Hvordan man limer baguetter til loftet

For at give værelset et fuldstændig æstetisk eftersyn skal du sørge for at placere pladsen på loftet og væggene korrekt. Tidligere blev dette problem løst ved hjælp af grænser - papirstrimler, limet til den øverste del af væggen, dekoreret med tapet. Nu bruges hyppigere bundplader eller baguetter. Med simpel installation har de et meget bredere potentiale i design af rummet. Dette arbejde kan udføres selvstændigt, hvis du ved hvordan man limer baguetter på loftet.

Hvad er fordelene ved at bruge loftsplanker?

Ud over evnen til smukt og harmonisk at arrangere overgangen fra væggene til loftet har baguetter en række fordele, herunder:

 • Lav pris.
 • Det rigeste valg af former, størrelser og konfigurationer.
 • Kan bruges med nogen form for loftsbeklædning.
 • Fleksibilitet - giver dig mulighed for at skjule fejl og uregelmæssigheder på væggen.
 • Let installation installationsarbejde.

Baguette sorter

Galteller er lavet af følgende materialer:

 • Polyfoam eller polyurethan. De mest almindeligt anvendte typer loftsplinter. De fik enorm popularitet på grund af deres lave omkostninger og alsidighed.
 • Plast. Sådanne baguetter limes under strækloftet, der anvendes ved overfladebehandling med PVC-paneler. Læs om installationen af ​​plastrør til loftet her.
 • Aluminium. Rigtig dyrt slags loftlister. De vigtigste fordele er styrke og holdbarhed. De bruges sjældent i lejligheder, normalt når de er færdige til en højteknologisk stil. Oftere findes sådanne indre elementer i kontorrum.
 • Gips. Stuccoing fra dette materiale kræver en lofthøjde på mindst tre meter, så i lejlighederne kan gipsbagetter ses sjældent.
 • Træ. Bedst kombineret med et træloft. Ganske dyrt, vanskeligere at montere, men resultatet er prisen værd.

Ud over materialet varierer baguetter i form, størrelse og mønster. I værelserne indrettet i moderne stilarter er enkle lister mere almindelige. Men hvis dette kræver designerens idé, kan du nemt finde og finde ud af.

Forberedende arbejde

Uden tilberedning korrekt og sikkert fastgør baguette umuligt. Derfor er der et minimum af forberedende arbejde.

Professionelle rådes til først at montere fileter, og kun derefter fortsætte med at indsætte på tapet. Årsagen er enkel: det er mere bekvemt at lukke hullerne og sømene mellem elementerne og male bundpladerne uden frygt for at ødelægge tapetet.

 1. Ujævne vægge er nivelleret med gips eller kitt. Dette gælder især hvis du planlægger at installere træ eller gipsfileter. Når du bruger fleksible baguetter for at fjerne uregelmæssigheder, er et primerlag nok.
 2. Primeren udføres efter at overfladerne er blevet rengjort af støv og snavs.

Hvis loftet allerede er malet, kan du ikke primet det. Men det er bedre at male loftet og fileten på samme tid.

Hvordan montere baguetter i loftet?

Der er flere måder at klæbe loftsplinterne på. Valg af metode afhænger af det materiale, de er fremstillet af, og arten af ​​loftets overflade.

 • Ved finish kittet. Det fastgør ikke kun sikkert elementet, men fylder også små revner i leddene eller på steder, hvor baguetten passer til væggen.

Rådet. For at sikre en mere sikker pasform kan du tilføje en lille PVA lim til kittet.

 • Ved hjælp af forskellige klæbemidler. Det kan være "Moment", "Titan" eller flydende negle. Den sidste lim er god, fordi sammensætningen indtager næsten øjeblikkeligt, hvilket betyder, at det ikke er nødvendigt at holde delen på den ønskede position i lang tid.

Valget af lim skal overvejes grundigt: det skal være kompatibelt med baguettens materiale. Så for skumfileterne i klæbemiddelsammensætningen bør der ikke være meget opløsningsmiddel.

 • På akryllim. Den er velegnet til letvægte træ- eller skumplanker.
 • På silikoneforsegling. Giver en god fixering, men det skal bemærkes, at overfladen, på hvilken den påføres, maling ikke længere fungerer. Derfor er det nødvendigt at arbejde med sammensætningen så forsigtigt som muligt, eller vælg en anden metode til montering af basispladen.
 • På skruerne. De fastgøres til væggene, der har en solid vægt af træ eller aluminium baguetter.
 • Med hæfteklammer eller skruer på træet. Sådan fastgøres plastprodukter til skinnerne, der rammer et ophængt loft lavet af PVC-paneler.

Mængdeberegning

Allerede inden køb af materialet skal du bestemme antallet af baguetter. Deres standardlængde er 2 meter. Derfor må du omhyggeligt måle rummets omkreds og beregne det krævede antal fileter. Normalt tages 2-3 strimler i reserven under hensyntagen til mulige defekter under trimning.

tråd

Overvej de grundlæggende regler for at skære baguette.

 • Haltels er skåret med en god hacksav. Kun få fagfolk kan gøre dette med en skarp kniv.
 • Det sværeste øjeblik under installationen er montering af indre eller ydre hjørner. For at gøre dette er det bedre at bruge en standardarmatur - en blok, hvorved vinklen på 45 ° kan opnås uden problemer.
 • Hvis væggene i lejligheden er placeret i forhold til hinanden ikke i ret vinkel, er beslaget udført manuelt, og eventuelle fejl kan forsegles med kitt.

Masters anbefaler at måle og afskære baguetter i færd med installationen, og ikke at forberede på forhånd. Så mindre tilbøjelige til at begå en fejl og ødelægge fileten.

Layout, docking funktioner

På væggen er det ønskeligt at tegne en linje langs hvilken den nederste del af planken skal placeres. Dette vil hjælpe med at lime listerne lige. Anvendelsen er nødvendig, hvis baguetterne skal placeres således, at mellemrummet mellem dem og loftets overflade forbliver. LED-belysning er ofte placeret der, som ikke blot dekorerer, men også visuelt forstørrer rummet.

Før limning anbringes plankerne på væggen og kontroller, om de er ordentligt skåret.

Vær opmærksom! Længden af ​​en baguette er ikke nok til væggen i rummet, selv en lille en. Oftest er stroppen simpelthen anvendt til hinanden. Men fagfolk anbefaler at bøje dem, skære i en vinkel på 45 ° som vist på billedet. Så krydset vil være mindre mærkbart.

Limning proces

Limposuettes som følger:

 • Start installationen fra en vinkel tættere på indgangen til rummet. Så fortsætter de, bevæger sig langs rummets omkreds, måler og skærer strimler i rækkefølge.
 • Lim sammensætning eller kitt på baguettes påføres med en spatel med et overskud, som umiddelbart efter fiksering fjernes med en fugtig klud.

Rådet. Når du arbejder med fileter af blødt materiale, er det bedre at trykke dem med dine palmer, ikke dine fingre: dette er mindre sandsynligt at vaske overfladen af ​​planken.

 • Efter at loftsplinten er sikkert limet, vil kittet dække hullerne. Efter at have ventet på den tid, der kræves for at lime og kittet tørrer helt, behandler de leddene med fint sandpapir og maler om nødvendigt.

