Sådan lim en loftflise med en diamant

I dag repareres loftet, forskellige byggematerialer, der afviger i design, installationsmetode, pris. Loftefliser kan betragtes som en af ​​de universelle, da de er nemme at installere med egne hænder, og det passer perfekt ind i indretningen af ​​forskellige stilarter.

Typer af loftfliser

Til fremstilling af materialet anvendes flere teknologier. De resulterende plader adskiller sig i egenskaber og har visse fordele og ulemper.

Pressede produkter

Penostirol-enheder tjener som råmateriale til fremstilling af hvide plader 5-8 mm tykke. Denne efterbehandling er den billigste og mest populære. Den største fordel ved produktet er dens pris. Blandt manglerne kan identificeres: skørhed, forarbejdningens kompleksitet (ved skæring er det svært at få en glat kant). På grund af den porøse struktur absorberes snavs let og overfladen er praktisk talt umulig at rengøre.

Injektionsteknologi

Takket være høj temperaturbehandling opnås fliser med en tykkelse på 9-14 mm, der har en regelmæssig geometrisk form og et dybt klart mønster. Fordele: Fremragende holdbarhed, miljøvenlighed, brænder ikke, gode varmeisoleringsegenskaber. Hvis der under installationen skabes en tæt samling af elementer, så skabes den visuelle effekt af den dekorative overflade "uden søm". Fås kun i hvidt flise, men det kan males.
Betydende minus - den høje pris.

Ekstruderet flise

Ved fremstillingen af ​​produkter anvendtes metoden til presning efterfulgt af maling af elementerne eller belægning med en speciel film. Et karakteristisk træk ved materialet er en tæt struktur, på grund af hvilken en glat overflade effekt fremgår.
Produktfordele: Du kan bruge vådrensning, fremragende støv- og vandafvisningsegenskaber, genindvindingsevne efter deformation, ved afskæring af en glat kant opnås. Da kantens omkreds er svagt buet, så når du klæber den, kan du maske små overfladefejl. Produceret mønstrede og flerfarvede produkter. Det anbefales ikke at male dem selv igen. Den høje pris kan betragtes som den eneste ulempe. Ifølge overfladetypen er der flere typer plader:
Laminerede produkter fås i en bred vifte af farver.
På grund af laminering har materialet fugtmotstand, holdbarhed, modstandsdygtighed over for fading; Spejlfliser er mere en designmulighed. Den er lavet af plast belagt med et spejllag og kan være firkantet eller rektangulært. Ser godt ud i små værelser, da det visuelt udvider rummet;

sømløse produkter på grund af glatte kanter uden kantning giver dig mulighed for at skabe usynlige led under installationen. Afviger i acceptabel pris, termo- og fugtbestandighed, gode isolerende egenskaber, en praktisk anvendelighed (farvning er mulig).

Pladens form er firkantet, rektangulært, polygonalt og bølget. Standardstørrelser af produkter: 50x50 cm, 30x30 cm, 100x16,5 cm.

Materialer og værktøjer

For at købe den rigtige mængde flise skal du kende loftets areal, produktets størrelse og deres nummer i pakken. Det skal huske på, at den sædvanlige pressede flise er hygroskopisk, så det anbefales ikke at bruge det til dekoration af loftet i badeværelset.

Ekstruderede plader er helt egnede til at afslutte køkkenet og badeværelset, da deres overflade har de nødvendige egenskaber og er let at rengøre med vand med en lille tilsætning af vaskemidler. For at klare fliserne kan du bruge forskellige typer lim: "Titan" refererer til en universel type, har en viskøs tekstur, ikke umiddelbart det kobler sig og derfor skal pladen presses tæt på loftet i nogen tid. Værdighed - lav pris; "Moment" - hurtigt sætter, men for komfortabel brug er der brug for en byggepistol. Det er lidt dyrere end analoger, men fortjent så.
Til installation arbejde kræver ikke specielle byggeværktøjer. For at lave en kvalitetsreparation er følgende værktøj nok: en skarp kniv, en trinladder, en lakledning, et hjørne, negle (selvdrejende skruer) til fastsættelse af ledning, fliser, lim.

