Økologiske stræklofter

Lad os se, hvad de økologiske stræklofter er. Det faktum, at spændingsloftkonstruktionerne er helt uskadelige for mennesker, er også forståeligt. Men hvad kan du sige om det materiale, hvorfra dit loft er lavet? De sikreste og mest harmløse lofter er lavet af miljøvenlige materialer, det vil sige, de indeholder ikke skadelige syntetiske tilsætningsstoffer, der kan skade menneskers sundhed.

Økologiske stræklofter

Materialer til fremstilling af lofter

I øjeblikket er der to typer spændingsstoffer:

De første er lavet af polyvinylchloridfilm (lettere pleje), og grundlaget for de andre baner er imprægneret stof. For at forstå, hvilke af disse er virkelig økologiske stræklofter, lad os se på funktionerne i hver af dem.

Filmark

Stræklofter lavet af PVC film er de mest populære. Og dette forklares ikke kun af deres rimelige pris, men også af egenskaberne af selve materialet:

 • fleksibilitet;
 • fugt modstand;
 • en række forskellige teksturer og farver (glans, matoverflade, farvet eller hvidt strækloft);
 • holdbarhed (servicetid 15-20 år)
 • varmebestandighed;
 • resistent over for brænding.

Men er det miljøvenligt polyvinylchlorid, som producenter af stræklofter siger? Døm for dig selv, rør er lavet af plastik, hvorigennem drikkevand kommer ind i vores hus, separate dele af medicinsk udstyr. Men i sammensætningen af ​​PVC er der tungmetaller, hver kemiker ved det.

Nogle gange efter at have installeret et strækfilmloft, dukkede duften af ​​gummi i lejligheden, som forsvandt efter et par dage. Derudover er det stadig ikke kendt om en enkelt tilfælde af menneskelig forgiftning fra at være i et værelse med pvc lofter. Derfor har vi ingen grund til at overveje disse PVC-lofter sundhedsfarlige. Men de fortjente ikke titlen "økologiske stræklofter." Til højre tilhører det deres medtegn.

Stof økologiske stræklofter i interiøret

Stræklofter

Hvis du ønsker at købe økologiske stræklofter, så klæder fra stof - lige hvad du har brug for. Dette bekræftes af, at denne type dækning anbefales af Sundhedsministeriet til brug i børne- og lægeinstitutioner. Lad os se, hvad de fortjener en sådan æres titel.

Materialet, der anvendes til fremstilling af disse lofter, er kendt for os fra uendelig tid. Dette er et almindeligt stof. Det er ikke nødvendigt at bevise sikkerheden og sikkerheden af ​​dette materiale. Stof til stræklofter er imprægneret med specielle stoffer, der øger materialets styrke og elasticitet, samt giver det antiseptiske og støvafvisende egenskaber. Sikkerheden ved alle disse imprægneringer er garanteret af producenten og bekræftet af kvalitetscertifikater. Og takket være antiseptiske og støvafvisende kompositioner er stoffet uskadeligt, selv for allergier og børn.

Derudover har økologiske stretchstoflofter mange fordele:

 1. Spektakulært udseende. Et bredt udvalg af teksturer og nuancer af overfladen.
 2. Loftets holdbarhed. Lerret ændrer ikke sin farve og form hele livet.
 3. Installation uden brug af en varmepistol.
 4. Muligheden for problemfri installation.
 5. Stofdække er ideelle til at anvende fotoudskrivning.

Eksempel på kvalitetscertifikat

Hvordan vælger jeg økologiske stræklofter?

Selvfølgelig forstår du selv, at vi kun kan tale om miljøvenlighed, hvis vi bruger dokumenterede materialer af høj kvalitet til fremstilling af loftet. Men hvordan man tjekker dette, når man køber lofter? For at gøre dette skal du meget omhyggeligt vælge producenten af ​​hævede lofter. Lofttagede lofter kan skade alle husstanders sundhed.

Europæiske lofter kan med rette betegnes som miljøvenlige.

Vi kunne her liste de mest pålidelige europæiske producenter af økologiske stræklofter, men mange vil spørge, hvad de skal gøre for dem, der ikke har råd til sådanne lofter på grund af deres høje priser. Derfor besluttede vi os for at give dig anbefalinger om det uafhængige valg af fabrikanten af ​​spændingsstoffer. Husk nogle tegn, der peger på de bona fide pålidelige producenter af stretchpaneler:

 1. Miljøvenlige stræklofter skal altid bekræftes af passende kvalitetscertifikater. Det er nødvendigt at kræve dem fra sælgeren.
 2. Stort udvalg af farve og tekstur af kluden. Evnen til at se og røre prøver af lærredet.
 3. En detaljeret beskrivelse af lærredets sammensætning og instruktioner på forskellige sprog.
 4. Fabrikantens levetid på loftet skal være mindst tre år.
 5. Brand awareness (reklamer og videoer).
 6. Positiv feedback fra tilfredse kunder, der kan findes online.

Filmlofter i indretningen

Undgå forfalskninger!

På nuværende tidspunkt er der mange dårlige loftprodukter af ringe kvalitet på det russiske marked. I sammensætningen af ​​disse strækplader anvendes billigere materialer af lav kvalitet, kan deres procentdel også krænkes, hvilket er meget vigtigt. Spændingsdug - et materiale med en kompleks kemisk sammensætning. Kun overholdelse af en klar balance mellem naturlige komponenter og kunstige stoffer kan garantere materialets miljøvenlighed. Procentdelen af ​​disse komponenter bestemmes af internationale sikkerhedsstandarder og standarder.

Brugen af ​​billigere komponenter og en ubalance af stoffer gør det muligt for producenten at spare penge og fastsætte en mere rimelig pris for forbrugeren. Men i sidste ende taber du kun på grund af brud på sammensætningen og brugen af ​​skadelige komponenter, kan dit loft forgifte luften i rummet. Bekræftelse af dette vil være en bestemt lugt, som ikke kan fjernes selv efter en lang luftning af rummet.

Husk: Økologiske stræklofter kan ikke være billige. For høj kvalitet og miljøvenlighed af materialer bliver nødt til at betale. Men sundheden hos alle familiemedlemmer er det værd.