Installation under strækloftet har funktioner:

 • Baguetter limes kun til væggen.
 • Mål strimler skal være meget omhyggeligt og skåret - i bunden for ikke at beskadige lærredet.
 • Før du sætter og maler fileterne mellem dem og lærredet, indsættes ark papir: dette forhindrer loftet i at blive snavset.

Du kan visualisere processen med montering af baguetter, hvis du ser videoen.

Hvordan limes baguetter i loftet med en assistent "nørd"?

Jeg har en ven, en fremragende videnskabsmand og økonom, men jeg kan ikke hamre et søm i væggen. Derfor blev jeg overrasket, da han i en telefonsamtale spurgte, hvordan man limede baguetter i loftet. Vadik bygger et landsted og hjælper med jævne mellemrum mig og brigaden til at gøre ufaglært arbejde. Om aftenen gik jeg for at se indretningens indretning og finde ud af årsagen til fremkomsten af ​​interesse i loftsplinterne.

Baguette til stræklofter

Forberedelse af vægge og loft til vægpapir

Sticking loft baguette. Beskæring uden køjeseng

Arbejderne ansat til indretning besluttede at falske. En venlig og let dispergeret kunde bør ikke forstå deres fagligheder. De havde forkert. Vadik har en jernkarakter. Han kan godt lide glatte lofter og vægge, lige vinkler.

Efter at have undersøgt ujævne overflader uden at strippe og belægge med en primer, lossede jeg fra bilen et værktøj til limning af baguetter:

 • miter kasse til skæring baseboards i en vinkel;
 • spatler til 7 og 20 centimeter;
 • ledning og kabel spor
 • pistol med en limballon for at forbinde enderne
 • montageklæbemiddel til polystyrenprodukter.

Det var nødvendigt at starte udjævning og priming væggene. Ellers vil det ikke fungere ordentligt limpose. Jeg kittede. Vadik primet og renset. I de værelser hvor det nedhængte loft først monterede det. På badeværelset og i køkkenet lagt flise.

Bemærk: Baguetter er limet til helt flade vægge og loft, trimmet og belagt med primer.

Stikker med en assistent loftsplint til maleri

Værktøj til montering af strækloft og loftsplint

Et stykke loftsplint noterede størrelsen på loftet og væggene. Derefter slog han ved hjælp af en ven og en snor de linjer, som baguetten skulle gå på. Brugte et simpelt skumbord med langsgående fremspring. Det er let at klæbe, det er ikke nødvendigt at tilpasse mønsteret. Startet med et hjørne. Ved hjælp af miterboksen blev skåret skåret i en vinkel på 45 ° i en bane og derefter i den anden, der drej basispladen på hovedet med bundplanet. Da længden ikke var nok til hele væggen, skæres den anden ende straks af. Fugen er bedre bevaret og knækker ikke med tiden, hvis den skæres skråt. Limplanet og belastningsmodstanden stiger.

Loft baguette limet på to fly. Du kan smøre dem med kitt, tætningsmiddel. Jeg foretrækker montering af lim. Polyfoam bedst bevarer sammensætningen af ​​polystyrenprodukter.

Jeg kontrollerede korrektheden af ​​klippet på bundpladerne i hjørnet og satte dem tørre på plads. Anvendes med en spatellim på begge planer af baguetten. Derefter lægges forsigtigt fokus på linjerne til at klæbe korrekt og presses langs hele længden. Så den anden. Højttalere overskydende lim monteret med en spatel. Assistent betroet kassetten med varmt vand, så ved hjælp af en svamp at vaske alt overskud. Hvis det tørrer, bliver det svært at rengøre. I de følgende spor af baguetten blev enderne smurt med dockingslim. Cylinderen er opladet i monteringspistolen. Han påførte lidt på skummet og straks rydde det talende overskud. En ven med varmt vand fulgte mig.

Arbejdet med forsegling af leddene er lavet med en gummitrug, for ikke at skade skørtpladen.

På semicolumn på forhånd forberedt stykker af baguette med konvekse hjørner. Markér nederste kant. Loftsrør vendt på bunden. Kontrolleret, at kørselsretningen var korrekt, den ydre side mere. Så gjorde jeg alt på samme måde.

Den næste dag, da baguetten stak og tørrede, gik rundt om hjørnerne og leddene med kitt. Jeg ansøgte om at gøre dette med en lille gummispatel uden håndtag. Derefter gentog han, og afsluttede behandlingen med akryl fyldstof. Ved skummets ydre hjørner var pasformen vanskeligere. Hver gang opløsningen tørres, skindes Vadik. Et par dage senere bad jeg min ven at prale alt og begyndte at male.

Buet loftsplint

Som følge heraf skrev "studenten" i sin notatarbejde rækkefølge:

 1. Lav et mærke på væggene og loftet.
 2. Skær baguetten og kontroller vinklen.
 3. Spredt med lim.
 4. Vedhæft langs linjen og lim.
 5. Tør med vand.
 6. Putty led og rengøres.

Badeværelsesmure er flisebelagt. For ikke at smøre det malet loftet baguette fra forsiden. Polyfoam skåret, sat på gulvet og gik med en børste et par dage før limning. En lille maling fra dette kan ikke efterlade nogen farvning af leddene og hjørnerne efter stripping.

Flisen har en hård glansoverflade. Flyet støder op til loftet, og enderne smøres med monteringslim. På bunden påføres en tynd strimmel tætningsmiddel i den øvre del. Han gjorde det til en pistol. Det er meget vigtigt, at tætningsmidlet ikke rager ud over baguettens kant. Jeg ved af erfaring, at malingen på den ikke holder, det er umuligt at rengøre det. For at skabe en jævn overgang, indsættes maskeringsbånd på flisen, lige under skummet. Derefter lappede han kløften med akryl hvid kitt og fjernede overskuddet med en spatel til en flise med et hjørne med en radius på 2 mm.

Væglofterne limes under stræklofter

Tapet med loftsplint gør det selv

Da det kom til et værelse med et strækloft, var Vadik bange for, at vi kunne klæbe baguetten korrekt og ikke beskadige den tynde film. Jeg forklarede for ham, at de her bruger flade vægpose. De limes kun på et lodret plan. Du kan montere og loft soklen. Derefter presses den øvre del tørt til loftet. Lim anvendes kun på bundplanet.

For ikke at skære stretchfilmen med en kniv, kontrollerede jeg omhyggeligt skæringen. Polyfoam let, det kan limes på tapetet. Polyurethan er tættere, har mere specifik vægt. Ikke værd at risikoen. Det er nødvendigt at skære den øverste del af tapetet langs linjen, der markerer kanten af ​​baguetten. Derefter rengøres væggen og primer. Vi forberedte værelserne os selv. Jeg besluttede at lim, først baseboardet, og derefter tapetet. Det er mere bekvemt at putte og rense enderne. Vægbeklædning påvirkes ikke.

Baguette Baggrund

Vi skære baguetterne, kontrollerede deres docking syv gange. Først efter begyndte jeg at smøre baseboardet og holde det til væggen. Ved markering pressede jeg den øvre del tæt på strækloftet. Nu sætter jeg striberne på målstregen og kontrollerer presset på filmen igen. Overskydende lim fjernes straks. En ven fulgte mig selv med en svamp og gned loftet baguette.

Inden tætning af leddene spurgte jeg Vadik at medbringe aviser. Sæt arkene mellem strækloftet og soklens øverste plan. Sikret med stykker tape til filmen. Vask spor af tape med vinduesrenser.

