Oprettelse af en buet to-tier konstruktion af gipsvæg

Gipsvæg - et meget krævet materiale til efterbehandling. Det er populært, fordi enhver normal ejer med egne hænder kan bygge præcis sit eget unikke loft. For at gøre dette er det nok at have et lille sæt elværktøj hjemme og kende teknikkerne til at arbejde med gipsplader og metal.

Nye teknologier og dine kreative evner vil bidrage til at gøre din lejlighed unik. Et to-niveau gipsplankloft giver rigelige muligheder for realisering af de mest dristige fantasier. Hvis det ønskes, kan det få en bred vifte af former, og brugen af ​​spotlights sammen med den sædvanlige lysekrone vil gøre et almindeligt loft til et kunstværk.

Derudover vil et sådant loft med korrekt installation vare i årtier uden meget reparation. Og lad dig ikke blive træt, du behøver kun foretage minimale ændringer. For eksempel ændrer farveskemaet eller flytter lamperne til et andet sted.

Lav en metalramme af loftet på egen hånd

Rammen for et to-niveau gipsvægs loft kan nemt monteres uafhængigt, selvom der ikke er nogen erfaring med sådanne værker. De fleste af mændene i vores land er fødtbyggede bygherrer, selvom mange ikke mistanke om dette. Og du har brug for at få en assistent - alene, sådan en mængde arbejde er svært at udføre.

Den mest grundlæggende regel i komplekst arbejde - gør ingenting "med øje". Kun tegninger og skitser, kun nøjagtige målinger, kun den korrekte mærkning undgår fejl under arbejdet.

Loftet på gipsvæggen i to niveauer kan gøres på to måder:

 • I begyndelsen er det første, højeste niveau over hele loftet. Så er en kasse af det andet niveau fastgjort til den;
 • Indstil andet niveau, lavere. Derefter monteres rammen af ​​den højere del af det fremtidige loft.

Lad os se nærmere på dette.

Den første måde at installere rammen på profilerne på

Den første metode er ret nem at implementere og forståelig. Layout og installation af en enkeltlagsramme rundt om loftets omkreds er enkel. Men der er flere finesser i arrangementet af loftprofilerne. De vil medvirke til at gøre designet holdbart og pålideligt til en rimelig pris på arbejdskraft og udstyr.

Ordningen for et todelt loft, den første version

For at lave en sådan ramme for et loftsniveau på to niveauer fra gipsvæggen, skal du have vejledende loftsprofiler (PNi PP) og loftsprofiler (PP). Styringsprofilen er fastgjort til alle rummets vægge. I dette tilfælde må markeringslinjen ikke afvige fra den valgte vandrette. Linjemærkning udføres bedst ved hjælp af et laserniveau og en hakemalingskabel. Minimal afstanden fra det tidligere loft til fremtiden er 6 cm. PNP'en er placeret således, at markeringen løber fra neden. Profilen er fastgjort til væggen ved hjælp af dowel-negle Ø6-8 mm med en afstand på 40-60 cm mellem dem.

Loftprofilen i kassen er opdelt i langsgående og tværgående. De danner rektangulære celler, normalt med sider på 60x50 cm. Den langsgående er grundlaget for designet og er placeret parallelt med rummets lange vægge. Det er fastgjort til loftet med direkte bøjler, der overtager det meste af vægten af ​​plader af gipsplader. Suspension er fastgjort til loftet med ankre for pålidelighed.

Ceiling Profile Connection Diagram

Afstanden mellem de langsgående profiler er 60 cm, hvis loftet er stort. Den ene ende af PP'en indsættes i styringsprofilen og tiltrækkes med en skrue. Den anden er fastgjort ved en direkte suspension tæt på denne ende. Horisonten styres af et laserniveau. Rammens metaldele er indbyrdes forbundne med 9 mm selvdrejende skruer. Når profilens længde ikke er nok, tilsluttes den manglende del af PP'en med en lige udvidelse. Dette stykke er selvfølgelig fastgjort i føringsprofilen og til loftet for mindst en suspension (afhængigt af længden af ​​segmentet).

Transversale profiler er sektioner af PP, hvis længde er 0,5-1,0 cm mindre end afstanden mellem de langsgående profiler. De er fastgjort til rammen med et enkelt niveau stik (krabbe) med en afstand på 50 cm mellem centrene. Krabben er fast på alle sider for pålidelighed. Den resulterende ramme ser sådan ud:

For smalle rum og korridorer 2,5-3 m brede giver det mening at arrangere langsgående profiler på tværs af en afstand på 40 cm. I dette tilfælde er det tilstrækkeligt kun at lægge en linje af tværgående profiler i midten af ​​loftet (se billedet nedenfor).

Rammens design for smalle rum

Den resulterende konstruktion af et to-niveau gipsloft skal være pålideligt. For at teste dets styrke skal du prøve at løsne rammen. Hvis der er slæk, skru skruerne til ende eller tilføj ekstra stykker i problemområdet.

Det andet niveau er oprettet på denne måde. En guide profil er fastgjort til væggen som for første niveau; afstanden er lig med den planlagte højde, men ikke mindre end 6 cm. En ny niveaulinie trækkes på den samlede kasse. Styrprofilen er fastgjort langs denne linje med PS skruerne. Derefter indsættes stykker af PP i denne profil og fastgøres med skruer; deres længde svarer til højden af ​​loftets 2. niveau. Fra bunden er deres ender lukket med en anden PNP med fiksering med skruer.

Installationen af ​​et to-niveau gipsplankloft er gennemført ved at forbinde profilen til væggen og grænsen på det nye niveau med dele af loftsprofilen på den ønskede længde. Den ene ende af segmentet indsættes i PNP, og den anden med metal saks skæres i 3 cm langs foldelinjen. Side kronblade bøjes. Derefter fastgøres alle tre af de resulterende kronblade med skruer til profilniveauprofilen.

Det andet niveau af loftet er knyttet til den første

Ofte for at skabe en bølget kant af det andet lag, i stedet for de sædvanlige profiler, anvendes en buet en. I dette tilfælde vil lofthøjden øges med bredden af ​​den buede profil.

Elektricitet lægges til stederne for fremtidige placering af lamper og lysekroner. Ledningerne er dækket af specielle dielektriske bølgepap, der er fastgjort til bøjler med plastikklip. Det anbefales ikke at lægge åbne ledninger inde i softwaren! Skelettet til et to-niveau gipsplankloft er klar.

Den anden, mere almindelige måde at installere rammen på

Installering af loftet lathing ifølge den anden metode bruges ofte af fagfolk.

Fælles to niveau loftslayout

I dette tilfælde laves det andet niveau af gipsvægets loft først. Følgelig anvendes væggene i det kommende loft på væggene ved hjælp af et niveau i de steder, hvor det er planlagt at passere langs væggen ifølge planen. På loftet tegner de en linje af grænsen på andet niveau, langs hvilken en styreprofil er fastgjort med kiler.

