Sådan repareres plastpaneler i loftet - praktisk finish

Plastpaneler er et glimrende valg til loftindretning. Strukturen og kvaliteten af ​​plast gør det muligt at bruge det i forskellige boligområder, herunder balkoner, loggier samt badeværelser. Lavpris, smukt og stilfuldt design - disse og mange andre fordele skelner PVC fra andre materialer til loftindretning. Hvis du ikke ved, hvordan du laver plastpaneler i loftet, skal du læse artiklen. Her finder du svar på alle dine spørgsmål.

Den beskrevne takfinish variant har mange positive kvaliteter og fordele. Plastpanel gør det muligt at niveauer bunden af ​​loftet uden plastering. Derfor vil det tage meget mindre tid og penge at dække loftet med PVC-materiale. En anden fordel er fugtmodstand. På grund af denne kvalitet PVC manifesterer sig perfekt i værelser med høj luftfugtighed, herunder i badeværelset.

Loft lavet af plastpaneler

En meget vigtig egenskab af plastforing er muligheden for delvis demontering. Ved behov, for eksempel ved reparation af ledning er det nok at fjerne kun en del af paneler på et bestemt sted. Efter at have udført alle operationerne, kan pladerne let monteres på deres oprindelige sted uden yderligere anstrengelser og tidsomkostninger.

Værtinderne vil med glæde vide, at loftpanelerne ikke kræver særlig pleje, de vaskes hurtigt og simpelt, og du skal bare bruge en svamp eller en blød klud sammen med den sædvanlige sæbeopløsning.

Naturligvis har denne type loftforing visse ulemper. Plast i tilfælde af brand, som kun kan ske ved temperaturer over 350 grader Celsius, frigiver ekstremt skadelige toksiner, der forårsager stor skade for menneskers sundhed. Desuden tolererer sådanne paneler meget dårligt direkte sollys, med tiden der forgulves og fading af nogle områder forekommer. Og vigtigst af alt er PVC meget følsomt for mekaniske stød. Selv et lille punkt slag kan føre til ødelæggelsen af ​​en hel plade.

Inden du vedhæfter PVC-panelerne til loftet, er det nødvendigt at udføre nogle forberedende aktiviteter. Først og fremmest køber vi det materiale, vi har brug for. Besøger butikken vil du blive overrasket over det store udvalg af produkter, der adskiller sig i forskellige farver, størrelser og mønstre. Panelerne er multi-tone og enkeltfarve, overfladen kan struktureres, matte, blanke, rektangulære, kvadratiske strimler skelnes i form.

Spejlpaneler og plast efterligner træ eller sten bliver stadig mere populære. Efter lidt tid kan du finde og købe præcis det færdige materiale, der passer bedst til dit interiør. Ud over lamellerne skal du købe skruer, dowels, bøjler og profiler til montering af rammen. Panelerne selv er fastgjort ved hjælp af følgende værktøjer, uden hvilken trimningsprocessen ikke er mulig:

 • metal square;
 • maling ledning til mærkning;
 • bygning niveau;
 • skruetrækker;
 • hammerboremaskine eller hammerboremaskine.

Før arbejdet udføres, er det nødvendigt at bestemme typen af ​​ramme, afstanden mellem den og loftet, placeringen af ​​kilder til elektrisk lys og selve placeringen af ​​panelerne selv. For ikke at haste at køre til butikken for yderligere materiale under installationen, anbefaler vi at du beregner profilmængderne på forhånd. Det er meget nemt at lave, du skal bare kende loftet i rummet, du skal sheathe, såvel som dimensionerne af en enkelt plade. Efter cirka tæller antallet af paneler, køb med en lille margen. Bare i tilfælde.

Rammen er en speciel struktur, hvortil PVC-paneler er fastgjort. Valget af ramme er lavet ud fra materielle muligheder, installationsbetingelser samt personlige præferencer af ejeren af ​​lejligheden. Fastgørelse af plastpaneler til loftet er ikke den længste proces, men det meste vil det tage at montere rammen. Det afhænger af den vandrette paneling, kvaliteten af ​​installationen og det generelle udseende af det fremtidige loft.

Hvis loftet ikke er helt glat, kan du ikke undgå rammen. Ved montering skal der lægges særlig vægt på følgende punkter:

 1. 1. Metalprofiler eller stænger, som plastik senere skal tilsluttes, skal installeres vinkelret på panelernes selvmonteringsretning.
 2. 2. Hvis der leveres yderligere kommunikation, herunder ledninger, skal rammen installeres i en afstand på 10-12 cm fra overfladen.
 3. 3. Find den laveste vinkel i rummet ved at måle højden fra loftet til gulvet i alle vinkler. Efter at have bestemt minimumet af dem, skal det tages for højden af ​​loftinstallationen. Længere langs rummets omkreds tegner vi den vandrette kontur af rammens montage og som følge heraf placeringen af ​​panelerne.
 4. 4. Du kan bruge silikoneforseglingsmiddel, som vil øge fugtmodstanden af ​​plastik. Tætningsmidlet presses ud mellem søjlerne eller profilerne under monteringen af ​​rammen, men inden du begynder at fastsætte plastpanelene i loftet.

Monteringen af ​​rammen skal gives maksimal opmærksomhed, da det kommer fra det vil afhænge af kvaliteten af ​​beklædningen og udseendet af loftet efter alt installationsarbejde.

PVC paneler kan installeres på en træ eller metal ramme, hvilken type afhænger af forskellige faktorer. I tørre rum, hvor fugtigheden er minimal, og der er næsten ingen udkast, kan du installere træplader eller -stænger. Deres fordel er en lavere pris, og det er meget lettere at arbejde med træ.

Montering af paneler på en træramme

Når du arbejder med trækasser, skal du følge nogle regler:

 • Tørre træ er underlagt obligatorisk antiseptisk behandling.
 • Afstanden mellem stængerne eller lamellerne må ikke overstige 40 cm.
 • Installationen af ​​batten ledsages af konstante tilpasninger ved hjælp af små stykker træ eller skiver under stængerne. Du kan også spænde maskeringsgarnet eller snoren for at forenkle fastgørelsen af ​​panelerne til rammen.
 • Installation udføres fra den oprindelige profil, som er en struktur, som en sokkel med et indlæg langs hele længden. Panelet er fastgjort til kasse side "rille" med hæfteklammer, skruer eller negle, og siden "spike" er indsat i søjlens fordybning.
 • Derefter installeres panelerne på samme måde til overfladens ende. I slutningen af ​​installationen af ​​det sidste hjørne. Plast er kun indsat i det, men ikke fastgjort.
 • Den sidste fase af installationen på en trækasse er at montere loftsplinten, som lukker hullerne mellem panelerne og væggene. Loftet tager et færdigt udseende.

Metalrammen er efterspurgt i de rum, hvor trækassen er uegnet på grund af udkast og høj luftfugtighed. I modsætning til træstænger er metalplader dyrere, men med hensyn til pålidelighed, styrke og holdbarhed er de væsentligt bedre end træmodeller.

