Lofter fra gipsvæg (80 billeder)

Designet af gipsplader er et af de sværeste, men interessante opgaver under renoveringen af ​​en lejlighed. I denne artikel vil vi fortælle dig, hvordan du ikke går vild i forskellige designmuligheder, tænk belysningen korrekt og designe designet, så det til sidst bliver en klar endelig akkord til dit opdaterede interiør.

Hvad er typer af designs

Gipsvæg er et ideelt materiale, hvis du hurtigt vil lave et smukt loft. Det er brandsikkert, perfekt til både udjævning og opbygning af volumetriske former. Gipsens fysiske bøjelighed gør det muligt at skære ud nogen form, bore huller uden frygt for udseende af revner, chips, ridser. Individuelle elementer er fastgjort med skruer eller specielle bøjler på en metalramme, hvor det er meget nemt at skjule (og om nødvendigt udskifte) elektriske ledninger. Afhængigt af formernes kompleksitet kan gipslofterne være enkeltniveau, flerniveau og krøllet.

Enkelt niveau lofter

Deres største fordel er enkelhed og pålidelighed. Dette er den bedste mulighed for små værelser. Den eneste undtagelse er badeværelset og køkkenet: høj luftfugtighed i disse rum har en ødelæggende virkning på materialet. I andre tilfælde er det nok en gang at afslutte loftet med tynde gipsplader (GCR) for at få en helt flad overflade i årtier. I fremtiden kan du dekorere det efter eget valg: maler det med vandbaseret maling eller alkyd emalje, dækk det med dekorative kittet, lav håndmalet, pasta over med tapet. Hvis vægernes højde er mindre end 3 meter, anbefales det at fokusere på lys nuancer, da mættede og mørke farver visuelt reducerer rummet.

Multi-niveau lofter

I kombination med lyse belysning ser to- og tre-niveau konstruktioner af gipsvæg usædvanligt luksuriøse ud. Vanskelig geometri, bølger, zigzags, stiliseret indretning, skifte af matte elementer med glatte stretchindsatser eller 3D tapet - alt dette er kun en del af designer fantasi. Farve lysdioder, krystal lysekroner, krystaller, små spejle hjælper dem med at opnå en dejlig effekt. Klassiske flertallede lofter kan harmonisk supplere indretningen af ​​receptionen, kunstgallerier, teatre, restauranter. Fantasy reliefs vil dekorere legerum til børn, rummelige stuer, soveværelser.

Buede lofter

For at klippe ud gipsen og korrekt montere ikke-standardelementer (blomster, blade, sommerfugle, krøller, skyer, måned, stjerner) kræves der særlige færdigheder. Ikke desto mindre vil dette design erobre den unikke skønhed både børn og voksne. Det er ønskeligt, at loftsfarvepaletten ekko design af væggene og møblerne, og mønstrene er lavet i samme stil.

Gipsplader loftsbelysning

Belysning har en væsentlig rolle inden for indretning og traditionelt er de fleste pærer placeret i loftet. Gipspladskonstruktioner i denne henseende er meget bekvemme - du kan installere alle lysende genstande i dem uden risiko for brand.

lysekroner

Lysekronen er normalt placeret i centrum af sammensætningen og er den lyseste lyskilde. Mønstret loft kan skabe et interessant spil skygger. De sædvanlige pærer med en spiral skrues ind i de frie patroner.

lysdioder

Der er både hvid og farvet - i hele spektret af regnbue nuancer. Fordelene ved LED'er er lavt strømforbrug, lang levetid (fra 30 til 100.000 timer), sikkerhed (lav spænding, varme ikke op over 60 ° C), miljøvenlighed (i modsætning til fluorescerende lamper).

projektører

Den mest moderne, sikker og billig løsning. Inde i tilfælde af metal, keramik og holdbart glas - miniature, men meget lyse LED'er. Der er flade (faste) spotlights og bevægelige lys, som kan roteres for at lede lysstrømmen til en genstand. Sidstnævnte er monteret på specielle små beslag.

Design af gipsloft - foto

Når man planlægger loftets design, er det værd at overveje rummets funktionelle formål, placering af møbler i dem og udsmykningen af ​​væggene. Dette vil medvirke til at ordne rummet ordentligt og gemme dig fra fejl. Interessante ideer til hver type værelse er præsenteret i fotogalleriet.

Gipsplankloft i køkkenet

Under påvirkning af fugt og damp kan GCL suge og begynde at deformere. For at undgå disse virkninger er det nødvendigt at anvende vandafvisende emalje på loftet eller lim den over med PVC-film. En anden mulighed er at bruge gips kun til delvis efterbehandling, f.eks. Over spisepladsen, hvis køkkenet har et stort areal og er godt ventileret.

Gipsplankloft i stuen

Stue - det perfekte sted for dristige designbeslutninger. Volumetriske gipsplader lofter vil være et godt supplement til enhver stil. Aristokratisk viktoriansk, blid Provence, elegante klassikere understreger symmetriske hvælvinger, buer og stuck. I munter land eller rummelig hems kan du vedhæfte gipsbjælker. Til en tilbageholden moderne eller lakonisk japansk stil vil strenge geometriske former gøre.

Hvis du placerer loftets øverste niveau i midten i en smal ramme på det lavere niveau, vil stuen virke højere og lettere. Men samtidig er det værd at nægte den hængende lysekrone til fordel for en bred flad baldakin.

Hvordan man laver et loft på gips med egne hænder - trin for trin instruktioner

Indsamlet til at lave et gipsloft med dine egne hænder? Du kan forstå: det er et pålideligt og økonomisk materiale, der giver dig mulighed for at oversætte til virkelighed den mest ikke-trivielle designidee. For ikke at lykkes, som i Viktor Tjernomyrdins udødelige erklæring - "Vi ønskede det bedste, men det viste sig som altid" - det vil være nyttigt at gøre sig bekendt med den trinvise instruktion, der detaljeret beskriver alle trin til afslutning af loftoverfladen.

For nemheds skyld og klarhed leverede vi den med 47 fotos, så du har ingen problemer med materialets opfattelse.

Værelse forberedelse

 • Fjern alle store genstande og møbler, der potentielt kunne forstyrre arbejde og bevægelse under installationen.
 • hvis det er umuligt at udføre den første handling, dække møblerne med en film for at beskytte den mod bygningsaffald, lim og støv;
 • Rens loftet for alt, der er overflødigt: det samme støv, små knuder og alt, hvad du sandsynligvis ikke vil nå i overskuelig fremtid efter installationen.

Værktøjsforberedelse

Hvordan man laver et loft på gipset med dine egne hænder korrekt, så at du senere ikke behøver at fortryde kurven med plademonteret og uorganiseret belysning? Det er rigtigt, nøglen til en vellykket installation er den kompetente markering og de nødvendige værktøjer til rådighed.

Først vil vi liste alt, hvad du behøver for at udføre det rigtige layout af rummet:

Og nu skal vi røre ved det obligatoriske sæt direkte nødvendige byggeværktøjer:

Som du kan se, er det ikke noget ualmindeligt at lave loftet på gipsvæggen med dine egne hænder, du behøver ikke. Et standard sæt af værktøjer, der kan købes hos enhver bygning supermarked.

Overholdelse af sikkerhedsforanstaltninger er grundlaget for enhver form for reparation, så tag denne anbefaling alvorligt.