Stræklofter i indvendige værelser

Økologiske stræklofter: pris

Som du kan se, er hovedkriteriet for økologisk renhed af stræklofter certifikater for kvalitet og pris af materialet. Men hvor meget er disse lærred? For at gøre det nemmere for dig at navigere, når du vælger et strækloftbelægning på dit værelse, besluttede vi at give dig en omtrentlig pris for højkvalitetsstræklofter:

Fare eller miljøstrækloft - hvad er fangsten

Stræklofter er opdelt i to typer afhængigt af de anvendte materialer - PVC (polyvinylchlorid) og stof. Installationsprincippet (installation) i begge tilfælde er omtrent identisk: En profil (lavet af aluminium) er fastgjort langs loften af ​​loftet, i hvilket det påførte materiale derefter oplades. Forskellen eksisterer kun i materialets installationsmetoder (strækning) - til PVC anvendes en speciel gaspistol til opvarmning af rummet, og for tøjets strækloft er opvarmning ikke nødvendig. Og fastgørelsesprofilerne af disse materialer adskiller sig fra hinanden.

Installation af strækloft og miljøvenlighed

Processen med at installere et hængslet loft med PVC kan sammenlignes med en giftig sauna. Cylindre til gaspistolen bruges til at opvarme filmen til den ønskede tilstand, installatørerne påfyldes ved tankstationer. Og i sammensætningen af ​​en sådan gas kan alting blandes, for eksempel en blanding af propan, butan, forskellige tilsætningsstoffer og additiver mv.

Således er der i processen med at brænde en lignende gas dannet stoffer, der er skadelige for kroppen, primært carbonmonoxid og flygtige kemiske forbindelser udledt i overskud af den opvarmede film (phenoler, tungmetaller, giftige stoffer) sammen med forbrændingsprodukterne fra pistolen deponeres i lungerne af alle involveret i installationsarbejdet.

Derfor er ejerne yderst uønskede at være i huset på tidspunktet for installation af stræklofter fremstillet af PVC og dagen efter det, så alle flygtige kemiske elementer er fuldstændigt forvitret fra rummet.

Kan et installeret hæftet loft medføre en sundhedsfare

Desværre ja En trussel mod indbyggerne i huset (lejlighed, værelse, kontor, kontor) kan være dårlig kvalitet eller falsk materiale (PVC), der bruges til at gøre dette strækloft. Den nuværende situation er præget af, at der findes et stort antal forfalskede produkter på markedet. Men ikke alle materialer opfylder fuldt ud kravene til sikkerhed og miljøvenlighed.

De mest almindelige stræklofter lavet af PVC på grund af lavere omkostninger i forhold til stoffet. De er meget mere praktiske, nemme at rengøre og er ikke bange for høj luftfugtighed eller oversvømmelse ovenfra. Den største ulempe ved PVC-lofter er ingen beskyttelse mod fejl. Kunden kan ikke finde ud af, hvilke materialer denne type film er lavet af, da der ikke er indskrifter på den. Skrupelløse firmaer, der gerne vil blive rige hurtigt på bekostning af troværdige kunder, bruger ofte dette, og viser kunder certifikater af helt forskellige varer. Selv bruger billig og miljømæssigt usikker film.

Fordelene ved stofstræklofter

Det skal bemærkes, at installationen af ​​strækloftet på deres stof ikke kræver opvarmning af rummet og lærredet med en pistol, hvorfor frigivelsen af ​​skadelige forbindelser i rummet ikke forekommer.

I betragtning af miljøvenlighed af materialet med hængende lofter er hovedkriteriet ikke så meget dets sammensætning som beskyttelse mod fakes. Høj kvalitet PVC, der er lavet i overensstemmelse med alle teknologiske processer, er trods alt sikkert for helbredet. Så i modsætning til filmdugler, hvor mærkning aldrig forekommer, og en kvalitetsprøve afviger fra en falsk kun ved kemisk sammensætning, har stof fra kendte producenter tilsvarende indskrifter på kanterne (materialets navn og varemærke), der er vanskelige at smede.

En anden væsentlig fordel ved valget af dette materiale er dets modstandsdygtighed mod lave temperaturer (op til -40). Til sammenligning bør PVC-dåv ikke installeres i rum med temperaturudsving under +5, fx i uopvarmede hytter.

Ifølge dets tekniske egenskaber er strækloftet lavet af stof meget stærkere end det af PVC-materialer, for eksempel er det næsten umuligt at gennembore dette stof med en dårligt skærpet kniv. Ægte stofloft vil koste dig meget mere end filmen.

Hvad er farlig lav kvalitet PVC-film til kroppen?

Hvis en stærk lugt af kemi stammer fra det installerede strækloft, anbefales det derfor ikke at bo i et sådant rum. Selv et kortvarigt ophold i et sådant rum forårsager forgiftning af kroppen, som manifesterer sig som svaghed, alvorlig svimmelhed, migræne, kvalme. Særligt giftige og giftige phenoler, der udgør nogle typer film. De er karakteriseret ved en sød-sød kemisk lugt.

Hvis filmen til ophængte lofter efter installation udsender en ejendommelig lugt

Kvalitet PVC har næsten ingen lugt, eller det er ret svag og forsvinder om få dage. Konstruktioner af dette materiale kan installeres i ethvert rum, selv i børnehaven.

Hvis duften efter installationen varer i 1-2 uger, men så forsvinder den stadig, så er filmen ikke af højeste kvalitet, men kan bruges på badeværelset, gangen eller i køkkenet (til stuer er det bedre at ikke bruge det).

Hvis efter 2 uger rummet har en vedvarende sød lugt blandet med kemikalier, så er der ingen tvivl om den økologiske kompatibilitet af dette strækloft! Ophold i dette rum er sundhedsfarligt, det er bedre at demontere og erstatte loftet.

Bæredygtige lofter er kun miljøvenlige, når du bruger sikre materialer (stof eller PVC) fra anerkendte producenter og forsynet med de nødvendige kvalitetscertifikater og overholdelse!

Fordelene ved stræklofter

Hvis du er sikker på kvaliteten af ​​det foreslåede design, og det firma, der har etableret stræklofter, har givet dig alle nødvendige tilladelser og dokumentation, så vil du ved at udstede loftet på denne måde få en række ubestridelige fordele:

 • installationshastighed (normalt tager installationen flere timer);
 • muligheden for demontering og genanvendelse af den fjernede struktur uden tab i udseende og kvalitet;
 • Forskellige paletter og tekstur af de foreslåede materialer, samt design, der udviser nogen, endda ekstraordinære arkitektoniske ideer;
 • Konstruktionsproducerbarhed - mellem hoved- og stræklofterne kan du nemt skjule alt, hvad du vil have (kabler, branddetektorer, alarmapparater og andre kommunikationsenheder, der ikke er beregnet til nysgerrige øjne);
 • undemanding i kompleks pleje - rengøring med en tør klud og udgør al den nødvendige pleje;
 • styrke - når stumme genstande rammer loftet (for eksempel champagnekorre), vil materialets udseende forblive uændret;
 • beskyttelse mod mulige lækager ovenfra (oversvømmelse fra naboer) - i tilfælde af PVC-loftsinstallation.