Ikke-standardindstillinger til efterbehandling af loftslofter med sokler

Klæbende loftrør gør-det-selv

Min ven studerede hurtigt og var kreativt nærmet sig processen, han var fascineret af limning af en baguette. Da vi kom til stuen købte vi LED'er og en massiv loftsplint. Vi havde brug for en bred top baguette. Efter at have markeret linjen på væggen gennemførte vi en mere nedenfor. Vi besluttede at klæbe baguetten med et hul under strækloftet. Lysdioder blev installeret i hullet omkring omkredsen. Lysene hævede visuelt buen.

Det er en skam, der sluttede lokalet i huset. Vi har så mange ideer, især fra en ven.

Hvordan man limer baguetter korrekt til loftet

Begrebet kvalitetsreparationer ændres med lynhastighed med fødsel af friske designelementer og ideer. I den seneste tid blev toppen af ​​håndværket betragtet som pænt indpasset tapet i kombination med den korrekte kantning, som er en flerfarvet papirstrimmel og undertiden en almindelig tape.

Den moderne udsmykning af lejligheden kan ikke forestilles uden indramning. En sand og harmonisk kombination af en to-plan konstruktion er trods alt et løfte om et rums skønhed og komfort. Lad os dvæle i detaljer om, hvordan man limer baguetter, så finishen ser ud som eksemplarisk.

Egenskaber og funktioner baguetter

Anvendelsen af ​​sådanne dekorative elementer omfatter en række væsentlige fordele:

 • Fremragende maskering af små defekter i loftet og væggene, som dråbe, ruhed og ujævnheder;
 • dekoration af krydset af to overflader;
 • Enkel installation, der ikke kræver professionelle færdigheder;
 • lethed og fleksibilitet af materialet
 • stort udvalg af design;
 • spare penge til en rimelig pris.

Tip! Før du vælger baguetter i loftet, skal det bemærkes, at de kan fremstilles af forskellige materialer, være af forskellig tekstur, bredde, have en glat eller mønstret overflade. Disse kvaliteter påvirker ikke kun deres omkostninger, men også formålet, forskellene i anvendelse til en række interiører.

Baguette, også kaldet støbning, loftsplint eller frise, lavet af materialer:

I de fleste tilfælde anvendes polyurethan og skumbagetter. Plaststøbning anvendes kun under lofter, træ - sammen med samme lofter.

Vi vælger den rigtige lim

Hver fagmand for installation af en frise bruger klæbemiddelsammensætningen, som er testet personligt i arbejdet. Sådanne midler kan være:

Polymersammensætningen er karakteriseret ved svag klæbrighed. For at fastgøre støbeformen med en sådan lim skal den holdes i den ønskede position i temmelig lang tid, og det er ikke ret let at sikre for en to meter.

At installere frisen på silikone og akryllim temmelig hurtigt og komfortabelt. Fabrikanter pakker dem i rør til en pistol. Midler anvendes let, og dens udladningsdiameter styres af diameteren af ​​udløbsåbningen ved spidsen.

Fremgangsmåden til limning af baguetten med silikone og akrylforbindelser er normalt angivet i instruktionerne til materialet. Den negative side af sådanne midler kan kaldes deres høje pris.

Den mest omkostningseffektive måde at holde baguetter på egen hånd på er en traditionel færdigbehandlingstætning eller en gipsvægsforbindelse, hvis den anvendes til efterbehandling. En sådan blanding er pålidelig, det tager mindre tid for dets størkning, så efter en halv time er det allerede muligt at male loftet og baguetterne.

Der er dog også ulemper ved at anvende kitt som lim:

 • ulejligheden ved at påføre et tyndt lag af blandingen med en spatel på støbeformen;
 • I slutningen af ​​limning af overskydende kittet eller gipsplastlim, skal du grundigt fjerne den fugtede børste. Ellers vil stykkerne af den synlige, tørre blanding ødelægge billedet.

Hvordan man limer baguetter til loftet

Der er to muligheder for fastsættelse af loftlister:

 • på overfladen af ​​tapetet;
 • før vægpapir.

Baguetter er som regel rent hvide; i betragtning af dette, for ikke at forurene produkterne, skal du grundigt skylle hænderne med sæbe, inden du påbegynder arbejdet.

Tip! For at begynde at montere baguetten kan du vælge et hvilket som helst hjørne af rummet

Du bør vide nogle funktioner i arbejdet på klistermærket taglister:

 1. Der skal lægges stor vægt på rengøring af væg og loft fra spor af klæbemiddelsammensætning. Acryl- og silikonebaserede produkter kan fjernes med en gummispatel og en fugtig klud. Overskydende kittet anbefales at fjerne en lille våd børste.
 2. Kræver påfyldning lim alle revnerne omkring støbeformen. Også skal håndtere og hjørne leddene. Stol ikke på, at disse slots vil forkæle, når du male eller limer tapet. Dette sker ikke. Og limen fanget på væggen og loftet skal fjernes forsigtigt.
 3. Ofte når limen størkner i leddene, afslutter slutningen af ​​baguetten, og der opnås et trin. For at beskytte mod denne effekt skal to tilstødende ender fastgøres i den ønskede position ved syning af nåle eller stifter. Når limen hærder, skal du fjerne nåle og dække hullerne med klæbemiddelblanding.
 4. På baguettes påføres flere lag maling. For det første udføres priming, så du kan maske de plasterede leddene. Derefter sætter lagene en dekorativ rolle, samtidig med at male og et loft.
 5. Overskydende lim langs bordpladen skal skæres med en skarp spatel.

Baguette klistermærke på tapet

Den offentlige fortjeneste ved denne metode er, at der ikke er behov for at passe tapetet under baguetten. Frieze lukker alle fejlene på overkanten af ​​finishen.

Fremgangsmåde:

 1. Trim enderne med stusomom.
 2. Påfør et tyndt lag lim på de limede overflader af soklen.
 3. Fastgør planken til væggen og hold den i overensstemmelse med notatet til limen.
 4. Fjern overskydende materiale med en svamp eller klud.
 5. Butt huller skal forsegles med hvidt tætningsmiddel.
 6. Til måling af baguette anbringes akryl eller vandemulsionsmaling.

Tip! For at farve pladen skal du ikke plette tapetet, lægge maskeringsbånd langs baguetten, og efter tørring af malingen skal du fjerne beskyttelsen.

Sådan fastgøres en baguette, inden du laver tapet

Dette er en professionel metode, der udføres i følgende rækkefølge:

 1. Udfør forberedelsen af ​​væggene og loftet. For at slippe af med ujævnheder, uregelmæssigheder med sandpapir, fjern byggestøv fra overfladen, så pels med primerblanding.
 2. At skære enderne af soklen ved hjælp af stuslom.
 3. Fastgør baguetten til kittet eller gipsplastlimmen.
 4. Fyld alle huller med kitt, fjern overskydende med en ren klud.
 5. Vent, indtil kittet hærder.
 6. Prime overfladerne.
 7. Mal loftet og baguetterne.
 8. Stick tapet. Top overlap på basispladen skåret jævnt med en skarp kniv og sætter en bred spatel.

Fordelen ved denne metode kan kaldes lethed ved fastgørelsesfejl af limning og muligheden for at male baguetten på plads uden frygt for farvning af tapetet.

