Hvordan væske tapet lim på loftet

I dag tager vi et detaljeret kig på en meget interessant belægning, der ligner et normalt tapet, men det har ikke deres ulemper - det vil sige sømene.

Emnet for nutidens artikel er flydende tapet i loftet, levende billeder i indretningen samt en beskrivelse af materialet og instruktioner til selvapplikation.

Hvad er væske baggrunde lavet af?

Nogle mener, at flydende tapet er et gips, bare et ret non-standard look. Faktisk er dette næsten sandt, men i dette "gips" er der ingen hovedkomponent - sand.

Flydende tapet - en blanding af bindemidler, klæbemidler og blødgørere (hovedsagelig cellulose) og dekorative fyldstoffer, hovedsagelig af naturlig oprindelse. For eksempel: silkefibre, glitterpulver, glimmerpartikler og farvestoffer.

I tør form er dette en almindelig mørtel, som skal fortyndes med vand, indtil den ønskede konsistens er opnået. Blandingen påføres derefter på væggene med en spatel. Næsten alle kan klare dette, da denne fibrøse blanding i modsætning til naturlig gips er mere formbar og mindre lunefuld.

I sidste ende viser det sig, at belægningen, som føles som tekstilbaggrund, har en struktur, men er fuldstændig blottet for sømme.

Hvilke typer væske tapet er der?

Der er to hovedtyper: professionel mix og amatør. De første er uden farvestof, men de er meget mere overkommelige. Men mesteren skal vide præcis, hvor meget maling skal tilsættes til blandingen.

Den anden mulighed er helt klar til brug, har den angivne farve. Det er bare at tilføje vand.

Ud over denne adskillelse varierer væskebaggrund i typer af hovedfyldstof:

 • bomuld
 • silke
 • cellulose
 • En blanding af silke og cellulose

Det er jo mere naturligt materialet, desto dyrere disse belægninger. Silke - den dyreste, men de er værd at bruge på dem. Dette er en forholdsvis slidstærk belægning og bomuldsversion taber meget for ham.

Cellulose blandet med silke er en alternativ mulighed, det er mere overkommeligt, det har alle fordelene ved naturlige fyldstoffer, men det er ikke et helt naturligt stof. Denne mulighed er dog ikke værre og kan også betragtes som en miljøvenlig løsning.

Hvad er fordelene ved flydende tapet til loftet før papiret?

Flydende tapet har mange fordele foran konventionelle belægninger, såsom tapet og et simpelt kit.

For det første ser de meget mere interessant ud, og for det andet er det muligt at afslutte loftet med flydende tapet på ethvert plan, endog konveks. Meget bemærkelsesværdigt, de er velegnede til flertallede lofter og steder med hjørner, der er meget vanskelige at afslutte med papir for ikke at få bøjninger, warps og andre defekter.

Belægningen ser solid ud, støbt og helt glat.

Men disse er alle kun eksterne fordele. Der er også praktisk.

 1. 1. Flydende tapet er let at genoprette. I tilfælde af at et stykke er beskadiget (sige bygningen krymper og en chip er dannet), eller der var en lille oversvømmelse fra naboerne ovenfor, skrotes det ødelagte fragment med en spatel og "fumigeret" med en frisk fortyndet blanding. Derfor anbefales det at tage lidt væske tapet med en margen, så senere kan du nemt gendanne nogle beskadigede steder.
 2. 2. De er meget nemmere at anvende selv end at indsætte over loftet med tapet eller ideelt at sætte. Ved anvendelse af en sådan belægning kan en person klare sig uden involvering af specialister og assistenter.
 3. 3. For prisen kommer de ud ganske lidt dyrere, men deres holdbarhed er mere end flere gange (især fordi de kan genoprettes).
 4. 4. Flydende tapet er ikke underlagt falskhed og mister ikke farve i meget lang tid, i modsætning til papirruller.

 • 5. Denne belægning er godt åndbar, derfor er risikoen for svampeinfektioner og fugt næsten nul.
 • 6. Det er umuligt ikke at lægge mærke til, at væskebaggrunden lidt dæmper lyden og er, i hvert fald lidt, men en hindring for støj.
 • 7. Hvis der opstår en revne på væggen, vil der fra tid til anden ikke være noget synligt under væskebaggrundet, da de er plastik.
 • 8. Der er heller ikke behov for at glatte overfladen perfekt, slippe af med de mindste revner og ridser. En blanding af flydende tapet skjuler mange fejl i væggen. Men fanatisme er heller ikke nødvendigt, væggen skal være ret jævn og ikke helt uden forberedelse.
 • Men det er ikke alt. Flydende tapet er godt ud fra et miljømæssigt synspunkt. De er hypoallergeniske og egner sig til mennesker, der har en reaktion på kemi og støv.

