Sådan demonteres og fjernes hævet loftsloft i badeværelset med egne hænder

Racklofter har mange fordele. De er modstandsdygtige over for vand og øget betydning, har mekanisk styrke og holdbarhed. Den vigtigste fordel ved sådanne loftsystemer er, at en smuk belægning gentagne gange kan demonteres og monteres på et andet sted. Derfor er det vigtigt at vide hvordan man adskiller rackloftet, så alle elementer forbliver intakte og egner sig til videre brug.

Når du skal demontere loftet på metalplader

Afmontering af en del af loftet på loftet er nødvendigt, hvis du vil udskifte et element. Det vil ikke være muligt at fjerne en skinne, fordi låsesamlingsegenskaberne ikke tillader afmontering af et produkt. Vi skal demontere nogle af dækslet til denne rem.

Desuden kræves demontering af aluminiumloftet i følgende tilfælde:

 1. Hvis det er nødvendigt at reparere den tekniske kommunikation, der er skjult bag loftet og inspicere dem, skal loftoverfladen delvist demonteres. Men det drejer sig ikke om demontering. Kun et par af skinnerne fjernes, og resten af ​​dækslet og bæreelementerne forbliver på plads.
 2. For at grundigt rense de lameller, der er blevet meget beskidte, er det lettere at demontere dem. Dette gælder især for perforerede elementer, små huller på overfladen er ganske vanskelige at rengøre godt i limbo. Ofte kræver perforerede belægninger i køkkenet en sådan rengøring, hvor sot og fedt forsegler perforeringerne tæt.
 3. Fuld demontering af loftsbeklædningen vil blive påkrævet i tilfælde af reparation og udskiftning af det gamle foring med et nyt efterbehandlingsmateriale. I dette tilfælde er det nødvendigt at fjerne ikke kun lamellerne, men også loftspidserne, suspensioner og væghjørner.
 4. Afmontering af belægningen af ​​aluminiumslister udføres ved flytning til et andet rum. Da alle de strukturelle elementer er lavet af metal, beholder de efter demontering deres integritet og er velegnede til installation på et nyt sted. Selvom dimensionerne af de nye lokaler overstiger de tidligere, kan du købe de nødvendige komponenter og strimler.

Teknologi demontering af loftet på aluminiumsplader

Normalt spekulerer ejerne af sådanne overtræk hvordan man adskiller et ophængt rackloft i et badeværelse, fordi det er i dette rum, at aluminiumfinishering oftest anvendes.

Værker udføres i denne rækkefølge:

 • fjern loftplankerne;
 • deaktivere rummet for at beskytte mod elektrisk stød;
 • demontere alle lys;
 • adskille slattedækket
 • fjern loftdækkene, bøjlerne og hjørneelementerne på væggene.

Hvis panelerne kun fjernes for inspektion og udskiftning af kommunikation, anbefales det at eftermontere alle fastgørelsesanordninger på loftdækkene (strengere) efter fjernelsen. Hvis der findes beskadigede låse og fastgørelsesanordninger, skal de straks udskiftes.

Værktøj og materialer, der er nødvendige for arbejde

Før du demonterer det hængende loft, skal du forberede alle nødvendige materialer og værktøjer:

 • skruetrækker og forskellige vedhæftede filer til det;
 • skruetrækker;
 • bore;
 • mejsel;
 • en hammer;
 • lille nøgle;
 • tænger;
 • Stigestige eller små stilladser;
 • holdbar køkkenkniv eller mejsel
 • elektrisk tape;
 • da metalelementer og dele er meget skarpe, er der brug for handsker til beskyttelse af dine hænder.

Demonteringsarmaturer

Inden racktækket fjernes, afmonteres rummet og demonteres belysningsenhederne. Hvis glødelamper monteres i de punktmonterede armaturer, skrues de forsigtigt af. Fjern derefter lampen fra hullet i loftet. Typisk er punktkilder fastgjort på overfladen ved hjælp af fjederklip på bagsiden. For at frigøre dem skal du gøre en indsats. Fjern forsigtigt ledningerne og isoler ledningernes ender med elektrisk tape. Så du beskytter dig mod utilsigtet elektrisk stød under videre arbejde.

Halogen lyskilder demonteres forskelligt. På enhedens indvendige diameter er der en speciel metalring, der holder lyspæren. Det skal fjernes for at fjerne pæren og afbryde den fra ledningerne. Fjern derefter enheden fra lofthullet. Den er monteret på samme måde som indbyggede lamper med glødelamper, på klemmerne.

Det er vigtigt! Hvis loftsplinterne er installeret i lokalet, vil de blive demonteret på dette stadium. Plastic baguettes bare pry med en kniv, rive af overfladen. Produktet kan ikke demonteres uden skade. Men da PVC planker er billige, vil det ikke være et problem.

Demontering af aluminiumskinner

Før du demonterer det hængende loft i badeværelset, skal du bestemme fra hvilken kant det sidste element, der er skåret til bredden, er installeret. Det er fra denne detalje, at vi begynder at adskille overfladen. Dette skyldes det faktum, at den sidste skinne er indsat i sporene i væghjørnet ikke diagonalt og i en lige linje, derfor bliver den lidt kortere og kan let fjernes. For at trække stangen skyves den ene ende helt ind i sporet af væghjørnet, og den anden ende går let ud af bæreprofilen.

Rackoverfladen demonteres i denne rækkefølge:

 1. Hvis belægningen adskilles, fjernes de interstitiale indsatser, så før du fjerner den første plank, skal du fjerne indsatsen ved siden af ​​den. Gør dette med en flad skruetrækker, en lille mejsel eller en køkkenkniv. Værktøjet glides ind i mellemrummet mellem skinnen og indsatsen i den centrale del. Derefter fjernes en del forsigtigt, og demontering af det andet produkt foregår uden problemer.
 2. For at fjerne stangen er den fastgjort med en skruetrækker, så låsen frigøres fra låsen på stringer.
 3. Efter fjernelse af den langsgående side fra loftdækket skiftes panelet med enden op til stop mod væggen. Fjern den anden ende fra væghjørnet. Derefter fjernes hele delen.
 4. Afmontering af de resterende elementer er endnu nemmere, fordi det er nok at udvide panelet diagonalt lidt for at udvinde væghjørnerne fra sporene.
 5. Hvis loftet har intergap indsatser, demonteres de tilsvarende i færd med at fjerne panelerne.

Det er vigtigt! For at de genanvendte dele kan genbruges, skal de være særligt forsigtige under demontering. Prøv ikke at ridse frontfladen med værktøj og bøj ikke låsene, når du fjerner dem fra stringer.