Montering af paneler på en metalramme

Der er flere hovedfaser i montering af en metalprofil:

 1. 1. Profilen skal fastgøres med skruer til loftet.
 2. 2. Dowels er monteret monteringsprofil omkring periferien af ​​hele lokalet i overensstemmelse med den trukkede vandrette linje.
 3. 3. En tværgående profil er fastgjort til bunden af ​​loftet, som senere vil tjene som grundlag for plastpaneler.
 4. 4. Omkring rummets omkreds er fastgjort en L-formet profil med selvdrejende skruer til monteringsprofilen.
 5. 5. Mål længden af ​​loftet ud af længden af ​​pladen, afskær overskuddet med en hacksav.
 6. 6. Alle andre paneler er skiftevis fastgjort til hinanden ved hjælp af tornsporet.
 7. 7. Installer efterbehandling område, som er designet til at rette huden, placeret sidst i en række.
 8. 8. Som ved kasser er der monteret et loftsplint for at skjule hullerne mellem plastpanelerne og væggene.

Uanset hvilken type ramme der vælges, skal installationen af ​​pladerne foregå meget forsigtigt og omhyggeligt for ikke at skade plastik. Sørg desuden for, at panelerne passer perfekt, uden forvrængninger og forskydninger. Ellers kan det være nødvendigt at afmontere huden.

Hvis du følger anbefalingerne fra eksperter, så har du ikke problemer med at installere plastikhus. Så bor- og skæreplader skal vende opad, for hvilke konstruktionsknive, håndsav eller hacksav er bedst egnet. Det er bedre at påføre limet straks på væggen. Ideelt set er flydende negle egnet til dette formål. Endelig bemærker vi, at når man arbejder med en hammer, når hammering negle, er det umuligt at forhindre slag på plastik, ellers bliver panelet straks ubrugeligt.

Fastgørelse af plastpaneler til loftet har ingen særlige vanskeligheder. Dette er en praktisk og meget bekvem måde at plettere på. Udfører alt arbejdet pænt og i overensstemmelse med instruktionerne, får du et perfekt glat og smukt loft, som vil glæde med udseendet i meget lang tid.

Tips: Sådan fastgøres plastpaneler til loftet på en ramme lavet af træ- og metalprofiler

Moderne plastlofter anvendes ikke udelukkende i badeværelset, på loggiaen eller balkonen, de findes i andre værelser. Plastpaneler af PVC har mange fordele i sammenligning med andre typer materialer til efterbehandling af lofter. Du kan installere selv. Lad os se, hvordan du monterer plastpladerne korrekt i loftet.

Den valgte metode afhænger af det rum, hvor de er installeret, samt på kvaliteten af ​​den ønskede overflade. Detaljer er placeret både langs og tværs, diagonalt. Den nemmeste måde er at montere PVC, når den placeres langs længden af ​​rummet, og den mest tidskrævende og forbrugbare - diagonalt.

Den krævede mængde materiale bestemmes af rummet i rummet. Dimensionsparametre af PVC er angivet på pakken.

Original interiørdesign med plastloft

Forberedelse til installation af ramme og paneler

Før de starter installationsarbejder, bestemmer de i hvilken retning panelerne installeres, bestemmes af armaturernes placering og afstanden mellem bundloftet og rammen. For at udføre beregninger på antallet af installationsprofiler udarbejder de en loftsordning, hvor de afspejler lige og parallelle linjer, ifølge hvilke PVC-elementer er lagt ud. Udfør markeringen af ​​afstanden mellem linjerne med lægning, markér fastgørelsespunkterne på profilerne eller kasserne.

Nødvendigt værktøj til installation

Rammontering

Hovedtrinnet, som kræver tid og kræfter, er montering af monteringsrammen. Det definerer yderligere det overordnede udseende, kvaliteten af ​​installationen og den vandrette placering af panelet. Nyttige ideer kan hentes fra videoen.

På de indstillede lofter er installationen af ​​rammen ikke nødvendig, hvis installationen af ​​indbyggede lamper ikke er forudset, fastgøres plasten ved limning. I rum med normal luftfugtighed kræves der speciallime, og med øget fugtighed er flydende negle foretrukne.

Hvis overfladen af ​​lofterne er ujævn, er udførelsen af ​​rammen nødvendig. Dette tager højde for følgende nuancer:

 • stænger eller metalprofiler, på hvilke PVC-paneler er monteret, er anbragt vinkelret på retningen af ​​deres installation;
 • hvis lampe af indbygget type antages at være inde i den monterede ramme, så fra loftet til dem er der et mellemrum på 10 til 12 centimeter tilbage;
 • Før montering af rammen bestemmes den laveste vinkel i rummet ved at måle dem med et målebånd fra gulv til loft. Bunden er hovedhøjden ved montering af PVC. Herfra markeres den vandrette kontur omkring rummets omkreds for yderligere installation af rammen;
 • For at øge fugtighedsmodstanden er lukkerne mellem stængerne forseglet med silikoneforseglingsmiddel, ellers er et dampspærremateriale fastgjort til loftområdet.

Monteringen af ​​rammen er hovedfasen, da loftets kvalitet er direkte afhængig af om den er monteret korrekt og om fastgørelsen er korrekt.

Montering af plastpaneler på en træramme

I rum med normal luftfugtighed, hvor der ikke er træk, skal der tages en lamme eller træstænger til en ramme under loftet. De koster mindre end metalprofiler, og det er lettere at arbejde med dem. Videoen vil hjælpe med at beherske den kompetente oprettelse af en ramme fremstillet af træ og fastgørelsen af ​​plastpaneler.

Det er vigtigt! For stængerne skal du have et tørret træ, som behandles med specialiseret antiseptisk middel.

Monteringsfunktionerne på rammen og plastpladerne på trækassen er som følger:

 • Den maksimale afstand i en sådan kasse mellem stænger eller lameller er 30-40 cm.
 • Når rammen fastgøres til loftet af træ, anvendes selvskærende skruer, og hvis fundamentet er beton - dowels;
 • Ved montering af batten justeres vandrette stænger med træstykker.

Tip! For at forenkle installationen af ​​PVC stram strengen og er orienteret på den.

 • Installationen af ​​plastelementer begynder med en startprofil i form af en sokkel, den har et indsnit, som løber langs hele længden. Et panel indsættes i det, og siden med rillen fastgøres til kassen med negle, skruer eller beslag.
 • Yderligere installationsarbejde udføres på samme måde indtil selve overfladen. Efter afslutningen af ​​panelernes montage fastgøres efterbehandlingsområdet, og panelet sættes ind i det, men fastgørelsen udføres ikke.

Det er vigtigt! Efter færdiggørelsen af ​​monteringsarbejdet på omkredsen er loftsplinten fastgjort, hvilket lukker afstanden mellem de installerede paneler og væggen - dette giver udseendet på rummet en finish.