Loft forberedelse

For at finishen skal se perfekt ud, skal der tages højde for overfladekvaliteten. Naturligvis kan nogle defekter blive forklædt, men alvorlige fejl eller den gamle belægning kan alvorligt ødelægge det færdige resultat. Først og fremmest fjernes den gamle finish: skrubbe maling, vask af hvidvask eller tapet tapet. Alvorlige fejl i form af hulrum eller revner er forseglet med gips eller forstærkningsbånd. Hele overfladen er nødvendigvis primet med en dyb penetrationsforbindelse. Dette vil forhindre forekomst af fugt og udvikling af mikroorganismer. Hvis loftet har en ikke-ensartet skygge (der er mørke pletter), så er det ønskeligt at dække det med et lag hvid hvidbaseret maling før pokleit-loftfliser.

Stages lime

Tile trimning er en nem proces, hvis overfladen er godt justeret og korrekt markeret. Sådanne reparationer kræver ikke væsentlige moralske og fysiske omkostninger.

Stream markup

Denne fase bestemmer kvaliteten af ​​hele reparationen, så det er nødvendigt at behandle det meget omhyggeligt. Til arbejde skal du bruge: skruer (negle, skruer), malingskabel.
Før du limer loftfliserne diagonalt, er overfladen markeret. Ledninger fastgøres i hjørnerne af rummet og slår af. Diagonalernes skæringspunkt definerer loftets centrum. Fra midten holdes perpendiculars til siderne. Det er disse vinkelrette linjer, som vil tjene som landemærker, når du klæber materiale.

Flise klistermærke

Det er nødvendigt at starte processen med at lægge pladerne fra midten, da der ved kanten af ​​loftet skal enkelte elementer skære. Langs flisens omkreds appliceres lim i form af individuelle dråber og et limpunkt placeres i midten. Smøre sammensætning er ikke påkrævet. Pladsen er placeret på loftet på en sådan måde, at dets hjørner ligger på vinkelrette linjer. Elementet presses tæt på overfladen og holdes under lavt tryk i ca. 15 sekunder. Denne gang er nok at flise fast fast i loftet.
Følgende fire elementer er placeret på akserne på en sådan måde, at en vinkel berører hjørnet af den centrale flise, og den diametralt modsatte ene ligger på den påtænkte linje. Således er i første omgang firkanter fastgjort langs vinkelrette linier. Lysekronen på tidspunktet for arbejdet fjernes, og ledningerne er deaktiveret. På pladen, der er limet på lysekronens placering, er der planlagt et loft til loftet. Skær forsigtigt et hul med lidt mindre diameter. Ledningerne trækkes ind i hullet, og så fliserne limes tæt fast.

Hvis lysekronen ikke kan fjernes, skal pladen skæres. For at gøre dette er der lavet et lavt snit på bagsiden, og flisen er omhyggeligt brudt. Et hul skæres under omslaget, og stykker af materiale limes til loftet. Det er bemærkelsesværdigt, at fejllinjen bliver usynlig.

Mesterens kommentar

Før du lim loftet med en diamant, skal du tage højde for at loftet er en vigtig del af indretningen af ​​rummet. Derfor vælger man et materiale, er det nødvendigt at tage hensyn til rummets stil, dets parametre og belysning. Den bedste mulighed er hvid flise til maleri. Et sådant materiale passer perfekt ind i ethvert design og kan om ønsket nemt tones i forskellige nuancer.

Hvordan lim en loftflise med en diamant?

Dekorative loftplader af polystyrenskum anvendes ofte i udsmykningen af ​​forskellige interiører. Materialets popularitet falder ikke, og nye teknologier giver dig mulighed for at lave et bredt udvalg af modifikationer af dette færdigmateriale. Sådan lim loftet diamant korrekt, få kender. Selvom mange har forsøgt at gøre det. Lad os overveje mere detaljerede metoder til fastgørelse og de forskellige materialer, der tilbydes.

Klæbende loftfliser diagonalt er bedre egnet til store værelser.