Generelt kan vi konkludere, at det miljøvenlige strækloft er praktisk og sikkert for beboere i huset eller kontormedarbejdere såvel som andre syntetiske materialer af høj kvalitet fremstillet i overensstemmelse med alle normer og krav til deres produktion.

Mila Nabogova "Fare for spænding eller miljøspænding - hvad er fangsten?" Især for webstedets øko-liv.

Fortæl mig det mest miljøvenlige strækloft (så at 100% ikke stinker)

Og så kastede et loft allerede. Jeg lugtede. Tak! Til børnehaven.

Nikolay_sk, Så for ikke at fortynde snavs - gipsloftet og zalyalyarit.
Jeg forstår ikke folket, hvorfor strækker de dem? Så i årevis igen og igen for at vende tilbage til dette problem chtol?

Arbejde uden kunst - Barbarisme!

Hvis du tvivler på bæredygtigheden af ​​PVC lofter, skal du installere et stofloft. Stof er et naturmateriale, der er ingen sikkerhedsspørgsmål for det.

MasterWorker, og hvilken slags stof anvendes? Alligevel, fordi syntetiske, spændingen skal være.

Økologisk stræk loft er en utopi. Jeg ville vælge loftet for GCR. Hvis absolut noget økologisk, så Knauf Mapleau.

Nikolay_sk skrev:
Og så kastede et loft allerede. Jeg lugtede. Tak! Til børnehaven.

Sæt Clipso Standart.

 • lugter ikke;
 • A + miljøvenlighed i henhold til europæisk klassifikation. dvs. Uskadeligt.
 • meget spændt i lejligheden, 11 år uden problemer.

Russisk at sætte nøjagtigt ikke brug for færdigheden Carre Noir er smuk og ingen lugt.

Nikolay_sk, gipsloft er det mest i alle henseender. Ud over prisen og tidspunktet for installationen. Kvalitativt udført.

Jeg kan montere Descor Fabric Ceiling eller PVC Pongs, de giver ingen lugt.

Hvis loftet er - "stink", demonter det og returner pengene.

Med venlig hilsen Eugene.

Nikolay_sk, hvis det stadig er relevant for dig, anbefaler tomografi dine tjenester. Jeg giver en garanti for, at jeg ikke har lugt, fordi jeg installerede 5 lofter i min en-værelses lejlighed og ingen havde en lugt. 8-915-224-18-74 når som helst ringe, vil jeg høre.

Romersk skrev:
MasterWorker, og hvilken slags stof anvendes? Alligevel, fordi syntetiske, spændingen skal være.

I virkeligheden er der brugt polyester, der er imprægneret med polyurethan. Når jeg taler om miljømæssig renlighed af sådanne lofter, mener jeg, at de ikke har en syntetisk lugt, hvis vi blot siger "ikke stinker", udsender de ikke skadelige stoffer, når de opvarmes. I dag er de fleste tøj lavet med tilsætning af polyester, hvis du ikke er bange for at bære sådanne tøj, bør du ikke være bange for at installere et loft lavet af sådant materiale.

Er stræklofter skadelige: miljø- og holdbarhedsanalyse

For nylig er der blevet lagt stor vægt på relativt nye konstruktioner til indretning - lofter. De tiltrækker med deres praktiske, æstetiske og billighed. Interesseret i denne form for dekoration spørger ejeren af ​​rummet spørgsmålet: Er det skadeligt at strække lofter og hvad.

Hvad er skaden af ​​stræklofter

Fabrikanter af hævede lofter er overrasket over den øgede opmærksomhed på PVC-folks virkninger på menneskers sundhed. Spørgsmålet om farerne ved disse materialer begyndte at blive hævet med misundelsesværdige regelmæssigheder i medierne. Og det er spørgsmålet, ikke erklæringen.

I den forbindelse begyndte lyttere og brugere at tænke over, hvorvidt strækloftets sundhed virkelig eksisterer. Så meme blev introduceret om manglerne af disse materialer. I dette tilfælde tænker få mennesker på, hvordan skadelige eller nyttige vinyl tapet, laminat, plastpaneler, plastikvinduer. Men de er lavet af de samme komponenter.

Nærmere bestemt består de af de samme stoffer som i andre byggematerialer, baseret på PVC (polyvinylchlorid). Det omgiver os overalt: hjemme og på kontoret, i en privat bil og offentlig transport. Populariteten af ​​dette materiale skyldes først og fremmest dets billighed, og for det andet: praktisk.

Er der en phenol i stræklofter?

Men i så fald, hvis det er indeholdt i produktet i en tilstrækkelig høj koncentration. Formaldehyd er flygtigt og begynder at bundfælde, når det materiale, hvori det opvarmes. Denne proces kaldes kollokvist: begynder at fonitere.

Så det er fonit alt og overalt: glasuld, beton, spånplader, polyurethanskum, plastforing. Imidlertid er alle disse materialer anerkendt som sikre for menneskers sundhed og har de relevante certifikater. Økologisk kompatibilitet af svækkede lofter er også bevist af lignende dokumenter.

Gør loftslofter lugte?

Et andet vigtigt spørgsmål, der vedrører forbrugeren, er, om PVC-film har særlige lugtstoffer? Installatører ved, at sådanne ulemper stræklofter er tilgængelige. Men kun ved stramning, for på dette tidspunkt opvarmes filmen til 70-90 ° C. Duften er til stede i de første timer efter installation af loftet. I fremtiden forsvinder det (lugten) og forstyrrer ikke længere ejerne af lokalerne.

Bæredygtige lofter

Alle undtagelsesvis materialer til fremstilling af lofter har passende hygiejne- og hygiejneattester.

Det kan ikke siges, at det nedhængte loft er et miljøvenligt materiale. Dette er ikke træ eller andre naturlige råvarer. Men indholdet af skadelige stoffer i PVC-skum ligger inden for acceptable grænser for menneskers sundhed.

I dette henseende er det nedhængte loft, der har vist sig at være miljøvenligt med certifikater, sikkert for levende væsener og anbefales til brug i beboelses- og boligområder. Især i de, som kravene i standard "ren zone".

Om brandsikkerhed strækker lofter

Materialer til installation af stræklofter passerer certificeringsstadiet og i henhold til brandsikkerhedskriterier. Dokumenterede resultater af test, der viser filmens modstandsdygtighed til høje temperaturer.

