Hvordan man laver en konstruktion af gipsvæg?

Gipsvæg er et moderne universelt byggemateriale til opførelse af forskellige typer buer, overgange, nicher, designer ensembler, byggevægge, efterbehandling lofter og meget mere. Som et byggemateriale har det fremragende styrkeegenskaber, er modstandsdygtigt mod vådt miljø, er miljøvenligt og ikke brændbart. Alle disse kvaliteter gør det meget udbredt i opførelsen af ​​enhver type.

Gipsplade loft dekoration

Fordele ved gipsvægskonstruktioner

Gipspladedesign har følgende fordele:

 • De er lette. Den lille vægt af både pladen og rammen gør det muligt at opbygge skillevægge mellem rum på steder, hvor der ikke er nogen understøtningsstøtter;
 • Let at montere. At skabe et design af gipsvæggen kræver ikke professionelle færdigheder. Det er nok at have en ide om geometri og have evnen til at løse enkle eksempler. Dette vil nok være nok til at skabe komplekse buer med nicher og overgange;
 • Designet af gipsplader giver dig mulighed for at skjule elementerne i VVS, elektriske ledninger, unødvendige nicher. På samme tid opnås der altid altid jævnt og glat overflader.

Hvordan man laver en gipsvæg konstruktion selv?

Før du begynder at opbygge det opfattede indvendige element, skal du tænke grundigt om projektet. Det bør tage højde for alle de små ting, der kan forstyrre, og som vil supplere det fremtidige interiør.

 • Det første skridt er at tage et stykke papir og lave første skitser af dine tanker.
 • For at skabe en gipsbygning med egne hænder skal du tage et målebånd og foretage målinger med de resultater, der opnås på planen. Også på dette tidspunkt bør du planlægge ledninger til belysning og tilslutning af husholdningsapparater, hvis en sådan installation er planlagt.
 • Hvis basen er stærk og ikke kræver forberedelse, kan du overføre markeringen fra papiret til væggen. Hvis strukturen skal bygges i ledig plads, er det nødvendigt at markere sine hovedpunkter og fastgørelsesribber på gulv og loft. Det grundige design af hele strukturen skal allerede være fuldstændig klar til dette tidspunkt.
 • Installation af gipsvægskonstruktion begynder med valget af materiale til konstruktion af understøtningsrammen. Som det kan være træstænger eller metalprofil. Her vælger designeren den, som han har mere erfaring med. Men det skal bemærkes, at træet ændrer sine geometriske parametre lidt, når det tørrer. Og dette vil igen føre til udbrud af revner og indsatser på dit mesterværk.

Udformningen af ​​kolonnen gipsvæg

De mest populære design af gipsplader på væggen. Fordi ved brug af dette materiale er det muligt at designe en pejs, smukke buer med nicher, for at gøre indviklede overgange, trin og søjler til den efterfølgende dekoration med prydplanter.

Der er specielle fleksible buede profiler, der giver dig mulighed for hurtigt at samle den mest komplekse struktur.

Alle skabte gipsstrukturer gør det selv kræver maksimal opmærksomhed og ønsket om at få gode resultater.

 • Først tegner vi det på et stykke papir. Vi vælger sin form, design;
 • Ved hjælp af et niveau og et målebånd måler vi også sin position på væggen. Her er det nødvendigt at tage højde for tykkelsen af ​​gipspladen på alle sider af den fremtidige niche;
 • En niche er en depression i væggen, så for at skabe den er det nødvendigt at forkorte rummet med et beløb svarende til dets dybde. Hvis det vil blive udført i selve muren, så er det nødvendigt at hæve det i overensstemmelse hermed;
Gipsvægge
 • Installation af gipsvægskonstruktion begynder med fastgørelse UD-profil til gulvet, vægge på sider og loft. Men for dette skal du anvende markering. Her kan du bruge en rørledning. Træk tilbage fra væggen en lige afstand på de to ekstreme punkter, hvis det er en lige væg og brug en lodret linje for at overføre markeringerne til loftet. Hvis banen er krøllet, er det nødvendigt at opdele et stykke af væggen i lige store segmenter og anvende markeringerne ved deres endepunkter. I dette tilfælde anvendes gipsplader med en tykkelse på 9 mm til væggene. Det er ikke dækket af et lag karton, men forstærket med glasfiber, som strengt taget giver det fleksibilitet. Profilen kan få den nødvendige form ved at klippe den på lige afstand med en saks eller en mølle. Derefter skal den bøjes jævnt til den ønskede radius. For at få bøjningen i den anden retning skal du lave det samme element og fastgøre det på plads og dreje modsat til den forrige. Og så videre.
 • Efter overførsel af markeringen kan du fortsætte med installationen af ​​bygningen til gipsvæg. UD-profilen fastgøres ved hjælp af ankre eller dykker med et interval på højst 50 cm. Derudover monteres vertikale understøtninger i den, der er fastgjort med en vandret profil ved hjælp af selvskærende skruer eller nitter
 • Efter installationen af ​​hovedstrukturen er det nødvendigt at vedhæfte præfabrikerede profilstykker til en niche til væggen. Også monteret tværgående strukturelle elementer, som er ribber og rækværk til fastgørelse af gips.

For at installere installationen hurtigere anbefaler vi at lære hemmelighederne ved hurtigt arbejde med gips.

Oprettelse af en niche i væggen

Du kan udføre en række gipsvægskonstruktioner på væggen, for dette behøver du bare fantasi og lyst. Desuden findes mange færdige løsninger på internettet med detaljerede beskrivelser og fotos. Når man har et sådant færdigmateriale som gipsvæg, kan mønstre være meget forskellige i form og kompleksitet af konstruktionen. Find ud af, hvordan du laver en niche i væggen af ​​gipsplader.

Gipsplader konstruktioner - vi vil bygge enhver konstruktion selv!

Gipsplader (GKL) - et populært byggemateriale, der gør det muligt for håndværkere at skabe uafhængige originale interiører i deres hjem. Det bruges til udsmykning af lofter, byggevægge, bygningsnicher, en række buer og hele designer-ensembler.

En række gipsvægskonstruktioner er kendetegnet ved en masse fordele, der bestemmer deres efterspørgsel. Vi fremhæver de vigtigste fordele ved GKL og deres faciliteter:

 1. 1. En lille vægt af produkter samt komponenter til opbygning af en ramme til deres installation.
 2. 2. Garanteret for at skabe perfekt glatte og glatte overflader.
 3. 3. Nem installation af strukturer. Enhver selvlært mester kan nemt finde ud af, hvordan man arbejder med gips. For at gøre dette behøver han ikke at have særlig viden og faglige færdigheder. Alle konstruktioner lavet af gipsplader (selv med en kompleks og usædvanlig geometri) monteres på kortest mulig tid.
 4. 4. Miljøvenlighed af gipsplader, en ret høj indikator for deres styrke.

Rammer til installation af strukturer af interesse for os er udstyret med egne hænder ved hjælp af konventionelle profiler - styreskinner UW / CW og UD / CD. Den førstnævnte bruges normalt til at samle hylder og forskellige vægkonstruktioner, sidstnævnte bruges til skabelse af cantilever elementer og indretning af lofter.

