Sådan repareres plastpaneler i loftet - praktisk finish

Plastpaneler er et glimrende valg til loftindretning. Strukturen og kvaliteten af ​​plast gør det muligt at bruge det i forskellige boligområder, herunder balkoner, loggier samt badeværelser. Lavpris, smukt og stilfuldt design - disse og mange andre fordele skelner PVC fra andre materialer til loftindretning. Hvis du ikke ved, hvordan du laver plastpaneler i loftet, skal du læse artiklen. Her finder du svar på alle dine spørgsmål.

Den beskrevne takfinish variant har mange positive kvaliteter og fordele. Plastpanel gør det muligt at niveauer bunden af ​​loftet uden plastering. Derfor vil det tage meget mindre tid og penge at dække loftet med PVC-materiale. En anden fordel er fugtmodstand. På grund af denne kvalitet PVC manifesterer sig perfekt i værelser med høj luftfugtighed, herunder i badeværelset.

Loft lavet af plastpaneler

En meget vigtig egenskab af plastforing er muligheden for delvis demontering. Ved behov, for eksempel ved reparation af ledning er det nok at fjerne kun en del af paneler på et bestemt sted. Efter at have udført alle operationerne, kan pladerne let monteres på deres oprindelige sted uden yderligere anstrengelser og tidsomkostninger.

Værtinderne vil med glæde vide, at loftpanelerne ikke kræver særlig pleje, de vaskes hurtigt og simpelt, og du skal bare bruge en svamp eller en blød klud sammen med den sædvanlige sæbeopløsning.

Naturligvis har denne type loftforing visse ulemper. Plast i tilfælde af brand, som kun kan ske ved temperaturer over 350 grader Celsius, frigiver ekstremt skadelige toksiner, der forårsager stor skade for menneskers sundhed. Desuden tolererer sådanne paneler meget dårligt direkte sollys, med tiden der forgulves og fading af nogle områder forekommer. Og vigtigst af alt er PVC meget følsomt for mekaniske stød. Selv et lille punkt slag kan føre til ødelæggelsen af ​​en hel plade.

Inden du vedhæfter PVC-panelerne til loftet, er det nødvendigt at udføre nogle forberedende aktiviteter. Først og fremmest køber vi det materiale, vi har brug for. Besøger butikken vil du blive overrasket over det store udvalg af produkter, der adskiller sig i forskellige farver, størrelser og mønstre. Panelerne er multi-tone og enkeltfarve, overfladen kan struktureres, matte, blanke, rektangulære, kvadratiske strimler skelnes i form.

Spejlpaneler og plast efterligner træ eller sten bliver stadig mere populære. Efter lidt tid kan du finde og købe præcis det færdige materiale, der passer bedst til dit interiør. Ud over lamellerne skal du købe skruer, dowels, bøjler og profiler til montering af rammen. Panelerne selv er fastgjort ved hjælp af følgende værktøjer, uden hvilken trimningsprocessen ikke er mulig:

 • metal square;
 • maling ledning til mærkning;
 • bygning niveau;
 • skruetrækker;
 • hammerboremaskine eller hammerboremaskine.

Før arbejdet udføres, er det nødvendigt at bestemme typen af ​​ramme, afstanden mellem den og loftet, placeringen af ​​kilder til elektrisk lys og selve placeringen af ​​panelerne selv. For ikke at haste at køre til butikken for yderligere materiale under installationen, anbefaler vi at du beregner profilmængderne på forhånd. Det er meget nemt at lave, du skal bare kende loftet i rummet, du skal sheathe, såvel som dimensionerne af en enkelt plade. Efter cirka tæller antallet af paneler, køb med en lille margen. Bare i tilfælde.

Rammen er en speciel struktur, hvortil PVC-paneler er fastgjort. Valget af ramme er lavet ud fra materielle muligheder, installationsbetingelser samt personlige præferencer af ejeren af ​​lejligheden. Fastgørelse af plastpaneler til loftet er ikke den længste proces, men det meste vil det tage at montere rammen. Det afhænger af den vandrette paneling, kvaliteten af ​​installationen og det generelle udseende af det fremtidige loft.

Hvis loftet ikke er helt glat, kan du ikke undgå rammen. Ved montering skal der lægges særlig vægt på følgende punkter:

 1. 1. Metalprofiler eller stænger, som plastik senere skal tilsluttes, skal installeres vinkelret på panelernes selvmonteringsretning.
 2. 2. Hvis der leveres yderligere kommunikation, herunder ledninger, skal rammen installeres i en afstand på 10-12 cm fra overfladen.
 3. 3. Find den laveste vinkel i rummet ved at måle højden fra loftet til gulvet i alle vinkler. Efter at have bestemt minimumet af dem, skal det tages for højden af ​​loftinstallationen. Længere langs rummets omkreds tegner vi den vandrette kontur af rammens montage og som følge heraf placeringen af ​​panelerne.
 4. 4. Du kan bruge silikoneforseglingsmiddel, som vil øge fugtmodstanden af ​​plastik. Tætningsmidlet presses ud mellem søjlerne eller profilerne under monteringen af ​​rammen, men inden du begynder at fastsætte plastpanelene i loftet.

Monteringen af ​​rammen skal gives maksimal opmærksomhed, da det kommer fra det vil afhænge af kvaliteten af ​​beklædningen og udseendet af loftet efter alt installationsarbejde.

PVC paneler kan installeres på en træ eller metal ramme, hvilken type afhænger af forskellige faktorer. I tørre rum, hvor fugtigheden er minimal, og der er næsten ingen udkast, kan du installere træplader eller -stænger. Deres fordel er en lavere pris, og det er meget lettere at arbejde med træ.

Montering af paneler på en træramme

Når du arbejder med trækasser, skal du følge nogle regler:

 • Tørre træ er underlagt obligatorisk antiseptisk behandling.
 • Afstanden mellem stængerne eller lamellerne må ikke overstige 40 cm.
 • Installationen af ​​batten ledsages af konstante tilpasninger ved hjælp af små stykker træ eller skiver under stængerne. Du kan også spænde maskeringsgarnet eller snoren for at forenkle fastgørelsen af ​​panelerne til rammen.
 • Installation udføres fra den oprindelige profil, som er en struktur, som en sokkel med et indlæg langs hele længden. Panelet er fastgjort til kasse side "rille" med hæfteklammer, skruer eller negle, og siden "spike" er indsat i søjlens fordybning.
 • Derefter installeres panelerne på samme måde til overfladens ende. I slutningen af ​​installationen af ​​det sidste hjørne. Plast er kun indsat i det, men ikke fastgjort.
 • Den sidste fase af installationen på en trækasse er at montere loftsplinten, som lukker hullerne mellem panelerne og væggene. Loftet tager et færdigt udseende.

Metalrammen er efterspurgt i de rum, hvor trækassen er uegnet på grund af udkast og høj luftfugtighed. I modsætning til træstænger er metalplader dyrere, men med hensyn til pålidelighed, styrke og holdbarhed er de væsentligt bedre end træmodeller.

Montering af paneler på en metalramme

Der er flere hovedfaser i montering af en metalprofil:

 1. 1. Profilen skal fastgøres med skruer til loftet.
 2. 2. Dowels er monteret monteringsprofil omkring periferien af ​​hele lokalet i overensstemmelse med den trukkede vandrette linje.
 3. 3. En tværgående profil er fastgjort til bunden af ​​loftet, som senere vil tjene som grundlag for plastpaneler.
 4. 4. Omkring rummets omkreds er fastgjort en L-formet profil med selvdrejende skruer til monteringsprofilen.
 5. 5. Mål længden af ​​loftet ud af længden af ​​pladen, afskær overskuddet med en hacksav.
 6. 6. Alle andre paneler er skiftevis fastgjort til hinanden ved hjælp af tornsporet.
 7. 7. Installer efterbehandling område, som er designet til at rette huden, placeret sidst i en række.
 8. 8. Som ved kasser er der monteret et loftsplint for at skjule hullerne mellem plastpanelerne og væggene.

Uanset hvilken type ramme der vælges, skal installationen af ​​pladerne foregå meget forsigtigt og omhyggeligt for ikke at skade plastik. Sørg desuden for, at panelerne passer perfekt, uden forvrængninger og forskydninger. Ellers kan det være nødvendigt at afmontere huden.

Hvis du følger anbefalingerne fra eksperter, så har du ikke problemer med at installere plastikhus. Så bor- og skæreplader skal vende opad, for hvilke konstruktionsknive, håndsav eller hacksav er bedst egnet. Det er bedre at påføre limet straks på væggen. Ideelt set er flydende negle egnet til dette formål. Endelig bemærker vi, at når man arbejder med en hammer, når hammering negle, er det umuligt at forhindre slag på plastik, ellers bliver panelet straks ubrugeligt.

