Hvordan man laver et sort loft i huset

Bygninger af enhver type efter udførelse af grundlæggende byggearbejde har et groft udseende og et trækloft (betonplader, træbjælker).

Ordningen i træloftet.

Det bør straks foretage en reservation, at i forskellige typer af bygninger til at lave et udkast loft kan være anderledes.

Hver situation er individuel og kræver uden tvivl eksperternes anbefalinger, men vi vil forsøge at afsløre de grundlæggende principper for opførelsen af ​​et udkastloft. Overvej flere muligheder for grov efterbehandling.

Udkast loft i lejligheder med beton gulve

For at gennemføre en global genopbygning af loftet i det sekundære hus eller værker i den nye bygning for en gang, rengør overfladen til betonplader, fjern alle uregelmæssigheder med en spatel og glat ud. I gamle huse blev lofterne hurtigt udført af den sovjetiske bygherre af materialer, der ikke længere er relevante for tiden og er helt ødelagt. Gamle lofter er forvaskede fra hvidvaskning eller fjern al maling.

I nogle tilfælde er der udført yderligere arbejde - rengøring af det løse afskallingsgips fuldstændigt. Ved udgangen skal man få en flad overflade, med hvilken man kan arbejde. I næste fase forsegles alle leddene mellem pladerne. Det er nødvendigt for god fugt og lydisolering.

Valg til skaderbræt.

Derefter skal loftet primeres og niveau overfladen med en startspartel for at fjerne alle overfladefejl. I sidste ende skal du gå gennem den færdige kitt og rengøre den med slibende sandpapir for at fjerne de mindste uregelmæssigheder. Før enden af ​​loftet, brug en primer igen.

En af mulighederne for udkastet er gipsvæg, det skjuler absolut alle uregelmæssigheder, og med det kan du oprette et mønster eller, efter at have lagt geometrisk, oprette flere niveauer. Denne ordning giver dig mulighed for at placere en spotlight rundt om perimeteren eller i midten.

Draft loft i huse med trægulve

Uafhængigt lave et trækloft i træhuse er nemt. Som regel begynder arbejdet med at fastgøre fugtisolering til bjælkerne nedenfor. Derefter er isoleringskortet fyldt med ubehandlet bord, og der anvendes termisk isolering. Det er nødvendigt at være opmærksom på, at hvis du planlægger at installere spotlights, vil isoleringen forhindre varmeveksling af lampen. Arealet mellem lampen og isoleringen er ikke ventileret, hvilket efterfølgende fører til hyppige brud på belysningsanordninger. Dette kan forhindres ved at bruge et lille hul mellem varmematerialet og lampen. Det udførte arbejde vil gøre det muligt for enhederne at fungere normalt og skabe optimal ventilation.

Økonomisk måde at opvarme et hårdt loft på

Ordningen isolering træ loft.

Som varmelegeme ved hjælp af en opløsning af cement og savsmuld eller glassin. Processen er som følger. Først skal du behandle træbjælkerne med en antisvamp septiktank, læg derefter et lag af vandtætningsmateriale over hele overfladen af ​​gulvbelægningen af ​​træhuset. Trækonstruktioner behandles med svampedræbende stoffer.

Den næste fase - lægning af vandtætning over hele området af overlapning. Så skal du blande cement og savsmuld. Det varme loft i huset skal ikke være mindre end 20 cm tykt. Deltag området med fem og få det rum, der skal udfyldes. Den nødvendige mængde cement bestemmes simpelthen, det er nok at fortynde det i et forhold på 10/1, dvs. vand har brug for 1,5 spande til 10 spande af savsmuld.

Således får du en hurtigt størkende blanding, som skal fylde alle hulrum mellem loft og tamp. Denne metode kan kun bruges, hvor der er fri adgang til rummet indefra, det er ikke tilgængeligt i tilfælde af arbejde nedenunder.

Opvarmning af et udkast til loftsvarmeisolatorer

Ved isolering af et træloft skal du først og fremmest bekymre dig om at beskytte dine øjne og hud, fordi glasuld forårsager alvorlig irritation. For at gøre dette skal du på forhånd opbevare åndedrætsværn, beskyttelsesbriller og tykke tøj. Isoleringsmaterialer omfatter glasuld, mineraluld, polyurethanskum og mange andre.

Ordningen med at anvende gips ved hjælp af kroshkometa.

Opvarmningsprocessen er som følger: Ca. halvdelen af ​​neglene strammes op på det hårde loft, så stramme tråde strækkes mellem neglene med brudte linjer, og der placeres en varmeisolator mellem dem. Efter at have gjort disse procedurer er det nødvendigt at drive negle dybere, trykke glasuld.

Derefter fastgøres en film til udkastet, som forhindrer dannelsen af ​​kondensat. Endelig er gipsvæg fastgjort, hvilket vil skjule fejl og lade loftet se præcist ud. I andre tilfælde er mineraluld tætsluttende mellem bjælkerne af træet, spolen eller arkisoleringen, og krydsfinerplader spidses til bjælkerne og kranestængerne.

