Sådan vedhæftes imitationsbjælken til loftet

Jeg vil sy loften i huset med en efterligning af et 20 mm tykt træ. Jeg vil hæve til loftet bjælker. Hvordan og bedre at montere? Derefter planlægger jeg at male loftet.

Desværre angav du ikke bredden af ​​efterligningen, rummets størrelse og loftet på loftsbjælkerne, og det er svært at tilbyde den eneste rigtige løsning uden at kigge på reparationsstedet med egne øjne. Derfor har vi valgt nogle interessante muligheder for dig. Se, måske vil en af ​​dem passe dig.

Installation ved hjælp af træindretning

For at montere en efterligning af et tømmer fremstilles specielle klemmer - disse er nr. 8 og 9. Sådanne fastgørelsesdele skulle ifølge udviklerne have givet en høj kvalitet "usynlig" installation. Men producenterne (og i dag er det hovedsageligt Kina) har pumpet op; til fremstilling af ovennævnte produkter anvendes i stort set de fleste tilfælde samme tykkelse af metal som på fastgørelseselementerne til MDF eller Euro-foring. Derfor er det muligt at skære en efterligning af en stang i stykker af en længde på mellem en og en halv og to meter og samle loftet fra disse stykker. I så fald fastgør enderne af huset med træskruer, forbor huller for dem og fastgør resten af ​​spændingen med klyimer. Med denne tilgang vil belastningen på de "usynlige" fastgørelseselementer være minimal, og to meter-trimmen vil ikke føre meget.

Sømene, der er resultatet af en sådan afslutning sammen med kapperne på endeskruerne, kan let lukkes med en "træsvamp" eller med en efterligning af en stråle, som gør det muligt at indrette interiøret under Provence.

Montering med skruer

Den anden mulighed er mere enkel og grov, men det er alligevel ret rimeligt. Da du stadig skal male loftet, kan du uden yderligere ado fastgøre efterligningen til loftet med selvdrejende skruer uden at glemme at forborde potterne med en diameter på et skruehoved og en dybde på ca. en centimeter. Efter installationen vil disse huller være lette at lukke med træstop eller en god stop. Efter slibning og maling for at finde sådanne "fejl" vil det være muligt kun at vide om deres eksistens, og selv da skal du søge.

Hvad man ikke skal gøre

Og nu kan et par ord om hvordan man gør det i hvert fald ikke være:

 • Brug ikke rå eller bare fugtigt tømmer til headlinings. I rummet vil det tørre ud, krympe det, og endda en slidsforbindelse må ikke redde fra revnerne.
 • Brug ikke almindelige negle i loftet, kun med specielle indskæringer, i ekstreme tilfælde - skruer. Træ er et levende materiale; i udnyttelsesprocessen svulmer det og giver krympning. Efter flere sæsoner af sådanne "tøven" vil det sædvanlige negle sikkert falde, hvilket, i betragtning af den temmelig håndgribelige vægt af efterligning, er fyldt med gentagne reparationer.

Er det muligt at bruge imiteret træ på loftet

Er det muligt at bruge imiteret træ på loftet

Den hævede bjælke er en af ​​de bedste efterbehandling materialer, som ikke kun bruges på facaden, men også i det indre af boliger. Dette er en teknologisk plating bord, der er i stand til at skabe effekten af ​​en væg, der er lagt ud fra en massiv profileret bar. Men det viser sig, at dette materiale også dekorerer loftet, og i Moskva bestilles imitation af tømmer meget ofte. Hvad er fordelen ved at afslutte loftet på denne måde? Er der nogen faldgruber i denne løsning?

Efterligning af bjælken til loftet: de vigtigste fordele

Hvis der tidligere var dekoration i sådanne tilfælde, hovedsagelig plastplader blev brugt, som havde et simpelt udseende under træet, såvel som tvivlsom holdbarhed, er denne mulighed i dag ikke nok for mange boligejere. Der er en mere original måde og en mere praktisk - at bruge efterligning af en bar for at vende mod loftet.

Denne mulighed har sine fordele, som du behøver at vide, begynder at afslutte soveværelse, stue, hall eller køkken.

1. Æstetiske egenskaber. Hvem ville ikke være enig i det faktum, at tekstur og farve af skovlet tømmerstammer har sin egen unikke skønhed. Med et træ kan man ikke sammenligne med noget andet efterbehandling. Den eneste undtagelse kan være tilfældet, når rummet er udformet i en stil, hvor loftet med naturligt træ ikke er tilladt. Den hævede stråle ser ikke kun så naturligt ud som muligt, men skaber en flad overflade uden udtrukne sømme mellem plankerne, derfor er den perfekt kombineret med ægte tømmerfelter samt med en blokhusplade.

2. Høj ydeevne. Det skal tages i betragtning, at det ikke kun er holdbart, men også slidstærk materiale. Den er fremragende til vægge og lofter, selv i våde rum, fordi der på bagsiden er langsgående riller på lamellerne, som giver yderligere ventilation til huset. Her er det vigtigste at behandle materialet korrekt med en antiseptisk og en beskyttende og dekorative sammensætning og derefter lave en kompetent installation. Så et sådant loft kan vare i tre eller fire årtier eller mere.

3. Universitet og fremstillbarhed af brug. Det er urimeligt at afslutte loftet med et blokhus eller med en falsk stang for massiv, fordi der er efterligningsmodeller med tykkelser på 28 og 35 mm. For det første er det relativt dyrt. For det andet vil den suspenderede struktur overbelaste parenteserne. Men hvis du bruger en lys og kompakt efterligning af et tømmer med en tykkelse på 16 mm eller 18 mm, så vil dette være ret passende, f.eks. I sådanne værelser som et loft.

En vigtig fordel ved imiteret tømmer er en højkvalitets tunge- og rillefuge af lamellerne, hvilket giver mulighed for skjult installation og pålidelig manglende luftudluftning af huden.

4.Ekologichnost. Efter alt er efterligningen af ​​tømmer kun skabt af naturligt træ, og emnerne til profilering påføres helt uden klæbemidler og andre bindemidler. Og det betyder, at dette materiale i modsætning til kunstige materialer ikke vil skade mennesker, det kan bruges i lokaler og i børns værelser.

5. Overkommelig pris. Men glem ikke en sådan faktor som prisen på imiteret tømmer. Dette efterbehandling materiale er lavet af billige nåletræer: fyr, gran. Bragt til webstedet, er den allerede fuldt klar til installation. Det eneste, der kræves, er at udføre træforarbejdning med dekorative belægninger og bioprotektion. Udgifterne til imiteret tømmer på loftet er sammenlignelige med prisen på loftet på gipsplader.

Funktioner ved montering af imiteret træ på loftet

Forberedende arbejde

Inden du laver loftet med efterligning af et tømmer, er det nødvendigt at beregne alt og lave en plan for plankernes layout. Bemærk at længden af ​​dette materiale er 6 meter. Men bredden er 140 og 190 mm, så du skal se på hvilken indstilling der passer bedre visuelt. Også ved bestilling er det vigtigt at vide, at bredden af ​​bjælkens imitering virker, og der er en total (der tager højde for spidsen, der er skjult under vendingen).