  Hvad kan man sige om ulemperne? Ja, de er faktisk ikke kommet op med noget svært. Det eneste - farverne er meget for amatøren. Men hvis du er tilfreds med bare sådanne effekter, så søg ikke efter fejl, de er det ikke.

  Med et stort knæk kan manglerne henføres til den lange varighed af hærdning, cirka to dage. Men... Hvad er forskellen? Hvor kan du skynde dig?

  Valg til brug af flydende tapet på loftet

  Og nu skal vi gå videre til den praktiske del og se, hvordan dette materiale kan bruges i loftet. Omfanget af fantasi her er simpelthen ubegrænset. Ikke kun kan du spille på forskellene i teksturer, du kan også lave tegninger af dem! Se på dette billede, det ligner i interiøret.

  Rosen er lavet af en slags blanding, og baggrunden er lavet af en anden. Og vigtigst af alt er det al magt at lave egne hænder, næsten alle.

  Det ser også interessant ud, når flydende tapet kombineres med en glat, malet overflade. Antag, at du kan lave en kasse rundt om rummet i rummet, men at gøre det indre af det tekstureret.

  Det ser ikke værre end et strækloft! Og hvad det er, er applikationsteknologien enkel, men udsigten er meget solid. Det vigtigste her er at vælge farvebrønden.

  Du kan ikke blande teksturer og kun gøre kontrast til flydende tapet.

  Jeg vil gerne bemærke, at det ville være meget rart at duplikere loftets lydstyrke på et eller andet sted på væggene. Lad os sige at afslutte med flydende tapetkolonner eller buer. Så vil loftet se meget organisk ud.

  Teknologien til at anvende flydende tapet trin for trin

  Du ved allerede, hvad væske baggrunde er, og hvordan de ser ud. Lad os nu se på præcis, hvordan man anvender dem og hvor man skal starte efterbehandling.

  1. Det er nødvendigt at forberede loftet. Der er ikke behov for at glatte ned over overfladen af ​​kittet, men niveauet skal være så godt som muligt. Selv om det må indrømmes, at farven og de varierede farver af væskeformet tapet synliggør små fejl.

  2. Køb en primer og gå på loftet. Dette er et obligatorisk trin, uden hvilket det er umuligt at gøre. Hvis du ikke begynder at bruge en primerblanding, vil partiklerne af kitt ikke tillade væske tapet at klæbe godt til overfladen.

  Du kan fortynde primeren, og du kan anvende lige i sin rene form. Det hele afhænger af, hvad dit loftvolumen. Hvis hele overfladen er nok til en tank, kan du ikke fortyndes, og hvis ikke, er det bedre at fortynde med vand for at spare.

  Men her igen afhænger alt af det oprindelige lag af kitt. Hvis det er tykt, er det bedre at ikke fortynde jorden, fordi ellers vil der være en lille absorption.

  Brug ikke primeren Tserezit CT17, da den giver en lille yellowness, som kan vises på en farvet baggrund.

  3. Flydende tapet fortyndes som skrevet i instruktionerne. Generelt er det i princippet bedre at ikke stole på instruktioner, men at tilføje vand gradvis omrøring. Konsistensen skal være omtrent den samme som den tykke gips.

  Et vigtigt punkt: Hæld først den tørre blanding i beholderen, og tilsæt derefter vand. Når blandingen bliver den ønskede konsistens, tilsættes lidt mere og sæt til side til hævelse i 15-20 minutter.

  4. Tag en stor spatel, fra plexiglas eller rustfrit stål. Tænd den anden spatelblanding. Håndter derefter loftets overflade, sørg for ikke at skubbe hårdt.
  Laget bør ikke være for tyndt, lad det være volumen og ikke mindre end 2 mm tykt.

  5. Prøv straks at undgå uregelmæssighederne mellem det nye parti væske tapet og den tidligere anvendte blanding. Lige straks ned disse steder, ikke gå til senere.

  6. Når loftet er helt dækket, se kritisk og find forskelle og mangler. Blandingen vil stadig være ret plastik, derfor er det nødvendigt at svare straks.

  7. Lad loftet tørre i ca. 48 timer. Det er tilrådeligt ikke at oprette kladder, da dette kan forårsage overfladekrakning.

  Det er al teknologi. Som du kan se, er det elementært, men designet af loftet ved udgangen er meget originalt.