De første loftsplader blev fremstillet af ekstruderet skum. Denne teknologi giver et ret billigt produkt, men giver dig mulighed for kun at bruge det grundlæggende design. Stemplede skumplader har som regel enten et stort grafisk ornament eller en abstrakt. Et karakteristisk træk er den lave tæthed og tykkelsen på 6-8 mm. Sådanne plader anbefales at blive belagt med vandbaseret maling, da den løst, meget porøse overflade absorberer snavsbrønd. Det er nødvendigt at transportere og lim loftet fra skum meget omhyggeligt, da dets kanter nemt smuldrer.

Placering af loftet fliser diagonalt.

Den næste fase i udviklingen af ​​teknologi var fremkomsten af ​​ekstruderede plader. En fremgangsmåde til fremstilling af sådanne plader er som følger: En strimmel af polystyren er dækket med en film, som simulerer tekstur af ethvert materiale og drives gennem et stemplingsapparat. Resultatet er en tæt glat flise. Udseende afhænger af brugen af ​​dekorative film. Det kan være en tekstur af træ, metal, sten, samt alle slags farver. Det er let og nemt at lime ekstruderede lofttegler, fordi dets kanter er meget klare og lige, og mønsterrepetionen passer nemt. Ekstruderede plader har fremragende æstetiske og hygiejniske egenskaber. Let at vaske.

Der er en anden slags loftplader beregnet til brug under særlige forhold, det er injektionsplader. De er fremstillet ved sintring af råmaterialer og produceres udelukkende i hvid farve. Tykkelsen af ​​sådanne plader kan nå 14 mm. En karakteristisk funktion - fremragende støjisoleringsegenskaber. Det anbefales at klæbe sådanne loftfliser for at beskytte mod overdreven ekstern støj.

Værktøj til arbejde

Værktøj til klæbende tagfliser.

Så når du har besluttet på materialet, skal du måle området for indsætning og beregne antallet af fliser. Standardstørrelsen på pladen er 50x50 cm, dvs. 4 fliser skal købes til 1 kvadratmeter. Det skal dog huskes, at et bestemt antal fliser vil gå til trimning og justering af mønsteret. Desuden, hvis du lim loftet fliser med en diamant, forbruget vil stige med yderligere 15-20%. Når du køber en flise, skal du ikke glemme klæbemiddelsammensætningen, hvis egenskaber skal svare til den valgte type flise. Og forberede også følgende værktøjer og apparater: en blyant og et målebånd til mærkning, en kniv og en metallinje til trimning af plader, malerbånd og en trinladder. Nu er du klar til at arbejde, og du kan begynde at klæbe loftet.

Overfladebehandling

Ordningen med at forberede loftet til limning af fliser.

Før loftet skal limes, skal loftet rengøres af spor af gammel maling eller anden belægning. Derefter skal den primeres med en rulle 1-2 gange med mellemtørring. Dette kan gøres både med specielle blandinger og med PVA byggemateriale fortyndet med vand. Særlige primere har som regel nogle beskyttende egenskaber. For eksempel antisvampe eller ildfaste. Derfor er det ønskeligt at anvende professionelle blandinger. Du kan købe dem på samme sted som lim. Efter at loftet er helt tørt, er det nødvendigt at anvende en mærkning, som vil bidrage til at lægge fliserne jævnt og smukt. Mærket udføres fra midten. Vi tegner en firkant, hvis sider er parallelle med væggene (hvis loftet har en firkantet form), og opdel den ved diagonaler. Diagonal trækker vi på loftet til væggene. Disse linjer vil tjene som en guide, når du limer plader med en diamant. For at trække en linje glat, er det praktisk at bruge en lakledning. Men hvis der er en lysekrone på loftet, er det bedre at begynde at markere det, selvom lampen er lidt forskudt fra midten.

Sådan lim en loftflise med en diamant

Hvis der ikke er armatur på loftet, så lim den første flise til midten, så den er orienteret langs de diagonale linjer i loftet. Hver efterfølgende flise er limet, med fokus på den første, der går ind i deres kanter.

Samtidig anvender vi flisen, der bevæger sig fra midten af ​​rummet til periferien.

Placering af loftfliser i midten af ​​loftet.

I nærheden af ​​væggene skal du skære fliserne i stykker for at færdiggøre pastaen. Størrelsen af ​​disse dele er individuel og afhænger af loftets areal og konfiguration. Hvis du korrekt markerede loftet og begyndte at arbejde lige fra midten, skal de trimmet dele på modsatte sider være de samme.

