Diagram over hvordan man limer loftet fliser diagonalt

Sætning af loftet fliser ser ud til at være et meget simpelt arbejde. Det vigtigste i denne forretning er korrekte beregninger, præcis markering og pænt dekal af de centrale fire plader. Loft kan lægges ikke kun direkte, men også diagonalt. Det ser ud til at være interessant, ekstraordinært og samtidig forkæler murens krumning. Hvordan lim loftet fliser på diagonalen, og fortælle denne artikel.

Loftet er trimmet med hvide loftfliser.

Hvad du behøver at vide

Før du går for at erhverve materialet, skal du finde ud af loftets optagelser og beregne den nødvendige mængde dækning. Standard fliser dimensioner er 50x50 cm, dvs. fire fliser er påkrævet pr. Kvadratmeter loft.

Det skal huske på, at en bestemt del af flisen vil gå til underskæringer, justering og matchning af mønsteret. Og hvis du beslutter dig for at klæbe det diagonalt, vil udgifterne til modstående materiale stige med yderligere 15-20%.

Loftsoverfladebehandling

Før du begynder nogen dekoration af loftet, skal du forberede dig på det.

 • Det er nødvendigt at frigøre overfladen fra rester af gammel maling eller anden belægning.
 • Primer loftet to gange. Vi anvender den anden primer først efter den sidste tørring af det første lag.

Før installationen laver vi en loftprimer

mærkning

Du kan ikke smukt klæbe fliserne diagonalt fra hjørne til hjørne. Det er rigtigt, hvis flisen løber i forhold til væggene i rummet i en vinkel på 45 grader. For perfekt styling skal du starte layoutet fra midten af ​​loftet.

Det er nødvendigt at kontrollere dens nøjagtighed en eller to gange. Det er nemmere at dobbelttjekke resultatet end at genoprette det beskadigede arbejde.

1 - markering til klistning på diagonalen; 2 - mærkning til parallel indsætning

Vi må ikke glemme, at markeringen er den mest afgørende fase af reparation, fordi vi vil æstetisk indsætte fliser dækket på loftet.

Hvordan markerer hjørnet

Mulighed 1

Tegn fra loftets midterpunkt fire linjer rettet mod hjørnerne af rummet. Del de fire hjørner halvt for at gøre dem 45 grader. De resulterende linjer vil tjene som en vejledning til mesteren, når du installerer flisen.

Mulighed 2

Indstil det nøjagtige centrum af loftet ved at tegne to tværgående linjer, der forbinder de modsatte vægters centre. For at trække præcist og jævnt, bør du bruge en lakledning.

limning fliser

 • At klæbe loftet fliser skal være fra midten af ​​loftet eller fra lysekronen.
 • Lim påføres rundt omkredsen af ​​hver flise meget omhyggeligt, og tilføj en dråbe i midten uden at smøre den.

Påfør lim til flisen omkring omkredsen

Sådan installeres fliser:

 1. Vedhæft den første flise i midten, så hjørnerne er justeret med de trukket linjer.

1 og 2 trin: Find midten af ​​loftet og lim den første flise

Tætning de resterende områder med fliser trimning

Tips mestere

 • Størrelsen af ​​stykkerne beregnes separat og afhænger af arealet og loftets geometri. Om nødvendigt skal du skære fliserne mod væggen med en skarp kniv, selvom det er bedre at gøre alt for at maksimere brugen af ​​hver flise.
 • For at limen på belægningen ikke skal ødelægge udsigten, er det nødvendigt at fjerne det fra overfladen straks under foringen.
 • Ved hjælp af en linjal og en kniv skal du klippe stykkerne for at klæbe de små resterende sektioner på siderne af loftet. Hvis du gør det med beregningen, så kan der fra en enkelt flise være en del stykker, der passer til erhvervslivet.
 • Hvis mesteren markerede loftet og fortsatte med at arbejde lige fra midten, så skulle de trimmet stykker på modsatte sider af loftet være helt identiske.

Når midten er en lysekrone

Nogle gange er det bedre at begynde at markere lysekronen, selvom dens placering ikke falder sammen med midten af ​​loftet. Under lysekronen vil der være samlinger af 4 første plader.

 • Ordningen er i dette tilfælde: Vi tegner et rektangel på loftet og opdeler det med diagonale linjer. Det eneste er at kontrollere, at centeret af rektanglet blev bestemt korrekt og svarede til belysningspunktet for belysningen.
 • Torgets diagonaler blev krydset ved lysekronens fikseringspunkt. Fra dette tidspunkt skal arbejdet begynde og distribuere de begyndende fire plader, således at deres kanter løber parallelt med rektangelens diagonale linjer, og toppene konvergerer ved fastgørelsen af ​​belysningsarmaturet.
 • Det er helt muligt, at hjørnerne af de første fire plader, der konvergerer i midten, skal skære lidt. Denne sandsynlighed er direkte afhængig af lysekronens konfiguration. De skårede kanter af flisen vil blive gemt af det dekorative element i lysekronen eller lysekronen selv efter afslutning af arbejdet. Det vigtigste her er at skære hjørner så præcist og præcist som muligt.
 • Så fortsætter vi limning, koordinering af hver næste flise langs siden af ​​den forrige.

Den sidste fase af arbejdet

 • For at give en flisebelagt komposition et færdigt udseende, skal du bruge en speciel loftsplint, som kan klistres med samme pasta som beklædningen. Hvis bredden er omkring 3,5 cm, vil den hjælpe med at skjule små fejl i rummets omkreds.
 • Så skal du tage en fugtig klud og fjerne resterende lim og alle blyantmærker fra overfladen.
 • I slutningen af ​​arbejdet er det nyttigt at kontrollere, om alle fliserne er godt fastgjort til loftet. Hvis noget gik galt, skal du straks rette eventuelle fejl.

Hvis du ikke kan lide det, når de udskårne stykker på siderne forbliver fra alle kanter, skal du meget nøjagtigt beregne antallet af fliser baseret på størrelse og rumparametre. Det er ikke fornuftigt at anvende metoden til diagonallægning af loftpladen, hvis du bruger en sømløs belægning. Som du kan se, er det ikke så besværligt at arbejde med loftfliser, det kræver ikke store fysiske og finansielle omkostninger. Med dette arbejde vil en person være i stand til at klare sig fuldstændigt, selvom han ikke har faglige færdigheder i bygning og udsmykning af lokaler.

5 hemmeligheder om, hvordan man klæber et loftflise diagonalt med diagrammer

Ikke alle ved, at du kan klæbe loftet på en ikke-standard måde - ikke parallelt med væggene, men diagonalt. Lærredet, der er lagt på denne måde, passer bedre ind i det indre af enhver stil, vil hjælpe med at løse problemet med krumning af væggene og loftet.