Funktioner ved montering af baguetten i hjørnerne

Det er nødvendigt at justere den sidste bjælke med en udskåret vinkel for at forhindre materielle skader, når der opdages en fejl med en vinkel.

Hvis et rum har lige vinkler (90 grader), så skal vinklerne mellem de to vægge og mellem loftet og væggen være lige. I dette tilfælde er det muligt at klippe hjørner korrekt ved hjælp af et ark.

Først skal du skære hjørner ved hjælp af dåsen. Derefter bringes deres ender i den fornødne størrelse med en skarp kniv. Fordel gabet i begge segmenter jævnt for at forhindre effekten af ​​et trin.

Proceduren for brug af tømrermash:

 1. Hvis der ikke er nogen erfaring med lignende arbejde, anbefaler vi at øve på små stykker af frisen.
 2. Sæt baren i kassen, da det vil være på loftet.
 3. Tryk på bunden af ​​frisen tæt på siden af ​​støbt stykke.

Hvis der ikke er noget løs, kan du trimme på denne måde:

 1. Fastgør frisen til hjørnet på venstre side.
 2. På loftet fra hjørnet tegner du et stykke blyant (10-15 cm) langs basispladen.
 3. Gør det samme på højre side af hjørnet.
 4. Hvor linjerne skærer, er der et afskæringspunkt.
 5. Til venstre og højre markerer krydset af segmenterne.
 6. Fra mærket til den modsatte side af venstre og højre frise skal du klippe nøjagtigt med en konstruktionsklinge i en vinkel på 45 grader.
 7. Kontroller rigtigheden af ​​opskæring, og sæt forarbejdede friser til hjørnet.

Som du har set, er der intet svært i stikkende baguetter. Styret af vores råd, har du med succes gjort dette arbejde.

Hvordan man limer baguetter på loftet

På trods af den tilsyneladende enkelhed at stikke en baguette (sokkel, filet) til loftet kan være en alvorlig begivenhed. For ikke at bremse reparationen i et par dage og ikke forkæle materialet, bør du læse de detaljerede instruktioner om, hvordan man limer baguetten i loftet.

Hvordan man limer baguetter på loftet

Lad os starte med at baguetter er dekorative loftsplinter med forskellig bredde og udseende, som er lavet af forskellige materialer: træ, gips, plast, polyurethan af forskellig densitet. Som følge heraf skaber de harmonisk kløften mellem væg og loft, hvilket giver rummet et æstetisk udseende og fuldstændighed.

Baguetter limes tæt på loftet eller indrykket fra det, hvis du planlægger at gennemføre LED-belysning. De kan være af forskellige farver, kortfattet form eller dekoreret til modellering. Baguetter er let malet under drift. Under loftsplinterne kan du skjule ledninger og tapetgab i tilfælde af ujævne vægge (til disse formål vælger du normalt brede loftrammer). Vægdekoration vil kun se godt ud, hvis baguetterne limes nøjagtigt og korrekt.

Typer af loftsplinter

Tabel. Nøglefunktioner af forskellige typer loftsplinter.

Vær opmærksom! Gipsstifter limes ofte på offentlige steder (restauranter, hoteller); De ser perfekt ud i værelser med højt til loftet, men for de lave - under 3 meter - er de bedst ikke at bruge.

Hvad du skal holde baguettes

For at lime loftslisterne pænt og jævnt, skal du have en skarp kniv, en håndsav og en blyant og et specielt klæbemiddel til udvidet polystyren (eller et andet materiale, hvor baguetterne er lavet). Du kan vælge andre klæbende materialer.

 1. Nogle foretrækker at lim på kittet, især hvis det forbliver efter byggearbejde. Finkornet finish gør det ikke kun muligt at klæbe soklen fast, men også skjule fugen eller hjørnet på samme tid.
 2. Mange vælger flydende negle, som næsten øjeblikkeligt beslaglægges. Med dem er det ikke nødvendigt at holde soklen i lang tid og trykke dem mod væggen.

Montering af baguetten med flydende negle

Tætningsmiddel som et alternativ til lim

Overfladebehandling

Det antages, at limning af baguetter begynder efter udjævning af væggene og deres maling eller indsætning med tapet. Hvis væggene er ujævne, skal de udjævnes (kitt, gips osv.), Især hvis du planlægger at limme gipslister eller træplanker. Udvidede polystyrenprodukter kan presses på en sådan måde, at de skjuler ujævnhederne.

Leveling vægge med kitt. Fortynd den tørre blanding med vand i overensstemmelse med pakningsinstruktionerne. Derefter skal du opsamle en lille kitt på spatelen, fylde den med alle de riller, du ser. Til en ideel overflade anvendes kitt på hele overfladen. Juster det sidste lag med en bred spatel, der styrer dem langs hele væggen.

På samme måde udarbejdes der en sektion af loftet, hvorpå baguetten skal limes (læs om loftet skal hæves med egne hænder). Hvis loftet er fuldt planlagt og malet, er der ikke behov for efterbehandling. Hvis du planlægger at mærkke baguetter først og derefter male loftet med dem, så kan du dække det område, hvor baguetten vil holde fast.

Du kan imødegå de indvendinger, som baguetten skal limes til tapetet. Denne procedure har også ret til liv, men det er lettere at først indsætte tapetet, og derefter på toppen - en baguette. Hvis du planlægger at maler baguetten yderligere, kan tapetet være dækket med plastik.

Hvis baguetten ikke limes til loftet, men med en margin for at lægge LED-båndet, kan du for nemheds skyld markere bundlinjen for limning. For at gøre dette skal der i hvert hjørne i en vis afstand fra loftet (f.eks. 3 cm) negle negles rundt om perimeteren, som en stærk tråd skal binde. For denne tråd, der anvender en baguette, skal du markere bundlinjen for limning med en blyant.

Metoder til montering af loftsplinten

Baguette forberedelse

Plinth længde kan skæres i færd med limning. Det er bedre ikke at gøre dette på forhånd, især i mangel af erfaring, for ikke at begå fejl i målinger.

Den første baguette og alle de andre, der når hjørnet, skal skære med hjælp af kluden. Du kan selvfølgelig polyurethan baguette skære og en skarp kniv, men du har brug for de rette færdigheder.

Sådan skæres et hjørne

At skære en baguette i en vinkel er ikke så let som det ser ud ved første øjekast. Problemet er ikke sværhedsgraden ved at skære hjørner med 90 eller 45 grader (alt er simpelt her, især ved hjælp af kroppen), men det faktum, at vinklerne i rummet ofte er kurver og ikke når de samme 90 grader. Derfor er det nødvendigt at forsegle kløften.

Hvis det er muligt, kan du bruge dekorative indlæg til dekoration. Dekorative indlæg sælges til både ydre og indre hjørner. Sæt dem let. Baguetten er afskåret i en vinkel på 90 grader og passer ind med indsatserne. Den eneste ulempe ved denne metode er ekstraudgifter.

Hjørner til loftplint

De fleste herrer bruger stuslom. For at dekorere et hjørne skal du først vedhæfte baguetten til hjørnet af rummet og visuelt se, hvor snitlinjen vil blive placeret. Galtel er placeret i barrowen, så loftkanten er i bunden. Produktet holdes for hånd, overskydende del afskåret. Det højre indvendige hjørne skæres fra venstre mod højre og venstre - omvendt. Så du skal skære det indvendige hjørne. Til skæring af det udvendige hjørne ændres skæreretningen. Her skal kanten være længere, som fastgøres til loftet. Skæring til højre hjørne er nødvendigt fra højre til venstre, til venstre - omvendt (denne proces er beskrevet mere detaljeret i artiklen om hvordan man skærer hjørnerne af loftsplinten korrekt).