Hvordan lim en loftflise, hvis der er en lampe på loftet? I dette tilfælde foretrækkes en anden metode. Vi gør det samme mærke, tegner en firkant i loftet og deler den med diagonaler. Bare sørg for at kontrollere, at midten af ​​pladsen præcist falder sammen med lampens fikseringspunkt. Det er bedre at fjerne lampen selv eller den øvre lysekrone dækning, så du kan klæbe fliserne så tæt som muligt på indgangshullet eller krogen af ​​lysekronen. Så krydsede firkantets diagonaler ved lampens fikseringspunkt. Fra dette punkt begynder vi at klæbe fliserne og placere de første 4 stykker, således at deres sider er parallelle med markeringstorgets diagonaler, og vinklerne konvergerer på lampens fikseringspunkt. Eller for at sige det mere simpelthen lægger vi en diamant på fire loftsfliser, orienterer siderne langs markeringslinjerne på loftet og justerer diamantens centrum med hullet i loftet.

Måske skal hjørnerne af de første fire fliser, der kom sammen i midten, blive trimmet lidt. Det afhænger af typen af ​​armatur. De skårede fliser vil i fremtiden blive skjult af en dekorativ lysekrone eller ved selve lampen, det vigtigste er at skære hjørnerne pænt. Vi fortsætter arbejdet, orienterer hver efterfølgende flise langs siden af ​​den forrige.

Nogle hemmeligheder ved reparation gør det selv

Når du vælger en flise, skal du være opmærksom på kanterne af produkterne, de skal være glatte og lige.

Brug en flise baseret på formålet med rummet.

Før du påbegynder arbejdet, skal du kontrollere tilgængeligheden af ​​alle nødvendige værktøjer og tilbehør.

Anvendes til limning af speciel lim til loftfliser, hvilket sikrer, at der efter lidt tid ikke kommer gul eller grå pletter på det nye loft.

Det er muligt at forny loftet klistret over med plader, ved hjælp af vandemulsion eller akrylmaling.

Kontroller og kontroller markeringen, da det er nogle gange lettere at klatre en trinladder flere gange end at omdanne alt arbejdet.

Hvordan lim en loftflise med en diamant? i foto

Dekorative loftplader af polystyrenskum anvendes ofte i udsmykningen af ​​forskellige interiører. Materialets popularitet falder ikke, og nye teknologier giver dig mulighed for at lave et bredt udvalg af modifikationer af dette færdigmateriale. Sådan lim loftet diamant korrekt, få kender. Selvom mange har forsøgt at gøre det. Lad os overveje mere detaljerede metoder til fastgørelse og de forskellige materialer, der tilbydes.

Klæbende loftfliser diagonalt er bedre egnet til store værelser.

De første loftsplader blev fremstillet af ekstruderet skum. Stemplede skumplader har som regel enten et stort grafisk ornament eller en abstrakt. Et karakteristisk træk er den lave tæthed og tykkelsen på 6-8 mm. Sådanne plader anbefales at blive belagt med vandbaseret maling, da den løst, meget porøse overflade absorberer snavsbrønd. Det er nødvendigt at transportere og lim loftet fra skum meget omhyggeligt, da dets kanter nemt smuldrer.

Placering af loftet fliser diagonalt.

Den næste fase i udviklingen af ​​teknologi var fremkomsten af ​​ekstruderede plader. En fremgangsmåde til fremstilling af sådanne plader er som følger: En strimmel af polystyren er dækket med en film, som simulerer tekstur af ethvert materiale og drives gennem et stemplingsapparat. Resultatet er en tæt glat flise. Udseende afhænger af brugen af ​​dekorative film. Det kan være en tekstur af træ, metal, sten, samt alle slags farver. Det er let og nemt at lime ekstruderede lofttegler, fordi dets kanter er meget klare og lige, og mønsterrepetionen passer nemt. Ekstruderede plader har fremragende æstetiske og hygiejniske egenskaber. Let at vaske.