Fastgørelse af plastpaneler til loftet har ingen særlige vanskeligheder. Dette er en praktisk og meget bekvem måde at plettere på. Udfører alt arbejdet pænt og i overensstemmelse med instruktionerne, får du et perfekt glat og smukt loft, som vil glæde med udseendet i meget lang tid.

Sådan repareres plastpaneler - trin for trin instruktioner

Tænker på reparationen, vi vil altid få et glimrende resultat, og samtidig gøre uden unødige omkostninger og opfylde minimumstiden. Et andet vigtigt punkt er, at reparationer ikke forårsager mange problemer, ikke efterlader snavs og ikke i høj grad forstyrrer naboerne.

En fremragende løsning i dette tilfælde ville være installationen af ​​plastpaneler. Vores instruktioner hjælper dig med at forstå, hvordan du fastgør plastpaneler. De er let monteret på væggene eller loftet, og derfor behøver du ikke at overflade overfladen.

Plastpaneler er nemme at rengøre og er ideelle til værelser med høj luftfugtighed (badeværelse, sauna, kedelrum). En række farver og teksturer hjælper med at skabe et unikt og hyggeligt interiør. Til installation af sådanne paneler er nok til at få nogle få værktøjer til rådighed.

Nødvendigt værktøj og forberedende forberedelse

De nødvendige værktøjer til fastgørelse af plastpaneler findes i næsten ethvert hjem:

 • elektrisk boremaskine;
 • hacksav til træ;
 • sakse og hacksav;
 • skruetrækker eller skruetrækker;
 • målebånd, bygningsniveau, blyant eller markør;
 • hammer hæftemaskine;
 • trappestige.

For det første måler du måle arbejdsfladen ved hjælp af et målebånd, så du kan beregne den krævede mængde materialer korrekt.

Overfladen skal være fri for tapet. Hvis panelerne holder fast, skal væggene eller fliserne rengøres fra maling og støv.

Før installation anbefales det at modstå plastpaneler i mindst en halv time ved stuetemperatur. Skynd dig ikke for at fjerne beskyttelsesfilmen inden færdiggørelsen af ​​installationsarbejdet, det vil hjælpe med at opretholde panelets præsentation.

Funktioner af installation og procedure

Fastgøringspaneler producerer enten direkte på væggen eller på den forberedte på forhånd af kassen. For at blive monteret på væggen skal den være helt flad. Crate er træstænger eller lameller, der skrues til overfladen i en vis afstand fra hinanden. For vægge bør bredden mellem lamellerne ikke overstige 30 - 40 cm, til loftet - højst 30 cm. Lister til beklædningen er monteret på væggen vinkelret i forhold til panelernes retning.

Hvis væggen, hvorpå latherne er fastgjort, er træ eller andet, hvor de selvskærende skruer let kan skrues ind, så er det bedst at bruge dem til fastgørelse af stængerne. Hvis væggen er beton eller mursten, er det bedst at feste stængerne med dowel-negle eller med konventionelle dowels og skruer.


Et eksempel på fastgørelse af kasser under plastpaneler.

Før du kommer på arbejde, skal du forstå, hvordan du korrekt fastgør plastpaneler på væggen.

 • Hvis du beslutter dig for at fastgøre panelerne til kassen med negle, så husk at genanvendelse af materialet vil være umuligt, for sandsynligvis under demontering vil panelets integritet blive overtrådt.
 • Den bedste monteringsmetode er ved hjælp af klemmer.
 • Men brugen af ​​hæfteklammer, der drives ind med en speciel hæftemaskine, er også en god mulighed.
 • En anden god mulighed for montering af paneler er skruer.


De mest almindelige metoder til fastgørelse af plastpaneler.

Når du har besluttet på metoden til montering af panelerne, skal du gøre følgende trin:

Først monteres beslagene: det endelige element, en ekstern eller indvendig vinkel. Hvis panelet dækker væggen til loftet, skal du fastgøre loftsplinten på det øverste tømmer.


Tilgængelige typer af tilbehør til plastpaneler.

Sæt panelet i fastgørelsen med en smal monteringshylde. Panelet er fastgjort på siden af ​​den brede monteringshylde med negle eller beslag.

Efter at være sikker på at det første panel er installeret fladt, indsæt den næste, smalle ende i sporet i det foregående panel. Prøv at passe panelerne tæt på hinanden.


Installation af den nødvendige hardware og det første plastpanel.

Det sidste plastpanel, der fuldender rækken, skal du indsætte kraftigt mellem det endelige element og det foregående panel. Hvis panelet skal reduceres i bredden, skal du afskære overskuddet med en kniv, der bevæger sig langs panelet.

Video: Montering af flåder, tilbehør og PVC paneler

Funktioner montering af plastpaneler på væggene

Hvis rummet er tørt og væggene er glatte, kan panelerne monteres direkte på væggen uden at bruge en batten.


Fastgør panelerne til at klæbe direkte til væggene uden at bruge en batte.

I et rum med høj luftfugtighed skal en plast- eller metalmonteringsprofil anvendes som en batten. I dette tilfælde er panelerne fastgjort til skinnerne med specielle klip, hvilket letter installation og demontering af konstruktionen.


Fastgørelsespaneler med plastikprofil med specielle klip.

Udvidelsen af ​​materialet bør overvejes, når temperaturen ændres, så når du justerer panelernes højde, skal du efterlade et lille hul. Hvis der anvendes en bred stang til batten, kan et varmeapparat eller lydisoleringsmateriale placeres i det resulterende rum mellem væggen og panelerne.

Funktioner installation af plastpaneler på loftet

Overvej nu metoderne til fastgørelse af plastpaneler til loftet. Før installationen er det nødvendigt at bestemme afstanden mellem panelerne og loftet. Denne afstand afhænger af typen af ​​belysning. Hvis du planlægger at installere indbyggede lys, skal afstanden være mindst 10-15 cm, så du kan helt skjule ledningerne. Markér lampens steder i forvejen med en blyant, skær hullerne ud og installer belysningen på belysningsenhederne.


Metal drejning til montering af plastpaneler på loftet i badeværelset.

Så udfører du de samme trin som ved installation af panelerne på væggene. I et værelse med et fladt loft kan du uden kasser. Loftsplint før arbejdet påbegyndes, monteres på tre vægge. Brug bygningens niveau til jævn placering af paneler.

Når du installerer plastpaneler i et rum med høj luftfugtighed, skal du fylde loftgabet med silikoneforseglingsmiddel for at opnå fuld vandtætthed.

Nyttige tips til montering af plastpaneler:

1. Skær og bor panelerne, vend med forsiden opad. Brug en hacksav, håndsav eller konstruktionskniv til skæring. Brug altid specielle briller for at beskytte dine øjne.

2. Påfør limen direkte på væggen. Brug glatte linjer til at tegne et gitter, hvilket ikke efterlader tomme områder. Brug kun specialkonstruktion lim "flydende negle".

3. Hammer negle ind i panelet under installationen, pas på ikke at ramme hammeren på overfladen, ellers vil der være buler.

4. Rengør plastpanelene med sæbevand. Brug ikke slibemidler, grove skuremidler eller opløsningsmiddelbaserede rengøringsmidler.

Nu ved du, hvordan du laver plastpaneler på væggen og hvordan man plejer dem. Installation af plastpaneler kræver ikke meget tid og kraft til enhver nybegynder. Ved at vælge dette nemme at installere materiale kan du skabe et unikt interiør med dine egne hænder. Blandt de forskellige paneler, der efterligner sten, træ, papir af forskellige farver, vil du helt sikkert finde en mulighed for din smag.

Sørg for at se på videoen nedenfor, det viser meget klart processen med installation af plastpaneler.

Tips: Sådan fastgøres plastpaneler til loftet på en ramme lavet af træ- og metalprofiler

Moderne plastlofter anvendes ikke udelukkende i badeværelset, på loggiaen eller balkonen, de findes i andre værelser. Plastpaneler af PVC har mange fordele i sammenligning med andre typer materialer til efterbehandling af lofter. Du kan installere selv. Lad os se, hvordan du monterer plastpladerne korrekt i loftet.

Den valgte metode afhænger af det rum, hvor de er installeret, samt på kvaliteten af ​​den ønskede overflade. Detaljer er placeret både langs og tværs, diagonalt. Den nemmeste måde er at montere PVC, når den placeres langs længden af ​​rummet, og den mest tidskrævende og forbrugbare - diagonalt.

Den krævede mængde materiale bestemmes af rummet i rummet. Dimensionsparametre af PVC er angivet på pakken.

Original interiørdesign med plastloft

Forberedelse til installation af ramme og paneler

Før de starter installationsarbejder, bestemmer de i hvilken retning panelerne installeres, bestemmes af armaturernes placering og afstanden mellem bundloftet og rammen. For at udføre beregninger på antallet af installationsprofiler udarbejder de en loftsordning, hvor de afspejler lige og parallelle linjer, ifølge hvilke PVC-elementer er lagt ud. Udfør markeringen af ​​afstanden mellem linjerne med lægning, markér fastgørelsespunkterne på profilerne eller kasserne.

