Teknikken til at male vægge uden pletter og spor: hvordan man maler med vandbaseret maling og andre malinger ved hjælp af en rulle

Rollercoating er en populær løsning til efterbehandling. Specialiserede ruller til forskellige farvesammensætninger og overflader er et eksempel på en kombination af enkelhed og brugervenlighed med lethed at mastere selv af ikke-professionelle malere.

Maling af væggene med en rulle: valget af værktøjer og funktioner i processen

Roller - et værktøj til maling. Det forenkler processen med at påføre maling, fremskynder behandlingen af ​​store overflader, reducerer forbruget af farvesammensætningen.

Arbejde med en rulle giver dig mulighed for at styre lagets tykkelse og rette uregelmæssighederne i applikationen, mens malingen stadig er tør.

Resultatet af brugen af ​​værktøjet er en ensartet belægning.

Malerulle: En simpel løsning

Valget til fordel for rullen betaler mange fordele ved at arbejde med det:

 • lette fordelingen af ​​farvestoffet
 • fraværet af akkumuleringer af maling, dannelse af udtværinger, pletter, pletter;
 • nemme manipulation på grund af mekanisk fremadgående rotation;
 • evnen til at bruge stencil og tekstureret dyser
 • mindre chance for hårtab eller børster end børste.

Maleri Teknik: Eksisterende Valg

Ved brug af en rulle skal opmærksomheden lægges på malingens kvalitet: Manglende maling på værktøjet kan føre til dannelse af ubeskadigede steder, der er vanskelige at bemærke under arbejdsprocessen. Sådanne "skaldede pletter" skal duplikeres med et yderligere lag maling, da de stiplede streger vil bryde ud af overtrækets ensartethed.

En almindelig metode til at arbejde med en rulle er "brev W" -teknikken: vertikale striber overlapper hinanden hinanden ved krydset, så du hurtigt kan male et stort område. Farven ved farvning på denne måde tillader ikke malingen at tørre før arbejdet slutter, hvilket gør det resulterende lag glat, visuelt konsistent.

En anden måde at undgå huller og strimler er teknikken med "kvadrater". Det består i en betinget opdeling af væggen i firkanter i hjørnerne, som er skiftet skiftevis og derefter smeltet sammen i en enkelt belægning med vandrette striber. Denne metode afhænger af belysningen af ​​rummet og tager hensyn til lysets retning fra vinduet.

Valg af ruller

Alt udvalg af ruller er baseret på forskellen i deres formål (brug til forskellige malinger, overflader, områder af den malede overflade).

størrelse

Største ruller er opdelt i tre typer.

 1. Mini-designet til lokalt arbejde i små områder, i hjørnerne, til stencils. Også mini-ruller på en gummieret base bruges til at styrke leddene, hvilket øger belægningen af ​​belægningen til væggen.
 2. Midi-ruller af mellemstørrelse, bekvemt til de fleste malingoperationer. De bruges til at male vægge, gulve, lofter, og det korrekte udvalg af frakker giver dig mulighed for at arbejde med alle typer maling.
 3. Maxi - store ruller, hvor det er vanskeligt at spore applikationens ensartethed og manglende huller. Brugen af ​​maxi-ruller fundet i primeren virker på store områder såvel som i skabelsen af ​​det primære belægningslag, som vil blive dækket af efterfølgende efterbehandling.

En række rullestørrelser observeres også inden for række specialiserede ruller til ujævne overflader, aggressive farvestoffer, strukturelle maling eller bitumen.

Skumgummi

Afviger i den høje absorberende evne og er egnet til maling af flertallet af overflader. Skumgummidysen er valgt til vandbaserede eller klæbende malinger og lakker.

velour

Det giver en flad overflade, der er anbragt på lofter eller et færdiglag på væggene. Velour er velegnet til brug af vandbaserede maling og olie maling, men absorberer løsninger dårligt, hvorfor det ofte er nødvendigt at samle maling fra pallen.

polyamid

Syntetiske pelsovertræk til ruller er universelle: Passer til alle typer maling- og lakforbindelser, er ikke bange for aggressive opløsningsmidler, absorberer og giver maling. Derudover er polyamidruller nemme at vaske efter maling, så de varer længe.

Fur ruller er forskellige i grad af fluffiness og giver fremragende resultater selv på ujævne vægge på grund af længden af ​​bunken. Pelsbeklædninger (kunstige eller naturlige) anvendes til vanddispersion, olie, alkydforbindelser, forskellige belægninger påføres uden sprøjtning. Fur rollers bidrage til at skabe et ensartet lag af maling, selv på overflader med revner, dråber, chips. Velegnet til maling af store områder.

Hvordan male mure korrekt

Valget af rullen afhænger også af den anvendte type lakering. Hver maling har funktioner, rettidig registrering, som vil gøre arbejdet med en rulle af høj kvalitet og effektiv.

Vandbaseret maling

Det bedste valg for vandemulsionen er ruller belagt med velour eller lint.

Velourcoats har en svag absorberende styrke, så den passer bedre til små størrelser af malede overflader.

Pile ruller er en dyr løsning (især lavet af naturlige materialer), men de har flere fordele:

 • muligheden for at vælge længden af ​​bunken for at skabe lag af en vis tykkelse (for en tynd en - en kort bunke, for en tyk en - en lang);
 • bruges til ensartet maling af vægge og til dekorative overflader;
 • lang operation
 • Tilgængelighed af specielle aflange lint til porøse, ru overflader.

emalje

Emalje maling bruges til at opnå en blank overflade, så kravene pålægges den indledende glathed af væggen og rullens materiale, som ikke må forlade partikler eller luftbobler. Oprettelse af en blank belægning kræver en vals af naturlig uld af stor størrelse - dette giver dig mulighed for at få tid til at anvende emalje uden udtørring af strimler.

Silikatmaling

Funktionen ved at påføre silikatmaling med en rulle er, at coatets materiale skal ringe og give den samme mængde opløsning fra strimlen til strimlen, ellers vil forskellen i tykkelsen af ​​lagene være synlig visuelt. Til silikatformuleringer udvælges syntetiske ruller og specialpaller med et sted til rullning i form af et gitter, hvilket fjerner unødvendigt overskud.

Andre typer maling

Den moderne sortiment af maling kan skabe vanskeligheder med at vælge en rulle. I dette tilfælde er det bedre at kontakte konsulenten i butikken, som vælger værktøjet under hensyntagen til malens egenskaber. Derudover skal du være opmærksom på brugsanvisningen, som skal forekomme egnet til rullesammensætningerne. Så til maling af vægge med latexmaling er det bedre egnet rulle med et minimum af syntetisk bunke, og når man anvender alkyd, kan blandinger ikke uden børste, som også skal være egnet til mærkning.

Hvorfor er der skilsmisser og striber: ekspertrådgivning

For at undgå defekte områder på den malede overflade er det nødvendigt at følge en række obligatoriske instruktioner for at arbejde med rullen.

 • Pelsbeklædningen skal kontrolleres for kvaliteten af ​​bunken stadig i butikken (et kvalitetsværktøj er, når strukturen tager sit oprindelige udseende op, når den holdes med en palme, med en lille trækning, pelsbeklædningens hår er ikke adskilt fra rullen).
 • Valsens metalramme bør ikke have fremmede pletter af gammel maling, rust; Rotationsmekanismen skal være glat, fri.
 • På trods af at rullen giver dig mulighed for hurtigt at male overfladen, når du arbejder med en bestemt farvestofsammensætning, er det nødvendigt at beregne den nøjagtige tid for dens tørring. Skilsmisser og striber er oftest dannet ved leddene i forskellige lag. Derfor vil overholdelse af teknologier til maling, lak og væskebaggrund tillade dig at undgå dårlige kvalitetsresultater.

