Detaljeret installation af tagbøjlen til tag + apparat og driftsprincip

Enhver, selv det enkleste tag, indebærer brug af specielle elementer, der udgør dets led, brud, krydsninger, der forbinder skråningerne og områder af krydset til væggene og gavlene.

Yderligere elementer lavet af de samme materialer, der udgør hovedelementerne i taget, er dens komponenter, hvilket giver den funktionalitet, pålidelighed, holdbarhed og et fuldstændigt attraktivt udseende.

De beskytter taget mod de aggressive virkninger af ydre faktorer, atmosfæriske og naturlige fænomener, beskytter mod indtrængen af ​​fremmedlegemer og snavs og udfører også vandtætningsfunktionen i tag- og underdækningsområder.

Yderligere elementer udmærker sig også smukt ud over det generelle billede af taget, endobling leddene, kinks og områder der grænser op til væggene. Og deres installation er udført på lignende måde til montering af pladematerialer.

De vigtigste yderligere elementer er mange. Jogs, skøjter, luftfartøjer, endovy - de er alle nødvendige på deres egen måde og udfører en vigtig funktion i tagets arrangement. Dernæst ser vi på, hvordan du korrekt installerer tagbøjlerne på taget.

Funktioner af ledge

Eaves niveauet for et tag er den typiske repræsentant for doborny elementer.

Det er en vigtig langsgående komponent i tagstrukturen. Udover dekorationsfunktionen beskytter den selve tagets integritet og beskytter det mod skader. Eaves-strimlen er monteret, efter at kassen på trussens struktur er klar og et vandtætningsmateriale er installeret under det.

 • Det beskytter kronenes frontalplanke mod at blive våd i tilfælde af nedbør;
 • Det forhindrer indtræk af fugt under taget og ind i interiøret;
 • Giver fuldstændig attraktivt udseende til hele strukturen;

Sektionsdiagram

Enhed og driftsprincip

Eaves lameller danner en metal beskyttelseskant med en korrosionsbestandig belægning, der beskytter front- eller tagpladen mod fugt.

Ser først på taget, det ser ud til at dette langsgående element er bragt under kanterne af tagdækningen. Faktisk er dens installation lavet før læggning af metal eller bølgepap. Først efter styrken på forsiden eller tagpladen vil det være muligt at begynde at lægge de modstående materialer.

Normalt lavet af det samme materiale som den overfladebelagte belægning, er den malet i samme farve som den og beskytter ikke kun tagskægget eller frontpanelet mod at blive vådt, men forhindrer også vand i at komme ind i selve tagterrassen.

Kapelnik og eaves strip - hvad er forskellene?

Mange mennesker tror fejlagtigt, at tagene og dråberne er de samme.

Faktisk er disse to forskellige strimler, der udfører to forskellige funktioner.

 • Cornice-pladen beskytter kronens frontplank mod at blive våd, og dryppestikken bruges til at trække vand, nemlig kondensat fra vandtætningen, fra de vigtigste strukturelle elementer i taget til renden eller direkte til jorden. Det er især vigtigt i efteråret og foråret med høj luftfugtighed og hyppige regner;
 • Kapelnik beskytter husets facade mod dannelse af svampe, skimmelsvamp og vask ud af murerblandingen, såvel som fra forfald af træ, mens tagskærmen beskytter taget selv;
 • Kapelnik styrker taget og beskytter det mod luftmasserne, og cornicepladen beskytter den mod aggressiv ekstern indflydelse;

Eaves niveau: størrelser

Tagbeskyttelsesstrimler er fremstillet af galvaniseret stålprofil. Fabrikanter bruger de samme tynde plader af stål til deres produktion, hvis tykkelse varierer fra 0,4 til 0,5 mm såvel som til fremstilling af metalfliser.

De er belagt med de samme polymere materialer, såsom polyester eller plastisol, som igen er dækket af metalfliser. I tilfælde af komposit metal er lamellerne dækket af basaltkrummebånd. Den omtrentlige længde af elementet ligger i området 50-60 cm.

Fordi planken er "plantet" på bunden af ​​taget, trækkes den nødvendige optagelse ud fra sine individuelle dele.

Montering af cornice strip

Montering af ekstra elementer, der er fastgjort til tagskæggene, udføres på det allerede forberedte frontpanel, som er fastspændt med galvaniserede stålspåner til trussystemets endedele. Hvis frontpladen er på niveau, bliver montering af planken meget lettere.

Installation af ledges er lavet i følgende rækkefølge:

 • Frontfladen af ​​bunden af ​​taget er anbragt med en pladeplade. Kan anvendes til disse formål sidespor eller profileret;
 • Derefter er der monteret en støttebjælke på husets mur, som tjener som sikkerhedsstøtte, når du lægger krogenoverhænget
 • Lige før afslutningen af ​​tagskægget er tagrørsystemet forsynet med beslag eller kroge, der fastgøres til stolpebenene eller til tagpladen. I dem vil der også blive foldet rännene i afløbssystemet. Hvis afstanden mellem spærrene af de samme kroge er bedre at fastgøre dem;
 • Sænk den første krog eller beslag under forlængelsen af ​​hældningen med 2 cm for at sikre, at vand fra taget er garanteret at komme ind i risten.
 • Dernæst kommer omdrejningspunktet til at fastgøre strimlerne på tagskægget oven på fastgørelserne af afløbene til frontpladen. Det spidses med en skruehøjde på mindst 30-35 cm i et tavlermønster.
 • Det er umuligt at fastholde stroppen eller med huller mellem dem. Hver efterfølgende plank skal overlappe, nemlig gå til det allerede fikserede element med ca. 1 cm. Den sidste plank er justeret i størrelse med en fin snit.
 • Efter at have gennemført installationen, kan du fortsætte med at vende mod taget med en metalflise eller bølgepulver. Og efter afslutning af tagning af tagmaterialer er at gøre installationen af ​​andre ekstra elementer af taget.