Materiale forberedelse

I overensstemmelse med hvordan du ser dit fremtidige loft på HL'en, skal du lave en gipsplader af den ønskede størrelse. Det er ret nemt at beregne rummets samlede areal: længden multipliceres med bredden, og den præcise størrelse af materialematerialerne afhænger af gipspladestrukturens format, som du vil se i dit værelse.

Du skal også bruge:

 • UD loftsprofiler;
 • CD hoved loftprofiler;
 • direkte universelle suspensioner eller andre i overensstemmelse med layoutet
 • selvskærende skruer;
 • dyvler.

Det skal huskes, at UD profilerne er fastgjort til væggen omkring omkredsen, og cd'erne er allerede indsat i dem i længderetningen med det nødvendige trin i overensstemmelse med størrelsen af ​​gipspladens fragmenter.

Udgiftstabel

For at du groft kan forestille dig de fremtidige omkostninger og være i stand til at tilpasse dit budget forsigtigt, tilbyder vi dig et lille bord, der afspejler de gennemsnitlige faktiske priser på materialer, der bruges til at afslutte loftet med gipsplader.

mærkning

Et meget simpelt, men ret vigtigt skridt, om korrekt gennemførelse, som det endelige resultat afhænger af:

 • find det nederste hjørnepunkt på betonbunden af ​​loftet
 • Vi laver den nødvendige indrykning, styret af praktiske overvejelser: hvordan lysene vil blive monteret, hvor mange niveauer der kommer i det endelige design. Husk at der skal være en vis margen på nogle få centimeter, ellers bliver loftet af gipspap med dine egne hænder meget uhøfligt og uinteressant;
 • vi sætter et mærke ved hjælp af et niveau, hvis der er et hydraulisk niveau til rådighed, så kan problemet med glat overførsel af denne linje til hele planet betragtes som løst. Hvis ikke, så skal vi bruge den maskeringsledning, som vi har nævnt;
 • Vi forbinder alle mærker med hjælp af denne ledning og opnår en perfekt flad linje.

Mærkningens endelige slag tegner på loftet af det såkaldte gitter, som vil tjene som vejledning til installation af de forberedte suspensioner. Vær opmærksom på afstanden mellem linjerne, den er ca. 50 cm.

Det er hvad du skal have til sidst.

Hvis det samme er observeret på dit loft, tillykke med at du har gennemført det første skridt i vores trinvise vejledning.

ramme

Hvis markeringen er udført korrekt, skal konstruktionen af ​​rammen ikke give dig særlige problemer:

 • Start fra omkredsen, fastgør den forberedte UD vægprofil gennem et givet trin (op til 60 centimeter);
 • fortsæt med at fastsætte suspensionerne - brug dowels til dette, og igen skal forberedte suspensioner placeres i skæringspunktet mellem de langsgående og tværgående linjer af gitteret på loftets betonbase (se foregående afsnit);
 • forberede realkreditlån fra lysestagerne til lysekronen, hvis det vil blive brugt indendørs og også lede ledninger til de steder, hvor installation af pletter og andre typer belysningsarmaturer er planlagt;
 • Indsæt længdeprofilen af ​​cd'en i sporene på væggen og fastgør den med skruer. De burde være lige ved hånden, ikke?

Hvis du ikke vidste hvordan man laver et gipsloft med dine egne hænder korrekt, men fulgte de foreslåede trinvise instruktioner, er halvdelen allerede færdiggjort. Oprettelse af en ramme kronet med en montage kaldet drejning, på hvilket ark fra gipspap vil fastgøre.

Plader gipsplader

Sandsynligvis det mest grundlæggende og ukomplicerede trin, når du installerer gipsvæggen, som dog vil kræve hjælp i form af et par eller to ekstra hænder.

For at fremskynde eller endda forenkle loftets udsmykning med gipsplader med egne hænder, skal du bruge hjælp fra kamerater til at fastsætte lagnerne i loftet. Faktum er, at alene du næppe kan rette pladerne af gipsvæg med selvdrejende skruer.

 1. start fra en væg, systematisk at flytte til modsat;
 2. installationen af ​​det sidste fragment udføres ved at skære arket i overensstemmelse med dine målinger;
 3. læg fragmenterne i leddet, hvilket eliminerer forekomsten af ​​huller og uregelmæssigheder. Hvis vi taler om det sidste ark, anbefaler erfarne eksperter, at i dette tilfælde efterlade et lille hul.

dekoration

Steg-for-trin instruktioner om, hvordan man laver et gipspladerloft med egne hænder, logisk nærmede sig efterbehandling af en allerede monteret overflade. Ved antallet af mikrooperationer skubber denne fase imidlertid selvfølgelig tilbage alle de tidligere:

 • kitteledd og huller;
 • overflade primer;
 • dekorative trim.

Valget af at implementere sidstnævnte er udelukkende på din samvittighed. Typisk for at give loftet af gipsplader mere udtryksfuldhed bruge smukke tapet, anvende dekorative gips, male loftet bunden med vandbaseret maling. Vælg en eller anden løsning, lav rabat på rummets funktionelle formål.

Det siger sig selv, at for et køkken eller et badeværelse, hvor der er høj luftfugtighed, og temperaturvariationer ikke er ualmindelige, er det bedst at foretrække gipsvæg til den mest praktiske type finish - maleri med en pålidelig vandbaseret maling.

konklusion

Gipsplankloftet lavet med egne hænder er ikke kun færdiggørelsen af ​​et hvilket som helst stadium i din større revision i en lejlighed eller et hus, men også en fremragende grund til din stolthed. Det er altid behageligt at skabe noget nyttigt manuelt, baseret på erfaringer fra velrenommerede specialister. Den foreslåede trin-for-trin instruktion opfylder sin funktion på den bedst mulige måde - at hjælpe med installationen af ​​gipsvæg til de ejere, der ønsker at pumpe bestemte typer af deres monterings- og efterbehandlingskompetencer. Hvis du har gennemført alle trinene korrekt og helt tilfreds med resultatet, kan du lykønske dig med et andet besejret punkt på vej til den ønskede professionelle top. Men der er ingen grænser til perfektion, og derfor præsenterer vi dig næste højdepunkt for erobringen: artiklen er en instruktion om, hvordan man selv gør loftet til plastpaneler.

Hvordan laver man et smukt gipsloft med egne hænder? (8 foto)

Enhver lejlighed renovering i moderne forhold er en storstilet, arbejdskrævende begivenhed. I processen med at udføre indvendig udsmykning skal vi beskæftige os med et bredt udvalg af materialer, blandt hvilke gipsvæg ikke er den sidste. Ved hjælp af teknologien til at lægge GKL på loftfladerne blev det muligt at skabe et smukt loft på egen hånd med fokus på de mest forskellige typer loftdesign.

Smukke gipsplader lofter er blevet en af ​​de mest succesfulde og fælles efterbehandling muligheder. Sådan popularitet skyldes i vid udstrækning tilgængeligheden af ​​materiale og teknologi, der skal håndteres. Hvad er hemmeligheden om gipsvæggens popularitet, når det kommer til at afslutte loftoverfladerne i dit eget hjem.

De vigtigste fordele ved gipsplanklofter

Ofte er det vigtigste problem, der skal løses under reparationen, at naturlige lofter i en lejlighed eller i et hus langt fra er i den mest velstående tilstand. Store forskelle i højden mellem leddene af pladerne, strukturelle mangler og gammel maling bliver ofte grunden til, at jeg vil lukke al denne skam så hurtigt som muligt. Rydning af loftet fra gammel maling eller gips, udjævning af overfladen med kittet er en besværlig og tidskrævende opgave. For at løse dette problem hurtigt og vigtigst, vil smukke gipsplade effektivt tillade det.