Brugen af ​​en rulle til påføring af maling er således den bedste kombination af pris og kvalitet: værktøjet kræver ikke store økonomiske omkostninger, passer til alle overflader og er nem at bruge.

Hvordan male væggene, så der ikke er pletter

indhold

Hvordan male loftet uden pletter?

Hvordan male loftet uden pletter?

For at male loftet uden skilsmisse - behøver ikke et kvalificeret team af bygningsarbejdere. Dette problem kan løses af dig selv. Selvfølgelig er der hemmeligheder for det perfekte maleri, og alligevel - det er ikke så svært, som det ser ud til.

Til dette formål har du brug for en række værktøjer, god forberedelse af loftets overflade, som du skal male efter.

For alt at være ved hånden er det vigtigt at lave en liste over nødvendige materialer og købe alt, hvad du har brug for.

Lad være med uden værktøj: stige, vask, tøj (med hætte), briller, maling. pensel, tape, rulle og god maling af høj kvalitet. Det er ikke svært at bestemme sin mængde, i gennemsnit pr. 1 m² -300 gram maling.

Når materialer og værktøjer allerede er der, skal du begynde at forberede værelset: frigør rummet fra møbler, tæpper (væg, gulv), udstyr. Hvis dette ikke er muligt, kan du simpelthen dække det hele med en olieklæde eller film.

Forbered loftet til maleri skal være obligatorisk. For at gøre dette har du brug for en ren og tør klud, som tørrer loftet, og derefter skraber af rester af gammel maling så hurtigt at rive det gamle tapet. Hvis der er pladser i loftet med svampe, skimmelsvamp, behandler jeg dem med en alkalisk opløsning.

Visse steder, der ikke er planlagt til at male - klistret over med skotbånd.

Når forberedelsen er afsluttet, fortsæt til primerarbejdet. For primerloft anses den mest egnede akrylprimer. Efter at have været ved at male direkte. Tag en rulle (kun bred), en vanddispersionsmalingopløsning og lak loftet i et enkelt lag. Når du har færdiggjort arbejdet fra bunden, kan du se fejlene i loftet, de skal males over meget forsigtigt, langsomt.

Vi tager nu ikke fortyndet maling og rulle (kan male med en børste) læg et lag på overfladen af ​​loftet. Behøver at male fra kanterne til midten af ​​loftet. Som følge heraf skal du få bands, der let kan finde hinanden. Strimlen skal i gennemsnit være ca. 50 cm bred og 1 meter lang.

Meget afhænger af retningen af ​​malingslagene. Det lag, som vil være det sidste, men er rettet vinkelret på vinduet, og det sidste er parallelt med vinduet.

Det anbefales at bruge flere ruller (små og mellemstore villi) til at påføre det sidste lag af maling i loftet. Det skal bemærkes, at para-rullerullerne ikke er egnede til dette formål.

Det er nødvendigt at vente lidt mellem lagene af maling, det vil sige indtil det tørrer. Hvis du skynder dig, vil malingen begynde at falme, og der bliver heller ikke nogen glathed.

Ved afslutningen af ​​arbejdet skal strimlernes ledninger rengøres med sandpapir. Dette er den eneste måde at opnå effekten af ​​et ensartet malet loft på, hvorved pletterne er næsten usynlige.

Hvordan male væggene uden skilsmisse med egne hænder: helst uden striber

Hvordan male væggene uden skilsmisse med egne hænder: helst uden striber

Udgivet i "Reparation uden problemer." I 13 år har vi arbejdet på Moskva-markedet. Ring til +7 (985) 127-85-59. | Forfatter: "Vores brigade"

Hvordan man maler væggene uden skilsmisse med egne hænder, instruktioner - alle ved, at reparation er besværligt, men alle drømmer om et smukt og hyggeligt interiør, og det er især rart, når det vil blive dekoreret med egne hænder eller finde ud af sådanne tilsyneladende smågrise som malerier uden skilsmisse. At komme i praksis uden at studere teorien er hensynsløs, det kan vise sig at være en skuffelse med den opnåede kvalitet, og de spildte materialer vil heller ikke blive returneret, derfor vil vi først lære videnskaben og derefter fortsætte med at øve.

Malede vægge har mange fordele i forhold til andre former for dekoration. Sådanne reparationer er enkle, ukomplicerede, billige og let udskiftelige. Men der er sådanne vægge og en stor minus. Enhver selv de mindste fejl er tydeligt synlige på en glat overflade, så du skal beherske teknologien, ikke kun hvordan man maler vægge uden striber eller striber, men også hvordan man forbereder overfladen før maling (se Hvordan male mure i en anden farve).

Hvis overfladen ikke tidligere er blevet malet, skal den rengøres og eventuelle synlige fejl korrigeres med en kitteløsning. Efter det skal du vente, indtil det tørrer godt ud, i gennemsnit er det ikke mere end en dag og rengør overfladen ved hjælp af sandpapir eller andet elværktøj. Dette er en forudsætning, hvordan man undgår strimler, når man maler vægge, samt selvkvalitets reparation af høj kvalitet.

Hvis væggene allerede er malet, vil processteknologien være anderledes. Først skal du fjerne den gamle belægning på nogen måde. Hvis væggene er dækket af forme, svamp og andre forureninger, så kræves der en dybere rengøring, speciel behandling, og først efter det er det nødvendigt at fortsætte med tømning, priming og efterfølgende maling af væggene. Når alt det indledende arbejde er forbi, fortsætter vi med at mestre hovedprocessen, hvordan man maler væggene uden striber.

Stages maleri vægge uden strimler

Hovedhemmeligheden er, hvordan man undgår striber, når man maler vægge. Det er at producere farvning i to modsatte retninger, og de endelige bevægelser skal gøres fra top til bund, hvilket vil skabe den rette visuelle effekt. Et andet vigtigt punkt i farvningen af ​​væggene vil være grundig fjerning, dette vil medvirke til at undgå smudder eller pletter. Et andet vigtigt tip er ikke at anvende et tykt lag af maling, især olie, det vil tørre i lang tid og mere sandsynligt at beskadige en sådan overflade.

Hvis du skal male store områder, er det bedre at opdele området i sektorer og male i en rækkefølge. Desuden kan opdelingen i sektorer kunstigt foretages ved hjælp af maskeringstape. Overflader med uregelmæssigheder eller lindring skal omhyggeligt males over, under alle omstændigheder må der ikke anvendes store mængder maling, så du vil helt sikkert have lækager, og også sådanne steder vil tørre i meget lang tid (se Tørretid for olie, akryl, vandbaserede maling).

Det er bedst at male væggene med dine egne hænder uden striber med en rulle. Dertil har du brug for en speciel malingbeholder og flere typer ruller til at male skumbordplanken. Maleriets proces er ekstremt enkel, efter at der er ansøgt om tre streger pr. 1 m3, skal du skygge korrekt med en tørrulle.

Hvordan male mure i lejligheden korrekt?