Dobbelt loft med gips

For nylig har gipsvæg været meget udbredt i byggearbejde. Dette skyldes, at det er ideelt endda materialer og miljøvenlige. Med hjælpeskråninger laves lofter, væggene opstilles og eventuelle buede overflader er udjævnet. Strukturen af ​​dette materiale er enkel, og prisen er billig. Da gipspladen er beklædt med pap, er brugen uacceptabel i rum med høj fugtighed, fordi materialet kan "flyde".

I velventilerede områder, f.eks. Badeværelser med fremragende udstødning, kan du bruge fugtbestandig gipsvæg med ekstra beskyttelse. Fra dette materiale er det meget bekvemt at skabe design af enhver kompleksitet, herunder muligheden for at lave et dobbelt loft til ethvert design og form.

Loftet installeres først ved at bestemme vandret og måle højden af ​​rummet i alle vinkler og derefter vælge den laveste vinkel. Vi trækker sig 4-5 cm ned mod gulvet og ved hjælp af vandstanden tegner vi en vandret linje. Derefter slog vi af linjerne på et forudbestemt niveau ved hjælp af en lakledning omkring omkredsen af ​​rummet under loftet. Bor huller til dowels og fastgør UD-profilen.

Det næste skridt er at tegne parallelle linjer i en afstand på ca. 60 cm. Vi hænger suspensioner lige under dem. På dette tidspunkt har du brug for en regelmæssig fiskelinje, som du kan nøjagtigt fastgøre profilen i vandret plan. Vi strækker linjen og fastgør SD-profilen til suspensionen med selvlukkende bugs og bøj suspensionerne, så de ikke blander sig yderligere. I forbindelse med samlingen af ​​gipsplader er der fastgjort tværprofilprofiler. Det er vigtigt at beregne alt, så kantene på de monterede ark konvergerer på en profil.

Herefter monterer vi gips. Ca. det ligner det første niveau af et dobbelt loft. Skruerne skal placeres i en afstand på højst 25 cm fra hinanden. Det sted, hvor installationen af ​​andet niveau vil finde sted, er naturligvis ikke nødvendigt at skære. Dernæst mærker du funktionerne på loftet på det andet niveau på højrevæggen og fastgør profilen til rammen gennem arkene. Derefter samles en anden niveau ramme og profiler SD er monteret med suspensioner. Du skal være opmærksom på, at hvis loftet har krøllede bøjninger, så skal profilen skæres med et lille hul.

Installering af loftets andet niveau begynder med stingningen af ​​rammen med gipsvæg. Langs kanten af ​​pladen, der er placeret nedenfor, vedhæfter vi en profil, der gentager linjen i den øverste. Derefter sys alle vertikale overflader af det dobbelte loft i figuren. Mellem første og andet niveau af loftet lå ledningerne under spotlights. Huller til armaturerne selv skæres på de rigtige steder i gips. Derefter bliver alle leddene forsynet med gips.

Dobbelt lofter kan kombineres, for eksempel det første niveau - den sædvanlige hvidvaskning eller strækfilm og den anden - gipsvæg. Udkastet til loftet kan også indrettes i form af bøjler, bjælker og hemmers. Et stort antal variationer af loftet i kombination med en række forskellige efterbehandling materialer giver dig mulighed for at bringe enhver design ide til livs og bringe raffineret komfort til rummet.

Hvordan laver man et hårdt loft med egne hænder?

Den første ting, der fanger øjet i ethvert hjem er loftet. Ved at se loftets glans tænker få mennesker på det faktum, at der under det er et andet loft (udkast). Det afhænger af hvordan det er lavet, og det generelle udseende af loftet.

Enheden på loftet gulv: 1 - loft stråle, 2 - kraniale bar, 3 - isolering, 4 - ru loft (hjul), 5 - indvendig beklædning af loftet.

Udkast til loftet, ud over at skabe overlapning af rummet, danner grundlaget for den endelige finish. Hvis i bybygninger med fundament er alt klart (det blev bygget af bygherrer i form af betongulve), så skal de i private byggeri arrangeres fra nulcyklussen.

Udkast til loftdesign

Der er to hoveddesigner af udkastet til loftet: på grundlag af et betonloft og et træloft. Udkast til betonloft kan baseres på overlapning af en monolitisk plade, og justeringen er derfor ikke nødvendig (og kun færdigbehandling). I panelhuse, hvor overlapningen normalt er en præstation af flere plader, er yderligere justering nødvendig. I enkelt-etages bygninger med betonlofter er det nødvendigt at pålægge vandtætning og varmeisolering.

Produktion af et træudkast loft indebærer, at der kun er et loft på træbjælker og en fuld cyklus med at skabe loftet er nødvendigt (fra montering af rammen til udjævning af loftets overflade). Samtidig er det nødvendigt at danne gulvet på loftet (loftet) og loftet på rummet, hvilket giver beskyttelse mod fugt, damp og kulde.

Udkast til betonloft

Ordningen isolering træ loft.

Først og fremmest beton gulve grundigt rengøres af snavs og gamle belægninger. Hvis der er manifestationer af skimmelsvamp eller svampe, skal disse områder behandles med en antiseptisk sammensætning. Det er bedst at bruge færdiglavet fabrikationssammensætning beregnet til dette formål, men du kan bruge en vandig opløsning af kobbersulfat.