Montering af plastpaneler på metalprofilens ramme

I de rum, hvor fugtigheden er høj eller der er udkast, skal du bruge en metalprofil under plastpaneler. Langs rummets omkreds er faste profiler L og UD typer (loft). For de lameller, der ligger over loftet, brug en cd.

Trin af installation af metalprofiler:

 • metalprofiler er fastgjort til loftet med skruer;
 • længere langs omkredsen af ​​rummet langs den tidligere forberedte kontur er UD-profilen fastgjort med dowels, så der ikke er nogen huller tilbage;

Det er vigtigt! Glem ikke at kontrollere niveauet af vandret design - dette vil sikre god kvalitet installation, ellers loftet vil vise sig at være kurver.

 • så er en tværprofil-CD fastgjort til loftoverfladen;
 • Længere langs rummets omkreds er en L-formet plastikprofil monteret på monteringsprofilen;
 • så måles den ønskede længde af panelet og savnes med en savsås, designet til at arbejde med metalelementer.
 • Det første panel indsættes uden huller i profilen af ​​den L-formede type, og derefter fastgøres den med skruer.
 • resten af ​​panelerne er fastgjort sammen med sporetørret og med tværprofilen - ved hjælp af fastgørelsesmidler.

Det er vigtigt! Om nødvendigt skæres efterbehandlingspanelet til den fornødne størrelse med en metalkniv.

Ved afslutningen af ​​installationen af ​​panelplanet installeres efterbehandlingsområdet, som fastgør det endelige panel i træk. Så, som med fastgørelsen på trækassen langs omkredsen, er loftsplinten installeret.

Det endelige resultat af vedhæftet fil

Tip! Sørg for, at plastikpladen er flad, når der monteres, og der er ingen huller, udfører regelmæssigt en vandret check med et niveau.

Efter omhyggelig undersøgelse af trinnene med montering af rammen og fastgørelse af plastpanelerne, kan du selv gøre dette arbejde.

Video tip til montering af rammen og fastgørelse af plastdele til loftet:

Montering af plastpaneler på loftet: forskellige måder at montere på

Billeder fra hjemmesiden: pvhspec.ru

Mange nybyggere til konstruktion og reparation overvejer at overfladebelægningens overflader er besværlige og tidskrævende. Selv for et par årtier siden var det sådan, men det moderne byggematerialemarked byder på så mange innovative beklædninger, at du ikke kan bekymre dig og ikke bekymre dig, fordi du kan klare dig helt uafhængigt, for eksempel at finde ud af, hvordan du laver plastpaneler i loftet. Denne finish ser meget godt ud, er billig, det er nemt at hente et design, og forsamlingen tager ikke meget problemer. Så du bør helt sikkert lære at fastgøre plastpaneler korrekt i loftet og trimme dit hus med et budget, men smukt.

Fastgørelse af plastpaneler til loftet: Vi vurderer muligheder

Billeder fra hjemmesiden: KitchenDecorium.ru

Før du begynder at grundigt regne ud, hvordan du vedhæfter plastpaneler til loftet, skal du forstå årsagerne til, at du vælger dette materiale til at dekorere dit hus, eller det er generelt bedre at nægte det. PVC-panelernes bredeste relevans i de seneste år viser, at det er hensigtsmæssigt at erhverve dem specifikt til at beklæde loftet i forskellige rum, men det gør ikke ondt for at forstå dette problem mere detaljeret.

Da polyvinylchlorid, hvoraf plastplader fremstilles, i det væsentlige er en polymer, kan det frigive aldehyder i visse situationer, for eksempel med konstant udsættelse for høje temperaturer. Derfor foretrækker mange mennesker at bruge PVC-paneler udelukkende i de lokaler, hvor lejere ikke opholder sig i lang tid: i badeværelser, på balkoner, i opbevaringsrum og så videre, og det er bedre at helt forlade barneværelset med dette materiale.

De vigtigste fordele ved PVC paneler

Den væsentligste faktor, der tiltrækker forbrugere, er den revolutionerende lave omkostninger ved dette færdiggørende materiale med et storslået udseende. Sammenlignet med ophængte lofter eller gipsvæg er PVC plader meget givende.

Billeder fra hjemmesiden: chas-remonta.com

 • Enkelhed i installationen tiltrækker selv de forbrugere, der, som vil spare så meget som muligt, udfører reparationsarbejde i deres hjem alene. Du kan klare opgaven selv uden erfaring.
 • Plast absorberer ikke fugt overhovedet, fordi det slet ikke er vred og deformer heller ikke, selvom det bruges i ekstremt våde områder og udendørs.
 • Hvis de valgte PVC-paneler ikke bliver konstant påvirket af direkte sollys, så vil det sandsynligvis, selv efter flere år, se ud på samme måde som ved montering på loft eller vægge.
 • Sådanne materialer kræver ikke nogen særlig pleje, det kan nemt rengøres af enhver forurening med en svamp og sæbevand.

Når man overvejer, hvordan man laver plastpaneler i loftet, bør man ikke glemme lydisoleringsvirkningen af ​​dette færdigmateriale, hvilket er særligt vigtigt for beboere i flere etager og flere etager i store byer.

Ulempen ved PVC plader

Hvis du skal installere plastpaneler i loftet, skal du vurdere deres mangler, så de ikke kommer som en komplet overraskelse for dig. De er tilgængelige, og hvis du ikke tager højde for alle nuancer, kan du senere angribe grusomt.

Billeder fra hjemmesiden: Pootdelke.ru

 • Plastpaneler er på ingen måde anbefalet til at blive brugt i de rum, hvor temperaturudsving konstant observeres. For eksempel kan et sådant loft være uegnet til et køkken, da det simpelthen kan deformeres og forvrides fra en regelmæssig fyringsovn, hvilket ikke øger æstetisk skønhed og attraktivitet.
 • Plast kan producere en skarp og ubehagelig lugt hele tiden eller et stykke tid. For mange forbrugere kan dette blive et rigtigt mareridt, så det giver mening at snuse materialet godt, før du køber, uanset hvor underligt det lyder.
 • Du bør ikke købe PVC-paneler til værelser med stor risiko for brand, og hvis du tager til køkkenet, skal du kontrollere, at fabrikanten angiver brandmodstand blandt de vigtigste egenskaber.
 • Plast er farligt både for mennesker og for miljøet, derfor kan det ikke kaldes miljøvenligt.

Mange bemærker den lave styrke af PVC-plader, da det let kan briste ud af en effekt af mellemstyrke, og elementet skal ændres. Det er også et spørgsmål om prestige, selv om nogle plastpaneler ikke kan skelnes fra fliser eller endda natursten.

