Loftet er grilyato, det er også et ophængt gitterloft.

Relativt nyt loft Grilyato - en fremragende løsning til afslutning af loftet er tæt på et gitterdesign. Produktet giver dig mulighed for at gennemføre dristige innovative ideer i forhold til designmetoden til indretning, herunder gennem kombinationen af ​​elementer og farver i loftsystemet.

Tekniske egenskaber og anvendelsesområde

Loftet af denne type er præsenteret i en ret bred vifte af farver, der findes i flere versioner af geometriske strukturer. Loftet er lavet af slidstærkt og samtidig tyndt (fra 0,32 mm til 0,5 mm) aluminiumstape.

Præfabrikerede elementer er tilgængelige med forskellige varianter af dekorative belægninger, til anvendelse som de bruger metoden til varm tørring. Produkterne er perfekt kombineret med andre typer af ophængningssystemer, herunder rack og kassette, og åbner dermed endnu flere muligheder for realisering af lyse ideer.

Fås i standardfarver:

 • hvid;
 • guld;
 • klassisk metallisk;
 • sølv;
 • børstet metallisk;
 • superhrom.

På vilje er det muligt at bestille designs i individuelle farver. Den samlede vægt af strukturen er i gennemsnit mellem to og seks kg pr. Kvadratmeter afhængig af størrelsen af ​​cellerne. Også profilens højde påvirker gitterloftets endelige vægt.

Grilyato bruges hovedsagelig i værelser med højt til loftet, selv om der er undtagelser. Typisk kan design ses i bilforhandlere, venteværelser, indkøbscentre, restauranter, hoteller mv. I stigende grad er moderne designere begyndt at prioritere loftsystemer af denne type og udarbejde huse og lejligheder.

Designerne er præsenteret i flere versioner, der hver især har sine egne egenskaber.

Standard Grilyato - designfunktioner

Et af de mest populære loft er Grilyato (foto nedenfor) -The Standard model. Visuelt er dette design baseret på nøjagtigt de samme elementer med firkantede celler, hvilket skaber effekten af ​​et volumetrisk gitter. Celler kan have forskellige størrelser, der strækker sig fra 30 × 30 mm og slutter med 200 × 200 mm.

Valget af cellestørrelser skal primært baseres på gulvpladsen. Jo større rummet og jo højere lofterne er, jo større er de celler, du kan vælge. I små lokaler vil småmaskerne være passende.

Hvad er lofter Blinds og hvad de består af

Persienner af persienner er ideelle til udformning af offentlige rum, lige fra indkøbscentre til lufthavnens bygninger og togstationer. Denne mulighed er blot at beskrive de efterfølgende to ord "effekt af persienner."

Valget af denne type konstruktion er berettiget i tilfælde af design af særligt brede lokaler, hvor det er nødvendigt at have konstant uhindret adgang til forsyningsselskaber. Systemet blev bygget på en kombination af aluminium og U-formede profiler.

Pyramidal struktur - hvad er grundlaget

En helt ikke-standardiseret tilgang til design af et rum som helhed kan påvises af enhver, der vælger et pyramidalt grilyato-type loft. Den usædvanlige struktur af strukturen giver mulighed for visuel opfattelse med effekten af ​​perspektiv.

Funktion af produktet er et volumetrisk gitter med celler i form af en pyramide.

Multi-level strukturer - implementeringsfunktioner

De, der i første omgang lægger en ikke-standardiseret og oprindelig indfaldsvinkel til indretningsdesign, bør i første omgang være særligt opmærksomme på det cellulære loft Grilyato, der er lavet på basis af U-formede aluminiumsprofiler i form af en bulkgitter.

Det er muligt at opnå effekten af ​​niveaufald på grund af kombinationen af ​​gitter af forskellige højder og guider. Visuelt er designet opdelt i moduler med udragende guider, som giver mulighed for at opnå en unik effekt.

En ekstra bonus kan være konstant adgang til forsyningsselskaber - om nødvendigt kan en del af strukturen nemt afmonteres uden at beskadige webens integritet.

Hvad er Grilyato CL15

Dette system var oprindeligt planlagt til udformning af nye, endnu ikke bestilte faciliteter, men for nylig er det blevet anvendt aktivt til udformning af lofter med lofter, der allerede er i drift og kræver udskiftning.

Kernen i designet er separate gitter med et volumen-effekt T-profilophæng. Takket være denne komponent synes loftet at være et kontinuerligt lærred uden nogen grænser.

Standardlofter CL15 er realiseret med celler på 600 × 600 mm, så du helt kan omdanne det gamle loft uden at afmontere ophængningssystemet, for at udstede en ny i perfekt udførelsesform uden fejl.

Fordele og ulemper ved gitterstrukturer

Det er nødvendigt at bestemme de vigtigste fordele ved cellulære lofter, mod hvilke ulemperne objektivt virker ubetydelige.

Så, Grilyato's slattedække, uanset konfiguration, har flere fordele. Disse skal tælles:

 • forskellige design muligheder;
 • effekt af soliditet
 • virkning af gennemsigtighed og vægtløshed
 • evne til at blive kombineret med andre typer suspensionssystemer
 • modstand mod forvitring
 • korrosionsbestandighed;
 • fugt modstand;
 • lys modstand;
 • holdbarhed;
 • lethed ved vedligeholdelse og pleje.

Ulemperne er få, men de er. Først og fremmest er dette de høje omkostninger ved konstruktion på grund af brugen af ​​dyrt aluminiumsmateriale til fremstilling af gitter. Udover installation af et design tager mere tid end installation af analoger fra laths eller patroner.

Betjening af loftsystemer - hvad man kan forvente

Hvis du vælger et grilyato-type netloft som en dekoration, skal du forstå, hvilken effekt du vil opnå i sidste ende. Udformningen af ​​en sådan plan vil tillade:

 • visuelt reducere rummet (det er passende, når du har brug for at opnå komfort ved at reducere niveauet af hovedloftet);
 • at forkaste ingeniørkommunikation uden at blokere den vigtigste adgang til dem
 • reducere støjniveauet i rummet (let at opnå ved installation af specielle isolerende og lydisolerende glasfiberplader med basisfilm);
 • indse funktionel design belysning.

Korrekt valgt belysningsudstyr vil opnå den ønskede effekt på grund af det indviklede spil af lys og skygge.