Nødvendigt værktøj til installation

Rammontering

Hovedtrinnet, som kræver tid og kræfter, er montering af monteringsrammen. Det definerer yderligere det overordnede udseende, kvaliteten af ​​installationen og den vandrette placering af panelet. Nyttige ideer kan hentes fra videoen.

På de indstillede lofter er installationen af ​​rammen ikke nødvendig, hvis installationen af ​​indbyggede lamper ikke er forudset, fastgøres plasten ved limning. I rum med normal luftfugtighed kræves der speciallime, og med øget fugtighed er flydende negle foretrukne.

Hvis overfladen af ​​lofterne er ujævn, er udførelsen af ​​rammen nødvendig. Dette tager højde for følgende nuancer:

 • stænger eller metalprofiler, på hvilke PVC-paneler er monteret, er anbragt vinkelret på retningen af ​​deres installation;
 • hvis lampe af indbygget type antages at være inde i den monterede ramme, så fra loftet til dem er der et mellemrum på 10 til 12 centimeter tilbage;
 • Før montering af rammen bestemmes den laveste vinkel i rummet ved at måle dem med et målebånd fra gulv til loft. Bunden er hovedhøjden ved montering af PVC. Herfra markeres den vandrette kontur omkring rummets omkreds for yderligere installation af rammen;
 • For at øge fugtighedsmodstanden er lukkerne mellem stængerne forseglet med silikoneforseglingsmiddel, ellers er et dampspærremateriale fastgjort til loftområdet.

Monteringen af ​​rammen er hovedfasen, da loftets kvalitet er direkte afhængig af om den er monteret korrekt og om fastgørelsen er korrekt.

Montering af plastpaneler på en træramme

I rum med normal luftfugtighed, hvor der ikke er træk, skal der tages en lamme eller træstænger til en ramme under loftet. De koster mindre end metalprofiler, og det er lettere at arbejde med dem. Videoen vil hjælpe med at beherske den kompetente oprettelse af en ramme fremstillet af træ og fastgørelsen af ​​plastpaneler.

Det er vigtigt! For stængerne skal du have et tørret træ, som behandles med specialiseret antiseptisk middel.

Monteringsfunktionerne på rammen og plastpladerne på trækassen er som følger:

 • Den maksimale afstand i en sådan kasse mellem stænger eller lameller er 30-40 cm.
 • Når rammen fastgøres til loftet af træ, anvendes selvskærende skruer, og hvis fundamentet er beton - dowels;
 • Ved montering af batten justeres vandrette stænger med træstykker.

Tip! For at forenkle installationen af ​​PVC stram strengen og er orienteret på den.

 • Installationen af ​​plastelementer begynder med en startprofil i form af en sokkel, den har et indsnit, som løber langs hele længden. Et panel indsættes i det, og siden med rillen fastgøres til kassen med negle, skruer eller beslag.
 • Yderligere installationsarbejde udføres på samme måde indtil selve overfladen. Efter afslutningen af ​​panelernes montage fastgøres efterbehandlingsområdet, og panelet sættes ind i det, men fastgørelsen udføres ikke.

Det er vigtigt! Efter færdiggørelsen af ​​monteringsarbejdet på omkredsen er loftsplinten fastgjort, hvilket lukker afstanden mellem de installerede paneler og væggen - dette giver udseendet på rummet en finish.

Montering af plastpaneler på metalprofilens ramme

I de rum, hvor fugtigheden er høj eller der er udkast, skal du bruge en metalprofil under plastpaneler. Langs rummets omkreds er faste profiler L og UD typer (loft). For de lameller, der ligger over loftet, brug en cd.

Trin af installation af metalprofiler:

 • metalprofiler er fastgjort til loftet med skruer;
 • længere langs omkredsen af ​​rummet langs den tidligere forberedte kontur er UD-profilen fastgjort med dowels, så der ikke er nogen huller tilbage;

Det er vigtigt! Glem ikke at kontrollere niveauet af vandret design - dette vil sikre god kvalitet installation, ellers loftet vil vise sig at være kurver.

 • så er en tværprofil-CD fastgjort til loftoverfladen;
 • Længere langs rummets omkreds er en L-formet plastikprofil monteret på monteringsprofilen;
 • så måles den ønskede længde af panelet og savnes med en savsås, designet til at arbejde med metalelementer.
 • Det første panel indsættes uden huller i profilen af ​​den L-formede type, og derefter fastgøres den med skruer.
 • resten af ​​panelerne er fastgjort sammen med sporetørret og med tværprofilen - ved hjælp af fastgørelsesmidler.

Det er vigtigt! Om nødvendigt skæres efterbehandlingspanelet til den fornødne størrelse med en metalkniv.

Ved afslutningen af ​​installationen af ​​panelplanet installeres efterbehandlingsområdet, som fastgør det endelige panel i træk. Så, som med fastgørelsen på trækassen langs omkredsen, er loftsplinten installeret.

Det endelige resultat af vedhæftet fil

Tip! Sørg for, at plastikpladen er flad, når der monteres, og der er ingen huller, udfører regelmæssigt en vandret check med et niveau.

Efter omhyggelig undersøgelse af trinnene med montering af rammen og fastgørelse af plastpanelerne, kan du selv gøre dette arbejde.

Video tip til montering af rammen og fastgørelse af plastdele til loftet:

Montering af plastpaneler på loftet: forskellige måder at montere på

Billeder fra hjemmesiden: pvhspec.ru

Mange nybyggere til konstruktion og reparation overvejer at overfladebelægningens overflader er besværlige og tidskrævende. Selv for et par årtier siden var det sådan, men det moderne byggematerialemarked byder på så mange innovative beklædninger, at du ikke kan bekymre dig og ikke bekymre dig, fordi du kan klare dig helt uafhængigt, for eksempel at finde ud af, hvordan du laver plastpaneler i loftet. Denne finish ser meget godt ud, er billig, det er nemt at hente et design, og forsamlingen tager ikke meget problemer. Så du bør helt sikkert lære at fastgøre plastpaneler korrekt i loftet og trimme dit hus med et budget, men smukt.

Fastgørelse af plastpaneler til loftet: Vi vurderer muligheder

Billeder fra hjemmesiden: KitchenDecorium.ru

Før du begynder at grundigt regne ud, hvordan du vedhæfter plastpaneler til loftet, skal du forstå årsagerne til, at du vælger dette materiale til at dekorere dit hus, eller det er generelt bedre at nægte det. PVC-panelernes bredeste relevans i de seneste år viser, at det er hensigtsmæssigt at erhverve dem specifikt til at beklæde loftet i forskellige rum, men det gør ikke ondt for at forstå dette problem mere detaljeret.

Da polyvinylchlorid, hvoraf plastplader fremstilles, i det væsentlige er en polymer, kan det frigive aldehyder i visse situationer, for eksempel med konstant udsættelse for høje temperaturer. Derfor foretrækker mange mennesker at bruge PVC-paneler udelukkende i de lokaler, hvor lejere ikke opholder sig i lang tid: i badeværelser, på balkoner, i opbevaringsrum og så videre, og det er bedre at helt forlade barneværelset med dette materiale.

De vigtigste fordele ved PVC paneler

Den væsentligste faktor, der tiltrækker forbrugere, er den revolutionerende lave omkostninger ved dette færdiggørende materiale med et storslået udseende. Sammenlignet med ophængte lofter eller gipsvæg er PVC plader meget givende.

Billeder fra hjemmesiden: chas-remonta.com

 • Enkelhed i installationen tiltrækker selv de forbrugere, der, som vil spare så meget som muligt, udfører reparationsarbejde i deres hjem alene. Du kan klare opgaven selv uden erfaring.
 • Plast absorberer ikke fugt overhovedet, fordi det slet ikke er vred og deformer heller ikke, selvom det bruges i ekstremt våde områder og udendørs.
 • Hvis de valgte PVC-paneler ikke bliver konstant påvirket af direkte sollys, så vil det sandsynligvis, selv efter flere år, se ud på samme måde som ved montering på loft eller vægge.
 • Sådanne materialer kræver ikke nogen særlig pleje, det kan nemt rengøres af enhver forurening med en svamp og sæbevand.

Når man overvejer, hvordan man laver plastpaneler i loftet, bør man ikke glemme lydisoleringsvirkningen af ​​dette færdigmateriale, hvilket er særligt vigtigt for beboere i flere etager og flere etager i store byer.

Ulempen ved PVC plader

Hvis du skal installere plastpaneler i loftet, skal du vurdere deres mangler, så de ikke kommer som en komplet overraskelse for dig. De er tilgængelige, og hvis du ikke tager højde for alle nuancer, kan du senere angribe grusomt.