PP-profilen skæres i den krævede mængde i stykker, hvis længde er lig med højden af ​​den fremtidige lave del af loftet. Derefter udføres rammekonstruktionen som beskrevet ovenfor for andet niveau. I så fald anbefales det at installere tværgående stykker af loftprofilen på krabber, hvis niveaubredden er over 40 cm (se billede).

Forbindelse med profil trimning

Så bliver det første niveau færdigt. Dens installation adskiller sig lidt fra det ovenfor beskrevne til den første metode til fremstilling af rammen. Den eneste forskel er, at PNP for dette niveau er fastgjort ikke til væggen, men til profilafsnittene ved grænsen til andet niveau. Hvis denne grænse er krøllet, forbereder mange herrer en stribe gipsvæg på denne overflade, som i billedet nedenfor.

Fremgangsmåden til montering af en buet profil oven på GCR

Hele rammen er nødvendigvis testet for styrke. Efter installation af gipsplader skal den modstå en anstændig vægt. Det afhænger af rammens holdbarhed, hvor mange år vil dette loft tjene dig.

Derefter lægges der elektriske kabler og ledninger, hvis det er nødvendigt, er der installeret ventilation. Vi vender os til loftets afslutning med gipsplader.

Gipsplader og efterbehandling arbejde

GCR i praksis er ofte opdelt i tre hovedtyper:

 • buet (tykkelse 6,5 mm);
 • loft (tykkelse 9,5 mm);
 • væg (tykkelse på 12,5 mm).

Loft er så navngivet, fordi det er tyndere og dermed lysere end væggen. Derfor vil det være mindre problemer. Skæring af et todelt loft lavet af gipsplader er ikke meget vanskeligt. Meget tid og tålmodighed vil kun tage bølgete linjer, det vil være svært her uden erfaring med GCR. Men det er ikke for ingenting, at de siger: "Ikke gudene brænder gryder". Den 6,5 mm tykke buede gipsvægsstrimler gør det godt at bøje.

Der er to måder at gøre dette på. I den første metode er der skåret tværs over strimlen fra GCR. Samtidig forbliver den ydre side af strimlen intakt. Jo stejlere krumningsradiusen er, jo tættere på hinanden er disse nedskæringer placeret.

Plader til tørbøjning

Derefter skrues båndet på plads med gipsskruer med et lille omdrejningstal. Denne metode anvendes til beklædning af en lille bredde, for eksempel en bølgetal forskel mellem niveauer. For ydre radier er slidsen i gipsvæg ikke lige, men V-formet.

Bøjning med fræsning giver dig mulighed for at skabe en glattere bøjning

Ulempen ved denne metode er manglen på glat radius. For at give en krumningsdefinition skal overfladen forsynes forsigtigt.

Den anden vej er som følger. En af siderne af arket med den ønskede bredde så ofte som muligt gennemborer spidsen af ​​byggekniven. Derefter bliver kartonens overflade fugtet med vand. Det anbefales at placere strimlen på en buet overflade, så den er bøjet let under sin egen vægt. Når gipsen er lidt fugtig, sættes pladen på plads, bøjes og fastgøres gradvis med skruer. Naturligvis bør ydersiden være den intakte side af strimlen. Bøjningslinjen bliver glat, men installationen vil tage længere tid. Detaljer om bøjning af et ark af gipsvæg.

Et simpelt gipsplade med to niveauer, som er beklædt hurtigt nok. Der er et par ting, du skal vide, når du arbejder med gipsvægge:

 • der skulle være et mellemrum på 1-2 mm mellem arkene for at kompensere for mulige bevægelser på grund af temperatur og fugtighed i lokalet;
 • hvis arket af gipsvæg er skåret, skal du på kanten lave en afskærmning med en kniv eller et specielt plan
 • Det er nødvendigt at slutte sig til GKL kun midt i profilen - dette vil sikre en pålidelig fastgørelse af arket;
 • skruehætten er let forsænket i gipsoverfladen for efterfølgende gips;
 • afstanden mellem skruerne med fastgørelseselementer 30-35 cm og til kanten af ​​arket - 2 cm

Overfladen af ​​den monterede gipsvæg og leddene i leddene er primet. Putty special kitt til sømme.

Efter tørring gnides sømene med et tyndt lag af kittet. På det våde lag lægge et specielt tape og synke det med en spatel i primeren. Skruerne på skruerne er også anbragt. Det sidste hul er skåret huller til lamper.

Det ligner et todelt loft, forberedt til efterbehandling

Installationen af ​​et to-niveau gipsloft er gennemført. Afslutning afhænger af det valgte materiale. Overfladen er normalt dækket med flere lag kittet, rengjort med net, indtil en perfekt glat overflade er opnået og malet med vandbaserede maling med tilføjelse af en farvetone. Mulig klæbning af forskellige materialer til loftet og 3D foto tapet, vævning stof. Det hele afhænger af din fantasi.

Funktioner af designet af gipsloft i køkkenet

Et to-niveau gipsplankloft i køkkenet er beklædt med normalt vandfast gipsplade. Denne forholdsregel vil ikke være overflødig, da hætten ikke fjerner 100% dampe. Denne gipsvæg er lidt højere i omkostningerne, men det kompenseres af en stigning i loftets levetid.

Designet af loftet i køkkenet afhænger af valg af stil, såvel som størrelsen af ​​rummet. I små værelser er det andet niveau bedst placeret omkring omkredsen af ​​rummet. Et udvalg af "spisestue" zone med belysning med spotlights vil se godt ud.

Det er ønskeligt at trimme loftet i beige og cremefarver. Disse farver udvider visuelt grænserne for køkkenet. En lys lysekrone vil supplere denne effekt.

Installation af et to-niveau gipsloft med egne hænder i mange år vil være din stolthed og tillid til dine evner.

To niveauer lofter lavet af gipsplader med egne hænder - instruktioner for enheden og installationen

Smukt, stilfuldt, originalt... mange flere epithets kan hentes og beundrer det smukke to-niveau loft fra gipsplader. At dette er det usædvanlige design af disse lofter. Det faktum, at hvert loft ser anderledes ut.

Og jo mere fantasi du viser, når du udvikler skitser på loftet, jo lysere vil det karakterisere dig og dekorere hallen, soveværelset, stuen eller køkkenet.

Sådan laves et loft på to niveauer af gipsplader

Ved første øjekast ser det ud til, at kun en tandem designer plus professionelle bygherrer kan skabe sådan skønhed. Men nej, for opførelsen af ​​lofter fra GK er der ingen grund til at færdiggøre en kunstskole, for at få en videregående uddannelse i specialbyggeriet. Ikke påkrævet og et sæt specialværktøjer. Det er nok at få en ide om, hvilken slags loft du vil lave og modtage. Og også for at vise noget kreativitet. Resten er et spørgsmål om teknik.