Funktioner diagonal styling

Indstillingerne for montering af loftet diagonalt kan variere, mens mønsteret af arbejde er omtrent det samme og svarer til en bestemt algoritme. Processen omfatter:

 • layout;
 • installation;
 • efterbehandling arbejde på maskering sømme.

Det vigtigste stadium er markeringen af ​​bunden af ​​loftet til en diagonal finish. Før smukt lim fliserne, skal du korrekt identificere midten. Det er nemmere og mere præcist at bestemme den centrale del af loftet - ved hjælp af to vinkelrette linjer, der forener de konventionelle centre af parallelle vægge.

På den færdige markering kan du begynde at klæbe fliserne diagonalt. Start fra midten, så hjørnerne af den første flise falder sammen med de angivne akser. Den skal placeres i en vinkel på 45 grader på overfladen af ​​væggene. De følgende fire fliser er fastgjort til de fire sider af den startende, smøre med lim siderne omkring omkredsen og midten.

De går videre til næste fase først efter at limet har passeret lidt. Så snart sammensætningen griber, presses fliserne tæt på bunden og styrer sidens position - de skal placeres diagonalt. For at klæbe fliserne diagonalt længere - følg det tidligere fastsatte system.

Hvis disse er sømløse fliser, er det især vigtigt at følge retningen på de trekantede pile (de er placeret på bagsiden af ​​produkterne). Den sidste række lægges efter at hovedbanen er monteret. Justering af fliserne i sidste række er let ved hjælp af et trimningsværktøj. De huller, der dannes under installationen, er simpelthen maskeret med et akrylforseglingsmiddel.

Hvis det er nødvendigt, er det let at demontere flisen, der er fastgjort til limen, for eksempel hvis der blev foretaget fejl under installationen. For at fjerne de enkelte elementer fra loftets overflade, er de forbundet med en spatel, bliver rester af lim simpelthen fjernet på samme måde, derudover ved hjælp af en våd svamp eller en mølle. Til efterfølgende installation bliver overfladen af ​​loftet gipset og primet, hvilket forbedrer klæbemidlets egenskaber.

Valg af den rigtige flise til diagonal installation

Æstetisk, praktisk og harmonisk loft med fliser monteret diagonalt vil kun se ud, hvis det korrekte valg af produkter, under hensyntagen til deres geometri. Så hvis for eksempel dette er en firkantet flise, er den korrekte tilstand af vinklerne 90 grader. Selv mindre afvigelser i grader vil føre til ujævn overfladebehandling.

Det er strengt forbudt at installere egne hænder for at ændre vinklerne af flisen til loftet.

Et vigtigt punkt er valget af fliser. Hvis det er udvidet polystyren, så skal det være et kvalitetsmateriale med ikke-smuldrende stærke kanter, ensartede korn. Jo mindre kornets diameter er, jo højere er dens kvalitet og dermed prisen.

Hvis du vælger en polystyren skumflise på loftet, skal den først og fremmest modstå sin egen vægt, selv på vægt uden fiksering over hele overfladen.

Virkelig høj kvalitet loftsflise har et klart mønster, overfladen uden defekter.

Hvad skal du vide om limen?

Hvor vigtigt det er at vælge en flise, for at overholde den diagonale installationsordning, er det også vigtigt ikke at forveksle med valget af lim, såvel som dets mængde. Det er korrekt at købe lim med en lille margin (ikke mere end 10-15%).

For at beregne den nødvendige mængde lim skal du kende loftets areal. Traditionelt er loftfliser lavet med kanter på 50 × 50 cm. For at fjerne huller mellem væggen og loftoverfladen skal dens dimensioner være flere sider af flisen.

Tætningstips

Forsegling af sømme er et af de vigtigste afsluttende faser, og det er ikke vigtigt, at vi taler om sømløse eller klassiske fliser. For at gøre dette skal du bruge akrylforsegling, det passer bedre end andre midler. Den bedste effekt opnås, hvis installationen omfatter brug af fugemasse i røret og en pistol, der sikrer ensartet fordeling af blandingen over overfladen.

Det er ikke nok at klæbe fliser i henhold til ordningen. Loftet lærred bliver helt glat og komplet, hvis sømene behandles i følgende algoritme:

 1. Pistolen er fastgjort på røret med akrylforsegling.
 2. Skær forsigtigt spidsen i en vinkel.
 3. Hul presset på sømmen.
 4. Tryk forsigtigt på håndtaget og bevæg det langs sømmen.
 5. Tag pistolen væk fra sømmen og giv det tid til at hærde.

For at undersøge installationsprocessen grundigt, er det værd at se videoen herunder med trinvise instruktioner.

Sådan limes et loft flise diagonalt

Loftfliser kan lægges ikke kun i en lige linje i forhold til væggene. Den udstrålede på en diagonal flise fra polystyren skum ser ikke kun originale ud, men skjuler også væggens krumning, som naturligvis ikke kan parres i en ret vinkel. En sådan metode er som regel løsningen af ​​mange problemer. Det ville være meningsløst at lægge fliser kun på en diagonal, hvis du har det sømløst.

Man må huske på, at undertiden kan bunden af ​​loftet skinne gennem sømme, så før det er lagt på, er det nødvendigt at prale det med en dyb penetrationsprimer. Hvis der kommer mørke pletter på loftet, skal du male dem med hvid vandbaseret maling.

For nybegyndere i byggeri bliver det lettere at klæbe hvide lofttegler, fordi efterlimning er let maskeret med søm. Efter at loftet kan males flere gange med vandbaseret maling af enhver farve. Malingen vil skjule alle fejl - snavsede sømme og fingeraftryk. Derudover kan hvide fliser limes til lim-kitt - det er meget mere bekvemt og pålideligt end celluloidlim. Hvis du har købt en farvet loftflise, skal du arbejde meget forsigtigt, da alle fejlene bliver meget synlige.

At lægge lofttegler på diagonalen er næsten ikke anderledes end den sædvanlige ordning. Her er hovedregelen at markere loftet korrekt.

Så for at kunne klæbe loftet fladt diagonalt, gør vi følgende:

1. Bestem loftets midte. For at gøre dette tegner vi to gensidigt vinkelrette linjer, der forbinder parallelle vægge.

2. Vi lim den første loftsflise i midten, så hjørnerne er justeret med de malede akser.

3. Lim derefter fliserne fra midten til væggen langs alle akserne.

4. Læg hele overfladen af ​​loftet med solide fliser.

 1. Klip de nødvendige stykker til at forsegle et lille resterende område ved kanterne af loftet. Hvis der skæres økonomisk, kan flere stykker laves fra en flise.