Certifikatet beviser, at materialerne til installation af hævede lofter ikke er i stand til spontan forbrænding og ikke understøtter forbrænding. Under indflydelse af ild smelter de.

Hvor strækker lofter

Det antages, at de mindst farlige film fremstillet på fabrikken, og ikke kunstige forhold. Så tænk folk, der ikke er bekendt med specifikationerne for produktion af spændingsfilm. Alle disse materialer kan ikke gøres "på knæet" i garagen eller i hjemmet. Til fremstilling af PVC-film kræver dyrt specialudstyr. Og den er stor og bør placeres på store arealer, som kun er tilgængelig for seriøse producenter, fabrikker.

Men til at skære filmen i henhold til tegningerne af lofterne, et tilstrækkeligt lille rum og to enheder: til klipning af skiver med en harpun og svejsning af kludene sammen. Workshop til produktion af lofter i mange henseender som at sy. De samme ruller af materialer, linjer, saks. Skæring udføres på lange og lange tabeller, mærker og skærer lærredet af den krævede størrelse.

Hvad laver stræklofter

Der er to typer materialer til enheden af ​​hængende lofter:

 • PVC vinylfilm (til installation kræver det at svejsede kludene sammen);
 • stof (sømløs).

Hvad er forskellen mellem dem?

 1. Funktionsinstallation. Filmene kræver opvarmning, og først efterpå genoplader de i baguetter, som er fastgjort i den ønskede højde omkring rummets omkreds. Stofklæder kræver ikke opvarmning. De strækker sig simpelthen mellem baguetterne.
 2. Stofklæder kan have en struktureret overflade med ethvert mønster. Film til opnåelse af mønstre kræver skæring i dem af de tilsvarende figurer.
 3. Efter installation af filmlofter i baguetter dannes der et hul på ca. 7 mm. Den er dækket af specielle dekorative bånd. Ved installation af stofklæder er der ikke behov for efterbehandlingstape.

Hvilke producenters film er mere miljøvenlige?

Produktionslandet er det, der varierer fra de fleste virksomheder, der har specialiseret sig i installation af stræklofter. En forbruger, der har betalt for materiale af høj kvalitet, kan installere billig kinesisk. Og udlejer vil i de fleste tilfælde ikke gætte på det.

Visuelt vanskeligt at opdage forskellen mellem materialer fra europæiske producenter og kinesere. De største efterspørgselspositioner er Belgien, Tyskland og Kina. Produkterne fra disse fabrikanter adskiller sig i flere parametre:

 • økologisk klasse af lærred;
 • række farver;
 • pris.

Sammenligningsanalyse af spændingsstoffer fra forskellige producenter

Den højeste grad af miljøvenlighed i tyske film og stoffer. Denne indikator er lige så høj for alle tyske fremstillingsvirksomheder. Derfor kan lofter af sådanne materialer ikke være billige. Hvis der under mærket Pongs eller Renolit er lavprisfilm og billedredigering, kan du være sikker på, at dette er et forsøg på at bedrage forbrugeren.

Du skulle vide, at det tyske lærred på Moskva-markedet i gennemsnit koster 1000-1200 rubler pr. 1 m2 af det færdige loft i gennemsnit. Noget billigere - fra andre producenter. Spørgsmålet opstår: de bedste tyske stræklofter er sundhedsskadelige? Svaret er certifikater, der viser den absolutte sikkerhed af disse materialer.

Hvad angår miljøklassen er belgiske lofter Mistral (kun ét mærke repræsenteret i Rusland) lidt underordnet de tyske. Forskellen i kvalitet er ubetydelig og kan ignoreres. Det er dog værd at bemærke en lidt mindre tykkelse af film produceret af Mistral. Den gennemsnitlige pris for det færdige loft på de belgiske materialer - 500-800 rubler pr. 1 m2.

Situationen er anderledes med kinesiske stretchfilm. Dette land er repræsenteret på det russiske marked af en masse forskellige producenter, både store og små. Den negative holdning til kinesiske film blev dannet på grund af sidstnævnte: private forhandlere med små eller mellemstore produktionsmængder.

Sådanne film passerer sjældent certificeringsstadiet og indeholder skadelige stoffer i en højere koncentration end tilladt i henhold til miljøbestemmelser. Hvad er "bemærkelsesværdige" billige kinesiske film:

 • har en vedvarende specifik lugt, der forsvinder først efter et par dage efter at loftet er installeret
 • når de opvarmes af solen, frigiver de en meget større mængde phenol;
 • tyndere end tilsvarende materialer fra andre producenter.

Blandt de kinesiske film er der produkter af fremragende kvalitet. Prisen på sådanne lofter varierer i området 700-1000 rubler pr. 1 m2.

Myter om stræklofter

Myte nummer 1. Høj pris.

Udtalelse om de høje omkostninger for hævede lofter blev dannet i 90'erne af forrige århundrede. I den periode, da disse produkter kun kom til det russiske marked og koste, faktisk dyrt. Over tid er situationen ændret. I dag er prisen på film og stofklæder tilgængelig for folk med gennemsnitlige indkomster.

Myte nummer 2. Skrøbelighed.

Indtil nu er der blandt forbrugerne en opfattelse af skrøbelighed, spændingsfilmens skrøbelighed, som kan blive beskadiget af et utilsigtet slag. Dette er ikke sandt. Over den strakte film er en luft "pude", så loftet kan betragtes som anti-shock. Men at klippe filmen med en skarp genstand er ret simpel.

Myte nummer 3. Sundhedsskader.

Denne myte indeholder flere versioner:

 • støv stikker til lærredet;
 • vandlogging og dannelse af mug eller mugg på stofloftet
 • filmabsorption af lugt;
 • phenolfrigivelse.
 • Tøj absorberer ikke fugt, og dannelsen af ​​mug er udelukket;
 • Miljøvenlighed er bevist ved certifikater
 • lugten absorberes ikke.

Efter at have perfektioneret alle egenskaber af film er det muligt at installere et ophængt loft med tillid. Ulemperne ved disse strukturer er minimal, og fordelene - massen. Disse lofter vil perfekt tjene deres ejere i mange år.

Nyttig video

I videoen vil vi se hele sandheden om stræklofter:

(2 vurderinger, gennemsnit: 5.00 ud af 5)

Stræklofter ECOFOLE®

Sundhed i dit hjem!

For dem der er seriøse om deres sundhed og komfort, tilbyder GENVIK miljøvenlige stretchlofter ECOFOLE®, fremstillet af miljøvenlige materialer og uden formaldehyd.

