Lugt fra strækloftet.

Hej Situationen er dette: Jeg bestilte installationen af ​​et strækloft. Masters ankom installeret. Den stærke lugt var den første dag (sandsynligvis selv de første timer), så blev den svagere. (Lugten er sødlig, som gouache), men til sidst blev den ikke helt forsvundet. Det har været 3 uger. Og duften er stadig der. Svag, men følte (lufting hjælper ikke). Den nederste linje Hvad begyndte at kommunikere med det firma, der installerede - siger loftet bør ikke stinke, selv kom fra deres folk (jeg insisterede) kiggede / lugtede - siger lugten føler, men ikke loftet er, det lugter anderledes. Der er intet for en anden at stinke. Nu fortsætter jeg med at kommunikere med kontorchefen der sætter loftet. Han er ikke imod undersøgelserne, selv siger at komme til de genstande, hvor de sætter loftet, se / lugte det - alt er fint. De siger, at vi lægger et par stykker hver dag, og der er ingen problemer. Da jeg valgte dem, google anmeldelser.. og valgte fordi der ikke var nogen negativ overhovedet. Jeg tror det ville være det - har allerede nået op. Spørgsmål til eksperterne - hvad andet kan stinke eller hvordan man fortsætter? Ved selve rummet: det er vinklet. 2 vægge - gaden. 1 væg - min egen lejlighed - 1 væggrænser på næste dør. De stinker ikke. På væggene blev reparationen afsluttet en uge før loftet blev installeret. Der flizelin til maleri og maleri tikkuriloy. Der er ingen lugt fra det, og jeg tror det ikke kan være. Gulvet er gammel parket, som blev skrabet og lakeret 5-7 år siden. Dobbeltvinduer har også stået i flere år. Nå, duften før du installerede loftet var ikke. Et andet firma, der installerede loftet, siger, at det er muligt, at når værelset blev opvarmet (når du installerede loftet) kunne nogle efterbehandlingsmaterialer varme op, som begyndte at lugte nu.. men jeg tror, ​​at gulvet ikke kunne være der, ville trægulvet ikke stinke. Væggene er friske - de stinkede næsten ikke selv når man maler. Det gamle loft stinkede heller ikke. Interesseret i udtalelsen fra fagfolk på dette område.

dette lærred lugter. står over for sådan! Jeg råder dig til at ændre lærredet! Virksomheden skal erstatte!

Det lugter af karamel loft, gouache eller andre søde lugt udsender vinyl, der er til stede i loftet med en stærk opvarmning i korte de er overophedning som et loft praviloieto sker med lak blad og som regel er det Kina, fordi Europa ikke bruge vinyl i kompositionerne, og hvis så det er meget Mammy

Det lugter som linned. Selv Europa, som lugter stærkere end Kina, har ikke en sådan lugt som du har beskrevet. Undersøgelsen er dyr, og det kan ikke give et positivt resultat. Du kan ikke skrive meget om det. Prøv at komme videre fra dem for at kræve udskiftning af stoffet eller kontakt et andet firma. Og om anmeldelserne skriver de for det meste selskaberne selv. Personligt i Irkutsk er dette tilfældet. Men det lugter linned. Hvor mange lofter har vi gjort, og mange kunder bærede ikke noget ud af værelserne, og uanset hvordan de varmer op i lokalet, ingen efterbehandling materialer eller møbler lugter.

Tre uger er ikke nok. Efter seks måneder opstår lugten højst sandsynligt. Meget afhænger af producenten, nogle mennesker har mindre lugte af andre. Men uanset hvor cool denne kemi er, og den forbliver kemi. Desuden vil hele sandheden om lofterne ikke fortælle dig, hvem der gemmer sig bag forskellige certifikater. Og det faktum, at de reducerer mængden af ​​lokaler, og kompositionen af ​​luften i lokalerne, på grund af dette, ændres ikke til det bedre. Tilføj til denne plastikvindue, bundplader, laminat med et polymersubstrat, vinyl tapet, møbel af spånplade mv. Osv. Hvor lang og høj kvalitet kan du bo i en plastikpose.

Og ingen siger, at hævede lofter er helt økologisk materiale. Og dem, der hævder, at det er deres øko-lofter, det er nonsens. PVC lofter er kemi og takket være denne kemi stretch lofter og besidder sådanne egenskaber, som de er bestilt. BEREGNING AF AFSLUTNINGSVOLUM, i det mindste så vidt muligt at sænke loftet er 3 cm. (Uden lamper), 4 cm. (Med lamper). Hvordan kan et højttab på 3-4 cm påvirke. Vil disse 3-4 cm gemme situationen? Og hvis vi taler om kvalitetslivet, er det i skoven i et træhus med nogle vægge, gulve og lofter.

Jeg forstår, at du i princippet er imod et kvalitetsliv under byens forhold. Du vil ikke engang prøve, især fordi andre rådgiver eller skaber dette helt liv.

Er kvalitetslivet i byen ægte? Hvad angår mad, argumenterer jeg ikke, du kan købe det, bare et spørgsmål om pris. Alle de fordele, som vi bruger i dette liv, alt, hvad der hjælper os med at forenkle vores liv - Alt dette gør ondt i miljøet og betyder, at det kommer til os.

Lugt fra strækloftet: Hvorfor lugter de og hvor meget lugter du?

Stretchlofter, som en mulighed for at designe lofter, er i dag blevet mere og mere efterspurgte. Populariteten af ​​denne type finish er indlysende, baseret på det faktum, at mange ejere af lejligheder og huse, der reparerer deres hjem, foretrækker installation af spændingsstrukturer.

Lugt fra stræklofter

I mellemtiden er der kontroversielle spørgsmål vedrørende denne type finish. For eksempel argumentere for miljøets renhed af dette materiale. Især ofte potentielle forbrugere undrer sig over lugten, som er forbundet med lærredens spænding efter installationen, hvorfor det lugter, mere præcist det stinker, og hvorfor lugten holder anderledes tid.

For at et sådant spørgsmål ikke opstår efter installationen af ​​et strækloft, er det nødvendigt at forstå og forstå, hvorfor det stadig sker, og når du virkelig behøver at bekymre dig om det.

Hovedårsagen til, at der er en skarp lugt fra lofter, ligger i hovedkomponenten, der anvendes til fremstilling af materialer til denne slags finish - dette er polyvinylchlorid. PVC-film er fremstillet af den, som oftest bruges af forbrugerne, når man bestiller stræklofter. Filmcoating er mere overkommelig end stof, det er nemt at installere og udføre yderligere omhu under driften.

Til fremstilling af polyvinylchloridfilm anvendes:

Disse komponenter har tendens til at producere flygtige stoffer, der kan forårsage folk, der indånder dem:

 • hovedpine og generel svaghed
 • træthed og svimmelhed
 • tilstande tæt på besvimelse
 • allergi af den allergiske plan (udslæt, nysen, rive og kløe).

Sådanne lidelser kan være årsagen til at lærredet installeret på dit loft, har tegn på materiale af ringe kvalitet, med krænkelser af produktionsteknologien.

Bevist på dette marked producerer europæiske producenter lærred i overensstemmelse med kvalitetsstandarder og internationale sikkerhedsstandarder. EU-lande nærmer sig strengt implementeringen af ​​standarder vedrørende materialets bestanddele og streng overholdelse af den teknologiske produktionsproces. Uden for landet frigiver de kun certificerede produkter med upåklagelige indikatorer for styrke, elasticitet, holdbarhed og miljøvenlighed. Du kan sikkert stole på sådanne lande - producenter:

Kvaliteten af ​​fabrikation i Kina og CIS-landene efterlader meget at ønske.

Polyvinylchlorid, som et fuldt syntetisk materiale, har en temmelig ejendommelig lugt, der især forværres, når materialet opvarmes. Som du ved, er opvarmning en obligatorisk procedure, der anvendes under installationen af ​​installationen af ​​loftet. Derfor er tilstedeværelsen af ​​lugt under installation ikke nogen grund til bekymring.

Faktorerne for varigheden af ​​lugten og hvordan man skal klare det

Den karakteristiske lugt fra strækloftet forsvinder helt på grund af forekomsten af ​​noget tid. Men dets varighed er påvirket af nogle faktorer:

 • Termi- og opbevaringsforhold. Opbevaring af spændingsduger i lagre i lang tid bidrager til, at de ophører med at "lugte". Som praksis viser, er dette et sjældent tilfælde, og oftere sker det med farvede materialer. De populære hvide canvases er ikke forældede på lager i lang tid.
 • Temperatur tilstand. En stigning i lufttemperatur påvirker stigningen i lugt fra spændbelægningen og øger dens forsinkelsesgrad. Alt modsat sker ved lave temperaturer, lugten er næsten ikke følt, men fordamper lidt længere.
 • Fugtindikator. Hvis der er et højt fugtindhold i rummet, vil den specifikke lugt vare længere end hvor fugtigheden er lav.
 • Luftbevægelse Intensiv luftning hjælper med hurtigt at slippe af med den ubehagelige lugt.
 • Størrelsen af ​​rummet. Jo højere lofterne er, desto lavere er koncentrationen af ​​"duft", der udsendes af lærredet.
 • Antallet af indbyggede lys. Armaturer monteret i et lærred øger temperaturen i loftet, hvilket fremkalder ubehagelig fordampning og jo flere belysningsanordninger, jo længere er vejrprocessen.

Efter at have behandlet årsagerne til lugtdannelse og faktorer, der påvirker dens intensitet og varighed, kan du, efter råd fra erfarne installatører af spændingsstrukturer, øge hastigheden af ​​dens eliminering ved at gøre følgende:

 1. Øg frekvensen af ​​ventilationen af ​​rummet, og pas på at temperaturen i rummet forbliver høj nok. Du kan tilslutte en konvektor eller en rumvarmer til dette.
 2. Brug en elektrisk lufttørrer, som vil reducere fugtighedsniveauet i rummet, hvilket igen vil påvirke det faktum, at duften vil forlade meget hurtigere.
 3. Hvis det er muligt, prøv ikke at tænde lysene i det rum, hvor spændedækslet er installeret i flere dage, ca. en uge, især hvis der er mange lys. I denne uge kan du tilslutte en bordlampe. Derefter er det bedre at bruge energibesparende lamper for at gøre pærerne mindre varme på lærredet.
 4. Hvis lugten er tilstrækkeligt vedholdende og dårligt vejrlig, ville det rette skridt være at søge råd og hjælp fra fagfolk til at være rolige for deres helbred.

Lugtens afhængighed på lærredets kvalitet

Hvor meget vil denne manifestation udgøre, afhænger af kvaliteten af ​​det anvendte materiale. Hvis en spændingsfilmbelægning af den originale franske produktion er installeret i lokalet, bør den specifikke lugt være mild, og hvis rummet er intensivt ventileret, skal dens fordampning finde sted senest et par timer efter, at belægningen er strammet.

Dette er med hensyn til kvalitetsmateriale. Hvis du køber billigt materiale, for eksempel kinesisk, så skal duften udholde, måske endda en hel måned, indtil den forsvinder. Derfor stiller specialister - installatører anbefalinger til, at de ikke bor i et rum, hvor stræklofter netop er blevet installeret i mindst to uger, så duften kan spredes under hensyntagen til den aktive ventilation af rummet.

I fremtiden, under driften af ​​strækloftet, er det nødvendigt at følge de eksisterende regler, så det ikke er muligt at sprede vinyl lugt i rummet.

Kontakt med ultraviolette stråler i loftet kan forårsage nedbrydning af vinyl, hvilket klart vil blive ledsaget af en karakteristisk skarp lugt.

Når du køber et materiale til en spændingsstruktur, skal du sørge for at anmode om dokumenter om certificering af materialet, gøre dig bekendt med sammensætningen af ​​de komponenter, der blev brugt i fremstillingen, og også inspicere materialet, når du køber det. Kvalitetsmaterialet vil være certifikatoplysninger og detaljer om producenten. Hvis alle dokumenter er i orden, blev installationsprocessen gennemført i overensstemmelse med alle installationsregler, og duften er til stede fra stræklofterne, så det kan være værd at styrke processen med luftning eller endda skylle loftet ved hjælp af specielle midler.