Anvendelsen af ​​moltsla til skæring af baguetter

Ordningen med at skære loft sokkel

Hvis der i slutningen af ​​arbejdet stadig er et hul, kan du dække det med et kit.

Skære hjørner af baguette med markup

Sådan limes en polyurethan baguette

Trin 1. Indsætning af baguette skal starte fra hjørnet af rummet, der ligger ved indgangen. Umiddelbart er det nødvendigt at fylde op med våde wipes for at fjerne overskydende klæbemasse. Langs kanten af ​​baguetten og ved leddene påføres lim, prikket eller linje. Baguette påføres markeringen og presses tæt på væggen. Klammens tid skal først se i vejledningen til lim. Overskydende lim skal fjernes med en fugtig klud.

Trin 2. Derefter skal du bevæge dig rundt om kanten af ​​rummet og måle den nødvendige længde af det næste segment hver gang og afkorte overskuddet. Hjørnerne skal falde sammen og støde så meget som muligt. Tryk på baguetten mod væggen med hele overfladen af ​​håndfladen, og ikke med fingrene, ellers kan duer forblive.

Sådan limes en polyurethan baguette

Trin 3. Når baguetten er limet rundt om perimeteren, skal leddene sættes på og vente, indtil limen og kittet er helt tørret. Så gnides alt forsigtigt med fint sandpapir. Baguetter langs hele længden kan males.

Når kittet er tørret, kan det sted, hvor det er smurt eller udstødt, gnides med en fugtig klud.

Maleri i en farve med loftet giver mulighed for at opnå en visuelt ensartet sammensætning. Tapetet under farvning kan beskyttes med plastikbånd og tape.

Hvis det besluttes at klæbe tapetet efter filetens klistermærke, presses overlapningen af ​​tapens øvre snit med en spatel mod baguetten, og overskyddet er trimmet med en byggekniv. Dette er en meget tidskrævende procedure.

Pas på, når du er færdig

Fordele og ulemper ved en træpose

Træloftets sokkel bruges til at dekorere klassiske interiører, lande, hytter osv.

Træplinten har en række fordele - især det:

 • det er miljøvenligt;
 • kan frigive gavnlige stoffer - phytoncides - i flere år;
 • resistent over for mekaniske skader
 • holdbar;
 • ser smukke ud;
 • kan males om ønsket
 • til kostpris, selvfølgelig dyrere end polyurethan, men er stadig i det overkommelige pris segment.

Hvad angår manglerne, så sammenlignes det med polyurethan, træplanker:

 • mere følsom over for fugt (skal være dækket af en fugtbestandig belægning);
 • kræver mere omhyggelig justering af overflader på grund af lavere duktilitet;
 • kræver en god hacksav til trimning
 • den vejer mere, derfor er den fastgjort til væggen med skruer eller skruer.

Men disse er alle overkommelige vanskeligheder, der mere end overlapper med det fantastiske udseende af værelset, dekoreret med naturlig træbaguette.

Træ loft sokkel

Trin af installation af træplinter

For at fastgøre en træsukker skal du have en skruetrækker, træskruer, gussets, sandpapir, en blyant.

Trin 1. For det første kontrolleres tilstanden af ​​væggene - de skal være glatte.

Trin 2. Markering udføres.

Trin 3. Udfør derefter den første baguette - vinklen skæres i kluden.

Skær trælister

Trin 4. Hvis baguetten er smal og lys, kan den stadig monteres på flydende negle.

Trin 5. Hvis baguetten er bred og tungere, er den fastgjort til skruerne. For nemheds skyld kan du vedhæfte en træsuce på lim for at holde den fast, og derefter klare den med skruer eller skruer. Det sidste skal fastgøres i spidsen, så hætterne ikke stiger over overfladen. Hver efterfølgende baguette måles i længde, trimmet med et hacksav eller i et hjørne ved hjælp af en stousse.

Fastgøring af træskørt med selvskærende skruer

Trin 6. Efter at hele rummets omkreds er udformet, skal leddene og pladserne på de selvlukkende skruer blive behandlet med trækul, vente på, at den tørrer ud, rengør den med fint sandpapir.

Trin 7. Derefter er alle leddene lakeret til baguettes farve.

Ofte fastgøres en træsukker på samme træhjørner, som er fastgjort til væggen med skruer i en afstand på 30-50 cm fra hinanden. I første omgang fastgøres sådanne supportsteder, så på dem - en sokkel. Alt andet er beskrevet ovenfor.

Montering af træplade sokkel

Installationen af ​​træbagetter er en besværlig proces, men stadig gennemførlig. Hvis du gør arbejdet omhyggeligt, vil du i mange år kunne beundre den fantastiske skønheds naturlige skønhed.

Sådan repareres PVC-soklen

PVC lister er lette, funktionelle og æstetiske, de bidrager til at skabe unikke indvendige løsninger. Sådanne baguetter anvendes til afslutning af loft eller vægge med plastpaneler, som oftest findes i badeværelser og køkkener. I dem leveres den specielle rille til installation. Baguetter kommer normalt med paneler og er designet til at dække leddene med vægge og lofter.

Paneler, bragt ind i arket piling sokkel

Plastplinten adskiller sig ved at den:

 • let at rengøre;
 • bliver ikke gul.
 • den er kun monteret sammen med panelerne; det er ikke længere muligt at installere det efterfølgende;
 • den skæres kun af en hacksav med fine tænder.

montering

Installationsfunktioner afhænger af, hvordan man går i plastpaneler - på loft eller væg. Først er rammen fastgjort. Rammens skinne på / under loftet vil danne grundlag for plastpose. Vær opmærksom på PVC-baguette-enheden - en af ​​siderne er lavet i form af en dowel, hvor panelet bliver lukket.

Afrimning af loftsplinten PVC

Loftfilet er monteret på underhøjskinnen. Den er fastgjort med beslag eller skruer til rammen (hvis det er metal, så skruer med metal skruer). Til udformning af hjørner og til sammenføjning af dele anvendes specielle armaturer, som desuden kan fastgøres til lim. Hvis der er revner efter fastgørelsen, smøres de med silikone.

Installation af PVC fileter

Sådan fastgøres loftsplinten til strækloftet

Her på én gang er det nødvendigt at foretage en reservation, at baguetten i dette tilfælde lukker krydset af loft og vægge, men fastgør ikke på lærredet. Der er altid en lille ledig plads mellem soklen og lærredet (eller stort, hvis der er baggrundsbelysning, der skal monteres).

Loftslister til strækloft

Til dekoration kan du bruge enhver filet: skum, træ, gips. Når man vælger en model, er det bedre at tage højde for egenskaberne ved fastgørelse og stop ved versionen med en bred vertikal side. Installation af bundplader adskiller sig ikke fra den traditionelle, undtagen for det faktum, at kun en lodret overflade er limet. Flere detaljer om dette findes på linket nedenfor.

Loftplade til stræklofter

Hvis du vil vide om typer og installation af loftsplinter til et strækloft, læs denne artikel. Vi anbefaler også at læse om maskeringstape til hængende lofter.