Sammen med ECOFOLE® er innovation, teknologi, produktion og miljøbeskyttelse uløseligt forbundet og tjener til din komfort!

ECOFOLE®

Moderne, højteknologisk base - PVC-film er en unik kombination af høj styrke og brugervenlighed. Lærred til stræklofter ECOFOLE® er lavet på det mest moderne udstyr ved hjælp af kun miljøvenlige materialer.

BIZACOUSTIC

Bizacoustic teknologi bruges til at reducere efterklangstiden (boominess) med det formål at forbedre rummets akustiske egenskaber. ECOFOLE® lærredet i kombination med et særligt lydabsorberende materiale kan absorbere op til 90% af støj.

BIOTECH

Speciel BIOtech-behandling indeholdende positivt ladede sølvioner, der forhindrer reproduktion af vira, patogener, bakterier og skimmelsvamp på loftoverfladen, hvilket gør ECOFOLE® stræklofter et ideelt valg til børns institutioner, hospitaler, sport og underholdningskomplekser.

EXTRAWIDTH

ExtraWidth-teknologien giver dig mulighed for at gøre webens struktur ensartet, og bredden øges til 6 meter. Dette giver dig mulighed for at installere økologiske stræklofter EKOFOLE® i konferencelokaler, swimmingpools og andre store værelser uden brug af svejsninger.

Strækloft ECOFOLE® i stuen

Moskva. Designer - Yevdakimova Ekaterina

Strækloft ECOFOLE® i badeværelset

St. Petersborg. Designer - Samoilova Victoria

Strækloft ECOFOLE® i gangen

St. Petersborg. Designer - Sergey Prokhorov

Prisliste fra 09/01/2018

Priserne er pr. 1 kvm. ECOFOLE® canvases uden rabatter og kampagner ".

Vi returnerer% af omkostningerne til et strækloft ECOFOLE®

Det ukendte omdømme af ECOFOLE®-mærket er en klar indikation af kundernes tillid. ECOFOLE®-mærket indtager en førende position på markedet for lærred til stræklofter, fordi dets filosofi har følgende prioriteter:

 • Kundefokus - alle kundeanmodninger tages i betragtning, undersøgelser og test udføres regelmæssigt;
 • Højkvaliteten af ​​produktet er en absolut faktor, uden hvilken det er umuligt at blive ledende;
 • Innovativ teknologi - lofter bliver bred, antibakterielle og lydabsorberende.
 • Stærk professionalisme - den traditionelle tyske tilgang, punktlighed og nøjagtighed udgør de mest positive indtryk af virksomheden.

Sammenligning af ECOFOLE® med andre typer stræklofter:

ECOFOLE® - valget af designere!

I mere end to år har vi brugt stræklofter i Ecofole varemærket i vores projekter. I første omgang blev dette valg dikteret af øko-materialernes popularitet og øgede kundebehov for kvaliteten af ​​det brugte lærred. Men i færd med at arbejde med Ecofole lofter blev deres yderligere fordele afsløret, hvilket er meget vigtigt i designerens arbejde - det er farvernes rigdom og lysstyrke samt den fantastiske spejl effekt af glatte teksturer.

Ved brug af stræklofter Ecofole har vi implementeret mere end 150 projekter, inkl. så vigtige som restauranten "Le escade" og klubben "Giviz".

Ecofole stræklofter - utvivlsomt det bedste valg af designeren!

Hvilke stræklofter er mere miljøvenlige: Stoffloftets kemiske sammensætning, virkningen på mennesker

Miljøvenlige stræklofter bliver ofte det vigtigste kriterium for valget af et bestemt mærke. Hvilke producenter tilbyder det højeste kvalitetsprodukt? Hvilke materialer er stoffet til stræklofter? Lad os analysere svarene på disse spørgsmål i vores artikel.

Typer af stræklofter

Ifølge fremstillingsmaterialet er der to typer:

PVC lofter

PVC lofter har høj styrke, ikke passerer vand, har lang levetid - producenter giver en garanti på 25 år, men i virkeligheden varer de meget længere.

Udseendet af lofterne er meget æstetisk, producenter producerer dem i forskellige farver og med forskellige teksturer. De mest almindelige er matte, glatte og satin.

Vær opmærksom!

Overfladen af ​​loftet behandles med antistatisk, de tiltrækker ikke støv, udfører ikke elektricitet, brænder ikke, har allergivenlige egenskaber.

PVC lofter lofter opvarmes under installationen for at blødgøre dem og derefter strække dem på den forberedte ramme. Tøj er svejset af individuelle strimler og få et solidt lærred i størrelse og form, der svarer til arealet af dit loft.

Ulempen ved PVC-lofter er ustabilitet for negative lufttemperaturer, så deres anvendelse er kun mulig indenfor opvarmede rum.

Blandt de mange mærker, der producerer miljøvenligt PVC-lærred til lofter, kan vi anbefale ECOFole og L mærker.

På billedet øko stretch lofter

Vi bruger ofte PVC-produkter i hverdagen, og samtidig har vi ingen særlig tvivl om deres økologiske egenskaber. Tandbørster, børns legetøj, diverse redskaber, husholdningsapparater - medicinsk udstyr, fødevareprocessorer, kaffemaskiner, tekande, støvsugere, køleskabe og vaskemaskiner - dette er ikke hele listen over produkter, der bruger PVC-materialer.

I dette tilfælde regner vi ikke engang om de økologiske egenskaber ved disse produkter, men når spørgsmålet opstår, hvorvidt det er umagen værd at installere stræklofter lavet af PVC, er mange mennesker i tvivl. Ville de skade?

Anerkendte producenter i produktion af kun certificerede PVC-materialer, hvis miljøegenskaber overvåges nøje. Faktisk kan de let skelnes selv ved ydre tegn, og når man køber børns legetøj - materiale af dårlig kvalitet har ikke æstetisk udseende, de udsender en ubehagelig lugt på grund af tilstedeværelsen af ​​skadeligt formaldehyd i deres sammensætning.

Det er selvfølgelig ikke altid muligt at skelne en billig forfalskning fra et ægte certificeret produkt kun af eksterne tegn. Derfor spørg sælgeren altid om et kvalitetscertifikat. Men virksomheder, der værdsætter deres omdømme selv vil helt sikkert give det til dig. Hvis dette ikke sker, er det værd at overveje. Chancerne er, at sådanne "miljøvenlige" lofter kan være en billig falsk og kan skade dit helbred.

Pas på forfalskninger! Høj kvalitet PVC lofter er helt sikkert for dit helbred.