På forberedelsesstadiet er drejebænken monteret. Tørre stænger med en sektion på 50x40 mm eller 50x50 mm anvendes som regel, lamellerne af efterligning af træet er fastgjort vinkelret på dem. Afstanden mellem rammeelementerne holdes inden for 40-50 centimeter, den optimale afstand mellem beslagene er ca. 50-60 centimeter.

Efter levering af materialet skal bringes ind i lokalet. I intet tilfælde skal det bruges straks, er det nødvendigt at pakke det ud og derefter give en dag eller to for at "trække vejret", så materialet "accepterer" temperaturen og fugtigheden i rummet.

Hvad har du brug for fra værktøjerne? Blandt de vigtigste er der en skruetrækker, en sav og en hammer. At skære materialet hurtigt og præcist - i stedet for et cirkulært eller puslespil er det bedre at bruge en midsav med en seng. For at kontrollere placeringen af ​​lamellerne anbefaler vi at bruge en lang rack-niveau regel. Også til mærkning er loftrammen nødvendig: et åndniveau og en splejsningsledning.

False bjælker, er det ønskeligt at forbehandling den antiseptiske imprægnering. Den samme procedure anbefales også at udsætte stængerne på rammen.

Montering af loftstrimler

Når problemet med samlingen af ​​batten er løst, kan du fortsætte med montering af imiteringsstrålen på loftet. I dag er der tre måder at fastgøre:

 • For det første taler vi om negle gennem kroppen. Dette er en pålidelig gammel metode, der ikke kan kaldes 100% egnet. Faktisk vil sporene af en hammer forblive på træets overflade, og trafikpropper bliver synlige. Derfor vil konstruktionen af ​​et sådant loft blive ramt, men den første og sidste strimmel er altid fastgjort på kanterne (maskinvaren maskeres derefter med et komplementært element).
 • For det andet bruges selvskærende skruer eller negle "gennem tornet" i en vinkel. Muligheden er meget pålidelig, lukningshætter er usynlige.
 • For det tredje kan efterligningen af ​​tømmeret i interiøret monteres på klemmerne. Disse er små metalbøjler, der sættes på rillehylderne. Foringsrøret er hurtigt, strimlerne kan fjernes om nødvendigt uden skade.

Den sidste fase af loftet plettering ved hjælp af efterligning af bjælken vil være pålæggelsen af ​​et beskyttende og dekorative lag. Derefter er monteringsafstanden mellem det modtagne plan og væggene dækket af en sokkel eller en anden analog af loftet baguette.

Overdækning og montering af imiteret tømmer inde i huset + Sådan repareres træpaneler til kassen

Produktionsteknologien i moderne finishmaterialer har nået det niveau, at efterligningen af ​​overfladen til naturlige materialer (træ, sten) så præcist formidler teksturerne af naturlige elementer, at det kun kan skelnes ved tæt undersøgelse.

Dette gælder ikke kun for ydersiden, men også til indersiden. Imitation af en bar kan laves af høj kvalitet træ, fra forskellige raser af et træ. Følgelig kan teksturens farve af det analoge tømmer trimme afvige fra hinanden.

Trævendt giver rummets komfort, hygge, typisk for naturmateriale.

Hvorfor det er værd at vælge imitation af en bar til efterbehandling af landstedet indefra

Først og fremmest opfylder naturlige træ kravene til miljømæssigt og naturligt design af rummet. Træet har en følelse af komfort og enhed med naturen. Landskabet, indkapslet indefra med naturligt træ, mentalt isolerer fra de grå stenbybygninger, hjælper med at føle komfort og varme i naturen. Især vigtigt at tegne mursten eller blokke kolde og grå vægge.

Fra det praktiske synspunkt er den barformede finish holdbar og langvarig, den har gode lydisolering og varmeisoleringsegenskaber. Desuden skabes der et behageligt miljø både i rummet mellem væggen og målingen og i rummet selv på grund af de særlige forhold i designet af plankbrædder.

Installation af træpaneler er let at lave, og visuel opfattelse er ikke mindre imponerende end med naturlige tømmervægge.

Typer af indvendig finish

Opdeling af finish i henhold til indretningens metode og natur afhænger af designbeslutningen, hvilket indebærer indvendig beklædning af træpaneler.

Del finishen til imiteret træ i to typer:

 • monolitisk. Det indebærer træpaneler på hele overfladen af ​​rummet: gulv, loft, vægge. Panelerne er tæt fastgjort til hinanden og danner en monolitisk belægning;
 • kombineres. Denne type giver mulighed for afslutning af forskellige dele af rummet med forskellige materialer, hvis hovedområde er tømmerimitation, og yderligere zoner er dekoreret med andre efterbehandling materialer (tapet, fliser, gips), der passer til stil og farve.

Uanset hvilken type afbearbejdning der vælges, er det nødvendigt at erhverve yderligere efterbehandlingsdele (lister, hjørner, hjørner) sammen med panelerne, hvilket vil give designens fuldstændighed og dekorative effekt.

Tømmerforberedelse

Materialet til indretning skal overholde følgende parametre:

 • Kvalitetsklassen bør ikke være lavere end B (A, AB eller Ekstra);
 • Den optimale bredde af pladen er 10-15 cm. Smalle brædder vil se mere ud som foring end tømmer, og for bredt vil "stjæle" gulvpladsen, hvilket er særligt ineffektivt for små rum;
 • Brug af et tykt bord er ikke praktisk: den bedste mulighed ville være en 21 mm bord (eller endnu tyndere).

Ud over størrelsen skal der lægges vægt på det træ, hvorfra bestyrelsen er lavet. For et uopvarmet rum kan du bruge et træ af enhver art, så længe bordet behandles med beskyttende fugtbestandige og antiseptiske forbindelser.

For varme værelser anbefales det primært at bruge hårdt træ. På grund af tilstedeværelsen af ​​harpikser i nåletræ er frigivelsen af ​​nåletræ og den tilsvarende aroma ikke altid passende i lokalet, især hvis beboerne er allergiske.

Til dampbad eller bad er det tilrådeligt at bruge en limetrim til en bar.

Du bør ikke spare på materialer, da træplader af høj kvalitet kan tjene i mange år uden yderligere vedligeholdelse.

Pladerne skal tørres godt, deres opbevaring skal udføres i et tørt opvarmet rum. Før installationen skal du pakke og flytte tavlerne i flere dage til det sted, hvor de skal monteres, så materialet tilpasser sig omgivelserne i rummet. Nogle typer savet træ kræver yderligere slibning og forarbejdning med specielle imprægneringer. Det anbefales at udføre forarbejdning af pladerne før installation, og derefter - lak eller en særlig plet.

Sådan beregnes mængden af ​​materiale

Den faktiske mængde materiale, der kræves til indvendig efterbehandling, kan bestemmes ud fra plankens bredde.

Det er nødvendigt at bestemme det samlede overfladeareal for beklædning: Beregn området for hver væg (minus åbninger), loft og gulv. Arealet af hver overflade er divideret med arealet af et bord.

Sådan beregnes mængden for hvert fly. Alle de opnåede tal er tilsat. Det er således muligt at forstå, hvor mange brædder der kræves til at dække hele rummet. Denne metode indebærer beregning af materialet til den monolitiske belægning.