Udstyr og materialer

Billeder fra hjemmesiden: vseovannoi.ru

 • Roulette, lineal, firkant og bygning niveau af enhver model, samt hamre af forskellige vægte og størrelser. Alt dette er normalt tilgængeligt i "arsenalet" hos næsten enhver håndværker.
 • En hammerboremaskine, en husholdningsboremaskine med chokfunktion eller en skruetrækker ville også være rart at have på hånden. Men med et stort ønske kan du gøre med en almindelig skruetrækker.
 • Konstruktion hæftemaskine med hæfteklammer.
 • Hacksave, stiksav til metal eller træ.
 • Saks til metal og en konstruktionskniv med et aftageligt blad.
 • Stepladder eller geiter, som vil være bekvemt for dig at arbejde.
 • Konstruktionskablet til mærkning, som på amerikansk måde hedder choke-liner, og i virkeligheden er det en tæt stærk tråd malet med farvet kridt.

Korrekt paneler - holdbar reparation

Det gør ikke ondt at beskæftige sig med valg af paneler så godt, så de passer bedst til dine ønsker og mål. Til dette skal du tage højde for nogle få enkle tips, som slet ikke er vanskelige at huske.

Billeder fra hjemmesiden: remstroiblog.ru

 • Hvis du vælger PVC-plader i butikken, skal du sørge for at alle er fra samme parti, de adskiller sig ikke i farve eller tekstur eller form.
 • Det er meget vigtigt at vælge produkter af højeste kvalitet, ellers kan du få et ekstremt billigt, men forfærdeligt giftigt loft, og det er uacceptabelt.
 • Korrekt beregne området af rummet, og tilføj til mængden 5-10%, hvilket gør en rabat på trimning af materialet, dets skader, ægteskab og dine egne fejl.

Hvor der altid er større risiko for forurening, er det værd at tage paneler med en blank overflade og uigennemsigtig at foretrække i rene, lukkede rum.

Overvej hvordan man fastgør plastpaneler til loftet

Billeder fra hjemmesiden: vynahidnyk.org.ua

Det bedste ved at lave plastikpaneler i loftet, fortæller videoen, som er placeret nedenfor, men det vil ikke gøre ondt for at håndtere processen trin for trin og på forskellige måder. Der er flere forholdsvis enkle metoder til, hvordan man går videre for at opnå det bedste resultat, det er han, som vi vil fortælle dem, men det er værd at starte med valg af materialer og værktøjer, da du ikke kan undvære specialværktøjer som beskrevet ovenfor.

Rammeløse PVC-paneler

Den nemmeste måde at fastgøre plastpaneler på loftet er rammeløs. Dette betyder, at der for montage af loftplader ikke kræves yderligere strukturer, såsom kasser af noget materiale, er de fastgjort direkte til loftets overflade. Det skal dog tages i betragtning, at en sådan beslutning er berettiget i en enkelt sag - hvis overfladen er helt glat og jævn, og loftet ikke ville være ønskeligt at blive sænket en centimeter.

Billeder fra hjemmesiden: svoimi-rykami.ru

Fastgør panelerne til loftet ved hjælp af konventionelle polymerlimmer, såvel som flydende negle. Disse blandinger sætter hurtigt og tykkere og har også et højt adhæsionsniveau på enhver overflade. Det skal forstås, at der skal foretages et foreløbigt layout på den måde, hvorpå du lægger fliser, så plasten ligger jævnt og smukt. Plastblokke har specielle fremspring og udsparinger, hvorved de samles i form af et puslespil. Fordi retningen af ​​at forvirre ikke lykkes, kan du ikke bekymre dig om dette.

Trækonstruktion: montering af batten og fastgørelse af panelerne

For at installere loftet på plastpaneler på en trækasse er der nok værktøjer, der er nævnt tidligere, men fra materialerne bliver du nødt til at købe træplader, lige og godt tørrede. Arbejdsrækkefølge er væsentligt anderledes end med rammeløs installation, så du bør være mere opmærksom på instruktionerne.

Billeder fra hjemmesiden: nashaotdelka.ru

 • Først skal du trække på væggene omkring omkredsen af ​​linjen, hvilket vil indikere niveauet for installation af dit fremtidige loft. Denne linje skal være rent vandret, fordi det er flere gange værd at kontrollere alt ved hjælp af et bygningsniveau.
 • Fra den ene væg til den modsatte langs rummets længdeakse er det nødvendigt at fastsætte lamellerne med lige store intervaller, fra tredive til tres centimeter.
 • I store rum er der også installeret tværgående stænger, men i små rum kan dette gøres uden.
 • Langs rummets omkreds, lige langs den målte linje, skal du fastgøre den u-formede plastikprofil, hvorved de første og sidste bånd af panelerne skal fastgøres.
 • Sæt det første ark ind i profilen, og tryk godt fast, så det passer godt ind i rillen.
 • Ved hjælp af en hæftemaskine eller skruer skal plasten fastgøres til en trækasse.

For at skære længden af ​​PVC pladerne skal være sådan, at afstanden forbliver fra halv til en centimeter, dette vil være den såkaldte termiske led, der er ansvarlig for udvidelsen af ​​materialet. Mange er interesserede i spørgsmålet om, hvordan man indsætter det nyeste plastpanel i loftet, og dette er let forklaret af mesteren i den præsenterede video, hvilket er virkelig værd at se.

Metal og plastikprofil: pålidelig, holdbar, smuk

Montering af en metalramme under PVC-panelet er næsten nøjagtig den samme som en træbjælke. Der er dog nogle nuancer.

Billeder fra hjemmesiden: balkonsami.ru

 • Fastgør det U-formede loft bundkort omkring rummets omkreds. Der vil blive indsat plastpaneler.
 • Monter kassen af ​​metalprofil, fastgør den til dowels lige til loftet. Kvalitet og vandret loft her vil ikke spille absolut ingen rolle, men selve profilen skal være omhyggeligt orienteret i rummet.
 • Saml PVC-fliser såvel som i det første tilfælde, men du bliver nødt til at fastholde dem udelukkende på skruer, da byggestiften bliver magtløs over for metalen.

Installering af loftet i badeværelset af plastpaneler er muligt ved hjælp af plastprofiler, der har specielle snapfittings. Pålideligheden af ​​dette design er væsentligt ringere end metal og endda træ, men prisen vinder meget. At arbejde med en sådan profil er let, og monteringsskemaet er ikke anderledes end dem, der er beskrevet ovenfor.

Sådan repareres PVC-paneler på væggen, i loftet, på kolonnerne: instruktioner med foto og video

Ved udformning af værker på efterbehandling af lokaler er der ofte et spørgsmål om valg af materiale til sådanne værker. I dag har byggemarkedet et stort udvalg af efterbehandling materialer. Men det er værd at huske, at materialet til sådanne værker er valgt ud fra brugen af ​​rummet, og brugen af ​​den forkerte type kan føre til ødelæggelse eller hurtig forringelse af hele udsmykningens form. Et af de universelle efterbehandling materialer er PVC paneler. Under udseendet af dette materiale er denne finish ret populær af flere grunde.