Under alle omstændigheder kan modstanden af ​​lugten fra spændbelægningen forekomme, men det har meget sjældent en negativ indvirkning på menneskers sundhed.

Der er nogle forskelle i kvalitetsmateriale, der kan hjælpe dig med at købe det rigtige:

 • Størrelse - Europæiske producenter af lærred leveres i ruller, hvis bredde er fra 2 til 3 meter. Et produkt med en bredde på 3,5 meter skal være opmærksom på, at det højst sandsynligt ikke tilhører kategorien af ​​europæiske materialer af høj kvalitet, men er simpelthen en falsk.
 • Fabrikant - hvis du bliver tilbudt et produkt fra en belgisk producent, skal du vide, at dette land ikke producerer denne slags produkt, sandsynligvis det er et lav kvalitet kinesisk lærred. Blandt kinesiske overtræk er der højkvalitetsfabrikata, for eksempel Gline og MSD mærkerne.
 • Pris - her er et direkte forhold "priskvalitet". Prisen på et kvalitetsprodukt kan ikke og bør ikke være lavere end markedsgennemsnittet.

Du bør ikke være bange for lugten fra strækproduktet, først vil det være så længe det ikke er udtalt sødt, hvilket præcist angiver et produkt af dårlig kvalitet, der produceres i strid med teknologi.

At føle forskellen mellem duften af ​​phenol og den oprindelige strækstof er ikke svært. Phenol har en sød, lidt behagelig lugt, mens et ægte produkt af høj kvalitet vil lugte skarpt og ubehageligt med kemi, men det vil falme efter et stykke tid.

Så, PVC filmduv kan opdeles i tre kategorier af kvalitet:

 • Materialet med høj kvalitet lugter svagt, lugten forsvinder helt inden for 3 dage. Denne kvalitet er velegnet selv til et barns værelse.
 • Materiale med mellemkvalitet har en mere udtalt lugt, som vil ødelægge langsommere, det kan tage et par uger. Det er ikke egnet til boligareal, så det er oftest brugt til at designe lofter i badeværelset eller gangen.
 • Materiale af lav kvalitet er kendetegnet ved, at strækloftet lugter meget sødt i kombination med en kemisk farvetone. Hans tilstedeværelse i rummet i mere end tre uger taler om tvivlsom kvalitet, en mulig falsk, hvorfra det er bedre at slippe af med, da det ikke er egnet til brug og usikre.

konklusion

Det er nødvendigt at bemærke det vigtigste i denne sag. En vedvarende lugt fra en spændingsbelægning er kun forbundet med materialer af ringe kvalitet, der produceres i strid med kvalitets- og sikkerhedsstandarderne for menneskers sundhed. Materialer af høj kvalitet til afslutning af lofterne, især stoffer, er ikke farlige og påvirker ikke deres ejers sundhed. Generelt er lugten fra strækloftet et normalt fænomen, og når det forsvinder, vil du nyde det æstetiske udseende af dit elegante loft.

Hovedelementet i artiklen

2. Hovedårsagen til lugten af ​​filmbelægninger associeret med polyvinylchlorid, som ligger til grund for deres produktion. Den indeholder phenol, toluen og chlor, som udsender skadelige flygtige stoffer.

3. Under installationen opvarmes filmen, og duften stiger, men det skal efterhånden afhænge af materialets kvalitet.

4. Hvis der under belægningen er mangel og allergiske manifestationer, kan dette tyde på en overtrædelse af produktionsteknologien og tvivlsom kvalitet.

5. Nogle faktorer påvirker lugtens varighed:

 • opbevaring - langtidsopbevaring hjælper med at reducere lugt;
 • temperatur - når temperaturen er høj, skylles duften hurtigere
 • fugt - høj luftfugtighed bevarer lugt
 • bevægelsen af ​​luftintensiv luftning fremskynder lugtens forsvinden;
 • rummets størrelse - højt til loftet reducerer koncentrationen
 • Antallet af lamper - et stort antal af dem opvarmer lærredet og øger lugten.

6. Det er muligt at øge hastigheden af ​​dens eliminering ved hyppig luftning, sænkning af fugtigheden i flere dage for ikke at tænde det øverste lys.

7. Lugt afhænger af produktets kvalitetsegenskaber. Når du køber, skal du kontrollere tilgængeligheden af ​​kvalitetscertifikater.

8. Der er nogle forskelle mellem det oprindelige materiale:

 • Størrelse - ruller bredde fra 2 til 3 meter.
 • Fabrikant - Frankrig, Tyskland, Sverige, Italien, Fabrik Kina. Belgien producerer ikke, men ofte er kinesisk falsk udstedt som en belgisk produktion.
 • Pris - kan ikke være lavere end markedsgennemsnittet.

9. Filmwebs har tre kategorier af kvalitet:

 • høj - har en svag lugt der forsvinder om 3 dage
 • medium - har en lysere lugt, der går væk om 2 uger, ikke egnet til stuer
 • lavt - sødt i kombination med en kemisk lugt kan være til stede i mere end 3 uger, det er usikkert for helbredet.

Hvordan slippe af med duften af ​​strækloftet

Lugt fra et strækloft - godt eller dårligt?

Mange står over for reparationen i lejligheden. Før eller senere er det tid til at sætte dit eget hjem i orden. Et af elementerne i en sådan reparation er installationen af ​​et strækloft. For nylig er dette design blevet mere end populært. Stræklofter er nu installeret næsten alt. De er meget smukke, og tilføjer deres egen smag til det overordnede interiør.

Men bortset fra fordele har de også ulemper. En af de mest mærkbare er en ubehagelig lugt fra stræklofter. Det vises umiddelbart efter installationen og skaber ubehag for andre. Som regel, hvis reparationen begynder, sker det i hele huset. Derfor, når du installerer et hæftet loft, så skal denne procedure gøres i hele boligområdet. Og det betyder, at duften fra strækloftet vil hjemsøge dig overalt. Hvis en sådan struktur kun blev installeret i et rum, ville situationen være enklere - døren lukket og det er det. Og så er denne mulighed ikke en tur. Derfor, med udseendet af duften i hele lejligheden begynder en person at opleve ubehag.

Men det er værd at tænke. Men i virkeligheden er vi omgivet af mange genstande, der når det er nyt, så lukter ligesom et ophængt loft. For eksempel alle nul elektronik, forskellige tøj. Men snart lukker denne lugt. En uge senere stopper du med at føle det allerede. Derfor er duften fra strækloftet, som dukker op i de første dage efter installationen - dette fænomen er helt normalt. Det vil også passere med tiden, og alt går fint.

De fleste stræklofter har en base af PVC-film. Og det er netop det der skaber en sådan ubehagelig lugt. Men det hele afhænger af kvaliteten af ​​filmen (hvilke stræklofter er bedre at vælge). Hvis filmen er lavet på et højt niveau, vil duften forsvinde meget hurtigere.

Efter den generelle stereotype tror de fleste, at kinesiske lofter er den værste konstruktion. Men i virkeligheden er dette langt fra sagen. Specielt fremstillet på fabrikken lofter kan sammenlignes med samme europæiske. Men hvis du vælger en provisorisk version af det kinesiske loft, skal du straks tune ind på, at duften ikke forsvinder snart.

Den tid, det tager for lugten fra stræklofter at forsvinde, er som regel ca. to til tre uger. Igen afhænger alt af kvaliteten af ​​dit loft. Hvis kvaliteten er på et højt niveau, forsvinder problemet alene. Men prisen på europæiske designs er væsentligt forskellig fra det sædvanlige.

Forskellen mellem kvalitet og lav kvalitet strækloft

Men du skal være forsigtig, fordi der ikke er sjældne tilfælde, da installatører af stretchlofter, udstedt et kinesisk produkt, til et ægte mærke fra Europa. Det er praktisk taget umuligt at skelne mellem disse to muligheder nu. Og du bør ikke håbe på certifikater. De er ret nemme at falske. Men der er stadig en måde at skelne et europæisk loft af høj kvalitet fra et kinesisk kunsthåndværk. Dette kan gøres takket være lugten, som er forskellig for alle hævede lofter. Men her går installatørerne også på tricket og deres metoder skal kende. Når loftet begynder at lugte mindre, giver de det til kvalitet. Men hvad gør de for at få det til at miste sin fabriksluft?

Her er nogle måder, som installatører bruger til at fjerne lugt, som kan bruges til at skelne mellem et kvalitetsstrækloft fra en falsk.

 • Lofterne bliver liggende i lageret i omkring et par uger. Derfor vil duften i løbet af denne tid forsvinde af sig selv. Derfor er det nu muligt at aflevere det som en højteknologisk konstruktion.
 • Det hele afhænger af det rum, hvor arbejdet foregår. Hvis det er koldt, så vil lugten føle sig meget mindre end i varmen. Men i et varmt rum, men det forsvinder hurtigere af sig selv.
 • En anden vigtig faktor, der påvirker lugten af ​​et nyt design. Dette er fugtigheden. Hvis rummet har en høj luftfugtighed, vil spørgsmålet forblive åbent i lang tid. Derfor, hvis et sådant loft er installeret i badeværelset, så vil det lugte ret stærkt.
 • Det skal også vendes til højder. Hvis lofterne er høje, så er lugten fra dem mindre.
 • Duften kan også fjernes under ventilation. Hvis du har helt overdraget alt arbejdet til herrerne, så kan de blot ventilere rummet før din ankomst. I dette tilfælde vil den vedholdende lugt af loftet ikke føle dig. Du skal også være opmærksom på, at jo større selve rummet er, desto mindre tid er der behov for luftning. Men i små rum vil duften længere opstå.

Alt dette er nødvendigt for at vide, at man ikke falder i fælden af ​​bedragere. Derfor, hvis der er en lugt, betyder det at lofterne i nogen grad er rigtige, og derfor bør du ikke panik med det samme. Vent bare et par uger, og alt vil falde på plads.

Hvordan fjerner du den specifikke duft fra strækloftet?

Fra forfatteren: Goddag, kære læser! Installation af et dekorativt loft bag, men desværre står du over for et alvorligt problem - en særlig lugt fra strækloftet? Umiddelbart opstår der mange spørgsmål: hvordan man fjerner, er det ikke skadeligt for husholdninger, hvem man skal klage over, og er det muligt at kompensere for salg af lavkvalitetsmateriale?

Under forberedelsen af ​​materialet til artiklen blev vi udsat for forskellige synspunkter: fra anklager om inkompetence fra installatørerne af strækloftet til problemer, hvor man kunne finde en højkvalitets loftbeklædning. Beskyldningsskrivelser hjælper ikke med at fjerne den specifikke lugt, fordi vi vil forsøge at forstå årsagerne til hans udseende på værelset. Lad os diskutere nogle problemer i forbindelse med installationen af ​​hævede lofter.

De vigtigste årsager til lugt

Vi vender igen og igen til emnet for at vælge kvalitetsmateriale til reparationer i lejligheden. Du kan snakke meget om installationsreglerne, men der er en sand sandhed: Det hus, hvor din familie skal bo, skal være så behageligt som muligt.

Hovedårsagen til udseendet af en bestemt lugt efter installationen af ​​belægningen er i materialet. Ca. 90% af alle loftsbelægninger er lavet af polyvinylchlorid (PVC), som giver os en betydelig palette af en lang række lugt.

Hvis anlægget arbejder med råmaterialer af høj kvalitet, vil der efter installationen forsvinde kemiske lugt inden for 24 timer, og hvis virksomhedens kemikere besluttede at redde, så vil vi, filisterne, der besluttede at reparere sig selv, skulle undre sig over, hvordan man fjerner lugterne fra det strakte lærred?

Hver bygherre har det som en ægte parfumer, og takket være duften og duften af ​​"duften" kan han bestemme kvaliteten af ​​PVC:

 1. Høj kvalitet - vejr inden for 2-5 dage.
 2. Gennemsnitlig kvalitet - det tager op til 2-3 uger for lugten at gå væk.
 3. Lav kvalitet er en særlig sød lugt af phenol, som kan hærge i mere end en måned og er farlig for menneskekroppen.

Vi er overbevist om, at alle nytilkomne vil klare definitionen af ​​en palette af smagsstoffer fra byggematerialer og vil kunne bestemme, hvor længe han vil vare.