Hvis der forventes brug af en kombineret foring, beregnes hvert plan, hvilket skal formes med et bord til en stang, og mængden af ​​materiale beregnes på samme måde: hvert område er opdelt af brættet, indstilles indikatorerne for alle fly.

Ud over brædder er det tilrådeligt at beregne antallet af nødvendige elementer til udsmykning af hjørner, gardinstænger, lister osv. Det anbefales at vælge materialer på én gang i en batch, så brættets farve ikke adskiller sig.

Overfladebehandling til installation

Hvordan at væde væggene indefra? Inden montering af batten og panelerne selv skal væggene være forberedt.

Alle vægge under panelet skal:

 • rydde op affald
 • justere så meget som muligt
 • trævægge behandles med antiseptiske forbindelser, og blok- og murvægge bør primeres.

Efter at overfladen er klar, er dampspærren lagt ned, om nødvendigt - varmeisolering og drejning til efterligning.

Termisk isolering og dampspærre

En dampspærrefilm bør fastgøres til den forberedte overflade for at forhindre dannelse af kondensatfugt i huden. Til dette formål er folien fastgjort med en hæftemaskine (til en træoverflade) eller ved hjælp af kappebjælker (til en mursten eller betonoverflade), således at den glatte side af dampspærren er i kontakt med væggen.

Sheathe film hele overfladen under beklædningen. Filmens sømme skal overlappes med 100-150 mm og fastgøres med tape.

Ellers er et membran gennembrud muligt under installationen af ​​batten eller isoleringen, såvel som under den naturlige krympning af husets vægge.

I nogle tilfælde (i mangel af ekstern isolering af huset) er det nødvendigt at lægge isoleringsmaterialer. I dette tilfælde tages der ved beregningen af ​​foringstrinnet ikke kun længden af ​​det modstående panel under træet men også isolationsbredden i betragtning. Det rullede eller blokopvarmningsmateriale holder tæt ind mellem styrene på en obreshetka uden huller og forbindelseshuller.

Valg og installation af kasser gør det selv

For træhuse er det tilrådeligt at bruge træblokke med et tværsnit på 40-50 mm. Træet skal tørres grundigt, behandles med antiseptiske og fugtighedsbestandige midler. Metalprofiler bruges til at installere beklædning i beton eller mursten.

Montering af batten udføres ved at fastgøre styrene lodret i trin fra 600 til 800 mm

Hjørneførerne skal monteres, så der er to stænger i hvert hjørne.

Ud over dobbelte hjørnebjælker bør der også monteres stænger ved montering af hylder eller andre hængende elementer, der er i stand til at afveje strukturen.

Ledninger skal trækkes mellem kassen og isolere et specielt bølgepap.

Når du har færdiggjort kassen over hele området, skal du fortsætte med installationen af ​​beklædningsplader.

Sådan repareres træet indendørs

Plader under træet til indvendig beklædning kan monteres på flere måder:

 • fastgørelse i rillen. Metoden er anderledes, fordi hardwarekapslerne er i en skjult position. Drejningen af ​​skruerne i bunden af ​​spissen er lavet i en vinkel på 45 °. Fastgørelseselementer vredet med baren med korrekt installation vil være sikkert skjult;
 • kørsel i elementer udefra. Negle bør hamres over bordet. Til dette anbefales det at bruge dekorative hardware med originale hætter, eller at bruge specielle stik, brug sommetider med chips.
 • Brug klemmer. Den mest optimale metode til montering af paneler. Flere detaljer om videoen nedenfor.

Installation af klyaymerov kan laves på væggene, der produceres mest effektivt i loftet. Galvaniserede klemmer i form af hæfteklammer er fastgjort til brættet, de er forbindelseselementerne mellem panelerne. Fastgørelse med klyaymerov anvendes oftest.

Vægbeklædning

Teknologien til installation af paneler under bjælken giver en række trin (foto nedenfor):

 • Afviger fra en vinkel på højst 50 mm, skal du montere det første panel og derefter den første række;
 • Det anbefales at installere tavlerne op med pigge;
 • mellem paneler skal der være et lille mellemrum (op til tre millimeter) til termisk udvidelse;
 • Når der åbnes åbninger, hjørner og vinduer, skal snitets lodrethed styres;
 • installation af paneler udføres fra bund til top langs hvert plan
 • Efter installationen af ​​hovedpanelerne skal du arrangere overgangene fra et plan til et andet ved hjælp af sokler.

Det er mest effektivt at fastgøre brædderne ved hjælp af klamper: Fastgørelseselementer er skjulte, og belægningen ligner et enkelt lærred.

Hvis det er nødvendigt at dække foringen med specielle beskyttelses- og antiseptiske midler, skal du vælge den sammensætning, der matcher træet og arten af ​​rummet.

Således kan træternes efterligning bidrage til at oversætte til virkeligheden designløsningerne til at skabe et naturligt indendørs indendørs. Imitation under træet er en holdbar belægning, så et par år bliver ikke nødt til at tænke på designet inde i huset: panelerne vil skabe varme og komfort. Hvis beklædningsmaterialet er lavet af nåletræ, så vil rummet ud over komfort blive mættet med aromaerne af fyrretræ og skov.

Nyttig video

Workshop om installation af paneler inde i bygningen:

Sådan monteres et imiteret træ indenfor og uden for huset

Konstruktionsmarkedet har i dag et stort antal finishmaterialer, som kan bruges til både intern og ekstern dekoration. Hvor stor er sorten for så meget og et stort hul i produktkvaliteten. Det afhænger trods alt på kvaliteten og egenskaberne ved materialet, hvordan arbejdet med det bliver bygget. Og kvaliteten af ​​det udførte arbejde vil afhænge af finishens levetid. For ikke at gå gennem forskellige muligheder og ikke bruge tid på det, tilbyder firmaet LesoBirzha dig kvalitetsmateriale og miljøvenligt materiale fremstillet af de bedste træarter, som kan bruges til indvendig og udvendig dekoration af forskellige bygninger samt til konstruktion generelt.

Vi vil tale om en meget populær version af imiteret trætrim og dens korrekte fastgørelse. Dette forum har vundet sin popularitet på grund af sin forholdsvis lette installationsmetode, uhøjtidelighed og selvfølgelig visuel effekt. For at lære mere om dette, lad os se på, hvordan man arbejder med brættet, og hvordan man retter efterligningen af ​​stangen i forskellige finish.


Foto 1. Interiør trim imiteret tømmer

Til indretning er der to typer monteringsplader:

Monolitisk - dette er når væggene og loftet er fuldt dækket af paneler, og der skabes en solid monolitisk belægning.

Kombineret er, når forskellige dele af et værelse er færdige og kombineret med andre efterbehandling materialer, der passer i stil, tekstur og farve.


Foto 2. Vægbeklædt med imiteret træ

Hvordan laver man imiteret tømmer til væggen?