Indholdsfortegnelse:

Hvad er PVC-panel

Polyvinylchlorid (PVC) paneler er en type finishmateriale lavet på basis af polyvinylchlorid med tilsætning af forskellige slags tilsætningsstoffer. I hardware butikker kaldes disse plastpaneler clapboard. Det bruges til at afslutte alle bygningselementer samt lokalerne generelt. Anvendelsen af ​​PVC-paneler anvendes hovedsageligt på steder, hvor der kræves tørre efterbehandling, hvilket materiale kan også bruges til både interne og eksterne værker.

Plast PVC paneler

Typer af PVC paneler

Et sådant efterbehandlingmateriale kan opdeles i to typer:

 • Loftspaneler;
 • Vægpaneler;

Deres forskel er, at hyldepanelerne er tyndere. Dette skyldes det faktum, at når der er monteret i loftet, vil foderet ikke bære nogen belastning, så for loftet dekoration vil ikke kræve fremstilling af paneler med stor tykkelse. Takbeklædning er også betydeligt mindre i vægt, og dette forenkler installeringsprocessen, og samtidig reduceres vægten af ​​hele hængslet.

Venstre - PVC vægpanel, højre - loft

PVC-paneler kan også opdeles efter metoden til tilslutning af lameller:

 • sømløse;
 • relief;
 • Lameller med en facet;

Fordele og ulemper ved PVC paneler

Ved valg af materialer til efterbehandling skal du vide og tage højde for alle positive og negative kvaliteter. PVC paneler kan noteres så positive kvaliteter:

 • Nem installation;
 • Lang levetid;
 • tilgængelighed;
 • Stort udvalg af farver;
 • Kræver ikke særlig pleje
 • Dette materiale er egnet til efterbehandling af ethvert rum;

Sammen med positive kvaliteter er der også en række ulemper, som der skal tages hensyn til ved valg af det:

 • Lav slagfasthed;
 • Dette materiale er ustabilt til UV-lys. Det er derfor ikke tilrådeligt at montere klappbrættet på steder, der hele tiden er under solen;

Det skal bemærkes, at sådanne ulemper kan fjernes afhængigt af prispolitik. Derfor skal man ved valg af PVC-paneler have stor opmærksomhed.

Vedhæftningsmetoder på overfladen

Inden montering af PVC-paneler i rummet påbegyndes, skal man fastlægge fastgørelsesmetoden. Her skal du vide, at panelerne kan monteres på tre måder.

 • Lodret mount;
 • Vandret montering;
 • Diagonal mount (sjælden);

Fremgangsmåder til fastgørelse af PVC-paneler

Vedhæftningsmetoden skal bestemmes på forhånd baseret på rummets designfunktioner. Dette er nødvendigt for at montere rammen korrekt. I nogle tilfælde, hvis det er nødvendigt at skære en søjle, så anvendes kun en diagonal mount. I de fleste tilfælde afhænger fastgørelsesmetoden kun af kundens ønsker, når vægpanelet installeres.

Panelmonteringsværktøjer

Ved selvfastgørende PVC-paneler har du brug for et værktøj, som du skal forberede på forhånd, for ikke at afbryde arbejdssekvensen i lang tid. At udføre arbejdet vil kræve:

 • Punch eller bore;
 • Bulgarsk (LBM);
 • Reglen er;
 • niveau;
 • roulette;
 • hæftemaskine;

Nogle af disse værktøjer er nødvendige, da udførelsen af ​​hele overfladen som helhed kan blive alvorligt lider under udførelsen af ​​nogle opgaver manuelt, hvilket vil medføre yderligere omkostninger ved køb af materiale. Derfor skal du ikke forsømme sådanne nuancer.

Valget af ramme til PVC paneler

For at kunne udføre alt installationsarbejde korrekt skal du først fortælle dig om det forberedende arbejde. Installation af væg- eller loftpaneler er 90% afhængig af rammens kvalitet. Den er beregnet til fastgørelsespaneler, da fastgørelsen af ​​sådant materiale ikke anvendes på hovedoverfladen. I nogle tilfælde udfører den også funktionen ved at udjævne hovedoverfladen.

Rammen kan laves af træplader eller fra en metalprofil. Denne profil bruges til gipsarbejde. Forskellen mellem disse materialer er primært i prissætning. Men det er også værd at bemærke andre nuancer.

Venstre - Træramme (kasse), højre - metal

Trærammen gøres hurtigere og vil koste lidt billigere, men inden den er monteret, vil der være behov for ekstra omkostninger og tid til brandbekæmpelse. Også, hvis raken blev købt rå, efter installationen, kan den ændre form. Som følge heraf kræves der flere dowels til montering.

Den største fordel ved metalrammen er dens holdbarhed og komfort, når du arbejder. Han kræver ikke yderligere arbejde med ham.

Det er også værd at bemærke, at i tilfælde af ujævnheder på træplankernes vægge vil mere metalprofil forlades. Metalrammen er simpelthen nødvendigt på steder med høj luftfugtighed, da træet under sådanne forhold kan ramme svampen, og hele rammen kan kollapse i løbet af en kort periode.

For at vælge det rigtige materiale til rammen skal du også tage højde for placeringen og typen af ​​ledninger, hvis du arbejder indendørs.

Montering af PVC-paneler på væggen

For at kunne foretage installationen af ​​PVC-paneler er det i første omgang nødvendigt at lave en batten (ramme). Dette gøres som følger. For det første udføres en visuel inspektion af overfladen, hvor panelerne skal installeres. På dette tidspunkt er det nødvendigt at identificere væggenes mangler, og hvis det er nødvendigt, skal de repareres. Efter at være blevet kontrolleret for uregelmæssigheder. Dette kræver en regel og et niveau. For at identificere hældningen af ​​overfladen, der trimmes, kan du også bruge en rørledning.

Wall bump test

På næste trin er det nødvendigt at bestemme metoden til fastsættelse af foringsarkene. Hvis den vandrette fastgørelse af panelerne er valgt, skal rammeskinnerne installeres lodret. Ved lodret montering af panelerne sker montering af skinnerne vandret. Det markerer også, hvor mange bånd der kræves på overfladen for at blive malet. Reiki bør placeres i en afstand på højst 50 cm fra hinanden. En forudsætning er, at de første og sidste lameller skal placeres ved overfladen af ​​overfladen for at blive beklædt.

Når alle nuancer er bestemt, kan du fortsætte til den direkte udførelse af arbejdet. Den første skinne er installeret fra hjørnet og er fastgjort til væggen ved hjælp af dowels. Under installationen er det nødvendigt at strengt kontrollere fladheden af ​​anlægget ved hjælp af et niveau. Næste skinne er monteret i det modsatte hjørne. Herefter strækkes tråden mellem dem, og installationen af ​​alle efterfølgende skinner udføres på den. Slutresultatet er en ramme, hvor du kan montere PVC paneler.

Montering af trækasser til PVC-paneler

Før installering af arkpladerne, installeres hjørne lister oprindeligt, som er fastgjort til rammen ved hjælp af en hæftemaskine. I en anden udførelsesform kan startlister monteres langs omkredsen af ​​overfladen, der trimmes, hvis området er trimmet, har ingen hjørner.

Fastgør listerne til kassen under PVC-paneler

PVC-paneler monteres ved hjælp af en hæftemaskine. Deres forbindelse med hinanden foregår ved hjælp af sidelister.

Installation af PVC vægpaneler

Du kan også se videoinstruktionerne til installation af batten og fastgørelse af PVC-panelerne i videoen:

Montering af PVC-paneler på loftet

Installation af PVC-paneler på loftet udføres såvel som på væggene. Den væsentlige forskel er, at alt arbejde udføres over hovedets niveau. I første fase er det nødvendigt at samle en ramme til loftindretning. I sådanne tilfælde er det mere hensigtsmæssigt at bruge træplader, da det vil være lidt lettere at arbejde med dem, men man bør ikke glemme, at metalkassen vil vare længere alligevel, så du kan vælge den. Også metoden til fastsættelse af pladerne bestemmes, inden arbejdet påbegyndes. Til sådanne værker kan enhver vedhæftningsmetode være egnet. Denne parameter er mere afhængig af designet af PVC-panelerne.

Rammerne for loftsplettering er lavet på samme måde som på væggene. Ved konstruktion af en loftslibning bør ligning af elektriske ledninger overvejes. Da PVC-loftsplader er tyndere end væggen, kræves der yderligere elementer til lysekrone eller spotlights i rammen.

Montering af metalbeklædning på loftet under PVC-panelerne

Ligeledes, som i vægudgaven, er lister (loftsplinter) monteret langs loftets omkreds.

Montering af loftsplinter på batten

Fastgøring sker på hæfteklammerne ved hjælp af en hæftemaskine til trækasser og på skruer til metal.

Montering af PVC-paneler på loftet

Du kan også se flere videoer med installationsanvisninger til PVC-paneler i loftet:

Fastgørelse af PVC-paneler til søjlerne

Nogle gange er der et behov for at skære en søjle med PVC paneler. Dette er en ret hård opgave, hvis kolonnen har en rund form. Men sådan arbejde kan også gøres selvstændigt. Til trimning af kolonnerne er det nødvendigt at beregne den nødvendige mængde af metalprofilen, da trærammen ikke kan anvendes. Hele essensen af ​​trimming kolonner er den korrekte installation af rammen.

Metallprofilen har en P-form. Triangler skal skæres langs kanterne på begge sider. Dette kan gøres ved hjælp af slibemaskiner eller saks til metal. Således kan denne profil bøjes ind i en ideel cirkel. Dens fastgørelse udføres ved hjælp af specielle metalplader, som først er fastgjort langs hele omkredsen. Derefter monteres en profil på disse plader.

Fastgørelsen af ​​vægpanelet i sådanne tilfælde bruger normalt en diagonal, da pladerne af panelerne har en rektangulær form og let kan fastgøres langs en rund overflade.

Du kan også se en video om dette emne:

Fastgørelse af PVC-paneler til metalprofilen

For at installere PVC-paneler på en metalramme er det første, der er nødvendigt at korrekt beregne den ønskede mængde profil. Til at begynde med skal profilguiderne (UD) fastgøres langs hele overfladen af ​​overfladen for at blive beklædt. Deres installation er lavet på en tidligere markeret linje. Hvis der findes et laserniveau, kan dette arbejde gøres meget nemmere og hurtigere.

Næste trin er at installere vægprofiler (CD), de er placeret i en afstand af 50 cm fra hinanden langs ledeprofilerne. Når vægprofiler er installeret, er de fastgjort med monteringsplader hver 30 til 40 cm. Denne ramme er på mange måder der minder om en kasse til gipsvæg.

Montering af metalbeklædning under PVC-paneler

I næste fase skæres og samles PVC-paneler. De er fastgjort med skruer til profilen. Det er vigtigt ikke at glemme, at vægprofilerne altid skal monteres vinkelret på panelernes monteringsretning ved montering af batten.

Som med trærammen er installationen af ​​startstøbning også nødvendig, hvis overfladen ikke har hjørner eller sving.

Fastgørelse af PVC-paneler til metal kasser

Et ubehageligt øjeblik, når man arbejder med metalprofiler, er fastgørelsen af ​​panelerne til dem. Denne proces er meget tidskrævende og tidskrævende.

Sådan repareres PVC paneler uden drejning

Nogle gange er der tidspunkter, hvor PVC-paneler er fastgjort uden ramme. Men sådan fastgørelse finder ikke stor popularitet, da liningarkene gentager alle uregelmæssigheder af overfladen for at blive beklædt. Men til udsmykning anvendes følgende metode. Et ark af krydsfiner, spånplader eller fiberplade er i første omgang fastgjort til overfladen, der skal beklædes. Dette er nødvendigt for at niveauere og styrke hele den kappede overflade. Yderligere, ifølge de angivne dimensioner, skæres et ark af foring og fastgøres til en træbase ved hjælp af en hæftemaskine eller selvdrejende skruer.

Fordelen ved denne metode er, at panelerne altid vil være på en plan overflade.

Det skal huskes, at det øjeblik, at et hvilket som helst PVC-panel skal saves ved hjælp af en mølle. Denne enhed har normalt et stort antal diskholdere, så skæringen af ​​plastpanelet vil altid være meget høj kvalitet. Glem også om markeringen ved savning.

Uafhængig installation af PVC paneler er ikke en vanskelig opgave. For at gøre dette skal du kende nuanserne af arbejdet og også deres rækkefølge. Ved montering af panelerne er det meget vigtigt at ikke beskadige sidelamellerne, da deres skade kan medføre udskiftning af materialet.

Sådan fikseres PVC-paneler til loftet

Der er mange materialer, der kan bruges til at afslutte lofterne, men den mest praktiske og bekvemme mulighed for at arbejde er PVC-paneler. Og de bliver endnu mere attraktive, fordi det er ret nemt at samle dem selv, så der er ingen grund til at tiltrække et team af bygherrer. På hvordan man fastgør PVC-paneler til loftet og hvordan man vælger dem korrekt, vil vores artikel fortælle.

PVC paneler - hvad er det?

PVC paneler er et efterbehandling materiale lavet af polyvinylchlorid, en plastik, som brænder dårligt og er kemisk resistent. Nu overveje design af PVC paneler.

PVC paneler til loftet

De består af to tynde plader af plast, forbundet med et sæt ribben. Længden af ​​PVC-panelerne er på den ene side en stor installation, og på den anden side - en lille monteringshylde. Den første bruges til at fastgøre PVC-arket til loftrammen, og den anden bruges til at forbinde de installerede ark med hinanden.

Så hvorfor er PVC paneler så populære? Nedenfor er en liste over fordelene ved dette efterbehandling materiale.

