Hvordan man vedhæfter tømmer til loftet?

Opgave: Fastgør bjælken 45 * 75 mm flad til loftet på gulvpladerne.
Belægning på tømmer: Et strækloft vil blive fastgjort til træet fra siden.

Spørgsmål: hvordan og hvad skal du vedlægge tømmeret?

 1. Mulighed - stifter.
 2. Andre muligheder?

Nagel er en birk (normalt) blyant med en vis diameter og længde, der er designet til at forhindre træstrukturen i at skifte i forhold til hinanden.

Kig på Fisher-webstedet, osv. Hvis loftet ikke er flush med en stang, så er en selvlukkende skrue med et sekskant og forstærkede (brede) skiver en god mulighed.

Enheden af ​​træloftet drejning

Enheden af ​​trækasser er en af ​​de mest almindelige måder at skabe en loftsramme på. Med sin hjælp kan du hurtigt og enkelt skære overfladen af ​​både gips og træplader. For at skabe kasser anvendes stænger af forskellige træarter. Jævnt placere dem over hele overfladen, kan du få en pålidelig og holdbar konstruktion.

Træstængerne, der er nødvendige til montering af batten, er et glimrende alternativ til rammen af ​​metalprofiler. De koster ikke kun billigere profiler, men giver som regel mulighed for hurtigere montering og installation af hele loftet.

Den eneste, men betydelige begrænsning af brugen af ​​træstænger er muligheden for, at de kun anvendes i tørre rum. Dette skyldes det faktum, at træet med ændringer i temperatur og luftfugtighed i rummet vil udvide eller kontrakt, hvilket kan føre til deformation af loftets overflader. Derfor kan trækassen ikke installeres på badeværelset, toilet og anbefales ikke i køkkenet.

Hvis du har tænkt dig at give loftet en ikke-standardformular, det vil sige at lave flere niveauer, en buet overflade mv., Så vil du næppe være i stand til at indse dette ved hjælp af træstænger. Til disse formål er det bedre at bruge metalprofiler. Af disse kan du oprette både en bygning på flere niveauer i loftet (reference) og lave forskellige former på overfladen, for eksempel en oval eller en stjerne.

Rammerne af træstænger er dog stadig en meget populær løsning, når man opretter et hæftet loft på grund af dets fordele. Vi opregner dem:

 • styrke og pålidelighed af strukturen
 • levetid;
 • omkostninger til materialer;
 • installationshastighed;
 • arbejdskraftintensitet

Derudover kan praktisk talt ethvert færdiggørelsesmateriale, såsom krydsfiner, gipsfiberark eller fiberpladeplader, fastgøres til en sådan ramme.

Den utvivlsomme fordel er, at trækassen nemt kan monteres i loftet selv med egne hænder, og vi vil se på, hvordan man gør dette. I mellemtiden skal du vælge det mest passende materiale til søjlerne og bestemme deres størrelse.

Udvælgelse af stænger til trækasser

For at skabe loftbeklædningen skal du først og fremmest træstænger. Samtidig kan du vælge enhver form for træ. Det vigtigste er, at selve materialet er tørt (fugtighed bør ikke overstige 18-20%).

Størrelsen af ​​stængerne vælges ud fra den formede værdi af interceilrummet, da designet af det ophængte loft giver mulighed for at lægge isoleringsplader eller lægge kommunikation. Men som regel at skabe trækasser er det nok at bruge lameller med et tværsnit fra 20 * 40 til 80 * 40 mm. Selvom du kan vælge en anden størrelse, er det vigtigste, at højden af ​​alle stængerne er den samme.

Teknologi installation af træbeklædning på loftet

1. Forberedende arbejde

Til at begynde med skal hele mængden af ​​træplader behandles med antiseptiske eller antifungale opløsninger. Dette vil beskytte træet fra skimmel, svampe og lignende. fejl, der gradvist kan ødelægge loftets design.

Stængerne kan også behandles med specielle flammehæmmere. Dette vil øge brandmodstanden i hele konstruktionen, hvilket er særligt vigtigt ved brug af træelementer i loftet.

En forudsætning for at lægge kasser på loftet er akklimatisering af stængerne i lokalet, hvor de vil blive installeret. For at gøre dette er alle skinner lagt ud på rummet og vent 2-3 dage. I løbet af denne tid vil træet "blive brugt" til rummets temperatur og fugtighed. I mellemtiden er stængerne akklimatiseret, du kan kedelig til næste trin.

2. Overflademærkning

Udformningen af ​​loftet lathing involverer installationen over hele overfladen med et bestemt interval af træstænger. Derfor vil denne fase bestå af en forsigtig markering af loftet og indstilling af det nødvendige niveau for at opnå en flad vandret overflade.

Trækassernes elementer kan opdeles i 2 dele: disse er stænger placeret langs rummets omkreds og lamellerne monteret langs resten af ​​overfladen ("interne" lameller). Hvis med det første alt er klart - de skal installeres rundt om loftets omkreds, så for andet er det nødvendigt at bestemme lægesteget.

Afstanden mellem rækkerne af stænger samt markeringen for dem vil direkte afhænge af størrelsen på de planlagte plader, der skal installeres på loftgitteret. Derfor skal du først tegne en plan for dit værelse og bestemme længden og bredden af ​​efterbehandling materialer. Først da kan vi gå videre til beregningen af ​​stængens installationsstrin.

Intervallet mellem dem bestemmes efter følgende regler:

 • For det første skal samlingen af ​​to plader (gips eller træ) falde lige i midten af ​​stangen. Til sådanne elementer af loftet lathing ark vil blive fastgjort i selve kanterne;
 • For det andet må afstanden mellem to tilstødende rækker af skinner ikke overstige 500-600 (625) mm. Derfor er det nødvendigt at sørge for installation af mellemstænger. Resten af ​​arket er fastgjort til dem;
 • For det tredje skal alle lamellerne som regel være parallelle med hinanden. Undtagelser er stænger installeret rundt om rummet, såvel som dem, der skal installeres vinkelret på de "indre" skinner, hvis rummets bredde er for stor, og der er ikke nok et helt stykke efterbehandling til fuldstændigt at dække loftet fra væg til væg. I midten af ​​sådanne stænger vil der være en samling af to tilstødende plader af en række.

Inden der påføres markeringerne på loftets overflade, er det nødvendigt at bestemme retningen for at lægge stængerne. Her er reglen som følger: De skal være vinkelret på retningen af ​​de materialer, som vil blive fastgjort til kassen selv.

Derefter vil du overføre hele layoutplanen under kassen fra papiret til overfladen. Men først skal du finde det laveste punkt i loftet. Dette kan gøres med et værktøjsniveau, og resultatet bliver derfor korrekt, men du kan prøve at bestemme det visuelt, men det vil kun være ca.