 1. Før du løser efterligningen af ​​tømmer inde i huset, skal du sørge for at bestemme rummets mikroklima. Dette vil hjælpe dig med at vælge den rigtige type træ. Afhængigt af rockens egenskaber opfører træet forskelligt i værelser med forskellige temperaturer.
 2. Mellemstore paneler passer bedre til indretning, for eksempel, deres bredde er 140 mm og tykkelsen er 21 mm. De vil ikke visuelt "spise op" i lokalet og vil desuden spare de overflødige målere.
 3. Slibning og forarbejdning af paneler - et af de meget vigtige stadier. Normalt gøres dette, efter at installationen er gennemført, men vi ved at vide fra erfaringen, vi råder dig til at udføre både slibning og forarbejdning i starten. Indtil brædderne er monteret, er det let at male over dem fra endefladerne, hvilket vil medvirke til at undgå udseende af ubehandlede revner på væggen eller loftet under yderligere drift, hvilket vil påvirke holdbarheden og æstetisk udseende.
 4. Efter at panelerne er leveret til dig fra lageret, skal de helt sikkert hvile i 7-14 dage nøjagtigt i lokalet, hvor de vil blive monteret. Ethvert træ skal bare "akklimatisere" i de nye forhold.
 5. Forbered forsigtigt væggene (loftet) af huset, før du monterer efterligningsstrålen. Overfladen skal være flad, rengøres fra snavs og støv. Om nødvendigt skal de justere eller sheathe arkmateriale. Derefter på bunden, ikke i tæthed, fastgøres dampspærren.
 6. Installationen af ​​drejebænken er lavet af 30/40 tømmer i trin på 50 - 60 cm. Hvis du planlægger at varme rummet, så har du brug for en tykkere kranestang. Kassen er monteret vinkelret på den fremtidige placering af stråleimitationen. Alle kasser af kasserne behandles oprindeligt nødvendigvis med antiseptiske opløsninger.
 7. Installering af paneler begynder fra gulvet, hvilket giver et hul på 1-2 cm for fri bevægelighed for luft. Også at komme op til loftet, glem ikke at trække sig tilbage i samme rum. Dette vil gøre det muligt for træet at trække vejret og ændre dets geometri.
 8. Brættet spidses og udjævnes ved hjælp af et niveau, som gør det muligt at jævnt udlægge efterfølgende paneler. Det anbefales ikke at dække efterligningen af ​​en tømmerstump - efterlad 2-3 mm. Når man afslutter alle væggene i rummet, anbefales det at lægge hele rummets rækkevidde på række i stedet for individuelt hver væg. Når monolitisk afslutning udføres, foretages fiksering af imiteret tømmer til væggen først.
 9. Når vandret stilles, opstår spørgsmålet ofte - hvordan man tømmer træternes efterligning langs længden? Erfarne håndværkere råder dig til bestyrelser med en præcis 45% grad. Samlinger skal files i forskellige retninger. Hvis der tilsyneladende er mange led på en væg, skal de arrangeres på en forskudt måde. Selvfølgelig, for sikkerhedsnet og mere præcise dockningsresultater er det naturligvis bedre at overlade hullerne til professionelle installationer i værkstedet.


Foto 3. Børstet efterligning af træ

Den overordnede proces med montering af imiteret tømmer, vi meget detaljerede om eksemplet på montering på væggen. Denne proces gælder for alle andre fly. Hvis du spørger dig selv om, hvordan en efterligning af en stråle er fastgjort til loftet eller hvordan man korrekt monterer en efterligning af en stråle udenfor bygningen, så vil alle ovenstående oplysninger hjælpe dig.


Foto 4. Skruer til montering af imiteret træ

Der er kun få forskelle for det ydre:

 • arbejde udenfor udføres kun i den varme årstid, eller hvis det er nødvendigt at udføre arbejde om vinteren, så er det nødvendigt at købe færdigfremstillet, beskyttet mod hurtigt tab af fugt eller rekruttering, farvet bar simulering;
 • i tilfælde af ekstern efterbehandling er der altid et termisk isoleringslag mellem kassen efter dampspærren;
 • fastgørelsespaneler starter fra jorden spike op. Dette undgår at falde i leddene mellem panelerne med naturlig nedbør.

Der er tre måder at montere imiteret tømmer på:

 • "i ansigtet" (front af panelet). Når skruen er snoet med en skruetrækker og en specialbat, lige ind i brættet. Denne metode er meget pålidelig og med ydersiden er et fremtrædende element - en skruehætte, der skaber et originalt design på panelerne;
 • "i sporet". Dette er, når skruen skrues ind i sporet af panelet, går dybt ind i træet i en vinkel på 45 grader. Denne metode giver dig mulighed for sikkert at fastgøre panelet og efterlade sporet af sporet fritt, hvilket gør det muligt for spidsen af ​​det næste panel at fastgøre frit;
 • mount (forstærket) klyaymer. Dette er en forholdsvis nem måde at udføre, meget pålidelig, men tømrere synes ofte ikke om det, idet skruerne bliver hurtigere.


Foto 5. Forstærkede Cleats

Hvis du er i tvivl om at du kan lave en installation af en imiteringsstråle selv, så er vores erfarne håndværkere klar til at hjælpe dig. Vi løser bjælkens efterligning med klyimer, professionel skruetrækker. Vi polerer med højkvalitetsmaskiner og laver maling på værkstedet.

I telefon kan du lære om et bredere udvalg af tjenester, vi leverer inden for træfinishering og konstruktion.

Montering af loftet på træet

Tag af træ

I en bylejlighed er der selvfølgelig ingen ægte træloft lavet af træ. Men hvis der er et ønske om stadig at have en original overflade af træ, så kan du bruge en efterligning af et tømmer og endda fra rigtigt træ. Overvej nærmere dette materiale til lofter.

Hvad er efterligningstømmer

Dette tømmer bruges i sådan byggearbejde, hvor stivhed og styrke af strukturer er nødvendige.

Strålen tjener som et glimrende materiale til vægge i et træhus. Interfloor og loft bjælker er lavet af det. Også tømmer, der anvendes i tagsystemer.

Men det er ikke fornuftigt at lave et solidt loft på bjælken.

Det bliver for dyrt og alt for holdbart. Hvis du stadig vil have et træloft i lejligheden, så kan du komme forbi med et tyndt bord fastgjort til tykke bjælker. Dette vil være en efterligning af tømmer.

Imiteret tømmer er en almindelig plade, lidt afskåret udefra langs kanterne. Dette er den sædvanlige træforing, men med store størrelser.

Sådanne brædder er forbundet ifølge "torn-sporet" -systemet. Fra bagsiden har brættet langsgående riller for at sikre god ventilation af træbeklædningen. Disse riller forhindrer også materialet i at knække, idet den interne spænding, der opstår under tørring, fjernes.

Processen med fremstilling af imiteret træ

 • På savværket skæres tømmeret i kantede plader og efterlader noget tykkelse. Et obligatorisk krav til dette er det fuldstændige fravær af væksten.
 • Brættet tørres i flere dage i et tørrekammer. Dette sikrer ingen deformation.
 • Derefter bliver brættet planet og jordet på en maskine for at bringe den ydre overflade til perfekt glathed. De laver en torn og en rille på brættet og vælger ventilationsspor på bagsiden.
 • Board planet til den ønskede størrelse og pakket.

Efterligning af en bar skal opbevares opbevares i pakning i det overdækkede tørre rum.