Farve- og belysningsløsninger til Grilyato

Det endelige resultat afhænger af valget af loftssystemets farvepræstationer. Undgå valgmuligheder med kombinationer af gitter i forskellige farver og nuancer til implementering af kreative designideer.

Som allerede nævnt er det muligt ikke kun at kombinere nuancer af systemer, men også at eksperimentere med en kombination af forskellige typer lofter, for eksempel Grilyato med skinne, kassette, der skaber kompositioner på flere niveauer.

Interessante ideer bør forsøges realiseres ved hjælp af armaturer til cellulære strukturer. I tilfælde af Grilyato er lamperne oftest monteret direkte i lærredets rammer, mindre ofte installeres de i celler. En eksklusiv og funktionel lærred giver dig mulighed for at lave spotlights, som det vil være muligt at lægge de korrekte accenter på bestemte områder.

Aluminiums- eller stållofter - komparativ karakteristik

Grilyatos loftstrukturer realiseres ikke kun i aluminium. Grilles er også lavet af stål i den såkaldte budgetversion. Hvilken type konstruktion er bedre, da stålet koster mindst 25% billigere? Den endelige konklusion vil først blive foretaget efter at have analyseret fordele og ulemper ved begge typer.

Korrosionsbestandighed. Aluminiumsystemer ruster ikke under drift, selv når det kommer til ekstreme forhold med høje fugtighedsniveauer. Stållofter med en sådan test vil ikke klare. De kan ikke monteres i åbne rum, badeværelser, saunaer og svømmebassiner.

Spiller en billigere stålækvivalent af aluminiumkonstruktion og med hensyn til styrkeegenskaber. Loftet lavet af stål med en tykkelse på 0,2 til 0,25 mm i forhold til et 0,4 mm gennemsnittet aluminiumsark er mere sårbart og mindre holdbart.

Med hensyn til installationen spiller vægten af ​​strukturen igen en rolle. I betragtning af den lavere selvbærende kapacitet i forhold til aluminium Grilyato er det nødvendigt at bygge flere ophængspunkter for stålloftet. Til gengæld vil dette øge de samlede omkostninger ved installationen, øge tidspunktet for implementeringen og komplicere processen som helhed.

Desuden vil installationen af ​​et stålloft i værelser med en overflod af kommunikation blive vanskeligt netop på grund af behovet for at rette adskillige suspensioner.

Det viser sig, at stål Grilyato kun er berettiget i tilfælde, hvor der ikke er nogen alvorlige krav til loftpladen, men der er et ønske om at installere strukturen af ​​denne type. For alle, der er interesseret i produktets kvalitet og holdbarhed, er det eneste rigtige valg den klassiske version - aluminium Grilyato.

Afslutningsvis skal det bemærkes, at loftkonstruktioner af denne type er blevet for nylig den største trend inden for designerfinisher. Valget til Grilyato betragtes som en manifestation af god smag, bevidsthed om modeverdenen i forhold til indretning, bekræftelse af en rationel tilgang til erhvervslivet.

Installation af strukturer er tilrådeligt at bestille fra eksperterne - det vil igen bekræfte rigtigheden af ​​beslutningen. Det er fornuftigt at installere gitter alene alene, hvis der er mindst erfaring med sådant arbejde og det nødvendige værktøj.

Mobillofter

nyheder

KR-15 eller Grilyato? Hvilket er bedre?

Når det gælder store (og ikke meget) offentlige områder med alvorlige krav til ventilation og brandsikkerhed, har vi brug for et let og pålideligt åbent loft, der kombinerer både anvendelighed og sikkerhed under videre drift.

Den første altid kommer til at tænke er et raster (cellulært) loft i form af gitter, som ofte kan findes i store indkøbscentre, venteværelser og sportsfaciliteter. Designet giver dig mulighed for nemt at installere skjulte brandslukningsanlæg, ventilation samt belysning fra specielle raster inventar.

På markedet kan du finde mange tilbud fra forskellige producenter. Men kun vores firma vil være i stand til at tilbyde dig en individuel tilgang og en høj produktionshastighed. Hvordan har vi gjort det? Lad os tage det i orden.

Ny produktkatalog 2018 er blevet udgivet

Vi præsenterer et nyt produktkatalog i 2018! Den indeholder hele sortimentet og nye varer til designere produceret af vores firma!

For nemheds skyld kan du selv downloade den elektroniske version og kende de seneste nyheder fra vores firma.

Du kan få et trykt katalog fra vores ledere!

Mobilophængt loft KR-3

Vi præsenterer for din opmærksomhed en nyhed - et superøkonomisk og miljøvenligt cellulært loft KR-3!

КР-3 er celler af 600x600 mm eller 600x1200 mm i størrelse lavet i et begrænset antal farver. Profilerne af sådanne celler er V-formede og meget lettere end deres dyrere kolleger.

De vil være en fremragende erstatning for mineralplader, især da omkostningerne ved sådanne celler er sammenlignelige med omkostningerne ved mineralplader. Desuden er det ikke nødvendigt at købe et nyt ophængningssystem til et sådant system - du kan bruge standardophængssystemet T-15 eller T-24. Det vigtigste er at passe en 600x600 mm eller 600x1200 mm kassette ind i den.

Indsætter til celler KR-15 Økonomi og Standard

For de mest kreative designere har vi lavet en vidunderlig gave!

Nu kan du diversificere dit interiør ikke kun ved hjælp af en lang række farver fra vores KR-15-cellesamling, men også skabe et unikt mønster takket være diagonale CR-15 indlæg.

Denne nemme at installere løsning giver dig mulighed for at skabe forskellige mønstre i loftet. Desuden kan disse indsatser være af enhver farve efter eget valg!

Sådanne diagonale indsatser er tilgængelige for kvadratiske celler KR-15 Economy og KR-15 Standard.

Om virksomhed

FIRM BARD LLC er markedsleder inden for fremstilling af lofter i aluminium og ventilerede facader.

Vi står aldrig stille og forbedrer vores service og kundeservice.

Vores kontakter

Du kan finde vores repræsentanter i mange regioner i Rusland og CIS lande.

Vi leverer også produkter til alle dele af verden gennem transportselskaber.

Få layout

Hvis du har beregnet loftet gennem vores terminal i butikken, skal du indtaste beregningsnummeret for at få loftet.