 1. PVC-paneler er modstandsdygtige over for fugt. Gipte gipset fra det fugtige fra loftet? Med plastikplader sker det ikke! Du bor i en højhus, hvor der er hyppige problemer med rindende vand, og du er bange for, at naboerne ovenover kan oversvømme dig? For PVC-paneler er dette ikke et problem - efter en lokal oversvømmelse kan de tages, tørres og simpelthen installeres tilbage.
 2. Holdbarhed. Af sig selv kan højkvalitets PVC paneler vare mere end et dusin år. Og for at erstatte de beskadigede eller forældede paneler bliver det ikke let.
 3. Det er let at passe på loftet på PVC-panelerne - det er nok at tørre det regelmæssigt af støv med en svamp dyppet i sæbevand. Men det skal huskes, at rengøring af et sådant materiale ikke kan bruge produkter, som indeholder slibende partikler eller stærke baser og syrer.

PVC paneler

PVC spejlpaneler

Udvælgelse af PVC paneler

Så ved du, hvad slags materiale det er, nu skal du vælge PVC-paneler og købe dem. Først skal du bestemme størrelsen. I øjeblikket i bygningsforretningerne kan du se plastpaneler enten i form af foring eller i form af rektangulære plader med de dimensioner, der er vist i nedenstående tabel.

Tabel. Standardstørrelser af PVC-paneler.

Hvordan bestemmer du det for dig er gode ting? Hvordan kan jeg ubevidst ikke købe lavkvalitets PVC paneler, der vil knække under installationen eller miste deres farve efter et par års service?

Mulige former og teksturer af PVC paneler

Når du går til hardwareforretningen, skal du være opmærksom på følgende punkter. For mindre værelser er de mest egnede PVC paneler af "foring" type. De bør også give præference, hvis du vil have et loft lavet af plast, stiliserede træplader. Og for større lokaler er det bedre at tage paneler eller plader af polyvinylchlorid. Med hensyn til tykkelse er den overvejende den samme i alle typer PVC-plader og er 10 millimeter.

 1. Stivningerne af PVC-paneler må ikke skinne igennem fra forsiden. Tæl også deres nummer - jo flere kanter er der, jo stærkere og mere holdbare paneldesign.
 2. Overfladen af ​​materialet skal være helt fladt, uden defekter, chips og skader.
 3. Montering og montering hylder skal være tilstrækkeligt fleksible og ikke bryde, når de forsøger at bøje dem.
 4. Prøv lidt tryk på PVC-panelet. Hvis der opstår en knæk eller en knast på overfladen, så er der en dårlig kopi foran dig, hvis overtagelse skal opgives.
 5. Tag et par paneler og prøv at sætte dem sammen. Godt materiale passer glat og uden huller.
 6. Vær opmærksom på udseendet af de indkøbte PVC-paneler - kopier af alle pakker skal være klare og have samme struktur. I nogle tilfælde har PVC-plader fra forskellige partier små forskelle i farve.

Hvad skal man kigge efter, når man køber PVC-paneler: 1. Antallet af ribben: Jo mindre de er, jo mere ustabilt er produktet.
2. Kanten af ​​plastfliserne skal være intakte og lige.
3. PVC-panelets overflade skal være jævnt malet, glat og uden uregelmæssigheder.
4. To paneler skal tilsluttes i høj kvalitet i stedet for forbindelsessporet.

Udover PVC-arkene skal du selv købe en installationsprofil. Den består af to "hylder", hvoraf den ene er fastgjort til rammen, og den anden er forbundet med plastpaneler. Begge start- og finishplader er fastgjort til installationsprofilen. Når man vælger det, skal man være opmærksom på tykkelsen af ​​plastik og om profilen har bøjninger eller defekter.

PVC lofter

Glem ikke også at købe et loftsplint - det tjener ikke kun som et dekorativt element i det fremtidige loft, men lukker også kløften mellem væggen og loftet af PVC-paneler. Typisk kaldes disse sokler fileter, lavet af plastik og er monteret på lim.

Hvad angår udseendet af de indkøbte PVC-paneler, skal du definere det selv, baseret på designprojektet for at afslutte rummet og din egen smag. Din opmærksomhed vil blive præsenteret for mange muligheder for paneler af forskellige farver og teksturer. Her er det tilrådeligt at bruge en farvekompatibilitetstabel til at matche loftets udseende med væggen og møblens farve.

Farvekompatibilitetstabel i interiøret

Nødvendige værktøjer

Nu skal du lave en liste over værktøjer, der skal bruges til montering af PVC-paneler i loftet. Du behøver ikke noget kompliceret eller meget dyrt, alt listet nedenfor kan findes i enhver hardware butik.

 1. Puncher - nødvendigt til installation af rammen.
 2. Skruetrækker. Hvis du ønsker det, kan du fastgøre plastpaneler til en profil eller en bar ved hjælp af en perforator, men det er meget tungt, og det er meget ubelejligt at bruge det til sådanne opgaver. Derfor vil tilstedeværelsen af ​​en skruetrækker betydeligt lette arbejdet og øge hastigheden af ​​installationen af ​​PVC-paneler. Og hvis du ikke fastgør dem med skruer, men med hæfteklammer, så tag en byggestifter i stedet for en skruetrækker.
 3. For at kontrollere nøjagtigheden af ​​markeringerne og placeringen af ​​plastpanelerne har du brug for en firkant, et niveau og en måltråd.
 4. Blyant eller markør til tegning af linjer og mærkning af PVC-paneler i den rækkefølge, de er lagt.
 5. Målebånd.
 6. Elektrisk stiksav eller cirkelsav - til indramning af rammeprofil og plastpaneler.
 7. Stigestige. Selvfølgelig kan du altid gøre med et bord eller en skammel, men det er usikkert og ubelejligt.
 8. Gummi mall, som kan være nyttigt til montering af PVC paneler til hinanden under installationen.

Værktøj til montering af PVC-paneler

Ud over værktøjer skal du købe materiale til rammen. Dette kan enten være en metalprofil (UD-27 til hoved og CD-60 til hjælpelinjer) eller en træbjælke. Glem også at købe fastgørelsesdele (skruer, hæfteklammer eller lim), øvelser til stempelet, dyser til skruetrækker, dykker og spændinger til profilen.

Tilbehør til montering af PVC paneler

uddannelse

Det er værd at bemærke, at selv før du besøger hardware-butikken, er det værd at starte forberedende arbejde. Det første punkt, der skal gøres, er at lave en plan. For at gøre dette skal du måle længden og bredden af ​​rummet og tegne et diagram over den fremtidige ramme.

Ca. plan for loftet af PVC-paneler

Derefter beregner du hvor mange ark og hvilke størrelser du skal bruge til at lave et loft.

Vigtigt I planlægningsfasen vil det ikke være overflødigt at markere de linjer, hvorigennem du vil udføre skæringen af ​​rammeprofilen og PVC-panelerne. I dette tilfælde kan de mærkes med en blyant og markør, der angiver, i hvilken rækkefølge de skal lægges.