Således kan enhver sokkel fastgøres uafhængigt, dekorere dit hjem billigt og med smag.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Hvis tidligere leddene mellem væggene og loftet overlappes med et panel eller en strimmel præget papir, bliver krumningen nu mere præcist. Det giver rummet et unikt udseende, skjuler nogle blunders under reparationer. Hvordan man limer baguetter, hvordan man skærer og monterer dem i hjørnerne, vil denne artikel fortælle.

Funktioner i brug

Ved montering af loftet kan plinterne skelne mellem flere af deres fordele:

 • Loft baguette skjuler synlige mangler:
 1. små uregelmæssigheder
 2. noget uslebne
 3. forhøjelser af mærker.
 • Dekorerer samlingen mellem væggene og loftet.
 • Enkel og nem at installere uden særlige færdigheder.
 • Materialet er let og undertiden fleksibelt.
 • Bredt design valg.
 • Rimelig pris.

Tip: Før du limer, skal du vide det for deres fremstilling ved hjælp af forskellige materialer. Produkterne kommer i forskellige teksturer, brede, glatte eller mønstrede. Dette påvirker omkostninger, formål og funktioner i ansøgningen til forskellige interiører.

Til fremstilling af støbning, loftsplint eller frise anvendes:

De mest populære produkter fra polyfoam og polyurethan. Med hensyn til plastprodukter anvendes de kun til stræk- og PVC-panellofter. Wooden baguettes - med en træstruktur.

Hvilken lim bruges til installation

Før du klæber loftet baguettes, skal du tænke på klæbemidlet. For hver mester ved installation er der en lim tjekket i arbejde.

 • Polymer. Denne sammensætning har en svag klæbrighed. For at klæbe en skumpose med polymerlim skal den holdes i den ønskede position i en tilstrækkelig lang tid, hvilket ikke er særlig praktisk for et to meter langt produkt.
 • Akryl.
 • Silikonbaseret.

Acryl og silikone klæbemidler giver dig mulighed for hurtigt og bekvemt at montere loftsplinten. I salget går de i rør til en pistol. Sammensætningen påføres ret let, og diameteren af ​​udløbsdysen styrer forbruget.

Hvordan man limer loftet baguet med en sammensætning eller et andet vil bede om de detaljerede instruktioner, der er vedhæftet materialet. Manglen på sådanne klæbemidler er høj pris, dette er især mærkbart, når man arbejder i en stor lejlighed eller hus.

Bemærk: Den billigste mulighed for at gøre det selv er ren finish kitt eller lim anvendes til gipsvæg, hvis det bruges under reparation. En sådan sammensætning er mere pålidelig, hurtigere fryser, som giver dig mulighed for at male loftet og baguetterne i en halv time uden frygt for at beskadige dem med en rulle.

Ulempen ved at bruge kitt som lim er manglen på bekvemmelighed, når man arbejder med det. Sådanne bygningsblandinger er ikke særlig bekvemme med en spatel for at påføre et tyndt lag på baguetten.

Efter limning af resterende kitt eller lim til gips, skal du forsigtigt rengøres med en våd børste. I modsat fald vil klumper af tørre blandinger være synlige fra under maling.

Hvordan man limer bundpladen på loftet

Tip: Installation af soklen skal starte fra ethvert hjørne af rummet.

Loft baguette kan monteres på to måder:

 1. På toppen af ​​tapetet.
 2. Før dækker væggene med tapet.

Tip: Normalt er baguetter hvidt, derfor er det nødvendigt at vaske hænderne godt med sæbe og vand for at undgå forurening af produkter. Eller du skal arbejde i rene handsker.

Klæbningsprocessen er ret simpel, men der opstår problemer med trimning af hjørner.

Finesser af teknologi arbejde:

 • Der skal lægges særlig vægt på rengøring af loftet og væggene fra tilstedeværelsen af ​​limspor. Akryl- og silikoneforbindelser rengøres med en gummispatel og en fugtig klud. Ved limning af en baguette på kittet fjernes overskydende med en lille børste, godt fugtet med vand.
 • Alle huller mellem baguetten, loftet og væggene skal forsigtigt hamres med lim. Det samme skal ske med leddene i hjørnerne af loftplinten.

Tip: Du kan ikke forvente, at sådanne huller kan maskeres med maling eller limning af tapet på loftet, dette virker ikke. Limet smurt på loftet og vægge skal forsigtigt fjernes, som vist på billedet.

 • Ved dockning af lige sektioner, ofte når limen tørrer ud, flyder kanten af ​​baguetten ned og et trin dannes. For at undgå dette skal leddet af to tilstødende skørtplader afkortes i den ønskede position med nåle eller fastgøres med maskeringsbånd.
 • Efter at limen tørrer, fjernes nåle, og de små huller og duer, der dannes, er pænt dækket med samme lim eller kitt.
 • Baguetter er malet flere gange. Det første lag er en primer, som giver dig mulighed for at skjule alle pudsede led, og alle andre dekorative lag udføres samtidigt med loftets maleri. Afslutningsvis afskåret overskydende lim på baguetten.

Hvordan man limer baguetter på tapet

Arbejdsordenen:

 • Enderne skæres ved hjælp af miterboksen.
 • På overfladen af ​​baguetten, der støder op til loftet og væggen, påføres et tyndt lag lim.
 • Baren påføres væggen og holdes i henhold til vejledningen til limen.
 • Overskydende lim fjernes med en ren klud eller svamp.
 • Alle led er forseglet forsigtigt med hvidt tætningsmiddel.
 • Om nødvendigt er hele overfladen malet med akryl eller vandbaseret maling.

Tip: Maling af loftlisterne skal udføres meget omhyggeligt for ikke at skade det limede tapet. Dette gøres bedst inden installationen.

Den største fordel ved denne metode er, at der ikke er behov for at justere tapetet til en baguette. Rammen vil skjule alle tilgængelige burrs, forvrængninger i den øverste del af tapetet.

Sådan monteres en baguette, inden du laver tapet

Denne mulighed findes ganske ofte. Det foretrækkes af mange fagfolk.

Arbejdsordenen er som følger:

 • Vægge og lofter er omhyggeligt forberedt, og overfladerne er udjævnet med et kit.
 • Enderne skæres ved hjælp af miterboksen.
 • På kittet eller limen for gipsvæg fastgjort baguette.
 • Putty gned alle hullerne mellem baguetterne, loftet og væggene.
 • Overskydende materiale rengøres med en ren klud.
 • Efterfølgende arbejde stoppes, indtil kittet er tørret.
 • Alle overflader er primet.
 • Malet i matchet farve.
 • Lim tapet. På samme tid i overdelen fjernes overlapningen ved at påføre en spatel og afskære overskuddet med en kontorkniv.

Tip: Maling af baguetten med en farve fra loftet giver den visuelle effekt af en monolitisk struktur.

Den største fordel ved denne metode er, at alle defekter let kan løses, maling af frisen udføres på installationsstedet, mens der ikke er nogen frygt for at ødelægge tapetet.

Hvordan man limer baguetten i hjørnerne

Forberedelse af hjørner og led er det mest vanskelige og omhyggelige arbejde med at installere frisen i loftet.

Til arbejde skal du:

 • Spatel af lille størrelse.
 • Tætningsmiddel eller kitt i den passende beholder.
 • Mitre.
 • Papirkniv eller hacksav.

Tip: Justeringen af ​​den sidste strimmel skal udføres med et hjørnesnit for at undgå materielle skader, når der opstår en fejl.