På trods af at alle lofter er visuelt forskellige, er forskellen givet af den endelige dekoration og et vellykket design. Nogen bekymrer sig mere om vejrværdien af ​​loftet, mens andre er mere optaget af designet, selv om disse processer kan være relaterede og supplere hinanden.

Teknologien til et to-niveau gipsloft loft er identisk for hver type (single-level, multi-level). Og for at gøre det nemmere for en nybegynder, vil denne artikel give trinvise instruktioner om, hvordan man installerer 2-niveau gipslofter. Men først en lille teori.

Hvordan man laver et to-niveau gipsplankloft - plan

Først og fremmest bør du overveje et par vigtige punkter:

 • højden af ​​rummet. To niveau loftsdesign vil reducere højden af ​​rummet. For beboere af moderne lejligheder i et panelhus er der endnu betydelige tab, selv 5-10 cm.
 • distribution af accenter. Ved hjælp af armaturer monteret i gipsloftets ramme, kan du zone rummet eller skifte fokus til enhver del af rummet.
 • rum fugtighed. Et sådant loft anbefales ikke at udstyre badeværelset, fordi pladen kan deformeres. Selv om der er fugtbestandig gipsvæg (GKLV), f.eks. Knauf, med korrekt installation og tilrettelæggelse af høj kvalitet ventilation, kan den tjene.
 • Tilstedeværelsen af ​​assistenter. Uafhængigt er en person til at udføre dette arbejde ikke i kraft.
 • design kompleksitet. Jo mere komplekse designet er, desto sværere er det at beregne mængden af ​​materialer og montere dem, og derfor vil arbejdet vare længere.

Gipsplader loftsprojekter

(single-level, to-niveau og multi-level)

Gipsplader loftsprojekter

Værktøj til montering af gipsvæg og profil

 • saks til metal;
 • slag eller bore;
 • maling kniv;
 • square;
 • målebånd;
 • styrtdykke;
 • bygning niveau;
 • gipsplader planer;
 • gitter til gipsvæg
 • spatel smal og bred
 • handsker og briller.

Gipsplader loftsmaterialer

Dette valg er nødvendigt, så du kan beregne og vide præcis hvad du skal købe, hvad et element ligner, og hvilket formål det bruges til. Vi håber at takket være en så detaljeret beskrivelse, vil du ikke købe for meget og spare penge og nerver.

Som regel anvendes loftgipsplader. Dens tykkelse er 9,5 mm.

For det andet lag, der ikke er beregnet til lamper og sidevægge, kan du bruge buet gipsvæg. Dens tykkelse er 6 mm.

UD Profil UD Profil

CD profil CD profil

Designet til splejsning af to cd-profiler.

Direkte loftsophæng eller ES-beslag. Direkte loftsophæng eller ES-beslag.

På den er profilen fastgjort til loftet.

Fjederophæng Fjederophæng.

Den bruges, hvis længden af ​​den direkte suspension ikke er tilstrækkelig til installation. Det vil sige, det andet loftniveau sænkes for lavt.

To-niveau stik To-niveau stik 2

For at forbinde cd-profiler på forskellige niveauer.

Gipsvægskrabbe

Krabbe til gipsvæg fast krabbe til gipsvæg.

Designet til at forbinde cd-profiler på samme niveau.

Sådan udskiftes en krabbe til gips. Tip.
Krabbe kan udskiftes. Hvordan man gør dette kan ses på billedet.

Hjørne profil stik hjørne profil stik.

Dens formål er at forbinde en cd-profil vinkelret og på samme niveau.

Dowel skrue til fastgørelse profiler Dowel skrue til fastgørelse profiler.

Ankerkile til fastgørelsesprofiler Ankerkile til fastgørelsesprofiler.

Valget afhænger af det materiale, hvorfra vægge og loft er lavet.

Den selvlukkende skrue til fastgørelse af plader af gipspap Den selvlukkende skrue til fastgørelse af plader af gipspap.

Skrue "loppe" skruer til metal 3,5 med 9,5 mm. - "loppe".

Serpyanka Ribbon Serpyanka (selvklæbende)

Til limning af sømme eller flizelin til limning af loftet helt.

Påfyldning af tætning af sømme og samlinger Fyldning af tætning af sømme og led.

Indbyggede lys Indbyggede lys
(loft, spot, halogen eller LED led).

Rådet. Ledninger under lysene starter op, før arbejdet begynder på foring af gipsvæg.

Planer og skitser af to niveauer gipsplader lofter

At vide, hvad du vil se på loftet, vil betydeligt forenkle din materielle beregning og arbejde.

Inden du laver tegningstegninger, skal du gøre dig bekendt med, hvilke typer af gipsplader i to niveauer der findes.

Belyset gipsplankloft - installationsmetoder

Den første metode er at bygge et andet niveau uden at montere den første. Bruges, hvis du har en ideel loftsoverflade. Og lampen skal placeres i rammen.

Ordningen med et loft på to planer lavet af gipsplader - den første metode

Tilgangen er den samme. Men lamperne er monteret på rammens side.

Ordningen for loftet på to niveauer lavet af gipsplader - den anden metode

Installation af to rammer. Lamperne er monteret i den anden af ​​dem.

Ordningen for loftet på to niveauer lavet af gipsplader - den tredje metode

Installationsmetoden er den samme. Men lamperne er placeret på omkredsen af ​​anden tier.

Ordningen med et to-niveau loft lavet af gipsplader - den fjerde metode

En lignende tilgang. Men for sidelamperne, i stedet for rammen, er arrangementet af polypropylenprofilen tilvejebragt, som limes til rammen af ​​andet niveau ved hjælp af kittet.

Ordningen med et loft på to planer lavet af gipsplader - den femte metode

Ved hjælp af en af ​​de fremlagte grundtyper af installation, kan du nemt lave sådanne skitser af et loft på to niveauer, der vil appellere til alle familiemedlemmer.

Sådan laves et loftsplade på to niveauer - installationsanvisninger

Det skal bemærkes, at blandt fagfolk er der uenighed i hvilken rækkefølge at implementere enhedens niveauer. Der kan skelnes mellem to måder.

 • I det første tilfælde begynder arbejdet med installationen af ​​rammen på første niveau. Og så suspenderes skeletet af det andet lag til det. Gælder, hvis området i det andet lag er ubetydeligt, fordi hele vægten af ​​den anden ramme faktisk falder på arkene af den første.
 • I det andet tilfælde samles skeletet af det andet lag først og allerede mellem dets elementer gør skelet af den første. Mere komplekst design.

