Hjemmelavet sokkel til gulvet

Hej til alle hjemmelavede elskere!

Denne sommer måtte vi lave en ret stor reparation.

Og det hele begyndte med det faktum, at vi ønskede at erstatte de gamle trævinduer med plastik. Men da vores hus er træ og gammel nok, da vi fjernede de gamle vinduer viste det sig, at en del af væggen logs (især de logs placeret under vindueskarme) var ret rådne. Som et resultat måtte vi udover at installere nye vinduer erstatte næsten halvdelen af ​​væggen.

Selvfølgelig var reparationen betydeligt forsinket i tide (selv nu var de ikke færdige helt), og i øvrigt måtte de bruge betydeligt flere midler, end de havde planlagt til reparationen på forhånd.

I den forbindelse, i de sidste stadier af reparation, måtte vi spare meget på mange ting, for det meste selvfølgelig om, hvad der ikke kunne købes, men gjort for hånd.

Som følge heraf besluttede de sig også for ikke at købe færdigfremstillede, men for at gøre dem til almindelige gran og fyrbrædder.

Desuden stillede vi ikke specielle krav til sokkelens skønhed, da gulvet i vores hus også er ret gammelt og måske om få år vil det stadig være nødvendigt at blive ændret.

Da plinten skulle være lavet af planker, viste det sig at være lidt smalere, selvom denne bredde generelt viste sig at være ret nok. I højden besluttede jeg at gøre det større, 50-60 centimeter for at gøre det lettere at fastgøre til væggene.

For at soklen godt støder op til gulvet (som på nogle steder er der uregelmæssigheder), lavede soklens nedre kant skævt tilbage i en vinkel på 10 grader. Så det passer godt til væggen (dette vil være basisfladen) og på samme tid til gulvet, hvis uregelmæssigheder ikke vil blive skræmt.

Nedenfor er en tegning af denne sokkel med dimensioner.

For at gøre denne nederdel tog det mig om to og en halv time aftentid samt de følgende tilbehør.

materialer:

- Plader er 2,5 cm tykke, 12 cm brede og 200 cm lange.

instrumenter:

- Cirkelsav på træ;

- Bælte overflade mølle;

- Cirkelsagbladstyring;

- Malet mølle på et træ til en manuel mølle og en skruenøgle til installationen;

Først installerer vi en guide linjal på den cirkulære sav og sæt bredden af ​​savede emner for soklen på den. Jeg sætte bredden til 58 mm, med et tillæg på ca. 3 mm på skæret.

Sæt derefter savklingens hældning på 10 grader.

Hvordan laver man en sokkel på gulvet?

For nogle få årtier siden blev soklen lavet af træ og fastgjort til gulvet, nu er valget meget større. For eksempel kan du købe plastik, som nemt kan monteres på gulvet med egne hænder.

Ordningen med varmefordeling ved anlægget er en varm basisplade.

Vælg dem afhængigt af gulvets farve, og tag også hensyn til kabelkanalens tilstedeværelse.

Beregning af det krævede materiale

Før du går til hardwareforretningen, skal du beregne den krævede mængde materialer. Det kan du gøre som følger:

 1. Ved hjælp af et målebånd måles gulvet omkring omkredsen - medens ikke åbningernes bredde er inkluderet.
 2. Vi beregner antallet af lameller: Nummeret opnået som følge af tidligere handlinger skal divideres med den estimerede længde af soklen. Det er nødvendigt at afrunde tal til heltal. For eksempel, hvis ifølge resultaterne af beregningen viste det sig 7, 5 - så køber vi 8 strimler.
 3. Derudover inkluderer beregningen eksterne og indre hjørner, forbindelseselementer, stik, højre og venstre.

Hvordan monteres?

Du bliver nødt til at arbejde:

 • negle, skruer;
 • bore;
 • skruetrækker;
 • lim til plastik.

Til montering på gulv på bundplader med kabelkanaler, vil der være brug for negle eller skruer:

Ordningen om fastgørelse af soklen til væggen.

 1. Først fjernes kabelkanalstrimlen fra soklen - det er nødvendigt at bore huller i den. De er boret i trin på 50 cm, og ca. 10 cm falder ud fra hjørnet, diameteren af ​​boret, der anvendes i dette, vil være 6 mm.
 2. Det indvendige hjørne er fastgjort til soklen og limet med lim for at fiksere så sikkert som muligt. En sokkel påføres fra hjørnet, hvorefter punkterne er markeret på væggen, der så bores i lavvandede huller.
 3. Plastdykler indsættes i hullerne. Hele længden af ​​soklen er fastgjort med skruer (sidstnævnte kan erstattes med dowel-negle).
 4. Plintens ende er lukket med en ledd.
 5. Mål længden til leddet, og trim derefter stangen. Følg trinene herunder for yderligere installation. Glem ikke markeringen.
 6. Kablet lægges i kanalen og lukkes med låg.

Du kan prøve en billigere tid og kræfter, men også mindre pålidelig måde. Brug flydende negle. Vigtigt punkt: Det anbefales at prime væggen til montering for bedre vedhæftning. Monter armaturerne på væggen uden lim, lim derefter med negle.

Montering af træplade

Lad os først og fremmest udpege fordelene og ulemperne ved træplinten. Listen over de første omfatter:

Elementer af plastikstik.

 • miljøvenlighed af materialet
 • holdbarhed;
 • styrke.

Og ulemperne er som følger:

 • høj pris sammenlignet med andre arter;
 • mangel på kabelkanal;
 • Selvinstallation kan være svært.

Installation af træplint kræver virkelig visse faglige færdigheder. Du kan dog forsøge at klare sig selv.

Det bør være på forhånd at opbevare alt, hvad der er nødvendigt for at installere bundkortet. Du skal bruge værktøjer som:

 • miter box;
 • bore;
 • en hammer;
 • bygning niveau;
 • negle - dowel-negle, uden hætter, væske;
 • spatel;
 • pensel;
 • lak på træ;
 • nedstryger;
 • blyant og målebånd.

Husk følgende: Det anbefales kun at klippe her med en speciel enhed - tuslom, i en vinkel på 45 °. Uden montering i installationen er det svært at opnå nøjagtigheden af ​​docken i hjørner og fremspring.