Selvfølgelig er der undtagelser, der er værd at være opmærksomme på: duften kan forekomme efter et par dage. Hvad er årsagen? Vi vender igen til reglerne for driften af ​​spændingsbelægninger, markeringer og estimerer intensiteten af ​​ultraviolette stråler, som falder på loftets overflade!

Sådan fjerner du den specifikke lugt?

Hvis vi midlertidigt afviser spørgsmålet om kvaliteten af ​​det installerede loft og finder ud af, hvordan man kan slippe af med ubehagelige lugte, hvilke konklusioner kan vi nå frem til?

 1. Den kemiske lugt går hurtigere væk, hvis rummet har en høj temperatur og lejligheden er tør. En elektrisk lufttørrer kan bruges til hurtigt at reducere rummets fugtighed. Øget og stabil luftfugtighed bevarer stærkt den specifikke lugt.
 2. Maksimal ventilation og luftkonvektion i lejligheden sikrer hurtig forvitring.
 3. Før installationen skal du overveje antallet af indbyggede belysningsenheder i strækloftet og overveje graden af ​​glødelampe. Bemærk, at jo flere pærer, jo mere materialet opvarmer og lugter, så mesterne anbefaler ikke at bruge toplyset i den første uge.

Sundhedsfare: Myte eller virkelighed?

Er "smagen" skadelig for det strakte lærred? Vi vil forsøge at forstå og huske skolens læseplan i kemi. I fremstillingsprocessen anvendes polyvinylchloridfilm:

Stoffer og deres derivater, som du forstår, er langt fra det sikreste. Folk, der støder på dem på arbejde, klager oftest på følgende symptomer:

 • svaghed, vedvarende hovedpine og svimmelhed;
 • allergier: hududslæt, irritation af slimhinden i næse og øjne.

Vi forsøger ikke at afholde dig fra at installere et strækloft eller tvinge dig til at demontere det nu. Ovennævnte symptomer er resultatet af at bruge lavt materiale. Hvordan kan dette undgås? Ved ankomsten til værkstedet skal du straks være opmærksom på certificerede mærker, der fungerer i henhold til strenge kvalitetsstandarder!

Vigtigt: Vi leder efter velkendte mærker, vi kræver certifikater og kun så "del" vi med penge!

Så vi fandt ud af hvad vi skulle gøre, hvis "duften" fra det strakte lærred skaber ubehag og giver anledning til bekymring. Det vigtigste er at huske, at der ikke er håbløse situationer, og det vil tage tid og tålmodighed at løse et problem! Gem ikke reparationsarbejde og vælg kun materialer af høj kvalitet. Alt det bedste til nye møder på siderne på vores hjemmeside!

I overensstemmelse med gældende lovgivning fraskriver administrationen eventuelle garantier og garantier, hvis bestemmelse ellers er underforstået, og frafalder ansvar for webstedet, indholdet og dets anvendelse.
Læs mere: https://seberemont.ru/info/otkaz.html

Var artiklen hjælpsom? Fortæl venner

Lugt fra strækloftet: hvordan man kan slippe af med, hvor meget det lugter

Stræklofter har opnået enorm popularitet på grund af deres høje dekorative egenskaber og installationshastighed. Ofte i et værelse, der er dekoreret med deres hjælp, fremkommer der en særlig lugt, der forårsager angst blandt mennesker der.

Indholdsfortegnelse:

Hvilke stræklofter lugter

Alle stræklofter er opdelt i to store grupper:

 • Film. Materialet til fremstilling af lærredet er elastisk PVC film. Polyvinylchlorid er en af ​​de syntetiske polymerer, så en bestemt aroma vil være til stede, når den anvendes. Det er et andet spørgsmål, hvor længe det varer, og hvilke specifikke flygtige stoffer gør menneskets duft rettet.

PVC stræk loft lugter

Stof stræk loft lugter ikke

Lugt klassificering

Der er tre grader af kvalitet PVC-film, som påvirker lugtenes intensitet:

 1. Høj. Laget af en sådan kvalitet lugter slet ikke eller den har noget kemisk lugt, der forsvinder i maksimalt 3-4 dage. Derefter føler ejere af lokalerne længere nogen ændringer i luften. Disse lofter anbefales til brug i soveværelser og børn.
 2. Gennemsnitlig. Den specifikke skarpe duft kan forstyrre i flere dage efter installationen af ​​lærredet. Som praksis viser, tager det op til to uger at afslutte vejrforhold. I løbet af denne tid anbefales det at udelukke et langt ophold i sådanne værelser.
 3. Lav. Efter installation af strukturen af ​​denne type i huset synes udtalte, noget sødlig miasma. Hovedet begynder at gøre ondt, døsighed fremstår, snit i øjnene og tæt hals. Stanken er så vedholdende, at den normalt vedvarer i flere måneder (eller forsvinder slet ikke).

Hvordan lugter det normale strækloft

Nyt PVC lærred har normalt en diskret gummi lugt, med en vis nuance af plast, som forsvinder om 3-7 dage. Selv om højkvalitets polyvinylchlorid ikke er et naturligt materiale, er dets harmløshed længe blevet bevist. Ud over at strække lofter er det en del af plastikvinduer, døre, linoleum, husholdningsapparater mv. Men nogle skrupelløse producenter af stretchfilm introducerer yderligere stoffer i PVC (som farvestoffer eller modifikatorer).

Normalt strækker lofter har en gummi lugt med en svag blanding af plast

Fenol og toluen er særlig farlige i denne henseende:

 • Phenol. Et meget giftigt stof, som har en negativ effekt på hjernen hos mennesker og dyr. En mand indåndet med phenol begynder at nyse, hoste; han begynder at føle sig svimmel, lidenskab og kvalme forekommer. Phenol har en gouache lugt.
 • Toluen. Ikke mindre farlig forbindelse. Ved hyppig inhalation af toluen er der en lille, berusende følelse, som et lægemiddel. Som følge heraf påvirkes nervesystemet, følelsesmæssige og mentale reaktioner er sløvede, vestibulære apparater er forstyrrede. Ved langvarig eksponering for toluen begynder kroppens bloddannende funktion at lide, med en reel risiko for hypoxi og cyanose. Har en ejendommelig ejendommelig lugt.

Både det og andet stof tilhører den anden klasse af fare.

Hvad der ellers kan lugte som et normalt strækloft

Umiddelbart bør det være klart for dig selv, at enhver spændingsfilm lugter, selv den højeste kvalitet. En anden ting er, hvor hurtigt denne lugt vil fordampe. Nogle producenter af hævede lofter præsenterede deres produkter som "helt lugtfrie." Sådanne ting bør behandles med forsigtighed, da det ofte viser sig, at det ikke er fraværet af toksiner, men tilstedeværelsen af ​​yderligere smagsstoffer, der afbryder lugten.

Eventuelt loft vil lugte i flere dage efter installationen.

Foruden polyvinylchlorid kan antiseptika og flammehæmmere også udstyre duft. De er indarbejdet i materialet for at beskytte mod svamp og ild. Webstramningsproceduren ledsages af dens opvarmning, hvilket også øger "frigivelsen" af flygtige polymerer. Gasbrændere brugt af installatører tilføjer en vis mængde udenlandsk lugt. Som anbefalet af eksperter, skal det være godt ventileret, og først efter brug, efter at have afsluttet rummet.

Andre årsager til lugt fra stræklofter

Den dårlige kvalitet af den anvendte spændingsfilm og tilstedeværelsen af ​​skadelige toksiner i det er ikke altid årsagen til en vedvarende lugt efter installationen. Det sker, at selv efter installation af et dokumenteret materiale forsvinder en bestemt smag ikke i flere uger.

Potentielle årsager til denne situation:

 • Brug af varmeudstyr i lokalet, hvor det nedhængte loft er installeret. Dette gælder især varmefluff og infrarøde varmeapparater. I det første tilfælde kan luften i rummet varme op til +60 eller flere grader, hvilket fremkalder blødgøringen af ​​PVC-folien. I det andet er det ikke luften, der opvarmes, men overfladerne af nærliggende genstande. Hvis intensiteten af ​​IR-enhederne er høj, vil det uundgåeligt føre til en stigning i webens temperatur og udseendet af lugt. Som regel forsvinder aromaen efter at have reduceret temperaturen til normale niveauer.
 • Brug af beskyttende belægninger på filmen. Disse er specielle talkumbaserede smøremidler, som nogle producenter anvender til beskyttelse af materialet. Der er ingen sundhedsfare i dette tilfælde, men tiden for lugten til at være vejret efter at loftets installation er steget.
 • Påvirkning af PVC-film i direkte sollys. Den fælles situation på loggier, verandaer, terrasser mv. Under indflydelse af ultraviolet polyvinylchlorid begynder emissionen af ​​flygtige komponenter. Som følge heraf installeres en vedvarende chlor- eller phenol-lugt i rummet.

  Under indflydelse af sollys PVC lofter udsender flygtige komponenter, der er en lugt

  Hvordan slippe af med duften af ​​stræklofter

  Passiv forventning om, at duften efter installationen af ​​spændingssystemet forsvinder alene, kan forsinke et positivt resultat i uger og endda måneder. Der er flere effektive måder, der bidrager til etableringen af ​​en frisk og behagelig atmosfære på værelset. Nogle gange kan dette hjælpe selv i tilfælde af at bruge lavtliggende spændingsstof.

  Det anbefales at træffe følgende foranstaltninger for at opdage den specifikke lugt i rummet fra det nye spændingsstof:

  1. Forøg ventilationshastigheden. Dette vil i høj grad fremskynde fjernelsen uden for huset af aromatiserede flygtige stoffer udgivet af PVC overfladen. Om vinteren er det tilrådeligt ikke at overdrive det med lufting, da den kølige luft forværrer kvaliteten af ​​den dekorative film.
  2. Stret PVC-stof anbefales at blæse en strøm af varm luft i flere timer. Dette vil fremskynde frigivelsen af ​​frie chlor- og phenolmolekyler fra materialets overflade. Til disse formål kan du bruge en konventionel ventilator.
  3. I den første uge efter installation anbefales det at afstå fra at anvende armaturer, der er indlejret i lærredets overflade. Dette gælder også for vedhængskroner placeret tæt på spændingsfladen. Faktum er, at den endelige stabilisering af filmen efter strækning sker efter et par dage. På dette tidspunkt er det bedre at være begrænset til bordlamper og lamper.

  Det anbefales at tænde lamperne indbygget i loftet kun en uge efter installationen.

  Som det fremgår af øvelsen, bidrager de ovenfor beskrevne foranstaltninger til den tidlige eliminering af den ubehagelige lugt. Hvis en måned senere er billedet ikke ændret - kan du kontakte producentens repræsentanter med sikkerhed for at få afklaret det.

  Forebyggende foranstaltninger

  Der er nogle enkle tips om, hvordan du forhindrer udseendet af en ubehagelig lugt fra stretchstoffet:

  • Brug stof materiale. Stræklofter af denne type er meget mere miljøvenlige end film. Selvom der også er polymerer i deres sammensætning, i meget mindre mængder. At dømme efter anmeldelser opstår der ikke problemer med en ubehagelig lugt efter installationen af ​​et stofloft. Specielt eksperter anbefaler brugen af ​​dette materiale i udformningen af ​​store arealer. Under sådanne omstændigheder stinker selv den højeste kvalitet PVC-film i meget lang tid.
  • Kontroller kvaliteten. Vælg et filmloft skal være meget forsigtigt. I betragtning af det lærred du kan lide, skal du omhyggeligt undersøge dens overflade og ledsagende dokumentation. Et kvalitetsprodukt har altid den relevante mærkning, certifikat og detaljer fra producenten. Hvis sælgeren ikke kan levere de nødvendige dokumenter til produktet, er det bedre ikke at risikere at købe det.

   Sample Product Conformity Certificate

   Den specifikke lugt efter installationen af ​​PVC strækstof er normalt, og du bør ikke være bange for det. Brugen af ​​kvalitetsmateriale sikrer, at aroma hurtigt forsvinder, så det anbefales kun at købe kun dokumenterede produkter.

   Lugt fra stræklofter: er det værd at bekymre sig?