Vi vil tale mere detaljeret om den første installation af et to-niveau loft. Dette giver dig grundlæggende installationsoplysninger. Den anden mulighed, mere kompleks, vil blive beskrevet nedenfor og illustreret på billedet.

Vi laver et loft på to niveauer af gipsvæggen konsekvent og i overensstemmelse med vejledningen, så arbejdet udføres kvalitativt.

Teknologien til fremstilling af 2-niveau gipslofter giver mulighed for at udføre arbejde i følgende rækkefølge:

 1. Forberedelse af loftet for gipsvæg (forberedelse af arbejdspladsen).
 2. Vi udfører mærkning af loftet under rammen for gipsvæg.
 3. Montering af ramme til gipsvæg - første niveau.
 4. Installation af rammen til gipsvæg - andet niveau.
 5. Afslutning af et to-niveau gipsplankloft.

1. Forberedelse af loftet for gips

Forberedelse af arbejdsområdet Afslutning af loftet er ikke som at skrue en pære - her kan du ikke undvære møbler.

Frigør rummet og tilgange til det, så det bliver lettere at installere. Det er vigtigt at forberede overfladen selv. Enig, det er bedre at gøre noget i et frit rum end konstant at bøje rundt, skære, vaske nogle rester. Alle løsgips skal fjernes. Nogle håndværkere forlader det, men alt, der ikke holder godt før eller senere, forsvinder.

2. Layout af loftet under gipsvæggen

Til dette skal du tage følgende trin:

Måling af hjørnernes højde - mål højden på hjørnerne i rummet

- bestem vinklen med den mindste højde.

Det vil tjene som udgangspunkt for mærkning. Når alt kommer til alt, har vi brug for designet til at være lige med hensyn til det horisontale;

Ceiling markup - lav markering.

På vægge til profiler betegner en flad linje. Vi sætter prikker på loftet for direkte suspension. Den ekstra markering er ubrugelig, det vil kun forvirre. Til disse formål er det praktisk at bruge et laserniveau eller vandniveau.

Hjemmelavet vandniveau Tip. Vandstanden af ​​den ønskede længde kan fremstilles uafhængigt ved anvendelse af en nylonslange (for eksempel fra en medicinsk dropper) med diametre på 10-15 mm. og fylde det med vand.

Det kan ske, at i dit værelse er ikke kun vinklerne forskellige, men også længden af ​​de modsatte sider. Prøv i så fald først at vandrette horisontalt. Og derefter tegne et klart billede på loftet og glatte designet rundt om kanterne. Så du kan visuelt centrere loftet.

3. Montering af ramme til gipsvæg - installation af første niveau

3.1. Installation begynder med installationen af ​​UD profiler.

De er guider og er monteret på væggen, langs hele strukturen. Monterings trin - 600 mm. Og også på loftet.

Metoden til at forbinde profilen på væggen Metoden til at forbinde profilen på væggen og i hjørnet er vist i billedet (henholdsvis til højre og venstre).

Vejen til at forbinde profilen i hjørnet

Hvis det er meningen at danne afrundede elementer, skal du tegne et billede på væggen, og fastgør UD-profilen langs den. Men først på profilen skal du lave hak.

Fastgørelse af en UD-profil på en mærkning Og at fastgøre på linjen trukket på loftet.

Suspension markup

3.2. Vi sætter en direkte suspension på de punkter, der er markeret i loftet.

Trin under suspensionen Samtidig overholder vi fastgørelsestrinnet - 600 mm.

Hvis overfladen af ​​loftet er perfekt til dig, så kan du springe over dette trin. Og start straks med installationen af ​​andet niveau.

Montering af CD-profilen på suspensionen

3.3. På den direkte suspension er monteret CD-profil.

Fast CD-profil på suspensionen

Den resulterende ramme vil have formularen præsenteret i diagrammet og billedet.

Fast CD-profil på loftet

Krabber på cd-profilen Stivheden af ​​rammen giver brugen af ​​krabber.

Vi syr rammen med plader af gipsvæg

3.4. Vi syr rammen med plader af gipsvæg.

Chamfer på gipsplader Ark.

Hvor arket blev skåret, er det nødvendigt at tilvejebringe en affasning. For at gøre dette skal du klippe med en knivdel af materialet fra et ark af gipsvæg.

Hvorfor skubbe på plader af gipsvæg Dette er nødvendigt for bedre at lægge kitt på sømmen. Og sømmen sælges ikke med tiden.

4. Montering af ramme til gipsvæg - installation af andet niveau

Dernæst fortsæt til overvejelse af den fasede installation af loftets andet niveau.

4.1. Rammens layout til gipsvæg.

Linjer under UD-profilen På denne måde tegner vi linjer under UD-profilen, og i loftet tegner vi en fremtidig tegning.

Tilstedeværelsen af ​​ordningen på loftet vil ikke blot forenkle installationsprocessen, men også hjælpe dig med at forstå, hvordan din struktur vil se ud efter færdiggørelsen af ​​arbejdet. Og derfor får du mulighed for at foretage de nødvendige tilpasninger.

4.2. Gipspladeramme

Gipspladeramme

Vi monterer loftrammen på en metalprofil (UD-profil), fastgør den på væggen og i loftet.

Vi ved allerede, hvordan man laver rammen af ​​den ønskede form (rundt profilen).

Materiale forberedt til webstedet www.moydomik.net

4.3. Vi sænker rammen til den ønskede længde.

Til dette har du brug for:

 • Afbryd cd-profilen for den længde, som du vil sænke rammen til;
 • På den ene side af disse stykker skærer du "tungerne". For at gøre dette skal du afskære profilens sider. Så det bliver lettere at montere dem.
 • Sæt de udskårne stykker ind i styret UD-profilen, som allerede er fastgjort til loftet. Har brug for at indsætte en flad side.
 • Fix stykkerne ved hjælp af en "loppe". Trinet mellem lige linjesegmenter er 500-600 mm. Et større trin vil gøre strukturen utilstrækkelig pålidelig, en mindre vil gøre den tyngre. Trinet mellem krumme segmenter er 200-300 mm. Dette skyldes, at det krøllede ark skal fastgøres oftere.
 • "Sæt" en UD-profil på de hængende stykker og reparer dem med en "loppe".

Sidevæg af rammen Som følge heraf skal du få rammens sidevæg, som denne.

 • Afskær CD-profilen med længden svarende til afstanden fra rammens sidevæg til UD-profilen på væggen;
 • sikre dem med "lopper" på begge sider.

Klar ramme Du har en færdig metalramme. Derefter skal den være klæbet med gips og fortsætte til efterbehandling.

4.4. Manufacturing arch af gipsvæg.

At lave en bueskive fra gipsvæggen Foto og billede viser, hvordan man bøjer gipsvæggen til buen og hvordan cd-profilen og gipspladen skal udarbejdes.

