet.
 3. Halvcirkelformede.

Alle sorter anvendes til bad af den passende konfiguration: G-formet til kvadratisk og rektangulær, buet til oval og halvcirkelformet. Den halvcirkelformede bjælke i sig selv er monteret på væggen, men i tilfælde, hvor kurvens bøjningsvinkel eller dens samlede længde er for stor, forstærkes strukturen med yderligere fastgørelse til loftet ved det øverste bøjningspunkt. Gardinet er hængt på tagskægget ved hjælp af ringe, grommets og mindre ofte løkker eller indsatser.

Til designer VVS med uregelmæssigt buede former anvendes en fleksibel polyurethanprofil, som kan få en hvilken som helst afrundet konfiguration.

Eaves til registrering af baldakiner

Blomstrende baldakiner - faldt i middelalderen. I dag er det fashionabelt at vende tilbage til det grundlæggende, og de er igen i trend. For deres arrangement også bruge buede taggrunde. For at hegn hele kæden omkring omkredsen er et loftdæksel eller profilmodel bedst egnet. Hvis du kun vil adskille en del af sengen, f.eks. Ved hovedet, er det mere hensigtsmæssigt at bruge en lille vægstruktur. Sidst men ikke mindst afhænger valget af gardinens type og vægt:

 • til lyse gennemskinnelige gardiner egnede taghuler af enhver art;
 • For tunge og tætte gardiner er det bedre at bruge fleksible profil- eller metalloftmodeller;
 • Baldakinen over krybbeen kan anbringes på afsatsen til badeværelset fastgjort til væggen.

Det varierede valg, der præsenteres for os af det moderne marked, gør det muligt at finde en passende tagbøjle til et baldakin i ethvert soveværelse, uanset om det er barnligt eller voksen og i hvilken stil det er dekoreret. Det vigtigste er at bestemme, hvilken slags baldakin du vil have, beslutte dig for valget af stof og anslå loftets højde.

Halvcirkelformede systemer til fastgørelse af gardiner fremhæver med fordel rummets arkitektur.

Eaves er ikke kun et pålideligt produkt, der vil tjene i mange år, men også et originalt dekorativt element. Han kan som understreger indretningens overordnede stil og blive et accentelement og forblive i skyggerne uden at distrahere opmærksomheden fra gardinerne. Hans valg vil være korrekt, hvis du følger disse enkle regler og forstår hvilken slags visuel effekt du vil opnå ved hjælp af en cornice.

Fleksible gardinstænger til gardiner. Typer af taggrunde og 30 billeder

Den moderne udvikler bevæger sig længere væk fra lejlighedens standardlayout. Og nu vises de "femte" hjørner og runde vinduer i huset. Parallelt skal byggemarkedet udvikle sig. Lyskrævende mobile designs erstatter kapital store ting. En af disse - fleksible loft cornice.

Hvad er loftet taggrene?

Eaves til gardiner typer af et foto - økonomien mulighed for fleksible loft taggitter er lavet af polyvinylchlorid (PVC). Solgt af færdige sæt, da det praktisk taget ikke behøver professionel installation.

Af natur er han blød og formbar på arbejde. Med det kan du lave bøjninger. Som regel har den en eller to rækker for at sikre gardinerne. Men med lethed kan du lægge en anden stribe af tagskægget og derved tilføje de manglende rækker. Eksperter anbefaler ikke at bruge for tunge stoffer på denne enhed, se loftslyset til billeder med gardiner.

Den fleksible cornice er nem at rengøre, da den ikke absorberer snavs. Men køkkenet skal bruge husholdningskemikalier - fedt dråber er ikke så let at vaske af overfladen.
På den, eller rettere bagved det, kan du montere LED-strimlen, og det vil ikke være synligt.

Se videoen: Installation af en fleksibel gardinstang til gardiner

Typer af gardin stænger til gardiner fotos med en beskrivelse, en anden mulighed er fleksible aluminium gardin stænger. Sådanne produkter er meget dyrere end PVC, men dette er begrundet i deres tekniske egenskaber. Selv om cornice er lavet af høj kvalitet aluminium, kan det gives enhver form. Her kan du straks bruge op til fire baner. Vægten af ​​stoffet i dette tilfælde er ligegyldigt, hjørner til gardiner, loftsbilleder i interiøret.