Demontering af lejeelementer

Demontering af montering udføres kun ved fuldstændig demontering af aluminiumsloftet. Hvis flere paneler demonteres med det formål at udskifte, reparere kommunikation eller inspicere dem, forbliver alle fastgørelseselementer på bundloftet. De fjernede paneler installeres tilbage, efter at alt det nødvendige arbejde er udført.

Hvis du vil demontere hele strukturen, herunder støtterammen, udføres arbejdet med demontering i følgende rækkefølge:

 • Efter demontering af rackoverfladen, fortsæt til demontering af strengerne. For at fjerne dem skal du let løsne fjedermekanismen i den justerbare fjeder. Derefter kan dækket nemt afbrydes fra det.
 • Dernæst fortsæt til afvikling af suspensioner. Afhængig af den anvendte fastgørelse udføres arbejdet med en skruenøgle eller en flad skruetrækker. Vi skruer ankerelementerne ud af loftoverfladen, hvorefter vi fjerner den boltede del. Hvis der til fastgørelse af suspensioner anvendes dowel-negle, så er det nødvendigt med en skruetrækker til ekstraktion.
 • Nu er det stadig at fjerne væghjørnerne. For at gøre dette har du brug for en skruetrækker eller en skruetrækker. Fastgørelsesanordningen skrues af fra væggen. Nogle fastgørelsesdele er meget vanskelige at adskille. I dette tilfælde er deres hat simpelthen slået ned med en mejsel og hammer eller boret med en boremaskine.

Som du kan se, er demontering af loftkonstruktionen af ​​aluminiumslister ganske simpelt med de rigtige værktøjer. Det er vigtigt at udføre alt arbejde omhyggeligt for ikke at beskadige låsearbejderne på strengene og panelerne. Det er især vigtigt ikke at ridse overfladen af ​​de glatte lameller, fordi fejlen vil blive meget mærkbar i fremtiden efter at belægningen er samlet andetsteds.

Demontering af loftet: hvordan man fjerner strukturen med egne hænder?

Uanset hvor godt arbejdet blev gjort under installationen af ​​loftsystemet, er det stadig tid til at erstatte enkelte elementer eller hele strukturen som helhed. Og ikke altid for denne brud kan tjene, nogle gange vil du bare ændre noget i det indre af rummet. Du kan gøre demontering af det hævede loft med dine egne hænder, du skal bare kende nogle vigtige punkter.

Nødvendige værktøjer

Selvfølgelig vil det ikke fungere med bare hænder, så før du beslutter dig for at fjerne loftet, skal du forberede dig:

 1. Tang.
 2. Skruetrækker.
 3. Spatel.
 4. Spanner.
 5. Hvis soklen blev fastgjort med hæfteklammer, skal du have en anti-hæftemaskine.
 6. Skruetrækker.
 7. Kniven.
 8. Væghjørne.

Demontering arbejde

Til noten: Afmontering af det hængende loft finder sted i omvendt rækkefølge af installationen og afhænger af målet: Fjern helt hele konstruktionen eller udskift kun loftpanelerne selv.

Derudover afhænger meget af, hvilken type materialer der anvendes til loftsystemet. På dette og bo.

Fuld demontering af et rackloft

Hvis strukturelementerne genbruges, skal du fjerne alle dele omhyggeligt. Altså:

 1. Siden den seneste blev installeret sokkel, så fjernede han den allerførste. Det er selvfølgelig ikke altid muligt at holde det i integritet, da skumprodukterne er meget skrøbelige (og de er ikke beregnet til genanvendelse). Men disse produkter er billige, så du kan ikke særligt ivrig. Hvis soklen blev fastgjort med hæfteklammer, kan du fjerne den med en anti-hæftemaskine, en skruetrækker og en tang. Limet sokkel fastgjort med en spatel og adskilt fra væggen og derefter fra loftskinnen.
 2. Ved demontering af det nedhængte loft fjernes belægningen. Af hensyn til bekvemmeligheden begynder arbejdet på væggen. Bøj kanten af ​​lamellerne med en mejsel eller skruetrækker. Derefter løser slangen fra slottet sin kant. Resten af ​​lamellerne fjernes i rækkefølge. At arbejde ved hjælp af væghjørnet. Det er nødvendigt at frigive lamellerne fra låsen manuelt. Efter det - bevæg dig og træk ud. For at gøre det arbejde, du har brug for, skal du omhyggeligt vise dækningselementet diagonalt. Hvis der sættes indlæg mellem skinner under installationen, bør de også fjernes omhyggeligt, hvis systemet skal geninstalleres.

Nu er det stadig at adskille rammen. For at gøre arbejdet skal du være meget forsigtig for ikke at glemme at fjerne alle detaljer:

 1. Det første dæk blev fjernet. De er fastgjort til lodrette bøjler, så du skal først slippe af bjerget. Derefter afbrydes og fjernes dækket.
 2. Nu kom suspensionen. Da de holder hele strukturen, er de fastgjort til loftet med ankre. Derfor skal du løsne fastgørelsesanordningen med en skruenøgle eller en skruetrækker, når du skal løse problemet med fjernelse af det hængslede loft. Hvis designet udskiftes helt, kan du simpelthen skære fastgørelsesmølle.

Sådan fjerner du et ophængt loft fra gipsplader?

Og installering og fjernelse af gipsplankloft er ikke en big deal. Til arbejde skal du:

 1. Trappestige.
 2. Special børste. Det er nødvendigt at vaske gipset af.
 3. Figuren skruetrækker.
 4. Skruetrækker. Forvalg til modeller med omvendt funktion.
 5. En almindelig kniv.
 6. Mejsel.
 7. Shilo.
 1. Fjernelse af soklen. Alt sker som i det foregående tilfælde, så vi vil ikke være særlig opmærksomme på dette.
 2. Fjernelse af belysningsudstyr. Sørg for at isolere på samme tid enderne af ledningerne.
 3. Fjern maling eller tapet fra loftoverfladen. Fjern serpianka gitteret.
 4. Start fra hjørnet, find ud af hvordan sømene er arrangeret og arkene selv ligger. Dette vil hjælpe en lille hint: lærred er fastgjort til bredden af ​​rummet.
 5. Definer en vejledning. Ved næste vejledning blev gipsvæggen anbragt ca. 0,6 m. Det er nok at fjerne gipset på dette sted for at finde fikseren.
 6. Skru skruerne af. Gør dette arbejde selv vil være problematisk, så du skal invitere to assistenter.
 7. Fjern den resterende profil langs længden af ​​rummet.
 8. Hvis du installerede isolering, skal du fjerne den.
 9. Fra siden styres for at få skruerne. Hjælpelinjerne selv fjernes, hvis suspensionen ikke længere vil blive betjent.