For at kunne trimme loftsplinten korrekt i hjørnerne, skal du følge nogle regler.

Hvis i værelset er alle vinkler lige og lav 90˚, så:

 • Rige vinkler skal være alle:
 1. mellem tilstødende vægge til hinanden;
 2. mellem væggene og loftet.

Kun i dette tilfælde vil det være muligt at trimme hjørnerne korrekt med miterboksen.

 • Ved hjælp af mousserie er loftlofterne, der er anbragt i hjørnet, først trimmet.
 • Deres ender bringes til den ønskede størrelse med en almindelig konstruktionsklinge.
 • Gabet er jævnt fordelt over to fræsestykker for at forhindre tandfejl.

Hjørne skære rækkefølge:

 • I mangel af erfaring med at udføre arbejde er det bedre at øve med små stykker fileter.
 • Baren er placeret i kassen på en sådan måde, at den vil være placeret på væggen.
 • Bunden af ​​baguetten presset tæt mod væggens væg.

Hvordan baguettes er limet til hjørnerne

Arbejdsordenen er som følger:

 • Rumpen er trimmet i den rigtige vinkel. For at gøre dette, brug en kniv eller sav, stærk presning på overfladen af ​​baguetten kan ikke gøres, det kan knuse materialet. Vinklen er normalt 45 °.
 • Skærekanterne påføres hinanden.
 • Manglen på huller overvåges.
 • Kniven skærer om nødvendigt de forstyrrende dele.
 • Galteller anvendes til installationsstedet.
 • Den endelige pasform udføres.
 • Installation af dele.

Anbefales til visning af video

Lofterne af loftsplinten limes som angivet på produktmærket såvel som hovedprofilen. For dem, der er interesseret i at holde baguetter til loftet, viser videoen, der præsenteres i denne artikel, i detaljer hele processen fra begyndelsen til slutningen. Efter montering af baguetterne kan de få et originalt dekorativt udseende ved hjælp af sprøjtemaling.

Hvordan man limer baguetter

Gamle og gode ideer om højkvalitetsreparationer for nylig ændrer sig hurtigt på grund af den konstante fremkomst af nye moderne designteknikker og mere og mere avancerede ideer. Ikke så længe siden blev kantningen af ​​papir eller tape fra en båndoptager anset for at være en reel færdighed. Og i dag er den klassiske loftindretning ikke længere tænkt uden brug af baguetter. Korrekt forbundet to små planer, som sammen udgør en helhed, er en garanti for komfort og hygge i dit værelse. Nedenfor vil vi fortælle og vise hvordan man limer baguetter korrekt.

Brug af baguetter til indretning

Lad os først se på, hvad der er en baguette? Dette er et loftbaseboard, hvor du kan give rummet et smukt udseende og et udpræget design. Det er let at farve, så det kan matches med farven på ethvert rum. Baguetter kommer i alle former og former. Nogle af dem har et indviklet mønster, mens andre produceres uden det, i en streng klassisk stil. Sådan mangfoldighed og bred tilgængelighed gør fileten (dette er et andet navn til delen) uundværlig til reparation af lokaler og giver dig mulighed for at vælge, afhængigt af stil og indretning.

Korrekt forståelse af hvilke udpræget fordele dette materiale har, du kan med succes bruge baguetter, når du reparerer dit hjem. En mere komplet liste over hvad der kan tillades med baguetter, vi leverer her. Så med hjælp er det muligt:

 • skjul de eksisterende visuelle defekter i loftet og den øverste del af væggene samt forskellige ruhed, konvexitet, uregelmæssigheder og dråber;
 • Anvend design ideer rig på ideer;
 • luk leddene
 • hurtig og nem installation, da dette ikke kræver nogen specielle færdigheder;
 • spare betydeligt på grund af overenskomstprisen.

Det er vigtigt! Beslutter at bruge en gang baguette til reparation af dit hjem, er det også nødvendigt at være opmærksom på et sådant punkt som det faktum, at dette materiale er lavet af mange komponenter, og varierer i bredde og tekstur. Derudover er det helt glat eller med mønstre på overfladen. Dens omkostninger og formål vil afhænge af dets specifikation. Baguette er lavet af polyurethan, regelmæssigt skum, gips, og nogle gange fra træ. De hyppigst anvendte fileter lavet af skum og polyurethan. Loftsrør, lavet af plast, anvendes hovedsageligt til efterbehandling af loftslofter.

Forberedelse af værktøj og arbejdsflade

For at være sikker på, at baguetten er sikkert limet, er det nødvendigt at forberede limen og arbejdsfladen korrekt. Oplysningerne her vil hjælpe dig med at forstå, hvordan du limer baguetter korrekt.

Ægte fagfolk mener, at loftsplinten er bedst limet på en af ​​to velkendte måder:

 • Den mest beviste af dem er den, hvor baguetterne først limes, og efter dem er tapetet fast.
 • Nogle eksperter, derimod, anbefales at lim tapetet først, og derefter baguetterne selv over dem. Vi anbefaler ikke at gøre dette, fordi det i dette tilfælde ikke er muligt at lukke alle sporene og uregelmæssighederne.

For at sikre loftet støbninger kræver omhyggeligt forberedt overflade, som først skal fjerne alle de ru pletter ved hjælp af grov og finslibning papir og derefter renset for snavs og støv, anvende en primer forberedt.

Det er vigtigt! Kvaliteten af ​​disse værker bestemmer den efterfølgende succes med installationen af ​​baguetter. Hvis overfladen blev renset skødesløst eller der stadig er en række ujævnheder på den, så påfører en sokkel på et sted som dette sikkert en grim udbulning, og stress, der kan opbygge på det sted, kan senere føre til en revne eller endda en fuldstændig ruptur af baguetten. Derfor er overfladens forberedende arbejde så vigtigt.

instrumenter

Faglærte håndværker anbefaler følgende værktøjer til arbejde:

 • En kniv med et skarpt blad.
 • Mellemstor spatel.
 • En simpel blyant.
 • Mitre.
 • Roller til lim.
 • Malebørste.

Derudover vil arbejdet kræve: en blanding af lim, skum svamp og efterbehandling kittet. Hvis du har hele listen ved hånden, kan du sikkert begynde at klæbe loftsplinten på loftet.

Detaljerede instruktioner til at arbejde med baguetter

Inden du begynder at anvende loftsplinterne, skal du beregne deres krævede mængde ellers - du kan senere risikere mangel på materiale eller omvendt med overskud. Denne beregning er ikke vanskelig:

 1. Bestem parametrene i rummet.
 2. Vi deler straks de data, der opnås i halvdelen, da dette skal svare til længden af ​​baguetter.
 3. Under hensyntagen til det mulige ægteskab og omkostningerne ved hjørnerne tilføjer vi flere strimler.

Det er vigtigt! Det er også nødvendigt at tage højde for det faktum, at det på alle fremtrædende steder er bedre at bruge ikke stykker af loftsplinten, men dets integrerede længde. Dette er nødvendigt for at bevare det smukke udseende af interiøret.

Efter at have gennemført alle disse trin, vil du være i stand til ordentligt at lime baguetter til ethvert loft. Bare glem ikke at materialet skal være korrekt beregnet og skåret. Dette er vigtigt, ellers - det meste kan bare komme ind i skraldet og ikke i loftet.