Gør buen af ​​gipsvæg Deres anordning er meget enkel, det er vigtigt at lave skår på arket, og ikke skære igennem det forreste lag af pap.

4.5. Facing gipsplader runde overflader

Hvis det er muligt at skære den ønskede størrelse fra et helt ark, er spørgsmålet let løst. Hvis ikke, skar segmenterne ud og monter dem i stykker.

Det skal bemærkes, at rammen i dette tilfælde skal være stivere. Fordi er hver skrue skruet ind i profilen.

Resultatet af gipspladeforing af runde overflader. Resultatet af din indsats skal se ud som det der vises på billedet.

5. Afslutning af gipspladens loft

Sealsømmer bånd serpyanku Sømme sy ribbon serpyankoy.

Sæt leddene med kitt. ​​Anvend en lille kitt på båndet med en lille trowel.

Tæt sømme og huller med kitt. ​​Også kitt på selvlukkende skruer.

Dette er nødvendigt, så rust ikke manifesterer sig over tid gennem maling eller tapet.

Generelt kittet Godt at vide.
Hvis du planlægger at male et loft på to niveauer på gipsvæg, er det bedre at zashpatlevat hele overfladen. Ellers vil der under malingen vise grimme sømme.

Forarbejdning og slibning Sømens sted (eller hele overfladen) gnides med et gitter eller kværn.

Kantbehandling og slibning Tip.
Gnid forsigtigt overfladen i hjørnerne. For at forhindre forekomst af laterale riller fra riven.

Den anden metode til montering af et to-niveau gipsbelagt loft

Som konklusioner, som vi lovede, leverer vi en fotoinstruktion om den anden version af loftmonteringen, når skeletet i anden tier er samlet først og allerede mellem dets elementer monterer førstes skelet.

Montering af et todelt gipspladeloft. Installation af et gipspladerloft loft af gipsplade Fastgørelse af gipsplader Installation af gipsplader Beklædning af rammen af ​​gipspladens profil Loftet, fastgjort med gipsplad P gipsvæg trim klar til færdiggørelse

Design af to niveauer gipsplader lofter - foto

Idéer og inspirationer til enhver farve og smag.

Hvordan man laver et todelt gipsloft med egne hænder To niveauer af gipsplader i loftet - originalt design Gør et todelt gipsloft Eksempel på et todelt gipsloft Design af et todelt gipsloft

To niveauer gipsplader lofter - video lektion

konklusion

I denne artikel så vi på, hvordan man laver et todelt loft fra gipsvæggen med egne hænder. Vi håber, at de oplysninger, der gives her, samt billederne der ledsager det, giver dig mulighed for ikke kun at udføre installationsprocessen korrekt og effektivt, men også for at nyde dette virkelig kreative arbejde.

Gør et simpelt gipspladeloft på to niveauer

Denne artikel er afsat til hvordan man laver et to-niveau loft på gipsvæg med egne hænder. Som et eksempel overveje oprettelsen af ​​en loftsstruktur med en buet skitse. Installation af et sådant loft kan virke vanskeligt for mange mennesker, men vi skynder os for at sikre, at næsten alle kan klare dette arbejde med passende materialer og værktøjer og brug af vores instruktioner.

Nøglepunkter at være opmærksom på i begyndelsen

# 1. For det første skal du bestemme, hvor præcis du skal montere gipspladens loft. Hvis vi taler om et rum med høj luftfugtighed, skal du købe fugtbestandigt gipsplader. Hvis betingelserne i rummet ikke går ud over normernes grænser, kan du ikke bruge ekstra penge og købe almindelige gips.

# 2. For det andet skal du tegne en bueformet kontur svarende til formen på dit fremtidige loft. Ved første øjekast kan denne opgave være let nok, men virkeligheden vil få dig til at skifte mening. Omhyggeligt studere dette spørgsmål, afgøre, hvilken form du vil stræbe efter og endelig overføre dens fremskrivning til loftet.

# 3. For det tredje er det nødvendigt at vælge rammen. Du kan give træstænger: Dette materiale er billigt, holdbart og har en bred vifte af størrelser til rådighed. Der er dog et godt alternativ - en metalprofil: Den er meget let, stabil og nem at installere, og i modsætning til træ kan den gives næsten enhver form.

For at skabe et to-niveau gipsplankloft skal du:

materialer:

 • guider og loftprofiler;
 • drywall;
 • skruer til gips.

instrumenter:

 • kvadratisk eller T-square, målebånd, blyant, kniv;
 • skruetrækker;
 • niveau;
 • saks til metal;
 • stigen;
 • beskyttelseshandsker og beskyttelsesbriller.

Fremstilling af metalprofilens ramme

Som vi allerede har sagt, er det første skridt at tegne loftet på den struktur, du planlagde at lave. Hvis du ikke kunne tegne den perfekte kurve ved første forsøg, kan du prøve igen og igen, indtil du er tilfreds med resultatet. Sørg for, at de etiketter, du lægger er tydeligt synlige, fordi du vil blive styret af dem, når du begynder at installere rammen af ​​en metalprofil.


Kontur af loftrammen.

Gør nedskæringer på profilprofilens vægge hver 10-15 cm ved hjælp af metalskær til dette formål. Disse nedskæringer giver dig mulighed for at bøje profilen for at give den den ønskede form.

Tip: Brug beskyttelseshandsker for at undgå at skære dine hænder på metalprofilens skarpe kanter.


Skærerne på metalprofilens vægge.

Ved hjælp af selvdrejende skruer skal du rette den forberedte styringsprofil langs linjen markeret på loftet. I vores tilfælde var loftet beton, så vi skulle bore flere huller i det, indsætte dowels og kun derefter rette profilen. Hvis gulvene i dit hus er træ, skal du først bestemme placeringen af ​​loftbjælkerne, og derefter fastgøre profilen på dem med skruer.


Boring huller til montering profil.

For at profilens sidevæg ikke forstyrrer boring af hullerne eller skruen i selvdrejende skruer, er det nødvendigt at lave rektangulære snit 2 cm bred hver 15 cm i den.


Fastgør metalprofilen til loftet.

Nu skal du skære og fastgøre en smal strimmel af gipsvæg på metalprofilen - sidevæggen på dit fremtidige loft på to niveauer. Bredden af ​​denne strimmel bestemmer de vertikale dimensioner af hele strukturen. Vi skærer strimler 15 cm brede, men hvis du ønsker det, kan du sænke gipsplankloftet endnu lavere. Valget afhænger af den samlede højde på dit værelse og hvor behagelig du føler dig i et værelse med lave lofter.

Før du udfører disse værker, skal du læse følgende materialer:


Fastgør gipspladens sidevæg til profilen.

Fortsæt med at fastgøre selvvægtsskruerne til gipsvæggen ved hjælp af en skruetrækker til dette formål. Til 9,5 mm gipsvæg, og det er det, vi anbefaler at bruge til loftinstallation, er selvlukkende skruer 25 mm lange ret egnede.