Hvordan male væggene i lejligheden: anbefalinger

Malede vægge i lejligheden tiltrækker opmærksomhed, fordi deres område er signifikant i omfanget af den eksisterende bolig. Hvis arbejdet blev gjort "slipshod", så revner, børster rynker, pletter og børstetryk væve unattractively foran dine øjne. For at opnå et godt resultat skal du følge en bestemt rækkefølge.

Før man maler væggene i rummet, bør de være forberedt. Det er nemmest i situationen, da det "eksperimentelle" fly ikke blev udsat for det foregående maleri. I dette tilfælde fjernes alt støv og snavs grundigt fra den pudsede overflade. Det er nødvendigt at kontrollere, om der er revner, potholes, uregelmæssigheder og andre fejl, der kræver reparation. De eksisterende mangler korrigeres med en kitt, og så igen renser vi det eksisterende snavs og støv. Ellers falder lag af maling ujævnt, hvilket vil føre til revner og flak.

Hvis dine vægge allerede er malet eller dækket med tapet, skal du handle anderledes. I første omgang bør du fjerne og meget omhyggeligt det forrige lag af maling eller tapet, rengør overfladen fra tapetlimmen. Og hvordan man maler væggene i lejligheden, hvis det gamle tapet skal holde sig ret tæt? Dette er ikke at sige, at denne metode ofte praktiseres, men du kan stadig male væggene uden rydning. For at gøre dette skal du først fordybe overfladen med en alkyd-primermaling og sprede den 1/3 med hvid spiritus.

Hvordan male væggene i rummet, hvis der var gamle revner, svampe, oliefletter osv. Berørte områder behandles nødvendigvis med alkaliske eller sure forbindelser, isoleres ved syreblandinger eller fjernes mekanisk. Stykker af dårlig gips fjernes, de skal udskiftes med en ny belægning. De eksisterende revner øges først lidt, og derefter lukkes: Grunne "helbrede" med alabaster og store - med en opløsning med tilsætning af alabaster eller PVA lim.

Sørg for at væggene er klar til yderligere arbejde, læg en primer. Penetrerer ind i porerne på overfladen, styrker jorden det, forbedrer adhæsionen af ​​de påførte lag af kitt og forskellige maling.

For at opnå et jævnt maleri af væggene, vil det være nødvendigt at behandle den olierede overflade med fint sandpapir og anvende et andet lag jord. Det er kun muligt at påføre maling efter fuldstændig tørring af overflader. Dette gøres også i flere lag, hvoraf den sidste anvendes i retning af lysstrålerne.

Hvordan male væggene: Mal applikation

Efter at have forberedt pladsen til aktivitet, opstår der et logisk spørgsmål: hvordan man maler væggene korrekt. Uden kendskab til detaljerne, et forkert smøre - og alt arbejde vil blive forkælet.

Maling påføres jævnt. Du skal først bevæge sig i en retning og derefter - vinkelret på den første bevægelsesretning. Det er ikke nødvendigt at være doven til at skygge, ellers vil overfladen ikke være ensartet farvet, efter lidt begynder den overskydende maling, der ikke er skraveret, at dræne, og overfladen tager et upartisk udseende. Af samme grund må du ikke bruge for flydende maling eller maling i flere tykke lag.

De sidste børste bevægelser skal ske fra top til bund.

Hvis der anvendes malinger på linolie, så bliver de i slutningen vinkelret på retningen af ​​den foregående bevægelse med lette udjævningsbevægelser. Det anbefales at vælge en børste.

For korrekt maling af væggene i store områder skal de først opdeles i mindre områder, hvilket kan være begrænset til lameller eller sømme. Malingen på lakken kan males helt på dørbladet, men når man bruger olieemaljer, kan man opnå det bedste resultat ved at dele hele området i visse små områder.

Svære relief overflader med indrykning af forskellige planer kræver ikke anvendelse af en stor mængde maling, fordi det vil begynde at dræne og grimas, og det vil tørre meget længere.

Hvordan male jævnt muren, hvis der ikke er andre vartegn? Det er nødvendigt at bruge et selvklæbende tape, der er limet til en linje, der er brudt i forvejen med en lodret ledning eller ledning.

Hvilken maling skal male væggene?

Hvad maling til at male mure i forskellige rum, hvad skal der tages i betragtning ved valg og hvad skal man være opmærksom på? Spørgsmål er rimelige. Faktisk er der i køkkener og badeværelser høj fugtighed, og stuerne er tørre. Og hvis betingelserne er forskellige, skal malingen for dem være anderledes. Eller er det stadig muligt at finde en universel mulighed?

Eksperter siger, at det er bedst at bruge vandbaseret maling til at male væggene i boligområder. Dette valg er begrundet i en række funktioner:

Manglende giftige komponenter;

Der er ingen karakteristisk lugt;

Brandsikkerhed (på grund af manglende organiske opløsningsmidler).

Du kan møde navnet på dispersionsmaling, tekstureret maling på væggene med vandbaseret maling. Dette skyldes, at malingen kan bestå af forskellige bindende komponenter baseret på vandig dispersion af polyvinylacetat, styrensampolymerer, polyacrylater og pigmenter. Komponenterne opløses ikke i vand, men suspenderes i det. Efter påføring af malingen og fordampningen af ​​vand er der skabt en film på overfladen.

Når væggene var malet med vandbaseret maling og fik dem til at tørre ordentligt, danner den tørrede film en fugtighedsbestandig belægning. Derfor er det konklusionen, at det er muligt at anvende sådan maling i værelser med høj luftfugtighed.

Maling af væggene med vandbaseret maling kan være mursten, træ, beton, pudsede overflader og gipsplader. Du bør ikke lægge dem på metalprodukter og fly, da tilstedeværelsen af ​​vand i sammensætningen kan føre til rust.

Hvordan male væggene med vandbaseret maling? Er det nemt? Særlige vanskeligheder bør under alle omstændigheder ikke forårsage. Undtagelser kan gøre overfladen med en blank belægning. Men på vanddispersionslaget kan der påføres nogen form for maling.

Hvordan male vægge med vandbaseret maling, hvis du vil skabe dit eget unikke interiør med farve? I det foreliggende tilfælde skal du først og fremmest bestemme om fortrængningen af ​​maling, som er nødvendig for at male alle de nødvendige fly. Husk, at hvis du fejlagtigt tæller "rod" i farver, er det umuligt at undgå at bruge en malerulle til at male loftet med vandbaseret maling. Nå, hvis en lille smule maling stadig er tilbage, hvis væggene sidder fast et eller andet sted, eller de er malet af børn.

For at gøre farvede malede vægge i en lejlighed skal du tage hvid maling i den rigtige mængde og bogstaveligt talt tilføje et farvestof til det i en dråbe, glem ikke at blande det grundigt. Husk at farven på muren på væggen og i tanken bliver anderledes. Du har brug for et kontrolslag på væggen for at sikre, at gamma er valgt i overensstemmelse med dine egne ønsker.

Vandig emulsionsmaling er bedre at male væggene i flere lag (2-3). For det nederste lag kan fortyndes med vandmaling, men ikke mere end 10%. De følgende lag påføres ufortyndet.

Hvordan male mure med en rulle og hvordan man vælger det?

Før du forstår, hvordan man maler væggene med en rulle, skal man forstå sit design.

Enheden selv består af en rulle (rulle i en "pelscoat" eller cylinder) og et håndtag med en ramme. Det er meget bekvemt for dem at male store områder, som beton og gips.