Foto montering skovl lameller

Yderligere elementer

Vi foreslår at du bliver bekendt med andre typer af ekstra elementer af taget:

 1. Skøjter bruges som en dekorativ komponent til maskering af leddene af tagets overflade med bølgepulver. De beskytter ventilationshullet på tagrummet og leddene mod udsivning og vandretention.
 2. Ansigtspladen beskytter plader af metalfliser eller bølgeplader, der dækker dem langs enderne, fra stærk vind, vandindtrængning under taget i området af tarmforbindelsen og forhindrer insekter eller fugle i at komme ind under taget;
 3. Vægstrimlen anvendes i områder med kryds med vægge eller andre planer placeret lodret.
 4. Væggen beskytter lige fugen uden at strobe med yderligere forsegling;
 5. Vægbunden er fastgjort under beklædningsgenstanden, metalfliser eller terrassebord i fastgørelsesområdet til væggen eller til en anden overflade, som er placeret lodret. Et hæfte er placeret i den ene kant af det ekstra element, hvilket forhindrer overløb af drænet vand.
 6. Endova øverste leder vandet fra taget, hovedsagelig med den dekorative rolle at maskere de indre områder af samlingen mellem arkene af tagmateriale.
 7. Endova bund - et element der anvendes i områderne af krydset af negative vinkler. Det beskytter stedet for sammenføjning af plader af metalfliser eller bølgepap fra vandudslip under taget;
 8. Lavt tidevand - et element designet til at beskytte leddene af vinduer og vægge i en bygning fra indvandet af vand;
 9. Krydsningsbjælkerne bruges på forskellige kinks af taget. De beskytter leddet mod indførelsen af ​​vand under tagdækningen;
 10. Snegodderzhatels slats beskytter mod uventet lavine-lignende nedstigning af snemasser, samt utilsigtet fald af tagets komponenter;
 11. Indvendige og ydre hjørner - Dekorative elementer, der bruges til at maskere leddene af indvendige og ydre hjørner af tagets modstående materiale
 12. En ridge aerator er et produkt, der bruges til at slippe af med for høj fugtighed i området under taget;
 13. Rygpluggen er en vigtig komponent, der forhindrer snavs og fugt i at komme ind under taget.

Arbejdet med alle de øvrige elementer af taget i aggregatet sigter mod at opretholde tagets integritet og øge levetiden. Fraværet af noget element kan, selv om det er umærkeligt, men har en ekstremt negativ indvirkning på opførelsen af ​​huset som helhed.

Nyttig video

Installation dækker med dine egne hænder på videoen nedenfor:

Metal fliser trim: installationsvejledning

Bemærkelsesværdigt smukt, slidstærk og stilfuldt metalplade udfører ikke sine funktioner fuldt ud, hvis det ikke gøres ved alle installationsregler. Et sådant tag kan ikke eksistere uden et særligt underlag, tagrender samt ende- og tagstænger. Da området af disse elementer er ret ubetydeligt, spiller de en vigtig rolle for at bevare tagets integritet og beskytte den mod mekanisk skade.

Hvad skal der bruges skygger?

Den funktionelle belastning af tagpladen består af følgende: beskyttelse af frontpladen mod fugt og fugt på den og under den. A priori er denne plank den langsgående del af taget, ledet under kanten af ​​metalfliserne. Men dette er en ren visuel præsentation. Faktisk er denne del af taget monteret, inden du dækker taget med en metalflise.

Ofte er det lavet i samme farve som hele tagdækket, herunder individuelle elementer. Men du kan finde et udvalg af taggrunde, endeplader samt dråber og drænrør i en anden nuance eller endda et andet farveskema.

Efterhånden vil installationen af ​​alle lameller beskytte:

 • Fra fugt lækker
 • Fra at falde under sneens tag
 • Vil give et færdigt udseende til hele taget.

For at installere er det praktisk, at alle elementer er nødvendige efter fuldstændig lægning af metalfliserne over hele tagområdet. Undtagelsen er installationen af ​​ansigtslinjen.

Enheden og dimensionerne af cornice stripen for metal

Planker til yderligere beskyttelse af tagproducenterne fremstilles af samme plåt som metalpladen. Pladetykkelse for lameller fra 0,4 millimeter til 0,5 millimeter.

Dækker til tagets elementer - polyester eller plastisol. Der er materialer, der er dækket af basaltcrumb. De bruges, hvor kompositfliser anvendes.

Planck skulle "sætte sig ned" på baggrund af taget. Dens standardlængde er fra en halv meter til 60 centimeter. Den nødvendige optagelse samles og fastgøres på samme måde som alle de andre lameller.

Installation af tagstænger strimler metal

Ved montering af frontpladen skal der fastgøres lameller, ende, tagskærer og knudepunkt. Sidstnævnte er fastgjort med galvaniserede negle til enden af ​​trussystemet.

Jo glidere frontpladen, jo lettere bliver det at installere cornice stripen. Algoritmen til udførelse af arbejdet er som følger:

 1. Arkiveringen er lavet med en tunge-og-groove bord af den forreste del af tagbasen. Det er muligt at gøre dette arbejde til et professionelt gulv.
 2. Derefter skal en støttestang fastgøres til husets mur. Dets opgave er en ekstra støtte, når arkivering af tagbøjleoverhænget
 3. På afløbssystemet skal der installeres parentes. Deres fastgørelse er mulig, både på rafter ben, og direkte på en tagplank
 4. Nu er det den direkte montering af gardinstangen. Den skal installeres oven på renden til frontal (eller tagbords) bord. Mellem skruerne skal banen være mindst 30-35 centimeter.

Advarsel! Eaves strimler kan ikke monteres butt. Det er nødvendigt, at hver næste skal finde et gennemsnit på 1 centimeter på den allerede fastlagte bar.

Efter at have udført et sådant arbejde, kan du fortsætte til scenen med beklædning af taget med metalfliser. Og når det lægges, er det nødvendigt at engagere sig i installationen af ​​facadepladen, tagrender, skøjter samt knudepunkter.

Montering af slutstrimler

Slutpladen er et dekorativt element, som også fungerer som værende at beskytte taget mod den ødelæggende kraft af vind og fugt. Du kan ikke bare fastgøre stangen, du skal udføre vandtætning af overfladen, og derefter fortsætte med at lægge enden af ​​stangen.

Montering af metalplader, skal være en del af det endelige arbejde. Dens placering skal være over kasser. Endvidere er det vigtigt, at endepladen sættes strenge til bølgens højde af profilarket. Den tilladte afstand mellem skruerne er 40 centimeter.

Hvis endepladen skal holdes på en træplade, skal den fastgøres med skruer. Konsolet skal være på toppen og siderne med skruer. Drej dem til bølgetes højde. Fastgørelsen skal udføres fra bunden ved hjælp af selvlukkende skruer med en afstand mellem dem på 40 cm.

Dette er vigtigt! Ved korrekt installation af batten skal planken nemt dække enden på toppen af ​​profilbølgen.

Når der lægges lameller med en overlapning, er det vigtigt at afstanden i længden er inden for 10 til 15 centimeter. Samlingerne mellem stangen og taget i slutningen af ​​arbejdet skal behandles med tætningsmiddel. Det sidste tryk på monteringsbeskyttelseselementerne skal fastgøre forbindelsesstængerne.

Montering af knudepunktet

Koblingsstangen er glat, maksimalt uden huller, hoveddoftilslutning med væg, ventilationskanal eller rør samt ved brud på taget. Hovedformålet er tætning af tæppe af dalen på de lodrette planer.

Ved korrekt udført arbejde beskytter knudepunktet maksimalt taget mod fugtindtrængning under metalplaklaget.

Denne del af installationen er meget vigtig, og det skal gøres omhyggeligt. Mindre mangler ved installation af metalfliser (på grund af det store område) vil ikke være så mærkbar som en netskruet anlægsstang.