Standardplader af gipsvæg, skåret i overensstemmelse med den krævede størrelse og lagt på bundloftets overflade, vil skabe et helt nyt loft, helt fladt og glat. Derudover er dette den måde at løse en række tekniske problemer på. Gipslofter giver mange fordele inden for lejlighedskonstruktion og udfører ikke blot en æstetisk funktion. De vigtigste fordele ved denne type afslutning af lofter omfatter følgende punkter:

 • Gipsplader kan straks lukke loftoverfladen over et stort område;
 • installation af gipsplader i den øvre del af lokalerne kan gøres alene ved hjælp af de tilgængelige værktøjer og materialer;
 • Gipsplast er miljøvenlige efterbehandling materialer;
 • På grund af gipsets høje teknologiske egenskaber kan du skabe det mest indviklede og originale arkitektoniske design;
 • installationen af ​​hævede lofter åbner grænseløse tekniske muligheder for udstyr i det dekorative belysningssystems rum.

På denne baggrund skal det bemærkes den sidste, ikke mindre vigtige kvalitet, som gipsplademonstruktioner har. Vi taler om det lange liv på sådanne overflader. Regelmæssig regelmæssig vedligeholdelse af lofter vil bevare den uberørte renlighed og skønheden i det nye loft i mange år.

Det er muligt at anvende materialet på den sædvanlige måde og lægge nye plader af gipsvæg på den hårde overflade i overensstemmelse med de angivne mål. Dernæst er loftet malet eller dækket med tapet. Mere komplekse designmuligheder omfatter oprettelsen af ​​suspenderede strukturer baseret på en metalramme. Denne teknologi giver dig mulighed for at oprette enkelt-niveau og multi-level suspension systemer - implementere i praksis næsten enhver fantasi af designeren.

Det er vigtigt! Der er teknologiske begrænsninger på brugen af ​​ophængte systemer til indretning af lofter i små rum. Monteringen af ​​rammen er forbundet med behovet for at sænke loftet med 10-15 cm, hvilket er kritisk for værelser med en standardhøjde på 240-250 cm.

Vurdere alle fordelene ved gipsvæg til at arbejde med loftsflader, bør du ikke rashly skynde sig i erhvervslivet og hegn nye lofter. Det er nødvendigt at forstå, hvilket materiale der passer til et bestemt rum, og hvilken metode til installation at vælge vil være optimal på en eller anden måde. Loftet af gipsplader i køkkenet er forskelligt fra designet, som skal dekorere stuen eller soveværelset.

Sådan gør du dine egne hænder hurtigt og simpelthen smukke lofter af gips

Teknologien til at lægge gipsplader på loftsflader er lidt ligner de metoder, der anvendes i færdiggørelsen i lodret plan. Den eneste forskel er, at du skal strengt opretholde den nye overflade vandrette overflade og være mere opmærksom på fastgørelsessystemet. Lofter skal ikke kun være smukke og imponerende, men også sikre. Stærk fastgørelse garanterer normal og lang drift af sådanne lofter.

Til noten: Du bør ikke udstyre en kompleks ophængt struktur i børnenes værelser og i soveværelset. For små værelser er det ikke tilrådeligt at oprette loftsystemer på flere niveauer.

Flerfasede, flerfasede lofter ser smukke ud i store rum, hvor hver detalje bliver tydelig synlig. Korrekt udvalgte og installerede kilder til dekorativ belysning vil kun øge niveauet af design og tilføje elegance til interiøret. Installation af loftdelen på basis af GCR udføres ifølge et velkendt mønster.

En detalje! For træhuse skal installation af gipslofter udskydes i en vis periode, 8-12 måneder. I løbet af denne periode vil hele træstrukturen af ​​huset opnå den nødvendige stabilitet og stabilitet. Ellers begynder gipspladerne at blive deformeret, når de skæves, og der dannes revner i loftet.

Til den sædvanlige enkle version skal du let forøge overfladen af ​​pladerne. Herefter monteres gipsplader på træprofiler eller kasser. Det er vigtigt at opnå en tæt tilpasning af arkene til hinanden og forsøge at gøre leddene lige og lige. Med mere komplekse designmuligheder er der mere arbejde at gøre, især hvis du har tænkt dig at oprette en kompleks ophængsstruktur. Det kræver konstruktion af en ramme bund, som allerede er monteret gipsæt dimensioner.

Sådanne komplekse typer af design er som regel altid luksuriøse og smukke lofter, der bruges til et rigt og moderne interiør. Hovedrollen i sådanne konstruktioner afspilles af belysningssystemet, hvor der pålægges en stor teknologisk belastning.

For hvert niveau har du brug for en separat ramme lavet af galvaniserede profiler og bøjler. Sådanne konstruktioner samles sekventielt, niveau efter niveau.

Det er vigtigt! Det anbefales ikke at montere tunge og massive lofter på flere plan i lyse trækonstruktioner. Loftet skal være stærkt og stabilt. Ellers er der stor sandsynlighed for, at hele systemet vil falde sammen.

Typer af loftdesign ved hjælp af GCR

For at opnå høj kvalitet skal du vide, hvilke typer gipsplademonstruktioner der kan bruges i praksis. Hver type design kan derfor blive smukt, hvis det anvendes korrekt. For hvert værelse har sine egne, visse standarder med hensyn til loftindretning. Overvej de eksisterende indretningstyper, hvor det centrale sted er besat af et gipsplankloft.

Den enkleste løsning er lofter på enkelt niveau.

Til dato er den mest tilgængelige type design enkeltvalshvelvninger, hvor der ikke er unødvendige figurer og dekorative elementer. I dette tilfælde opnås hovedvirkningen. Den øverste del af rummet bliver flad og glat. Her kan du begrænse det efterfølgende maleri af gipspladerne, eller dekorere det nye loft med smukt tekstureret tapet. Denne type design vælges normalt til gange og korridorer, i lejligheder af et lille område med begrænset internt rum.

Der er to måder at lave en sådan konstruktion ved hjælp af den sædvanlige installation af gipsplader direkte på den ru loftdel eller at lave et ophængningssystem. I det første tilfælde vil det være nødvendigt at begrænse os til de centrale belysningskilder, mens det i andet tilfælde vil være muligt at anvende dekorative indbyggede lamper. Kvaliteten af ​​finish og niveauet af design i sidstnævnte tilfælde vil være noget højere, både estetisk og teknologisk set.

Til noten: Korridoren og gangen er som regel det sted, hvor hovedkommunikationen går ind i huset - tv, netværk og telefonkabler. Det hængende gipsplankloft hjælper med at skjule indgangen og ledningen af ​​kommunikation omkring lejligheden.

Den anden mulighed - loftslofter på to niveauer

Hvordan laver loftet mere originalt i din lejlighed, hvis både området og højden af ​​værelserne tillader det. Løsningen er også tilgængelig. Vi laver en suspenderet struktur med et rektangulært trin. I dette tilfælde kræver det ikke særlige færdigheder installatør. Det vigtigste er at samle rammen ordentligt og lægge vandret alle de skårne stykker af gipsplader vandret på profilerne. Teknologien tillader brug af denne type loftdesign til udsmykning af køkkenet, soveværelserne og stuen.