Det er vigtigt! For korrekt skæring anbefales det at bruge en sådan enhed som urt. Det vil bidrage til at gøre hjørnesamlingen næsten perfekt. Det vil se meget flot ud, som i lejligheder er der praktisk taget ingen helt flade vægge eller lofter.

Hvis du ikke har denne enhed, så fortvivl ikke, for der er en meget detaljeret instruktion til at arbejde med baguetter i mangel af kluden. Og det består af følgende:

 1. Først og fremmest anvender vi en baguette til venstre hjørne.
 2. Derefter tegne en lille linje på 10 cm med blyant i loftet, lige langs loftsplinten.
 3. Præcis samme linje 10 cm tilbringer i højre hjørne.
 4. Det punkt, hvor disse linjer skærer, er begyndelsen på klippet.
 5. Markér nu på begge baguettes skæringspunkt.
 6. Fra dette sted til hjørnet, der ligger på den modsatte side af begge lameller, begynder vi en lige snit med en skarp vinkel på 45 grader.

Efter skæringen forbliver det kun at fastgøre den forberedte nederdel til hjørnet og kontrollere, hvor præcis en ny ledning mellem dem har vist sig.

Hvordan limes baguetter på loftet?

Lim limes normalt ved hjælp af en speciel lim eller ved hjælp af en særlig kit.

caulking

Hvis du beslutter dig for at bruge en finish, skal du først lave en blanding baseret på den. Denne procedure er enkel:

 1. Hæld noget vand i beholderen og tilsæt så meget kitt som du virkelig skal arbejde.
 2. Bland derefter grundigt den resulterende blanding med en blander.
 3. For at opnå forbedret styrke af blandingen kan du tilføje en lille mængde PVA lim.
 4. Brug nu en spatel på den færdige blanding til kanten af ​​soklen.
 5. Sæt baguetten på plads mellem væggen og loftet, og tryk den derefter fast.
 6. Efter det skal du tage en svamp og fjerne kittens venstre på siderne, dække det med led og sprækker.

Når alle værker med loftslister er færdige, skal det være nødvendigt at give lidt tid til, at blandingen bliver helt tør og kittet, og først efter det er det muligt at begynde at male arbejde. Vi håber, at disse oplysninger hjælper dig med at forstå, hvad der skal limes baguetter på loftet.

Adhesive Blends

Især ofte til limning af loftsplinter, der anvendes "flydende negle" eller et antal polymerklæbemidler som "Moment". Ulemperne ved disse klæbemidler er en ubehagelig kemisk lugt og deres frygt for fugt. For at soklen skal kunne fastgøres på plads, skal det desuden være nødvendigt at holde det på plads i flere minutter.

Selvfølgelig vil limen så holde baguetten i lang tid, men når det påføres, vil det ikke være muligt at lukke alle huller og leddene, du bliver nødt til at putte og igen gå gennem alle væggene for at udjævne de resterende fejl. Derfor er det foretrukket valg med kittet. Med sin hjælp opnår du straks to mål - lim soklen og samtidig maske de eksisterende mangler.

Stræklofter

Mange ejere af lejligheder før reparation undrer sig over, hvordan man limer baguetter på et strækloft. Og svaret på det giver dem nogle problemer. Men som de siger, bange for ulve - gå ikke til skoven! Selvfølgelig har denne procedure en række funktioner, men vi vil nu beskrive dem i detaljer. Så disse funktioner er som følger:

 • alle stiklinger skal kun udføres på gulvet for at undgå skader på filmen;
 • På baguette klæbemiddelsammensætningen påføres kun på den ene side, fordi den kun klistres på væggen;
 • Efter installationen indsættes et lille stykke papir mellem loftet og basispladen, hvilket vil beskytte loftet under baguettens maling.

Som du kan se, er svaret på spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at lim en baguette på et strækloft, positivt. Vær ikke bange for, at du vil ødelægge strækloftet under installationen af ​​baguetter, følg bare de anbefalinger, der er givet til dig, og vi er sikre på at du vil lykkes!

Forberedelse af baguetter til installation i loftet og vægge med tapet

Processen med at installere loftlister på vægge med tapet er fundamentalt forskellig fra proceduren i forbindelse med installation af baguetter på almindelige vægge og hængende loft. En af de vigtigste forskelle er behovet for at klæbe begge sider af basispladen til overfladen og ikke kun den ene side, som det er tilfældet med et strækloft. Forskellen er ikke så signifikant, men det fører ofte til negative konsekvenser og negative resultater af arbejdet.

I dette afsnit forklarer vi, hvordan man limer baguetter på tapetet, hvilket redskab til dette kan være nødvendigt:

 1. Til at begynde med bemærke baguettes dimensioner på vægge og i loftet ved hjælp af en blyant.
 2. Næste - vi vil ved hjælp af en tynd ledning afskære linjerne, som loftsplinten senere ligger. I dette tilfælde anvendes baguette, som er lavet af skum, med små langsgående mønstre. Han er meget let og ikke meget travlt med ham.
 3. Lad os nu begynde at arbejde med hjørnerne. Skær røret med en vinkel på 45 grader, først på en bane og derefter på den anden. For at opnå den nødvendige akutte vinkel bruger vi mos.
 4. I tilfælde af at rummet er stort, kan stribeens standardlængde ikke være nok, derfor skærer vi straks anden ende. Denne fælles vil derefter blive bedre bevaret og vil slet ikke knække, hvis den ikke skæres ret, men i en lille vinkel. Således vil vi øge modstanden mod deformationsprocesser og limpladen.

Stikker baguetter på tapet

Når alt forberedende arbejde er afsluttet, kan du fortsætte med den øjeblikkelige installation af baguetter:

 • Vi tager skærebåndet ud og anvender klæbemiddelopløsningen på en gang langs sine to plan.

Det er vigtigt! Som en klæbemiddelblanding kan du bruge tætningsmiddel og kitt og til loftsplinterne lavet af skum, den bedst monterede lim. Dette skyldes, at denne lim var specielt udviklet til skumprodukter og interagerer godt med det.

 • Nu vil vi undersøge, hvordan skæringen af ​​baguettes hjørner blev gjort, da de tidligere havde lagt dem tørre til den fremtidige arbejdsplads. Hvis alt blev gjort korrekt, så kan du starte dem også lim.
 • Efter påføring af klæbemiddelblandingen skal du forsigtigt påføre dem på loftet og væggen og forsøge at gøre det lige så godt som muligt. Dette vil hjælpe dig forudinstalleret linje, så ingen problemer med den glatte installation af baseboards bør ikke være.
 • Sætte en baguette, tryk let ned den langs hele længden.
 • Så gør vi det samme med den næste, og så videre, indtil vi afslutter hele rummet.
 • Den næste fase af arbejdet kræver, at du finder og fjerner ved hjælp af en spatel nogen resterende overskydende klæbemiddelblanding. Så tager vi en skumsvamp og tørrer den med en sokkel og fjerner alt overskud med varmt vand. Dette skal ske umiddelbart efter færdiggørelsen af ​​arbejdet, siden limen tørrer, og det vil være yderst vanskeligt at rive den af.
til indhold ↑

Videooptagelser

I denne artikel undersøgte vi alle variationer vedrørende mulige måder at installere fileterne på for at fuldføre reparationen. Vi håber, at disse oplysninger hjalp dig med at finde den rigtige teknologi til dit indretning og klare det helt.