  Afslutningsvis kan vi sige en ting: gode ting, positiv feedback på netværket, så tag det let og handle!

  Flydende tapet på loftet - en kort vejledning

  Overraskende nok kan væskebaggrundet på loftet anvendes til enhver base, selv mindre uregelmæssigheder vil blive skjult.

  Afslutning af loftet - dette er ikke uvæsentligt stadium i reparationen af ​​lokalet. Det er på kvaliteten af ​​finishen vil afhænge af udseendet af rummet. Det sædvanlige maleri af lofter eller hvidvaskning er en ting fra fortiden. Selv tapetet på loftet klipper allerede få mennesker. Suspended og suspenderet lofter er blevet en slags almindeligt, men at anvende væske tapet på loftet er stadig en nysgerrighed, som bruges af designere. For at skabe et enkelt billede i indretningen er det nødvendigt at dekorere med flydende tapet ikke kun vores loft, men selvfølgelig væggene. Eller i det mindste elementerne i væggene.

  Passer som en finish i absolutte boligområder. Selv hvor der er meget fugtighed - og det er badeværelser, er der flydende baggrunde, der har god fugtighedsbestandighed. Men samtidig er de stadig et hundrede procent velabsorberende type finish, så de vil ikke fungere til køkkenloftet, fordi de vil absorbere lugt og cinder fra køkkenovnen. Hvis du beslutter dig for at sætte dem på loftet, uanset hvad, skal du lægge en gennemsigtig lak ovenpå.

  Den kan anvendes på loftsplanklofter. For at gøre lærredet på loftet mere farverigt, bruger mange flere farver. Og du kan danne farveoverganger mellem vægge og loft. Hvis du har et loft på flere niveauer, så kan du med flydende tapet give det større dybde eller glatte alle overgange fra et fly til et andet.

  Teknologien er ikke anderledes end anvendelse på væggene. For at undgå lofter med defekter, skal du vide, hvordan du korrekt forbereder overfladen. Det skal være helt identisk i dets absorberende egenskaber i hele området, og hvordan man gør det, lad os se.

  Loft forberedelse

  Der er meget flere krav på loftet end på væggene. Flydende tapet på væggene skjuler mange uregelmæssigheder, men i loftet vil uregelmæssigheder være synlige, da vi ser på loftet i et lidt anderledes perspektiv. Plus belysningen og alle bumpene vil kaste skygger. Derfor er det nødvendigt at henvende sig tættere på loftet. Loftene er udjævnet med et kit. Processen er ganske let, men du skal arbejde hele tiden med dine hænder op - det er det eneste vanskelige øjeblik. Justering af lofter med kitt er en ret budget løsning, der er tilgængelig for alle. Mange niveauer lofterne ved hjælp af suspenderede strukturer, men denne metode vil allerede være overkommelig, og derfor bør du selvfølgelig vælge. Flere detaljer kan læses her.

  Primer ansøgning

  Basen, som vil være under væske tapet, skal have en ensartet absorptionsevne og et farveområde. Hvis lofterne bare er kittet eller gips, så er det ikke nok. Det er nødvendigt at anvende primer. Dette gøres for at sikre, at lofterne ikke er støvede, og gips eller kitt vil ikke smuldre.

  Særligt forberede loftet for anvendelse af jord er ikke nødvendigt. Hvis det allerede er plasteret, skal det primeres flere gange. For at gøre dette skal du anvende det første lag af primer - dette er nødvendigvis dyb penetration. Det vil forbinde din kitt med pladerne mere fast og hjælpe med at fylde alle de porer, der blev dannet i processen med at udjævne loftet. Som et resultat er det værd at primer lofterne flere gange. Tager pauser mellem trin i 3 - 5 timer.

  Mange i stedet for primer bruger også hvid lim. Det skal være hvidt og det anbefales ikke at tilføje farver til det. Du kan kun tilføje i de tilfælde, hvor du f.eks. Vil anvende gul væske tapet i loftet, så du kan tilføje en gul farve til PVA, som vil matche farven på dit fremtidige loft.

  Når du har kontrolleret, at det primede loft er helt tørt, kan du begynde at anvende væske tapet. Hvis du ønsker at oprette en slags ansøgning, skal du, inden du ansøger, foretage den korrekte markering.

  For at danne en overgangsstrimmel fra loftet til væggene er det nødvendigt at vælge en neutral overgangsfarve. En sådan overgangsbarriere gøres ret let. En delestribet på 35 til 50 centimeter bredt er tegnet på loftet, maskeringsbåndet anbringes rundt om kanterne og lige langs det. Du kan anvende flydende tapet på loftet fra ydersiden af ​​sektoren, som vi først vil udfylde med tapet.