Princippet om installation af strukturer fra gipspladen er simpelt. Først skitserer vi det planlagte design på papir. Vi angiver på det alle de nødvendige størrelser. Vi overfører vores ordning til en væg eller anden overflade. Så bygger vi rammen, skærer gipspladerne i henhold til de nødvendige parametre og fastgør dem til det færdige skelet.

I sluttrinnet afslutter vi den færdige struktur. Lad os se, hvordan du kan ændre indretningen af ​​dit hjem ved hjælp af GCR.

Som nævnt ovenfor giver gipsplader ark mulighed for at skabe virkelig komplekse strukturer uden hjælp fra professionelle bygherrer. Men nybegyndere håndværkere giver det mening at prøve deres hånd på enkle designs. Lad os lave en gipskasse under køkkenudstødningskanalen. Hvis vi får en så enkel struktur, kan vi sikkert løse løsningen af ​​mere alvorlige problemer.

Proceduren vil være som følger:

 1. 1. Vi bestemmer størrelsen af ​​kassen (med bredde og højde).
 2. 2. Vi laver den enkleste skitse af det fremtidige design.
 3. 3. På væggen måler vi højden af ​​kassen, på loftet - dens bredde.
 4. 4. Overfør målpunkterne til den modsatte vægoverflade. Den mest bekvemme måde at udføre denne operation ved hjælp af et laserniveau, men det er muligt at gøre med den sædvanlige konstruktion.
 5. 5. Vi forbinder de mærker, vi har foretaget ved lige linjer.

Alt er klar til montering af rammen under kassen. Vi installerer en startprofil på klare linjer. Skær stykkernes stykker for at understøtte alle elementer i den oprettede struktur. Indsæt dem i startprofilen.

Derefter sutter vi rammen med gipsvæg med skruer. Det beskrevne arbejde udføres om et par timer. Som et resultat af sådanne enkle handlinger får vi en pæn kasse under emhætten.

De nicher, der er konstrueret af KGL, er de originale detaljer i interiøret i moderne boliger. Derudover udfører de yderligere rent praktiske funktioner. Du kan installere lys husholdningsapparater, bøger og andre kompakte produkter. Nicher er bygget ifølge denne algoritme:

 1. 1. Lav en tegning af et fremtidigt design.
 2. 2. Beregn det krævede antal ark, profiler, fastgørelsesdele, kitt. Vi køber alle disse materialer. Forbered en skruetrækker, en mølle med en skive (skæring), en puncher.
 3. 3. Ved hjælp af niveau, linjal og blyant overfører vi dimensionerne af nicheen fra tegningen til væggen.
 4. 4. Skær styrene. Vi skaber fra dem vores struktur, der forbinder med skruer (du kan også bruge nitter, parenteser) separate profiler.
 5. 5. Rammen er fastgjort med dykker til væggen, der gør huller i den med en perforator.
 6. 6. Vi laver konstruktionen med plader af gips.

Vi udfylder den færdige niche og fjerner alle uregelmæssigheder på overfladen. Derefter dekorerer vi vores konstruktion (vi male, vi finer, vi dekorere med dekorative gips og så videre).

Endnu nemmere at lave en niche til gardiner. Til konstruktionen af ​​en sådan struktur er det nødvendigt kun at bestemme dens bredde.

Vigtigt punkt! Nichet til gardiner er designet lige før loftet er samlet.

Nogle vanskeligheder kan opstå med valget af bredden af ​​den betragtede struktur. Det er uønsket at tage det for stort, da i dette tilfælde kan taggene være tydelige (nemlig vi vil forkæle det, lave en niche). Men for lille en bredde kan ikke vælges. Når alt kommer til alt, så vil gardinerne være meget beskidte og slidte og klamre sig fast i fastgørelsen. Den anbefalede nichebredde er 15-20 cm. Vi udfører monteringen af ​​gardinstrukturen i overensstemmelse med det princip, vi allerede kender (skitsering, mærkning, skæringsprofiler, installation og fastgørelse).

Hvis du har planlagt ombygning af dit hus, lejlighed eller et stort rum i dem, er den nemmeste måde at gøre dette på ved at installere en skillevæg fra en gipsplade. Installation af dette design udføres i henhold til nedenstående diagram. For det første udfører vi loftet, væggene, gulvet. Operationen udføres ved hjælp af en rørledning. Markeringen er udført for at afskære perfekt regelmæssige lodrette linjer, som tjener som vejledning til montering af startprofilen på væggene.

At arbejde med en plumb er let. En af dens ender er anbragt på væggen (til dens øverste punkt), hvor vi planlægger at opbygge en partition. Plumb vil lave en pendul bevægelse. Når de helt stopper, vil den anden ende af det vise os det nederste punktpunkt. Forbind de markeringer, der er opnået med en lakledning. Påfør på det farvestofsammensætning (støv). Vi strækker ledningen og gør det klap på vægoverfladen. Vi får den ønskede lodrette linje. Lignende handlinger udføres på den anden væg. Vi slog også af linjer på et gulv og et loft.

De beskrevne operationer udføres, når der oprettes direkte partitioner. I tilfælde, hvor vi ønsker at give en kurve til strukturen under opførelse, handler vi lidt anderledes. Her skal du gøre følgende. Først tegner du en kurve på loftoverfladen. Og så overfører vi det til gulvet. Hvis det er planlagt at lave en dør i skillevæggen, skal du markere grænserne for åbningen på gulvet og loftet. Vi bruger til alle formål samme pumpe.

Det næste skridt er at installere startskinnerne. I de områder, hvor profilerne støder op til gulv, væg og loft, limer vi dem med et spjæld. Således vil vi øge strukturens lydisoleringsegenskaber. Vi laver i styreskruerne til skruerne (trin - 0,25-0,3 m). I de udpegede punkter på væggene, loftet drev i dowels. Vi sætter i dem skruer. Sikker fastgør hele startrammen.

Herefter installeres rackmonteringsskinner. Lodret monterer vi dem hver 0,4-0,6 m i startprofilerne i loftet og gulvet. Nøjagtigheden af ​​installationen kontrolleres af plumb. Tilslutningsstativ og startprodukter udfører selvdrejende skruer. Det er vigtigt! Områderne for tilslutning af profiler er desuden isoleret med et spjæld tape.

Vi kan gå videre til gipspladerne af gipsplader. Først skal du installere dem lodret på den ene side af strukturen. Gipspladens længde skal svare til rummets højde. Det er uønsket at bruge stykker af materiale til plettering. Fastgørelsen af ​​plader udføres med selvskærende skruer, der har specielle hætter (skjult). Sidst indlejrer vi i GCR omkring 1,5 mm. Med samme princip skifter vi den anden side af skillevæggen. Så sætter vi overfladen af ​​den lavede konstruktion. Vi venter på, at fyldstoffet tørrer. Vi udfører afslutning af en skillevæg under det indre, der findes i et rum.

vægge

I forbindelse med reparationsarbejde anvendes boligmaterialer, huse eller kontorer ofte til materiale som gipsvæg. Med sin hjælp er det ikke bare muligt at skjule overfladenes uensartede ujævnheder, men også at gennemføre næsten alle ideer ved design af værelserne: buer, komplekse loftsystemer, skillevægge, alkove. Artiklen vil se på, hvordan man laver den rigtige ramme på væggen under gipsvæggen.