Situationen er noget mere kompliceret, når det kommer til monteringskurvede overflader, afrundede dele. Valget kan være enhver - oval, cirkel, kurve eller zigzag. På grund af de teknologiske egenskaber ved gipsvæg til at skabe sådanne variationer på loftet overfladen er ret realistisk. Denne efterbehandlingsmulighed anvendes med succes i lokaler til zonering af det indre rum, hvilket er meget vigtigt for børnenes værelse og til køkkenet. På grund af forskellen i farver og dekorative belysning opnås en visuel effekt.

Den tredje mulighed - flere niveauer og tredimensionale former.

Indstilling af målet om korrekt og smukt at gøre loftet i din lejlighed fra gipsplader, være opmærksom på de mest komplekse typer loftdesign. I denne situation kan fantasi realiseres ved at skabe volumetriske figurer. Typisk anvendes denne efterbehandlingsmulighed i et stort område af landhuse, hvor der er rummelige stuer, spisestuer og værelser til receptioner.

Til reference: Det anbefales ikke at montere volumetriske lofter på basis af en suspenderet konstruktion i et soveværelse og i børns lokaler af æstetiske årsager.

En af løsningerne på udformningen af ​​loftoverflader i huset er skjult lys. I dette tilfælde er hvert element i gipspladesignalet en stor inventar, der øger kvaliteten af ​​interiøret og designniveauet betydeligt.

Til efterbehandling kan du bruge akryl eller vandbaseret maling. Sådanne malerier er nu tilgængelige i en bred vifte af farver, så de er fremragende til efterbehandling af gipsplader. Baggrunde er stadig en god mulighed for at afslutte nye lofter. Særligt chic til loftets overflader giver et vådt tapet, der skaber effekten af ​​volumetrisk billeddannelse.

konklusion

Stol på skabelsen af ​​smukke og elegante loftstrukturer ved hjælp af gipsvæg, vær ikke bange for at improvisere. Det er vigtigt at overholde teknologien og overholde visse krav, der gælder for sådant arbejde. For at konsolidere ovenstående oplysninger, lad os opsummere:

1. Gipsvæg er en god mulighed for loftdesign.

2. De vigtigste fordele ved gipsplader til lægning på lofter er som følger:

 • strukturens holdbarhed
 • skønhed og originalitet af designet af loftets dele
 • konventionel pleje
 • enkel og klar installation.

3. Gipspladens loftkonstruktion skal være stærk og stabil.

4. For små værelser er passende enkelt niveau lofter.

5. Store og volumetriske figurer monteres bedst i rummelige og høje værelser.

Design smukke gipsplanklofter

Suspenderede lofter - disse er konstruktioner, der er fastgjort til loftet ved hjælp af specielle suspensioner (fastgørere), og repræsenterer rammens struktur for at skabe loftets volumetriske figurer. Ofte i opbygningen af ​​hævede lofter anvendes alle former for forsænket lys og LED-systemer. Ved hjælp af "Starry Sky" -systemer skaber de en dynamisk dekorativ belysning på loftet, der gør loftet i live. Design gipsvæg loft 70 foto ideer.

Oftest er belysningsvirksomheden betroet specialister, men de mest avancerede husejere har mulighed for selv at håndtere denne virksomhed, hvilket vil reducere omkostningerne ved selve konstruktionen betydeligt.

Typer af moderne hævede lofter skelnes først og fremmest af det materiale, der er den forreste del af loftet, det vil sige den synlige del. Lofter kan være beklædt med plastikplader, gipsplader, gipsfiberplader, og der er også slattede lofter.

Gipsplanklofter er designet til hallen, men gipspladens lofter er de mest populære, fordi omkostningerne til gipspladen selv er forholdsvis små, og installering af det giver ingen særlige vanskeligheder, især hvis nyankomne er involveret.

Gipsplader falske lofter

Så er gipsplanklofter fundet i private interiører ganske ofte på grund af standardiseringen af ​​dele til den og nem montering med egne hænder. Arbejde med gipsplader er meget let, i modsætning til andre materialer, som kan bruges til at installere et hæftet loft. Design af gipsvæg lofter fotos se eksempler:

For eksempel kræver et plastloft i tilfælde af skade, at hele panelet udskiftes, og hvis det nye panel ikke passer i skygge, skal du også udskifte hele panelet. Gipsfiberplader passer mere til kontoret, da de er afhængige af plast- eller aluminiumslister, ikke fastgør noget og er meget mobile, selvom de er meget skrøbelige.

Designet af gipslofter dækker helt loftet og repareres let med et par kg gips.

Måder at installere gipsplader lofter

Du kan lære at installere gipslofter ikke kun fra inviterede eksperter eller naboer, der allerede har sådanne lofter, men også på mange byggepladser. Der er opmærksomheden hos alle interesserede repræsenteret af mange forskellige typer af arkitektoniske lofter.

Der er lofter, der simpelthen suppleres med en gipspladskonstruktion, der er tierede systemer, der dækker hele loftets omkreds, eller du kan ty til nye teknologier og lave en hævet struktur med intern belysning.

Se video: Design af gipsplader lofter

Loftet med nicher på omkredsen gør illusionen af ​​et hævet loft, der ser ganske moderne og meget kreativt ud. Design af gipsplade på flere niveauer foto:

Valg af et loft på flere niveauer

Hvad er loftet at vælge? Hvor mange penge kan jeg bruge? Hvad er bedre - gipsvæg eller et simpelt strækloft? Disse er meget vigtige spørgsmål, der bestemmer valget mellem de mest forskellige typer lofter. Lad os overveje fordelene ved gipslofter mere detaljeret, så i fremtiden er der ingen tvivl om det rigtige valg.

Design gipslofter i stuen, de har næsten alle de kvaliteter, der kræves, når du laver et moderne interiør. Du skal se alle de billeder af gipsvægs lofter, som designere kan tilbyde på specielle steder for at forstå, hvilket loft der kan laves hjemme. Gipsvæg vil altid være efterspurgt, da omkostningerne og brugervenligheden er tilgængelig for alle.

Dit hjem gipsplader falske loft skal være passende og ikke ligne en bunke af niveauer. Det er bedst at komme op med en smuk belysning, der har udstedt et par niveauer. Du kan kun bruge et niveau og systemet "Starry Sky". Design af gipslofter foto:

I de fleste tilfælde, med et lavt loft i lejligheden, bruges gips i den centrale del af loftet til udjævning, og smukke vægge er lavet af gipsplader med nicher til montering af loftlamper, især LED-strips, nær væggene.

Designet af smukke gipsplanklofter, moderne lysteknologier gør det muligt at arrangere storslåede flerfarvede kompositioner i loftet. Og økonomiske moderne lysekroner og spot minikroner giver lyset i den krævede mængde på det rigtige sted.

Når man vælger det, er det også nødvendigt at være opmærksom på forskellige aspekter af designet af gipsloftet. Hvis du tænker på oprettelsen af ​​et multi-tier asymmetrisk loft, så skal du selvfølgelig lave en opbygning af niveauer i rummet. Design af multi-level gipsplader lofter foto ideer:

Loftetilbehør kan være smukt designet over sengens plads i soveværelserne, over bordene og arbejdsstationerne i køkkenerne og i perimeterretningen i hallen og dermed fremhæve den dyreste eksklusive lysekrone.