Installationsteknologi på eksemplet på at arbejde med et varmepumpe:

 1. I røret for at gennembore rillerne til en dybde på 13-16 mm. Dette skal kun ske i mursten og under ingen omstændigheder i sømmen
 2. Lav et lag varmebestandigt vandtæt. Dens højde skal være mindst 5 centimeter.
 3. Lim vandtæt konstruktion tape

Værd at vide! Det er naturligvis bedst at udføre denne del af arbejdet, når hele taget monteres, og derefter efter installation af metalfliserne, monteres forbindelsesstrimlerne på den forberedte overflade. Hvis dette arbejde ikke er gjort på forhånd, så skal du forsøge at få vandtætning under tæppet.

Når det forberedende arbejde er færdigt, kan du rette krydsningsfeltet.

 1. Pick up baren på rørets størrelse. Hvis det er større, skal du omhyggeligt afskære det overskydende område
 2. Sæt den forberedte stang på røret og vikle den øverste del af den i rillen
 3. Butt proces tætningsmiddel
 4. Stroppens nederste del skal fastgøres med skruer direkte til kassen

Det samme princip bruges til montering af forbindelsen med ventilationskanaler og vægge.

Arbejdet med at fastgøre joggingstængerne kan udføres, når metalpladen allerede er lagt, men de resterende strimler og skøjter er endnu ikke installeret. Men de fleste bygherrer anser det for hensigtsmæssigt at afslutte arbejdet på tagdækningen med installationen af ​​forbindelsesstik.

Koblingsstængerne ved leddene af en metalflise med en lodret overflade (med vægge) er fastgjort, efter at en selvklæbende pakning er limet til overfladen. Listerne skrues til væggen med en overlapning, som skal være i niveauet 10 centimeter.

Udover at installere lamellerne skal du også være opmærksom på sneserveringssystemer. Montering af sneklemmer på metal tagdækning er nødvendig for at forhindre uventet nedstigning af is og sneindskud på taget. Snefælder er et praktisk og nødvendigt element.

Ikke mindre vigtigt element i taget er ryggen. Læs om installationen af ​​metalfliser i denne artikel. Funktionen af ​​dette element er at give tagventilation.

Installation af alle lameller kan tage næsten lige så meget tid som det bliver brugt til at lægge hele metalfliserne. Og prisen på cornice til metalfliser og andre elementer er langt fra at være den billigste. Men kun med dem er det muligt at tale om, at taget virkelig vil være en pålidelig beskyttelse af hele huset. Og kun i dette tilfælde kan producenten af ​​metalplader garantere at det vil tjene det angivne antal år. I nærværelse af alle lamellerne, som helt kan beskytte taget mod vind og fugt, kan du gøre sin dekoration med tilbehør.

Video om installationen af ​​cornice strip metal

Montering af cornice strips og trin obreshetki metal.

Montering af endepladerne metal. Sådan skelner du højre og venstre endeplade.

Montering af tagstænger af metalfliser og kasser. Sådan skæres en metalflise.

Montering af cornice strip og afløbssystem.

Enhed og formål med cornice strip til bølgepap

Udover selve tagdækket anvendes der flere forskellige elementer ved at arrangere taget, hvorved taksamlinger med vertikale overflader, tagets kanter, dets brud, dale, gardinskinner, ebbs osv. Dannes. Alle disse yderligere detaljer giver dig mulighed for at øge funktionaliteten af ​​taget, beskytte det mod de negative virkninger af eksterne faktorer og give taget et komplet og attraktivt udseende. Et af disse elementer er gardinstangen til bølgepap.

Formålet med et doborny niveau

Eaves-elementet er nødvendigt for at beskytte taget mod regn og insekter. Desuden er denne detalje vigtigt for tagets æstetiske appel og billedets integritet. Baren er installeret efter udførelse af kasser.

Hovedelementerne i dette element er som følger:

 • Under kraftig nedbør og smeltning af snedæksel beskytter tagpladen på en forsvarlig måde frontplanken fra at blive våd.
 • Eaves trimmeren er nødvendig for at beskytte tagrummet og tagbordet mod fugt.
 • Uden denne adgang, ville taget have set ufærdige, ville de uinteressante elementer i trussystemet og vandtætningen have været synlige. Det er derfor, man kan hævde, at det også er et æstetisk synspunkt, at tagpladen også skal bruges.

enhed

Eaves niveauer til en professionel gulv giver mulighed for at danne det stærke beskyttede overhæng af et tag med et korrosionsbeskyttende dække. Denne del er fastgjort til forsiden og tagpladen og beskytter dem på en forsvarlig måde mod fugt. Først da kan du gå videre til installationen af ​​tagbelægning af bølgepap.

Faktisk er disse lange strimler med langsgående fold, som er nødvendige for at beskytte underrummet. De er fastgjort til laths eller board, forstærker kanten af ​​drejebænken. Disse lameller dækker tagets overhæng. Længden af ​​et element er 500-600 mm.

Vigtigt: Disse dobory er lavet af samme stål med galvaniseret belægning (tykkelse på 0,04-0,05 cm) som selve bølgepulveret og har samme polymere beskyttelseslag mod korrosion. Farven på stroppen vælges under metallprofilens farver.

Formen af ​​sektionen af ​​denne del kan være af to typer:

 • Lige produkter - dette er de sædvanlige lameller i form af et hjørne med de rullede kanter på hylderne;
 • krøllede elementer kan have flere ekstra stivere (takket være dette vil kantens kant blive forstærket, og elementets dekorative kvalitet vil stige).

Hvis projektet giver mulighed for montering af tagrender, er de ekstra strimler fastgjort efter færdiggørelsen af ​​deres installation. Inden dette element er fastgjort, skal enden af ​​tagskæggets overhæng være dækket af et konventionelt myggenet eller specielt ventileret tape. End dobira er fastgjort med skruer, matchet til detaljer og omslag.

Nødvendige værktøjer og materialer

Installation af tagbøjlerne dobor er lavet ved hjælp af følgende værktøjer samt de nødvendige materialer:

 • galvaniserede negle eller skruer;
 • en hammer;
 • skruetrækker;
 • en blyant
 • målebånd;
 • bygning niveau;
 • Bulgarsk eller sakse til skæring af metal.

Advarsel! Da alt arbejde udføres i højden, er det nødvendigt at bruge specialudstyr til tagdækning og værktøjssække.