Efter overfladebehandling foretages en primercoating. Primeren er lavet med en opløsning af tør primer blanding af dyb penetration.

Plastering af udkastet loftet skal gøres fra installationen af ​​beacons, da det er meget vanskeligt at niveauet loftet i forhold til gulvet og kontrollere lagets tykkelse uden bakker. Beacons installeres vertikalt i en afstand på 25-30 cm fra hinanden på gipspletter. Horisontalitet kontrolleres på toppen af ​​bakkerne ved hjælp af et to meter niveau. Indikatorens højde skal svare til tykkelsen af ​​gipslaget, som ikke må overstige 5 cm. Det skal huskes, at nøjagtigheden af ​​indikatorens visning bestemmer kvaliteten af ​​hele trækloftet.

Loftet selv er lavet i tre lag. Den første er et udjævningslag op til 5 mm tykt. Hovedopgaven er at justere samlingerne mellem betonpladerne. Derefter påføres det primære lag af gips på op til 3 cm. Dette lag bruges til at korrigere det vandrette loft. Endelig afsluttes det sidste efterbehandlingslag ved at udjævne overfladen. Dens tykkelse er 10-15 mm. For gipsloft er det bedre at bruge tør byggemateriale på gipsbasis til indvendig arbejde. Det første lag til bedre vedhæftning til betonggulvet er bedre at anvende fra en tør blanding på en cementbase. Hvert lag påføres efter størkning af det foregående lag. Efter gipset fjernes bægerne, og deres installationssteder spatteres.

Udkast til betonloft i et privat hus

Isolering og vandtætning loftet af beton.

I en-etagers private bygning skal udkastet til loft på basis af betongulve isoleres. Isolering bør anvendes på ydersiden af ​​loftet, det vil sige på loftet. Det er nødvendigt at lægge et lag isolering, vandtætning og dampspærre membran på loftet. Beskyttelsen kan gøres på to hovedveje: en betonplade eller ved brug af trælag.

Ved fremstilling af betonbeklædning kan begrænses til pålæggelse af kun et lag af isolering. I dette tilfælde er det tilrådeligt at bruge masseudvidet ler. Lagets tykkelse skal være ca. 15 cm. Efter at have fyldt isoleringen og nivellerer den på overfladen, er der lavet en betonplade. Til dette formål hældes en konkret opløsning ovenfra, så den delvis trænger ind i laget af ekspanderet ler og danner det øverste lag på 2-3 cm. Horisontaliteten kontrolleres efter niveau. Yderligere overfladebehandling afhænger af loftet, hvor udkastet til loftet er blevet et trækulv.

Hvis der kræves en lettere udgave af det tunge loft, anvendes træstænger på 40x40 eller 40x50 mm stænger. Stængerne i stængerne er fastgjort til loftet ved hjælp af ankre eller dowels. Termisk isolering, et vandtætlag fremstillet af polyethylenfilm eller tagmateriale, er et dampisolerende lag lavet af en film med foliecoating placeret successivt mellem lagene. Som isolering kan du bruge mineraluld eller skumplader. Når lægning ikke skal tillade huller mellem stænger og isolering. Top lag stablet trægulve, krydsfiner eller spånplader.

At lave trægulv

Processen med fremstilling af et groft loft begynder med den betingelse, at huset har et loft med en træbjælke på 10x10 eller 20x20 cm. I første omgang er loftgitteret monteret. For at gøre dette er bjælker fastgjort mellem bjælkerne af træbjælker. Nederst på denne gitter fast ruing. Et almindeligt anvendt rillet bord er 25-30 mm tykt. Du kan bruge spånplader med en tykkelse på 18-20 mm eller to lag af krydsfiner. Fordelen ved at bruge brættet er, at gitteret i tilfælde af dets brug ikke er monteret. Brættet er sikkert fastgjort direkte til gulvbjælkerne. Brættet er fastgjort til bjælken med mindst to negle eller kraftige skruer. Ved fastspænding af negle anbefales det at hamre dem i en vinkel på 45 °.

Spånplader eller krydsfiner er monteret på loftgitteret. Montering anbefales at lave skruer. Samtidig på steder, hvor skruen strammes, er et hul forboret i arkene for ikke at beskadige arkene, når skruen skrues ind med en kraft. Skruer eller neglehoveder skal være forsænket.

Valget af materialer til isolering

Spasoba påføring af gips.

Ved fremstilling af et trækloft er valg af materiale til varmeisolering og beskyttelse mod fugt og damp af stor betydning. Forskellige materialer kan bruges til termisk isolering. Mineraluld har høje varmeisoleringsegenskaber, men de falder med aldring. Materialet kræver god vandtætning, som når det vådt taber sine isolerende egenskaber dramatisk. Dens anvendelse er ret almindelig. Når det lægges, bør det ikke tampes: Tilstedeværelsen af ​​luft øger sine positive kvaliteter. Udvidet ler er en god varmeisolator. Imidlertid, når der pålægges et minimalt lag (15 cm), bliver vægten af ​​isolationen signifikant, hvilket især skal tages i betragtning, når gulvene er træ. Samtidig er det en af ​​de billigste muligheder.