Ved at overføre projektionen af ​​det laveste punkt til en af ​​væggene og tilføje den højde (tykkelse) af de anvendte stænger og den indrykkestørrelse, der kræves til lægning af isoleringsplader eller kommunikation, bestemmer vi det sidste indtryk af det nye (skabte) loft fra loftet. Dette vil være referenceniveauet for udjævning af planet for alle elementer i batten.

Ved brug af en lang linjal eller jernbane noterer vi først niveauindrykket fra bundpladen til stængerne, som vil være placeret rundt om loftets omkreds. Mærker er lavet med en blyant (kridt) i form af solide linjer eller prikkede linjer på rummets vægge. De vil være nødvendige i efterfølgende værker: Når stængerne er installeret på overfladen, bliver deres plan nivelleret ved hjælp af disse referencelinjer.

Så er hele overfladen af ​​loftet lagt ud for placeringen af ​​de "indre" skinner. Du skal få glatte lange linjer parallelt med hinanden. Intervallet mellem dem skal ske under hensyntagen til de regler, der var angivet tidligere.

3. Installation af træstænger i loftet

Først montere skinnerne, som er placeret langs loften af ​​loftet. De udstilles kun i overensstemmelse med niveauet for vartegnet, som blev markeret på alle rummets vægge. Fix stængerne kan være både til loftet og til væggene. Men hvis indrykket fra basispladen overstiger højden af ​​lamellerne, er den eneste installationsmulighed at montere dem på væggene.

Stænger spidses til overfladen ved hjælp af dowel-negle (hvis typen af ​​bunden er beton eller mursten) eller selvskærende skruer og almindelige negle (til en træbase). Fastgørelseshøjden er 40-60 cm, og deres længde skal overstige tykkelsen af ​​skinnen et sted med 30-40 mm.

Når du har installeret stængerne omkring omkredsen af ​​loftet i rummet, kan du fortsætte med installationen af ​​alle andre ("interne") skinner. Men før dette er at gøre den næste operation. Fra en væg til en anden på niveauet af stængerne installeret langs omkredsen er det stramt at stramme tråden, reb eller ledning. Det vil tjene som en vejledning for udjævning af alle barsens plan. Med sin hjælp vil overflade af lathing være meget glat, hvilket er vigtigt for efterfølgende afslutning af loftet.

Fastgørelse til overfladen af ​​sådanne rækker af landemærker udføres ved hjælp af skruer og negle. Antallet af ledninger af kabel eller reb bestemmes ud fra rummets størrelse. Som regel vil 2-3 rækker være nok til værelser med standardstørrelser.

Gå derefter videre til installationen af ​​"interne" kasser. Her afhænger alt af mængden af ​​indrykket af battenes plan fra basisoverlapningen. Hvis barens højde (tykkelse) er nok til at styre ledninger af ledninger, er de fastgjort direkte til bunden af ​​loftet, hvis ikke - så skal du bruge justerbare eller U-formede suspensioner.

Under alle omstændigheder udføres fastgørelsen til bundgulvet (både stænger og bøjler) ved hjælp af dykker-negle, skruer (til lameller) eller ankre (til bøjler) med en længde, der overstiger tykkelsen af ​​stangen med 30-40 mm. Fastgørelseshøjden må ikke overstige 100 cm, og afstanden fra væggen til nærmeste forankringspunkt må ikke være mere end 20 cm.

Justering af stængerne på et niveau udføres ved hjælp af træforing af fiberplader, krydsfiner og andre materialer eller ved at skære en udragende del af lamellerne af et plan.

Tilpasning af suspensioner er generelt meget enkel. Justering af stifteklemmerne, vi sætter dem alle på ét niveau, og derefter fastgør søjlerne til dem ved hjælp af 25 mm selvdrejende skruer.

4. Endeligt arbejde

Efter installation af drejebænkningen kan du fortsætte til de næste trin i loftet. Så det er muligt at montere ledningerne i loftrummet. Men i starten skal elkabler indeslutes i specielle, ikke brændbare kabelkanaler. Dette vil øge brandsikkerheden af ​​hele kosntruktsii.

Derefter kan du gå videre til lægningen af ​​varme- og lydisoleringsplader (link) (eller skum). Og så gå til headliner krydsfiner, fiberboard, gipsvæg eller andre efterbehandling materialer. Men disse er emner af andre artikler, du finder dem også på vores hjemmeside.

Sådan fastgøres en stråle til loftet

Sådan repareres strålen til loftet

Moderne reparation og udsmykning - så uudtømmeligt emne, at det kan diskuteres i flere timer, mens der stadig er mange ideer og eksempler, der ikke er dækket.

Tag så simpelt som tømmer. I første omgang er det et træbyggemateriale, der udfører understøttende funktion. Og nu? Dette er et vidunderligt element i indretningen, som giver dig mulighed for at gøre loftet mere ekspressivt, originalt og smukt.

Derfor, for ikke at klatre ind i junglen af ​​det store tema af indretning, lad os tale om baren.

Dette element har forskellige typer og design, også i lofter. Det kan spille en dekorativ og nyttig funktion, såsom belysning. Træet kan bruges til alle retninger af interiøret, det vil gunstigt udsmykke middelalderen, der vil give originalitet til loftet og vil perfekt tilføje hygge til Provence. Derudover kan man ved hjælp af et polymermateriale lave tømmer til high-tech. Det vigtigste er at vælge den rigtige farve og glans.

Så lad os tage klassikerne først. Trætræ er usandsynligt at lave egne hænder i modsætning til indretningen af ​​den. Denne vare er let at købe. Men det er ikke billigt, som noget naturligt træ. Som et resultat kan det males, efterlignes antikke, lakeret, hængt på kæder, fastgjort til væggen, dekorative kasse og meget mere. Den eneste nuance er vægt. Træet er ret tungt og vil kræve opmærksom, omhyggelig og pålidelig fastgørelse. Hvis handlingerne udføres for første gang, og selv med egne hænder, bør du ikke være doven og se på eksemplerne. Dette vil hjælpe foto og video workshops. Det anbefales at følge instruktionerne så meget som muligt og gøre alt langsomt og omhyggeligt.

Vedhæftning til kædelyset bliver lidt lettere. Men for dette bør kæden holde det omkring omkredsen og jævnt fordelte sin masse.

Men hvis huset er træ og resten af ​​interiøret er i en så hyggelig stil, ville det naturligvis være tilrådeligt at bruge træstænger i loftet.