For at beregne det nødvendige antal bundplader måles rummet omkring omkredsen og tæller ikke bredden af ​​døråbningerne:

 1. Skær basispladen af ​​med 45 ° vinkel. Fastgør den til væggen. Kanten afskåret ved hjælp af en stusla skal ligge direkte på hjørnet nær gulvet. Vedhæft et sekund til denne baseboard.
 2. Med en gusset laves et snit på det, så det passer perfekt sammen med skæret af den første sokkel. Derefter sættes de sammen på gulvet: Skæringerne skal danne en vinkel på 90 °.
 3. Juster bundpladerne med et bygningsniveau.
 4. Brug flydende negle - Ansøg til bundkortet fra bagsiden. Hold det forsigtigt fast på væggen.
 5. Fix bundpladerne ved hjælp af negle uden hætter.
 6. Bor et hul, fastgør dowel-neglen i den. Skub det let ind med en hammer, og skru det derefter ind med en skruetrækker.
 7. På fremspringene virker på lignende måde. Kun de vinkler, der er dannet af segmenternes stykker, skal vendes udad, ikke indad.
 8. Fejl opdaget efter installationen, dække med kitt eller maske lak.

Nu ved du, hvordan du laver en sokkel med dine egne hænder, og du kan prøve tipsene i aktion. Vær ikke bange - nøjagtighed og præcis beregning vil give fremragende resultater af montering af bundkort på gulvet. Held og lykke!

Montering af plastbelægning gør det selv

Det sidste trin i reparationen af ​​lokalerne er installationen af ​​gulvstiften. Plaststifter er meget populære i brug på grund af deres slidstyrke, mekanisk og termisk holdbarhed, attraktivt udseende og bredt udvalg. Vi vil finde ud af mere om, hvordan man installerer bundkortene med egne hænder.

Indholdsfortegnelse:

Montering af plastikplint gør det selv

Gulvstifter er lavet af forskellige materialer. Produkter fra plast er forskellige i særlig popularitet. Brug sokler fra MDF, stål, keramik og sten modeller mindre. Den nemmeste måde at skabe illusionen af ​​glatte vægge med plastrør. De passer perfekt på overfladen, varierer i overkommelig pris og er forskelligartede i farve- og teksturløsninger.

PVC bundplader er velegnede til både trægulve og til laminat eller linoleumgulve. Stiften er fugtbestandig, nem at installere, er kendetegnet ved tilstedeværelsen af ​​kabelkanaler, indenfor hvilke er ledninger.

Før du starter installationen af ​​basisplader, skal du bestemme antallet af forbrugsstoffer. Den optimale længde af soklen til gulvet er ca. 250 cm. På baggrund heraf beregnes antallet af sokler. Glem ikke at tilføje 10-15% kompensation for led og andre fejl til den opnåede værdi.

Der er specielle online regnemaskiner, der kan hjælpe dig med at beregne mængden af ​​baseboards. Selvom det er realistisk at udføre denne proces selv. Det er nok at tilføje længden af ​​rummet til bredden og gange denne værdi med to. Opdel resultatet ved 250 cm eller 2,5 m afhængigt af de enheder, der blev brugt til de foregående beregninger.

Næste trin er valget af den optimale farve på soklen, som ideelt set kombineres med indretningen af ​​rummet. I processen med at vælge en sokkel, anbefaler vi at tage et lille stykke tapet sammen med dig for at matche det efter farve.

Plast bundplader er forbundet med hjælp af specielle beslag. Udførelse af deres savning er ikke nødvendigt at observere høj præcision ved sammenføjning af elementer. Selve designen af ​​soklen giver dig mulighed for i sidste ende at få det perfekte udseende af belægningen. Fittings til plastikplader indeholder to stik - højre og venstre, elementer til docking, indvendige og ydre hjørner. Prøv at vælge tilbehør så tæt som muligt i farve til selve soklen.

Forveksl ikke antallet af hætter - højre og venstre dele er nøjagtigt ens, kun spejle hinanden. Når du beregner antallet af stubber, skal du huske denne kendsgerning. Dockingdele monteres for at overlappe samlingerne mellem de to bundkort. Selvskærende skruer er ikke nødvendige for at fastgøre de indvendige hjørner, de snap sig automatisk efter installationen. Installer dette element med samme klemme, hvilket forbedrer udseendet af soklen. Eksterne hjørner skelnes ved tilstedeværelsen af ​​to ben og holder dem på væggen. Deres brug i installationen er ikke særlig relevant.

Installation af plastplinter gør-det-selv-video:

Monteringsarbejde ved fastgørelse af soklen indebærer en konstant ændring på arbejdspladsen, så det anbefales at sætte alt udstyr og beslag i en kasse, som du vil bevæge sig i forhold til arbejdsstedet.

Montering af plastplinter begynder med at skære i elementer af den krævede længde. På samme tid forsøger du sømme mellem bundkortet placeret på et mindre synligt sted. Det anbefales at starte installationsarbejdet fra det indvendige hjørne eller fra døråbningen. Installer to tidligere forberedte sokler og lav et mærke på en af ​​dem, så soklen går i hjørnet med 0,5 cm.

Først skal du installere skørtlister, der ikke er skåret. Installer elementerne for kun at indgå i soklen, hvis sokkelens længde ikke er tilstrækkelig til at dække rummets væg. Ved skæring af soklen skal du altid holde en margin på nogle få millimeter, så soklen helt dækker væggen.

Sågstiften lavet af plast er meget lettere end træ. I dette tilfælde er der ikke behov for at overholde særlige vinkler. For en hurtig og høj kvalitet skåret sokliste, brug et stik til metal. På samme tid er soklen placeret i en special blok. Det er således muligt at opnå ideelle glatte vinkler på kort tid. Efter skæring skal du også fjerne grusene fra plastik med en kniv.

Det næste skridt er opførelsen af ​​hullerne til fastgørelseselementer til soklen. Hullerne skal laves så nøjagtigt som muligt; for dette skal en sokl festes til væggen, markeres og derefter bores et hul. En boring med funktionelle stansdyser er tilstrækkelig til boring. For at sikre nøjagtigheden af ​​boringen kræver en speciel enhed, kaldet lederen. Hvis væggene i rummet er helt flade, er afstanden mellem fastgørelseselementerne til montering af soklen ca. en halv meter. Ellers reduceres denne værdi. Brug støvsuger til at fjerne støv fra boring.

Hvis der til fremstilling af vægge i rummet anvendes gips, er processen med at installere soklen lidt ændret. Hvis der under konstruktionen af ​​hullerne til soklen var muligt at komme ind i profilen, på hvilken gipspladen er fastgjort, anvendes der kun skruer til at fastgøre soklen. Ellers er soklen fastgjort ved hjælp af dykker, kaldet "sommerfugl".