Tip: For skruer af høj kvalitet skal du skrue skruen hver 15 cm.


Fastgørelse af gipspladens sidevæg til metalprofilens ramme.

Når du installerer den næste strimmel, skal du sørge for, at de er godt justerede og lige så vigtige, at de passer godt sammen uden at forlade et hul.

Selvskærende skruer skal passe godt ind i gipsvæggen, så deres hætter er nøjagtigt på overfladen. Ellers bliver du nødt til at bruge mere indsats, når du er færdig.


Samlingen af ​​to plader af gipsvæg.

Tip: Hvis kurven på den kurve, du planlægger, er meget lille, vil gipsvæggen tage den ønskede form uden yderligere indsats fra din side. Hvis du skal danne en bøjning med en tilstrækkelig lille krumningsradius, skal du lære at bøje gipsvæggen.

Fortsæt installationen af ​​gipsplader til du er færdig med den forreste del af dit fremtidige to-niveau loft. Sørg for, at gipsvæggen er godt fastgjort på profilen, ellers vil materialet deformere over tid, og dit loft vil få et grimt udseende.

Gipsets kanter skal skæres meget høj kvalitet. Hvis du ikke betaler behørigt opmærksomhed på sådanne baggrunde, skal du arbejde hårdt på efterbehandlingstrinnet.


Dannelsen af ​​forsiden af ​​loftet af gipsplader.

Metalramme til montering af lofter på to niveauer er meget mere kompliceret, end du måske tror ved første øjekast. Nu skal du installere den anden styringsprofil på undersiden af ​​gipspladen, som du allerede har rettet. Glem ikke at lave snit på sidevæggene for at give profilen den nødvendige buede form.


Fastgør den nederste styrprofil.

Brug en skruetrækker til at fastgøre profilen på gipsvæggen - det vil gøre det muligt for dig at gøre jobbet godt og spare tid. Drej skruerne hver 15 cm, så dit design er ret hårdt og holdbart. Glem ikke sikkerhedsforanstaltninger: Beskyttelseshandsker beskytter dine hænder mod udskæringer på metalprofilens skarpe kanter.


Fastgør sidegipsvæggen til den nederste styrprofil.

Fortsæt med at bygge en gipsvægsramme, der fastgør metalprofilens profil på den modsatte væg. Det bør være strengt parallelt med den lavere profil etableret lidt tidligere.

Brug et laser- eller alkoholniveau for at sikre, at metalprofilen er helt lige helt. Vær opmærksom på disse detaljer, da de påvirker kvaliteten af ​​det endelige resultat.


Fastgørelse af guideprofilen på den modsatte væg, strengt modsat den tidligere vedhæftede nedre buede profil.

Nu skal du styrke rammen ved at installere supportprofiler, der forbinder to metal guider. Afstanden mellem disse tværbjælker skal være ca. 50 cm, men samtidig skal du tage højde for størrelsen af ​​dit gipsplader: Krydset af to ark skal være på en sådan lintel, så begge ark kan fastgøres til den. Vær opmærksom på dette aspekt, før du installerer jumpers fra supportprofilerne.


Oprettelse af en ramme fra en metalprofil.

For at øge rammens styrke er det nødvendigt at installere specielle metalbøjler på loftet og fastgøre jumpers på dem med selvlukkende skruer. Hvis gipspladens loft er mindre end 60 cm, skal du kun installere en metalhænger til hvert tværsnit. Hvis bredden af ​​strukturen overstiger 60 cm, skal du overveje at installere mindst to metalbøjler på hver jumper.


Fastgørelse af den tværgående loftprofil ved hjælp af suspensionen.

Begge ender af hver metalarm skal forsigtigt fastgøres med skruer i styringsprofilerne. Sørg for, at alle metallister er vinkelret på væggen og parallelt med hinanden.

Tip: Brug et niveau for at sikre, at alle jumpers er placeret strengt vandret og på samme niveau. Hvis dette ikke er tilfældet, har du muligvis begået en fejl ved installation af guideprofilen på væggen.


Fastgørelse af den tværgående loftprofil i styrprofilen.

Gipsplader gipsplader

Så du har afsluttet installationen af ​​en metalprofilramme til et loft på to niveauer. Sørg for, at metalhopperne er parallelle med hinanden, fastgjort i begge ender i føringsprofilerne og ved hjælp af suspensioner til loftet.


Ramme lavet af metalprofiler.

Når du har kontrolleret den korrekte installation af loftrammen, kan du fortsætte til næste trin - gipspladerplating.

Inden du installerer et gipsark, skal du trimme det i henhold til din buekurve. Ellers, når du allerede har fastgjort pladen til rammen, vil det være meget, meget svært at trimme.

Du skal ikke bekymre dig om, at efter klipningen ikke passer perfekt til kurven på din ramme - senere kan du løse små problemer med glasfibernet og kitt. Bare sørg for at disse fejl er meget små.


Fastgørende plader af gipsvæg til metalrammen.

Nu skal du fastgøre et gipsplader på alle guider og loftsprofiler, skrue i skruer hver 15. cm. Hvis du ikke kan løfte gipsplade selv, så spørg en ven om at hjælpe dig.


Fastgør gipsvæggen til metalprofilens ramme.

Inden du installerer det sidste ark med gipsvæg, skal du løse alle mulige eksisterende problemer i forbindelse med belysningsarmaturer. I vores tilfælde havde vi brug for at installere spotlights, så vi bragte elektriske ledninger ind i loftet på loftet og markerede de steder, hvor lysene skulle monteres.

Derudover har du den sidste mulighed for at kontrollere, om du har glemt noget værktøj inde i gipspladekonstruktionen.


Placering af elektriske ledninger inde i gipspladens loft.

Når du er færdig med at installere det sidste ark af gipsvæg på metalrammen, skal dit loft se ud som det du ser på billedet.


Fastgørelse af det sidste lag af gipsvæg.

Sørg for, at alle kanter på gipspladerne er justeret. Hvis du finder mindre uregelmæssigheder, har du mulighed for at reparere dem med en kniv.

Kontroller om plader af gipsvæg er godt fastgjort til metalrammen overalt.


To-niveau gipsplankloft med buet omrids.

Nu ved du hvordan man laver et todelt loft fra gipsvæggen, og du kan helt sikkert anvende denne viden i praksis, hvilket gør dit hjem til forskel fra alle andre.