Ja, det er ikke nødvendigt at bruge penge på træ, hvis en praktisk tømmer eller kasse kan laves af PVC-paneler. På samme tid vil det være godt fast og sikrere i tilfælde af et fald, da det er meget let.

Overvej hvordan du laver et sådant dekorativt loftelement med dine egne hænder.

For det første har vi brug for panelerne selv. Deres valg på byggemarkeder og markeder er enormt. For en bedre udsigt, bør du ikke skimp, og købe bedre og dekorative attraktivt. Indledende er det nødvendigt at tegne det fremtidige tømmer (boks, herunder plads til spotbelysning, hvis der er nogen). Baseret på det kan du vise det krævede antal paneler, da deres størrelser er standard.

Yderligere flydende negle eller god polymerkonstruktion lim er nødvendig. En konstruktion kniv eller en hacksav kan også være nyttigt. Umiddelbart skal det bemærkes, at PVC ikke er dårligt skåret, ikke knækker og ikke mister det æstetiske udseende.

Det vil også være nødvendigt at beregne antallet af specielle profiler til pladerne. Derefter skal du bare samle strukturen med dine egne hænder og sætte alle elementer på limen for yderligere pålidelighed og fastsætte det i loftet med flydende negle eller lim, selvom basen kan fastgøres med skruer og samle strukturen i loftet, men det er ikke særlig bekvemt.

På samme måde kan du lave din egen efterligning af MDF paneler. Princippet er det samme, og panelerne behøver ikke at blive malet eller forarbejdet.

Skumplast

Lidt hårdere vil være efterligning af skum. Imidlertid, med en korrekt forarbejdning og maling vil et sådant træ helt efterligne træ. Det er også nemt at fastgøre ved hjælp af flydende negle. Også i en sådan stråle kan placeres spotbelysning.

Oftest, især i Provence stil, eller hvis en kasse er lavet af tømmer i loftet, er dette den anvendte mulighed. Som et resultat, materialet viser sig smukke, praktisk i drift, let og pænt.

Baren fra polyfoam kan udføres på flere måder. Den første er at tage et ark af skumplast med en tykkelse på 10 cm, den kan skæres under et træ eller for et større volumen limes sammen. Den anden er at klæbe alle parter sammen, men denne mulighed kræver mere opmærksomhed og tid.

Også i skumbjælken kan du indlejre en spotbelysning, der er bekvemt placeret der.

Afslutningsvis vil jeg gerne sige, om loftet ikke er planlagt at blive udjævnet, men det har også forskellige fejl, stængerne vil med fordel lukke uregelmæssighederne og gøre overfladen smuk og usædvanlig. Det vigtigste er ikke at være bange for at eksperimentere. Med hensyn til materialerne vælges de afhængigt af den ønskede effekt, retning i det indre, funktion eller overflade af loftet.

Montering af træbeklædning på loftet

Installation af trækasser på loftet er en af ​​de mest almindelige måder at skabe en ramme på. Med sin hjælp kan du hurtigt og enkelt skære overfladen af ​​både gips og træplader. I hjertet af loftet drejning er træ barer. Jævnt placere dem over hele overfladen, kan du få en pålidelig og holdbar konstruktion.

Træstængerne, der er nødvendige til montering af batten, er et glimrende alternativ til rammen af ​​metalprofiler. De koster ikke kun billigere profiler, men giver som regel mulighed for hurtigere montering og installation af hele loftet.

Den eneste, men betydelige begrænsning af brugen af ​​træstænger er muligheden for, at de kun anvendes i tørre rum. Dette skyldes det faktum, at træet med ændringer i temperatur og luftfugtighed i rummet vil udvide eller kontrakt, hvilket kan føre til deformation af loftets overflader. Derfor kan trækassen ikke installeres på badeværelset, toilet og anbefales ikke i køkkenet.

Hvis du har tænkt dig at give loftet en ikke-standardformular, det vil sige at lave flere niveauer, en buet overflade mv., Så vil du næppe være i stand til at indse dette ved hjælp af træstænger. Til disse formål er det bedre at bruge metalprofiler. Af disse kan du oprette både en bygning på flere niveauer i loftet (reference) og lave forskellige former på overfladen, for eksempel en oval eller en stjerne.

Rammerne af træstænger er dog stadig en meget populær løsning, når man opretter et hæftet loft på grund af dets fordele. Vi opregner dem:

 • styrke og pålidelighed af strukturen
 • levetid;
 • omkostninger til materialer;
 • installationshastighed;
 • arbejdskraftintensitet

Derudover kan praktisk talt ethvert færdiggørelsesmateriale, såsom krydsfiner, gipsfiberark eller fiberpladeplader, fastgøres til en sådan ramme.

Den utvivlsomme fordel er, at trækassen nemt kan monteres i loftet selv med egne hænder, og vi vil se på, hvordan man gør dette. I mellemtiden skal du vælge det mest passende materiale til søjlerne og bestemme deres størrelse.

Udvælgelse af stænger til trækasser

For at skabe loftbeklædningen skal du først og fremmest træstænger. Samtidig kan du vælge enhver form for træ. Det vigtigste er, at selve materialet er tørt (fugtighed bør ikke overstige 18-20%).

Størrelsen af ​​stængerne vælges ud fra den formede værdi af interceilrummet, da designet af det ophængte loft giver mulighed for at lægge isoleringsplader eller lægge kommunikation. Men som regel at skabe trækasser er det nok at bruge lameller med et tværsnit fra 20 * 40 til 80 * 40 mm. Selvom du kan vælge en anden størrelse, er det vigtigste, at højden af ​​alle stængerne er den samme.

Teknologi installation af træbeklædning på loftet

1. Forberedende arbejde

Til at begynde med skal hele mængden af ​​træplader behandles med antiseptiske eller antifungale opløsninger. Dette vil beskytte træet fra skimmel, svampe og lignende. fejl, der gradvist kan ødelægge loftets design.

Stængerne kan også behandles med specielle flammehæmmere. Dette vil øge brandmodstanden i hele konstruktionen, hvilket er særligt vigtigt ved brug af træelementer i loftet.

En forudsætning for at lægge kasser på loftet er akklimatisering af stængerne i lokalet, hvor de vil blive installeret. For at gøre dette er alle skinner lagt ud på rummet og vent 2-3 dage. I løbet af denne tid vil træet "blive brugt" til rummets temperatur og fugtighed. I mellemtiden er stængerne akklimatiseret, du kan kedelig til næste trin.

2. Overflademærkning

Udformningen af ​​loftet lathing involverer installationen over hele overfladen med et bestemt interval af træstænger. Derfor vil denne fase bestå af en forsigtig markering af loftet og indstilling af det nødvendige niveau for at opnå en flad vandret overflade.