Billeder fra hjemmesiden: Pootdelke.ru

 • Plastpaneler er på ingen måde anbefalet til at blive brugt i de rum, hvor temperaturudsving konstant observeres. For eksempel kan et sådant loft være uegnet til et køkken, da det simpelthen kan deformeres og forvrides fra en regelmæssig fyringsovn, hvilket ikke øger æstetisk skønhed og attraktivitet.
 • Plast kan producere en skarp og ubehagelig lugt hele tiden eller et stykke tid. For mange forbrugere kan dette blive et rigtigt mareridt, så det giver mening at snuse materialet godt, før du køber, uanset hvor underligt det lyder.
 • Du bør ikke købe PVC-paneler til værelser med stor risiko for brand, og hvis du tager til køkkenet, skal du kontrollere, at fabrikanten angiver brandmodstand blandt de vigtigste egenskaber.
 • Plast er farligt både for mennesker og for miljøet, derfor kan det ikke kaldes miljøvenligt.

Mange bemærker den lave styrke af PVC-plader, da det let kan briste ud af en effekt af mellemstyrke, og elementet skal ændres. Det er også et spørgsmål om prestige, selv om nogle plastpaneler ikke kan skelnes fra fliser eller endda natursten.

Udstyr og materialer

Billeder fra hjemmesiden: vseovannoi.ru

 • Roulette, lineal, firkant og bygning niveau af enhver model, samt hamre af forskellige vægte og størrelser. Alt dette er normalt tilgængeligt i "arsenalet" hos næsten enhver håndværker.
 • En hammerboremaskine, en husholdningsboremaskine med chokfunktion eller en skruetrækker ville også være rart at have på hånden. Men med et stort ønske kan du gøre med en almindelig skruetrækker.
 • Konstruktion hæftemaskine med hæfteklammer.
 • Hacksave, stiksav til metal eller træ.
 • Saks til metal og en konstruktionskniv med et aftageligt blad.
 • Stepladder eller geiter, som vil være bekvemt for dig at arbejde.
 • Konstruktionskablet til mærkning, som på amerikansk måde hedder choke-liner, og i virkeligheden er det en tæt stærk tråd malet med farvet kridt.

Korrekt paneler - holdbar reparation

Det gør ikke ondt at beskæftige sig med valg af paneler så godt, så de passer bedst til dine ønsker og mål. Til dette skal du tage højde for nogle få enkle tips, som slet ikke er vanskelige at huske.

Billeder fra hjemmesiden: remstroiblog.ru

 • Hvis du vælger PVC-plader i butikken, skal du sørge for at alle er fra samme parti, de adskiller sig ikke i farve eller tekstur eller form.
 • Det er meget vigtigt at vælge produkter af højeste kvalitet, ellers kan du få et ekstremt billigt, men forfærdeligt giftigt loft, og det er uacceptabelt.
 • Korrekt beregne området af rummet, og tilføj til mængden 5-10%, hvilket gør en rabat på trimning af materialet, dets skader, ægteskab og dine egne fejl.

Hvor der altid er større risiko for forurening, er det værd at tage paneler med en blank overflade og uigennemsigtig at foretrække i rene, lukkede rum.

Overvej hvordan man fastgør plastpaneler til loftet

Billeder fra hjemmesiden: vynahidnyk.org.ua

Det bedste ved at lave plastikpaneler i loftet, fortæller videoen, som er placeret nedenfor, men det vil ikke gøre ondt for at håndtere processen trin for trin og på forskellige måder. Der er flere forholdsvis enkle metoder til, hvordan man går videre for at opnå det bedste resultat, det er han, som vi vil fortælle dem, men det er værd at starte med valg af materialer og værktøjer, da du ikke kan undvære specialværktøjer som beskrevet ovenfor.

Rammeløse PVC-paneler

Den nemmeste måde at fastgøre plastpaneler på loftet er rammeløs. Dette betyder, at der for montage af loftplader ikke kræves yderligere strukturer, såsom kasser af noget materiale, er de fastgjort direkte til loftets overflade. Det skal dog tages i betragtning, at en sådan beslutning er berettiget i en enkelt sag - hvis overfladen er helt glat og jævn, og loftet ikke ville være ønskeligt at blive sænket en centimeter.

Billeder fra hjemmesiden: svoimi-rykami.ru

Fastgør panelerne til loftet ved hjælp af konventionelle polymerlimmer, såvel som flydende negle. Disse blandinger sætter hurtigt og tykkere og har også et højt adhæsionsniveau på enhver overflade. Det skal forstås, at der skal foretages et foreløbigt layout på den måde, hvorpå du lægger fliser, så plasten ligger jævnt og smukt. Plastblokke har specielle fremspring og udsparinger, hvorved de samles i form af et puslespil. Fordi retningen af ​​at forvirre ikke lykkes, kan du ikke bekymre dig om dette.

Trækonstruktion: montering af batten og fastgørelse af panelerne

For at installere loftet på plastpaneler på en trækasse er der nok værktøjer, der er nævnt tidligere, men fra materialerne bliver du nødt til at købe træplader, lige og godt tørrede. Arbejdsrækkefølge er væsentligt anderledes end med rammeløs installation, så du bør være mere opmærksom på instruktionerne.

Billeder fra hjemmesiden: nashaotdelka.ru

 • Først skal du trække på væggene omkring omkredsen af ​​linjen, hvilket vil indikere niveauet for installation af dit fremtidige loft. Denne linje skal være rent vandret, fordi det er flere gange værd at kontrollere alt ved hjælp af et bygningsniveau.
 • Fra den ene væg til den modsatte langs rummets længdeakse er det nødvendigt at fastsætte lamellerne med lige store intervaller, fra tredive til tres centimeter.
 • I store rum er der også installeret tværgående stænger, men i små rum kan dette gøres uden.
 • Langs rummets omkreds, lige langs den målte linje, skal du fastgøre den u-formede plastikprofil, hvorved de første og sidste bånd af panelerne skal fastgøres.
 • Sæt det første ark ind i profilen, og tryk godt fast, så det passer godt ind i rillen.
 • Ved hjælp af en hæftemaskine eller skruer skal plasten fastgøres til en trækasse.

For at skære længden af ​​PVC pladerne skal være sådan, at afstanden forbliver fra halv til en centimeter, dette vil være den såkaldte termiske led, der er ansvarlig for udvidelsen af ​​materialet. Mange er interesserede i spørgsmålet om, hvordan man indsætter det nyeste plastpanel i loftet, og dette er let forklaret af mesteren i den præsenterede video, hvilket er virkelig værd at se.

Metal og plastikprofil: pålidelig, holdbar, smuk

Montering af en metalramme under PVC-panelet er næsten nøjagtig den samme som en træbjælke. Der er dog nogle nuancer.

Billeder fra hjemmesiden: balkonsami.ru

 • Fastgør det U-formede loft bundkort omkring rummets omkreds. Der vil blive indsat plastpaneler.
 • Monter kassen af ​​metalprofil, fastgør den til dowels lige til loftet. Kvalitet og vandret loft her vil ikke spille absolut ingen rolle, men selve profilen skal være omhyggeligt orienteret i rummet.
 • Saml PVC-fliser såvel som i det første tilfælde, men du bliver nødt til at fastholde dem udelukkende på skruer, da byggestiften bliver magtløs over for metalen.

Installering af loftet i badeværelset af plastpaneler er muligt ved hjælp af plastprofiler, der har specielle snapfittings. Pålideligheden af ​​dette design er væsentligt ringere end metal og endda træ, men prisen vinder meget. At arbejde med en sådan profil er let, og monteringsskemaet er ikke anderledes end dem, der er beskrevet ovenfor.

Sådan repareres PVC-paneler på væggen, i loftet, på kolonnerne: instruktioner med foto og video

Ved udformning af værker på efterbehandling af lokaler er der ofte et spørgsmål om valg af materiale til sådanne værker. I dag har byggemarkedet et stort udvalg af efterbehandling materialer. Men det er værd at huske, at materialet til sådanne værker er valgt ud fra brugen af ​​rummet, og brugen af ​​den forkerte type kan føre til ødelæggelse eller hurtig forringelse af hele udsmykningens form. Et af de universelle efterbehandling materialer er PVC paneler. Under udseendet af dette materiale er denne finish ret populær af flere grunde.

Indholdsfortegnelse:

Hvad er PVC-panel

Polyvinylchlorid (PVC) paneler er en type finishmateriale lavet på basis af polyvinylchlorid med tilsætning af forskellige slags tilsætningsstoffer. I hardware butikker kaldes disse plastpaneler clapboard. Det bruges til at afslutte alle bygningselementer samt lokalerne generelt. Anvendelsen af ​​PVC-paneler anvendes hovedsageligt på steder, hvor der kræves tørre efterbehandling, hvilket materiale kan også bruges til både interne og eksterne værker.