Mobillofter Lyumsvet

Det er et volumetrisk gitter dannet af U-formede aluminiumsprofiler med en tykkelse på 0,3 / 0,4 / 0,5 mm, en bredde på 10/15 mm og en højde på 30, 40, 50 / 38,5, 48,5 mm.

Gitteret består af celler af følgende størrelser: 40 × 40, 50 × 50, 60 × 60, 75 × 75, 86 × 86, 100 × 100, 120 × 120, 150 × 150, 200 × 200 mm.

GRILYATO GL15 Jalusi-nettet består af celler af følgende størrelser: 40 × 300, 50 × 300, 60 × 300, 75 × 300, 86 × 300, 100 × 300, 150 × 300, 200 × 300 mm.

Loftets vægt varierer fra 2 til 6 kg / m 2 afhængigt af tykkelsen af ​​metallet, cellens størrelse og profilens højde.

Grilyato STANDARD - en klassisk model af suspenderet cellulært loft. Takket være gitterdesignet med en standardcelle skabes en følelse af perfekt proportionalitet, integritet og kontinuitet i loftet.

Grilyato NL 10 - en win-win for at skabe et budget design projekt til design af loftet rum. Kombinationen af ​​en standardcelle og et T-profilophængssystem giver ubegrænsede muligheder for implementering af originale designopgaver og løsninger. Loft med en sådan struktur anvendes på steder, hvor komplekse ingeniør- og tekniske kommunikationer er placeret, eller i små værelser og giver indretningen en følelse af lysstyrke, rumfang og rummelighed.

Grilyato Profi er den mest egnede mulighed for at skabe en interessant geometrisk løsning til loftszonen, så du kan visuelt tegne plads i forholdsmæssige kvadrater. Den organiske kombination af kassetter og gitter giver Grilyato mulighed for at legemliggøre originale og ikke-standardiserede stilistiske løsninger i interiøret.

Grilyato GL15 - en ny milepæl i loftshistorien Grilyato: en god mulighed for hurtig lukning af loftrummet i lokaler med administrativ og offentlig brug. Brugen af ​​Grilyato GL15 loftsystem gør det muligt at opnå et komplet retlinet design af loftet.

Grilyato GL15 Jalusi - med alle sine ubestridelige fordele, den mest økonomiske designmulighed for loftrummet i lokalerne i offentlige administrationsbygninger. Den kloge design af Grilyato GL15 Jalusi giver nem installation af loftszonen og giver dig mulighed for at realisere de originale og ikke-standardiserede design ideer.

Funktioner hævede lofter Grilyato og 4 design muligheder

Suspended lofter Grilyato er populære, fordi de er smukke og praktiske. I vores tid kan du se mange typer af loftslofter i salg. Deres sort er klar til at tilfredsstille enhver anmodning fra køberen. Grilyato-lofterne er i stor efterspørgsel - i oversættelse betyder det "celler". Denne type loft er ikke særlig vanskeligt i designet. Installation kan udføres både uafhængigt og med involvering af specialister. Men med selvinstallation er det vigtigt at følge instruktionerne.

Latticed lofter Grilyato: design funktioner

Gitterloftet er et ophængt gitter af aluminiumsprofiler, som er monteret på en forberedt overflade af loftet. Taket på Grilyato er mulighed for falske lofter af trellised type.

På grund af dette design opnås volumenloftfladen, som visuelt øger rummet. En fremragende belysningsmulighed for denne type loft vil være et punkt.

Loftnetdækning er der flere muligheder:

 • standard;
 • pyramideformet;
 • persienner;
 • Multilevel.

Grilyatos egenart ved loftet er, at det gør loftoverfladen mere voluminøs

Pyramidal - gitterbelægning danner et netværk af pyramider, der er målrettet en smal ende på bunden. Der er flere muligheder for størrelsen af ​​pyramidale celler. Standard - lige gitter i form af et firkantet gitter af celler. Cellernes størrelse er forskellig fra 30-30 mm til 200 * 200 mm. Aluminiumsprofiler af forskellig størrelse anvendes til grilyato-loftet.

Gardin persienner - fra navnet er det klart, at loftet som følge heraf vil være noget, der ligner vinduesgardiner. Strukturen består af parallelle profiler.

Multilevelnet - cellerne er placeret på forskellige niveauer, kan kombinere flere varianter af lofter. Kan også have forskellige farvekombinationer. Vi er også tilfredse med valget af gitterloftets farveskala: rødt, gyldent, sølv, nuancer af grønt og mange flere forskellige farver. Resultatet af gitterloftet er overfladen af ​​et tredimensionelt volumen.

Montering og montering af hævede lofter Grilyato: Gør den rigtige suspension

På grund af den enkle konstruktion af ophængte gitterlofter er deres installation ikke kun mulig for fagfolk på dette område, men også for uuddannede personer. Før installationen er det nødvendigt at forsigtigt forberede overfladen.

For at forberede hovedloftet til installation er det nødvendigt:

 1. Rengør loftet fra den gamle lime, maling, fjern det ujævne lag af gips;
 2. Eliminér eventuelle revner ved at fylde med en kitt;
 3. Juster ujævnheder med en kitt, om nødvendigt, afslut plastering af hele loftet;
 4. Giv den ønskede farve ved at male eller hvidvask
 5. Forbered alle kommunikationer, fastgør sikkert til loftets overflade.
 6. Påfør derefter mærket omkring hovedloftets omkreds, og tag mærke til, hvor grillen skal installeres. For kvalitetsmærkning skal du bruge et niveau.

Før du fortsætter med installationen af ​​Grilyato-loftet, er det nødvendigt at udarbejde de værktøjer, der måtte være nødvendige under reparationsarbejdet i forvejen.

Det er vigtigt at overholde installationsordningen:

 • Udfør alle nødvendige beregninger;
 • Derefter fastgør starthjørnet langs hele omkredsen langs mærket;
 • Fastgør styrene med de suspensioner, der er inkluderet i det hængende lofts pakke, idet afstanden mellem dem er omkring en meter - de er fastgjort på samme niveau som suspensionerne.

Detaljer 2,4 m og 0,6 m er monteret parallelt med hinanden i følgende rækkefølge: først, dele 2,4 m, derefter 1,2 m, derefter 0,6 m

Det er vigtigt! Jo større firkanterne vil blive konstrueret, desto mere grundigt er det nødvendigt at forberede hovedloftet.