Trækassernes elementer kan opdeles i 2 dele: disse er stænger placeret langs rummets omkreds og lamellerne monteret langs resten af ​​overfladen ("interne" lameller). Hvis med det første alt er klart - de skal installeres rundt om loftets omkreds, så for andet er det nødvendigt at bestemme lægesteget.

Afstanden mellem rækkerne af stænger samt markeringen for dem vil direkte afhænge af størrelsen på de planlagte plader, der skal installeres på loftgitteret. Derfor skal du først tegne en plan for dit værelse og bestemme længden og bredden af ​​efterbehandling materialer. Først da kan vi gå videre til beregningen af ​​stængens installationsstrin.

Intervallet mellem dem bestemmes efter følgende regler:

 • For det første skal samlingen af ​​to plader (gips eller træ) falde lige i midten af ​​stangen. Til sådanne elementer af loftet lathing ark vil blive fastgjort i selve kanterne;
 • For det andet må afstanden mellem to tilstødende rækker af skinner ikke overstige 500-600 (625) mm. Derfor er det nødvendigt at sørge for installation af mellemstænger. Resten af ​​arket er fastgjort til dem;
 • For det tredje skal alle lamellerne som regel være parallelle med hinanden. Undtagelser er stænger installeret rundt om rummet, såvel som dem, der skal installeres vinkelret på de "indre" skinner, hvis rummets bredde er for stor, og der er ikke nok et helt stykke efterbehandling til fuldstændigt at dække loftet fra væg til væg. I midten af ​​sådanne stænger vil der være en samling af to tilstødende plader af en række.

Inden der påføres markeringerne på loftets overflade, er det nødvendigt at bestemme retningen for at lægge stængerne. Her er reglen som følger: De skal være vinkelret på retningen af ​​de materialer, som vil blive fastgjort til kassen selv.

Derefter vil du overføre hele layoutplanen under kassen fra papiret til overfladen. Men først skal du finde det laveste punkt i loftet. Dette kan gøres med et værktøjsniveau, og resultatet bliver derfor korrekt, men du kan prøve at bestemme det visuelt, men det vil kun være ca.

Ved at overføre projektionen af ​​det laveste punkt til en af ​​væggene og tilføje den højde (tykkelse) af de anvendte stænger og den indrykkestørrelse, der kræves til lægning af isoleringsplader eller kommunikation, bestemmer vi det sidste indtryk af det nye (skabte) loft fra loftet. Dette vil være referenceniveauet for udjævning af planet for alle elementer i batten.

Ved brug af en lang linjal eller jernbane noterer vi først niveauindrykket fra bundpladen til stængerne, som vil være placeret rundt om loftets omkreds. Mærker er lavet med en blyant (kridt) i form af solide linjer eller prikkede linjer på rummets vægge. De vil være nødvendige i efterfølgende værker: Når stængerne er installeret på overfladen, bliver deres plan nivelleret ved hjælp af disse referencelinjer.

Så er hele overfladen af ​​loftet lagt ud for placeringen af ​​de "indre" skinner. Du skal få glatte lange linjer parallelt med hinanden. Intervallet mellem dem skal ske under hensyntagen til de regler, der var angivet tidligere.

3. Installation af træstænger i loftet

Først montere skinnerne, som er placeret langs loften af ​​loftet. De udstilles kun i overensstemmelse med niveauet for vartegnet, som blev markeret på alle rummets vægge. Fix stængerne kan være både til loftet og til væggene. Men hvis indrykket fra basispladen overstiger højden af ​​lamellerne, er den eneste installationsmulighed at montere dem på væggene.

Stænger spidses til overfladen ved hjælp af dowel-negle (hvis typen af ​​bunden er beton eller mursten) eller selvskærende skruer og almindelige negle (til en træbase). Fastgørelseshøjden er 40-60 cm, og deres længde skal overstige tykkelsen af ​​skinnen et sted med 30-40 mm.

Når du har installeret stængerne omkring omkredsen af ​​loftet i rummet, kan du fortsætte med installationen af ​​alle andre ("interne") skinner. Men før dette er at gøre den næste operation. Fra en væg til en anden på niveauet af stængerne installeret langs omkredsen er det stramt at stramme tråden, reb eller ledning. Det vil tjene som en vejledning for udjævning af alle barsens plan. Med sin hjælp vil overflade af lathing være meget glat, hvilket er vigtigt for efterfølgende afslutning af loftet.

Fastgørelse til overfladen af ​​sådanne rækker af landemærker udføres ved hjælp af skruer og negle. Antallet af ledninger af kabel eller reb bestemmes ud fra rummets størrelse. Som regel vil 2-3 rækker være nok til værelser med standardstørrelser.

Gå derefter videre til installationen af ​​"interne" kasser. Her afhænger alt af mængden af ​​indrykket af battenes plan fra basisoverlapningen. Hvis barens højde (tykkelse) er nok til at styre ledninger af ledninger, er de fastgjort direkte til bunden af ​​loftet, hvis ikke - så skal du bruge justerbare eller U-formede suspensioner.

Under alle omstændigheder udføres fastgørelsen til bundgulvet (både stænger og bøjler) ved hjælp af dykker-negle, skruer (til lameller) eller ankre (til bøjler) med en længde, der overstiger tykkelsen af ​​stangen med 30-40 mm. Fastgørelseshøjden må ikke overstige 100 cm, og afstanden fra væggen til nærmeste forankringspunkt må ikke være mere end 20 cm.

Justering af stængerne på et niveau udføres ved hjælp af træforing af fiberplader, krydsfiner og andre materialer eller ved at skære en udragende del af lamellerne af et plan.

Tilpasning af suspensioner er generelt meget enkel. Justering af stifteklemmerne, vi sætter dem alle på ét niveau, og derefter fastgør søjlerne til dem ved hjælp af 25 mm selvdrejende skruer.

4. Endeligt arbejde

Efter installation af drejebænkningen kan du fortsætte til de næste trin i loftet. Så det er muligt at montere ledningerne i loftrummet. Men i starten skal elkabler indeslutes i specielle, ikke brændbare kabelkanaler. Dette vil øge brandsikkerheden af ​​hele kosntruktsii.

Derefter kan du gå videre til lægningen af ​​varme- og lydisoleringsplader (link) (eller skum). Og så gå til headliner krydsfiner, fiberboard, gipsvæg eller andre efterbehandling materialer. Men disse er emner af andre artikler, du finder dem også på vores hjemmeside.

Fastgør en træbjælke til loftet

Wladimir_TS: Naturligvis den mest pålidelige mulighed. Men hvis der er mulighed for at bore gennem huller.. Hvis ikke, så stans pladerne op til forstærkningen og krok kroge med tråden til forstærkningsstængerne.