De mest populære ruller, hvor pelsbeklædningen opvarmes ved en metode på en rulle. Under afkøling er den fastgjort til rullen. Forbindelsen er pålidelig og holdbar, der er ingen søm på overfladen, og det er meget vigtigt, når man maler.

Hvordan man male en væg med en rulle afhænger af materialets kemiske modstand.

Polyacryl eller nylonrulle med stofunderlag. De er kendetegnet ved materialets styrke, er resistente over for aggressive medier, oftest produceres de i hvid med flerfarvede striber. Denne model er velegnet til epoxy, polyurethan eller nitrocellulose maling.

Det er bedre at male væggene med polyester og velour ruller, hvis du bruger alkyd eller olie maling. Polyester absorberer maling godt, og velour er fleksibel og holdbar, den kan vælges til efterbehandling og lakering.

Det er bekvemt at male væggene med en skumgummisk rulle, hvis der anvendes vandbaserede, akryl-, silicat- eller siliconemalinger.

Hvordan male væggene med en rulle, hvis væggene er store? Til dette har producenterne leveret ruller af forskellig størrelse.

For korrekt maling af væggene med en rulle skal du forberede dig. Forbered en flad metalboks, hvor de langsgående vægge ligner en trapezforms form. De sigceller, der skal installeres i kassen, skal være ca. 10-20 mm. Efter at have rullet sigten over sigten, vil du fjerne alt overskydende maling, der kan ødelægge alt dit arbejde med dets ujævne slag og dråber.

Teknik for arbejde: Et areal på ca. 1 kvadrat. Meter skal påføres 3 striber maling, derefter rullet dem presset rulle, sikrer en ensartet fordeling af maling på overfladen.

Hvordan male en stribet mur med en rulle? Hvordan opnår man en glat linjetegning? Intet kompliceret her, bare lidt kreativitet og tålmodighed.

Forbered en smal børste og rulle, maskeringstape, lak og maling. Og derefter fortsæt i henhold til trinvise instruktioner.

Lav blyantmærker af fremtidige strimler lige på væggen. Maskeringstape er limet på en sådan måde, at blyantstrimlerne viser sig at være malet over som et resultat. Selvklæbende tape skal limes tæt på flyet, så striberne bliver helt glatte.

Tag en lak og en lille børste. Løs sømmen mellem væggen og båndet. Dette forhindrer maling i at flyde under båndet. Det er nødvendigt at male over tape, men det er umuligt at gå ud over kanterne.

Hvilken maling er bedre at male væggene for at få båndet og hvilken farve skal man vælge? Det hele afhænger af dit interiør og rummet hvor reparationen skal holdes. Men uanset hvilken maling der vælges, vil ordningen for påføring af farvestoffer til alle være det samme som skibsparkeren. Anvend dem strengt mellem strimlerne af tape. Lad malingen tørre godt, ikke haste for at fjerne båndet. I en fart, vil drypperne blive tilvejebragt.

Maler væggene med striber, men mindre, med samme teknologi. Den eneste forskel er, at væggen er dækket med en basisfarve, og derefter bliver farvede striber påført.

Badeværelse og køkken: hvordan og hvad skal man lave?

For at male væggene på badeværelset er det nødvendigt at udføre følgende procedure:

Priming (enhver vandtæt primer).

Putty og sandpapir behandling.

Anvendelse af vandtæt imprægnering gennemtrængende virkning.

Det første lag af primer vandtæt maling.

Nu kan du male væggene i badeværelset, male på dem hav og ocean landskaber, eller hvad du vil se i dette rum.

Og hvordan man maler væggene i badeværelset og hvad maling for at skabe maleriske malerier? Vælg en vandtæt finish maling: maling det temmelig godt, desuden tager vi højde for høj luftfugtighed i rummet.

Top maling væggene i badeværelset bør være farveløs styrende lak, som vil gøre det muligt for din sammensætning at blive mere holdbar.

Hvordan male mure i køkkenet og er der nogen funktioner? Her skal du tage højde for tilstedeværelsen af ​​åben ild, husk at brandfarlige materialer er forbudt at bruge.

Det er bedre at male væggene i køkkenet med halvglansede og glatte kompositioner, da en sådan overflade bliver mere jævn og ikke absorberer snavs. Det er meget nemt at passe på et sådant maleri: det er nok at tørre med en fugtig klud.

Men der er også deres egen "men": jo mere glans, jo mere synlige er ujævnhederne i basen. Matte maling er i stand til at skjule fejl, men få det med tilsætning af siliciumoxid, hvilket giver overfladen en usynlig ruhed. Og det bidrager til ophobning af snavs og støv.

Hvad du skal vælge, er op til dig at beslutte. I enhver specialbutik kan du få gode råd om, hvad du skal vælge, og hvad du skal kombinere. Fortsæt med dine ønsker og egenskaber ved dækningsmidlerne. Glad reparation!

Mal vægge med vandbaseret maling.

Relaterede Tagged Posts

Hvilken form for kittens brug for badeværelser til maleri
Indhold Puttying vægge i badeværelset Sådan male væggene på badeværelset Maling af væggene på badeværelset: omdanne badeværelset til et sted for afslapning Kittet med en rulle Bemærkninger: Sætning af væggene.

Hvordan male en væg med en rulle uden striber? Video.

Mal vægge uden striber og striber. Tjek de tre vigtigste tips.


Roller, det mest bekvemme og alsidige værktøj til maling af vægge. Den endelige virkning af maleri væggene afhænger af kvaliteten af ​​den valgte maling, og selve proceduren er ganske enkel, men du bør være opmærksom på flere faktorer, som har stor indflydelse på den ensartede fordeling af farve og det endelige resultat.

1) For at jævnt påføre maling er det nødvendigt at forberede vægoverfladen på forhånd. Ensartet dækning afhænger af væggen. Korrekt forberedelse indebærer reparation af defekter og dækker overfladen med primer. Takket være dette niveau, som garanterer den korrekte brug af maling.


Særlige tilsætningsstoffer er inkluderet i primeren, der eliminerer eventuelle forskelle i tekstur og farve under farvning. Dette er især vigtigt ved reparation af skader på væggens overflade. Jord påført med et tykt lag på overfladen af ​​væggen med en rulle. Jord, takket være specialkomponenterne trænger ind i substratet på en sådan måde, at det bliver homogent, forbedrer overfladen og reducerer malingforbruget, hvilket reducerer reparationsomkostningerne.

2) Årsagen til at ridse under maling kan være en uhensigtsmæssig rulle. Ruller er opdelt i tre kategorier i henhold til længden af ​​bunken - og valget afhænger af den overflade, der skal males. Ruller med kort bunke (6-10mm) - maleri glatte vægge - for eksempel: på gips. Rullen med en gennemsnitlig lang bunke (13-15mm) er beregnet til traditionel maleri, kitt og strukturelle tapet. Roller med lange børstehår (19-30mm) bruges bedst til maling af ru overflader som mursten, betonvægge eller bygningsgips.