Hvordan man laver et to-niveau gipsloft med egne hænder: en trinvis instruktion

Når man ser på sådan en imponerende loft struktur, som på billedet nedenfor, ser det ud til, at for at håndtere et så komplekst arkitektur kan kun erfarne specialister: triumf ikke-linearitet, geniale zoneopdelt belysning, dygtigt fremhævet af accenter i det visuelle udseende af lokalet. Faktisk alt går meget lettere: lave en to-niveau loft af gipsplader med deres hænder helt i stand til alle. Dette vil naturligvis tage tid, tålmodighed, passende værktøjer og materialer. Også - vores trin for trin guide, der afslører alle hemmelighederne af en vellykket og høj kvalitet loftmontering to-niveau, selv har aldrig set gipsvæg i det menneskelige øje.

Generelle egenskaber og valg af materiale

Det bruges med succes i konstruktionen og efterbehandling mere end 100 år, selvom toppen af ​​popularitet kom kun i dag. Årsagen til en sådan sen appel til en meget bekvem og billig udsmykning materialer på overfladen: det aktive udvikling af hele branchen - og som en konsekvens af dette fantastiske tilbud på markedet, der giver dig mulighed for at hente en gipsplade nødvendige egenskaber og farver.

 • åndbart materiale;
 • økologisk sikkert;
 • tilhører ikke brændstof;
 • Vedligeholder normalt for en persons fugtighedsniveau i rummet.

Den største ulempe ved gipsplader er ganske svag fugtbestandighed. Derudover er der hl-plader med en "pumpet" fugtmodstandsindikator til salg - de går normalt i grøn eller blå farve - men selv i dette tilfælde anbefales det ikke at bruge gipsvæg til udendørs brug. Derudover er han bange for frysende temperaturer og er skrøbelig.

Anvendelsesområdet for gipsvæg er bredt, men lofterne besidder et nøgleplade i det.

Køb det rigtige materiale for at lave et to-niveau loft på gipsvæg med dine egne hænder, kun i ord ser det ud som en elementær ting. Først skal du finde ud af, hvilke af de eksisterende typer der passer bedst til din reparation. Det bestemmes af rummets funktionelle formål:

 1. hvad er fugtighedsniveauet i det;
 2. hvor højt niveauet af brandfare
 3. hyppigheden af ​​forekomsten af ​​temperaturforskelle
 4. lavere og øvre temperatur tærskelværdi.

Sådan vælger du den gipsplader ordentligt for at lave en to-niveau loft af gipsplader med deres hænder, du fortælle vores bord, hvor hver type gipsvæg foran en henstilling om betingelserne for anvendelse.

Når du vælger materialer til montering af et loft på to planer, skal du også være opmærksom på følgende punkter:

 • dimensioner (normalt 250 cm i længden og 120 cm i bredden);
 • type sidekant (lige, tyndt, halvcirkelformet, afrundet);
 • arktykkelse (højst 9,5 mm).

De angivne dimensioner er standard, men du kan altid bestille produktionen af ​​ark til bestilling. I dette tilfælde skal du vente, men installationen af ​​et loft på to niveauer vil være meget mere bekvemt og lettere. Med hensyn til valget af typen af ​​sidekant ser det igen udelukkende af rent praktiske årsager, at valget af en halvcirkelformet eller tynde kant er optimal: mindre tid er nødvendig for efterbehandling.

Mest populære producenter:

 1. Knauf (Tyskland);
 2. Gyproc (Finland);
 3. Lafarge (Frankrig);
 4. Rigips (Østrig);
 5. Gips OJSC (Rusland).

Nødvendige værktøjer og materialer

At købe en gipsvæg alene vil ikke fungere, hvis du vil lave et to-lags gipsvægs loft med dine egne hænder. For at konsolidere de overtagne ark må du først bygge en ramme, og ingen har afbrudt efterbehandling. Lad os se på de værktøjer, der sikkert kan kaldes "mast hev" til installation af et to-niveau loft:

 • saks til metal;
 • bore skruetrækker;
 • en kniv;
 • nedstryger;
 • square;
 • målebånd;
 • laser niveau;
 • spartler;
 • beskyttelseshandsker;
 • sikkerhedsbriller;
 • en blyant
 • tænger;
 • maleri tråd;
 • montering tape serpyanka;
 • trappestige.

I videoen nedenfor forklarer en erfaren mester meget overbevisende, hvorfor hvert af de værktøjer, vi har nævnt, også er nødvendigt ved installation af et to-niveau loft, ligesom brændstofet for din bils fulde funktion.

Og selvfølgelig forbrugsvarer, uden hvilke dine værktøjer ikke kunne bevise deres nytteværdi:

 • UD guide profil;
 • loft CD profil;
 • krabbe stik;
 • direkte eller forårsbøjle (med en afstand på mere end 120 mm fra betonbunden);
 • forlængere til profilen (hvor bredden af ​​rummet er større end den normale længde af profilen);
 • plug;
 • Selvskærende skruer 25-35 mm;
 • primer;
 • kit;
 • maleri gitter.

Meget interessant video, der hjælper dig med at vælge de rigtige forbrugsvarer til installation af et loft på to niveauer fra listen ovenfor.

Vær opmærksom på profilens størrelse og deres formål - i billedet nedenfor.

Tæller mængden af ​​forbrugsvarer, der er nødvendige

 • ark hkl - divider bredden af ​​rummet ved længden af ​​arket, tilføj 5% til det modtagne nummer - den nødvendige margen - og runde op til et helt tal, tilføj det nødvendige beløb til brug af andet niveau;
 • vejledende profiler, igen under hensyntagen til rummets bredde og længden af ​​profilen, efter at have delt det første tal ved den anden og den efterfølgende afrunding får vi et helt tal af elementer, vi har brug for.

For at nøjagtigt bestemme antallet af visse forbrugsstoffer til montering af et loft på to niveauer, især skruer, skal du huske at for hver fast "krabbe" er påkrævet ikke mindre end 8 selvskærende skruer, og hvert loftbelte har brug for i 6 selvskærende skruer. Husk også om det trin, der observeres, når du monterer batten til et loft på to niveauer. Han er oppe mindst 50 centimeter.

Forberedelse af rummet og betonbasen

 1. Fjern rester af det foregående efterbehandlingsmateriale fra betonloftens bund: Sørg for at rense det af smuldrende gips og behandle det med et antiseptisk middel for at forhindre forekomst af svampe eller skimmelsvampe.
 2. hvis der er revner på bunden, så forsegle dem med cementbaseret kitt og derefter prime dem
 3. Tag de købte plader hl til at tilpasse sig temperaturforholdene i rummet i flere dage - det er bedst, hvis de er i vandret position;
 4. prøv at frigøre rummet så meget som muligt - fjern møblerne, og hvis det ikke er muligt på grund af dets størrelse, dækkes det med en film for at beskytte den;
 5. Overholdelse af sikkerhedsforanstaltninger er en prioritet, som du altid skal overholde, så juster din arbejdsplads til dig selv for at opnå det maksimale komfortniveau, tilbered sikkerhedsbriller, handsker, kontroller ladestoffets brugbarhed.