Efter at hele overfladen af ​​loftet er blevet plasteret, fjern resterende lim og blyantmærker fra fliserne med en fugtig klud.

Hvis det er nødvendigt (hvis loftet er hvidt), kan du putte leddene, lim loftsplinten og male det fornyede loft med vandbaseret maling i flere lag.

Det generelle princip om at arbejde med loftfliser, kan du lære af vores artikel "Installation af polystyren loftfliser."

Sådan klæber du en loftsflise diagonalt

• Hvordan man limer en loftsflise diagonalt med dine egne hænder

Klistermærket på loftet er tilsyneladende enkelt - hvad er der, smurt med lim og lim. Men her er det vigtigste klart og korrekt mærkning, samt høj kvalitet klistermærke af de første fire fliser. Så går alt som urværk.

Til arbejde har vi brug for følgende værktøjer: lang (mindst 50 cm.), Helst en metal linjal, en brevpapir kniv og en simpel blyant.

Det er bedre at starte klipfliserens klistermærke fra midten af ​​rummet, mere præcist fra lysekronen. Under lysekronen vil vi krydse fire centrale fliser. Du kan selvfølgelig gøre det sådan, at lysekronen er placeret i midten af ​​den enkelte flise, men det afhænger allerede af mønsteret på flisen. Hvis billedet er det samme som i det første billede nedenfor, er det bedre at placere lysekronen i midten af ​​flisen. Hvis tegningen er den samme som i billedet i slutningen af ​​artiklen, eller hvis der slet ikke er nogen tegning, vil lysekronen se bedre ud på tværs af fire centrale fliser.

Hvorfor starte med centrum? Langs kanten af ​​rummet, under alle omstændigheder vil flisen ikke være helt, den bliver nødt til at blive skåret. Og hvis du starter klistermærket fra hjørnet, så er flisen på de to vægge helt og på to vægge - trimning. Asymmetrisk. Sommetider ser asymmetrien endnu bedre ud, men i vores tilfælde vil det se grimt ud.

Hvordan man ikke lim loftet fliser

Klik på billedet for at forstørre

Her er midten af ​​rummet valgt som udgangspunkt. På grund af dette er flisen lidt modregnet fra lysekronen, som, hvis man ser tæt på, ikke ser meget flot ud. Selvom du ikke kan se tæt på.

Loftslayout til loftet klistermærke

På en eller anden måde tog jeg ubevidst en linje "fra hjørne til hjørne" og forsøgte at klæbe fliserne. Klistret et par stykker, var forfærdet og alle slog af.

Naturligvis vil vi ikke bruge en grader for at finde den korrekte vinkel. Det gør meget lettere. Først fjerner vi lysekronen og finder punktet langs dets centrum (punkt A). Fra dette punkt måler vi afstanden til nærmeste væg (afstand C), forsøger at opretholde en ret vinkel (afvigelse plus minus 1 cm er ikke kritisk). Så udsættes denne samme afstand (afstand C) fra hjørnet af rummet til væggen længst fra lysekronen (vi finder punkt B, se figur).

Nu fra punkt B tegner vi en linje til lysekronens centrum. Du kan gøre det på denne måde: stræk garnet mellem to punkter (du skal bruge en assistent) og sæt et par punkter i loftet med en blyant, så linjens længde er tilstrækkelig mellem dem. Herefter holdes linjen på linien konsekvent. Det er alt, vores markering er klar.

Loft forberedelse

For det første slippe af med støvet. Dette kan gøres med en støvsuger. Påfør derefter en eller to lag primer til loftet. Jeg plejer normalt to gange, men en engangs primer vil være nok. Så snart primeren er tør, kan du gå videre til klistermærket.

Loftet klistermærke klistermærke

Limen anbringes rundt om kanten af ​​flisen med en 2-3 cm strimmel, og der sættes en plet i midten med en diameter på 10 cm. Det er bekvemt at påføre lim som følger: lidt jævnt presset på flasken, samtidig med at ventilen spredes med små cirkulære bevægelser. Det er ønskeligt, at der ved kantens kant ikke er pladser, der ikke er dækket af lim.

Efter påføring af klæbemidlet på fliserne, lad det tørre i et par minutter, hvorefter flisen kan limes.

Det er meget vigtigt at holde de første fire fliser jævnt. Men det er endnu vigtigere at holde den første flise jævnt. For at gøre dette etablerer vi et hjørne af fliserne så præcist som muligt ved punkt A, mens den modsatte vinkel skal præcis falde sammen med den linje, der er tegnet af os.

Når flisen er blevet påført, hold den i et øjeblik og tryk det mod loftet. Du kan trykke flisen med lette strygningsbevægelser med en blød klud.

Indsæt nu de resterende tre fliser. Det skal bemærkes, at nogle producenter af loftfliser gør hjørnerne let afrundede. Det er umærkeligt for øjet, men hvis det ikke tages i betragtning, bliver det ujævnt. Derfor forsøger vi på hver næste flise ikke i et af hjørnerne, men helt langs kanten af ​​flisen.

Af samme grund er det bedre at klæbe de resterende tre centrale fliser samtidigt eller godt efter hinanden, så du kan få tid til at rette deres position i forhold til hinanden på plads. Ellers kan den sidste af de fire fliser enten ikke passe ind i det plads, der er reserveret til det, eller derimod vil der være for stort et mellemrum mellem fliserne.

Alt, en start, vil fortsat være lettere. På samme måde omkring de centrale lim de resterende fliser. Det er bedre at først lim alle de samlede fliser og derefter dem, som du vil skære (rundt om rummet). Ekstremt trimmede fliser er ikke nødvendigvis for præcise til at passe til væggen. Loftplinten, hvilken bredde er 3,5 cm, vil skjule små fejl.

Når man lægger en loftplade, er det ofte nødvendigt at omgå varmeledningerne. For at gøre dette er flisen skæret en rillebredde på et par millimeter mindre end rørets diameter. Dette er gjort, så der ikke er nogen kløft mellem flisen og røret. Sporet skal afrundes i enden (under røret).

Efter limning af fliserne i det resterende rum mellem røret og væggen, limes en lille flise i. Hvis afstanden mellem røret og væggen gør det muligt at lime bundpladen der, er det ikke nødvendigt at klæbe dette stykke.

Det er ret nemt at lime loftsplinten, men her skal du tage højde for nogle nuancer.