Plast PVC paneler

Typer af PVC paneler

Et sådant efterbehandlingmateriale kan opdeles i to typer:

 • Loftspaneler;
 • Vægpaneler;

Deres forskel er, at hyldepanelerne er tyndere. Dette skyldes det faktum, at når der er monteret i loftet, vil foderet ikke bære nogen belastning, så for loftet dekoration vil ikke kræve fremstilling af paneler med stor tykkelse. Takbeklædning er også betydeligt mindre i vægt, og dette forenkler installeringsprocessen, og samtidig reduceres vægten af ​​hele hængslet.

Venstre - PVC vægpanel, højre - loft

PVC-paneler kan også opdeles efter metoden til tilslutning af lameller:

 • sømløse;
 • relief;
 • Lameller med en facet;

Fordele og ulemper ved PVC paneler

Ved valg af materialer til efterbehandling skal du vide og tage højde for alle positive og negative kvaliteter. PVC paneler kan noteres så positive kvaliteter:

 • Nem installation;
 • Lang levetid;
 • tilgængelighed;
 • Stort udvalg af farver;
 • Kræver ikke særlig pleje
 • Dette materiale er egnet til efterbehandling af ethvert rum;

Sammen med positive kvaliteter er der også en række ulemper, som der skal tages hensyn til ved valg af det:

 • Lav slagfasthed;
 • Dette materiale er ustabilt til UV-lys. Det er derfor ikke tilrådeligt at montere klappbrættet på steder, der hele tiden er under solen;

Det skal bemærkes, at sådanne ulemper kan fjernes afhængigt af prispolitik. Derfor skal man ved valg af PVC-paneler have stor opmærksomhed.

Vedhæftningsmetoder på overfladen

Inden montering af PVC-paneler i rummet påbegyndes, skal man fastlægge fastgørelsesmetoden. Her skal du vide, at panelerne kan monteres på tre måder.

 • Lodret mount;
 • Vandret montering;
 • Diagonal mount (sjælden);

Fremgangsmåder til fastgørelse af PVC-paneler

Vedhæftningsmetoden skal bestemmes på forhånd baseret på rummets designfunktioner. Dette er nødvendigt for at montere rammen korrekt. I nogle tilfælde, hvis det er nødvendigt at skære en søjle, så anvendes kun en diagonal mount. I de fleste tilfælde afhænger fastgørelsesmetoden kun af kundens ønsker, når vægpanelet installeres.

Panelmonteringsværktøjer

Ved selvfastgørende PVC-paneler har du brug for et værktøj, som du skal forberede på forhånd, for ikke at afbryde arbejdssekvensen i lang tid. At udføre arbejdet vil kræve:

 • Punch eller bore;
 • Bulgarsk (LBM);
 • Reglen er;
 • niveau;
 • roulette;
 • hæftemaskine;

Nogle af disse værktøjer er nødvendige, da udførelsen af ​​hele overfladen som helhed kan blive alvorligt lider under udførelsen af ​​nogle opgaver manuelt, hvilket vil medføre yderligere omkostninger ved køb af materiale. Derfor skal du ikke forsømme sådanne nuancer.

Valget af ramme til PVC paneler

For at kunne udføre alt installationsarbejde korrekt skal du først fortælle dig om det forberedende arbejde. Installation af væg- eller loftpaneler er 90% afhængig af rammens kvalitet. Den er beregnet til fastgørelsespaneler, da fastgørelsen af ​​sådant materiale ikke anvendes på hovedoverfladen. I nogle tilfælde udfører den også funktionen ved at udjævne hovedoverfladen.

Rammen kan laves af træplader eller fra en metalprofil. Denne profil bruges til gipsarbejde. Forskellen mellem disse materialer er primært i prissætning. Men det er også værd at bemærke andre nuancer.

Venstre - Træramme (kasse), højre - metal

Trærammen gøres hurtigere og vil koste lidt billigere, men inden den er monteret, vil der være behov for ekstra omkostninger og tid til brandbekæmpelse. Også, hvis raken blev købt rå, efter installationen, kan den ændre form. Som følge heraf kræves der flere dowels til montering.

Den største fordel ved metalrammen er dens holdbarhed og komfort, når du arbejder. Han kræver ikke yderligere arbejde med ham.

Det er også værd at bemærke, at i tilfælde af ujævnheder på træplankernes vægge vil mere metalprofil forlades. Metalrammen er simpelthen nødvendigt på steder med høj luftfugtighed, da træet under sådanne forhold kan ramme svampen, og hele rammen kan kollapse i løbet af en kort periode.

For at vælge det rigtige materiale til rammen skal du også tage højde for placeringen og typen af ​​ledninger, hvis du arbejder indendørs.

Montering af PVC-paneler på væggen

For at kunne foretage installationen af ​​PVC-paneler er det i første omgang nødvendigt at lave en batten (ramme). Dette gøres som følger. For det første udføres en visuel inspektion af overfladen, hvor panelerne skal installeres. På dette tidspunkt er det nødvendigt at identificere væggenes mangler, og hvis det er nødvendigt, skal de repareres. Efter at være blevet kontrolleret for uregelmæssigheder. Dette kræver en regel og et niveau. For at identificere hældningen af ​​overfladen, der trimmes, kan du også bruge en rørledning.

Wall bump test

På næste trin er det nødvendigt at bestemme metoden til fastsættelse af foringsarkene. Hvis den vandrette fastgørelse af panelerne er valgt, skal rammeskinnerne installeres lodret. Ved lodret montering af panelerne sker montering af skinnerne vandret. Det markerer også, hvor mange bånd der kræves på overfladen for at blive malet. Reiki bør placeres i en afstand på højst 50 cm fra hinanden. En forudsætning er, at de første og sidste lameller skal placeres ved overfladen af ​​overfladen for at blive beklædt.

Når alle nuancer er bestemt, kan du fortsætte til den direkte udførelse af arbejdet. Den første skinne er installeret fra hjørnet og er fastgjort til væggen ved hjælp af dowels. Under installationen er det nødvendigt at strengt kontrollere fladheden af ​​anlægget ved hjælp af et niveau. Næste skinne er monteret i det modsatte hjørne. Herefter strækkes tråden mellem dem, og installationen af ​​alle efterfølgende skinner udføres på den. Slutresultatet er en ramme, hvor du kan montere PVC paneler.

Montering af trækasser til PVC-paneler

Før installering af arkpladerne, installeres hjørne lister oprindeligt, som er fastgjort til rammen ved hjælp af en hæftemaskine. I en anden udførelsesform kan startlister monteres langs omkredsen af ​​overfladen, der trimmes, hvis området er trimmet, har ingen hjørner.

Fastgør listerne til kassen under PVC-paneler

PVC-paneler monteres ved hjælp af en hæftemaskine. Deres forbindelse med hinanden foregår ved hjælp af sidelister.

Installation af PVC vægpaneler

Du kan også se videoinstruktionerne til installation af batten og fastgørelse af PVC-panelerne i videoen:

Montering af PVC-paneler på loftet

Installation af PVC-paneler på loftet udføres såvel som på væggene. Den væsentlige forskel er, at alt arbejde udføres over hovedets niveau. I første fase er det nødvendigt at samle en ramme til loftindretning. I sådanne tilfælde er det mere hensigtsmæssigt at bruge træplader, da det vil være lidt lettere at arbejde med dem, men man bør ikke glemme, at metalkassen vil vare længere alligevel, så du kan vælge den. Også metoden til fastsættelse af pladerne bestemmes, inden arbejdet påbegyndes. Til sådanne værker kan enhver vedhæftningsmetode være egnet. Denne parameter er mere afhængig af designet af PVC-panelerne.

Rammerne for loftsplettering er lavet på samme måde som på væggene. Ved konstruktion af en loftslibning bør ligning af elektriske ledninger overvejes. Da PVC-loftsplader er tyndere end væggen, kræves der yderligere elementer til lysekrone eller spotlights i rammen.

Montering af metalbeklædning på loftet under PVC-panelerne

Ligeledes, som i vægudgaven, er lister (loftsplinter) monteret langs loftets omkreds.

Montering af loftsplinter på batten

Fastgøring sker på hæfteklammerne ved hjælp af en hæftemaskine til trækasser og på skruer til metal.

Montering af PVC-paneler på loftet

Du kan også se flere videoer med installationsanvisninger til PVC-paneler i loftet:

Fastgørelse af PVC-paneler til søjlerne

Nogle gange er der et behov for at skære en søjle med PVC paneler. Dette er en ret hård opgave, hvis kolonnen har en rund form. Men sådan arbejde kan også gøres selvstændigt. Til trimning af kolonnerne er det nødvendigt at beregne den nødvendige mængde af metalprofilen, da trærammen ikke kan anvendes. Hele essensen af ​​trimming kolonner er den korrekte installation af rammen.

Metallprofilen har en P-form. Triangler skal skæres langs kanterne på begge sider. Dette kan gøres ved hjælp af slibemaskiner eller saks til metal. Således kan denne profil bøjes ind i en ideel cirkel. Dens fastgørelse udføres ved hjælp af specielle metalplader, som først er fastgjort langs hele omkredsen. Derefter monteres en profil på disse plader.