Monteringsteknologi

Installation af ledgen udføres i følgende rækkefølge:

 1. Hvis projektet sørger for tilrettelæggelsen af ​​tagens dræningssystem, udføres dette arbejde inden fastgørelsen af ​​cornice stripen. For at gøre dette er kroge eller beslag på tagdrænesystemet fastgjort til bjælkebenene eller tagpladerne. Gutterne vil efterfølgende passe ind i disse elementer. Hvis tømmerhældningspladsen er den samme, kan kroge eller beslag fastgøres til bjælkebenene eller fyldet.
 2. For at vandet fra taget skal strømme direkte ind i renden, skal kroge monteres et par centimeter under hældningens overflade. For at tilvejebringe hældningen af ​​ristene, der er nødvendige for vandstrømning, er kroge eller beslag monteret med et gradvist fald i retningen af ​​afløbsrøret.
 3. Derefter kan du fortsætte til installationen af ​​den valgte stribe. Det er fastspændt på frontpanelet over fastgørelserne i afløbssystemet. Skruer er skruet i et tavlermønster med en stigning på ca. 300-400 mm.
 4. Alle stropper er fastgjort med et overlap på et par centimeter. Det er strengt forbudt at fastgøre skovlskærer eller med afstanden mellem tilstødende elementer. Den sidste rem i rækken justeres til længden af ​​hældningen og trimmet.
 5. Efter installationen af ​​cornice strimlerne fortsætter til installationen af ​​vindbrættet på tagens overhæng. Og først efter færdiggørelsen af ​​disse værker kan du gå videre til installationen af ​​det valgte tagdækning.

Foruden tagrørene og vindstrimlerne er der andre vigtige yderligere elementer af tagene af metalprofiler, hvis installation ikke bør forsømmes. Alle disse detaljer er ikke kun nødvendige for takets skønhed, men også for strukturens holdbarhed og beskyttelse mod ugunstige vejrvirkninger.

Installation af tagstænger strimler metal

Enhed og montering af cornice strip til metalfliser

Et pænt og stærkt tag af metalfliser vil ikke kunne udføre sine iboende funktioner, hvis det ikke er lavet i henhold til installationsreglerne. Et sådant tag er ikke komplet uden montering af bund- og endepaneler, tagrender og underlag. På trods af at det besatte område af disse dele ikke er særlig vigtigt, spiller de en vigtig rolle for at sikre, at taget ikke er beskadiget og beskyttet mod forstyrrelser.

Hvorfor er så vigtigt cornice til metal

Ledgefunktionen er en advarsel om indtrængen af ​​nedbør under og på fronten. Denne plank er en langsgående del af taget, som er tæt på kanten af ​​metalfliserne. Dette er dog kun en visuel opfattelse, fordi i virkeligheden er den præsenterede del af taget monteret, før den er helt dækket af metal tagdækning.

Normalt er cornice til metalfliser lavet i samme farve som alle tagdækning, herunder de enkelte komponenter. Det er dog muligt at finde forskelle i endets farvepalette og tagblade, samt dråber og drænrør.

Med tiden vil de installerede strimler forhindre nedbør i at falde under taget, og også give et komplet kig på hele taget.

Installér stort set alle komponenter er kun nødvendige efter den endelige installation af metal, undtagen barens overflade.

Struktur og dimensioner af cornice til metalfliser

Fabrikanter skaber niveauer for baggrundsbeskyttelse af et tag fra stålplader, som metal tagdækning selv.

Pladens overflade til lamellerne skal være mellem 0,4 og 0,5 centimeter.

At dække dele af taget med polyester eller plastisol. Der er belægninger, der er besat med basaltcrumb. De bruges, når der anvendes kompositfliser.

Planck er forpligtet til at "sætte sig" på bunden af ​​taget. Dens sædvanlige dimensioner er fra 0,5 meter til 60 centimeter. Tag en passende optagelse og sikret på samme måde som andre stænger.

Enhed og installation af metalfliser

Fastgørelsen af ​​tagskæggene, endestrimlerne og knudepunktet udføres efter montering af frontbrættet, som holdes på den ene side af trussystemets ende med galvaniserede søm.

Montering af kantlister er lettere, hvis frontpladens overflade er flad.

Sådan vedhæftes disse elementer

Brættet er lavet af finer fra forsiden af ​​basisfladen. Det er muligt at anvende et professionelt gulv i disse værker. Derefter skal støttestangen fastgøres til bygningens væg. Det er nødvendigt for sekundær støtte, når arkivering af tagskæggene overhængende. Braketter skal placeres på afløbssystemet. De kan fastgøres som på bjælkerne eller på tagpladen. Følgende er samlingen af ​​de mest taggede. Det skal lægges på montering af drænet til tagskægget eller frontpladen. Afstanden mellem skruerne er mindst 30-35 cm.

Når dette arbejde er gennemført, skal tagbeklædningen startes med det fremlagte materiale. Derefter er det nødvendigt at samle stødpladerne, tagrenderne, skøjterne og de tilstødende planker.

Montering af endepladen

Slutpladen er en udsmykningsdel, der også udføres som en funktion af at forhindre taget fra vindkræfter og fugt. I første omgang skal du lave en vandtæt overflade, og derefter begynde at lægge endebåndene.

Samlingen af ​​metalplader endeplader er en del af det endelige arbejde. Det skal være over kasserne. I dette tilfælde er det nødvendigt, at endepladen placeres nøjagtigt på bølgens højde af profilarket. Mulige mellemrum mellem skruer fra 0 til 40 cm.

Hvis stænkplanken holdes på bunden af ​​træ, så fastgøres den med skruer. Stangen er fastgjort med skruer på toppen og siderne. De er skruet ind i bølgenes hul. Montering skal ske fra bunden op, når der anvendes skruer med et interval på 40 centimeter.

Når strimlerne lægges overlappede, er det nødvendigt, at der er en afstand mellem dem på 10 til 15 cm i længden. Efter afslutningen af ​​arbejdet er leddene dækket af tætningsmiddel. Det sidste trin i installationen af ​​de beskyttende dele er at fastgøre de tilstødende lameller.

Montering af tagskinner og endestrimler til metal

Metal i lang tid har forrang inden for tagmaterialer i vores land. Et af de vigtige elementer i ethvert tag af dette materiale er følgende strimler til metal:

 • vindstrimler til metal;
 • takhuggerniveau for en metalflise;
 • rideband;
 • contiguity planke.

Ved konstruktion af tag med brug af metalfliser spiller sammenføjningsstangen sammen med tagskægget, ryggen og slutningen en ret betydelig rolle. På trods af dette tilbehørs lille rolle i den samlede mængde indkøbte materialer har de en meget vigtig funktion, som er ansvarlig for den lange og pålidelige drift af hele taget.