Armstrong loft

Afmontering af Armstrong-hængende loft svarer til at adskille et loftloft, da det også starter fra den side, hvor det sidste panel blev lagt. Ellers kan sådant arbejde ikke gøres, ellers er det muligt at bryde låse og hylder. Processen er som følger:

 1. På det sidste panel skal du forsigtigt bøje elk. Dette er navnet på profilen, der er installeret omkring omkredsen.
 2. Hvis beslagene blev brugt til fastgørelse, er det tid til at trække dem ud. For at gøre det nemmere at fjerne, kan du bruge en skruetrækker som en løftestang og sætte sit sting under beslaget.
 3. Nu kan du fjerne det første panel. Du bliver nødt til at gøre en indsats, men du skal arbejde omhyggeligt for ikke at skade Elka. Men hvis der sker noget som dette, er det ikke en stor ting, denne del kan altid udskiftes.
 4. Så er alt lettere: Fjern beslaget, fjern panelet, og så videre til slutningen (eller til det rigtige sted).
 5. Derefter fjernes rammen fra suspensionerne, og suspensionerne selv demonteres. Endelig er hjørneprofilen adskilt.

Således kan du, hvis du ved hvordan man demonterer en ophængt loftsstruktur, demontere strukturen helt eller delvis, så materialet bliver intakt, så du kan geninstallere det, hvor du har brug for det.

Sådan demonteres reolloftet

Rackloft er en universel belægning, der kan bruges i absolut ethvert rum. Fordelene ved denne færdiggørelsesmetode er virkelig mange, fordi det giver dig mulighed for at skjule enhver kommunikation, perfekt justere loftet, har en lav pris og er ret simpel i installationsprocessen.

Dog kan det slattedempede loft også repareres eller udskiftes. For eksempel, hvis du af en eller anden grund beskadiger en af ​​panelerne, skal du helt sikkert afmontere strukturen og udskifte det skadede element.

Mange mennesker spørger et logisk spørgsmål - hvordan man adskiller rackloftet? Faktisk er alt meget enklere end det forekommer ved første øjekast. Designet af denne loftsbeklædning kan demonteres uafhængigt på bare en time, og du behøver ingen højteknologiske værktøjer eller faglige færdigheder. Selvfølgelig kan du også bestille denne service fra specialister, der for et bestemt gebyr vil gøre alt det nødvendige arbejde.

Hvis du stadig beslutter at demontere loftet med loftet med dine egne hænder, skal du forberede værktøjer som:

 • Kniv eller bred mejsel;
 • skruetrækker;
 • Skruenøgle;
 • Shuropovort.

Desuden er det vigtigt at bære handsker på dine hænder for ikke at skære dig selv på skarpe kanter af strukturen.

Når du har forberedt de nødvendige værktøjer, skal du gøre dig bekendt med strukturen af ​​slattedempet loft for at forstå princippet om dets vedhæftning og forstå demonteringsprocessen.

Overvej trin for trin hvordan man fjerner slattedækket alene:

1. Fjern spotlights. Hvis du har installeret lamper under glødelamper,

Skru derefter pæren af, fjern lampen og skru ledningerne ud af patronen.

Sørg for at isolere ledningerne for at undgå elektrisk stød.

Hvis du har halogenlamper,

så tager vi ringen ud af lampens indvendige diameter, løsner lampen fra ledningerne og trækker selve lampen ud.

2. Afmontering af bundkortet. Nu sætter få mennesker en sokkel rundt om kantens loft, men hvis du har en, skal den først fjernes. For at gøre dette skal soklen være meget omhyggeligt pry med en knivs spids og bare rive af. Fjernelse af soklen uden en enkelt skade er næsten umulig, så i hvert fald skal du udskifte den med en ny;

3. Fjern panelet. Normalt rack loft går fra den ene kant, starter med hele skinnen. Som regel forbliver trimning på den modsatte side. Således er panelet, der støder op til trimningen, lavet kortere end alle de andre skinner (indsatser er lavet efter samme princip), da det ikke kan indsættes i endeprofilen diagonalt. Det er med hende, og du skal begynde demontering. Hvis du har et loft med indsatser, skal du fjerne de indsatser, der sidder på et sådant panel, og fjern derefter skinnen selv. For at gøre dette skal du bruge en bred skruetrækker (du kan bruge mejsel eller en hård kniv), som du skal forsigtigt indsætte i midten mellem skinnerne og trække indsatsen (hvis uden indsatser, så selve panelet) i klemme. Derefter fortsætter vi med at frigive denne skinne og pryde den med det samme værktøj. Derefter skal panelet frigivet fra klemning skubbes mod endeprofilen til stop og trække den anden kant af skinnen ud fra den modsatte endeprofil.

De resterende paneler fjernes endnu lettere. De skal frigøres fra spærrenes lås og fjernes fra endeprofilerne diagonalt. I dette tilfælde skal du fjerne de indsatser, der er mellem lamellerne (i tilfælde af at de eksisterer). Hvis du planlægger at bruge denne loftstruktur i fremtiden, er det meget vigtigt at fjerne alle panelerne uden at forårsage skade, hvilket er svært at gøre, da panelerne let ridse og deformeres, men det er helt muligt.

4. Demontering af dæk (stringers). Når du har fjernet rackpanelerne, skal du fortsætte med demontering af dækkene. For at gøre dette skal du slappe af fjederklammeret og blot afmontere dækket fra suspensionen.

5. Ophævelse af suspensioner. For at afmontere lamellerne på slattedækket skal du bruge en regelmæssig skruetrækker eller en skruenøgle (afhængigt af hvilket fastgørelsesmiddel der blev brugt). Ved hjælp af værktøjet skal skruerne fjernes og skruerne fjernes helt fra loftet. Hvis suspensionerne oprindeligt var sikret af dowel-negle, kan de skrues af en skruetrækker;

6. Demontering af væg hjørner. For at gøre dette skal du bruge den samme skruetrækker eller skruetrækker. Ved hjælp af et værktøj skal du fjerne dækslerne fra væggen, og hvis fastgøreren ikke skrues af, kan du bruge en mejsel med en hammer og slukke hatten eller bore den ud med en boremaskine.

Hvis du bare skal udskifte flere paneler i loftet, behøver du ikke at adskille dæk, bøjler og væghjørner. For at udskifte panelerne er det værd at fjerne dem fra bygningen og omhyggeligt installere nye. Det er meget vigtigt ikke at beskadige hele panelerne ved demontering, fordi de er ret skrøbelige. Derfor er det meget omhyggeligt at fjerne dem fra loftet og lægge omhyggeligt på bordet eller på gulvet.

Hvis du også fjerner stativpladerne til udskiftning, skal du omhyggeligt kontrollere monteringsstrukturen og andre detaljer. En sådan test vil helt sikkert ikke være overflødig, fordi det er bedre at udskifte fastgørelsesanordningerne nu end at foretage en komplet udskiftning af rackkonstruktionen. I så fald kan du, hvis du helt ønsker at ændre loftets overflade, demontere lath-strukturen hurtigere og mere trygt uden at frygte at ødelægge delene.

Var artiklen nyttig for dig? Del din mening i kommentarerne.

Del artiklen i sociale netværk:

Hvordan demonteres det nedhængte loft?

Hvert år bliver suspenderede lofter stadig mere populære og efterspurgte. Indendørs ser de helt glatte, slanke og stilfulde tilføjelser til interiøret. De har god slidstyrke, det lader til, at de er evige, fordi lofterne ikke kræver ansigtsløftning. Men det er ikke helt sandt.

Før eller senere er der behov for at demontere loftsbeklædningen for at reparere eller udskifte. Om nuancerne i demontering af forskellige typer af lofter og vil blive diskuteret i vores artikel.

arter

Ligegyldigt hvor godt og smukt reparationen blev lavet, skal du forstå, at det nedhængte loft i løbet af tiden skal demonteres, tapet strippet, gulvbrædder eller laminat skal nedrives. Og det er ikke meningen, at naboerne for eksempel oversvømmes ovenfra, og alt skal udskiftes, men at de vil opdatere indretningen for at gøre situationen mere komfortabel. Såvel som i enhver anden forretning er ekstrem nøjagtighed, opmærksomhed og omhu nødvendig her. Det vil være lettere at håndtere demontering for dem, der installerede loftet selv, resten er vanskeligere.

Før du fortsætter med reparationsarbejdet, skal du overveje typer af belægninger. De adskiller sig væsentligt afhængigt af de anvendte materialer og fastgørelsesmetoder. Derfor vil reglerne for adskillelse af hævede lofter variere.

Stræklofter er opdelt i to typer:

 • PVC stræklofter har en lav pris. Bevar vandtrykket op til 100 l / m2. Elasticiteten af ​​denne type loft kan falde, når den opvarmes og genvindes, når den afkøles. Dækningen er let monteret, sømme kan gøres næsten umærkelig.
 • Stof sømløse stræklofter lavet af syntetisk materiale imprægneret med en specifik sammensætning for at øge densiteten og modstanden mod mekaniske skader. Deres imprægnering er helt sikkert for mennesker. I sammenligning med PVC-lofter har de en betydelig fordel: de "trækker vejret" og formen begynder ikke i dem. Disse lofter er ikke bange for negative temperaturer, de er nemme at installere selv.

Omkostning mere end PVC lofter.

Blandt andre muligheder for hævede lofter kan identificeres:

 • Gipsplader lofter. Sammensætningen af ​​materialet, som de er fremstillet af, omfatter pap og gips. Belægningens værdighed: Gipsvæg kan gives enhver form, idet der tages højde for egenskaberne ved et bestemt rum.
 • Slablofter. Dette loft er lakonisk og ligetil, så det bruges ofte i private lokaler. Fordele: lav pris, funktionalitet, nem installation. Men der er også en stor minus - skrøbelighed.
 • Kassette-typer lofter har form af kassette moduler. Fordele: stærk, holdbar, kræver ikke særlig pleje. Minus: høj pris.
 • Aluminiumsloftlofter består af lange lameller. Fordele: holdbar at bruge, åndbar. Disse paneler er lette, så det er ikke nødvendigt at montere tunge strukturer.
 • PVC loft eller batten foring. Plast anvendes hovedsagelig til deres fremstilling, de er lette og holdbare.

Nødvendige værktøjer

For at gøre arbejdsgangen så høj og effektiv som mulig er det nødvendigt at udarbejde et sæt værktøjer og hjælpemidler, der måtte være nødvendige ved demontering af loftet på forhånd:

 • svensknøgle;
 • sædvanlige gipsspatel;
 • skruetrækker;
 • lineman's kniv;
 • skruetrækker;
 • tænger med lange svampe;
 • antistepler (i tilfælde af at parenteser blev brugt til fastgørelse af basispladen);
 • trappe;
 • i nogle tilfælde en varmepistol og specielle tøj til at hænge filmen.

Demontering af loftet

Det er nødvendigt at udføre alle værker ved fjernelse af et dække i beskyttelseshandsker, der ikke skal såres. Indendørs skal du fjerne alt unødvendigt på forhånd: møbler, tæpper, gardiner.

Gulvbelægning er bedre at dække med polyethylen for at beskytte det mod skader og støv.

stramning

Demontering af PVC-strækloft kan opdeles i to typer: bezgarpunny og harpoon.

Alt afhænger af den anvendte montering:

 • Uanset hvilken metode der anvendes, skal afmontering startes ved opvarmning af nettet til 50 ° C for at reducere elastikheden af ​​strækloftet. Hvis du ikke bruger en professionel varmepistol, bliver hele lærredet beskadiget.
 • Med harpuninstallationsmetoden skal du altid starte fra hjørnerne. I nærværelse af dekorative elementer skal de fjernes. Bøje profilen forsigtigt med aluminium og samtidig svække lærredet og kilen. Sæt forsigtigt harpunen med tang, træk lærredet.
 • Arbejdet udføres i stofhandsker for ikke at plette lærredet med fingrene. Fjern forsigtigt det, altid fra hjørnet til midten.
 • Hvis der anvendes en ikke-gunpun-metode til installation, udføres arbejdet som beskrevet ovenfor. Med en advarsel: En aluminiumsprofil er bøjet med en spatel eller en speciel skruetrækker med en buet ende.
 • Under hele demonteringsprocessen skal du konstant opvarme lærredet med en varmepistol.

Det er ikke tilladt at styre varmestrømmen til filmen meget tæt, da alt kan smeltes ned eller deformeres.

Sommetider forekommer force majeure. For eksempel oversvømmede naboerne toppen eller efter at nedspidset lækkede taget. Alt dette fører til spontane ruptures og sagging, udseendet af mug, gule pletter i loftet.

I disse tilfælde er det nødvendigt at aflevere vandet før demontering af strækloftet:

 • Sluk hele det private hus eller lejlighed fra el.
 • Prøv forsigtigt at fjerne lampen eller lysekronen. Hæld vand gennem dette hul. Det gør vi ved hjælp af en anden person. Den ene står på en trinladder, leder en vandstrøm fra filmen, og den anden på dette tidspunkt erstatter en beholder til den.
 • Vi lader filmen tørre i flere dage og rummer konstant rummet. Det vil lede hende lidt, folder vil blive vist. Men når installationen fortsætter, vil de rette sig.
 • For hurtig tørring af filmen skal du også fjerne loftslys og lysekroner, hvilket forhindrer fugt i at stagnere.

Nogle andre problemer kan ske for at strække lofter:

 • Når spontane brud på strækloftet (sjældent sker, har belægninger en god styrke), skal du forsigtigt sy hullet op, lime stoffet, male over skadesiden.
 • Sagging opstår, når installationen er af ringe kvalitet, og du skal udføre en professionel talje igen. Hvis der er små revner, kan du forsegle dem med et specielt tape og male over for at matche belægningen.
 • Hvis der vises gule pletter og forme, er lærredet beskadiget og kan ikke genoprettes. Det er nødvendigt at demontere loftet og installere en ny. Men før det skal du behandle omhyggeligt med antiseptisk.

Fra gipsplader

 • Hvis der er en loftsplint, skal arbejdet begynde med demontering. Skruetrækker skal åbne alle fastgørelsessystemer og fjerne soklen.
 • Fjern alle lysekroner og spotlights, inden det slukker rummet fra elektricitet. Isolér alle udsatte ledninger.
 • Så kan du begynde at demontere gipsplankloftet. Først fjerner vi serpyanka - gitteret, som hjælper med at glatte leddene mellem gipspladerne. Skru forsigtigt med en skruetrækker skruerne, der fastgør gipsvæggen til metalstrukturen. Fjern alle plader af gipsvæg. Fjern eventuelt lydisolerede måtter.
 • Skru skruerne ud af den ophængte metalstruktur uden skyndsel og demonter den.

tallerken

 • Afmonteringsprocessen tager lidt tid, men der er meget støv og snavs fra det. Det er nødvendigt at rengøre alle møbler, gulvtæpper i rummet, læg gulvet med cellofan.
 • Efter at have plukket op hver flise med en spatel, er det let at fjerne belægningen.

kassette

 • Demonteringsprocessen er meget hurtig. Ved hjælp af specielle sugekopper fjernes kassetter.
 • Vi demonterer den ophængte metalstruktur, vrider skruerne med en skruetrækker.

lægte

Korrekt udført arbejde er en garanti for, at alle elementer i stativdækket kan udnyttes yderligere.

Dette er meget vigtigt, når du skal reparere kommunikation, der er under loftet eller udskifte flere skinner:

 • Vi slukker hele rummet fra elektricitet.
 • Fjern forsigtigt lysene.
 • Fjern soklen. Hvis vi kan gemme detaljerne i rackloftet, så fungerer det ikke med soklen. Brug en skarp kniv til omhyggeligt at bøje kanterne og rive dem ud af overfladen.

Fjern det hængende loft med egne hænder uden problemer

Det er umuligt at forudsige situationen, som følge af, at de hævede lofter i lejligheden skulle afmonteres. Og de kan være meget forskellige - fra gennembrud af vandforsyning eller spildevand fra naboer på toppen eller ved uheldsskader på nettet til kondensatopsamling og behovet for at lægge nye elektriske ledninger i loftet over loftet. Under alle omstændigheder er det nødvendigt at fjerne loftet, og for det ville det ikke skade at vide, hvordan det virker, for at kunne bruge ganske dyrt strukturelle elementer igen.

Hvordan er stræklofterne?

Den vigtigste og uundværlige betingelse for vellykket og omhyggelig demontering er korrekt at bestemme typen af ​​ramme og typen af ​​selve strækloftet. Hvis du ikke har en handling på det udførte arbejde, der leveres af det team, der har lavet reparationer i din lejlighed, skal det gøres. Dette er imidlertid ikke noget kompliceret.

I øjeblikket anvendes to typer spændeklæder - en vinylfilm og et stof imprægneret med polymer. Hvad angår installationsprocessen selv, bruger de i praksis en af ​​de 3 teknologier, hvis kernen er bestemt af systemet til strækning og fastgørelse af nettet. Det kan være:

 • harpun;
 • shtapikovoy;
 • Clip. Typer af monteringssystemer til hævede lofter

Harpunsystem bruges til installation af vinylstræklofter. En krogformet kant er svejset på en PVC-film, der gradvist strækkes ved hjælp af en varmepistol. Sidstnævnte er fastgjort ved hjælp af tænder, lavet inde i vægbenet af den U-formede rille. Samlingen mellem lærredet og væggen er lukket ved hjælp af en dekorativ sokkel.

Shtapikovaya system bruges til at spænde stoflofter og er betydeligt dyrere end harpun. Det arbejder på princippet om selvklæbning: En baguette med forstærket (væg og loft) fastgørelse med en margin på 5-7 cm, går ind i lærredets kant, som gradvist spændes rundt om rummet og fastgøres med en perle eller som det også kaldes en cam. Under stoffets vægt presser perlen banen mod en permanent fast profil.

Shtapikovy monteringssystem

Kameraanlægget anvendes i sømløse loftkonstruktioner med både vinylfilm og polymerimprægneret stof. Den høje popularitet af denne teknologi på grund af dens lave omkostninger og nem installation, samt det faktum, at det giver dig mulighed for at tage det mindste rum fra loftet.

Klipsystemet anvendes til konstruktion af sømløse stræklofter lavet af materie og er kendetegnet ved dets lave omkostninger og nemme installation og demontering.

Klips monteringsspændingsloft

Vurdering af situationen

Med mindre skade eller mangel på midler til helt at erstatte lærredet eller installere et nyt eller strukturelt anderledes loft, er det værd at forsøge at løse situationen på bekostning af små kræfter og betyder:

 1. Lille tåre eller punktering

Både tekstil- og vinylfilm til lofter er kendetegnet ved høj mekanisk styrke. Men ingen er imod ulykker, så det er tilrådeligt at have på hånden et lille stykke glasfiber eller stofklæbebånd og maling. Efter forsegling af hullet forbliver det for at tynde plasteren, så det passer til resten af ​​loftet. Spaltet før påføring af plåstret bliver nødt til at sy kapron tråde.

På grund af risikoen for at ødelægge hele loftet, er det nødvendigt at være yderst forsigtig, når du fjerner lækager. Den første ting du har brug for for hurtigt at fjerne kilden til oversvømmelse. Yderligere i hjørnet nær sagen skal kluden fjernes fra baguetten, og vandet skal drænes til en fyldt beholder, idet du er forsigtig med ikke at fylde væggen. Derefter tørres strækloftet ved hjælp af en varmepistol og fastgøres igen.

Oversvømmet strækloft

 1. Sagging og spontane pauser

Dårlig spænding eller en kraftig stigning i temperatur og luftfugtighed i rummet kan føre til slag og revner på strækloftet. I dette tilfælde skal det omformuleres, og den krakkede sektor skal forsegles med samme materiale, glasvægbeklædning eller specialtape.

Film sagging på grund af ukorrekt spænding

 1. Mould udvikling eller farvning

I dette tilfælde vil kun en fuld talje af det beskadigede stof med den obligatoriske antiseptiske behandling af byggekonstruktioner og kontrol over monteringen af ​​støtteprofilen langs hele væggen hjælpe.

Stil på strækloftet

I modsætning til hæftning og klipsystemer, er harpoon fastgørelse loddet til vinylfilmen. Når hullet i sømmen anbefales at erstatte harpunen langs hele væggen.

Hvordan kommer man i gang?

Først og fremmest skal du fjerne alt fra rummet, der forstyrrer demonteringen, fra rummet. Yderligere handlinger vil kun afhænge af typen af ​​strækloft.

Listen over værktøjer, der er nødvendige til fjernelse af loftet, skal tilføjes:

 • mellemstore spatel;
 • tænger med aflange svampe (næsetænger);
 • konstruktion kniv;
 • beskyttelseshandsker;
 • trappestige;
 • varmepistol (til arbejde med vinylfilm);
 • montering pinde til at holde nettet;
 • skruetrækker;
 • skruetrækker.

For at undgå skader på lærredet er det bedre at tage en speciel spatel. Hvis du kun har et almindeligt metalværktøj ved hånden, skal du smalle af sine skarpe hjørner eller klip over forkant med forstærkede tape eller gummistrimler for at mindske risikoen for at punktere bladet.

Rackloft hvordan man demonterer

Hvordan demonteres slattedækket pænt?

På internettet kan du finde snesevis af videoer og hundredvis af artikler om, hvordan man korrekt monterer aluminiumslattedækslet i badeværelset, i køkkenet eller i badeværelset, men ikke et ord om, hvordan man korrekt demonterer det. Det kommer normalt ned til standard sætningen: "Om nødvendigt kan et sådant loft let adskilles." Nå har behovet opstået, og hvad så? Lerret ser ud til at være et monolitisk skjold, som i sig selv ikke vil krybe ind i sine komponenter. Vi vil i dag tale om hvordan man demonterer det hængende loftsophæng, mens alle detaljer holdes intakte.

Hvorfor demontere rackloftet?

Før jeg bryder noget, vil jeg gerne vide: "Hvorfor?". Svaret på dette enkle, tilsyneladende spørgsmål bestemmer teknologien for den kommende demontering selv, og til tider tillader du endog at gøre det uden det.

Alligevel kan der kun være nogle få objektive grunde:

 1. Komplet udskiftning af loftet
 2. Behovet for at få adgang til underloftrum
 3. Udskiftning af beskadigede paneler

Som du nemt kan se, koger alle andre grunde til demontering af rackloftet i sidste ende kun til disse tre.

Hvordan demonteres reolloftet?

Efter at vi har fundet ud af hvorfor vi skal demontere sådan et smukt sæt, skal du overveje hver af de ovennævnte situationer separat.

Komplet udskiftning af loftet

Det sker sådan: de købte det, hængte det op, beundrede det i en halvanden time, besøgte Petrov, og de strakte den smukkeste "franske" hvælving og endda med fotoudskrivning...

Kun en vej ud - at afmontere lamellerne og bestille et sømløst stofloft.
Som et demonteringsværktøj kan du selvfølgelig bruge kuglestang og kværn. Dine penge blev brugt til reparationer, så ingen vil nægte det. Men hvis du vil gemme materialet, er der nok en skruetrækker.

 • Først og fremmest slukker vi ledningerne og fjerner lamperne. De skulle alle være på dine terminalblokke, så denne procedure tager ikke meget tid.
 • Desuden løftes lamellerne på de rigtige steder (hvis loftet var monteret korrekt, er en sådan manøvre mulig), fjerner vi styringsvinklen, skruer skruerne ud og fjerner de drev, der holder den. Det ville være rart at gøre dette arbejde med en håndterer, så er der en chance for, at intet vil bryde.
 • Da omkredsen blev frigivet, var der ikke noget tilbage. Når vi kommer op fra enhver side, hænger vi mellem de interstitielle indsatser og trækker dem ud.
 • Nu kan du nemt fjerne panelerne selv. Vi starter med det sidste, afskåret. Venstre uden et hjørnehjørne fjernes det uden nogen indsats. Den næste bliver vanskeligere, men ikke meget. Sæt forsigtigt ned sidevæggen, så du kan fjerne panelet fra "kammen", så fra den næste og så til skinnen er helt fri.
 • Halv et skridt er tilbage før sejren, vi fjerner listerne fra suspensionerne, fjern klumperne, der holder strukturen fra lofterne og folder loftdelene ind i skabet indtil bedre tider. Reiki er bedre at pakke med en wrap film, den glatte overflade er ret følsom over for ridser.

Behovet for at få adgang til underloftrum

Heldigvis opstår ovennævnte situation ganske sjældent. Racksystemet har et moderne og attraktivt udseende, og dets design er ikke ringere end andre loftsbelægninger. Men behovet for at klatre i loftet kan altid opstå. Årsagerne er forskellige: fra problemer med ledninger og for at bekæmpe skimmel.

Det er klart, at hvælvet i dette tilfælde kun skal demonteres og delvist og i en ganske kort tid, mens skader på aluminiumpanelerne ikke er acceptable.

Skal arbejde meget omhyggeligt. Vi har ikke brug for et elværktøj overhovedet. Kun dine egne hænder, og måske en lille metalkrog.

 • Så hvis belysningselementerne demonteres på strimlerne, der skal fjernes, fjerner vi dem og slukker ledningerne.
 • Nu flytter vi begge indsatser nær panelet, vi har brug for under en væg og ekstraherer dem. Derefter skal du bøje aluminiumproduktet forsigtigt og forsigtigt, for ikke at bøje eller ridse det, skal du fjerne det fra støtteformene. Tilbage rake er installeret i omvendt rækkefølge.

Forresten, hvis du bare skal udskifte panelet, handler vi på samme måde.

For dem der stadig ikke forstår, hvordan man korrekt demonterer loftet i badeværelset, har vi udarbejdet en tematisk video.

Sådan demonteres reolloftet

Rackloft er en universel belægning, der kan bruges i absolut ethvert rum. Fordelene ved denne færdiggørelsesmetode er virkelig mange, fordi det giver dig mulighed for at skjule enhver kommunikation, perfekt justere loftet, har en lav pris og er ret simpel i installationsprocessen.

Dog kan det slattedempede loft også repareres eller udskiftes. For eksempel, hvis du af en eller anden grund beskadiger en af ​​panelerne, skal du helt sikkert afmontere strukturen og udskifte det skadede element.

Mange mennesker spørger ganske logisk spørgsmål - hvordan man adskiller rackloftet. Faktisk er alt meget enklere end det forekommer ved første øjekast. Designet af denne loftsbeklædning kan demonteres uafhængigt på bare en time, og du behøver ingen højteknologiske værktøjer eller faglige færdigheder. Selvfølgelig kan du også bestille denne service fra specialister, der for et bestemt gebyr vil gøre alt det nødvendige arbejde.

Hvis du beslutter dig for at afmontere slattedækket med dine egne hænder. så skal du forberede værktøjer som:

 • Kniv eller bred mejsel;
 • skruetrækker;
 • Skruenøgle;
 • Shuropovort.

Desuden er det vigtigt at bære handsker på dine hænder for ikke at skære dig selv på skarpe kanter af strukturen.

Når du har forberedt de nødvendige værktøjer, skal du gøre dig bekendt med strukturen af ​​slattedempet loft for at forstå princippet om dets vedhæftning og forstå demonteringsprocessen.

Overvej trin for trin hvordan man fjerner slattedækket alene:

1. Fjern spotlights. Hvis du har installeret lamper under glødelamper,

Skru derefter pæren af, fjern lampen og skru ledningerne ud af patronen.

Sørg for at isolere ledningerne for at undgå elektrisk stød.

Hvis du har halogenlamper,

så tager vi ringen ud af lampens indvendige diameter, løsner lampen fra ledningerne og trækker selve lampen ud.

2. Afmontering af bundkortet. Nu sætter få mennesker en sokkel rundt om kantens loft, men hvis du har en, skal den først fjernes. For at gøre dette skal soklen være meget omhyggeligt pry med en knivs spids og bare rive af. Fjernelse af soklen uden en enkelt skade er næsten umulig, så i hvert fald skal du udskifte den med en ny;

3. Fjern panelet. Normalt rack loft går fra den ene kant, starter med hele skinnen. Som regel forbliver trimning på den modsatte side. Således er panelet, der støder op til trimningen, lavet kortere end alle de andre skinner (indsatser er lavet efter samme princip), da det ikke kan indsættes i endeprofilen diagonalt. Det er med hende, og du skal begynde demontering. Hvis du har et loft med indsatser, skal du fjerne de indsatser, der sidder på et sådant panel, og fjern derefter skinnen selv. For at gøre dette skal du bruge en bred skruetrækker (du kan bruge mejsel eller en hård kniv), som du skal forsigtigt indsætte i midten mellem skinnerne og trække indsatsen (hvis uden indsatser, så selve panelet) i klemme. Derefter fortsætter vi med at frigive denne skinne og pryde den med det samme værktøj. Derefter skal panelet frigivet fra klemning skiftes til stop i endeprofilen og trække den anden kant af skinnen ud fra den modsatte endeprofil.

De resterende paneler fjernes endnu lettere. De skal frigøres fra spærrenes lås og fjernes fra endeprofilerne diagonalt. I dette tilfælde skal du fjerne de indsatser, der er mellem lamellerne (i tilfælde af at de eksisterer). Hvis du planlægger at bruge denne loftstruktur i fremtiden, er det meget vigtigt at fjerne alle panelerne uden at forårsage skade, hvilket er svært at gøre, da panelerne let ridse og deformeres, men det er helt muligt.

4. Demontering af dæk (stringers). Når du har fjernet rackpanelerne, skal du fortsætte med demontering af dækkene. For at gøre dette skal du slappe af fjederklammeret og blot afmontere dækket fra suspensionen.

5. Ophævelse af suspensioner. For at afmontere lamellerne på slattedækket skal du bruge en regelmæssig skruetrækker eller en skruenøgle (afhængigt af hvilket fastgørelsesmiddel der blev brugt). Ved hjælp af værktøjet skal skruerne fjernes og skruerne fjernes helt fra loftet. Hvis suspensionerne oprindeligt var sikret af dowel-negle, kan de skrues af en skruetrækker;

6. Demontering af væg hjørner. For at gøre dette skal du bruge den samme skruetrækker eller skruetrækker. Ved hjælp af et værktøj skal du fjerne dækslerne fra væggen, og hvis fastgøreren ikke skrues af, kan du bruge en mejsel med en hammer og slukke hatten eller bore den ud med en boremaskine.

Hvis du bare skal udskifte flere paneler i loftet, behøver du ikke at adskille dæk, bøjler og væghjørner. For at udskifte panelerne er det værd at fjerne dem fra bygningen og omhyggeligt installere nye. Det er meget vigtigt ikke at beskadige hele panelerne ved demontering, fordi de er ret skrøbelige. Derfor er det meget omhyggeligt at fjerne dem fra loftet og lægge omhyggeligt på bordet eller på gulvet.

Hvis du også fjerner stativpladerne til udskiftning, skal du omhyggeligt kontrollere monteringsstrukturen og andre detaljer. En sådan test vil helt sikkert ikke være overflødig, fordi det er bedre at udskifte fastgørelsesanordningerne nu end at foretage en komplet udskiftning af rackkonstruktionen. I så fald kan du, hvis du helt ønsker at ændre loftets overflade, demontere lath-strukturen hurtigere og mere trygt uden at frygte at ødelægge delene.

Udgivelsesdato 01/28/2014

For ikke at gå glip af følgende nyttige artikler, abonner på nyhedsbrevet.

Hvis du har besluttet at betro arbejdet til specialister, kan du altid kontakte os.

Var artiklen nyttig for dig? Ser frem til dine kommentarer nedenfor.

Del artiklen i sociale netværk:

Vi adskiller rackloftet med dine egne hænder

Loftet på skinnerne - et godt valg af moderne ejere. Han har mange positive punkter. Dette design kan bruges absolut i ethvert af husets eller lejlighedernes lokaler, herunder badeværelset. Afmonteringsproceduren er så enkel, at det ofte ikke kræver specialists hjælp til at udføre det.

Sådan demonteres reolloftet korrekt

Fjernelse af loftet er påkrævet i nogle situationer:

 • brud på et af elementerne;
 • behovet for reparationer
 • udskifte det gamle loft med en ny
 • nye designløsninger.

Hvis mindst en af ​​bygningsdelene kommer i stå, vil der være behov for en fuldstændig demontering af battenloftet for at udskifte elementet. For at fjerne loftet i badeværelset behøver du ikke noget specielt udstyr eller et stort antal specifikke værktøjer.

Dette problem kan løses meget hurtigt. Mange ejere spørger dog spørgsmålet "hvordan man demonterer loftet i badeværelset." I dette tilfælde er demonteringsproceduren ligner den, der anvendes til andre værelser i lejligheden og i huset. Først og fremmest skal du forberede de nødvendige ting og værktøjer:

 • skruetrækker, som er i næsten ethvert hjem;
 • en skruetrækker (det kan simpelthen ikke være i lejligheden);
 • banalnøkkel
 • en kniv

Da demontering af slattedækket kan fyldes med sådanne risici som muligheden for at skære (om kanten af ​​delene - dette kan forstås fra videoen), er det bedst at bruge handsker, der vil redde hænder mod sår og slid, når man forsøger at fjerne slattedækket i badeværelset.

Enhed og demontering af et rackloft

For at kunne udføre arbejdet i forbindelse med demontering af skinnerne på loftet, er det nødvendigt at forstå dets struktur. Dette vil spare mange problemer og fejl. Før du demonterer rackloftet, bør du overveje alle dens funktioner. Rackloftets sammensætning omfatter:

 • suspension;
 • ordentlig reiki
 • kamme;
 • U-formet profil eller en speciel vinkel.

Hvis der er spotlights i rummet, begynder demontering af slattedækket med dem. For at fjerne lamperne under glødelamper, skal du først fjerne lampen selv og derefter fjerne lampen selv. Og først derefter skrue ledningen fra patronen. Det er vigtigt at være opmærksom på følgende punkt: For at beskytte dig mod elektrisk stød er det nødvendigt at isolere ledningerne omhyggeligt.

Hvis der monteres et armatur med halogenlamper, skal du først fjerne ringen fra armaturet. Derefter afbrydes lyspæren selv fra ledningerne, og kun derefter fjerner lampen selv.

Yderligere demontering af et rackloft

Når du har fjernet alle pærer og armaturer, skal du afmontere soklen. I dag er denne detalje ret sjældent. Men hvis det er til stede, skal demonteringen af ​​loftet fjernes, så det ikke forstyrrer yderligere handlinger. Det må siges her, at da det er umuligt at absolut garantere soklens fuldstændige integritet og sikkerhed med sådan manipulation, er det muligt at erstatte det med en ny, der allerede er i færd med at blive installeret. Det er meget nemt at fjerne det, det er nok at bruge en kniv, så soklen er simpelthen forsinket og fjernet.

Det næste skridt er at fjerne panelerne på badeværelset. Før du demonterer det nedhængte loft, skal du huske rækkefølgen af ​​dens samling. Sådanne begynder med Reiki, med en bestemt ende. Trimning er i den anden ende. Takket være det tilstødende panel er de andre lameller forkortet. Udfør indsatser i et lignende mønster. Ideelt set begynder demonteringsproceduren med dette tilstødende panel.

Det første skridt er at fjerne indsatserne på siderne. Herefter fjernes raken. De fastspændte paneler fjernes med en skruetrækker (bred). En simpel krog kan frigøre skinnen. Det frigivne panel skiftes til profilen (ende). Fra profilen i den anden ende tage en del af skinnen ud.

De resterende paneler fjernes diagonalt. Dette er et meget simpelt arbejde. Hvis der er indsatser, fjernes de. Det skal huskes, at panelerne er i stand til at blive beskadiget under demontering, ridser og alle mulige fejl kan ses på dem. For at undgå dette skal du udvise maksimal forsigtighed og nøjagtighed. Men det er bedst at udskifte byggedetaljerne med nye.

Rackloft: demontering - tilføjelse med video

Fjern det falske loft skal være efter fuldstændig fjernelse af panelerne. Dækket frigives på en måde at afbinde klemmen og banal løsningen fra suspensionen. Ved hjælp af en skruenøgle eller skruetrækker fjernes suspensioner. Skru først forankringshovederne ud og fjern derefter boltene. Skruetrækker overholder helt klart opgaven med at fjerne dowel-negle, hvis sådanne blev leveret.

Før du demonterer det hængende rackloft i badeværelset, skal du også fjerne hjørnerne (væggen). Du kan bruge en skruetrækker. Dowels fjernes fra væggene. Der er situationer, hvor fastgørelseselementerne ikke kan skrues af. Her anvendes hammer og mejsler. Så banker hætten. Hvis du ikke vil rote rundt og undlader at opnå det ønskede resultat, kan du bruge en boremaskine.

Ejerne fritager sig for at fjerne hjørner, dæk, bøjler, når der ikke er nogen vidtrækkende planer, der kræver udskiftning af det meste af loftet. For det meste er arbejderne ikke for at erstatte et par paneler med at fjerne en betydelig mængde dele, men er kun begrænset til nogle af dem. Der er ingen grund til at erstatte de små elementer for at adskille hele rackloftet. Det er ikke nødvendigt at afmontere en bred plan her, hvilket vil lette mesterens opgave.

For at montere nye paneler (hvis de gamle er beskadigede), bør du ikke ty til fuldstændig demontering, men bare fjerne de gamle og udskifte dem, som et slattedæksel med video. Alle detaljer i slattedækket er særligt skrøbelige og kan blive beskadiget under arbejdet. Dette er deres eneste fejl. Men sådanne problemer undgås nemt af erfarne håndværkere, og håndterer detaljerne særligt omhyggeligt og omhyggeligt. Før du udfører arbejde, fjern alle unødvendige genstande fra gulvet, så du kan lægge loftelementer på gulvet uden at frygte for deres integritet og sikkerhed.

I det tilfælde, hvor du bare skal udskifte nogle få dele, er demontering af slattedækket stærkt forenklet. Du behøver ikke at ty til at købe alle detaljer i det komplette design. Der er ikke behov for at rodre rundt at demontere hele loftplanet. Men efter at de gamle dele, der skal udskiftes, fjernes, er det nødvendigt at være opmærksom på pålideligheden af ​​fastgørelseselementerne.

Hvis dette ikke er gjort, kan de eksisterende mangler have en alvorlig virkning - at føre til ødelæggelsen af ​​hele strukturen. Derefter skal hele loftet udskiftes, og det er dyrt og besværligt.

Vær ikke bange for integriteten af ​​elementerne i loftet i badeværelset er kun muligt i tilfælde af behovet for helt at erstatte hele eksisterende struktur. Sådanne dele fjernes simpelthen og kasseres. Men det vil tage mere tid og færdigheder at afmontere og installere nye dele.

Korrekt demontering eliminerer mange problemer og giver dig mulighed for at nå dit mål. Samtidig behøver du ikke have stor beherskelse af færdigheder eller stor erfaring med at udføre sådan arbejde. Med denne opgave virkelig klare i en time. For at arrangere din lejlighed eller hus, kan du bruge de mest originale metoder. En fantastisk løsning - farvede lofter. der i dag nyder særlig succes. De forvandler rummet uden for anerkendelse og fylder det med en særlig atmosfære.