Fastgørelsen af ​​vægpanelet i sådanne tilfælde bruger normalt en diagonal, da pladerne af panelerne har en rektangulær form og let kan fastgøres langs en rund overflade.

Du kan også se en video om dette emne:

Fastgørelse af PVC-paneler til metalprofilen

For at installere PVC-paneler på en metalramme er det første, der er nødvendigt at korrekt beregne den ønskede mængde profil. Til at begynde med skal profilguiderne (UD) fastgøres langs hele overfladen af ​​overfladen for at blive beklædt. Deres installation er lavet på en tidligere markeret linje. Hvis der findes et laserniveau, kan dette arbejde gøres meget nemmere og hurtigere.

Næste trin er at installere vægprofiler (CD), de er placeret i en afstand af 50 cm fra hinanden langs ledeprofilerne. Når vægprofiler er installeret, er de fastgjort med monteringsplader hver 30 til 40 cm. Denne ramme er på mange måder der minder om en kasse til gipsvæg.

Montering af metalbeklædning under PVC-paneler

I næste fase skæres og samles PVC-paneler. De er fastgjort med skruer til profilen. Det er vigtigt ikke at glemme, at vægprofilerne altid skal monteres vinkelret på panelernes monteringsretning ved montering af batten.

Som med trærammen er installationen af ​​startstøbning også nødvendig, hvis overfladen ikke har hjørner eller sving.

Fastgørelse af PVC-paneler til metal kasser

Et ubehageligt øjeblik, når man arbejder med metalprofiler, er fastgørelsen af ​​panelerne til dem. Denne proces er meget tidskrævende og tidskrævende.

Sådan repareres PVC paneler uden drejning

Nogle gange er der tidspunkter, hvor PVC-paneler er fastgjort uden ramme. Men sådan fastgørelse finder ikke stor popularitet, da liningarkene gentager alle uregelmæssigheder af overfladen for at blive beklædt. Men til udsmykning anvendes følgende metode. Et ark af krydsfiner, spånplader eller fiberplade er i første omgang fastgjort til overfladen, der skal beklædes. Dette er nødvendigt for at niveauere og styrke hele den kappede overflade. Yderligere, ifølge de angivne dimensioner, skæres et ark af foring og fastgøres til en træbase ved hjælp af en hæftemaskine eller selvdrejende skruer.

Fordelen ved denne metode er, at panelerne altid vil være på en plan overflade.

Det skal huskes, at det øjeblik, at et hvilket som helst PVC-panel skal saves ved hjælp af en mølle. Denne enhed har normalt et stort antal diskholdere, så skæringen af ​​plastpanelet vil altid være meget høj kvalitet. Glem også om markeringen ved savning.

Uafhængig installation af PVC paneler er ikke en vanskelig opgave. For at gøre dette skal du kende nuanserne af arbejdet og også deres rækkefølge. Ved montering af panelerne er det meget vigtigt at ikke beskadige sidelamellerne, da deres skade kan medføre udskiftning af materialet.

Sådan repareres PVC-paneler til loftet - 4 dokumenterede muligheder

Plast efterbehandling har nu begge tilhængere beundrende sin skønhed og praktiske, samt modstandere, der mener, at kunstige materialer ikke har plads i huset. Jeg vil ikke filosofere om dette emne nu, men hvis du skal færdiggøre loftet hurtigt, billigt og med gode resultater, så er plast et værdifuldt valg. I denne artikel vil jeg forsøge at beskrive i detaljer hvordan man korrekt fastgør PVC-paneler til loftet på fire dokumenterede måder, og du kan vælge, hvad der passer dig bedst.

Sortimentet af plastbelægning.

Jeg må sige, at selve fastgørelsen af ​​plastpaneler til loftet i alle fire metoder ikke er meget anderledes. Tale i denne sag vil fokusere på at skabe rammer for en sådan belægning. Men først, lad os forstå forberedelsen til hovedprocessen.

Hvad skal man overveje, når man forbereder

Før du går til butikken, bemærk at der er PVC-paneler i loftet og der er plastpaneler til væggene. Hvis alt er korrekt monteret, så vil de se nøjagtigt det samme ud.

Forskellene ligger i egenskaberne. Loftbeklædning er traditionelt lavet og tyndere for ikke at overbelaste suspensionen. Samtidig kan vægafslutningen modstå højere mekaniske og punktbelastninger.

Plast til loftplade.

Selvfølgelig kan du på et godt grundlag sikkert montere både loft og vægpaneler. Men tænk på, om du har brug for øget styrke i loftet. Når alt kommer til alt, vil ingen røre ved sine albuer, og kæledyrskloer der kommer heller ikke derhen. Men pengene bliver nødt til at betale mere, fordi prisen på vægplast er mindst 30% højere.

Nu et par ord om, hvordan panelerne er. Uden at gå dybt ind i vildene kan opdeles i 2 hovedområder: det er sutur og sømløse paneler.

Suturpaneler, til ekstern lighed, kaldes almindeligvis plastklapplader i hverdagen, som regel er de billigere. Men ikke for hver indretning passer.

I de fleste tilfælde foretrækker folk at beklæde lofterne i stuer med sømløse paneler med en blank finish. Ved tæt undersøgelse er det naturligvis let at opdage, at tilslutningssømmen er opmærksom. Men du kan tro på mig, disse lofter ser meget mere spektakulært ud.

Selvdrejende skruer til fastgørelse af PVC-paneler.

Bredden af ​​standardpaneler varierer fra 250 til 500 mm. Længden afhænger af den specifikke model og producenten kan variere fra 2,7 til 6,0 m. Selvfølgelig er der også plastforing med en bredde på 100 til 200 mm, men jeg anbefaler det ikke, da det ser temmelig middelmådigt ud på loftet.

Og glem ikke beslagene. Hvis du er begrænset til kun loftet, så har du brug for arrangementet af perimeterloftets sokkel. Her er der en lille nuance: Når væggene er glatte, er det bedre at tage en specialbelægning af dekorative plastplader med en installationsspor.

Hvis der er en "bølge" på væggen, vil denne krumning være for mærkbar mod baggrunden af ​​en glat bundplade. I dette tilfælde anbefaler jeg at tage den sædvanlige U-formede startprofil, og udover den skal du holde en fleksibel vinylplade sokliste ovenpå.

Dowel "Hurtig installation".

Blandt de tilsvarende tilbehør er der også en H-formet dockingprofil. Selvom du ikke vil dock, anbefaler jeg at du tager mindst en bar i reserven. Det koster en krone, men det kan godt hjælpe, hvis du skal reparere et segment af loftet.

Typer af tilbehør til efterbehandling af plast.

Vi arrangerer basen

Som sagt er fastgørelsen af ​​panelerne til bunden den samme overalt. Det er meget vigtigere at forberede dette fundament godt. Generelt er der 4 typer af baser til sådan foring:

 1. Metalramme monteret fra UD- og CD-profiler;
 2. Rammen af ​​træstænger;
 3. Montering af paneler på plastskinner med bevægelige klammer;
 4. Limning af panelerne direkte til loftet.

Plast vægpanel på loggia loftet.

Valg nr 1. Monter jernrammen

Rammerne fra galvaniserede profiler er den mest pålidelige, stærke og holdbare løsning på et loft. Naturligvis kræver arrangementet af en sådan struktur i forhold til alle andre grundlæggende forudsætninger tid og finansielle investeringer.

Men tag mit ord til det, metalrammen er værd at disse ofre. Hvis du en dag bliver træt af plast, kan du efterhånden afmontere det med egne hænder om et par timer. Men i stedet kan du installere alt hvad du vil have, plader af gipsplader, MDF paneler, træpaneler og mange andre anstændige materialer.

Jeg er sikker på at du har set sådanne konstruktioner mere end én gang, men du troede sikkert, at det var for svært, i det mindste indtil jeg mestrer denne videnskab selv, tænkte jeg det. Bare rolig, intet der ville kræve grundlæggende viden inden for byggeri er ikke her. Hvis du ikke er bange for bore, skruetrækker og mølle, så er denne vejledning helt mulig for dig.

UD- og cd-profiler.

Faktisk er den eneste ulempe ved den hængende metalramme, at den vil gøre dit loft mindst 5-7 cm under. For boligejere med lofter fra 3 m og derover spiller denne del ofte ingen rolle. Men ejerne af Chrusjtjov har noget at tænke på.

Enhver sådan konstruktion er samlet fra 2 typer galvaniseret metalprofil. Dette er den såkaldte UD-profil, i den nationale mærkning af PN (guideprofil) og CD-profil, i vores klassificering af PP (loftsprofil).