Men med al den lethed at arbejde med gipsvæg er det rigtige valg af et passende loftdesign et meget alvorligt spørgsmål. Det er bedst at overlade det til en specialist, fordi konstruktion (installation) og design (interiør) er helt forskellige ting. Alle kan blive bygherre, men ikke alle kan blive designer. Så valget er altid dit! Design af gipsvæg lofter foto ideer til dit interiør:

Montering af loft med gipsvæg gør det selv

Trin for vejledning med foto og video, hvordan man laver et hæftet loft fra gipsvæggen med egne hænder. Nuancer og subtiliteter af monteringsteknologi

False lofter bidrager til at niveauet af loftet, parallelt med dette, eliminerer overflade uregelmæssigheder. Med hensyn til designmuligheder er sådanne suspenderede strukturer meget forskellige: her og strækker stof og vinyl og plast og aluminium mv.

Der er ikke noget svært at lave et falsk loft med dine egne hænder. Denne opgave kan nemt håndteres af enhver udlejer med grundlæggende byggeri og reparationsfærdigheder. Det vigtigste er at vælge de nødvendige materialer korrekt og udføre installationen og overholde en række anbefalinger.

Udvælgelse af materialer og værktøjer

Nøglen til pålidelighed og holdbarhed af designet er det rigtige valg af materiale. For at montere et hæftet loft med egne hænder, skal du forudkøbe hovedelementerne i strukturen, herunder:

profil

For arrangementet af designet vil der kræves to muligheder for produktet:

 • Guide - designet til montering rundt om rummet og tjener som grundlag for installationen af ​​resten af ​​rammen. At skabe en metalramme med dele i 3-4 m og vægge på 0,6 mm. Antallet af dele er taget ud fra rummets omkredsværdier.
 • Loft - et element i sektionen, der ligner bogstavet "C". Til salg er der produkter af rustfrit og galvaniseret stål med en længde på 3-4 m.

Elementernes form påvirker ikke styrken. Det vigtigste - at produkterne var fra samme producent. Hvis du planlægger at lave et hæftet loft med dine egne hænder, som har et usædvanligt design eller er et system på flere niveauer, skal du tilføje dimensionerne af den ekstra struktur til det samlede antal guideprofiler.

Ved beregning af det krævede antal C-formede elementer skal der tages højde for, at gipspladerne bliver fastgjort til dem og fastgør hver 60 cm. For eksempel til et værelse med et areal på 20 m² og en væglængde på 5 og 4 meter skal du bruge 8 loft fire meter. en vare.

Tip: For at fremskynde processen med at tælle den krævede mængde materialer, kan du bruge særlige internetressourcer, der automatisk beregner online.

gips gipsplader

Når du planlægger at installere et ophængt loft i badeværelset, skal du vælge et grønt gipsplader med vandafvisende egenskaber. Hydrofobe tilsætningsstoffer, der udgør materialet, gør det muligt at opretholde æstetiske og præstationsegenskaber selv i værelser med høj luftfugtighed: på badeværelset og toilet, på loggia og køkken.

Når du opretter en ophængt struktur i stuer, kan du vælge den sædvanlige grå GCR med en tykkelse på 8-10 mm. For at installere et hæftet loft med egne hænder er der ikke behov for at købe plader af stor tykkelse, da det medfører en stigning i konstruktionens vægt og dermed øger kompleksiteten af ​​arbejdet.

Fastgørelseselementer

Kvalitetsmontering af loftet med egne hænder kan ikke udføres uden brug af fastgørelsesanordninger. Med deres hjælp er det nemt at oprette konfigurationer af enhver kompleksitet.

For at sikre de profiler, du skal bruge:

 • Direkte suspension - Antallet af dele beregnes under hensyntagen til, at de vil blive anbragt hver 60 cm. Derfor er 40-50 dele nok til et værelse på 20 kvadratmeter.
 • Krabbe - designet til at forbinde elementer i rette vinkler. Antallet af dele skal svare til det samlede antal af de påtænkte forbindelser af rammen.
 • Forlængere - for at skabe alle slags loftkombinationer.

For at rette op på suspensionerne skal du også forberede en 8x10 dowel. Galvaniserede skruer 4,2x51 hjælper med at forbinde profilerne med hinanden og fastgør rammen til betonbunden. Selvskærende skruer 25 mm lange vil være nødvendige til fastgørelse af gipsplader.

For at installere strukturen skal du bruge værktøjer:

 • Bygningsniveau;
 • 2,5 meter regel
 • roulette;
 • Maletråd;
 • Bor med en boremaskine;
 • Elektrisk skruetrækker eller elektrisk boremaskine;
 • En simpel blyant
 • Sakse til metal;
 • Konstruktion kniv;
 • Bulgarsk, udstyret med en cirkel på metalen.

Konstruktionsniveauet er nødvendigt for at udføre nøjagtig mærkning af den vandrette linje til installationen af ​​styringsprofilen. Der kræves et to meter niveau, når man markerer plader af gipsvæg.

For at udføre efterbehandlingsarbejdet efter installation med egne hænder, skal du forberede materialer på forhånd, herunder:

 • Serpyanka - til søm forstærkningstape;
 • Selvklæbende forseglingstape;
 • Akryl primer;
 • Putty til sømme;
 • Maling pensel eller rulle;
 • Mellemspatel;
 • Finkornet sandpapir;
 • Lyd- og varmeisolering (om nødvendigt).

Det selvklæbende porøse tætningsbånd hjælper med at sikre rammens stramhed til betonoverfladen.

Forberedende arbejde

Det første du skal gøre før du installerer dit eget loft er at løse problemet med belysning af værelset. På dette stadium er det vigtigt at vælge den type armaturer, der skal installeres, deres kraft, placering på loftfladen og det samlede antal lysarmaturer.

Fra disse parametre vil afhænge af rammens højde, som i sidste ende vil påvirke højden af ​​væggene i rummet.

Efter at have konstrueret belysningen af ​​det hængende loft, ledes de til de elektriske ledninger, hvis ender på stederne for installation af belysningsarmaturerne sænkes og fastgøres med klemmer.

For at bestemme niveauet af loftet og skabe en perfekt flad linje for rammerne af rammen, skal du først mærke på væggene. For at forenkle opgaven sættes strøerne først på rummets vægge med en blyant i en passende højde på 1,7 m, hver gang styret af et laser- eller vandniveau. Tilslut dem derefter med en lakledning i en enkelt linje.

Derefter måles afstanden fra den trækede linje til bundfladen ved hjælp af et målebånd, hvorved det laveste punkt af loftet bestemmes.

Tip: For at beregne højden af ​​den fremtidige ramme fra det planlagte laveste punkt på basisfladen, trækkes ned til profilhøjden og tilføjes 5-8 mm til afstanden til denne værdi. Ved installation af spotlights bør rammens højde korreleres med størrelsen af ​​deres base.

Efter at have etableret afstanden fra det laveste punkt til den vandrette linje, sæt en parallel linje under loftet. Det vil fungere som en vejledning til fastgørelse af styringsprofilen.

Monteringsramme suspenderet konstruktion

En guideprofil er installeret langs rummets omkreds og placeres på en sådan måde, at bundenden falder sammen med den vandrette linje, der påføres væggen.

Efter at have målt den ønskede længde af profilen skal den skæres ved hjælp af saks til metal. Derefter presses tæt på linjen på væggen, der fastgøres på dybden, borer direkte gennem profilen. For at skabe en solid konstruktion skal afstanden mellem hullerne være mindst 30-40 cm, og i kanterne og i hjørnerne - 15 cm.

Ved placeringen af ​​midten af ​​gipsplader skal der tilvejebringes yderligere fastgørelse. Hver profil er limet med et tætningsbånd, der fastgør strukturen til væggen med dowels.