(Type, udskiftning af gennem-studs) Den estimerede belastning på bjælken er stadig stor.

Jeg spekulerer på, hvordan du forestiller dig det?

Vedhæftet er en noget overdrevet snit af loftet. Tykkelsen af ​​pladen er ca. 20 cm. Havnen mellem toppen af ​​pladen og gulvet er fyldt med noget, der ligner aske.

For at svare (klart) dette spørgsmål, skal du have et billedskåret gulvplade..

Bæret forstærkning lægges i pladerne - disse er langsgående forstærkningsstænger. Det er for disse stænger og krogen i den modsatte ende (lige), at tråden er skåret. Når krogen er fastgjort til forstærkning og puttet rundt, vil studsene stikke ud af panelet. Dernæst synes jeg det er klart.. Det er naturligvis ikke særlig praktisk.. Bryd pladen (hullerne) til armeringen og rummet rundt, så du kan lave en krog til armaturet. Men dette er et ekstremt tilfælde, hvis der ikke er andre muligheder, som f.eks. Boretryk. Analogen er kroge i loftet til armaturer (men i dette tilfælde er krogen til forstærkning, og krogen rager ud.). Og hos firmaet så fastgjorde loftet fans med en vingespids på under to meter. Det var Hook... til forstærkningen.. og allerede til frigivelsen af ​​krogen (med en pin eller..) hvad vil du have.

Træbjælkelofter: 4 trin på vej mod målet

Det er muligt at dekorere loftet stilfuldt ved hjælp af træbjælker. Et af de populære efterbehandlingsmaterialer i moderne konstruktion er en træbjælke eller dens imiterende falske stråle. Takket være moderne produktionsteknologi er det praktisk taget umuligt at finde forskellen mellem en ægte træstang og en analog. Med undtagelse af prisen, der efterligner et dekorativt element til tider lavere, såvel som vægt. Hvis du vil lave et loft i dit hjem fra en bar, bør du i første omgang bestemme hvad du skal bruge: ægte træ eller en falsk stråle.

Hvis beslutningen var til fordel for lamineret finer tømmer, så er det vigtige punkt valget af en passende type træ. For at gøre dette skal du overveje deres egenskaber og forstå, hvad der vil ske, hvis du beklæder loftmaterialet.

Når du vælger et tømmer til afslutning af loftet, bør du overveje dets kvalitet og hovedkarakteristika

Til produktion af træ ved hjælp af en af ​​de seks mest egnede træarter:

 1. Cedar. Det er populært for en bred vifte af nuancer og luksuriøs karakteristisk aroma. Et særpræg ved træet er høj modstand mod fugt, men hvis den er installeret i et beboelsesområde, øges akustikken og et ekko fremkommer.
 2. Lærk. Det er meget vanskeligt at behandle, hvorfor det anbefales at bruge det i huse med et typisk trædesign, hvor der ikke er behov for en fin polering, og knuderne og pletterne vil kun understrege rummets karakter.
 3. Pine. Materialet er en amatør på grund af en vedvarende lugt, omend en meget behagelig en. Resten af ​​træet har en høj hydro- og støjisolering samt holdbarhed.
 4. Spruce. I modsætning til den foregående race opretholder materialet varme i lang tid, men er ringere end andre parametre.
 5. Eg. Det er populært for forskellige farver og teksturer i skiven, mens den er ideel til enhver dekorativ finish og som hovedbygningsmaterialet. Den eneste ulempe er den høje pris.
 6. Bøg. Ikke værre end eg, men denne race er at foretrække at bruge som et materiale til indretning.

Det er værd at bemærke, at når du bruger falske bjælker, kan du også vælge en tekstur, som vil efterligne en af ​​de præsenterede træarter.

Ved valget af en sag skal der også tages højde for hygroskopicitet, modstandsdygtighed over for belastninger, varme og elektrisk ledningsevne.

Rammen til bjælkens loft: installationsfunktioner

Loftrammen er grundlaget, og det endelige resultat og den generelle opfattelse af rummet vil afhænge af, hvor godt og korrekt dets installation er udført. Derfor anbefales det ikke at gøre arbejde i travlt og i dårlig humør.

Først og fremmest skal du sørge for at loftet er fladt, og vandret og lodret er ikke fyldt op, hjørnerne er på deres pladser. For at gøre dette skal du bruge sporvidden, hvis alle nyanser er opfyldt, kan du fortsætte til montering.

Før du begynder at afslutte loftet med træbjælker, skal du først montere loftrammen

I de fleste tilfælde er rammen lavet af galvaniseret profileret metal, men du kan bruge en træstråle. Dens størrelse skal være 20x25 millimeter i tværsnit. Valget til fordel for sidstnævnte har to hovedfordele: For det første er det billigere, og for det andet er fastgørelsen af ​​den hævede stråle til trærammen meget lettere. Hvad angår længden, er alt individuelt og afhænger af størrelsen af ​​rummet. For sikkert at fastgøre stangen på plads skal du bruge fem point.

Vær opmærksom! Hvis stangen ikke er tæt nok i kontakt med loftet, skal du bruge kiler og skruer på et træ med større længde.

Når den dekorative stang er fast, anvendes efterbehandlingstænger i processen, og dem, der installerede profilmetalrammen, skal sørge for tilstedeværelsen af ​​selvdrejende skruer på metalen.

Højden af ​​loftet i tømmerhuset: rimelige standarder

Alle ved, at loftet i huset ligger i en standardhøjde på 2,4 til 2,57 meter. Der er gode grunde til dette og ikke kun design ideer. Loft i denne højde er et eksempel på overholdelse af bygningsstandarder, men det betyder ikke, at du ikke bør gøre dem højere. Men du bør først tænke over, om det vil være behageligt for en person at være i et sådant rum. Hvis vi taler om et tømmerhus, skal vi huske på, at loftet her er en del af bygningen, og grunden til hele huset.

Med en rationel beregning af højden af ​​væggene vil leve i huset være behageligt og hyggeligt, og omkostningerne ved yderligere vedligeholdelse vil blive reduceret:

 • Afhængigt af arealet og antallet af værelser vil det tage mindre at bruge ressourcer på opvarmning og belysning;
 • Jo lavere væggen er, desto mindre materiale kræves til konstruktion;
 • Luftmængden vil blive reduceret, hvilket vil reducere omkostningerne ved aircondition og ventilation.

At lave loftet søjler bør overveje dens højde

Som du kan se, i et loghus, hvis et hus er fremstillet af det med en acceptabel højde af vægge, er der mange fordele.