   Hver ny ting har sin egen karakteristiske lugt. Nye sko, nye møbler, næsten alle netop erhvervede ting... Og det er ligegyldigt, om det er naturligt eller kunstigt materiale - det lugter stadig.

   Nogle gange glæder vi os i denne duft og beklager så meget, at det til sidst forsvinder. Og nogle gange gør vi vores bedste for at slippe af med det.

   Og da absolut alt har sine fordele og ulemper, er det ikke overraskende, at sådanne smukke, praktiske stræklofter har deres egen "men". I denne artikel vil vi rejse et emne, der bekymrer alle, der lige har afsluttet en reparation, nemlig lugten fra strækloftet.

   • hvordan det skal være i orden af ​​tingene og hvad der skal være alarmerende;
   • hvor meget han kan holde ud i lejligheden
   • hvad kan styrke / reducere det
   • hvor sikkert er det for helbredet
   • hvordan man kan slippe af med det hurtigt.

   Oplysningerne fra os er af interesse både for dem, der har til hensigt at installere stræklofter og for dem, hvis faglige aktivitet er forbundet med deres installation.

   Aromaer af reparation

   Først og fremmest bør du sørge for, om duften virkelig kommer fra strækloftet. Hvad ellers kan lugte, eller ville det være mere korrekt at sige "stink"?

   Hvis der er andet end loftet i din lejlighed, er der ikke sket noget - spørgsmålet er ikke længere nødvendigt. Der er dog en lille chance for, at duften kommer fra energibesparende lyspærer. Men denne kendsgerning er let elimineret ved at ændre dem et stykke tid til andre.

   Hvis du efter reparationen dukkede vinyl tapet, linoleum eller laminat, nye møbler eller husholdningsapparater, kan lugten komme fra noget.

   Den kunstige tapet omkring os, gulvene og lofterne bidrager til skabelsen af ​​en "drivhuseffekt", så ventilér kun rummet mere ofte, og snart vil alle fremmede smagsoplevelser forlade dig.

   En anden ting, hvis duften ikke eroderer i lang tid - det kan være et foruroligende tegn. Hvad han kan tale om - du vil finde ud af lidt senere.

   Hvis lugten virkelig udstråler dit loft - lad os finde ud af, hvad der kunne være dets kilde.

   Hvad er duften

   Undervurder ikke vigtigheden af ​​lugt i vores teknologiske æra. Det fortæller os, at du ikke bør spise eller hvor bedre ikke at gå, være en vigtig del af vores instinkter. For eksempel er her en interessant video:

   Og i tilfælde af lofter baseret på PVC-film spiller den også en rolle. Hvis det tidligere var muligt at skelne en falsk med størrelser eller sømme, der ikke var karakteristiske for højkvalitetsproducenter, er det i dag selvfølgelig, som kælderen fremstiller.

   Certifikater kan også være falske, men vores lugtesans vil ikke lade os ned.

   Så kan duften af ​​ophængte lofter være:

   • hård og kemisk;
   • sød kemikalie;
   • rådne og ridsede.

   Hvis han overhovedet er fraværende - ikke haste for at glæde sig. Det kan betyde, at du har købt et produkt af høj kvalitet, samt det faktum, at den film, der anvendes til loftet, har været på lager i lang tid og derfor ikke har de nødvendige egenskaber.

   Og endnu værre, hvis fabrikanten dermed skjuler det ringe kvalitet og usunde materiale, der har... hvad synes du, hvad? - Sød, lidt kemisk lugt, der minder om noget som duften af ​​tyggegummi.

   Efter type af smag og dens holdbarhed, omfang og omfang af skader, skelnes følgende typer PVC-film:

   Hvordan skal du lugte PVC-film?

   Ny, netop lavet, den har en let plast-gummi aroma, der hurtigt forsvinder.

   Polyvinylchlorid er en uskadelig, ikke-brændbar, men ikke den mest naturlige, men meget modstandsdygtig overfor en række indvirkninger materiale, der er i hver lejlighed. Tråd, vinduer, døre, linoleum, måtter, køleskabe - alt dette i en eller anden grad indeholder PVC.

   En anden ting er skadelige stoffer tilsat til PVC, når man opretter en loftsfilm for at give den farve eller visse kvaliteter - hydroxybenzen (også kendt som carbolsyre eller phenol) og methylbenzen (toluen). Det handler om deres tilstedeværelse og siger sødlig smag.

   1. Phenol er giftigt for mennesker og dyr. Det absorberes hurtigt af kroppen og på kortest mulig tid begynder at påvirke hjernen.

   Virkningerne af hans mindste doser manifesteres af nysen, hoste, lak, svimmelhed, kvalme, hovedpine og tab af styrke. Det er et meget farligt stof i fareklasse 2.

   2. Methylbenzen er et stærkt aktivt toksin, som er analogt med benzen, tilhører gruppe D carcinogener. Det har en svag narkotisk virkning og kan føre til stofmisbrug.

   Hans par fører til skade på nervesystemet, hvilket forårsager hæmning og nedsat aktivitet af det vestibulære apparat, i nogle tilfælde irreversible. Langvarig eksponering for dette stof påvirker den hæmatopoietiske funktion hos en person, hvilket fører til hypoxi og cyanose.

   Hvis du ikke tror på nogen, herunder din lugtesans, kan du foretage en undersøgelse.

   Der er en mere ret sjældne årsag til lugt, men det kan heller ikke udelukkes. Hvis duften efter installation af loftet:

   • det samme som under installationsteamets arbejde
   • hvis det ikke er kemisk, men snarere ligner duften af ​​forfaldne organiske stoffer;
   • imbibed i polstrede møbler, gulv og vægge

   - dette kan indikere tilstedeværelsen af ​​propan, som faktisk var til stede under installationen.

   Faktum er, at masterloftarbejderne arbejder med gaspistoler, hvorfra cylindre fra tid til anden er nødvendige for at hælde den dårlige propan. Hvis dette ikke er gjort i tide, vil stanken under installationen være ubeskrivelig, og duften kan let absorberes i væggene, gulvet og møblerne. Det eroderer efter tre måneder.

   Udskiftning af loftet i dette særlige tilfælde vil ikke lindre lugten af ​​enten møbler eller tapet. Men speciel rengøring er mulig. For det første skal du finde ud af om det er propan, hvor du bedst kan hjælpe undersøgelsen.

   Lugter under loftinstallation

   Når du installerer, skal du have lugt, fordi sammensætningen af ​​en højkvalitetsfilm indeholder forskellige svampe, brandslukning samt additiver, der forbedrer materialets kvalitet.

   Det er vigtigt! Duften umiddelbart efter installationen er ikke den mest nyttige, så det er i et stykke tid bedre at være i rummet for et minimum af tid, og også at begrænse eller fjerne opholdet på dyr og kageplanter i den.

   Efter den endelige fordampning af skadelige stoffer og god ventilation forsvinder lugten, og den bliver sikkert igen i huset.

   Hvorfor lugter høj kvalitet pvc loft

   Hvis du er sikker på, at du ikke har skadelige materialer på loftet, men duften er der stadig en uge efter installationen, kan det skyldes:

   • stort rumfang
   • mangel på god ventilation
   • høj temperatur, som forværres af overflod af indbyggede lamper (eller rettere sagt deres ukorrekte installation). Varmebestandigheden af ​​PVC er 66-70 grader, og højere temperaturer fører til dekomponering og deformation. Ud af situationen - korrekt installation af belysning. Det kan være nødvendigt at fjerne nogle af lamperne for at reducere temperaturen og bevare loftet. Interessant faktum: Jo højere temperaturen (inden for det tilladte område), jo hurtigere lugter forsvinder;
   • høj luftfugtighed, hvilket bidrager til forsinkelsen af ​​lugten. Udgang: Forbedret ventilation eller luft tørretumbler;
   • kontakt med PVC-klud ultraviolet, hvilket også fører til nedbrydning af materialet og forårsager lugt.

   Det kan ske, at duften har forblevet efter installationen og lever stille mellem bunden og spændingsloftet, og det er kun nødvendigt at blive udvist derfra.

   Og du kan opnå dette ved at "ryste" loftet. Hvis du ikke helt ved, hvordan og hvad du skal gøre i dette tilfælde, henvises til installationsgruppen, der var involveret i installationen.

   Hvordan slippe af med lugten

   Hvis du ikke har til hensigt at demontere loftet, er dette det, der kan hjælpe med til hurtigt at fjerne den ubehagelige kemiske lugt:

   • døgnet rundt forbedret luftning i 2-3 uger;
   • miljømæssige luftrensere;
   • populær metode fra stank - salt (eller saltlage), jævnt placeret omkring lejligheden;
   • åndedrætsværn - lugten de ikke vil eliminere, men vil holde dig sund for et stykke tid, mens du kæmper med stanken;
   • Potteplanter - Spathiphyllum, Chlorophytum, Sansevieriya, nogle typer af Ficus træer, som aktivt absorberer benzen, formaldehyd og andre kræftfremkaldende stoffer og skadelige kemikalier - effekten er ikke garanteret, og du kan ikke bare slippe af med lugten, men også af planter.

   Hvordan minimerer du chancen for at købe lavtliggende lofts lofter?

   1. Først og fremmest kan du give præference for stofstræklofter, der er mere miljøvenlige end film-dem. De er lavet på basis af en modstandsdygtig gummi-erstatning - polyurethan, og duften efter installationen er helt uforlignelig med de beskrevne - den er næsten umærkelig og forsvinder inden for 2-3 dage.

   2. Hvis du ikke kan nægte PVC-skønhed og glans, skal du kontakte de firmaer, hvor dine venner eller bekendtskaber bestilte lofter, eller i det mindste læse anmeldelserne før du køber.

   3. Produkterne skal have passende mærkning, der bekræfter, at fabrikanten har et kvalitetscertifikat og konklusioner af sundhedsmæssig og epidemiologisk ekspertise, der bekræfter, at materialet er fremstillet i overensstemmelse med alle nødvendige sikkerhedskrav.

   For at gøre dette, anbefaler vi henvise til de virksomheder, der har modtaget verdensomspændende berømmelse, såsom TM Descor, TM Lackfolie, Mattfolie, TM Effektfolie, der repræsenterer den tyske strækning lofter «damme», CLIPSO, Descor, Edelweiss, Cerutti, MSD, og ​​andre virksomheder, der har bestået certificering af ISO9001: 2000.

   Det skal nævnes, at de førende producenter af stræklofter omfatter lande som Tyskland, Frankrig, Italien og Sverige.

   Nå, det er nok alle. Vi ønsker, at dit loft ikke kun glæder øjnene og sjælen, men også udgør ingen fare for dit helbred!

   Lugten af ​​stræklofter: Hvor kommer den fra og hvordan man bestemmer materialets kvalitet

   Høje lofter lofter ikke selv ved maksimal tilnærmelse.

   Jeg er en fan af stræklofter. De installeres hurtigt og uden snavs, gemmer de mest forfærdelige grunde under dem, de ser godt ud, de kræver ikke reparationer i årtier. Det eneste der bekymrede mig før den første ordre var, hvor meget lugten blev holdt fra stræklofter, hvad dens natur var og hvor dårlig det var for helbredet.

   Derfor studerede jeg først dette spørgsmål. Det var let at forstå det, og det hjalp mig til at træffe det rigtige valg. Hvem bekymrer sig, måske vil min erfaring være nyttig for dig.

   Filmlofter

   De mest almindelige og overkommelige - stræklofter lavet af PVC (polyvinylchloridfilm).

   På billedfilmen, hvorfra lærredet til loftet

   Dette materiale fremstilles ved brug af forholdsvis farlige kemiske forbindelser - phenol og toluen. De er kilder til ubehagelig lugt, som kan forårsage hovedpine, allergiske reaktioner, dårlig sundhed.

   Selv lugten af ​​phenol kan forårsage svære hovedpine.

   Lugt ny film vil være under alle omstændigheder, men med tiden skal duften forsvinde. Men hvor lange stræklofter lugter efter installationen afhænger af deres kvalitet. Det vigtigste er at lære at identificere det.

   Hvordan gør man det?

   Valg af producent

   Vil bare sige det mindst et par timer efter installationen, selv det bedste loft vil lugte som det. Fordi det er opvarmet.