Ikke brandfarlig, fugtbestandig, reagerer ikke på temperaturændringer. Den eneste ulempe er umuligheden af ​​at male det i den ønskede farve. Normalt er det hvidt, men hvis du ønsker og mulighederne for internettet, kan du finde andre nuancer på byggepladser. Dette vil naturligvis afspejles i prisen på produktet.

Hvad består en fleksibel cornice af?

 • Fleksibel profil lavet af holdbar polymer. Solgt rullet ind i en rulle på fem meter.
 • Glidere til hængende gardiner. De er udstyret med to typer kroge: øvre til tunge gardiner og lambrequins, lavere til let tyll.
 • Kalibre - særlige indehavere. De kan monteres både på loftet og på væggen. Pålideligt specielt bevægeligt element løser profilen i den ønskede position.
 • Stik til fastgørelse af løbere. Desuden er de flade, hvilket gør det muligt at hænge tagene tættere på væggen eller loftet. På propperne har også kroge. En til fastgørelse af lambrequin, den anden til fastsættelse af den ekstreme krog (så den ikke kryber langs sporet).
 • Forlængerledninger. Med deres hjælp er det muligt at øge ethvert design af tagbøjler til gardiner af loftfotografier i et interiør.

Hvordan montere et loftet cornice?

Typer af gardin stænger til gardiner fotos med en beskrivelse er forskellige, læs om hvordan man monterer dem. Minimalisme af hele strukturen kræver ikke kompleks installation. I dette tilfælde kan du nemt gøre uden hjælp fra en professionel. Det sværeste er at komme frem til udformningen af ​​det fremtidige vindue eller væggen og videre i henhold til planen.

Ifølge det opfandt og godkendte projekt anvender vi markeringen på loftet eller væggen. Med lave lofter dækker den bedste monteringsmulighed - på væggen. Denne metode vil visuelt tilføje dig et par centimeter op.

Hver 40-50 cm bores huller til fastgørelse af kalibre. Jo brattere krumningen af ​​tagene og jo større den planlagte vægt af gardinerne, jo oftere skal beslagene fastgøres. Kaliperne fastgøres ved hjælp af almindelig dowel-negle til cementvægge eller med selvdrejende skruer til en træoverflade.

Dernæst skal du sætte på skråløbernes rullebaner, snap profilen på beslagene og installere stikkene. Det er stadig at sætte kroge på de færdige gardiner og fastgør dem til tagene. Glem ikke, at lignende gardinstænger til gardiner, typer af fotos skal monteres på et groft loft. Hverken gipsvæg eller stræklofter kan ikke modstå sværhedsgraden af ​​tagskæggene med gardiner. Alternativt kan du ændre funktionen ved at åbne og lukke gardinerne til kontrolpanelet.

Hvad kan hænges på en sådan cornice?

Alt! Til stuen er det et smukt design med alt hvad du vil: lys tule eller tykke gardiner på vinduerne, pelmets, gardiner lavet af perler og andre lignende materialer for at skelne mellem en zone fra en anden.

I soveværelset - evnen til at lave en kongelig seng med en baldakin eller adskille krybbe fra andres øjne og dagslys.
Til børnehave er dette en fantastisk mulighed for at opdele et rum for heteroseksuelle børn eller bare lukke den del af rummet, der er i rummet fra træningsrummet.

Nu er det blevet fashionabelt at bygge studielejligheder. Fleksibelt loft cornice giver en fremragende mulighed for at adskille alle de nødvendige områder.

Om køkkenet eller påklædningsrummet og sig ikke. Det lille område af disse lokaler tillader ofte ikke at installere nogen form for hovedgardiner i form af døre eller skærme. Taket på billedet med gardiner, der er fastgjort i loftet og et specielt gardin, vil perfekt dekorere døråbningerne i disse værelser, hvor meget fantasi og lommeblad tillader.

Fleksible tagskinner - den bedste løsning til ikke-standardlayouter

Originale taghuller, der er i stand til at omdanne interiører uden anerkendelse, optrådte i vores hjem relativt nylig. Deres højdepunkt er, at de bøjer som du vil, så du ikke kun kan skabe et unikt vindue og buede indretning, men også smukt og ikke-banalt indrettede værelser, der viser al din fantasi.