Der er en anden slags loftplader beregnet til brug under særlige forhold, det er injektionsplader. De er fremstillet ved sintring af råmaterialer og produceres udelukkende i hvid farve. Tykkelsen af ​​sådanne plader kan nå 14 mm. En karakteristisk funktion - fremragende støjisoleringsegenskaber. Det anbefales at klæbe sådanne loftfliser for at beskytte mod overdreven ekstern støj.

Værktøj til arbejde

Værktøj til klæbende tagfliser.

Så når du har besluttet på materialet, skal du måle området for indsætning og beregne antallet af fliser. Standardstørrelsen på pladen er 50x50 cm, dvs. 4 fliser skal købes til 1 kvadratmeter. Det skal dog huskes, at et bestemt antal fliser vil gå til trimning og justering af mønsteret. Desuden, hvis du lim loftet fliser med en diamant, forbruget vil stige med yderligere 15-20%. Når du køber en flise, skal du ikke glemme klæbemiddelsammensætningen, hvis egenskaber skal svare til den valgte type flise. Og forberede også følgende værktøjer og apparater: en blyant og et målebånd til mærkning, en kniv og en metallinje til trimning af plader, malerbånd og en trinladder. Nu er du klar til at arbejde, og du kan begynde at klæbe loftet.

Ordningen med at forberede loftet til limning af fliser.

Før loftet skal limes, skal loftet rengøres af spor af gammel maling eller anden belægning. Derefter skal den primeres med en rulle 1-2 gange med mellemtørring. Dette kan gøres både med specielle blandinger og med PVA byggemateriale fortyndet med vand. Særlige primere har som regel nogle beskyttende egenskaber. For eksempel antisvampe eller ildfaste. Derfor er det ønskeligt at anvende professionelle blandinger. Du kan købe dem på samme sted som lim. Efter at loftet er helt tørt, er det nødvendigt at anvende en mærkning, som vil bidrage til at lægge fliserne jævnt og smukt. Mærket udføres fra midten. Vi tegner en firkant, hvis sider er parallelle med væggene (hvis loftet har en firkantet form), og opdel den ved diagonaler. Diagonal trækker vi på loftet til væggene. Disse linjer vil tjene som en guide, når du limer plader med en diamant. For at trække en linje glat, er det praktisk at bruge en lakledning. Men hvis der er en lysekrone på loftet, er det bedre at begynde at markere det, selvom lampen er lidt forskudt fra midten.

Sådan lim en loftflise med en diamant

Hvis der ikke er armatur på loftet, så lim den første flise til midten, så den er orienteret langs de diagonale linjer i loftet. Hver efterfølgende flise er limet, med fokus på den første, der går ind i deres kanter.

Placering af loftfliser i midten af ​​loftet.

I nærheden af ​​væggene skal du skære fliserne i stykker for at færdiggøre pastaen. Størrelsen af ​​disse dele er individuel og afhænger af loftets areal og konfiguration. Hvis du korrekt markerede loftet og begyndte at arbejde lige fra midten, skal de trimmet dele på modsatte sider være de samme.

Hvordan lim en loftflise, hvis der er en lampe på loftet? I dette tilfælde foretrækkes en anden metode. Vi gør det samme mærke, tegner en firkant i loftet og deler den med diagonaler. Bare sørg for at kontrollere, at midten af ​​pladsen præcist falder sammen med lampens fikseringspunkt. Det er bedre at fjerne lampen selv eller den øvre lysekrone dækning, så du kan klæbe fliserne så tæt som muligt på indgangshullet eller krogen af ​​lysekronen. Så krydsede firkantets diagonaler ved lampens fikseringspunkt. Fra dette punkt begynder vi at klæbe fliserne og placere de første 4 stykker, således at deres sider er parallelle med markeringstorgets diagonaler, og vinklerne konvergerer på lampens fikseringspunkt. Eller for at sige det mere simpelthen lægger vi en diamant på fire loftsfliser, orienterer siderne langs markeringslinjerne på loftet og justerer diamantens centrum med hullet i loftet.

Måske skal hjørnerne af de første fire fliser, der kom sammen i midten, blive trimmet lidt. Det afhænger af typen af ​​armatur. De skårede fliser vil i fremtiden blive skjult af en dekorativ lysekrone eller ved selve lampen, det vigtigste er at skære hjørnerne pænt. Vi fortsætter arbejdet, orienterer hver efterfølgende flise langs siden af ​​den forrige.