   Ved udsættelse for høj temperatur forøges frigivelsen af ​​flygtige forbindelser, hvilket fører til udseendet af lugt

   Mange af os er vant til at tro, at de bedste kvalitetsprodukter er produceret af europæiske producenter. Og alt, hvad der sker i Kina, a priori, er ikke troværdigt.

   Dette bruges ofte af samvittighedsløse leverandørvirksomheder og giver ud af billig kinesisk film til tysk eller fransk. Og der er to "men":

   1. For det første, nu overfører mange virksomheder produktion til Kina, så fremstillingslandet siger stadig ikke noget.
   2. For det andet lærte kineserne også at producere meget højkvalitetsprodukter.

   Heraf følger, at opmærksomheden ikke skal betales til landet, men til mærket. Og også kræve installatøren at producere hygiejnecertifikater på filmen.

   Der er en nuance, hvorved bedrag kan genkendes: europæiske malerier er sjældent bredere end 2 meter. Maksimum - 3,25 m fra det tyske selskab Pongs. Og hvis du bliver tilbudt at installere et sømløst europæisk loft i et rum 5 meter bredt, betyder det, at det bliver Kina.

   Og igen "men": det afhænger af hvilket Kina. Jeg kender mindst to mærker, som indtil nu ingen har nogen klager over kvalitet eller lugt. Dette er Gline og MSD.

   Et andet sikkert tegn på god kvalitet er prisen. Det kan og bør ikke være væsentligt lavere end markedsgennemsnittet.

   Nogle troværdige mærker er angivet i tabellen. Deres produkter har en svag lugt, der forsvinder om et par dage:

   Lugt fra stræklofter

   Indsendt af lavanda · Opslået 06/21/2017 · Opdateret 24 juni, 2017

   Lugt fra hævede lofter - er det skadeligt og hvad skal man gøre?

   Duften af ​​lærredstoftypen påvirker ikke menneskers sundhed, hvis materialet blev købt hos pålidelige leverandører og producenter, der leverede kvalitetssikring. Sammensætningen af ​​PVC-folien indbefatter elementer som phenol og toluen, hvilket kan påvirke trivselet negativt.

   Svimmelhed, svaghed, hovedpine kan forekomme. Hvis en person er tilbøjelig til allergi, kan disse komponenter forværre en allergisk reaktion. Hvis belægningskvaliteten bliver lugten skarp, efter installationen, men i nogen tid vil den fordampe.

   Tre kategorier af vedholdenhed

   Ifølge holdbarheden af ​​"smag" er filmen opdelt i tre kategorier. Den første kategori omfatter højkvalitets film, som har en svag aroma eller slet ikke har det. Sådan "aroma" vil forsvinde i den nærmeste fremtid. Denne belægning er harmløs, du kan installere i ethvert boligområde.

   Den anden kategori omfatter lærredet af gennemsnitskvalitet. Stanken varer for en halvmåne, ikke mere. I to uger er det bedre ikke at være i dette rum. En sådan dækning er kun egnet til de værelser, hvor de ikke forbliver i lang tid. Ofte installeret på badeværelset, toilet eller gang.

   Advarsel. Et materiale af ringe kvalitet har en sødlig lugt, der ikke eroderer i løbet af måneden. Denne belægning anbefales ikke at installere i det hele taget, da det har en negativ indvirkning på helbredet.

   Hvorfor lugter lærredet?

   Forøgelsen af ​​"smag" påvirker:

   • jo højere temperaturen er, desto større er den jo stærkere lugten af ​​loftet,
   • når armaturerne opvarmes, kan "aromaen" også øges,
   • overfladenes højde, jo lavere den er, desto stærkere lugter den.

   For hurtigt at udrydde stanken er det nødvendigt at sikre, at der ikke er fugt i rummet.

   Stofdæksel

   Sammenlignet med filmen har stræklofterne næsten ingen lugt, så de er harmløse for mennesker. Kun i sjældne tilfælde kan stoffet dække, så det er bedst at installere dem i børnenes værelser. Når du vælger at være opmærksom på lugten, skal kvalitetsmaterialet ikke have en skarp lugt. Hvis der er en, skal dækningen kasseres. Før du køber dette materiale, skal du sørge for at alle certifikater er tilgængelige.

   Hvordan vælger man?

   I øjeblikket er der mange virksomheder og små organisationer, der er involveret i implementeringen, både af høj kvalitet og lav kvalitet. Først og fremmest bør du ikke spare og vælge billig kinesisk maleri. Præference bør gives til dokumenterede producenter, som Frankrig og Tyskland. Men for nylig er det indenlandske lærred af høj kvalitet, det skyldes, at det er produceret på moderne importeret udstyr.

   En vigtig detalje. For at forstå kvalitet eller lav kvalitet lærred er det værd at se på det land, der producerer det. Hvis Belgien er skrevet i producentlinjen, skal en sådan web kasseres, da dette land ikke beskæftiger sig med produktion af film. Mest sandsynligt er dette Kina.

   Europæiske producenter producerer dåse med en bredde på 2 til 3 meter. Derfor, en film med større eller mindre bredde, så er dette materiale bedre at passere side.

   Kan et godt strækloft lugte?

   Hvis loftet udsender en skarp og vedvarende "kemisk" lugt, der ikke falmer, skal alarmen lyde. Lærred kan være usikkert for helbredet. Konsekvenserne er mest uforudsigelige: fra forskellige allergiske reaktioner på alvorlig kemisk forgiftning. De mest almindelige symptomer er: svaghed, hovedpine, vandige øjne (det ligner en forkølelse).

   Et sådant loft skal afmonteres. Før du køber stræklofter. gøre dig bekendt med virksomhedens aktiviteter. Kontroller certifikaterne (de kan ikke være), studer vilkårene i kontrakten, hvis konklusion er obligatorisk, læs anmeldelser, spørg hvor og under hvilke forhold filmen blev lavet.

   Hvor længe kan lugten vare?

   Alt lugten fra strækloftet er forvitret i en periode på 3 til 14 dage. Det hele afhænger af lærredets kvalitet. Jo højere det er, jo mere lugter forsvinden. Dette er et aksiom. Derfor er europæiske lofter (Frankrig, Tyskland) altid bedre end kinesiske (dog det er ikke den eneste grund).

   Beslægtede videoer: Stræklofter: belysning, lugt.

   Hvor kommer lugten fra?

   Grundlaget for strækloftens lærred er PVC-folie (PVC-materiale. Det adskiller sig i en temmelig specifik lugt selv uden opvarmning). Det er logisk, at "aroma" af PVC-stof øges under og umiddelbart efter installationen, når temperaturen stiger markant. Dette bør ikke give anledning til bekymring. Duften af ​​vinyl er endda i meget dyre film.

   Lad os opsummere

   • I 99 tilfælde ud af 100 lugter det nyinstallerede loft (når det opvarmes, begynder næsten alt at lugte anderledes, og du har sikkert set det).
   • Lugten forsvinder fra 3 til 14 dage (2 uger er den øvre grænse). I praksis er 3-4 dage normalt tilstrækkelige.
   • Højeste lofts lofter må ikke lugte i lang tid.
   • Duften må ikke være skadelig, men hvis du er bekymret, skal bladene kontrolleres for skadelige stoffer (udskiftes om nødvendigt).
   • Før du køber, spørg om brand- og hygiejneattester og still alle dine spørgsmål.

   Lugten af ​​stræklofter: fremkomsten og eliminering

   Som komponenter i produktionen anvendes topuol og phenol. Disse stoffer kan være årsager til ikke at føle sig godt:

   • Der kan være svaghed og hovedpine,
   • Allergiske reaktioner kan også forværres. Dette bør overvejes, når man vælger et materiale.

   Opmærksomhed: I dag er der kommet mange billige kinesiske produkter af tvivlsom produktion på markedet. Foretage velkendte europæiske mærker. Deres pris er ikke meget højere fra ikke kvalitet. Kun ved køb skal du kontrollere kvalitets- og oprindelsescertifikatet. De kan også sælge falsk kendte mærke. Instruktionerne er på hver af de leverede varer.

   • Materialet gøres kvalitativt lugtfri, eller det er meget lavt. Fuld vejrtrækning sker over tre dage.
    Disse produkter kan installeres næsten hvor som helst, selv i børnehaven,
   • Ikke høj kvalitet PVC, som er kendetegnet ved en mere intens lugt og forvitring tager meget længere tid. Dette kan forekomme inden for 2-3 uger.
    I et sådant rum er ikke værd lang tid,
   • Lugten fra strækloftet har en udpræget sødlig lugt med en kemisk farvetone, der varer i mindst to uger. Dette design kan i høj grad skade dit helbred, og det er bedre at slippe af med det.

   Hvad påvirker lugtesikkerheden. Lad os se på, hvad der kan påvirke den vedholdende lugt fra belægningen. Sandt nok bør det ikke forveksles med den, der manifesterer sig under opbevaring i lageret, og det forsvinder ret hurtigt.

   • Lugtens intensitet stiger, når den udsættes for et varmt miljø. Jo højere temperaturen er, des større er intensiteten
   • Dette vil påvirke loftets højde. Jo højere det er, jo mindre mærkbar duften
   • Det kan også påvirkes af belysningen, hvorfra lugt øges, når det opvarmes. For eksempel bør glødelamper installeres ved hjælp af reflektorer.
    Og den bedste løsning er brugen af ​​energibesparende lamper. På dette emne kan du læse en detaljeret artikel på vores hjemmeside,

   OBS: For at fjerne lugt er det nødvendigt at skabe tør luft i rummet. I et fugtigt miljø er det endnu mere næret og vil genere dig i lang tid. For at gøre dette kan du simpelthen købe en lufttørrer, der hjælper dig med at klare opgaven.

   Fabric base loft

   Overvej nu sådanne suspenderede lofter. om de lugter og af hvilken grund vil blive diskuteret nedenfor. Strukturen af ​​dette design omfatter polyurethan, som er imprægneret med polyesterstof.

   OBS: Hvis du føler en skarp lugt, når du køber et sådant materiale, bør du afvise det. Dette kan være en falsk. Tjek alle papirer til salg af dette produkt.

   Forskelle kvalitetsprodukter. Kvalitetsmateriale kan skelnes mellem følgende funktioner:

   • I størrelse Europæiske producenter leverer varer i ruller med en bredde på 2-3 meter.
    Hvis der tilbydes et 3,5 meter produkt til dig, så er kvaliteten ude af spørgsmålet, kassér det,
   • Vær opmærksom på producenten. Kina kan ofte angive Belgien som producent. Dette kan heller ikke være.
    Dette land producerer slet ikke en sådan klud.

   Nu ved du, at loftet, selv kvaliteten kan lugte. Kun han skulle ikke have en udtalt sød lugt. Bare rolig, hvis materialet er af høj kvalitet, så lugter du hurtigt nok væk. Det lugter dybest set alt. Kun skade kan kun forårsage varer af god kvalitet.

   Lugt fra strækloftet

   Lugten fra strækloftet for første gang dage efter installationen er helt normal. Tænk, vi er omgivet af så mange ting, at de nye lugter også som loftet. Dette omfatter elektronik (video, lydudstyr) og artikler af tøj, især hvis de er lavet af ikke-naturlige materialer.

   Alle disse ting lugter meget stærkt, men denne lugt passerer om en uge. Så med loftet den samme historie. Næsten alle stræklofter er lavet af PVC film (polyvinylchlorid), det er han, der skaber en behagelig lugt fra strækloftet. Men jo højere filmens kvalitet er, jo hurtigere lugter du.

   Du tror nok det værste loft er kinesisk, det er ikke helt sådan. Kinesisk hæftet loft er anderledes, der produceres i fabrikker, med overholdelse af teknologi og standarder, er et sådant loft ikke ringere end europæiske producenter. Men der er også et billigt kinesisk loft, lavet i kunstige forhold, et sådant loft lugter længere, men lugten fra et sådant strækloft vil også forsvinde.

   Men nogle gange installatører af stræklofter giver ud af billige kinesiske lofter til europæiske mærker, det er næsten umuligt at skelne nu. Selv certifikater hjælper dem ikke med at blive let smedet. Du kan dog skelne ved lugt. Så at loftet lugtede mindre, han angiveligt bedre, går installatørerne på tricket.