I sidste ende skal du få en maskeret kasse, hvorpå hovedmodulerne efterfølgende monteres.

Suspended ceiling gitter: office option

False lofter er oftest monteret på kontorer, i forretninger, udstillingshaller, teatre mv. Hovedloftets højde skal tillade installation af en sådan struktur.

De er efterspurgte på grund af mange kvaliteter:

 • Overkommelig pris;
 • Lydisolering;
 • Muligheden for at erstatte nogle dele;
 • Installationshastighed;
 • Evnen til visuelt at forstørre rummet
 • Evne til at skjule kommunikation.

Suspended lofter Grilyato, som regel, installeret i butikker eller kontorer, fordi de giver god lydisolering og omhyggeligt skjule kommunikation på loftoverfladen

Der er et stort udvalg af typer af strukturer, men ikke alle er brugt på kontorer.

Mest egnede design:

 • Kassette lofter;
 • Racklofter;
 • Lofter Grilyato.

Oftere i kontorlokalerne kan du se præcis Grilyato-lofterne. De er ideelle til denne type lokaler. De vigtigste kriterier, når man vælger disse lofter, er grilyato-lofternes skønhed og kombinationen af ​​kontorbelysning og interiør. Utvivlsomt er denne type loft egnet til industrielle lokaler, til boliger, det er heller ikke nogen undtagelse.

Det rigtige valg af farver og former vil dekorere indretningen af ​​enhver lejlighed, komplementere den og endda hjælpe med at skjule fejl, der omdirigerer øjet til en så usædvanlig struktur i lejligheden.

Mobilophængte lofter

Et cellulært loft er en struktur med en gitterstruktur, der repræsenterer et netværk af celler. I udseende opfattes det ufrivilligt som en honningkage med åbne celler. Det er ikke tilfældigt, at der også anvendes et andet navn på denne type struktur: gitterloftet.

Der er flere muligheder for loftceller:

 • Den ovale form af cellerne er lavet i form af ovaler;
 • Firkantet form i henhold til firkanter;
 • Sekskantform - Sekskantsceller;
 • Trekantet form - trekantede celler;
 • Figured form - celler i form af forskellige former.

Der er et stort udvalg af forskellige celler til grilyato loftet, som skal vælges i henhold til design af rummet

Farven og formen til udformningen af ​​lokalerne har en lang række muligheder. Du kan vælge typen af ​​cellulært loft til enhver smag, til ethvert interiør. For eksempel kan Grilyato's cellulære loft give en flyvning af lyst til kreative mennesker, hvilket giver mulighed for at skabe næsten originale designs.

Brandslokkesystemer, ventilation, forskellige elektriske ledninger, spotlights er let installeret i det cellulære loft, hvilket er vigtigt ikke kun i kontorer. Industrielle virksomheder arbejder aktivt med cellulære lofter, både i private kontorer og i arbejdshaller. Den cellulære konstruktion vejer ikke ned og hæver ikke loftet, men tværtimod gør det som om lys "luftigt". Korrekt valgt farve vil ikke distrahere, skabe ubehag. Optimale farver - beige, hvid, sølv, grå. Men hvis du har brug for at fremhæve loftet, som en vigtig del af interiøret, understreger du sin skønhed, du kan eksperimentere med farver, vælge en farve mere iøjnefaldende, understreger betydningen af ​​tilstedeværelsen af ​​et cellulært loft i designideen.

Vedligeholdelse af et sådant loft er absolut ikke svært, det er nok at vaske det efter behov med en blød klud og et ikke-aggressivt rengøringsmiddel. Et andet meget vigtigt punkt er brandmodstanden i det cellulære loft. Det opnås ved at behandle dele af strukturen med en speciel sammensætning.

Installation Grilyato: falsk loft (video)

Til høj kvalitet indretning af ethvert værelse ideel cellulært loft Grilyato. På trods af designens enkelhed ser slutresultatet meget godt ud. En god præstation vil være en god tilføjelse i lang tid.

Grilyato, cellulære loft - priser

Populære produkter

Alle produkter i kategorien Grilyato, cellulært loft

* Nogle nedhængte lofter, loftlamper og komponenter kan bestilles i detailsalg for et beløb på mindre end 20.000,00 rubler. I dette tilfælde angives muligheden for forsendelse, adresse på lageret og detailprisen fra telefon- og e-mail-ledere. Ved bestilling af en type produkt mere end 500.000,00 rubler. Der er specielle priser.
** Der gives oplysninger om fortrolighed, alle data er hentet fra kataloger og tekniske referencebøger fra fabrikanter. Ikke et offentligt tilbud. Tjek venligst priser hos ledere.

Grilyato, cellulære loft - undergrupper

beskrivelse

Grilyato cellulære lofter har en gitterstruktur. Det er muligt at installere et gitterloft med forskellige cellestørrelser fra 30 til 200 mm. Højden af ​​metalførerne, hvorfra gitterene er samlet, er 30, 40 eller 50 mm, til GL- eller Armstrong Celio-gitter - 37 og 47 mm. Der er også modeller af grilyato lofter med rektangulære celler - som persienner, pyramide - med en udvidende profil, forskellige niveauer, hvor de vigtigste guider er mere højde end profilen i nettet, grilyato med en kombineret gitter størrelse og andre konfigurationer i forskellige farver. Grilyato er bedst egnet til indretning af lofter i indkøbscentre med store arealer. Ring i Podvesnaya.ru, køb billige Grilto loft og tilbehør.

Kære kolleger, tillykke med den kommende dag hos bygherren! Vi ønsker dig professionel succes og trivsel!

I forbindelse med fejringen fredag ​​10.08.2018 arbejder kontoret og lageret i reduceret tilstand! Forsendelse af alle varer vil ske om morgenen til kl. 12.00.

Efter gentagne prisstigninger for næsten alle typer loftprodukter i første halvdel af 2018 er prisreduktionen for paneler af økonomisklasse et frisk pust. Nu er Baikal tilgængelig til en pris på 205 rubler per kvadratmeter, priserne på andre paneler er også reduceret - Retail, Oasis. For detaljer, se vores katalog, samt send en forespørgsel via e-mail.

Vi præsenterer kinesiske lofter med Angar paneler 600x600x6 mm. Teksturerne på disse paneler ligner Baikal, men tykkelsen er meget mindre - 6 mm. Disse lofter hører til økonomisegmentet.

Typer, brug og funktioner ved installationen af ​​et cellulært suspenderet originalloft

Cellular suspended ceiling (Grilyato) - er en moderne løsning i implementeringen af ​​finishen. Installation af det uden for meget besvær er gjort uafhængigt og hjælp fra fagfolk er ikke påkrævet. Disse belægninger er universelle og installeres i boliger og offentlige bygninger. Lad os forstå deres enhed, find ud af, hvordan du selv gør installationen.

Hvad er et falsk loft Grilyato

Ved konstruktion gitter lofter tilhører de suspenderede typer af systemer, hvis bund er rammen. Dens fastgørelse udføres af specialiserede hængende fastgørelsesdele til loftet. Profiler af en speciel form er knyttet til denne base, som de danner kvadratiske celler ved skæringspunktet. Til dette, dette loft og modtog navnet cellulære.

Et sådant loftmål er usædvanligt og interessant, men den største fordel er, at det giver mulighed for fri omsætning af luftmasser. På markedet er Grilyatos lofter præsenteret i forskellige former og størrelser, som gør det muligt for forbrugerne at skabe originale overfladedesign.

Et sådant design er mere almindeligt i kommercielle lokaler: kontorer, indkøbscentre.

Grilyato lofter funktion er en samling af tynde metal dele, på grund af hvilket god holdbarhed og lav vægt opnås. En niche over belægningen giver mulighed for at skjule elektriske ledninger, konklusioner fra varmesystemet, indlejrede belysningsenheder.

Det er vigtigt! Overfladen af ​​loftet Grilyato er ikke solidt, men består af celler, derfor er betonbasen malet sort eller trimmet med plader af gipsvæg og maling på den, fordi bundbunden er synlig med det blotte øje.

Til installation har du brug for et minimum af værktøjer, som hver enkelt har. Bemærk at installationen tager meget tid.

Fordele og ulemper ved cellelofter

Grilyato lofter har både positive og negative egenskaber. Lad os overveje dem.

Fordelene ved denne type loft

De vigtigste fordele ved suspenderede strukturer Grilyato:

 • visuel forøgelse i rummets højde på grund af cellerne
 • Forskellige konstruktioner af strukturer giver mulighed for at eksperimentere med indretning
 • skjult lægning af kommunikation;
 • Carrier-type profiler i systemet skaber effekten af ​​kontinuitet i loftet, og den originale gitter giver lyshed, luftighed, elegance og elegance til indretningen af ​​rummet;
 • evnen til at kombinere loftet Grilyato og andre lignende muligheder
 • profiler til suspension type system, modstandsdygtige over for belastninger under drift og atmosfæriske påvirkninger;
 • sparer tid og penge ved at erstatte et beskadiget stykke uden at afmontere hele rammen.

Negative træk

Ulemper ved loftet Grilyato:

 • høje omkostninger;
 • opmærksom undersøgelse af vedhæftet vejledning er påkrævet, ellers er der risiko for at blive forvirret i profiler og vejledninger.

Typer af lofter Grilyato

Loftsbeklædninger af denne type præsenteres på markedet med følgende typer:

 • Pyramidal gitter. Installationen af ​​et sådant system øger visuelt højden af ​​rummet, hvilket skaber effekten af ​​perspektiv. For at danne en pyramide struktur anvendes Y-formede paneler, der præsenteres på markedet ved to typer, der kaldes "far" og "moder" af byggespesialister;
Grilyatos pyramidale loft - fremragende værelse visuelt ekstraudstyr
 • Standard eller standardgitter. Suspenderet system af glat type, hvis installation udføres strengt parallelt med gulvoverfladen på samme niveau. Denne mulighed er den billigste og har stor efterspørgsel;
 • Grilyato Blinds - en god mulighed for at gemme kommunikation, da det letter adgangen til de ledninger og elektriske ledninger. For at opnå denne effekt vil det være nødvendigt at anvende profiler af forskellige højder - 30 og 50 millimeter;
 • Multi-niveau lofter. Installation af sådanne strukturer udføres fra paneler af forskellig højde. For at skabe den ønskede effekt på designers idé, udføres en klar adskillelse af sektioner. Dette skyldes deres brug i bolig- og kontorbygninger. Samlingen af ​​en sådan model udføres ved at opføre en ramme fra en U-formet type dele eller fra en specialiseret pyramideprofil.

Hvor der anvendes gitterlofter

Omfanget af deres anvendelse er omfattende: kontorer, restauranter, haller af kommercielle bygninger. Et stort udvalg af indbyggede armaturer, designet specielt til sådanne strukturer og en metalprofiloverflade gør det muligt at jævne fordeler belysningen i de samlede rum.

Da panelerne er lavet af metal, er dette design egnet til udvendig dekoration, design af uopvarmede lokaler.

Systemet tillader udelukkelse af ventilationsgitter, da gitterloftbeklædning giver adgang til luftmasser og muliggør placering af ventilationssystemledningerne direkte i loftrummet.

Nøjagtigheden af ​​installationen

Installationen udføres i flere faser: forberedelse af loftloft, monteringsramme, installation af profiler. Lad os se på hver af dem.

Slab forberedelse

Som nævnt tidligere kræves der en ansvarlig tilgang til klargøring af betonggulve. Denne proces omfatter følgende trin:

 • fjernelse af gamle overflader fra gulvplader;
 • implementering af sammenføjning og tætning revner
 • justering af hovedbelægningen og gennemførelse af hvidvaskning eller farvning i en enkelt farve;
 • Forberedelse af den nødvendige kommunikation, der skal lægges bag det hængende loft system
 • markering på rummets omkreds med implementeringen af ​​det niveau, hvorpå gitterloftet skal monteres. For at gøre dette skal du anvende et laser- eller vandniveau
 • Mærkning anvendes under forsænket lys.

Efter færdiggørelsen af ​​det forberedende arbejde fortsæt til installationen af ​​rammen.