Lim kan bruges det samme - TITAN. Påfør lim såvel som på flisen - i cirkulær bevægelse over hele kontaktfladen. Efter påføring af limen skal du vente et par minutter og sætte bundpladen på det rigtige sted, tryk på det, indtil det er fastgjort.

Når du stikker en sokkel, skal du ikke glemme tegningen på den, hvis det helt sikkert er. Figur skal kombinere. Ofte er der en sokkel, som ved en fejl kan limes "på hovedet" (sådan er et billede på det), og her skal du være forsigtig.

Det sværeste ved montering af loftplinten er indersiden og udvendig hjørner. For ikke at skabe unødige problemer med hjørner anbefaler jeg at bruge specielle hjørneelementer. De kan enten være enkle, formet som en sokkel eller lavet i form af et ornament.

Anvendelse af vinkelelementer tillader ikke at lide ved at skære et vanskeligt hjørne på en sokkel. Typisk er formen på hjørneelementerne sådan, at basispladen er limet til dem med enslige fabrikker (eller også trimmet) ender.

Og det sidste råd: Hvis du ikke ønsker, at dit frisklimede hvide limloft skal dækkes med grå pletter, skal du vaske dine hænder oftere ved klistermærker. Hvis ikke efter hver klistret flise, så efter tre eller fire, helt sikkert. Og følg omhyggeligt kludenes renhed, hvis du bruger den for at trykke på loftfliserne eller bundpladerne.

Resultat Klik på billedet for at forstørre

Sådan limes loftet fliser diagonalt - vi gør det rigtigt

Montering af fliser på en diagonal

Til reparation af lofter anvendes i øjeblikket et stort antal moderne materialer, hvis hovedforskel består i kvalitet, design, metode til installation og omkostninger. Et særligt sted på listen er optaget af loftet, hvilket anses for at være et universelt materiale, som du kan installere med dine egne hænder. Det er med succes brugt til at designe interiøret i næsten ethvert rum - fra stuer til badeværelser. På trods af al den attraktive og nemme installation har arbejdet med fliser sine egne nuancer. Først og fremmest vedrører den måde at lægge på: dets limning kan startes fra midten af ​​lofterne eller fra væggene. Og hvordan man limer loftfliserne diagonalt?

Diagonal måde at designe lofter ved hjælp af fliser

Først vil vi fokusere på materialets typer og egenskaber.

arter

En af de første forskelle mellem forskellige typer af fliser er fremstillingsmetoden. Den moderne industri bruger tre metoder til produktion:

 • ved at trykke;
 • ved udsættelse for høj temperatur
 • Metode til stempling af kilematerialet belagt med film.

Trykte fliser

Råmaterialet anvendte polystyrenblokke, der presses til en tykkelse på 5-8 mm. Materialets farve er hvid.

injektion

Det vil sige flisen, der blev udsat for varmebehandling, hvilket resulterede i: signifikant reduceret dets skrøbelighed.

 • bedre modtagelige for forarbejdning (skæring);
 • pladetykkelsen er 9-14 mm;
 • almindelig geometrisk form med et klart mønster.

ekstruderet

Tykkelsen af ​​en sådan flise er kun 3 mm, men det er:

 • stærk nok
 • adskiller sig på lang sigt
 • til fremstilling af farvede fliser anvendt farvefilm, hvorved der skabes en efterligning af træ, vild sten eller marmor;
 • overfladen er glat, uden grus.

Enkle anbefalinger vedrørende udvælgelse af loftfliser

 • Den vigtigste mulighed, når i forgrunden ønsket om at spare penge på reparationer. I dette tilfælde skal du være på den pressede flise, hvis pris er lavere end analogerne lavet af en anden teknologi.
 • Hvis det ønskes, kan pladerne males med akryl eller vandbaseret maling. Det er dog ikke egnet til at afslutte lofterne i badeværelset, da det er meget hygroskopisk, det absorberer aktivt fugt.
 • At skabe en sømløs loftshæmmende plade med et dybt mønster, som også kan påføres maling. Den største ulempe er den høje pris.
 • Ekstruderede fliser bruges bedst til lofter i køkken og badeværelse. En sådan overflade kan let vaskes med varmt vand med tilsætning af konventionelle vaskemidler.

Fordele og ulemper ved fliser til lofter

Fordelene omfatter først og fremmest:

 • Omkostningerne til materialet, som er meget lavere end andre moderne typer af finish.
 • Det er også et plus, der kan betragtes som dets lille vægt og størrelse, hvilket er en vigtig faktor under transport.
 • Derudover har den høje termiske og støjisolerende egenskaber.
 • Brug af fliser giver dig mulighed for at skjule forskellige fejl i lofter, så forberedelsen af ​​basen er stærkt forenklet.
 • Derudover kan den installeres på næsten enhver form for loft: træ eller beton.

Hvad angår manglerne, er der ikke mange af dem:

 • hvis flisen ikke er malet, så er der nogle problemer med omhu (det er svært at fjerne støv og spor fra insekter);
 • Polystyren skumplader er let beskadiget (oftest sker det, når du installerer nye møbler eller redecorating).

Hvad skal man kigge efter, når man køber? Anbefalinger til udvælgelse er ret enkle:

 • være opmærksom på rigtigheden af ​​pladernes geometriske form
 • Hjørnerne skal være lige med glatte kanter uden afrunding;
 • hvis kanten af ​​pladerne smuldrer, indikerer dette en dårlig kvalitet af materialet;
 • korn på overfladen skal være små og helst den samme størrelse.

Tip! Kvaliteten af ​​stemplet fliser kan kontrolleres ganske enkelt. Vi skal tage det rundt om hjørnet og skubbe det forsigtigt. Dårlig kvalitet materiale vil bryde let, hvilket er tegn på krænkelse af produktionsteknologi eller opbevaringsforhold. I dette tilfælde skal du ikke tænke på, hvordan man klipper loftet diagonalt, men om, hvorvidt det er hensigtsmæssigt at købe det generelt.

Montering af fliser på loftet

instrumenter

At arbejde vil kræve:

 • skarp kniv;
 • maling ledning til mærkning;
 • Område;
 • stigen;
 • skarp metal trowel.

Overfladebehandling

Sådan markerer loftet

For at lægge flisen jævnt, begynder markeringen fra midten af ​​loftet, hvorfra de trækker fire linjer til hjørnerne af rummet. Dernæst skal hver sektor opdeles i halvdelen i en vinkel på 45 °. Når der lægges fliser markering bliver et vigtigt referencepunkt.

Tip! Når man vælger en flise, er det nødvendigt at gå videre fra rummets størrelse og teknologien til lægning.