   • Loftet før installationen er på lager, et par uger, lugten fra et sådant loft går væk, hvilket betyder, at det kan afleveres som en dyr europæisk.
   • I et varmt rum lugter loftet stærkere end i et koldt. Men i et varmt rum vil loftet hurtigt miste sin lugt. Derfor, hvis et loft er installeret i et køligt rum, så er lugten fra den mindre og den kan også udleveres til et loft med højere kvalitet.
   • Fugtighed. Også duften af ​​stræklofter, krøllet af fugt. Jo drier rummet, desto hurtigere hæves loftet. Jo højere luftfugtigheden er, desto stærkere lugten. Derfor vil lugten i toilettet og badeværelset lugte stærkere.
   • Loftshøjde. Jo højere lofterne, jo mindre duft, testes også.
   • Selvfølgelig - lufting, hvis du ikke selv laver reparationer, og herrerne gør det for dig, så før de kommer, kan de simpelthen ventilere rummet og dermed fjerne lugten fra stræklofterne fra lejligheden. Nej - duften vil forblive, men det vil ikke være så skarp, så du kan også give loftet for dyrt. Og efter et par uger forsvinder lugten helt.
   • Størrelsen af ​​rummet. Jo større rummet er, jo hurtigere lugter du væk. Det er normalt en dag eller to. I små mellemrum varer det meget længere.
   • Belysning. Jo mere lysarmaturer du har indbygget i loftet, desto mere vil det varme op, jo længere vil det lugte i lejligheden.

   Husk dette, og lad dig ikke narre. Ikke panik! Lugt fra strækloftet, det er normalt! Efter et par - tre dage og maksimalt om et par uger forbliver der ikke et spor. Og du vil nyde det æstetiske loft. Ventil rummet ofte, duften vil gå meget hurtigere.

   Lugt fra lofter - hvad skal man lave?

   Hovedårsagen til lugten efter installation af strækloftet er skjult i de råmaterialer, hvorfra loftet er lavet. De fleste (90%) af alle stræklofter er lavet af polyvinylchlorid. Og han har en særlig lugt. Hvis råmaterialet var af tilstrækkelig kvalitet, så når du bliver opvarmet, bliver duften op.

   Men ikke intens. Og inden for 2-5 timer forsvinder den. Men hvis råmaterialerne er af dårlig kvalitet, så vil en ubehagelig følelse af stalehed i lejligheden ikke forlade dig selv efter 5 dage. Der er tre kategorier af PVC-lofter:

   • høj kvalitet - det lugter ikke så meget, vejrtræk passerer inden for 3 dage,
   • mellemkvalitet - den specifikke aroma forsvinder efter 1 maks. 2 uger,
   • lav kvalitet - har en stærk lugt af phenol. Kan forsvinde inden for en måned. Ikke sikker.

   Dette kan ske, når duften vises nogle dage efter at loftet er installeret. Dette skyldes primært sin ukorrekte drift. Eksponering for ultraviolette stråler fører til nedbrydning af PVC-stof. Det ledsages af en ubehagelig ejendommelig lugt. Det er vigtigt at vide, fra hvilke specifikke stoffer loftet blev lavet, sådan information skal være i certifikatet.

   Mange vil tro, at det er bedre at installere stofstræklofter, og problemet med duften opstår slet ikke. Men det er ikke sådan! Stoffet kan også stinke, det sker, når du køber et kinesisk underjordisk stof. Brandfirmaer er ansvarlige for kvaliteten af ​​sojaprodukter, på disse lærred finder du mærkning. Vær derfor forsigtig, når du køber et stofloft.

   Er sundhedsluften skadelig?

   Med lugens udseende fra loftet ændrer vores humør sig klart, det er ubehageligt for os at tro, at der ikke var installeret et strækloft af høj kvalitet. Vi føler tydeligt den psykologiske virkning af specifikke smagsoplevelser på os selv. Men påvirker lugten faktisk en persons fysiske sundhed? Dette er værd at finde ud af.

   De frigiver flygtige stoffer. Og forbrugere af PVC-stræklofter klager ofte over sådanne symptomer i deres sundhedstilstand:

   • hovedpine for ingen tilsyneladende grund og svaghed i kroppen,
   • allergiske udslæt, nysen, vandige øjne,
   • svimmelhed,
   • besvimelse.

   Men lad os ikke vildlede nogen og forklare, at alle de ovennævnte symptomer kun kan opstå som et resultat af at installere et lavt kvalitetsstrækloft til hemmelig produktion. Europæiske producenter arbejder i henhold til strenge sikkerhedsstandarder. Anbefalede producenter omfatter:

   Stræklofterne på disse virksomheder kan betragtes som praktisk ufarlige for helbredet, de lugter næsten ikke, hvis du bare ikke lugter dem tæt. Der er sådanne typer af stræklofter, for eksempel "klips hospital", som er installeret i medicinske institutioner, stofklæder af disse virksomheder er sikre for børns værelser.

   Men hvis du stadig har installeret det nedhængte loft på tvivlsom produktion, og efter det tidspunkt du føler dårlige symptomer, skal du observere sundhedstilstanden i dynamikken, måske har du virkelig solgt og installeret en falsk. Det er bedre ikke at risikere dit helbred, konsultere en læge og erstatte de hævede lofter.

   Faktorer af lugtresistens. Lad os finde ud af, hvad der kan påvirke lugtenes modstand, hvorfor noget af det forsvinder med det samme, mens andre lider og kommer op med, hvordan man fjerner lugten. Først og fremmest, lad os foretage en reservation, det handler om duften, der kommer fra de stoffer, der udgør materialet i strækloftet, og ikke om det, der opstod under opbevaring i et lager med dårlig ventilation. Så er lugtmodstand påvirket af:

   1. Temperatur tilstand. Duften fra lærredet ved høj temperatur går meget hurtigere end når rummet er ret coolt. Men i et varmere rum er lugten meget stærkere end i en kold en.
   2. Fugtighed i rummet. Et direkte forhold mellem fugt og persistens er etableret, jo højere fugtighedsniveauet er, desto mere vedholdende bliver duften. Omvendt, i tørre rum vil lugten fra strækloftet holde mindre.
   3. Luftkonvektion. Jo bedre og bedre ventilation i rummet, jo hurtigere lugter du væk.
   4. Loftshøjde. I et rum med højt til loftet mærkes lugten mindre og kan forsvinde den næste dag efter at loftet er installeret.
   5. Antallet af belysningsenheder. Pærer monteret i et strækloft, varme lærredet, jo flere af dem, jo ​​stærkere vil være "smag".
   6. Varighed af opbevaring. Den tid, en webrulle har været på lager, kan også påvirke lugtbestandigheden. Jo længere han var der, desto mere blev duften fordampet.

   Hvordan fjerner du lugten?

   Efter at have fundet ud af alle årsagerne til lugten, samt at have forstået de faktorer, der påvirker intensiteten og varigheden af ​​lugten i rummet, kan du fremskynde dens eliminering. Her er nogle tips om, hvordan du gør dette:

   • Først ventilere rummet oftere, men samtidig holde temperaturen i rummet højt nok, for dette kan du bruge en varmelegeme.
   • For det andet, brug en elektrisk luft tørretumbler, som vil reducere fugtigheden i rummet, så duften vil forsvinde meget hurtigere.
   • For det tredje, prøv ikke at tænde lyset i rummet i cirka en uge, især hvis der er meget belysning. Brug en separat bordlampe. Brug i fremtiden energibesparende lamper, der minimerer opvarmning af lærredet.
   • For det fjerde vil kun en specialist være i stand til at fjerne den vedvarende dårligt eroderende lugt, så spar ikke på dit helbred, lad en professionel tage sig af dette problem.

   Så vi noterer os det vigtigste - lugten fra strækloftet kan kun ses af dårligt produceret materiale i strid med sikkerhedsstandarderne. Stoffer af høj kvalitet, især stoffer, udgør ikke en fare for menneskers sundhed, de kan endda installeres på hospitaler og børns soveværelser.

   Før du bestiller installationen af ​​strækloftet, skal du omhyggeligt gennemgå al dokumentationen på den, forsøge at være hjemme under installationen for at se, om der findes et varemærke på stoffet. Derudover kan du straks føle den skarpe duft, der vil advare dig straks, og den lette specifikke lugt forsvinder inden for et par timer, som du også bemærker. Det vigtigste er ikke at bekymre dig, fordi alt kan løses, er der ingen håbløse situationer.

   Er der nogen lugt fra strækloftet?

   Stræklofter lavet på stofbasis, har ingen lugt. Det certificerede produkt, der er fremstillet i overensstemmelse med normer og standarder for kvalitet og sikkerhed, lugter ikke og absorberer ikke de omgivende lugt. Det vil sige, at stofstræklofterne forbliver helt neutrale med hensyn til specifikke smag, både når de købes og installeres, og i deres videre anvendelse.

   Lærred baseret på PVC film - PVC stræklofter - har duft. Kun det installerede loft lugter det samme som nyt linoleum eller friskmalet døre eller vinduer. Hvis produktets kvalitet, så forsvinder den ubehagelige lugt efter installationen af ​​loftet meget hurtigt. Dette kræver som regel fra to til fjorten dage med aktiv luftning af rummet.

   Hvis duften efter denne periode er forblevet, kan der være flere grunde.

   1. Forfalsket film. Filmen, der er lavet med krænkelse af teknologi, kan udlede en skarp toksisk lugt, som kan være sundhedsskadelig. Desværre kan køberen ikke altid beskytte mod risikoen for at købe et strækloft af tvivlsom kvalitet. For at forhindre dette i at ske, før du køber produkter, bedes du fremlægge et brandcertifikat og et certifikat for overensstemmelse med produktet til etablerede hygiejnestandarder og krav.
   2. Overophedet lærred. PVC-strækloftet, som er installeret med harpunmetoden, opvarmes inden installation. Som et resultat begynder lærredene at udlede en mere intens lugt. Hvis temperaturregimet er overskredet, kan duen spare en ubehagelig lugt i længere tid. Og det vil også føles stærkere. Derfor skal du omhyggeligt vælge ikke kun producenten af ​​hævede lofter, men også firmainstallatøren. En masse ting afhænger af kvaliteten af ​​installationen af ​​strækloftet: æstetisk udseende, holdbarhed og pålidelighed af den installerede struktur, dets sikkerhed og levetid.
   3. Indstillingen. Hvor længe duften vil forblive i stuen efter installationen af ​​PVC-loftet, afhænger også af resten af ​​indretningen. Porøse materialer, hvis de er i rummet, absorberer aktivt de omkringliggende lugt, hvorfor forvitringen vil tage væsentligt længere tid. Derfor, før du bestiller installationen af ​​et strækloft. konsultere eksperter. De vil hjælpe dig med at vælge den mulighed der bedst passer til dine forhold.

   Det skal også erindres, at PVC-lofter er tilladt til installation i alle typer lokaler, herunder stuer, som miljøvenligt materiale. Derfor, hvis du efter to uger efter installationen lugter lugten stadig ubehageligt, anbefaler vi at kontakte installationsprogrammet, der installerede det. Et ansvarligt firma, der værdsætter sit ry på markedet, vil forstå situationen og tilbyde en vej ud af det med minimal tab for kunden.

   Hvordan slippe af med den ubehagelige lugt af strækloftet?

   Enhver ny syntetisk produkt giver i starten en lille kemisk lugt, og ophængte lofter er ingen undtagelse. De er lavet af PVC film, som har en svag (sikker for mennesker) specifik lugt, som er lidt intensiveret under varmebehandlingen af ​​klæder under installationen. Et højkvalitets loft (nøjagtigt høj kvalitet!) Fra en velrenommeret fabrikant giver en lugt for de første 1-2 dage efter installationen, hvorefter duften forsvinder for evigt.

   På den anden side er det fra Kina og nogle lande i Sydøstasien, at der leveres et stort antal håndklæder til håndklæder, der lider af en stærk kemisk lugt, der ikke forsvinder i lang tid. Hvis du ikke vil stå over for dette problem, så prøv at købe stræklofter af anerkendte mærker fra troværdige sælgere!