Klassificering og formål med lameller til metal

Cornice strimler til metalfliser og vindstrimler til metalfliser er lavet af materialer svarende til de vigtigste tagdækning. Hovedstrukturen i dem er galvaniseret stål med en tykkelse på 0,4-0,5 mm, med en beskyttende polymerbelægning. De funktioner, der udfører strimlerne til metal, er udtrykt i følgende:

 • Eaves niveauet udføres i form af et aflangt element, der har produktionsteknologi, svarende til de vigtigste tagmateriale. Hovedhovedets hovedfunktion er at beskytte den forreste kant fra fugtindtrængning under kraftig nedbør. Som et resultat beskytter tagskinnestrimlen tagrummet mod fugtindtrængning.
 • Endpladen har også en identisk produktionsteknologi med plader af metalflise og skal fastgøres i enderne af skråningerne, tjener til at beskytte slangen mod fugtindtrængning og niveauer vindbelastningen. Som følge heraf kaldes dette tilbehør undertiden som vindstribe.
 • Ridge strip kan tage mange former og tjener til at beskytte rummet under taget fra indtrængen af ​​nedbør ved konvergenspunktet af skråningerne.
 • Koblingsstangen er et alsidigt element, der har dekorative og beskyttende egenskaber.

Montér tagene

Eaves planken er fastgjort til tagets sammenføjning som følger.

 1. Først skal du udføre installationen af ​​frontpladen, som er fastgjort til enderne af trussystemet ved hjælp af galvaniserede negle. Alternativt bruges der nogle gange tagstænger, som har en montering i specielle riller på trussystemet.
 2. Det næste skridt vil blive arkiveret ved hjælp af en tunge-og-groove bord eller folie. Støttebjælken er fastgjort til husets væg, og den fungerer som den anden understøtning til indføring af cornice overhæng.
 3. Straks inden montering af taglisterne monteres beslag til afløbssystemet. De kan have fastgørelse, både på en tagbordsskive og på rafterbenene.
 4. Derefter fortsæt til installationen af ​​tagskæggene, som er installeret foran tagpladerne af metalfliser. Montering af remmen udføres på toppen af ​​renden ved hjælp af skruer, skruet ind i cornice eller frontplank. Pladsen mellem skruerne er omtrent lig med 30-35 centimeter.

Ved udvidelse af kantlisterne skal du sørge for at overlappe hinanden, hvis mål er 100 mm.

End-cap installation

Efter lægningen af ​​tagmaterialet fra metalpladerne for at begynde at installere endebåndene. Det er indstillet som følger:

 1. Vindstang indstillet på højden af ​​den bølge nærmeste metalplade. Det skal bemærkes, at vinklen på enden af ​​taget skal være helt blokeret.
 2. Fastgør ende strips udført på siderne og toppen med skruer. På samme tid falder montering med selvdrejende skruer ovenfra i toppen af ​​en bølge af metalplade.
 3. Når en vindstribe opbygges, overlapper den til 100 mm.
 4. Alle samlinger mellem denne strimmel og taget skal være forseglet.

Slutpladen ud over de beskyttende funktioner spiller en væsentlig dekorativ rolle. Det skal nødvendigvis overlappe bølgens karm, ellers er der mulighed for, at vand falder under metalfliserne. Til disse formål er den udfladte kant af pladen op.

Montering af ridderstrimmel

Kontroller altid, at alt arbejde på underdakventilationen udføres inden montering af rygskinne. På de skrånende skråninger af metal for at forhindre muligheden for sne blæser under højderyggen, brug specielle strimler. Placeringen af ​​ridderplanken begynder fra enden, for dette er ryggen anbragt på toppen af ​​endebåndene og udgivet til ydersiden med 20-30 mm. Detaljer om den fladskalede dock med overlapning på 100 mm, og de halvcirkelformede elementer er forbundet langs stemplet.

Hvis takets hældningsvinkel er mere end 45 °, kan monteringsstedet for underkantskanten og metoderne til fastgørelse af højderyggen afvige betydeligt indbyrdes afhængigt af hældningens hældningshældning. På fasen af ​​fastgørelse af bjælkerne modelleres monteringen af ​​højderyggen, idet der tages højde for takets vinkel og formen på ryggen. Denne version af installationen er mest populær på grund af dens enkelhed og tilgængelighed. Hvis hældningsvinklerne på tag og højderplade ikke stemmer overens, kan de korrigeres ved hjælp af VVS-værktøjer. Efter montering af højderammen i en halvcirkelformet form, skal den tilsluttes fra begge sider ved hjælp af specielt tilbehør (stik).

Det anbefales at installere en træbjælke under ridderbrættet. Dette hjælper med hurtigt at gøre installationen af ​​dette design på en træbase.

Hvordan krydsningsstangen er monteret

Koblingsbjælken skal installeres efter færdiggørelsen af ​​bundlaget af tagmaterialet og installationen af ​​vindstrimlen. Hovedformålet med forbindelseslinjen er at fastgøre enden af ​​gulvtæppet på lodrette planer. Derudover anvendes krydsningsbjælken ved krydset af taget til skorstensrørene og ventilationskanalerne, hvor det fungerer som det vigtigste hermetiske element. Installationen af ​​dette strukturelle element er færdiggørelsen ved færdiggørelse af tagkonstruktionen. Krydsningsstangen, ud over dens beskyttende egenskaber, virker også som et dekorativt fragment, som giver et æstetisk moderne udseende til taget.

Listerne til metalfliser, som er korrekt installeret og fuldt ud udfører deres funktioner, vil være en fremragende beskyttelse af taget mod vindbelastninger og nedbør, hvilket nødvendigvis vil påvirke driftens varighed og pålidelighed.

Teknologi installation metal

Taktens funktion, dækket af metal, afhænger i vid udstrækning af overholdelse af installationsteknologi, hvor følgende regler fastlægges:

 • Tagpladen skal fastgøres i stedet for kassen i bølgens afbøjning;
 • installationen af ​​de nederste ark til den første kasse sker ved at fastgøre over trinnet gennem bølgen;
 • installation af de resterende ark til kassen sker med fastgørelse så tæt som muligt på trinnet;
 • installation fra bundens ende foretages i hver bølge;
 • alle ark skal være korrekt trukket til kassen;
 • På steder med overlappende ark montage er lavet med skruer i forfald af bølgen.

Antallet af skruer er taget med en hastighed på op til 9 stykker pr. Kvadratmeter tag. Skærende metal udført med et savsås, saks til metal eller vysevoe saks. Det vigtigste kriterium ved valg af VVS-værktøj er mængden af ​​arbejde og bredden af ​​overfladen, der skal behandles. Så for at skære små strimler er en hacksav eller saks til metal ret egnet. Hvis det er nødvendigt, lav et langt stykke, hvis bredde er en lang afstand, skæresax vil være det mest egnede værktøj.

Brugen af ​​vinkelslibere (bulgarere) er strengt forbudt. På grund af overophedning og ødelæggelse af polymerlaget er der en hurtig ødelæggelse af metalmaterialets basismateriale.

Relaterede nyheder

Kommentarer (2)

Yderligere elementer til tag af metal: Et overblik over komponenter og metoder til deres installation

Yderligere elementer til tag af metal - obligatoriske komponenter i enhedens tagdækning. De tjener til at give adjacencies den nødvendige tæthed og forhindre indånding af atmosfærisk fugt, støv, alle slags kuld, insekter mv under taget. Komponenter (komplementære) detaljer udgør højderyg, hjørner, kanter af pedimenter, endovy, indre hjørner, rørganger. For komplekse tage, kan du have brug for et stort antal dobora, og for enkelt - bare nogle få ting. For eksempel, for en lille gavl tag nok højderyg, gavl og tagger lameller.