Husk, at god og omhyggelig planlægning er en garanti for kvalitetsarbejde og pålidelig forsikring mod forskellige problemer og behovet for at omarbejde alt på ny.

Det andet forberedelsessted er fjernelse af gamle efterbehandling materialer. Hvis loftet var dækket før med et tykt lag af gips eller maling, skal alt dette fjernes, ellers kan store dele af den gamle finish beskadige rammen eller panelerne selv.

Det sidste trin i det forberedende arbejde - markerer linjen i den fremtidige ramme. For at gøre dette måles med målebånd højden af ​​alle hjørner af rummet. Find den, hvor den vil være den mindste. Fra det ned skal man måle 50 millimeter og tegne en strengt vandret linie (styre den ved hjælp af en maskerende tråd og et niveau). Den samme linje på nøjagtig samme højde skal trækkes på den modsatte væg. Ifølge dem vil rammen af ​​det hængende loft installeres senere.

Rammontering

På linjerne tegnet hvert 50-100 mm mærke hullerne boret gennem en perforator. Derefter indsættes dowels i dem. På hullerne boret i væggen med selvlukkende skruer (for eksempel med en 6x40 mm selvdrejende skrue) fastgøres hovedrammen, der er fremstillet af deres UD-27 profil, med et dæksel til væggen. Glem ikke at bruge niveauet og sørg for, at elementerne i rammen er placeret strengt vandret.

Trækasse til montering af PVC-paneler

Ved hjælp af bøjler og en CD-60-profil oprettes der derfor skinner, som PVC-panelerne bliver fastgjort til. Den optimale afstand imellem dem er 500 millimeter. Metalprofil CD-60 er installeret med et dæksel til gulvet, og enderne af skinnerne skal indsættes i profilrammen på hovedrammen.

Tip! Alene er det meget svært at montere rammen korrekt og installere PVC-paneler, fordi dette arbejde skal udføres sammen med din partner. Det vil ikke være overflødigt at hjælpe en person, der vil fodre og tage værktøjer, skære og bringe plastpaneler.

Efter afslutningen med rammens montering skal du kontrollere det flere gange for vandret og ingen forskel i højden - det fremtidige loft på PVC-paneler skal være helt glat, og det afhænger stort set af, hvor godt kassen er installeret.

Profil kasse

Dernæst skal du fortsætte med installationen af ​​elektriske ledninger (hvis du planlægger at lave taklamper). Det anbefales at lægge det i en bølgepappemuffe, der beskytter ledningerne mod fugt.

Et alternativ til metalprofilen kan være en ramme lavet af træbjælker. Dette design koster mindre, men det er udsat for fugt. Teknologien i sin installation svarer i mange henseender til teknologien til en metalprofil.

 1. Vi tegner to strengt vandrette linjer på modsatte vægge.
 2. Vi bor huller på dem med et hul på 5-15 centimeter.
 3. Vi sætter dowels i huller.
 4. Fastgør hovedrammen til væggen med skruer og de ovennævnte huller.
 5. Vi monterer med hjælp af bøjler guider fra en træbjælke.
 6. Fastgør styrene til hovedrammen med hjørner.
 7. Vi kontrollerer hele strukturen ved hjælp af niveau og roulette.

Det skal bemærkes, at for en træramme er en mere optimal armatur til plastpaneler ikke skruer, der er indpakket med en skruetrækker, men beslag, for hvilke der kræves en byggestifter. Metalfastgørelser kan også erstattes med "flydende negle" - bygningslim, der fast kan holde mellem et plastpanel og en ramme, selv med relativt store belastninger.

Fremgangsmåder til fastgørelse af PVC-paneler

Det er vigtigt! Hvis der er en ekstra belastning, såsom en stor lysekrone eller et andet niveau af lofter, skal rammen forstærkes. For at gøre dette skal du montere flere styreskinner, hvilket reducerer kløften mellem dem. Det er obligatorisk ikke kun for rammen af ​​træ, men også for konstruktion af en metalprofil.

Fastgørelse af PVC-paneler til loftet

Først skal du montere installationsprofilen ved at montere den store "hylde" på styreskinnerne ved hjælp af selvskærende skruer. Det kan installeres både omkring rummets omkreds og på stederne for fastgørelsen af ​​start- og efterbehandlingskanalerne.

Montering af PVC-paneler på loftet

Nu er det nødvendigt at afskære PVC-panelerne i henhold til den tidligere udviklede plan og den anvendte mærkning. Mange eksperter anbefaler samtidig at gøre længden af ​​arket lidt mindre end rummets bredde, da PVC kan udvides selv ved lave temperaturer, hvilket betyder, at installationen af ​​"end-to-end" kan føre til fremtidige deformationer af det hængende loft.

Tip! Du bør heller ikke installere PVC-paneler i et rum med lav temperatur, især da dette materiale bliver sprødt under sådanne forhold.

Hvis du planlægger at lave en indbygget belysning til et loftsloft - er det tid til at lave udskæringer til lamper i PVC-ark.

Montering af spotlights i loftet af PVC-paneler

Når materialet er fuldt forberedt, kan du begynde at montere det første (eller startende) panel. For at gøre dette skal du og assistenten indsætte lanceringspuden i installationsprofilen fra monteringshylderen og derefter fastgøre den med skruer på skinnerne. På samme tid skal du sørge for, at de ikke kommer ind for dybt i PVC, ellers vil der være risiko for, at skruerne vil beskadige arket.

Derefter forsigtigt "dock" det næste panel ved hjælp af monteringshylderen med start en og fastgør den ved hjælp af fastgørelsesanordninger. Således sker montering af PVC-paneler til hinanden. Tilslut dem sammen bør være med stor omhu for at forhindre skade. Der må heller ikke være huller eller revner, PVC-paneler skal passe tæt sammen. Hvis det er nødvendigt, kan du gøre en "pasform" ved hjælp af slap slag af en gummibåd.

Montering af paneler på skruer

Før du monterer det sidste PVC-panel måler du det resterende afdækkede rum i loftet med et målebånd - ofte passer plastpanelet ikke helt, fordi det skal trimmes. På samme tid skal du sørge for, at klippet er lige så godt som muligt, og der må ikke være huller mellem PVC-efterbehandlingspanelet og installationsprofilen.

Ordningen med limning loftsplint

Det sidste stadium er limning af loftsplinterne. Herefter kan loftet af PVC-paneler betragtes som komplet. Derudover er det allerede muligt at udføre installationen af ​​lamper, vægdekoration og rensning af affald.

Video - Gør loftet af PVC paneler

Som du kan se, er fastgørelsen af ​​PVC-paneler til loftet en temmelig simpel øvelse, som ikke kræver meget viden og erfaring i konstruktion. Fordi til selvdynamiske udsmykninger af rummet og især loftpladspanelerne er de bedst mulige muligheder.