Installationen af ​​loftprofilen udføres i flere faser:

 1. Ansøgning Markup. Linjer lægges på loftoverfladen parallelt med vinduesåbningen og opretholder en afstand på 40 cm. Med dette trin vil det være hensigtsmæssigt at fastgøre gipspladerne både på kanterne og i midten.
 2. Installation af suspensioner. Fastgørelseselementer til profilen på den første række fra væggen placeres i en afstand på 25 cm og ved de næste 50 cm. Et sådant trin ville være hensigtsmæssigt til at lægge isoleringsmaterialet.

Sådan forlænges profilen

https://youtu.be/XDuP0B9-S6o

 • Design check. Ved at forbinde metalelementerne under niveauet kontrolleres fladheden af ​​overfladen af ​​den samlede konstruktion.
 • Isætning af isoleringsmateriale (om nødvendigt).
 • GCL rammeforing

  Princippet om fastgørelse af gipsplader til en metalramme er ret simpelt. De hæves til rammens niveau og fastgøres med skruer hver 10-15 cm.
  Når du installerer gipsplader, er det vigtigt at følge en række anbefalinger:

  Arkene skal fastgøres parallelt med de langsgående profiler, med undtagelse af sammenføjningen af ​​leddene. På stederne for sammenføjning af stykker og hele plader for at forhindre mulige revner under den efterfølgende kitt er det nødvendigt at lave udsparinger med en kniv.

  Alle ledd af lak skal placeres strengt på profilerne. Mellem mellemliggende plader skal der altid være en afstand på 1 mm.

  Skruerne begynder at skrue ind fra hjørnet af arket og bevæger sig mod midten. De skrues i en ret vinkel, "sænket" hætter på pladen med 1 mm.

  Til modtagelse af rektangulære åbninger er det hensigtsmæssigt at anvende en hacksav og til runde til lamper - udstyret med en særlig "krone" elektrisk boremaskine. Hvis det er nødvendigt at lave et rundt hul med en diameter på mere end 80 mm, er det nok at bore et par huller langs cirkelens kontur og klemme indersiden af ​​den dannede cirkel ud.

  Andre hemmeligheder ved beherskelse, når du arbejder med gipsvæg video:

  Arkning af rammeblade, monteret loft giver "bosætte sig" i en eller to dage. Derefter gå til overfladen. Først skal du dække det med en primer. Derefter forsegles forsigtigt alle leddene med et kit og forstærker sømme med forstærkningsbånd. Ud over leddene er de "forsænkede" skruehoveder anbragt.
  Kittens loft er tilbage til en dag. Efter at finishmaterialet er helt tørret ud med fintkornet sandpapir, bliver leddene "slibet". Den rensede overflade er dækket med en finish. Efter tørring slibes leddene omhyggeligt med lamper, og i tilfælde af ujævnheder og ridser dækkes de igen med en finish. Endelig slibning udføres, når materialet er helt tørt, dvs. om 7-8 timer. Ideer efterbehandling muligheder kan tages fra billedet på netværket.

  Efter at have mestret teknologien om montering af et enkelthængt loft, vil det være muligt at gå videre til mere komplekse strukturer ved hjælp af interessante kombinerede muligheder i stedet for standardløsninger.

  Gipsplanklofter: 200 designmuligheder

  Let at installere og praktiske gipsplader lofter - et af de mest populære muligheder for at afslutte loftet. En bred palette, evnen til at skabe komplekse design designs giver et stort rum for fantasi. Det er ingen overdrivelse at sige, at de er egnede til at skabe værelser af enhver stil.

  For at vise dig, hvor fleksible gipsplader lofter er, har vi samlet den største samling af smukke billeder i interiøret i runet. Vi er ikke i tvivl om, at ud af 200 eksempler i 10 populære stilarter af indrettede værelser kan du nemt finde en ide, som du vil kunne lide!

  Typer af gipsplader lofter

  Før jeg går direkte til demonstrationen af ​​vindende designløsninger, vil jeg gerne snakke om, hvad de er i princippet: Billeder af gipsvægslofter giver ikke altid omfattende information om, hvilke designs der blev brugt til at oprette dem.

  • En enkel one-tier drywall belægning kan se meget interessant, især hvis du bruger forskellige dekorative elementer. Overvej det ikke så kedeligt: ​​I den rigtige version kan denne mulighed meget vellykket. Hvis du planlægger at afslutte et lille værelse, er det absolut uundværligt.
  • Universal to niveauer lofter - måske den mest brugte. De er elskede for multi-variant. Soaring, med slots, brugen af ​​en række belysning - og nu er designet forvandlet.
  • Mindre almindeligt anvendt dækning på flere niveauer. Dette skyldes både prisen og deres krav - de vil næppe se godt ud i værelser med vægge under tre meter. Ja, og de overordnede dimensioner af rummet er bedre at overveje, hvis du ikke ønsker at få for massivt loft.
  • Beregnede elementer som buer eller søjler er ikke kun smukke, men også funktionelle. De kan afgrænse rummet, fremhæve nogle af dens dele. Sandt nok er deres skabelse ret omhyggeligt arbejde, så du bør ikke engang forsøge at gøre det selv, hvis du ikke har den relevante erfaring.
  • Det kombinerede design af gipsvægs lofter og strækstof er en anden populær mode trend. På grund af kontrasten af ​​forskellige teksturer ser sådanne belægninger oprindelige ud. Læs mere om dem her.

  Som du kan se, er antallet af mulige designmuligheder for gipsloft ganske bredt - vi har kun nævnt de vigtigste, uden at påvirke belysnings- og indretningstyperne. Vi tilbyder at forstå, hvordan de kan se i forskellige stilarter.

  Skandinavisk interiør

  Overfladen af ​​lyse farver, miljøvenlighed og enkelhed - hovedidéen i det skandinaviske interiørdesign - det er ikke overraskende, at denne stil har mange fans.

  På trods af at naturlige materialer hovedsageligt bruges til det, viser et og to niveauer af gipsplader i de følgende billeder klart, at der er undtagelser fra nogen regler.

  Det usædvanlige design af loftet, der efterligner sit lavere niveau baldakin, passer ind i begrebet den skandinaviske stil. Vælg hvid farve og klare, glatte linjer. Men inden installationen anbefaler vi stærkt dig at sørge for, at væggenes højde tillader sådanne beslutninger: de skjuler mindst 30 centimeter.

  For køkkenet kan du give fortrinsvis en belægning på et niveau: det ser lakonisk ud, samtidig med at man lægger vægt på møblernes elegance og giver plads til rummet. Sådanne teknikker er typiske for Skandinavien, så overlad dem ikke til fordel for mere komplekse muligheder.

  Volumetrisk loft med gipsplank bjælker, malet under træet - en anden sikker måde, der passer til næsten ethvert rum. Det vigtigste er ikke at gøre dem for massive - husk at interiøret skal gøre et let og luftigt indtryk.

  I det indre af landet

  Nogle mennesker tror, ​​at countrymusikken, ellers kaldet landestil, er rustik. Vi er klar til at sige med sikkerhed, at det slet ikke er tilfældet!

  Sådanne gipslofter, som i det følgende billede, kan betragtes som klassiske i landlig soveværelse. Let gipsvæg fremhæver lindring af mørke træbjælker.

  Vær opmærksom: Designeren valgte en lysekrone med tynde snoet design. Hun ser godt ud i en så grov ramme.