Indhold:

Fordelen ved gipsplader vægge og lofter

 • Profilkonstruktionen til et gipsplader fra en profil giver dig mulighed for at montere LED-strimlen på en ordnet eller kaotisk måde, indbyggede lamper eller hænge en klassisk lysekrone.
 • Væggene kan dekoreres med nicher og en ret oprindelig måde at gøre dem lyse.
 • Ventilationsrør passer ind i det opnåede mellemrum, de elektriske ledninger vil blive skjult, og der vil være plads til isolering og lydisoleret materiale.
 • Og hvis rummets højde giver dig mulighed for at installere et klimaanlæg af kassettype, da indendørsenhedens tykkelse kan være fra 230 til 300 mm.

Gipsvægskonventioner

Ved at købe dette byggemateriale kan du støde på følgende akronymer (forkortelse):

 • HL - gipsplastegrå, med en tykkelse på 8 til 16 mm, en bredde på 1200 mm og en længde på 2000-4000 mm. Bruges normalt i værelser, der ikke har særlige krav;
 • GKLV - fugtbestandigt ark (karton malet i grønne toner), som er karakteriseret ved hydrofobe additiver. Den er produceret med følgende dimensioner: 18x600x2000 mm. Anvendes i badeværelser eller køkkener;
 • GKLO - brandhæmmende gipsvæg har en lyserød farvetone, har en høj modstand mod virkningerne af åben ild. Dens tykkelse kan være fra 10 til 16 mm, bredde - 1200 mm og længde - 2000-4000 mm. Denne visning er relevant for værelser med pejs;
 • GKLVO - gipsvæg kombinerer fugt og flammehæmmende egenskaber, tykkelse 12-16 mm, bredde 600 eller 1200 mm, længde 2000-4000 mm.

Det skal her bemærkes, at 9,5 mm plader anvendes oftere til lofter og til vægge, skråninger eller skillevægge, nicher - 12,5 mm til fremstilling af buede, buede former - 6,5 mm gipsplader.

Det anbefales ikke at bruge en markør til markering på gipsvæggen, fordi nogle arter har en "fantastisk" egenskab, der fremkommer på arkoverfladen selv gennem flere lag af kitt og maling.

Legend Metal Profile for Drywall

 • PS-profilstativ U-formet med langsgående riller. Dens base kaldes "ryggen", og siderne - "hylder", altid lig med 50 mm. Bagens bredde ligger i området fra 50 til 100 mm. Den bruges som lodret rack.
 • PN - en profil guide, dens sektion er identisk med en rack profil. Bredden på "hylderne" er kun 40 mm, "basen" er 50-100 mm. Bruges i opførelsen af ​​vægrammen eller opretter skillevægge. Den er fastgjort til gulv og loft og danner en ramme til hovedstrukturen.
 • PP - loftsprofil (60x27 mm) med 3 langsgående riller. Det er for ham installationen af ​​gipsplader.
 • PNP - loft guide profil (27x28 mm). Ved konstruktion af en ophængt struktur er den fastgjort til rummets vægge, der styrer PP'en.
 • PU - vinkelprofil (85 °) af perforeret metal, der bruges til at styrke hjørnerne. Det kan være både internt og eksternt, forskelligt i formål og parametre. I yderligere arbejde er hullerne fyldt med kittemateriale og derved sikrer pålidelig adhæsion på gipsvæggen.
 • PA - buet profil (konkave eller konvekse). Med sin hjælp er ikke kun buetype døråbninger lavet, men også suspenderede strukturer af komplekse bølgede former skabes.

Hvis du planlægger at installere et tungt maleri, lysekroner med en betydelig vægt eller beslag til installation af en hvilken som helst enhed - anbefales det at styrke rammen på disse punkter, selv i byggestadiet.

Yderligere elementer

 • Profiler kan være fra 2750 til 4000 mm lange, hvis en længere længde er nødvendig, så bruges en slags kobling (stik til 60 x 27 mm PP).
 • Krabben har en korsformet form og anvendes ved profilernes skæringspunkt og sikrer rammens styrke. Den to-niveau krabbe sætter på software på øverste niveau og pålideligt løser en profil af det lavere niveau.
 • Direkte suspension er monteret på væggen eller loftet og bøjer derefter langs specielle linjer. Profiler indsættes i den modtagne U-formede åbning og derefter fikseres. Efter installationen er overskydende "ører" bøjet eller afskåret. Hvis du bruger et sådant fastgørelsesmiddel - pladsen under loftet ikke vil være mere end 60 mm.
 • Ved hjælp af clips og ankerophæng kan du justere højden på interceilrummet fra 250 til 1000 mm. Dens understøtningsdel giver en stabil position af PP'en.

metalware

Hardware til montering af guider og suspensioner vælges afhængigt af overfladerne, for eksempel:

 • Hvis væggene og loftet er lavet af beton, er profil- eller forankringssuspensionerne monteret med dybere 6x40 eller 6x60 mm afhængigt af overfladens kvalitet.
 • Til træbaser er fastgørelseselementer lavet med 6x70, 6x80 mm skruer.
 • For at fastsætte hinanden blandes alle metalelementer i rammen, f.eks. Direkte suspensioner til loftsprofiler, rackmonteret til styrene, koblinger, krabber er bedre med skruer med en skarp ende på 3,5x11 mm.
 • Gipsvæg er monteret på metalprofiler med selvdrejende skruer med en hyppig tråd af galvaniseret stål 3.5x25 mm. Der er ikke behov for at forborge arbejdshullet.
 • Du kan vedhæfte guideprofilen til stativerne til gipspladens loft ved hjælp af specielle drop-in dowels, der giver en sikker pasform.

Arrangementets rækkefølge

 • Hvis du planlægger at afslutte og vægge og loft, så skal arbejdet begynde med monteringen af ​​rammen på loftet. Sædvanligt hvilket loft kan "prale" med lige vinkler (90 °), og hvis i dette tilfælde reparationsarbejder startes fra væggene, vil montering af gipspladerne øverst være meget vanskeligt.
 • Udfør elektrisk arbejde, før kablet til placeringen af ​​belysningsenheder. Bredden af ​​ledningen skal være 10-15 cm fra det "nye" loft. Det er nødvendigt at kontrollere alle ledningsforbindelser (funktionsdygtighed). Når du installerer spotlights, bør du omhyggeligt planlægge passagen af ​​metalfragmenter af strukturen.
 • Mærkning af overflader til installation af profiler. Startpunktet starter fra den nederste vinkel eller knap på bundloftet. Horisontale guider, direkte suspensioner, loftsprofiler er monteret, gipsplader er fastgjort.
 • På samme måde monteres rammen på væggene. Deres krumning bestemmes, og PN er installeret på loftet og gulvet, hvis der er vinduer - mærket begynder med dem.
 • Det er fortsat at holde kitt og andre færdiggørelsesfaser af arbejdet.

Montering af loftrammen

 • Først bestemme afstanden, at det nye loft falder. Det skal her huskes her, at hvis spotlights skal monteres, er det nødvendigt at kende deres højde - en er nok til 5-8 cm af interceilrummet til den anden - 12-15 cm.
 • Næste på væggen er et punkt, fra det hele vil markeringen blive udført. Ved hjælp af et laserniveau bestemmes en vandret linje, som du kan tegne med en blyant eller bruge et snitkabel.
 • Ved hjælp af et målebånd måler du den ønskede længde af profilen og skærer den af ​​med almindelige metalskærer. Hvis det er nødvendigt, er de let forbundet, idet de sættes ind i den anden. I dette tilfælde skal overlapningen være mindst 3 cm, og dette punkt skal fastgøres af hardware.
 • Langs linjerne på væggene er monteret PNP, nogle modeller har allerede arbejdshuller, hvis ikke, så bliver de boret med en pitch på 50 cm med perforator eller en boremaskine, afhængigt af den basis, som disse profiler er fastgjort på.
 • Næste er markeringen til loftsprofilerne. Fra væggen til tilbagetrækning omkring 60 cm (da væggene ikke altid er forskellige ideelle størrelse), og niveauet for at kontrollere nøjagtigheden af ​​at finde ridser. Mærker skal være synlige på væggene. Som en profil, her vil den fungere som en lineal, for at forbinde bindestregerne på modsatte vægge, bliver den resulterende linie "referencepunktet". Fra det parallelt er hver 60 cm en linje over loftet.
 • På samme måde til at lave en razlinovka og langs længden af ​​rummet, til sidst vil næsten alle cellerne opnås med dimensioner på 60x60 cm. Dimensionerne af cellerne nær væggene vil have andre parametre.
 • Direkte suspensioner er fastgjort af dowels (selvdrejende skruer) med en stigning på 60-70 cm, midten af ​​bunden skal være nøjagtigt langs den markerede linje. På steder, hvor der skal installeres apparater eller udstyr (ventilator, lampe, klimaanlæg), anbefales det også at installere traversen.
 • Loftsprofiler til gipsvæg må ikke høstes "til fremtidig brug", som nævnt ovenfor, kan afstanden fra væg til væg på forskellige steder i lokalet afvige betydeligt. Derfor for hver profil måles længden separat, og den skal være 2-3 cm mindre end rummets bredde.
 • Loftprofiler indsættes i styrene, hvor den centrale rille skal være i fare. Fastgør dens position med en skrue. Anvend om nødvendigt koblingen.
 • Ved hjælp af metalskær til at forberede hoppere fra loftprofilen svarende til 60 cm, og de tværstykker beregnet til montering fra kanten (fra væg til første langsgående profil) er et par centimeter mindre end den faktiske afstand.
 • Det er også nødvendigt at overvåge sammenfaldet af profilsporene med markeringer på væggene, i stedet for deres forbindelse med længdeprofilen for at etablere en enkelt-niveau "krabbe" og fastgøre den med selvdrejende skruer.
 • Det sidste trin i installationen af ​​dette design er at montere loftprofilerne på suspensionerne. Til dette formål anbringes et niveau på PCB'en på hvert forbindelsessted. Og efter afvigelserne er kontrolleret og om nødvendigt justeret, afviges der. Næste er installationen af ​​plader af gipsvæg.

Metal vægramme

 • Før installation af en vægramme fra en profil udføres alt elektrisk arbejde, ledninger bringes til stikkontakter, kontakter og placeringspunkter for belysningsudstyr, husholdningsapparater.
 • Umiddelbart skal det bemærkes, at vægrammens teknologi er forskellig fra installationen af ​​loftkonstruktionen. For det første er en væg helt færdig, fra guideprofilerne til installationen af ​​gipsvæg. Og først da er overgangen til den næste mur og så videre.
 • Teknologisk komplekse objekter, når man konstruerer en vægramme, betragtes som værelserne med vinduer, da skråningerne kræver særlig opmærksomhed. Hvis du har til hensigt at udføre vægisolering, skal vertikale profiler installeres i en afstand af 5 cm fra bundfladen (gamle hældninger).
 • Af stor betydning er vindueskarmens bredde, hvis vægens finish begynder efter installationen, fordi markeringen til rammen er lavet fra vinduet. Men her tages der hensyn til tykkelsen af ​​pladen af ​​gipsvæg, som kan være 9,5 eller 12,5 mm.
 • Firkanten anbringes på rammen, og afstanden måles, ikke at glemme de yderligere 5 cm. Dette gøres også på den anden side af vinduesåbningen. Lignende manipulationer skal udføres, hvis der er flere vinduer i rummet. Disse mærker markerer kanten af ​​rammen. Du kan straks installere PN'en til "bunden" af vindueskarmet. I dette tilfælde kan pitchen på de lodrette stativ være mindre end 60 cm.
 • Et niveau anvendes på disse risici for at overføre dem til siderne af karmen. Fremgang fra disse mærker, ved hjælp af niveauet, er kanten af ​​rammen på gulvet og loftet markeret. For at installere metalstrukturen anbefales det at bruge et niveau på 2 meter, det viser en mere præcis værdi.
 • Mærker på loftet og gulvet er tilsluttet, og profilguider er monteret på de opnåede linjer. De første PS'er er sat på siderne af vinduet, så vertikalerne er markeret i 60 cm trin fra disse profiler. En af dem skal installeres i hjørnet af rummet.
 • Montage af suspensioner udføres hver 60-70 cm, deres center skal være strengt langs linjen. Rackprofiler sættes i guider, så deres mellemrille falder sammen med mærket på loftet og gulvet og er sammenkoblet. Yderligere niveau styres af deres lodrette base og hylder. Derefter udføres den endelige fiksering med skruer.
 • Crossbarsne er installeret ved hjælp af "krabbe", og der skal lægges særlig vægt på deres installation i nærheden af ​​vinduet. Den horisontale jumper er monteret over åbningen.
 • Når monteringen af ​​metalrammen til væggen er afsluttet, anbefales det at skitse placeringen af ​​længde- og tværgående profiler. Denne ordning kan være nødvendig, hvis det i fremtiden bliver nødvendigt at placere et billede på væggen, en anden hylde eller hænge dekorative blomsterpotter i loftet.
 • Her anvendes de såkaldte "sommerfugle", "paraplyer" og så videre som fastgørelsesanordninger: plastikpladen retter sine "vinger", når de skrues i skruen, hvilket sikrer pålidelig fiksering på gipsens bagside.
 • Hvis du forstår installationsprincippet, og til at begynde med, en simpel konstruktion til gipsplader, så ved næste reparation vil det være muligt at implementere mere komplekse løsninger: et to-niveau loft, nicher i væggene og buede døråbninger.

Gør-det-selv gipsvæg konstruktion

Med dine egne hænder kan du hurtigt og effektivt gøre alt, hvad du har brug for for at forbedre dit hjem fra gipsvæggen. For at forstå så præcist som muligt hvordan installationen af ​​strukturer lavet af dette materiale finder sted, skal du vide, hvilke produkter der anvendes til enheden af ​​rammen, som gipspladen sys på.

Typer af fastgørelsesorganer til gipsvæg.

Hvad kræves til installation af gipsvægskonstruktioner

 1. Metal profil. Den mest populære produkt af denne plan - 60/27 PP (loft profilkanter med dimensioner 6 cm og 2,7 cm), DPU 28/27 (styreprofilen med dimensionerne af ribberne 2.7 og 2.8 cm), PS (rack profil) med dimensioner ribbenene 50/50 og 50/75. Produktets standardlængde - 3 m, men der er 4 meter.
 2. Suspension lige eller forkortet. Det er en tynd men holdbar metalplade, der har flere rækker huller. Dette produkt er designet til at fastgøre metalprofilen i en bestemt "hængende" position, det vil sige i en afstand fra væggen eller loftet. Installation af suspensionen er enkel: Først og fremmest skal den bøjes langs de eksisterende riller og give den en U-form. Derefter påføres suspensionen på en beton- eller træbase, og selvdrejende skruer skrues ind i hullerne, som er placeret i den øvre del af metalprofilen. Perforeringen, der er placeret i begge ender af suspensionen, tjener til at fastgøre metalprofilen til den.
 3. Forårsophæng. I så fald skal højden af ​​"benene" af den direkte suspension ikke være tilstrækkelig, og designet skal sænkes væsentligt lavere. Brug produkter, der har en ledning med en krog ved dens ende. Dens standardlængde er 12,5 -15 cm.
 4. Tilslutningselementer. Dette er en temmelig stor gruppe af produkter, der anvendes i tilfælde, hvor det er nødvendigt at forøge længden af ​​profilet (dockingstikket) for at styrke stedet for deres krydsformet kryds (flad stik Krabbe), fastgør profil vinkler (vinkelformet tilslutning) til tilslutning profilerne (duplex stik). Der er andre muligheder for fastgørelsesanordninger, men disse bruges oftest.
 5. Selvskærende skruer. Til limning metalplader med hinanden og forbindelseselementerne tage skruen 3.5 / 11, der er angivet i handel som en selvskærende skrue med en skarp ende eller med borehovedet derpå. Bygherrer kalder dem "skarpe frø" eller "frø med en boremaskine." Det er også muligt at bruge den selvlukkende skrue med en pressevask. For montering på rammens gipsvæg skal der anvendes selvskærende skruer eller selvskærende skruer på GVL.
 6. Dowels og ankre. Disse fastgørelsesdele er nødvendige for at fastgøre profilen og bøjlerne til betonbasen.

Juster væggene med gips

Vægnivelleringsordning med gipsvæg.

Til deres hænder til at gøre lejligheden en stabil og niveau vægge bliver nødt DPU 28/27, PCB 60/27, suspensionen linie (hvis den linje væggene er planlagt til at holde meget tæt på kernen, er det muligt at tage en kortere suspension), gipsplader skruer. Om nødvendigt kan du bruge dykker eller ankre. Du skal bruge en skruetrækker, målebånd, blyant, bygningsniveau og muligvis en puncher. Til skæreprofiler behøver saks til metal.

Inden rammens konstruktion påbegyndes, er det nødvendigt at afgøre, om væggen vil blive opvarmet eller simpelthen nivelleret. Afhængig af det, på hvilken afstand fra hovedvæggen gipsvæg vil blive syet. På grund af det faktum, at der er suspensioner, kan åbningens bredde varieres så langt som længden af ​​deres sidesider tillader. Det skal endvidere bemærkes, at for hver lodret installeret profil skal du bruge mindst 3 suspensioner (med en standard rumhøjde på 2,5 meter). Det vil sige, at metalholderen skal fastgøres i bunden (højst 30 cm fra gulvet eller loftet), over og i midten. Afstanden mellem den lodrette profil skal være 40-50 cm.

I overensstemmelse med disse anbefalinger markeres på væggen med en blyant på de rigtige steder de punkter, hvorpå hængningerne, bøjede i form af bogstavet P, er fastgjort til skruer eller dykker. Dernæst skal du installere en guideprofil. For at gøre dette skal du vælge den afstand, som gipsvæg skal være fra væggen, og strengt modsat hinanden, på gulv og loft, er PPN 28/27 sikkert fastgjort. Det vil blive indsat i stativet fra loftprofilen 60/27. Det skal bemærkes, at de ikke bør installeres tæt på hjælpelinjerne. Der kræves et mellemrum på mindst 1 cm, hvilket forhindrer kropsdeformationen, hvis rummet "fører" på nogen måde.

Tilpasningen af ​​gipspladens vægge på Krakas.

En anden vigtig nuance er installationen af ​​plastpuder under de lodrette stolper af metal. Faktum er, at mens man går, er det muligt at svinge gulvbrædderne, og dermed vil profilen "knage", skifte i forhold til hinanden. Polstret plast eller gummielementer hjælper med at undgå dette ubehagelige øjeblik. De er nok til at sætte lige under enden af ​​stativet, som hviler på gulvet. Så er suspensionsne fastgjort, guiderne er faste, stængerne af PP 60/27 er skåret i højde. Nu er det fortsat at sætte hver af dem skiftevis i toppen og bunden af ​​styret og fastgøres med skruer med suspensioner. Lodrette stativer overvåges af niveau.

Yderligere, hvis væggen opvarmes, lægges en varmelegeme i udsparingerne mellem rammens stolper. Oftest anvendes mineraluld i form af måtter eller i ruller. Du kan tage et ark skum eller polystyren skum, det vil sige det samme skum, kun med højere densitet. Ejeren vælger tykkelsen af ​​det isolerende lag efter eget skøn. Efter færdiggørelsen af ​​denne fase af arbejdet, gå direkte til gipsplade gipspladen.

Hemmeligheder og nuancer af arbejde med gips

For at lave en høj kvalitet reparation med dine egne hænder, skal du kende det grundlæggende ved at arbejde med materialer som gipsvæg. Ingen vil have svært ved at fastgøre et plader af gipsplader til rammen og fastgøre det der med selvdrejende skruer. Men for at efterfølgende ikke forekomme revner, forvrængninger eller andre overfladefejl, skal du observere nogle funktioner i arbejdet med gipsplader, som kun er kendt for specialister.

Diagram af den korrekte skære gips.

 1. Det anbefales at undgå pludselige og langvarige temperatursvingninger i rummet, hvor der arbejdes med gipsplade.
 2. Den våde arbejdscyklus skal udfyldes, så der ikke forekommer for høj fugt.
 3. Før du begynder at trimme rammen, skal det bemærkes, at gipsvæggen skal have mindst to dage til at tilpasse sig rummets temperaturmiljø.
 4. Cutting gips er ret simpelt, ved hjælp af en regelmæssig skarp papirvarer kniv. For at gøre dette skal du kun skære pap og lave en lille depression i gipset. Det er ikke nødvendigt at trykke på pladen med stor indsats: det vil knække på det rigtige sted og fra et let tryk.
 5. Undlad at dække gipsvæggen, der passer godt til arket. Det er nødvendigt at forlade et lille hul, som efterfølgende forhindrer overfladen fra hævelse og dens deformation.
 6. Hvis kantene på arkene, der ikke har en fabriks kant, men som er skåret personligt, er forbundet, betyder det, at der på leddene er nødvendigt at skære kanten i en vinkel på 45 *.
 7. Fastgør gipsvæggen til rammen skal være på en sådan måde, at stress undgås. For at gøre dette, brug to metoder: skruer er placeret fra midten til kanterne eller straks fra to sider af en højre vinkelplade GCR.
 8. I butikker, der sælger byggematerialer, vil der blive tilbudt tre typer forstærkningsbånd til tætningsledninger: mesh (serpyanka), glasfiber og papir. Vælg skal være den sidste.
 9. Før du begynder at sætte på overfladen, er den primet med obligatorisk adgang til hullerne mellem pladerne af gipsplader.

Vi monterer gipspladens bue

Ordningen med den buede åbning fra gipsplader.

Udsmykning af en stue med et smukt element som en bue er ikke svært. Overvej muligheden, når den er monteret i døråbningen. For at udføre arbejdet har du brug for: to plader gipsplader med en tykkelse på 12 mm, et ark med en tykkelse på 6,5 mm, fire PPN 28/27 og en PP 60/27, et par forstærkede buede hjørner. Det er også nødvendigt at bestemme buenes radius. Den mest acceptable løsning er den, hvor dens højde er lig med 1/2 bredden af ​​åbningen.

For at lave en smuk buet døråbning med egne hænder, skal du først tegne den på et plader af gipsplader med en tykkelse på 12 mm. For at gøre dette, sidde på gulvet og bevæbnet med en blyant, fortsæt til tegning af radius. I dette tilfælde er der et lille trick, der giver dig mulighed for at få en perfekt halvcirkel af den ønskede diameter. Til dette skal du først finde midten af ​​arket og tegne en lodret linie gennem den. Derefter skubbes et par centimeter ned fra GCR's nederste kant, en selvskærende skrue, som du skal fastgøre en stærk tråd eller en tynd ledning på, på den frie ende, hvor du skal lave en loop og holde en blyant ind i den. Vi vælger den ønskede radius, og ved at holde ledningen i trækker vi buebukken med egne hænder.

Derefter skal du binde begge gipsplader med en tykkelse på 12 mm bagside til hinanden og skære den resulterende figur. Dette kan gøres med en elektrisk stiksav eller brevpapirkniv. Når de to buede elementer er klare, kan du gå videre til installationen af ​​rammen. For at gøre dette skal du rette på begge sider af døråbningen PPN 28/27, så du får to identiske bogstaver P. Højden af ​​"benene" i figuren skal svare til buenes radius. Derefter påføres gipsplader på den resulterende struktur.

Kom svinget til at lave egne hænder, der bukker den buede åbning. For at gøre dette skærer vi en guide gennem hver 5 cm ved hjælp af metalskærer og bøjer den efter behov. Derefter fastgøres dette "produkt" med skruer langs hele længden på begge plader af gipspladen. Dernæst er jumpers lavet af PP 60/27, hvis længde skal svare til tykkelsen af ​​buen. Det er fortsat at montere deres egen bøjning af gipsvæg. For at gøre dette skal et segment af tyndt gips fugtes med vand og ligge på bordet eller stolen. Efter det bliver ret plastik, kan du lave en buet åbning.

Profilens ramme til gipsvæg: tilbehør og installationsprocedure

Denne artikel handler om, hvad og hvordan man monterer en ramme fra en gips profil. I det vil jeg beskrive arbejdsordenen, konstruktionen af ​​rammerne og det værktøj, der anvendes i deres samling. Lad os dog begynde med grunden til, at en galvaniseret profil er det optimale materiale til batten.

Crate til udjævning af væggen med gips.

Hvorfor profil

Når vi samler rammen, skal vi vælge mellem en billig stangsektion på 40x40 - 50x50 mm og profil. Jeg anbefaler kraftigt at vælge profilen på grund af følgende grunde:

 • Han har altid den perfekte geometri. En stang skal normalt sorteres ud, med en væsentlig del af materialet, der går i spil på grund af bøjninger og "propeller";
 • Geometri og dimensioner af galvaniserede ståldele forbliver konstante for eventuelle svingninger i fugtighed. Træet svulmer i vådt vejr (med dette er især trædørene af jambs gnides på regnfulde dage) og warps når de tørres. Rammens deformation fører ofte til udbrud af revner på gipsvæggen ved sømene;

Deformering af kasser på loftet førte til udbrud af revner.

Forstærknings søm løser kun problemet med små deformationer. Signifikant bøjning af stangen vil uundgåeligt føre til beskadigelse af finishen.

 • Galvanisering i forhold til lokaler tjener på ubestemt tid. En bar kan ikke prale af dette: Skimmel, råd og insekter fører ofte til tab af strukturelle styrke eller endda ødelæggelsen inden for 10-15 år.
  Selvfølgelig findes der metoder til beskyttelse af træet mod disse faktorer (fx sekventiel imprægnering med antiseptisk og tørringsolie), men de fratager træet med sin største fordel - billighed - og øger væsentligt den tid, der bruges til at samle rammen eller kasser.

Drevototsy kunne føre en træramme til forfald på få år.

materialer

profiler

Nu - om hvilke typer galvaniseret profil kan findes på salg.

Til montering af kasser og rammer anvendes der kun fire af dens typer:

Længden af ​​guideprofilerne - 3 meter, rack og loft - 3 eller 4 meter.

Derudover kan du i hardwarebutikkerne finde:

 • Hjørneperforeret profil for at styrke hjørnerne af væggene og skillevægge;

Fra venstre til højre: Vinkel-, guide-, rack-, loft- og loftguideprofiler.

 • Fleksibel profil for buer og hvælvinger.

Ekstra tilbehør

Til fastgørelse af loftprofilen til kapitalstrukturer anvendes direkte suspensioner. Ørene på den U-formede bøjle er forsynet med perforeringer og er fastgjort til CD'ens sidevægge.

Direkte suspension. Prisen på produktet er 4 rubler, den beregnede belastning er 40 kg, og emballagen er 100 stk. I en pakke.

For at forbinde rammens elementer med hinanden anvendes metal skruer med en længde på 9 mm.

Fosfatskrue til sammenføjning af metalplader.

Ved installation af suspensioner af guideprofiler til hovedvægge og lofter anvendes drevskruer på 6x60 eller 8x80 mm. Størrelsen af ​​fastgørelsesanordninger afhænger primært af kapitalstrukturernes materiale: længere dowel-skruer er nyttige til et tykt lag af løs gips.

Dowel-skrue til fastgørelse guider og suspensioner til hovedvægge.

instrumenter

Hvilket værktøj kræver samling af profilrammen til gipsvæg?

 • Metal saks er nødvendige til galvanisering skæring;

Nogle gange skæres det af en kværn med en cirkel på metalmet, men det er ikke helt korrekt. Opvarmning under slibeskæring fører til udbrænding af zinkbelægning, og kanten af ​​profilen begynder at ruste i et vådt miljø.

 • Niveau og plummet De er nødvendige til orientering af rammelementerne i en strengt vandret og lodret position;
 • Square, målebånd, lang linjal og blyant til mærkning;
 • Puncher med en boremaskine til boring af huller til dowels-skruer;
 • Skruetrækker. Det er helt uvirkeligt at skrue i dine egne hænder med en skruetrækker et par hundrede metalskruer på metalmet.

Skruetrækker - det vigtigste værktøj til arbejde med gips og galvaniseret profil.

montering

Hvilke scenarier opstår en nybegynderbygger oftest, når de arbejder med gipsvæg?

 • Med væggeflader (justering af deres overflade på en ramme);
 • Ved installation af interne partitioner (døv, med dør eller vinduesåbninger, med hylder og nicher);
 • Ved samling af hævede lofter (vandret, skrånende og multi-level);

På billedet - et skråt gipsplankloft på mit loft.

 • Med kasser til stigerør, kamme (vandret internt spildevand), kanaler mm

Lad os finde ud af, hvordan man laver rammen i hvert af disse tilfælde.

Vægbeklædning

 1. Marker grænsenes ramme. Generelt jo tættere guideprofilen til hovedvæggen er jo bedre: da omkostningerne til det nyttige område af rummet vil være minimal. Undtagelsen er tilfælde, hvor mellemrummet mellem hovedvæggen og beklædningen anvendes til lægning af stor diameter (kloakker, kanaler) eller til oprettelse af nicher.
  Mærket udføres først på gulvet og overføres derefter til loftet ved hjælp af en rørledning, hvorefter linjerne på væggene trækkes mellem mærkerne på vandrette overflader langs en lang lineal eller en profil, der presses på væggen.

Mærkning på gulvet overføres til loftet med en rørledning.

 1. Fastgør UD-loftsprofilen langs hele omkredsen af ​​væggen med en dolkskrue med et trin på 50-60 cm;

Kaptajn Obviousness foreslår: hvis der er en dør i væggen, er der et hul tilbage i dens nederste del i styret for hele bredden af ​​døråbningen.

 1. På hovedvæggen er markeringen af ​​loftprofilens placering. Normalt er de monteret lodret. Pladsen mellem de langsgående akser af de nærliggende cd'er skal være nøjagtigt 60 centimeter: så er sømene mellem de tilstødende GCR-ark (husk, standardvæggen på et gipsplader ark er 120 centimeter) i midten af ​​profilen;

Ved døråbens kanter installeres et par ekstra cd'er, der er forbundet øverst med en jumper fra samme profil. De giver dig mulighed for at lave skråninger.

 1. Langs hver linje med en tonehøjde på 80 cm er direkte dowels fastgjort til dowel-skruerne;

Montering af direkte suspension på en mur.

 1. Derefter trimmes loftsprofilerne i længder og indsættes i føringer langs markeringslinjer;
 2. Suspensionens ører tiltrækkes af profilen justeret med kanten af ​​linjalen eller ifølge reglen med 9 mm lange skruer. De frie dele af ørerne bøjes mod væggen.
 3. Hver CD er tiltrukket af UD øverst og nederst af et par metal skruer. Ved denne samling af rammens ender kan du gå til gipspladens gipsplader.

Hvis vægens højde overstiger gipspladens længde, skal der leveres en vandret hopper fra den samme cd ved krydset af hele pladen med den ekstra. Når kanterne af tilstødende ark er fastgjort til en fælles profil for dem, er sandsynligheden for revner langs sømmen minimal. Men i den øverste del af væggen, hvor foringen ikke oplever deformerende belastninger, kan du uden hoppere med høj forstærkning af sømmen.

En af måder at fastgøre den vandrette lintel på.

partition

Ved montering af partitionen er indretningen til en ramme fremstillet af en metalprofil til gipsvæg mærkbart forskellig fra den ovenfor beskrevne: UW guideprofiler og rackmonteret CW anvendes.

Ramme døve septum.

Her er de trinvise instruktioner til installation af rammen:

 1. Langs omkredsens omkreds er guider fastgjort til hovedstrukturerne. Til fastgørelse anvendes dowel-skruer med en barriere i samme 50-60 centimeter. Hvis der er tilvejebragt en døråbning i skillevæggen, i den nederste ledning, er der i dette tilfælde et hul tilbage i hele bredden;
 2. Med et trin præcis 60 centimeter ind i de nederste og øverste skinner indsættes skæres langs den ønskede længde af stativet fra profilen CW. Det er bedre at tage højde målinger for hver rack særskilt: Forskelle i afstanden mellem gulvpladerne kan være i centimeter;

Ved mærkning af stativerne må man ikke risikere på profilen, men på gulv- og loftfladerne med en lille afstand fra skinnen. Disse tags hjælper dig med at finde stativer til gipsplankestik.

 1. Hvert stativ er fastgjort til styreskruerne til metal.

Fastgør stativet til bundskinnen.

Døre, vinduer

Separat beskrivelse fortjener installation i skillevæggen.

Metal-plast dør med spejlglas i en gipsplader partition.

Det udføres ved rammemonteringstrinnet i følgende rækkefølge:

 1. Dørbladet er hængslet og klemt i en karton med foldet karton, hardboardskrot, krydsfiner eller sliver. Dette er nødvendigt, så døren ikke overskriver dørstolpen efter installationen;
 2. En af stængerne ved siden af ​​døråbningen er installeret i stående opretstående stilling og er fastgjort til skinnerne;
 3. Der påføres en strimmel polyurethanskum eller fugemasse, hvorefter stativet tiltrækkes til dørkarmen med selvskærende skruer 16-25 mm lange med en højde på ikke mere end 50 cm;
 4. På den modsatte side er den anden søjle fastgjort på samme måde;
 5. Begge stativer er forbundet med en vandret jumper fra samme CW profil. Metoden til fastgørelse til dørrammens horisontale tværstang er den samme.

Stramningsprofildørramme og døråbning uden dør.

Lysvinduet (f.eks. I væggen på badeværelset) er monteret på samme måde. Kun to forskelle:

 • Gabet i den nederste vejledning af den indlysende årsag er ikke nødvendig;
 • Der er to vandrette hoppere mellem ophængene - øverst og nederst i vinduesåbningen.

Lys vindue i gipspladen væg på badeværelset.

Buerammen er bøjet ud af en speciel fleksibel profil, såvel som fra en guide eller et rack, der skæres i intervaller på 10-15 cm. Den stive bue bliver i løbet af gipspladens plating; Yderligere forstærkende hoppe mellem elementerne i sin ramme er mulige, men ikke nødvendige.

Den enkleste ramme af den fleksible profil.

Her bruges en rackmonteret CW med en mindste pitch til at danne en bøjning.

styrkelse

I værelser med betydelige belastninger på væggene (i lejligheden er det primært en gang og et køkken) de har brug for en forstærket ramme. Stivhed med hensyn til vandret belastning opnås først og fremmest ved at øge bredden af ​​stativet og styrprofilerne fra 50 til 75 eller 100 millimeter. Hvis dette er uønsket på grund af lokalernes lille plads, kan rammen gøres så stærk som muligt på andre måder:

 • Reducere afstanden mellem stativer fra 60 til 40 centimeter;
 • Ved at forbinde rackprofilerne parvis;
 • Med lukkede trælån i reoler - barer med en sektion på 50 x 50 mm.

Måder at styrke skillevæggen.

Derudover: med betydelige forventede belastninger på væggene er de beklædt med gipsplader i to lag. Arkene i det første og andet lag er knyttet til den obligatoriske overlapning af vandrette og lodrette sømme. Det første lag er fastgjort med skruer 25 mm lang med en hastighed på 20-30 stykker pr. Ark, den anden - med skruer 45 mm lange med en hastighed på 50-70 stk. Pr. Ark.

Placeringen af ​​arkene, når skillevæggen gipsplader gipsplader i to lag.

Støjisolering

Den hule partition af gipsplader har en ubehagelig egenskab: det virker som en resonator, der forstærker lydvibrationerne. Lydisoleringsvægge kræver en integreret tilgang:

 • Et spjæld tape er lagt under styringsprofilen, hvilket eliminerer overførslen af ​​lavfrekvente vibrationer til kapitalstrukturer. I stedet kan du bruge hakket strimler af passende bredde skummet polyethylen;
 • Rammen er fyldt med mineraluld. Det er bedre at bruge limede plader på 1000x600 mm i størrelse: De vil stå imellem ophængene uden at beskære i bredden og vil ikke holde fast og lade huller i vægfyldningen

Støjisoleringsvæg af gipsplader mineraluld.

 • Endelig er den mest effektive løsning at akustisk afkoble overfladerne af septumet mellem dem og skabe dem to uafhængige rammer. I dette tilfælde er der monteret to profilførere langs partiets omkreds i en mindste afstand fra hinanden; Rackerne er installeret i dem i forskudt rækkefølge, så hver rack er i kontakt med kun den ene side af huden.

Kaptajne Bevis foreslår: med dette vil tykkelsen af ​​partitionen stige til mindst 100 millimeter.

Hylder, niche

For at placere en niche eller hylde i en partition skal vi også bygge to uafhængige rammer. Baggrunden af ​​hylderne er vandrette hoppere mellem profilens CW-stativer. Når tykkelsen af ​​skillevæggen er mere end 15-20 centimeter, er hylderne forstærket med yderligere broer mellem de to rammer.

Montering af skillevæggen med nicher. Brugt rackmonteret CW og styre UW.

Nedhængt loft

Hvordan laver man en profilramme til gipsvæg, når man installerer et loftsloft?

De generelle principper for montering af en loftsramme på et niveau er de samme som ved, at de vender mod en mur med gipsplader: loft- og føringsloftprofiler anvendes; CD'er er knyttet til loftet eller bjælker med direkte suspensioner.

Drejning af enkeltgips gipsloft på badeværelset.

Der er dog forskelle:

 • Det er bedre at reducere trinet mellem bøjler op til 60 cm, hvilket udelukker sandsynligheden for, at loftet sænker;
 • Det er ønskeligt at justere loftsprofilerne ikke langs en lineal eller kant af en anden profil, men langs adskillige spændt over dem mellem styretråderne. I første omgang bliver cd'er presset til loftet med buede ører af suspensioner, så skiftevis frigivet, justeret i et vandret plan langs en snor og endelig fastgjort til suspensionen.

Hvis loftet er på flere niveauer, kan dråben oprettes på flere måder:

 • Kombination af lige suspensioner og aflange eger;

Justerbar bøjle med strikning.

 • Brug af rack og guide profiler. CW bruges som lodrette søjler, og UW forbinder dem og giver forankring til gulvet;

Krat under gipspladens to-niveau loft.

 • Endelig, med en lille højde af rummet, er den øverste del af loftet plettet eller er udjævnet med gipsplade fastgjort til gulvfladen med gipslim og (midlertidigt) med dowel skruer.

Kombinationen af ​​lofter og gipsplader.

Sidstnævnte tilfælde skal demonteres separat. GCR er vedhæftet i følgende rækkefølge:

 1. Overfladen af ​​udkastet loftet er ryddet af lav klæbende belægninger (peeling gips, whitewash, maling, osv.);

Tip: Gips og hvidvask kan fjernes med en hård ståltrævle, uden at støve op, hvis det bliver gennemblødt med vand. For at gøre dette bliver loftet befugtet fra sprøjten to eller tre gange med et interval på 10-15 minutter.

 1. Derefter er overfladen fyldt med en børste eller støvsuger;
 2. Det rensede loft er primet med penetrerende akrylprimer (primer). Primeren forhindrer overfladen i at skure og lim det resterende støv til bunden. Det anbefales at tilsætte et antiseptisk middel til det, da GCR vil begrænse loftets ventilation
 3. Et ark med gipsvæg presses til loftet af assistenter, og så gennem hullet bores huller til dowel-skruer i loftet. Trinet mellem fastgørelsespunkterne er ikke mere end en halv meter;
 4. På arket overlejret i trin på ikke mere end 15 cm kager af gipslim. På kanten af ​​arket med en lille indrykning fra den er at danne en intermitterende lim lim. Huller vil tillade luft at flygte fra rummet mellem gipspladen og udkastet loftet;

Ordningen med gipslim.

 1. GKL presses mod loftet og faste dowel-skruer;
 2. Derefter er arket nivelleret i et vandret plan på niveauet. Hæv eller sænk arkområdet kan skrues eller snoede dowel-skruer;
 3. Når limen griber ind (det tager op til 6 timer) fjernes fikserne, og hullerne fra den sættes i med gips eller akrylkittet.

kasse

Lågen fra gipsvægsprofilen er den nemmeste at samle fra rack- og guideprofilerne. Vejledningen bruges til at montere rammen på gulv, loft og hovedvægge, rackmontering - til fremstilling af vertikale rammeelementer og broer mellem dem. Lintels er forresten ikke nødvendige: Rammen vil opnå maksimal stivhed efter kappe af væggipsplader.

Forskellige typer af profiler kan kombineres. På billedet er de lodrette indlæg lavet af CW og UW, og jumpersne er lavet af en lofts-CD.

Et vigtigt punkt: I de fleste tilfælde er det meget dårligt at gemme kommunikation i en foldeboks. Så stigerørene og vandforsyningsledningerne samt rensningsanlægget kan kun skjules under følgende forhold:

 1. Der er ingen revisioner eller teer til rengøring på kloakken riser;

Revision for rengøringsblokeringer på støbejerns kloakrør.

 1. Afløbsrøret er monteret af plastrør, der hver er fastgjort til stikkontakten med en slangeklemme, som udelukker dens bundfald;
 2. Vandforsyningsstiger er lavet af polypropylen, kobber eller korrugeret rustfrit rør med vedligeholdelsesfrie forbindelser (loddet eller i tilfælde af rustfri kompression med silikoneforseglinger).

Det er kategorisk umuligt at skjule stålrør i en ikke-separerbar boks af to grunde:

 • De har en begrænset levetid. Lækage rør i kassen vil tvinge dig til at demontere det for at reparere eller udskifte et afsnit af stigrøret;
 • Manglende ventilation i kassen vil medføre kondens på koldtvandsrørene om sommeren. Fugtighed vil reducere det allerede korte levetid for stålstigerøret.

Hertil kommer, at risers tilhører huslejerens fælles ejendom, og adgang til dem kan kræves til enhver tid. For eksempel, når der lækker fra naboer under eller over eller når der opstår kloakblokering.

Garderobe med høje døre - et godt alternativ til boksen.

konklusion

Jeg håber, at dette materiale vil hjælpe den fremtrædende læser i reparationen i dit eget hus eller lejlighed. Som normalt kan yderligere oplysninger undersøges ved at se videoen i denne artikel. Jeg vil sætte pris på dine tilføjelser og kommentarer. Succeser, kammerater!