Sådan holder du fliser

Ikke-standardinstallationsmetode anvendes ikke så ofte, derfor anbefales det at lære at klæbe loftflisen diagonalt af fagfolk. Dette vil medvirke til at undgå unødvendigt forbrug af materialer. Så:

 • Installationen af ​​flisen starter fra midten af ​​rummet, og da den er i en vinkel på 45 ° i forhold til væggene, skal fliserne i den ekstreme række skæres.
 • At begynde at holde de første fire fliser. Limen påføres rundt om kanterne og i midten af ​​pladen, de gør en 3-minutters eksponering og trykker den til loftet. Efter 15-20 sekunder holder flisen allerede godt til bunden.
Installation af fliser starter fra midten af ​​loftet.
 • Alle andre fliser klæber til ende med de første fire. For at trimme den ekstreme kan du bruge en skarp kniv eller kniv. Ideelt er hver plade skåret diagonalt, hvilket resulterer i to halvdele, som skal passe tæt til væggen med et skåret sted.

Som du kan se, passer loftfliserne på diagonalen let nok, og det gør det selv ikke nemt. På grund af det faktum, at der ved anbringelse af pladerne påføres et lille lag lim på overfladen, kan det let demonteres om nødvendigt. Dette kan gøres med en skarp metalspatel, med hvilken den simpelthen er skrabet af loftet og hænger på steder, hvor klæbemidlet påføres.

Nogle prøver af loftfliser har afrundede kanter, hvilket gør det muligt at lægge uden led. Hvis der stadig er små huller i arbejdet, kan de let forsegles med et specielt akrylforseglingsmiddel.

Tætning af led med tætningsmiddel

Loftsfliser på diagonalen limes på næsten samme måde som med enhver anden metode til lægning af fragmenter. Som en endelig design touch kan du bruge en loftsplint, som sammen med sømløs teknologi hjælper med at give overfladen et komplet udseende.

Det sidste stadium - installationen af ​​loftplinten

For at lære mere om, hvordan loftsfliser limes diagonalt på internettet, leveres videoinstruktion og et stort antal fotografiske materialer på byggepladser. Dette giver dig mulighed for at mestre installationsteknologien, der sidder bag skærmen.

Hvordan klæber loftet fliserne diagonalt?

Loftsplader er lette at klæbe og har en lille omkostning, plus hele flisen påvirker ikke højden af ​​rummet, hvilket er meget vigtigt i små værelser. Lige foran det vigtigste arbejde, skal du pakker fliserne og lad et stykke tid (helst om natten, men nogle gange et par timer vil være tilstrækkeligt) i det rum, hvor anlægget vil blive gennemført. Dette forhindrer den installerede flise fra krumning, hvilket kan opstå på grund af temperaturforskelle og fugtighed.

Efterbehandling skal altid begynde med overfladebehandling. Vi bliver nødt til at slippe af med den gamle belægning: strip tapetet, fjern hvidvaskningen osv. Så skal du zashpatlevat loftoverfladen for at eliminere forskellige defekter, såsom slagg og revner. Når kittet tørrer, kan loftet primeres.

Loft dekoration bør starte med opmærkning. Det er nødvendigt at stramme tråden mellem to modsatte hjørner, hvis du beslutter at klæbe fliserne diagonalt, så kan du afslutte markeringen. Midt i rummet er skæringspunktet mellem diagonalerne. Hvis du vil lime flisen parallelt, skal der trækkes to tråde gennem midten, en figur der ligner det britiske flag skal dannes.

På bagsiden af ​​ethvert loftflise er der pile og buler. Det er disse konvekse steder, der skal smøres med lim, mens du placerer fliserne, så at en af ​​hjørnerne er nøjagtigt i midten. Denne flise vil tjene som udgangspunkt. Derefter skal du klæbe fliserne, så pilene er rettet i en retning. Hvis midten af ​​rummet er en lysekrone, da vinklerne af de centrale brikker skal skæres, og det resulterende "hul", og så kan du lukke plade lysekrone eller loft stikkontakt. Flisen nær væggene skal skæres, dette punkt skal tages i betragtning ved køb af materialet. Hvis rummet er lille, er det bedre at ikke klæbe fliserne diagonalt, fordi der genereres meget affald, hvilket ikke er meget økonomisk.

Hvordan lim loftet fliser til hvidvask?

Installation af fliser til hvidvaskning er næsten ikke anderledes end algoritmen, der præsenteres ovenfor. Det skal kun huskes, at hvidvaskning er en finishbelægning "med karakter", hvorfor det er nødvendigt at rengøre overfladen grundigt, inden den klæber.

Hvordan limes loftsplinten?

Loftplint er nødvendigt for at skjule sprækker dannet mellem væggene og fliserne. Ofte soklen har en længde på 2 meter, så for at tælle antallet af stykker, der er nødvendige, bør loftet omkredsen divideret med 2. Bemærk dog, at det er bedre at købe en aktie, men ikke overdrive det.

Der er to metoder til limning af loftslister: oven på tapetet og på barre vægge. Begge metoder har deres fordele og ulemper. Begyndelse af lim er baseboard nødvendigt fra hjørnet. Hvis du har købt færdige hjørner - vil det betydeligt spare tid og kræfter. Ellers skal du have en blokfisk og en jordkniv. Sæt soklen ind i kroppen i en vinkel på 45 grader og afskær det ønskede stykke. I dette tilfælde er det vigtigste at forstå i hvilken vinkel og fra hvilken side at skære basispladen. Før du fortsætter til arbejde, skal du øve på et unødigt stykke sokul. I første omgang er det nødvendigt at klæbe to hjørne bundplader. Hvis du limer bundpladen på tapetet, skal den forsigtigt smøres med lim og godt fastgjort til væggen. Fjern overskydende lim. Et mellemrum kunne danne sig mellem væggen og soklen, fylde den med lim. Det færdige loft kan males efter ønske. Sokkelen er bedre at male før installationen, for ikke at ødelægge væggene.

Sådan lim et loft flise diagonalt uden fejl

Loftsflise er meget populært til loftindretning. Der er flere grunde til dette. Således øges loftets hastighed, og selve loftet er karakteriseret ved en god driftskoefficient.

Men når det kommer til at klæbe, kan der være en række spørgsmål om teknologien for limning. Og hvis du beslutter dig for at lime loftet diagonalt, skal du forstå funktionerne i markeringen. I denne artikel vil vi tale om, hvordan man klæber loftfliserne på diagonalen.