Ud over selve profilerne vil der også være brug for metalperforerede bøjler, og selvfølgelig er "Quick Installation" dowel eller anker allerede afhængig af typen af ​​base. Mellem sig selv fastgøres metalprofiler og -suspensioner ved hjælp af små metalskruer. I folkene hedder de bugs eller bedbugs, hvem er vant til det.

Forresten vil plastbeklædningen også monteres på skruer 4,2x16 mm. Mit råd til dig tager mindst 100-200 stykker på en gang, de vil ikke være overflødige på gården.

Når du køber materiale til sådant arbejde, skal du tage mindst 10% mere. Disse 10% går som regel til beskæring, ægteskab og andre uforudsete omstændigheder. Plus det er altid bedre at have en lille margin i tilfælde af nødreparation.

Fra det obligatoriske værktøj skal du bruge en skruetrækker og en boremaskine eller hammerboremaskine. Metalprofiler kan skæres med en mølle, men for eksempel er det mere bekvemt for mig at arbejde med saks til metal.

Vedhængspunkter for suspensionen til loftet.

Nå, hvis du har et laserniveau, men dette værktøj er professionelt, og prisen er fantastisk. Derfor bruges det i stedet ofte til hydroniveau.

Forhold ikke hydraulikniveauet og det sædvanlige byggeri. Hydro-niveau kaldes et langt gennemsigtigt rør i hvilket vand hældes, denne enhed fungerer i overensstemmelse med princippet om at kommunikere fartøjer og har flasker med graduering langs kanterne. Prisen er ikke stor, så det er bedre at købe, det vil ikke være overflødigt.

 • Arbejde starter naturligvis ved installation af enhver ramme med markering. I dette tilfælde skal vi finde ud af, hvordan loftet er "fyldt". Faktum er, at alle lofter ser ud til at være strengt vandrette, kun så længe du ikke begynder at måle dem. I 90% af tilfældene er der altid dråber i hjørnerne. Og vi skal finde det nederste hjørne. Det er her, hvor laser- eller vandstanden er praktisk.

Fastgørelsespaneler på skruer til CD-profiler.

 • Efter at have fundet "vinklet" vinkel, skal du måle 50 mm ned fra det, det vil være niveauet for vores fremtidige lofts plan. Ved konstruktion af falske lofter af denne type er 50 mm et minimum, men hvis isolering er planlagt at blive installeret på loftet eller nogen kommunikation passerer gennem det, kan der gøres mere;
 • Udover den markerede vinkel vil det være nødvendigt at overføre denne horisont til hele rummet. Det er her, hvor vandstanden kommer til nytte igen. Det vil være nødvendigt at markere de tilstødende punkter i hjørnerne, derefter gnide ledningen med kridt, trække den langs væggen mellem markeringspunkterne og afvise vandret;
 • UD (PN) profilen vil blive installeret langs denne vandrette, den vil passere langs profilens nederste del. Profilen selv er fastgjort til væggen med "Quick Installation" dowels eller ankre med en hældning på ca. 60-80 cm. Og så begge vinger er rettet ind i rummet, siden vi senere indsætter en CD (PP) profil i denne rille;
 • Lad os nu snakke om, hvordan man vedhæfter en cd (PP) profil, vi får det som grundlag for PVC paneler. Igen skal du først markere installationsplaceringen af ​​bæreprofilerne;

Husk, at støtteprofilen og PVC-panelerne skal være vinkelret i forhold til hinanden, og her er det absolut ubetydeligt, hvad profilen er lavet af metal, træ eller plast. For øvrig er ikke kun plast monteret på denne måde, alle langsgående paneler, det være sig MDF, foring eller sidespor, er også monteret vinkelret på styrene.

Ordning af metalrammen på loftet.

 • Som jeg allerede har sagt, vil CD (PP) profilen blive indsat i de modsatte riller i UD (PN) profilen, men en sådan vedhæftning er ikke nok, derfor skal CD (PP) profilen stadig være hængt fra de perforerede suspensioner til loftet;
 • Perforerede suspensioner er fastgjort til loftet med samme "Quick Installation" dowels eller ankerbolte. Men for at de skal passere klart over CD (PP) profilen på loftet, skal en flad linje afstødes ved hjælp af en belagt snor;
 • Efter markering kan du fortsætte til installationen af ​​suspensioner på denne markering. Til plast er det nok at installere bøjler i en afstand af 80 cm. Men jeg plejer at montere dem oftere på en afstand på ca. 60 cm. Dette er hvis ejerne vil skære loftet med tungere materiale, for eksempel MDF paneler eller clapboard i stedet for plastik;

Metalramme til plastforing.

 • Så er alt simpelt. Sæt CD-profilen (PP) i sporene i UD (PN) -profilen, bøj ​​vingerne af de perforerede bøjler fast og fastgør designet med små skruer på alle kontaktpunkter. Det er alt, din ramme er klar, og du kan fortsætte med installationen af ​​plastpaneler på den.

Alternativ nummer 2. Monter trækassen på loftet

Sammenlignet med ovenstående valg er trækassen meget lettere at montere. Men det har sine plus og minuser.

Af fordelene kan du pege på nem installation og lavere byggekostnader. Trærammen koster dig mindre end metallet mere end 2 gange.

Loftkasse lavet af træ.

Men det er yderst uønsket at montere træ i våde rum, for eksempel i service. De moderne imprægneringer vil stadig beskytte mod skimmel og mugg, men i dette tilfælde er der ingen beskyttelse mod deformation på grund af temperatur- og fugtighedsforskelle.

Der er en anden nuance her, ideelt selv tørre søjler er dyre. Og hvis du tager budgetmuligheden, så er der næsten alle lamellerne lidt skævt. For at kunne huske en sådan ramme skal du så meget tinker. Barens tværsnit starter fra 25x25 mm, hvis du tager tyndere, kan den knække.

Fastgør panelet med en skrue på en træbjælke.

I dette tilfælde er rammens træstænger fastgjort til loftet, på skruer eller et anker med et trin på 60 - 80 cm. Ifølge reglerne er det også nødvendigt at tegne flyet strengt langs niveauet.

Men hvis loftet er visuelt ens, så kan du bare sætte kasser ind i det og ikke genere med opdræt til nul. Hvis en lille krumning ikke var synlig indtil begyndelsen af ​​beklædningen, så vil den ikke være mærkbar selv efter færdiggørelsen.

Hvis der er store fejl i loftet, vil trækile hjælpe dig. Personligt er jeg strengt horisontalt plan med hjælp af kiler, først udsætter jeg 2 ekstreme lameller.

Facing loftet med plastik PVC paneler på en træ kasse.

Herefter strækker jeg mellem 3 kapronkabler (langs kanterne og i midten) og installerer resten af ​​bjælkerne på disse ledninger. Afstanden mellem lamellerne i trækasserne holdes i en halv meter.

Optionsnummer 3. Montering af plastkasser

Plast kasse ting er meget behagelig og meget holdbar. Men problemet er, at det koster ikke mindre end installationen af ​​en metalramme. På samme tid kan du kun fiksere PVC-paneler af plast. Intet andet modstående materiale kan hænges på det længere.

Planken af ​​en sådan obreshetka er en U-formet profil med kanterne bøjet indad. Klemmerne bevæger sig langs en sådan original guide, hvorved plastpladen selv er fastgjort.

Princippet om fastgørelse til plastkassen med klyimery.

Til loftet er de monteret på samme princip som trækassen. Kun i sammenligning med træ er plastik mindre slidstærkt, og hvis du skal bruge trækile til underlaget, bliver fastgørelsesskruerne eller ankre drevet ind i loftet gennem en kil.

Dette er vigtigt, da hvis fikseringspunktet er på et andet sted, så kan de dyre plastikflader ødelægge i tilfælde af deformation af trækilene.

Det store plus ved denne version af batten er ikke kun, at plasten nemt og hurtigt kan monteres på den. Om nødvendigt kan du også hurtigt adskille hele strukturen.

Plast guider på loftet.

Desuden forbliver både plastpaneler og batte i deres oprindelige form, og al denne skønhed kan også indsamles andetsteds.

Mulighed nummer 4. "Liquid negle" for at hjælpe dig

Langt de fleste lofter i bylejligheder er armeret beton gulvplader. Og hvis det er godt at putte leddene mellem disse plader, får du et perfekt fladt loft.

Det er ikke nødvendigt at montere en kasse på den, så en sådan basisplastpanel kan simpelthen limes til byggelugen kaldet "Liquid Nails". Teoretisk kan du tage en anden lim, men da jeg kom på tværs, skal du bruge denne.

Startende U-formet profil og loftsplint med en rille i sammenligning.

Arbejde med lim "Liquid Nails" har sine egne egenskaber, og det er bedre at tage dem i betragtning, især når det kommer til loftarbejde. Hvis du blot smider panelet med lim og trykker det på loftet, så skal du stå i denne stilling og vente til limen griber i mindst en halv time. Enig, udsigten er ikke klar.