SNIP's normer indikerer, at i huse til permanent bopæl skal højden af ​​væggene være 2,5 meter, og i køkkenet og på loftet skal loftet ikke være under 2,3 meter. I korridoren er den tilladte højde på væggene fra 2,1 meter, og i land- og landbygninger er det muligt at reducere højden af ​​væggene til 2,2-2,4 meter.

I nogle tilfælde kan du trække sig tilbage fra normerne, for i moderne design er der mange bygninger, hvor højden af ​​væggene når op til tre meter. Det skal dog også huskes, at bygningens areal i dette tilfælde er imponerende. Når man vælger høje vægge til et lille rum, vil resultatet være unaturligt på grund af tab af proportioner.

Sådan fixes barer til loftet

Det første du skal montere boards, der løber langs omkredsen. Udsæt dem skal være på benchmark markeret niveau. Det er tilladt at fastsætte stængerne både til loftet og til væggene ved hjælp af dowel negle på en betonbase og selvdrejende skruer på en træbase. Afstanden er ca. 50 centimeter fra hinanden.

Du kan reparere træblokke til loftet selv, det vigtigste er at forberede alle nødvendige materialer og værktøjer til arbejde.

Når installationen af ​​logfiler omkring omkredsen er færdig, skal du gøre dette: Træk tovet fra et parallel bord til et andet, som vil justere alle stængernes plan.

På denne måde vil afslutningen af ​​loftet med egne hænder ske hurtigt og uden behov for korrektioner. Guider kan fastgøres med skruer, deres nummer beregnes ud fra rummet af rummet, men i gennemsnit er der 2-4 stykker nok.

Fortsæt derefter med udformningen af ​​den interne overlapning. Hvis bjælkens højde tillader, er de fastgjort til loftet, hvis det ikke er tilfældet, skal du bruge U-formede fastgørere og indstille bjælken på det krævede niveau.

Vær opmærksom! Fastgørelsen af ​​bjælken og ophængningen til bunden udføres ved hjælp af nagler, skinnerne er fastgjort med selvdrejende skruer, og ankerne fastgør suspensionerne.

Fiksens længde skal være 30-40 mm længere end en stang og en afstand på højst 100 millimeter. Ved hjælp af træplader lavet af fiberplader er stængerne nivelleret til et niveau. Om nødvendigt justeres suspensionerne også til den ønskede højde ved at dreje eller skrue skruen af.

Montering af dekorative træbjælker i loftet (video)

Lofter fra en træbjælke - den fine beslutning om registrering af boligen. De er miljøvenlige, beholder varme og absorberer støj.

Sådan vedhæftes et tømmer til loftet.

Hej Fortæl mig, hvordan man vedhæfter et tømmer 100 til 100 til loftet, men mellem tømmeret og loftet er der en 20 cm tørvægs niche. Skydedøre vil hænge på dette træ

Svar fra brugere og eksperter fra forummet til spørgsmålet: Sådan fastgøres en stråle til loftet.

I dette tilfælde skal du bore et hul med en perforator og hamre ankeret stort, for hvis du løser det med enkle dowels, kan det bryde.

... det er muligt (og vedhæftning til bjælkens metal og vedhæftning af strålen til...

... fastgørelser kan bruges store.... Og du kan bare...

Det er nødvendigt at fastgøre tømmeret 100x100 til loftet. Loftet er lavet i form af betongulve. Hvordan man laver, hvilke fastgørere at bruge?

Sådan fastgøres et 100x100 tømmer til et betonloft, således at vejledninger til det indbyggede skab (fuld væg) er fastgjort til det fra bunden, og et strækloft er fastgjort fra enden. Tak.

For at fastgøre et tømmer til betonloftet skal du have et anker, du kan prøve noget og rette det som det skal være.

Brug et anker. Det vil være nødvendigt at bore et hul først i træet og derefter på de tilsvarende mærker og i loftet. Herefter indsættes ankeret, som vil passere gennem træet og falde ind i hullet i loftet, så ankeret kan strammes ordentligt. Jeg må sige, at ankeret skal have meget lang tid

Hvis du allerede har en 20 cm gipsvægs niche mellem træet og loftet, hvordan borer du ankeret i loftet?

Besvar eller afklar spørgsmålet

Populære Spørgsmål

Fra forbindelsen med gasforsyningen til huset var der et spørgsmål om valget af kedlen. Nu er der kul buderus-logan s 111 i min 10 kW, hvilket er nok nok, men det tog ud kul. GVS fra elektrisk.

For nylig afsluttet opførelsen af ​​mit nye hjem. Men der er stadig meget at gøre for at passe til min smag. Først og fremmest vil jeg bygge en pejs, men det er desværre det sædvanlige.

Hilsner til dig. Jeg har brug for dit råd i mit spørgsmål. Og selve spørgsmålet vedrører SRO Agroproject. Jeg bliver nødt til at deltage i denne organisation i nogen tid.

Fortæl mig venligst, hvordan kan jeg legitimere spildevandssystemet, hvis jeg styrter i en brønd i fælles gård (8 huse), gav alle boliger mulighed for at gå i gang med undtagelse af to? I vandforsyningen blev jeg fortalt, at det er nødvendigt.

Jeg bor sammen med min familie, 6 årige søn og kone på femte etage i en fem-etagers bygning. Efter at have købt cykler til hele familien stod vi over for vanskeligheder med at opbevare. Udgang fundet ved at købe en metal garage.

Godt at vide

... for at fastgøre spejlet til loftet er det nødvendigt at gøre med... størrelsen og fastgør...

.... For at feste tømmeret på væggen skal du bruge disse... der var fire...

... dage! Hurtigt fastgør gipsvæggen til loftet, kan du med... eller ej. Sådan har du det...

... kan fastgøres til loftet med forskellige fastgørelser. Det kan fastgøres til væggen...

.... Her tager vi en krog og fastgør den til loftet med bolte og gør det...

... at fastgøre bolde til loftet kan bruges... og for hvilket vi fastgør...

Hej For at feste tømmeret på væggen skal du købe...

... loft, du er nødt til at forberede loftet. Lav træstænger på loftet... i...

Sådan repareres vægpanelet til loftet i altanen og videoinstruktionen

Hvis du vælger at glasere en balkon eller loggia, så skal du tænke på indretningen på forhånd. Til arkivering af loftoverfladen og vægindretningen vælger mange lejlighedsejere klapbræt. Desuden er dette produkt lavet af forskellige materialer - plast, MDF eller træ. I vores artikel vil vi diskutere trælameller. Vi vil beskrive hvordan man monterer vægpanelet i loftet og beskriver detaljeret en af ​​de mest almindelige teknologier. Derudover vil du finde anbefalinger om isolering af loftoverfladen på en balkon eller loggia.

Valget af træforing til et balkonloft

Da loftets beklædning af en altan vil blive betjent med træklapplade under betingelser for temperaturudsving, skal træprodukter være modstandsdygtige over for deformationer, som materialet ofte udsættes for for ændringer i temperatur og fugtighed.

Det er bedst at skære loftet på balkonen med klapbræt af blødt træ. Dette materiale har følgende fordele:

 • På grund af det høje indhold af harpikser og naturlige phytoncider er nåletræ ikke modtageligt for dannelse af mug og rot;
 • Materialet må bruges udendørs, så ingen ændringer i luftfugtighed og temperatur på balkonen er ikke bange for det;
 • træ er praktisk taget ikke udsat for deformationer;
 • Foring af nåletræs racer adskiller sig med nem behandling;
 • attraktivt udseende - en yderligere fordel ved materialet;
 • rimelig pris i forhold til produkter fra andre racer;
 • materiale tilgængelighed og holdbarhed.

Foretage produkter af klasse A eller B. De er bedst egnet til altanrum til en pris og visuel appel. Ekstraklædning er meget dyrt, derfor er det mere velegnet til indretning af værelser, og C-grade lameller har mange fejl, så belægningen skal videre poleres og males for at gøre det attraktivt.

Det er vigtigt! Du kan sheathe loftet på balkonen med eurolining, som er karakteriseret ved høj kvalitet, enkelhed og hastighed af installationen, samt visuel appel.

Metoder til fastgørelse af materiale til loftet

Fastgørelse af vægpanelet til loftet kan udføres ved hjælp af ramme- og rammeløs teknologi. Valg af metode afhænger af rummets højde og fladheden af ​​basen samt behovet for yderligere at varme rummet.

Limmontering

Afslutningen af ​​altanloftet med klappladen gøres ved limning under betingelse af den relative fladhed af basen. Plastplader er oftest limet til loftet, fordi de er lettere end træprodukter.

Fordelene ved denne installationsmetode omfatter følgende:

 1. Før du vedhæfter vægpanelet til loftet, opbygger de ikke en ramme, så hele arbejdet bliver hurtigere og lettere.
 2. Direkte installation på loftoverfladen sparer rummets nyttige højde.
 3. Hurtig og nem installation er en stor fordel.
 4. Spar på materialer, fordi du ikke behøver at købe lameller og fastgørelsesdele til rammen.

Ulemperne ved denne fixeringsmetode indbefatter den lave pålidelighed af fastgørelsen af ​​finishen. En ulempe er også det faktum, at beklædningen ikke vil være i stand til at lægge isoleringsmaterialet.

Det er vigtigt! Paneler er limet på flydende negle. Lim påføres med en spatel og spredes over hele overfladen af ​​materialet. Derefter presses pladen til loftet og holdes, indtil limblandingen sættes.

Rammontering

I de fleste tilfælde brugt ramme montage teknologi. I dette tilfælde skal en understøtningsramme være konstrueret af stålprofiler eller en trækasse, inden vægpanelet fastgøres til loftet.

Rammeindstillinger til afslutning af lofter og vægge af loggia clapboard har følgende fordele:

 • muligheden for yderligere isolering af rummet
 • egnet til montering på ujævnt loft
 • helt gem de grundlæggende fejl;
 • indbyggede lys kan installeres i loftet;
 • kræver ikke køb af lim;
 • høj pålidelighed af fiksering
 • Beskyttelse mod kondensering bag foringsrørets overflade.

Ulemperne ved denne installationsmulighed omfatter behovet for at montere rammen, sænke loftoverfladen, såvel som længere og besværligt arbejde.

Teknologi til installation af foring

Nu skal vi tale om, hvordan man korrekt fastsætter vægpanelet til loftet. Installation, vi overvejer eksemplet rammeteknologi. Denne metode er lige så velegnet til montering af træ eller plastbelægning.

Værktøj og nødvendige materialer, overfladebehandling

Inden du monterer trævægspanelet i loftet, skal du forberede de nødvendige værktøjer og materialer:

 • Punch;
 • stigen;
 • bore;
 • en hammer;
 • skruetrækker;
 • nedstryger;
 • konstruktion eller laser niveau
 • konstruktion hæftemaskine;
 • saks til metal;
 • dykker og skruer;
 • suspensioner;
 • vægpaneler;
 • isolering;
 • dampbarriere membran;
 • træstænger med en sektion på 40x50 mm eller galvaniserede profiler til montage af rammen (du skal bruge 6x2.8 cm PP lameller og 2,8x2,7 cm PN lameller);
 • whipping ledning;
 • scotch tape

Arbejdet med forberedelsen af ​​bundloftet er som følger:

 1. Hvis der tidligere var et gammelt lag i loftet, er det helt demonteret. Dette gælder ikke for det gamle malingslag, som du ikke kan rengøre.
 2. For at beskytte balkonen mod varmetab, er alle revner, sprækker og huller på bundfladen forseglet med reparationsforbindelse. Så værelset vil være pålideligt beskyttet mod blæser og udkast.
 3. Således at der ikke opstår mugg på loftet, behandles basen med antiseptiske forbindelser. Selv om det ikke er nødvendigt at gøre dette i et tørt rum.
 4. For yderligere isolering base loft, kan du bruge izolon eller penofol. Men disse isolatorer har kun vist sig at være effektive i tilfælde af deling med mineralulden mellem rammens lameller.

Rammontering

Først er loftet drejning konstrueret under panelet på balkonen. Rammeopsamlingssekvensen er som følger:

 • Bestem hvilket hjørne af balkonen der er den laveste. Til dette bruger vi en laser måleenhed. I dette hjørne måler vi højden af ​​sænkning af loftoverfladen. Men glem ikke at dette mærke ikke kan være lavere end topvindueprofilen.
 • Derefter afvises det resulterende punkt ved andre vinkler ved hjælp af et laserniveau. Alle punkter er forbundet med langsgående linjer. Det er mere hensigtsmæssigt at udføre arbejde ved hjælp af en tailing cord.
 • På en vandret markering fastsætter vi PN-profiler eller en træbjælke. For at fikse elementet bruger vi skruer og dowels, som er skruet i 30 cm trin.
 • På grundloftet installeres suspensioner. Hvert element er fastgjort til to dowel-negle. Hvis sænkning af loftoverfladen er ubetydelig, vil suspensionerne ikke være nødvendige, fordi rammeskinnerne er fastgjort direkte til bunden.
 • Fastgør bjælkerne til styrene på væggene og bøjlerne på loftet. Laser niveau kontrollerer den samlede struktur af den samlede struktur. Før du monterer vægpanelet i loftet, skal du bøje bøjlerne opad, så deres perforerede ører ikke forstyrrer vægpladeinstallationen.