  Mange kunstnere gør på lofterne simpelthen fremragende applikationer ved hjælp af flydende tapet. Men sådanne tegninger er lavet i henhold til specielle skabeloner, som i forvejen er udarbejdet af ret tykke ark papir. Alle skabeloner er fastgjort i loftet med tape.

  Sådan laver du flydende tapet

  Hver pakke har en manual, der kun skal studeres og udføres, som den er skrevet der. Som følge heraf får du en løsning af god kvalitet og den rette konsistens.

  For at sige det simpelthen, skal indholdet af pakken bare hældes i en skål med den nødvendige mængde vand. Alt er blandet, og du skal vente til limen begynder at svulme. Derefter skal blandingen blandes grundigt en anden gang. For al enkelhed er der nogle regler for blanding af flydende tapet:

  • Hver pose skal æltes separat og rengøres.
  • Knæning udføres kun for hånd, værktøjer kan beskadige bindemiddelfibrene.
  • Hvis der er nogle dekorative tilsætningsstoffer i posen, så hælder vi dem først i vandet og blander dem grundigt. Først efter dette væske tapet er tilføjet.
  • Flere dele kan kun blandes, når de allerede er infunderet og en klæbrig masse er dannet.

  Det er ikke nødvendigt at købe en løsningsstump, en del skal forblive. Fordi du i fremtiden ikke finder den nøjagtige skygge, og som følge heraf kan der være en plet på loftet, som adskiller sig fra resten af ​​området.

  Der bør altid være en reserve, da ingen garanterer at du vil anvende kvalitet første gang. Som følge heraf bliver en del i processen forkælet, for vi gør alt sammen med egne hænder, og især for første gang kan alt være.

  Teknologi til at anvende flydende tapet på loftet

  Før du begynder at anvende i loftet, er det nødvendigt at bestemme viskositeten og kontrollere, hvor godt de vil holde sig til overfladen, der skal limes. Hvis du ser, at tapetet er distribueret ret vanskeligt, så har du lavet en tyk løsning, og du skal hælde lidt vand og omblande.

  Tilsæt ikke straks for meget vand, da det vil være nødvendigt at vente, indtil overskydende fugt er fordampet. Til anvendelse af flydende tapet er det ønskeligt at anvende en særlig bred rist. Blandingen anbringes i loftet med en lille plaster, og derefter ved hjælp af en rivekniv er den jordet til det krævede område og til den krævede tykkelse.

  Professionelle bruger graters med smalle blade. Det er meget lettere at se sammen med dem, efter hver håndbevægelse, hvordan fibrene fordeles. Ofte bruges de i udsmykning af vægge med dekorative gips. Med alt dette er arbejdet stærkt forenklet, da løsningen fordeles let og hurtigt over hele overfladen.

  Prøv straks at bringe stykket til efterbehandling. Når væske tapet på loftet fordeles med det nødvendige lag, er det bedst at niveauere dem med en ekstra bred spatel. For at forbedre glideren er det nødvendigt at fugte det med lidt vand. Når du har udfyldt det krævede område, kan du gøre en slags test for kvaliteten af ​​det udførte arbejde. For at gøre dette skal du blot tænde lysekronen og fremhæve det færdige stykke med sidelys. Alle uregelmæssigheder vil straks blive afbrudt, og det vil ses, om du har udjævnet godt nok eller ej.

  I slutningen af ​​arbejdet skal du vente til alt er helt tørt. Det er interessant, at flydende tapet ikke er bange for drafts overhovedet, i modsætning til populære vinyl tapeter. Flydende tapet tørrer helt og greb selv under de mest ugunstige forhold, hvor almindeligt tapet ikke kan klæbe ordentligt.

  Video: Sådan appliceres flydende tapet på loftet

  Du må aldrig smide rester af en blanding af flydende tapet. Efter fuldstændig tørring kan der opstå nogle fejl i arbejdet. Det er her, hvor restene vil blive reddet, hvorved du kan fjerne manglerne.

  Det sker, at væggene eller loftet udsættes for mekaniske skader. I dette tilfælde kan et tilstrækkeligt stort stykke skrælles af og et nyt lag af gamle rester kan dannes på det beskadigede sted. Gamle væske baggrunde på loftet fugtes med lidt vand og fjernes let med en almindelig spatel. Genfyld det område, vi har brug for.