Fleksible tagskiver - typer

Der er mange varianter af fleksible gardinstænger, der er forskellige i design, materialefremstilling, fastgørelsesmetode. Alle har deres egne egenskaber, der skal overvejes, når de vælger og køber. De fleste af dem er repræsenteret af en profil lavet af aluminiumlegering eller en polymerforbindelse. I udseende ligner de et bånd der når en længde på 6 meter. Dette bånd bøjes godt - nogle aluminiumskorre sælges endda rullet op i en ring.

For at få den rigtige størrelse af båndet, skal du bare klippe det med en hacksav eller med saks til metal. Fastgør det til loftet og vægge. Gør dette ved hjælp af beslag med en pitch på 50 cm eller mindre, hvis gardinerne er tunge. Gardinerne selv på en fleksibel to-rækken cornice er monteret på specialholdere, der er designet til forskellige gardiner. Samtidig er gardinholdere præsenteret i to typer: på den ene hænger de lette dagtiminer fra nylon, chiffon og andre lignende stoffer på de anden tungere stoffer og forskellige lambrequins, der er designet til at skjule bjergene.

Fleksibel aluminiumskornet

Den mest almindelige type er en fleksibel aluminiumsgardinbane. Den er lavet af aluminiumlegering, præget af øget fleksibilitet, holdbarhed og pålidelighed. Det er meget funktionelt og ser stilfuldt ud. Omkostningerne ved en sådan cornice afhænger stort set af fabrikanten, såvel som på størrelse og andre egenskaber, men det er altid højere end plastik. Samtidig kan den modstå vægten af ​​gardiner på op til 50 kg, hvilket ingen anden slags cornice kan garantere.

Fleksibel polyurethan cornice

Hvis du har brug for øget fleksibilitet, skal du være opmærksom på polyurethan fleksibel cornice. Takket være tilsætningen af ​​gummi til kompositionen gør de det muligt at slå op på komplekse arkitektoniske elementer, da de bøjer til en vinkel på 95º. Under installationen kan du justere bøjningen og geninstallere tagskæggene uden at miste egenskaber og udseende. Loft fleksible gardin stænger bruges til gardiner til en loggia, et bay vindue, halvcirkelbue og nicher, arrangement af baldakiner i soveværelser. De kan bøje rundt rør, hjørner, forskellige fremspring på væggene.

Fleksibel plastikflise

En anden moderne og stilfuld indretning til indretning er en fleksibel plastikgardinbane. Robust plastik bruges til produktion. Produkterne har et attraktivt udseende, lav vægt, de er nemme at installere og vedligeholde. Kun det er nødvendigt at tage højde for, at en sådan cornice er designet til en relativt lille vægt af gardiner. Ofte bruges det i børnenes værelser til at arrangere en let baldakin over barnesenget.

Valgmuligheder for moderne fleksible gardinstænger

Dette interessante element bruges aktivt af designere og indretningsarkitekter i mange former - vi bruger en fleksibel tagbøjle til buer, karrevinduer, skærme, baldakiner, vinduesdesign af kompleks geometri, zoneinddeling og meget mere. Fordelenes masse gør det populært og efterspurgt:

 • det er nemt at montere tagbøjler, til dette formål er det ikke nødvendigt at have særlige færdigheder, det er bare nødvendigt at blive styret af den enkle instruktion, der går i et sæt;
 • alsidighed og utrolig fleksibilitet giver dig mulighed for at skabe forskellige designs, efterfulgt af brugen af ​​forskellige stoffer til drapering;
 • deres praktiske gør det nemt at hænge gardiner og pelmets, det er også nemt at fjerne dem;
 • demokratisk værdi er ikke det sidste argument til fordel for en fleksibel tagskinne.

Fleksible loftsgardiner

Til design af vinduer med gardiner, herunder dem med en ikke-standard geometrisk form, er det fleksible loftkornet uovertruffen i originalitet og nem installation. På balkoner og loggier er det også uundværligt, fordi det ikke kræver komplekse installationsarbejder. Ved at kombinere forskellige stoffer kan du kun skabe magiske billeder af vinduesåbninger. Loftsstænger kan også være gemt bag loftgipspladens konstruktion.