Opvarmning muligheder

For at isolere en loggia eller balkon lægges der et blødt isolerende materiale mellem bjælkerne. For større effektivitet anvendes en folieisolator, som er fastgjort til bundloftet inden rammens montering og varmeisolerende plader lagt i rammen.

Som varmelegeme kan du bruge:

 • mineraluld;
 • basaltplader;
 • polystyrenskum;
 • skumplast.

Bløde plader er meget lettere og mere bekvemme at ligge mellem rammens profiler end fast skum eller polystyrenskum. Pladen af ​​termisk isoleringsmateriale skæres til bredden af ​​rammens skinner plus en margen på 2 cm til lægning i afstandsstykket.

Værd at vide! For at beskytte mod fugt og opsamle kondensat isolerer vi bundisoleringen med en dampbarriemembran. Stripmateriale overlappes og fastgøres til kassen med en hæftemaskine eller dobbeltsidet tape. Dampbarriens ledd er tapet med selvklæbende tape.

Efter at have lagt dampspærrefilmen, er det nødvendigt at tilvejebringe den nødvendige ventilationsgab. For at gøre dette fastgør vi træplader 2 cm højt på rammen. Luftrummet bag foringen beskytter mod kondensatopsamling og udvikling af mikroorganismer.

Montering af vægpanel på loftet

Nu har vi tag loftet balkon med klapbræt. Træ- eller plastpaneler installeres i denne rækkefølge:

 1. Slats er skåret til bredden af ​​rummet og monteret på rammen med en spike fra sig selv. Fastgør delen på rammen på en passende måde.
 2. Næste bord indsættes med en spids ind i sporet af det foregående element og på samme måde fastgjort til rammen.
 3. Skær det sidste panel til den ønskede bredde og installer den på batten.
 4. Langs rummets omkreds monterer vi loftsplinterne.

Vedhæftede indstillinger til rammen

Hvis du vil rette vægpanelet til rammen, kan du bruge en af ​​følgende metoder:

 • Klyaymery tillader dig at fastgøre produktet uden at beskadige materialet. Dette er en metalfiksering med en tand og huller i pladen til fastgørelse til rammen. Tanden kommer ind i sporet af brættet, og pladen skrues eller spidses til kassen.
 • Plastpaneler er målrettet med hæfteklammer til en trækasse eller skruet med skruer til stålrammen. I dette tilfælde drives fastgørelseselementerne ind i hylde af brætsporet, så det ikke forstyrrer installationen af ​​det efterfølgende produkts spids.
 • Tunge trævægskort er simpelthen fastspændt på kassen og hammeren hardware i en vinkel ind i sporet af brættet. Det er vigtigt at begrave fastgørelsesdækslet i materialets krop, ellers vil det forstyrre spidsen af ​​det næste element.

Som du kan se, kræver installationsprocessen ikke særlige færdigheder. Hvis du netop følger teknologien, vil loftbeklædningen tjene i mange år med bevarelsen af ​​alle dens egenskaber. Nu ved du, hvordan du monterer vægpanelet i loftet, vil videoinstruktionen ovenfor hjælpe dig med at forstå installationsprocessen visuelt.

Det tekniske spørgsmål om at fastsætte stængerne fra gulv til loft

Jeg havde et teknisk spørgsmål om fastsættelse af søjlerne fra gulv til loft. Gipsplader med en niche til barer monteres på hylderne. Højde 3m. På gulvet vand opvarmet gulv (kan ikke bores). Hvordan laver man søjlerne?

Dmitry Evgenievich

I ordet var det nødvendigt at lave realkreditlån. Eller ved installation af et varmeisoleret gulv denne bypass. Og så det termiske billede for at se, hvor præcis det varme gulv løber.

 • lignende
 • bibeholde
4. marts 2018 1:52
korenevatw

Betyr et realkreditlån et træbræt? Og hvordan skal du fastgøre det på stroppen, så fastgørelseselementerne ikke er synlige? Antag, hvis i dette bord at gøre dowels, så hvordan man bærer en bar (det vil også være i størrelse)?

 • lignende
 • bibeholde
4. marts 2018, 6:32
Sal Architect
 • lignende
 • bibeholde
4. marts 2018 7:04
Pamalk
 • Som: 1
 • bibeholde
4. marts 2018 10:52
DOMUS DESIGN

Nederst på nøglen på limen kan være, hvis gulvet er vand, så er flisen, sandsynligvis tykkelsen af ​​flisen + lim ca. 2 cm, tilstrækkelig. Hvis du vil have et rigtig høj kvalitet og smukt design, så er du bedre til møbelproducenterne.

 • lignende
 • bibeholde
4. marts 2018 12:59
korenevatw

Tak for svarene. Nu bliver gulvbunden lige hældt, og jeg ønskede at forudse monteringsmuligheder. Tilsyneladende lægger jeg en plade på dette sted et stykke tid og derefter til møbelproducenterne.

 • lignende
 • bibeholde
4. marts 2018, 5:50
mester af trapper

Ved installation af trapper bruger vi lignende strukturer. Hudbilleder på posten.

 • lignende
 • bibeholde
6. marts 2018 21:18
Sergey Davydov

Bor huller i de øverste og nederste dele af stangen. I gruberne skæres trådene, indsættes en plastikskrue med en kappe ind i trådene (som i bordets justeringsben, stativ eller køleskab). Stænger fastgøres til gulvet og loftet pålideligt nok

 • Som: 1
 • bibeholde
8. marts 2018 12:36
Elena
 • lignende
 • bibeholde
13. marts 2018, 2:32
korenevatw

Bar 50x50x3000 fra 1TR og højere, afhængigt af typen af ​​træ.

 • Som: 1
 • bibeholde
13. marts 2018 3:41
Khodachenko Co

Jeg kom på en sådan situation på kundens anmodning, men i nærheden af ​​trappen blev beslutningen truffet som følger:

1) I loftet lavede et pant i baren.

2) Pins med en kapsel blev monteret i det færdige gulv.

3) Dæk gulvet med et hardboard gennem underlaget. (Vi har porcelænstentøj)

4) Beklædt gips, men forlod uden

5) Støttens øverste ende (gennem dysen på skruetrækken)

7) Putty - Maleri

Men der er ulemper under drift:

1) I nærheden af ​​trappen trækkes de ofte, lidt revner i leddene på loftet.

- Det er ønskeligt at bruge en bar limet, den er mere stabil, det snor sig ikke så meget.

- Det er nødvendigt at opretholde luftfugtigheden i rummet.