Foto miljøvenlige stræklofter

Stræklofter

Den leveres til salg i ruller op til 5 meter bred, og det er ikke nødvendigt at eksakte skære over loftet. De frigives ved løbende målere.

Ved installation af stræklofterne er der ikke behov for opvarmning af nettet, da den har tilstrækkelig duktilitet og perfekt strækker sig til de ønskede dimensioner.

Stof sømløse stræklofter har en meget høj styrke. Med dem behøver du ikke at bekymre sig om oversvømmelser fra naboerne ovenfor. Disse lofter er i stand til at modstå en masse vand og ikke strække sig ud, plus deres udseende forbliver det samme.

Fabrikanter af stofstræklofter garanterer op til 50 års drift.

Stoflofter er egnede til drift ved temperaturer fra minus 50 grader til plus 50.

Vær opmærksom!

De bedste stræklofter er økologisk stof.

Polyester er et syntetisk stof, men dets egenskaber ligger meget tæt på bomuld. I udseende er det let at tage for uld. Moderne syproduktion anvendes meget til syning af forskellige typer tøj - fra undertøj til overklæder.

På grund af det faktum, at næsten alle mennesker på jorden helt sikkert har polyesterartikler i garderobeskabet, har holdningen til stoflofter udviklet sig mere loyale end til PVC-filmlofter. I forhold til dem sidder navnet "naturlige stræklofter" fast, hvilket ikke helt er sandt, men stadig er sikkerheden af ​​dette materiale testet tid.

Tøj af stofstræklofter behandles med specielle svampeforbindelser, har antibakteriel belægning, har fremragende lydisoleringsegenskaber.

De økologisk rene stretchlofter i Cherutti, Clipso, DESCOR og ECO-sebring mærker nyder velfortjent prestige blandt kunderne.

Vælg dokumenterede firmaer

Hvor anvendes stræklofter?

Stofgardiner af lofter i det gamle Rom kan betragtes som en prototype af moderne stræklofter. Endnu tættere på designet til den moderne måde at dekorere lofter i Armenien. De mætter stoffet med chalky opløsning og sætter det på rammen. Faktisk er den samme ordning, der bruges nu til installation af hævede lofter. Den eneste forskel er i materialerne.

Moderne bygherrer med hjælp fra denne teknologi oprindeligt indrettede lofterne i lejligheder og kontorlokaler, især i dem, hvor det er svært at skjule fejlene i lofterne - uregelmæssigheder og mangler.

Nylige udviklinger tillader brugen af ​​hævede lofter i værelser med et stort areal, og materialer til fremstilling af paneler bliver konstant forbedret. Og nu har omfanget af stræklofter udvidet betydeligt, og derudover har et sådant loft blevet prestigefyldt.

Designere udsmykker usædvanligt smukt interiør ved hjælp af mulighederne for at kombinere forskellige materialer og former af stræklofter. Samtidig opnår de ønskede visuelle effekter ikke kun ved at bruge lærred af forskellige teksturer og farver, men også ved at skabe lofter på flere niveauer, der indeholder belysning.

I medicinske institutioner anvendes stræklofter af specielt behandlede materialer, hvilket giver dem unikke bakteriedræbende egenskaber. Disse er de mest miljøvenlige stræklofter, hvis kvalitet styres på statsniveau.

Bedst af alt - stof lofter

Lidt mere om fordelene...

Stræklofter har ud over deres høje miljøkvaliteter mange positive egenskaber. De mest attraktive af dem - installationens hastighed og de utrolige muligheder for at skabe et unikt design af rummet. Her er bare nogle af dem:

 • Lofter med fotoudskrivning. Du kan bestille trykning af ethvert billede på dit loft. Billeder af fluffy skyer mod en blå himmel baggrund ser meget flot ud, i børnenes værelse kan du udskrive et billede af munter balloner og mælkebøtter. Alt hvad du vil!
 • Lofter "Star Sky". Her ved hjælp af specielle belysningsteknologier og fiberoptiske filamenter i rummet skabes en ægte illusion af nattehimlen med glimt af stjerner. Om dagen er loftet ikke anderledes end det sædvanlige.
 • Kombinationen af ​​blank og mat tekstur i et lærred vil visuelt genskabe effekten af ​​et loft på flere niveauer. Ideelt set, når højden på rummet ikke tillader at montere et loft på flere plan, men virkelig ønsker.
 • Hvis du skal ændre dit bopæl, kan du tage loftet med dig!

Stræklofter - den hurtigste og mest behagelige måde at dekorere din lejlighed på!

Miljøvenlig reparation

Hvordan man vælger materialer til ren reparation i lejligheden

Hvilke materialer til reparation kan kaldes miljøvenlige? Svaret antyder sig selv: naturligt. Selvfølgelig er træ det mest miljøvenlige produkt til byggeri, men vores huse er ikke bygget af træ, men fra cement og beton. Derudover har vi ikke tænkt på miljøvenlighed af de materialer, der skal bruges, når vi starter reparationer i lejligheden.

Nogle gange efter renovering af lejligheder bliver de til egentlige gaskamre fyldt med bly, phenol, toluen, acetone, og Gud ved hvad slags kemi. Selvom miljøvenlig reparation er et meget konventionelt koncept, kan du dog prøve at vælge sådanne materialer til at arrangere dit hjem, der reducerer vores daglige forgiftning til et minimum.

Eksperter inden for konstruktion og reparation hævder, at kun 25% af byggematerialer og efterbehandling er miljøvenlige. Resten kan forårsage alvorlig skade på menneskers sundhed. Derfor er et særligt "bidrag" til forurening af vores hjem primært lavet efterbehandling materialer og møbler.

Stråling.

Stråling er en af ​​de farligste strålingstyper. Det kan ikke elimineres, det kan kun forhindres. Derfor skal du ved valg af færdiggørelsesmaterialer til reparation af dit hus huske på, at der i tillæg til beton og mursten kan natursten også udstråle stråling. Stenen har imidlertid sin egen naturlige radioaktive baggrund, så spørg om beviset for produktets strålekvalitet ved køb. I alt er der tre klasser af strålingsbaggrunden af ​​klippen, hvoraf kun tredje klasse granitter må anvendes i boligområder. Klassen er angivet i feltets pas. Stråling kan undgås, hvis en kunstig sten anvendes i udsmykningen - det er ikke "fonit" overhovedet, men består af beton, ekspanderet ler og kunstig maling. Sidstnævnte kan også være bærere af skadelige stoffer.