Materialegenskaber

Først og fremmest overveje de positive og negative sider af loftet fliser. Blandt de positive følger:

 • Lav pris. I modsætning til andre efterbehandling materialer er en sådan finish meget billigere.
 • Lille vægt og lille størrelse. Dette er vigtigt, fordi det er bekvemt at transportere og holde sig til loftet.
 • Loftflise har fremragende lydisolering og varmeisolerende egenskaber.
 • Hvis der er mindre defekter på basen, så kan fliserne helt niveauere dem.
 • Installation af loftfliser er mulig på enhver overflade.

Hvad angår de negative sider, kan du her bemærke følgende:

 • Hvis overfladen efter limning ikke var malet, vil det efter et stykke tid være vanskeligt at fjerne støv og andre forureninger fra det.
 • Hvis det uforsigtigt udfører arbejdet, er skumpolystyren fliser let at beskadige. Det er let at beskadige efter at have klæbet, for eksempel ved at installere møbler eller tage andre handlinger.

Ret valg

Når du køber en polystyren skum flise, skal du træffe det rigtige valg. For at gøre dette skal du sørge for at det er helt intakt. Hvis geometrien er brudt, skal du ikke købe en.

At lim sådan et loft flise ville være umuligt smukt. Hvert hjørne bør ikke have afrundinger, undtagen design af flisen.

På grund af disse enkle tips, vil du købe og være i stand til at klæbe fliser af høj kvalitet.

Diagonal sticking teknologi

Lad os nu se nærmere på, hvordan man klæber loftflisen diagonalt. Denne måde at stikke har sine positive sider. Så er krumning af vægge indendørs nivelleret. Dette er især effektivt, hvis du ikke har mulighed for at justere dem.

Det er umuligt at klæbe fliserne på loftet diagonalt, hvis det ikke har sømme. Problemfri til diagonal binding er ikke egnet.

Det er vigtigt at vide om et bestemt træk ved dette materiale. Efter limning kan sømpanelerne udstråle alle led i loftet. For at undgå dette skal du først prime overfladen med en dyb penetrations primer. Du kan også bruge vandbaseret maling, som helt gemmer alle rum.

Hvis du er engageret i lignende arbejde for første gang, så giv præference til hvid farve. Efter alt arbejdet er afsluttet, og selv efter et stykke tid vil du kunne fjerne de eksisterende fejl. Og hvis det er nødvendigt, kan du proshpaklevat noget med en hvid kitt.

Derefter kan loftoverfladen males i enhver farve. Dette kan gøres efter en vis tid for at opfriske rummet. Nogle fliser har billeder eller bestemte mønstre.

I dette tilfælde er arbejdet med limning af flisen nødvendig især omhyggeligt. Hvis der endda er den mindste fejl, vil den skille sig ud over den generelle baggrund, og det vil være vanskeligt at ordne det. Selv hårde kitt vil være svært at rette. Sådanne ændringer vil stå stærkt imod den generelle baggrund.

Brugen af ​​konventionel kittet forenkler processen med limning meget. Det vigtigste er at forberede loftets overflade, så der er god vedhæftning. Lad os nu se nærmere på, hvordan man klæber loftet.

Loft forberedelse

Før du limer fliserne er det nødvendigt at lave et grundigt forberedelse af loftet. Fremstillingsprocessen udføres i flere faser:

 1. Den gamle loftfinish er helt elimineret.
 2. Det er vigtigt at sikre, at loftet har et solidt fundament.
 3. Hvis der ikke findes stærke defekter, kan du fortsætte til loftets start. Det er bedre at bruge en dyb penetration primer. Det anbefales at anvende et andet lag primer. Det kan kun påføres efter fuldstændig tørring af det første lag af primer.
 4. Det næste trin er at markere loftet. Hun vil tillade at distribuere en flise mest økonomisk, at der ikke var stærkt stort affald.

mærkning

Processen med klæbende paneler diagonalt kræver foreløbig mærkning. Det er nødvendigt at udføre alle målinger præcist.

Til mærkning kan du bruge en maletråd med maling, ellers kaldes det et snitkabel. Uden hjælp fra en anden person kan det ikke.

Først skal du finde midten af ​​rummet. For at gøre dette skal du anvende diagonal fra et hjørne til et andet. Krydsningsstedet for to linjer og vil være centrum for loftet. Denne metode er relevant, hvis du har et firkantet eller rektangulært rum.

Efter midten af ​​siderne er bestemt. Det vil tage en skole trekant. Som et resultat er det nødvendigt at afstøde to vinkelrette linjer, der passerer gennem midten. I dette tilfælde kontrolleres vinkelret både i forhold til væggene og i forhold til krydset.

limning

Nu er det tid til at klæbe. Påfør det valgte klæbemiddel på en firkantet flise omkring hele omkredsen. Læg også et par dråber lim i midten og flere steder. Klæbemidlet fordeles jævnt over paneloverfladen med en spatel.

Hvis limen under limning rammes på forsiden, skal den straks fjernes. En almindelig fugtig klud anvendes til fjernelse. Det er ønskeligt, at kluden er lavet af blødt materiale.

På markeringen skal du forsigtigt klæbe fliserne en efter en. Der er to måder at dockke alle sømme langs sømmen på eller lime dem på. Valget er dit. Når du har nået muren, måler du det ønskede segment og afskærer resten med en skarp kontor- eller konstruktionskniv.

Det er vigtigt at sikre, at den udskårne side udelukkende går til væggen. Selv hvis der er små defekter på skæret, vil det blive skjult af en speciel loftsplint.

Der er en anden metode til at skjule sømmen mellem fliserne, hvis de er gennemsigtige. Du kan bruge hvid akryl. Når alt er tørt og finishen holdes sikkert, er det muligt at male hele loftoverfladen.

Tips guiden - hvordan man limer loftsfliserne uden sømme

Konklusion Således har vi undersøgt med dig detaljerne om, hvordan man limer loftpanelerne diagonalt. Principen om limning er den samme som i normal retning. Den eneste advarsel er det korrekte layout.

Allerede på det vil klæbningsprocessen ikke gøre alvorlige vanskeligheder. Derudover inviterer vi dig til at se den indledende video, hvor du klart kan se processen med dette arbejde.

Vi håber, at dette materiale har hjulpet dig med at forstå hele sekvensen af ​​processen med limning af polystyrenskumplader til loftet. Hvis du har erfaring i dette arbejde, så del det ved at forlade kommentarer i slutningen af ​​denne artikel.