Til montering af sådanne dowels er et hul oprindeligt lavet i væggen, dowelen skal monteres tæt ind i den. Til boring skal der anvendes boremaskiner og også dirigent. Derefter presses de pressende dele af dybden til det, og elementet er installeret i hullet. For hurtigere fastgørelse af dowel er det tilladt at bruge en hammer. Bemærk, at skruen i størrelse skal være lidt mindre end hyldernes hætte.

Den anden måde at installere gulvstifter med dine egne hænder indebærer, at der bores et hul i bundbordet selv og i forhold til disse et hul - borer en væg. Til disse formål anbefaler vi at bruge dowels, der har caps. Denne installationsmetode er mindre pålidelig, og i løbet af dens gennemførelse er det ganske ofte ikke muligt at undgå huller mellem væggen og soklen.

Desuden er demontering af nederdel installeret på denne måde vanskeligere. Hvis soklen er fastgjort med skruer, anbefales det at lægge et hul på plastik med en skrue eller en skruetrækker. Ved at dreje alen skal du gradvist flytte bundkortet, så du kan få et hul med et højt tæthed. Monter skruen i det tidligere lavede hul, fastgør bundpladen på væggen.

Behandlingen af ​​de ydre hjørner er helt afgørende, da disse elementer er under konstant operationel bevægelse. Da fiksering af hjørnerne er placeret tyve millimeter fra monteringsstedet for skruerne, er der mulighed for skade. For at gøre dette, skal du forsøge at sikre, at de ydre hjørner er perfekt justeret, for at undgå udseende af denne ubehagelige proces, selv når du udfører reparationer.

Eksterne hjørner er fastgjort på samme måde som internt. På kabelkanalerne installerer specielle stik til dekorative formål. Ved denne installation er plastikplinterne færdige. Hvis der opstår sømme mellem væggen og basispladen, anbefales det at øge antallet af fastgørelseselementer, der er nødvendige for at sikre bundkortet.

Installation af varm sokkel gør det selv

Varm baseboards - et godt alternativ til moderne varmesystem. Under disse små indvendige genstande er et system af ledninger, der giver primær eller sekundær opvarmning.

Blandt de vigtigste elementer i varme basisplader bemærker vi tilstedeværelsen af:

 • kasser og beslag, der reparerer varmeapparaterne;
 • rørformet konverter;
 • elementer af drejesystemet.

Alle dele er samlet i en enkelt struktur. Blandt fordelene ved dette system bemærker vi:

 • ensartet og hurtig opvarmning af væggene - forhindring af udvikling af svamp og skimmelsvamp
 • Ensartet temperaturfordeling både nær gulvet og på loftet;
 • attraktivt udseende;
 • da kropsdelen af ​​soklen er lukket, er det muligt at opnå en omkostningseffektiv anvendelse af dette system.

Der er to muligheder for varme sokler - vand og el. Udførelsen af ​​disse systemer er den samme, den største forskel er i princippet om opvarmning af varmebæreren.

For at installere en elektrisk varm baseboard vil der kræves et kraftigt strømforsyningssystem. For at gøre systemet mere effektivt anbefales det at installere en varmetemperaturregulator

For at udføre opvarmning af vandpladen anvendes en varmekedel. Denne version af soklen er mere økonomisk af dens anvendelse.

For at gøre installationen af ​​soklen med egne hænder, følg nedenstående anvisninger:

1. Monter vægpladen. Til fiksering ved hjælp af skruer eller dowels.

2. Installation af konvektorer og deres forbindelse til systemet. Krympefittings bruges til at forbinde konvektorer.

3. Tilslutning af varmesystemet til varmelegeme - el eller vand. For at tilslutte soklen til systemet kræves en distributionskom.

4. Kontroller enhedens funktionsmåde, når installationen er færdig. Installer det udvendige dekorative panel af den tidligere valgte farve.

Installation af loftplinten gør det selv

Installation af loftplinten er lidt sværere end gulvet. Først og fremmest på grund af det faktum, at arbejdet udføres i en højde. Det mest populære materiale til fremstilling af loftsplinter - plast. Sådanne produkter kendetegnes ved deres attraktive udseende, fugtmodstand og mekanisk styrke.

Under arbejdet vil der kræves tilstedeværelse af:

 • hacksave med tuslom;
 • kontorkniv med gummispatel;
 • kitt med maskebånd.

Yderligere materialer og værktøjer vælges i forhold til rummets individuelle karakteristika. Stiften er monteret på væggen før eller efter færdiggørelsen. Det er bedst at arbejde efter vægpapir eller malerier.

Det sværeste punkt er at trimme bundpladerne i overensstemmelse med visse vinkler for deres tilslutning. For at lette denne proces kan du købe specielle elementer til sammenføjning af hjørner, men deres omkostninger kan sammenlignes med prisen på en enkelt sokliste. Derfor er det billigere at udføre den korrekte trimning af soklen, hvorefter vinklen vil være ideel.

For at trimme bundbordet i en vinkel, brug en stålstang. Minimér leddene på de baseboard sektioner, der er synlige, når du kommer ind i rummet. Find stødområderne bag høje skabe, gardiner eller på uhyggelige steder. Trimmeringen af ​​bundpladen til det ydre og indre hjørne er anderledes. Først måles og mærkes forsigtigt målpladen, kun derefter fortsæt med beskæring.

For at rette bundpladerne, brug en speciel lim eller kitt. Efter installation af bundpladen på væggen skal du trykke let på den og holde den nede i nogle sekunder. Efter limning af soklen i loftet skal du forsegle leddene med kitt og male soklen med vandbaseret maling.

Do-it-yourself installation af loftplader video:

Egenskaber montage træ skørt gør det selv

Træplanker det sværeste at installere. De har først og fremmest brug for tilstedeværelsen af ​​ideelt glatte vægge, de mindste uregelmæssigheder, efter at installationen er færdiggjort, bliver synlige.

Der er flere muligheder for træplinter - materiale fremstillet direkte af træ eller MDF. Installation af MDF sokkler med egne hænder er nemmere at udføre.

Først og fremmest bør du vælge en høj kvalitet sokulering med et optimalt niveau af træfugt. Hvis du vælger for vådt træ, er det efter tørring muligt at deformere belægningen.

Ved sammenligning af træplinten med plastik har den første ingen specielle beslag, der letter installationen. Derfor er alle forbindelser lavet kvalitativt, og alle vinkler skal være helt glatte.