   Overvej at ved langvarig opbevaring i et lager under forhold med lav temperatur forsvinder duften af ​​klud af dårlig kvalitet næsten. Når det installeres i et boligområde, hvor den sædvanlige temperatur er højere end i et lager, begynder loftet stof at udlede en kemisk lugt meget mere aktivt.

   Den ubehagelige lugt af det nye strækloft kan nemt elimineres - luft rummet eller arrangere et lille træk. Duften skal forsvinde hurtigt og pålideligt om få dage. Dette er især vigtigt om sommeren og i værelser med "vanskelige klimatiske forhold". For eksempel, ophængt loft i badeværelset. som ofte udsættes for temperaturændringer og udsættelse for høj luftfugtighed, er det nødvendigt at ventilere særligt intensivt.

   Lugt efter installation af stræklofter, grunden til hvor lang tid

   Uanset hvilket firma du installerede loftet, vil det stadig udsende en lugt. Hverken prisen eller kvaliteten af ​​loftsfilmen påvirker dette. Selv det dyreste strækloft vil stadig give en lugt, men det vil ikke være så stærk og skarp som fra et billigt lærred.

   Men bekymre dig ikke, forudsat at installationen af ​​høj kvalitet lærred lugt vil gå inden for 3-4 dage, underlagt konstant ventilation. Duften udsender PVC-film, som bruges som et loftblad. Tilstandsbestemt film kan opdeles i 3 grupper:

   • topkvalitets materiale med en subtil duft, der forsvinder efter et par dage. Forresten, kun med sådanne materialer gør firmaet CEILINGS FACTORY,
   • Materialet er gennemsnitligt i kvalitet, forvitringsperioden er 1-1,5 uger. Hvis reparationsbudgettet er ret lille, kan et sådant lærred installeres på gangen. Men i hvert fald anbefales det ikke at forblive indendørs i lang tid, indtil duften helt forsvinder,
   • substandard materialer, der har en intens sød lugt og kan være sundhedsfarlige. For at undgå at møde med et sådant loft er det nødvendigt på alle måder. Typisk er disse materialer den billigste, men nogle gange kan du finde en falsk under den dyre film, som har så lav kvalitet.

   Relaterede videoer: Giftig reparation: hvordan man vælger stræklofter uden kemikalier

   Hvis materialet er af høj kvalitet og har de nødvendige certifikater, er det helt sikkert for mennesker og påvirker ikke vores helbred. Selvfølgelig er jo højere kvaliteten af ​​filmen, desto dyrere er den, og følgelig afhænger vejrhastigheden direkte af materialets kvalitet. Dyre loftsduvler udsender en mindre intens lugt, som udvisker hurtigere.

   For det tredje er det nødvendigt at ventilere rummene grundigt, så duften er helt udhulet. Der kan også opstå en ubehagelig lugt i rummet, hvis fugtighedsniveauet er forhøjet, og ventilationssystemet er af ringe kvalitet. Støjens intensitet kan påvirkes af antallet af installerede armaturer.

   Jo mere af dem, jo ​​mere stoffet opvarmes og jo mere intens den ubehagelige lugt bliver udsendt. Men der er en trøst for dem, der elsker en stor mængde lys: jo højere temperatur, jo hurtigere lugter du helt væk. Hvis du beslutter dig for at installere stofstræklofter, vil du sandsynligvis lugt af lugtproblemet. Dette skyldes forskellen i imprægneringer, som anvendes til fremstilling af PVC og stofmateriale.

   Det lugter strække loft - så det skal være?

   Hoveddelen af ​​PVC-loftet er polyvinylchlorid. At han leverer så meget ulejlighed for ejere af en sådan finish. Du bør dog straks foretage en reservation, at duften opstår under installationen og hurtigt forsvinder. Normalt forsvandt den ubehagelige lugt helt to eller tre dage.

   I sammensætningen af ​​polyvinylchloridklæder er der ingen, men der er en anden "duftende" komponent - en særlig polyurethanimprægnering, som giver lærredet sine unikke egenskaber. Det er værd at bemærke, at stofbelægningerne næsten ikke lugter umiddelbart efter installationen, i modsætning til deres filmmodeller.

   Gør dyre materialer lugte

   Når man vælger en bestemt type lærred, er nogle af den opfattelse, at dyrere materialer ikke vil skabe sådant ubehag. Til dels er denne tilgang berettiget - en dyr lærred giver næsten ikke dig "aromatiske" problemer. Men duften vil stadig være, selv når du vælger den dyreste løsning.

   Alle nye ting lugter normalt. Fornemmelserne er langt fra altid behagelige, og i tilfældet med stræk lærredet vil aromaerne blive forstærket ved brug af en varmeanordning - en varmepistol, som bruges til at installere strukturen. Derfor stiller et spørgsmål: om dyre stræklofter kan lugte, vil du modtage et bekræftende svar.

   Beslægtede videoer: Stræklofter, valgmuligheder.

   Hvor lang tid tager det

   I færd med at installere PVC-belægning påført varmepistol. Derfor vil sensationerne blive forbedret ved opvarmning under installationen. Efter et par timer efter installationen vil loftet imidlertid ophøre med at lugte så meget, at det er ubelejligt. Den fuldstændige forsvinden af ​​ubehagelige fornemmelser vil forekomme i 3 - 10 dage afhængigt af materialets kvalitet.

   Med stofbelægninger er alt meget bedre - belægningen ophører med at forstyrre lugten efter et par timer, og de mest højkvalitetsmaterialer giver slet ingen problemer. Derfor anbefales det at installere tekstiltyper af belægninger i børnenes værelser - de vil ikke skade barnet.

   Derfor er det, der er blevet sagt ovenfor, fjernet spørgsmålet om, hvorvidt stræklofter lugter efter installationen. Selvfølgelig vil de irritere din næse i et par dage, men så stopper alt, og intet andet kan mørke glæden ved at bruge dem.

   Er det muligt at skelne kvalitetsmateriale

   Ja det er muligt. Hvis lærredet udsender en hård og ubehagelig lugt, er den lavet uden at overholde visse hygiejniske normer og sandsynligvis er en falsk. Fra købet i dette tilfælde er det bedre at nægte. Den normale situation er tilstedeværelsen af ​​en lille smule "gummi" smag.

   Hvis loftet du har installeret udstråler en "kemisk" rav og om få uger er det godt at lyde alarmen. En sådan belægning er højst sandsynligt usikker for helbredet og skal fjernes for ikke at skade din krop.

   Sådan beskytter du dig mod dårlige kvalitetsprodukter

   Desværre vil din lugtesans ikke hjælpe her. Den eneste pålidelige måde at ikke købe et falsk lærred på er at kontrollere materialets overensstemmelsescertifikater. Hvis du nægter at give dem, er det bedre at vælge et andet firma. Konkurrencen på dette marked er meget høj, og du kan nemt finde en anden mulighed.

   Derudover er det værd at bruge lidt af din tid til at søge præcis det firma, der har positiv feedback på sit arbejde. At have et godt ry betyder ganske meget. Samtidig kan større firmaer også give rabat inden for rammerne af enhver handling, hvilket også er godt.

   Er stræklofter farlige for sundheden?

   Før du starter reparationer med brug af moderne byggematerialer og færdigbehandling, er det værd at finde ud af, om de er skadelige for vores helbred. Især vil vi fokusere på nedlagte lofter. I øjeblikket er der mange myter om farerne ved stræklofter. Der er ubetingede deres fans, og der er ondsindede modstandere.

   Ved valget af et strækloft afhænger vi ofte af loftets udvendige tiltrækningskraft, uanset hvilket materiale lærredet er fremstillet af. Men det er meget vigtigt - kemikalier i et bestemt materiale, hvis det er af ringe kvalitet, påvirker vores velfærd meget.

   Relaterede videoer: Kinesiske sømløse stræklofter
   Kvalitet lofter har ingen lugt og udsender ikke flygtige forbindelser i luften. Det er ønskeligt at vælge kun kendte mærker, der garanterer sikkerheden og i intet tilfælde købe loftlofter på markeder, hvor de nemt kan slippe forfalskede produkter.

   Virkningen af ​​materialer af dårlig kvalitet på menneskers trivsel

   Stoflofter er det sikreste materiale til at lave lofter med hensyn til helbredseffekter. Tæpper af høj kvalitet skal certificeres i overensstemmelse med europæiske standarder. Om stræklofter på stofbasis er skadelige afhænger helt af producenten. Skrupelløse producenter vil ikke være i stand til at levere relevant dokumentation, derfor bør denne advarsel oplyse køberen.

   Virkningen af ​​falske stræklofter på sundheden kan ses næsten umiddelbart. Efter et par uger begynder lejere at bemærke, at de er blevet for trætte til at blive trætte, svaghed, træthed, døsighed og generel ubehag.

   Du kan opleve allergiske reaktioner eller forgiftning af giftige stoffer, der frigives i luften, og du kan endda ikke forstå, hvorfor du er så "stormfuld". Hvis der er en ubehagelig lugt i lejligheden efter installation af lofterne, så er det bedre at nægte dem. Under alle omstændigheder yder et selvrespektivt firma en garanti for sine produkter, og i kontrakten er det vigtigt at præcisere betingelserne for returnering af varerne.

   Lofter af PVC-film betragtes nu som en meget kontroversiel mulighed for at afslutte lejligheden. Der er mange rygter om farerne ved vinyl, de siger, at PVC kan forårsage kræft hos mennesker, der er tæt forbundet med PVC. At stole på rygter er ikke det værd - Skadens omfang af PVC-lofter bestemmes af certificeringskommissionen på grundlag af hvis forskning der udstedes et kvalitetscertifikat. Han skal nødvendigvis ledsage varerne.

   Så hvorfor kommer eksperter ikke til en fællesnævner i forhold til stræklofter? Det hele i phenol, hvilket er obligatorisk i polyvinylchlorid. Faktol er faktisk sundhedsskadelig, men i en vis koncentration og ikke som en del af nogen kemiske forbindelser, men i fri flygtig form.

   Vær ikke bange for PVC - den omgiver os overalt, for eksempel bilbetræk, husholdningsapparater og køkkenmaskiner, selv tandbørster og kreditkort. Alt dette er også lavet af PVC, men der er endnu ikke diskuteret deres skadelighed. Hvis du stadig tvivler på sikkerheden af ​​PVC-lofter, så er det bedre at opgive det, og på samme tid fra dagligdags komfort vil det være så meget roligere i sjælen.

   Drivhuseffekt på værelset

   Det antages, at ophængte lofter forhindrer ventilationen af ​​rummet, det "indfødte" loft kan dæmpes, dækkes af svampe. Vi skynder os for at forsikre os om, at de med hensyn til stoflofter er helt åndbare. Stof til stræklofter er lavet med en kompleks maskevævning og er "åndbar".

   Et særskilt spørgsmål - suspenderede lofter af PVC film. Faktisk er det praktisk talt den samme film som enhver anden, derfor kan den ikke "puste". Men det sker ikke for nogen, der tvivler på sikkerheden af ​​PVC-lofter at kigge på deres fødder, men det linoleum, som vi bruger hver dag, tillader heller ikke luft, og indtil nu har ingen klaget over svampen under gulvbelægningen.

   Ved dårlig ventilation i rummet vil selv et almindeligt betonloft dæmpe, samle kondens fra damp eller gas. Den ydre overflade af PVC-loftet er ventileret og tørret ved elementær ventilation gennem et vindue eller vindue. Og for at køre luftmasserne inde i spændingsstrukturen, er der tilvejebragt ventilationskanaler, som skal tages i brug under installationen af ​​lofterne og kontrolleres, så montørerne opfylder dem i god tro.

   Normalt skal ikke et solidt firma mindes om sådanne baggrunde, men det bør indgå i serviceniveauet til installation af loftet. Især hvis installationen af ​​spændingsstrukturen på badeværelset. Det er her, hvor ventilationskanalerne er nødvendige. Det anbefales også at montere en blæser til tvungen intensiv luftcirkulation.

   I almindelige rum kan ventilationskanalerne tjene som teknologiske huller mellem væggene og lærredet. Disse slots er normalt dækket af loftplanker, men dette forhindrer ikke luftens adgang.