Nogle hemmeligheder ved reparation gør det selv

Når du vælger en flise, skal du være opmærksom på kanterne af produkterne, de skal være glatte og lige.

Brug en flise baseret på formålet med rummet.

Før du påbegynder arbejdet, skal du kontrollere tilgængeligheden af ​​alle nødvendige værktøjer og tilbehør.

Anvendes til limning af speciel lim til loftfliser, hvilket sikrer, at der efter lidt tid ikke kommer gul eller grå pletter på det nye loft.

Det er muligt at forny loftet klistret over med plader, ved hjælp af vandemulsion eller akrylmaling.

Kontroller og kontroller markeringen, da det er nogle gange lettere at klatre en trinladder flere gange end at omdanne alt arbejdet.

Sådan lim en rhombus loftflise, dele hemmelighederne

Loftsplader lavet af skum - en populær version af budgetbeklædningen. Billige og vrede, siger de. Hvad du behøver at vide og være i stand til at holde sig til loftet fliser, samt hvordan man limer loftet fliser med en diamant for at afsløre hemmelighederne i vores materiale.

Hvad er skumfliser

Fordelene ved materialet inkluderer rimelig pris, holdbarhed af beklædning, nem installation og god værdi for pengene. Loftet på skumfliser ser smukt ud, du kan skabe et individuelt design, og en nybegynder kan klare limning. Det kræver ikke særlige færdigheder eller specialværktøjer.

Hvad skal man overveje, når man vælger et materiale

Der er tre typer materiale, det adskiller sig i produktionsmetode og tekniske parametre. Ekstruderet polystyren flise har en lav densitet, det bryder let, har en mild lettelse.

Ekstruderet flise har et omfattende farveområde, det kan endda efterligne træ eller natursten. Injektionsprodukter er karakteriseret ved udtalt lindring og høj styrke.

Når du køber et materiale, skal du sørge for at det ikke går i stykker på grund af sin egen vægt, kanterne er lige, og varens emballage er fuldstændig og fri for fejl.

Valg til fastgørelse

Der er flere muligheder for at klæbe:

 • Lægning i rækker - i dette tilfælde limmes limen uden forskydning, fra den ene væg mod den anden. Den smukke og korrekte geometri er nået, alle sømme gennemgås.
 • Limer ved halvdelen af ​​flisen. For at forkæle sømme er loftpladerne installeret med forskydning: du starter en række med et helt fragment, og det næste med en snithalvdel.
 • Diagonal lægning - et klistermærke af en loftflise rhombus. Denne visuelle effekt opnås, selv når man limer almindelige firkantede fliser.

Funktioner diagonal styling

Om diagonal styling skal du vide:

 • Du har brug for den korrekte markering, uden markeringen vil du ikke få en smuk foring.
 • Der vil være mere trimning, materialet er købt med en margen på ikke 10% som når den er stablet i rækker, men 15%.
 • Det tager længere tid, men den visuelle effekt er værd.

Diagonal layout hjælper med at maskere sømme, de er mindre synlige; En interessant visuel effekt opnås.

Teknologi lægning diamant rhombus loft fliser

Hele processen er opdelt i følgende faser:

 • fundament forberedelse;
 • layout;
 • stikker de første plader
 • limning af hele loftet
 • tætning led og maleri plader som ønsket.

Grundforberedelse

Du kan lime fliser på loftet, hvis basen er velforberedt.

I det forberedende arbejde omfattede:

 • Fjern den gamle foring: maling, hvidvask, tapet, andre ting. Hvidvask kan rengøres med en spatel eller skylle med vand og fiber svamp. Det er bedre at vådte tapetet med varmt vand, så de vil svulme og vil ligge bagud. Det er nødvendigt at fjerne ikke kun tapetet, men også rester af lim osv.
 • Hvis basen er ujævn, skal du glatte ud dråberne. Sprækker og potholes kan puttyed med start kit blanding eller blæst ud med monteringsskum.
 • Gyngerne kan glattes med et kitt, og ved leddene i loftpanelerne vil et malingsnet serpyanka blive anvendt til holdbarhed.
 • Basen bør primeres for at forbedre vedhæftning og stabilisere fugtabsorption. Loftet kan primeres enten med en rulle eller med en børste.