Montering af loftet på træet

 1. Materialet udpakes og udlægges pænt i det rum, hvor efterbehandling finder sted. Så venter de flere dage for at fugtigheden af ​​brædderne skal udligne med rummets luftfugtighed, og de kan ikke ændre deres lineære dimensioner efter installationen.
 2. Mens brædderne er "akklimatiseret", samles en kasse fra baren i loftet. For-træ kan behandles med et antiseptisk middel, der anbringes i 2-3 lag linolie eller en hydrofob primer. Træets dimensioner starter fra 30x30mm.
 3. Kassen er monteret med en pitch på 50-60 cm. Vinkelret på bjælkens imiteringsretning på loftet. Ved fastgørelse af slangen skal man bruge lange skruer med plastikplugger eller ankre. For at forbedre kvaliteten af ​​interfloor lydisoleringen er det muligt at lægge et skum mellem lamellerne på lamellerne med samme tykkelse som bjælkerne. Polyfoam ark 50 * 100 cm i størrelse indføres simpelthen i arket mellem lamellerne.
 4. Efter et par dage fortsæt til arkivering af loftet. Ved hjælp af et elektrisk stiksav, eller en cirkelsag eller en simpel manuel stiksav, er brædderne tilpasset i størrelse. Fjernet en lille afskærmning på de tværgående sømme. Korsømmer er nødvendigvis monteret i en indløb og skiftet fra række til række.
 5. Imiteret tømmer kan fastgøres til loftet på flere måder. Et tyndt og letvægtsbræt er fastgjort med en kleimer - et specielt designet galvaniseret beslag. En anden metode indebærer at skrue skruen ind i spissen. I dette tilfælde lukker sporet af næste bræt dækslet på skruen. Det skal bemærkes, at før skruen skrues, skal træet bores for at undgå splittelse.
 • Du må ikke bruge en stifter til montering på loftet imiteret træ. Sådan fastgørelse er meget upålidelig og kortvarig, da belastningen er rettet ikke vinkelret på beslaget, men til adskillelsen.
 • På våde områder er det også muligt at bruge brædder, der simulerer en bar til loftet, men med udførelsen af ​​visse operationer. Træet skal behandles med en gennemsigtig antiseptisk, tørbrønd og efter den prilifit to gange mindst med særlig opmærksomhed på enderne. I dette tilfælde anvendes ikke en træprofil, men galvaniseret, som en batten.
 • For at fastgøre et tykt bord til skruer, bores huller med mindre diameter. For at skjule skruerne på skruerne er de fyldt med en blanding af savsmuld og gennemsigtig lim eller lak.

Baseret på materialer fra webstedet: http://www.stroymens.ru

Efterligning af et bar - efterbehandling materiale fra naturligt træ, som er bredt anvendt i indretning. Det hjælper med at skabe effekten af ​​en mur af ægte tømmer.

Men denne måde kan du dekorere ikke kun væggene.

Loftet af imiteret tømmer ser også meget smukt ud, hjælper med at skabe en unik atmosfære i rummet. Det er kun nødvendigt at udføre installationen korrekt. Vi vil diskutere dette nedenfor.

Afslutning af loftet med imiteret tømmer: parse trinene

Trin 1: Forberedende arbejde

Før du monterer bjælkenes imitation i loftet, skal du lave kappen. Disse er lamellerne, der er monteret på overfladen vinkelret på den fremtidige placering af pladerne af imiteret træ. Kassen er nødvendig for at skabe et lille frit mellemrum mellem pladerne og loftets overflade til luftcirkulation - dette vil redde træet fra fugt, rot og svampe.

Mens du skal montere kassen, skal du pakke bjælkenes efterligning og lade den ligge i rummet, "ånde".

Trin 2: Fastgørelse af imiteret tømmer til loftet

Når lathing er klar, begynder den faktiske afdækning af loftet med en efterligning af strålen. To hovedtyper anvendes:

 • Ved hjælp af skruer. Denne metode anvendes i tilfælde af tunge faste brædder. En sikker fastgørelse er tilvejebragt, og hætterne på de selvlukkende skruer, som ødelægger den kosmetiske virkning, kan uddybes flush og dækkes med et kit.
 • Ved hjælp af klemmer. Disse er specielle beslag, som kan bruges til at fastgøre tynde, letvægtsbrædder. De er placeret i torn-groove-forbindelsen og er slet ikke synlige udefra.

Trin 3: Behandling

Efter afslutning af loftet med efterligning af tømmer er det nødvendigt at påføre en beskyttende belægning. Dette er især vigtigt i tilfælde hvor installationen udføres i værelser med høj luftfugtighed, f.eks. I køkkenet. Brug forskellige imprægneringer, maling, lakker, voks.

For bedre at forestille os den mulige visuelle effekt, se på loftet fra bjælkens efterligning på billedet på vores hjemmeside:

Hvis du efter at have læst denne artikel og ser billederne, har dine egne ideer, og du beslutter dig for at lave et loft fra imiteret tømmer, så er vores firma altid klar til at tilbyde dig høj kvalitet tømmer til en overkommelig pris. Vi har altid på lager et komplet udvalg af standardstørrelser.

Dette loft på et tømmer i en by lejlighed, selvfølgelig til noget. Men dens ret pålidelige imitation kan være ret monteret, og fra det rigtige træ.

Vi vil tale om materialet til et sådant loft i dag.

Træloft i en by lejlighed? Hvorfor ikke?

Lidt om træbyggeri

Hvor er ægte tømmer brugt i byggeri?

Svaret er indlysende: hvor styrke og stivhed er nødvendig.

 1. Først og fremmest er det et glimrende materiale til opførelsen af ​​et træhus vægge.
 2. Bjælker er også lavet af bjælker - interfloor og loft i en-etagers huse.
 3. Tømmer går for at skabe et trussystem.

Men et solidt loft lavet af træ er nonsens. Det vil koste for meget; Styrken vil dog være overdreven. Af denne grund er loftet i et hus lavet af tømmer, som regel fra et regelmæssigt, relativt tyndt bord lagt over tykke bjælker.

Imitering af tømmer på loftet monteres ret sjældent allerede fordi træet der og i det nuværende hus af træ er intet at gøre. Men hvis du virkelig ønsker at skildre et træloft i en bylejlighed - hvorfor ikke?

Se også artiklen - Loft dekoration i et træhus.

Dette er hvad efterligningen af ​​en stråle efterligner - loftet i et ægte træhus.

Hvad har vi at gøre med?

Så hvad er det - efterligningstræ?

udseende

For os er der almindelige brædder, svagt afskårne ved kanterne udefra og har en torn-grooveforbindelse. I det væsentlige er den sædvanlige trævægspanel. Kun størrelsen er noget større.

På bagsiden er der som regel valgt langsgående riller. De er designet til at give bedre ventilation af trægulve. Samtidig lindrer rillerne delvist den indre belastning af materialet, der opstår under tørring, og forhindrer det i at revne.

Sådan ser vores helt ud i profilen.

making

Hvordan er det materiale, vi overvejer i dag produceret?

 • Loggen skæres på savværket på de kantede plader med en smule tykkelse. Nøglekravet er den fuldstændige mangel på wane.
 • Brættet bruger flere dage i tørrekammeret. Tørring på pakningerne sikrer ingen deformation.
 • Brættet er planet: den ydre overflade bliver glat, bestyrelsen køber en spids og en rille, og ventilationssporene på bagsiden er valgt.
 • Slibemaskine bringer frontfladen til en perfekt stand.
 • Brættet er skruet i den rigtige størrelse og pakket.

Vigtigt: Opbevar imitatræ, ​​ligesom ethvert andet træ, kan kun være i et overdækket tørt lager. For at opbevare uforseglede pakker i fri luft betyder at ødelægge byggematerialet.

Læs også om loftet trim clapboard.

Det ligner en efterligning af en stråle, der er gemt i pakker.

montering

Så hvordan er loftet trim imiteret tømmer?

 1. Materialet udpakes og forsynes forsigtigt i lokalet, hvor efterbehandling finder sted. Term - et par dage. Målet er at udligne fugtigheden af ​​brædderne med atmosfærens fugtighed i rummet, så de ikke ændrer deres lineære dimensioner efter installationen.
 2. I mellemtiden samles kassen på loftet fra en stang på 30x30 millimeter i størrelse. En god ide ville være at forbehandling et tømmer med en antiseptisk opløsning og fortynd det to gange eller behandle det med en hydrofob primer.

Crate trin - 50 - 60 centimeter. Den er monteret vinkelret på den retning, hvorpå bjælkenes imitering på loftet skal monteres. Til fastgøring kan du bruge lange skruer med plastdyk eller et anker.

Trinet af kasser er omkring en halv meter.

Tip: I en bylejlighed ville det være en god ide at lægge en skumkasse mellem lamellerne af samme tykkelse som lamellerne. Ved skridtet af kasser i 50 centimeter affald vil der næsten ikke være noget affald, og installationen af ​​skumplastik vil blive forenklet til ekstrem: ark på 50x100 centimeter i størrelse bliver simpelthen indsat mellem lamellerne. Denne enkle og billige modifikation af loftet forbedrer signifikant interfloor lydisoleringen.

 1. Når bordet ligger i rummet i flere dage, og kassen er samlet - kan du gå videre til loftsømmen. Pladerne er dimensioneret til at passe sammen med et elektrisk stiksav, en cirkelsav eller en manuel stiksav. På tværsømmer fjernes den lille kant. De tværgående sømme selv er nødvendigvis monteret i et løb, der skifter fra række til række.
 2. Hvordan er monteret på loftet imiteret træ? Enten med en selvdrejende skrue i en spids (kappen på den selvlukkende skrue lukkes med rillen i næste bræt), eller med en klyimer - en galvaniseret beslag, der sælges som en vedhæftning til efterligning af en bar og træforing. Den anden metode er egnet til tynd og som følge heraf ikke for tungt bord.

Således er bordet vedhæftet ved hjælp af en klamer.

Vigtigt: Sørg for at bore træ, hvis du fastgør tavlerne med selvlukkende skruer. Forsøg på at skrue i en skrue uden at bore kan sandsynligvis splitte et træ.

Sørg for at bore spiken før skruen skrues.

Nyttige ting

 • Pladerne, der simulerer en bar, kan også bruges til efterbehandling af fugtige værelser, men med visse forbehold. Træet behandles med et gennemsigtigt antiseptisk middel, og efter tørring tørrer det mindst to gange. Der lægges særlig vægt på enderne. I stedet for trækasser anvendes galvaniseret profil til gipsvæg.
 • Imitation af en bar på loftet, i modsætning til vægge, fastgøres aldrig ved hjælp af møbler hæftemaskinen. Fastgøring vil være ekstremt upålidelig og kortvarig, da belastningen er rettet mod adskillelsen af ​​beslaget og ikke vinkelret på den.
 • Et tykt bord kan fastgøres ved at bore huller til skruer med mindre diameter og underhætter til en tredjedel af brættetykkelsen - en stor. Efter montering af kapperne sættes de i en blanding af transparent lim (lak) og savsmuld.

Sådan fastgørelse er den mest pålidelige, men de forsænkede skruehoveder skal maskeres.

konklusion

Installation, som du kan se, er enkel. Selve materialets valg er tvetydigt, men man kan ikke bestride det indlysende: det er meget nemt at trække vejret i en træbeskåret lejlighed, og det er altid behageligt at vågne op.

Succeser i reparation!

Læs også om installationen af ​​loftet af krydsfiner med egne hænder.

 • expertbrusa.ru
 • fix-builder.ru
 • imitatsiya-brusa.ru
 • potolokspec.ru

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

Imiteret træ på loftet: efterbehandling med foto og video, funktioner, fordele og ulemper

Træbeskyttelse er en klassisk måde at gøre lokalet mere behageligt og hyggeligt. På grund af de høje omkostninger ved naturlige materialer blev det moderigtigt at bruge deres efterligninger. For eksempel er en falsk stang praktisk talt uadskillelig fra sin virkelige modstykke: dette forklarer dens popularitet i udformningen af ​​forskellige overflader.

Indholdsfortegnelse:

Materialegenskaber

Ydermere svarer træternes efterligning meget til det sædvanlige klappbræt: separate paneler er forbundet med et lignende spike-groove system. I modsætning til foring har den færdige overflade af en falsk stang imidlertid ingen mellemliggende huller, og lamellerne er kendetegnet ved en større masse og kvalitet af behandlingen af ​​den ydre del. Denne planlagte træplank fra to sider kan bruges til både udvendig og indvendig beklædning.

Til fremstilling af efterligningstræ anvendes kun udvalgte træer af vinterskov: dette hjælper med at øge levetiden for det færdige materiale. Produktionsprocessen omfatter flere trin. Kammertørring er af særlig betydning: På grund af et fald i niveauet af naturlig fugtighed af et materiale minimeres dens deformation, krakning og krumning. Det bidrager også til døden af ​​skadelige insekter og svampe parasitiske i træ. Varigheden af ​​denne procedure er fra 8 til 12 uger.

I sidste fase imprægneres færdige produkter med antiseptiske stoffer, som giver dig mulighed for aktivt at modstå svamp, skimmel og råd. I processen med fremstilling af falsk tømmer er målet at bevare udseendet af naturligt træ så meget som muligt. Særlige nicher skæres ud i panelerne, hvilket gør det muligt at lette materialets indre belastning. Generelt taler vi om et bord 90-190 mm bredt, 15-45 mm tykt og 2-6 m langt.

Imitation beam klasser

For at lette udvælgelsen af ​​en passende mulighed for modstående værker er efterligning af træ klassificeret efter en række tegn.

Afhængig af kvaliteten af ​​udseendet af en falsk stang er opdelt i følgende sorter:

 1. Ekstra og klasse A. Ofte kombinerer materialetillverkere disse sorter til en. Det er kendetegnet ved det højeste niveau af kvalitet. Plader har en næsten perfekt flad overflade (det tilladte antal knuder er 1-3 stk.) Ingen mekaniske fejl er tilladt. Konfigurationen er altid nøjagtig, dimensionerne er opfyldt uden afvigelser og tolerancer. På hjemmemarkedet forekommer Ekstra sorten praktisk taget ikke, og materialet i klasse A skelnes af den højeste pris.

Sammenligning af klasse Ekstra og klasse C efterligning af træ

 1. Klasse AB. Hovedforskellen fra klasse A - harpikslommer op til 3 mm i størrelse, som er til stede i små mængder. Den tilladte tilstedeværelse af knuder her er ikke mere end 2 stk. Per løbemåler: de kan kun være i live.
 1. Klasse B. Visse forvrængninger af produktets geometriske form er tilladt inden for ubetydelige grænser. Overfladen indeholder scuffs og slibeskib. Der kan være mere end tre knuder, hvor de er på ydersiden. Der er mindre mekaniske skader og tjære lommer (to eller flere stykker). Det samme gælder for små chips og revner højst 0,5 mm dyb.
 1. Klasse C. Produkter med det laveste kvalitetsniveau, der indeholder knuder og mekaniske skader. Knuderne kan falde ud, og tornet og sporet - ujævnt. Sprækker her har en dybde på mere end 0,5 mm: det samme gælder tjære lommer og chips. Sådanne paneler er imidlertid meget billige, og hvis du gør en indsats for deres forarbejdning og installation, vil den færdige overflade ikke se nogen værre end materialet i klasse B.
 1. Klasse sol. Efterligning af en stang af denne blandede sort kan indeholde faldne knuder og mekaniske defekter.

De mest kvalitative klasser af imiteret træ er ekstra og A.
Den billigste og mindst kvalitet - klasse C.

Hvad skal ikke være på panelerne af nogen art:

 • Rotten faldt knuder og gennem huller.
 • Pitch nicher mere end 8 mm brede og mere end 4 mm dybe.
 • Obzol på et hvilket som helst sted undersøgt efter installationen. Det samme gælder for den såkaldte. "Fringe".
 • Spor af mekanisk skade på ydersiden.

Fremstillingsmateriale

Kvaliteten og prisen på færdige produkter påvirkes ikke kun af udseendet, men også af den type træ, hvorfra de fremstilles.

Følgende træ sorter anvendes oftest til produktion af hævet tømmer i vores land:

 1. Pine. Den mest populære version af panelerne, som du kan udføre arbejde indendørs og udendørs. De eneste begrænsninger gælder for bade og saunaer: Ved høje temperaturer begynder harpikser at blive frigjort fra strukturen af ​​barbens efterligning, hvilket forårsager forbrændinger, når det kommer i kontakt med huden. Du bør også tage højde for den specifikke duft af fyrbeklædning, som dog mange kan lide. Hvad angår gran, har den ikke så høje kvaliteter som fyr, men dens varmekapacitet er højere.

Efterligning af en bar fra en fyr

 1. Lærk. Meget tæt materiale, der er kendetegnet ved hængende kvalitet, æstetik og evnen til at holde den oprindelige geometri godt. Forarbejdning af et hævet tømmer fra lærke kan medføre visse vanskeligheder, så det anbefales at bruge det, hvor højkvalitetspolering ikke er nødvendig.

Imiteret tømmer fra lærke

 1. Cedar. En god mulighed for design af dampbad og bad: Dette bidrager til dens fugtighedsbestandighed og fraværet af tarry, når den opvarmes. Cedar imiteret tømmer har et stort udvalg af farver og en behagelig lugt. I betragtning af dette materiale som en mulighed for loftbeklædning, bør du overveje, at der kommer et ekko i rummet.

Efterligning af en bar fra en cedertræ

 1. Eg. Næsten perfekt hævet stråle til alle større indikatorer, hvilket gør det muligt at anvende det under alle driftsforhold. Det har en meget smuk farve og original struktur. Når man står over for lofter med egetræspaneler, skal man tage højde for deres store vægt.

Efterligning af egetræ

 1. Bøg. Afslutningen af ​​dette materiale svarer meget til eg, til en lavere pris. Oftest bruges imitering af bøg indendørs.

Fordele og ulemper ved imiteret tømmer

Populariteten af ​​imiteret tømmer skyldes tilstedeværelsen af ​​en række fordele:

 • Universalisme. Foring af brædder, profileret under træet, kan bruges både indendørs og udendørs. Basismaterialet under foringen er praktisk taget irrelevant: En hævet stråle med samme succes er installeret på beton, mursten, træ, skumblokke mv.
 • Nem installation. For at udføre foring vil der ikke være behov for specielle bygningsfærdigheder og professionelle værktøjer. Enhver passende ejer vil kunne klare en sådan opgave, bevæbnet med et standard sæt husholdningsværktøjer. Tilstedeværelsen af ​​tornsporingssystemet og materialets modstand til krakning bidrager kun til dens hastighed. Den hævede stråle kan konstrueres ikke meget glatte overflader, da installationen foregår på en præbygget ramme.
 • Driftstid. Levetiden for imiteret træ er omtrent det samme som selve basen. Ofte elskede elskere af træbygninger i stedet for dyrt træ til opførelse af billigere materialer, maling af færdige vægge med en falsk bar. Panelernes modstand til deformation er tilvejebragt af specielle riller på den forkerte side.
 • Komfort reparation. I tilfælde af beskadigelse af et bestemt beklædningselement kan det udskiftes meget hurtigt ved nemt at adskille det krævede område af huden. Dette lettes af det allerede nævnte torn-groove fikseringssystem.
 • Termisk isolering. Ligesom enhver form for naturligt træ kan imiteret tømmer gøre rummet mere hyggeligt og varmere. Som følge heraf reduceres varmeomkostningerne med en størrelsesorden. På grund af materialets svage lydgennemtrængelighed får rummet yderligere beskyttelse mod ekstern støj.
 • Økonomi. Omkostningerne ved imiteret tømmer er meget billigere end dets naturlige modstykke. Desuden er installationen af ​​falsk materiale meget nemmere og hurtigere. Derfor, for udsmykning af sådanne paneler bygge bygherrer en størrelsesorden mindre penge. En bred vifte af størrelser af lameller giver dig mulighed for at vælge den mest spildfrie mulighed for en bestemt overflade.
 • Økologisk sikkerhed. På grund af brugen af ​​udelukkende naturlige materialer til fremstilling af falskstang er der ingen skadelige eller allergiske komponenter i deres sammensætning. Dette tillader brug af materiale i børns værelser og soveværelser. Overfladen udstyret på denne måde er åndbar, så de er ikke bange for at blokere rummet.

Falskt træ er absolut miljøvenligt, så det kan bruges i planteskoler og soveværelser.

 • Dekorativ kvalitet. Overfladerne, trimmet med en falsk stang, er bemærkelsesværdige for deres udmærkede udseende og betydelige farvetoner. Anvendelse til fremstilling af efterligning af forskellige typer træ giver dig mulighed for at vælge de mest egnede valg til afslutning af rummet med hensyn til farve, struktur og ydeevne.

Hvad angår ulemperne ved imiteret tømmer, er de de samme som i naturligt træ. Først og fremmest er det en lav brandmodstand: dette bør tages i betragtning ved valg af et sted til lægning af denne foring. Derudover behøver overfladen af ​​overfladen regelmæssig pleje: det er nødvendigt fra tid til anden at male, lak eller suge med antiseptiske stoffer.

Hvilket efterligningstræ vælger

Ved beslutningen om en type imiteringsstråle for at vende mod et loft tages følgende faktorer i betragtning:

 1. Fugtighedsniveauet i rummet. For våde værelser som et køkken eller et badeværelse er lærk eller asp det passende fremstillingsmateriale til plating. Disse typer træ skelnes af øget fugtresistens og lethed ved vedligeholdelse. Stuer og soveværelser kan være dekoreret med en nåletræ bjælke. Det anbefales at mætte det med antiseptiske midler og derefter gemme det med lak eller maling.
 1. Graden af ​​belysning. Værelser med en nordlig orientering af vinduer er bedst at trimme panelerne i lyse farver. Hvis materialet først er mørkt, vil det blive malet i beige, gul eller fløde efter installationen. Sydlige værelser er normalt indrettet med mørke alder eller eg falske bjælker. Rødlig asp passer godt ind i barneværelset.
 1. Rummets funktion. Loftet på sommerhuse er ofte foret med fyrrester. Et egnet sted til stueer og cedertræ og loftsloft. I soveværelset er disse materialer bedst ikke at bruge på grund af den ret skarpe lugt.
 1. Egenskaber af den færdige overflade. For loftet, prøv at bruge tynde (15-30 mm) paneler af mellemlang længde (3 m).

Montering af imiteret træ på loftet

Enhver byggevirksomhed begynder med en omhyggelig udvikling af en arbejdsplan, understøttet af de nødvendige tegninger. Dette vil hjælpe med at bestemme i forvejen den nødvendige mængde materialer og en liste over værktøjer.

For at beregne loftets areal multipliceres bredden med længden. Den resulterende værdi er opdelt i området af et dekorativt træ: Det endelige resultat angiver antallet af paneler, der kræves til paneler. Det er meget nemt at tælle fastgørelserne: for dette multipliceres det samlede antal paneler med antallet af elementer, der er nødvendige for at rette et bord. Planen skal indeholde instruktioner om hvor man skal begynde at vende. Det anbefales at købe materialer med en margen for ikke at spilde tid på genkøb i løbet af foringen.

Listen over nødvendige materialer og udstyr:

 • Imiteret tømmer.
 • Profil af metal- eller træplader til kasser.
 • Selvskærende skruer 60 - 90 mm lange.
 • Skruetrækker med forskellige dyser.
 • Håndsav.
 • Blyant, ledning, målebånd.
 • Træ antiseptisk.
 • Montering af negle.
 • Dyvler.
 • Perforator (hvis monteret på betonloft).
 • Hammer.

Opførelse af kasser

For at gøre dette kan du anvende galvaniserede stålprofiler (som ved installation af gipsvæg) eller træstænger 20x25 mm: sidstnævnte mulighed er mere praktisk til den efterfølgende fiksering af paneler. Rammehåndbøgerne er fastgjort til 5 punkter vinkelret på målretningen. Antallet af hoppere afhænger af loftet og rammehøjde (i gennemsnit er det 60-70 cm). I smalle rum er det bedre at bruge tværgående placering af bjælker, hvilket vil muliggøre visuel udvidelse af rummet.

Crate til efterligning af træ

I områder med løs pasform er guider og baser brugt foring i form af trækile. For at kontrollere rammens vandrethed ved hjælp af en byggekabel og et niveau. I tilfælde hvor loftet i huset ikke er isoleret, er loftoverfladen inden rammens konstruktion lavet med en dampspærre (som regel er dette en almindelig polyethylenfilm).

Lægning af isolering

Selvom træpaneler i sig selv har gode varmeisoleringsegenskaber, anbefales det at lægge et opvarmningsmateriale, inden det installeres i battenhullerne. Ud over sine direkte funktioner til at opretholde varm luft stiger til toppen, vil denne barriere skabe en yderligere barriere for støj udefra. De mest omkostningseffektive muligheder for isolering af loftet er mineraluld og skumplast: de er fastgjort med specielle "paraplyer" eller tape. I de tilfælde, hvor loftet er i et fugtigt rum, er et lag af isolering fra bunden dækket af vandtætningsmateriale.

Opvarmning af loftet med mineraluld

Montering af imiteret træ

Før du monterer simuleringen stråle er ikke et loft, skal den tilpasse sig de elementer i mikroklimaet af lokaler: at gøre efter købet af materialet er indgået i lokalet og pakke ud. Akklimatiseringsperioden varer ca. 7-10 dage. I denne pause anbefales det at dække panelerne med et antiseptisk middel for ikke at miste tiden. Med hensyn til den direkte montering af den hævede stråle er denne procedure ikke særlig kompleks.

Forbindelsespaneler imiteret tømmer

De vigtigste ting - så meget som muligt korrekt at lægge det første bord, bare omdirigere det i rummet: til dette formål er almindeligt anvendt byggeri snor udspændt mellem den første og sidste broer kasser.

Arbejdet forenkles ved at have en veldesignet arbejdsplan. Styret af det, bestem længden af ​​lamellen: den vil blive nivelleret til afstanden mellem væggene i rummet, minus 10-15 mm til hullet på hver og siderne. Det er mere praktisk at arbejde sammen: en person holder tømmeret, og det andet - løser det på fastgørelseselementerne. Afstanden mellem fastgørelsespunkterne er normalt valgt i størrelsesordenen 30-40 cm: dette er nok til at undgå at bøje brættet under egen vægt.

Med hensyn til den type fastgørelsesanordninger, der anvendes, kan der anvendes selvlukkende skruer eller klemmer. Den anden fixeringsmulighed er mere praktisk, men den er kun egnet til tynde paneler med lav vægt. Hvis målet er at opnå garanteret pålidelighed - er det bedre at foretrække skruer.

Panel imiteret tømmer kan fastgøres med skruer eller klyaymer

Efter installationen af ​​det første træ er alle de andre monteret på samme måde. Det anbefales ikke at lukke tilstødende spiksporingssystemer: det er bedre, hvis der er et kompensationsgab på et par millimeter mellem dem.

Montering af imiteret træ

Alle efterfølgende lining af loftet forårsager normalt ikke vanskeligheder, bortset fra det sidste bord, som som regel skal skæres i længderetningen. Dette skal gøres meget omhyggeligt, så kanten er så glat som muligt. For et smukt design af buttområderne rundt om loftet langs loftet langs væggene, anvendes der sædvanligvis dekorative træhjørner.

Du kan også se en video om loftet trim imitering tømmer:

efterbehandling

For at øge loftets levetid, dekoreret med imiteret træ, anbefales det at lak, plet eller male på træ. Særligt godt i denne henseende er aqualacs, som er karakteriseret ved brugervenlighed, rige farver og fraværet af en ubehagelig lugt. Før dette skal overfladen af ​​pladerne forsigtigt poleres med sandpapir nr. 280-320 (hvis materialet i klasse A eller ekstra anvendes, kan denne procedure udelades).

resultater

Generelt er installation af imiteret tømmer på loftet en ret simpel procedure, der minder om det sædvanlige lægning af foring. Det vigtigste er at komme så ansvarsfuldt som muligt på valg af materiale: den type træ, der anvendes til fremstilling af træ, er særlig vigtigt. Hvad angår sorterne af false-bar, ser selv de midterste (B, Sun) temmelig godt ud.