Polyfoam er et af de bedste varmeisolerende materialer, har en lav vægt, med tiden er det næsten ikke genstand for krympning. Ulemperne omfatter brandbarhed (og med frigivelse af skadelige stoffer).

Varianter af gulvkonstruktioner i et træhus.

I sin ansøgning kan du undvære beskyttelse mod damp. Polyfoam er noget dyrere end mineraluld, men det har mange fordele.

Da vandtætningsmaterialet normalt anvendes plastikfilm. Ifølge dets tilgængelighed, lave omkostninger, med den højeste fugtighedsbestandighed, har materialet praktisk talt ingen konkurrenter. For at beskytte mod damp skal du bruge et lag folie. Du kan kun bruge aluminiumsfolie. Men filmen af ​​skummet polyethylen med et folielag anvendes i vid udstrækning. En sådan film, når den beskyttes mod damp, giver også yderligere varmeisolering.

Gør et loft på hårdttræsgulv

Installation af beskyttende lag i et trækloft begynder med installationen af ​​en dampspærrefilm. Mellem gulvbjælkerne på toppen af ​​gulvet påføres en film med et lag folie op. Filmens sidekanter bøjes på bjælken og fastgøres til den. Termisk isoleringsmateriale lægges oven på dampspærren. Det er bedst at bruge mineraluld eller skum.

Termisk isolering er undertiden lavet ved at falde i søvn tør savsmuld.

I tilfælde af tykke bjælker foretrækkes skumplader eller bulkskum. Desuden holder polyethylenfilmen som et vandtæt lag inde. Filmen påføres med en overlapning på mindst 20 cm.

Alt beskyttende påfyldning mellem bjælkerne skal helt fylde rummet, og plastfilmen dækker hele området af loftet. På toppen af ​​bjælkerne og beskyttende påfyldning påføres træplanker med en tykkelse på mindst 20 mm, gipsplader, spånplader eller krydsfiner, der danner et loftsrum (loftet).

Udkast loft loftet

På loftet er hovedfunktionen termisk beskyttelse. I dette tilfælde kan alle beskyttelseselementer kun anvendes fra bunden. I begyndelsen påføres dampspærren med folie ned og fastgjort til tagspærrene. Derefter mellem spærre holder polyethylenfilmen med overlappende sig indenfor. Filmen er fastgjort til træbjælkerne med en byggemateriale. Dernæst påføres et lag mineraluld, således at der ikke er mellemrum mellem spærre og varmeisolering. På toppen af ​​varmeisoleringslaget placeres en anden dampspærre med folien opad. Derefter monteret overfor brædder, spånplader eller krydsfiner, som er fastgjort til træbjælkerne.

Stucco træloft

Plastering værktøj og bakker bruges til gipsloft.

Loftet er færdigt med overfladebelægning. I begyndelsen skal alle sømmerne af træbelægningen fyldes med en tør dyb penetreringstætblanding til træ. Derefter benyttes beslag monteret monteringsnet. På den anvendes det første primerlag.

Efter det tørrer, bliver hele overfladen gipset. Det er bedre at bruge en tør gipsbaseret gipsblanding. Gips er udført i tre lag langs fyrene. Skruer kan bruges som bakker. Når gipset er tørret, er loftet klar til at blive færdig på nogen måde (maling, hvidvaskning, foring).

Nødvendige værktøjer

Når der laves et groft loft på en betonbase og til gips, er det nødvendigt at forberede følgende værktøjer og armaturer:

 • kapacitet til opløsning på 15-20 l;
 • anordning til blanding af opløsningen
 • skovl;
 • måle spand;
 • spatler af 3 typer
 • murske;
 • rivejern;
 • en hammer;
 • maling pensel;
 • maling ruller;
 • Punch;
 • to meter niveau.

For at arbejde med trægulve skal du i forvejen tage vare på et andet værktøj: en bulgarsk, en elektrisk boremaskine, en skruetrækker, en hacksav, en hammer, en mejsel, en tang, en skruetrækker, en byggestifter, en kniv, en saks, niveau.

Loftet i huset kan ikke gøres glat og smukt uden at lave et loftsloft. Det er helt muligt at installere et sådant loft med egne hænder. Til dette skal du købe kvalitetsmateriale og følge nogle anbefalinger.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Enhver bygning består af visse dele, fundament, vægge, gulv, loft. Sammen danner de selve bygningen. Emnet i dagens artikel er vores loftudkast.

Rough loft enhed

Først skal du bestemme selve konceptet for udkastet til loftet og dets struktur. Umiddelbart foretage en reservation: udkastet loft overlapper med udkastet loftet. For eksempel, i en bygning, hvor betonplader bruges som overlap, er det anderledes end hvordan et udkastloft er arrangeret i et træhus.

Vores information - Draft loft er loftet, arrangeret af bygherrerne under opførelsen af ​​bygningen.

Betonoverlapning

Hvis betonplader bruges til at overlappe en bygning, er hovedopgaven med at afslutte loftet at skabe et ydre, dekorativt lag.