Rammeinstallation

For korrekt installation kræver:

 • Rummets længde og bredde divideret med 2,4 meter. Denne indikator er nødvendig for at beregne antallet af guider. Installationen udføres parallelt med væggen, hvis længde er divideret med parameteren 2.4, og resultatet skal have den mindste rest. En sådan beregning vil gøre det muligt at minimere antallet af stumper;
 • en præ-mærket mærke linje er monteret rundt om rummet. Den er fastgjort med dykker med en plastmuffe med en diameter på 6 mm. Hjørnet er fastgjort til væggen ved hjælp af specialiserede låseskruer;
 • Yderligere installation af styreskinner udføres. Deres fastgørelse udføres ved hjælp af specialiserede ophængninger af kabel eller ledning. Disse varer leveres med profiler. For at fastsætte suspensionen anvendes en paraply-type stik. Suspensionskravet overstiger ikke en meter;
 • Vejledende profiler er monteret på ensartet niveau. Denne proces er ret simpel. De er indsat i den krog, der er tilvejebragt på denne på bøjlen. Mellem dem er de forbundet med hjælp fra specialiserede forbindelseselementer.

Profilmontering

Profiler (lameller) er knyttet som følger:

 • 2.4 meter længde dele er oprindeligt installeret;
 • yderligere monterede lameller 1,2 meter;
 • Derefter er installationen af ​​profiler 0,6 meter.

Det er vigtigt! Profiler, der måler 2,4 og 0,6 meter, installeres med streng parallelisme med hinanden.

Hvis panelernes parametre ikke er egnede, skæres de til den ønskede størrelse ved hjælp af metal saks.

Som et resultat vil en kasse med celler 60 ved 60 centimeter, suspenderet fra loftbetonloftet og fastgjort langs rummets omkreds, vise sig. Efter denne proces passer de grundlæggende moduler, det vil sige "fædrene" og "mødrene" er samlet i en helhed. Installation trin:

 • modulet stiger og indsættes i cellen fra styrene;
 • installer derefter lamperne;
 • så er de fikseret med to eller flere suspensioner.

Processen er enkel, men du skal forstå teknologien, og det vil hjælpe med tips og anbefalinger.

Mobil loft i den oprindelige form - en stilfuld løsning til efterbehandling

Grilyato lofter er en fremragende overfladebehandling løsning, der kan anvendes i boliger og erhvervsejendomme. Installation kan udføres uafhængigt, hvis du forstår dens komplicationer. Video tip vil hjælpe:

Mobilophængt loft - design og installation

En af de mest bekvemme muligheder for indretning af loftet er at montere fjedringssystemerne. Suspenderede lofter er relativt nye for de russiske og ukrainske markeder, selv om de dukkede op her for mere end 15 år siden.

Begrebet "grilyato" skjuler et rastercellulært loft.

Grilyato-loftet gælder hovedsagelig i offentlige bygninger, men i stuer med hjælp fra det kan du også oprette et originalt design.

Faktisk er loftet grilyato et solidt gitter.

Grilyato består af et suspenderet system og grundelementer ligesom et loft. Begge er aluminiumsprofiler, som kan have forskellige længder og bredder. Med deres hjælp dannes celler af forskellige størrelser.

Farveskemaet i loftet er varieret - du kan bestille en dekorativ belægning af profiler i en af ​​mange nuancer, men de traditionelle farver er de mest populære: hvid, guld, sølv, mat metallisk, krom.

Grilyato loftsæt indeholder en vinkelprofil, der bærer en profil af flere typer, justerbare suspensioner, profiler - gitterelementer ("mor" og "far"), forbindelseselementer.

Mobilophængte lofter

Cellestørrelser varierer hovedsageligt fra 30 * 30 til 200 * 200 mm, men bortset fra den klassiske grilyato er der andre typer af gitterloft afhængigt af cellestørrelse, type profiler og design (f.eks. "Persienner", pyramide, ikke-standardcel ).

Aluminiums loft grilyato tilbyder forskellige producenter, såsom det russiske firma Albes og ukrainske AMTT.

Foto 1 - Kombineret hæftet loft grilyato

Grilyato cellulært loft - særpræg

Takket være sin struktur ser loftet holistisk ud, ser lys, luftigt og stilfuldt ud.

Ved hjælp af grilyato i kombination med andre typer lofter, herunder mineralplader, farvede ruder, gipsvæg mv. Kan du oprette et specialdesignet design.

Metal og dekorative belægninger er holdbare, fugtfaste, modstandsdygtige over for lys og temperatur, brandhæmmende - loftet er brandsikkert.

Bag slattedækket er kommunikation helt skjult, som med en tilstrækkelig cellestørrelse er det let at arrangere adgang. Nedhængt loft kan optimere højden af ​​rummet - lav lavere lofter under eller tværtimod øge højden visuelt.

Takets gitterstruktur giver dig mulighed for at "spille" med lyseffekter. Lampene kan placeres bag nettet, under det eller monteres i det.

Foto 2 - Montering af hængende loft grilyato

Installationen af ​​loftet grilyato tager mere tid end installationen af ​​andre typer lofter, takket være behovet for at montere hovedelementerne - gitter.

Teknologien til montering af styrprofilerne ligner monteringen af ​​et Armstrong-type fjedringssystem: i den klassiske version skal fjedrene på ophængningssystemet være 600 * 600 mm eller en anden passende størrelse til grillene.

Suspensionssystemet er monteret fra U-formede eller T-formede profiler afhængigt af typen af ​​grilyato. Standard U-profilen har en længde på 2400, 1800, 1200 og 600 mm og passer sammen med hjælp af specielle tilslutningselementer, der er inkluderet i det hængende lofts sæt.

Profilbærerne er fastgjort til loftet gennem justerbare bøjler hver meter længde.

Profiler har riller, hvor gitterene er samlet, samlet fra elementerne "mor" og "far". Et profilhjørne monteres langs loftets omkreds, om nødvendigt trimmes de ekstreme elementer i ophængningssystemet til den ønskede længde. Således er loftet grilyato etableret.

Installation, video med et eksempel deraf vil bidrage til bedre at forstå princippet om at installere et gitterloft, er slet ikke kompliceret.

Foto 3 - Aluminium grill

Du kan købe et grilyato loft, hvis gennemsnitspris er 250-1000 rubler per kvadratmeter, i ethvert firma, der sælger forskellige typer af lofter. T

Ved hjælp af de officielle hjemmesider for fremstillingsvirksomhederne kan man også "førstehånds" få oplysninger om produkt- og indkøbsgrænsen uden formidlere.

Omkostningerne ved installation af grilyato loftet er fra 250 rubler per kvadratmeter.

Fordele ved lofter Grilyato.

Mobillofter grilyato

Grilyato cellulære lofter afslører nye muligheder i arkitekturen af ​​hævede lofter. På grund af den mangfoldige geometriske struktur og en bred vifte af farveløsninger kan grilyato cellulært loft skabe et stort antal forskellige designmuligheder for værelserne.

Fordelene ved hængende lofter grilyato:

• Mobil grilyato lofter er organisk kombineret med andre typer lofter: kassette, rack, gipsplader.

• Grilyato lofter er præget af fremragende vejrbestandighed, høj korrosionsbestandighed, fugtmodstand, lysmodstand og holdbarhed under drift.

• En anden fordel ved grilyato lofter er muligheden for mulige belysningssystemer. Et værelse med et monteret grilyato loft kan ikke kun oplyses af modulære 600x600 armaturer eller spotlights installeret i en gittercelle, men også af armaturer monteret i loftloftrummet, hvilket giver mulighed for interessante visuelle effekter af lys og skygge.

• Mobil grilyatolofter reducerer visuelt det høje rums rumfang og skjuler alle tekniske og teknologiske kommunikationer i interceilrummet, samtidig med at de har uhindret adgang til dem til efterfølgende vedligeholdelse i driftsperioden. reducere støjniveauet i værelserne.

Beskrivelse af cellulære lofter grilyato:

Grilyato-loftet er en struktur i form af et volumengitter, der er dannet af U-formede aluminiumsprofiler, 5, 10,15 mm brede og 30, 32, 37, 40, 42, 47, 50 mm høje. Gitteret samlet fra profiler består af celler af standardstørrelser: 30x30, 50x50, 60x60, 75x75, 86x86, 100x100, 120x120, 150x150, 200x200.

Grilyato loftsæt indeholder følgende elementer:

U-formede lejestyringer 2,4 m lange; 1,2 m; 0,6 m; U-formede elementer i gitteret - elementet "mor", elementet "far"; perimetervægsprofil (PL); justerbar suspension; PG koblingsindsats.

Cellular suspended ceiling (Grilyato) - er en moderne løsning i implementeringen af ​​finishen.

Installation af det uden for meget besvær er gjort uafhængigt og hjælp fra fagfolk er ikke påkrævet. Disse belægninger er universelle og installeres i boliger og offentlige bygninger. Lad os forstå deres enhed, find ud af, hvordan du selv gør installationen.

Grilyato loft - originalt overtræk, der kan bruges i store rum

Hvad er et falsk loft Grilyato

Ved konstruktion gitter lofter tilhører de suspenderede typer af systemer, hvis bund er rammen.

Dens fastgørelse udføres af specialiserede hængende fastgørelsesdele til loftet. Profiler af en speciel form er knyttet til denne base, som de danner kvadratiske celler ved skæringspunktet. Til dette, dette loft og modtog navnet cellulære.

Et sådant loftmål er usædvanligt og interessant, men den største fordel er, at det giver mulighed for fri omsætning af luftmasser. På markedet er Grilyatos lofter præsenteret i forskellige former og størrelser, som gør det muligt for forbrugerne at skabe originale overfladedesign.

Et sådant design er mere almindeligt i kommercielle lokaler: kontorer, indkøbscentre.

Grilyato lofter funktion er en samling af tynde metal dele, på grund af hvilket god holdbarhed og lav vægt opnås. En niche over belægningen giver mulighed for at skjule elektriske ledninger, konklusioner fra varmesystemet, indlejrede belysningsenheder.

Det er vigtigt! Overfladen af ​​loftet Grilyato er ikke solidt, men består af celler, derfor er betonbasen malet sort eller trimmet med plader af gipsvæg og maling på den, fordi bundbunden er synlig med det blotte øje.

Til installation har du brug for et minimum af værktøjer, som hver enkelt har. Bemærk at installationen tager meget tid.

Fordele og ulemper ved cellelofter

Kombinerer Grilyato og Gipsloft

Grilyato lofter har både positive og negative egenskaber. Lad os overveje dem.

Fordelene ved denne type loft

De vigtigste fordele ved suspenderede strukturer Grilyato:

 • visuel forøgelse i rummets højde på grund af cellerne
 • Forskellige konstruktioner af strukturer giver mulighed for at eksperimentere med indretning
 • skjult lægning af kommunikation;
 • Carrier-type profiler i systemet skaber effekten af ​​kontinuitet i loftet, og den originale gitter giver lyshed, luftighed, elegance og elegance til indretningen af ​​rummet;
 • evnen til at kombinere loftet Grilyato og andre lignende muligheder
 • profiler til suspension type system, modstandsdygtige over for belastninger under drift og atmosfæriske påvirkninger;
 • sparer tid og penge ved at erstatte et beskadiget stykke uden at afmontere hele rammen.

Negative træk

Ulemper ved loftet Grilyato:

 • høje omkostninger;
 • opmærksom undersøgelse af vedhæftet vejledning er påkrævet, ellers er der risiko for at blive forvirret i profiler og vejledninger.

Typer af lofter Grilyato

Loftsbeklædninger af denne type præsenteres på markedet med følgende typer:

 • Pyramidal gitter. Installationen af ​​et sådant system øger visuelt højden af ​​rummet, hvilket skaber effekten af ​​perspektiv. For at danne en pyramide struktur anvendes Y-formede paneler, der præsenteres på markedet ved to typer, der kaldes "far" og "moder" af byggespesialister;

Grilyatos pyramidale loft - fremragende værelse visuelt ekstraudstyr

 • Standard eller standardgitter. Suspenderet system af glat type, hvis installation udføres strengt parallelt med gulvoverfladen på samme niveau. Denne mulighed er den billigste og har stor efterspørgsel;
 • Grilyato Blinds - en god mulighed for at gemme kommunikation, da det letter adgangen til de ledninger og elektriske ledninger. For at opnå denne effekt vil det være nødvendigt at anvende profiler af forskellige højder - 30 og 50 millimeter;
 • Multi-niveau lofter. Installation af sådanne strukturer udføres fra paneler af forskellig højde. For at skabe den ønskede effekt på designers idé, udføres en klar adskillelse af sektioner. Dette skyldes deres brug i bolig- og kontorbygninger. Samlingen af ​​en sådan model udføres ved at opføre en ramme fra en U-formet type dele eller fra en specialiseret pyramideprofil.