Også vigtige faktorer ved valget af en rulle er størrelsen og materialet som det er lavet på. Overvej ruller lavet af plast eller metal, pels eller skumgummiplade. Valget bør tilpasses den type maling, som du planlægger at bruge til maling af vægge. Til vandbaserede maling er det bedre at vælge en rulle med mikrofiber, til latex og olie maling en rulle med en svamp er perfekt. Uld og velour ruller bruges normalt til opløsningsmiddelbaserede maling. Fabrikanter af maling kender egenskaberne af deres produkter og tilbyder de værktøjer, hvormed den bedste maling vil gå til overfladen. Læs oplysningerne på emballagen. Valsens størrelse - er valgt afhængigt af størrelsen på et websted, som vi vil male. Ved maling af store overflader er det bedre at vælge en ruller bred og med en tykk bunke.

3) Den nye rulle kan efterlade pletter og lur på væggen. For at undgå dette, før arbejdet påbegyndes, rulles rullen i vand og rulles godt på en flad overflade. Nogle gange anvendes en tør metode - en bolsterrulle er pakket med tape. Tanken er at fjerne alt løs lint grundigt. Når du maler, sænker rullen helt i malen - en stor fejl, skal du hælde en lille smule maling i en speciel eller almindelig kasse og gøre et indtryk på bunden af ​​kassen med bevægelse i begge retninger. Ved maleri ruller vi omhyggeligt uden at trykke værktøjet for tæt på overfladen.

Hver gang vi tilføjer den samme mængde maling og anvender den, udfører lange bevægelser op og ned. For lidt maling og kaotisk rullestyring er en af ​​de mest almindelige årsager til striber på vægoverfladen (strimler).

På grund af maling, ruller og disse tip garanterer vi, at du maler væggene perfekt, og alle vil være glade for din professionalisme og perfekt malet vægge og upåklagelig struktur. Held og lykke!

Hvordan male mure med en rulle?

Gips- og malerarbejder ledsager enhver form for reparation. Kvaliteten af ​​maleri væggene afhænger ikke kun af rummets generelle udseende, men åbner også nye muligheder for designet. Derfor skal denne proces behandles ansvarligt. Traditionelt udføres farvningen ved hjælp af en rulle. Dette værktøj anses for universelt, da det giver dig mulighed for hurtigt at udføre efterbehandling på vægge i et stort område. For korrekt at male overfladen af ​​gulvene, er det nok at vælge den rigtige type rulle og beherske den elementære teknik til at påføre maling.

Maleri funktioner

Maling vægge er en vanskelig type af finish, som kræver speciel forberedelse af rummet, et omhyggeligt udvalg af materialer og specialværktøjer. Hvis man planlægger at lave maleri med hånden, er det nødvendigt at have visse færdigheder for jævnt at fordele malingens sammensætning over hele overfladen af ​​væggene. Ansøgningen skal udføres på en sådan måde, at det sidste lag viste sig uden spor og pletter.

De fleste kunstnere anbefaler at anvende maling på væggene med en rulle. De kan også male loftet.

Med hensyn til materialerne vil kvaliteten af ​​arbejdet vise sig at være akryl eller vandbaseret maling.

I dag er der to måder at male mure på:

 • Udfør lodrette håndbevægelser fra top til bund.
 • Udfør bottom-up bevægelser til startpunktet.
 • Du kan male overfladen vandret med en rulle.

Takket være den første metode bliver basen glat uden striber, mens den anden teknik giver mulighed for samtidig at dække hele det område af væggen, der skal males. I dette tilfælde, både i første og i andet tilfælde, udføres farvningen i flere lag.

Malerarbejde kan kun startes, når væggens overflade er forberedt og har en ideel struktur uden revner og defekter. Det er værd at bemærke, at rullen bruges til flade områder, for at male enderne og hjørnerne, du skal vælge en speciel børste. Desuden kan den strukturerede rulle skabe usædvanlige mønstre og kompositioner på væggene. For at gøre dette købes dyserne separat med et mønster. Ved at klikke på rullen i færd med at male, vil nuancerne af maling ændres og som følge heraf får du smukke abstraktioner.

arter

Kvaliteten af ​​vægdekorationer afhænger af forskellige faktorer, hvoraf den vigtigste anses for at være det rigtige valg af værktøj. Da store områder er malet med en rulle, skal du vælge den passende størrelse og "frakke". Hvis der er planlagt volumetriske malerier, er det ønskeligt at købe store muligheder med en bredde på mindst 30 cm. Små værktøjer er også tilgængelige (størrelsen af ​​deres vedhæftning overstiger ikke 3 cm). De er ideelle til maling, der er vanskelige at nå: sømme, sømme og hjørner. Afhængigt af hvilket materiale overfladen af ​​rullen er lavet af, er der forskellige typer værktøjer.

Skumgummi

Denne rulle er designet til at arbejde med vanddispersionsblandinger og anbefales ikke til emulsionsmaling, da denne opløsning i kontakt med skumgummi danner luftbobler på væggens overflade. Så efter færdiggørelsen forbliver små pletter på bunden, og maleriet vil blive forkælet.

Dyse af skumgummi har en porøs struktur, så det absorberer en masse opløsning, og med en lodret malingapplikation er det ikke muligt at undgå smudder.

velour

Velegnet til vandbaserede og olie maling. Den korte bunke giver dig mulighed for jævnt at fordele løsningen og danner dermed en flad og tynd film. Værktøjets dyse sparer maling og giver dig mulighed for hurtigt at udføre arbejde.

pels

Den bruges til vægge med en reliefflade. Denne rulle er lavet af både kunstige og naturlige materialer. Længden af ​​bunken på "frakken" kan være anderledes. Værktøjet er universelt, da det kan bruges i arbejde med alle typer maling.

Ruller med polyamid gevind

Dette produkt er let at bruge og slides langsomt ud. At male med en sådan rulle er det nødvendigt at have en vis færdighed, da dens tråde kan sprøjte maling.

Maleri procedure

Væggene er som regel malet i slutningen af ​​reparationen, så alt maleri skal udføres korrekt og omhyggeligt for ikke at ødelægge overfladen af ​​de andre overflader. Da gulvene har et stort areal, anbefales det at blive malet med en rulle. Det vil accelerere ikke kun hele arbejdsgangen, men giver dig mulighed for at få den perfekte indretning i udsmykningen. Maleri består af følgende faser:

uddannelse

Det er nødvendigt at holde op med alle værktøjerne. For at gøre dette skal du købe et specielt trug til maling, farvede blandinger og dyser til rullen. Derefter udarbejdes rummet selv: møblerne er taget ud (det kan også flyttes og dækkes med en film), gulvene, vinduesåbningerne og dørene er dækket.

Sørg for at slukke for strømforsyningen, gem alle apparater under moltapen.

Grout

Overfladen af ​​væggene er poleret med sandpapir, således bliver ruheden og ujævnheden fjernet. Når bunden er nivelleret, er det nødvendigt at rengøre væggene mod snavs og støv. For at gøre dette skal du bruge rengøringsopløsningen og en blød svamp.

underuld

Omkring omkredsen af ​​området anvendes flere lag af primer. Det vil godt mætte overfladen og give yderligere høj kvalitet farve.

Mal ansøgning

Blandingen til arbejde skal udarbejdes på forhånd, og blandes derefter grundigt med en boremaskine med en blander dyse. Malingen hældes i et specielt pan-træk, og rullen dyppes ind i den. Pelsbeklædningen skal være godt gennemblødt, hvorefter den klemmes lidt ud på badets rillede overflade, hvorefter de rullende bevægelser foretages, indtil opløsningen er gennemblødt jævnt gennem dysen. Nu er det muligt at anvende blandingen på væggen, hvilket gør lodrette eller vandrette bevægelser med en rulle. Når han stopper med at male, bliver han dyppet igen i pallen og fortsætter med at arbejde.