Behov for at handle anderledes:

 • Efter smøring af panelet med lim, presses det mod loftet, så limen spredes og straks kommer ud;
 • Derefter sættes dette panel til side og holdes i 5 - 7 minutter;
 • Og først efter det vil plastikken nemt, hurtigt og fast holde sig til loftet.

"Flydende negle" lim, selvfølgelig god, men at han greb fast på en betonbase, bør dette fundament grundes. Som regel er der nok 2 lag standard jord med dyb penetration "Betonkontakt".

Lim "Liquid Nails".

Selvklæbende paneler på gulvbelægninger af armeret beton er en hurtig, enkel og billig metode, og vigtigst er det ikke at lave lofter lavere. Men jeg tror, ​​du forstår, at det ikke længere vil være muligt at afmontere en sådan beklædning uden at skade den. Faktisk er dette en engangsopsætning.

Plastpanelmonteringsteknik

Nu er det tid til at tale om, hvordan man laver plastpaneler i loftet. Uanset længde, bredde og tykkelse er alle disse paneler forbundet i henhold til torn-rilleprincippet.

Men først skal du rette startprofilen rundt om rummet, hvor plastpladerne skal indsættes. Jeg har allerede nævnt ovenfor, at hvis rummets vægge er glatte, er det fornuftigt at bruge en plastplade med en monteringsspor som startprofil.

Fastgørelsespaneler med en byggeplads.

Fastgørelse af loftsplinten med monteringssporet er det samme som fastgørelsen af ​​plastpanelerne selv. Det er:

 • Hvis du har en metalramme, er soklen fastgjort til den på skruerne;
 • Stiften eller startprofilen kan enten skrues på trærammen eller skrues på trærammen med en hæftemaskine;
 • På plastikledninger er den fastgjort med klyimer;
 • Tja, til et fladt loft sætter sig simpelthen fast på "flydende negle."

Loftsplade med monteringsspor.

Som i loftsplinten med monteringsspor og i den U-formede startprofil er den nederste understøtningsstang specielt fremstillet bredere. Her drives i denne udvidelse og selvstikende skruer eller bøjler i byggestiften.

Når startprofilen er monteret, kan du selv gå videre til installationen af ​​plastpanelerne. Det første panel er indsat med en spids inde i startprofilen, og på bagsiden er den nedre kant af rillen fastgjort på styrestangen med en selvdrejende skrue, hæfteklammer eller klyaymerom.

Det næste plastpanel er monteret på samme måde. Spidsen af ​​det nye panel er indsat i sporet af den forrige, vi trykker den på styrene og fixer den bagfra. Som du kan se, er instruktionen meget enkel.

Limning af loftsplinten.

Men de fleste begyndermestere har ofte et problem med, hvordan man laver det sidste panel i loftet. Dette problem løses simpelt:

 • Først måler vi afstanden fra det næstsidste panel til kanten af ​​startprofilen. Fra denne værdi lægger vi 5 - 7 mm af og skærer af vores ekstreme panel.
 • Så starter vi det ekstreme panel med et snit i startprofilen, op til stop. Som et resultat bliver panelet flush med det forrige;
 • Og nu forsøger vi forsigtigt at skubbe spidsen af ​​vores beskårne panel ind i sporet af den forrige. Efter flere forsøg falder det som regel efter alt.

Dybden af ​​den U-formede startprofil eller skørtbrættet med monteringssporet varierer omkring 10-20 mm, så afstanden mellem skørtbrættets kant og den trimmet stang vil ikke være synlig.

I spørgsmålet om hvordan man fastsætter loftplinten til plastpaneler er der en anden nuance. Det er ikke så vigtigt, at du holder den fast eller skruer den på skruerne, et anstændigt udseende afhænger af, hvor præcist du er med i det i hjørnerne.

Mærkning til trimning af loftsplint.

I de fleste af instruktionerne anbefales det at blot tage en snedkerblok og "slakte" tilstødende hjørner ved 45º. Men i vores hjem har ikke alle hjørner en klar 90º, og hvis vinklen er udviklet eller skarp, er standard snedkeren generelt ubrugelig.

Jeg gør meget anderledes. For det første påføres soklen på den ene side af hjørnet, og der trækkes linjer på det på loftet og på væggen.

Og så skal den samme procedure gøres på den tilstødende del af hjørnet. Som følge heraf får du 2 skæringspunkter, som vil tjene som retningslinjer for at skære loftplinten.

Tip: Elektrisk installation til hovedlinjen er indirekte. Men mit råd til dig, hvis du gør layoutet under huden, så inden du installerer plasten, skal du samle kredsløbet og kontrollere, om det virker. Ellers skal du adskille alt.

Arrangement af huller til lamper.

konklusion

På loftet med plastik med egne hænder er det ikke så vanskeligt, som det måske synes først. På billedet og videoen i denne artikel finder du flere tips og anbefalinger. Og hvis du har spørgsmål, lad dem være i kommentarerne, vil jeg forsøge at hjælpe.

Blank plastik i badeværelset.

hvordan man fastgør startprofilen i loftet, hvis under loftsrammen passerer varmeledningen, der forstyrrer skruerne.

Nikolay, beregne afstanden, så røret forbliver under det hængslede loft. Ingen big deal. dette gøres nogle gange, hvis der ikke er nogen anden vej ud.

Hej Hjælp mig med at finde ud af det. Jeg købte paneler på loftet med en blank tykkelse på 5 mm, en bredde på 375 mm. Kan jeg fastgøre dem til jernprofilen med selvlukkende skruer?

Tatyana, ja, du var ikke forkert. Hvis rammen er aluminium eller stål, er plastpladerne fastgjort til den med små skruer.

Hej! Jeg vil gerne rette panelerne til loftet med plastikprofiler, jeg vil også installere pletter, men profiltykkelsen er ikke nok til at sætte et sted, hvordan man kommer rundt om dette punkt?

Hvor mange pvc paneler og alle komponenter vil jeg have med bredden og længden af ​​et værelse på 10x10

Egor, beregningen blev lavet til en væghøjde på 2,5 meter og der er 4 vinduer og en dør.

Dimensionerne på et vindue er 1,8 m ved 1,2 m, og dørene er 2,2 m ved 0,9 m. Plastplader med dimensioner på 250 x 30 cm vil blive brugt.

Først beregner vi det samlede areal af væggene:

(10 + 10 + 10 + 10) x2,5 = 100 m2

Så skal du kende området for alle vinduer og døre:

1,8 * 1,2 * 4 + 2,2 * 0,9 = 8,64 + 1,98 = 10,62 m2

Når vi tager væk fra væggeområdet fra vinduer og døre, får vi et nyttigt område, det vil sige den, der skal skære:

100-10,62 = 89,38 m2

Derefter skal området for et panel beregnes:

Derfor vil du for det givne eksempel have brug for:

89,38 / 0,75 = 119,17 paneler

Afrunding af denne værdi på en stor måde, vi får 120 stykker.

brudt kloakrør i toilettet. spræng i støbejern - hvad kan der repareres?

En lille lækage kan repareres med specielle klemmer eller reparationskoblinger. For at gøre dette skal du købe en klemme af passende diameter i en hvilken som helst hardware butik, læg den på røret på det rigtige sted og stram det. Som et alternativ til køb af klemmen er det ret passende stykke gummi, som du vil sprænge lækagen og stramme den med ledning. Afskaffelsen af ​​skader på denne måde foregår om få minutter.

Den følgende metode, der bruger cement, tager længere tid, og rørledningen kan kun bruges, efter at cementet er indstillet (ca. en dag). Så skal du fylde på cement og bandage. Forbindelsen skæres i lige store dele, ca. 40-50 cm lang, og cementen fortyndes i vand eller flydende glas.

Derefter sænkes bandagen i den forberedte opløsning, og efter at den er godt gennemblødt, vikler de det beskadigede område og drys det med tør cement. Dette arbejde gentages, indtil der er dannet en lille "kokon" på røret, som kan behandles ovenfra med flydende glas (silikatlim). Også i stedet for cement kan du tage en epoxyharpiks, alle faser af arbejdet vil være de samme. En lille revne kan også forsegles med færdige silikonebaserede fugemasser. Til dette er det nødvendigt at øge skaden lidt, hvilket giver den a-formet form. Derefter rengøres, affedtes og tørres. Derefter hældes en fugemasse i revnen, vent på, at den tørrer ud, og du kan bruge kloaksystemet.

Højkvalitetsforseglingsmiddel kan fremstilles uafhængigt ved at blande 3 dele kobberoxid med to dele phosphorsyre. Denne blanding bør påføres på den affedtede overflade umiddelbart efter forberedelsen, da det hærder meget hurtigt.

Også som en plaster kan du bruge en særlig blanding - "kold svejsning". Arbejdsstadier: Rengøring og affedtning af det reparerede sted, overlejring af "patch" og på toppen af ​​det en gummitætning.