Hvor der anvendes gitterlofter

Omfanget af deres anvendelse er omfattende: kontorer, restauranter, haller af kommercielle bygninger. Et stort udvalg af indbyggede armaturer, designet specielt til sådanne strukturer og en metalprofiloverflade gør det muligt at jævne fordeler belysningen i de samlede rum.

Da panelerne er lavet af metal, er dette design egnet til udvendig dekoration, design af uopvarmede lokaler.

Systemet tillader udelukkelse af ventilationsgitter, da gitterloftbeklædning giver adgang til luftmasser og muliggør placering af ventilationssystemledningerne direkte i loftrummet.

Nøjagtigheden af ​​installationen

Monteringskonfiguration af loftstativdækslet

Installationen udføres i flere faser: forberedelse af loftloft, monteringsramme, installation af profiler. Lad os se på hver af dem.

Slab forberedelse

Som nævnt tidligere kræves der en ansvarlig tilgang til klargøring af betonggulve. Denne proces omfatter følgende trin:

 • fjernelse af gamle overflader fra gulvplader;
 • implementering af sammenføjning og tætning revner
 • justering af hovedbelægningen og gennemførelse af hvidvaskning eller farvning i en enkelt farve;
 • Forberedelse af den nødvendige kommunikation, der skal lægges bag det hængende loft system
 • markering på rummets omkreds med implementeringen af ​​det niveau, hvorpå gitterloftet skal monteres. For at gøre dette skal du anvende et laser- eller vandniveau
 • Mærkning anvendes under forsænket lys.

Efter færdiggørelsen af ​​det forberedende arbejde fortsæt til installationen af ​​rammen.

Rammeinstallation

For korrekt installation kræver:

 • Rummets længde og bredde divideret med 2,4 meter. Denne indikator er nødvendig for at beregne antallet af guider. Installationen udføres parallelt med væggen, hvis længde er divideret med parameteren 2.4, og resultatet skal have den mindste rest. En sådan beregning vil gøre det muligt at minimere antallet af stumper;
 • en præ-mærket mærke linje er monteret rundt om rummet. Den er fastgjort med dykker med en plastmuffe med en diameter på 6 mm. Hjørnet er fastgjort til væggen ved hjælp af specialiserede låseskruer;
 • Yderligere installation af styreskinner udføres. Deres fastgørelse udføres ved hjælp af specialiserede ophængninger af kabel eller ledning. Disse varer leveres med profiler. For at fastsætte suspensionen anvendes en paraply-type stik. Suspensionskravet overstiger ikke en meter;
 • Vejledende profiler er monteret på ensartet niveau. Denne proces er ret simpel. De er indsat i den krog, der er tilvejebragt på denne på bøjlen. Mellem dem er de forbundet med hjælp fra specialiserede forbindelseselementer.

Profilmontering

Profiler (lameller) er knyttet som følger:

 • 2.4 meter længde dele er oprindeligt installeret;
 • yderligere monterede lameller 1,2 meter;
 • Derefter er installationen af ​​profiler 0,6 meter.

Det er vigtigt! Profiler, der måler 2,4 og 0,6 meter, installeres med streng parallelisme med hinanden.

Hvis panelernes parametre ikke er egnede, skæres de til den ønskede størrelse ved hjælp af metal saks.

Som et resultat vil en kasse med celler 60 ved 60 centimeter, suspenderet fra loftbetonloftet og fastgjort langs rummets omkreds, vise sig. Efter denne proces passer de grundlæggende moduler, det vil sige "fædrene" og "mødrene" er samlet i en helhed. Installation trin:

 • modulet stiger og indsættes i cellen fra styrene;
 • installer derefter lamperne;
 • så er de fikseret med to eller flere suspensioner.

Processen er enkel, men du skal forstå teknologien, og det vil hjælpe med tips og anbefalinger.

Mobil loft i den oprindelige form - en stilfuld løsning til efterbehandling

Grilyato lofter er en fremragende overfladebehandling løsning, der kan anvendes i boliger og erhvervsejendomme. Installation kan udføres uafhængigt, hvis du forstår dens komplicationer. Video tip vil hjælpe:

Del med venner eller gem link

Processen med opdeling i seks operationer:

 1. tager målinger. Bestemmer rummets dimensioner, nummer og installationssted for belysning og ventilation;
 2. niveau markup. Langs omkredsen af ​​væggene kontrolleres nivelleringslinjen i en vis afstand og markeringslinjen påføres.
 3. mærkning af styrelinier. Det indre rum er opdelt i lige firkanter med vinkelrette linjer. Størrelsen af ​​pladsens side bestemmes ud fra loftpanelernes størrelse;
 4. installation af vinkelprofiler. L-formede vægprofiler er installeret på den påførte markering;
 5. installation af suspensioner og guider. Suspensioner er fastgjort til loftet med den påførte mærkning. De er hængende langsgående guider, og gennem rillerne i længderetningerne - tværgående. Resultatet er en maskestruktur med specifikke sektionsstørrelser;
 6. installation af loftpaneler. Loftsplader installeres i profilcellerne, forudvalgt til de æstetiske og tekniske krav til afslutning af rummet.


Enheden af ​​hængende loftkonstruktioner i lokalerne inden for husholdningsbrug og industriel brug kræver streng overholdelse af teknologi og tilgængelighed af kvalificeret personale. Den kvalificerede installation af det hængende loft, sammen med det æstetiske design af rummet, afspejles i en række andre egenskaber i rummet: teknisk, hygiejnisk, akustisk og funktionel.

Fordele ved akustiske loftspaneler

Lydabsorberende loftspaneler er konstrueret til at blive monteret på et ophængningssystem. De giver dig mulighed for at øge det overordnede niveau af komfort, slippe af med den undertrykkende baggrundsstøj, eliminere ekko-effekten og forbedre de akustiske egenskaber i værelser med forskellige orienteringer: fra boliger og lejligheder til industrielle værksteder og åbne rumkontorer. Sortimentet af paneler og deres tekniske parametre varierer afhængigt af rummets type og formål.