Elektromagnetisk stråling har ikke mindre skadelige virkninger på menneskekroppen. Den mest harmløse af dens konsekvenser - hovedpine og høj træthed, værst af alt - dysfunktion af det urogenitale system og kræft. Kilden til det elektromagnetiske felt er som regel strømkabler, der er forbundet i strid med sikkerhedsteknik, såvel som ulovligt anbragt elektriske ledninger, tavler, transformatorer og endda elektriske varmeapparater. Der skal lægges særlig vægt på de såkaldte "varme gulve". Nogle af deres typer giver en tifoldig stigning i elektromagnetisk stråling, og selv de mest harmløse versioner overstiger normen med en faktor 3-5. "Varm gulv" anbefales ikke at lægge i børns værelser og soveværelser, fordi afskærmningen af ​​dets stråling er meningsløs.

. og forurening

Den farligste forurening er kemisk. Beton, gips, tæppe, isolering, klæbemidler, forskellige maling og lakker kan være deres kilde. Fenol, formaldehyd, bly, toluen, xylen, ammoniak, såvel som mikroskopisk cement og silikatstøv - alt dette har negativ indflydelse på folks sundhed. Derfor er reparation sommetider som en miljøkatastrofe i et enkelt rum - nye materialer begynder aktivt at frigive skadelige stoffer, som også interagerer med hinanden, skaber nye, endnu mere skadelige forbindelser. Resultatet - nedsat immunitet i indbyggerne i lejligheden, leveren, nyre, centralnervesystemet og luftvejssygdomme. Du kan selvfølgelig vælge materialer (malinger, klæbemidler, lakker osv.) Mærket "miljømæssigt sikre". Alt i denne verden er dog relativt, og denne indskrift betyder kun, at indholdet af skadelige urenheder i færdigmaterialer ikke overstiger de maksimalt tilladelige normer. Derfor anbefales det ikke at bo i en lejlighed, hvor der er reparation og efter reparationer i 3-6 måneder, er det nødvendigt at ventilere alle rumne intensivt.

Saprophytter, svampe og skimmelsvampe er mikroorganismer, som forurener beboelsesområder og forårsager allergiske reaktioner og forskellige respiratoriske sygdomme. Oftest forekommer der mikroorganismer, hvor mikroklimaet i et rum forstyrres, der opstår for høj fugt, og dermed fremstår der gunstige betingelser for udviklingen af ​​mikroflora. Forgiftning med skimmel svampe kan føre til meget alvorlige konsekvenser. Derfor skal du være opmærksom på ikke at krænke konstruktionen af ​​strukturer, deres isolering og isolering under reparationen. Overvej omhyggeligt ventilationssystemet, læg luftbefugtere, hvis luften i huset er meget tørt.

lofter

Enhver specialist vil fortælle dig, at den ideelle løsning til lofter er vandbaseret maling. Det blev oprettet specifikt til disse formål. Suspended lofter akkumulerer støv, som er skadeligt for lungerne, og stræklofter kan producere phenol. Spørgsmålet er, hvad man skal vælge, skønhed eller sundhed? Det er logisk, at i soveværelserne og børnenes værelser er bedst at gøre harmløs maling, og hvis du ønsker uudholdelig skønhed, så laves andre typer lofter bedst i de værelsestal der er mindst brugt - stuer, fællesrum, korridorer. Det anbefales ikke at udstrakte lofter i badeværelser og i køkkenet, da overskydende varme og fugt ikke kun kan ødelægge dem, men også føre til overdreven udslip af skadelige stoffer.

I et forsøg på at dekorere børnehaven holder mange forældre glødende klistermærker på loftet, der efterligner en stjerneklar himmel. Sådanne klistermærker kan indeholde fosfor, der er skadelige for børns sundhed.

Valg af tapet og klæbemidler

Typer af tapet på det nuværende marked - mange. Det er let at gå vild i sådan overflod, at have mistet det vigtigste - kvalitet. Mærkeligt nok, men det sikreste naturlige tapet er de billigste papir. Moderigtigt uvævet tapet - syntetisk, de er helt sikkert sikre for mennesker, men stadig dårligere end naturlige omgivelser.

Glasfiber fortjener særlig opmærksomhed. I nogle europæiske lande er de pudset med medicinske faciliteter. Faktum er, at kildematerialet til deres fremstilling var glas, hvorfra de laver specielle fibre og væver tapetstoffer. Glas er et naturprodukt, kvarts, soda og lime bruges i produktionen, og derfor er glasvægspapir helt sikkert for boliger, og med hensyn til kvalitet er de ikke mindre end moderigtige ikke-vævede. Derudover har glasvægspapiret høj styrke og kan vaskes selv med brug af vaske- og rengøringsmidler.

Til udsmykning af væggene i lejligheden anbefaler eksperter ikke, at man bruger maling-polymerer, olie maling, korkovertræk og paneler. Vær også opmærksom på overholdelse af lydisoleringsteknologi, hvis det er nødvendigt. Og til tapet, vælg organisk stivelse eller kaseinbaserede klæbemidler. Alle klæbemidler er opdelt i tre grupper: organisk, uorganisk (silicat) og syntetisk. Syntetiske klæbemidler indeholder skadelige opløsningsmidler (acetone, phenol, dichlorethan, etc.), og silikatklæbemidler er vandige opløsninger af natriummetasilikat, hvilket giver en stærk alkalisk reaktion. Alkali korroderer overfladen, fra dette papir bliver det hurtigt gult og bliver skrøbeligt. Derfor er det bedst at bruge organiske klæbestoffer til reparationer, især stivelse eller kaseinbaserede klæbemidler passer til tapet.

Børns bedste indsættes over det sædvanlige papirbaggrund. Dette er for det første sikkert, og for det andet praktisk. Mange børn elsker at rive tapet og trække på dem, så snart forældrene vokser lidt, venter forældrene under alle omstændigheder på reparationer, i hvert fald i børnehaven.

Parket, laminat, tæppe eller linoleum?

Det ser ud til, at det sikreste gulv med hensyn til økologi er parket. Naturligt træ er ikke bedre. Det skal dog være lakeret eller gnides med mastik, ellers vil det hurtigt miste sit udseende. Både lak og mastik udsender mange skadelige stoffer i atmosfæren, så det er ikke en skam, men parketten på listen over sikre gulvmaterialer er langt fra den første. Den første er laminat (ikke kun fra billige segmenter), såvel som natursten og keramisk granit, som bestod den radiologiske undersøgelse. Billige laminater producerer ofte formaldehyd, så deres brug anbefales generelt ikke.