Som regel udfører den to funktioner på én gang:

 1. Tilrettelægger eksisterende overlapning.
 2. Udfører rollen som et æstetisk element.

Vores oplysninger: I nogle situationer kræver udkastet til betonbund varmeisolering. Hvis det ikke er muligt at installere et eksternt varmeisolerende lag, er der i dette tilfælde arrangeret et ophængt loft med intern placering.

Trægulv

Hvis vi overvejer udkastet til loftet, der er arrangeret i et træ eller et andet hus, hvor gulvene har en bjælkekonstruktion, så er billedet noget anderledes.

 • En sådan overlapning er lavet ved hjælp af en rektangulær stang, et tykt bræt, der ligger på kanten af ​​en I-stråle (eller metal).
 • Derfor er udformningen af ​​udkastet til loftet i sådanne bygninger hovedkomponenten.
 • Med andre ord er selve overfladen af ​​loftet dannet, hvorefter efterbehandling vil blive gennemført.

Hvis du spekulerer på, hvordan man laver et groft loft i dit hjem, er det vigtigt at forstå selv hvad du vil komme til sidst. Dine udgifter til at oprette et sådant loft vil direkte afhænge af dette. For at gøre det klart, hvad vi mener, lad os analysere dette spørgsmål med et konkret eksempel.

Vi har et to-etagers træhus. Træ lags bruges som en overlapning. Vi skal installere et loft på gulvet.

Mange gør følgende:

 • En dampspærre skydes ved bjælkerne nedenunder.
 • På toppen af ​​det fyldte unedged bord med et bestemt trin.
 • Derefter isoleres varmeisoleringen ovenpå, hvorefter gulvene på anden sal er indrettet med kantede plader.
 • Bundstænger producerer justering og arrangerer et dekorativt lag.

Ved første øjekast er alt korrekt. Lad os spørge os selv, hvad var hvert af de anvendte materialer til?

Hvert lag har sin egen rolle

Så vi har en overlapning mellem de to opvarmede værelser.

Er der altid behov for isolering?

Hvad er der i interfloor beam tak isolering lag er nødvendigt:

 • Hvis dette ville reducere støj mellem de to værelser, blev det gjort forgæves.
 • Trægulvet på anden sal reducerer selv støjniveauet ganske godt.
 • Det dekorative lag bidrager også til støjisolering. Træstrukturen er udformet på en sådan måde, at den almindelige menneskelige stemme er godt absorberet af selve strukturen af ​​træet.
 • Hvis du forventede at reducere støj fra spillet af små børn på anden sal - det er også helt forgæves. Disse er kun ekstra omkostninger.
 • Skarpe slag på et træ overføres godt til alt design. Og da din bygning er andet end en træstruktur, vil lydvibrationerne passere ikke kun gennem loftet, men også langs væggene.
 • Derfor, hvis du sætter mindst en meter varmeisolator, vil hopperne fra dine børn stadig blive hørt på nederste etage.
 • I dette tilfælde var det muligt at handle helt anderledes. Efter at du har arrangeret gulvene på anden sal, kan du simpelthen udføre justeringen ved hjælp af en træstråle installeret på tværs af bjælkerne. På den kan du senere installere en dekorativ belægning.

Men hvad med dampspærren?

Mange vil undre sig: Har vi brug for en dampbarriere? Det rejser et andet spørgsmål: - Hvorfor arrangerer du det? Dampbarriere er også nødvendig ikke altid og overalt.

At have to opvarmede værelser, som har relativt de samme temperaturforhold, er fri for kondensat som følge af temperaturændringer. I dette tilfælde er der en trussel om kondens, der stammer fra menneskelivet.

Det forekommer okay, men lad os forstå. I denne situation minimeres dannelsen af ​​kondensat.

Bemærk: Selv om et lille kondensat samler på dampspærren inde i loftet, hvor går det? Det spredes til trækonstruktioner i kontakt med dampspærren, som i sidste ende vil medføre råtning og dannelse af mug (læs mere her), større reparationer kan ikke undgås.

Hvad er så værd at gøre?

Tip: Før installationen (og ikke efter det) er det simpelthen nødvendigt at behandle træstrukturer med beskyttende imprægneringer. Derefter vil de ikke være bange for fugt, og endnu mere så mindste kondensat, som sandsynligvis ikke vil være i almindelige stuer.

Hvis der er et uopvarmet rum over loftet

I dette tilfælde bliver dampspærreanordningen fuldstændig overflødig for at overlappe hinanden.

I dette eksempel ved hjælp af dampspærring bliver det klart, at korrekt planlægning og forståelse af, hvad vi vil have fra en bestemt struktur, giver dig mulighed for at udføre arbejdet meget hurtigere, mens du bruger et minimum af midler.

En anden ting, når der arrangeres et groft loft mellem opvarmede og kolde værelser. Men her er alt ikke simpelt. Loftet i et rum kan trods alt spille gulvet i en anden, eller slet ikke være gulvet, og det er meget vigtigt.

Først og fremmest skal du være særlig opmærksom på belægningens styrke, dets evne til at modstå en vis belastning og kun det andet, alt andet.

Installationsprincippet kan være radikalt anderledes i begge tilfælde, da i den ene har du adgang til begge sider af dit loft, og i det andet er det begrænset til kun en.

Loft loft

Så står vi over for opgaven at arrangere loftet på loftsrummet. Den har overlappende lags og tagplader. I dette tilfælde bliver det klart, at adgangen til gulvet kun kan gøres fra siden af ​​rummet.

 • Overlapninger i dette tilfælde er spærre. Ved at lægge taget, installerede bygherrer nødvendigvis kasserne. Vores opgave er at arrangere et udkast til loft og varmeisolering.
 • Det første skridt er at installere isolering. Det ligger mellem spærrene. Termisk isolering skal gå ind mellem spærrene med en vis indsats.
 • Termisk isolering er lagt, nu er det dampspærrenes omdrejning - i dette tilfælde er det nødvendigt. Filmen er fastgjort til beklædningen ved hjælp af en konstruktion hæftemaskine, og er desuden fastgjort med elementer af tællergitteret, hvorpå dækkematerialet vil blive monteret.

Typer af finish

Når alt er klar, kan du installere et groft loft. Som regel er spærrene installeret ganske smidigt, og et sådant loft kræver ikke yderligere udjævning. Du kan arrangere det på flere måder, alt afhænger af belægningen, der vil blive brugt som et dekorativt lag.

Plastering eller plating: hvilket er bedre

Hvis du planlægger at arrangere en gipsbetræk, som gøres meget sjældent på loftsrummet, er udkastet loft monteret fra ubearbejdet bord. Stykker spidses så tæt som muligt til hinanden. I fremtiden bruger de monteringsbeslag eller søm, der forstærker forstærkende metalnet. Nu kan overfladen med succes gipses.

Men hvorfor sådanne vanskeligheder, hvis det er meget nemmere at lave gipsplade gipsplader?

 • Hvis du vil bruge gips eller et andet arkmateriale som belægning, kan du i stedet for et bord bruge en stang af lille sektion eller en metalprofil til gipsplader.
 • Nogle gange, efter at der er installeret en dampspærre, bruges et ikke-kantet bord monteret med en bestemt tonehøjde til at installere et trækloft.
 • Derefter bliver overfladen nivelleret og forberedt til installation af det næste lag ved hjælp af en stang.

Vi har intet imod en sådan enhed, men i dette tilfælde, hvis du har planer om at lave en justeringslinje, er brugen af ​​ubebyggede brædder ikke berettiget.

Loft - grænsen for værelser med forskellige temperaturforhold

Vi overvejede det spørgsmål, hvor belægningen kun anvendes som et loft og ikke mere.

Men hvis du skulle arrangere overlapningen mellem rummet og det uopvarmede loft, ville den bedste installation være som følger. Nederst, på bæreren lags, med hjælp af en hæfteenhed dampspærre er skudt. Desuden er tømmeret fastgjort til bunden, mens det er installeret med et bestemt trin. Tømmeret i dette tilfælde tjener som et underlag for varmeisolering.

Vores hjælp - Hvis du planlægger en gipsovertræk, skal du i stedet for en bar bruge et ubearbejdet bord, hvor et lag af morter skal lægges. Metalnet i dette tilfælde er også nødvendigt.

 • Længere på toppen mellem lags passer isolering. For at beskytte den mod støv og snavs placeres filmen på toppen. Den billigste løsning ville være at bruge polyethylen.
 • Derefter påføres et lag bestående af ubehandlet bord på toppen. Han beskytter på sin side isoleringen mod at springe, når den udsættes for en belastning ovenfra. Nu kan du installere et dekorativt lag - hvad det er op til dig at bestemme.
 • Igen, hvis det er gips, skal du bruge et unedged board i stedet for en bar. Det er fastspændt tæt, og et forstærkende maske er fastgjort til det. Alt - du kan gips.

Nogle "håndværkere" for bedre isolering bruger denne teknik. Efter at hovedisoleringen er lagt, falder de i søvn på toppen af ​​det et lag savsmuld.

Således at opnå maksimal isolering til den laveste pris. Vi taler straks - det er fuldstændig inkompetence.

Bemærk: Savsmuld er et brandfarligt materiale. Enheden af ​​en sådan isolering kan sammenlignes med anbringelsen af ​​tidminer i dit eget hjem. Nå, hvis du bruger savsmuld, skal du fylde dem med flydende cementmørtel. Men så øges konstruktionen i pris og taber sin betydning - det bliver lettere at bruge normal isolering.

Isoleringsplader er lavet af materialer, som helt modstår høje temperaturer og i sig selv ikke understøtter forbrænding. Om nødvendigt kan du vælge materialet med den ønskede tykkelse.

Typer og metoder til arkivering

Hvordan og hvad er udkastet til loftsarkivering er et af de oftest stillede spørgsmål. Men før du handler, skal du omhyggeligt overveje, hvad den tjener, og hvad, og hvilke specifikke funktioner den udfører.

Spørgsmål: Mange mennesker undrer sig: Er det muligt at fastgøre ark direkte til bjælker med gipsplader under plastering - uden at arkiveres med et skåret eller ubearbejdet bord?

Svar: Det er muligt, men der er en lille nuance i den. Takstrålerne har som regel en ujævn bøjning, så fastgørelsen af ​​GKL-ark direkte til dem vil medføre mange problemer, og loftet viser sig ikke at være ligefrem.

 • Brug af bestyrelsen i dette tilfælde er spild af tid og penge. Hvad der skal gøres, er at yde støtte til varmeisolering. For at gøre dette er det nok at spole stangen med den krævede tonehøjde og derefter bruge metalprofilen til gipsplader.
 • Hvis bindepladen stadig er færdig, skal fastgørelsen af ​​metalprofilen udføres på bøjler som på billedet.
 • Metalprofiler er lette at justere, brugen af ​​suspensioner vil give den ønskede vandrette overflade og niveauet for overholdelse.
 • Selvfølgelig kan du fastgøre gipsen på strålen, der understøtter varmeisolering, men i så fald skal den omhyggeligt udjævnes, og den skal være glat og af god kvalitet. Dette er et hårdt spørgsmål.
 • Træ har en ejendom gennem årene for at ændre konfigurationen, dit loft kan simpelthen føre. Kommercielt tilgængeligt tømmer har i de fleste tilfælde utilstrækkelig tørring og deformationen tilført dem.
 • Hvis afvigelserne på nogle få millimeter ikke er signifikante inde i strukturen, er dette en ulempe for belægningen af ​​gipsplader og kan ødelægge hele udseendet.

Hvis du selv ved, at den ekstra brug af forskellige materialer ikke altid bidrager til loftets kvalitet. Og nogle gange fører det kun til unødvendige omkostninger. Indsendelse af et udkastloft kan vise sig ikke kun bedre, men det vil også koste meget billigere.

Hvordan man laver et hårdt loft i huset

 • Udkast loft i lejligheder med beton gulve
 • Draft loft i huse med trægulve
 • Økonomisk måde at opvarme et hårdt loft på
 • Opvarmning af et udkast til loftsvarmeisolatorer
 • Dobbelt loft med gips

Bygninger af enhver type efter udførelse af grundlæggende byggearbejde har et groft udseende og et trækloft (betonplader, træbjælker).

Ordningen i træloftet.

Det bør straks foretage en reservation, at i forskellige typer af bygninger til at lave et udkast loft kan være anderledes.

Hver situation er individuel og kræver uden tvivl eksperternes anbefalinger, men vi vil forsøge at afsløre de grundlæggende principper for opførelsen af ​​et udkastloft. Overvej flere muligheder for grov efterbehandling.

Udkast loft i lejligheder med beton gulve

For at gennemføre en global genopbygning af loftet i det sekundære hus eller værker i den nye bygning for en gang, rengør overfladen til betonplader, fjern alle uregelmæssigheder med en spatel og glat ud. I gamle huse blev lofterne hurtigt udført af den sovjetiske bygherre af materialer, der ikke længere er relevante for tiden og er helt ødelagt. Gamle lofter er forvaskede fra hvidvaskning eller fjern al maling.

I nogle tilfælde er der udført yderligere arbejde - rengøring af det løse afskallingsgips fuldstændigt. Ved udgangen skal man få en flad overflade, med hvilken man kan arbejde. I næste fase forsegles alle leddene mellem pladerne. Det er nødvendigt for god fugt og lydisolering.

Valg til skaderbræt.

Derefter skal loftet primeres og niveau overfladen med en startspartel for at fjerne alle overfladefejl. I sidste ende skal du gå gennem den færdige kitt og rengøre den med slibende sandpapir for at fjerne de mindste uregelmæssigheder. Før enden af ​​loftet, brug en primer igen.

En af mulighederne for udkastet er gipsvæg, det skjuler absolut alle uregelmæssigheder, og med det kan du oprette et mønster eller, efter at have lagt geometrisk, oprette flere niveauer. Denne ordning giver dig mulighed for at placere en spotlight rundt om perimeteren eller i midten.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Draft loft i huse med trægulve

Uafhængigt lave et trækloft i træhuse er nemt. Som regel begynder arbejdet med at fastgøre fugtisolering til bjælkerne nedenfor. Derefter er isoleringskortet fyldt med ubehandlet bord, og der anvendes termisk isolering. Det er nødvendigt at være opmærksom på, at hvis du planlægger at installere spotlights, vil isoleringen forhindre varmeveksling af lampen. Arealet mellem lampen og isoleringen er ikke ventileret, hvilket efterfølgende fører til hyppige brud på belysningsanordninger. Dette kan forhindres ved at bruge et lille hul mellem varmematerialet og lampen. Det udførte arbejde vil gøre det muligt for enhederne at fungere normalt og skabe optimal ventilation.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Økonomisk måde at opvarme et hårdt loft på

Ordningen isolering træ loft.

Som varmelegeme ved hjælp af en opløsning af cement og savsmuld eller glassin. Processen er som følger. Først skal du behandle træbjælkerne med en antisvamp septiktank, læg derefter et lag af vandtætningsmateriale over hele overfladen af ​​gulvbelægningen af ​​træhuset. Trækonstruktioner behandles med svampedræbende stoffer.

Den næste fase - lægning af vandtætning over hele området af overlapning. Så skal du blande cement og savsmuld. Det varme loft i huset skal ikke være mindre end 20 cm tykt. Deltag området med fem og få det rum, der skal udfyldes. Den nødvendige mængde cement bestemmes simpelthen, det er nok at fortynde det i et forhold på 10/1, dvs. vand har brug for 1,5 spande til 10 spande af savsmuld.

Således får du en hurtigt størkende blanding, som skal fylde alle hulrum mellem loft og tamp. Denne metode kan kun bruges, hvor der er fri adgang til rummet indefra, det er ikke tilgængeligt i tilfælde af arbejde nedenunder.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Opvarmning af et udkast til loftsvarmeisolatorer

Ved isolering af et træloft skal du først og fremmest bekymre dig om at beskytte dine øjne og hud, fordi glasuld forårsager alvorlig irritation. For at gøre dette skal du på forhånd opbevare åndedrætsværn, beskyttelsesbriller og tykke tøj. Isoleringsmaterialer omfatter glasuld, mineraluld, polyurethanskum og mange andre.

Ordningen med at anvende gips ved hjælp af kroshkometa.

Opvarmningsprocessen er som følger: Ca. halvdelen af ​​neglene strammes op på det hårde loft, så stramme tråde strækkes mellem neglene med brudte linjer, og der placeres en varmeisolator mellem dem. Efter at have gjort disse procedurer er det nødvendigt at drive negle dybere, trykke glasuld.

Derefter fastgøres en film til udkastet, som forhindrer dannelsen af ​​kondensat. Endelig er gipsvæg fastgjort, hvilket vil skjule fejl og lade loftet se præcist ud. I andre tilfælde er mineraluld tætsluttende mellem bjælkerne af træet, spolen eller arkisoleringen, og krydsfinerplader spidses til bjælkerne og kranestængerne.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Dobbelt loft med gips

For nylig har gipsvæg været meget udbredt i byggearbejde. Dette skyldes, at det er ideelt endda materialer og miljøvenlige. Med hjælpeskråninger laves lofter, væggene opstilles og eventuelle buede overflader er udjævnet. Strukturen af ​​dette materiale er enkel, og prisen er billig. Da gipspladen er beklædt med pap, er brugen uacceptabel i rum med høj fugtighed, fordi materialet kan "flyde".

I velventilerede områder, f.eks. Badeværelser med fremragende udstødning, kan du bruge fugtbestandig gipsvæg med ekstra beskyttelse. Fra dette materiale er det meget bekvemt at skabe design af enhver kompleksitet, herunder muligheden for at lave et dobbelt loft til ethvert design og form.

Loftet installeres først ved at bestemme vandret og måle højden af ​​rummet i alle vinkler og derefter vælge den laveste vinkel. Vi trækker sig 4-5 cm ned mod gulvet og ved hjælp af vandstanden tegner vi en vandret linje. Derefter slog vi af linjerne på et forudbestemt niveau ved hjælp af en lakledning omkring omkredsen af ​​rummet under loftet. Bor huller til dowels og fastgør UD-profilen.

Det næste skridt er at tegne parallelle linjer i en afstand på ca. 60 cm. Vi hænger suspensioner lige under dem. På dette tidspunkt har du brug for en regelmæssig fiskelinje, som du kan nøjagtigt fastgøre profilen i vandret plan. Vi strækker linjen og fastgør SD-profilen til suspensionen med selvlukkende bugs og bøj suspensionerne, så de ikke blander sig yderligere. I forbindelse med samlingen af ​​gipsplader er der fastgjort tværprofilprofiler. Det er vigtigt at beregne alt, så kantene på de monterede ark konvergerer på en profil.

Herefter monterer vi gips. Ca. det ligner det første niveau af et dobbelt loft. Skruerne skal placeres i en afstand på højst 25 cm fra hinanden. Det sted, hvor installationen af ​​andet niveau vil finde sted, er naturligvis ikke nødvendigt at skære. Dernæst mærker du funktionerne på loftet på det andet niveau på højrevæggen og fastgør profilen til rammen gennem arkene. Derefter samles en anden niveau ramme og profiler SD er monteret med suspensioner. Du skal være opmærksom på, at hvis loftet har krøllede bøjninger, så skal profilen skæres med et lille hul.

Installering af loftets andet niveau begynder med stingningen af ​​rammen med gipsvæg. Langs kanten af ​​pladen, der er placeret nedenfor, vedhæfter vi en profil, der gentager linjen i den øverste. Derefter sys alle vertikale overflader af det dobbelte loft i figuren. Mellem første og andet niveau af loftet lå ledningerne under spotlights. Huller til armaturerne selv skæres på de rigtige steder i gips. Derefter bliver alle leddene forsynet med gips.

Dobbelt lofter kan kombineres, for eksempel det første niveau - den sædvanlige hvidvaskning eller strækfilm og den anden - gipsvæg. Udkastet til loftet kan også indrettes i form af bøjler, bjælker og hemmers. Et stort antal variationer af loftet i kombination med en række forskellige efterbehandling materialer giver dig mulighed for at bringe enhver design ide til livs og bringe raffineret komfort til rummet.