  Enkelt landlig gipsplankloft er velegnet til små værelser, for eksempel stuer op til 20 kvadratmeter. m. Hvis de virker kedelige for dig, skal du tilføje et par dekorative elementer - men ikke mere, for ikke at overbelaste rummet visuelt!

  To-tier design let at lykkes med at slå. Det vil ikke aflede opmærksomheden fra hovedindretningen, men tværtimod vil understrege det. Som en ornament, tag en lampe af usædvanlig form. Sandt nok skal glasvedhæng og en overflod af metaldele overlades - men i landestilen er de ikke helt egnede.

  I det etniske interiør

  For nylig er forskellige folkemotiver vundet stigende popularitet. Indisk, afrikansk, asiatisk... Det kunne ikke afspejles i loftsdesign.

  Maleri teknikken gør det muligt at give et gipspladeredukt næsten ethvert udseende. Vær opmærksom på, hvordan stilfulde de orientalske mønstre ser ud på den flade overflade af korridorloftet. Denne metodes alsidighed er, at du nemt kan vælge den skala, der passer til størrelsen på dit værelse.

  Kombinationen af ​​gipsvæg med farvet glas er en anden interessant måde at dekorere loftet på. Sæt glasset eller dets imiterende dyrkemønster eller maling til din smag. Det er dog nødvendigt at tage højde for, at der for opførelsen af ​​et sådant smukt gipsloft med farvet glas, som i dette billede, har du brug for et forholdsvis rummeligt værelse med lofter, der ikke er under tre meter.

  Et to-niveau lærred med skjult belysning og en ydre kant dekoreret i afrikansk stil er en interessant løsning, der vil fungere godt i ethvert rum - fra kontor til soveværelse.

  Fresco imiterer det arabiske maleri er en fantastisk udsmykning til små værelser. For eksempel i køkkenet. En sådan indsats kan nemt installeres i et gipsplankloft, og det ser godt ud.

  Vær opmærksom på kanten: figuren relief lægger vægt på glatheden af ​​vægmaleri og kontraster gunstigt med det.

  Interiøret er hi-tech

  Der er meget at sige om moderne højteknologisk design - næsten alle ved det. Overfladen af ​​lys og rum, koncise linjer, metalindretning... Alt ser meget interessant ud. Selvfølgelig kan gipsplader, der nemt tager nogen form, nemt passe ind i et sådant koncept.

  Se på dette billede af et gipsplankloft med belysning. På grund af den komplekse to-tier design, mærkeligt nok, ser rummet mere rummeligt ud. Det er rigtigt, at vi ikke anbefaler at bruge denne metode til et lille soveværelse - der er bedre at vælge en anden mulighed.

  Det usædvanlige arrangement af LED-strimler i det indre af high-tech kan ikke kun være en kilde til lys, men også en ekstra dekoration. Eksperiment, lav en plan for deres placering.

  Et interessant trick: Placér en indsats lavet af spejl stretch lærred på et gipsplader. Det er helt i den valgte stiles ånd. Den metalliske glans og den ikke-standardformede form af indsatserne, der går ned til væggen, vil blive suppleret med en moderne lysekrone med dråber i nuancer.

  Vil du have noget unikt? Tænk på et komplekst gipspladeloft på flere niveauer, som i billedet nedenfor - en god mulighed for udformningen af ​​et stort køkken.

  Kolonner, flydende gipslofter og flerfarvede LED-strimler skaber en futuristisk effekt. Eksperiment med formularen: Det er ikke nødvendigt at arrangere alle elementer symmetrisk. I dette tilfælde er en vis uagtsomhed ret tilladt og vil tilføje charme til dit interiør. Men overdriv det ikke - vi råder dig ikke til at holde et dusin blokke overhovedet.

  Af den måde, hvem sagde, at du skal begrænses til udelukkende hvid farve? Pink gipsplankloft er en glimrende løsning til en lille stue. Små spotlights, placeret i form af krøller, dekorere et glat lærred. Ja, og de ser meget originale ud.

  Skåret indlæg, som i billedet nedenfor - hit i 2017. Vælg en formular, du vil kunne lide, og hold ikke din fantasi tilbage. Denne mulighed er også egnet til et barns værelse - børn vil sætte pris på silhuetter af sjove dyr eller rumlegemer.

  Glem ikke om det skjulte LED-baggrundslys - det vil give designvolumenet.

  I det indre loft

  Udvendigt kan designet i loftets stil virke uhøfligt: ​​den målrettede enkelhed af efterbehandling, overhovedet af metal, beton og mursten...

  Men med den rigtige tilgang bliver det meget elegant og attraktivt. Gipsvæg passer godt ind i et lignende interiør. Lad os se på billedet af smukke gipsplanklofter i loftsstil.

  Foretrækker værelser af en usædvanlig type? Tænk på et loft med voluminøse indskrifter. Selv den højeste kvalitet fotoprint giver ikke en så imponerende effekt.

  En sådan monokromatisk løsning er et godt valg for små værelser. Overfladen af ​​lyse farver vil gøre det meget mere rummeligt.

  Den rigtige skygge af maling kan være ganske interessant at ligge på gipsvæggen. Forsøg ikke at opnå en perfekt glat dækning. Skilsmisser, uregelmæssigheder og ruhed vil tilføje tekstur til et sådant loft.

  Ved første øjekast ser det ud til at gulvet er lavet af beton - det ville dog ikke være meget bekvemt. Selv i et privat hus er lofterne af gipsplader anvendt i dette billede meget mere funktionelle - de vil skjule rør og ledninger.

  Bemærk: Normalt, når de er færdige med arbejdet, forsøger de at opnå maksimal ensartethed og maske leddene. Det er ikke nødvendigt at gøre dette i loftet stil, tværtimod understrege dem for at give ægtheden til designet.

  Indretningen af ​​loftet til køkkenet bruges ofte: formularernes enkelhed og det minimale antal dekorative elementer garanterer bekvemmelighed, og det ser meget smukt ud.

  Du kan forsøge at fremhæve disse kvaliteter ved hjælp af et enkeltgips gipsloft - en universel mulighed, der passer til både stort og lille køkken.

  Hvis du er bange for at resultatet kommer ud for upersonligt, prøv at lege med belysningen - placeringen af ​​spotlights, en usædvanlig lysekrone, en interessant finish rundt omkredsen. Der er mange løsninger, der kan hjælpe med at dekorere rummet.

  Se på dette billede: Et gipspladens falde loft passer perfekt i loftet stil. Dette er en universel enhed, der ser lige så godt ud i rummelige værelser og små studiolejligheder. Det vigtigste er at vælge den rigtige skala og beslutte om baggrundslyset. En velfungeret tone ændrer dramatisk endda det mest beskedne interiør.

  En meget unik løsning er det åbne loft på gipsplader. Vær opmærksom på den subtilitet, som arbejdet blev gjort - ikke alle er i stand til at skære et sådant lærred af sig selv. Derfor er det bedre at overdrage realiseringen af ​​din ide til fagfolk, hvis du ikke er sikker på dine kunstneriske evner.

  Et sådant design gipsplankloft i stuen, som på billedet - en bindende modtagelse. Du bliver nødt til at omhyggeligt nærme sig udvælgelsen af ​​andre elementer i interiøret, ellers vil det se latterligt ud.

  Forresten er loftet et godt valg for at give et stilfuldt udseende til balkonen. Det er ikke engang nødvendigt at afslutte væggene - et loftsniveau på gipsplade og metallamper er nok på et niveau. De ser godt ud på baggrund af mursten eller beton.