Fleksibel buet cornice

Til dekoration af buer og forskellige døråbninger anvendes en fleksibel buet skovl af polyurethan med stor succes. Gardiner, lette tråde erstatter helt traditionelle døre. Især er de praktiske og økonomiske, når buerne og åbningerne har en ikke-standard form og størrelse. Det er ikke nødvendigt at bruge gardiner i gulvet. Dette kan være en dekorativ gardinbue eller et gardin af perler.

Fleksibelt badeværelse hylde

Nogle gange kan du finde i det indre af en fleksibel tagskinne til badeværelset, som er designet til at zone det kombinerede badeværelse eller adskille badet selv fra resten af ​​rummet. Især er denne teknik relevant, hvis badet har en halvcirkelformet, rund, dropformet eller vinkelform. I dette tilfælde er sådan en cornice sandsynligvis den eneste acceptable løsning. I dette tilfælde er specielle gardiner lavet af vandtæt stof.

Fleksible tagstænger til karuselvindue

Til udsmykning af bugtsvinduet er det fleksible loftkornet en foretrukken mulighed for designere. Det understøtter både lys gennemskinnelige stoffer og frodige multi-level gardiner, hvilket gør det muligt at skabe højtidelige empire-stil kompositioner eller lette vægtløse designs i moderne stilarter. Maksimal design fleksibilitet giver dig mulighed for at dekorere både rummelige 3-5-vindues vinduer og mere beskedne i et vindue.

Væg fleksible gardinstænger

Når du laver halvcirkelformet buet, såvel som ikke-standard mansard, er vinduesbøjelige væggitter bare et fund, der giver dig mulighed for at drape åbningen og gentage formen på den øverste bue så præcist som muligt. Du kan oprette et hvilket som helst design, herunder flere rækker, uden at bestille individuelle gardinstænger uden at vente og ikke overbetale. Det færdige sæt indeholder alt hvad du behøver til selvmontering af taggrene.

Hvordan tilsluttes en fleksibel cornice?

Fastgør fleksibel cornice kan være både på loftet og på væggen. Installationsprocessen i disse to tilfælde adskiller sig lidt. Alt hvad du har brug for til arbejde, ud over de dele, der er inkluderet i kittet, er:

 • dykker med skruer;
 • perforator, skruetrækker;
 • bygning niveau;
 • blyant, målebånd;
 • skruetrækker;
 • hacksaw eller mølle.

For at forstå, hvordan den fleksible cornice er fastgjort, skal du først og fremmest læse og gennemgå de instruktioner, der følger med den specielle model af corniceen. De generelle anbefalinger til installation af en fleksibel tagskinne er som følger:

 1. Vi laver markeringerne på væggen eller loftet, afhængigt af hvor du vil hænge tagene.
 2. Marker monteringsstedet for monteringen ved hjælp af en blyant og selve hullets huller. Husk samtidig at afstanden mellem dem ikke skal være mere end 50 cm.
 3. Vi laver huller på markerede steder med en boremaskine. Installer dowel.
 4. Vi fastgør beslagene med skruer og skruer dem ind i de færdige klæder. Tip: Det er bedre at bruge særskilt købte stærke parenteser, og ikke de der er inkluderet, fordi de normalt ikke er meget stærke.
 5. Måling af den ønskede længde af tagskæggene, hacksaw så af overskydende. På det resterende sæt af kroge, gardinholdere.
 6. Vi sætter propperne i begge ender og fastgør dem med en tandhjul.
 7. Vi fastgør profilen på beslagene ved hjælp af specielle låse. Derefter kan du begynde at hænge gardiner.

Hvordan bøje en fleksibel cornice?

Der er en simpel instruktion om, hvordan man giver tagene til den ønskede form. Først og fremmest skal du skitsere linjerne på loftet eller væggen, som du planlægger at montere strukturen på. Efter fastgørelsen af ​​en kant af tagskæggene kan du begynde at bøje den i små sektioner, maksimalt 10 cm og om nødvendigt rette dem med negle, som efter færdiggørelsen af ​​arbejdet skal fjernes.

Som regel bøjes højkvalitets gardinestænger meget let i alle vinkler og i alle retninger, men hvis der opstår vanskeligheder med en plastikflise, kan du bruge en elektrof til at varme den op. Varm plast er mere plastik og gør det godt at bøje. Du skal opvarme små områder, så de giver den ønskede form, og derefter fortsæt til det næste. Efterhånden vil du bøje og vedhæfte hele tagene i henhold til det tidligere gennemtænkte design.