Hvis hvidvaskning pålideligt holder grunden og ikke går bagud, er det ikke nødvendigt at plage dig selv. Foretag loftet med en dyb penetrationsprimer. Det vil styrke basen og søm støvet, så lette vægfliser kan limes direkte på hvidvaskningen.

mærkning

For hurtigt og præcist at lægge en rhombus skal du lave en markering.

 • Skru de diagonale linjer op. Brug til denne blonde med pigment. Det vil efterlade et synligt mærke langs hele omkredsen af ​​loftet.
 • Diagonalernes skæringspunkt er midten af ​​rummet, og diagonalerne selv er vejledningerne til at klæbe de første fliser.
 • De første fliser på loftet du limer fra midten, den ene side går tæt på diagonalen.
 • Det næste fragment sidder fast tæt på de tidligere fragmenter.

Faktisk stikker

Teknologi limning afhænger af typen af ​​klæbemiddel. Hvis du bruger akryl kittet, skal du anvende det på bunden med et tyndt lag. Efter vedhæftning af flisen til bunden og drukning i kittet. Der er ingen grund til at vente, kittet giver en sikker pasform.

Hvis du vælger at anvende flydende negle eller polymerklæbemidler, skal de påføres flisen. Brug en pistol til at aflevere blandingen, læg lim på bagsiden omkring omkredsen og diagonalt. Anvend ikke tæt på kanten af ​​arket, for så kommer limen ud og pletter sømmen.

Anvend ikke lim lapsukami, de vil skinne gennem en tynd flise og vise gennem de mørkere pletter.

Når du holder på, skal du være opmærksom på symmetrien og mønsteret. Først sættes en ny flise tæt på det limede fragment for at få en smuk og pæn søm, og først derefter indsætte den.

Skæremateriale

Polyfoam og polystyrenskum - holdbart og samtidig bekvemt til skærematerialer. Brug en blyant og målebånd til at markere flisen.

Derefter klippes det nødvendige fragment med en maleriskniv eller et skarpt blad. Diagonal fliser med diamanter vil kræve mere trimning. Du skal også skære hjørner i stedet for at fastgøre lysekronen.

Og endelig

Efter lægning, fjern eventuelt lim eller kitt fra overfladen. Dette kan gøres med en våd svamp eller klud. Tryk ikke hårdt på for ikke at beskadige det skrøbelige og ustabile skum til mekanisk skade.

Gennemgå alle sømme. Hvis du ser en mislykket søm, skal du skjule den. Dette kan gøres med akryl kitt eller maling, hvis du skal male en flise.

Putty forsigtigt smøre sømmen, og derefter med en finger give den den ønskede form. Silikoneforsegling behøver ikke at glatte over sømmen: Over tid vil silikonen blive gul, hvilket vil ødelægge loftets udseende væsentligt.

Video om, hvordan man hurtigt klæber loftloftfliserne

Skal jeg male murstensfliserne?

Dette er ikke nødvendigt, skumforingen er en selvforsynende finish. Men der er tilfælde, hvor maleri ikke gør ondt:

 • Behov for at skjule konsekvenserne af unøjagtig fliserinstallation;
 • Over tid har beklædningen mistet et attraktivt udseende, der maler lidt forny det;
 • Yderligere dekoration - diagonal stabling kan gøres mere interessant, hvis du køber materiale i forskellige farver på forhånd og sætter det i et skakbrætmønster eller en slange. Men efter lægning er det muligt at male foringen i de farver, du har brug for.

Til maling skal du bruge en rulle; til prægede fliser skal du bruge en lille børste eller sprøjtepistol.

Resultatet
Vi kiggede på, hvordan man lim en loftflise med en diamant. Dette er en diagonal styling, der ser original ud, og sømene bliver maskeret. Det er nødvendigt at lave en foreløbig markering og forberede basen, hvorefter du kan fortsætte til klæbningen.

Tips fra artiklen vil bidrage til at gøre et smukt loft, foret med loftfliser.