Et andet sikkert materiale til gulvet er linoleum, som med succes er opstået fra kategorien "scoop" -materialer. Nogle gange imiterer en god kvalitet linoleum naturlig parket så vellykket, at du ikke kan fortælle et overblik. Derudover er linoleum let at passe, let at rengøre og tjener i lang tid. Det eneste du bør være opmærksom på er lim, som bruges til lægning af linoleum, det kan indeholde skadelige stoffer.

Gulvtæppet betragtes også som et af de mest miljøvenlige gulve, dog forudsat at det er lavet af naturlige stoffer - uld og silke.

Dobbeltruder eller vinduer "på den gamle måde"

I dag bygges der ikke længere huse uden termoruder, da ventilationssystemet allerede er beregnet på forhånd. Der er dog stadig mange gamle huse med almindelige trærammer. Derfor begynder vi at reparere i det gamle hus, først og fremmest ændre trævinduer til plastruder. De har højstøjsisolering og varmebesparende indikatorer, men de har ikke et ventilationshul, som kan føre til brud på ventilation. Dette bør tages i betragtning og sætte termoruder med specielle ventilationsventiler.

På et tidspunkt var der meget kontroverser om det materiale, hvoraf der fremstilles plastprofiler af en ny generation af vinduer - PVC (polyvinylchlorid). Mange eksperter tvivlede på miljøvenlighed, men i sidste ende viste det sig, at PVC er ufarligt, hvis det ikke brændes. Ved temperaturer op til 60 grader skiller næsten ingenting ud af det. Derfor bruges PVC aktivt til fremstilling af VVS, linoleum, vinyl tapet, så hvad kan jeg sige, selvom kopperne til børns yoghurt og de er lavet af PVC!

Frygter, at de termoruder monteret på den sydlige side af lejligheden kan forårsage frigivelse af skadelige stoffer er helt ubegrundet. For det første opvarmer PVC ikke op til 60 grader fra solen alene, og for det andet frigives skadelige stoffer kun fra materialet, når de brændes.

Badeværelse, køkken og børn

Badeværelset er et specielt sted. Høj luftfugtighed og hyppige temperaturforskelle forpligter os til at trimme rummet med passende materialer. Maling, plastpaneler, stræklofter - alle disse materialer er ineffektive for badeværelser og inspirerer også bekymringer ud fra miljøvenlighedens synspunkt. Som følge af temperaturændringer og høj luftfugtighed kan der opstå skimmelsvamp eller svampe under panelerne og loftet, hvilket vil medføre råtning og frigivelse af sporer, som er skadelige for kroppen. Typer af maling, der er modstandsdygtige over for temperatur og høj luftfugtighed, indeholder skadelige stoffer, såsom bly, som også ikke passer til definitionen af ​​miljøvenlig reparation.

Derfor bruger i badeværelset oftest den gode gamle flise eller naturlig marmor. Begge er sikre for sundhed og behøver ikke særlig pleje.

Køkkenet er et sted, hvor mange af os bruger det meste af vores hjemtid. Herudover forbereder vi mad, så det er bedre at bruge de mest resistente naturlige materialer, der er nemme at vaske. I børnehaven skal alt være særligt. Naturmaterialer, træmøbler uden lakker og maling, naturlige tekstiler - dette er garantien for dit barns helbred.

Seks regler for ren reparation:

 • Brug ikke materialer med usædvanlige egenskaber, såsom hurtigtørrende klæbemidler og maling. De øger indholdet af kemikalier;
 • Sørg for, at belægningsteknologi, gulvbelægning, installation af vinduer, ventilation og klimaanlæg følges nøje
 • kræve kvalitets- og overensstemmelsescertifikater fra sælgere
 • Skynd dig ikke ind i den nyrenoverede lejlighed, lad lokalerne stå i 2-3 uger (i denne periode svækker virkningen af ​​mange kemiske forbindelser);
 • Køb ikke lakker og maling, der indeholder bly, phenol, toluen og acetone;
 • når du køber, husk at chancen for at få "urene" materialer til reparation er meget lavere, hvis du køber dem fra større producenter.

De fleste byggematerialer og økologi er ikke helt rene, men mange af dem er helt egnede til reparation og sikkert for helbredet. Det vigtigste er ikke at stræbe efter at spare på det maksimale og huske, at sundhed stadig er vigtigt.

Hvilke lofter er mere miljøvenlige?

Det betragtes som sikrere vejrtrækning gipslofter. Det er plastered og puttied, gips og kitt, på en gips basis. De omfatter også gipsvæg, det er også lavet af naturlige materialer: pap, gips. Det er også vigtigt, hvad de er malet med! Brug nu maling til vægge og lofter, vandbaseret: akryl, latex, vanddispersion, vandbaseret. De lugter ikke, når de maler, tørrer hurtigt, hvilket er bekvemt i arbejdet, vasker om nødvendigt, bliver ikke gule over tid, bortset fra Dulix til køkkener og bade, bliver den gul. Også miljømæssigt ikke skadelige lofter, beklædt med naturligt træ, trækker vejret, må ikke udsende noget sundhedsskadeligt. Skadelige lofter: stræk, lamineret med skumpaneler, beklædt med laminat, fordi disse materialer ikke er naturlige, udsender formaldehyd. Mere til de skadelige er malet med alkydmaling som Giraffe, PF.

Nu, når der er nye muligheder, nye materialer og teknologier har dukket op, er det ikke så nemt at træffe et valg og at orientere korrekt under reparation, når du vælger typen af ​​lofter. Ud over miljøsikkerheden skal der tages hensyn til holdbarhed, anvendelighed, lethed ved vedligeholdelse og den samlede højde af lofterne i rummet. Hver type loft har sine fordele og ulemper, for ikke at nævne forskellen i omkostninger:

1) nivelleret og hvidkalket hvidkalkede - miljøvenlige, men med dem støder støv hele tiden;

2) malet med vandemulsionsmaling - loftet "trækker vejret" værre, vanskeligheder med reparation i tilfælde af lækage

3) pudset med plastpaneler - ikke miljøvenlig;

4) monteret - afhænger af materialets valg, spiser pladsen;

5) spænding - afhænger af kvaliteten af ​​det anvendte materiale.

Hvad angår mig, giver jeg håndfladen til at strække stoflofter:

1) sømløs, tilsyneladende ensartet, ensartet;

2) meget mekanisk, stærk, modstå vand i tilfælde af lækage

3) ånde, den mest miljøvenlige af alle typer stræklofter

4) let at vedligeholde, du kan gøre våd rengøring, ikke dannes støv;

5) installeret uden en varmepistol, det er sikkert.