   Hvor kommer duften fra

   Anmeldelser om farerne ved strækloftet, primært forbundet med den ubehagelige lugt, der fremkommer efter installationen af ​​spændingsstrukturen. Den vedvarende lugt skyldes det faktum, at fabrikanter af dårlige kvalitetsprodukter ved fremstilling af lærred bruger kemisk affald, især phenol, i uacceptable mængder, hvilket faktisk kan forårsage, at vi ikke kun skader, men også livstruende.

   Derfor er udtalelser om den ubehagelige lugt ret berettiget. Fra sådanne lofter skal slippe af med. Lofter af høj kvalitet, der er lavet af klud, bør ikke lugt overhovedet, og for PVC-film lukker den duft, der varer inden for de første par timer, normen. Hvis dine lofter stinker i mere end en dag, så købte du en forfalskning.

   Stræklofter uden lugt

   Nogle ejere efter installation af strækloftet klager over lugten, der forbliver i rummet. Som regel højkvalitets strækloft uden lugt. Derfor, hvis et passende lærred er valgt, og det er professionelt installeret, vil duften forsvinde inden for få dage.

   Årsager til lugt og metoder til eliminering

   Udseendet af en karakteristisk specifik lugt i de første dage efter installationen af ​​strækloftet er naturligt. Til fremstilling af hævede lofter anvendes polyvinylchlorid - et syntetisk materiale, der har en karakteristisk lugt, hvis varighed afhænger af flere faktorer:

   1. Ventilation - jo mere intens luftens bevægelse, jo hurtigere lugten vil forsvinde.
   2. Rummets størrelse - fra et lille rum lukker lugten hurtigere.
   3. Indendørs temperatur - Jo lavere temperaturen i rummet er, jo længere lugten vil ødelægge, men i et varmt rum føles det stærkere.
   4. Fugtighed i lokalet - i rum med høj luftfugtighed lugter du længere.

   Det skal bemærkes, at enhver ny ting har en bestemt lugt - møbler, apparater, sko. Hvis produktet er af høj kvalitet, passerer lugten hurtigt og er sund for sikkerheden.

   Hvad skal man gøre, hvis duften ikke eroderer

   Tilfælde, hvor lugten ikke forsvinder i lang tid, forekommer på grund af brugen af ​​materialer af dårlig kvalitet eller krænkelse af teknologi under installationen af ​​produktet. For at undgå forfalskning, før du køber produktet, skal du bede om at fremlægge certifikater for overholdelse af hygiejne- og brandsikkerhedsstandarder.

   Relateret video: Har stræklofter påvirket sundhed?
   Højkvalitetsinstallation påvirker mange komponenter i strækloftet: smukt udseende, holdbarhed og sikkerhed. Ved installation af strækloftet ved hjælp af harpunmetoden er PVC-stoffet forvarmet. Følgelig bløder filmen og begynder at smelte lidt, derfor den karakteristiske lugt. Men hvis temperaturnorm overskrides, bliver lugten mere intens og eroderer ikke længere.

   Er der nogen lugtfri stræklofter

   Enhver nyinstalleret PVC-plade har en særlig lugt - dette er et kendetegn ved dette materiale. Et værdifuldt alternativ til filmdugter er installationen af ​​et stofstrækloft. Det er sikkert selv for folk der er følsomme over for kemiske lugte. Stoflofter har højere omkostninger, men deres præstationsegenskaber er højere.

   Hvor meget holder lugten fra loftet

   Den første ting at tage - strække lofter efter installation ubehagelig lugt næsten alle, uden undtagelse. Nogle produkter udstråler lugt længere, andre er mindre, og dette er normalt, ikke farligt, selvom det ikke er behageligt. Men hvor længe strækloftet lugter, afhænger direkte af kvaliteten. Jo lavere kvalitetsniveauet af råmaterialet, hvorfra det blev fremstillet, desto længere vil det medføre ulejlighed.

   I gennemsnit lugter spændingsdækket ubehageligt fra tre dage til seks uger. Efter denne periode fordampes lugten, uanset hvor billig og dårlig lofterne er.

   Kunstigt materiale, PVC film, kan ikke lugte. I produkter af høj kvalitet er det, og selv med en lille kemisk tinge, men forsvinder snarere hurtigt. Lugtstoffer kan opdeles i plader af PVC-film i tre typer:

   • produkter af høj kvalitet med lav lugt, som forsvinder efter et par dage (egnet til installation i lokaler med ethvert formål),
   • produkter med et gennemsnitligt kvalitetsniveau - er kendetegnet ved en intens lugt, der forsvinder inden for få uger,
   • Produkter med en sød lugt, der har en kemisk skygge, der er sundhedsfarlig og forsvinder inden for 2-3 uger.

   En række faktorer kan påvirke intensiteten af ​​duften af ​​klud. Ofte er det et varmt miljø. Jo varmere rummet, jo rigere duften bliver. Men niveauet af lofter, derimod, kan reducere effekten af ​​en ubehagelig lugt. Der er også en vis fortjeneste i udseendet af duften og belysningen. Lampene opvarmer lærredet og derved øger temperaturen og forårsager en ubehagelig lugt.

   Lugt stof lofter lofter?

   Sammensætning strækstof lofter er forskellige fra polyvinylchlorid. I hjertet af deres polyesterstof imprægneret med polyurethan. En sådan sammensætning indebærer i første omgang et større niveau af miljøvenlighed, men produkterne har ikke desto mindre en ustabil, men ubehagelig lugt i de første dage efter installationen. Normalt varer duften heller ikke mere end 2-3 dage og er praktisk talt umærkelig i forhold til "aromaen", der kommer fra PVC-dåser.

   Under alle omstændigheder vil en grov falsk, både i det første og det andet tilfælde medføre problemer, hvis duft er den uskyldige. For ikke at blive bedraget, er det værd at være opmærksom på følgende punkter ved køb af produkter:

   1. Dimensioner. Typisk tilbyder europæiske producenter forbrugerne dåser i ruller i bredde fra to til tre meter. Produkter i en rulle fra tre meter - bedrag.
   2. Den kinesiske producent har lært at forkæle. På produkter angiver han ofte, at oprindelseslandet er Belgien. I praksis producerer malerierne ikke i dette land.

   Hvis valget til fordel for den kinesiske fabrikant blev gjort bevidst, for at spare på købet, bør du være forberedt på, at duften af ​​duftene forsvinder ikke tidligere end i 2-3 uger, hvor det er bedre ikke at være i stuen.

   Hvilke tricks er installationsguiderne?

   Det var en ting, da lavprisloftet var bevidst valgt, og en anden, når installatørerne forsøger at introducere bedrag og præsenterer et billigt kinesisk produkt som en dyr og høj kvalitet europæisk fremstillet. I sådanne tilfælde har virksomheder, der praktiserer svindel, et antal tricks for at skjule den ubehagelige lugt. At indse, at det billige strækloft lugter for hårdt efter installationen, håndværkerne går videre til følgende trin:

   1. Arkene holdes på lager indtil de er samlet i flere uger, hvilket reducerer lugten til "nej".
   2. Forsøger at udføre installationen i et koldt rum, så du kan skjule lugten.
   3. De monterer produkter i tørre rum, ikke at glemme, at et loft af lav kvalitet stinker stærkere i lokaler, hvor luftfugtigheden er forhøjet.
   4. De foretrækker at udføre substitution i rum med højt til loftet, hvor duften af ​​lærredene ikke er så indlysende.
   5. Rør grundigt rummet før overgivelse.
   6. Foretage rummelige værelser, hvor duften ikke er så mærkbar og forsvinder hurtigere.
   7. Undgå værelser med en overflod af belysningsenheder, der bevarer og forbedrer lugten.

   Men hvis du efter et par uger ikke lugter lugten fra loftet, hvad skal man lave og hvem man skal kontakte? Først, hvis lærredet blev placeret som dyrt og af høj kvalitet, skal du kontakte leverandøren og kræve kvalitetscertifikater. Hvis der var en substitution, uden fortrydelse, kan du kræve en erstatning for det betalte produkt så hurtigt som muligt.

   Hvis loftet oprindeligt blev købt hos en producent med et tvivlsomt ry til en pris, der udelukker ethvert håb af høj kvalitet, skal du være tålmodig og vente.

   Med tiden vil lugten gå væk, men hvad angår de andre kvalitetsegenskaber ved billige dåser, er det ikke værd at smigre. Ud over den ubehagelige lugt svigter sådanne produkter normalt tidligt, kræver konstant reparation og er usandsynligt at klare vand i tilfælde af oversvømmelse.

   Er stræklofter skadelige for helbredet?

   Mange spørger i dag: "Hvor farligt er stræklofter for sundhed?" Nogen skriver på deres websteder, at dette er noget, siger nogen om, at "de har" miljøvenlige lofter, og alle andre ikke gør det. Andre skriver om skadelige kinesiske malerier og andre om farerne for russiske malerier. Vi vil på sin side ikke bebrejde nogen, men simpelthen vurdere nøje situationen med maleriernes kvalitet.

   Det vigtigste er at huske: "Det er ligegyldigt hvor strækloftet er lavet, det er vigtigt af hvilke råmaterialer og ved hvilken teknologi strækloftet er produceret." Bestil derfor et strækloft kun i et pålideligt og velkendt firma.

   Strækker lofterne lofter? Stoffets lofts lofter er lugtfrie, stræklofter lavet af PVC filmluft kun de første timer efter installationen. Hvis dit loft stinker i lang tid, så har du højst sandsynligt et lavt kvalitetsloft installeret.

   Skaderne af stof strækker lofter.

   Det ville nok være bedre at skrive "Harmlessness". Stofstræklofter er miljøvenlige stræklofter. Disse lofter er virkelig unikke dåser, der giver dig mulighed for at være helt sikker på kvaliteten af ​​materialer. Stoflofter har europæiske IVF-certifikater af høj kvalitet. Bestilling af et stofloft garanterer dig selv et højkvalitets, miljøvenligt strækloft. Desuden anbefales disse lærreder af læger!

   Ikke desto mindre har der i de seneste tiders moderne marked af stræklofter været mange "forretningsmænd", der sælger falske stoflofter. Derfor klager folk, der beslutter at bestille lofter i tvivlsomme virksomheder eller private håndværkere, ofte på skarp lugt og dårlig sundhed efter installationen. Sådanne "kontorer" etablerer en fejl for at tjene mere. Og i denne situation betaler du 100% for hvad du skal demontere.

   Skaderne af stræklofterne af PVC-film.

   Om skadeligheden af ​​stræklofterne af PVC film legender. Mange er kommet til det punkt, at de skriver: "Strekklofter lavet af PVC-film forårsager kræft." For at være ærlig, lyder dette allerede som en galningens delirium. Kvalitetsstræklofter - har ingen negativ indvirkning på menneskekroppen. Absolut.

   Indeholder de kemikalier som phenol eller toluen? Ja. Men deres nummer er så ringe, at det er flere gange mindre end den tilladte sats i EUROPA! Hvis du pludselig skræmmer dig og det, skal du tænke på, hvad din lejlighed, bil, tøj består af.

   Hvad er malingen til den sædvanlige hvidvaskning af loftet - det er generelt det periodiske bord. Ønsker du et loft lavet af kun naturlige materialer? Så måske er det værd at flytte fra en lejlighed til en hytte, for at klæde sig i dyreskind. Hvorfor gå tilbage til den oprindelige alder?

   Relateret video: Varianter af PVC-lofter. Video 6
   Forfalskede produkter.

   Selvfølgelig er situationen med falske PVC-lofter flere gange værre end i stofmarkedet. Her og lav kvalitet lærred fra skrupelløse producenter og bedrageri hos klienten i form af tricks og stunts. For eksempel forsøger du at sælge "belgiske" lærred, det er 100% bedrageri. Belgiske lofter findes ikke, de er simpelthen ikke produceret der.

   Som regel slipper du filmen lavet i Rusland af lavkvalitetsråvarer. Der er dog højkvalitets lofter fra Kina og Rusland på markedet. I dette tilfælde er den "kinesiske" "kinesiske" strid. Der er gode produktionsanlæg, der opererer under europæiske licenser og standarder. Og der er dem, der bare vil have penge.

   Mange mennesker er bange, når de hører om det kinesiske loft, men stop, lad os være rimelige mennesker - dit tv, telefon og andre ting er lavet i Kina, og det betyder ikke, at de ikke er af høj kvalitet.