Overvej de typer af ekstra dele til metal, deres funktioner og installationsmetoder.

indhold

Dobora (komponenter) er galvaniserede strimler, som er monteret på steder af tagleder og overgange. Længden af ​​produkterne er som regel 2 m, tykkelsen af ​​stålpladen er 0,4-0,7 mm. Bredden kan være anderledes, afhængigt af størrelsen af ​​monteringshylder.

Afslutningen kan have en polymercoating i metalpladens farve, hvilket øger deres omkostninger, men øger dekorative effekter.

Som regel skal du bruge produkter med et polymerlag, når du laver led, der er "i syne", f.eks. Af skøjter eller overenden. De passer ideelt til en generel opfattelse af et tag, kombineret med en flisfarve. Men dekorative værdi er ligegyldigt, når overlappende ledd er under metalpladerne.

For eksempel til lavere endov er det mere praktisk at bruge almindelige galvaniserede strimler uden farvecoating. Dette vil spare penge og samtidig opnå den nødvendige tæthed, men overbetaler ikke for dekorativitet, hvilken en eller anden måde vil blive gemt under fliserne.

Følgende typer af ekstra elementer anvendes til metalfliser:

 1. taggeplank
 2. ende (vind) strimmel;
 3. hesten;
 4. Endova (øvre og nedre);
 5. junction bar;
 6. sneholdere.

Lad os overveje hver især mere detaljeret.

Gardinstangen er et stålhjørne designet til at designe tagens nederste del langs taggrænserne. Det tjener til at beskytte de forreste flader (tagene) af pladen fra fugt og udslip af vand, der er fanget i underetagen i afløbsrøret. En anden funktion er at give den buede linje et færdigt udseende.

Montering af remmen udføres inden installationen af ​​metal, men efter fastsættelse af afløbssystemet. Monteringshylderen er fastgjort til kassen over røret. Fastgørelseselementer - galvaniserede selvskærende skruer, skruet hver 300 mm.

Til registrering af hele længden af ​​tagbøjlerne, som regel, brug flere skråstænger lameller. De er sammenkoblet ved at indsætte en stang i en anden med en overlapning på 50-100 mm.

Sådan repareres cornice baren og bringe den ind i randen, se videoklippet:

Enden (gavl) plade har også form af et hjørne med fastgørelseshylder. Monter det langs overhængene på gavlene for at beskytte enderne af beklædningen og underetagen fra vand, kuld, insekter og fugle og vindeksponering.

Endestrimler er fastgjort til efterbehandling af tagbeklædning oven på metalpladen. Installation fører overhængende gavler ned fra bunden og blokerer med tagbeklædets endekant. Fastgør strimlerne til endepladen med selvdrejende skruer med et trin på 0,5-0,6 m. Overlap langs længden er 100 mm.

Det er nødvendigt, at endepladen kommer i kontakt med metalets overkanter, overlapper dem. Dette blokerer adgangen til fugt under fliserne, og eliminerer metaludfald under vindstød. For at sikre en tæt krydsning er det muligt at bøje kanterne af flisen opad.

Den klassiske måde at fastgøre ende strips på vises i en kort video:

Højderammen overlapper krydset mellem metalpladerne, der er dannet langs ryglinjen, der forbinder strålerne. Det tjener til at beskytte fugt, snavs, insekter og små fugle fra at falde under taget. Det er også en del af ventilationssystemet, der udløser luftens bevægelse i ventilationsgabet under fliserne. På grund af dette forekommer lufting af tagelementerne.

Ridges er lige og runde. De lige linjer har en trekantet eller trapezformet sektion, og de runde er halvcirkelformede. Runde strimler kræver montering af stik - flad halvcirkelformet eller konisk.

Ved montering af højderammen mellem monteringshylder og metalkroner dannes huller. Producenter af metal anbefales at overlappe dem, fyldes med tætningsmiddel (universal, formet med huller eller selvudvidende). Imidlertid påvirker denne beslutning ventilationskapaciteten i højderyggen, som delvis blokerer udgangen af ​​luft fra tagrummet. Du kan løse problemet ved at installere ekstra pitched eller ridged point aerators.

Tætningsmidlet er limet (som regel er de fleste af dem forsynet med selvklæbende overflade) til kampladen eller plader af metalfliser. Monter derefter stangen og fastgør den med skruer gennem bølgen i øverste højderyg. Fastgørelse kan udføres gennem kassen (denne mulighed er den mest pålidelige) eller kun til metalfliserne.

Bygning af en lige højderyg sker ved at overlappe 100 mm. De runde højderamme slår sammen langs stanselinjer.

Princippet om montering af højder:

Endova er en slags rillebakke, der er dannet i tagets indvendige hjørner langs linjen for tilslutningen af ​​bakkerne. Under driften af ​​taget er det påvirket af en enorm belastning i forbindelse med akkumuleringer af snemasser og kraftige vandløb. For at forsegle tagets indvendige hjørner skal du bruge to endepaneler - nederste og øverste.

Den nederste dalen ende er et hjørne med brede hylder, bøjet i skråningen af ​​skråninger. Dens installation udføres før installation af fliser.

Monter stangen på en kontinuerlig kasse af plader 150x25 mm, fyldt på begge sider af krydset af den indvendige hjørnebredde på 300 mm. Ved kassen er vandtætningen først lagt, så bunddalerne fastgøres, skrues i selvskærende skruer med en hældning på 300 mm. For docking strips udføre deres overlapning på 100 mm.

Hvis parringen af ​​skøjter danner en næsten flad vinkel, er det vanskeligere at forsegle det. I dette tilfælde er det tilrådeligt at bruge et ekstra lag af vandtætning.

For at forsegle, lægges der også en porøs fugemasse mellem bundens strimler og fliserne.

Efter montering af pladerne af metalfliser overlappes indersiden af ​​det indre hjørne af en anden plank - den øvre dalende. Det tjener ikke kun til at dræne vand fra det indvendige hjørne af taget, men giver også leddene et dekorativt udseende. Derfor har strimlen af ​​den øverste endova som regel en polymercoating i farven af ​​den anvendte metalflise.

Øverste endova pålægger det indre hjørnes ledd og fastgøres med skruer, så de ikke går gennem midten af ​​den nederste endova. Hvis dette sker, vil forseglingen af ​​leddet blive brudt henholdsvis, taket vil flyde i stedet for sammenbruddet. Gabet mellem toppladen og profilen af ​​metalfliserne er fyldt med et porøst tætningsmiddel.