Sådan limes loftet diagonalt, video - trin for trin instruktioner

Sådan limes loftspladen diagonalt: trinvise instruktioner

Allerede besluttet at trimme loftet med polystyrenfliser, men kan ikke lide standardløsninger? I dette tilfælde er der to måder at undgå banalitet: Du kan kombinere forskellige plader i farve, og du kan holde dem i et usædvanligt mønster, for eksempel på en diagonal. Hvordan man limer loftsfliserne på diagonalen, lærer du fra denne artikel. Diagonalskemaet er særligt nyttigt, hvis vægge "i en del af rummet" falder sammen - fordi den i modsætning til den sædvanlige diagonale klækning ikke understreger denne mangel.

Indhold:

Materialer og værktøjer

At arbejde vil kræve:

 • skarp konstruktion kniv;
 • maling ledning;
 • stigen;
 • stor børste;
 • trekant;
 • spatel.

Du skal købe følgende materialer:

 • Loftfliser i den rigtige mængde med tilsætning af et par stykker til trimning.

Ved diagonal affaldsstop er der meget mere end når man arbejder på den sædvanlige måde. Flisen skal være med sømme, fordi den sømløse ikke vil tillade at vurdere materialets usædvanlige placering i loftet, fordi sømene ikke vil blive synlige. Almindelige hvide firkantede plader, som derefter kan males med vandbaseret maling, er gode til at maskere fingeraftryk og lime pletter.

Rådet. Maling skal være så hurtigt som muligt efter stakning, helst samme dag. Hvis du udsætter maleriet i et par uger, bliver det sværere at gøre, fordi et lille støv vil sætte sig på loftet og sod.

 • Lim vil blive tilbudt i butikken sammen med fliser.

Mest sandsynligt vil det ligne en klar væske i en plastflaske. Det vil være ubelejligt at arbejde med sådan lim, fordi pladerne skal holdes i toppen med dine hænder i lang tid. Derudover vil det ikke give dem mulighed for at justere hinanden i højden, og kvaliteten af ​​arbejdet vil ikke være perfekt. Det er mere hensigtsmæssigt at bruge lim-kit, i dette tilfælde kan du justere tykkelsen af ​​limlaget og samtidig fylde afstanden mellem pladerne.

Gør lim med egne hænder

En god limning kan laves uafhængigt. For at gøre dette, i den sædvanlige efterbehandling eller akryl kitt tilføje ca. 10% PVA lim. Så for eksempel på polutorakilogrammoe spand spalt skal du tilføje 150 g bygningslim PVA. Tør kittet (i pulverform) fortyndes først med vand i overensstemmelse med instruktionerne på emballagen, og kun hæld lim.

Overfladebehandling

Først og fremmest skal du forsigtigt forberede overfladen: ryd den gamle hvidvask eller vandbaserede emulsion ud, tør røret af overfladen, du kan endda vaske det. De store depressioner er fyldte, fremspringene er afskåret. Tæt på revner og sømme med gips, du kan bruge til dette forstærkningsbånd. Sørg for at gå på loftet med en dyb penetrations primer. Enhver vil gøre: akryl, polymer, dispersiv, antiseptisk - alle er dybt absorberet i basen, holder sammen lagene, forbedrer kvaliteten af ​​efterbehandling, forhindrer dæmpning og udvikling af mikroorganismer.

Pletter på bundloftet kan skinne gennem tynde fliser. I dette tilfælde vil det være tilstrækkeligt at anvende et lag af hvid vandbaseret emulsion på den.

Trin for trin

Loftmærkning

Kvaliteten af ​​alt efterfølgende arbejde afhænger af dette afgørende stadium, derfor skal målinger foretages med al pleje. Opmærkning gør maskeringsledning. At arbejde med ham forudsætter tilstedeværelse af en anden person, men hvis der ikke er plads til at tage en assistent, skal du køre nogle fastgørelsesdele (søm, selvbetjente skruer på beton) til de rigtige steder, hvor den anden ende af ledningen kan fastgøres.

 • Trin 1. Definer midten. Rummets centrum er ved skæringspunktet mellem dets diagonaler, der er normalt en lysekrone placeret på dette sted. Vi slog ledningen med to diagonaler.

limning fliser

Du kan begynde at klæbe. Flydende lim er anbragt omkring omkredsen og et par dråber i midten, limspids spredes med en spatel. Hvis Titan og dets analoger anvendes, skal flisen presses til loftet, fjernes og presses igen efter et minut til sidst. En sådan operation gør den flydende lim tykkere, finishen bliver mere sikker. Hvis limen kommer på forsiden, skal du straks fjerne den med en fugtig klud.

 1. I midten til gengæld løser vi de første fire plader. Deres ydre hjørner bør ligge strengt på vinkelrette akser sporet i loftet. Internt - på det centrale punkt.

Når alle materialer er tørre, kan du male loftet og forstærke loftsplinten.

Video lektion: klæber loftet fliser diagonalt

At vide, hvordan man klæber loftet fliserne diagonalt, kan du variere mulighederne for at afslutte dette billige materiale, gøre designet af rummet meget mere interessant og samtidig skjule små defekter i rummets proportioner.

Interessant løsning Dette materiale er ret simpelt og "budget" belægning til loftet. Disse er oftest kvadratiske paneler til fremstilling.

God dag! Jeg besluttede at forsøge at lave en lille redecoration i soveværelset med mine egne hænder - skal du blot klistre på tapetet og opdatere loftet. Han er ikke meget.

Loftsskumplader er en meget smuk, overkommelig og enkel måde at dekorere loftet på. Variationer på markedet præsenteres i.

Hvor bedst skal man lime loftpladerne diagonalt: video

Flise diagonalt

Loftefliser (se Armstrog Loftefliser) er en god løsning for dem, der ikke ønsker at engagere sig i komplekse og lange reparationer, da de er nemme at bruge, funktionelle og har en god driftsfaktor. Det er meget værdifuldt at kende nogle få praktiske tips, som du uundgåeligt vil støde på, når du dekorerer loftet med dine egne fliser.

Loftflise er et godt efterbehandling materiale og passer i næsten ethvert værelse - stuer, køkkener, korridorer og endda badeværelser. Du har valgt den rigtige farve og størrelse på produktet, og før du er spørgsmålet, hvordan man limer loftsflisen diagonalt?

Hvilke værktøjer og lim skal du vælge? Nedenfor vil du læse en detaljeret tegleguide.

Valg af lim

Vi starter som normalt ved køb af de nødvendige materialer, så i sidste øjeblik vil du ikke indse, at noget ikke var nok, at du gik glip af noget og skaber forhold, hvor det bliver nemt og hurtigt at arbejde.

Polystyren flise klæbemiddel

Byggemateriale markedsføres af mange virksomheder, der specialiserer sig i fremstilling af limmasser til specifikke formål. Vi har brug for lim til loftfliser (se. Er det muligt at klæbe loftsplader på hvidvask?), Så det er mere hensigtsmæssigt at købe den mest populære type - "TITAN Wild".

Vælge en flise

Lim har god ydeevne og udgør ikke en trussel for mennesker, der er lavet af naturlige højteknologiske råmaterialer. Acceptabel pris, hurtig limning og kvaliteten af ​​arbejdet er vigtige kvaliteter ved valg af lim.

Loft flise - høj kvalitet og billig løsning

Før du begynder at lime fliser på loftet diagonalt, skal du først vælge den rigtige, afhængigt af typen af ​​vores værelse og dens designløsning (se Design af gipsvægslofter i hallen). Den billigste løsning er polystyrenfliser.

Køber en flise fra dette materiale, får du:

 • sikkerhed;
 • Alsidighed;
 • Nem installation og vægt;
 • Mindste tykkelse - højst 10 mm.

Sådanne fliser er holdbare og nemme at bruge, men belægningen er svær at vaske og opsamler støv.

Polystyrenfliser er tilgængelige i tre typer:

 • trykket;
 • injektion;
 • Ekstruderet.

Presset flise er det mest overkommelige materiale til dato, men det mindst holdbare. Indsprøjtningsflisen skaber let indtryk af et sømløst loft, såvel som klare lyd- og varmeisolering.

Flise som en måde at dekorere loftet på

Ekstruderet flise er den mest holdbare i naturen og er dækket af en speciel film, der kan vaskes, støvsuges eller vådt rengøres. Sortimentet af farver blandt polystyrenplader er meget rig - hvordan vælger man den rigtige farve?

Afhængigt af lokalerne tilbyder bygningsbutikker en bred vifte af teksturer og mønstre.

Flisen er hvid, men:

 • Du kan sætte et billede på det;
 • Maling med speciel maling;
 • Vælg en efterligning af træ, stof eller træ.

De dekorative egenskaber af fliser er rige og egnede til enhver form for lokaler.

Før du limer fliserne diagonalt, kan du se et lille videoklip på installationsprocessen.

Afslutningsarbejde

Enig, ikke alle er tilfredse med at lægge plader nøjagtigt parallelt med væggene, og du vil have noget nyt.

For at gøre dette kan man ty til forskellige designløsninger, for eksempel:

 • Flise lagt diagonalt;
 • Custom murværk;
 • Kombination af typer
 • Kombinationen af ​​forskellige farver af plader mv.

Vi vil se på, hvordan man limer fliser på loftet diagonalt og dræber to fugle med en sten - rummet vil mærkbart ændre sig, og du vil øve dig selv.

Husk på, at loftspladen er sjældent limet til hvidvask!

Loftmærkning

I begge tilfælde af at lægge loftet fliser limes på samme måde, men mærkning er af særlig betydning - en flad bagage vil afhænge af denne tilstand. For at flisen skal ligge fladt, starter vi markeringen fra midten af ​​loftet. Normalt en lysekrone hænger der, men du mangler måske det:

 • Vi tegner fire linjer fra midtpunktet til hjørnerne af rummet.
 • Vi deler de fire hjørner i halvdelen og får 450.

Placering af loftsmærkning

Således vil disse linjer blive hovedretningslinjen ved at klæde loftet med fliser, og installationen vil skifte 450 med hensyn til væggene.

Tip! Det skal tages i betragtning, at når man vælger en flise, er det bedre at blive styret af størrelsen af ​​det rum, hvor reparationen er meningen. Det er ikke altid klogt at bruge ikke-standard mureri, men i hvert fald skal du vide, hvordan man limer fliserne diagonalt i et stort rum.

Arbejdsproces

Loft mærket, lim købt, passende tid til installation af fliser. Det vigtigste er at starte, og så vil tingene gå ret hurtigt. Vi starter altid arbejde fra midten, fordi vi ved kanten af ​​rummet skal skære fliserne og forbinde det mod væggene.

 • Påfør et tyndt lag lim rundt om kanterne og en dråbe i midten, du behøver ikke smøre noget!
 • Nøjagtigt i midten af ​​loftet limer vi fire loftfliser;
 • Efter 3 minutter skal du forsigtigt fiksere på plads og trykke på;
 • Hold i 15 sekunder, indtil fliserne klæber tæt mod loftet;
 • På samme måde limer vi den anden flise osv.

Fliser, der er på kanten, kan omhyggeligt trimmes med en kniv eller kniv og dockes til væggen og vælger den ønskede størrelse. Prøv at spare penge ved at skære de nødvendige stykker ud af en flise, og glem ikke at fjerne limen fra flisens overflade, så den ikke tørrer ud og ødelægger overfladen.

Processen med at indsætte loftpladerne

Overrasket over, hvor hurtigt du kan få jobbet gjort? Vi genopdagede ikke hjulet og anbefalede ikke noget ekstra, hvilket forenkler processen.

Hvordan lim en flise diagonalt uden ledd? Dette afhænger normalt af valget af fliser, de fleste har lidt afrundede kanter. Store huller bør elimineres med et akrylbaseret fugemasse.

Du kan give rummet et færdigt udseende og lave kantkanten. Efter nogle enkle manipulationer bliver dit loft til et pænt og solidt lærred. Vi fjernede med succes de uregelmæssigheder og mangler på overfladen af ​​hovedloftet og sparer meget penge og tid på færdiggørelsen.

Forresten kan flisen let demonteres. Hvordan? På grund af det faktum, at vi lagde et tyndt lag lim.

 • Trowel med et hårdt blad;
 • Trappestige.

Afmontering foregår på princippet om skrabplader fra loftet og anvendelsesstedene for klæbemasse. Hvis du forbereder loftet til indsætning eller maling, skal hvidvaskningen selv fjernes.

Derefter dækkes loftet med en forstærkende primer med en rulle eller børste. Hvad hvis flisen ikke blev limet af dig?

Advarsel! Pas på uforsigtig demontering, ikke alle installatører bruger mastik og højkvalitetslim, så kan kantene simpelthen afbrydes og endda skære dig! Billige lim hærder fast og bliver svært.

Spørgsmålet om, hvordan man klæber loftfliserne på diagonalen kan betragtes som tilladt! Afslutningsvis vil jeg gerne bemærke, at i forbindelse med perfekt limede fliser skal hænderne vaskes oftere for at undgå gråtryk og overskydende lim på overfladen af ​​pladerne.

Du kan endda beslutte at male det i nogle farver eller installere en sokkel - det er op til dig!