  I det indre af art deco

  I modsætning til loftet tilbyder vi dig eksempler på værelser i art deco format. Delikate toner, krøllede elementer, antik stilering... Enig, det lyder meget interessant.

  Kan ikke forestille mig, hvordan moderne gipsvæg passer ind i dette billede? Se videre!

  Selvfølgelig er enkle lofter på et niveau usandsynligt at være passende. Men det komplekse multi-level design med belysning - hvad du har brug for!

  Bedre opgive standard hvid. Men alt for lyse nuancer bør ikke blive båret væk. Delikat creme, pastelfarver, elegant brun... De supplerer interiøret, fuldt ud i overensstemmelse med konceptet art deco.

  Det er ikke nødvendigt at bruge gipsvæg til hele gulvet: det glatte stretchstof i gipsvæggen ser fantastisk ut. Dette design er velegnet til værelser i alle størrelser - fra stort til det mindste.

  For mere elegance, vælg en yndefuld vedhæng lysekrone med fine dekorative vedhæng.

  Stucco molding på loftet er en teknik, der kan vise sig at være for fantasifulde i en anden stil. Men for art deco passer den næsten perfekt.

  Det kompleksformede gipsplankloft med stuccoelementer vil dekorere rummelige værelser med høje vægge. Sørg for, at skulpturens kvalitet - hvis den er uhøflig, vil effekten blive forkælet.

  I vintage interiør

  Ikke så længe siden blev vintage design betragtet som ikke for universelt: en stue, et soveværelse, måske en undersøgelse... Men nyere modetrends afviser denne stereotype.

  Hvordan indrettede du i en sådan stil badeværelse? Mærkeligt, som det kan synes, ser det ud til, at gipstaket med skjult belysning og dekorative indlæg ikke er på plads. Tværtimod understreger han interiøret i samme ånd.

  Figurer gipsplader lofter - næsten klassisk vintage. Det vigtigste er at vælge et smukt og elegant mønster og sørge for lige installation. Du vil ikke have alt indtryk af dyre reparationer forkælet kurvesamlinger?

  Et simpelt lærred kan se helt luksuriøst ud, hvis du supplerer det med en usædvanlig "antik" lysekrone og stilfulde bundkort. Prøv at vise opmærksomhed på detaljer, ellers vil den mindste uforsigtighed i fint efterbehandling helt ændre opfattelsen af ​​rummet og fratage det harmoni.

  I det indre af "Moderne"

  Glatte linjer, en kombination af naturlige materialer med moderne og minimale konventioner. Måske er det sådan, det skal beskrives, ikke helt standarddesign.

  På trods af nogle tendenser kan man ikke sige, at der er strenge regler, der skal overholdes under reparationer.

  Det hængende gipsplankloft vist på dette billede af stuen i jugendstil viser det meget godt. Møblernes klassiske træagtige toner er usædvanligt kombineret med jernlamper og LED-belysning. Du må indrømme, at et sådant design ikke kan kaldes standard - men det er her, hvor dens charme ligger.

  Bølgede lofter af gipsvæg i moderne brug ganske ofte - deres tekstur er helt i overensstemmelse med det grundlæggende princip for glatte linjer. Prøv at installere et komplekst multi-level design, der placeres i midten af ​​den fremhævede stofindsats. Elegant og smukt.

  Den oprindelige belægning vil vise sig, hvis du placerer figurerede gipsplader, f.eks. Ringe, på et enkelt enkelt lærred. Denne løsning ser meget interessant og frisk ud. Et godt valg til stuen eller børnehaven. I det andet tilfælde laves den volumetriske del af loftets farve - så resultatet bliver meget lysere.

  I det klassiske interiør

  Classic går aldrig ud af mode. Derudover anvendes en tilsvarende finish med succes i alle værelser - fra soveværelset til korridoren. Derfor er dens popularitet ud over elegance på grund af alsidighed. Lad os se eksempler?

  Et simpelt hvidgipsplankloft er omdannet ved at tilføje en grænse på flere niveauer rundt om omkredsen. Det virker meget elegant, egnet til værelser af enhver størrelse.

  Den vigtigste ting at overveje er, at hvis vægens højde er mindre end tre meter, bliver du nødt til at opgive for pludselige overgange - de vil virke overdrevent massive.

  Gipsplankloftet i det følgende billede er en glimrende løsning til en rummelig stue eller hall. Vær opmærksom på de krøllede elementer. At skabe et sådant design kræver meget tid og penge, men resultatet er absolut det værd.

  Et sådant design er et godt valg for kombinerede værelser: en hall med en spisestue, et køkkenstudio, et soveværelse med kontor. Spejl komposit loft forstærker indtrykket. Du kan supplere det med en elegant hængende lysekrone. På grund af materialets enkle struktur er der ingen grund til at begrænse dig selv i indretningen: krystalvedhæng og en interessant form er mere passende i dette tilfælde end nogensinde.

  Luksuriøse flertallede lofter med stuck på gipsvæggen (f.eks. På billedet nedenfor) kan heller ikke betragtes som nemme at installere og bruge. De forpligter sig til at respektere det passende interiør: det er usandsynligt, at sådan dekoreret lærred vil blive kombineret med tapet i blomster.

  Af den måde: harmonien med at dekorere et værelse er næsten den grundlæggende regel, der skal følges perfekt. Resten er mere rådgivende og i nogle tilfælde er de endda værd at bryde. Men her kan den mindste fejl være kritisk og dræbte hele tiden det indre.

  En smuk løsning til soveværelset er et multi-lagdelt gipsplankloft med glatte farveovergange. Vælg en blød gradient eller brug den klassiske kombination af beige og hvid. Som en kilde til belysning foretrækker lysekronen, eller suppler det med spotlights, hvis rummet er stort nok.

  Men vi anbefaler ikke kun at være begrænset til dem. En lignende design stil indeholder jo nogle begrænsninger, som skal lyttes til.

  Bonus sektion. Usædvanlige gipsplader lofter

  Vi viste dig 10 stilarter, blandt hvilke alle uden tvivl vil finde en, der vil tilfredsstille ham.

  Afslutningsvis vil jeg gerne vise de mest uventede billeder af lofterne, som vi mødte under forberedelsen af ​​vores valg.

  Med den rette placering af LED-strimlerne og spejlet "bunden" kan volumengipspladens loft svare på det filosofiske spørgsmål "eksisterer uendelighed"? I hvert fald i loftet - ja!

  Det er umuligt at kalde installationen af ​​en lignende konstruktion simpel. Men hvis du kan lide ekstravagant design, anbefaler vi dig at prøve det - det giver en virkelig fantastisk effekt.

  Spejling af de figurerede gipsvæggeelementer på væggen betragtes også næppe som en standard teknik. Det kræver særlig pleje i installationen, omhyggelige målinger af rummet og det tilsvarende interiør. Men hvis disse vanskeligheder ikke skræmmer dig, er det absolut et forsøg værd - dette design ser meget stilfuldt ud og ukonventionelt.

  3D-gipslofter anvendes oftest i restauranter og indkøbscentre. Men hvis gulvpladsen tillader det, hvorfor anvend ikke denne teknologi derhjemme? Det er bedre at vælge det til hallen - glæden af ​​de gæster, du har givet.

  Overvej at det vil tage meget plads - med sin mangel på alle effekter vil blive smurt.

  Som du kan se er gipsplanklofter universelle og velegnede til alle grundlæggende typer af interiører. Sikker på, du har fundet mere end en interessant løsning til reparation - held og lykke i deres gennemførelse!