Sekvensen for installation af de øverste og nedre endeplanker og nuancerne af deres forankringer vises i videobilledet:

Anvendes i leddene af taget med andre overflader, for eksempel med skorsten, væg, ventilationsaksel, parapet.

Planker af kryds, afhængigt af placeringen i forhold til tagpladerne, kan være øvre og nedre.

Bundpladen har form af et hjørne med bøjede langsgående kanter, der giver dig mulighed for sikkert at fixere varen i en mursten eller betonvæg. Kanterne rulles op øverst.

Begge varianter af jigterne anvendes, når de sluttes til metalfliser med en skorsten (bypass). For fuldstændig forsegling af leddet ved hjælp af disse lameller dannes de indre og ydre "forklæder". Konstruktionen af ​​bypasset er som følger:

 • Fjern vandtætningslaget til 50 mm (minimum) på rørvæggen, sektionerne er fastgjort til røret med tape.
 • Begynd installation af det interne "forklæde" fra bunden af ​​røret. Påfør det nedre niveau af adjunktioner til en væg af et rør, bemærk linjen af ​​sin øvre kant.
 • På den planlagte linje skæres gennem dybdedybden på ca. 15 mm, så den viste sig lidt skråt opad (for at skabe en barriere mod fugt). Pas på ikke at fange sømme i murstensværket; stikkede riller i sømmen er strengt forbudt!
 • De bøjede kanter af indersiden af ​​krydset slynges ind i stroben, de forsegler leddet med et varmebestandigt tætningsmiddel.
 • Under det indvendige forklæde opstilles der en "slips" nedenunder - en slags trug af stålplade med buede kanter (flared). Han ledes enten til endova eller til taggrene. Denne detaljer vil tillade vand fanget mellem forklæde og fliser at strømme ned rampen.
 • Listerne er fastgjort til kassen og rørets væg med skruer.
 • På samme måde monteres stroppens anlæg først til rørets sidevægge og derefter - til dens øverste del.
 • Monteret oven på det indvendige "forklæde" bypassark af metal.
 • De øverste stænger af krydset er fastgjort på samme måde som de nedre stænger. Og de er monteret på samme måde, med undtagelse af at placere de øvre kanter i rillerne. Det ydre forklæde er i større grad et dekorativt element, som maskerer dele af plader af metalfliser.

Detaljer om ordningen:

På samme måde udfører en adjunktion til væggen:

 • Fjern vandtætningen på væggen 50 mm op.
 • På væggen pålægge den øvre bar og markere sin øvre kant. Langs linjen skæres gennem stroben.
 • Krydsens overkant er tændt i stroben, trykket med et tætningsmiddel.
 • De nederste hylder er fastgjort til kassen og væggen med skruer.
 • Gabet mellem plankens plan og profilen af ​​metalfliserne er fyldt med et tætningsmiddel - universal eller selvudvidende.

Sådan installeres monteringskrydset i videoen:

Snegozaderzhateli - produkter-barrierer, der tjener til at forhindre konvergens af snelag og is fra skråningerne. De forsinker snemasserne, som kan blive traumatiske for mennesker og dyr, såvel som skade på ejendom (f.eks. Biler).

For metalfliser brug følgende typer af snegozaderzhateley:

Rørformede barrierer består af beslag, der er fastgjort på taget, gennem åbningerne, hvoraf to rækker rør ledes. Dette er den mest almindelige form for snebeskyttelse.

Gitterprodukter består også af parenteser, mellem hvilke der ikke længere er rør, men gitterafsnit fremstillet af rør eller hjørner.

Corner snegozaderzhateli - stive barrierer i form af hjørner af bøjede stålplader. De bruges til tag med en lille hældningsvinkel - op til 30 °.

Ved installation af rørsystemer virker som følger:

 • Bestem positionen af ​​snegozaderzhateley på taget. Dette foregår på forhånd ved kasser, fordi der kræves forstærkede kasser under parenteserne.
 • Beslagene fastgør flisebølgerne i truget og fastgør dem med lange skruer til kassen. Afstanden mellem beslagene er 0,5-1 m.
 • I hullerne i parenteserne installeres rør, hvis ender er lukket med plastikkapper. For at indstille den ønskede længde af røret boltet sammen.
 • Med længden af ​​hældningen mere end 5,5 m monteret anden række snestop, i en afstand på 2,5-3,5 m fra den første.

Tilsvarende udføres installation af gittersystemer, men i stedet for rør indføres gittersektioner mellem parenteserne.

Sådan installeres hjørnesnørebeskyttelse:

 • På metalfliserne, med fastgørelse i hvert sekundens bølgelængde, er der monteret et foringshjørne, som tjener til en mere holdbar landing af snestopperen.
 • Hjørnebarrieren er installeret over foringshjørnet og fastgjort til metalpladen og kassen med lange selvdrejende skruer. Fastgørelse udføres gennem en bølge, i hvert sekund crest.
 • Monter om nødvendigt den anden række af snegozaderzhateley.

Vi tilbyder at se en video på installationen af ​​snegozaderzhateley:

Det er fortsat at tilføje, på trods af de høje omkostninger ved de fleste komponenter til metal, bør du ikke spare på dem. Anvendelsen af ​​dobori af høj kvalitet giver et anstændigt udseende og holdbarhed af taget, hvilket gør det muligt at undergå driften mindre ofte til reparationer og forenkle vedligeholdelsen.

Installationsstænger gør det selv - detaljerede instruktioner

Enhver, selv det enkleste tag, indebærer brug af specielle elementer, der udgør dets led, brud, krydsninger, der forbinder skråningerne og områder af krydset til væggene og gavlene.

Yderligere elementer lavet af de samme materialer, der udgør hovedelementerne i taget, er dens komponenter, hvilket giver den funktionalitet, pålidelighed, holdbarhed og et fuldstændigt attraktivt udseende.

De beskytter taget mod de aggressive virkninger af ydre faktorer, atmosfæriske og naturlige fænomener, beskytter mod indtrængen af ​​fremmedlegemer og snavs og udfører også vandtætningsfunktionen i tag- og underdækningsområder.

Yderligere elementer udmærker sig også smukt ud over det generelle billede af taget, endobling leddene, kinks og områder der grænser op til væggene. Og deres installation er udført på lignende måde til montering af pladematerialer.

De vigtigste yderligere elementer er mange. Jogs, skøjter, luftfartøjer, endovy - de er alle nødvendige på deres egen måde og udfører en vigtig funktion i tagets arrangement. Dernæst ser vi på, hvordan du korrekt installerer tagbøjlerne på taget.

Eaves niveauet for et tag er den typiske repræsentant for doborny elementer.

Det er en vigtig langsgående komponent i tagstrukturen. Udover dekorationsfunktionen beskytter den selve tagets integritet og beskytter det mod skader. Eaves-strimlen er monteret, efter at kassen på trussens struktur er klar og et vandtætningsmateriale er installeret under det.