Til trimning af lister skal du bruge en hacksav med en mousse. Samtidig installeres to sokler i en ret vinkel, og markering udføres for at danne en ekstern eller indvendig vinkel mellem dem.

Intervallet mellem montering af soklens fastgørelsesanordninger er ca. 65 cm. Stiften er fastgjort ved selvdrejende skruer. I fremtiden anvendes en speciel fugemasse eller kitt på træet af den tilsvarende farve til fastgørelse af hætterne fra selvlukkende skruer.

Det er muligt at fastsætte soklen ved hjælp af finish eller flydende negle. Den anden mulighed er relevant, hvis væggene i huset er helt glatte.

Sådan installeres soklen på gulvet

Når reparationen af ​​gulv og vægge i huset er næsten færdig, er det tid til at installere soklen. Det er dette element, der fuldender gulvfinishen, gemmer mindre reparationsfejl og lukker eventuelle huller. Tidligere blev trægulvborde installeret i huse eller lavet af cementmørtel. I dag producerer producenter smukke og komfortable plastikplader. Installer det nemt nok. Overvej hvordan du installerer plastikplankerne med dine egne hænder.

Hvad er sokler

Stiften er et niveau, der fastgøres på en ledning af et gulv og en væg. Det udfører flere funktioner:

 • Dekorative. Gør gulvfladen komplet. Tillader dig at placere farveaccenter.
 • Leveler. Det giver dig mulighed for at skjule mindre fejl ved krydset mellem gulv og vægplan for at lukke eventuelle huller eller ujævne kant af gulvbelægningen.
 • Beskyttende. Beskytter vægge mod skader og fugt under rengøring.

Lav en sokle af træ, plast eller MDF. Til salg kan du også finde aluminiumsmodeller.

Ifølge deres struktur og formål er baseboards opdelt i:

 1. Den sædvanlige. De er lavet af træ eller MDF. Disse er klassiske modeller, der er installeret i de fleste af husene i den gamle bygning.
 2. Med kabelkanaler. Jeg fremstiller sjældent sådanne modeller af træ, oftere er de plastik. Giver dig mulighed for at skjule alle ledninger og kabler, der løber over gulvet. Således spiller de ikke blot en dekorativ og beskyttende rolle, men forbedrer også designen af ​​rummet. Monteret på skruer, lim eller med forbindelsesprofiler og skruer.

Strukturen af ​​soklen med kabelkanal

Forbindelsesstik er designet til at plante gulve på væggen

Hvad er god plastik sokkel

I dag erstatter plastikpladen træet med sikkerhed. Hvad er årsagen til en sådan popularitet? Årsagen ligger først og fremmest i applikationens alsidighed og moderne design. Plastgulvet er ikke bange for fugt og et fjendtligt miljø, forfald ikke. Dette giver dig mulighed for at bruge det i næsten ethvert rum. På byggematerialemarkedet findes modeller i en bred vifte af farver, lavet med efterligning af forskellige typer træ og andre materialer. Dette giver dig mulighed for at finde den bedste mulighed for et bestemt design.

Sammenlignet med træ er plastik mere holdbart, og levetiden er næsten ubegrænset. Det er fleksibelt, hvilket giver dig mulighed for at skjule små fejl i væggens krumning og dekorere gulvene er ikke rektangulære i form. Plastik kræver ikke maling og yderligere behandling med lak eller andre forbindelser. Det er ret nemt at skære til den ønskede størrelse.

Når du bruger en sådan sokkel, er den nem at rengøre, kan du vaske den med næsten ethvert rengøringsmiddel. Den er modstandsdygtig overfor høje og lave temperaturer, falmer ikke med tiden i solen og støtter heller ikke forbrænding. Det er også vigtigt, at det er meget billigere sammenlignet med træmodellen.

Vi køber en sokkel og tilbehør

Så vi har estimeret alle fordelene ved plastmodeller, vi går til butikken. Når du køber, skal du vælge produkter af samme farve med samme mønster og tekstur.

Det er vigtigt! Vær opmærksom på batchnummeret. I forskellige batcher af frigivelsen af ​​den samme model kan farven eller tekstur af overfladen svinge lidt.

Hvis du har til hensigt at udføre skjulte ledninger, er det bedre at vælge en model med en kabelkanal. Den har en særlig niche til at lægge en ledning eller et kabel, det er fleksibelt nok til at skjule små uregelmæssigheder på væggen og er let at installere. Særlige beslag sælges til planker af plast:

 • ydre og indre hjørne
 • plug;
 • koblinger.

Købe en sokkel glem ikke tilbehør. Armaturerne vælges af soklens farve og struktur

Før du køber, skal du beregne, hvor mange interne og eksterne hjørner der vil blive dækket under installationen. Kasketter fuldender profilen nær døren. Højre og venstre stik er til rådighed. Koblinger har ikke en bestemt sidemontering, de forbinder stiftets dele.

Sådan installeres soklen på gulvet

Til montering af plastmodeller findes der flere måder. Dette arbejde kan udføres ved hjælp af specielle fastgørelsesdele, speciel lim "Flydende negle" eller selvlukkende skruer (dowel-negle).

Montering af en sokkel uden kabelkanal

Installation af denne type bundplader kan udføres ved hjælp af specielle aluminium laths-fastgørere eller ved brug af selvdrejende skruer.

I den første installationsmetode skal man først og fremmest fastgøre den anden på bunden af ​​væggen i en afstand på 40-50 cm. Afstanden fra hjørnet må ikke være mere end 10 cm. På de planlagte steder til en dybde på 3-4 cm bores huller, hvor der indføres en plastik. Derefter fastgøres pladerne med skruer langs hele omkredsen.

Det indvendige hjørne sættes på kanten af ​​profilen. For bedre fastsættelse kan den limes med speciel lim. Installation starter fra indersiden af ​​rummet. Armaturerne skal låses. For at fortsætte båndet sættes koblingen på plads. Derefter sætter du på det udskårne stykke af en profil på følgende indre eller ydre hjørne. Først skal du måle og skære den ønskede længde til forbindelsen, tilslut de to baner, og klik derefter på hjørnet. Ved hjælp af armaturer fortsætter man med at trimme og montere soklen rundt om hele rummet. Nær døren strimmel slutter med en hætte.

Proceduren for montering af plastskørt med specielle aluminiumskiver

Hvis du stadig planlægger at lægge et kabel eller en ledning under en sådan sokkel, bliver den simpelthen skiftet og installeret i en vinkel på væggen.

Installation af en sådan profil er ikke vanskelig selv for en nybegynder mester. På den færdige overflade er der ingen spor af fastgørelseselementer, som naturligvis er et stort plus. Om nødvendigt kan en sådan sokkel demonteres og flyttes til et andet sted.

I den anden fastgørelsesmetode ser værkets resultater ikke så æstetisk glædeligt ud, da de selvlukkende skruer er placeret på soklens overflade, men denne fastgørelse er den mest holdbare. Proceduren vil svare til den ovenfor beskrevne:

 1. På en stokprofil bores huller på 2-3 mm i diameter gennem hver 50 cm. En konisk rille er lavet i hullet.
 2. Installationen begynder med et hjørne. Baren presses mod væggen og en blyant er lavet på den markerer gennem de forberedte huller.
 3. Huller på 6-8 mm er boret på mærkerne i væggen, og dowels indsættes i dem.
 4. Sæt soklen på væggen og skru skruerne i alle hullerne.

En sådan sokkel vil se mere æstetisk glædeligt, hvis kapperne på de selvlukkende skruer lukkes med plastikpropper, der skal matches med hovedprofilens farve.

Montering af gulvstifter med kabelkanal

Fastgørelse af denne type modeller udføres ved hjælp af specielle dowel-negle eller selvdrejende skruer.

Installationsprocedure for en gulvplint med kabelkanal

Det er vigtigt! Til fastgørelsessikkerheden er det bedre at smøre alt tilbehør med klæbemiddel til plast.

 1. Først skal du forsigtigt fjerne stangkabelkanalen. I profilen skal hver 50 cm med en 6 mm boremaskine bores huller.
 2. Derefter lægger de på det indvendige hjørne, sætter profilen på væggen og markerer hullerne til dowels gennem hullerne.
 3. Huller bores i muren.
 4. Indsæt dowel.
 5. Fastgør profilen og fastgør den med skruer eller hammerspidser. Ved gradvis installation af koblinger og hjørneprofiler, fortsæt installationen omkring rummets omkreds.
 6. Læg kablet i soklens kanal.
 7. Udskift dækslet.

Montering af plastikplinter med flydende negle

I modsætning til de ovenfor beskrevne metoder er denne den mindst beskidte og hurtigere. Mål forsigtigt, klipp, monter og klip fittings på soklen. En stribe af væggen under bundpladen er forjordet. Påfør en tynd strimmel eller dråber lim og tryk profilen på væggen.

Korrekt udvalgt og velmonteret bundplade står som et element af indretning

Fastgørelse af bundplader af plast er ikke så svært, som det kan synes ved første øjekast. Med alle vores anbefalinger bliver du belønnet med et smukt gulv i huset.

Hvordan man laver og docker gulvbelægningens hjørner

Hvordan man laver og docker gulvbelægningens hjørner

Ved installation af gulvplinten er den sværeste opgave at afslutte hjørnesektionerne. Baseboardsne skal skæres i separate elementer i henhold til rummets omkreds. Eksperter anbefaler at tegne et visuelt layout af installationen på papir, male alle størrelser og skematisk skildre hvordan man laver gulvplintens hjørner. Med et sådant led ved hånden vil færdiggørelsen blive meget hurtigere.

Sådan laver du det indre hjørne af gulvplinten

Selvom lokalerne normalt er et regelmæssigt rektangel, kan deres vinkler ikke svare til 90º. Om den ideelle vinkelkonvergens af væggene, har udviklere og reparatører som regel kun at drømme.

Sådan klippes hjørnerne af gulvplinten, hvis du er heldig, og du har rette vinkler i din lejlighed, så skal du klippe bundpladerne, du skal gøre følgende:

 • den tomme sokkel skal placeres i en blok (et specielt byggeværktøj til trimning af lamellerne i en vis vinkel);
 • På værktøjets sidepanel skal du kigge efter mærket på 45º, sætte hacksaven i den tilsvarende spalte, så den overskydende del af emnet af.
 • Endvidere behandles den skårne kant forsigtigt med sandpapir.

Det er vigtigt! Ved skæring af skørtplader er det nødvendigt at tage hensyn til dets placering (placeringsside). Det anbefales at udføre et snit med en lille stigning, hvilket gør det muligt at tilpasse bordet så tæt som muligt. Hvis der anvendes træplint, behandles leddet desuden med en speciel kitt til maling.

Hvad hvis vinklen på de konvergerende vægge er ujævn?

Gips gips og bredt serpyanka tape vil hjælpe i denne situation.

 • Ved krydset mellem de tilstødende vægge på ca. 10 cm i hver retning anbringes en lille mængde gipsmørtel.
 • Derefter anbringes et forstærkende tape i en vinkel, forsigtigt presset ned med en træstang.
 • Hjørnet er givet den korrekte form, overskydende opløsning fjernes med en spatel.

Det er vigtigt! Det er nødvendigt at arbejde med en spatel meget omhyggeligt for ikke at forstyrre positionen af ​​tape serpyanka, men ikke langsomt, så gipset ikke tørrer ud

Sådan dækker du de ydre hjørner af gulvplinten

Når rummets udvendige hjørner er 90º, er proceduren til skæring af bundpladen den samme som for de indvendige hjørnesamlinger. Det er vigtigt, når man laver skæring for at huske den fremtidige side af plankens placering. Enderne af leddene af plastplinter lukkes med specielle stik. Hvis skæring af lamellerne blev udført ikke særlig succesfuldt, kan du rette op på denne mangel ved hjælp af mastik og derefter dække den med en stikkontakt.

Sådan dækker du hjørnerne af gulvplinten, hvis de ikke har 90º:

 • Først skal du bruge bundpladen til den første væg;
 • vi tegner en blyant (markør) alle grænserne;
 • vi udfører lignende handlinger med den anden sokkel fastgjort til en anden væg;
 • Ved anvendelse af markeringen skal en rhombus udvise, som i situationen med den indvendige hjørnesamling, kun den vil være placeret udenfor, henholdsvis diagonalen er snitlinjen af ​​emnerne;
 • efter at have udført klippet, trim endene af stafetten med sandpapir;
 • Monter derefter soklen, hjørneforbindelserne overlapper med et stik (til plastprodukter). Leddene af træplinter er pudset med kitt til maling.

Efter montering af bundpladerne på hjørnesektionerne kan de permanent fastgøres langs hele rummets omkreds med selvdrejende skruer, flydende negle, efterbehandlingsspik eller et specielt klæbemiddel.

Docking baseboards på ikke-standard vinkler

Hvis du skal trimme et afrundet hjørne, skal skærepladen skæres i 4-5 separate dele, og brug specielle stik til at forbinde dem. Fastgørelsen er lavet med kitt eller specialklæbemiddel.

Hvordan gash hjørnerne af soklens gulv i det indre ydre hjørne:

 • vi anvender den første halvdel af planken på væggen, på basis af gulvet trækker vi grænsen med en blyant (markør);
 • så anvender vi den næste halvdel af planken, tegner to punkter: den første er skæringspunktet med grænsen på den foregående plank, den anden med væggen;
 • Yderligere forbinder vi disse punkter indbyrdes, vi udfører et snit;
 • Enderne af snitene af plastprøver er lukket med stik, træene er forrensede og derefter plettet med kitt.

Sådan skæres hjørnet af gulvplinten uden køjen

Plint indvendigt hjørne

 • profilen sættes på installationsstedet, den skal være hvile mod den tilstødende væg;
 • på det seksuelle grundlag med en blyant (markør) er en kontrollinie;
 • lignende handlinger udføres nær den anden væg
 • Krydsningspunktet mellem de to styresegmenter er det nederste snit, parringspunktet i hjørnet er det øvre snit.

Afslut hjørne

 • i dette tilfælde udføres lignende handlinger, kun profilen vises ud over hjørnet af de konvergerende vægge;
 • hvor kontrol segmenter skærer - den nedre sektion, den øvre sektion - hjørnefladen.

Det er vigtigt! Til kantløb skal du forsøge at holde en hacksav, når du skærer ved 45º.

Vær opmærksom! Det anbefales stærkt at købe et køb for at trimme hjørner - det er ikke dyrt, men at forkæle eller lave et ujævnt og grimt hjørne er ægte uden det!

Docking af plastikplader

I dag til plastikplinter producerer yderligere elementer: koblinger, stik, hjørner, som hjælper med at lukke sektionerne af lamellerne. Derfor er det ikke nødvendigt at trimme bundpladerne, når hjørnerne er færdige.

Hvordan er installationen af ​​soklen:

 • Længden af ​​begge vægge måles, langs hvilken strimlerne skæres.
 • Plinten skrues til væggen med skruer (flere detaljer om, hvordan man fastgør gulvplinten).
 • På hjørnet er plastikbåndene forbundet med en speciel enhed, der også er lavet af plast.
 • Så er hjørnet af soklen lukket med en hjørnepude, som du bare skal lægge på kantene på lamellerne.

Det er vigtigt! Ved brug af forskellige stik til hjørner og docking af plastikpladen anbefaler vi dig også at fastgøre dem (ud over standardfiksere) med en lille mængde lim eller flydende negle - dette gør det muligt at "fast" rette hjørnet og med en lille fysisk påvirkning (for eksempel med din lillefinger fanget på ydersiden hjørne)))) Stikket vil ikke vise skarpheden (mindre sandsynligt at bryde fastgørelseselementerne eller stikket selv med soklen).

Montering af gulvstifter med egne hænder

Som du ved, er det sidste reparation at installere en sokkel på gulvet. Sagen er enkel, men meget ansvarlig. Den første ting, der fanger øjet, er trods alt gulvbelægningen på gulvet, og derfor er bundpladerne installeret på den. Ud over uklanderligt udseende er det meget vigtigt at levere en pålidelig, holdbar mount. Da soklen på gulvet ofte er berørt af fødder, med en støvsuger i en støvsuger eller endda med møbler flyttes.

Efter færdiggørelsen af ​​gulvet er det sidste trin installationen af ​​gulvstifter. Det er vigtigt, at gulvet og basispladerne matches i farve.

Der skal lægges særlig vægt på at fastsætte de ydre hjørner. Hvordan laver man soklen korrekt på gulvet? Først skal du fylde på følgende værktøjer:

 • bore;
 • skruetrækker (kan udskiftes med en skruetrækker);
 • diamant øvelser;
 • målebånd;
 • en hammer;
 • hacksav (miter sav);
 • linje;
 • simpel blyant.

Sokkelens layout.

Baseboards på gulvet skal installeres korrekt, ellers, uanset hvor perfekt dit gulv kan være, vil dets udseende blive beskadiget. Da det er nødvendigt at lave stiften på gulvet efter alle færdiggørelser, anses det for at være et element af indretning. Forskellige materialer anvendes til produktion, for eksempel træ, MDF, metal, plast, sten eller keramik.

Som regel vælges gulvplader, der starter fra indretningen, såvel som i overensstemmelse med gulvbelægningen af ​​rummet. Træ og metal sokkler i øjeblikket meget få mennesker installere. Faktum er, at prisen på produkter fremstillet af disse materialer er ret høj. Derudover skal du lave dekorative strimler af metal eller træ, du har brug for en perfekt flad overflade. Da de ikke adskiller sig i fleksibilitet, vil enhver uregelmæssighed på væggen blive afspejlet af et ret mærkbart mellemrum mellem planken og væggen.

MDF sokkler er meget skrøbelige, derfor er det uønsket at installere dem i områder med høj trafik.

At lave sokler på MDF-gulve er upraktisk, da dette materiale betragtes som meget skrøbeligt. En sokkel på gulvet, lavet af keramik eller sten, er egnet til passende belægninger, men ikke til parket eller for eksempel laminat.

I dag er den mest populære blandt de ovennævnte bundplader plast. Årsagen til denne popularitet er det store antal af fordele. Først og fremmest er det den lave pris på en plastikplade. Men samtidig er det kendetegnet ved enklere installation, fleksibilitet, vandmodstand, holdbarhed, og det har også specielle kanaler til elektrisk kabel. Desuden præsenterer byggemarkedet en bred vifte af farver af dekorative lameller af plast til gulvet.

Sådan monteres baseboard og hvor du skal starte

Ordningen for beregning af det krævede antal sokler.

Først og fremmest er det nødvendigt at beregne den krævede mængde baseboard. Længdenes standardlængde er 2,5 m. Derfor er omkredsen af ​​dine lokaler divideret med materialets længde. Som du forstår, kræver et sådant arbejde konstant bevægelse fra sted til sted. Derfor skal du sætte soklen på gulvet så bekvemt som muligt og lægge alt hvad du behøver i en kasse og flytte den langs gulvet bag dig. Hvad er der nøjagtigt at installere soklen på gulvet? Du skal bruge armaturer, armaturer samt alle ovennævnte værktøjer.

Skære bundpladen til gulvet

Start installationen af ​​soklen på gulvet, normalt fra døre eller hjørner. Det skal starte med at montere de to første dele af møblerne på de tidligere markerede steder. I et af elementerne skal du sætte enden af ​​soklen, og på det andet lave et mærke. Glem ikke, at 5 mm lamellerne kommer ind i hætten.

Installationen af ​​beslag på basispladen

Først og fremmest skal du installere de strimler, der ikke kræver beskæring på gulvet.

Forsøg at forudse, at samlingerne viser sig på steder, der ikke er særlig slående eller lukkede med møbler.

Boring af huller i væggene til montering af sokkel

Ikke underligt, mange mennesker tror, ​​at denne fase af arbejdet er den mest ansvarlige. Når alt kommer til alt, hvis du begår en fejl i hullernes højde, skal det installerede bundkort fjernes som følge heraf. Hvis dine vægge er helt flade, skal du have en afstand på 50 cm mellem hullerne. Til fastgørelse af plastikets udseende er klumper på 6 x 30 mm eller selvskærende skruer 3,5 x 25 mm velegnede. Bor det nødvendige antal huller, lad være med at dvæle gulvet i rummet.

Sådan laver du en sokkel, hvis en mur af gipsplader

Ordningen om fastgørelse af soklen til gipspladervæggen.

Metalprofilens højde for gipsvæg er ca. 30-50 mm. Ved installation af bundplader skal man ofte håndtere en situation, hvor monteringsskinnen snuble på profilen. I denne situation skal dowels udskiftes med skruer. Men før du skal bore rammen med en boremaskine eller bruge specielle dowels med øvelser, der er designet til sådanne situationer. Ved hjælp af awl kan du undgå kollisioner med profilen. For at gøre dette, skal du blot gennembore dem gips.

Installation af gulvplinten gør det selv

Huller på lamellerne til skruer gør med akvarier.

Mange håndværkere anbefaler først og fremmest at lave huller i bundplader, som senere borer overfladen på væggen. Men som praksis viser, efterlader denne metode til installation et mellemrum mellem gulvet og soklen. Desuden vil det være ganske svært at afmontere lamellerne, hvis du over tid vil ændre sig, f.eks. Gulvbelægning.

For at ideelt sætte baren uden at forlade et hul, kan du bruge følgende metode, som få mennesker kender. Huller på lamellerne til skruer skal gennembores med en ale. Undgå boring sikrer, at hullets kanter er så tætte som muligt. En el kan laves af en gammel skruetrækker, der skærer sit kniv på et trekantet punkt.

For ikke at blive forvekslet med et sted for et hul i bundpladen, skal det fastgøres til vægoverfladen, så klampen er synlig. Præcis langs linjen af ​​dens placering på det sted, hvor kabelkanalen er placeret, lav et mærke. Træk derefter skruen igennem det allerede færdige hul i dowel og vrid det. Denne metode til montering af soklen giver en stærk og pålidelig fastgørelse, derudover efterlader et minimum af huller.

Det er meget vigtigt, at de ydre hjørner af basispladerne blev fastgjort så tæt som muligt, da de oftest berøres. Når du installerer dem, skal du være forsigtig, så ofte slutter boringen af ​​hullet til dybden med et flettet hjørne. Afslutningsvis forbliver det at installere specielle stik til kabelkanalen, og dine gulve vil spille med helt nye farver.

Do-it-yourself soklens montering

Ved første øjekast kan soklen virke som et meget lille element i indretningen af ​​ethvert rum, men i virkeligheden er det svært at få et komplet, komplet interiør. Installationen af ​​soklen udføres i sidste fase af alle værker, det vil sige efter væggefladen er loftet færdigt, og gulvet er lagt.

Do-it-yourself soklens montering

Ifølge dens formål er soklen opdelt i to hovedkategorier: loft og gulv. Om hver af disse arter er værd at fortælle mere.

Indhold trin for trin instruktioner:

Gulvstativ - Funktionelt formål

Plinten er ikke kun en dekorativ indretning af interiøret, men realiserer også en række funktioner, blandt hvilke det skal bemærkes:

 • beskyttelse af vægoverfladen mod høj luftfugtighed og som følge heraf tapetets forældede aldring;
 • pålidelig maskering af fejl og mindre defekter, der dannes, når gulvbelægningen lægges. Oftest er de koncentreret i grænsefladen mellem gulvet og væggen;
 • skabe et behageligt og tankevækkende design af rummet
 • maskering af ekstra kabler og ledninger.

Typer af gulvstiften

Til dato er der anvendt mange materialer til fremstilling af sokkel, hvis valg afhænger af de grundlæggende egenskaber af det dekorative og beskyttende element. Mangfoldigheden i sortimentet på grund af eksistensen af ​​et stort antal forskellige efterbehandling materialer, og for at opnå en harmonisk farveovergang mellem væggen og gulvet, skal du vælge et element, der bedst opfylder disse mål.

 1. Den mest almindelige mulighed betragtes som en træplade. Dette er en fantastisk løsning for dem, der har lagt laminat eller parket i lejligheden. Blandt fordelene ved træplinter er deres miljøvenlighed, som selvfølgelig påvirker omkostningerne. Dette er den dyreste mulighed for alle, der præsenteres på byggemarkedet, men dette kompenseres af plintens styrke og lange levetid. Sådanne elementer er lavet af forskellige trætyper, som giver dig mulighed for at vælge en del, der svarer til designbeslutningen i rummet.
 2. Plastplader er præget af høj styrke og relativt lav pris. Derudover er det værd at bemærke materialets høje modstandskraft over for virkningerne af kemiske irritationsmidler, hvilket er meget vigtigt under rengøringsbetingelserne. Du kan være sikker på, at vaskemidler ikke har en ødelæggende virkning på soklens tilstand. Blandt ulemperne - ustabiliteten til lave temperaturer.

Udvælgelse af gulvplint

Plint til et gulv

Valget af et passende dekorativt element bør baseres på mange parametre. Hovedkriterierne er sædvanligvis de æstetiske overvejelser af ejerne, såvel som karakteristika for det rum, som soklen er valgt til. Hvis den første faktor er rent individuel, så er den anden enklere.

Når det kommer til rummets egenskaber, betyder det overfladen af ​​væggene. Faktum er, at ikke hver sokkel er egnet til vægge med et stort antal fejl og uregelmæssigheder. Fra dette synspunkt er plast den ideelle løsning, da den er meget fleksibel og har funktionelle elementer, der kan skjule fejl - en speciel kant og fastgørelsesanordninger.

For at købe den rigtige mængde byggematerialer er det vigtigt at beregne rummets omkreds. Du skal håndtere dig selv med en centimeter og måle længden af ​​rummet, herunder de såkaldte vanskelige steder, og divider derefter den resulterende figur ved standardlængden af ​​soklen - 2,5 meter.

Do-it-yourself soklens montering

Fastgøring faner sokkel på klip

Denne teknologi betragtes som den vigtigste og gælder for de fleste typer af bundkort. Afhængigt af materialet kan der være mindre uoverensstemmelser, som afklares i løbet af arbejdet. For eksempel er plastikplinter fastgjort med dykker og skruer, og til MDF-paneler anvendes monteringsklips.

Princippet om installation af plastikplader

Trin 1. I første fase skal du tage de nødvendige målinger beskrevet ovenfor. For at undgå ubehagelige situationer købes byggematerialet "i reserve", det vil sige 3-5 meter mere. På købsstedet for soklen er det vigtigt ikke at glemme forbindelseselementerne og stikkene.

Trin 2. Det er nødvendigt at udstyre med et sæt værktøjer, uden hvilke det vil være vanskeligt at samle: en boremaskine, en håndsav, en blok, dowels og skruer.

Trin 3. Dernæst er det vigtigt at skære soklen ved hjælp af et specielt værktøj. Dette gøres for at skære elementet i en passende vinkel.

Vigtigt: For at leddene af basisplader skal passe tæt sammen, skal materialet i enderne skæres i en 45 graders vinkel. Vi sætter soklen i kroppen, justerer vinklen og skærer den med en hacksav.

Fase 4. Mærket starter normalt fra hjørnet, der er på rummets længste væg. Det er nødvendigt at trække sig tilbage fem centimeter fra hjørnet og lave et mærke med en simpel blyant. Følgende punkter placeres i en afstand af fyrre centimeter fra hinanden.

Trin 5. Det er nødvendigt at fastgøre produktet på overfladen og markere de steder, hvor hullerne skal bores. Til dette formål anvendes en boremaskine med en diameter på tre millimeter.

Trin 6. Efter dette skal du montere hjørnet og skru bundpladen til vægfladen med skruer.

Do-it-yourself soklens montering

Trin 7. I den sidste fase skal du installere den øverste halvdel af planken eller dekorative tape.

Montering af soklen på kanten

Trin 1. Først og fremmest laver vi skråsnit, så forbindelsen ikke er indad, men udefra.

Trin 2. Vi spik delen med et søm uden en hue.

Trin 3. Fix elementet ved hjælp af dowel-negle.

Trin 4. Eliminer fejl med kitt eller lak.

Loftsplader - typer og funktioner

Loftsplint eller -filet er en speciel type tagskinner, som bruges til at undgå brudte hjørner i rummet og gøre interiørdesignet så harmonisk som muligt.

 • PVC sokkel - billig, let, funktionel, men ustabil til temperaturudsving;
 • skørtskum - økonomisk, let at behandle, men brændbart og har lav styrke;
 • polyurethan bundplader - slidstærk, fleksibel, nem at installere, modstandsdygtig overfor temperatur ekstremer, fugtighedsbestandig. Blandt manglerne kan kun nævnes de høje omkostninger ved produkter;
 • Udvidet polystyren baseboard er relativt overkommelig, ser godt ud og efterligner ægte stucco. Ulemper - skrøbelig og sprød;
 • Gips sokkel - kvalitet, holdbar, miljøvenlig. Giver mulighed for at udvikle et unikt design. Ulemper - skrøbelighed, storhed, høje omkostninger;
 • træprodukter er holdbare, holdbare, æstetiske og miljøvenlige. Blandt minusserne er et lavt plasticitetsindeks.

Valg af loftsplint

Loftstik i interiøret

Loftstik i interiøret

Loftstik i interiøret

Typisk er valget af loftsplint baseret på dets parametre. Produktets længde er standard - to meter, men bredden kan variere fra et centimeter til tyve. Før du foretrækker en eller anden mulighed, skal du forstå, hvordan soklens bredde påvirker udseendet af hele rummet.

Den brede plint glider visuelt hjørnerne af rummet og hjælper også med at skjule de mange overfladefejl og det sted, hvor rammekonstruktionen og væggen ligger. En sådan beslutning ville imidlertid kun være hensigtsmæssig i de situationer, hvor rummets størrelse tillader brugen af ​​omfangsrige grundplader. Ellers vil et bredt produkt visuelt reducere rummet, gøre det ubehageligt og lavt. Til kompakte rum er tynde baguetter ideelle.

Installation af loftplinten gør det selv

Sådan limes loftsplinten

For en hurtig og effektiv installation af loftsplinten skal du bruge et sæt værktøjer:

 • konstruktion kniv;
 • pensel;
 • en blyant
 • målebånd;
 • linje;
 • miter box;
 • gummi spatel;
 • fugemasse;
 • lim;
 • direkte sokkel.

Trin 1. I første fase skal du forberede soklen, lægge elementerne langs væggene og bestemme de nødvendige dimensioner. Hjørneelementer skæres ved hjælp af fartøjet i en vinkel på 45 grader. Partiet "puslespil" skal være konvergeret, så der ikke er problemer under installationen.

Trimning af tilstødende fileter

Trin 2. Det er nødvendigt at tage to forberedte hjørne dele af grundpladen, skåret så enderne passer tæt sammen, lim på elementets inderside med en børste.

Hjørneelement til loftlister

Trin 3. Dernæst skal du lægge bundpladen med den ene side til loftet, den anden - til væggen og hold i et minut, forsigtigt trykke produktet på overfladen.

Sådan limes loftsplinten

Trin 4. Derefter skal du tage det næste element, læg lim på det og fastgør det til enden af ​​soklen limet fra hjørnet. Alle andre dele limes på samme måde. Det er vigtigt at trykke bundpladerne tæt mod hinanden, så der ikke er nogen kløft mellem dem.

Trin 5. I sidste fase er det nødvendigt at tørre hullerne mellem bundpladen, loftet og væggen med et tætningsmiddel.

Det er vigtigt at huske: Hvis monteringen af ​​soklen udføres på et strækloft, skal der anvendes en speciel polyethylenforing. Den er placeret mellem soklen og overfladen af ​​strækloftet. Efter installationen er arbejdet afsluttet forsigtigt fjernet fra under elementerne.

Følgende regler giver dig mulighed for at få et hurtigt og høj kvalitet resultat, der vil lytte ejerne af lokalerne i lang tid.