Teknologi arbejder

Et vigtigt punkt når man maler vægge med en rulle er overholdelse af reglerne for anvendelse af blandingen. Arbejdsstrømmen starter fra det øverste hjørne i rummet - dette sikrer ensartet påfyldning og hjælper også med at undgå striber og mellemrum.

Professionelle mestere anbefaler at pre-dividere væggeområdet i separate sektioner. Arbejdsområdet er således opdelt i firkanter, hvis antal bestemmes af dysevalsens størrelse. Det vil sige, en firkant er lig med værktøjets bredde multipliceret med 5.

Maleri udføres fra øverste højre eller venstre hjørne af firkanten. For at forenkle opgaven er arbejdsområdet desuden skelnet ind i 5 lodrette striber, hvoraf den første er passeret, og derefter påføres malingen på den anden. På samme måde passerer den tredje strimmel gennem, og holder den fjerde på en rulle. I sidste ende farger de den ekstreme linje og den femte bane, går til at male den fjerde, første og tredje runde.

Med hensyn til det andet lag af maling dækker de firkantets overflade i omvendt rækkefølge: De starter fra det tredje mærke og passerer jævnt til den første, fjerde og femte, der slutter med den anden strimmel.

For mange kan en sådan procedure virke vanskelig og umulig. Faktisk er det ikke. Hvis du har tålmodighed og jævnt fordeler farveopløsningen omkring torgets omkreds, bliver resultatet spektakulært. Det er værd at bemærke, at rullens bevægelse bedst udføres fra bunden opad. Dette skal ske hurtigt. Når den første af de betingede firkanter er malet, kan du fortsætte til en anden.

Under malerarbejde er det vigtigt at sikre, at der ikke er huller på væggens overflade. Efter at have fuldført afslutningen af ​​de lodrette striber, fortsætter farvningen af ​​det næste øvre firkant på samme måde.

Afslutningsarbejde

Når den mest komplekse og besværlige proces er afsluttet, skal du rense rullen, rense rummet og tørre væggene. Det tager normalt et par dage. Tørringsprocessen afhænger af temperaturen i rummet og luftens fugtighed. For at fremskynde det kan du åbne ventilatorerne og vinduerne, men om vinteren kan det ikke gøres. Når rummet ikke længere lugter af maling, og overfladen af ​​væggene bliver tør, skal du færdiggøre reparationen samt producere rummet i dets oprindelige udseende.

Vi bør ikke glemme at rydde op på arbejdsopgørelsen. Alle malingsforsyninger skal vaskes umiddelbart efter maling, da deres overflade tørrer hurtigt og vil være uegnet til regelmæssig efterbehandling.

Vandopløselige farvestoffer vaskes af med almindeligt vand, og til olieemballager skal du bruge acetone eller benzin.

Generelle anbefalinger

I dag kan alle maler væggene med en rulle. For at resultatet skal være spektakulært i slutningen af ​​maleriarbejdet, er det vigtigt at overholde alle maling applikationsteknologier, for at vælge det rigtige materiale og værktøjer.

Det er nødvendigt at overholde følgende anbefalinger:

 • Før måling skal der foretages præcise vægarealberegninger. Fra dette vil afhænge af mængden af ​​maling.
 • Ved køb af en blanding er det vigtigt at være opmærksom på dens farve, som kan ændre skyggen efter tørring.
 • Vægernes overflade skal være forberedt. Det er trimmet fra den tidligere belægning, uregelmæssigheder og fedt. Primet for bedre vedhæftning af maling
 • Det efterfølgende lag påføres først efter fuldstændig tørring af den første.
 • Alt arbejde skal udføres i særlige beskyttelsesbeklædning.

Følgende video viser, hvordan man maler en væg korrekt.

Hvordan male loftet med en rulle: detaljerne i malerfartøjet

Fra forfatteren: Hej, kære læser. Med alle de moderne muligheder for at afslutte loftet, bliver maleriet ikke noget af fortiden. Under alle omstændigheder er det i dag relevant, og det ser ud til, at det ikke vil give op i den nærmeste fremtid. I artiklen vil vi tale om, hvordan man maler loftet med en rulle, og hvordan man vælger værktøjer til maling.

Som vi ved, er et helt glat, rent loft taget for givet, men samtidig er fejl i loftet næsten altid synlige og slående. Derfor, hvis du har den ære at male loftet med dine egne hænder, skal arbejdet gøres. perfekt.

Du tror måske, at det perfekte reparationsarbejde er mange professionelle håndværkere. Er muligt. Men måske er maleri i dette tilfælde en undtagelse fra denne regel. Alle vil klare her, selvom de aldrig har lugtet maling og aldrig haft en rulle i deres hænder.

Men skynd dig ikke til at tage fat i maleriværktøjerne og begynde at male. Først skal du vide, hvilken rulle der skal males, hvilken maling du skal købe, og hvilket forberedende arbejde du skal gøre, før du starter hovedhandlingen. Til dette blev denne artikel skrevet.

Valget af de nødvendige værktøjer og faktisk maling

Teoretisk, i loftet kan du endda bruge latex, selv akrylmaling. Men i de fleste tilfælde falder valget af malere på "vandbaseret". Hvorfor? Faktum er, vandbaseret maling er relativt billigt, men resultatet er næsten altid ideelt, dvs. forventningerne er opfyldt i 9 tilfælde ud af 10.

"Vandemulsion" er et godt alternativ, for eksempel hvidvaskning, som sikkert forblev i XX århundrede. Mal giver dig mulighed for at opnå perfekt hvidhed, men mangler ulemperne ved kalk og / eller kridt. Vi vil ikke overveje i detaljer hvad vandemulsionen er bedre end dens "forfædre". Vi begrænser os til kun én indledning: vores version er meget mere holdbar.

Desuden er den malede overflade efter tørring ikke følsom over for fugt, så den kan vaskes og tørres af med en fugtig klud uden frygt for dets sikkerhed. Også i sammensætningen af ​​"vandemulsion" findes der ingen skadelige stoffer til kroppen, som kan forårsage en allergisk reaktion.

Vi tror, ​​med maleriet besluttet. Naturligvis er valget dit, men vi anbefaler, hvad der er praktisk, praktisk og billigt. Forbered nu værktøjerne. Vi skal bruge:

 • malingbakke / skovl til maling;
 • primerrulle;
 • maling ruller;
 • børste til arbejde på svært tilgængelige steder;
 • et par gummihandsker.

Her er en lille liste over værktøjer, som hjælper selvmåltning af loftet. Hovedværktøjet fra listen er selvfølgelig rullen. Han ham vil afhænge af det videre resultat af maleriet.

Han bør være særlig opmærksom på rammerne for det pågældende emne. For at arbejde med vandbaseret maling skal du vælge en rulle med en gennemsnitlig bunke. Skumgummi eller velour virker ikke for os, da den første efterlader bobler, og den anden ikke kan absorbere tilstrækkelig maling, vil der derfor være skilsmisse, og da vi taler om, hvordan man maler loftet med en rulle uden skilsmisse, passer denne mulighed ikke os.

Før du køber en rulle, skal du kontrollere, at den ikke falder ud af bunken. For nemheds skyld skal du bruge et langt håndtag, som også kan købes. Nu ved vi, hvilke værktøjer der er brug for til arbejde. Det er på tide at gå direkte på arbejde.

Overfladebehandling

Ja, det hele begynder med forberedelsen. Vi skal naturligvis begynde med at fjerne det gamle loftindretning, - hvidvaskning / tapet / gammel maling. Hvis den gamle finish er i forholdsvis god stand, så kan du male lige oven på den.

Men ikke alle på én gang. Hvis du ikke har nogen idé om, at primeren blev brugt i begyndelsen, så er det bedre ikke at male på den gamle finish. Faktum er, at vitriol- og alum-primere ødelægger den vandige emulsion.

Men hvis du ikke vil fjerne den gamle finish overhovedet, lav et lille eksperiment: Anvend kun vandbaseret maling på en lille del af loftet og vent et par timer. Hvis der i 2-3 timer ikke sker noget dårligt, kan du fortsætte til yderligere malerier.

Tænk blandt andet på et andet vigtigt punkt: Vandbaseret maling tages kun på hvidvaskning, hvis hvidvaskningen selv er tynd og velbegrundet. På for tykt vil et lag maling simpelthen ikke holde.

Vi fortsætter med at forberede overfladen til maleri. Dette arbejde udføres i flere faser:

 • Trin 1 - eliminering af det gamle hvidvaskemiddel (eller andet materiale, såsom maling);
 • Fase nr. 2 - hvis der er søm på loftet, er det nødvendigt at fjerne kittet fra dem. Dette kan gøres med en konventionel spatel;
 • Trin # 3 - primer loftet med en malerulle. Det er takket være denne procedure, at malingen vil holde sig godt i loftet;
 • Fase nr. 4 - gips. Dette trin indebærer at sætte op alle problemområderne, hvor der er forskellige former for fejl;
 • Trin # 5 - Stripping / Slibning. Du skal vente et par timer - indtil kittet tørrer, og så polerer disse steder. Der bør ikke være fremspring, såvel som riller
 • trin # 6 - tørring. Ved en temperatur på 15-18 ° C vil kittet tørre i ± 24 timer, selvom en industriel tørretumbler vil accelerere denne proces.

Nu da alle forberedende aktiviteter er forbi, kan du gå direkte til maleriet.

Maleri proces

Før du læser for at male loftet - sørg for at (!) Læs vejledningen. Nogle typer af maling skal fortyndes med vand, nogle kræver ikke det. Bland derefter vandemulsionen grundigt og hæld den i maleskuffen eller malingspanden. For at gøre informationen mere struktureret, vil vi præsentere yderligere handlinger som en liste:

 • Dip rullen i malingen og rul den over fenderfløjen - den skal absorbere nok maling (du forstår, når det er nok). Om nødvendigt kan proceduren gentages;
 • Vi begynder at male loftet fra væggen overfor vinduet. Ved maleri skal hver strimmel gå til forrige ca. 20 cm;
 • vi dækker hele området, hvorefter vi venter, indtil det tørrer, men er endnu ikke helt tørt;
 • vi sætter det andet malingslag på en overflade. Smør af det andet lag skal påføres samme princip som den første, men kun vinkelret. Som regel anvendes det første lag på tværs af lokalet, og det andet langs;
 • inspicere det friskmalet loft fra forskellige vinkler for at identificere eventuelle mangler og reparere dem med en rulle eller pensel. For øvrig skal alle vanskelige steder, for eksempel nær røret, også males med en børste.

Her er en relativt enkel liste over værker. Nu ved du hvordan man male overfladen af ​​loftet uden at strikke. Alle de bedste kære læser, vi vil være glad for at se dig igen!

I overensstemmelse med gældende lovgivning fraskriver administrationen eventuelle garantier og garantier, hvis bestemmelse ellers er underforstået, og frafalder ansvar for webstedet, indholdet og dets anvendelse.
Læs mere: https://seberemont.ru/info/otkaz.html

Var artiklen hjælpsom? Fortæl venner

Vægmaleri procedure

Enhver mere eller mindre væsentlig reparation kan ikke klare plastering og malerier. Et af de mest populære værktøjer til vægmaling er en rulle.

Uden det er det simpelthen umuligt at male kvalitativt store områder, såsom vægge eller lofter.

Men ikke alle ejer teknikken til at anvende maling ved hjælp af dette ved første øjekast et meget simpelt værktøj. Så hvordan man maler væggene med en rulle for ikke at ødelægge muren i sidste fase af efterbehandling?

Fordele og ulemper ved arbejde rulle

Blandt de ubestridelige fordele ved dette maleri værktøj er:

 • evnen til at male store områder med maksimal hastighed
 • anvendelighed. Hvis det er nødvendigt, kan du vedhæfte et håndtag udvidelse ("fiskestang"), som giver dig mulighed for at komme til de fjerneste områder.

Det har sine ulemper:

 • vanskeligheden ved at male hjørner og andre vanskelige steder
 • behovet for at vælge den mest egnede type rulle til hver malingsammensætning.

Men fordelene ved dette værktøj er langt vigtigere end minuserne. Ellers ville han ikke være så populær blandt professionelle bygherrer, dekoratører. Ideel rulle er egnet til maling af vægge i køkkenet, badeværelse, toilet.

Valg af ruller

Maleriets kvalitet afhænger i vid udstrækning af det rigtige valg af værktøj. Rullerne adskiller sig fra hinanden i størrelse og materiale, hvorfra "pelsbeklædningen" er lavet - en blød ring rundt om en roterende rulle.

dimensioner

Valget af rulle, især dets størrelse, afhænger af det malede overflade. Jo større det er, jo bredere er det værktøj, du skal bruge. Den maksimale størrelse på rullens bredde er 30 cm - den bruges til at påføre farvesammensætningen på store flade områder.

Den mindste af de producerede ruller har en bredde på "pels" på kun 3 cm. Den bruges til at male vanskelige steder: hjørner, sømme.

Ifølge dens formål svarer det til en pensel og påføres efter hovedområderne er malet med en stor rulle.

Mellem disse to grænseværdier på 300 og 30 mm er der flere mellemliggende størrelser, som vælges uafhængigt afhængigt af bekvemmeligheden og mængden af ​​arbejde.

Værktøjet er også opdelt i forskellige typer afhængigt af det materiale, hvorfra det er lavet.

Skumgummi

Skumruller er designet til at male overfladen ved hjælp af vanddispersionsblandinger.

Det er ikke nødvendigt at arbejde med skumgummi med emulsionsmaling: maling er mættet med luft og danner bobler på overfladen, når den påføres.

Tørre og briste, de efterlader små runde pletter, der ikke giver en malet overflade æstetik.

Det anbefales heller ikke at male væggene med en rulle med et skind "pels". Det porøse materiale samler for meget maling, og når det påføres på lodrette overflader, er der uundgåeligt smudder. Ved eliminering af sådanne "spor" kan det tage lang tid.

velour

Den korte nap værktøj bruges oftest til arbejde med olie og emulsion maling. Ved hjælp af velour dannes en ensartet tynd film på det malede plan. Dette opnås på grund af at velour "pelsskind" tager lidt maling og ruller den ud med et tyndt lag. Perfekt til at male baggrunde.

Men hvad er et plus, når man arbejder med emulsioner, er en minus, når man bruger andre farvestoffer.

Sådanne ruller er fremstillet af både naturlige fåreskind og syntetisk syntetisk uld. Naturskind er dyrere end syntetisk pels, men levetiden er meget længere.

Valget af længden af ​​bunken afhænger af væggenes struktur: jo mere den er præget, jo længere skal den være. Fur sorter er designet til at arbejde med næsten alle formuleringer.

Denne alsidighed er deres utvivlsomme fordel i forhold til andre typer ruller, men de har deres egen minus. Over tid begynder deres "frakke" at tabe bunken, som derfor stikker til væggen sammen med maling.

Før arbejdet skal pelsen gennemblødes i rent vand i et par timer, og tør det grundigt.

Polyamid tråd

I udseende ligner deres arbejdsflade en frottéhåndklæde med tråd "stamens" stikker ud i alle retninger. De er lavet af stoffer, der er syet på en særlig måde med tråde.

Blandt fordelene ved polyamid garn ruller er fraværet af en drop-down bunke. De er nemme at rengøre fra maling og kan tjene i temmelig lang tid. Minus - trådene har tendens til at sprøjte maling, så du bør arbejde med dem meget omhyggeligt.

Malte rulle

Overvej eksemplet om maleri muren, hvordan man korrekt arbejder med rullen.

Forberedelse til arbejde

Først og fremmest bør du opbevare alt det tilbehør, du skal bruge i arbejdet, undtagen den faktiske rulle. Dette er:

 1. Trug-reeling. Den nødvendige mængde maling hældes i den, og derefter bliver den del af rullen, der dyppes. I tanken er der en speciel bølgeplade, der er beregnet til at rulle en rulle langs den. I dette tilfælde er malingen jævnt fordelt over hele overfladen af ​​"coat".
 2. Grout. Enheden i form af en pen med en flad platform, der er fastgjort til Emery-papiret. Den bruges til at strippe forskellige overflader.
 3. Maskeringstape og plastikfilm. De bruges til at beskytte ikke-malede overflader mod utilsigtet indtrækning af maling.

Før du måler væggene med en rulle, skal du forberede plads til arbejde:

 1. Fjern eller flyt til siden og dæksel med plastfolie.
 2. Dæk gulvet med vægge med samme film, luk vinduer og døre med den.
 3. Afbryd strømforsyningen i rummet og fjern kontakterne og stikkene fra væggene. De resterende huller med ledninger skal forsegles med maskeringsbånd for at forhindre maling i at komme ind i dem.
 4. På hele overfladen af ​​væggene passerer vi fuger med groft sandpapir, der fjerner forskellige uregelmæssigheder og ruhed.
 5. Vi rengør overfladen af ​​støv og snavs med en svamp og rengøringsopløsning.
 6. Grundigt grundigt hele vægplanet, fortrinsvis i to eller tre lag.

Når man vælger en primersammensætning, skal der lægges særlig vægt på dens formål. Med de tekniske betingelser for brugen af ​​jord kan findes i instruktionerne på pakken. Akryl- og vandemulsions-primingskompositioner er bedst egnet til primerende pudsede vægge.

Tabellen viser en liste over anbefalede handlinger før maling.

Malearbejde

Vi åbner beholderen med maling og blander det godt med dyse-mixeren, der bæres på boret. Mens du opholder dig i butikken, står malinger på et sted i lang tid, hvoraf der opsamles tykt sediment på bunden.

Vi hælder malingen ind i bakken på den rullende bakke, mens dens niveau ikke skal nå akslen på rullehjulet. Vi dypper værktøjet ind i rullende og ruller det et par gange, så "pelsbeklædningen" indtager så meget maling som muligt.

Derefter ruller vi rullen på den rullende bølgeplade, der let presses på den. Vi fortsætter med at rulle det, indtil hele "pelsen" er gennemblødt jævnt af farvningsforbindelsen, og overskydende maling strømmer ikke tilbage i panden.

Påfør derefter malingen på væggen, ruller rullen på den, indtil den stopper med at male, hvorefter vi dypper værktøjet igen i rullepanden og gentager alt på ny.

Denne procedure giver dig mulighed for at påføre maling på væggen i et ensartet lag, og samtidig undgå smudder og sprøjtemaling dråber.

Anvendelsesteknologi

Når man udfører malearbejde, er det meget vigtigt, at hele overfladen af ​​væggen er jævnt malet uden huller og striber. Dette kan opnås ved at anvende malingsteknologi, som anvendes af professionelle malere, når man arbejder med store områder - opdeling af overfladen i firkanter.

Overvej hele processen med at markere og anvende farvesammensætningen i trin.

 1. Konventionelt deler vi hele området af væggen i firkanter med en sidelængde svarende til fem bredder af arbejdsfladen af ​​rullen, som du arbejder med.
 2. Maling processen skal starte fra en af ​​de øverste hjørne kvadrater, fra højre eller venstre - ikke så vigtigt og afhænger kun af dit valg.
 3. Det betingede firkant er visuelt opdelt i fem lodrette striber, og vi passerer den første strimmel, vi ruller den langs den anden.
 4. Dernæst springe over den tredje og fjerde striber og male over den ydre, femte strimmel.
 5. Gå til de savnede striber og maler over 4, 1 og 3 baner skiftevis.
 6. Vi anvender det andet lag med maling på de lodrette striber i omvendt rækkefølge: Vi starter fra 3. linjen og drejer til 1, 4, 5, slutter med den anden.

Mange kan blive overrasket over en så kompleks teknologi i et ret simpelt spørgsmål. Erfaringerne har imidlertid vist, at denne teknologi, der er testet gennem årene, gør det muligt at distribuere farvestoffet jævnt fordelt over hele firkantets overflade. For detaljer om hvordan du undgår den stribede effekt, se denne video:

Maling skal anvendes fra bunden op og tilbage. Når strimlen slutter, skal værktøjet revnes fra væggen med en hurtig og skarp bevægelse og fortsæt til næste stribe.

Efter farvning af det øverste hjørnefelt fortsætter du til næste, lige under det, og gentager hele processen igen.

Samtidig er det nødvendigt at sikre, at der ikke er ufarvede samlinger mellem firkanterne.

Når det er færdigt med hele lodret stribe fra loftet til gulvet, fortsætter vi til den næste, og starter også arbejdet fra øverste plads.

Afslutningsarbejde

Når man er færdig med arbejdet, er det nødvendigt at lade malingen tørre grundigt, hvilket normalt tager fra flere timer til 1 - 2 dage. Den komplette tørretid afhænger også af luftens temperatur og luftfugtighed.

For at fremskynde denne proces kan du i vinduerne eller vinduerne åbne den varme sæson. Det vil også bidrage til hurtig forvitring af den kemiske lugt af emaljer.

Efter at malingen er tørret, kan du fortsætte med at reparere eller bringe rummet til dets oprindelige udseende. Fjern beskyttelsesfilmen og båndet, fastgør stikkene og skifte til stedet, og sørg for, at møblerne er på plads.

For at rullen kan tjene dig i lang tid efter færdiggørelsen af ​​maleriet, skal den rengøres grundigt. For detaljer om rensning af rullen efter maleri, se denne video:

Vaskning af "pelsen" skal ske straks efter arbejdet er afsluttet, uden at vente, indtil malingen tørrer.

Vandopløselige maling kan vaskes af med vand. Samtidig fjernes "pelsen" fra instrumentet, og efter vask bliver den ikke presset ud, men er bare hængt ud for at tørre. Olie emaljer rengøres med organiske opløsningsmidler (hvid spiritus, benzin, acetone osv.).