Og selvfølgelig kan du ikke undvære ekstra hjælp her, derfor vil du være enig med nogen på forhånd - ellers vil det være meget svært at montere et to-niveau gipsloft med dine egne hænder.

Værelseslayout

Den første handling, du skal udføre, er at markere rummet korrekt, så du i fremtiden kan opbygge en jævn og pålidelig ramme til et loft på to niveauer. For at gøre dette har du brug for en blyant, maling tråd, laser niveau. Hvis du beslutter dig for at lave et to-niveau gipsvægs loft med dine egne hænder, så skal du i dette stadium allerede have et udkast til projekt med en tydelig markering. Alt du skal gøre er at overføre idéerne fra papiret til udkastet til loftet.

 1. bestemm højden af ​​rummet i 4 hjørner, hvis resultaterne er forskellige - og det sker meget ofte - tag hjørnet med den mindste højde som udgangspunkt og sæt et mærke på det;
 2. Ved hjælp af laserniveauet laver vi lignende mærker i de tre andre hjørner og slår linjen langs omkredsen af ​​hele rummet med et maleri tråd;
 3. din markering er klar.

Det er bedst at gøre markeringen til det næste niveau med det samme - så du har mulighed for at vide præcis, hvor meget materiale du har brug for, og også for at gøre arbejdet meget hurtigere. Beslut dig om hvordan loftet på to niveauer vil se ud:

Derefter sætter du på bunden af ​​loftet på to niveauer, hvilket vil fremhæve andet niveau.

Monteringsramme 1. niveau

 1. installer UD-profil guider - de er fastgjort på væggen på det niveau, du har markeret med en maleri tråd, med et optimalt monterings trin på 60 centimeter;
 2. vi fastgør lofthængere på de punkter, der er markeret på bundbunden af ​​loftet med det samme anbefalede trin på 60 centimeter;
 3. indsæt den forberedte lofts-cd-profil og fastgør fasthængingen forsvarligt
 4. i sidste ende bør du have en så enkel, men meget praktisk ramme;
 5. For at det ikke skal sænke, bruger vi krabbeforbindelser - designet bliver meget stabilt.

Hele processen med at installere første niveau ramme til et to-niveau gipsplader loft med dine egne hænder er i billedet nedenfor.

Gipsplader ramme niveau 1

Kom til det mest interessante og vigtige. Selvom alle trin i installationen i princippet er lige så vigtige, men det er allerede tydeligt, at konturerne i vores fremtidige fundament er to niveauer.

 1. Vi fastgør gipsvæggen på profilerne ved hjælp af en skruetrækker og skruer, deres hætter skal gå dybt, men ikke overdrevent - for at forhindre beskadigelse af materialet;
 2. den korrekte sekvens - det første ark fra hjørnet på den modsatte side - det næste;

observere placeringen af ​​skruerne - højst 15 cm

 • i stedet for armaturerne på forhånd, lav de nødvendige huller og stræk ledningerne
 • det er ikke nødvendigt at fastgøre gipsvæg på placeringen af ​​loftets andet niveau, men husk at det skal gå ind i det med ca. 10-15 centimeter.
 • Installation af en ramme af 2. niveau

  1. Vi sætter linjerne på gipsplader, der vil hjælpe med at placere UD-profilerne korrekt;
  2. Fastgørelse af en forrundet UD-profil på væggen og på loftet - for at give den den ønskede form, er det nødvendigt at lave hak;
  3. afskær de nødvendige fragmenter af cd-profilen og indsæt med den flade side i den allerede monterede UD-profil, fastgør dem i trin på 50-60 cm for lineære segmenter og 20-30 cm for afrundede
  4. Hvis nogle stykker stikker ud, skal de lukkes med en UD-profil.

  Gipsplader ramme niveau 2

  Ofte forårsager et loft på to niveauer af gipsplader, hvis du gør det selv, vanskeligheder på scenen på anden niveau plating. I mange henseender skyldes det faktum, at materialet skal gives rundhed til fiksering på den buede struktur. På trods af den tilsyneladende enkelhed af de manipulationer, der er forbundet med dette, opstår der ofte triste tilfælde af arkforkølelse. For at gøre dette, for at eliminere en sådan irriterende mulighed, er det nødvendigt at lave hak på selve arket - kun omhyggeligt for ikke at beskadige den forreste del foret med pap.

  • komplekse buer kræver kedelig segmentering - skærer et antal fragmenter og monterer dem derefter på profilen;
  • Glem ikke at lave huller til armaturer, hvis sådanne er planlagt til at blive brugt, og fjern ledningerne til dem.

  Afslutning af loftet

  Så vi kom til den sidste del af installationen af ​​et to-niveau gipsvæg loft med vores egne hænder. Afslutning af finishen vil ikke give dig nogen vanskeligheder: Dette er en ret simpel scene, der er designet til at gøre de monterede lofter så præsentative og spektakulære som muligt.

  1. forsegle sømene serpyanka;
  2. tag en smal spatel og kittespalt langs hver tapet
  3. Sørg for, at alle skruer er forsigtigt forsynet med en kitt, så at rusten på deres kapper ikke kan ses efter;
  4. vi behandler hele overfladen med en primer;
  5. Vi udfører efterbehandling - hvidvaskning, maling.

  Som følge heraf skal du have et smukt to-niveau loft med en harmonisk lavet bue eller med en kompleks geometri med størstedelen af ​​de afkortede fragmenter. Har du ikke drømt om det, og startede denne kedelige (eller ikke så?) Installation?

  Kompileringsvideo af installation og efterbehandling

  Det er bedre at studere installationens egenskaber, og derfor kan du hjælpe nogle af nedenstående videoer til at lave et to-niveau loft på gipsvæg med dine egne hænder korrekt.

  Fotogalleri af de mest populære muligheder

  Tag et kig på, hvilke fine muligheder der opnås, når folk begynder at lave et to-niveau gipsvægsloft med egne hænder - og på ansvarlig måde henvende sig kreativt til deres forretning.

  konklusion

  Selvfølgelig er det en udfordring for enhver mand at lave et to-lags gipsvægs loft med egne hænder. I sammenligning med en konventionel single-level lofter, to-niveau design kræver langt mere tidskrævende, og en vis tålmodighed, fordi arbejdet har at gøre ikke kun med de simple lineære kasser, men også med interessante hvælvede konstruktioner (læs installationsmanual søskende gipslofter i artiklen: "Hvordan laver et loft på gipsvæg dig selv "). Men kompensation for alle anstrengelser vil være beundringen af ​​familien til det oprindelige loft på to niveauer samt deres egen tilfredshed med arbejdet. Og selvfølgelig besparelser på afslag på tjenesteydelser af specialister. Som kan investeres i et nysgerrig system med zonebelysning og gøre dit interiør endnu smukkere og interessant!