 • Det beskytter kronenes frontalplanke mod at blive våd i tilfælde af nedbør;
 • Det forhindrer indtræk af fugt under taget og ind i interiøret;
 • Giver fuldstændig attraktivt udseende til hele strukturen;

Sektionsdiagram

Enhed og driftsprincip

Eaves lameller danner en metal beskyttelseskant med en korrosionsbestandig belægning, der beskytter front- eller tagpladen mod fugt.

Ser først på taget, det ser ud til at dette langsgående element er bragt under kanterne af tagdækningen. Faktisk er dens installation lavet før læggning af metal eller bølgepap. Først efter styrken på forsiden eller tagpladen vil det være muligt at begynde at lægge de modstående materialer.

Normalt lavet af det samme materiale som den overfladebelagte belægning, er den malet i samme farve som den og beskytter ikke kun tagskægget eller frontpanelet mod at blive vådt, men forhindrer også vand i at komme ind i selve tagterrassen.

Kapelnik og eaves strip - hvad er forskellene?

Mange mennesker tror fejlagtigt, at tagene og dråberne er de samme.

Faktisk er disse to forskellige strimler, der udfører to forskellige funktioner.

 • Cornice-pladen beskytter kronens frontplank mod at blive våd, og dryppestikken bruges til at trække vand, nemlig kondensat fra vandtætningen, fra de vigtigste strukturelle elementer i taget til renden eller direkte til jorden. Det er især vigtigt i efteråret og foråret med høj luftfugtighed og hyppige regner;
 • Kapelnik beskytter husets facade mod dannelse af svampe, skimmelsvamp og vask ud af murerblandingen, såvel som fra forfald af træ, mens tagskærmen beskytter taget selv;
 • Kapelnik styrker taget og beskytter det mod luftmasserne, og cornicepladen beskytter den mod aggressiv ekstern indflydelse;

Eaves niveau: størrelser

Tagbeskyttelsesstrimler er fremstillet af galvaniseret stålprofil. Fabrikanter bruger de samme tynde plader af stål til deres produktion, hvis tykkelse varierer fra 0,4 til 0,5 mm såvel som til fremstilling af metalfliser.

De er belagt med de samme polymere materialer, såsom polyester eller plastisol, som igen er dækket af metalfliser. I tilfælde af komposit metal er lamellerne dækket af basaltkrummebånd. Den omtrentlige længde af elementet ligger i området 50-60 cm.

Fordi planken er "plantet" på bunden af ​​taget, trækkes den nødvendige optagelse ud fra sine individuelle dele.

Montering af cornice strip

Montering af ekstra elementer, der er fastgjort til tagskæggene, udføres på det allerede forberedte frontpanel, som er fastspændt med galvaniserede stålspåner til trussystemets endedele. Hvis frontpladen er på niveau, bliver montering af planken meget lettere.

Installation af ledges er lavet i følgende rækkefølge:

 • Frontfladen af ​​bunden af ​​taget er anbragt med en pladeplade. Kan anvendes til disse formål sidespor eller profileret;
 • Derefter er der monteret en støttebjælke på husets mur, som tjener som sikkerhedsstøtte, når du lægger krogenoverhænget
 • Lige før afslutningen af ​​tagskægget er tagrørsystemet forsynet med beslag eller kroge, der fastgøres til stolpebenene eller til tagpladen. I dem vil der også blive foldet rännene i afløbssystemet. Hvis afstanden mellem spærrene af de samme kroge er bedre at fastgøre dem;
 • Sænk den første krog eller beslag under forlængelsen af ​​hældningen med 2 cm for at sikre, at vand fra taget er garanteret at komme ind i risten.
 • Dernæst kommer omdrejningspunktet til at fastgøre strimlerne på tagskægget oven på fastgørelserne af afløbene til frontpladen. Det spidses med en skruehøjde på mindst 30-35 cm i et tavlermønster.
 • Det er umuligt at fastholde stroppen eller med huller mellem dem. Hver efterfølgende plank skal overlappe, nemlig gå til det allerede fikserede element med ca. 1 cm. Den sidste plank er justeret i størrelse med en fin snit.
 • Efter at have gennemført installationen, kan du fortsætte med at vende mod taget med en metalflise eller bølgepulver. Og efter afslutning af tagning af tagmaterialer er at gøre installationen af ​​andre ekstra elementer af taget.

Foto montering skovl lameller

Yderligere elementer

Vi foreslår at du bliver bekendt med andre typer af ekstra elementer af taget:

 1. Skøjter bruges som en dekorativ komponent til maskering af leddene af tagets overflade med bølgepulver. De beskytter ventilationshullet på tagrummet og leddene mod udsivning og vandretention.
 2. Ansigtspladen beskytter plader af metalfliser eller bølgeplader, der dækker dem langs enderne, fra stærk vind, vandindtrængning under taget i området af tarmforbindelsen og forhindrer insekter eller fugle i at komme ind under taget;
 3. Vægstrimlen anvendes i områder med kryds med vægge eller andre planer placeret lodret.
 4. Væggen beskytter lige fugen uden at strobe med yderligere forsegling;
 5. Vægbunden er fastgjort under beklædningsgenstanden, metalfliser eller terrassebord i fastgørelsesområdet til væggen eller til en anden overflade, som er placeret lodret. Et hæfte er placeret i den ene kant af det ekstra element, hvilket forhindrer overløb af drænet vand.
 6. Endova øverste leder vandet fra taget, hovedsagelig med den dekorative rolle at maskere de indre områder af samlingen mellem arkene af tagmateriale.
 7. Endova bund - et element der anvendes i områderne af krydset af negative vinkler. Det beskytter stedet for sammenføjning af plader af metalfliser eller bølgepap fra vandudslip under taget;
 8. Lavt tidevand - et element designet til at beskytte leddene af vinduer og vægge i en bygning fra indvandet af vand;
 9. Krydsningsbjælkerne bruges på forskellige kinks af taget. De beskytter leddet mod indførelsen af ​​vand under tagdækningen;
 10. Snegodderzhatels slats beskytter mod uventet lavine-lignende nedstigning af snemasser, samt utilsigtet fald af tagets komponenter;
 11. Indvendige og ydre hjørner - Dekorative elementer, der bruges til at maskere leddene af indvendige og ydre hjørner af tagets modstående materiale
 12. En ridge aerator er et produkt, der bruges til at slippe af med for høj fugtighed i området under taget;
 13. Rygpluggen er en vigtig komponent, der forhindrer snavs og fugt i at komme ind under taget.

Yderligere elementer

Arbejdet med alle de øvrige elementer af taget i aggregatet sigter mod at opretholde tagets integritet og øge levetiden. Fraværet af noget element kan, selv om det er umærkeligt, men har en ekstremt negativ indvirkning på opførelsen af ​​huset som helhed.

Nyttig video

Installation dækker med dine egne hænder på videoen nedenfor: